B1 blogcsalád



Vásárhely után: fideszes propagandahuszárok vallották be, hogy hülyének nézték az országot a sorosozással

2018. február 27. - Mr Flynn Rider

Olyanokat mondtak, hogy "ebben a felállásban már nem fontos, ki Soros embere és ki nem", meg abba kellene hagyni a sorosozást. bencsik.jpg

Furcsa rángások futnak végig a Fideszen és az általa elfoglalt médián, ahogy a központi agy megpróbálja feldolgozni a hódmezővásárhelyi buktát. Az Echo Tv-ben Bencsik, Bayer és a Fidesz többi nagy megmondóember olyan beszélgetést produkált, amire még nem volt példa: nyíltan kritizálták a saját pártjuk propagandáját. Előtte pedig a Facebookra posztoltak ki hasonlóan (ön)kritikus írásokat.  Vajon mennyire volt tudatosan tervezett az akció és mennyire volt spontán?

Hosszú posztban osztotta meg gondolatait Bencsik András, a Békemenet egyik főszervezője. Olyanokat írt, hogy „ebben a felállásban már nem fontos, ki Soros embere és ki nem".

 

Az ex- és neokommunista fideszes újságíró azt fejtegette, hogy ahol lehet, egy ellenzéki jelölt lesz, mert szerinte Hódmezővásárhely után az emberek ezt máshol is jutalmazni fogják.

„Vagyis létrejön egy ŐK és MI felállás. Ez merőben más helyzet. Ebben a felállásban mi most veszélyes helyzetbe kerültünk. Ebben a felállásban már nem fontos, ki Soros embere és ki nem. Itt már csak egy dolog számít, mikor jár jobban a választó? Mit nyer, ha ŐK győznek és mit nyer, ha MI? Mit veszít, ha Ők győznek és mit veszít, ha MI?”

- írta Bencsik.

Később az EchoTv-ben még sarkosabban fogalmazott:

„Azt hiszem, hogy abba kéne hagyni ezt az elemi iskolai szintű sorosozást például, Stop Soros, meg egyebek. Ezek jópofák, de a magyar társadalom ennél intelligensebb.”

Ezek szerint – vonjuk le a következtetést: eddig a Fidesz hülyének nézte az embereket a sorosozással.

A többi propagandahuszár nemhogy rácáfolt volna a kijelentésekre, de Bayer Zsolt, az ötös számú párttagkönyv tulajdonosa még rá is tett egy lapáttal Bencsik kijelentésére: azt mondta,

neki már a fülén jön ki a sorosozás, de már a migránsozás is.

Szerinte fontos téma, de mivel nem találkoznak ezzel a választók, ezért nekik nem olyan fontos téma, és beszélni kell nekik más, fontos dolgokról is, többek között az eredményekről.

Mindez azt jelenti, hogy azok, akik eddig a Fidesz legfőbb propagandistái voltak, vallották be Mészáros Lőrinc tévéjében, hogy a migráncsozás és sorosozás hasztalan és hazugság volt. 

A műsorban szó esett a hódmezővásárhelyi fideszes verségről is és itt se finomkodtak azok, akik eddig a Fidesz propagandáját szajkózták folyamatosan. Bencsik szerint a fideszes jelöltnek még a keresztnevét sem tudják egymás közt, miközben Márki-Zay Péterrel folyamatosan foglalkoztak.

„Hódmezővásárhely népe látott egy Márki-Zay Pétert, akit a jobboldali média, beleértve a közszolgálatit is, ütötte verte, ahol csak bírta. A vásárhelyi emberek ezt kicsit másképpen látták, ez már akkor is templomba járt, amikor nem volt kampány, sok gyereke van (...) Nem figyeltünk arra, hogy a mi emberünk, lehet, hogy nem is tetszik az embereknek.”

- mondta.

A műsor itt nem állt meg, Lovas István is kitett magáért. A propagandistából azért kitört a fideszes rendesen; állítása szerint a Belügyminisztériumban „két pofával a kantinban szidják a Fideszt, ott a Pintérnek a minisztériumában.” Azaz: Lovas bevallotta, hogy a BM-ben sosem volt fontos a közszolgálat, sokkal fontosabb a párthűség és a seggnyalás.

Ha jól értjük, akkor Lovas István szerint az is gond a Fidesszel, hogy túl sok pénzt juttat az ellenségeinek.

Van egy nagyon erős diktatúra szerű dolog, mégpedig a Fidesznek van egy intézményes balliberális diktatúrája

- mondta, majd kifejtette: 

Amikor egy Kondor Katalin állás nélkül nyűglődik, és milliárdok és milliók mennek a balliberális oldalnak, Ungvári Tamásnak 27 millió forint csak azért, hogy a két könyvét újra kiadja, és sorolhatnám. Az, hogy a legaljasabb külföldi gazembereknek, akik Magyarországról a legundorítóbb dolgokat írják, Applebaum, azoknak áramlik a pénz, az hogy Such Györgyöt az országgyűlésnek az igazgatójává teszik, és egymás után sorolhatnám, hogy kik, balliberálisok milyen kulcspozíciókat foglalnak el. És olyan emaileket kapok, hogy tisztességes emberek a Belügyminisztériumban, akik ott voltak alkalmazva, azok fölállnak a munkahelyükről, mert két pofával a kantinban szidják a Fideszt, ott a Pintérnek a minisztériumában. Tehát itt, tényleg valamilyen radikális fordulatot kellene csinálni, mert az, hogy ezek az emberek, akik hatalmas pénzeket kapnak, az egész világon elterjesztik, hogy itt diktatúra van, és itt úgysem lehet győzni a választásokon, szóval itt, valamilyen módon ezen el kellene gondolkodni.

