B1 blogcsalád



Van egy kultúrember a Fideszben, akinek nem írják le a nevét, mert tartanak tőle

2016. november 13. - nickgrabowszki

va.jpg

Gergely Zsófiára, a hvg.hu újságírójára rászállt a kormánysajtó (kormánypropaganda). Gergely két bűnt követett el:

  • úgy írt valamiről, hogy nem volt ott a helyszínen.
  • le mert írni valamit egy homályban mozgó macherről, ami igaz volt.

A szokásos eljárás ezek után az volna, hogy megcáfolják az állításait. De nem ezt tették. Hanem róla, magáról közölt írást a Magyar Idők Egy balliberális moráldíva szenzációi címen, majd a TV2 Tények is két és fél perces(!) anyagot csinált róla, amelyben állítólag ifj. Lomnici nyilatkozott a médiaetikáról. 

Jól látják, a TV2 Tények médiaetikáról készít összeállítást. Azok után, amit Sorossal, Puklival, Juhász Péterrel, Spéderrel, vagy legutóbb a hajléktalanokkal csináltak. TV2 és médiaetika. Valószínűleg

nem is tudják, mit jelent a szó, máskülönben nem is mernék használni.

Azt most hagyjuk, hogy Gergelyről kiderült, ott volt a helyszínen, a Spéder-TV2 per tárgyalásán.

(Mert mi történt volna, ha nincs ott? A holdraszállásról csak Neal Armstrong és Buzz Aldrin írhat, mert ők ott voltak, mások meg nem? És mi legyen a gaugamélai (vagy akár a mohácsi) csatával? Jelentkezzen az a történész, aki ott volt, a többiek meg fogják be a szájukat!)

A TV2 Tényeknek (hírigazgató: Szalai-Kökény Vivien) nyilván az a fő baja, hogy Gergely igazat írt a tárgyalásról. Megírta például, hogy a TV2 ügyvédje előbb arra hivatkozott, fontos közérdeknek tekintették, hogy beszámoljanak a médiatulajdonos-bankár magánéletéről. Majd amikor kiderül, hogy az információk torzak és hamisak, már azt mondták, ezek nem tények, amelyek igazságtartalma számonkérhető, hanem pusztán vélemények voltak.tv2sp.jpeg

Gergely megírta azt is, hogy Spédernek összesen 5,7 millió forint sérelmi díjat ítélet meg a bíróság, amelyik nem fogadta el a TV2 védekezését, miszerint a bankár "speciális közszereplőnek" tekinthető, ezért a közügyek feltárása érdekében készítettek róla karaktergyilkos lejárató riportot június elején.

És mindezek után, hogy a hvg-s újságíró ezeket leírja, a tényeket, a kormánysajtó moralizálással vádolja. Nincsenek szavak.

De ennél talán még árulkodóbb a másik ügy, amiben bűnt követett volna el: megírta, hogy Várhegyi Attila szívinfarktust kapott, újra kellett éleszteni, de túlélte. 

A dolog - és ezzel a hír - igaz lehetett, senki nem cáfolta. De az volt a baj, hogy egyáltalán be mert számolni róla. 

A Magyar Idők így írt például:

Van egy 53 éves férfiember, aki végigdolgozta eddigi életét, hol polgármesterként, hol tanácsadóként, hol a kulturális élet egyik vezetőjeként bukkant fel pályája során. Irodáját ma is a legelismertebb modern képzőművészek festményei díszítik. Kultúrember, aki ért ahhoz, amit csinál. Ezt az embert a kulturális életben elismerik, tisztelik, vagy éppen tartanak tőle.

Tehát Várhegyi mellett szól, hogy szereti a modern művészetet. És azért nem írnak róla, mert elismerik és tisztelik.

Vagy éppen tartanak tőle.

De hát ki ez az ember, akitől ennyire félni kell?

