B1 blogcsaládSimicska öngyilkos atombombája

2017. november 29. - ashwood

simicska.jpgOrbán egykori, évtizedes harcostársa csak nem nyugszik. Plakátfestős késztetései mellett immár hosszú interjút is adott a Simicska Lajos, akit aktív oligarcha korában még lefényképezni sem nagyon lehetett. Azt azonban továbbra sem árulja el: érdemes-e tőle várni a megváltást.

A legelején szögezzük le: amit Simicska Lajos tett 1989-től 2014-ig Magyarországon, Magyarország ellen, az nem lehet bocsánatos bűn. Orbán Viktor, aki az említett periódusban még csak a szájára sem vette harcostársa nevét, mostanában bőszen oligarcházza Simicskát a legnagyobb plénum előtt is. Egyetértünk vele: Simicska Lajos a magyar oligarcha archetípusa. Az ősoligarcha. Azonban oligarchának lenni nem annyit jelent, hogy valaki gazdag. A szó mai értelemben az állammal összefonódott, politikai akaratból sikeres vállalkozót jelent, aki vagyonát politikai kapcsolatainak köszönheti, és az ebül szerzett jószágból épp e politikai kapcsolatait, befolyását erősíti. Vagyis oligarcha csak az lehet, aki az aktuális hatalom mellett, annak érdekeit kiszolgálva gazdagodik és ad vissza urainak. Simicskára minden ízében igaz a meghatározás, azzal az aprócska megszorítással, hogy 2014-ig töltötte be ezt a szerepet, mégpedig Orbán jobbkezeként. A Jobbikot pártfogoló Simicska pénzt, befolyást nem remélhet egy ellenzékben, döntési helyzetben nem lévő párttól. Most már csak a bosszú motiválja.

A kérdés azonban továbbra is: mennyire? Mikor teszi le az asztalra az Orbánt és környezetét kompromittáló dossziékat? Leteszi-e egyáltalán.

Az ATV-nek adott, hosszú interjújában erre kérdésre látszólag egyértelmű nemmel felelt, amikor azt mondta: "Ugye nem gondolja komolyan? Ha a feltételezésből indulok ki, hogy ilyen van, az egy érdekes feltételezés. De egyet mondanék: öngyilkosnak tart engem?"

Abban, hogy Simicska rendelkezik olyan információkkal – akár konkrét dokumentumok szintjén is –, amellyel képes kompromittálni Orbánt, nem érdemes kételkedni. A közösen végigharcolt és lopott évtizedek során bizonyosan számos ilyen keletkezett. Afelől se legyen kétségünk, hogy a kiemelkedően okos és taktikus Simicska ezeket el is spájzolta. Muníció - ha tetszik, atombomba – tehát biztosan van a spájzban.

A bevetésre adott válasz értelmezésében két irányba indulhatunk el. Az "öngyilkosság" emlegetésével Simicska egyaránt utalhatott arra, hogy:

– ha előáll bármivel is, Orbánék (a jelenleginél is drasztikusabb eszközökkel) ellehetetlenítik, akár még az országot is el kell hagynia, avagy

– a terhelő bizonyítékok épp úgy kellemetlenek lehetnek Orbán, mint a saját maga számára.

Mindkét állítás életszerű és cseppet sem zárja ki egymást.

Ahogy természetesen azt sem: Simicska most is csak trükközik, elken, a megfelelő pillanatig kivár.

Mindez azonban alapvetően lényegtelen. Aki Simicska Lajosban nem a vérig sértett, bosszúra szomjazó egykori oligarchát, Orbán rendszerének pénzügyi kitalálóját látja, az vak. Hogy saját akaratából huny szemet Simicska el nem évülő bűnei fölött, vagy ismerethiány okán, az lényegtelen.

Nem osztjuk a balértelmiség köreiben egyre gyakrabban felhangzó, önfelmentő párhuzamot, amely a jelen helyzetet a II. világháború kényszerszövetséggel állítja párba. Vagyis az atlantiak még Sztálinnal is összefogtak Hitler ellenében. Így 2018-ban mindenkire számítani kell, aki Orbán ellen van.

Ugyan már! Nem kell. Mindenki a saját tetteiért felel - nem kell elkenni a felelősséget. Egy látványosan impotens MSZP, az őket már csak megszokásból is csuklóztató DK, a szabad szemmel láthatatlan szatelitpártocskák, mint MoMa, a Liberálisok, Együtt, PM, stb…, az indokolatlan önhittségben fürdő LMP - ezeket kellene megmentenie Simicska Lajosnak Orbán megbuktatásával? Köszönjük, inkább ne.

Orbán Viktor autokratikus rendszerének – amelyet nevezhetünk NER-nek is, de épp annyira nincs tartalma, mint az összes, habonyi szlogennek – szerves része a saját köldökén túl semmit nem látó ellenzék. Nem (csak) Orbánt kell elzavarni, hanem a rendszerét visszabontani az alapokig.

Aki pedig ezt egy orbánista oligarcha asszisztálásával kezdené, vajon hogy folytatná?