Azért nem mentek el teljes otthonról az Echo Tv-s papgájkommandónak. Bencsik bejelentett egy újabb békementet a fidesz választók mobilizálására és kijelentette:

"Bízni kell annyira a miniszterelnökben, hogy feltételezzük róla, hogy nem korrupt."

 Az egész műsort itt nézheti meg, akinek van kedve:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr5813702326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morpho 2018.02.27. 12:25:13

Csak feltételezi, hogy nem korrupt? Eddig azt hittem biztos benne!

Punxsutawney Mormota 2018.02.27. 12:30:23

@morpho: A lelkiismeret szikrája fel-fellobban :D Mindenesetre jól mutatja, hogy még az olyan el- és lekötelezett sügérek, mint a Bencsik és Bayer sem hisznek a Sorosozásban meg a többiben.
Viszont a Tróger Tóni arroganciaügyi miniszter és népi zenekara már nem fog változtatni a recepten, mert egyszerűen túl rövid az idő. Nem tudnak új ellenségképet kreálni, mivel egy Merkel-, ENSZ- stb ellenes propaganda felépítéséhez hónapokra van szükség. Ezért aztán tovább fogják tolni ugyanazt az ostoba szöveget.

Toportyán Zsóti 2018.02.27. 12:58:59

Rendesen oda aszott nekik a való világ,g csuti tolvajcsaládfő 2 propagandamajma elqrja nekik a választást és már alig van idő hátra amíg lophatnak csalhatnak....Mekkora barom aki 7 gyermekes jobboldali hívő embert mocskol?!

Pista Sagemono 2018.02.27. 13:13:43

Kereshetnének hiteles embert a fideszben, akit nem csapott meg a korrupció, hazaárulás, népmegalázás, ocsmánykodás, lopás kicsiny fuvallata sem.
Vagy vezéráldozat a becsületes elnök úrtól és beáldozza a vejét. Hátha javít Polt renoméján és csak 35 évet kell ülnie életfogyt helyett.

Bryan élete 2018.02.27. 13:14:47

Lovas István ideges rángásait nem tudom értelmezni.
Mit is akarhatott mondani a zavarodott költő..........

morpho 2018.02.27. 13:44:13

@Punxsutawney Mormota: "A lelkiismeret szikrája"?? Lófaszt! Tudatosan megváltoztatták a központi kommunikációt! Ők vezették fel!

@Pista Sagemono: Már hogy gondolod ezt a gyakorlatban? egyrészt nincs a fideszben ilyen ember. Másrészt Orbán a lányával karöltve könnyeivel küszködve kiáll a nyilvánosság elé és elmondja, hogy átbaszta őket a Pista, akiről kiderült, hogy egy bűnöző pedig olyan derék embernek tűnt?

@Bryan élete: Azt ő sem biztos, hogy tudja, de a büféig azért eljutott. Ez megnyugtató...

György Csaba Nagy 2018.02.27. 13:58:02

Az Erő megroggyant. Figyeljünk, reméljünk, szavazzunk.

rovid 2018.02.27. 14:05:29

még hogy "jó pofa a stop soros?" őt kéne jól pofán vágni! kezdődik a menekülés?

bordat 2018.02.27. 16:23:06

@Pista Sagemono: Olyan hogy korrupt mentes nincs a fityeszbe

Pista Sagemono 2018.02.27. 16:44:07

@morpho: @bordat:
Amennyiben van a viktorkában parasztbecsület, vagy betyárbecsület akkor kiáll és lemond, vagy csak a vejére húzza rá.
Persze a lista alapján amit kiraktak már a legelején látszik, hogy a húsfejű ha hozza Csepelt azért, ha nem akkor meg listán ott lesz a vezetésben a többi szájtépő mellett.
Vagyis a GANG megy tovább.
Azt nem értem, hogy ez a kisgazda Turi-kovács, vagy ős mdf lakitelki segédtanár, hogy a francba dobták el az elveiket.
OK most lakitelek barátunk kap 20 milliárdot bowlingpályás pártiskolára.
Remélem titkosítják, mert az unokáknak meghagyom, hogy kinek a pofáját kell 30 év múlva a betonba döngölni.
Ettől már a Pintér is menekül, pedig Ő sem egy hófehérke.
Jövőre lesz a száz éves évfordulója az öszirózsás forradalomnak, de lehet akarnak még egyet.

a nagy hohoohooo 2018.02.27. 17:31:41

@morpho: Lázár :"Bízni kell annyira a Miniszterelnök Úrban, hogy feltételezzük, hogy nem korrupt."

"Az OLAF szerint felülről irányították az Elios által elnyert pályázatokat"
“Ha az irányító hatóság nem módosította volna a pályázati határidő előtt felhívást, lehetővé téve, hogy 100.000 órányi élettartamot vegyenek figyelembe, egyik projekt sem minősült volna támogathatónak a megadott kivitelezési szerződés becsült értékek mellett.”

