B1 blogcsalád



Újabb Fidesz-szavazónál telt be a pohár

2017. április 21. - nickgrabowszki

Úgy néz ki, a kormánypárti tábora teljesen elveszíti a szellemi elitjét, és többen közülük nyilvánosan is vállalják, hogy elhagyják Orbánékat. mm.jpg

Csaba László, Jeszenszky Géza, Király Miklós, Kovács Tamás, Lukácsi Katalin, Pósfai Gábor, Sólyom László és Ürge-Vorsatz Diána után ezúttal Matolcsi Máté matematikus, az MTA doktora fordult szembe a Fidesszel: nyílt levelet írt Orbán Viktornak.

Most akkor már mi is a haza ellenségei vagyunk?

Már mindenki ellenség?

Higgye el Miniszterelnök úr, egyikünket sem Soros György fizette le, egyszerűen csak kimentünk a térre tüntetni a CEU-törvény ellen. Meg a civil törvény ellen. Mert legyen itt jobboldal vagy baloldal, ha odáig fajulnak a dolgok, hogy nem tudok a gyerekeim szemébe nézni, nem tudok a barátaim szemébe nézni, ha ezeket támogatom, akkor könnyű kitalálni, hogy mi történik:

elpártoltam a Fidesztől.

Pedig Matolcsi nem a megveszekedett kommunista, liberális, sorosbérenc baloldali: 2006-2007 tüntetett Gyurcsány ellen (kvázi a Fideszért):

engem kergettek 2006-ban a lovas rendőrök, engem vízágyúztak 2007-ben az Oktogonnál, és most újra kint vagyok a téren.

Fideszes szempontból annál nagyobb kritika nem is érheti Orbánt és kormányát, mint ha Gyurcsányhoz hasonlítják és az "elmúlt 8 évvel" vetik össze:

Csak kétszer lett igazán rossz kedvem: 2006-2007-ben, és most.

Itt a teljes levél:

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr5612444029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Punxsutawney Mormota 2017.04.21. 20:00:10

Jajjj, hát mindjárt ideér habonyárpi szarevő, fidelitaszos éhbérkommenter serege, és megmagyarázzák, hogy ez a Matolcsi fiút is, csakúgy mint a druszája, a Kuszaszemű Mágus is csak pillanatnyi elmezavarban szenved... Egyébként meg majd Sir Galahad vagy valamelyik nickje bejelenti, hogy látta már a srácot Juhász Péterrel füvezni és Gulyás Mártonnal buzulni... Aztán majd a dunántúli fiú megjegyzi, hogy Ő bizony látta GM keresztlevelét, amelyben az áll, hogy sorosgyuribácsi a keresztapja, és Angela Merkel a keresztanyja.
Erre rákontráz Váradi János, hogy Zsidóóóóóóóóó! Nem lehet megbízni a zsidóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóókban!
Kihagytam valamelyik bértrollt?

legeslegujabbkor 2017.04.21. 21:15:24

"engem vízágyúztak 2007-ben az Oktogonnál,"
Ugyanott élünk?
"A tüntetők körülbelül száz fős kemény magja, akik a balhét csinálják a Nagymező utcánál, botokkal, Molotov-koktéllal szerelkeztek fel. A maszkos tüntetők eltalálták Molotov-koktéllal a vízágyút, és a rendőrök közé is dobtak egyet. A lángokat elég hamar eloltották. Több autót is felgyújtottak, de a vízágyúzás miatt nincsen tűz. "

"A Szabadság téren délután öt óta tart a Magyar Önvédelmi Mozgalom rendezvénye, amin pár ezren gyűltek össze. A szervezők már korábban bejelentették, hogy át akarnak vonulni az Operához, ahol Gyurcsány Ferenc részvételével este nyolctól ünnepi díszműsort tartanak. A rendőrség azonban megtiltotta az átvonulást."

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2017.04.21. 23:22:07

A Fidesznek nem kell értelmiség, nekik tanulatlan szavazók kellenek. Mondjuk baloldali értelmiség se igazán van a féltudású pojácákon túl...

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.22. 05:14:08

@Online Távmunkás: Érettségizettek se kellenek nekik. A jelenlegi tervek szerint csökkentik a gimnáziumi férőhelyeket, felvételit vezetnek be.

Nzoltan 2017.04.22. 09:17:56

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Anno a fidesz akart mindenkinek diplomát adni, de csak annak az elértéktelenedése lett az eredménye. De ettōl függetlenül nem hiszem, hogy egy felvételi bármely oktatás kárára lenne.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.22. 10:49:40

@Nzoltan: Csökkentik a gimnáziumi férőhelyeket. Ezeknek nem kell se értelmiség, se érett emberek, csak összeszerelők. Akiknek nem lesz munkájuk, amit elvesznek majd a robotok. Megcéloztuk Szomália szintjét.

morpho 2017.04.22. 11:26:48

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Azért kell kevés gimnazista, mert akkor nem lesz sok egyetemista...

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2017.04.22. 20:28:08

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Majd megindokolják, hogy van sok szakgimnázium is, csak az a probléma, hogy középszinten sehol se képeznek épkézláb szakembereket, mert az oktatók se igazi mesterek...

teéjesenmindegy 2017.04.22. 20:56:01

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Meséld el, te korcs, hogy hogyan érnéd el azt, hogy ne összeszerelőüzem legyen az ország. Tényleg érdekel, mert kb. most írtad le ezredszer. Szóval, áruld már el, hogy a nyugger agyadban hogyan áll össze. Sok gimnazista- sok egyetemista - x - nem összeszerlőüzem. Vannak magyar világcégek, ahova kellenek az innovatív mérnökök, vagy pedig kimennek németbe minél gyorsabban? Esetleg valamelyik multinál dolgoznak?
Továbbá mérnökök. Hány és milyen mérnököt képez mondjuk a CEU. Hogy lehet elérni tízezer genderszakossal, meg mindenféle kreatív bölcsésszel, hogy az ország megelőzze a németeket?
Aztán, az tényleg nem zavar, hogy gyakoraltilag nincs kőműves meg vízszerelő? Miért nézed le azt, aki ezeket megcsinálná? Miért csak a bölcsészdiplomás romkocsmázó olyan hatalmas érték?
És akkor még egy. Tavaly 42.000-en hagyták ott az iskolát mert levitték 16 évre a kötelezettséget. Szerinted ebből hány lett volna mérnök? Vagy hánynak volt a legkisebb indíttatása is arra, hogy gimnáziumot végezzen? Mert a többség a hatodikat hagyta ott...