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr2113403973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Okos Tóbiás 2017.11.29. 16:14:00

Simicska ha tesz is valamit, önmagáért teszi, személyes bosszúból. Az ellenzéket felesleges belekeverni. Az már más kérdés, ha "helyzet" lesz, hogyan kezelik, használják fel az ország érdekében?

morpho 2017.11.29. 16:57:45

Lajos és Viktor a börtönben...közös cellában... :) Ott lenne nemzeti együttműködés...

taga20 2017.11.29. 17:26:51

@morpho: én nem értem, hogy mé csinálta ezt lala. olyan nerkompatibilis burája van!

Dickon 2017.11.29. 19:57:12

Ellenzéki barátaim! Fohászkodjatok az Úrhoz, hogy az utolsó szalmaszál ne csússzon ki a kezetekből, mert 2018 kétharmada végleg a víz alá nyomja a fejeteket.
Simi bácsi a ti új messiásotok...
:DDDDD

morpho 2017.11.29. 21:42:43

@Dickon: Oszt miért örülsz te ennek annyira, ha megszűnik az ellenzék? Azon kívül, nem bíznám én a jó istenre ezt a problémát. Azt Semjén Zsótival tárgyald le!

FCUK12 2017.11.29. 21:59:47

@morpho: nem az ellenzék megszűnésének örül, hanem ENNEK AZ ELLENZÉKNEK a megszűnése tölti el örömmel. talán utánuk lesz majd normálisabb ellenzék.

morpho 2017.11.29. 22:07:19

@FCUK12: Te azért vagy itt, hogy ne legyen ilyen, úgyhogy menj visszafelé anyádba nyugodtan!

captaing (törölt) 2017.11.30. 12:53:06

"Mikor teszi le az asztalra az Orbánt és környezetét kompromittáló dossziékat? Leteszi‑e egyáltalán."
Van e barmilye egyaltalan.

Azert kene az ilyen kijelentesekkel vigyazni, mert Gyurcsany is probalkozott, es nem tortent semmi. Es minnel tobb ilyen lesz, egyre hiteltelenebb lesz a kijelentes.

dare 2017.11.30. 13:32:32

Nagyon nem bírom ezt az embert.
Ha soha többet nem kéne látnom, vagy hallanom a beszédét, akkor az nemcsak nekem, de mindenki másnak is csak jót tenne.
De valamiért mindig a figyelem középpontjába kerül a sajtó részéről, ha ez az elmebeteg kiírja valahova, hogy Orbán egy geci.
Orbán egy geci
Orbán egy geci
Orbán egy geci
A mi kis hősünk. :DD
Kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk.
Remélem lesz még olyan hazánk politikai történései között, amikor valaki vele is foglalkozni fog kicsit alaposabban.
Na nem mint hero, nehogy lovagkeresztet kapjon még a végén ez is. :DD

high up! 2017.11.30. 13:36:07

De szép ahogy ezeknek a féleszű fidesz birkáknak egyike másika még ki is bújik hogy simicskázzon egyet, miközben 2014-ig életükkel és vérükkel (na meg a fél eszükkel) védték az udvari gengszerjüket.

Ez van, az ostoba, szolgalelkű aljanépből lassan már tényleg 4-/5-ös állomány van Bóvlisztánban, nem csak 2/3-nyi. A jövő évi választáskor majd pontos számot kapunk róluk.

FOLYTASSUK!

vaffanculo 2017.11.30. 13:46:39

Simlicska is egy geci, de ha szétrobbantaná a csúti sperma birodalmát, hálásak lehetünk neki :)

Netuddki. 2017.11.30. 13:57:45

Ha akart volna, már elő kellett volna neki állni a farbával.

Netuddki. 2017.11.30. 13:59:13

Az meg kevés lesz a büntetése enyhítéséhez, hogy ő megmondta, hogy az O 1 G.

Sir Galahad 2017.11.30. 14:03:44

Ezek mind jó kérdések. Ha van Simicska kezében valami, szerintem azt csak közvetlenül a választások előtt fogja bedobni (hogy a bomba hatását ne legyen idő tompítani), de hogy előáll-e vele? Szerintem csak akkor, ha abban az időszakban úgy látja, ez érdemben befolyásolja a választások eredményét. Ha olyan toronymagasan vezet a Fidesz, mint most, nincs értelme. Akkor szerintem talonba teszi és tovább vár a megfelelő pillanatra.

ati27 2017.11.30. 14:05:33

Ha simi okos, akkor leszarja a vàlasztàsokat. Söt nem csinàl semmi szivàrogtatàst. Lemennek a vàlasztàsok, kiderül milyen erös lesz a fidesz, és az is, melyik ellenzéki erö lesz relevàns. Fityusznàl is megnyugodnak, hàhà nem volt semmi meglepi. Ha van vmilye, akkor a helyében az uborkaszezon utàn durrantanàm, olyan szeptember-oktober magassàgàban. Mert én ilyen g*ci lennék... :)

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.11.30. 14:07:49

Gondolkodtam hogy érdemes-e egy olyan ballib blogba írni, aki Simicskára vár, mint a messiásra.

Röhejes.

