B1 blogcsalád



Külföldi sajtó: befellegzett Orbán reményeinek, keresztet vethet az álmaira, vereséget szenvedett

2017. február 22. - Szelestey

ovi_2_1.jpgSzelestey Lajos nemzetközi sajtószemléje, 2017. február 22. Itt meg is hallgathatja.

reuters.jpg

Az Amnesty International figyelmeztet, mert a Trump által alkalmazott mérgező kampányretorika eredményeként tavaly az egész világon megosztóbb lett a politika és emiatt

az egész Föld baljósabb és kevésbé biztonságos hely lett,

terjed a menekültekkel szembeni gyűlöletbeszéd. 159 országra kiterjedő éves jelentésében az emberjogi szervezet rámutat, hogy az emberi méltóságot és egyenlőséget olyan politikusok támadják, akik a saját újraválasztásukon dolgoznak, és az egész folyamat azután az új amerikai elnökben csúcsosodott ki. De a populista erők és üzenetek a korábbinál már sokkal inkább jelen vannak Európában is, nevezetesen Magyarországon és Lengyelországban. A következmény a jogállam mindenre kiterjedő meggyengülése, valamint az emberi jogok védelmének lepusztulása lett, főleg a menekültek a terrorgyanusítottak, de végeredményben mindenki számára.

washington_post_1.jpg

Az újság azt emeli ki az Amnesty International összefoglalójából, hogy az olyan politikusok miatt, mint Trump, valamint a magyar, a török és a Fülöp-szigeteki vezetők, általában megrendült az emberi jogok helyzete. A 408-oldalas összeállítás megállapítja, hogy a múlt évben cinikusan szembeállították egymással azt, hogy mi, illetve ők. Emiatt a gyűlölet és a félelem olyan szintre emelkedett a világban, amit Hitler hatalomra jutása óta nem lehetett tapasztalni.

A jelentés néven nevezi Orbánt, Erdogant és Dutertét azok sorában, akik mérgező politikát folytatnak és uszítanak,

egész csoportokat tesznek bűnbakká és fosztanak meg emberi méltóságától. Egyes vezetők szégyentelenül és aktívan legitimálnak mindenféle gyűlöletbeszédet, illetve a nőgyűlöletre, a rasszizmusra és a homofóbiára épülő politikát. Az első célpontot a menekültek jelentették. Viszont minél több állam lép vissza az emberi jogok ügyében tett kötelezettségvállalásoktól, annál inkább fenyeget a dominóhatás olyan vezetők részéről, akik felbátorodnak, hogy visszaszorítsák az emberi jogok bejáratott védelmét.

neue_zurcher.jpg

1. Úgy néz ki, hogy keresztet vethet olimpiai álmaira Orbán Viktor, mert a pályázat az általános elégedetlenség fókuszába került. Ily módon érzékeny vereség fenyegeti a sportért lelkesedő erős embert, aki számára presztizskérdés a pályázat. A szemében a tét a nemzeti büszkeség, és az, hogy először hoznának Közép-Európába egy ekkora eseményt. Az országot úgy szeretnék bemutatni, hogy az korszerű és felfelé törekszik, egyúttal háttérbe szorulnának a bírálatok

a kormányfő tekintélyuralmi vonásai miatt.

Csakhogy a politikus alábecsülte a lakosság ellenállását, a Momentum aktivistái viszont felismerték, mennyire robbanásveszélyes a téma. A mozgalom nem is az olimpiára helyezte a hangsúlyt, hanem az alapvető visszásságokra, tehát hogy a sok pénzt sokkal érdemesebb célokra kellene fordítani. Ezáltal nagyon sok magyart tudtak megszólítani, mert ugyan a gazdaság növekszik, csak éppen a központosítás és az átláthatatlanság kiélezett egy sor gondot. Kritikus állapotok vannak pl. az egészségügyben és az oktatásban. A korrupció miatt immár közhely, hogy a közbeszerzéseket feltűnően gyakran nyerik meg Orbánhoz, illetve a Fideszhez közeli vállalkozások. Az olimpia nagyon sokaknak egyáltalán nem tűnik jó üzletnek.

A Momentum ugyanakkor jól jöhet a miniszterelnöknek, ha az még jobban megosztja az ellenzéket. Orbán számára az újjáválasztás mindennél fontosabb. És ez még azt is feledtetheti vele, hogy odalettek álmai az olimpia megrendezéséről

2. A kommentár szerint a budapesti olimpia a politikáról és nem a sportról szól, a főváros lakói azonban nem kérnek belőle, mert az egyet jelent a korrupcióval és a pazarlással. De most már Orbán Viktor is elhatárolódik saját presztizstervétől, mivel nem kíván semmilyen kockázatot vállalni. Pedig a kormány pár hónapja még azt közölte, hogy a 2024-es játékok megrendezése nemzeti jelentőségű. Ám jelenleg már úgy tűnik, hogy a Fidesz is belenyugszik, mármint hogy nem lesz az elképzelésből semmi, miután egy nevenincs mozgalom több mint negyedmillió aláírást gyűjtött a pályázat ellen. És a közvélemény kutatások azt tanúsítják, hogy meg is nyerné a népszavazást.

Orbán, az ügyes taktikus hamar felismerte, hogy fordult a szél.

A visszafogottság tényleg bölcs tőle, a gyenge ellenzék ugyanis össze tudta kapcsolni a jelentkezést a széles körben tapasztalható visszásságokkal. Így a hatalomnak egyszer csak meg kellene magyaráznia, hogy miért költ milliárdokat egy látványprogramra, miközben pusztul az egészségügy és az oktatás. És még ott van a korrupció. A magyarok tudják, mennyien gazdagodtak meg Orbán környezetében. Ezért nem akarja a miniszterelnök, hogy a referendum a végén az ő uralmáról mondjon véleményt. Magáért beszél, hogy az olimpiáról kialakult kedvezőtlen közvélekedés alighanem még a hatalmi politika kevéssé finnyás képviselőjét, a magyar vezetőt is meghátrálásra kényszerítette.

fraknfurter.jpg

Befellegzett Orbán olimpiai reményeinek. Az erős ellenállás nyilvánvalóan arra ösztökéli a politikust, hogy eltávolodjon a nagy nemzeti tervtől. A döntő szót, mint mindenben, ebben is ő mondta ki, amikor kétesnek nevezte a pályázat sikerét. Ebben az értelemben nyilatkozott azután Tarlós István is. De az is biztos jel, hogy a Fidesz most már arról vitázik, ki a felelős a kudarcért. Viszont a gyenge ellenzék miatt illúziójukat vesztett Orbán-ellenfelek már az új reménysugarat látják a Momentum vezetőjébén a kormányfővel szemben. Majd meglátjuk, hogy mennyire megalapozott a várakozás, a miniszterelnöknek azonban láthatóan semmi kedve, hogy belemenjen a népszavazás erőpróbájába.

Jobban szereti, ha a referendum témáját ő szabhatja meg.

Pedig az olimpia sokáig hajtóerő volt a kormánypolitika számára és Orbán igencsak bedobta magát. Ám most már nem emlegetik a nemzeti büszkeséget és egységet. A rendezés a költségek és a korrupció miatt kényes kérdés. Hiszen pl. az idei úszó VB költségei legalább megnégyszereződtek. Az meg közhely, hogy a sportlétesítmények építéséből főleg Fidesz-közeli cégek profitálnak. A futballstadion az utca embere számára a korrupció szinonimája. Orbánnak nemigen van kedve ilyen vitához, miután jövőre választások lesznek.

frankfurter_1.jpg

Orbán Viktor minden bizonnyal keresztet vethet olimpiai vágyaira. Számára súlyos csapás, hogy nem sikerült meggyőzni az embereket a játékok értelméről, ráadásul az elutasítást meghirdető mozgalom a korrupció és az autokrata irányzat ellen is fellépett. A populista módszereket bevető miniszterelnök számára a sport hálás terület, hogy megnyerje a tömegeket. Arról álmodott, hogy az olimpia reflektorfénybe állítja az országot. Csak éppen a szinte teljesen ismeretlen Momentum megtorpedózta az elképzelést. A közvélemény a várható hatalmas költségek miatt vetette el az ötletet. A visszalépést napokon belül kimondhatják, mert a kormánynak ártana a népszavazás. Amikor a 266 ezer aláírást átadták a választási hatóságnak,

a Fidesz-táboron a pánik jelei mutatkoztak.

Orbán pedig kiadta a jelszót: ez Budapest ügye. Magyarország egyébként azért különleges eset, mert a megfigyelők szerint egyre kevésbé működő demokráciát jelent. Így a rendezés elleni küzdelem egyben a demokráciáért vívott harc lett. Az országban nemigen tud stadion vagy úszócsarnok épülni anélkül, hogy ne vetődne fel, kormány közeli oligarchák itt már megint tele tudták tömködni a zsebüket.   

die_welt.jpg

Magyarországon egyre jobban terjed az antiszemitizmus – írja a konzervatív lap annak kapcsán, hogy a Szent István parkban az országalapító szobrát akarják Lukács György emlékművének a helyére állítani. Mint rámutat, látszólag marginális kérdésről van szó, ám az ügy jól mutatja, milyen szellem terméke is az Orbán-rezsim. A nacionalista jelképpolitika nem is választhatott volna jobb helyszínt. A park ugyanis a Dunaparton van, ahogy a nyilasok annak idején tömegesen lőtték a zsidókat a folyóba. Ott van annak a filózófusnak is a szobra, aki nagy hatást gyakorolt az elmúlt évszázadban Európa szellemi életére. Hogy ne maradhasson ott, arról a magyar jobboldal daliái gondoskodnak. A javaslatot a Jobbik nyújtotta be a fővárosi közgyűlésben és mindössze 3 ellenszavazattal el is fogadták. Ily módon a hivatalos szellemi irányzat még inkább hazához hű, antiszemita erők javára tolódik el. Mintha nem lenne elég kőbe vésett István király az országban, és nem lehetne elviselni azt az egy Lukács-emlékművet. De hát a nemzetközi tekintélynek örvendő tudós még mindig nem halt meg eléggé a magyar politika számára. Az archívumát már tavaly bezárták. 

Ám itt igazából a reménytelenül szűklátókörű barbárságot lehet tetten érni a szellemi elittel szemben.

És nem a kommunista, hanem a zsidó Lukácsról van szó. Pontosan ez az aggasztó, mármint hogy ezzel a témával a mai Magyarországon minden szinten politikát lehet csinálni. Hogy politikai indíttatású tisztogatás milyen messzire jutott, azt mutatja, hogy a Lukács-tanítvány Heller Ágnest is kiátkozta a tekintélyelvű hatalom. A múlt század 30-as éveinek német zsidóellenességét idéző antiszemitizmus soha nem felejti el megemlíteni a filozófus származását. A jobboldali populisták egyúttal próbálják az odaillő hangnemben rehabilitálni a történelmi zsidóellenességet. Példa rá, hogy Székesfehérváron szobrot akartak állítani Hóman Bálintnak. Valószínűleg Orbán alatt sem hagynak alább a próbálkozások, hogy kanonizálják a magyar történelemképet. És figyelmeztetés, ha a szobrok ügyében zajló harc Európa közepén jelzi a haladási irányt.   

suddeutsche.jpg

Magyarországra vágynak a populisták, mert Orbán Viktor szívesen látja az új jobboldalt. Ezt Marsovszky Magda, a Németországban élő, kultúrtudományokkal foglalkozó kutató mondta. Kifejtette, hogy a kormányfő komolyan gondolta, amit országértékelőjében hangoztatott, hogy ti. kész befogadni a liberalizmusból és politikai korrektségből kiábrándult nyugati menekülteket. Ráadásul sok nyugat-európai szereti ezért. A szakértő aláhúzza, hogy

a miniszterelnöknek kicsi a mostani ország,

minden alkalommal áradozik Nagy-Magyarországról. Az 500 ezer zarándok mellett minden évben kormánypolitikusok is elutaznak Csíksomlyóba, eléneklik a revansista Székely himnuszt, az unió kellős közepén! Viszont egészen rettenetes látni a kapcsolatot Trump nacionalista ideológiája és a magyar vezetés között. A Breitbart az idén már 16 cikket jelentetett meg Magyarországról, kiemelve, hogy Orbán az új Európa élharcosa. A portál volt főszerkesztője, az elnök tanácsadója, ugyanazt az ideológiát vallja, mint Orbán.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr4312280979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mano1970 2017.02.22. 08:56:14

"a miniszterelnöknek kicsi a mostani ország,

minden alkalommal áradozik Nagy-Magyarországról."
Szarik Orbán Nagy-Magyarországra!A legfontosabb számára a hatalom megőrzése BÁRMI ÁRON!A demokrácia látszatának megőrzéséhez szükségesek a meghekkelt választások.Ehhez pedig minél több fidesz szavazó a határon túlról...Az anyaországtól egyre jobban elhúzókra egyre kevésbé számíthat(Szlovákia)ezért a fő csapás:Erdély,Kárpátalja és Délvidék...A többi csak szavazatvásárlás...

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 09:14:01

@Mano1970: "áradozik Nagy-Magyarországról."

Ő lenne legjoban felháborodva, ha hirtelen törölnék Trianont, és abban a pillanatban a migránsok lennének többségben Nagy-Magyarországban. :))

Boross Bence 2017.02.22. 09:46:27

Azt kell latni, hogy Trianon nem pusztan egy igazsagtalan diktatum volt, hanem a nagyhatalmak celja elsosorban az volt 1920-ban - mint ami 1947-ben is es ma is -, hogy Kozep-Europa gyenge es megosztott legyen, ezert igyekeztek minel tobb etnikai konfliktusforrast generalni az uj hatarok meghuzasakor. Sajnos mi erre rafaragtunk, de igazabol a szomszedaink se nyertek, mert koloncokat tettek a nyakukba a megteremtoik - elsosorban Franciaorszag -, nehogy tul sikeresek legyenek.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 10:46:30

@Boross Bence: "Trianon nem pusztan egy igazsagtalan diktatum volt"

Trianon isteni áldás a magyaroknak, etnikailag homogén Magyarországot hozott létre. Nem kell gyűlölt idegen népekkel közösködnie.

Ballib cenzúrázók réme 24 2017.02.22. 12:57:44

ripost.hu/cikk-igy-hazudoznak-alszent-politikusok-az-olimpia-ugyerol

Így ha­zu­doz­nak ál­szent po­li­ti­ku­sok az olim­pia ügyé­ről

Demszky:
"A 2020-as nyári olimpiai játékok megrendezése óriási kiugrási lehetőség lehet ez az országnak. Egy évszázadban egyszer van esélyünk arra, hogy az olimpia segítségével magunkra irányítsuk a világ figyelmét, és végrehajtsuk azokat a beruházásokat, amelyek révén Budapest Európa élvonalában maradhat, és amelyeknek a 90 százaléka - és itt nagyon lényeges dolgot mondanék - az olimpia nélkül is szükséges, sőt elengedhetetlen ahhoz, hogy Budapest élhetőbb, komfortosabb lakóhely legyen. Budapest ezen nem veszíthet!"

