B1 blogcsalád



Semjén nekiment Navracsicsnak: nem elégé lojális Orbánhoz

2017. október 08. - nickgrabowszki

Orbán helyettese felszólította Orbán volt helyettesét, gondolja át a hűség fogalmát.semjen.jpg

A B1 blog is írt arról, hogy Orbán korábbi bizalmi embere szembefordult a Főnökkel, és azt merte közölni, nem is létezik olyan, hogy Soros-terv:

Az Európai Bizottságban nincsen ilyen, nem beszélünk ilyenről, és a bizottság munkatervében nem szerepel ilyen feladat.

Ezek után Semjén a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában gyakorlatilag megvádolta Navracsicsot,

azért hazudik, mert már ő is Soros embere lett. 

Semjén azért reméli, hogy Navracsicsnak ez a megszólalása egy “újságírói félremagyarázás következménye".

Azonban a jelenlegi miniszterelnök-helyettes szerint Navracsics Tibor európai uniós biztosnak kell a legjobban tudnia, hogy a kollégái és a környezete, emberek és szervezetek is "nemcsak a kezében vannak Soros Györgynek, hanem a zsebében is".

Orbán helyettese felszólította Orbán volt helyettesét, gondolja át a hűség fogalmát.

A hazájához hű az ember, egy szervezethez, munkaadóhoz lojális, ezért arra kérem Navracsics Tibort, hogy a hűség fogalmát gondolja át a nemzet és egy nemzetközi szervezet között.

A nagy boltbezárató KDNP-s kormánytag egyúttal azt is közölte, hogy a migrációs válság kiinduló oka a 

szabadkőművesség,

amelynek a “sokadik leágazása ez a Soros-féle szélsőliberális dolog”, szóval voltaképpen nem arra kérte Navracsicsot, hogy a haza és Soros között, hanem arra, hogy

Orbán szolgálata és a józan ész között válasszon.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr9112939529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bela Kesz 2017.10.08. 13:55:50

Semjénke ! Ki kellene költöznöd Brüsszelbe egy kis továbbképzésre, Orbánkával egyetembe.

bebenini 2017.10.08. 14:13:36

A hazájához hű az ember, egy szervezethez, munkaadóhoz lojális..Semjén te meg nem vagy normális!

Duplaxiii 2017.10.08. 22:13:11

Ez a navracsics nem valami biztos?
Mert ha az, akkor a munkaadója az EU és tövény, hogy nem képviselheti a küldő párt érdekeit!
Tehát valójában hűséges és azt kérik számon rajta, hogy nem korrupt...

lombozódó 2017.10.08. 22:33:04

@Bela Kesz: Semjénke a leggyengébb láncszem. ANTIKERESZTÉNY, Isten óvj tőle, mert lehet, hogy sátánista

Alick 2017.10.08. 22:45:47

"a migrációs válság kiinduló oka a szabadkőművesség"

Ne harcolj ellene, hanem csatlakozz! :)

www.illuminatiofficial.org/join-the-illuminati-members/

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.10.08. 22:54:18

Navrasics Soros uszályában.. Hallatlan hazaárulás! Békemenetet, de azonnal!

Netuddki. 2017.10.08. 23:24:41

Tömjénzsóti! A nemzet és a haza nem egyenlő a tolvajfidesszel! Bármennyire is szeretnétek ezt láttatni, te kis köcsög kicsidenempártos, hogy baszódnál meg!

igazi hős 2017.10.08. 23:36:33

Röhögünk Tömjénen, de az ország fele csak a királyi tévét nézi és boldog, hogy olyan minielnöke van, aki megvédi Sorostól és a migránsoktól. Navracsicsról meg nem is hallott soha.

dare 2017.10.08. 23:42:20

Ez már teljesen maffiaszerű, mármint a hűség fogalmának kielemzése Semjéntől.
Kezdek aggódni Navracsicsért, remélem gyorsan Sorosozik egy keveset, és akkor lenyugszanak újra házon belül a kedélyek.

Sean MacTíre 2017.10.09. 00:07:53

Nem veletlen a Fidesz es a Fidelitas neve: "A huseg a becsuletem"... Nem tudom, Fideszeknel is kell felnevelni nemet juhasz kolykot aztan tetovazas nelkul megolni parancsra?

Evel Knievel 2017.10.09. 00:17:22

Én is neki mennék. Egy faszkalap aki gyenge és erélytelen is volt. Hogy van az hogy Navracsics igazságügyi miniszteri ténykedésének idején a súlytalan és gyökér írek szórakozhattak velünk évekig a leányfalui kettős gyermekgázolás elkövetőjének kiadatásával kapcsolatban? Akkor is egy fasz volt és most is az. Embernek hitvány, magyarnak alkalmatlan. Maradjon ott ahol van, soha ne jöjjön HAZA

dr. mesterséges színezék 2017.10.09. 00:36:04

Szezon előtti akcióban olcsó jégcsákány van eladó.
Ugyanitt bűnbánati templét több szövegszerkesztőhöz, és hamu, eredeti észak-koreai csomagolásban.

colonel Tigh 2017.10.09. 01:36:56

@lombozódó: Ezzel a "sátánista" jelzővel nem is tudod mennyire a lényegre tapintasz. Mert amit csinálnak, az az. Ha nem is tudatosan - nyilván nem azt mondom, hogy otthon gyerekeket áldoznak, és fordított keresztek lógnak náluk a falon. De amit csinálnak, annál gyakorlatilag nem is lehetnének sátánibbak, gazdájával, Orbánnal egyetemben. Egymás ellen fordítják az embereket, gyűlöletet szítanak. Ugyanezt teszi Lucifer is, ez az ő kedvenc módszere. Az pedig, hogy ezt keresztény "köntösben" teszik, ez teszi igazán gonosszá az egészet. Ez szimbolikus, bűnt elkövetni, miközben a keresztre hivatkozunk, az egy fricska Istennek. Az az ő megcsúfolása. Szóval Sátán első számú, kedvenc praktikáját művelni a kereszténység leple alatt... A Sátán mind a tíz ujját nyalja a Pokolban. És ez ennyi, ezen nincs mit megmagyarázni, ill. nem lehet másképp magyarázni, itt nincsenek kibúvók, kifogások, nincs de. Sátán kedvenc módszerét művelik keresztény álca alatt - és pont.

romeltakarító 2017.10.09. 01:59:13

@Evel Knievel: Annyira jó, hogy nektek Fidesznyikeknek ilyen fejlett az igazságérzetetek.

A legnagyobb problémátok, hogy egy KÖZÚTI BALESET okozója nem lett nekünk kiadva, azzal viszont semmi bajotok, hogy egy ELŐRE KITERVELT, KÜLÖNÖS KEGYETLENSÉGGEL ELKÖVETT EMBERÖLÉS jogerősen elítélt elkövetője Orbán Viktor személyes parancsára lett kiadva, miközben ő pontosan tudta, hogy szabadon fogják engedni, sőt hősként ünneplik majd Azerbajdzsánban.