Ennyi még belefér.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.30. 14:22:53

Ha lenne "atombomba", már rég ismert lenne. Azaz nincs.

panteon 2017.11.30. 14:26:31

@Dickon: Orbán és haverjai magasról leszarnak Téged..

panteon 2017.11.30. 14:28:32

Ha Simicskának nincs semmije, akkor tényleg csak egy szánalmas alkesz ezekkel a firkálgatásaival..

high up! 2017.11.30. 14:58:15

Amúgy még mindig ezen megy a téma, hogy:

"Feldobja-e simlicska magát és Orbaneszkut, hogy hogyan működtették a közbeszererzés rendszerét, hogy a pályázat kiírók-elbírálók mindent úgy írtak ki és döntöttek el, hogy a közbeszerzések legnagyobb volumenét csak simlicska illetve a konzorciumai nyerhettek (evvótt a gazdasági kétharmad, a közbeszeresek kétharmada neki jutott)"

"Feldobja-e simlicska magát és Orbaneszkut, hogy a 20-30%-kal túlárazott közbeszerzések mellett még az alvállakozóknak is tejelni kellett a simlicska-nyerges párosnak kp-ben, hogy egyáltalán ilyen alsó szintre is bevegyék őket?"

"Feldobja-e simlicska magát és Orbaneszkut, hogy a kilopott közpénzekől mennyi ment vissza Orbanszkunak, a közbeszerzési bizottságok tagjainak, meg azoknak, akiknek még kapniuk kellett, hogy hallgassanak?"

"Feldobja-e simlicska magát és Orbanszkut, hogy a közpénzlopás már akkor sem végcél volt, hanem köztes cél, amely által az eredeti tőkefelhalmozott milliárdokból az agymosó, szuper veszteséges médiájukat finanszírozták, illetve a gazdaságban minden m´ást felvásároltak, ahol későbbi, önmagukra gyártott közbeszerzések által extra profitokra lehetett szert tenni."

"Feldobja-e simlicska magát és Orbaneszkut, hogy együtt verje szét őket a feldühödött nép ökle?"

Hápersze.
Na szóval ezért fussa a simlicskának csak annyira, hogy kimegy néha kimegy az éjszakába féleszű holdkórosként, oszt ráírja néhány plakátra hogy "Orbaneszku hüje!"

Ennél több nincs a pakliban, ne is rem´énykedjetek.
Ne is reménykedjetek, hogy majd megint valaki más végzi el helyettetek a melót, a demokrácia megtisztítását a börtöntöltelék politkisoktól.

FOLYTASSUK!

nyerafidesz 2017.11.30. 15:13:27

Atombomba? Lófasz van itt, nem atombomba. Viszont van egy balfasz ellenzékünk, amelyik hörög mint a veszett kutya. (Vagy nyávog mint a Heller Ágnes, aki a forgóját mutatná Vonának)
Egy szájba lökött vacak kis programocskájuk sincs, de orbánoznak ezerrel. Ki a f...-nak kellene ezekből egy koalamackós kormány? Első héten agyonbasznák egymást a koncért a Parlamentben.

Attila Szalay 2017.11.30. 15:35:05

tldr.444.hu/2017/04/27/orban-es-schmidt-maria-benyelte-volna-az-indexet-simicskanak-lepnie-kellett

Aki elolvassa ezt a cikket, megtudhatja ki is valójában Simicska. Anno az opcióval még arra fente a fogát, hogy az Orbán-kritikus indexet megszerezze, majd nyilván beszántsa. Ma pedig egy képmutató "cuki" fasisztát pénzel, hogy a haverjával jövőre kiba..szon. Sajnos nem fog sikerülni neki. Ámen.

$pi$ 2017.11.30. 15:59:40

Az Antiokiai Szent Zöld Dosszié, amit már oly sokan látni véltek és ami mindig kicsúszik a kezük közül és eltűnik, mint a szent grál. :D Az ellenzék csendes téli estéken könnyes szemmel, remegő hangon felemlegeti... "Az a ződ dosszié, ha az meglenne, eljőne a kánaán, abban minden benne, abban hiszünk, azt áhítjuk." :D

ételizésítő 2017.11.30. 16:06:25

"Ugyan már! Nem kell."

Nos, itt basszátok el.
Az összes magát ellenzékinek hazudó megélhetési politikusBŰNÖZŐ.
Mert ha le akarnátok váltani Orbánt, akkor bizony kell. Egyrészt összefogni mindenkivel, a Jobbikot meg a DK-t is beleértve, bármennyire büdös is mindkettő, előzetesen megállapodva, hogy SZAKÉRTŐI (azaz nem pártalapú) kormányt hoznak létre, és 2 év, az orbáni-fideszes szar eltakarítása és Orbánék bebörtönzése és vagyonelkobzása után új, tisztességes választást írnak ki.
Simicskának meg vádalku keretében teljes amnesztia, ha olyan bizonyítékot mutat fel Orbánék ellen, amivel börtönbe lehet csukni az egész aljas rablóbandát, Mészáros Lőrinc esetében gyilkossággal súlyosbítva a vádat.

Ennyi.

Aki nem ezt mondja, az egy tálból cseresznyézik Orbánnal és a fideszes rablóbandával.
Bármennyire ellenzékinek is hazudja magát.

ételizésítő 2017.11.30. 16:12:11

@Netuddki.:
Nem szabad ennyire korán.
Majd februárban vagy márciusban, a választási kampány közepén.