Mint a régi viccben:

Nő bemegy a rendőrségre:

- Feljelentést szeretnék tenni, becsületsértés miatt.
- Igen, mi a tényállás?
- A szomszédasszony kancsal kurvának nevezett.
- Értem, felvesszük az adatokat. Tehát mi a pontos panasza?
- Méghogy én, kancsal?!
Úgy hiányzik egy jobbféle békemenet, mint egy falat kenyér!

rallus 2018.02.27. 19:43:27

Arra meg bánatukban nem is mertek célozni, hogy Heller Ágnes intellektusa megint győzedelmeskedett fölöttük, mert igenis a nyilasoktól a leninfiúkig terjedő koalíció ereje nem csak 45 után volt képes diadalmaskodni! Aztán majd a győzelem után leszámolnak az osztályellenséggel, de akkor már újra itt lesz az IMF a kölcsönével, ami a demokrácia legbiztosabb jele...

morpho 2018.02.27. 19:44:27

@Pista Sagemono: "Amennyiben van a viktorkában parasztbecsület, vagy betyárbecsület"

Nincs, úgyhogy kár is a betűért. Viszont az korrekt, hogy nemecsekernőt csináltál belőle.

@a nagy hohoohooo: Én tudom, hogy a miniszterelnök korrupt, bízni meg egyáltalán nem bízom benne. Ez ennyi. Ami érdekes Bencsik megjegyzésében, az az, hogy ő is csak bízik benne, hogy nem korrupt, de ezzel a mondattal nem zárja ki, hogy lehet, hogy mégis az....

morpho 2018.02.27. 19:47:21

@rallus: Nagy zavar van nálatok, ha ennyire értelmetlen mondathalmazokat firkálgatsz. Amúgy szórakoztató, én jót röhögtem :)) Tényleg! :)

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.02.27. 19:59:46

@morpho: igen. Vedd észre, egy csomó barom hirtelen eltűnt és a maradék narancstálib hirtelen kritikákat fogalmaz meg.

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2018.02.27. 20:10:53

@rallus:

szólj a takonyárpi gazdidnak te degenerált fidelitaszos köcsög gyerek, hogy frissítsen a troll kézikönyveden, mert már 20 éve se értette az ember hogy most mit rángatóztál itt az idegtöl össze.
Ja, lehet hogy takonyárpi már nincs is Magyarországon hanem Moszkvába menekült. Kokszot ott is tud beszerezni és hülyére szippantania magát.

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2018.02.27. 20:14:02

Ennek a jelmezbálból szökött Bencsik komcsinak meg üzenjük hogy ő is meg´értse, hogy április után számukra nincsen többé hely Magyarországon. Menekülhet ő is Moszkvába, igaz a ruszki feleségének ez csak hazatérést jelentene.

Szobadísz 2018.02.27. 20:20:59

Az egész műsort itt nézheti meg, akinek van kedve:

NINCS KEDVEM!

Megint utaltam 100 ezret a fidesznek. 2018.02.27. 20:39:17

"Ennyi volt, le kell lőnie a sorosozást a Fidesznek?"

Marhasag egyszeruen csak sokkal kemenyebben kell nyomni.

dare 2018.02.27. 20:41:28

@Pista Sagemono:" Amennyiben van a viktorkában parasztbecsület, vagy betyárbecsület akkor kiáll és lemond"

Teljesen igaz.
Ez a stratégia megbukott.
Valakinek ( vagy valakiknek) el kell vinnie a balhét, mert az egész párt meg fogja ezt érezni.

dare 2018.02.27. 20:48:52

@dare: Micsoda hülyeség ezt visszaolvasni.
Lemond, naná :DD

Gábor Szögyéni 2018.02.27. 20:52:15

Készül már olyan propagandavideó, ahol Orbán Viktornak csadorba öltözött nők csókolnak kezet?

morpho 2018.02.27. 20:57:12

@Gábor Szögyéni: A forgatókönyv már megvan. Kimenetek a szerb határhoz, hogy a beözönlő migráncsok millióiból szereplőket keressenek hozzá, de egyetlen magyar határőr sem vállalta, hogy arab nőnek öltözzön....

Sir Galahad 2018.02.27. 21:03:55

Tényleg jó kérdés, hogy van-e még ideje a Fidesznek módosítania a kommunikációján. A migráció kétségkívül az elkövetkező évtizedek legfontosabb kérdése Európában, de itt ezt már túlbeszélték.Vásárhely arra mutatott rá, hogy a migráció témája elég a tábor összetartásához, de lehet olyan helyzet, hogy ez nem elég és új szavazók is kellenek. Ehhez pedig be kell dobni mást is. Lépéskényszer, időzavar. Most kiderül, kreatívak-e.

Indriq 2018.02.27. 21:04:29

akkor most jön a Start Soros kampány a fityisz részéről? :)

morpho 2018.02.27. 21:07:34

@Sir Galahad: Ahhoz képest, hogy te is itt sorosozol/migráncsozol hónapok óta, ez legalább is érdekes megjegyzés.

morpho 2018.02.27. 21:08:17

@Indriq: :)) Az mekkora lenne! Járjon ön is a CEU-ra, Közép Európa egyik legjobb egyetemére!