  • Egykori fideszes országgyűlési képviselő, szolnoki polgármester, a Fidesz első nagyváros polgármestere.
  • Az első Orbán-kormányban, 1998-2001 között a kulturális államtitkár, a kulturális szféra valódi ura.
  • Posztjáról és képviselői mandátumáról azért kényszerült lemondani, mert a bíróság 2001-ben különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt egy év - két évre felfüggesztett - szabadságvesztésre ítélte. A cselekmény különben 2-8 évig volt büntethető, de akkor már Polt Péter vezette az ügyészséget: erős volt a gyanú már 15 éve is, hogy nagyon nem akartak nyerni.
  • Miután belebukott a korrupciós-kampányfinanszírozási ügybe, Várhegyi alámerült. De a Fidesztől nem szakadt el. Rendezvényszervezéssel foglalkozott, részt vett a Fidesz kampányaiban, dolgozott a fideszes önkormányzatokban, csak a nyilvánosságág előtt nem szerepelt.
  • 2010 után megkapta a köztévét. Nincs olyan írott vagy szóbeli beszámoló, amelyik ne őt nevezné meg a közmédia valódi urának. Néhány 100 milliót maga is kiszedett belőle, de mi az a 80 milliárdhoz képest. Orbán hű katonájaként vezénylete le az így-úgy, de valamennyire mégiscsak működő közmédia direkt propagandává züllesztését.
  • Kapcsolódik természetesen a lehallgatási ügy is: azokat a helyiségeket hallgatták le, amiket ő használt, azok az emberek, akiket ő vitt oda. Erős gyanú tehát, hogy Várhegyi emberei tudtuk nélkül lehallgatták Várhegyi tárgyalópartnereit.

orbanvarhegyi.jpgKépviselő-polgármesterből a kultúra ura, majd kampányguru, végül a közmédia politikai-üzleti komisszárja.

És neki nem szabad leírni még a nevét sem? Mert tartani kell tőle? Hát mit csinálhat azokkal, akik mégis megteszik? Lehallgatja őket? Cikket írat róluk, meg híradóriportot készített?

A magyarországi kormánypropagandában nem az a legrosszabb, hogy etikátlanok. Hát, milyenek lennének?

Nem is az, hogy hazudnak: Hiszen azért fizetik őket.

Hanem az, hogy bénák. Lúzerek. Alkalmatlanok propagandistának is.

  • Egy másik Gergely Zsófiáról tesznek be képet a lejárató anyaghoz.
  • Fölhívják a figyelmet arra, hogy a bíróság is elítélte Spéder lejáratását.
  • Meg arra is, hogy van egy ember a kormánymédia hátterében, akiről nem ajánlatos írni.

Egy kultúrember. Akitől tartani kell. Aki félelmetes.

Úristen, ezek annyira hülyék, hogy cikket írnak arról, aki arról írt, amiről nem szabadna, és észre sem veszik, hogy maguk is arról írnak, amiről nem szabadna. Ezek nagyon idióták.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr5511957297

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Milyen is egy toleráns liberális? 2016.11.15. 09:07:07

"Én egy toleráns liberális vagyok. Ha te nem értesz velem egyet, akkor te egy szexista, rasszista, homofób, idegengyűlölő, bigott náci vagy!"

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Béla 60 2016.11.13. 14:44:02

Tanár vót itt Szolnokon ,csak büdös volt neki a munka !Hány embert tett itt tönkre ???

schlumbergerna 2016.11.14. 00:24:13

Ez? Tanár? Micsoda kontraszelekció...

2016.11.14. 07:11:02

Mocskos patkányok ezek, a patással és a seggnyalóikkal együtt. A tolvajok és a hazugok pofáznak az igazságról, a tisztességről !!!
A lakájok pedig tapsolnak, hajlonganak és segget nyalnak. Hajrá Magyarország ! Hajrá Magyarok !
Magyarország ebben is jobban teljesit !