@ati27:
Te nem geci lennél, hanem nagyon hülye, ha ezt tennéd.
Simicska meg nem az.

Infamous 2017.11.30. 16:12:47

Elmondta volna már Simicska a titkot, ha tudna olyant.
Nem festékszóróval gerillagraffitizne, totál hülyét csinálva magából.

5perc 2017.11.30. 16:12:50

Szerintem meg az ellenzékünk teljesen rendben van és szinte bármelyikük alkalmas lenne az ország a mai rossz helyetti jó vezetésére. Az csak egy milliárdokból fenntartott mítosz, hogy gyenge az ellenzék.

nemecsekerno_007 2017.11.30. 16:20:06

Ez a Simicskás sztori is belepasszol valahogy a képbe a "ballib" oldalon. A múltkor Kuncze maci mosdatta Horn Gyulát serényen az ATV-n, Havas műsorában. Meg aggódik a szabadságjogok miatt, csak már elfelejtette amikor kiröhögte Révész Máriuszt amikor összeverték a rendőrök. Hát ilyen ez az ellenzék.

nemecsekerno_007 2017.11.30. 16:24:05

@5perc: ez lehet, hogy igaz, de 8 év még nem olyan hosszú idő, hogy elfelejtsük az előző 8-at. Főleg ha valahogy mindig ugyanazok az idióták tűnnek fel, ugyanazon az oldalon.

Bolshevik 2017.11.30. 16:24:17

@5perc: "és szinte bármelyikük alkalmas lenne az ország a mai rossz helyetti jó vezetésére"

fizessenek a gazdagok (értsd: a középosztály)

magyarországnak több szíriai migránsra van szüksége

csináljunk mindent úgy, ahogy a németek mondják, ez az utóbbi száz évben többször is szuperül bejött

stb

Bolshevik 2017.11.30. 16:25:16

@$pi$: "Az Antiokiai Szent Zöld Dosszié,"

:DD

illaim 2017.11.30. 16:27:05

@5perc: Sajnos ezen a felületen nincs lehetőség az up vote ra. +100 !

driopios 2017.11.30. 16:37:23

Az öszödi beszédben nem volt szó korrupcióról, kenőpénzekről, mutyizásról, sajátlábra állásról, lámpacserékről, trafikrablásról vagy magánnyugdíjról, mégis, egy félórás hangfelvétellel kicsinálta magát Gyurcsány és azóta is ennek a hatásait nyögi. Nem kell ide svájci bankszámlakivonat vagy Nárcisz-kutya törzskönyve, nem kellenek dokumentumok, elég egy pár perces hangfelvétel (video még jobb), ahol Viktor őszintén beszél arról, hogy mit gondol az országról és a választóiról. Mert az biztos, hogy nem azt, mint amit a mikrofonokba mond a kamerák előtt.
Lajosnak, ha lett volna esze (lehet, hogy volt, persze) akkor felvesz egy pár ilyen sörözés-szallonnázás közben teliszájjalröhögős Orbániádát.

ételizésítő 2017.11.30. 16:38:12

@nemecsekerno_007:
Ja, csak ez alatt a 8 éve alatt sokkal rohadtabb gecik és tolvajok helyett pofátlan rablók kerültek az ország élére, hogy bizony az ember hajlamos elfelejteni az előző 8 évet.

Csak mellesleg: mennyi is volt akkor az euró, meg mennyi az orbáni rablóbanda alatt?

5perc 2017.11.30. 16:52:19

@nemecsekerno_007:
"8 év még nem olyan hosszú idő, hogy elfelejtsük az előző 8-at"
Ahogy mondod, arra még emlékszem, mi fejlődött 8 éve, de hogy most mi azt nem vágom.

vwxyz 2017.11.30. 16:57:30

@Dickon: Neked miért jó, hogy szétlopják a hazádat, tönkreteszik a jövődet?
@Sándor Tury: Te hol nevelkedtél?
@nemecsekerno_007: "kiröhögte Révész Máriuszt amikor összeverték a rendőrök" Mutatnál bármit, ami igazolja ezt?

6.Lenin 2017.11.30. 17:08:23

Simicska mire ledobná a bombáját rég közröhej lesz.
Ki is hisz majd egy lökött grafitisnek?

Ezeknek tényleg csak ennyi jutott az észből? Ő lenne a megváltó?
Őrá vár ez a balfácán társaság?
Ennyire reménytelenek?
Lesz olyan hülye, aki rájuk szavaz tavasszal?

Bolshevik 2017.11.30. 17:32:36

@vwxyz: "Neked miért jó, hogy szétlopják a hazádat, tönkreteszik a jövődet?"

8 éve ez a duma, oszt még mindig nem ment tönkre az ország, nem kéne lassan váltani?

1ghost 2017.11.30. 17:37:42

@6.Lenin:

Ezt már a többi nickeden is elmondtad, de idióta bérhazudozó, orbánseggnyaló csicska. A tolvaj, országkifosztó gazdádnak csak egyszer kell buknia, és akkor vége, megy az egész banda vezetőszáron a rács mögé, és tudod mi a röhej?

Az EU örömmel fogja adni a lóvét a börtön bővítési projektekre, amelyben rohadt narancsot zabáltok minden nap ti szarházi bűnözők a nyóc négyzetméteres cellátokban, hogy el ne felejtsétek miért is vagytok rabláncon.