---
Amikor 2004 augusztusában Gyurcsány Ferenc sportminiszterként benyújtotta lemondását,

a kormányfő, Medgyessy Péter arra hivatkozva nem fogadta el, hogy a tárca vezetőjének most az olimpiai részvétel előkészítése az elsődleges(!) dolga. Vagyis már 13 éve olimpiát terveztek a szocialisták és az SZDSZ.

----
MSZP:
„Az olimpiai játékok az emberiség közös öröksége, modern kori történelmünk meghatározó találkozóhelye. Mélyen egyetértünk a Magyar Olimpia Bizottság határozatában foglalt célkitűzésekkel. Az olimpia Magyarországra hozatala nemzeti ügy."

---

Horváth Csaba:
„Ez az álom már 2008 óta dédelgetett álom Budapest kebelén. Ma már közelebb állunk a megvalósuláshoz, ez mindenképpen egy jó jel. Álmodjunk közösen, az ellenzékkel együtt, ahogy eddig!”

---

Botka László:
„Az ötkarikás játékok olyan más sporteseménnyel össze nem hasonlítható atmoszférát, izgalmat és presztízst hoznak hazánkba, melyet csak az élhet át valójában, aki már személyesen is részt vett ilyen eseményen.”

---

Kunhalmi:
„Én az MSZP budapesti elnökeként azért támogatom ezt az ügyet, hogy ne utáljuk annyira egymást, hanem inkább egy kicsit szeressük..."

chrisred 2017.02.22. 13:01:09

@Boross Bence: A Trianonról döntő politikusoknak fogalma sem volt a kárpát-medencei etnikai viszonyokról és nem is gondolkodtak hosszútávú tervekben. Az első világháború végét lezáró békét csupán tűzszünetnek tekintették, és úgy alakították ki a határokat, hogy az antantnak és a szövetségeseinek katonai szempontból a lehető legkedvezőbb legyen. A trianoni határok úgy lettel megállapítva, hogy a kisantant országok között legyen vasúti összeköttetés. Még Csehszlovákia és Jugoszlávia között is tervbe volt véve egy korridor Magyarországon keresztül a Balatonnál.

E.Katolnai 2017.02.22. 13:10:33

A magyar nép. a magyarok nemzete továbbra is ki fog állni Orbán mellett, még akkor is ha lopnak, még akkor is ha korruptok. Százszor az Orbánék, mint egyszer a nemzetellenes liberális söpredék, akinek aljas szószólója a Washington Postból meg a Die Welt szenylapokból idéz. Nem kellettek, és a következő választásokon a magyarok ismét megmutatják idegen pofátoknak, h hol is álltok. már 70 éve van saját hazátok, miért nem vándoróltok ki oda? Miért nem hagytok már minket nyugton?
Sosem fogtok legyőzni minket!

Tom66 2017.02.22. 13:25:02

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Trianon isteni áldás a magyaroknak..." Csak gratulálni tudok ehhez a mondathoz. Ebben az elmebeteg világban még az is előfordulhat, hogy bekerül a történelemkönyvekbe is.

lüke 2017.02.22. 13:37:14

Jó ez a színes óvodás kihúzás
egy polyglott eredetiben olvassa

bearman 2017.02.22. 13:42:57

nagyobb Magyarország - több lopnivaló

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 14:03:57

@Ballib cenzúrázók réme 24: "Trianon isteni áldás a magyaroknak..."

Hülye vagy, Ballib, orbán gazdád összeszarná magát, ha Trianont hirtelen eltörölnék, és a migránsok lennének többségben. :))

na4 2017.02.22. 14:09:27

Hahahaha. Az Amnesty International meg a Helsinki Bizottság a két leggagyibb szervezet. Mások pénzén élősködő, tehetségtlen és utankozó bölcsész- és jogászcsajok hagymázas gyülekezete, akik kamion számra beszélnek hülyeségeket.

A deutsche Lügenpresse meg jobb ha mélyen hallgat. Azok akik elhallgatták a németországi migránscsürhe attrocitásait, akik csontig benyaltak Merkelnek és össze vissza hazudoznak, nos az ilyenek hadovázhatnak össze vissza. Inkább az otthoni mocsokkal foglalkoznának.

ostvan1 2017.02.22. 14:11:48

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ebben teljesen egyetértünk! Végre valaki kimondta, hogy a rosszban is lehet találni jót.

Bicepsz Elek77 2017.02.22. 14:20:40

Ehes d. szno makkal almodik. Orbanra jelenleg önmaga jelenti csak a veszelyt, nem mas.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 14:23:43

@E.Katolnai: "söpredék, akinek aljas szószólója a Washington Postból meg a Die Welt szenylapokból idéz."

:))

@Tibi !: Beleestél a csapdájába. Ez csak kifigurázza a Ballibet. Gondolj bele, ilyen hülye fideszes nincs. Ennél még Ballib is okosabb, pedig ő igazán a legalja.

Bicepsz Elek77 2017.02.22. 14:26:22

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Na ja. Hadrianus csaszar is emberiseg ellenes bűncselekményt követett el, amikor kitiltotta Judeabol es szétszórta a birodalomban zsidokat.

Nzoltan 2017.02.22. 14:37:26

@na4: Vannak hasznos hülyék.

Nzoltan 2017.02.22. 14:42:53

Kíváncsi vagyok, hogy a "demokratikus" ellenzék mekkorát fog zakózni. Maguk segítettek egy újabb ellenzéki szereplőt életrehívni. Ha a torta nem lesz nagyobb, a lejáratódott pártocskák eltűnnek a sülyesztőben.

élhetetlen 2017.02.22. 14:48:31

@E.Katolnai: Nem kéne tudomásul venni, hogy ez az ország nem a tiéd, nem Orbáné, hanem a magyaroké? És nem te vagy az, aki megmondja, hogy ki a magyar?

n3spr3ss0 2017.02.22. 14:55:38

@Ballib cenzúrázók réme 24: Na és? Meggondolták magukat joggal,hiszen az ország napról-napra rosszabb állapotban van.

n3spr3ss0 2017.02.22. 14:58:19

@E.Katolnai: Hazudsz,a birkák fognak kiállni Orbán mellett,a gondolkodó ember soha!
Ezek az újságok nem szennylapok,ezek a haladó világ lapjai,te még a seggedet sem törülheted ki velük.

n3spr3ss0 2017.02.22. 14:59:04

@Ballib cenzúrázók réme 24: Pedig igaza van.Ennyi hülyével kevesebb van az országon belül.

Tom66 2017.02.22. 15:19:38

@n3spr3ss0: Ezzel a kollaboráns mentalitással 2018-ban ismét bezsebelhetitek a kétharmadot, egy kis nemzeti érzés pislákolhatna bennetek. Ezen pedig nem fog segíteni sem a momentán kétfarkú, sem az istenített nyugati sajtó, sem pedig az egyéb pár százalékos ballib pártocskák.

Ballib cenzúrázók réme 24 2017.02.22. 15:38:06

@n3spr3ss0:

"Trianon isteni áldás a magyaroknak..."
"Pedig igaza van."

Kedves ballibek.. Írjátok ée mindannyian minnél többen mennyire utáljátok a magyarokat, és mennyire imádjátok a nemzeti traumákat, amik szétszabdalták országunkat.

Köszönöm az őszinteséget.
Gyűjtöm ezeket a kincseket, hogy megmutassam a hozzászólásaitok kapcsán a magyar gyűlölet mennyire dominál nálatok !

Ballib cenzúrázók réme 24 2017.02.22. 15:40:48

@élhetetlen:

"nem te vagy az, aki megmondja, hogy ki a magyar"

Megmondjátok ti magatoktól is mire tartjátok a magyarokat, rohadt hazaárulók:

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN
b1.blog.hu/2017/02/22/szelestey_lajos_nemzetkozi_sajtoszemleje_2017_februar_130#c32493997
"Trianon isteni áldás a magyaroknak..."

@n3spr3ss0:
b1.blog.hu/2017/02/22/szelestey_lajos_nemzetkozi_sajtoszemleje_2017_februar_130#c32496381
"Pedig igaza van."

Jakab.gipsz 2017.02.22. 15:52:00

Szelestei tematikus válogatása a szokásos libsi locsi-fecsinek tünik az első hallásra.

Ámde komolyan kell venni mint minden önbeteljesítő jóslatot, és ezért kell észre venni a polip SSoross mindent átölelő karjait, (társaságait) a szerző objektívnek tűnő célzatos támadása mögött. Szeretnek egymásra hivatkozni az intézményei.

Itt az ideje, hogy ezek a SSoroSS karok amik egy áltudományos szélhámosságot fedeznek, a neoliberalizmust, le legyenek, szépen komótosan az igazság vasfűrészével nyiszálva.

élhetetlen 2017.02.22. 15:57:57

@Ballib cenzúrázók réme 24: Hát veled nem szándékoztam szóba állni, ez tény. De, Tolna megyében születtem, római katolikus vagyok, itt dolgoztam, és fizettem adót egy életen át, miért is vagyok én hazaáruló? Mert te (valószínű, hogy pénzért) fröcsögsz, mitől vagy magyarabb? A magyarokat te járatod le. Mondhatnám, hogy szégyelld magad, de ezt nem is érted. Ezzel a stílussal nincs erkölcsi alapod a magyar szót a szádra venni.

morpho 2017.02.22. 16:03:21

@élhetetlen:

A magyarméter nála van, te nem tudtad? Egyébként azok szoktak ilyen ostobán "magyarvagyok"-ozni, akik nem értenek semmihez, nem értek el semmit, az életük pedig nem szól semmiről. Valamit fel kéne mutatniuk, de nem tudnak semmit, mert egész életükben, soha nem csináltak semmit. Na ilyenkor jön az, hogy de én legalább magyar vagyok! Muhahaha!

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.02.22. 16:08:00

@Ballib cenzúrázók réme 24: Ez csupa nem fideszes hazudozás. Hol van az elmúlt néhány hét fideszes termése? Miféle újság ez a ripost? Még nem hallottam róla.

élhetetlen 2017.02.22. 16:08:53

@morpho: Kösz, ezért írtam, hogy vele nem szándékoztam szóba állni, de ez most így sikerült.

Tom66 2017.02.22. 16:18:18

Szerintem mindenki nézze meg a Szétszakadt Magyarország című dokumentumfilmet, sok mindenben magunkra ismerünk benne.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 16:26:51

@Jakab.gipsz: "libsi locsi-fecsinek"

Eeeegen. A komoly újságokban a Magyarországról szóló cikkeket libsilocsifecsik írják. A serkesztők direkt le akarják járatni orbánt. Ez nekem olyan kemtrélnek hangzik.

"a polip SSoross mindent átölelő karjait"

Ah, félsz tőle, fideSS bérenc? Az jó! A demokrácia a ti halálotok.

Ballib cenzúrázók réme 24 2017.02.22. 16:33:47

@élhetetlen:

Ezeket az Olimpia ellen lázító haverjaid írták.

Egyetértessz velük ?

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN
b1.blog.hu/2017/02/22/szelestey_lajos_nemzetkozi_sajtoszemleje_2017_februar_130#c32493997
"Trianon isteni áldás a magyaroknak..."

@n3spr3ss0:
b1.blog.hu/2017/02/22/szelestey_lajos_nemzetkozi_sajtoszemleje_2017_februar_130#c32496381
"Pedig igaza van."

Ballib cenzúrázók réme 24 2017.02.22. 16:34:48

@Csuvakka a migráns vuki:

Te csak olvasd a 444, index, RTL, HVG féle ballib hírhamisítást, és bérrettgést az való neked.

sírjatok 2017.02.22. 16:42:35

@morpho: remélem ezt a kifinomult véleményt egy buzifelvonulás alkalmával is leírod, hogy ugye minek kell arra büszkének lenni, ha valaki buzi, hiszen az egy állapot.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.22. 16:43:09

Már megint a Soros által támogatott libsik. A Gyurcsány a hibás.

sírjatok 2017.02.22. 16:44:33

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "A demokrácia a ti halálotok. "

Ja jó, hát akkor majd a 2018-as demokratikus választásokkor csúnyán koppan majd a Fidesz. Nyilván így lesz, ha tényleg a demokrácia a haláluk :D

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.22. 16:46:28

@Jakab.gipsz: "amik egy áltudományos szélhámosságot fedeznek, a neoliberalizmust,"

Már megint kiderül mennyire hülye vagy. A neoliberalizmus egy gazdasági fogalom, egy működő gazdasági modell. Hogy jó vagy rossz az egy másik kérdés. De nem áltudományos. Téged fizetnek azért hogy ennyire hülye legyél, vagy így születtél? Mondjuk ennyire hülye nem lehetsz természetes módon, maximum génmanipulációval.

sírjatok 2017.02.22. 16:47:31

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "A komoly újságokban a Magyarországról szóló cikkeket libsilocsifecsik írják. "

kb. 10000 alkalommal volt már, hogy az ilyen rettegő cikkek "alapját" meg "forráskutatását" ballibsi sivalkodóemberek jelentették, saját szórakozásomra is volt már hogy kerestem (és találtam) ilyeneket.

A másik meg a szenzációhajhászás, annak nem nagyon van hírértéke, hogy "Magyarországon talán nem tartanak népszavazást az olimpiai pályázatról", annak meg van, hogy "Magyarországon diktatúra van". Tehát a cikk így lesz megfogalmazva.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.22. 16:48:39

@E.Katolnai: Már megint gyűlölködsz, miközben Isten igéjét veszed a szádra.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.22. 16:49:28

@sírjatok: De annak van hírértéke, hogy a regnáló hatalom nem meri kiírni a népszavazást.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.22. 16:50:19

@Ballib cenzúrázók réme 24: "Vagyis már 13 éve olimpiát terveztek a szocialisták és az SZDSZ."

Csak akkor még nem volt világválság.

sírjatok 2017.02.22. 16:50:59

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: a többi országban szokott lenni népszavazás róla? Őszintén kérdezem, nem tudom. Légy szíves ha igen, linket is adj.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 16:52:16

@sírjatok: "annak nem nagyon van hírértéke, hogy "Magyarországon talán nem tartanak népszavazást az olimpiai pályázatról""

:)) Ez kurvajó!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.22. 16:53:28

@sírjatok: Mi köze a mi ügyeinkhez. hogy másütt nem tartanak népszavazást? Szuverén nemzet vagyunk, nem? Nekünk nem diktál a Soros, Brüsszel, az EU, az USA, a zsidók, IMF. nemzetközi finánc és karvalytőke.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 16:54:09

@sírjatok: "majd a 2018-as demokratikus választásokkor"

A 2018-as választás nem lesz demokratikus. Ahogy a 2014-es se volt az.

Tiborpapa 2017.02.22. 16:55:06

Orbán rendszere maffializmus, ami nem teremti az értékeket, hanem lenyúlja. A többi csak DUMA, mint az oroszoknál.

sírjatok 2017.02.22. 16:55:48

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Mi köze a mi ügyeinkhez. hogy másütt nem tartanak népszavazást?"