Indriq 2018.02.27. 21:14:00

@Sir Galahad: nem annyira izgalmas a kérdés, a saját táborukban egy darab szar egyiknap elegés, a másik nap hulladék. Amit az ideológusuk mond azt hisznek. Ez a keménymag.
A bizonytalanokat szerintem inkább elrettentené a 180 fokos fordulat bármilyen témában.
Egyetlen dolog lenne a fityisz esélye, ha elkezdené kihangsúlyozni mi az ami pozitiv (ami ovi torz lelkivilágától olyan messze mint Makó Jeruzsálemtől).
Egy 2010-ben X % SZJA volt, most meg 16%, vagy egy 8%-os munkanélküliség helyett 2-3% most kampány talán tudna tolni a szekerén. (de mivel nem fizetnek nekem habonyék, nem adok tanácsokat :) )

Netuddki. 2018.02.27. 21:29:15

Mondok jobb témát: 27% ÁFA

morpho 2018.02.27. 21:31:13

@Indriq: Kampányolhatnának azzal is, hogy mekkorát fejlődött az egészsélgügy, mennyire versenyképes az oktatás, Németországból és Angliából tömegesen idecsábították a szakembereket és 100 évig biztosítva van a versenyképes nyugdíjrendszer!

Szűtté mamá? Szűjjé! 2018.02.27. 21:39:54

Na most akkor ki lehet mondani, hogy a Sorosos gyűlöletkampányra elbaszott több 10 milliárd Ft legalábbis hűtlen kezelés volt? Vagy legalább megalapozott gyanú Polt Úr? Vagy a világ legtermészetesebb dolga, hogy fideszéknél így megy? Ja akkor lejjebb csavaruk a "Sorosozáson"? Hát a kurvaanyátokat azt, már ha mondhatok ilyet.

morpho 2018.02.27. 21:44:14

Bencsik András:
„Azt hiszem, hogy abba kéne hagyni ezt az elemi iskolai szintű sorosozást például, Stop Soros, meg egyebek. Ezek jópofák, de a magyar társadalom ennél intelligensebb.”

Bencsik András: index.hu/video/2018/02/27/bencsik_andras_sorosozas/

Szűtté mamá? Szűjjé! 2018.02.27. 21:45:11

@Sir Galahad: No, Mr Galahad, fordul a kocka? Légyszi a kedvemért sorosozz egy kicsit, csak hogy tartsuk a szokást! Vagy akkor mostmár más lesz a divat? Olyan leszel, mint Mr Gatto a Macsakfogóban, miután kiszarta a fémkutya? Itt fogsz virágokat szórni, hogy minden milyen szép és jó? Most jönnek a cuki fidesz trollok. :-)

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.02.27. 22:14:24

@Sir Galahad: A gond az hogy az ellenzék nem jelenti határozottan, hogy migráció ügyében ugyanaz az álláspontja mint Orbánnak. Ja, akkor el kellene ismerni, hogy Orbán helyesen cselekedett.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.02.27. 22:15:22

@morpho: A társadalom lehet, de az itteni narancstálibok nem intelligensebbek.

morpho 2018.02.27. 22:36:07

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Ezt Bencsik mondta, nem én és nem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy igaza van....

Dan da Man 2018.02.27. 22:39:58

De tényleg hol van most a sok geci? Ogli, Birca, dunántúli, gipsz, nagyorrú, behajtó, réme, fcuk meg a többi csótány...
Nélkülük nem múlhat el 30 komment.
Tényleg lehetséges, hogy várják az instrukciót?

Indriq 2018.02.27. 22:46:56

@Dan da Man: hehehe... neked hiányzik 5 debil 30 nicken? én kifejezetten örülnék neki, ha ásnák az alagutat a leendő börtön és a kukoricás között :)

BiG74 Bodri 2018.02.27. 22:57:07

Viktor elkúrta! Nem kicsit! Nagyon! Lehetett volna jobboldali különutas európai magyar politikus, aki tényleg tizenx millió magyar miniszterelnöke. Aki megtett olyan gazdasági változtatásokat, melyek javították az ország versenyképességét, és folyamatosan foglalkozott az állapolgárokat foglakoztató gondokkal. Ő inkább balkáni, keleti diktátorka lett, aki családját és hűbéreseit feltőkésítette, legyilkolta saját pártjának erkölccsel rendelkező szellemi hátországát. Még saját kétmillió választójának sem tud miniszterelnöke lenni, mert nem érdeklik azok problémái, ő ad nekik álproblémákat, melyekben hősként tetszeleghet. Esélye volt, hogy kiemelkedő politikus legyen, elkúrta!

sinus67 2018.02.27. 22:58:04

@Dan da Man:
Valamire készülnek! Az tuti! Szokatlan ez a mai, nyáltól és szaros szájtól mentes komment áradat!
"Valami bűzlik Dániában!"
:-)

Szűtté mamá? Szűjjé! 2018.02.27. 22:58:45

@Dan da Man: Ilyenkor látszik egyértelműen, hogy ez(ek) szervezett narancstálib(ok). Ha bárkinek kétsége lenne. Talán csak az a hülye birca a hasznos hülye. Bár amennyit az is kommentel, nehezen tudom elképzelni, hogy ne ebből élne.