Az talán még a te képességeiddel is felfogható, hogy mi a különbség egy gyilkos és egy közúti baleset okozója között.

Mindkét ember bűnös, ez nem kérdés, csak az egyik egy BALESET, a másik meg egy SZÁNDÉKOS EMBERÖLÉS. Ja és a 7 millió dollárról még nem is beszéltünk, ami hogy-hogy nem pont a baltás kiaadatása előtt érkezett be egy magyar számlaszámra az azeri korrupciós alapból.

Az azeri gyilkos kiadatása miatt valahogy mégse hallani a fajtádtól egy rossz szót se. Naná, hisz az a vezír parancsa volt, a vezír parancsa meg megkérdőjelezhetetlen!

Konklúzió: a kurva anyját Navracsicsnak, éljen Orbán, éljen a párt! Mehetsz a pirospontodért!

morph on deer 2017.10.09. 02:23:57

@Evel Knievel:
“... magyarnak alkalmatlan.”

Nem ment át az orbánblázoló vizsgán?
Vagy mi van, te szerencsétlen?
Hiszen ő volt az, akire rátolta vezéred az azeri balás kiadását, azt pedig hűséges fidesznyik módjára teljesítette’

Bizonyította, hogy “igaz magyar ember,” mivel viktorka kedvéért nemcsak hazudott már éppen eleget, de még ezt a gyilkost is elengedte!
Ennél hűségesebb alattvalót keresve sem lehet találni, úgyhogy nem egészen világos Semmijen testvér zúgolódása.

bkkzol 2017.10.09. 05:57:19

Semjén is egy rosszindulatú, ostoba ember, de Navracsics is elszakadt a valóságtól. Igaza is van meg nincs. Valóban nincs úgy Brüsszelben Soros Terv végrehajtása, hogy egy tervezetet kinyomtattak,megvitattak volna és azt megszavazva végrehajtanák. Az viszont rövidlátóság állítani, hogy az EU-s rendszer kis és középvezetői nem ilyen-olyan amarikai befolyás alatt állnak. Juncker amarikai cégek dollár milliárdjait mosta tisztára, hogy ezután a börtön helyett EU-s vezérnek emeljék. A levitézlett, munkájukat jól ellátott vezetők jutalom pozíciókat (pl.felügylő bizottsági tag) kapnak nagy amerikai cégeknél, bankoknál (pl. Barosso). Hamarosan Juncker is elvonul egy hasonló jutalom állásba.

babbaba 2017.10.09. 06:49:18

@bkkzol: Az amerikai cégek már régen offshore paradicsomokban adóznak, akár Európában is és az USA elnökök kérlelik őket, hogy otthon is valamennyit legalább. Mi a faszé kéne az EU hogy tisztára mossák a pénzeiket? és a technikája hogyan működne, ha egyébként 0,1-5% közt adóznak most is, teljesen legálisan.

És mit tehet erről Navrasics?

És miért Soros terv ez?

Egy egyszerű magyar vállalkozó is meg tudja tenni (a fideszesek és haverjaik meg is megteszik, a vezetők cégei is, vagy miért kellene offshore cégekre bízni a letelepedési kötvény üzletet), minden segítség nélkül, évtizedek óta.

Miféle Soros terv? Mindenki a kisebb adózás felé megy, Soros ide, Soros oda! Messze nem ő találta ki, és messze nincs ilyent tervről szó, van egy helyzet, de itt ráadásul nem is erről van szó, hanem hogy a soros ide akar telepíteni akartunk ellenére menekülteket, ami tényszerűen nem igaz, mert éppen az ellenkezőjét írta évekkel ezelőtt, hogy az adott államok belelegyezésével.

Ne kajáld a propagandát!

babbaba 2017.10.09. 06:53:14

Egyébként meg, úriember (akinek Semjén látszani szeretne), nem mond olyat, hogy az Orbánhoz kellene hűnek lenni, nem a vélt vagy valós igazsághoz. Ilyeneket szar szolgák gondolnak, és mondanak.

babbaba 2017.10.09. 07:04:43

@Evel Knievel: Meg kellett volna támadni az íreket, ha szórakoztak velünk, de Orbán ezt is elbaszta.

Megjegyzem az írek nálunk szegényebből, nálunk sokkal gazdagabbak lettek néhány évtized alatt és most is távolodnak tőlünk. Mi sokkal súlytalanabbak vagyunk Európában, mint ők. Bármit hazudozik Orbán. Ne hidd el neki minden szavát! Sőt az összesen nézd kritikával! Mint egy értelmes átlagember.

apro_marosan_petergabor 2017.10.09. 07:51:51

Közeledik a választás a libero bloggerek egyre több zöldséget írnak. Semjén jelezte, az újságírók torzítják Navrasics mondatait s itt az igazság. Navrasics óvatosan kellett - pozíciója miatt - hogy nyilatkozzon, de jól látható a sorok között: megmutatta az Európai bizottságban is ott vannak Soros haverjai és Magyarország még igazat kaphat apolitikai és jogi csatározások közben, reméljük, ez így is lesz.
A többi a szokásos hagymázos libero fantáziálások közé tartozik.

apro_marosan_petergabor 2017.10.09. 07:52:59

Közeledik a választás a libero bloggerek egyre több zöldséget írnak. Semjén jelezte, az újságírók torzítják Navrasics mondatait s itt az igazság. Navrasics óvatosan kellett - pozíciója miatt - hogy nyilatkozzon, de jól látható a sorok között: megmutatta az Európai bizottságban is ott vannak Soros haverjai és Magyarország még igazat kaphat apolitikai és jogi csatározások közben, reméljük, ez így is lesz.
A többi a szokásos hagymázos libero fantáziálások közé tartozik.

postumus mumus 2017.10.09. 07:56:31

Megszólalt egy orbánseggnyaló, hogy egy volt orr bánseggnyaló nem orr bánsegget, hanem más segget nyal. No ez már a cinizmus tetőfoka. Neki lehet segget nyalni, másnak viszont nem.

babbaba 2017.10.09. 08:00:39

@apro_marosan_petergabor: Dehát hogyan torzítják, mikor a tv-ben maga nyilatkozott? Mit lehet azon torzítani. Kérdezi egy jó ideje a Jobbikra szavazó magyar polgár?

babbaba 2017.10.09. 08:04:36

@postumus mumus: Azért a Navrasics nem véletlenül küldték, az EU-ba. Ő egy értelmes, karakteres véleménnyel rendelkező ember, aki ki is mondta többnyire eddig is amit gondolt. Ez pedig nem illett bele a tolvajlások mestertervébe. 2014 -ig, ha nem is volt jó az ország vezetése, de nem is folyt ez a gátlástalan kirablás a a magyaroknak, az országnak.

sZulamith 2017.10.09. 08:15:22

Nagyon rossz volt hallgatni, a vasárnap reggeli rádió műsort. Nemcsak a stílüsa, a mondanivalója miatt, hanem azért, mert vasárnap van, pihenő nap. Egy keresztény párt elnökének ezt tudnia illene.
A Kossuth rádió szerkesztői sem tisztelik a keresztény szokásokat!

babbaba 2017.10.09. 08:31:20

@sZulamith: Az a töménytelen pénz, amit a semmi munkáért felvesznek, megéri. Nekik biztos.