Hát igen, szóval máshol sincs népszavazás. Most akkor vagy ott is diktatúra van, vagy itt sincs, vagy esetleg az olimpiai népszavazás hiánya nem indikálja megfelelően a diktatúra jelenlétét.

Ezt leírhattad volna ilyen normálisan is, tudod, ahogy én szóltam hozzád.

sírjatok 2017.02.22. 16:57:08

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ja ok. Mit tartanál demokratikusnak, egy milyen szavazásos rendszert? Tisztán listásat? Vagy egy olyat, ahol a második lesz az első? Vagy hogy lehetne szerinted demokratikus akkor?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 16:59:46

@sírjatok: "máshol sincs népszavazás"

Ne terelj. (Miért ne lenne? Svájcban napi rendszerességgel van népszavazás.)

A habonymédia hallgatja csak el azt a hírt, hogy a budapestiek 20%-a akar népszavazást az olimpiáról. Ne csodálkozz, ha mégis a küldföldi újságok tudomására jut. Nem tudod megnemtörténtté tenni.

sírjatok 2017.02.22. 17:01:08

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Ne terelj. (Miért ne lenne? Svájcban napi rendszerességgel van népszavazás.)"

Baszki, én ne tereljek, és elkezdesz másról beszélni :D A velünk együtt pályázó többi városban volt róla népszavazás?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 17:01:38

@sírjatok: "milyen szavazásos rendszert? "

Egy szabad választást tartanék demokratikusnak. Ne tettesd magad hülyének, mintha nem tudnád, mitől szabad egy választás.

sírjatok 2017.02.22. 17:01:54

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: A fölényeskedő gúnyolódás meg szóvirágok ahelyett, hogy simán beismerted volna, hogy nem, máshol sincs népszavazás róla.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 17:02:17

@sírjatok: "A velünk együtt pályázó többi városban volt róla népszavazás? "

Ne terelj!

A habonymédia hallgatja csak el azt a hírt, hogy a budapestiek 20%-a akar népszavazást az olimpiáról. Ne csodálkozz, ha mégis a küldföldi újságok tudomására jut. Nem tudod megnemtörténtté tenni.

sírjatok 2017.02.22. 17:03:57

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Mert most nálunk nem szavazhat mindenki, vagy egyes emberek szavazata kettőt ér, vagy nem jelenik meg minden lehetőség a szavazólapon, vagy nem jól ellenőrzik a szavazatokat, vagy mi?

Tényleg nem tudom, mitől nem demokratikus szerinted. Írd már le. De ne ilyen általános dolgokat, hogy "nem elég szabad" meg "nem demokratikus", hanem ilyen konkrét, igazi dolgokat. Pl. csalnak szerinted?

sírjatok 2017.02.22. 17:05:38

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: És? Most akkor ez mit jelent szerinted? Most komolyan annyi a hír, hogy jaj Orbán akart valamit, de a nép nem, és emiatt nem lesz? Ez az antidemokratikusság szerinted?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.22. 17:07:11

@sírjatok: Ja, hogy fölényeskedő gúnyolódás, hogy szuverén nemzet vagyunk és nekünk nem diktálnak? Mit nem mondasz!
Miért külföldre hivatkozol? Ezer milliárdról nem lehet népszavazást tartani, 300 forintos vizitdíjról igen?

sírjatok 2017.02.22. 17:08:49

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Most értem, hogy beégtél ezzel, hogy máshol sincs népszavazás róla, de légy szíves nyugodj meg, én se tudtam. Na, most már tudjuk.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 17:10:55

@sírjatok: "Most komolyan annyi a hír, hogy jaj Orbán akart valamit, de a nép nem"

orbán akart egy fontos, rizikós döntést - ami évtizedekre meghatározza az ország helyzetét - áterőltetni a nép megkérdezése nélkül, és a nép magának akarja a döntést. Ha szerinted ez nem hír, akkor semmi, be lehet zárni az összes úságot, és macskás képeket posztolni.

sírjatok 2017.02.22. 17:13:36

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: ok, és akkor most ebben az az antidemokratikus, hogy Orbán engedett (vagy vélhetően engedni fog, lásd a fenti cikkekben) a nép szavának, mint pl. az internetadónál?

Baszki hát én azt hittem, hogy az lenne az antidemokratikus, ha ilyenkor közénk lövetne, erre most kiderül, hogy az a baj, hogy valamit akar, amit aztán a nép nem, és akkor mégse lesz.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 17:15:08

@sírjatok: "most már tudjuk."

Most már tudjuk, bár kurva lényegtelen.

Főtt lófaszt evett Matt LeBlanc, a Jóbarátok sztárja
www.origo.hu/teve/20170221-a-jobaratok-sztarja-matt-leblanc-gasztronomiai-kalandja-a-top-gearben.html

Most már ezt is tudjuk, bár ez is kurva lényegtelen.

sírjatok 2017.02.22. 17:17:48

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: nézd, ha valaki arra fűzi fel a gondolatmenetét, hogy

- nálunk nem kérdezik meg a népet az olimpiáról
-> tehát itt önkényuralom van

akkor én egy egész releváns kérdésnek érzem azt, hogy máshol megkérdezik-e a népet. És ha azt látjuk, hogy máshol sem kérdezik meg, olyan helyeken sem ahol triviálisan nincs önkényuralom, akkor jelzem, hogy a következtetés hibás.

Én ezt nem érzem lényegtelennek.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 17:17:51

@sírjatok: "most ebben az az antidemokratikus, hogy Orbán engedett (vagy vélhetően engedni fog, lásd a fenti cikkekben) a nép szavának, mint pl. az internetadónál?"

Nem tudom, hogy megint meg fog-e futamodni orbán az erő hatására. valószínűleg meg fog futamodni, mert mindig megfutamodik, de nem tudom, melyik megoldást fogja választani.

1ghost 2017.02.22. 17:17:58

@Nzoltan: @sírjatok: @Ballib cenzúrázók réme 24:

Már megint nickek tucatjain rohadsz itt a neten és öntöd a tolvaj, korrupt gazdád hazugságait.

Mars dolgozni, utcát seperni, árkot tisztítani, hogy végre valami hasznodat is vegyék a magyarok, te semmirekelő parazita narancsfasz.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 17:19:13

@sírjatok: "máshol megkérdezik-e a népet."

Minenhol megkérdezik, csak ebben a szomorú völgyben nem.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.22. 17:22:28

@sírjatok: Te égtél be azzal, hogy arra hivatkoztál, hogy másütt nincs népszavazás. Hogy te égtél be, misem bizonyítja jobban, hogy megsértődtél, amikor leírtam, hogy mi szuverén nemzet vagyunk, mi magunk döntünk. :-))

Jakab.gipsz 2017.02.22. 17:23:35

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

A demokráciáról beszélni és demokratának lenni nem ugyan azt jelenti. A cocialista demokrácia is beszélt önmagáról, de nem volt demokrata akkor ott senki sem, hasonló hacsak nem ugyan az a helyzet mai is, akkor is állandóan folyt az ellenség keresése és ma is, akkor Kádárt (baszogatták) a demokráciát féltők, ma pedig Orbánt, mószerolják. Akkor Moszkvának, ma Brüsszelnek. A neoliberializmus eleve egy korrupcióra épülő rendszer, (bárkit bár miért, bár mikor, meg lehet vádolni), ez van leöntve a nyitott társadalom nevezetű takonnyal, aminek csak ellenségei vannak, tehát egy nyelvi-logikai csapda. Ha nem azt mondod amint a SSoross emberi, akkor eleve ellenség vagy. Nesze-neked adok semmit, fog meg jól. Soros Gyuri egy szélhámos-filozófus!

sírjatok 2017.02.22. 17:24:40

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: De nem érzed ezt tök furának, hogy ha Orbán
- csak azért is köti az ebet a karóhoz, akkor "diktatúra van"
- ha azt csinálja, amit a nép akar, akkor "megint megfutamodik"

Mit kellene csinálnia Orbánnak ebben a speciális esetben ahhoz, hogy te elégedett legyél vele? Ha nem tud Orbán ilyet csinálni, akkor biztosan nem veled, a te elvárásaiddal van a gond?

sírjatok 2017.02.22. 17:25:25

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: nézd, ha valaki arra fűzi fel a gondolatmenetét, hogy

- nálunk nem kérdezik meg a népet az olimpiáról
-> tehát itt önkényuralom van

akkor én egy egész releváns kérdésnek érzem azt, hogy máshol megkérdezik-e a népet. És ha azt látjuk, hogy máshol sem kérdezik meg, olyan helyeken sem ahol triviálisan nincs önkényuralom, akkor jelzem, hogy a következtetés hibás.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.22. 17:25:30

@Nzoltan: "nem tözsdén és nem napiárfolyamon vesszük a gázt, hanem hosszútávú szerződések útján. Putyintól. És ebben orbán megint jobb volt, mint a fletóék."

Mikor rádpirítottam hogy milyen hülyeséget írtál, nagyon eltűntél!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 17:27:24

@Jakab.gipsz: Haszudsz, terelsz, csúsztatsz, nincs egy egyenes mondatod.

sírjatok 2017.02.22. 17:27:45

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Minenhol megkérdezik, csak ebben a szomorú völgyben nem. "

Be tudnád linkelni mondjuk a Los Angelesi népszavazást, és annak az eredményét? Tényleg nem tudom. Előre is köszi.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.22. 17:28:29

@sírjatok: Nem én fűztem fel, hanem te. :-))

"A másik meg a szenzációhajhászás, annak nem nagyon van hírértéke, hogy "Magyarországon talán nem tartanak népszavazást az olimpiai pályázatról", annak meg van, hogy "Magyarországon diktatúra van". Tehát a cikk így lesz megfogalmazva."

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.22. 17:29:21

@sírjatok: Miért kellene linkelnie? Ezt te találtad ki hogyha nincs népszavazás akkor diktatúráról fognak cikkezni.

sírjatok 2017.02.22. 17:30:16

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ha már megint a demokráciánál tartunk, ugye azt állítottad, hogy a 2014-es, 2018-as választások nem demokratikusak, mert "nem szabadok", erre kérdeztem, hogy ezt egész konkrétan hogyan értetted.

Tehát mondjuk nem indulhatott minden párt, vagy egyes emberek szavazata kettőt ért, vagy csaltak a számolásnál, vagy hogyan volt ez szerinted. Mi volt egész konkrétan a nem demokratikus benne. De légyszi ne ilyen általános dolgokat mondj, hogy "nem elég szabad", hanem pl. "csalnak a számolásnál".

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 17:32:02

@sírjatok: "nálunk nem kérdezik meg a népet az olimpiáról
-> tehát itt önkényuralom van"

Így van. Máshol megkérdezik. orbánnak nem elég egy felvilágostó kampány, és egy közvéleménykutatás, ő a nehezebb utat választja.

Ez az ordas hazugság helyettesítette orbánnál a tájékoztatást:
"Hétszáz milliárdba kerül az olimpia, a bevétel ezer milliárd fölött lesz, a nyerségből felújítjuk a kórházakat, mert más pénzt nem adok rá, ha beledögklötk se."

Csoda, hogy kinyílik a bicska az emberek zsebében?

sírjatok 2017.02.22. 17:32:32

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Ha megnézed, erre reagáltam:
"A komoly újságokban a Magyarországról szóló cikkeket"
Tehát általánosságban. De ha megnézed, a cikkekben is utalgatnak ilyesmikre.

sírjatok 2017.02.22. 17:34:45

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Így van. Máshol megkérdezik."

Légyszi linkeld be a Los Angelesi népszavazást, és annak eredményét! Komolyan nem tudom. Biztos rosszul keresem, de nekem nem ad ki rá semmit a google.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 17:35:36

@sírjatok: Na, terelsz. Jó napod van, válaszolok.

A saját előnyére átírta a választási törvényt.

A saját előnyére átírta a körzethatárokat.

Törvénytelenül közpénzt használt a kampányára. Sokat.

Zsarolással szerzett szavazatokat.

Törvénytelenül szerzett szavazólistákat.

Én nem tudom fölsorolni azt a sok törvénytelenséget, amit a Kedves Vezetőd elkövetett.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 17:37:00

@sírjatok: "Los Angelesi népszavazást"

Ott nem erőltette ki a városvezetés a népszavazást. Minek?

$pi$ 2017.02.22. 17:37:17

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Minenhol megkérdezik, csak ebben a szomorú völgyben nem. "

Nem, nem szokás népszavazást tartani. Az mszp sem tartott amikor olimpiát akart, akkor sem, amikor nem akart. Szóval ne kamuzz már megint. :D

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.02.22. 17:37:34

@Ballib cenzúrázók réme 24: Ez nem volt válasz. Ez szar volt, ami folyamatosan ömlik a büdös fideszes pofádból. Választ kérek, hogy miféle cucc az a ripost?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.22. 17:37:38

@sírjatok: Lehet. Kit érdekel mit ír egy újságíró? Miért kéred rajtunk azt számon, amit valahol olvastál majd kijelented hogy erről fognak itthon cikkezni? Idézd, mi hol írtukkk hogyha nincs népszavazás, akkor diktatúra van! Szóval?
Ki is égett most be? :-))

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 17:38:34

@sírjatok: Nagyon belemanőverezted magad. Ebből már nem fogsz jól kijönni. :))

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 17:39:35

@$pi$: "nem szokás népszavazást tartani."

Én is ezt mondom.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.22. 17:41:37

@$pi$: " Az mszp sem tartott amikor olimpiát akart, akkor sem, amikor nem akart."

De nem is adott be pályázatot.

sírjatok 2017.02.22. 17:42:34

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"A saját előnyére átírta a választási törvényt."
Benne van, hogy csak a Fidesz nyerhet?
Nem. A választási törvény most jobban jutalmazza a nyertest, ez tény. De ha az MSZP lenne a nyertes, őt jutalmazná jobban.

"A saját előnyére átírta a körzethatárokat."
Itt inkább azt kéne bizonyítani, hogy eddig volt helyes, és most helytelen :)

"Törvénytelenül közpénzt használt a kampányára. Sokat."
Ez biztos így volt, enyhítheti a fájdalmunkat, hogy ezt valószínűleg minden párt megtette, tehát nem csak a 2014-es választás volt akkor szerinted antidemokratikus, hanem a 2010-es, 2006-os, 2002-es, 1998-as, 1994-es, stb.

"Zsarolással szerzett szavazatokat."
Én igazán nem tudom, hogy a szavazófülke magányában hogy lehet bárkit is zsarolni. Ha a láncszavazásokra gondolsz, ezt minden párt csinálja, és max. tizedszázalékokat számíthat.

"Törvénytelenül szerzett szavazólistákat."
...hát passz. Azért én azt gondolnám, hogy attól még bárki úgy szavazhat, ahogy akar.

sírjatok 2017.02.22. 17:43:36

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Ott nem erőltette ki a városvezetés a népszavazást. Minek? "

Óóóóóó de hiszen azt mondtad, hogy ezt MINDENHOL megkérdezik, most akkor mégse annyira kérdezik meg mindenhol?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 17:44:21

@sírjatok: Haszudsz, terelsz, csúsztatsz, nincs egy egyenes mondatod.

