B1 blogcsalád



Elzuschlagosodás jelei a Fideszen: mostanra az egész internet a NERjugendes sajtájon röhög

2017. május 11. - Mr Flynn Rider

Az enyhe kifejezés, hogy a visszájára sült el a sajtótájékoztató, amit a simicskázós plakátok miatt tartott a Fidelitas salgótarjáni szervezete.

 

Mostanra bárki találkozhatott az N1 (egyébként jobbikos) televízió „Kommentár nélkül” futó egyik kis tudósításával (nem bírták ki, hogy ne kommentálják végül), amelyen a Fidelitas aktivistái próbálnak sajtótájékoztató keretében legalább egy mondatot úgy elmondani, hogy egyezzen az alannyal az állítmány, vagy legyen a mondatanak valami értelme.

Általában sikertelenül.

 

Közel egy hónapos kampány során több mint két ezer kampányt fognak országszerte kihelyezni a Fidelitasosok, és amely során a plakátnak a támogatását a Fidesz anyapártunktól kaptuk és kértük tőlük.

Vagy a kedvencünk, amikor a riporter visszakérdez, honnan veszi, hogy Simicska megvette a Jobbikot:

...kimutatták több helyen is, hogy ő az aki támogatja, a Jobbik mögött úgy áll, mint…ööö… és a saját érdekeit érvényesíti, tehát nem értékeket közvetít a Jobbik párt már, hanem a Simicska érdekeit, mint a milliárdos érdekeit.

Miután mindenki kiszórakozta magát a szerencsétleneken (ami mellesleg NEM olyan, mint a bikicsunájos csávón, vagy Szalacsi bácsin röhögni, mindjárt eláruljuk, miért), azért vonjunk le pár következtetést a videóból:

1. A Jobbik mainstream párttá vált, Vona terve sikerült.  

Ha a jobbikos N1 TV pár évvel ezelőtt készíti ezt a videót a Fidelitasról, valószínűleg nem fut így végig mindenkin, hogy a baloldaltól a liberálisokon keresztül tényleg mindenki megosztja, még az „Orbán lapjáról kitiltottak társasága” is. (Pedig ott a "művelt közönség" max addig jut el, hogy Orbán kurvaanyját és lámpavasra vele.) Valószínűleg csak a jobbikosok között terjedt volna egy darabig, ha valaki a „másik térfélről” osztja meg, arról pedig nyilvánosan levették volna a keresztvizet, miért oszt meg náci propagandát?! 

Mostanra valószínűleg senki sem gondolja a Jobbikot nácinak és az általuk létrehozott propagandatévét náci propagandának. Ezen látszik igazán, hogyan válik a Jobbik egyre mérsékeltebbé és elfogadottabbá, annak ellenére, hogy a személyi felépítése, politikusai, vezetése nem változott lényegesen és vidéken ugyanúgy nyomják a szélsőjobbos borzalmat (lásd: Ásotthalom).

fidelitasos_fenegyerek.gif

2. Ez a videó nem a bikicsunáj szintje kellene legyen, mégis az.

 

A videón szereplők ugyanis tényleg az ifjúsági szervezet elitje. A 24.hu írta meg Léderer Andrásra, a Helsinki Bizottság koordinátorára hivatkozva, hogy Kertész Csilla, a videó nyökögős főszereplője már kétszer kapott meg egy olyan állami ösztöndíjat, ami havi félmillió forintos támogatással jár, kilenc hónapon keresztül. A másik „nem nyilatkozom”-szereplő (muhahaha, sajttájon ezt belemondani a kamerába) meg Budapesten él és "money never sleeps" a felirat a Facebook coverfotóján. 

Tegyük hozzá: valószínűleg alapos eligazítást is kaptak a központban, hogy mit kell mondani. És senki sem volt a Fidesz marketinggépezetében, aki reálisan felmérte volna, hogy egy kicsit józanabb újságíró két kérdéssel cafatokra szaggatja őket. 

3. Folyik az elzuschlagosodás és a Fidesz elgyurcsányosodása.

Ahogy a 24.hu is megemlíti: érdekes belegondolni, hogy a Fidelitasból korábban miniszterek és EP-képviselők kerültek ki. A kontraszelekció mostanra valószínűleg elérte azt a szintet, hogy a Fidelitas is az elzuschlagosodás útjára lépet. Ez a mostani megszólalás egyenértékű Zuschlag János elhíresült poénkodásával a holokauszton. Lehet látni, hogy ez az ifjúsági szervezet is az MSZP ifjúsági szervezetének sorsára jutott és ez az egyik jel arra, hogy a Fidesz hasonló helyzetben van mostanra, mint annak idején az MSZP volt Gyurcsány miniszterelnökségének idején. A videót elnézve most az a legkisebb gondjuk, hogy hogyan lesz ezekből a fiatalokból utánpótlás a Fidesz számára.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr8812497627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FCUK 2017.05.11. 16:21:11

@pamut: neked is max 8 általánosod van, és?

FCUK 2017.05.11. 16:22:02

@morpho: ki nem szarja le, hogy hány profilt csináltál 10 éve? Hogy jön ez ide?