Bolshevik 2017.11.30. 17:37:54

@vwxyz: mno.hu/migr/a_rendorok_megvertek_kuncze_kigunyolta__kezdodik_revesz_mariusz_pere-336677

"Kuncze gúnyolódott

Mint ismert, Kuncze Gábor, az SZDSZ egykori pártelnöke az eset után nem sokkal még gúnyolódott is képviselőtársán. Kuncze a párt vezetőinek társaságában az akkor nemrég elhunyt író, Eörsi István lakásában vett részt egy megemlékezésen – írta az Index internetes hírportál. Kuncze Gábor SZDSZ elnök aktuálpolitikai beszédében többször is „Révész Mártiriusz”-ként említette a megvert fideszes képviselőt."

Most ha azzal jössz, hogy "jó igaz hogy gúnyolódott, de nem röhögött, te meg azt írtad hogy röhögött", akkor bízvást elmehetsz a picsába.

Bolshevik 2017.11.30. 17:41:00

@1ghost: "Az EU örömmel fogja adni a lóvét a börtön bővítési projektekre, amelyben rohadt narancsot zabáltok minden nap ti szarházi bűnözők a nyóc négyzetméteres cellátokban"

tényleg, az itt lévő normálisabb balosok ilyenkor miért kussolnak? Mi a faszom ez a "börtönben fogtok ülni gecik" jellegű szöveg? A baloldal új programja?

ételizésítő 2017.11.30. 17:43:27

@Bolshevik:
"Mi a faszom ez a "börtönben fogtok ülni gecik" jellegű szöveg? A baloldal új programja?"

Remélem, igen.
Megérdemlitek, mind egy szálig, akik ezek mellett a bűnözők mellett kiálltok.
Bűnpártolás.

Bolshevik 2017.11.30. 17:46:37

@ételizésítő: Értem, más valaki? Van még balos, aki szerint a "más véleményen lévőket be kell zárni a börtönbe" egy jó, felvállalható, európai, toleráns ötlet?

nemecsekerno_007 2017.11.30. 17:47:09

@vwxyz:

mno.hu/migr/a_rendorok_megvertek_kuncze_kigunyolta__kezdodik_revesz_mariusz_pere-336677

index.hu/belfold/mariusz37/

"Révész fejét két helyen kellett összevarrni a Honvéd Kórházban, a hátán tucatnyi ütésnyom volt, és lapockája tört. A kórházból már másnap, az orvosi tiltás ellenére bement a parlamentbe - de ott csalódnia kellett, "a kormánypárti képviselők csak hangosan röhögtek". Kuncze Gábor "Révész Mártíriusznak" nevezte bekötözve megjelenő képviselőtársát."

6.Lenin 2017.11.30. 17:47:41

@1ghost:

Ha ez a pacák így folytatja, jövő tavaszra egy jelentéktelen, nevetséges senki lesz. hiteltelen, mint az ellenzék egésze.
Miért is venné komolyan bárki is?
Erre épülne a jövő Magyarországa?
Nem lesz ez kicsit bárgyú, mint a jövő programja?

nemecsekerno_007 2017.11.30. 17:49:43

@ételizésítő: de úgy látszik a többségnek még 8 év távlatából is ijesztőbb az MSZP-SZDSZ 8 éve.

nemecsekerno_007 2017.11.30. 17:51:05

@5perc: "Ahogy mondod, arra még emlékszem, mi fejlődött 8 éve, de hogy most mi azt nem vágom...."

Akkor egy kicsit még nézelődj hátha feltűnik a különbség.

morph on deer 2017.11.30. 17:51:51

@nemecsekerno_007:
“...csak már elfelejtette amikor kiröhögte Révész Máriuszt amikor összeverték a rendőrök.”

Nem akkor röhögte ki.
Akkor nevezte “Mártirusznak” amikor Révész két nappal később gézturbánnal a fején jelent meg a parlamentben, - mivel közvetlenül a fejbeverése után a kórházban még csak egy ragtapasszal a fején úgy nyilatkozott, hogy nem kíván feljelentést tenni.

Láttam az adást, szóval nem hallomásból tudom.

Nyugodtan ismételgesd még pár évtizedig, a helyzet nem fog változni.

nemecsekerno_007 2017.11.30. 17:57:12

@morph on deer: Ja így már mindjárt más. Szobrot Kunczénak is mint Horn Gyulának meg Horthy-nak.

Most diktatúra van, akkor meg tombolt a demokrácia. Jájjj, de vicces :)

és így akarjátok ti leváltani a Fideszt??!!! Muhahahahaha.

Ezzel csak egy baj van egyébként - már azzal, hogy így akarjátok leváltani a kormányt -mégpedig az, hogy ha eljön az idő amikor tényleg le kéne váltani és akkor is csak ennyire potens ellenzék lesz. Addig elmegy ez bohóckodás is.

AZ ARABVERŐ ORBÁN VIKTOR 2017.11.30. 17:58:56

Nincsennek szavak arra, mennyire szánalmassan szerencsétlen az egész baloldal.
Az egész baloldali program, jobbiktól a Gyurcsányig, abból áll, hogy Simicska valahogy megbuktatja a fideszt.
És sértödve fognak diktaturázni, ha Orbán ezek után 4/5 -el nyeri a választást.