Netuddki. 2016.11.14. 13:37:16

Ifjabb lópici alkotmánylovász?
Na, ma fél 1-kor lekapcsolták a kossuthon a villanyt a halászzsuzsával és a láncitomival karöltve. Szinte tapintható volt a setétség ami a hangszóróból áradt.

Azt találták mondani, hogy Magyarországon azért van sajtószabadság mert bárki azt mondhat amit akar. Ühüm.
Meg, hogy a meggyesi azt mondta, hogy aki médiát akar az vegyen magának. Az orbán meg megfogadta a tanácsát oszt kiépítette a médiabirodalmát, miközben a cuclik meg a vuclik meg nem. Meg különben is a cucliknak nincs szavazóbázisa, meg úgy általában fujj cuclik meg vuclik.

Aztán áttértek az USA sajtójának a köpködésére (ki a faszt érdekel?) és az elmaradhatatlan sorosozásra.

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.11.14. 14:00:10

A ballib Soros bérencek mosdatják egymást..

Azért árulkodó hogy Spédert védik eközben, aki nemrég még Fidesz közelinek volt beállítva.

Másik árulkodó jel, hogy Spéderrel kapcsolatban az index oknyomozói is megkukultak már vagy 4-5 éve.

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.11.14. 14:02:45

A mocskos ballib hírhamisítók kora újra éled.

Portikról is csak azt felejtették el közölni, hogy az MSZP titkosszolgálati miniszterével egyeztetett a Fidesz lejáratásáról, illetve a ballib média kurvák azt se említették meg shol, hogy Portik rokonai kitállaltak a Juhásszal való kapcsolatáról a maffiózónak.

ogli dzsí 2016.11.14. 14:06:52

a HVGt rég nem lehet elolvasni, annyira komolytalan kb. mint a B1 (egyenlítő) féle MSZP blogok.

Merlot 2016.11.14. 14:08:21

Kijafaszom az a tengerészgyalogos hajú, cingár kölök Várhegyi mellett?
Csak nem az a mostanra kolbásztól, pálinkától disznóra hízott maffiafőnök, Orbán? :)))

Willkommenskultur 2016.11.14. 14:15:08

Orbán Magyarország legjobb miniszterelnöke evör.

Béremelések, hasító gazdaság, boldogság, építkezés, magyar egység, világos beszéd. Ezeket hozta el nekünk a liberálbolsevista mocsár és lepusztulás évei után.

Megérte várni! Nem véletlenül számíthat a szabad világban példátlanul népszerü államférfi - ikon nemsokára a negyedik újraválasztására, ki tudja, talán ismét 2/3dal.

Ezért habzik Orbán ellenfeleinek a szája, mert a hitelességén nem találnak fogást. Mert azt teszi amit mond, és azt mondja amit tesz. Erre sajnos az internácik képtelenek.

dunántúli gyerek 2016.11.14. 14:21:26

@Willkommenskultur: Én is kedvelem Orbán Viktort és szavazni is megyek majd.

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.11.14. 14:27:08

@dunántúli gyerek:

A ballibek ma még azokra büszkék akik nem szavaztak legutóbb.
Arra a 3 millió 200 ezerre akik meg NEM-el szavaztak azokra meg nagyon fújnak.

Persze 2018-ban majd, a nem szavazóknak, nem fognak majd annyra örülni, dehát ez a fajta értelmezése a demokráciának, ahol a nem szavazókat dicsőítik, érthetően okoz némi zavart az erőben.

Willkommenskultur 2016.11.14. 14:38:11

@Ballib cenzúrázók réme 18: Már 2014ben is látszott hogy Viktorunk végső csapást mért a ballibekre, akik csak azért küzdöttek, hogy megtartsák a vezető szerepet az ellenzékben. Ez utóbbi azonban nem jött össze, így ma már az is követhetetlen ki ezeknek a fikaformációknak a vezetője.

Azóta a sajtójukban élik ki magukat, persze amíg még van nekik.