Dr Gregory House 2017.10.09. 08:32:21

@sZulamith: De a szószékről szabad a nyájat terelgetni, nem?

2017.10.09. 08:47:42

@apro_marosan_petergabor: a Hír TV-nek nyilatkozott....tehát a Hír tv hazudik????
Mondjuk én tudtam, a fidesz hívek nem...de te most felnyitottad a szemüket!

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.10.09. 08:56:41

@Evel Knievel: De gyorsan ráfordultok csávóra... aki szidja a Viktort az egyből ba@szódik, ugye? Nem fura neked ez a szintű szervilitás? Nekem nagyon.

Mr. Waszabi 2017.10.09. 08:57:47

Mindenki hülye, csak ők helikopterek. Tisztára, mint a 70-es, 80-as években - akkor is az ment az állami médiában, hogy az imprslta-kaptlsta rthadó nyugat. Csak hát az a probléma, hogy a 80-as évek végére mindenki belátta, hogy a kommenizmus rohadt meg, nem a nyugat. És akkor jön egy marék hazaáruló majom alig 25 évvel később, és túltolják a Rákosi-biciklit. Fasza. Hogy őszinte legyek, a diplomájukat is vissza kéne vonni.

dr. mesterséges színezék 2017.10.09. 09:01:08

@babbaba: "Dehát hogyan torzítják, mikor a tv-ben maga nyilatkozott?"

Kivették a szoftvert a programból!

dr. mesterséges színezék 2017.10.09. 09:02:40

@Mr. Waszabi: "Tisztára, mint a 70-es, 80-as években - akkor is az ment az állami médiában, hogy az imprslta-kaptlsta rthadó nyugat. "

Örülhetnénk, ha CSAK a hetvenes évek stílusában nyomnák.
Ez az ellenség keresése a saját sorainkban már annál durvább.

kis864 2017.10.09. 09:04:16

Fáj az igazság a fidesznek.

febiha 2017.10.09. 09:08:31

Hűség a néphez (elvben, a gyakorlatban már kevésbé), hűség Párthoz, hűség a Vezérhez (na ez aztán mindenképpen). Navrasics viszont tudja, hogy több dobása magyar jelöltként már nincsen Brüsszelben. Eljátszotta ugyanis a Vezér bizalmát (emlékezzünk csak a brüsszeli meghallgatása idején mondottakra, amikoris elhatárolta magát egy csomó, minisztersége alatt történt lépéstől), tehát vesztenie sincsen mit. Ezért inkább olyanokat beszél, amit Brüsszelben értékelnek - itthon már neki úgyis annyi. Az viszont még esetleg jól jöhet valami későbbi pozícióhoz.

fidesz maszop dk egykutya 2017.10.09. 09:16:11

@apro_marosan_petergabor: kommunista "elvtárs" neked kelleni megtanulni magyar különben fekete autó jönni érted vinnni szibéri :D

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.10.09. 09:17:31

Értelmezzük már NAvrasics mondatait:

"Az Európai Bizottságban nincsen ilyen, nem beszélünk ilyenről, és a bizottság munkatervében nem szerepel ilyen feladat."

Azaz az EB nem beszél Soros tervről, és nem vizsgálják van-e.

Ahogyan a Fidesz se vizsgálja van-e Fidesz terv, és az álatal kijelölt minisztériumok mit tesznek azért hogy a Fidesz akarata érvényesüljön.

Hisz tény, hogy Soros listáján 226 EP-ben dolgozó képviselő szerepel, és a terve is nyílvános. A 2015-ös évi 1 millió migráns importján dolgozó, és a 2016-os 300ezres is.

www.origo.hu/itthon/20170420-soros-gyorggye-a-legnagyobb-politikai-frakcio-az-europai-parlamentben.html
"Nyilvánosságra került egy lista azokról a brüsszeli politikusokról, akik Soros György bűvkörében tevékenykednek. A milliárdos alapítványának belső adatbázisából kiszivárgott összesítésből kiderül: Soros több mint kétszáz európai parlamenti képviselőt képes mozgatni, ezzel pedig a legnagyobb uniós frakció "tulajdonosának" mondhatja magát. "

NagyVonalakban 2017.10.09. 09:20:47

Ki kell végezni.

Sztálin is kivégeztette Trockijt.

Nem is èrtem ezt a szarakodást.

Evel Knievel 2017.10.09. 09:26:18

@Félek a soros tervtől Viktor véggyé meg!: Fölösleges elmondanom hogy ennek semmi köze Orbánhoz, ahogy nekem sem. Navracsiscs egy utazó, lusta geci. Ahogy a Rogán Tóni és még néhány más megélhetési gyökér. Alkalmatlan volt igazságügyi miniszternek is és alkalmatlan képviselőnek is. A baltás gyilkos meg szín tisztán politikai kérdés, és igen, ha hasznunk van belőle akkor kiadjuk, mert "haszonból" élünk. A retkes geci amerikai politika nem zavar ugye? Az hogy minden második országban lázadásokat szítanak, beavatkoznak és fölforgatnak az nem zavar ugye? Csak ha magyar érdekről van szó. A tetves iszlamisták sem zavarnak?

paveway 2017.10.09. 10:26:16

Ez az ellenségkeresés nem csak beteges, paranoid, agyatlan és óvodás, de roppant mód unalmas is. Nem tudják a tábort máshogy egyben tartani, mert nincs semmi mondanivalójuk, csak a soros, a brüsszel meg a migráncs.

vezér01 2017.10.09. 10:27:15

Navracsics nem tud semmiféle Soros-tervről. Ti se tudtok Soros-tervről. Csakhogy Soros maga nevezte "terv"-nek az elképzeléseit az európai migránsválság kezeléséről. Akkor pedig mégiscsak terv az a terv. Jobban tennétek,ha azt mondanátok,hogy az a terv nem Soros Györgyé,hanem Koudenhove-Kalergié. És máris minden világos lenne. Vagy pont azt nem szeretnétek ?

2017.10.09. 10:54:15

@vezér01: figyelj te kis fogyatékos, nem azt mondtam navracs, hogy nincs soros terv, hanem azt, hogy ők nem foglalkoznak ilyesmivel.. de látom, hogy a sok fideszes bérkommentelő kommunistának ezt már rohadt nehéz felfogni :)
Amire pedig reagált az az volt, hogy vezéred és csatlósai minden nap azt röfögték 1-2 milliárd lenyúlása közben, hogy az EU-s parlamentnek nincs is másra ideje, minthogy a soros terven dolgozzon. Erre válaszolt a régi káder, hogy ilyesmin nem dolgoznak, capisce?(hátha a maffiszlenget érti egy narancsos kommunista, ha már maffiát csinálnak)

BéLóg 2017.10.09. 10:55:30

Álmodik a nyomor, szokás szerint.