Pop40 2017.05.11. 16:22:28

Megnyugtató, hogy megfelelő utánpótlása lesz a fideszes maffiának. :-)

Bár ha ilyen ütemben halad náluk a degeneráció, sietniük kell, mert még a végén az utánpótlás a lopáshoz is hülye lesz :D

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.05.11. 16:22:52

@Sörös Mérenc: "Ha nem váltjuk le a fidesz, akkor a gyerekeink majd ezeket a kis pofákat fogják eltartani... persze a mai Orbánok, és Mészárosok kölkei mellett. "

Pont ettől rettegek.

A csúti gecinek meg aranyszobra lesz, ahol régen Sztálinnak volt. Hálás utókor.

morpho 2017.05.11. 16:23:57

@FCUK: Ez a bíróságon nem fog működni, csak szólok. Szerencsétlen elmeroggyant!

Punxsutawney Mormota 2017.05.11. 16:26:31

@DrTraktoR: De ha hajlandó a shopban bevásárolni, akkor gyorsabban megszerzi a skillt. Bár ez esetben nem micro-paymentről volna szó, hanem súlyos milliókról :D

Pop40 2017.05.11. 16:28:15

@Sörös Mérenc:

Ugyan... Ezt a retardált csürhét az első kisebb válság bedönti.

Gondolod, az a párt, ahol Rezsiszilárd a jelen, és ezek a makogó majmok a jövő, generációkon át országot vezet majd?:D

Persze addig mindent ellopnak, amihez hozzáférnek, erre a vagyonelkobzásnál meg az elszámoltatásnál ügyelni kell majd. Lehet, hogy nagyszabású börtönépítési program kell, hogy az összes fideszes maffiózó beférjen.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.05.11. 16:28:47

@FUCK: "imádom, mikor önként bizonyítjátok, hogy a hangvétel NEM a kormánypártok miatt olyan, amilyen"

Nem. Az itt tekergő gerinctelen fideSSfasszopó fizetett trollok miatt.

FCUK 2017.05.11. 16:31:18

@morpho: perelj be, alig várom ;)

Punxsutawney Mormota 2017.05.11. 16:33:20

@FCUK: Nem teljesen mindegy, hogy egy régi, jól bevált nicken vagy hülye, avagy kéthetente kezdesz egy újat lejáratni? Sem így, sem úgy nem vagy hiteles, de ha a régit használod, akkor régi jó ismerősként üdvözöllek, mint Birca szerkesztő elvtársat.

morpho 2017.05.11. 16:35:04

@FCUK: Nem polgári perre gondoltam pubi :))

pamut 2017.05.11. 16:36:30

@morpho:

nehogy már leállj neki cáfolni a hazugságait, @FCUK: is tudja hogy hazudik, hajszálpontosan tudja, sőt még a látszatára sem ad hogy nem hazudik :)

már itt tarat a fideszes online agitprop szellemi bomlása, hogy már a látszatra sem tudnak ügyelni hogy nem hazudnak, teljes összhangban a vidéki fidelitaszos szellemi atombombával. ezek ennyit tudnak, meg taknyon-nyálon húzni embereket.

pamut 2017.05.11. 16:38:40

@FCUK: nem, az neked van :)

ugye megmondtam előre hogy gyáva vagy válaszolni:
"arra persze továbbra is gyáva vagy válaszolni hogy legalább jó pénzért nyalod a hazaáruló tolvaj maffia seggét, vagy akkora lúzer balek vagy ingyen nyalod őket"

milyen érzés hogy a tizenéves tarjáni kis röfi már milliókat húzott le miközben fél mondatot nem bír kimondani, te meg gombokért hazudsz? :)

pamut 2017.05.11. 16:41:29

És ha belegondoltok, akik nyilatkoztak azok a megyei fidelitas (=tolvajképző) VEZETŐI :D

Ha azok ekkora fogyatékosok, milyen lehet a többi? :DDDDDD

Remélem odamegy egy tv-stáb és megpróbálja szóra bírni a többi nyomorékot is, szerintem még nagy potenciál van ebben a történetben :D

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.05.11. 16:49:35

@pamut: "@FUCK: is tudja hogy hazudik, "

Persze.

Influenzajárvány van? Vagy valami zavar volt reggel az eligazításon, hogy ma csak egy kullancsot küldött ide Kubatov? :))

bigdata 2017.05.11. 16:53:00

@pamut: elárulom, sok olyan politikus van, aki alapból nem sötét, csak valamiért a sötét oldalra állt (amivel kivételesen nem a fideszre utalok most). Phd-t persze nem a politikai teljesítményükre kaptak, és őszintén szólva megérdemlik, ha elmeroggyantnak tartja őket a publikum. Őszintén szólva bosszantó, mikor egy Kovács Zoltán, Szíjjártó (vagy másik oldalról pl. Vadai) olyan szerepet ölt magára, amilyet. Igazából én már Giró-Szászon is megbotránkoztam, de ma már visszasírom azt a korszakot, maga volt a konszolidált kánaán.

Vivi. (törölt) 2017.05.11. 16:59:58

@Ballib Cenzúrázók Réme 27: "hanem ma már az egyetemet, középiskolát, duális képzést végzett, okos, értelmes ifjúság adja a Fidesz milliós táborának a döntő részét."

