B1 blogcsaládRétvári Bence nem tudott elszámolni 4 tonna krumplival

2017. december 12. - nickgrabowszki

Ez az az államtitkár, aki egyszer egy őszinte pillanatában beismerte, hogy mindenki életét meg akarják lopni.rb.jpg

Rétvári jövőre Vácon indul egyéni jelöltként, aminek alkalmából 4 tonna krumplit osztott ki az érdeklődő állampolgárok között. Persze szigorúan csak lakcímkártya felmutatásért cserébe, nehogy olyanok is markoljanak az ingyenkrumpliból, akik nem helyben laknak, és ha akarnának se tudnának

Rétvárira szavazni.

A szocialista Bangóné a parlamentben arról érdeklődött, hogy honnan volt az ingyenkrumpli. A KDNP-s EMMI-államtitkár viszont megkerülte a választ. Azaz nem is válaszolt egyáltalán:

Mi az embereken próbálunk segíteni, önök pedig a kicsinyes pártpolitikai manővereknél maradnak.

Pedig elég lett volna egy számlát felmutatnia, hogy itt van, ennyiért vette (ő maga vagy a Fidesz). Ehelyett mellébeszélt.

A dolognak azért van jelentősége, mert ha Rétvári nem tudja igazolni a 4 tonna krumpli eredetét, akkor tiltott kampányfinanszírozás bűnébe esik. Legalábbis elvileg, mert ma Magyarországon nincs olyan hatóság, amelyik Fidesz-képviselőt ezért merne vagy akarna vizsgálni.

Rétvári amúgy a legőszintébb kormánypárti politikusok egyike. Négy éve például beismerte, hogy ők

mindenki életét meg akarják lopni.

De a javára írandó, hogy a krumplit pontosan a beszerzési áron adta tovább.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr8713480857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

1ghost 2017.12.13. 08:01:01

Hát ez haláli! A tetves tolvaj korrupt fidesz még négy tonna krumplival sem tud elszámolni.

Hogy fog akkor ez a mocskos tolvajbanda jövőre elszámolni a lopott százmilliárdokkal?

Olyan kibaszott hosszú börtönbüntetés vár a fideszes söpredékre, hogy a föld nevű bolygó hátralévő ideje (cirka 5 milliárd év) nem lesz elég a letöltéséhez.

Nzoltan 2017.12.13. 08:04:43

OV szavaival élve:
Boldog Karácsonyt!

2017.12.13. 08:18:01

Az a probléma, hogy visszaadnak valamit abból amit elloptak?
Ez a fazon egy önmagával meghasonlott Robin Hood!

2017.12.13. 08:22:54

@1ghost: Blablablabalbla...

Akkor itt és most ünnepélyesen emlékezzünk meg az MSZP-s Páva 2005.-ös tésztaosztásáról :) ... meg arról, hogy a tészta lejárt szavatosságú volt, de kormányrendelettel fogyaszthatónak minősítették!!!
A legjobbaktól érdemes tanulni...

ember100 2017.12.13. 08:44:30

Hellló !

Nincs itt semmi gond.
Itt a cikk , jön az ász , kivizsgálja , majd büntet és átadja az ügyet a nav-nak ök pedig feljelentéssel tovább a pótpéteri ügyészségnek.
Kinéz a rétvárinak úgy pár millió büntetés , egy év előzetes , meg úgy 2-5 év sitt.
CSAL MINDENT A TÖRVÉNY SZERiNT !

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.12.13. 08:45:06

Hihetetlen a ballib vergődés.

Naponta osztanak ki a Soros csicskáknak 4 tonna krumplinak megfelelő pénzeket, mint a 2000-nek, és azok cserébe írnak ilyen fika posztokat, 4 tonna krumpliról.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.12.13. 08:47:12

@1ghost:

Már boccs, de miért kéne elszámolnia bárkinek is egy Bangóné nevű elkúró tolvaj brancsbeli kérésére ?

Ki a faszom az a Bangóné ?

Valami hatóság ?

Stenonis 2017.12.13. 08:54:06

@Womb Raider:
Azért durva, hogy ide jutott a magát polgárinak és jobboldalinak hazudó párt.
Hogy az mszp legyen a mérce.
Köszi, hogy megerősítetted: fidesz=mszp/szdsz.

Akkor most prejudikáljunk 2017.12.13. 08:59:54

Nem hiába mondom, aki 4 tonna krumpliról nem képes bemutatni egy számlát egy bizonyos Bangóné felszólítására, az a legaljasabb gazember, és bizony mondom gyilkosságra is képes.

Vagy csak politikusok játszanak a homokozóban egymással.

Willkommenskultur 2017.12.13. 09:03:33

remelem lesz jobb topik is mara

fél(re)értelmiségi 2017.12.13. 09:20:00

Tehát összegezzük: fideszéknél azért ilyen arcátlanul álszent korrupt hazugok, mert más is ilyen. (volt) Bravo. Csak az a baj evvel a hozzáállással, hogyha véletlenül egy pillanatban lett is volna jó szándék ebben az osztogatásban, akkor sem igaz úgy, ahogy ők szeretnék beállítani. Annyira otromba, hogy bármit mondanak, tesznek, már csak ront a helyzeten. És ezt a hozzáállást tökéletesen visszaigazolja @Womb Raider a kommnetjeivel. Így védjen meg titeket a ner.

2017.12.13. 09:26:01

@Akkor most prejudikáljunk: :)))))

Csak játszva a játékot... oké, nem volt a farzsebében egy számla 4 tonna burgonyáról.. tán még ha jobban utána néznek, az EKR környékén is találnak problémákat és a krumplit szállító jármű költségeinek elszámolását is érdemes lenne megpiszkálni.
Na, de mi van, ha a burgonya adomány?

(Ja... Páva eftárs, Bagóné párttársa mindezt egy huszárvágással megoldotta... szimplán 'beszólt' a HM-be és a parancsra cselekvő pocakos tábornokok máris felfeszítették a stratégiai tésztatároló bunker ajtaját, hogy a pógi két kézzel szórhassa az éhes nép közé a szélesmetéltet.)

