B1 blogcsalád



Szíjjártóval nem fognának kezet az abaújszántói kocsmában

2016. szeptember 15. - Mr Flynn Rider

szp.jpgAz abaújszántói kocsma úri hely.

Ott a kocsma inkább afféle klubnak számít, az újonnan érkezők lejattolnak mindenkivel. Felest és Ászokat isznak, egymás után, aztán hazadülöngélnek.

Azért mondom, hogy úri hely, mert nem mindenkit vesznek ám be a klubba. Van az a kicsit büdös srác, aki elitta az eszét, vagy ki tudja, mi történt vele: róla tudni lehet, hogy nem nagyon fürdik. Hát vele nem fognak kezet, de eltűrik. Szagolják, néha rászólnak, hogy fürödj már meg, Józsi, bassza meg, Józsi meg csak röhög, nem fürdik meg, direkt idegesíti a többieket.

Ezzel heccelik egymást évek óta.

Mostanra ide jutott Magyarország is az Európai Unióban. Ez a mi külpolitikánk: hogy

heccelünk.

Idegesítő alakokká váltunk, akivel csak azok fognak kezet, akiknek nagyon muszáj. Mint a törökök, meg a szerbek, vagy az azeriek. Aztán ők is a nadrágjukba törlik a tenyerüket.

Török Gábor ugyan nagyon kitartóan állítja be a Mancsban Orbán Viktort Európa legújabb vezetőjének, aki „áttörte a feje fölött lévő üvegplafont” és „komoly esélye lenne, hogy Európa vezetőjének válasszák. Milyen kár, hogy Európának nem választanak vezetőt, Orbán Viktor épp a „nemzetek Európája”-koncepció jegyében rombolja le Európa biztonságát és kultúráját. 

Ez a kijelentés kábé olyan, mintha azt mondanánk: Józsival már egyre többen fognak kezet és egyre többen döntenek úgy, hogy nem fürdenek meg.

orbantrumplepen.jpg

A kocsmahangulatot alapvetően a kövérkés minielnök, Orbán Viktor és a kis nyikhaj újságkihordónak kinéző manyus, a Szíjjártó kelti.  

Mondjunk példákat? 

  • Zeid Raad al-Husszein jordániai herceg, az ENSZ emberi jogi főbiztosa szerint Orbán Viktor a holland Szabadságpárt populista politikusához hasonlít, erre Szíjjártó visszalő: „alkalmatlanná vált arra, hogy bármilyen pozíciót is betöltsön az ENSZ-ben”.
  • Jean Asselborn, a luxemburgi külügyminiszter szerint Magyarországot ki kellene zárni az EU-ból, mire a kis kövér mögül megint előbújik Safranek: “eddig is tudtuk, hogy Jean Asselborn komolytalan figura”, látszik, hogy csak néhány kilométerre lakik Brüsszeltől, “kioktató, nagyképű, frusztrált”.

Míg a többi EU-s tagállam az ilyen konfliktusokban megpróbál békítően kommunikálni, addig a magyar külügyminiszternek kinevezett futsalos pontosan úgy viselkedik, mintha a kocsmában lenne:  “magát már régen kizárta a komolyan vehető politikusok közül”  és “rendes nihilistaként” fáradságot nem ismerve dolgozik az európai biztonság és kultúra lerombolásán.

Próbáltuk elképzelni, hogy a luxemburgi külügyminiszter rombolja az európai biztonságot és kultúrát.

Olyasféle mondatok ezek, amiket anno a 50-es évektől a 80-as évekig a szovjet lapokban olvashattunk az amerikai imperializmusról, vagy például a Coca-Cola mámorban fetrengő amerikai katonákról, akik tömeggyilkolják a hős vietnami lakosságot.kr.jpg

Innen üzenjük Török Gábornak, hogy anno Nyikita Hruscsov is világpolitikai tényező volt. Ha a legenda igaz, a saját cipőjével verte az asztalt az ENSZ-ben. De abban a világban, amihez Magyarországnak elvileg tartoznia kellene, mindenki beletörölte a kezét a nadrágjába, miután kezet fogott vele.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr6111706621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Francois77 2016.09.15. 21:26:50

nem tudom ,de ez már volt?

index.hu/kulfold/eurologus/2016/09/15/nem_vonja_vissza_brusszel_a_kotelezo_kvotajavaslatot/

2016.09.16. 02:58:15

Zeid Raad al-Husszein jordániai herceg, az ENSZ emberi jogi főbiztosa... Jordánia egy olyan ország, ahol bűncselekménynek számít az uralkodó, a rendszer és iszlám ideológia bármilyen formában való kritizálása. Jordániában a sajtószabadság rosszabb, mint Afganisztánban vagy Csádban és csak hajszálnyival jobb, mint Mianmarban, ahol katonai diktatúra van. Jordánia az USA szövetségese, ezért hagyják lubickolni a jordán királyi családot.