Erre szét nyökögi magát egy egyszerű kérdésen, aminek a megválaszolásához egyetem sem kell. Bár a CEU-n ugye nem tanítják hogyan kell hazudni. Ne légy már hülye fasz. Lesz majd nézés amikor valami csúnya hekker véletlenül kiszivárogtatja a nicket adatait és szétverik a kurva pofádat bérkommentelésért.

wolves84lb 2017.05.11. 17:03:46

@Sir Galahad: kívánom, hogy ILYEN gyerekeid legyenek...se több, se kevesebb. Pont ILYENEK.

morpho 2017.05.11. 17:13:19

@pamut:

Te tudtad, hogy mi ugyanazok vagyunk? Csak a miheztartás végett...

morpho 2017.05.11. 17:14:28

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Mondjuk ez a téma elég nehézkesen védhető be! Inkább elmentek pénzeszsákokat cipelni Felcsútra...

FCUK 2017.05.11. 17:23:47

@Punxsutawney Mormota: nem tudok régit használni, ha a blog tulajai folyamatosan tiltják azt, aki meg tudja őket fogni.

FCUK 2017.05.11. 17:24:54

@morpho: állok büntetőper elé is. Szólás és véleményszabadság van:)

ogli dzsí 2017.05.11. 17:25:14

MSZP logika:

azért szavazz az MSZPs cuslágra, és a CUSLÁGOS mszpre, mert a geci fidesz elcuslágosodott

priceless

Punxsutawney Mormota 2017.05.11. 17:25:51

@FCUK: Hm, és mivel fogtad meg őket? Ha annyira megfogós vagy, akkor miért nem indítasz egy saját blogot?

FCUK 2017.05.11. 17:27:13

@pamut: múlt heten méh morpho néven követelted, hogy válaszoljak kérdésre, és akkor is elmondtam, hogy kérj interjúlehetőséget:)

morpho 2017.05.11. 17:28:30

@FCUK: Azt majd megnézem!

@ogli dzsí: Már itt is rontod a levegőt, te nyomoronc! Amúgy jó a gondolatgazdag kommented. Meg értelem is neki van...

FCUK 2017.05.11. 17:28:55

@Punxsutawney Mormota: olvass vissza. Azért nem, mert a meglévő blogok is pont elég játszóteret biztosítanak:)

morpho 2017.05.11. 17:30:36

@FCUK: Kár, hogy megint hazudsz! Anyáddal is így dumcsizol? Add meg a titkárnőd számát! Bár inkább a főnöködé kéne.

Sir Galahad 2017.05.11. 17:31:41

@Punxsutawney Mormota: Hozzászólásomra ez volt az egyetlen értelmes reakció - köszönöm. Tényleg úgy gondolom, hogy egyszerűen lámpalázas volt a nyilatkozó. Abban persze igazat kell adnom, hogy akit ilyen könnyű zavarba hozni, annak nem feltétlenül politikával kell foglalkoznia, de tartok tőle, hogy bármelyik másik párt ifjúsági szervezetében is vannak szép számmal olyan vidéki vezetők, akik hasonlóképp makognának ilyen helyzetben - ezért gondolom, hogy ebből messzemenő következtetéseket nemigen lehet levonni.

morpho 2017.05.11. 17:35:05

@Sir Galahad: Már bocs, de mi köze van ennek ahhoz, hogy lehet, hogy más pártokban is ilyenek vannak. Aha, lehet. És? És ha nem? Akkor meg nem. És? Ha hülyék állnak ki sajtótájékoztatót tartani, abból elég messzemenő következtetéseket lehet levonni. Meg abból is, hogy te ezt a szart bevéded!

ogli dzsí 2017.05.11. 17:36:10

ballibnek nem kéne vidéki kisz-eseken röhögni

amikor több értelmi fogyatékos beszédhibás miniszterelnökük volt mint bárki másnak

NBarbieReloaded 2017.05.11. 17:36:37

@Punxsutawney Mormota: Talan mert azt nem nyomna honapok (evek?) ota az index fooldala, igy nem sokan neznek.
Neztem valami statisztikat a heten.
A balliba1 blog latogatoinak valami 90+ szazaleka az indexrol jon. Nyilvan. Meg par szazalek egyeb hiroldalakrol. Magyarul a kutya nem olvasna oket, ha az index nem futtatna.

Amugy meg nem kell ezeket a szegeny fidelitasosokat bantani, meg nem kerultek be az anyaparthoz valami jo gyakornoki allasra, igy meg nem tudjak, hogy kell folyekonyan es szemrebbenes nelkul hazudni/halandzsazni.

Masreszt ki nem hagyhatta volna a balliba 1, hogy meg egy fidelitasos hirbol is ne szanjon par sort egy kis Jobbikozasra. :)

Jakab.gipsz 2017.05.11. 17:39:05

Mr Flynn Rider, Mitől hitelesek a Soros CEU kamu tudomány által elhülyített gyerekek?

FCUK 2017.05.11. 17:39:30

@morpho: anyámmal nem, de a tied legutóbb hasonló stílust várt el, és nem csak előtte, közben és utána is. Adj egy számot, felhívlak;)

morpho 2017.05.11. 17:41:48

@FCUK: Az anyám 2008-ban meghalt. Nekrofil narancskullanccsal még úgysem volt dolgom. Jó volt legalább? Így hamvasztás után mondjuk elég macerás lehetett.

morpho 2017.05.11. 17:45:01

@ogli dzsí: Oszt kire gondolsz pubi? Medgyessyre? Útgelá? Nem egy 'oszt jónapot, az tény, de legalább jól állt rajta az öltöny. Annyira nem jól, mint rezsiszilárdon, vagy a felcsúti törpén, de azért elment.