AZ ARABVERŐ ORBÁN VIKTOR 2017.11.30. 18:02:22

Illetve egyetlen ötlete volt az ellenzéknek, hogy arab bevándorlokkal nyerik meg választást, de hát ez a terv fennakadt a keritésen.

Anikó Jánosi 2017.11.30. 18:08:25

@Sándor Tury: A Jobbiknak 2010-ben és 14-ben is volt közel 100 oldalas, részletes programja. A csuticigányéknak és a többi ellenzéknek viszont semmi!

morph on deer 2017.11.30. 18:11:41

@nemecsekerno_007:
“Addig elmegy ez bohóckodás is.”

Én a pontatlan (!) kommentedre reagáltam, okoska!

Tőlem meg te nyugodtan imádkozhatsz viktorkához minden reggel, ha úgy tartod jónak, teszek rá.

morph on deer 2017.11.30. 18:20:48

@AZ ARABVERŐ ORBÁN VIKTOR:
“Illetve egyetlen ötlete volt az ellenzéknek, hogy arab bevándorlokkal nyerik meg választást, de hát ez a terv fennakadt a keritésen.”

Rosszul emlékszel!
Az történt, hogy közben elhunyt az ellenzék arab bevándorló vezére, Ghaith Pharaon..!
De mivel nem volt ujjlenyomata, mint Lázártól megtudtuk, még a mai napig is reménykedik az ellenzék, hogy hátha nem is ő halt meg, csak kamu volt az egész, és hátha mégiscsak felbukkan újra a Cinege utcában és jól megdönti az orbánt...
:)

vwxyz 2017.11.30. 18:37:54

@nemecsekerno_007: Köszönöm, de @morph on deer leírta a teljes történetet, anélkül, hogy elhallgatta volna azt a felét, amitől egész sztori megváltozik, magyarul hazudott volna.
@Bolshevik: De, kéne váltani, jó lenne, ha végre tisztességes emberek vezetnék Magyarországot. Elmúltnyolcévezéssel persze nehéz lenne ezt objektíven látnod.

tomfree 2017.11.30. 18:38:44

Lefogadom hogy robbant valamit a választások előtt 2 nappal. Valami ami odacsap a NER-nek. Aztán a nagy borulás meg zűrzavar kinek lesz jó, na az jó kérdés.

ételizésítő 2017.11.30. 18:47:47

@Bolshevik:
Nem a véleményed, hanem bűnpártolás miatt.
Most ugyanis bűnözőknek falaztok.

Olyanoknak, mint a rabló Orbán vagy a gyilkos Mészáros.

ételizésítő 2017.11.30. 18:48:53

@nemecsekerno_007:
Ja, a hülyék mindig is többen voltak.

1ghost 2017.11.30. 19:03:22

@nemecsekerno_007:

Na mi van balfaszkám, tart még a műszak?

Látom ma is itt rohadtál egész nap a neten, ám hiába mentegeted a korrupt tolvaj, köpönyegforgató fideszfajtádat, azok akkor is tolvaj, korrupt, köpönyegforgató szaralakok maradnak, akik immár nem az ellenzékkel hanem magyar néppel állnak szembe.

Ezt vésd jól a fejedbe te retkes bérhazudozó fideszbűnöző, amikor majd bevezetnek a celládba.

nemecsekerno_007 2017.11.30. 19:12:05

@morph on deer: Jó akkor képzelj el egy fordított szituációt most.

- Leverik a rendőrök Juhász Pétert
- A kormánypárti képviselők meg kiröhögik, Kövér László meg beszól valami hasonló vicceset.

Így már érthetőbb. Az a kurva kettős mérce, ugye?

nemecsekerno_007 2017.11.30. 19:13:45

@ételizésítő: "Ja, a hülyék mindig is többen voltak...."

Akkor te meg maradsz okos, meg búval baszott. Te tudod, te életed. Na pá!

nemecsekerno_007 2017.11.30. 19:16:33

@1ghost: "Látom ma is itt rohadtál egész nap a neten...."

Melóztam, de nem azt amit hiszel. Bár már akár pénzt is kérhetnék érte Habonyéktól, mert ez így nem nagyon éri meg.
Hülyékkel vitatkozni, szórakozásból. Hát én is hülye vagyok :D

Akkor lássál engem cellában, amikor te vagy a szomszéd :)

közép dunántúli régió 2017.11.30. 19:19:11

Kedves posztoló! El tudsz te képzelni olyasmit, amivel a narancsszektásokat meg lehetne ingatni a vakhitükben? Olyan nincs! Ráfogják, hogy migráns, Soros, elmúltnyolcév, és már le is van tudva az ügy.

Ben Franklin 2017.11.30. 19:20:09

Elképzelhetetlen hogy Simicskának olyanja lenne, amitől a népek ballibbé válnának.