BiG74 Bodri 2018.02.27. 23:03:30

@Dan da Man:
Tényleg! De ezen nincs semmi meglepő. Vityával felúszott a sok szar is. A fityiszesek egy része is harcolt egy darabig ezekkel, aztán feladták. A szarnak meg elég kicsi az intelligencia hányadosa, hogy felismerje időben, fullba tolta a kretént. Arra meg tényleg kevés az agykapacitás, hogy most tudja, hova tovább.

sinus67 2018.02.27. 23:05:41

@BiG74 Bodri:
Nem hiszem, hogy politikusnak megadatott valaha, hogy ilyen mértékű támogatással (2010) kerülhet hatalomra! Ezzel élhetett volna és biztosan az egyik legnagyobb államférfi lehetett volna! Nem élt a lehetőséggel. Visszaélt! Szerintem szomorú véget fog érni a regnálása! Ha nem most, akkor 2022-ben! Fájdalmas és szomorú befejezés lesz!

BiG74 Bodri 2018.02.27. 23:05:43

@Mr Elios:
Mi az a hasznos hülye? Pláne egy olyan tudathasadásos kretén esetében aki örömmel teszi a ruszki érdekeket a magyar elé?

putris72 2018.02.27. 23:17:07

Tulajdonképp ki nyer Hódmezővásárhelyen?Az ellenzék??Még önálló jelöltet sem mertek álltani!Amúgy nem csak ott volt választás vasárnap!A többin milyen eredményt értetek el?Nincs Soros terv,vagy bármi is a neve??Dehogyisnem ,Nincs migráns invázió?Van,és még komolyabb lesz!Kormányváltás?Ahhoz először a kopogtató cédulákat is össze kellene gyűjteni!De még az 500 db sem megy!Kb 2 hétig nyomtátok a szöveget előre,hogy el van csalva a Hódmezővásárhelyen a választás!Pedig még le sem zajlott!Vesztett a Fidesz!Akkor most volt csalás??Vagy csak ezzel manipulálták az embereket!Vicc ez a demokrácia ha nyertek,és diktatúra,hogy ha vesztetek!Sajnos az lesz mert zakózni fogtok,és nem kicsit!!

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2018.02.27. 23:49:28

@putris72:

Na nézze meg az ember, mégis itt van egy degenerált fidesz troll akit éjfél elött még ugrasztott a járási fideszes párttitkár SMS-ben hogy menni kell az indexre, aztán fel kell mondani a Takonyárpi Összeset!

Én meg már azt hittem, hogy azért tüntetek el ti bértrollok, mert üres a kassza, a fideszes oligarcháitok már ki is menekített´ék a lopott milli´´ardjaikat a svájci meg azerbajdzsáni bankszámláikra, aztán rátok még egy órabérnyi fedezet sem maradt a kasszában.

BiG74 Bodri 2018.02.27. 23:57:12

@Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy:
Sokat gondolsz! Ezek ingyen is zabálják a sz@rt! Csak sorvezető nélkül ennyire futja!

Pop40 2018.02.28. 01:56:58

@rallus:

Van abban valami egészen szürreális, mikor a vajdád csinál egy olyan választási törvényt, amiben lehetetlen győznie az ellenzéknek összefogás nélkül, aztán utána meg jönnek a magadfajta szarháziak köpködni, hogy mekkora rohadt ez az ellenzék, hogy van pofája összefogni... Normális embernek lesülne a képéről a bőr, persze a fideszes az más tészta.

Amúgy lassan ideje lesz szétküldened pár önéletrajzot, "szaros nyelvű bértroll nyalható segget keres"-jeligére. Nem garantált, hogy a vajdád segge még április 8 után is elérhető lesz.

Pop40 2018.02.28. 02:04:27

@BiG74 Bodri:

"Lehetett volna jobboldali különutas európai magyar politikus, aki tényleg tizenx millió magyar miniszterelnöke. "

Nem lehetett volna.
Vitya világéletében egy piti kis bűnöző volt, ehhez ért, lopni tud, meg az agyhalottakat hülyíteni. Ha a sors nem baszott volna ki az országgal azzal, hogy hatalomba kerül, valószínűleg szar minőségű használt kocsikkal seftelt volna valamelyik zugpiacon.

Amikor hatalomban volt, folyton csak a maffiaügyei mentek, kezdve anno a székházüggyel, aztán jöttek Kaya Ibrahimék, meg a "ne mi nyerjük a legtöbbet"-sztorik.
Ez egy utolsó maffiózó, az volt világéletében, csak 2010 előtt nem tudott ennyi kárt okozni, mert nem volt teljhatalma.

Pop40 2018.02.28. 02:09:21

@putris72:

Szaros a szád, bolsi.