FCUK 2017.05.11. 17:46:12

@morpho: mondtam én, hogy mikor volt az a legutóbb? Na. Pedig nem volt bonyolult mondat.

albibacsi 2017.05.11. 17:47:10

Vajon mit tudhat az a liba félmillás ösztöndíjért? Biztos a 'Nyilvános beszéd' c. tantárgyból készül doktorálni.

Punxsutawney Mormota 2017.05.11. 17:49:23

@NBarbieReloaded:

"A balliba1 blog latogatoinak valami 90+ szazaleka az indexrol jon."

És, ezzel mit akarsz mondani? Az ember ott reklámoz, ahol a legjobb. Mondok egy példát:

Van egy kereskedelmi vállalkozásom. Akármennyire nem értek egyet a facebook-kal, és nem tetszik, ami ott megy, kénytelen voltam beadni a derekamat, hogy ott toborozzunk közönséget, vásárlókat, mert a konvertálási aránya közelít a google-hoz, olcsób, ráadaásul nagyobb a visszatérési arány is a közösség miatt.

Ha jobbos / balos / szélsőséges blogger lennék, akkor kezemet-lábamat törném össze, hogy index főcímes legyek. Miért? Mert azt olvassák a legtöbben. Vagy azért, mert baloldaliak, liberálisok stb, vagy azért mert jobboldaliak vagy szélsőségesek, és oda járnak szörnyülködni (Stern-hatás), vagy azért mert bérkommenterek és az a munkájuk, hogy ott fikázzanak mindenkit.
Végeredményben megtalálnám a célközönségemet.

2017.05.11. 17:51:33

Hogy röhögnek ezek rajtatok. Ha a fidesz célja a magyarság elbutítása, jó munkát végzett. Csak az ilyen játék vége mindig az, hogy utólag rájönnek, hogy az ész mire kellett volna. A fidesznek bele kellene törődnie, hogy ebben a világban ha van vélemény, akkor van ellenvélemény is!

NBarbieReloaded 2017.05.11. 17:52:55

@Punxsutawney Mormota: Itt szo sincs reklamozasrol. Nem gondolod komolyan, hogy egy ballib zugblog meg tudna fizetni, hogy ennyi ido ota index fooldalon legyen? Ugyan mar.
Az index sajat elhatarozasbol, nyilvan vilagnezeti egyezes okan, ingyen futtatja.

pamut 2017.05.11. 17:56:34

@FCUK: nem volt semmi ilyen, és halál pontosan tudod te is hogy hazudsz, te szar :)

milyen érzés hogy már magad előtt sem tudod tagadni mekkora féreg vagy? :)

és az milyen érzés hogy ezredjére is gyáva vagy válaszolni hogy pénzért nyalod a hazaáruló tolvaj maffia seggét, vagy akkora lúzer balek vagy ingyen nyalod őket? :)

és az milyen érzés hogy a tizenéves kreténeket kell már védened? :)

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.05.11. 17:58:14

@wolves84lb: "@Sir Galahad: kívánom, hogy ILYEN gyerekeid legyenek...se több, se kevesebb. Pont ILYENEK. "

Deszemétvagy! :))

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.05.11. 18:00:24

@Sir Galahad: "Abban persze igazat kell adnom, hogy akit ilyen könnyű zavarba hozni, annak nem feltétlenül hazugsággal kell foglalkoznia"

Ja. :))

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.05.11. 18:03:46

@ogli dzsí: "ballibnek nem kéne vidéki kisz-eseken röhögni
amikor több értelmi fogyatékos beszédhibás miniszterelnökük volt mint bárki másnak "

És mi jobboldali hazafiak? Mondjuk csak egy Antal Jóskánk volt, de azért szétröhöghetjük a fejünket ezeken a fejlődésben lévő gennyládákon?

Punxsutawney Mormota 2017.05.11. 18:05:47

@NBarbieReloaded: Én a másik oldalról beszéltem. Ha én blogger lennék, akkor az index megfelelő reklámhordozó lenne a számomra... Ugyanakkor az index teret enged a kifejezetten jobboldali bloggereknek is, még olyan legaljának, mint a Spíler, pedig az tényleg olyan, mintha Tróger Tóni sk gépelné.

A másik meg az ideológiai közelség, amit megemlítettél. Szerintem mindenkinek szíve joga, hogy kit enged be a házába, nem? Az indexnél meg soha nem tagadták a liberális elkötelezettségüket.

Nem tudom, hogy mennek a dolgok a blogszférában. Hogy kell-e fizetni azért, hogy index főcímes légy. Lehet, hiszen ez egy gazdasági vállalkozás, ha pénzt tudnak belőle csinálni, akkor csináljanak.
Ugyanakkor az is biztos, hogy ha valaki pont leszarja az indexet, csak azért jön fel rá, hogy megnézzen egy blogot, vagy ha már korábban bekövette a blogot az indexen keresztűl az is pénzt hoz az indexnek. Jól ki van ez találva, kérem szépen! :)

Magyarán, Te ezért vagy azért - nem bocsájtkoznék találgatásba - rendszeresen megjelensz kés kommentelsz. Akármennyire is hányadéknak tartod az egészet, minden egyes látogatásoddal potenciálisan pénzt hozol / viszel az indexnek.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.05.11. 18:07:50

@Jakab.gipsz: "Soros CEU kamu tudomány"

A közgazdaságtan neked kamu? Most ne Eltolcsyra gondolj, hanem egy normális közgazdászra, aki magánál van.