@Stenonis:"Köszi, hogy megerősítetted: fidesz=mszp/szdsz."

Nullával nem osztunk...

Willkommenskultur 2017.12.13. 09:27:05

@fél(re)értelmiségi: nekem nem az szamit h ki milyennek mondja a masikat

a masik is...a masik allamcsodot csinalt 90 ota 3x

most meg minden rendben

2017.12.13. 09:37:14

@fél(re)értelmiségi: Félremagyarázod...
Piszlicsáré ügy ez ahhoz képest, ami a szocik országlása idején ment és amibe (mint azt más is megemlítette) bele-bele rokkant az ország. A politika/a politikusok már csak ilyenek, így intézik a dolgaikat.. (nem állítom, hogy ez jó, de azt igen, hogy ezen változtatást remélni gyermeteg naivitást tükröz) Viszont akárhogyan lopnak a fijjug, akármennyire illiberálisok, az emberek munkából élő csoportja eltagadhatatlanul jobban él mint a talpig becsületes ballib kormányzat idején valaha is. Hasonlíts dössze sorra a családtámogatás, a reálbér, a szociális támogatások, a nyugdíj , az adók terén bekövetkezett változásokat, eredményeket azok eredményeivel, akik most a kispadról óbégatnak...

látjátok feleim szümtükkel 2017.12.13. 09:40:09

@Womb Raider:

Szerintem neked az oviban jobb helyed van, mint a blogokon, mert ott szokják egymásra nyújtogatni a nyelvüket.Ki le nem szarja már azt, hogy mit csináltak nyóc évvel ezelőtt a szocik? Hiszem elmúlt nyóc év a fideszé volt. Nem vetted észre?

látjátok feleim szümtükkel 2017.12.13. 09:43:49

@Womb Raider:" az emberek munkából élő csoportja eltagadhatatlanul jobban él mint a talpig becsületes ballib kormányzat idején valaha is."

Ne lódíccs! Nem is éltél még a 2009-es válág idején, vagy ha igen, kis senki voltál. Egyébként meg ha annyira jobban élünk, miért osztogat egy fideszes képviselő krumplit? Kinek? A jobban élőknek? He?

Amúgy meg mi is van azzal a rengeteg pénzzel, amit az EU ide öntött az elmúltnyócban?
Mennyi stadijon is épült, és mennyi tao ment a magánsportegyesületek zsebébe? Egyáltalán tudod mi az a tao?

dr. mesterséges színezék 2017.12.13. 09:44:39

Mészáros Lőrinc adta neki a kis hobbikertjéből, ahová két cégtranzakció között vonul vissza relaxálni.

dr. mesterséges színezék 2017.12.13. 09:47:25

@1ghost: "A tetves tolvaj korrupt fidesz még négy tonna krumplival sem tud elszámolni."

Az is lehet, hogy Rogán lakása bővült ki belülről egy melegházzal. Porszívóztak, aztán
"jé, egy krumpli... meg még egy... és itt is...". Rétvári meg kiürítette a porzsákot.

2017.12.13. 09:54:34

@látjátok feleim szümtükkel: "Ne lódíccs! Nem is éltél még a 2009-es válág idején, vagy ha igen, kis senki voltál. Egyébként meg ha annyira jobban élünk, miért osztogat egy fideszes képviselő krumplit? Kinek? A jobban élőknek? He? "

He? :) Öregebb vagyok, mint amennyinek látszom.. és ez nem baj... Lehet, nem voltam akkora valaki, mint te, de azért 2009.-ben is egészen jól alakultak a dolgaim. Vitathatalan, hogy hogy most sokkal jobban megy a cég, de ez nem lényeg.
A lényeg az, hogy te funcionális analfabéta vagy, amit még nagy mellénnyel hirdetsz is.

Mondom: a munkából élő embereknek lett jobb (amúgy a többieknek sem lett rosszabb, de ugye azért nem baj, ha a libbsikkel ellentétben nem csak ütjük a lovat, ami húz, hanem néha abrakoljuk is..)
A krumplit valószínű a hozzád hasonló segílyezetteknek szánták, úgyhogy köszönd meg szépen és ballagj tovább, nincs itt semmi látnivaló! Ha dolgoznál, neked is jobb lehetne, a krumpli mellé húst is tudnál venni, nem csak mások jóindulatára lennél utalva.

A többi erőlködős dumádat is hagyhatod, jó 25 éve saját cég adja a megélhetésem egyik pillérét, szóval van sejtésem a TAO mibenlétét illetően...

2017.12.13. 09:55:43

@dr. mesterséges színezék: Miért érzem úgy, hogy neked nem jutott krumpli? Tán bajszodon sem billeg morzsa? Setét gondok közt henyélsz?

dr. mesterséges színezék 2017.12.13. 10:01:25

@Womb Raider: "Miért érzem úgy, hogy neked nem jutott krumpli?"

Mert arra vagy betanítva, hogy ilyeneket gondolj, ha báncsák a fijjukat. Arra véletlenül sem tudsz gondolni, hogy - miközben "jó 25 éve saját cég adja a megélhetésem egyik pillérét" - téged milyen mélyen illetne seggbe a NAV 4 tonna krumpli ára számla hiányáért.
Hasznos vagy.

2017.12.13. 10:37:20

@dr. mesterséges színezék: Én arra is mertem gondolni (mert nem köt semmi szerződés, ajánlás, fenyegetettség...) hogy adományként érkezett a krumpli.
Amúgy te minden vásárlásod bizonylatát a farzsebedben hordod, hogy ha Bangónék neked szegezi a kérdést, azonnal fel tudd mutatni??? Ű
P.S.
Tőlem üthetitek a fijjugokat, ahogyan igényetek tartja, de legyünk őszinték... ez az ügy még egy szúrós nézés szintjét sem éri el. Ha tényleg csak ennyi van a tarsolyban (nem a csabában..) akkor nagyon-nagyon nagy bajban van az ellenzék. Ez kevés a napi kormány buktatáshoz is...