2017.04.22. 20:56:16

Jó, hogy az emberek felébrednek, ugyanakkor elkeserítő, hogy eddig csak az értelmiség elenyésző részéről van szó. Az igazhítű fideszes szavazóbázis, a gazadságilag érdekelt kisebbik réteg vagy a többségben levő proli szintű droidok, nem változik. A magyarkodás, a kódolt gyűlölet ezeknél a rétegeknél lételem az ő szintjükön.
Igazi változást azok hozhatnak, akik mindig érdekből szavaznak vagy dacból. A kétharmadot ezek adták a tolvaj bandának, tehát nekik is kellene visszavenni. Ugyancsak ők voltak azok, akik 300 forint vizítdíj miatt képesek voltak az orbáni sarcokat bevállalni, sőt besértődni a "kurvaország" miatt, holott Gyurcsány jól beszélt. Mindenki tudja, csak mindenki kurva érzékeny (és kurva nagy magyar).
Másik óriási baj, hogy 7 éve szó nélkül türik ami itt folyik, amikor egy kulturált szavazó már akkor lelép, amikor valami idegbeteg benyögi, hogy "a haza nem lehet ellenzékben".

2017.04.22. 21:02:57

@teéjesenmindegy: Lehet, hogy neked viszont van elméleted arra, hogy hogyan előzzük meg a németeket (a köpködést meg a nácizmust kivéve).

Budapest a kutyaszar városa 2017.04.22. 21:17:29

A kedves oktató nagyon fejletlen erkölcsi érzékkel és realitással rendelkezik, ha a narancshorda jogi, közgazdasági, társadalmi, politikai, belügyi, külpolitikai szociális, személyügyi stb. ámokfutása után csak most ébredezik ! Gyurcsány évei ma már aranykornak tűnnek a felcsúti Varangykirály tükrében !

metax 2017.04.22. 21:18:29

Ennek az állítólag okos embernek semmi baja nem volt a 3 ezer milliárd Ft manyup vagyon eltulajdonításával és elherdálásával; a termőföldek, a trafikok és az uniós pályázatok pofátlan lenyúlásával, a törvényeknek a rezsimre és csókosaira való írásával; az egypárti Alaptörvénnyel, a gyalázatos köz-és felsőoktatási törvénnyel, vagy épp' a rothadó egészségüggyel.

Neki valamiért csak most kezd nyílni a szemecskéje a CEU-törvény kapcsán.

Egyszóval egy undorító, talpnyaló orbánista hányadék, akinek most aztán járna a taps a bátorságáért, a kiállásáért.

Hát részemről lófaszt, mama!

metax 2017.04.22. 21:20:33

@Budapest a kutyaszar városa: Erről van szó. Megelőztél 1 perccel...

pamut 2017.04.22. 21:25:21

"Higgye el Miniszterelnök úr, egyikünket sem Soros György fizette le"

Ez is nagy IQ-fighter lehet, ez beszopta hogy Orbán egy pillanatig is elhiszi azt a képtelen ökörséget amit mond... amiről üvölt hogy a leghülyébbek etetésére szánja... és ez még egy "értelmiségi", lol.

ember100 2017.04.22. 21:38:15

@teéjesenmindegy:
Helló !

Egyszerű vagy mint egy faék !
Jó szó ez a gender szak de tudod mit ez is kell , de tudod mit az állam vigye a mérnök , szakember stb. képzést a gendert meg hagyja a CEU ra amúgy egy
Tehát hol itt a gond ? buznyákot sem ad nekik.
Nem kellett volna levinni a korhatárt 16 évre akkor a szegény gyerekeknek muszály lett volna tanulni.

dr. mesterséges színezék 2017.04.22. 22:14:02

@Nzoltan: " Anno a fidesz akart mindenkinek diplomát adni, "

Pontosabban iskolában tudni a pályakezdő (munkanélkülie)ket, amíg... amíg majd csak történik valami. Pl. EU-tagság és azzal konjunktúra. Ami meg is történt, és Vikort majd szétbaszta az ideg, hogy nem az ő vezényletével.

EGY a megingathatatlan HÁROM millióból 2017.04.22. 23:18:16

Egy ujabb libbant sorosberenc. Ettol meg meglesz a ketharmad 18-ban.

jandera 2017.04.22. 23:23:42

@EGY a megingathatatlan KÉT millióból: Két millióból. Ebből lesz kétharmad. Gratulálok!
Ha majd a bőség kosarából
Mindenki egyaránt vehet,
Ha majd a jognak asztalánál
Mind egyaránt foglal helyet,
Ha majd a szellem napvilága
Ragyog minden ház ablakán:
Akkor mondhatjuk, hogy megálljunk,
Mert itt van már a Kánaán!

Petőfi Sándor

Comandante en Jefe · http://local.blog.hu/ 2017.04.22. 23:25:40

@pamut:
Látatlanban azt gondolom, Matolcsinak úgy bő másfélszer olyan magas az IQ-ja, mint egy átlag b1-csápolónak. Elég gusztustalan, ahogy nekimentek mindenkinek, aki most felemeli a szavát, hogy "miért most".

dr. mesterséges színezék 2017.04.22. 23:31:15

@Comandante en Jefe: Nem elegáns, de jogos, a "cseszd meg, miattad IS tartunk itt". És ártalmatlan.
Magas IQ-jú pedig pláne csessze meg, éppen azért, mert birkák között tékozolta a tálentomot.

pamut 2017.04.22. 23:43:39

@Comandante en Jefe:
1. az összes blogot elözönlik orbán agyhalott bértrolljai, amit pár normális nem tud ellensúlyozni, tehát bármelyik blog olvasóinak átlagiq-ja a béka segge körüli szinten van.

2. tök mindegy mihez mérjük, aki beszopja hogy orbán komolyan veszi a soros-blablát amit tol, az önmagát minősíti. pont.

3. a gusztustalan az amikor valaki értelmes (vagy nem az, most ne firtassuk) ember létére KUSSOLVA végignézte az ország és milliók sárba tiprását. te valami totál fordítva ülsz a lovon, és még fejjel lefelé is ha azt képzeled még nekem kell elszámolnom. hát nem kérlek, a kollaboránsoknak van elszámolnivalója, de kibaszottul. a kollaboránsoknak hála tudta szétlopni és szétverni az országot Orbán.