Dehogynem csaltatok.

index.hu/belfold/2018/02/23/maffiaval_szovetkezett_a_csongradi_fidesz/

Az pech, hogy nem jött össze, de attól még csaltatok. Mást nem is tudtok, hazaáruló, tolvaj férgek.

frikazojd · http://kocs.ma 2018.02.28. 02:32:12

@putris72: Igen, ezt a szöveget szinte szó szerint láttuk ma a 8-on, a pestis rácok FB-n, a magyarkodóidő FB-n.. ez volt az egyetlen utasítás ma a CAP-on.. legalább próbálnátok valahogy leplezni bazmeg.

mh1973 2018.02.28. 06:06:04

Micsoda mélység ez a műsor, innen már csak egy zárug-féle hulladék hiányzik, jó tudom a lista hosszú, nem kezdek g.ci fodorozni és felsorolni a raklap barmot!

nu pagagyí 2018.02.28. 06:20:13

Nagyon tetszett Bencsik krokodilkönnye "szegény" Kondor Katalinért. Szinte a teljes média a NER kezében van, mégsem találnak helyet még egy éhes szájnak. Úgy tűnik, az egykori önkéntes hülye kockázatos lenne a kézi vezérelt közmédiának, vagy a Vajna-Habony-Mészáros féle közpénzből éldegélő álpiaci posványnak, nem beszélve arról, hogyha fizetni is kéne, akkor kevesebb maradna a többinek.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.02.28. 06:28:45

Mondtam már fél éve, hogy hiba csak Sorost emlegetni, mikor itt az egész háttérhatalom támad, aminek csak egy tisztje Soros, még csak nem is tábornoka.

A kérdés rendszerszintű.

A gond: ez nehéz kommunikálni.

nu pagagyí 2018.02.28. 06:33:55

József Attila sorai jutnak eszembe Bencsikék kétségbeesett hörgéséről: "álmában csenget egy picit". Ideje lenne felébredni és beszerezni az iratmegsemmisítőket! Ha már Pintérék is teli pofával szídják a NER-t, nem sok jó néz ki a többi tolvajnak. Pintér mindig tudta merről fúj a szél.

nu pagagyí 2018.02.28. 06:43:12

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Na, felébredtél? Egyet értek veled, hogy nehéz lehet a NER-nek kommunikálni a rendszerszintű tolvajlást és a nép jogfosztását úgy, hogy a nép örüljön neki. De azért sok sikert! A "hiteles arcok" az egykori munkásőr Bencsik, meg 5-ös számú tagkönyv birtokosa már meg is van a feladathoz. Ja, vettél már ki szabit a "Békemenetre"? Mik a jelszavak?

felucca02 2018.02.28. 07:08:17

@rallus: Egyrész, neked valami beakadt ezzel az IMF-el, de vajon miért?
Másrészt, erre te sem tudsz mit mondani, de valamit mondani kell, mert várják a teljesítményt, tehát idejöttél hellerágnesezni.
Na, bravó!
A témához szóljál hozzá, te tahó!

1ghost 2018.02.28. 07:19:19

Kurva nagy a pánik a fideszben, megroggyant az egész bagázs! A bűnözök viselkednek így, amikor tudják, hogy már nincs menekvés.

Ja! Március 15-re meg belengettek egy birkamenetet. És a kivezényeltek ezt fogják kiabálni: VEJETEK vagyunk!

:)))))

kekex 2018.02.28. 07:31:59

@Megint utaltam 100 ezret a fidesznek.:
Az csak egy milliárd (ezermillió) curva iciri-piciri része. Ettől még Mészáros is többet keres 1-2 óra alatt! Nyomd erősebben.

Fidesz bérszámfejtés 2018.02.28. 07:33:43

Önkéntesek és alkalmazottak! Sajnos késések várhatók a költségtérítések és munkabérek átutalásánál, mert a sok offshore művelet miatt lelassult a rendszerünk.

kekex 2018.02.28. 07:36:26

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Ugyan mutass már egy linket, ahol a fidesz egyértelműen deffiniálja a háborús menekült - gazdasági bevándorló és az illegális migráncs különbözőségét. Merthogy mind besöprik egy kalap alá. Ami egy nagy adag xart tartalmaz!

Fidesz bérszámfejtés 2018.02.28. 07:36:40

@Megint utaltam 100 ezret a fidesznek.: Sajnos a pénz vissza kell utalnunk, a gondnoka jelezte, hogy Ön pszichiátriai okokból gyámság alatt van, csak a bankszámláját elfelejtette a Gyámhivatal zárolni.

kekex 2018.02.28. 07:39:21

@Indriq:
Ja, az tényleg jó lenne, ha a vesztes millióknak a fidesz konferálná fel, hogy a nulla helyett most 15 % szja-t fizethet, meg a munkanélküliség csökkenését, amibe beleszámítják a külföldön doilgozó és az éhbéren, segélyezés helyett tartott közmunkásokat.
Remélem, a fidesz propagandistáinak is csak annyi esze van, mint Neked!

kekex 2018.02.28. 07:47:23

@frikazojd:
Á, a pestis fertőző. Ezek csak prostisrácok!

kekex 2018.02.28. 07:49:51

@1ghost:
Azt azért nem hittem volna, hogy a Kétfarkúan békemenete után meg merik csinálni, és kiröhögtetik magukat egy újabb birkamenettel. De legalább a Kétfarkúan is szerveznek ugyanarra az időre menetet most is. Biztosan szórakoztatóbb lesz!

kekex 2018.02.28. 07:53:37

Ami a legszórakoztatóbb, az a bohócos-Vonás-Gyurcsányos fidesz plakát. Azaz saját költségükön népszerűsítik az ellenzék vezetőit, akiknek ennyire nem telne, és közöttük ott a bohóccá tett fidesz! "Köszönjük, Emese"

sinus67 2018.02.28. 08:38:24

Bencsikék most kurvára lázban lehetnek, hogy ennyi idő alatt leszervezzék a sok buszt, amivel hordják majd a megfélemlített közmunkásokat, a lengyel barátokat, és az új listán szereplő fidesz-támogatókat!
Azt hiszem az NVM megint belenyúlhat a zsebbe mélyen!
Azért előtte nem ártana még egy nemzeti konzultáció ami megalapozná a magas részvételi arányt!