Viktornál ellenben már csak az a kérdés, milyen előnévvel kerül be a halhatatlanok Valhallájába: - Viktor, a nemzetegyesítő Viktor a drótfalépítő Viktor a keresztény bástya

nu pagagyí 2016.11.14. 14:41:39

Működik a maffiaszolidaritás. Andrew barátunk, az egyik tolvaj megpróbálja megvédeni a másik tolvajt.

Gazz 2016.11.14. 14:45:47

Ez a négy fidesztroll egymás mellett dolgozik. Rendszerint egyszerre kommentelnek, és szopkodják a főni faszát habzó szájjal, mert hát végül is ezért kapják a fizut. Percig se kell komolyan venni őket. Nagyjából mindenütt ugyanazt a három-négy panelt ismételgetik, ők a fizetési kategória legalján vannak, kb. erre jók.

Gazz 2016.11.14. 14:46:25

Ez a négy fidesztroll egymás mellett dolgozik. Rendszerint egyszerre kommentelnek, és szopkodják a főni faszát habzó szájjal, mert hát végül is ezért kapják a fizut. Percig se kell komolyan venni őket. Nagyjából mindenütt ugyanazt a három-négy panelt ismételgetik, ők a fizetési kategória legalján vannak, kb. erre jók.

Willkommenskultur 2016.11.14. 14:46:48

@Gazz: Mi 4en hoztuk a Viktor 3 megválasztását és szállítjuk a következőt is!

Gazz 2016.11.14. 14:47:37

@Willkommenskultur: mármint te, és a három másik nickneved?

nu pagagyí 2016.11.14. 14:56:10

@Ballib cenzúrázók réme 18: Szerintem Portikról is csak az Indexen olvashattál valami valóságmorzsát. Az természetes, ha egy bűnöző hajlandó vallani a bűntársairól, azt minimum meghallgatják. De tényleg, mi van most? Mi van például Tarsollyal? Vele úgy tűnik azon egyezkednek, hogy hallgasson.

nu pagagyí 2016.11.14. 15:04:37

@ogli dzsí: Te ne is olvass HVG-t, nem értenéd. Vannak olyan sajtótermékek (lassan már csak azok lesznek), amelyek tökéletesen megfelelnek a gondolkodásra alkalmatlan, lózungokkal irányított zombiknak, amilyen te is vagy. Nem is értem, mit keresel az Indexen? Csak nem pénzt?

Márk_Márk 2016.11.14. 15:05:33

@Willkommenskultur:
Ja, Orbán Magyarország legjobban lopó miniszterelnöke evör.
Minden másban a legszarabb evör.

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.11.14. 15:25:35

Érdemes összeszedni a kronológiát, hogy értsük.

Bizonyos Spéder nevű milliárdos ki volt kiáltva a ballibek által Fidesz bérencnek.
Lejárató cikkeket írtak róla megrendelésre a ballib médiamunkások.

Bizonyos Spéder nevü milliárdos, Simicska lapátratétele után kikerült a kormányzati pixisből.
Ezután lejárató cikkeket írtak és írnak róla jobboldali médiamunkások.

Az első körben említett ballib médiamunkások pedig megvédik a Spéder nevű milliárdost, az alantas támadásoktól, és védencéül szegődnek önként és dalolva.

Ugye értjük hol a gond ??

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.11.14. 15:28:00

@Gazz:

Soros Gyuri éppen most izzítja be a közösségi szoftverek figyelését, hogy politikai játszmáit könnyebben kivitelezhesse, a magadfajta szemét hazaárulók segedelmével...
Többek között a migránsok betelepítését.

Úgyhogy nyugi.
Ha már működik a gazdid mindenkit megfigyelő szoftvere, akkor fogod látni, hogy senki se pénzel, csak a hazámat védem, tőletek !