Vagy szólj az MTA elnökének, hogy kamutudományban világíres tudós.

Az a baj veketek fideSSfasszopókkal, hogy fogalmatlanok vagytok, csak gyűlölködni tudtok.

FCUK 2017.05.11. 18:08:17

@pamut: kérj interjúidőpontot. Várom.

morpho 2017.05.11. 18:15:06

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: A múltkor elmagyarázta egy brigád, hogy a közgazdaságtan áltudomány, legalább is a teológiához képest mindenképp. Tényleg ezt írták.

Netuddki. 2017.05.11. 18:18:01

@FCUK: "neked is max 8 általánosod van, és?"

Mér' neked is?

NBarbieReloaded 2017.05.11. 18:19:33

@Punxsutawney Mormota: Persze, blogger oldalrol nyilvan megeri minden cikkeddel index fooldalon lenni. De hogy a b1 ezert nem fizet, abba biztos vagyok.
Masreszt ne tulozzunk, az index nem enged teret kifejezetten jobboldali bloggerEKnek. Az altalad is emlitett spiler-nek lathato neha egy cikkje, az osszes tobbi blog ballib. Szerintem az is cask azert, hogy annyira ne logjon ki a lolab.
Igy ugy gondolom az index szempontjabol mar meg is dolt, hogy jo uzlet lenne nekik, es a b1 fizet.
Ha a penz szamitana, nem a vilagnezeti resz, akkor fideszes blogokkal lenne tele, merthogy minden felmeres szerint nekik van boven a legtobb szavazojuk. Es sok szavazobol biztos tobb latogat blogokat, mint egy kisebb part, joval kevesebb szavazojabol.

Netuddki. 2017.05.11. 18:20:44

@NBarbieReloaded: A tolvajfidesz inkább komcsi mint jobboldali. Már bocs.

Netuddki. 2017.05.11. 18:23:22

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Haggyad! Halvány lila fingja sincs miről beszélsz...

pamut 2017.05.11. 18:25:36

@FCUK:
kinek képzeled magad senkijóska? :)
azt hiszed félrebeszéléssel el tudsz menekülni a szégyeneid elől? :)
milyen érzés hogy már magad előtt sem tudod tagadni mekkora féreg vagy? :)

RHalacska 2017.05.11. 18:53:07

@Jakab.gipsz: Orbán Viktorra gondolsz? Mert ő is Soros egyetemet végzett. Meg most is jár a CEU ra egypár államtitkár a te pénzedből is. Nincs itt valami ellentmondás?

ogli dzsí 2017.05.11. 19:42:01

@RHalacska: 'Orbán Viktorra gondolsz? Mert ő is Soros egyetemet végzett. '

nem

Bankotsu Mester 2017.05.11. 19:47:25

ÚRISTENNNNNNNNNNNNNNNNNNNN FASZOMGECIIIIIIIIIIIIIIIIIII :DDDDD
EZ VALAMI HATALMAS!!!!
A riporter pár egyszerű kérdéssel szétszopatta a fidikéket :DD
Milyen férfias jelenet volt, amikor a csaj a segítségét kérte volna és kihúzta magát XDDDD
A dagadt csaj nagyon hülye :D

A 2 hátsó csaj jobban nézett ki, sunáznám rendesen mindkettőt, nem nekik való a politikus pálya :DDDDD

Fityelitasz, az agyamputáltak szövetsége XD (és Magyarország jövőképei?!)

kolompa lole 1111 2017.05.11. 20:01:10

Ezek a fidióták a sötét parasztok a fideSS sakktábláján. "Fogd a kardot és harcolj az életemért te gyáva" - valami ilyesmi Erik a viking szintű eligazítást adhatott nekik Orsós C. Viktátor, aztán kiküldte a fideSSjugendet a harcmezőre meghalni. Addig se arról cikkeznek mindenhol hogy ezalatt a pár perc alatt megint hány 1000 milliárdot lopott már el megint és iratott Pénztáros Lőrinc strómanja nevére. Érdekli is ezeket hogy ki lesz, meg hogy egyáltalán lesz-e utánpótlás, ezeknek csak a lopás ami számít. Egész addig amíg a nép lámpavasra nem húzza ezeket is, mint ávós faterjaikat 56-ban.

taga20 2017.05.11. 20:17:41

@FCUK: batyu, a rubelt hogy váltod?

ipartelep · http://ipartelep.blog.hu 2017.05.11. 20:20:36

Vicces volt ez a "sajttáj". Főleg a "nem kívánok nyilatkozni" epizód, meg a szó szerint földbuta fideszgyíkok. Ebbe a fasiszta tolvajbandába nagyon beleillenek ezek az idióták.
Amikor majd az összes fideszes főnök sorban lóg a sugárút lámpaoszlopain (erre az epizódra mindenképpen szüksége lesz az országnak), megint oda kell állítani ezeket a buta férgeket, és meginterjúvolni őket, hogy ahhoz mit szólnak.