4. nézz rá erre, nem hosszú, de még egész alacsony IQ-val is jól dekódolható belőle a lényeg:
re.blog.hu/2017/04/17/kedves_viktor_betelt_a_pohar

illaim 2017.04.23. 00:34:48

@EGY a megingathatatlan KÉT millióból: Nem tisztem a szellemi képességed taglalása, de figyelmedbe ajánlom, hogy a kismacskáknak már 6 hetes korukra kinyílik a szemük! LOL

Hórukk 2017.04.23. 00:37:56

Ugyan jobb későn mint soha, de azokat, akik ennek az ámokfutásnak a lehetőségét nem látták már 10-15 évvel ezelőtt, nem nevezném értelmiségieknek, mert ezt a státuszt nem érdemlik meg, függetlenül attól, hogy mennyit tanultak.

Comandante en Jefe · http://local.blog.hu/ 2017.04.23. 00:38:57

@dr. mesterséges színezék:
Legfőbbképp azért gusztustalan nekimenni Matolcsinak, mert ő nem politikus, nem közéleti személyiség, hanem egy kutató. A konkrét ügyben pedig semmilyen személyes érintettsége sincs (mondjuk Ürge-Vorsatz Dianával ellentétben). A véleménye meglehetett régóta, akárcsak bárki másnak, csak esetleg most érezte úgy, hogy olyan dolgok történnek, amikor muszáj megszólalnia.

Másrészt az emberek nem egyformák, és IQ-tól függetlenül mindenki a saját világnézetébe illesztgeti be a valóságot. Egy baloldali pl. valszg nagyon nehezen érti meg, de onnantól, hogy egy konzervatív ember azt tapasztalja, hogy kint van egy békés gyűlésen, és azt a rendőrség egyszerre csak erőszakkal szétveri, igen soká fog eljutni oda, hogy hát a szétverősök még mindig jobbak voltak.

Comandante en Jefe · http://local.blog.hu/ 2017.04.23. 00:42:15

@pamut:
1. adom, jogos :)
2. aki beszopja, azt minősíti. nem tudom, miből gondolod, hogy ő beszopta volna.
3. erre válaszoltam Színezéknek.
4. szintén írtam, itt rohadtul nem erről van szó

illaim 2017.04.23. 00:43:05

Nem akarom az összes fidesses birkát az őrületbe kergetni, de ez az állandó Gyurcsányra való hivatkozás, mégis azt mutatja, hogy az Orbánhoz képest Gyurcsány a mérce. :-))

átlátó 2017.04.23. 00:48:27

Nem a rezsit kő csökkenteni. Fasza fizetést, oszt fizetik a Zemberek a rezsit. A faszom se állítsa meg Brüsszelt. Támadjanak! Majd megunják és haza mennek.

dr. mesterséges színezék 2017.04.23. 00:48:43

@Comandante en Jefe: "A véleménye meglehetett régóta, akárcsak bárki másnak, csak esetleg most érezte úgy, hogy olyan dolgok történnek, amikor muszáj megszólalnia."

Ezt a világnak olyan országában el lehet fogadni, ahol nem téma 25 éve az, hogy ki miben és hogyan volt cinkos, míg végre megbukott egy rezsim.
Egy olyan rezsim, amit évek óta másolunk.

.. és nem, ez nem azt jelenti, hogy nem értékelendő, ha valaki végre kihátrál, viszont aki csak akkor ragadja meg a vizes vödröt, amikor a portája elé ér a tűz, korábban meg tapsikolt a csillagszórót látva, annak ugyan hadd jegyezze már meg a tűzoltó meg a tűzkárosult, hogy jó nagy marha volt.

dr. mesterséges színezék 2017.04.23. 00:52:20

@dr. mesterséges színezék: (Félreértés ne essék, nem csak magamtól elfelé mutogatok: amíg a rendőrségen belül IS gyűlölt maffiózó Pintért nem tette meg belügyminiszterré hajdan Orbán, én is bíztam abban, hogy akár még valami is lehet. Az a lépés azért már elég jó indikátor volt.)

Comandante en Jefe · http://local.blog.hu/ 2017.04.23. 01:00:16

@dr. mesterséges színezék:
Figy, annyi történt, hogy valaki, akit amúgy épp senki nem akar bántani, csak a töke tele van, az írt egy nyílt levelet a miniszterelnökhöz, hogy a töke tele van.
A többit te gondolod hozzá. Szerintem amúgy nem kötelező nyílt levelet írni, és az emberek többsége nem is teszi meg, azok sem, akik mondjuk szintén kint vannak tüntetni stb...

dr. mesterséges színezék 2017.04.23. 01:08:13

@Comandante en Jefe: Akit amúgy épp senki nem akar bántani?
Azért a felsőoktatásból nem egy vélemény eredője volt az (szerintem teljes joggal egyébként), hogy "ma a CEU, mert valamiért - holnap ki/mi lesz a következő bármiért?".

Nem véletlen, hogy nem csak nekem jutott eszembe az elmúlt hetekben Niemöller gyomorba vágó klasszikusát idézni.

Comandante en Jefe · http://local.blog.hu/ 2017.04.23. 01:19:37

@dr. mesterséges színezék:
Csakhogy pont ez a lényeg, most úgy állnak a felsorolt arcok, hogy -egyelőre még- nem őket fenyegetik. Közvetlenül biztosan nem. Amúgy egy Matolcsi Máté kaliberű arcnak amúgy sem nagyon kell az állás miatt remegnie, oda megy, ahova akar, legfeljebb nem Magyarországon.
Abban teljesen igazad van, hogy egy egyetem ideológiai alapú nyílt betámadása mérföldkő: többek közt a polgári középosztály nyílt szembeköpése. Pont ezért álltak ki ennyien most.
Amit félreértesz, hogy akik kiálltak, azoknak mind most változott volna meg a véleményük. Hogy kinek mi volt már sok, az mindenkinél más.

dr. mesterséges színezék 2017.04.23. 01:39:39

@Comandante en Jefe: A trafikeinstand pontosan ugyanígy a polgárság szemközt csulázása volt, ahogyan a földmutyi is - az alap- és középfokú oktatás sógorkomák közé lökésére pedig (szülőként érintve lévén) inkább nem írok jelzőket.
Mindegyik elment. Nem öt perc, hanem inkább öt év alatt. Belefért.
Mit gondoltak?
Viktor csak viccel, szigorú, de igazságos?
Ez az út a polgári Magyarország (amit egyébként egy ideje már nem emlegetünk, amióta trendibb szlogeneket gyárt Habony) felé - nehéz, de meg kell lépni a járulékos veszteségek ellenére?
Hol van ennek jó olvasata?