De ezt már írtam a másik nickednek. :))

sírjatok 2017.02.22. 17:45:58

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Jaj hagyjuk már, folyamatosan ezt sugalljátok :D Le ne tagadjátok már ezt.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 17:46:08

@sírjatok: "MINDENHOL megkérdezik,"

Igen. Problémád van ezzel? Jó, tudom, nem tetszik, hogy más, fejlett otrzágkban demokrácia van. Nem tudlak sajnálni.

sírjatok 2017.02.22. 17:47:27

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Egyik állításod: Mindenhol megkérdezik.
Másik állításod: Los Angelesben nem kérdezték meg.

Beláthatjuk, ellentmondásra jutottunk.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 17:48:24

@zokogjatok: A gipszjakab nickednek itt fentebb. Hiába teszed az ártatlant, lebuktál.

$pi$ 2017.02.22. 17:48:52

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "De nem is adott be pályázatot. "

merthogy nem csináltak semmit... :)

megkérdezték az embereket, hogy adjanak -e be pályázatot? nem? eldöntötték ez emberek feje felett? el! akkor?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 17:50:19

@sírjatok: "Másik állításod: Los Angelesben nem kérdezték meg."

Nekem nem volt ilyen állításom. Részeg vagy?

Figyusz, nagyon hülyét csináltál már magadból, most még kiszállhatsz. Ennél már csak roszabb lesz. :))

sírjatok 2017.02.22. 17:50:51

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Szerintem viszont tök általános és megfoghatatlan dolgokat írsz, pl. hogy "zsarolással jutott szavazatokhoz".

Szerintem zsarolással szavazathoz jutni kb. úgy néz ki, hogy végigmennek a katonák az utcán, kirángatják Józsi bácsit szavazni, bemennek vele együtt a fülkébe, hogy Józsi bácsi nehogy rossz helyre szavazzon. Ez a zsarolás.

Ilyen történt szerinted?

Ugyanígy a körzethatárok, választási törvény, stb.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.22. 17:51:18

@sírjatok: Idézzél tőlünk ilyet! Az hogy te mit képzelsz bele az írásainkba, az a te dolgod.
Régi trükk ám ez, hogy írsz valamit, amit nekiállunk megcáfolni majd megpróbálod a szánkba adni, aztán számon kéred miért mondunk ilyet.
Ezt a vita trükköt már 20 éve a fórumozások kezdetén sem kajáltam be.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 17:51:39

@$pi$: Én sem emlékszem, hogy az MSZP beadott volna olimpiai pályázatot.

Megnyertük?

sírjatok 2017.02.22. 17:52:23

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Légy szíves akkor segíts helyesen értelmezni a 2017.02.22. 17:37:00 hozzászólásodat, hogy akkor ott mit is állítasz, mert nekem nem tiszta.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 17:53:26

@sírjatok: "zsarolással szavazathoz jutni kb. úgy néz ki, hogy végigmennek a katonák az utcán"

A fideSSnek ennél kifinomultabb módszerei vannak.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.22. 17:53:26

@$pi$: Ja értem. Az emeszpé nem kérdezte meg az embereket és nem is adott be pályázatot. Az sokkal demokratikusabb, fideszesebb, beadni egy pályázatot, hogy nem kérdezték meg az embereket, igaz? :-))
Már megint hülyét csinálsz magadból, mint a valutatartalékkal.

sírjatok 2017.02.22. 17:53:49

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Semmi gond, simán lehet hogy félreértettelek titeket. Szóval akkor nem állítjátok, hogy Magyarországon önkényuralom vagy diktatúra van, remek.

sírjatok 2017.02.22. 17:55:10

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: De ez most megint egy ilyen általános ködös kijelentés. Egész pontosan milyen zsarolást alkalmazott a Fidesz, hogy az emberek a fülke magányában kénytelenek voltak rá szavazni?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 17:55:14

@sírjatok: Ennél tisztbban nem lehet. Nem tudok. Erőltesd meg magad.

sírjatok 2017.02.22. 17:58:49

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: De ez egyáltalán nem tiszta. Azt állítottad, hogy a Fidesz zsarolással jutott szavazatokhoz, de ez így a levegőben lóg, egy üres állítás. Kiket zsarolt meg, mivel, hogyan ellenőrizte, hogy azok tényleg rá szavaztak-e?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 17:59:04

@sírjatok: "Egész pontosan milyen zsarolást alkalmazott a Fidesz"

Te az elmúlt 6 évet egy elhagyott völgyben egy lapos kő alatt töltötted, vagy csak trollkodsz.

1. Megígértetik Józsibácsival, hogy a fideSSesre szavaz, vagy nem kap közmunkát, és éhenhal.

2. Az egész városnak megmondják, hogy ha nem a fideSSes nyer, akkor kiéheztetik őket, egy járda nem fog épülni az elkövetkezendő 4 évben.

sírjatok 2017.02.22. 18:00:42

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Egyébként tök édi, hogy azt hiszitek, hogy csak 1-2 fideszes van, és ők nyomják sok nicken, aztán választásokkor meg mindig megy a nagy meglepődés, hogy jé tényleg ennyien vannak. Tényleg ennyien vagyunk, ember :D

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 18:01:22

@sírjatok: "nem állítjátok, hogy Magyarországon önkényuralom vagy diktatúra van"

Dehogynem. Neked súlyos szövegértési nehézségeid vannak. Vagy csak trollkodsz. Válassz!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.22. 18:01:58

@sírjatok: Én nem állítom. Van egy legitim kormány, amely legitim, szabad választáson jutott hatalomra. Hogy ez a kormány nekem nem tetszik, az egy másik kérdés. Ahogy az is hogy szerintem visszaél a politikai erőfölényével, ami nem szokás a normális demokráciákban.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.22. 18:03:10

@sírjatok: A posztokon hemzsegők és a szavazatok arányában miért gondolod hogy van összefüggés?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.22. 18:03:53

Na én kiszállok. 18 óráig tartott a munkaidőm Sorosnál.

sírjatok 2017.02.22. 18:04:21

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
1. De Józsibácsiról honnan tudják, hogy kire szavazott? Vele mentek a fülkébe?
2.a Gondolod, hogy ez sok embert befolyásol (pláne egy olyan városban, ahol amúgy se épül semmi, hiszen a Fidesz alatt minden csak romlik, mint az köztudott)
2.b illetve csak a Fidesz csinálja ezt?

Bocs, de ezek ilyen paranoiás kemtréles képzelgések szerintem.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 18:05:06

@sírjatok: A demens nyuggerek kis része trollkodik itten, én csak Lenint tudom megnevezni.

sírjatok 2017.02.22. 18:07:11

"nem állítjátok, hogy Magyarországon önkényuralom vagy diktatúra van?"

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Dehogynem."

Ja, ezt értem. Szerintem is ezt állítod, nincsenek szövegértési problémáim, de ugye Kurt nem állítja, sőt kikérte magának.

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Én nem állítom."

Ez esetben elnézést, félreértettelek, csak annyira osztottad a capslockos álláspontját, hogy azt hittem, ez is közös.

Na szóval szerintem először akkor egymással beszéljétek meg, hogy van-e itt diktatúra.

lippsi e vagy? 2017.02.22. 18:07:13

AI: "a gyűlölet és a félelem olyan szintre emelkedett a világban, amit Hitler hatalomra jutása óta nem lehetett tapasztalni"

Ilyesmi persze elő nem fordulhatott a békés boldog kommunista időkben, amkor egymást puszilgatták a világ népei

LOL

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 18:07:46

@sírjatok: "Józsibácsiról honnan tudják, hogy kire szavazott?"

Megígértetik vele. De ezt már írtam.

"Gez sok embert befolyásol"

A mellékelt ábra szerint igen.

"csak a Fidesz csinálja ezt?"

Ha más is csinálná, akkor nem lenne csalás? Ha téged Józsi megpofoz, akkor Bélának is szabad? Ugye, hogy nem! Na, érted már?

sírjatok 2017.02.22. 18:08:46

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "A posztokon hemzsegők és a szavazatok arányában miért gondolod hogy van összefüggés?"

Jogos, hogy nem mindig tök egyértelmű, de ma pl. feltűnően több a jobbos (ok, "nemzeti") kommentelő, mint mondjuk 10 éve. Persze ez csak egy megérzés.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 18:10:06

@lippsi e vagy?: "a gyűlölet és a félelem olyan szintre emelkedett"

1993 15% idegengyűlölő
2016 98% idegengyűlölő

A kádárkorban a magyarok a vendégszeretetükről voltak híresek, ma a gyűlöletükről. Ezt érte el orbán.

sírjatok 2017.02.22. 18:12:12

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "A mellékelt ábra szerint igen."

Nem :D A saját szabályaiddal magyarázol egy jelenséget, és mikor valaki a szabályaidat firtatja, az eredményre mutatsz.

Ez kb. olyan, hogy "van egy szellem a kávégépben, és az főzi a kávét", majd mikor rámutatnak, hogy ez nevetséges, akkor a kávéra mutatok: "hát nem látjátok? Itt a kávé, ez a bizonyíték!".

Bocs de az hogy a Fidesz nyert kb. mindenhol, ezt azzal magyarázni hogy mert mindenhol megzsarolták az embereket, hiszen "megígértették velük", meg a városokat, ez elég paranoiás, hadd ne is vesztegessek rá több szót.

lippsi e vagy? 2017.02.22. 18:12:50

Neue Zürcher Zeitung: "Úgy néz ki, hogy keresztet vethet olimpiai álmaira Orbán Viktor, mert a pályázat az általános elégedetlenség fókuszába került. Ily módon érzékeny vereség fenyegeti a sportért lelkesedő erős embert, aki számára presztizskérdés a pályázat."

Bruhaha, nemrég szavazták le a svájciak népszavazáson a téli olimpia megrendezését. Akkor most mi van, ki örömködik kicsodán?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 18:13:21

@sírjatok: "feltűnően több a jobbos (ok, "nemzeti") kommentelő"

Én magamon kívül nem látok sok jobboldali hazafit. Baloldaliakat inkább. Valójában a leggtöbbjük preferencáit nem tudom.

Annál több szélsőjobb gyűlölködő fizetett fideSStrollt.

sírjatok 2017.02.22. 18:14:08

@lippsi e vagy?: figyi, az előbb valamelyik levezette, hogy azért van önkényuralom, mert Orbán azt csinálja, amit a nép akar.

lippsi e vagy? 2017.02.22. 18:16:14

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Elkerülte a figyelmedet, hogy Orbán az évértékelőjében szabad letelepedést ígért az igazi menekülteknek: a németeknek, olaszoknak, franciáknak és Európa más hasonló páriáinak

sírjatok 2017.02.22. 18:17:21

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: De hát szerintem te sokkal inkább gyűlölködsz, olvasd már vissza magad :D Nevetséges vádakat vágsz másokhoz, hogy fizetett trollok, sok nicken nyomják, stb. Nyugi már, ember. Mindenki azt akarja (ok, elég sokan), hogy Magyarországnak jobb legyen, tehát az alapcélunk tök egyforma. Az a különbség, hogy ki így gondolja, ki úgy. Szóval nem kell ez a trollozás meg SS-ezés.

lippsi e vagy? 2017.02.22. 18:17:43

@sírjatok:
Ez vagy önkényuralom, vagy populizmus, attól függően aznap mi van kiadva a poszternek

2017.02.22. 18:18:01

@lippsi e vagy?: "nemrég szavazták le a svájciak népszavazáson a téli olimpia megrendezését"

Jézusom, már a svájciak is Soros bácsi kottájából játszanak?

sírjatok 2017.02.22. 18:19:02

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ja és ha a gyűlölködésnél tartunk, hadd hozzam elő megint a témát:
- Ha Orbán ragaszkodik az olimpiához, és keresztülviszi, akkor diktátor,
- Ha meghajol a nép előtt, akkor gyáva és menekül.

Szóval szerinted akkor mit kellene tennie? Mi az, aminek örülnél? Ha nincs ilyen, akkor biztos, hogy nem inkább te gyűlölködsz?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 18:19:40

@lippsi e vagy?: "évértékelőjében"

:))

Az egy sztendápos produkció volt. Rendkívül szórakoztató. Hazugságok tömkelege. Te abból bármit is levezetsz?

"szabad letelepedést ígért az igazi menekülteknek: a németeknek, olaszoknak, franciáknak"

NÉMET menekültek. :))

sírjatok 2017.02.22. 18:20:31

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa: Jah, Los Angelesben viszont brutális az önkényuralom.

2017.02.22. 18:22:40

@sírjatok: "Mindenki azt akarja (ok, elég sokan), hogy Magyarországnak jobb legyen, tehát az alapcélunk tök egyforma. Az a különbség, hogy ki így gondolja, ki úgy. Szóval nem kell ez a trollozás meg SS-ezés. "

Buzi fideszes hazaáruló fiúka! Amióta ti loptok, azóta Magyarországnak már kurva jó. Nem kell, hogy ezentúl jó legyen, mert már így is kurva jó (nektek, nemzeti tolvajoknak). Ti szajkózzátok ezt ezerrel minden médiában. Ha nem így volna, te sem itt vernéd anyádat telibe egész nap több nick-en.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 18:23:20

@sírjatok: Ha Orbán ragaszkodik az olimpiához, és az emberek akarata ellen keresztülviszi, akkor diktátor.

Igen.

Ha megijed, mikor a nép erőt mutat, és menekül, akor gyáva.

Igen.

Kezdesz belejönni.

sírjatok 2017.02.22. 18:23:23

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "NÉMET menekültek. :)) "

Ok, nem menekültek, de elég sok német nyugdíjas költözik ide, mert remekül megélnek itt a nyugdíjukból. Sőt újabban nem csak nyugdíjasok:
www.express.co.uk/news/world/710723/Hungarian-estate-agents-Germans-migrant-crisis-behind

Az egész balodal RETTEG Habony Árpádtól 2017.02.22. 18:24:09

"Külföldi sajtó: befellegzett Orbán reményeinek, keresztet vethet az álmaira, vereséget szenvedett"

Csodalkoztam is hogy mar szerda este van, es meg csak nyoma sincs a heti bukasnak.
Se a sajtoszabadsag, se a demokracia meg nyomokban sem szunt meg.
Tudom hogy azert van meg ido, de olyan hianyerzetem volt, megszoktam mar 7 eve, hogy minden heten megbukik az orbanrezsim.

sírjatok 2017.02.22. 18:24:13

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa: Azért tök jó, hogy vannak ilyen hozzászólások, mert egyből látszik mindenkinek, hogy ki gyűlölködik meg ki nem :D

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 18:24:27

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa: ""Mindenki azt akarja (ok, elég sokan), hogy Magyarországnak jobb legyen"

Kivéve a magyargyúlölő orbán és a fideSS szöpredék.

sírjatok 2017.02.22. 18:26:14

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ok, csak a lényegi kérdésre nem válaszoltál: mi olyat tudna ebben konkrétan tenni Orbán, amire azt mondanád, hogy ez korrekt? Ha szerinted X is szar, meg !X is, akkor nem lehetséges, hogy az elvárásaid teljesíthetetlenek?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 18:26:54

@sírjatok: "elég sok német nyugdíjas költözik ide, mert remekül megélnek itt a nyugdíjukból."