Persze beizzaszthatja Orbánt elvileg, de 4 éve a bajaividió meg a ződdosszié is ilyen atombomba volt, és még használtak is Orbán népszerüségének.

taga20 2017.11.30. 19:30:13

@nemecsekerno_007: ha te ezt a sok szart ingyen szórod ide, akkor te tényleg hülye vagy!:)

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.11.30. 20:09:16

A sok narancstálib erőlködése mutatja, mennyire fosnak attól hogy Simicska előáll azzal amit tud.

taga20 2017.11.30. 20:14:35

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: szerintem a droid januárban, le-föl utazhat a csúti gőzössel büntetésből!:))

1ghost 2017.11.30. 20:20:48

@nemecsekerno_007: "Hát én is hülye vagyok :D"

Igen, igen, mindenki tudja rólad, hogy segghülye bérhazudozóként tengeted nyomorult életed, bár azért azt kevesen gondolták, hogy akkora elmeroggyant vagy, hogy még hirdeted is.

mh1973 2017.11.30. 20:22:35

Soha, mert kedves az élete... Ennyike az ember, egy négy betűs szó amit tud.

Jakab.gipsz 2017.11.30. 21:07:47

T. ashwood, Az ön cikkének nincs tartalma + a fejecskéjének sincs.

Ezzel szemben a NER-nek van, tartalma.

Az ön minősítgetése pedig csak egy vélemény, kenje a hajára.

Simicska pedig így járt, a kapzsi dög lyukra tette önmagát.

Most pedig a tartó (tiszt) a gazdájánál, Soros Gyurinál kuncsorog.

Tisztességes Természettudomány 2017.11.30. 21:46:09

Még egy mértékadó ember sem erősítette meg, hogy Orbán és Simicska tényleg összebalhézott. Az ellenkezőjét pedig már sok helyről hallottam. Orbán és Simicska összeültek, és a baloldal totális lejáratása és felőrlése érdekében megjátszották a műbalhét. A baloldal fásultan ül, Simicskától várja a csodát, az atombombát, aki persze a választások előtt majd szépen elhallgat. Ezalatt a baloldal nem csinált semmit, a Simicska párt Jobbik pedig elveszi a szavazók nagy részét.

Nehogy azt higgyétek, hogy csak a Trónok harca és a House of Cards forgítókönyvében alkalmazzák a ravasz húzásokat...

ember100 2017.11.30. 22:22:28

@high up!:
Helló !

Miért is nem tehetné meg simicska ?
egyszerűen vádalkut köt pótpetyával és megkapja a büntetlenséget.

Stephen Lakos 2017.12.01. 02:05:40

Bortonbe akarnak csukni mindenkit, de a foglalkoztatottsag az egekben, realberek az inflacio triplajaval emelkednek, 'majd negy szazalek a GDP bovules, de csahognak amiert egyeseknek szarabbul megy a szeker.
Lehet palyat kellene valtani?
Vagy beilleszkedni a posztkommunizmusba?
Akar felallni a fotelbol es elkezdeni dolgozni?

Minden kormanyon levo part LOP. Csak azt kellene nezni, hogy a rablas kozben eddig melyik part alatt tudsz megelni es prosperalni...

Pop40 2017.12.01. 05:39:27

@ételizésítő:

+1, erről van szó.

Pont leírtad azt, amit én is írtam volna.

Pop40 2017.12.01. 05:42:40

@Stephen Lakos:

Ez a kampánybeszéd a vajda mellett?

Hogy egy dübörgő nemzetközi konjunktúra, meg az ide számolatlanul ömlő eus milliárdjok összes eredményét még a fideszes maffia sem tudta teljes egészében elbaszni/ellopni (noha mindent megtettek érte)?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.12.01. 06:42:53

@taga20: És közben Orbán Vektor videókat kell néznie. Mondjuk ezt szerinte lassan tiltani fogja a genfi konvenció, mint emberiség ellenes cselekedetet.

midnightcoder2 2017.12.01. 06:57:39

Azért arra kíváncsi lennék, hogy a post elkövetője milyen olyan dolgot tud elképzelni, amivel ma Magyarországon egy politikust még kompromittálni lehet.

Pervenimus 2017.12.01. 07:05:40

Nincs Simicska kezében semmi. De még ha lenne is: nem tud olyasmivel előállni ami megmásíthatna a vezérkultuszt.

vergyula 2017.12.01. 08:31:19

@Jakab.gipsz: "A NER-nek van tartalma" - és az mi is?
"Az ön minősítgetése pedig csak egy vélemény, kenje a hajára. " - bárki bármit mond, az csak egy vélemény.
"Simicska pedig így járt, a kapzsi dög lyukra tette önmagát. " - vajon Mészárost is kapzsi dögnek tartod, vagy majd csak akkor, ha - ne adj' isten - ő is elfordul Viktortól? (ne félj, ilyen nem lesz)
"Most pedig a tartó (tiszt) a gazdájánál, Soros Gyurinál kuncsorog." - Aki nem fideszes, az mind soros?

citrix 2017.12.01. 08:46:04

Ha egyszer a népnek Orbán és telhetetlen sleppje kell az agytröszt Rezsi Szilárdal és a szupergázszerelő Mészáros Lőrinccel az élen akkor ez van, el kell fogadni. Bejött a szocializmus 40 évig, sikerült visszasírni a gondoskodó pártállamot és a bolsevista fidesz képében a kedves vezető mindenható uralmát. Van nemzeti együttműködés, államosítás, stadionok, a világ legnagyobb kommunista állama és szovjetoroszország a legjobb barátunk. ellenségünk a hanyatló nyugat Brüsszellel és az USA-val a célkeresztben. Erre szavazott és szavaz a nép, sose látott hatalmas siker a nemzeti konzultáció, halleluja éljen Orbán, éljen a Párt. Valamiért ez kell. ez jön be a népnek.