Comandante en Jefe · http://local.blog.hu/ 2017.04.23. 01:46:06

@dr. mesterséges színezék:
"Mit gondoltak?"
Könnyen lehet, hogy ugyanazt, mint te.

dr. mesterséges színezék 2017.04.23. 01:57:19

@Comandante en Jefe: Arról Babits mondott "gusztustalan" ítéletet.

teéjesenmindegy 2017.04.23. 03:19:25

@ember100: "Nem kellett volna levinni a korhatárt 16 évre akkor a szegény gyerekeknek muszály lett volna tanulni."
Na, pont erről beszélek, te agyhalott. Aki 16 éves korában azért hagyja abba a tanulást, mert nem muszáj, az addig sem tanult. Ezt csak a hozzád hasonló hülyék szopják be, hogy Lakatos Dolcsendgabanna azért nem végzi el a gimnáziumot, és meg egyetemre, mert 16 éves kora után nem kötelező.
A valóság meg az, hogy addig sem tanult, csak maximum bejárt az iskolába

teéjesenmindegy 2017.04.23. 03:22:17

@ember100: Ja, és te is olyan agyoniskolázott vagy, hogy a világot meg tudod váltani, de azt nem tudod, hogy helyesen úgy írják, hogy MUSZÁJ..

Pop40 2017.04.23. 03:27:44

Hát azért a srácnál jócskán megjelenik a fideszesek narancsködös elfogultsága.
Fletót rég lámpavasra húzták volna annak a lopásnak és pusztításnak az ezredrészéért is, amit a fideszes maffiabanda művel. Persze van Mo-n egy olyan retardált, fogyatékos réteg, akiknek bármilyen lószart lenyomhatsz a torkán, ha valami nemzetieskedő mázzal leöntöd.

De az azért becsülendő, hogy ha rohadt lassan, és nagyon szelektíven is, de résnyire azért már legalább kinyílt a szeme.

Pop40 2017.04.23. 03:33:41

@teéjesenmindegy:

"Hány és milyen mérnököt képez mondjuk a CEU. Hogy lehet elérni tízezer genderszakossal, meg mindenféle kreatív bölcsésszel, hogy az ország megelőzze a németeket?"

Annyira megható, hogy kb két héttel ezelőtt az összes 2 általánost végzett, alkesz fideszes hazaáruló majom hirtelen - mintegy varázsütésre - jobban képbe került a CEU képzéséről, mint azok, akik ott végeztek, vagy évek-évtizedek óta ott oktatnak :D :D

Pop40 2017.04.23. 03:38:33

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa:

"A magyarkodás, a kódolt gyűlölet ezeknél a rétegeknél lételem az ő szintjükön."

Ez pszichológiailag érthető.

Ez az a mélysötét réteg, amelyik soha nem vitte semmire, és nem is fogja.

Nyilván ezt a tényt az egója sokkal könnyebben elfogadja, ha úgy magyarázza, hogy "elnyomtak a Sorosék, meg a libsik, meg a zsidók, meg a Ceu", mintha az igazságot kéne beadagolnia magának, hogy azért nem vitte semmire, mert egy ostoba, lusta, tehetségtelen senki.

Pop40 2017.04.23. 03:43:07

@EGY a megingathatatlan KÉT millióból:

Szép neved van, elvtárs.
Becsülendő dolog az, amikor valaki nem csak hogy elismeri, hogy hülye, de még büszke is rá! :D

teéjesenmindegy 2017.04.23. 06:14:41

@Pop40: Ez két kérdés volt, ha nem vetted volna észre.
Meg volt még másik 8 is.
Na, egyikre sem tudsz/tudtok válaszolni.
Ezen annyira nem vagyok meglepve, mert bizisten csodálkoznék, ha bármilyen problémára megoldást tudnátok mondani ugatás helyett.

Tehát, hány mérnököt képez a ceu? A ruhatárszakosokból hogyan is lesz innovatív mérnök? A mérmökök milyen módon tudják a gdp-t növelni (nem az audinak a bevételt)? meg a többi...

És amíg ennyire buták és suták vagytok, addig mégis mire föl akarjátok, hogy kinyíljanak a narancsködös szemek?
Ezzel az egész hőzöngéssel annyit tudtok elérni max, hogy egymillió szavazóval lesz 4/5e a fidesznek, mert inkább otthon marad mindenki.

anyo05 2017.04.23. 07:08:27

Qrvára érthet mind a politikához, mind a gazdasághoz:DDDDDDDD

BiG74 Bodri 2017.04.23. 07:20:43

@teéjesenmindegy:
Mérnök vagyok. Nem "ruhatár" szakos. De nem gondolom, hogy bármely más felsőfokú képzésben résztvevőt, vagy már végzett embert le kellene néznem. Tény, hogy a társadalomnak nincs szüksége az éppen felkapott szakok mennyiségi túlképzésére. De ki vagy te, hogy megmond, kinek, milyen tudása, hogyan járul hozzá az ország fejlődéséhez. Ha a ceu annyira szar képzést ad, akkor meg mi a tököm bajod van vele? Kompetencia alapon labdába sem rúghatnak, mennyiségi alapon nagyon kevesek, hogy az agyrém sorozosásotokat képviseljék.
Nem, te megkaptad a fityisz propaganda anyagot, és viszolyogva kivonulsz a szenny ellenzéki blogokra osztani az észt. Tudom fityisznyalonc bloggerek támogatásáért nem fizetnek annyit, vagy a maszturbáció sem annyira élvezetes.