2017.12.13. 10:46:02

@Nzoltan:

Ha már saját véleményed nincsen fitymasz, seggnyalásban jó vagy.
Járulj mihamarabb a pártkasszához, mert a többi fidess troll jobban teljesít,
oszt neked nem marad a végére csak krumpli.

Gyíkarc.

Janossz 2017.12.13. 10:55:23

Az igazi kérdés nem is a számla.
A lényeg az, hogy egy vidéki kisvárosban négyszázan állnak sorba tíz kiló szaros fidesz-krumpliért, meg egy rúd nevenincs szintetikus májkrémért.
Ennyit a kormányukról, meg a jobban teljesítésről.

sas70 2017.12.13. 11:07:33

Ez a krumpli ügy, teljesen tipikus fideszes dolog. Nem mondom meg honnan van, ki vette, ki adta stb. Ködösítés, szarkenegetés, meg örüljön mindenki akinek jutott!
A milliárdokat pontosan ugyan így kezelik és pontosan ezek a szövegek mennek.
Amúgy meg a rászorulók örüljenek, hogy kapnak egy kis alamizsnát, 'osztjónapot!

2017.12.13. 11:10:54

@Janossz: Az ingyenesség mindig is nagy vonzerő volt és lesz is... Gondoljunk csak egy hangulatos , Botkával, vagy Gyurcsókkal felütött majálisra a Ligetben. A poszt szdsz-es bulikon persze nagyobb sikere lehet egy rozé kisfröccsnek és egy szépen sodort trombitának.

sas70 2017.12.13. 11:11:30

@Womb Raider: "Amúgy te minden vásárlásod bizonylatát a farzsebedben hordod"
Igen, ha valaki kereskedelmi mennyiségű áruval rendelkezik, azt szállítja, raktározza stb. annak az áru eredetéről igazolással kell rendelkeznie!

Janossz 2017.12.13. 11:11:54

@Womb Raider: " jó 25 éve saját cég adja a megélhetésem egyik pillérét, "
Elég gyengécske pillér lehet, ha itteni agit-proppal kell megtámogatni.

dr. mesterséges színezék 2017.12.13. 11:16:29

@Womb Raider: "Amúgy te minden vásárlásod bizonylatát a farzsebedben hordod, hogy ha Bangónék neked szegezi a kérdést, azonnal fel tudd mutatni???"

Komolyan ezt kérdezed 25 évnyi számlavezetési kötelezettség után egy párt (úgy is mint gazdálkodó szervezet) ügyében?

Egyházi agya == fegyházi gatya?

Egyébként Rétvárinak nem jutott eszébe azt mondani, hogy "adományként érkezett a krumpli". Vagy azért, mert úgy van bedrótozva, hogy az igazságot már akkor sem ejti ki a száján, ha az nemes, vagy másért.

dr. mesterséges színezék 2017.12.13. 11:21:40

@Janossz: "A lényeg az, hogy egy vidéki kisvárosban négyszázan állnak sorba tíz kiló szaros fidesz-krumpliért, meg egy rúd nevenincs szintetikus májkrémért."

Nem esik nehezemre vermet ásni a fidesz számára, belelökni, betemetni, kiásni, leköpni, aztán újra betemetni, de ehhez nem kell a NER.

10 kiló krumpli ára nyitási akcióért egyáltalán nem rászorulók képesek agyontaposni egymást. És nem csak a Lajtától keletre.
Említhetném az ingyen svédasztal mellett magát kétpofára zabálással megalázó, egyébként hétszámjegyű bruttót kereső réteget is.

dr. mesterséges színezék 2017.12.13. 11:24:32

@sas70: "Igen, ha valaki kereskedelmi mennyiségű áruval rendelkezik, azt szállítja, raktározza stb. annak az áru eredetéről igazolással kell rendelkeznie!"

De már látom a közeli jövőt, amikor 3.6 tonnás kisteherautók járják az országot mindenféle áruval, és amikor a zöldcsíkos autó megállítja a transzportot, a sofőr azt mondja "szétosztani viszem a rászorulóknak, miközben önök itten a politikával vannak elfoglalva".
Mire a finánc elmorzsol egy könnycseppet a szeme sarkában és útjára engedi a járművet. Aznap az ötvenediket.

dr. mesterséges színezék 2017.12.13. 11:27:45

Egyébként ugye rosszul emlékszem, hogy éppen a napokban tüntették el (vagy helyezték kilátásba) a civil ételosztók szétzavarását?

sas70 2017.12.13. 11:32:20

@dr. mesterséges színezék: De csak akkor, ha fideszes matrica, logó, zászló van az autón, mert ha pl. jobbikos, az tiltott pártfinanszírozás, vagy sorosos ügynökök korrumpáló eszköze!

2017.12.13. 11:57:56

@Janossz: Gyengécske pillér? Nos, téged biztos elbírna... családostul. De emiatt ne aggódj, legyen az én megélhetésem az én gondom. Már csak azért is, mert egészen piciny a valószínűsége, hogy te bármivel is hozzájárulsz.
@sas70: "Igen, ha valaki kereskedelmi mennyiségű áruval rendelkezik, azt szállítja, raktározza stb. annak az áru eredetéről igazolással kell rendelkeznie!"

Ami persze nem azt jelenti, hogy a Parlamentbe is vinnie kell magával ezen bizonylatokat... :) te kis önkéntes NAV-os. Plusz... számla sem kell, elég egy szállítólevél :)
De! Nem ez a lényeg, hanem az, hogy az ellenzék nem talál (vagy nem is keres...) igazi fogást a Fideszen.

