B1 blogcsalád



Andy Vajnától elveszik a médiát, de legalább lesz ideje babázni

2018. június 19. - Mr Flynn Rider

A Nemzet Kókuszgolyójának mozgalmas az élete.

vajna_timea-andy-vajna_femcafe.jpg

A Népszava úgy értesült, hogy Orbán Viktor át akarja variálni a kormányhű médiabirodalmat. A lap úgy tudja, hogy a volt felcsúti polgármesterhez kerülhet a jelenleg Andy Vajna érdekeltségébe tartozó TV2 és a két megyei napilap, a Kisalföld és a Délmagyarország.

Egy másik elképzelés szerint egy-egy cégbe szerveznék át az összes kormányközeli nyomtatott lapot, a rádiócsatornákat és a televíziókat is, hogy átláthatóbb legyen a rendszer működése.

Az indoklás szerint az Andy Vajna-féle média a kampányban

„nem volt elég vonalas”,

Vajna állítólag nem akart minden politikai kérést teljesíteni.

A lehetséges indokok között az is szerepel, hogy egyelőre nézettségben megszorítani sem sikerült az RTL Klubot, ráadásul a milliárdos állami hirdetésekkel kitömött csatorna állítólag drágán működik, ráadásul az Andy Vajna kezében lévő Bors pedig "nem állt bele eléggé a kampányba". Vajna a Fideszes kéréseket állítólag azzal hárította el, hogy a bulvárlapot tisztán üzleti alapon akarja működtetni, így a baloldali olvasókat nem akarja elveszíteni azzal, hogy a Lokálhoz vagy a Riposthoz teszi hasonlóvá a Borsot. 

Érdemes a két érvelés közti különbséget felfedezni: míg Andy Vajna teljesen logikusan szeretné, ha az újságját sokan vennék, olvasnák, addig

Orbánéknak csak egy valami fontos: hogy a Fidesz üzenete átmenjen a választóknak,

minél gördülékenyebben. Nem számt az ésszerűség, a pénz, a gazdasági megfontolások, vagy a modern média szabályai, csak Orbánnak tetszen, ami ki van nyomtatva, le van írva, vagy megjelenik a tévé-képernyőn.  

A lap úgy értesült, hogy a Fideszből ajánlatot tettek Simicska Lajosnak a Publimont megvásárlására is, amely a közterületi reklámozásban a francia JCDecaux mellett az egyetlen jelentős szereplő. Simicska Lajos állítólag hajlik is az eladásra.

Legalább a Nemzet Kókuszgolyójának lesz ideje a pelenkázásra, ugyanis mindeközben

Vajna Tímea „óriási bejelentést tett” InstaStoryjában.

Az erről megjelenő bulvár-cikkek szerint „évek óta tartó huzavona után végre” rászánta magát arra, hogy férjével, Andy Vajnával utódot hozzanak a világra. (Ezek szerint mégsem lesz belőle színésznő Hollywoodban?) Természetesen ez nem történhet meg olyan egyszerűen, hiszen mindketten jócskán túl vannak azon a koron, amikor a gyerekszülés csak úgy pikk-pakk magától menne. (Andy 73, Timike 35 éves).

Viszont a NER-celebeknek példát is kell valamiben mutatniuk a luxusban dőzsölés helyett; ráadásul a mostani trendekbe jobban illeszkedik a gyerekszülés és a nemzet megmentése, mint a luxusutazgatás. Így Vajna Tímeának hatalmas áldozatokat kell hoznia: hormonkezelésre jár és meg is műtik, ami megviseli. 

Amit már az élő insta bejelentkezésemben említettem, hogy elkezdtünk valamit a babaprojekttel kapcsolatban. Hát ez az. Napi 4 hormon injekció hasba, hogy még több petesejtet termeljek és felkészítsék a petéket… ezen a héten lesz a műtétem, szorítsatok. Sajnos eléggé megvisel ez a hormon kezelés, borzasztó mellékhatásai vannak. Le a kalappal azok előtt a nők előtt, akik ezt már párszor végigcsinálták

 – írta Vajnáné, aki a hormonkezelés mellékhatásairól is írt: fejfájásra, izzadásra, heves szívverésre és szédülésre panaszkodik, amellett, hogy nagyon fájdalmas számára az injekciózás. Ráadásul úgy érzi, már most terhesnek néz ki. De a nemzetmentésnek ára van.

 

(Fotó: Femcafé)

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr7714058194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

azigaziraptor 2018.06.19. 21:14:03

Timike!
Próbálkozz orálisan, hátha ....
Ahogy eddig is tetted! :-)

Pisti Kecskés 2018.06.19. 23:17:50

Amugy ti melyiktől sajnaljatok a màsikat? Ha jo mind a kettőnek....

retkeslaci 2018.06.20. 07:07:14

@Pisti Kecskés: Timike a Damu-ügyben bizonyította, hogy milyen ember. Én ilyen nőt bottal se. Nem azért mert csúnya lenne, hanem mert emberileg egy nulla a szememben. Vajna megérdemli.
Ha utódot hoz világra, azzal végképp bebiztosítja magát a vagyonba.

BAZINGA2 2018.06.20. 14:10:44

Nekem tökmindegy, egyik sem érdekel. Se nem nézem, sem olvasom. Csak a valós hírek és események érdekelnek. Felőlem meg is szüntethetnék mindet!

Helga Beauty Salon2 2018.06.20. 15:40:42

Én sunáznám Timikét, nekem bejönnek az ilyen kúrós lófejű csajszik.

Pisti Kecskés 2018.06.20. 23:14:16

@retkeslaci En nem ertelek benneteket.
Itelkeztek itt, hóhèrèrt is kiabàlnátok màr. Irigyek vagytok, de mire? Azt hajtja mindőtök hogy két szar a tèma(kivève hilda..). Akkor egymáshoz valók, nincs miert irigykedni...ők ilyenek,mi meg màsmilyenek. A Damu ki tudja hànyszor leverhette-ezt NEM tudom, de ti sem- es ha igy nezem, vissza adta, ahogy tudta...kinőtte a buta csàvót na! Van $, az öreg meg diszkreciot kèr, ha fasz is kell

Helga Beauty Salon2 2018.06.21. 11:54:09

@Pisti Kecskés: Nem ismered a liberális gondolkodásmódot? Andy nem haver, akkor már ez az egyébként egész jó bőr is fúj! Ugyanakkor pl. Macron nagyineje hű de csinos divatikon!
Ez van, leszarom!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.06.21. 13:13:05

@Hilda kisfia: "egész jó bőr"

Ha ilyen kurvára van gusztusod, ócsóért kapsz.

"csinos divatikon"

Te kevered a stílust/divatot a picsa méretével.

Szerintem vicces pár, és azt, hogy Macron a nagy korkülönbség ellenére kitart a szerelme mellett, tisztelem benne. Gusztustalannak tartom, ha valaki dobja anyut egy feszes buxáért.

Egykor mutatós, sokévtizedes barátnőmet dobta a férje. (Annakidején nagy szerelem volt, mára mindketten sikeresek, két gyönyörű, mára felnőtt lány gyermekkel.) Teljesen összetört, nem érti, 30 év után hirtelen mi változott meg.
süti beállítások módosítása