És?

A magyar fizetések kurva alacsonyak. Az árak nem mind olyan magasak, mint Németo.-ban. Haljanak éhen a magyarok, vagy minek örömködsz?

sírjatok 2017.02.22. 18:28:14

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: :/

Nézd, én tényleg igyekeztem normálisan beszélni veled, nem sértegetni, érvelni, stb, és csak megy tovább a mocskolódásod. Miért csinálod ezt? Szerinted most ettől az lesz, hogy a fejemhez kapok, és azt mondom, nohát milyen igaza van, szaladok is orbánt dönteni? Vagy mire gondolsz, mit érsz el az ilyen fideszsöpredékezéssel?

lippsi e vagy? 2017.02.22. 18:28:53

Die Welt: "Magyarországon egyre jobban terjed az antiszemitizmus – írja a konzervatív lap annak kapcsán, hogy a Szent István parkban az országalapító szobrát akarják Lukács György emlékművének a helyére állítani."

Nyilván a Lenin szobrok eltávolítása is antiszemita pogromnak felet meg a keleti blokk országaiban

Vissza Lenint Marxot, Kunbélát és Lukácsot, meg a többi bolsevik szobrát is, mert aztán irgumburgum antiszemitizmus

élveteg 2017.02.22. 18:29:11

" Ott van annak a filózófusnak is a szobra, aki nagy hatást gyakorolt az elmúlt évszázadban Európa szellemi életére."

Aha ..... Ennek a világrengető filozófusnak kb annyi jelentősége van a filozófia történetében mint Alfred Rosenbergnek Ha a németek nyerik a háborút akkor Rosenberg gyakorolt volna nagy hatást az elmúlt század szellemei életére

sírjatok 2017.02.22. 18:29:55

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Csak azért idéztem be, mert mintha hitetlenkedéssel fogadtad volna, hogy Magyarországra jönnek németek permanensen lakni. Miből vezetted le, hogy annak örülök, hogy "éhenhalnak a magyarok"?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 18:32:32

@sírjatok: "mi olyat tudna ebben konkrétan tenni Orbán, amire azt mondanád, hogy ez korrekt?"

Mondjuk korrekten videlkedni. Ez miért olyan érthetetlen neked?

Felvilágosító kampány, miért jó az olimpia, és mibe keül nekünk. Nem agymosó gyűlöletkampány milliárdokért, hanem lakossági fórumok, tévébeszélgetések, újságcikkek. Teljesen elszoktál már a demokráciától, vagy sose tapasztaltad, ha neked ez mind újdonság.

A készítettek egy hazug elemzést, ennek egy méghazugabb kivonatát adták a fővárosi képviselők kezébe 5 perccel a szavazás előtt, és döntsenek az olimpiáról. Ilyen a világon nincs.

Kivlov 2017.02.22. 18:34:56

Nyaljátok csak a mingráncsok s*ggét, majmok.

sírjatok 2017.02.22. 18:38:04

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: No, haladunk, egy konkrét válasz. Tehát egy társadalmi párbeszédet kezdeményezni, ezt hiányolod. Megkérdezhetem, hogy melyik korábbi kormány csinálta ezt pl. a NATO csatlakozás témájában, illetve egyéb jelentősebb ügyekben? Válaszolhatod azt is, hogy egyik sem, persze.

lippsi e vagy? 2017.02.22. 18:38:24

@sírjatok:
Ez a macskás nick időnként mintha becsavarodna nem kicsit. Ha legalább betegségbelátása volna, talán még kezelni is lehetne az orbanofóbiáját. Persze nem úgy hogy rendszeresen betép

sírjatok 2017.02.22. 18:39:08

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: viszont én is most ritkásabban leszek, szóval ha nem válaszolok azonnal, az nem azért van, mert "elmenekültem", hanem mert nem olvastam :D

sírjatok 2017.02.22. 18:39:38

@lippsi e vagy?: psszt, épp szelídíteni próbálom :D

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.02.22. 18:40:13

"befellegzett Orbán reményeinek, keresztet vethet az álmaira, vereséget szenvedett"

Álom, álom, édes álom...

lippsi e vagy? 2017.02.22. 18:47:31

@élveteg:
Néha van egy olyan érzésem, hogyha a mostani libsi nomenklatúrán múlna, simán visszatuszkolnának a bolsi rendszer általuk távolból rajongott életfeltételei közé. Nem tudnám megmondani, a rosszindulat vagy a tudatlanság beszél ilyenkor Lukács György és a többi bolsevik nyugati rajongóiból

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 18:54:16

@sírjatok: Egyébként meg nem tudlak komoly vitapartnernek tekinteni, ha minden igyekezeted csak arra irányul, hogy kiforgassad a mondandómat.

sírjatok 2017.02.22. 18:59:28

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: mivel engem idézel, nekem mondasz ilyeneket, nehéz nem magamra venni.

Itt trollozol, SS-ezel meg söpredékezel nekem, rólam, aztán még én vagyok a hülye, mert "minek veszem magamra". Öregem :D

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 19:00:46

@sírjatok: "Csak azért idéztem be, mert mintha hitetlenkedéssel fogadtad volna, hogy Magyarországra jönnek németek permanensen lakni."

Hazudsz. Nem csúsztatsz, nem terelsz, ez ordas hazugság. Idézem "igazi menekülteknek: a németeknek, olaszoknak, franciáknak és Európa más hasonló páriáinak"

"MENEKÜLTEKNEK"

"NÉMET MENEKÜLTEK"

Ez faszság! Német nyuggerek, akik az EU-n belül szabadon mozognak, és oda költöznek, ahol nekik kellemes az éghajlat és a környezet. Ezeket MENEKÜLTEKNEK nevezni ORDAS HAZUGSÁG! Trollkodás a köbön! Kubatov büszke lehet rád!

sírjatok 2017.02.22. 19:01:12

@morpho: Persze, sőt Hamburgban is volt róla szavazás asszem.

Viszont én nem azt állítottam, hogy soha sehol nem szavaztak róla, hanem azt kifogásoltam a capslockos ember állításai közül, hogy mindig mindenhol szavaztak róla, ami nem igaz.

morpho 2017.02.22. 19:01:17

@sírjatok:
Érdekes, mindenhol a korrupció miatt bukott el a történet, ahogy Budapesten is. Egyszer, majd ha egy tisztességes kormány és tisztességes város vezetés nyújt be egy ilyen pályázatot, akkor talán...Bár ilyen itt nem lesz soha.
444.hu/2016/09/21/delutan-roma-kiszall-az-24-es-olimpiaert-vivott-versenybol

sírjatok 2017.02.22. 19:04:05

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Német nyuggerek, akik az EU-n belül szabadon mozognak, és oda költöznek, ahol nekik kellemes az éghajlat és a környezet."

De nyugtass meg, hogy pont ugyanennyire kikelsz az ellen, ha pl. azt mondják, hogy x százezer magyar menekült el az országból, holott ők is pontosan ezen jogukkal élnek. Szóval az a duplabeszél ne menjen már, hogy "többszázezer magyar menekült ki Londonba", de "akik ideköltöznek németek, azok nem menekülnek, hanem itt szeretnének élni és nem Németországban".

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 19:04:06

@Kovacs Nocraft Jozsefne: ""befellegzett Orbán reményeinek, keresztet vethet az álmaira, vereséget szenvedett"
Álom, álom, édes álom... "

Legyen igazad! orbán álmainak beteljesüléséhez az kell először is, hogy orbán ne meneküljön el a népszavazás elől. Erre én kicsi esélyt látok.

rasztaszív 2017.02.22. 19:04:12

@sírjatok: " hogy mindig mindenhol szavaztak róla, ami nem igaz. "

a mindig,mindenholt sehol nem taláőlom.segíts,légyszi,hol lelem...

morpho 2017.02.22. 19:04:36

@sírjatok:

Mindig mindenhol szavaztak róla. Aztán amikor rájöttek, hogy ahol szavaztak róla, ott mindig elbukott, azóta néhány helyen nem szavaztak. Egyébként Los Angeles és Párizs ezerrel támogatja és nem lopják ki az egészet. Budapesten az előkészítési pénzt is ellopták, miközben a metró évek óta füstöl, Felcsúton meg stadion épül és kisvasút. Az egész pályázat a lopásról szólt, nem az Olimpiáról, Ebből nem kérnek az emberek.
Egyébként ha tudod, hogy Hamburgban népszavaztak, akkor miért kérdezed, hogy népszavaztak-e róla máshol?

sírjatok 2017.02.22. 19:06:31

@morpho: Érdekes, de mit akarsz ezzel bizonyítani vagy mondani?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 19:06:53

@sírjatok: "engem idézel"

NEm téged idéztelek. Mást idésztem, aki téged idézett.

Ha rám hallgatsz, azt csinálasz amit akarsz.

Ha rendesen viselkedsz, akkor én is kitüntett figyelemmel fogok veled foglalkozni. Kezdheted!

sírjatok 2017.02.22. 19:09:28

@rasztaszív:
Szívesen segítek:
2017.02.22. 17:19:13
2017.02.22. 17:46:08

sírjatok 2017.02.22. 19:13:41

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"NEm téged idéztelek. Mást idésztem, aki téged idézett."
:D Ja hát az mindjárt más, az akkor szinte már nem is én vagyok :D

Mellesleg pl. 2017.02.22. 18:13:21

És ez a "ja ezek nem rád vonatkoznak" meg annyira szar kifogás :D Bunkó vagy, bunkó módon viselkedsz, aztán jön ez a takarózás, hogy "minek vetted magadra".

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 19:14:08

@sírjatok: ""többszázezer magyar menekült ki Londonba""

A magyar élet és politika elől menekültek ki Londonba, Berlinbe, mindenhova.

Ők nem mekültek.

Valaki valahova menekül valami elől, ez it egy ige.

Valaki jogi értelemben menekült, ez itt egy főnév.

Ha háború elől menekül, AKKOR menekült.

Megintcsak nem sikerült kiforgatnod a szavaimat. Sajnálod, hgy mindig pontosan fogalmazok? Sajnálhatod!

sírjatok 2017.02.22. 19:15:04

@morpho: "Egyébként ha tudod, hogy Hamburgban népszavaztak, akkor miért kérdezed, hogy népszavaztak-e róla máshol? "

Mert az volt az állítás, hogy mindig mindenhol szavaztak, ami tényszerűen nem igaz, hiszen az általad említett két városban ugye egyből nem szavaztak.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 19:15:46

@morpho: "Budapesten az előkészítési pénzt is ellopták"

orbán a korrupció ellenes harcra kapott EU segélyt is ellopta!!!!!!!!!

:))

morpho 2017.02.22. 19:16:07

@sírjatok: Azt, hogy rosszul tudjátok!

sírjatok 2017.02.22. 17:08:49
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Most értem, hogy beégtél ezzel, hogy máshol sincs népszavazás róla, de légy szíves nyugodj meg, én se tudtam. Na, most már tudjuk.

sírjatok 2017.02.22. 19:19:01

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: No látod erről van szó, ha a magyar költözik ki Németországba, az szerinted "elmenekült", ha meg a német Magyarországra, az "él a jogával, hogy az unión belül szabadon mozoghat". Ennyi, nem is kell tovább ragozni. Ilyen és ehhez hasonló kettős mércékkel van tele a fejed.

morpho 2017.02.22. 19:19:38

@sírjatok: Ez a baj:
"sírjatok 2017.02.22. 17:01:08
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Ne terelj. (Miért ne lenne? Svájcban napi rendszerességgel van népszavazás.)"

Baszki, én ne tereljek, és elkezdesz másról beszélni :D A velünk együtt pályázó többi városban volt róla népszavazás?"

Ha tudod, hogy Hamburgban volt szavazás, akkor miért csináltál úgy, mintha nem tudnád? Akkor hazudtál, amikor kérdeztél, vagy akkor, amikor azt írtad, hogy: "sírjatok 2017.02.22. 19:01:12
@morpho: Persze, sőt Hamburgban is volt róla szavazás asszem."

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 19:20:37

@sírjatok: "hogy mindig mindenhol szavaztak róla"

Most beégtél az ordas hazugságoddal. Amiket idéztél, ott azt mondtam, hogy megkérdezték az embereket. Amit te hazudtál, az az, hogy "szavaztak róla". Egy szóval se mondtam, sehol, hogy szavaztás lett volna.

TESSÉK, MOST RÁD MONDOM, HOGY HAZUG FIDESS SÖPREDÉK VAGY, MERT AZ VAGY, TE ORDAS HAZUG FASZ!

Na, csak kihozta belőlem ez a geci patkány. Ha ezt akarta, sikerült neki, örülhet.

sírjatok 2017.02.22. 19:20:40

@morpho: Semmi gond, én tényleg nem tudtam, de hát látod, le is írtam hogy nem tudom. Aztán később keresgettem, és akkor láttam, hogy néhány helyen szavaztak róla (jellemzően leszavazták, nem csodálom), máshol meg nem szavaztak, szóval az az állítás, hogy mindenhol szavaztak róla, nem igaz.

morpho 2017.02.22. 19:20:59

@sírjatok:
Az simán lényegtelen, hogy a magyarok százezren költöznek oda, a németek meg százan ide.
Áh, de ez tök lényegtelen, hagyjuk is!

sírjatok 2017.02.22. 19:21:50

@morpho: "Ha tudod, hogy Hamburgban volt szavazás, akkor miért csináltál úgy, mintha nem tudnád?"

Egész meglepő lesz a válasz: a kettő közt meggúgliztam.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 19:22:54

@sírjatok: "az volt az állítás, hogy mindig mindenhol szavaztak"

HAZUDSZ PATKÁNY!

morpho 2017.02.22. 19:24:39

@sírjatok:
Korábban mindenhol szavaztak, de aztán ezeket ahogy te írtad "jellemzően leszavazták, nem csodálom", így aztán néhány országban nem merték szavazásra bocsájtani a dolgot. De ez csak az elmúlt pár olimpiai ciklus terméke. Ja és Szocsiban ne keress népszavazási kezdeményezést és Pekingben sem. Aztán van olyan, hogy nem haveri pénzkifizető helyet csinálnak a kamupályázatból, hanem tényleg akarnak Olimpiát. Ezt azért Párizsnál és Los Angelesnél lehet tudni, ráadásul mögöttük van az amerikai és a francia gazdaság...

morpho 2017.02.22. 19:26:40

@sírjatok:
"Egész meglepő lesz a válasz: a kettő közt meggúgliztam."

Nem találom azt a kommentedet, hogy "bocs, tévedtem, közben megnéztem és van ahol szavaztak róla és van ahol nem, tehát a "máshol sem szavaztak róla" kezdetű állításom hülyeség volt, Mea Culpa!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 19:27:07

@sírjatok: "ha a magyar költözik ki Németországba, az szerinted "elmenekült", ha meg a német Magyarországra, az "él a jogával, hogy az unión belül szabadon mozoghat"."