Janossz 2017.12.13. 12:22:16

@Womb Raider: " Már csak azért is, mert egészen piciny a valószínűsége, hogy te bármivel is hozzájárulsz. "
Ugyan, miért tenném. Nem emlékszem, hogy örökbe fogadtalak volna.
Most dicsekedtél példátlan jóléteddel, miért is kellene nekem ahhoz hozzájárulni?
Mert sosem elég, mindenki életét meg kell lopni?

Ganter Joe 2017.12.13. 12:42:48

,,Tehát összegezzük: fideszéknél azért ilyen arcátlanul álszent korrupt hazugok, mert más is ilyen. (volt) Bravo. Csak az a baj evvel a hozzáállással, hogyha véletlenül ................ " eszetekbe jutna ,,ezek " itthon osztogatnak, nem külföldön vagy külföldieknek mint ,,amazok ,,.
ez a helyzet a Mészi birodalommal is - az ugyn. ellopott pénz itthon maradt és magyar embereknek dolgoznak vele és ezért lehet a ,,vagyonban ,, turkálni furkálni a hazai demokratikus eröknek( mint pl. ujságirók) nem ugy az ,,amazok ,, által ellopott pénzekben amelyek simán külföldi kontókon landoltak . Hogy ez simábban menjen még Bécsből hozattak miniszterelnököt is hogy még feltünés menetesebb legyen a kitalicskázás :) :) .

Janossz 2017.12.13. 13:05:39

@Ganter Joe: "az ugyn. ellopott pénz itthon maradt"
Egy része. A többi átlényegült luxusjachtba, adriai villákba, horvát futballklubba, meg a fene tudja hova még. Jó része láthatatlan, ki tudja meddig?

MACISAJT 2017.12.13. 13:06:07

@Ballib cenzúrázók réme 25: "Már boccs, de miért kéne elszámolnia bárkinek is egy Bangóné nevű elkúró tolvaj brancsbeli kérésére ?

Ki a faszom az a Bangóné ? "

Bangóné ettársnő és Gőgös ettárs a Leader programból ismerhetőek:

24.hu/fn/gazdasag/2016/06/22/vademelest-javasol-a-nav-a-leader-ugyben/

dr. mesterséges színezék 2017.12.13. 13:10:29

@Womb Raider: "Nem ez a lényeg, hanem az, hogy az ellenzék nem talál (vagy nem is keres...) igazi fogást a Fideszen."

Az ellenzék éppen talál, sőt mindeki talál, aki inkább a szemének hisz.
DE, amikor már az is érv, hogy
- Na de sikerült?
arra, hogy
- Önök közpénzt próbáltak meg elrejteni,
(értsd: itt a korrupció minden mozzanata PAPÍRON követhető)

és erre nyáj reakciója a szokásos (semmi/deakomonistákis/tökjóhogyellipjákmerakkorisitthonmaradhaoffsórbakerül), akkor ez nem Közép-Európa, hanem Nyugat-Bolívia.

dr. mesterséges színezék 2017.12.13. 13:18:07

@MACISAJT: Ez a Bangóné az, akire a NAV rámozdul.

Ki a faszom az a Rétvári?

2017.12.13. 13:30:16

@dr. mesterséges színezék: azé' lássuk már az arányokat... 360 000 forintnyi, egyelőre rejtélyes eredetű krumpli vs. 199 000 000 elsumákolt pénz (légy nyugodt, a jéghegy csúcsa...)
Kezdem azt hinni, Bangóné csak a konkurenciát igyekszik megtörni ;)

2017.12.13. 13:32:06

@Janossz: "adriai villákba"
Muhaha... csak nem Demszky, az ikonikus liberális enyveskezű szomszédságában vettek kecót?

dr. mesterséges színezék 2017.12.13. 13:38:41

@Womb Raider: Természetesen Bencénél és tsainál a krumpli nem hogy a jéghegy csúcsa, de osztogatnak a sajátjukból úgy is, hogy titkolják.

Mindazonáltal én látom a különbséget két összeg között, de a 25 éves tapasztalatoddal hogy látod, a nagyságrendek a NAV-ot is szokták érdekelni?
Ha nincs személyes tapasztalat, akkor szaladj le a sarki szatócshoz, hátha kisegít egy kis infóval.

dr. mesterséges színezék 2017.12.13. 13:42:28

@Womb Raider: Ezt Pintértől és Polttól kéne megkérdezni. Ha ők nem tudják, akkor senki.

Egyébként 2010-ben nem a Zuschlag mint szimbólum által demonstrált korrupciót köllött megszüntetni a fülkeforradalom által?
Vagy félre volt értve és AZT megszüntetni és jobban szervezettel helyettesíteni?
Nem figyelünk a részletekre.

1ghost 2017.12.13. 13:49:40

@Ganter Joe:

Na mi van te bérhazudozó orbánseggnyaló? Már megint új nicket csináltál? Te idióta ökör, hát ezen is kilométerekről bűzlesz. Mindenki csak röhög rajtad.

Janossz 2017.12.13. 14:08:14

@Womb Raider: Megint relativizálsz, ehhez értetek piszkosul!
Csak nem sokat ér, sajna.
Demszkyről elhiszem, hogy húsz év főpolgármesteri jövedelméből összerakott egy adriai villát, Mészárosról viszont bármit elhiszek! Ez a különbség.

commentes nikk 2017.12.13. 14:08:41

Ma három poszttal van főoldalon a B1 blog, ez már így marad tavaszig? Mert akkor lassan abbahagyom az index olvasását, mert ha fullba nyomják a kretént (bárki, bármelyik oldalról) akkor az nagyon idegesítő és unalmas.

2017.12.13. 14:12:15

@dr. mesterséges színezék: Azé' maradjunk annyiban, hogy ez a krumplis történet nem NAV fennhatóság.. :) inkább ÁSZ...
Velük valóban semmi tapasztalatom (a NAV-val és elődjével se volt rossz... ) de szerintem a sarki szatócsnak még annyi se. Újra leírom: ha semmi komolyabbal nem tudtok előállni, csak ezzel a labilis krumpliheggyel, akkor vigyázzatok, nehogy a végén a kapanyél visszafelé süljön el és a krumplilavina maga alá nem temesse Bangónét..

