B1 blogcsaládA Fidesz szerint azért kértek soron kívüli rágcsálóirtást a kórházban, mert egyáltalán nem láttak patkányt a műtőben

2018. január 20. - nickgrabowszki

Most képzeljük el, mi lett volna akkor, ha még látnak is. pati.jpg

A Sztárklikken írtak arról tegnap, hogy a Péterfy Kórház - Országos Traumatológiai Intézetben

  • be kellet zárni az egyik műtőt, mert patkányt láttak benne;
  • az egyik 3. emeleti kórteremben rókát találtak;
  • egy orvost meg egér harapott meg az egyik pihenőben.

A hír nagy port kavart; nyilván azért, mert tökéletesen illusztrálja, milyen állapotban rohad az egészségügyi infrastruktúra Magyarországon. A Gyurcsány-féle DK emiatt már kormány lemondását is követelte.

A Fidesznek be kellett izzítania az ún. egészségügyi szóvivőjét, Bene Ildikó belgyógyászt, aki jó pénzért hajlandó volt letagadni, hogy bármi ilyesmi történt volna. 

Különösen patkány nem volt. Se a műtőben, se máshol. Patkányokról szó se essék, azok nem léteznek.

beneildiko.jpgAnnál meglepőbb a dologban, hogy dr. Bene, aki korábban a szolnoki kórház főigazgatója volt, jelenleg a Fidesz--KDNP országgyűlési képviselője úgy tagadta le a patkány kórházbeli jelenlétét, hogy gyakorlatilag megerősítette azt.

Dr. Bene azt bírta nyilatkozni az MTI-nek, hogy a műtők üzemelnek, patkányt egyikben se láttak, és hozzátette:

minden egészségügyi intézményben előfordulhat, hogy soron kívül kell rágcsálóirtást végezni.

Szóval nem láttak rágcsálót, erre gyorsan rendeltek egy soron kívüli rágcsálóirtást. A patkányokról pedig, mivel ilyenek nincsenek, semmiféle vizsgálat ne tartassék. Patkányok nincsenek, csak véletlenek.

Nem irigylem mondjuk dr. Bene betegeit, az ő logikája olyan, hogy akkor rendel gyomormosást, ha nem lát semmi problémát a páciens emésztőrendszerében. És ha mindent a legnagyobb rendben talál, akkor még a beleiből is kivágat egy kisebb darabot. Csak a biztonság kedvérért.

(Az alsó képen Jánosiné Dr. Bene Ildikó, a felsőn egy random patkány látható.)

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr2913590469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hofipisti 2018.01.20. 17:20:29

Az utolsó sor, a zárójeles képmagyarázat az az történésen is túltevő csúcs!!!

Shakespeare Emilke 2018.01.20. 18:05:27

Nem cseréltétek el a képeket? Olyan hasonlók egymáshoz.
Hogy is va?
Az első képen, ....
A másodikon egy patkány.
Nem tévedek?
Nem.

BAZINGA2 2018.01.20. 19:26:35

Ilyen nincs! Miért kell patkányt irtani, ha nincs? Olyan sok pénz van a semmire?

Énmégújvagyok 2018.01.21. 06:52:15

Erről a Zimmer Feri jut eszembe: a három gengszter. "Akkor most nem álcázzuk magunkat és nem megyünk ki az udvarra!" Fölteszik a parókát, napszemüveget és kimennek az udvarra.

Cicmen. 2018.01.21. 09:28:05

@BAZINGA2: Van patkány bőven, nézz a tükörbe. A többi libsivel elmentek a francba hogy Fideszeztek most is! Az egészségügy egy dolog, főleg pénzkérdés. Jobb ha kussoltok mert a baloldal privatizálni akarta, az ám a megoldás mi?
Patkány meg akárhol lehet és az ottaniaknak kel lerendezni pártfüggetlenül! A Fidesz dolga csapdákat kirakni meg tacskókkal, vadászgörényekkel lerendezni az ügyet?
Tömören KUSS, HELYETEKRE!

Tavasz Lett 2018.01.21. 10:30:10

Éljen a pártfüggetlen patkány. Tudod, a higiénia egyik alapfeltétele, hogy ilyen ne fordulhasson elő, kedves Cicmen. Ugyanis az emberek nem ezért FIZETNEK, ugyanis a befizetett járulék, adó nem senkié. Főleg nem egyes politikusoké, hanem az állampolgároké, úgyhogy engedtessék már meg, hogy a saját pénz elköltését számon kérje az, aki adta. Tudod képviselőnek lenni érdekeim képviseletét jelenti, ami kötelezettséggel jár, és nagyon nem kell meglepődni és felháborodni. Válaszolni kell és megfelelően rendbetenni a dolgokat, ha pedig hiba történt elnézést kérni, felelősséget vállalni. Ha ez nem megy, akkor alkalmatlan a képviselet. A fenyegetőzés, kioktatás nem túl szerencsés. Van hogy visszaüt.