Kedves matematikus úr, láthatóan vannak szakbarbárok. Nagyon jól értenek valamihez, sőt ha ez a matek, akkor a emberek nagytöbbsége, még magas általános intelligenciát is képes tulajdonítani nekik, pedig lehet az élet egyéb részein full idióták. Ezért részemről, így 7 év történései után azt kell mondanom, ön is csak egy nyamvadt fidesznyik, aki most, hogy saját érdekkörébe belenyúltak, hirtelen megmondóember lett. Hol volt, amikor mások dolgait, életét, jövőjét csapták szét?

histar007 2017.04.23. 08:54:09

Még jó, hogy az általános választójog alapján neki is csak egy szavazata van. A nagykörúton túl, ahol lényegeseb kevesebb embert érdekel ez a dolog egyátalán most lett két új szavazat. Az egyik aki benyalta az egészet a másik meg egy volt jobbikos, akinek a nemzeti radikalzmusát ép az elmúlt hónapokban huggyozta le Vona G.
Csak tudnám, hogy miért a baloldali liberálisokat akarja minden törpepárt képviselni. Kilóra biztos kvesebben vannak mint a melósok vagy ép a radikálisok.
Egyébkén továbbra sem látom, hogy a Közép-európai Egyetemet hol érinti a szabályzás. Egy buapesti lakás nem válik lakhatatlanná ha nincs hozza egy garázs New Yorkban.

dr. mesterséges színezék 2017.04.23. 09:02:18

@BiG74 Bodri: "Ha a ceu annyira szar képzést ad, akkor meg mi a tököm bajod van vele? "

Kitűnő kérdés! A külföldi pénzből rosszul oktatottak a közpénzből az utolérhetetlen magyar oktatás által kikupáltak esélyeit növelik. Gyakorlatilag Soros saját maga alatt vágja a fát, hogy Árpád vérének segge alá készüljön belőle intarziás bútor.

Kb. a buzizás kategóriája az egész. Egy hetero férfinak nincs nagyobb áldás, mint egy gonosz Soros, akik buziságot terjesztő médiákokat pénzel, hiszen minden egyes buzivá változó férfi (amilyen egyébként a buzizó biztosan sosem lesz... meg a családjából és baráti köréből se senki, mert akinek hite van, az ellenáll, na) növeli a csekély esélyét annak, hogy sikerült teljesíteni a "minden nőt megdugni nem lehet, de törekedni kell rá" programot.
Erre mit művel a sok hipermaszkulin? Üvölti, hogy TILCSUKBE. Noooormááális!?

Zephyrous 2017.04.23. 09:18:37

Ez a férfi egy vicc, ha csak a CEU ügynél telt be a pohár nála. A 2010 óta tartó masszív adófizetői pénzek és EU támogatások lenyúlása ezekszerint belefért?!

A Momentum kiütötte orbánt 2017.04.23. 09:23:18

@pamut: "Higgye el Miniszterelnök úr, egyikünket sem Soros György fizette le"
Ez is nagy IQ-fighter lehet, ez beszopta hogy Orbán egy pillanatig is elhiszi azt a képtelen ökörséget amit mond...

Én teljesen biztos vagyok abban, hogy a felcsúti hibbantja nemcsak hogy elhiszi a saját ökörségeit, hanem tényleg minden nap telefossa a gatyáját emiatt a 86 éves amerikai nyugger miatt.

A diktátorok egyik legjellemzőbbje, és ez gyurcsánynál is így volt, hogy idővel agyilag megbomlanak a permanens hazudozásuk és a hatalom elvesztési (elszámoltatási) fosásuk egyvelegeként. Az hogy orbán hazudozási lételeme mára pszihopatikus elmebajjá alakult át, ez mindenki előtt világos.

Az elmeorvosoknak nemcsak Trump, de orbán is a kedvenc alanyuk egy nagydoktorihoz, a politikusi elme elferdülése témában.

Pop40 2017.04.23. 09:26:51

@teéjesenmindegy:

Öreg, te valamit nagyon benéztél. Rosseb se akar fideszes barmokat győzködni, győzködje őket az elmegyógyászuk vagy a börtönőr.

Te most ezzel vitatkozol:

m.portfolio.hu/gazdasag/a_vilag_legjobb_fiatal_egyetemei_kozott_a_ceu.246979.html

Felőlem csináld, ha jólesik, nyugodtan győzd meg a komplett világot, hogy rosszul tudják, és a világ teljes tudományos elitjével szemben annak a néhány analfabéta fideszes majomnak van igaza, akik (bár egyetemet sose láttak) de azért váltig állítják, hogy a Ceu, az szar, mert nekik azt mondta a Viktor.

Hajrá, sok sikert, menni fog.

Abban viszont nem lennék a helyetekben túlzottan biztos, hogy az az ifjúság, aki eddig leszarta a politikát, de most sikeresen fel lett spannolva, nagyon otthon marad majd jövőre.
Ja, és valamiért erősen kétlem, hogy tömegesen a "bajszos szar", meg a csuti geci pártjára szavaznának. :D:D

sőőtnagyonis 2017.04.23. 09:28:02

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "@Online Távmunkás: Érettségizettek se kellenek nekik. A jelenlegi tervek szerint csökkentik a gimnáziumi férőhelyeket, felvételit vezetnek be."
Arra a bizonyítványokra is építenek, amiket az okirat hamisító maffia kiállít nekik, akiknek nem kell tanulni sem, mégis doktorit tudnak szerezni. Ezek még túl képzettek is, ha a nevüket le tudják írni.

Pop40 2017.04.23. 09:28:25

@dr. mesterséges színezék:

Ja kérem, ha valaki logikát keres a fideszes komcsik meg a széljobber nácik agymenéseiben... :-)

illiberális 2017.04.23. 09:29:25

Amennyire én érzékelem ez a CEU ügy többnyire csak azokat érdekli jobboldalon akik valamilyen módon kötődnek vagy kötődtek civil szervezetekhez, esetleg tanultak a CEU-nál (a levelet megfogalmazó matematikusnak is gondolom van a múltjában néhány civil szervezetes vagy CEU-s ösztöndíj, nincs is ezzel semmi baj Orbánt valamikor nagyon régen Soros is támogatta) a többieket abszolúte nem izgatja az hogy mi lesz Magyarországon a CEU-val. Ami az emberek többségét érdekli az a migránskérdés és amíg Soros Gy. meg szervezetei a migránsokat támogatják addig bizony a közvélemény nagy része nem fog a Soros egyetem mellé állni, az hogy néhány értelmiségi meg hátat fordít a FIDESZ-nek semmit sem számít, a választásokat nem ők döntik el. A FIDESZ ebbe (sem) fog belebukni, kellene egy egységes ellenzék meg egy vállalható miniszterelnökjelölt aki mögé beáll mindenki meg egy program ami nemcsak annyiből áll hogy lop a FIDESZ meg Mészáros stb. na akkor majd le lehet váltani a FIDESZ-t, addig meg lehet álmodozni meg kommenteket írni arról hogy milyen jó egy szavazóval már megint csökkent a FIDESZ szavazóbázisa.