Meg, tudod, nem mindenki mögött áll kiterjedt alapítványi háló, nem mindenkit támogatnak az Óperencián túli liberális szekták... ha érted, mire gondolok.

1ghost 2017.12.13. 14:12:40

@commentes nikk:

Lehet, hogy neked kibaszott unalmas. Normális embereknek viszont nem.

Tudod mé? Mert a hazánkról, az életünkről, és gyermekeink jövőjéről szólnak ezek a cikkek.

Teccikéteni?

2017.12.13. 14:14:06

@Janossz: "Demszkyről elhiszem, hogy húsz év főpolgármesteri jövedelméből összerakott egy adriai villát"

Persze... abból egy komplett étkészletet is összerakhatott... de nem csak abból;)

2017.12.13. 14:14:26

@Womb Raider: Nem tisztem magát minősíteni!Azért,ha a horizontját kicsit tágítani a csúti seggénél messzebb,akkor nem beszélne "arabusul"!Nem volt itt 2010 ig látnivaló,csak a jobbos hordák acsarkodása!Azután meg mindjárt becsődőltette a fideSS a devizahíteleseket és folytatta a nyugdíjkassza zsarolással és írták már előttem,hogy mennyire sikerült szétverni az egészségügyet az iskola rendszert stb!"előnyükre írható,hogy stadionból felesleg is mutatkozik legalábbis a fenntartásuk okán!Az a nagy üres tér a mi a fejedben leledzik,csak arra futja,hogy a köcsögök kocsiját fullal toljad!Nem barátilag!

monddazigazatmar 2017.12.13. 14:19:07

@dr. mesterséges színezék:
"téged milyen mélyen illetne seggbe a NAV 4 tonna krumpli ára számla hiányáért."
Konkrétan semmilyennel. Ugyanis az nem szabálytalan, ha elveszted/ elhagyod a beszerzési számlát. Kit érdekel, magaddal baszol ki, ha eladáskor nincs adóalap csökkentő? Teljes árra kifizetsz minden áfát, köfát, jóistent, aztán annyi. Az adóhivatal csak örül neki. De itt ugye nem eladta, hanem elajándékozta.
Az a szabálytalan, ha van számlád, de mondjuk nem vetted meg a krumplit (fiktív számla) , vagy ha számla nélkül adod el.

Janossz 2017.12.13. 14:38:50

@monddazigazatmar: Megint egy dislexiás kommentelő.. Csak ilyenekre telik?
Megírták itt fentebb (helyesen), ha nem tudod igazolni az árud eredetét, a NÉBIH azonnal koboz, megsemmisít élelmiszer esetén.
Egyébként meg, ha vállalkozásnak közelében jártál volna életedben, ekkora marhaságot, hogy az adóhivatalt nem érdekli a bizonylat nélküli készleted, nem írnál le.

monddazigazatmar 2017.12.13. 14:44:34

@Janossz: Te beszélsz diszlexiáról? :D Elolvastad a kérdést, hogy mire válaszoltam?
Kit rugna seggbe a NAV? Semennyire. Mellesleg Rétvári Bence nem cég, nem készletet tárol, nincs raktára.
Imádom, amikor a magadfajta nyugger balfaszok okoskodnak arról, hogy ki járt vállalkozás közelében mellesleg.

monddazigazatmar 2017.12.13. 14:47:43

@Janossz: Egyébként, ha már nekiállsz emlegetni, akkor legalább helyesen írd le hogy "diszlexia"

2017.12.13. 14:49:42

@Janossz: Na, most kb csak a NAV nem illetékes... az ÁSZ (mint a kampányfinanszírozást felügyelő szervezet) meg a Nébih..ha... de ami Páva úrnál bevált, hogy egy tollvonással még a lejár szavidejű, HM készletből elumbundált tésztát is kampánycélra alkalmasnak minősítették, úgy egy kisebb krumplikupaccal csak elboldogulnak. De komolyan... egyelőre semmi , de semmi komolyan vehető bizonyítékkal nem sikerült előállni, bizonyítandó, hogy a Fidesz krumplira váltotta nemzetünk gazdagságát (már ami a szoci-szadesz tandem országrablása után maradt...) és ezzel a krumplival tudatmódosítja az amúgy liberális érzelmű és elhivatott szavazókat. Nem volt nála a Parlamentben a számla... anyám borogass... szebb időkben Bauer Miklós már lekapta volna a tíz körméről...

2017.12.13. 14:51:13

@monddazigazatmar: Blablablablafröccchörrhörrfröccsblabla

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.12.13. 15:10:18

@Janossz:

Egyébként honnan szoptátok hogy nem tudja igazolni az eredetét, és hogy nincs számlája ?

A képviselő asszonynak nincs ellenőrzési jogosítványa, mégha a kommentelő közönség fele meg is dugná akkor se.

Janossz 2017.12.13. 15:13:09

@Womb Raider: @monddazigazatmar: Fogok én fogalmatlan megszállottakkal nyilvánvaló dolgokról vitatkozni?
Hát nem fogok. Ti is tudjátok, én is tudom, csak szórakoztok itt, vagy darabbérben tépitek a pofátok, nyuggerek! Merthogy én nem vagyok ám, sőt ahogy a Nemzeti Eltulajdonítás Rendszerében ez kinéz, nem is leszek. Addigra 72 lesz a korhatár, mire odaérnék...
Dislexia az latinul van, nyilván mindenki bunkó, aki az eredeti helyesírással használja?!
:--))

monddazigazatmar 2017.12.13. 15:15:49

@Janossz: Az dyslexia. És igen, kőbunkó, aki összevissza keveri :D

2017.12.13. 15:25:40

@monddazigazatmar: Bocsánat. (Szerintem te is érezted, hogy nem neked szól...)
Valójában csulla olvtársnak 'válaszoltam', próbálva olyan kommunikációs metódust választani, ami eredményes lehet vele kapcsolatban.