Egyesek (Dr. Fazekas) szerint ránk akarják erőltetni a rovar-gasztronómiát! Ön hogyan vélekedik erről?
□ Finom a sáska
□ Soros a hibás

febiha 2018.02.28. 08:54:50

Bencsik nagyon találóan mondja, hogy Tiborcz igazi vállalkozó fenegyerek, mindigis az volt, annak született, nem tehet róla. Ezért az egész Elios-hisztéria hazugságokra épül. No igen... a vállalkozó fenegyerek már csak olyan, hogy elsősorban közbeszerzéseken villog egy olyan országban, amelyiknek az ura és gazdája éppen közeli rokon. Az igazi piaci, netán nemzetközi ügyleteket viszont nagy ívben kerüli... elvégre az a nemvállalkozó nemfenegyereknek a játszótere.

Ebből is látszik, hogy bár Bencsik régi motoros NER-propagindista (Bayer és Lovass szintén) és így kicsit lazább a szájkosár rajtuk, azért ők is tudják, meddig és nem tovább. Alapvetően tagadásban vannak, ezért a valóságérzékelésük sérült. Jó jel a most esetleg összefogni készülő ellenzékecskéknek.

n3spr3ss0 2018.02.28. 09:35:54

A sok hülye fidesz szóvívő kedden már ki sem mert állni hazudozni, az örökös külügyér fosta a szót helyettük, mert ő tudott a sorosozáson kívül is mondani pár szót.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.02.28. 09:45:48

@nu pagagyí:

Nem szoktam részt venni tüntetéseken. Én a neten végzem munkámat a nép ébresztését illetően.

Nem a lopást kell kommunikálni, hanem a helyes irányt.

VáradiJános 2018.02.28. 10:00:13

@1ghost: biztos jó lesz neked a Jobbik-kormány, dk-s bolond?

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2018.02.28. 10:27:33

És mi lesz a Békemenet mottója?
GO SOROS!

RightLib 2018.02.28. 10:32:52

Az a gond, hogy minden kígyó akkor a legveszélyesebb, amikor sarokba szorítva érzi magát. Az mindenképp pozitív, hogy a vasárnap megmutatta mit kell tenni ellene, de sajnos egyúttal arra is rávilágított, hogy ő se folytathatja az eddigi, garantáltan a bukás felé vezető útját. Afelől pedig senkinek ne legyenek kétségei, hogy alkalmazkodni fog az új helyzethez, hiszen 2018-ban a tét sokkal nagyobb, mint eddig bármikor, ez most már egy ki-ki meccs, életre-halálra.

Indriq 2018.02.28. 10:40:11

@Indriq: "Egyetlen dolog lenne a fityisz esélye, ha elkezdené kihangsúlyozni mi az ami pozitiv (ami ovi torz lelkivilágától olyan messze mint Makó Jeruzsálemtől).
Egy 2010-ben X % SZJA volt, most meg 16%, vagy egy 8%-os munkanélküliség helyett 2-3% most kampány talán tudna tolni a szekerén. (de mivel nem fizetnek nekem habonyék, nem adok tanácsokat :) )"

a jó qrva anyjukat.... hát nem ellopták a javaslatom? :)
de nekem is be kell fognom a pofám amíg nem lógnak ezek a görények :)

zsenyeg 2018.02.28. 11:16:21

Micsoda gennyes figurák ezek a beszélgetőpartnerek. Mi és ők. Most már el kell kezdeni beszélgetni az emberekkel. Ebben a két mondatban benne van minden azt hiszem.

Thunder_th 2018.02.28. 11:32:36

Nagyon rossz taktika abbahagyni a sorosozást. Hiszen volt róla nemzeti konzultáció is, ahol ha hihetünk a számoknak 8600 milliárd magyar ember küldte vissza szerte a galaxisól és 119%-ban kifejtették egyetértő álláspontjukat sorosról és a bevándorlásról. Tehát a magyar nép megerősítette, hogy ez a kívánatos.

Csak nem azt akarják ezzel implicit mondani, hogy szart sem ért az előre megírt válaszokkal tarkított konzultációjuk?

zsenyeg 2018.02.28. 11:33:38

Ostoba idióta, hozza itt a francia meg az olasz rendőrautó közbeszerzési példákat. Nem az a baj te elhízott geci, hogy magyar nyeri meg, hanem az hogy egy senkiházi a hatalomnak benyalt stróman.

2018.02.28. 12:37:10

@jobbdemokrata:

Elolvastam.
Teljesen egyetértek veled abban, hogy hiba volt a FIDESZ-nek letérnie a liberális útról.
Egy-két választási győzelmet talán ért, de hosszú távon nem működik, ha saját elveinket feladjuk a hatalomért.
Most, hogy visszatérnek erre az útra, végre igazi győzelmeket arathatnak és tovább irányíthatják ezt a gyorsnaszádot....

citrix 2018.02.28. 12:51:18

Párszor 10 ezer millió ráment eddig Sorosra, természetesen nem a fideszes oligarchák zsebéből hanem közpénzből. Ennyit még nem költöttünk el egyetlen idős emberre se, de biztos megérte. Vagy nem. Apropó, Bencsik mellett nem tudok szó nélkül elmenni. Ha jól tudom ő a pártállamban anno a Népszabadság pártrovatát vezette hithű elvtársként. Mára mekkorát változott az ürge világnézete, hová lett a kommunizmus jövőjébe vetett hit?