A Momentum kiütötte orbánt 2017.04.23. 09:29:58

@teéjesenmindegy:

Hát te se tartoztál soha az életedben se az értelmiséghez, se a 30-as IQ felettiekhez ha nem érted meg, hogy orbán gazdid egyik legfőbb ellensége az értelmiség.

Ezért rekeszti be a számukat ahol csak tudja. Gimnáziumi férőhelyek leépítése, államilag támogatott egyetemi férőhelyek leépítése, a nemzetközi tudást adó egyetemek felszámolása mind ezt a célt szolgálja. Helyettük majd jön futószalagon a szatyesz képzés. Mert majd azok fogják megnyerni a tudományos-technikai-IT forradalmat a világ ellen!

Mondjuk nektek a proletár osztálynak ezt mondhatja az ember, fel nem fogjátok még az alapszavak jelentését sem. Nem hogy az összefüggésket.

Punxsutawney Mormota 2017.04.23. 09:37:58

@teéjesenmindegy: Idióta bérkommenter. Ha nem fizetnének érte, akkor is okádnád ki azt a szart, amelyet minden nap jóízűen belapátolsz?

Punxsutawney Mormota 2017.04.23. 09:42:46

@teéjesenmindegy: Na, mesélj! Te melyik ruhatárszakot nem tudtad elvégezni? Ha elvégezted volna, akkor nem az lenne a munkád, hogy itt kommentelgess, ifjú fidelitasos elmegroggyant barátom.
Mint egy másik nickednek elmeséltem, púp vagy a társadalom hátán. Nem fizetnek utánad adót, tb járulékot sem, mert a pincsi sereg feketén van foglalkoztatva. Akkor ugass majd bármiről, ha egy milliomod ezreléknyit hozzáteszel a GDP-hez.
Addig is, pofa súlyba, Dagikám!

A Momentum kiütötte orbánt 2017.04.23. 09:47:16

@Pop40: "De az azért becsülendő, hogy ha rohadt lassan, és nagyon szelektíven is, de résnyire azért már legalább kinyílt a szeme."

De ha az értelmiségnek, aközött is a logika nagymesterének, a matematikus doktornak 7 év kell, hogy kinyíljon a szeme, akkor mit várunk el attól a kétmillió megingathatatlan birkahülye fidesz prolitól? Hány évtizedet?

rfbzs 2017.04.23. 09:48:09

Még ha csak olyan rossz lenne!

Pop40 2017.04.23. 10:01:55

@A Momentum kiütötte orbánt:

Ez nem ennyire lineárisan működik.

Az egyik hit, a másik meg IQ, nem függnek össze.

Tény, hogy Vitya zseniálisan ért a szektás majmai hülyítéséhez, kár, hogy nem öngyilkos szektát üzemeltet. :D
Ha az értelmiség kifarol mellőle, villámsebesen vége lesz, kizárólag kétbites idiótákra alapozva nem sokáig lehet fenntartani egy ennyire komplex elnyomó-agymosó rendszert, mint a NER.

inteligencs elenzeki 2017.04.23. 10:21:17

Most mi van ?
Mert akkreditálni kellene a CEU-t, ez akkora baj ?

rfbzs 2017.04.23. 10:21:50

@Pop40:
Elnézést véletlen volt, mobilon nyultam mellé.

illaim 2017.04.23. 12:14:56

@Comte de Gippaud: te érted is amit ide írogatsz? 2004. évi LXI törvény a Közép Európai Egyetem elismeréséről.
Közép Európai Egyetem angolul Central Eropean University rövidítve CEU
Magyarország angolul Hungary és nem két ország! Ennyire nem gondolkodtok?

vajdasagi 2017.04.23. 13:26:57

@illiberális: Azt írod: "Amennyire én érzékelem ez a CEU ügy többnyire csak azokat érdekli jobboldalon akik valamilyen módon kötődnek vagy kötődtek civil szervezetekhez, esetleg tanultak a CEU-nál "

Nem igaz. Én nem kötődöm egyáltalán a CEU-hoz, meg a civil szervezetekhez, és mégis baromságnak tartom a CEU bezárására tett kísérletet. A tüntetéseken ilyenek voltak többségben, és nem ám külföldiek, meg Soros-pénzem ideutaztatott tüntetők. Szerintem a tüntetők negyede lehetett jobboldali.
Külföldről importált tüntetőket eddig csak a Fidesz produkált a lengyeljeivel.

De vissza az egyetem ügyére: ilyet normális ország nem csinál. A jelenlegi vezetőink hazaárulók.

Aki járt a tüntetéseken és szétnézett, az tudhatja: a budapesti fiatal értelmiséget a Fidesz végérvényesen elveszítette. Hol van már 2002, amikor a fiatalok többsége szívvel lélekkel Fideszes volt! Már csak az a kérdés, mikorra érik el ezek a fiatalok, hogy a vidéken élő szüleik és nagyszüleik is elhiggyék, hogy a fiatalok meglátása a helyes. Mert akkor fog eljönni a vég a mostani gazfickóknak. De az írás ott van a falon.

illiberális 2017.04.23. 13:46:04

@vajdasagi: Az átlag budapesti fiatal értelmiségi már a CEU előtt sem volt FIDESZ-es. A FIDESZ-esek tömegbázisa a vidéki Magyarországon van (Budapest úgy igazából sohasem volt FIDESZ-es persze sok baloldali csalódott szavazó vagy nem ment el szavazni 2002-ben vagy valami ellen szavazott) illetve a mai középkorúak között akik Viktoron "nőttek fel", Viktorral együtt lettek fiatalokból középkorúak.(2002-ben még akár fiatalnak is tekinthettük őket ma már biztos nem) Nekik OV egy szimbólum a rendszerváltozás szimbóluma csak meg kell nézni kik csápolnak az első sorokban OV. beszédei alatt, őket nem érdekli mennyit lop Mészáros Lőrinc ("inkább ő lopjon mint a multik" idézet egy máshol olvasott hozzászólásból) és hát nyilván vannak szép számmal a rendszerváltozás nyertesei között is akiknek tökéletesen megfelel a mai helyzet senki sem kérdezi már meg tőlük hogyan keresték az első tíz vagy százmilliójukat. Vidéken legfeljebb a Jobbikkal kell megküzdenie a FIDESZ-nek de jelenleg ott is nyerésre állnak. A leglényegesebb kérdésre Te sem válaszoltál ki és hogyan fogja legyőzni (program, miniszterelnökjelölt, ellenzéki összefogás nélkül) 2018-ban a FIDESZT?