PONTOSAN! A NÉMET NYUGGER MEGÉL OTTHON IS ÚRIASAN, MAGYARORSZÁGON, MEG MÉG AZ ÉGHAJLAT IS KELLMES, ÉS MÉG ÚRIASABBAN ÉLHET. A MAGYAR SZAKEMBER ÉHENHAL ITHON, KÉNYTELEN ELMENEKÜLNI INNEN, AHOL ILYEN HAZUG FASZ MAGYARGYŰLÖLŐ FIDESZESEK PARANCSOLNAK, MINT TE.

sírjatok 2017.02.22. 19:27:32

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Amiket idéztél, ott azt mondtam, hogy megkérdezték az embereket. Amit te hazudtál, az az, hogy "szavaztak róla". "
...
Találtál egy szóeltérést, miközben végig, az egész vita alatt nem figyelmeztettél, hogy ja te az emberek megkérdezését nem úgy érted ám, hogy szavazzanak, hanem csak úgy általában, kicsit, szőrmentén megkérdezgetik őket....

komolyan, ez annyira gáz.
ipsos.hu/hu/news/magyarok-tobbsege-orulne-budapesti-olimpianak
jé, a magyarokat is megkérdezték, most akkor örülsz?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 19:28:41

@sírjatok: "szóeltérést"

EZEN ALAPULT AZ EGÉSZ ORDAS HAZUGSÁGOD!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 19:31:00

@sírjatok: "az az állítás, hogy mindenhol szavaztak róla, nem igaz."

HAZUDSZ, PATKÁNY, SEHOL NEM MONDTAM ILYET'!

sírjatok 2017.02.22. 19:32:33

@morpho: Jah, ha ez kell a lelki békédhez, szívest örömest elismerem, hogy mikor azt írtam, hogy máshol se szavaztak róla, akkor tévedtem, bár mint ott is írtam, nem néztem utána.

Persze ettől az sem igaz, hogy mindenhol szavaztak róla. Na de várj, most a capslockos ember kitalálta, hogy ő nem úgy értette, hogy mindenhol szavaztak róla, hanem csak hogy "megkérdezték az embereket", mert arra ő is rájött már, hogy nem szavaztak róla mindenhol.

rasztaszív 2017.02.22. 19:33:03

@sírjatok: átnéztem,és sehol máshol nem találtam a "MINDIG,mindenhol"-t,csak nálad...

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 19:33:48

@sírjatok: "az sem igaz, hogy mindenhol szavaztak róla."

HAZUDSZ, PATKÁNY, SEHOL NEM MONDTAM ILYET!

sírjatok 2017.02.22. 19:35:28

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Tudod az a baj, hogy nekem sokkal inkább úgy tűnik, hogy lecsaptál erre a szóeltérésre, és most ezen kattogsz. Kb. 100 hozzászólás óta tart a vita, számos alkalommal lett volna lehetőséged kijavítani, hogy te az "emberek megkérdezését" nem úgy érted, hogy szavazzanak, hanem valami egyéb titokzatos úton tudják meg a véleményüket.

Ilyen pl. a közvéleménykutatás, ami volt Magyarországon is, be is idéztem. Szóval akkor ha nem szavazást értesz az "emberek megkérdezése" alatt, akkor viszont teljesült is a vágyad, hiszen Magyarországon is megkérdezték az embereket.

sírjatok 2017.02.22. 19:37:36

@rasztaszív:
2017.02.22. 17:19:13
Bocs de tagadd már le a nyilvánvalót :D

rasztaszív 2017.02.22. 19:40:47

@sírjatok: olvasd már el,amire mutogatsz...:)

te vagy az,aki MINDIG,mindenhol hozzáköltesz egy kicsit...

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 19:43:49

@sírjatok: "lecsaptál erre a szóeltérésre"

TE LOVAGOLSZ A SZAVAKON. "MENKÜL VAGY MENEKÜLT". ÉN PONTOSAN FOGALMAZTAM, ÉS TARTOM IS MAGAMAT HOZZÁ. TE MOST VERGŐDSZ. VERGŐDJÉL!

"egyéb titokzatos úton tudják meg a véleményüket."

EGY DEMOKRÁCIÁBAN MILLIÓ MÓD VAN AZ EMBEREK VÉLEMÉNYÉT MEGTUDNI, PÉLDÁUL MEGKÉRDEZIK. NINCS BENNE SEMMI TITOKZATOS: CSAK AZ ORBÁNNAK, A FAJTÁDNAK, AKI MINDENT ERŐBŐL OLD MEG.

"Szóval akkor ha nem szavazást értesz az "emberek megkérdezése" alat"

AZ EMBEREK MEGKÉRDEZÉSE ALATT AZ EMBEREK MEGKÉRDEZÉSÉT ÉRTEM, NÉPSZAVAZÁS ALATT NÉPSZAVAZÁST ÉRTEK, HIÁBA CSŰRÖD, CSAVAROD.

"közvéleménykutatás"

KÖZVÉLEMÉNYKUTATÁS FELVILÁGOSÍTÓ KAMPÁNY NÉLKÜL ÉRTELMETLEN, MERT AZ EMBEREK NEM TUDJÁK, MIRŐL VAN SZÓ.

"Felvilágosító kampány, miért jó az olimpia, és mibe keül nekünk. Nem agymosó gyűlöletkampány milliárdokért, hanem lakossági fórumok, tévébeszélgetések, újságcikkek. Teljesen elszoktál már a demokráciától, vagy sose tapasztaltad, ha neked ez mind újdonság."

sírjatok 2017.02.22. 19:44:12

@rasztaszív:
A komment:
"Minenhol megkérdezik, csak ebben a szomorú völgyben nem. "

Ha jól látom, azt kifogásolod, hogy a "mindig" szó nem szerepel benne.

Szóval akkor szerinted csak a "mindenhol"-t állítja, a "mindig"-et nem?

Tudnál egy gyakorlati példát mondani, amikor csak a "mindenhol" teljesül, a "mindig" nem? Szóval mi a lényegi különbség szerinted?

sírjatok 2017.02.22. 19:47:39

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Mint mondtam, kb. 100 hozzászóláson keresztül nem tetted tisztává, hogy "az emberek megkérdezése" alatt te nem a szavazást érted, hanem valami mást. Szerintem rájöttél, hogy nem szavaztak róla mindenhol, és belekötöttél ebbe az eltérésbe.

rasztaszív 2017.02.22. 19:51:04

@sírjatok: nem csak azt.de ez jól mutatja a módszeredet.mindig csak néhány néhány "apró" csúsztatásra építesz,amit vagy kiszúrnak,vagy nem.
így jön ki nálad a "mindenhol megkérdezik"-ből a "mindig,mindenhol volt népszavazás".amit természetesen senki nem állított.

Janossz 2017.02.22. 19:54:09

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Egyre mindenképpen keresztet vethet.
Bemondták a terített betlit, nem vállalják a megmérettetést a népszavazáson.
Indul a négyszázas vesszőfutás...nem méter, nap. :-)

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 19:54:24

@sírjatok: ""Minenhol megkérdezik, csak ebben a szomorú völgyben nem. ""

JÓ, LEHET EGY JÓ NAPOD, ÖRÜJJÉ, BAZMEG, KONKRÉTAN NEM TUDOM, HOGY M I N D E N H O L AZ UNIVERZUMBAN MEGKÉRDEZTÉK-E. HA KIGUGLIZOD, HOGY SZOCSIBAN VAGY PEKINGBEN ÖNKÉNYURALMI MÓDSZEREKKEL RENDEZTEK OLIMPIÁT, HÁT HAMUT FOGOK SZÓRNI A FEJEMRE.

"2017.02.22. 17:46:08
@sírjatok: "MINDENHOL megkérdezik,"
Igen. Problémád van ezzel? Jó, tudom, nem tetszik, hogy más, fejlett otrzágkban demokrácia van. Nem tudlak sajnálni."

sírjatok 2017.02.22. 19:56:17

@rasztaszív: Jaj hagyjuk már ezt a menekülőpályát. Ezer alkalma volt felhívni a figyelmemet arra, hogy az "emberek megkérdezését" nem úgy érti, hogy szavaznak róla. Most meg veri itt a palávert, hogy azért vagyok patkány, mert egy népszavazásos cikk alatt a népszavazásos kommentek között a népszavazás melletti hozzászólásokról azt hittem, hogy a népszavazásról szólnak, mikor az "emberek megkérdezését" emlegetik, pedig hát nem is :D. Mea culpa, mekkora szarvashiba :D

rasztaszív 2017.02.22. 19:57:54

@sírjatok: ha annyira igazad lenne,nem kellene mindig beszúrogatnod dolgokat,amiket senki nem állított...:)

morpho 2017.02.22. 19:58:12

@sírjatok:
Diktatúrákban nem kérdezik meg, csak demokráciákban. Kivéve, ha nyilvánvaló a szándék, mindenki részéről.
A vasárnapi boltzárat se kellett volna megkérdezni, ha nyilvánvaló társadalmi támogatottsága lett volna. De nem volt.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 19:59:10

@sírjatok: "nem tetted tisztává, hogy "az emberek megkérdezése" alatt te nem a szavazást érted"

AZ EMBEREK MEGKÉRDEZÉSÉN AZ EMBEREK MEGKÉRDEZÉSÉT ÉRTEM, ÉS NEM BOLSEVIK FORRADALMAT. LENYUGODHATSZ.

"belekötöttél ebbe az eltérésbe."

TE KÖTÖTTÉL BELE! MINDEN SZÓBA BELEKÖTSZ, A KURVA ANYÁD, BAZMEG!

élveteg 2017.02.22. 20:00:05

"Magyarországon egyre jobban terjed az antiszemitizmus – írja a konzervatív lap annak kapcsán, hogy a Szent István parkban az országalapító szobrát akarják Lukács György emlékművének a helyére állítani"

Szent István parkban Szent István szobor? A Lukács helyett ? Égbekiálltó skandallum

morpho 2017.02.22. 20:00:52

@sírjatok:

Van egy népakarat! Legyen népszavazás! Erre a rendkívül demokratikus fidesz mit csinál?

"Budapest nem pályázik a 2024-es olimpiára, a kormányfő, a budapesti főpolgármester és a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke szerda délután úgy döntött: visszalépünk a pályázattól."

A népet megint leszarták! HA NEM ŐK KEZDEMÉNYEZIK, EBBEN AZ ORSZÁGBAN NEM LEHET NÉPSZAVAZÁST TARTANI SEMMIRŐL! Lásd még: Demokrácia

morpho 2017.02.22. 20:02:26

@sírjatok:
Eldöntik bazmeg hárman! Azt is ők döntötték el, hogy legyen, meg azt is, hogy ne legyen! Ez aztán faszányos!

sírjatok 2017.02.22. 20:02:48

@rasztaszív: De ez nem igaz, hogy senki nem állította, én őszintén azt hittem, hogy mikor valaki egy népszavazásos cikk alatt a népszavazást pártolva a "nép megkérdezésétől" beszél, ráadásul aztán nem is javít ki, mikor ezt a gondolatmenetet viszem tovább, akkor az a népszavazásra gondol.

Ehelyett capslockolva patkánysöpredékezik, hát, az is egy megoldás :D

sírjatok 2017.02.22. 20:05:09

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: No de látod, hogy kénytelen vagyok minden szavadat tüzetesen megvizsgálni, hiszen olyan bravúrokkal örvendeztettél már meg, hogy "nem tőled idézek, hanem valaki mástól, aki tőled idéz", meg "aki menekül, az nem ugyanaz, mint a menekült", meg most ez a legutóbbi, hogy "a nép megkérdezése alatt én nem a szavazást értem". Hát most csodálkozol, hogy óvatos vagyok? :D

rasztaszív 2017.02.22. 20:06:21

@sírjatok: de az igaz,hogy beszúrogatsz dolgokat.és,persze,ez is egy megoldás...:)

sírjatok 2017.02.22. 20:07:11

@morpho: "Van egy népakarat! Legyen népszavazás!"

Aham, azért megy NOlimpia néven, mert ők nem elutasítani akarják, hanem népszavazást :D

Figyi, tök egyértelmű, a népakarat az, hogy nem kell olimpia. Ennek megfelelően vélhetően nem lesz. Az internetadóról sem volt szavazás, ott is meglehetősen egyértelmű volt, hogy nem akarja a nép.

sírjatok 2017.02.22. 20:11:29

@rasztaszív: A "sehol" meg a "soha, sehol" pl. tök ugyanazt jelentik, hiszen ha valami sehol nem történt meg, az egyben sohasem történt meg. Ilyeneket persze elkövetek, de nem rossz szándékból.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 20:11:30

@sírjatok:

" sírjatok 2017.02.22. 17:08:49
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Most értem, hogy beégtél ezzel, hogy máshol sincs népszavazás róla, de légy szíves nyugodj meg, én se tudtam. Na, most már tudjuk. "

" MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 17:15:08
@sírjatok "most már tudjuk."
Most már tudjuk, bár kurva lényegtelen."

TEHÁT MINDENKI TUDTA, HOGY MÁSHOL NEM VOLT NÉPSZAVAZÁS. MEG NEM IS MONDTAM SOHA SEMMI HASONLÓT. EZEK UTÁN RÁMTOLNI, HOGY AKÁRHOL AZT MODTAM VOILNA, HOGY MINDENHOL VOLT NÉPSZAVAZÁS, ORDAS HAZUGSÁG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BEÉGTÉL BAZMEG, ORDAS FIDESSBÉRENC!

rasztaszív 2017.02.22. 20:13:22

@sírjatok: csakis "óvatosságból",világos:)

sírjatok 2017.02.22. 20:13:25

No bárhogy is, már tényleg mennem kell, lejárt a trollkodási munkaidőm, stb, őszintén igyekeztem a capslockos emberrel barátságos lenni, de végülis csak az lett a vége, hogy nagybetűkkel szidja a kurva anyámat, hát ezért kár volt a fáradság :D

sírjatok 2017.02.22. 20:15:36

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Nem, nem totál igazad van, az én hibám, hogy mikor egy népszavazós cikk alatt a népszavazást pártolva azt mondtad, hogy "megkérdezni az embereket", akkor azt hittem, hogy a népszavazásra gondolsz, pedig lehet hogy egy divatos kalapra :D Na csá, oszt meg ne pukkadj itt nekem :D

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 20:15:59

@sírjatok: "a nép megkérdezése alatt én nem a szavazást értem"

IDÉZZÉL, FIDESZBÉRENC, NE ADJ A SZÁMBA OLYAT, AMIT SOHA NEM MONDTAM! HIÁBA VERGŐDSZ!

rasztaszív 2017.02.22. 20:19:09

@sírjatok: profi szófacsaró vagy,ezt belátom.hiába,no,az ezeréves hagyomány...:)

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 20:21:44

@sírjatok: "igazad van, az én hibám, hogy ... azt hittem, hogy a népszavazásra gondolsz"

HAZUDSZ FIDESZBÉRENC! AZT HAZUDTAD, HOGY AZT MONDTAM:

" hogy mindig mindenhol szavaztak róla, ami nem igaz. "

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 20:22:47

@sírjatok: "mit adnék a szádba"

ORBÁN FASZA MÁR LERÁGOTT CSONT. ÁLTALAD!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 20:24:49

@sírjatok: "őszintén igyekeztem a capslockos emberrel barátságos lenni"

MEGINT HAZUDSZ. HAZUDTÁL, TROLLKODTÁL MEGÁLLÁS NÉLKÜL!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.02.22. 20:33:56

@élveteg:

Ez még hagyján, most olvasom a Zindex cikkét az Amnesti International jelentéséről:

"Magyarország továbbra is súlyosan korlátozta a menekültek és menedékkérők számára a hozzáférést az ország területéhez"

Talán mert nem az ő országuk, hanem a miénk?