Weißkopf 2018.02.28. 12:52:34

@Thunder_th: "szart sem ért az előre megírt válaszokkal tarkított konzultációjuk?" Persze, hogy kb. ennyit ért, akárcsak az országot ellepő isten tudja hány ezer óriásplakát (Stop Soros stb.). Viszont szép pénzt hozott annak, aki papírt, nyomdát, plakáthelyet biztosított hozzá. Ez is egy módja volt a csókosok feltőkésítésének. Mint ahogy a stadionépítés v. -felújítás is. Ki a f@szt érdekel a pártközpontban, lesz-e néző a jászkarafaszajenői, 10 milliárdért stadionná kipofozott libalegelőn? Nyilván senkit, de ennek örvén újabb hűségpénzt lehet a pályázat nélkül megbízott vállalkozó zsebébe nyomni az adóforintokból.

Nzoltan 2018.02.28. 12:55:02

Nem lesz nagy változás. A kis pártok nem adhatnak fel mindent más javára, mert ők is közpénzből élnek.

morpho 2018.02.28. 12:59:44

Most mi lesz a 3,2 millió konzultált zemberrel? Mi lesz a Stop Soros törvénnyel? Lehet, hogy elvetik? Hiszen már tárgyalják! Teljesen kész vagyok!

Weißkopf 2018.02.28. 13:02:37

"Kondor Katalin állás nélkül nyűglődik", nyilatkozta Lovas et. Mégis mit akar a 71 éves nagyasszonynak? Örüljön, hogy lyuk van a lába között, és élvezze a nyilván szép és jól megérdemelt nyugdíját.

Void Bunkoid 2018.02.28. 13:06:36

@morpho: "egyetlen magyar határőr sem vállalta, hogy arab nőnek öltözzön...."

Olvass egy kis origót.
Már nem a muszlimok a fő rettentő vész. A niggerek az új muszlimok.

1ghost 2018.02.28. 13:25:58

Teljes erővel pánikol az állampárt.

A helyzet drámaiságát mi sem jelzi jobban, mint hogy szócsövük, Bayer Zsolt már káromkodni is elfelejt, és kínjukban még a békemenetet is előszedték.

Hátha most ismét bejön a kommunikációs trükk, hogy vidékről felutaztatott nénikkel-bácsikkal gyermekien hódoló népet varázsolnak az időközben milliárdos maffiózók elitklubjává vált Fidesz mögé.

Indriq 2018.02.28. 13:56:47

@1ghost: ez így van, a probléma ott van, hogy ha a fityisz elqssolna minden szinten és hagyná az ellenzéket kibontakozni, akkor azok szétmarnák egymást. a jobbik nem akar a bal felé lemondani képviselőjelöltről, a DK csak bizonyos feltételek mellett hajlandó lemondani... a tököm tudja a tökömet akarja :) , stb....

Nagyon sokan rühellik már a fityiszt, de pl én, aki világéletében ballib voltam (és vagyok) komolyan nem tudnám megmondani, hogy kire szavazzak ha van a listán 2-3 baloldali jelölt (az esélyesre? a hozzám legközelebbi értéket képviselőre? ). Pedig én az átlag feletti politikai rálátással rendelkezem.
Ha az ellenzék le fogja tudni redukálni fityisz vs BÁRKIMÁS, abban a pillanatban a fityisz eltűnik örökre.

Indriq 2018.02.28. 13:57:58

@Void Bunkoid: "Olvass egy kis origót.
Már nem a muszlimok a fő rettentő vész. A niggerek az új muszlimok."

köszi az infót, hirtelen nem tudtam ma kitől kell rettegnem :)

morpho 2018.02.28. 14:08:06

@Void Bunkoid: Köszi, az infót, de hagy ne olvassak már origót! Inkább elhiszem neked látatlanba. Bőven elég, ha csak egyikünk olvassa!

Szelid sunmalac 2018.02.28. 14:22:25

@Indriq: a ballibektol es a gyikemberektol mindig retteghetsz.

Egéridomár 2018.02.28. 14:31:04

Az hagyján, hogy a kormány propaganda papagájok megkukultak, de mi a fene történik a troll hadsereggel!? Megjelent ugyan itt pár takonygerincű, de ilyen erőtlen, molyfing próbálkozásokat még soha nem olvastam a fideszgeciktől. :D Basszus, ezeknek tényleg kiadták, hogy Sorost emlegetni tilos. Most meg bambulnak kifelé az üres fejükből, szinte hallani a kongást az odúból.

Indriq 2018.02.28. 14:36:44

@Egéridomár: én arra gyanakszom, hogy amíg habony és kubaszov ovival tanácskoznak, nincs aki újraindítsa a "kilégzés-belégzés" című mp3-ast :)

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.02.28. 15:31:07

@Egéridomár: Igen, hirtelen nagyon eltűntek. lehet hogy lefoglalja őket az offshore számlák nyitása, meg az iratmegsemmisítés.
süti beállítások módosítása