888.hu/article-soros-titkok-iv-internetes-megfigyelesen-dolgozhat-az-open-society
Soros-titkok IV.: Internetes megfigyelésen dolgozhat az Open Society

felhasználói aktivitásról készít rendszerezett térképeket, amelyeket később algoritmusokon keresztül egyedi, online preferenciák manipulálására használ fel.

Gazz 2016.11.14. 15:32:29

@Ballib cenzúrázók réme 18: Nekem semmi közöm Soroshoz, egy szóval sem említettem. Te viszont a gazdádnak a seggéből ordibálsz ki a magad kis butus módján... A gazdid is tudja, hogy nem vagy komolyan vehető (egyik nickneveden sem), ezért vagy a trollhierarchia legalján. Sokat kellene még tanulnod, csak sajnos a szellemi képességeid ehhez nem elégségesek. :-DDDDD

Ballib cenzúrázók réme 1 2016.11.14. 15:39:02

@Ballib cenzúrázók réme 18: "A ballib Soros bérencek mosdatják egymást.."

Így van. És most ne jöjjenek a norvég álállampolgárságú álcivilek hogy Orbán Viktor is Soros bérenc volt, meg a fél Fidesz, mert ők ha karnák, akkor visszafizetnék a kiképzésük költségeit.
Jelentkezzen Soros és akkor megkapja a pénzét Mészáros Lőrincen kesresztül, addig se pofázzon senki hogy Orbán volt az első Soros ügynök, meg hogy Mészáros Lőrinc egy stróman meg hasonlók.

Mindezek a nemtelen támadások csak emgerősítik bennünk a hitet, hogy az akasz´tófáig kik kell tartanunk Orbán Viktor vezérünk mellett.

Ballib cenzúrázók réme 1 2016.11.14. 15:43:22

@Ballib cenzúrázók réme 18:

te hülye nicklopó pöcs, egész nap itt kel izzadnom, hogy az öngól baromságaidat valahogy helyrehozzam. Már a rezsicsökkentett vén kurvák se hisznek nekünk lassan, annyira lej´árt hülyeségeket nyomsz! Kérdd el Árpitól nagyon gyorsan a net troll ´ézikönyvünk legújabb változatát, mert különben nem marad erőforrásunk Merkelre lejáratására.

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.11.14. 16:01:09

@Ballib cenzúrázók réme 1:

Szevasz.
Most hogy pontosan tudom ki vagy, cseppet meg is hatódtam.

Nem mindenki kedvéért hoz létre egy nicket @nickgrabowszki sem.

Igaz a nicklopás nem szép dolog, de téged felhatalmazlak, hogy használd csak nyugodtan az enyémet.

Ballib cenzúrázók réme 1 2016.11.14. 16:27:35

@Ballib cenzúrázók réme 18:

Hülye! Enyém az 1-es számú párttagköny, te meg csak a 18-ik vagy a fizetési listán! Miközben egy évben csak 3 emberrel dolgoztatunk! Mikor vett fel téged az Árpi?

igazi hős 2016.11.14. 16:29:59

Szerintem nem ennyire hülyék, ez a belső ellenállás. Mivel a főnökséget nem érdekli a nézettség, ezért akár bénának is tűnhetnek, hiszen aki szakember, azt már rég kirúgták és kit vennének fel az ő helyükre, analfabétákat? Vagy tényleg ennyire bénák.

Willkommenskultur 2016.11.14. 17:00:00

Szerintem kultúremberek csak a fideszben vannak, mondjuk nem mind.

A liberósoknál nem maradt már meg egy kultúrember se.

lobster thermidor 2016.11.14. 17:03:34

Ezt a nagyszerű "kultúrembert" látni, ismerni kellett volna mindenkinek aki ilyeneket állít róla még azelőtt, mielőtt odaengedték a húsosfazék közelébe.

HaKohen 2016.11.14. 17:05:27

Tanulság:

Igazán az olvasók által észre nem vett (hol az éberség, elvtársak?!) vagy éppen komolyan vett iróniával lehet széttrollkodni egy posztot.