Richard Gaal 2017.12.01. 09:34:05

Napi egy milliárdot vesztett, a kreaturája kirúgta. Érthető a sértődöttsége.

2017.12.01. 10:28:33

Az összes párt lefikázva. Akkor most - Caragiale után szabadon - én most kire szavazzak?

Stephen Lakos 2017.12.01. 10:29:25

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Google a baratod. Akar ossze is vetheted az adatokat az elozo kormanyok szamaival

@Pop40: nem kampanybeszed, csak nem vagyok elvakultan Orban-ellenes. Probalok objektivan donteni, bar tudom sokaknak nehez nem a kurrens kormanyt hibaztani a sajat sorsukert...

2017.12.01. 10:33:31

@midnightcoder2: fordítva veti a keresztet, vagy Sábeszt ünnepel, vagy migráncsokkal haverkodik. Mindezen főbenjáró bűnök bárkiből órákon belül büdösek oszló politikai hullát csinálnak. És akkor még a szexről nem is beszéltünk. Lopás? Ugyan!

2017.12.01. 10:36:11

Azt nem értem, a kispártoknak (“szatelitpártocskák) mi bűnük van azon kívül, hogy kicsik. Nem akarom azt hinni, hogy ez a cikk is a fityisz érdekeit szolgálni hivatott.

felső határ nincs 2017.12.01. 10:42:39

@Richard Gaal: vagy csak a ballibek bezavarasara talaltak ki az egesz balhet

ez ugyanis teljesen kiirtja a baloldalt nem fura nekik h a jobb meg a meg jobb szobatarsak voltak?

barmok, jol megszopatja oket orban meg simacska

sinus67 2017.12.01. 12:41:11

@Netuddki.:
Nem fog előállni semmivel! Akkor ő is a sitten végzi. Ráadásul a műanyag lakat is rájuk rohadna.
Orbán ezért nem fél tőle.
Persze bárki bekattanhat. Bármikor!
Hidd el semmit nem fog még csak szőnyegbombázni sem, nem hogy atombombát hajigálni.
Orbánt majd a sajátjai közül küldi valaki olyan a padlóra, akinek nincs annyi a rovásán, mint Simlicskának, hogy egy vádalkuval meg ne úszná, viszont tud egy-két dolgot BIZONYÍTANI. Arra pedig várni kell! Nagyon sokat.
Bár sokaknak van mit veszíteni (anyagilag, egzisztenciálisan, stb.), pillanatnyilag megvan a "betevő". Majd ha kiesik a pikszisből...

sinus67 2017.12.01. 12:47:24

@pityókaborsommelier:
Halgass a szívedre...
Nehogy elmenj a fideszre szavazni!
Akkor inkább bármelyik. Mert gazember az mind, de a lopás mellé legalább nem álmagyar-álkereszténykedik.
A fidesz aljas, a többi csak simán hülye!

;))))

rockseiaXLL · http://nemfasza.blog.hu/ 2017.12.01. 13:25:16

Én valahogy nem tudom elhinni ezt az egészet. Egy vén fasz nem fog nekiállni graffitizni, mert állítólag örihari van köztük. Ez olyan habonyos hack.

Pop40 2017.12.01. 20:39:36

@Stephen Lakos:

Abban, amit írtál, semmi objektív nem volt. Bármiféle gazdasági mutató a támogató külföldi jegybanki politika és a nemzetközi konjunktúra következménye, Vityának nagyjából annyi köze van hozzá, mint ahhoz, hogy nyáron alacsony a fűtési költség.

Stephen Lakos 2017.12.01. 22:36:22

@Pop40: Senki nem firtatja a globalis kereskedelem fellendulesenek huzoerejet. Ami szamit, mennyire van szetbarmolva a gazdasag amikor a szar eleri a ventillatort.
A szocik ugy loptak szet az orszagot, hogy 2007-ben mar csak fel szazalekkal gyarapodott a magyar GDP.
Sok kornyezo/szomszedos orszag (akik legalabb ugyanennyire ra vannak utalva a nyugati konjukturara) meguszta az eros gazdasai visszaesest, de ne is menjuk ennyire nyugatra.
Ha nem lennel ennyire elvakulva es tudnal angolul, ajanlanam szamodra a kovetkezo 108 oldalas gazdasagi elemzest 2009-bol, melybol kiderul a kornyezo orszagok miert es mennyivel usztak meg a dolgot hozzank kepest:
ec.europa.eu/economy_finance/publications/pages/publication15887_en.pdf

Rovid a memoriatok sracok. 98-tol 4 even keresztul viragzott a gazdasag, majd jott a tolvajbanda es jol lerablokapitalistazta az orszagot. Most megint rendbe kezd lenni a dolog, ejj basszuk szet egy kis Jobbik-MSZP-DK komboval. 'mer atto jobb lesz. Idiotak...
süti beállítások módosítása