2017.10.09. 10:56:17

@Behajtó70: ha én kiteszek egy tervet egy weblapra, hogy évente 2 milliót kéne befogadnia, és ezt elnevezem okostojás tervnek, akkor én is kapok tojglis plakátokat a vezértől? :)

2017.10.09. 11:02:05

@vezér01:

Adj forrást, ha vitatkozni akarsz erről bárkivel!

Peetee 2017.10.09. 11:06:11

@Ballib cenzúrázók réme 25: Ez azt jelenti, hogy a Soros gyerek beette magát már a Fideszbe is, és Navracsics elvtárs kézi vezérlésen van, és azt csinálja amit Soros Gyugyu' mond neki?

2017.10.09. 11:23:02

@Behajtó70:

Amit belinkeltél, abból az derül ki, hogy Soros szerint az EU-nak van szüksége tervre.
"The EU needs a comprehensive plan"
És ő tesz erre egy javaslatot, talán azért, mert ez a menekült helyzet eléggé problémás.
Amit aztán az EU-ban valaki (bárki döntéshozó) részben vagy egészben vagy meghallgat és elfogad vagy nem. Nos egy fideszes és a helyzetre jól rálátó politikus szerint (őt hívják Navracsicsnak), nem különösebben acceptálták Soros javaslatait eddig.

Mint a "hazug disznók" jeles képviselője azon a véleményen vagyok, hogy még vagy ezer milliárdért plakátolni kellene ezt az országban ezek után, mert különben vége a világnak....

2017.10.09. 11:48:47

@okostojas007: "ha én kiteszek egy tervet egy weblapra, hogy évente 2 milliót kéne befogadnia, és ezt elnevezem okostojás tervnek, akkor én is kapok tojglis plakátokat a vezértől? :)"

Nem, ez még valóban nem sok. Ezért maximum egy dedikált Heller Ágnes szelfit kaphatsz.
Viszont, ha éves szinten súlyos dollár százmiliókkal avatkozol be az uniós országok belügyeibe, hogy a 'terved' megvalósulásást elősegítsd, azzal lehet, hogy többek figyelmét magadra vonod.
Persze ez csak fikció, hiszen nincs itt semmiféle terv, tessék tovább haladni.
"Opinion: George Soros: Here’s my plan to solve the asylum chaos"

citrix 2017.10.09. 12:00:07

A nemzeti fővadász ideológiailag fertőzöttnek, eltévelyedettnek tekinti Navracsicsot és erre felhívja figyelmét, kioktatja a helyes nemzeti világnézetről. A fene egye meg ezt a Sorost, ez mindenkit megvesz Brüsszelben, az EU-ban sőt az egész világ az ő fizetett ügynökeivel rontódik meg. Még jó hogy van ez a Semjén nevű ájtatos manó aki lerántja a leplet a bérencekről.

2017.10.09. 12:19:34

@Womb Raider: igazad van, a mocsok soros beleavatkozott, hisz betolta viktort a maffiafőnököt... kár volt

2017.10.09. 12:22:55

@Womb Raider: ja még valami, nemigazán hiteles az a világmegváltó terv, ha a vagyona összesen max 1-2 ezrelékét tolja bele.. ennél még mészáros elvtárs is többet lop egy évben. Volt egy elképzelése, leírta, most meg megy a hiszti.
Ha valakit okolhatnál a most kialakult helyzet miatt, azok nem soros, hanem a kapzsi német vállalkozói réteg, aki azt hitte minőségi "török szintü" bevándorlókat kapnak, még annál is olcsóbban.

2017.10.09. 12:37:21

@okostojas007: Teljesen igazad van. Erről jártatom a számat évek óta. Már fárasztó, hogy az elmúlt 25 év alatt folyamatosan itt sündörög és igyekszik hatással lenni az ország jövőjére. Kezdte az államadósság bebetonozásával, iderakta a janicsárképzőjét, kiráycsinálót játszott Viktorkával, most, hogy a kiskutya beleharapott a gazdi kezébe, keres új jószágot, amit idomíthat... tíz év és megint az ő embere fog a trónon ülni...

dr. mesterséges színezék 2017.10.09. 12:55:22

@Evel Knievel: "Navracsiscs egy utazó, lusta geci. Ahogy a Rogán Tóni és még néhány más megélhetési gyökér. Alkalmatlan volt igazságügyi miniszternek is és alkalmatlan képviselőnek is. "

Megkérdőjelezed a Kedves Vezető káderpolitikáját?
Gyakorolj megbánást! Valld be, hogy imprilista ügynökök által beléd diktált kóla hatására tetted!

2017.10.09. 13:14:48

@okostojas007: 1-2 ezrelékét? Én valami 500millió $ körüli összegről halottam.. és ez csak a menekültes project, egy laza 2 százalék :)
Másrészt azért légy nyugodt, mozognak ott a háttérben elég rendesen amerikai pénzek is. Nem hülye a vén filantróp, hogy elbokázza a teljes saját vagyonát, ha költheti más pénzét is. Az EU-nak is nagy lendülettel ajánlkozott, hogy szerez ő 100milliárd $-t hitelbe, jó feltételekkel.

sZulamith 2017.10.09. 13:31:20

@Dr Gregory House: Na, ezért nem járok templomba, pedig hiszek Istenben.

sZulamith 2017.10.09. 13:33:47

@babbaba: Ami a Te és mindnyájunk adójából kapnak.

É2I 2017.10.09. 13:35:58

Nem vagyok kompetens és a politikán kívül mondja már meg valaki igazi hívő:
Hogy nem zavartátok még el ezt az ájtatos manót melegebb vidékekre?

2017.10.09. 14:36:14

@Womb Raider: $500 millio? mészáros 1.5 év alatt lop ennyit . Innen is látod mennyire nevetségesen alacsony összeg egy világösszeesküvésre.

2017.10.09. 14:38:32

@dr. mesterséges színezék: miért, igaza van, egyik se volt focista, se klubtulajdonos :) úgyhogy a vezérnél is max a futottak még kategóriába tartoznak ezek az emberek.

2017.10.09. 14:58:55

@okostojas007: 140 milliárd??? Neked ez aprópénz? Mondom, nem hülye az öreg, ő csak katalizálja a folymatot, szítja, de a következményei már 100milliár dolláros nagyságrendűek.. Tudod, egy 15 Ft-os gyufa egyetlen szálával is fel tudsz gyújtani többszáz, több ezer hektárnyi erdőt, felfoghatatlan értékeket pusztítva el.