1ghost 2017.12.13. 15:26:00

@monddazigazatmar: @Womb Raider: @Legeslegalja:@MACISAJT:

Na mi van te orbánseggnyaló? Ma is egész nap itt kell bérhazudnod? Baromi gáz, hogy mindig neked kell felnyalni az orbáni mocskot.

2017.12.13. 15:27:26

@Janossz: "Ti is tudjátok, én is tudom, csak szórakoztok itt, vagy darabbérben tépitek a pofátok, nyuggerek! "

Na.. tessék... te vagy az az ember aki sokat tud. Csak mindent rosszul. :( Nem vagyok nyugger, nem kért fel erre senki és nem is kaptam még semmi javadalmazást... és ne hidd, hogy szórakoztatóak vagytok.

dr. mesterséges színezék 2017.12.13. 15:28:04

@Womb Raider: "ha semmi komolyabbal nem tudtok előállni, csak ezzel a labilis krumpliheggyel,"

Minden nap eggyel. Nem ilyen pitiánerrel - csak ez még választási is.
Csak - szemben a szocik egykori szavazóival, akik számára a korrupt mszp túl büdös lett, nektek semmilyen stich nem elég intenzív a tortafílinhez.

dr. mesterséges színezék 2017.12.13. 15:31:51

@Womb Raider: "nem mindenki mögött áll kiterjedt alapítványi háló, nem mindenkit támogatnak az Óperencián túli liberális szekták... ha érted, mire gondolok."

Sejtem, hogy nem kaukázusi olajköztársaságok basijaira és az azok által osztott pénzre. Azokra nem szokás gondolni - európai volumenű vesztegetési botrány idején sem.
Majd mi azt tudjuk, hogy mire akarunk gondolni.

erkölcsi hulla 2017.12.13. 15:32:01

Mekkora videó :D:D MEKKORA nyelvbotlás !!!! Ami szívén a száján !

Ilyenkor mindig lámpaoszlopokra gondolok....

Retkes 4 tonna krumplit nem lehet odaadni egy politikusnak hogy ossza szét, anélkül hogy lopna belőle., esetleg igazolná a származását. Hajrá Mo.

Lámpaoszlopot minden politikusnak.

monddazigazatmar 2017.12.13. 15:33:43

@1ghost: Mondd már el, hogy ezt minden egyes alkalommal bepötyögöd, vagy szintet léptél, és copy -paste-tel tolod? Esetleg még nagyobb szintet léptél, és generátorral nyomatjátok a szar kommentjeidet? Mert most kimaradt a "jövőre lógni fogtok"

2017.12.13. 15:46:22

@erkölcsi hulla: "Retkes 4 tonna krumplit nem lehet odaadni egy politikusnak hogy ossza szét, anélkül hogy lopna belőle., esetleg igazolná a származását. Hajrá Mo.

Lámpaoszlopot minden politikusnak."

Ez ilyen liberálbolsevik becsípődés? Az apák meséi úgy tűnik nem süket füleknek szóltak... a daliás idők, amikor a másként vélekedőket sokkal hatékonyabb eszközökkel lehetett győzködni. Csak szólok, azok az idők elmúltak...
Amúgy érdekes figyelni a történet evolúcióját... először csak nem tudta egy (amúgy közel lkettőszázmilliós lopásban érintett) szoci képviselőnő felszólítására számlát mutatni... most meg már lopott is a lopott krumpliból... mi jöhet még? Az ilyentől még az is kitelik, hogy a tócsnit bő olajban süti ....

@dr. mesterséges színezék: Aha.. aztán holnap mi lesz? Kiderül, hogy a teherautónak , ami a krumplit hozta, nem világít a bal első lámpája? Tőlem szórakoztassátok a nagyérdeműt, de mielőtt nagyon belelovalnátok magatokat a kormyánbuktatásba, csak szólok, ez inkább azt demonstrálja, hogy töketlen hazudozók vagytok, akik a saját nagyívű elméleteiket sem képesek igazolni a fidesz óóóóriási országrablásáról. Ha tutira akartok menni, inkább a Strabag demokraták és az MSZP háza táján kutakodjatok.. ;)

monddazigazatmar 2017.12.13. 16:01:03

@erkölcsi hulla:
"Retkes 4 tonna krumplit nem lehet odaadni egy politikusnak hogy ossza szét, anélkül hogy lopna belőle., esetleg igazolná a származását."
Igen, nyilván hazavitt belőle 6 mázsát. Vagy úgy lopta, kiment a földekre, összeszedte a piszok, és elvitte szétosztani.

horvathviteztamas 2017.12.13. 17:05:47

Aljas egy banda...ezeknek már semmi sem szent, pofám leszakad...haszon nélkül adta a rászorulóknak...krumplimaffiaország...mekkora lúzerek vagytok már...szánalmas egy bagázs vagytok:)))

Helga Beauty Salon. 2017.12.13. 17:28:48

Szeretem a krumplit! Szeretem a Fideszt! Szeretem Rétvárit!
Nem szeretem a ballibeket! Azt szeretném ha a ballibek megrohadnának mint a helytelenül tárolt krumpli!

1ghost 2017.12.13. 17:49:37

Hát ez baromi jó!

Miközben a fideszesek százmilliárdokat lopnak, yachtokon mulatnak (mészáros), rogán helikopterrel röpköd a fejünk fölött, orbán ráhel 28 évesen 400 millás házat vesz - MONDOM 400 MILLÁSAT - lázár a trafikbizniszéből gennyesre gazdagodott, A habony-rogán bűnpáros milliárdokat sikkasztott a letelepedési kötvénybizniszen, tiborcz vejkó tízmilliárd számra kapta orbántól a közpénzt, aközben

EZEK A FIDESZES TETVES RABLÓK AZT HISZIK HOGY EGY ZSÁK KRUMPLIVAL MEGVÁSÁROLHATJÁK A NÉPET. EZEK A SZARHÁZIAK AZT HISZIK, HOGY EGY ZSÁK KRUMPLIT ÉR A MAGYAROK BECSÜLETE.