"A kormány meghosszabbította a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet fennállását, dacára annak, hogy drasztikusan csökkent az országba érkezők száma. "

Talán mert épp ezért csökkent az országba érkezők száma? Ha a gátak hatására elmúlik az árvíz, akkor sürgősen el kell bontani a gátakat, mert már nincs árvíz?

"több mint 16 ezer embert akadályoztak meg a határ átlépésében vagy küldtek vissza erőszakkal Szerbiába, időnként fizikai erőszakot alkalmazva."

Talán mert fizikai erőszakot alkalmazva (kerítés átvágása) jöttek be?

"Októberben váratlanul felfüggesztették a kormánnyal szemben kritikus Népszabadság kiadását és újságíróinak munkavégzését. Az újságot néhány nappal azelőtt zárták be, hogy eladták volna egy kormányközeli vállalkozónak - írja az Amnesty International."

Most meg megszüntették a hetihetest. Dúl a diktatúra.

Tom66 2017.02.22. 20:36:31

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa: Sajnálatos, hogy te nem vagy képes normális, emberi módon kommunikálni az emberekkel, ezzel a proli, alpári stílussal sokra nem viszed. A neved persze sok mindent elárul, talán a Demszky rokona vagy?

Jakab.gipsz 2017.02.22. 20:37:10

Úgy tűnik van itt némi demokrácia deficit.

SSoross Gyuri meg röhög a markába. Nahát milyen ügyes ez a Gyuri, így kell a népet össze ugrasztani, meg mondta Ági nénénk is, "nem lesz, nyugi !".
Ahol a szükség ott van segítség, jönnek a politológus barmok, meg mérik a demokráciát és megállapítják a deficitet. A magyaroknak deficites a demokráciájuk, bezzeg a fejlett demokráciáknál és a németeknél tökéletes, a franciáknál is majd nem, csakhogy ott rendkívüli állapot is van, (nem tudjátok miért áll mind e két demokrácia állig fegyverebe).
Szelestei biztosan tudja.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 20:43:54

@Kovacs Nocraft Jozsefne: ""Magyarország továbbra is súlyosan korlátozta a menekültek és menedékkérők számára a hozzáférést az ország területéhez"
Talán mert nem az ő országuk, hanem a miénk? "

A menekült olyan országokban kérhet menedéket, akik csatlakoztak a menekültügyi egyezményhez. Nincs olyan feltétel, hogy csak a saját országában kérhet menedéket. Nem is lenne értelme. Trollkodsz, mint mindig. Mindjárt meg fogsz sértődni, hogy ezt kimodtam rád. A trollok ezen mindig vérigsértődnek. :))

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 20:45:10

@Jakab.gipsz: Soros György a legnagyobb magyar patrióta Széchenyi óta.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.22. 20:55:36

@Jakab.gipsz: Meg a neoliberálisok. :-)) Jaj, még sokat fogok röhögni rajtad! :-))

BiG74 Bodri 2017.02.22. 20:56:51

@Jakab.gipsz:
Nálunk demokrácia van !
Persze ez nem akadályozza meg politikusainkat, hogy kilopják a szemünket is.

ChemZso 2017.02.22. 21:04:51

@morpho: Ez a nevezés így vagy úgy, de elbukott, ennek már az oka politikai lesz. Az ebben a kérdésben inaktivitásra kárhoztatott - a rendezés mellett szavazó - többség véleményét - ha tetszik, ha nem, ez befolyásolni fogja. Nem a Nolimpiás szavazatgyűjtők, még kevésbé a magukat megint köpönyegforgató "ellenzék" mellett.

2017.02.22. 21:06:03

Na szóval, az Orbánotok befosott és megfutamodott. Szerencsétlen fideszes fiúkák, öröm lapozni a szabad sajtót és nézni, ahogy vergődtök.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 21:08:54

@ChemZso: "Ez a nevezés így vagy úgy, de elbukott"

Miért bukott volna el? Lesz róla népszavazás, a 2/3 fölényesen nyer, mindenki boldog. A köpönyegforgató MSZP-vel ne törődj, az csak 10%-os törpepárt, a maradék 90% megszavazhatja.

2017.02.22. 21:09:01

@Tom66: "nem vagy képes normális, emberi módon kommunikálni az emberekkel"

A fideszes troll nem ember, hanem véglény, nemzetrontó és hazaáruló. Remélem, segítettem.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 21:10:08

Mit kétharmad! Háromnegyed, hisz a Jobbik is megszavazza.

2017.02.22. 21:15:37

Szép, parasztos sallerokat gyűjtött be a vezíretek: első volt az internetes tüntetés, aztán most volt a migráncsos ÉRVÉNYTELEN népszavazás, és most hirtelen a fal adta a másikat, ugyancsak a fiatalok. Ekkora bohoca rég volt Európának.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 21:18:29

@Tom66: Csak szólok, hogy a "ballib" jelzővel kijelölöd magadat fideSStrollnak. Ez senkit se sért, mert nincs olyan ember, aki egyszerre szocialista és liberális érzelmű is lenne, a két politikai irányzat nem találkozik. Ez csak a habonymédia nektek kiosztott értelmetlen panelje. Dobd el Kubatov troll-kézikönyvét, és kommentelj a magad eszéből! Akkor van esélye, hogy emberszámba vesznek.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.02.22. 21:19:26

Szelestei Lajos, az a féreg, aki azzal magyarázgatja, hogy a buckalakók erőszakolgatnak, hogy dolgozik bennük a tesztoszteron, és jó a multikulti.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.02.22. 21:25:53

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa:
"első volt az internetes tüntetés," Tényleg! Az is volt. Hoztak volna egy rossz rendeletet, aztán visszavonták, mert látták, hogy nem tetszik a népnek. Végül is oda is lövethetett volna, ugye? Vagy akkor is bevezeti, ha törik, ha szakad.
"aztán most volt a migráncsos ÉRVÉNYTELEN népszavazás" Igen, mennyi is volt? 3.2 millió? Kispofám, ha a momentum hasonló eredményt hozna, itt csápolnátok.
"és most hirtelen a fal adta a másikat, ugyancsak a fiatalok." - Miért? Mert elértek annyi aláírást, hogy népszavazás lesz? És egyébként a népszavazással mi lett volna, ha érvénytelen? Mert hogy nem lett volna érvényes, az hétszentség?

2017.02.22. 21:25:55

Ezt a sok baromságot elhiszi valaki ?

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.02.22. 21:34:22

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
"Ez senkit se sért, mert nincs olyan ember, aki egyszerre szocialista és liberális érzelmű is lenne, a két politikai irányzat nem találkozik. "

Gréczy Zsolt szóvivő az MTI-nek elmondta, hogy jelenleg már több mint nyolcvan jelöltjük van. Az elnöki posztra egyedül Gyurcsány Ferenc kapott jelölést. Közölte, hogy a tervek szerint Gyurcsány Ferenc nem indul egyéni körzetben a 2014-es választáson, mert a pártelnöknek az egész országban kampányolnia kell. Várhatóan ugyanakkor a pártelnök lesz a DK listavezetője az országgyűlési és az európai parlamenti választáson is.
...
A szóvivő azt mondta, hogy a politikus neve "olyan erős hívószó a baloldali liberális demokraták számára", ami pluszszavazatokat hozhat a DK-nak, de ha az EP-választáson mandátumot szerezne, arról lemondana."

wikipédia DK:
Ideológia Szociálliberalizmus
Politikai elhelyezkedés Baloldal

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 21:41:19

@Gaspen: "Ezt a sok baromságot elhiszi valaki ? "

Olvasd el eredeti nyelven, ha a fordítónak nem hiszel.

lippsi e vagy? 2017.02.22. 21:45:23

@Gaspen:
Kommentelési lehetőséget csak a Die Welt cikk után adtak, de az összes hozzászóló hülyeségnek tartotta az írást

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 21:48:26

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: ""első volt az internetes tüntetés," Tényleg! Az is volt. Hoztak volna egy rossz rendeletet, aztán visszavonták, mert látták, hogy nem tetszik a népnek."

Roszul emlékszel. Attól, hogy nem teszett a népnek még nem vonták vissza. Kellett egy százezres tüntetés, hogy orbán megijedjen a felmutatott erőtől, és viszakozzon. Csak az erőből ért a csuti geci.

""aztán most volt a migráncsos ÉRVÉNYTELEN népszavazás" Igen, mennyi is volt? 3.2 millió?"

Mindegy, nem volt elég. orbán csinált magának egy futóversenyt, aminek ő írta a aszabályait, egyedül indult, erősen doppingolt, és a második helyet sikerült megszereznie. :))

"Miért? Mert elértek annyi aláírást, hogy népszavazás lesz? És egyébként a népszavazással mi lett volna, ha érvénytelen?"

Sose tudjuk meg, mert orbán gyáva a megmérettetéshez. Pedig lehet, hogy az olimpiapárti fidesz 2/3 győzne. :))

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 21:50:25

@lippsi e vagy?: "Kommentelési lehetőséget csak a Die Welt cikk után adtak, de az összes hozzászóló hülyeségnek tartotta az írást "

A fidesztrollok tudnak németül???

lippsi e vagy? 2017.02.22. 21:50:28

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
"nincs olyan ember, aki egyszerre szocialista és liberális érzelmű is lenne"

Ehhez képest Mécs Imre simán átült az Szadeszból a Maszopba. A fia meg most a Momentumban sertepertél

morph on deer 2017.02.22. 21:53:19

@Jakab.gipsz:
"Szelestei biztosan tudja"

Ahogy mondod!
És tudod miért?
Mert ő tud olvasni! Bizony!
Táadásul nem is csak magyarul!

Plusz pontért kijavíthatod a fordításokat, mert a hivatkozott cikkek eredetijét belinkelte! Csodák csodája, képes megkockáztatni, hogy rajtakapd!
Rajtad a világ szeme!
Várjuk, hogy feltárd az igazságot, kedves Jakab!

lippsi e vagy? 2017.02.22. 21:53:53

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
"orbán gyáva a megmérettetéshez"

Én meg azt hittem, ez a népszavazás az olimpiáról szól

2017.02.22. 21:53:56

@Gaspen: Hát azt elhiszed, hogy a vezíred nem akar olimpiát? Jól pofán vágták, látom neked is fáj, többek között. Örülök.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 21:54:33

@lippsi e vagy?: "Mécs Imre simán átült az Szadeszból a Maszopba."

Hmm... Érdekes. ... Ki nem szarja le?

orbán meg ultraliberálisból rasszista szélsőjobb lett. Ettől lesz közös ponja a kettőnek?

2017.02.22. 21:56:27

@lippsi e vagy?: Nem lesz népszavazás, Orbán-csicska: a vezéred döntött. Ha nem tetszik, lehet menni aláírást gyűjteni, hogy legyen.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 21:56:27

@lippsi e vagy?: "azt hittem, ez a népszavazás az olimpiáról szól "

Arról szólna, ha a gyáva orbán nem futamodik meg.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 21:59:20

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa: "Hát azt elhiszed, hogy a vezíred nem akar olimpiát? Jól pofán vágták, látom neked is fáj, többek között. Örülök. "

Sírok. Népszavazást akarok az olimpiáról! Lássuk, ki áll mellette! Győzzön a nép akarata!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 22:01:42

@lippsi e vagy?: Akkor értem. Köszi! Már attól féltem, a német kommentelőknek mentek el othonról.

lippsi e vagy? 2017.02.22. 22:18:19

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Te már egyetlen egysoros mondatot sem bírsz leírni úgy, hogy nincs benne önellentmondás. Ha nem akarnak a zemberek olimpiát, és Orbán ezt elismeri, az mér megfutamodás?

És minek a népszavazás, ha már mostanra teljesen esélytelenné vált a budapesti olimpia? Hiszen pont erről szól 3 cikk az idézettek közül

Bambano 2017.02.22. 22:19:22

mennyi ész szorult ebbe az amnesty internationalba...
a hülye orbán miatt megrendültek az emberi jogok, bezzeg aki a kamion alatt maradt a németeknél, annak az emberi jogai nem rendültek meg... esetleg nyilatkozott az emberi jogokról a csárlihebdó szerkeszősége is?

ezeknél teljesen elmentek otthonról?

morph on deer 2017.02.22. 22:19:56

@lippsi e vagy?:
"..az összes hozzászóló hülyeségnek tartotta az írást"

Az a négy?
Mert ők azon lamentáltak, hogy miképpen lehet egy kommunista szobra a Szent István parkban, vagy bárhol, meg egyébként sem Lukács György parknak hívják. Khmm...

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 22:27:01

@lippsi e vagy?: "Ha nem akarnak a zemberek olimpiát"

Miből gondolod, hogy az emberek nem akarnak olimpiát? Hányad részük akarja, és mekkora részük nem? A fideSS 2/3 biztos akarja. Ne higgy a lippsi hazugságoknak!

Korábban akartak?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 22:30:08

@Bambano: "a hülye orbán miatt megrendültek az emberi jogok"

Például a népszavazáshoz való alkotmányos jog. Orbán kidobóemberei tettlegesen megakadályozták.

lippsi e vagy? 2017.02.22. 22:32:31

@morph on deer:
Az írás mondanivalójának a lényegét cáfolták, illetve nem értettek egyet vele. Szemét egy írás, mert azt akarja kihozni, hogy Lukácsot azér' nem szeretik Magyarországon, mer1 zsidó. Pedig máskülönben milyen szerethető ember ...

De ha elolvasol bármelyik német lapban megjelenő szinte bármelyik írást Magyarországról, a hozzászólók legalább 90%-a nem ért egyet a vonalas libsi cikkíróval

Jakab.gipsz 2017.02.22. 22:34:39

@morph on deer:
A lényegre válaszolj miért van Francia országba rendkívüli állapot!

Mert ott van "fejlett nyugati demokrácia" állig fegyverbe, Szelestei-nek pedig egy szava sem igaz.

Úgy hazudozik rólunk magyarokról mint ahogyan Lukács és fiókái a filozófiáról.

morph on deer 2017.02.22. 22:35:00

@lippsi e vagy?:
"Ha nem akarnak a zemberek olimpiát, és Orbán ezt elismeri, az mér megfutamodás?"