Másrészt mint mondtam, nem csak az ő pénze fekszik benne. Az Arab Tavasz egyfajta nyitánya volt mindennek, na, ott kicsit nagyobb befektetést eszközölt az USA, de Ukrajnában már megint jóval kisebb befektetéssel lehetett káoszt szítani és ott szintén feltűnt Gyuri bácsi...

dr. mesterséges színezék 2017.10.09. 15:19:09

@okostojas007: "$500 millio? mészáros 1.5 év alatt lop ennyit ."

Csak a pontosság kedvéért: az eszével szerzi.
Ráadásul úgy, hogy még a Szeles-féle antigravitációt sem kell hozzá elkoptatnia a piacon.

dr. mesterséges színezék 2017.10.09. 15:20:50

@okostojas007: Most értettem meg, miért mondhatott le Schmitt Pál. A vívóállás azért mégis más, mint a sorfalban állás.

dr. mesterséges színezék 2017.10.09. 15:23:38

@É2I: "Hogy nem zavartátok még el ezt az ájtatos manót melegebb vidékekre?"

Ritkán felbukkanó, vallásilag részvényes cimborám pár éve megdicsérte, mert amikor Vácott misézett, "nagyon szépen beszélt".
Idén nyári sörözésünkön letudta egy "hülye pedofilpártoló fasszal".

2017.10.09. 18:06:56

@Womb Raider: igen, világviszonylatban aprópénz, hisz rogán lopott 100 milliárdot letelepedésivel pár év alatt, mészáros évi 100 milliárdot közbeszerzéssel.. ha ez ilyen könnyen összejön bármely narancskomcsinak, akkor ez tényleg aprópénz, hisz 100 milliárd egy sima alapára egy fideszes strómannak. Akkor képzeld szegény sorosnak mennyi pénzt kéne beletolnia, hogy az EU-t érdemben befolyásolja. Neked van valami betegséged, amit úgy hívnak, hogy ellenségkeresés, kell mindig valami, amit utálhatsz, amire ráfoghatod, miért szar az életed. Hitlernél a zsidók, kommunizmusban az impreialista nyugat, neked meg csak soros gyuri jutott, meg a migránsok :) Ezt szolgálja ki viktorod, ezért hüyit minden nap, rájöttek, hogy ilyen egyszerű vagy. Mióta hatalmon van, mindig harcol valamivel, valamikor az IMF-el, valamikor brüsszellel, valamikor sorossal.. a lényeg, hogy utálj valaki mást, hogy addig lophassanak.

2017.10.10. 06:01:39

@okostojas007: Továbbra is mellébeszélsz. Te látod a Soroshoz kapcsolódó összes tranzakciót, pénzmozgást? Csak az alapítványi hálózata fenntartása elvihet jókora summát, mert egészen tekintélyes méretű, annak ellenére, hogy szerinted csak egy hobbista világmegváltóról van szó. Kiterjedtebb mint sok multinacionális cég és felmérhetetlen befolyással, kapcsolati tőkével rendelkezik. Az általa évtizedek óta mentorált, támogatott, manipulált emberek jelentős része most különböző országok kormányaiban vagy éppen az EU törvényalkotó és végrehajtó szerveiben csücsül. Szerinted csak egy spontán baráti látogatás keretében ugrott be Junkckerhez a közelmúltban? Csak úgy spontán szónokolt egy jót a nem létező tervéről, ötletéről, víziójáról abban a többszáz millió ember sorsát befolyásoló Parlamentben, aminek (mint ahogyan egyetlen más hasonló intézménynek sem) nem tagja. Soha senki nem választotta , senki nem ruházta fel politikai hatalommal és mást sem tesz hossszú-hosszú évtizedek óta, csak ott tesz-vesz a világ ezen oldalának forró pontjai körül. Mindezt kizárt, hogy amerikai jóváhagyás és támogatás nélkül tehesse. Áldozatos tevékenykedése nagyjából másra sem terjed ki, mint a nyílt társadalom hagymázas álomvilága által fújt lila köd mögé bújtan az USA érdekeit , azok érvényesülését támogatja.
Ha csak a migráns-kereskedelem fenntartására bevallottan elkölti éves szinten a vagyona 2 százalékát, szerinted azzal minden le is van fedve? Látod, hogy ezen felül mekkora összegek mozgását koordinálja a hálózatát bevonva és milyen politikai döntéseket képes a háttérből (bármilyen kis mértékben is) befolyásolni? Elbagatellizálhatod, de ha csak a személyes hozzájárulását (önrész :) )nézed, már az is mutatja, számára mennyire központi kérdés, hogy a sokszor és sok helyen közzétett elképzelései érvényre juthassanak.
Mindazonáltal, hogy nem vagyok konteó hívő, még simán el tudom képzelni, hogy vannak országok (nemzetállamok) felett átnyúló és összefonódó gazdasági/politikai érdekcsoportok amelyeknek praktikusan előnye származik abból, ha az EU és az EU-val kapcsolatot fenntartó országok/régiók stabilitása és függetlensége gyöngül. Soros csak egy azon sok-sok ember közül, akik akár tudatosan, akár a dolgokat teljes vertikumukban át sem látva ezen tevékenykednek. Nem összeesküvés, nincs titkos kézfogás és hülye jelmezek és nem áldoznak szüzeket újholdas éjszakákon Loire menti kastélyok kertjében. Csak mindenki végzi a dolgát, amiért megfizetik és követi a feljebbvalója utasításait.
(Viktoréktól mindez független, ettől még ők is gazemberek, ez vitán felül áll... de butaság lenne azzal érvelni, hogy mivel a Fidesz trógerek gyülekezete, még nem vádolhatnak joggal másokat is.

2017.10.10. 11:48:25

@Womb Raider: kevesebbet kéne innod.. multkor egy előző hasonszőrű is előadta pl ezt:
"csak az alapítványi hálózata fenntartása elvihet jókora summát, mert egészen tekintélyes méretű, annak ellenére, hogy szerinted csak egy hobbista világmegváltóról van szó."
aztán kiderült, hogy azt az alapítvány kapott kb 5 milliót sorostól, a magyar államtól meg 50-et. Tudom én mibajod, hogy nem a felcsút FC-be tolja a pénzt, mint a nagy vezéred, hanem olyan hülyeségekkel próbálkozik, mint az emberi jogok. Már ott hiteltelen az egész sorosozás, hogy más volt a "tervben", mint amit az elvtársaid összehazudnak a plakátokon. Én a magam részéről teszek sorosra, mert egy huszadrangu probléma, ezt meghagyom az olyan fanatikus konteóhívőknek, mint te. Amerikában az ÖSSZES gazdag ember a vagyonának X százalékát alapítványokba tolja, náluk ez hagyomány(majdhogynem elvárt), és olyan célokat támogatnak, ami nekik szimpatikus. Van aki a rákgyógyszert keres, valaki iskolákat épít afrikába, kinek mi tetszik. Itthon meg felcsút fc, meg hasónlóan lopott pénzből üzemelő fociklubbokat tolnak,itt ez a divat.
Itthon 1 milliárd forintot osztott szét tavaly(kb annyit, amennyit a norvég alap), így alapítványoknak átlag 20 milliót adott. Ebből kb eltarthatsz 4-5 munkást. A másik, hogy általában az alapítványok pályáznak pénzre, nem pedig a soros indít alapítványt(nem mondom, hogy nincs ilyen, de nem ez a jellemző). Ami miatt soros bezavar az országban az az, hogy míg ő 1 milliárdot költ támogatásra, addig vezéred 10 milliárdot sorosozásra.. persze neked az se tünik fel, hogy ebből a 20 milliárdból 19-et egyből vissza is szednek zsebbe, hisz ezért kell az egész cirkusz. Boldog lehetsz, van kit utálnod, 20-30 milliárdból. A fideszes haverok is boldogok, hisz a te utálatod pénzt hoz nekik, van miből lopni, míg plakátolnak, nemzeti konzultálnak.
itt van, hogy itthon mire szórja a pénzét:
forbes.hu/uzlet/mennyit-is-mire-kolt-soros-gyorgy-magyarorszagon/

