B1 blogcsaládMikor kér bocsánatot a civil szervezetekről hülyeséget beszélő Kovács Zoltán?

2017. január 20. - Spectra

kovacs-zoltan.jpg

Egy “őszinte, befolyástól mentes" politikus, Kovács Zoltán kormányszóvivő állította azt az ATV-n, hogy a civil szervezetek terroristákkal működnek együtt.

2010-ben a választások előtt három héttel - a kormány akkori szócsövei, a Magyar Nemzet és Hír tv szintén "egy befolyásmentes" emberről cikkezett, aki valami dobozról, és kenőpénzekről beszélt.

  • Ön akkor hitt ennek a “befolyás mentes” embernek?
  • Ma hisz Kovács Zoltánnak?

Balogh Zsolt, a BKV egykori megbízott vezérigazgatója 2 évvel később vallotta be, hogy akkor nem mondott igazat. Félt, és nyomozati vallomásában csak azért állított terhelő dolgokat Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyettesről, hogy megfeleljen az ügyészség igényeinek, és ezzel

elkerülje a börtönt:

Nem vagyok hős. Nem akartam mást, csak hazamenni.

Kovács Zoltán vajon miért állít valótlan dolgokat? Mert az borítékolható, hogy vagy szándékoltan, vagy tudatlanságból mond hamis állításokat, amivel csak a pozíciójához méltatlan hozzáállását bizonyítja.

Vele ellentétben Balogh Zsolt legalább már bocsánatot kért. Többször is. Legbeszédesebb talán a 2015. március 12-én tett bírósági vallomása:

A szembesítésen tett vallomásomat nem tartom fent. Ezt csak azért tettem amiért a nyomozati vallomásomat is, hogy ne tartóztassanak le, mint a többieket. Úgy éreztem, hogy csak akkor maradhatok szabadlábon, hogyha súlyosan terhelő dolgokat mondok Hagyó Miklósra. Kifejezetten ennek az alátámasztására állítottam a szembesítés során 14-szer, hogy félek és tartok Hagyó Miklóstól és tagadtam meg a választ Hagyó Miklós védőjének a kérdéseire. Tisztelt Törvényszék semmilyen bűncselekményt nem követtem el, Hagyó Miklós semmilyen törvénytelenségre nem utasított, neki semmilyen pénzt nem adtam át, nagyon sajnálom és elnézést kérek Hagyó Miklóstól, amiért az adott helyzetben ennek az állítására kényszerültem. Köszönöm.

Hagyó Miklós emberi jogait 5 alappontban sértették meg az eljárás során. Strasbourgban őt is olyan civil szervezetek képviselték, mint a TASZ és a Helsinki bizottság.

A Fidesz-kormány most ezeket a civil szervezeteket ócsárolja, holott e szervezetek

védték már Orbánt is:

 (Kép: 24.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr5612137645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Galicius 2017.01.20. 18:18:44

A Kovács egy küretmaradék darab.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.20. 19:37:46

Balogh Zsolt meg a hagyó, két hazug korrupt patkány. Meg ez a kovácsféle is.

öreg_répatorta 2017.01.21. 08:17:31

Akkor ez most nem hamis tanúzás? Ha jól tudom a törvény azt is bünteti.

arrabona50 2017.01.21. 10:04:44

Miért kérne bocsánatot? Ahhoz rendelkeznie kellene bizonyos neveltségi szinttel Hasonlóan Csepreghy "szélhámos" Nándorhoz (Norvég alapok) Ő szélhámosnak nevezte őket A bíróság felmentette őket Csepreghy hallgat. Sem az otthoni, sem az iskolai környezet nem tanította meg őket arra, hogy ilyenkor bocsánatot kell kérni. Ugyanez érvényes " -de sikerült-" szóvivőre is

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.21. 10:20:32

@arrabona50: Kovács akart bocsánatot kérni. De sikerült? Nem. Na ugye! :))

2017.01.21. 13:08:04

Ez még akkor is hazudik ha kérdez, akkor miért kellene elhinni, a bocsánatkérését ?
Hiszen ez is csak egy Soros-fióka, semmi egyéb. De ezt , ha nehezen is, sikerült neki elérni .
süti beállítások módosítása