Hát kurvára el vannak tévedve, és baromi nagy pofára esés lesz itt jövőre. A következő karácsonyt már előzetesben tölti ez a mocskos, enyveskezű rablóbanda.

Helga Beauty Salon. 2017.12.13. 18:00:54

@1ghost: EZEK A SZARHÁZIAK AZT HISZIK, HOGY EGY ZSÁK KRUMPLIT ÉR A MAGYAROK BECSÜLETE.

A magyaroké többet, a tiétek még annyit sem! Akik a szemét ballibek oldalán állnak, azok semmit nem érnek!

Ganter Joe 2017.12.13. 18:04:30

@1ghost: szabad röhögni :):) fontos hogy elolvastad te is :):):):) hehehhehe látod ? manipulál egy ilyen barom mint én hhahahahhahaha

2017.12.13. 18:20:45

@1ghost: Perszepersze... látom megint beütött a herbál...ha üvöltesz, még nem lesz igazad, azt azért tudd...
"EZEK A FIDESZES TETVES RABLÓK AZT HISZIK HOGY EGY ZSÁK KRUMPLIVAL MEGVÁSÁROLHATJÁK A NÉPET. EZEK A SZARHÁZIAK AZT HISZIK, HOGY EGY ZSÁK KRUMPLIT ÉR A MAGYAROK BECSÜLETE."
A szocik még ennyire sem tartották a baranyai cigányokat :)
De mondok én jobbat... a "fijjug" (teccik, vagy sem) értenek azok nyelvén, akik eldöntik a jövő évi választást. Nem ártana, ha leszállnátok a mags lóról és tanulnátok némi "nonverbális/metakommunikációt" ;) Mán, ha szeretnétek 4 évig a húsosfazék illatán ostozni az abból lakmározókkal.
A kommunikáció fontos eleme, hogy a magad mellé állítani kívánt emberrel nem érezteted, hogy fennsőbbrendűnek tartod magad nála("Mi,liberálisok...), nem azzal indítod a konverzációt, hogy "Te büdös sutyerák náci!" és nem gúnyolod, nem minősítgeted, nem teszel megjegyzést a ruházatát illetően: Te pörköltszaftban úszó trikós, makónadrágos proli... és hasonlók.
Abba bele sem megyek, hogy amikor meggyőzni akarod, meg kellene próbálni olyan célokat és értékrendet felvázolni, amikkel azonosulni tud és fontosnak gondol. Nem számít, hogy gondolatban már otthon, szőnyegen térdelsz és egy 15 éves, gadzsát szívó transzvesztita afgán menekült sliccét bontogatod, nem, neked azokat a célokat kell szem előtt tartani, amiknek képviseletével esetleg majd a választóid megbíznak. Soha nem fordítva.

Visceroid 2017.12.13. 18:44:25

"EZEK A SZARHÁZIAK AZT HISZIK, HOGY EGY ZSÁK KRUMPLIT ÉR A MAGYAROK BECSÜLETE."

Azért ne túlozzunk!

2017.12.13. 19:05:41

@Helga Beauty Salon: "Szeretem a krumplit! Szeretem a Fideszt! Szeretem Rétvárit!
Nem szeretem a ballibeket! Azt szeretném ha a ballibek megrohadnának mint a helytelenül tárolt krumpli! "

Ezt a hangok mondják neked, szívi?

2017.12.13. 19:11:16

@monddazigazatmar: @Womb Raider: @Helga Beauty Salon: Szánalmas vagy, batyufasz. Azt hittem, hogy a tavi magyarok politikai meggyőződés alapján, a haza érdekében szavaznak, nem két kiló rohadt krumpliért. Ezek nem fognak feljönni neked, hogy megvédjék a fideszes tolvajokat: ideje összetrombitálni a vén CÖF-kommunistákat.
Ne itt lopd a napot, seggfej.

Helga Beauty Salon. 2017.12.13. 19:11:33

@kutyás majmok népe: Rohadjon meg a kutyás majmok népe is mint a helytelenül tárolt krumpli!

2017.12.13. 19:17:09

@Womb Raider: " amikor meggyőzni akarod, meg kellene próbálni olyan célokat és értékrendet felvázolni, amikkel azonosulni tud és fontosnak gondol"

Két kiló krumpli, egy üveg sör és egy doboz cigaretta = orbánista szavazó: értjük.

"gondolatban már otthon, szőnyegen térdelsz és egy 15 éves, gadzsát szívó transzvesztita afgán menekült sliccét bontogatod"

Miért mindig magadból indulsz ki, fidesztetű? Minden nap itt bontogatod a libsik sliccét (nálad ez öröklödő tulajdonság?)...

Helga Beauty Salon. 2017.12.13. 20:28:04

@taga20: Azért ugatsz, mert te nem kaptál krumplit mi?
Ilyen sorosbérliberáltak nem ehetnek a krumplinkból! Magyar emberbe magyar krumplit! Hajrá Fidesz!

taga20 2017.12.13. 20:34:37

@Helga Beauty Salon: helga, tényleg nem basztatás képen mondom, hanem mint egy magyar ember egy másik annak láccónak, hogy te beteg vagy.
mennyé el valami szakemberhez, me az agyadra fog menni ez a geciimádat.

egyébként, nincs veled bajom, maksz annyi, hogy élve születtél, de tényleg aggódok érted:))

Helga Beauty Salon. 2017.12.13. 20:54:18

@taga20: A négy tonna krumpliból krumplinyomdát készítünk amivel kinyomtatjuk a Nemzeti Konzultációt és eltömjük vele az ilyen faszok postaládáját mint te is vagy! A villanyszámládat meg kilopjuk és majd elmaradsz az áramdíjjal és jól kikapcsolják az áramodat aztán megromlik a kajád a hűtőben és ételmérgezést kapsz és megdöglessz!