2018.01.21. 10:35:33

@Cicmen.: Fideszeznek most is? Mit csináljanak mást szegények ha megint egy "nagyágyú" bírt ilyet nyilatkozni? Mint tudható, tele vannak kiválóbbnál kiválóbb, cáfoló és kínos ügyeket megmagyarázó, elkenő emberekkel. Azon csodálkozom, hogy nem a "Disznófejű Úr" nyilatkozott. "A Fidesz dolga csapdákat kirakni meg tacskókkal, vadászgörényekkel lerendezni az ügyet?" Ebben igazad van. Ez nem az ő dolguk. Az ő dolguk csak annyi, hogy még a hóemberre is rá dumáljak a forró teáskannát. (szerintem Soros engedte szerte széjjel a gaz patkányokat vagy be vannak tanítva-amolyan kormányt gyengítő-pár partizán akcióra)

Gábor Pali 2018.01.21. 12:13:13

Mintha Virág elvtárs szólalt volna meg: "Az a gyanus, ha valami nem gyanus!" > Ha nem láttunk patkányt, akkor patkányirtást kell elrendelni. Nos, én nem láttam Orbánt >>>> (na, na, mi következik ebből? Na mi? Hát...AZ!)

werecke 2018.01.21. 13:01:56

A pincelépcső lejárón meg egy Chupachabra recskázott. Köszönjük Mr Werber ismerjük mi is a receptet , mindennapra legyen valami baromság. Nagyon átlátszó a dolog.

BAZINGA2 2018.01.21. 15:56:44

@Cicmen.:
Szánalmas vagy. Sőt hülye is! Kezeltesd magad, amíg nem késő! Majd Te is rángatózni fogsz mint a vezíred. Amúgy nem vagyok "libsi!" sosem voltam. Semelyik pártnak nem vagyok tagja és soha nem is voltam. Felakadna a szemed, ha elmondanám kinek drukkolok! :)))) Találgass, legalább elfoglalod magadat! =D

Lamlam 2018.01.21. 19:06:26

Elefántot nem találtak Kedves grabowszki ? Pedig az is volt , hogy nem vették észre ?
Egykor a németországi Erlángeni klinikák egyikét azért bontották le mert elszaporodtak a patkányok úgy , mint égen a csillag .De amikor kórházak külsős takarítókat foglalkoztatnak , ne csodálkozzunk ha elefánt is besétál úgy , hogy senki nem veszi észre . Nem föfeszkedhet a jelenlegi kormányzat sem , mert semmivel nem vagyunk előrébb a korábbi évekhez képest sem .
index.hu/chart/2017/03/22/hiaba_koltunk_tobbet_az_egeszsegugyre_megis_egyre_kevesebb/?cp=1#comments
infogram.com/oktatasra-es-egeszsegugyre-forditott-kiadasok-gdp-aranyosan-1gg4qpzvdrrlm1y
sőt ,az elvándorlással az ellátások minősége romlott . Okulni kellene belőle de nem teszik .

Magentax 2018.01.22. 07:35:58

@Cicmen.: te szerencsétlen, neked már kirágták az agyadat - bár azt is el tudom képzelni, olyanod neked sosem volt, ezért tudsz benyelni minden ordas szarságot.
Oszt' hogyhogy nem sorosoztál inkább, kisbirka?

BOAR 2018.01.22. 08:14:36

@Cicmen.: Nem tartod a patkányt problémának, igaz, fideszköcsög? Te is az vagy, a családod is...nektek egy rágcsálóírtás valódi holokauszt...

Rettegek mert ballib vagyok 2018.01.22. 09:01:28

Azért valahol röhejes, hogy a ballib bérrettegők alig várják hogy egy kósza patkány feltünjön egy kórházba, hogy retteghessenek.

Bezzeg mikor Gyurcsány alatt elprivatizált kórházakban hideg folyósókra fektették a betegeket, az maga volt a kánaán.

Róbert Gyirán 2018.01.22. 09:04:44

@Rettegek mert ballib vagyok:
lehetne, hogy ne a szar múltban dagonyázz, hanem esetleg előre tekints és a fejlődést tartsd értéknek? :) Persze, szar volt Gyúcsány, szerintem még szarabb Orbán, de a te logikád szerint addig örülhetünk, amíg nem jön valaki szarabb Rákosinál.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.01.22. 09:05:43

@BOAR:

A magadfajta Gyurcsány csicskák életéhez képest a patkányok élete mesébe illő.
A mocskos családod minden tagja leszopta már az elkúrót, vagy ez csak a te hobbid ?

---
A többiektől elnézést, de úgy látszik a ballib hívők csak ezt a stílust értik, hisz ezt löketik.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.01.22. 09:06:40

@Róbert Gyirán:

Ha van patkány, akkor irtják. Nem ez a normális szerinted ?

Terézágyú 2018.01.22. 09:11:46

Jobbos vagyok segget nyalok.

BOAR 2018.01.22. 19:08:25

@Rettegek mert ballib vagyok: Összekeverted a nickjeidet, fideszcsicska?
Hiába nyomod nyolc nicken, csak egy fizetést kapsz az meg sajtburgerre sem elég...mehetsz megint a szemétben turkálni vagy a kapualjban szopni a részeg melósoknak...
süti beállítások módosítása