vezér01 2017.10.10. 12:40:13

@MikeBoy: Nem akarok vitatkozni. Tényeket közöltem . A keresőben magatok is megtalálhatjátok Soros írásait . Igaz,hogy angolul,de nektek ez nem okozhat gondot. Coudenhove-Kalergiről ugyanott találhattok információt , olvasgassátok és gondolkodjatok !

2017.10.10. 18:41:18

@okostojas007: Jó ez a Forbes statisztika... pl. megmutatja, mennyire hazug az állítás, hogy Soros nélkül a civil szféra szervezetei megszűnnének... közben a Soros által betett pénz négyszerese mégis a magyar államtól jön:) Ha ezt kiegészítjük azzal, hogy Soros a pénzét egy jólkörülírható csoport tagjai között osztja szét, akkor az is látható, hogy a nagy társadalmi beágyazottságú és támogatottságú (igényelt) civil szerveződések kb csak amagyar állam(az adófizetők) pénzéből működnek,míg a Soroshoz köthetőek meg jellemzően az ő pénzéből és külföldi liberális alapok támogatásaiból maradnak talpon.

Ostobaságodtól és elvakult jobboldali gyűlöletedtől háborodottan el sem tudod képzelni, hogy az, aki kritizálni meri Sorost, az attól még nem gyűlöli. Hasonlóan ostoba megközelítést alkalmazol,mint amit a tútolt, antiszemitizmussal vádaskodás kapcsán láthatunk. Nektek már az is antiszemita, aki nem ért egyet Izrael állam külpolitikájával, sőt, már az is antiszemita, aki nem szeret rajongásig minden zsidót. Nagyon beteg dlog ez, főleg úgyhogy folyton pont a ti oldalatokróljelennekmeg olyan vélemények, vágyak, hogy a kormányváltást véres megtorlásokkal, akasztásokkal, pogromokkal kellene emlékezetessé tenni.
(Másrészt Soros nem csak nálunk, de szerte a világban fenntart /patronál szervezeteket és nehezen áttekinthető alapítvávyi/szervezeti hálón keresztül teszi ezt. Nyilván vannak országok, ahol kevesebb,meg olyanok is, aholjóval nagyobb összegeket visz el a támogatás. 20-25 éve minimum. Én elhiszem, hogy ez divatos tevékenység az irreálisan meggazdagodott amerikaiak között, de abban is biztos vagyok, hogy nem feltétlen szolgálja a miérdekeinket...)

2017.10.10. 21:15:10

@Womb Raider: tanulj meg olvasni, mert sajnos az még mindig nem megy, csak a kommunista panelek ismételgetése. Mint fentebb írtam nem érdekel soros, mert innen is látszik, hogy nem sok vizet zavar. Az a szánalmasan nevetséges, hogy a világ minden búját baját rá akarod most húzni, mert a nagy kommunista vezéred kiadta a parancsot. A CÖF meg hasonló szintű, magyar állam által támogatott pénzmosodák inkább a no comment kategória. Semmi mást nem sikerült megint előadnod, hogy nem, te nem hiszel a világösszeesküvésekbe, de gonosz soros összeesküdött ellened, nem te nem utálod sorost, csak mégis. Szánalmas kapálozós, menj inkább azt kérj egy időpontot bármely korházban, és csodálkozz, hogy fél évre rá kapsz, addigra vagy meggyógyulsz, vagy meghalsz.
Ez az egész sorosozás egy baromság, amit a vezéred talált ki, hogy legyen kit utálnod, élvezd, utálhatod. Jössz itt az antiszemitizmussal, holott te adod elő magad a világösszeesküvő gonoszokról, neked találták ki a homeopátiát is, az is csak hit kérdése.
" Nektek már az is antiszemita, aki nem ért egyet Izrael állam külpolitikájával, sőt, már az is antiszemita, aki nem szeret rajongásig minden zsidót. Nagyon beteg dlog ez, főleg úgyhogy folyton pont a ti oldalatokróljelennekmeg olyan vélemények, vágyak, hogy a kormányváltást véres megtorlásokkal, akasztásokkal, pogromokkal kellene emlékezetessé tenni."
ez már kezd ilyen narancskommunista bérkommentelői szint lenni.. ki a faszom az a nektek?
Elárulok egy titkot, nem ismerek zsidókat(vagy nem tudom róluk, hogy azok), nem mozgok ilyen körökben(ezek szerint te igen, ha már utálod őket, csak ismersz legalább egyet), és nem, nem tetszik izrael telepépítő politikája. Nekem vinnyoghatsz itt hogy liberálisok így, zsidók úgy, egyik brigád se érdekel, engem az érdekel hogy hős vezéred néha foglalkozzon a országgal is, ha már ő vezeti, ne ilyen paprikajancsiknak adjon gyűlölködésre alkalmas táptalajt, mint te, aki azt is elhiszi, ha holnap a reformátusokat kell utálni, mert az a liberálisok táptalaja, de ez kell az olyan birkáknak, mint te, hogy legyen kit utálnod, annélkül nem tudod elképzelni szegényes kis életed, hogy ne tudd ráfogni valakire, miért szar neked.
1-2 év, aztán lesz új ellenség, már a komcsik alvezérei is szégyenlik még csak soros nevét is kiejteni, mert már tudják, hogy nevetséges, de ha neked nem jön meg a karácsonyi pulykapénz a szalag mellé, akkor elböfögheted a kocsmába, hogy biztos a soros miatt, és megnyugszik a kis lelked.

2017.10.11. 07:18:22

@okostojas007: Ha te mondod... nem sok vizet zavar az, aki csakis erősen politikai tematikájú 'civil szervezeteket' támogat, úgy, hogy ezen szervezetek zömét egyedül ő támogatja és arányaiban a hazai civil szervezetek támogatásának 1/5-e tőle jön.
Mesélhetsz arról, hogy más gazdagoknak is vannak alapítványai de fura, hogy Mo.-ra szinte csakis Soros csatornázza be a külföldi pénzeket, csakis az ő jó emberei segédkeznek az elosztásban.. Ökotárs, ugye?
Más gazdagok iskolákat, kórházakat építenek, házakat a szegényeknek, ivóvíz bázisokat... nálunk meg van jogsegélyszolgálat az öregező romáknak és támasz az illegális határátlépőknek :) meg árokásó blogokba tömött tizensok milliós támogatások (444) Mindezt a jó szolgálatában.