taga20 2017.12.13. 20:57:06

@Helga Beauty Salon: helga, te vagy womb raider?

ebola ne mondd aszt, hogy nem szerecc!:)))

Helga Beauty Salon. 2017.12.13. 21:00:25

nem a cicmen vagyok te fasz csak tiltottak a köcsögök

taga20 2017.12.13. 21:10:16

@Helga Beauty Salon: bocs má látom, me te ugatod a grammatikát.

ebola viszont egy nyelvtankirálynő:)))

egyébként miért tiltottak ki mirr-murr? meséjj!

tűrhetetlen, hogy egy ilyen rendes fityeszes jobbágyot csak úgy kitiltanak!

na küldök egy zenét vigasztalásul:)))

www.youtube.com/watch?v=g47J1xE4sgI&list=RDg47J1xE4sgI

1ghost 2017.12.13. 21:12:36

@Helga Beauty Salon: @Womb Raider: @monddazigazatmar: @Legeslegalja: @Ganter Joe:

Hát itt meg mi a fasz történt? Orbán gerinctelen,fizetett bérhazudozójára már alig reagál valaki? Hiába nyalja itt nekünk a korrupt, tolvaj gazdája seggét a nickjein?

Bástya elvtárs szellemiségét megidézve: hát orbán bérhazudozója már nem ér szart sem?

Helga Beauty Salon. 2017.12.13. 21:16:51

Liberálbolsevik összeesküvés áldozata lettem a bölcs és frappáns kommentjeim miatt, pedig csak emelem a szar B1 fényét a jelenlétemmel! Kösz a dalt, ismerem, csak jobban előadva! Az énekescsajon volt bugyi szerinted?

taga20 2017.12.13. 21:26:03

@Helga Beauty Salon:

"Liberálbolsevik összeesküvés áldozata lettem a bölcs és frappáns kommentjeim miatt, "

www.youtube.com/watch?v=AVZ-BOfC5fI

"Az énekescsajon volt bugyi szerinted?"

nem én húztam le, ezé nem tudom:)

na küldök még egyet:)))

www.youtube.com/watch?v=Che00FhqXQg&list=RDChe00FhqXQg

2017.12.14. 07:25:32

@kutyás majmok népe: "Két kiló krumpli, egy üveg sör és egy doboz cigaretta = orbánista szavazó: értjük."

No, erre utaltam... NEM ÉRTITEK. Erre az a bizonyíték, hogy összesen nem vagytok képesek annyi embert magatok mögé sorakoztatni, mint a folyton fikázott fidesz.
Nyolc éve nem tudtatok szavazóbázist épteni, de folyamatosan toljátok ugyanazt a kontraproduktív dumát. Szerintem praktikusabb lenne az arab térségben pártot alapítani... ha már azok lelki üdvéért jobban aggódtok, mint az állampolgárságot adó ország népe boldogulásáért.
Szerinted vevő a többség azok kormányzására, akikről érzi, hogy gyűlölik őt, a választót, aki hatalmat ruház rájuk?

látjátok feleim szümtükkel 2017.12.14. 11:35:59

@Womb Raider:

Heheh! Én magamnak termelem a krumplit meg a húst. Gondolom, a céged nem krumplit termel a magyar vidéken, így aztán te sokat nem iis tudsz arról, hogy mennyivel jobb az élet. Persze ha vidéken adnád a munkát a munkanélkülinek, akkor biztosan jobb lenne.

látjátok feleim szümtükkel 2017.12.14. 11:40:11

@Janossz:

Ne legyél már kishitű vidéken sem. Ma láttam az új szlogent, eszerint Magyarország erősödik.
40 mázsa kruplitól biztosan.

látjátok feleim szümtükkel 2017.12.14. 11:44:14

@Womb Raider:

Ja, ha neked is táguló lakásod van, meg apukától kapott 100 millás kölcsönből vetted a kecót, akkor tényleg nincs mit fogdosni a fideszen, mert téged kellene előbb megfogni.

látjátok feleim szümtükkel 2017.12.14. 11:46:15

@Womb Raider: "Szerintem praktikusabb lenne az arab térségben pártot alapítani... "

Felesleges, már betették a lábukat a fideszbe, a legfelsőbb szinten. Jönnek ide maguktól is, és fizetnek, mint a katonatiszt. Gondolom ez sem fogható.

2017.12.14. 19:13:14

@látjátok feleim szümtükkel: "Gondolom, a céged nem krumplit termel a magyar vidéken, így aztán te sokat nem iis tudsz arról, hogy mennyivel jobb az élet. Persze ha vidéken adnád a munkát a munkanélkülinek, akkor biztosan jobb lenne."

Ja... ha krumpli, meg hús van, az a magadfajtának a menyország! Vidéki lány vagyok, tartottam a tálat a disznó torkához (akkor az volt a soros..) ültettem és szedtem is krumplit... de továbbtanultam. Mostanra már csak hobbiból kertészkedem, bár krumplit tényleg nem ültetek. Munkanélkülieket sem alkalmazok, inkább szakembereket :) Több profitot eredményez. Két évre előre van megrendelésem... szóval talán nem volt olyan rossz döntés odahagyni a kapát. Ha másért nem, így a hozzád hasonlóknak is van elfoglaltsága. (Ja... azért rám nem tukmál a kormányzat felerészt vissza nem térintendő, meg ugar alapú támogatásokat... amikor legközelebb kapsz ilyet, mormolj el egy imát azokért (pl. értem..), akiknek az adója révén gazdagodhatsz.

2017.12.14. 19:14:12

@látjátok feleim szümtükkel: "Ja, ha neked is táguló lakásod van, meg apukától kapott 100 millás kölcsönből vetted a kecót, akkor tényleg nincs mit fogdosni a fideszen, mert téged kellene előbb megfogni."
Egyszerű ember egyszerű világképe :)
süti beállítások módosítása