Gratula!
.

VaradiJanos 2016.11.14. 18:25:42

Fura munkahelye lehet ennek a gazz gyereknek.

Kisslaci37 2016.11.14. 18:50:14

Mivan gáborka,anyut is bevetted ennek a színvonaltalan fosnak a szerkesztésébe?kár hogy ketten együtt sem tesztek ki egy értelmes embert,kíváncsi leszek mihez kezdtek majd ha az Mszp elzárja a pénzcsapot és nem pazarol több pénzt egy ekkora szar támogatására..

Parajpuding 2016.11.14. 19:36:47

Apró tévedés van a cikkben. A fideszben már nincs egyetlen kultúrember sem, mert aki volt, az már rég lelépett. Kultúrember nem tolerálja a sok mocskot, amit ezek a köztörvényesek művelnek.

Parajpuding 2016.11.14. 19:40:40

@Kisslaci37: te beszélsz a színvonalról? :DDDDDDDDDDDDDDD A sajátod is olyan mélyen van, hogy még egy bányász sem jutott le odáig:DDDDDDDDDDDDDDDD

morph on deer 2016.11.14. 20:58:52

@Ballib cenzúrázók réme 18:
"felhasználói aktivitásról készít rendszerezett térképeket, amelyeket később algoritmusokon keresztül egyedi, online preferenciák manipulálására használ fel."

Te biztos vagy benne, hogy nem a Google üzleti modelljéről olvastál valamit valahol és az maradt meg?

Egyébként ilyen elemzés egyébként bárki számára elérhető, (telatíve) minimális ráfordítással. Az összes valamirevaló webshop használja, - csak mielőtt jobban beleélnéd magad az összeesküvés-elméletekbe.

Na meg a "szolgálatok", ahány csak van.
Nyugodj meg, semmi új nem fog kiderülni már rólad!
Hacsak nem az, hogy te is "büszke heteró" vagy, de ez a Fidesznél sem tilos, ugye?

morph on deer 2016.11.14. 21:00:09

@morph on deer:
Relatíve és nem telatíve - de már jobban vagyok :)

Arany Sakál 2016.11.14. 21:24:45

@Willkommenskultur:
kicsit azért -gondolom- izgultok, hogy VezérlőFényesCsillagunk újraválasztása napján a hazai nyuggerek mind hazajöjjenek a floridai-, LasVegasi- Bahamai, Maláj etc, nyaralásaikról... Mert már akkora itt a jólét, hogy csak külföldön tudnak nyakára vágni a lóvéságuknak... Speciel aktív füldugókkal tudok elaludni mert a gazdaság még éccaka is annyira dübörög, hogy még a Cilikopter hangját is elnyomja, így nehezen tudok elaludni nélkülük...
Az a pár százezer szegény megtévesztett aki tévedésből Londonban meg máshol európában dolgozik, nem is érdemli meg, hogy szavazhassanak!

A közmunkás milliók szíve is egyszerre fog dobbani a csuti Krisztuséval...

sutyerák 2016.11.14. 21:35:02

@Tibi !: van még Kossuth adó? vagy 15 éve nem hallgatom.

Attilajukkaja 2016.11.14. 23:22:11

Es meg buszkek is arra, hogy mennyire el vannak szallva maguktol. Erkolcstelen, pitianer egy banda!

Beáta Rigóné Szilágyi 2016.11.15. 00:19:13

@Willkommenskultur: Ez a bárgyú ömlengés Orbánról csak irónia volt, ugye? Vicc, viccecske, humor, ilyesmi, nem? Mert elfelejtette a végére biggyeszteni azt a kis mosolygó arcot. Ezt ni! :) Komolyan nem gondolhatta! Ennyire buta ember nincs a világon, vagy most jött a Holdról.