sőőtnagyonis 2017.05.11. 20:21:47

Úgy látom a "ballibák " fogást találtak a fenséges fityeszen. Annyira jó érzés látni, ahogy egyesek kettős fedezékbe vonulnak szégyenükben, még az eddigi hitvány seggnyalásukat is megtagadják, és a kérkedésük tesznye pelenkamosássá hitványul.
Szar dolog lehet hülye gyerekeket előre tolni, hogy végezzék el a gecimunkát, közben pedig szart mosni utánuk. Ez aztán a férfimunka! Brüsszelben vége a szarhintésnek, lehet visszatáncikálni a karámba birkucikák!

taga20 2017.05.11. 20:27:12

@ipartelep: nem fog menni, me fognak átállni- mikor a gecimek és bandájának repülni fog a sapija- és telipofával szidják majd az orbáni rendszert.

ogli dzsí 2017.05.11. 20:42:22

'Tamás,
el sem olvasom a cikket, mert hülyeségeket írsz.
Minket, akik eddig is a fideszre szavaztunk, egyáltalán nem érdekel a korrupció, a lopás, Habony, Ferhófstadt, Sulc, Bayer és a lopás, meg a putyinozás, meg oroszozás és hasonlóak. Ha megszorozzátok ezeket a jelenségeket kettővel, vagy hárommal, az sem érdekel, akkor is a fideszre fogunk szavazni.
Azért, mert mi a nemzeti értékeket felvállaló politikusokra szavazunk. Nem jobbra, balra, vagy liberális köcsögökre, nem Teréz anyákra és a Pápára, hanem azokra, akik Magyarországot nem akarják elveszejteni.
Érted? Felőlünk hússzor bezárathatják a CEU-t, lefejezhetik Soros Györgyöt és taknyán-nyálán, akár összeverve rángathatják a soros civileket, a liberál-bolsi újságírókat, a nyávogó tizenéves “újságíró” firkászokat, a ligetvédő idiótákat, a Szélütött Bernadetteket és CIA Tímeákat, a festett hajú nyomoronc Uj Pétereket, az antiszemitázó magyar-gyűlölőket, mi akkor is megválasztjuk újra és újra Orbánékat, mert végre nyílt egy kis tér Magyarországon az itt élő magyaroknak is, nem csak a turistáknak.
Érted? Nem kell baromságokat írni, hiába erőlködtök, akiket meg akarnátok győzni, azok nem olvasnak ilyen simicska-soros szagú cikkeket.'

Az Index kiválasztotta ezt az olvasói levelet és a címlapra tette, annyira tetszett nekik.

Nos, nem tudom ki írta, de teljesen egyetértek vele!

sőőtnagyonis 2017.05.11. 20:46:24

@taga20:
Addig jól, míg a fejőstehén tőgye el nem apad. Most azon zongorázik.
Lassan még a csődöröket is fejik, nagy érték most minden geci.

sőőtnagyonis 2017.05.11. 20:51:33

@ogli dzsí: jó van nagyokos megérdemled.

Janossz 2017.05.11. 21:12:49

Szerencsétlen hülyék!
Úgy rárugóztatok erre az Index-címlap vonalra, hát tessék pár aktuális cím:
-Pirított polenta párnácska
-Fitt kismama kockahassal
-Így szőrtelenítsd a macskádat

A többit magatok is megtaláljátok, bár az emberi faj azon részéhez tartozónak látszódtok, amely csak írni, olvasni kevésbé tud.
Az Index meg azt tesz a címlapjára, amit akar, egyelőre nem a trollok szerkesztik.
Akinek nem tetszik a választék, talál másik vendéglőt magának.

ogli dzsí 2017.05.11. 21:19:07

@Janossz: nyugi, simicska le fogja csapolni a mocsarat az Indexnél

aztán mennek ezek a blogok innen

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.05.11. 21:20:48

Ettől már csak a B' kampánya érdekesebb...

Nevezetesen a Fidelitast vádolja a B1 nevű MSZP-s házi bloggere Gyucrsányosodással, annak ellenére hogy 2014-ben is az MSZP fogott vele össze, és 2018-ban is összefognak, hisz Gyurcsány Debrecenben is bedarálta az MSZP-t. (Jóval több szavaztot kaptak Feriék, igaz az MSZP + DK összege a Jobbikot se hagyta el).

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.05.11. 21:23:29

@ogli dzsí:

ÉN tulajdonképpen már várom a Jobbik győzelmét valahol.

Renkívül érdekes leenne nézni az Indexes Sajó és Sixx féle bérgyőlölködőket, ahogy Simicska kirugja őket, mint a Fidesz az ballib hordát az Origótól.

Merthát ha Simicska lesz kormányon, meg a Jobbik, azt azért nem gondolom hogy Sixx és Sajó beállnak majd a sorba.

Egyenlőre élvezik a helyzetet, hogy ugyanúgy gyűlöli Simicska a Fideszt, mint ők, de ha Simicska nyer a helyzet változni fog.

ogli dzsí 2017.05.11. 21:25:14

@Legeslegalja: Azt mondd hogy Simicska mikor csapolja le az Indexet.

Alig várom már a nemzeti radikális blogokat a címlapon, ezek meg mehetnek a Népszava blogjába.
Mert magyar lapot nehéz lesz Simicskának csinálni a sok kozmó olvasó tetühintással, valamit itt tenni kell.

ogli dzsí 2017.05.11. 21:29:53

@Legeslegalja: Én a magam részéről leszarom, Símacska se lehet annyira galád ember ha Orbán régi nagy cimbije. Még az is lehet hogy csak ál-cicaharc van.