vajdasagi 2017.04.23. 14:21:36

@illiberális: Egyetértek a nekem írt mostani válaszoddal. De az eredeti kommentedet, miszerint a CEU-ügy keveseket érint továbbra is vitatom: ott voltam és láttam. A többség nem csak, vagy nem is a CEU miatt volt ott. Egyszerűen betelt a pohár, és elmentek. És voltak jobboldaliak is szép számmal. Budai polgári családok kisgyerekkel, bicajjal, stb. Persze szép volt az idő is. :-)

Nem tudom, ki fogja legyőzni a NER-t. Se 2018-ban, se utána. De aki ezen örömködik, az nagyon téved: ezzel egyre csökken az esélyünk, hogy megmaradjunk a népek tengerében. Mert azt csak a sok nagytudású és képzett állampolgárunk garantálná, márpedig most ezek száma csökken.

okoskodó fórumlakó 2017.04.23. 15:14:45

Most ez az új módi: csalódott Fidesz-szavazókat kutatnak - akikről persze nem tudjuk, hogy valóban Fidesz-szavazók voltak-e (oké, Jeszenszky biztosan, de a dechatlonos ürge kb. akkor volt fideszes, amikor én szocifan). A kedvencem a momentumos főfej, ő lépten-nyomon azt hangoztatja, hogy a Fideszre szavazott, miközben a Momentum több olyan dolgot is támogat, amit tudvalevőleg nem támogattak Orbánék már 2010-ben sem (sőt, 2002-ben sem).

2017.04.23. 15:26:31

Bocs, de eddig nem nagyon derült ki, hogy ezeknek valaha létezett olyan, hogy szellemi elit.

dr. mesterséges színezék 2017.04.23. 15:36:49

@illiberális: "a CEU ügy többnyire csak azokat érdekli jobboldalon akik valamilyen módon kötődnek vagy kötődtek civil szervezetekhez, esetleg tanultak a CEU-nál "

Szóval csak azok foglalkoznak vele, akik látták már testközelből, és értéknek találják.
A többiektől mehet a picsába, mint minden, ami a saját tyúxarosukat nem befolyásolta és befolyásol(hat)ja.
Tkp. igazad van - es a standard fideszes profilja.
Dögöljön meg a szomszéd tehene! Meg a szomszéd!

dr. mesterséges színezék 2017.04.23. 15:43:53

@A Momentum kiütötte orbánt: "a matematikus doktornak 7 év kell, hogy kinyíljon a szeme,"

Bingó!

Ahhoz nem kell emeszempés ereklye, de túlzott közéleti érdeklődés sem, hogy egy matematikus otthon összerakja a fabula alapján, hogy ha adott itt egy róka, amelyik a csaknem változatlan méretű sajtot évről-évre úgy osztogatja a medvebocsok között, hogy egyre többet zabál belőle, stadionra is eltesz, a róka sógorát is teletömi (mellesleg azt basztatja, aki a sajt egy részét adta), akkor a bocsoknak valahol rá kell faragniuk, még annak ellenére is, hogy a róka pont nem azt mondja.

Szürreális egy ország.

dr. mesterséges színezék 2017.04.23. 15:47:51

@Pop40: "Az egyik hit, a másik meg IQ, nem függnek össze."

Aki az IQ-ját a szakmán kívül is tudja és meri használni, az egyrészt minimum törekszik a tények megismerésére, másrészt ha a tények megismerése kognitív disszonanciához vezet nála, akkor törekszik arra, hogy azt feloldja. A hité a megmaradt terület.

dr. mesterséges színezék 2017.04.23. 15:54:45

@vajdasagi: Külön jó a témakörhöz a nicked. Semmi irónia, csak eszembe jutott az, ami az első percben: Orbán MEGINT kész más farkával verni a csalánt.
Ha bárhol a határon túl felveszik a fonalat, és megszívatják valamelyik magyar kötődésű egyetemet, az az ott élők kára - Orbánnak meg tiszta haszon: idehaza lehet megint verbálisan legyőzni a (nem is érti miért) tizenötmilliós magyarságra támadókat.

Tiszta szerencse, hogy a szomszédoknál éppen nem engednek kormányközelbe olyan aljas és/vagy elmebeteg kalandorokat, mint nálunk.

élhetetlen 2017.04.23. 16:09:38

@teéjesenmindegy: „Vannak magyar világcégek, ahova kellenek az innovatív mérnökök, vagy pedig kimennek németbe minél gyorsabban? Esetleg valamelyik multinál dolgoznak?”. És, ha nincsenek magyar világcégek, és az innovatív mérnök egy Magyarországon működő, itt adózó multinál dolgozik, akkor mi a baj? „Hány és milyen mérnököt képez mondjuk a CEU”. Egyet se. És, a közgazdászok, menedzserek nem kellenek? Feleslegesek? Ha egy orvos eljut odáig, hogy igazgató főorvos lehet, akkor biztos, hogy árt neki, ha a CEU-n elvégez egy menedzser képző szakot? Mert a továbbiakban arra is szüksége lehet. „az tényleg nem zavar, hogy gyakoraltilag nincs kőműves meg vízszerelő?”. Jó, csak tudod, ez működött. Aki akart, gimibe ment, esetleg utána egyetemre, aki nem erre vágyott, az kőműves lett. Nem úgy kell kőművest „csinálni”, hogy akinek nem volt jó az angoltanára, vagy nem volt, azt nem engedjük gimibe a leszűkített létszámmal. Ez már magas, mi? Nekem van két diplomám, az öcsém meg karosszéria lakatos, de nem azért, mert a kormány úgy döntött. Saját választásunk volt. Az öcsémet az autókon kívül semmi nem érdekelte, és most kamionozik, én meg hallgatom, ahogy áradozik az új kamionjáról. Itt szó nincs „lenézésről”. De megismétlem, nem a kormány döntött úgy, hogy így legyen. ”Aki 16 éves korában azért hagyja abba a tanulást, mert nem muszáj, az addig sem tanult. Ezt csak a hozzád hasonló hülyék szopják be, hogy Lakatos Dolcsendgabanna azért nem végzi el a gimnáziumot, és meg egyetemre, mert 16 éves kora után nem kötelező.A valóság meg az, hogy addig sem tanult, csak maximum bejárt az iskolába”. A valóság az, hogy hatalmasat tévedsz, amikor azt hiszed, hogy egy centivel is okosabb vagy a hátrányos helyzetű gyerekek többségénél. A megoldás az lenne, hogy aki a családtól nem kap meg bizonyos dolgokat, azt kapja meg az iskolától, külön, az általános első két, három évében. Ha ekkor hagyják leszakadni őket, és harmadik évben már nem érti, hogy miről van szó, akkor már nem elvárható, hogy ne rendetlenkedjen, hanem figyeljen az órán. Ez megoldás lenne, és megoldható lenne. Na, majd ha lesz annyi eszed, hogy ezt megértsd, akkor dicsőítsd a 16 éves korhatárt.