Azt honnan tudja Orbán, hogy mit akarnak a zemberek? Csak kérdem, mert eddig volt egy aláírásgyűjtés budapesti népszavazás kiírásáért, más meg még nem történt ez ügyben.
Még azt sem tudni, hogy elég érvényes támogatója van-e, nemhogy mi a még ki sem írt népszavazás eredménye..!

Esetleg mindig is tisztában volt vele, de nem érdekelte a nép véleménye? Csak nem?
Avagy csak addig érdekelte, amíg egyedül ő maga dönthetett, és amint a 'plebsz' belebeszél, már nem is kell? Akkor sem, ha nagy többséggel az igenek győznének?

Hát elég hmm.. 'érdekes' dolgai vannak a gazdinak, igaz ami igaz!

lippsi e vagy? 2017.02.22. 22:35:43

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Megint szamárságot írsz. A népszavazási kezdeményezést csak a benyújtó vonhatja vissza, Orbánnak nincs joga leállítani. A pályázatot visszavonni viszont Tarlósnak van joga

Kezded már érteni?

lippsi e vagy? 2017.02.22. 22:37:29

@morph on deer:
Már unom ismételni, pláne hogy közismert: a 2014-es Ipsos kutatás szerint a zemberek 2/3-a támogatta az olimpia rendezését. Mostanra megfordult az arány, ennyi

2017.02.22. 22:38:23

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa: Láthatóan meg is ártott neki. Legalábbis így hiszitek.

2017.02.22. 22:41:12

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa: Ezeket a "cikkeket" zsizsikek hordják össze rendelésre, nyilvánvaló, hogy hazudnak.

Союз (törölt) 2017.02.22. 22:43:20

Én nem értem, hogy miért gondolja azt bárki is, hogy ez az őrület amit Agenda 2020-nak neveztek el, ez bármi hasznot is hajtott volna az országnak. Tokió is ebben a programban van és mégis elszálltak az olimpiai költségei. Ki lehet találni programokat, vagy esetleg egyszerűen új nevet találni ki neki, de attól még ami drága az drága is marad. Amennyiben Budapest rendezte volna az olimpiát és ehhez még hozzáadjuk a korrupciót, akkor lett volna nekünk Uganda 2024! Hála a magasságos jó istennek, nem lesz itt olimpia.

morph on deer 2017.02.22. 22:51:12

@Jakab.gipsz:
"A lényegre válaszolj miért van Francia országba rendkívüli állapot! "

Kihagytam volna a kérdésedet valahogy?
Vagy miért vagyilyen feldúlt, kedves Jakab? Egyáltalán, hol van szó a francia rendkivüli állapotról?
Mindenesetre itt olvashatsz róla bővebben, ha nem tudod az okát:

m.origo.hu/nagyvilag/20161214-otodszor-is-meghosszabbitotta-a-rendkivuli-allapotot-a-francia-nemzetgyules.html

Egyébként meg most szólok: ezeket a cikkeket nem Szelestei írja, hanem ő közli a tartalmukat, hogy neked időt pénzt és fáradságot spóroljon meg!

2017.02.22. 22:53:33

@n3spr3ss0: én viszont kitörlöm, még le is köpöm

morph on deer 2017.02.22. 22:56:42

@lippsi e vagy?:
"Mostanra megfordult az arány, ennyi"

Értem.
És mindezt ma tudta neg. Nem lehetett könnyű!
Együttérzésem a kedves feleségnek és a család kutyájának! Nekik se lesz az...

2017.02.22. 22:59:36

@Gaspen: ja és rá is hugyozok

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 23:17:58

@lippsi e vagy?: "A népszavazási kezdeményezést csak a benyújtó vonhatja vissza, Orbánnak nincs joga leállítani."

Teljesen fogalmatlan vagy. Tarlós úgy táncol, ahogy orbán fütyül.

img4.hvg.hu/image.aspx?id=b11eecb1-5510-4c2d-8d9b-e33e9741be8d&view=b2dea50f-cee1-4f6e-b810-034566fbfb2e

ogli dzsí 2017.02.22. 23:19:24

olyan emberre kár lenne szavazni, aki a jew york times meg a wp szerint nem mérgező

sőt olyanra szavazni aki nekik tetszik még amerikában is hazaárulásnak számít, nemhogy európában.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 23:20:27

@Gaspen: "Ezeket a "cikkeket" zsizsikek hordják össze rendelésre, nyilvánvaló, hogy hazudnak."

:)) Nem tudom eldönteni, hogy trollkodsz, vagy magad elhiszed.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 23:23:53

@lippsi e vagy?: "a 2014-es Ipsos kutatás szerint a zemberek 2/3-a támogatta az olimpia rendezését. Mostanra megfordult az arány, ennyi "

A fideszes 2/3 most is támogatja. Népszavazást akarok!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 23:25:10

@Jakab.gipsz: "Szelestei-nek pedig egy szava sem igaz. "

Ő csak összefoglalja.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.22. 23:28:10

@Gaspen: "Azt hiszel, amit hinni akarsz."

Nem vagyok fideSSes, nem kell hinnem, saját gondolataim vannak.

lippsi e vagy? 2017.02.22. 23:47:55

@morph on deer:
Készült pár felmérés, nem hoztam be mindet, ha érdekel gúglizz utána. Fokozatosan csökkent az olimpia támogatottsága, és ettől függetlenül is a rendezés esélye azzal hogy Párizs megvette a támogatókat

lippsi e vagy? 2017.02.22. 23:56:09

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Te halagyú, a népszavazs kezdeményezője és az olimpiai pályázat benyújtója két különböző dolog!

Az egyik a szadesz-keltető Momentum, a másik meg a főpolgármester. Ahhoz képest, hogy még az alapfogalmakkal sem vagy tisztában, egyfolytában osztod itt az észt

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.23. 00:17:27

@lippsi e vagy?: "a rendezés esélye azzal hogy Párizs megvette a támogatókat "

Bazmeg, orbán csak magát tudja korrumpálni, a NOB-ot nem? A pancser!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.23. 00:20:54

@lippsi e vagy?: Lövésed nincs a mai magyar valóságról. orbán akarta az olimpiát már a 2000-res évek elejétől. Tarlósnak nincs, nem is lehet rá pénze. Tarlós csak egy kesztyűbáb.

Bambano 2017.02.23. 03:38:43

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: ettől még ezek az úgynevezett nemzetközi szervezetek meg nagynevű újságok még veretes marhaságot mondanak.

chrisred 2017.02.23. 05:06:00

@lippsi e vagy?: "Fokozatosan csökkent az olimpia támogatottsága"

Nagyjából arányosan azzal, ahogy nőtt például az úszó vébé rendezési költsége.

Az Ellenálló 2017.02.23. 05:46:25

Érdekes....az országos támogatást toronymagasan vezető Fidesz megijedt egy pártkezdeménytől, bár Orbán az ellenzékre keni az egészet. Mondjuk én sem szeretem azt, aki naponta változtatja a véleményét, de azt sem, akit nem érdekel az emberek véleménye.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.23. 05:56:02

@lippsi e vagy?: "Párizs megvette a támogatókat" - Soros most éppen őket tette zsebre ezekszerint

Behajtó70 2017.02.23. 06:50:21

Szánalmas kenyérmorzsák, a ballib sajtó már kopott idiótáinak vezetésével. Orbánnak eddig bejött és igaza volt:
- az illegális menekültkérdés kezelásáben
- gazdaságélénkítésben
- a családi adókedvezményekben
- a közmunka preferálásában az otthonülés helyett
- és persze a totális balliberális médiahorda gyengítésében

Ti meg bámulhattok még vagy nyolc évig!

2017.02.23. 09:00:17

A tökös csúti parasztgyerek fülét-farkát behúzva, nyüsszögve mondja vissza az olimpia rendezését. Prájszlesz! XD
Ennyit a hős jobboldali kiállásról, jól megvédték az olimpiát a francia és USA ellen! ROFL

Orbán egy beszari szájhős. Nyápic alak.

Bibibí! A bajojdaj a hibász!
Dedó.

Jakab.gipsz 2017.02.23. 09:12:40

@morph on deer: @MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Szelestei-tematizálja az ország lejáratását, ön-beteljesítő jósolgatásokkal.
Hol ott az objektív tájékoztatás, lenne a feladata.

Azt gondoljátok, hogy minden rossz a Fidesz miatt és Orbán miatt van, ők sem "Teréz anyák" ne is legyenek azok, csak mulyák, nekem az ellen nincs kifogásom, ha üzlet emberek milliomosok lesznek ez a dolguk.

De az ország kifosztását és a multi cégeknek való átjátszását, a SSoross féle liberális értelmiség csinálta végig.
Szelestei pedig ennek a magyar-gyűlölő takony-agyú maffiának az egyik verő-embere, (szó, és beszéddel pusztító embere), ahogyan a demokratikus ellenzékieskedők is.

Európa vajúdik, ez az Olimpia csak egy kis részlet kérdés. A "Lukácsista bandának" pedig a szemét dombon van a helye a SSoross-féle gitt-egyletekkel egyetembe.
Ezt a filozófia-teológia háborút pedig nem az utcán fogjuk meg vívni, a nép egy szó nem sok, annyit sem érthet "még belőle".
A nép még nem, de tudni fogja ki az ellenség, arra kell felkészülni, hogy ne csináljanak hülyeséget, ha lehullik a lepel.

Soros és követői a tudomány-filozófia Madoff-jai közönséges szélhámosok, és ezt belehet bizonyítani. És akkor ne legyen baj, ez itt az igazi probléma.

Indriq 2017.02.23. 09:21:25

@Behajtó70: elfelejtetted hozzátenni, hogy Magyarország erősödik. Így teljes a reklám.... :)

Indriq 2017.02.23. 09:24:06

@Jakab.gipsz:
"De az ország kifosztását és a multi cégeknek való átjátszását, a SSoross féle liberális értelmiség csinálta végig."
Azok a Soros féle liberálisok aminek obrán is részese volt, vagy azok akik nem?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.23. 09:32:31

@Jakab.gipsz: "tematizálja az ország lejáratását"

Nyugodtan mondhatsz példákat.

"minden rossz a Fidesz miatt és Orbán miatt van"

Igen, hisz orbán mondja meg, hogy mi legyen, a legapróbb részletekig, a Nemzet Csalogánya szponzorálásáig. Amit eetleg nem ő mondana meg közvetlenül, azt az emberei csinálják, akiket ő nevezett ki.

"ők sem "Teréz anyák""

Akkor ki kell rúgni a picsába a geciket.

"milliomosok lesznek ez a dolguk."

A nemzet szolgálata a dolguk, nem a tolvajkodás.

Soros György a legnagyobb magyar patrióta Széchenyi óta. A magyargyűlölők őt is gyűlölik.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.23. 09:34:43

@Bambano: "veretes marhaságot mondanak"

Lehet, hogy véletlenül átvettek valamit a habonymédiából.

morph on deer 2017.02.23. 11:06:43

@Jakab.gipsz:
"Hol ott az objektív tájékoztatás, lenne a feladata"

"Feladata"?
Mármint neki, mint egyébként független személynek? Aranyos megközelítés, szó mi szó.

Illő lenne tudomásul venni végre, hogy az ország nemzetközi megitélése köszönő viszonyban sincs az orbanista önfényezéssel! Legalább is azokon a helyeken, ahol egyáltalán tudják, hogy hol van Magyarország, és érdekli őket annyira, hogy véleményt is nyilvánítsanak pl a lapokban, amelyekből itt is találhatsz néhányat.
Nem tetszik a véleményük?
Írd meg nekik, ahogy általában a többi hozzád hasonlóan gondolkodó hazánkfia tenni szokta, és legalább azokon a helyeken is megismernek :)

Nem tetszik a válogatás?
Balszerencse.
Akkor tán olvasd inkább kizárólag az orbánmédia által közzétett, frissen lakkozott tudósításokat a "hatalmas" sikereinkről, vagy hallgasd "nagyon sötét(szürke) árnyék" Matolcsytól, hogy: "...nincs is árnyalata, csak egy árnyalata van: a sötét" - nyilván a másik negyvenkilencet már ellopták...- és megtudhatod, hogy mekkora zsenik vigyáznak a pénzedre, mintha a sajátjuk lenne :)
Szóval lehet örülni, mert megtalálod a te saját "objektív" látásmódodnak megfelelő orbanista propagandaanyagot minden erőfeszítés nélkül, még keresned sem kell!
Hár nem gyönyörű?

Így aztán nem kell tudomásul venned azt sem, hogy már megint kipukkant egy orbáni lufi, és nyilvánvalóvá vált, hogy csak akkor nagyfiúk "hazánk nagyjai" ha a saját játszóterükön homokozhatnak, egyébként egy röhej az egész gerinctelen bagázs :)))

átlátó 2017.02.23. 11:31:37

Szóval olimpiát is majd akkor, ha a takaró már nem rövid. Jut még az is az eszembe, hogy itt ezek a szomszéd látens labancok elég jól állnak anyagilag, de szarnak az egészre...az életük minősége sokkal fontosabb drága egy gyerekeim, fiatal demokraták...és szólok, hogy a pénzemet talicskázzátok vissza.

nu pagagyí 2017.02.23. 13:46:14

@ogli dzsí: Neked már megint csak a fröcsögés maradt. Sajnállak.

nu pagagyí 2017.02.23. 14:00:04

@élveteg: "Szent István parkban Szent István szobor? A Lukács helyett ? Égbekiálltó skandallum"

Hát igen. Mindenkinek nagyon hiányzik már a kilencszáznyoclvanhatodik Szent István szobor. Remélem a fröccsöntő nem dobta még ki a gülüszemű Szent Istvánt ábrázoló formát, amit a korábbi sorozatgyártáshoz használt. Úgy tűnik, ismét beindul az üzlet.

Attilajukkaja 2017.02.23. 14:59:10

Sajnálom, hogy Szelestey Lajost már nem hallani a Klub rádióban. Szerettem ezt a rovatát. :o(

Attilajukkaja 2017.02.23. 15:02:54

@nu pagagyí:
@élveteg:
"Szent István parkban Szent István szobor? A Lukács helyett ? Égbekiálltó skandallum"
Szerintem is az. Pedig szimplán át is keresztelhették volna a parkot Lukáccsá. Mi lesz a következő? A Szent István fürdő Lukács helyett? :o))))

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.23. 16:59:23

@Attilajukkaja: "Szent István fürdő Lukács helyett? "

:))

Moszkvatér, akkor is, ha orbán beledöglik. Én ellenálló partizán vagyok. Majd a forradalom után kiemelt nyugdíjjal honorálja erőfeszítésemet az újjászületett demokrácia.

Attilajukkaja 2017.02.23. 17:06:40

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
"Moszkvatér, akkor is, ha orbán beledöglik."
Ahogy annak idején az Andrássy út mindig is Andrássy út volt, a Nov. 7 tér pedig Oktogon. :o)
süti beállítások módosítása