De ha valóban összevesztek, akkor az azért volt mert Lajos túl kapzsi lett, és itt Orbán a főnök.

Most már diverzifikálta Orbán az oligarchákat és van neki több, ez okos húzás. Nem fog a Jobbik most nyerni hacsak nem derül ki hogy Orbán csecsen, de majd fog később, a lényeg hogy a ballib sose nyerjen.

Bankotsu Mester 2017.05.11. 21:37:22

csókolom, tetszenek itt árulni közpénzt?

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2017.05.11. 21:56:05

@NBarbieReloaded: Milyen minőségi jobboldali blogok vannak, amik sose szerepelnek az Index címlapján?
A sajtónak egyébként nem feladata a kormány támogatása, de fontos szerepe a kormányzat túlkapásai és a korrupció nyilvánosságra hozatala...

prakp 2017.05.11. 22:06:47

@ogli dzsí: "Az Index kiválasztotta ezt az olvasói levelet és a címlapra tette, annyira tetszett nekik.

Nos, nem tudom ki írta, de teljesen egyetértek vele!"

Azért vedd számításba, hogy taknyod neked is van, mégpedig menetet vág a nyakadra, ha így fojtatod. Azt is jó lenne, ha feldolgoznád, hogy amit többségnek hiszel, az cseresznyemagos kutyaszar egy uniós domb tetején. Egyébként kellemes önámítást és önhergelést.

ogli dzsí 2017.05.11. 22:08:45

@Online Távmunkás: Egyetlenegy jobbos blog szokott kikerülni a címlapra a spíler, az is havonta egyszer, ballib poszt meg van kint napi 10-15.

Persze ez nem lesz így sokáig, mert várhatóan Simicska lecsapolja az Indexből Sajót Sixxet meg a többi magyarellenes uszítót hamarost.

prakp 2017.05.11. 22:20:36

@ogli dzsí: Neked valami perverz örömöt okoz, hogy ide járkálsz? Ha ennyire rühelled, akkor minek? Én se járkálok csak trollkodni a platformjaidra, beszélgessetek nyugodtan, fogyatékos trollbanda. Te miért érzed szükségét ennek?

ogli dzsí 2017.05.11. 22:33:17

@prakp: Hát nemsokára mehetsz a Népszavára kommentelni, mer relokálja lajos innen ezeket a suttyó lipsi szerkesztőket.

Nebxtasss 2017.05.11. 22:35:10

@ogli dzsí: Egy álomból valók vagytok, nem csodálkozom ezen....
De ez a fundamentalista vérmagyarkodás kezd baromi idegesítő lenni.
A főnökötök rendet vághatna már köztetek, mert ezt a sok sok baromságot nem hiszem, hogy pártutasításra hordjátok össze, szerintem maszekoltok!
Ennyire elvetemült idióta nincs, aki ezt kérje emberektől?!....
( a videót elnézve, van!
Bocsánat. Ezek szerint csak a munkátok végzitek)

ogli dzsí 2017.05.11. 22:41:04

@Nebxtasss: Jövőre lesz majd baromi idegesítő a választás után, ez még semmi!

Nebxtasss 2017.05.11. 22:59:34

@ogli dzsí: Áhhh. Hagyd.
Nem várok sokat:(
Ott ahol a kétfakukutyapárt az "örökélet, ingyensör" tervel a legreálisabb párt, ott már faszatörött....
Ha belegondolok, hogy ez a tolvajcsuti még négy évet kap , sírhatnékom támad.
De azért mi lehetnénk még normális emberek, nem?
A faxé kell tolni habzó pofával ezt az agitpropot?!
( főleg, hogy a hivatásos U.válogatottnak sem megy valami fényesen)
Kicsit lazábban.
Ne harapjátok át egymás torkát.
Köszi a türelmed.

sinus67 2017.05.11. 23:33:43

@Janossz: "Az Index meg azt tesz a címlapjára, amit akar, egyelőre nem a trollok szerkesztik."

Látod ez a különbség a lakájmédiától! Nem azt teszik ki, amit a kormány megmond, vagy amit a szerencsétlen szervilis, trollnak is hülye idióták szerkesztenek.

Amit akarnak! Ez a lényeg!

teéjesenmindegy 2017.05.11. 23:56:41

Az egy dolog, hogy a fidelitas salgótarjáni tagozata szerencsétlenek gyülekezete, és nem tudnak beszélni élőben egy sajtótájékoztatón.
Milyen jó, hogy itt van nekünk bezzeg a ballib ujságíró, aki ezt a gyöngyszemet leírja:

A másik „nem nyilatkozom”-szereplő (muhahaha, sajttájon ezt belemondani a kamerába) meg Budapesten él és "money never sleeps" a felirat a Facebook coverfotóján.