Hős vezérem (a te butuska egybites terminológiád szerint...) olyannyira foglakozik a gazdasággal, hogy jelen pillanatban nem tudsz lényeges gazdasági mutatót előbányászni, ami a múltbéli szociszadesz kormány idején javult ám a Fidesz alatt romlott... nincs ilyen. A gazdaság köszöni szépen, növekedési pályán van és minden ellenkező hírszteleéssel szemben ezt gondolják a szavazók nyitott szemmel járó egyedei is.Elég, ha a reálbéreket és a foglalkoztatási adatokat nézed, de a családtámogatásról se feledkezz meg. Mo. külső adósságállománya szépen zsugorodik, az ÁHT hiánya minimális, az infláció vicces, a CDS felár sem azt mutatja, hogy 2008 derekánál járnánk...
Mesélhetsz, fröcsöghetsz, de az emberek enni-inni-dolgozni-lakni szeretnének alapvetően és magasról tesznek a virtuális 'értékekre' szabaccság, demokrácia, fékek meg ellensúlyok, meg Mo.-nak védeni kell az Európai értékeket, meg humanitárius kötelességünk és szólásszabaccság...elvtársak...
Lopnak, nem is kicsit, de nem többet, mint a nagy elődök csak azoknak annyival egyszerűbb volt az élete, hogy nem tombolt körülöttük a ballib médiahadsereg. Lopnak, mert sajnos a politikus már csak ilyen ember... ám bármennyire is sokat lopnak, az ország makrogazdasági mutatói szerint mégis több marad a közösben :)
Na, erre varrj gombot.

2017.10.11. 08:59:28

@Womb Raider: "aki csakis erősen politikai tematikájú 'civil szervezeteket' támogat, úgy, hogy ezen szervezetek zömét egyedül ő támogatja és arányaiban a hazai civil szervezetek támogatásának 1/5-e tőle jön. "
matek egyes, de hát mit várjon az ember egy egyszerü fidiótától
" olyannyira foglakozik a gazdasággal, hogy jelen pillanatban nem tudsz lényeges gazdasági mutatót előbányászni, ami a múltbéli szociszadesz kormány idején javult ám a Fidesz alatt romlott"
gondolom ez a kandi kamera
www.portfolio.hu/gazdasag/magyarorszag-csunyan-leszerepelt-a-versenykepessegi-rangsorban.237930.html
privatbankar.hu/data/cikk/28/75/81/cikk_287581/1117_aht3.jpg
24.hu/fn/gazdasag/2017/02/14/gdp-novekedes-sereghajtok-vagyunk-a-regioban/
Arról nem is beszélve, hogy azok a gyárak, amik most termelnek, azok nem hős vezéred alatt jöttek, hanem a gonosz maszop hívta be őket, viktor csak learatja, amit a szocik elvetettek. Hülye lett volna pl az audi ideköltözni, ha tudta volna, hogy kötelező pénzel tolni a győri fociklubbokat.
asszem veled már beszéltem, előadod a szokásos fideszes hazudozást, hogy én mit gondolok.. de közben fogalmad sincs, de te aztán most jól megmagyarázod, hogy én mire gondolok.. te vagy veres vagy dóra? :) menthetetlen vagy..
"Lopnak, nem is kicsit, de nem többet, mint a nagy elődök"
megint egy nagy hazugság, mutass egy maszopost, aki akár csak 10 milliárdig jutott, és nem 100-ig, mint rogán és mészáros
"Lopnak, mert sajnos a politikus már csak ilyen ember... ám bármennyire is sokat lopnak, az ország makrogazdasági mutatói szerint mégis több marad a közösben :)"
és ezzel megint megmagyaráztad, a megmagyarázhatatlant, a büszke narancskommunista büszke arra, hogy gazdái lopnak :D azthiszem már nincs is miről beszélni, ez a te nagy értékrended.. felénk nem ez, sajnálom. Bűnözők seggét nyalni, hátha kapsz te is a lopott pénzből.. gratulálok. Ilyen egy nulla erkölcsü ember, gratulálok, bemutattad. Ne felejts el miattam se rózsafüzért morzsolgatni, hátha eltünik a patás sorossal a patás okostojás is :)

2017.10.11. 09:48:23

@okostojas007: Jajj... ez az államháztartási hiány növekedés ez nagyon jó!!!! Mert mit is látunk? sajnos csak 2005.-től indul, de megsúgom, előtte még lejjebb volt.. szóval a 2005.-ös 14ezer milliárdról felment 22ezer milliárdra... majd 8 év alatt még 4ezer milliárddal nőtt.
Tényleg jobbak voltak a szocik...:( rövidebb idő alatt duplájával növelték a hiányt. Nem vitás, ők nyertek. A másik, ami ebből a grafikonból nem látszik, az az, hogy a külső adósságállományt rendesen lefaragta a fidesz, a harmadik pedig: amíg a szoci/szadesz ámokfutás idején nőtt az adósság és csökkent a GDP (nem is kicsit) addig a fidesznél a GDP növekedése nagyobb, mint az adósság növekedése. Ez a lényeg. Szóval rúgtál 3 öngólt, csak egy link kellett hozzá.

" Hülye lett volna pl az audi ideköltözni, ha tudta volna, hogy kötelező pénzel tolni a győri fociklubbokat."
Hűűű... te nagyon buta vagy. Az AUDI a béka valaga alatt tartott bérekre tett szoci igérettel csábítódott ide, a jókora adókedvezményekért, az ingyen infrastruktúráért és a ló logisztikai adottságok is nyomtak a latban. Minden megteremtett munkahelyre kaptak 2-3 évnyi bértámogatást, a magyar beszállítóik nagyon olcsók (a saját munkásaikkal egyetemben) Szerited földhöz vágja őket a kézilabdacsapat (kiváló reklámhordozó) és egykoron az AUDI ETO focicsapatának támogatása? Tudod, te mondtad... a fidesz ad 20 milliárdot, de 19-et visszavesz. Nos, az audi nem fizet be súlyos tízmilliárdokat iparűzési adó fejében, nem fizet tányát (részben a kreatív könyvelésnek köszönhetően) milliárdokat kap ilyen-olyan támogatások formájában és nagy kegyesen visszacsöpögteti pár ezrelékét :)
A maszoposok olyan ostoba faszok voltak, hogy lopták a magyar vagyont de ez leginkább abban nyilvánult meg, hogy gombokért odaadták annak, aki megveregette a vállukat. (Tíz milliárd meg viccesen apró kis pénz, szerintem bőven találni a szoci oldalon is jóval efölött felhalmozó embereket... meg biztosan vannak, akiket nem találsz meg semmilyen listán. ) Rogán vagyona szvsz nem éri el a 100 milliárdot, de még ennél jóval kevesebbet sem. A pénzek zöme pártkasszában landol, befektetés, vésztartalék, nem úgy mint az ostoba ballibeknél, akik már a morzsákat söprögetik a kamra padlójáról.