AnnaKarenina 2016.11.15. 06:11:52

@Beáta Rigóné Szilágyi: Szerintem is tiszta irónia. Baj, ha esetleg ő nem tud róla. :) Pláne, hogy egy ilyen irdatlan bakit követően (ld. Várhegyi "méltatása")

AnnaKarenina 2016.11.15. 06:17:08

@Ballib cenzúrázók réme 18:
Olyan vicces, hogy a ballib médiát akarja lejáratni azzal, hogy hírt adott egy bírósági ítéletről. Tetszik azt érteni, hogy nem ők mosdatják, hanem született egy bírói ítélet? :)

"A Fővárosi Törvényszék pénteken kihirdetett ítéletében ugyanis kimondta, hogy a (nevében legalábbis) Tények című műsorban valótlan állításokat híreszteltek az üzletemberről, és ezzel megsértették jóhírnevét, magánélethez és a magántitok védelméhez fűződő jogait.
A bíróság külön kiemelte, hogy az országos csatorna tendenciózusan szerkesztette, csoportosította a Spéderre nézve sértő állításokat, hogy egy pénzéhes, mindenkit eltaposó bankárnak ábrázolja. A szakmai szabályokat és az alapvető médiaetikát felrúgva eközben Spéder családjára, egészségi állapotára is minősíthetetlenül személyeskedő megjegyzéseket tettek, de a bíróság szerint súlyos következményei lehettek volna annak is, hogy a Spéder által akkor még irányított bank „toldozására-foltozására” célozgattak, ami megrendíthette volna a pénzintézet helyzetét." Nu vot. :)

Censored Trompf 2016.11.15. 07:18:08

Azért az valahol vicces, mikor a napi szinten jobboldali újságírókat fikázó ballib mainstream média aggódik a nemtelen támadások miatt.

Censored Trompf 2016.11.15. 07:20:18

@AnnaKarenina:

Tehát Spéder mint jelenleg a ballibek által támogatott milliárdos magánélete tabu, de mondjuk Kertészé akiről az index ír cikket, vagy Habonyé az nem.

Tessék mondani ki dönti el, hogy a ballib milliárdosokról nem lehet írkálni ?

gusthy1 · http://kolyokjoga.blogspot.com 2016.11.15. 07:44:25

De ott volt a helyszínen, ezt bizonyítani is tudta.

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.11.15. 08:40:34

@Censored Trompf:

Az indexes gyűlöletkeltő kommandó, a napi szinten újságírókat fikázó Sixx, meg Sajó majd megmondja neked is, meg mindenki másnak is, hogy milyen milliárdosokról lehet hírt adni, és milyen újságírókat lehet fikázni.

Csak figyelj, és tudni fogod, a körúton belüli értelmiség kire haragszik, de nagyon !

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.15. 08:59:44

@Censored Trompf: "a ballibek által támogatott milliárdos magánélete tabu"

Segítek megérteni, mert látom, gondjaid vannak. A TV2 ordas hazugságokat terjesztett valakiről. Ez kellene, hogy tabu legyen.

Az, hogy az illető a a ballibek által támogatott milliárdos, vagy a hazaáruló fideSS támogatja, ebből a szempontból mindegy.

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.11.15. 09:41:58

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:

Itt egyedül az index terjeszt ordas hazugságokat napi szinten, valamint fkeetít be újságírókat politikai alapon.

A Sajó és Sixx féle hírhamisítók segedelmével.

dr. mesterséges színezék 2016.11.15. 09:43:48

Szerintem Várhegyi van akkora úriembere a III. Orbán-kormánynak, mint amekkora repülős dinasztiája volt a Hingyi-familia az I. Orbán-kormánynak.
Csupa polgári érték.

gipszfej 2016.11.16. 00:39:32

Ha jól látom, akkor az első szent pityu király óta rohad ez az ország. Messziről bűzlik a mi nagy pöcegödrünk. Nem is csoda, hogy a világ régóta nem vesz minket komolyan. A fidesz meg az emeszpé totálisan egykutya. A többiről meg szó se essék.
süti beállítások módosítása