dr. mesterséges színezék 2017.04.23. 16:30:02

@élhetetlen: Függetlenül attól, hogy melyik vitarészben mit gondolok, ismét a Fidesz sunyisága, hogy összesalátáz két dolgot: az iskolakötelezettség korhatárát és a középfokú oktatás szétcseszését. Aki az utóbbit nehezményezi, annak az előbbit igazolja (mert azt inkább lehet) - pont mint a harci trollok - míg minden feloldódik a csalamádéban.

Jogászok, ha marketing alapon politikát csinálnak maffiakeretek között.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.04.23. 16:34:58

@BiG74 Bodri: "most, hogy saját érdekkörébe belenyúltak, hirtelen megmondóember lett. Hol volt, amikor mások dolgait, életét, jövőjét csapták szét?" :-))

teéjesenmindegy 2017.04.23. 20:06:32

@élhetetlen: "az innovatív mérnök egy Magyarországon működő, itt adózó multinál dolgozik, akkor mi a baj?"
Semmi baj. Csak akkor ez egy összeszerelőüzem lásd Audi. Ami miatt úgy sírtok. Ja, és megoldják, hogy minimálisat adózzanak, a hasznot meg szépen hazaviszik.

"És, a közgazdászok, menedzserek nem kellenek?"
Hogyne kellenének. Csak az arányokkal vannak gondok. Mert itt koptatjátok a szátokat, hogy nem kell szakemberképzés, csak a menedzser. Kinek minek akar dirigálni?

"Nem úgy kell kőművest „csinálni”, hogy akinek nem volt jó az angoltanára, vagy nem volt, azt nem engedjük gimibe a leszűkített létszámmal."
Höhö. Persze - hiszen a nyelvet mondjuk azt simán be lehet pótolni a gimiben. Várj, régen nem úgy volt, hogy a felvételi alapján a legjobbak mentek gimnáziumba? A kicsit tompábbak pedig mondjuk szakközépbe, hogy ha esetleg mégse lesz belőle matematikus, azért legyen szakmája.

"A valóság az, hogy hatalmasat tévedsz, amikor azt hiszed, hogy egy centivel is okosabb vagy a hátrányos helyzetű gyerekek többségénél."
na igen, ezt mondják azok akik cigányt csak a tévében láttak. De legalább a megoldásod is jó nagy marhaság. "Amit nem kap meg a családtól azt kapja meg az iskolában." Mi? :D:D:
Ahhoz az kéne, hogy otthon ne szarják le az egészet. Az, hogy legyen elvárás a gyerektől. Hogy beküldjék az iskolába.
Elmondom, hogy mi a valóság. A család leszarja, addig sincs otthon a kis Kevin. Ha valami olyat mond a tanár, ami nem tetszik a családnak, akkor bemennek és megverik. A gyereket kurvára nem ellenőrizik és a tanár meg az iskola tehetetlen.
Kívánom a hozzád hasonló liberális seggfejeknek, hogy Lakatos Brandon a 16 évével a 20 centis faszával ücsörögjön a te lányod mellett a hatodikban.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.04.23. 20:08:43

@teéjesenmindegy: "hogyan érnéd el azt, hogy ne összeszerelőüzem legyen az ország."

Én nemtom, kérdezd a gazdád, ő akar Magyarországból egy balkáni összeszerelőüzemet csinálni.

A mai iskolások egyharmadának olyan munkája lesz, ami most még nem is létezik. Na, erre nevelj szakmunkást, idióta. :))

jolankovacs 2017.04.23. 21:00:14

"engem vízágyúztak 2016-ban az Oktogonnál" - és Viktor ott volt??

Engem kardlappal kergettek - sok társammal együtt - 1980-1981-ben a Múzeum körúton!
És Viktor ott volt!!
De őt fényképezték..............
Bizony sok évnek , évtizedeknek kellet eltelnie, hogy megértsem mi miért. ki kiért van.
Most, hogy visszatértünk 4-5 évtizedet, már tudom, hogy semmi sem történt ebben az országban, csak szemfényvesztés, a módszerek modernizálása, generációváltás egyazon családok között.

Beer Monster 2017.04.23. 22:29:28

@okoskodó fórumlakó: Ebben semmi meglepő nincsen valójában. A Horn Gyula megbuktatására én is a fideszre szavaztam, nem azért, mert mindenben egyetértettem, vagy csak azt támogattam, amit a fidesz.

Beer Monster 2017.04.23. 22:53:25

@A Momentum kiütötte orbánt: Orbánnál még értem, hogy mire alapozod, a Gyurcsánynak milyen pszichés kórképet tulajdonítasz, miből lehetett rá következtetni?

ember100 2017.04.25. 20:27:43

@teéjesenmindegy:
Helló !
A muszály :) ban igazad van a többiben NINCS.
A sulit nem csak a Lakatos- Balog ... ok hagyják abba !
A szegények akiknek el kell menni dolgozni , mindegy mit .
Innen lesznek majd az agyonképzett árokásók , kubikusok ....
Ha tanulnának még 2 évet 1. többet is tudnának és talán megjönne a kedvük pl. egy szakmához .
süti beállítások módosítása