A hülye következtetéseiddel meg nem tudok mit kezdeni. Nem vagyok büszke (több okból sem) arra hogy az ország vezetői lopnak, csak azt írtam, hogy bizony semmivel nem rosszabbak, mint az elődök... éééttteeed?
GDP Növekedés ügyben én is mutatok grafikont :) újabb, mint a tiéd.

mfor.hu/cikkek/makro/Lehet_orulni__ismet_az_EU_elvonalaban_Magyarorszag.html szóval? :)

2017.10.11. 09:49:56

@okostojas007: "Ne felejts el miattam se rózsafüzért morzsolgatni, hátha eltünik a patás sorossal a patás okostojás is :)"

Jajj... te kis huncut. Feltétlen bele kell rúgni egy jókorát a keresztényekbe... az annyira juropéer.. semmi gyűlölet, semmi acsarkodás, csak spontán, ahogyan a ...hol is? tanították?

2017.10.11. 14:57:37

@Womb Raider: első bekezdésed a szokásos fideszes hazudozás.
1. lenyúlták a manyup-ot, tehát a jelenleginél 3500-al több ami kintvan
2. a szocik idején a GDP növekedésben nem mi voltunk a sereghajtók, nem úgy, mint most.
nem nagy kunszt növekedni, ha mindneki növekszik, csak épp bulgária és románia alatt vagyunk, a lengyelek is 1.5x többet nőttek.. ja, ez kimaradt a pártlapból, bocsánat.
szóval ez neked öngól, nem az érdekes, hogy nettóba mennyit nőtt, hanem, hogy a RÉGIÓHOZ KÉPEST, jobbak, vagy rosszabak, jelenleg a narancskomcsik a legrosszabbak.
Szóval simán csak nem értesz a makrogazdasághoz, nem baj, csak ne reklámozd.

a második pontot is meg lehet cáfolni 3 másodperc alatt, tudod nem mindneki a pártlapból tájékozódik

24.hu/belfold/2017/08/26/masfelszer-tobb-penzt-adott-a-multiknak-a-fidesz-mint-a-szocik/

ennyit arról, hogy mit hazudozol.

A harmadikra meg semmi értelmes válasz nincs, a GDP növekedéses szöveged meg vicc.

2017.10.11. 14:59:53

@Womb Raider: látszik megint szövegértési fogyatékossággal rendelkezel, azért mert kifigurázok egy hülyét, attól még nem a kereszténységet támadom, nem tehetek róla, hogy pont keresztény az az idióta. Azért látszik a szint, ha már te is a rózsafüzérben leled boldogságod.
Na asszem befejeztem, mert te is csak egy bérkommentelő vagy, csak még nem hozott össze a sors, ezen is túl vagyunk :)

2017.10.12. 06:43:28

@okostojas007: Értem... tehát nedm nő a gdp... jééé... mégis... akkor nem eléggé nő! de , azé' csak-csak... hmmmm akkor izé... milyen bázisról nő! onnan könnyű! Ja... hogy azt a bázist a szoci/szadesz tandem érte el... hol van az mááár.. Amúgy itt nekem nem az jön le, hogy a szocik alatt hasított a gazdaság. Ha azt nézzük, hogy előbb ütött be a krach nálunk jó egy évvel, mint az EU-ban, akkor végképp nem értem, hol voltunk, ha nem a sor végén...www.ksh.hu/thm/1/indi1_1_1.html

Az adósságnövekedés rátája kimaradt... nem mindegy ha valamit megduplázol , lazán, csuklóból, vagy csak 10%-al növeled.. miközben egy fontos paraméter meghaladja az adósságnövekedés ütemét. Ezt sem tudták a szocik. Járhat a lepcses szád, meg handabandázhat, hogy bérkommentelő, meg narancskomcsi, de ez érvnek elég sovány..
Végül... ha funkci analfabéta vagy, akkor azért ne engem vádolj... nem állítottam, hogy a Fidesz nem töm pénzt a multik zsebébe. Azt állíítottam, hogy az AUDI ne hülye és az egyenlege bőven pozitív, leszarja a focicsapatot, meg úgy en bloc mindent és mindenkit. A szocik a béka valaga alól indítottak, ám azért elég rendes elmozdulás volt a bérek tekintetében felfelé. A reálbérek emelkedését is simán elhazudod, gondolom, bagatell..
Azért persze még mélyen torokra kaphatod a gazdáidat, sorban, egymás után... legalább 2018 tavasza után is lesz valami meleg a gyomrodban.

2017.10.12. 10:53:04

@Womb Raider: Dorottya Veres RLDD : hahhaha.. szokásos ferdítés és hazudozás, tombol a kommunizmus és te hazudsz tovább.. na, mikor küldöd a kopaszokat, hogy megverjenek?
azt hiszed, ha hetente cserélgeted a neved, de ugyanazt hazudod akkor nem buksz le?
gazdáid csak neked vannak, én nem tolom egyik párt szekerét se, és nincs a nyelvem senki seggében. Olvasgasd a pártlapot, az való neked, ne az indexen trollkodj, minden héten más néven, bár gondolom ez a munkád, szóval nem szabadulnak tőled itt olyan könnyen :).
Vagy valami felszopó vagy valamelyik mészáros cégnél, aztán az irodában ez ki van adva plusszban, hogy védeni kell az összelopott pénzt? Hisz semmi mást nem teszel, csak azt írod, hogy milyen büszke vagy, hogy lopnak, ez a legjobb dolog, mert száguld a GDP (utolsó előttiek vagyunk most kb a régióban), és ezért megérdemlik, hogy lopnak.. gondolom neked is csurran cseppen a lopott pénzből, különben nem védenéd ennyire.
Ahogy megcáfollak, egyből terelsz, (lásd orbán multis pénztolása), kár lenne elismerned, hogy hős vezéred többet tolt a multiknak, holott az előző kommentben pont ezzel vádoltad a maszopot :). Gondolom a gazdasági összefüggéseket meg matolcsi frenetikus iskolájában szedted össze.(na az is vicc volt, hogy az a gittegylet kapott 300 mrd-ot, a teljes felsőoktatás meg 100-at, de majd te ezt is megmagyarázod, hogy milyen büszke vagy, hisz matolcsi egymaga ellopott ennyit).
Kellene nektek saját fórum, csak nem merik sehol se bekapcsolni narancsfalván, mert gonosz negatív kommentek is megjelennek, aztán nem tudnátok elszámolni az elvtársak fele, hogy vannak akik szídják a rendszert.
süti beállítások módosítása