B1 blogcsalád



Orbán, Hernádi és Csetényi átrándultak Dunaszerdahelyre meccset nézni

2016. november 20. - nickgrabowszki

A magyar miniszterelnök vasárnap délután a dél-szerbiai Nisbe utazik, ahol kétnapos szerb-magyar közös kormányülés lesz, ezért nem tudja megtekinteni a Felcsút hazai meccsét a hétvégi háza mellé épült stadionban. A másodosztályú csapata amúgy a Ceglédet fogadja.dsz.jpg

De nem maradt meccs nélkül Orbán. Mint a Parameter.sk fényképén jól látszik, szombaton a helyszínen tekintette meg, amint a Dunaszerdahely új stadionjának első meccsén 2-0-ra veri a tavalyi bajnok Trencsént.

Nem volt egyedül:

  • Vele tartott a Mol elnök vezérigazgatója, Hernádi Zsolt, aki eddig nem utazhatott szabadon, mert horvátországi korrupciós bűncselekmények miatt körözte az Interpol. (A kép jobbszéle közepén, kék simléderes sapkában.)
  • Valamint az a Csetényi Csaba, aki milliárdokat keresett az utóbbi két év idegengyűlölő kormányzati plakátkampányain. Amúgy Rogán Antal szomszédja a Pasa Parki luxuslakótelepen. (Az Orbán alatti sorban, hosszú hajban, szakállban.)

A stadion a Mol Aréna nevet viseli, még nincs teljesen kész. Áprilisban kezdték építeni, most már lehetett benne meccset játszani, de egy lelátó csak másfél év múlva épül fel.

Szombaton amúgy a Manchester United az Arsenalt (1-1) a Barcelona a Malagát (0-0), a Dortmund a Bayernt (1-0), az Atletico Madrid a Real Madridot (0-3) fogadta, szóval Orbán láthatott volna minőségi futballt, ha akar.

De ő nem a futballt szereti, hanem a meccsrejárást.

  • A futballhoz futballisták kellenek, a meccsrejáráshoz stadionok.
  • Meg elvileg nézők, de ők futball nélkül nem mennek meccsre.

A magyar NBI 16. fordulójában alig 10 ezren mentek ki például a hat meccsre, ami kicsit kevesebb mint 1800-as átlagot jelent. (És ezt az átlagot amúgy jelentősen felfelé húzta, hogy az idei listavezető Vasas a tavalyi bajnok Fradit fogadta a Fáy utcában, és végzett vele 2-2-re, úgy hogy Kassai három büntetőt fújt be a vendégcsapat ellen.)

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr1011976118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vénkujon 2016.11.21. 17:29:06

viktornak jó lehet, viszont a slepp eléggé szenvedhet. egy ilyen parti után igencsak lottyadt marad a pénisz, legalább egy hétig. nem győzik kiheverni a szotyisokkot

Larry Silverstein 2016.11.21. 17:56:01

Nagyon helyes, a miniszterelnök azt csinál amit akar szombaton.

Hernádit nem körözi senki, Csetényi kampánya nagyon hasznos és informatív volt, nem idegengyülölő.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.21. 20:04:23

@Larry Silverstein: "Nagyon helyes, a miniszterelnök azt csinál amit akar szombaton."

Sanos a többi nap is azt csinál, amit akar. Ezéert tart itt ez a kurva ország.
süti beállítások módosítása