Neked bazmeg, tényleg sikerült még ezeknél is jobban megbaszni a magyar nyelvet. Faszomat az ujságíró szlengedbe, meg a "coverfotódba". Sajttáj. Eszemfaszom megáll.
Te írni tudsz úgy, mint ahogy ezek a fogyatékosok beszélni. "A felirat a facebook coverfotóján"

2017.05.12. 07:44:37

@ogli dzsí: "amikor több értelmi fogyatékos beszédhibás miniszterelnökük volt mint bárki másnak"
Egyedül a fidesz vezetője, a jelenlegi kormányfő volt diliházban az eddigi miniszterelnökök közül.
A beszédhiba nem jellemprobléma, az viszont jellemprobléma, ha valaki más beszédhibáját annak tartja.
Egy hazug, hatalommánis faszt védesz, ugye ezzel tisztában vagy? Olyan valakit, akinek te annyira sem vagy fontos, mint az, hogy milyen keményet szart reggel. Olyan valakit, aki a te pénzedet, házadat, munkádat is el fogja venni, lehetetleníteni, ha azzal ő egy fillérrel is többet kereshet.
Szóval ha értelmi fogyatékost akarsz létni, nézz tükörbe!

nu pagagyí 2017.05.12. 08:28:38

@ogli dzsí: Simicska és Orbán konfliktusa nem a pénz miatt robbant ki, hanem Orbán ázsiai fordulata miatt. Simicska a "polgári" Fidesz háttérembere volt. A polgári vonal, amely tulajdonképpen a fityesz értelmiségét adta egyre nagyobb ütemben morzsolódik le az illiberális pártról. A Fidesz egyre gyorsabban szorul ki a centrumból a szélsőjobbra, ahonnan csak erőszakkal tarthatja meg a hatalmát. És valóban, egyre erőszakosabbak. Akár népfelkelés is lehet a vége, de a társadalom profitálhat belőle, ha egyszer sikerül pofán vágnia a zsákutcás magyar történelem mocsárvidékéből újra és újra előmászó szarháziakat, akik a nép elnyomorításából élősködnek. Én nem a választásban hiszek, hanem abban, hogy végre öntudatra ébred ez a nép és illiberálisékat saját illiberális módszereivel gyömöszöli vissza a pöcegödörbe. Csak onnantól lehetünk nemzet. Egy választási győzelem ehhez kevés, mert pofon nélkül, a népet leszaró, ázsiai polgártársaink tovább mérgeznék a társadalmat.

hugsz 2017.05.12. 08:29:11

Betegek vagytok.
Ilyen sok marhának hogy lenne normális kormánya, politikai elitje?
Nem csak a politikusok fejében kell rendet rakni...az csak a következő lépés lenne.

konrada 2017.05.12. 09:48:27

@nu pagagyí:
A nagy lófüttyöt.
Orbán megunta, hogy Simicska politikát akar csinálni, és úgy a fejére nőni, Simicska meg azt, hogy zorbán mindig csak visszanyomja, hogy most nem te jössz.
...aztán mikor a veszprémi időközin lehúzta a nevét, akkor kiakadt... (Ti. ő politikus akart lenni mindig is - mint Fletó - a pénzemberes strómanságot ő is csak kitérőnek szánta, azért fogadta el ő is azt a szerepet...)

Blockbustervideokölcsönző 2017.05.12. 10:47:41

@Ballib Cenzúrázók Réme 27:

Mennyit kaptál ezért az értelmes hozzászólásért? Valamiből neked is meg kell élni, ha már az agyadat sikeresen kimosták.

konrada 2017.05.12. 11:29:25

@Blockbustervideokölcsönző:
Miből gondolod, hogy pont őt fizetik a beírásaiért, ha az oldala még a Népszabit se tudta fenntartani?? (...ha meg sorosozni akarsz, az már tényleg a méltatlan kategóriába tartozik...;)

erol 2017.05.12. 13:09:50

Na ezek jobban teljesítenek mint a Szalacsi bácsi.

Nincs közöttünk csicska 2017.05.12. 13:38:00

@nu pagagyí: Ó, Simicska ma már polgári?

2 éve még őt kellett köpködnötök, vigyázat.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2017.05.12. 20:20:02

@ogli dzsí: A kérdésemre nem válaszoltál. Milyen minőségi jobboldali blogok vannak, amik sose szerepelnek az Index címlapján?

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2017.05.12. 20:29:02

@Legeslegalja: "kirugja őket, mint a Fidesz az ballib hordát az Origótól"
Azt a ballib hordát a Fidesz rúgta ki az Indextől pár éve...

@Nebxtasss: Kaphatna még négy évet lopásért máshol is, nem a kormány élén...

@teéjesenmindegy: A "coverfotó" tényleg nem magyar szó, de a "sajttáj" évtizedek óta használatos magyar szakszó, a minisztériumok sajtósai is így nevezik a sajtótájékoztatót.

11110000 2017.05.12. 23:18:15

"egalább egy mondatot úgy elmondani, hogy egyezzen az alannyal az állítmány, vagy legyen a mondatanak valami értelme"

Ezt saját magatokról is írhatnátok, mivel rátok is jellemző.

NBarbieReloaded 2017.05.22. 15:10:06

@Online Távmunkás: "Milyen minőségi jobboldali blogok vannak, amik sose szerepelnek az Index címlapján?"

Most ugye viccelsz, hogy ezekszerint te minosegi blognak gondolsz egy B1-et, kettos mercet, es tarsaikat?
Na ne vicceljunk mar. Iyen szintu jobboldali blog is biztos van tucat szamra, mint ezek.
Szoval ismetlem, az index aljan szereplesnek kizarolag vilagnezeti oka van, se nem minosegi, se nem penzugyi.
süti beállítások módosítása