B1 blogcsalád



Schmitt Pál: minden magyar ember szeretne olimpiát Budapestre

2017. február 10. - nickgrabowszki

Orbán évértékelője, bár sok valóságtartalma nem volt, annyi hasznot mégis hajtott, hogy az eddig illegalitásban bujkáló, a pályázat és rendezés mellett érveiket nem pazarló olimpiapártolók is hallathatták a hangjukat.sp.jpg

Mert mind ott voltak ők Orbán értékelőjén, (vagy ha ott nem, akkor valamelyik közpénzen kitartott kormánypárti tévéstúdióban).

Mint például Schmitt Pál, a bukott köztársasági elnök, akit Orbán nemcsak meghív (meghívat), hanem elsőként köszönt mindig.

Schmitt most azt tudta nyilatkozni a 444-nek ezen jeles alkalomból, hogy

Én sajnálom, hogy ez az egész (a népszavazási kezdeményezés - B1 blog szerk.) elindult, mert megmételyezi a hangulatot. Szerintem minden magyar ember szeretné, ha olimpia lenne Magyarországon. Ez egy közös szívügy lehetett volna. De az is lesz, majd meglátja.

Eddig egészen rejtélyes volt, hogy miként próbál a Fidesz kijönni annak csapdájából, hogy mindenfajta vicik-vacak ellenzéki megvétózzák az ő nagyszerű kezdeményezésüket.

De most Pali bácsi megfejtette a rejtvényt. Ezek szerint

 aki nem akar olimpiát, az nem magyar.

  • Tehát az ő aláírásukat nem kell figyelembe venni.
  • Ha meg mégis népszavazásra kerülne a sor, akkor meg nem számít a szavazatuk, mert az Igen arra, hogy vonja vissza a pályázatot, nyilván azt jelenti, hogy nem akarnak olimpiát, tehát nem magyarok.

Köszönjük, Pali bácsi. Megoldotta a problémát.

Bár,ezt a megoldást mintha hallottuk volna már valahol. De hát ez Pali bácsira olyan jellemző. Ő már csak ilyen marad.

Ha meg mégse lesz népszavazás, vagy esetleg lesz, de győznek a nemek, és esetleg ebbe a közös szívügybe belerokkan az ország, hát mit számít az Pali bácsinak. Hol lesz már ő akkor?

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr1912247442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

emmersson 2017.02.10. 19:53:19

Shit Pál, a qrva anyádat!

morph on deer 2017.02.10. 21:57:42

"Ez egy közös szívügy lehetett volna. De az is lesz, majd meglátja."

És tényleg! Hogy milyen igaza van!
Közösen és tiszta szívből utasítjuk el ezt a jelen körülmények között teljesen felesleges, kivagyi próbálkozást, amiből semmi esélyünk nincs jól kijönni.
Bár lehet, hogy addigra legalább a Moszkva téri óra képes lesz a hozzávetőlegesen pontos időt mutatni...

Nem, nem tévesztettem el, végül is 2024-ről beszélünk, és természetesen addigra helyre fog állni a "rend", ahogy illik :(

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.10. 22:09:40

A legtöbb magyar ember szeretne budapesti olimpát. Én is.

Az okosabbja tudja, hogy semmi esélye megakadályozni, hogy a politikusok ellopják az olimpiára szánt pénzt, a másik felét meg értelmetlenül elherdálják, és és így százéves rabszolgaságba taszítsák a népet. Ezért nehéz szívvel, de az olimpia ellen szavaz.

siriq111 2017.02.11. 00:43:32

En is szeretnek olimpiat de csak akkor, ha gazdasagi es szocialis allapota az orszagnak megengedi! Csak is akkor! Meg varni kell erre , potom 40-50 evet.....

Nzoltan 2017.02.11. 10:04:09

Nem mindenki, de a többség.

aranyár 2017.02.16. 17:12:57

Plagi Pali az egyik oka annak, hogy ép elméjű MAGYAR nem szavaz az olimpiára!
Ahogy a szponzor (Samsung) televíziókat is azonnal ellopták, úgy mit tennének 3000 milliárddal?
Sajnos nincs hiteles ember a projekt mögött!

Magda Bruzsa 2017.06.06. 18:00:09

A pohárral a kezében: csak ehhez értett egész életében, de ahhoz nagyon. Igy lett a nemzhet sportolója is. Már a dísz sírhelye is meg van a bazilikában, mert ö semmiért nem fizet...
süti beállítások módosítása