Eleve elképesztő, hogy egy jordániai herceg hogyan kerülhetett az ENSZ emberi jogi főbiztosának posztjára. Viccnek is rossz.

2016.09.16. 02:59:09

index.hu/kulfold/eurologus/2016/09/15/nem_vonja_vissza_brusszel_a_kotelezo_kvotajavaslatot/

Tehát hazugság volt az egész. Nem vonják vissza a kvótákat a brüsszeliták. Nem tettek le arról, hogy iszlám kalifátust csináljanak Európából. Juncker hazudott, a maszopista és gyurcsányista blogok meg terjesztik a hazugságokat.

2016.09.16. 07:21:13

"Orbán Viktor épp a „nemzetek Európája”-koncepció jegyében rombolja le Európa biztonságát és kultúráját. "

Hát srácok, onnan, ahol én ülök, úgy tűnik, hogy pont Herr Juncker és Frau Merkel teszi ezt.

Persze - megengedve a feltételezést, hogy ti Budapesten vagytok - én nyugatabbra ülök, mint ti... :-)

2016.09.16. 07:21:45

@Singer Varrógépértékesítő és orosz kémhálózat Kft: Mármint persze nem a nemzetek Európája jegyében, de azért rombolja....

Kalmár 2016.09.16. 07:24:02

Ferenc testvért viszont nyársra húzzák és megsütik a hátsó kertben, egy rendes kocsmában....

Jakab.gipsz 2016.09.16. 08:41:14

Fellengzős üres mormolás.

kewcheg 2016.09.16. 09:47:33

Egyik se jó, de a másik se. Tény és való, hogy Junker, Merkel, a szaracén herceg,etc.etc. egyenként és különkülön is faxfejek. De ez nem mentesíti a honi politikát attól, hogy abba a kézbe köp bele, amelyik kvázi eteti. Nekem is jobban tetszene egy DeGaulle, Adenauer, Helmut Kohl által fémjelzett Európa, mint a mostani.Sajnos ez lehetetlen. De azért nekem és sok -talán- normális embernek azért Európa még mindig Európa, akárkik is vezetik jelenleg. A legnormálisabb, legélhetőbb kontinens, persze sajnos Hegyeshalomtól nyugatra, ahol a munkának- még mindig- van becsülete, ahol jók az egyetemek, nagyjából abban hiszel, amiben akarsz, és úgy élsz ahogy akarsz. Azért ettől még messze vagyunk, és nemigen közeledünk. Úgyhogy talán nem kéne őket kioktatni bizonyos dolgok felől egy olyan országból ahol a munkának nincs becsülete, az egyetemek -kissé- hanyatlanak, és nem úgy élsz, ahogy te akarsz, hanem ahogy döbrögi fütyüli a talpalávalót....

miért 2016.09.16. 09:56:04

@karandash: Ha a baltásvezér az európai néppártban vezető lehet ,akkor mi a probléma? Közben szájjártó meg végig nyalja a türkmén, kirgiz vagy az azeri diktátorok hátsó felét!

miért 2016.09.16. 09:58:46

@Négyzetrács: Milyen magabiztos a troll-elvtárs? jó a fizetés?!
Egyébként a több tízezer offshore kötvényes arabról, kínairól vagy ukrán barátod miért nem zavarja a főnöködet? Talán mert - veled együtt - szépen keres belőlük?

Netuddki. 2016.09.16. 10:09:47

Első 8db hozzászólás csupa tolvajfidesztroll. Lecsaptak mint gyöngytyúk a takonyra a szerencsétlenek. Első 3 hozzászólásért biztos prémium jár.

Amúgy tolvaj bűnözőktől mit vártok? A zovodásgyerek vicckülügyér még mindig nem állt elő a farbával, miből tellett neki 170 milkás luxusvillára?
Szerintem meg abból, hogy az ilyen voldamort feleségek, mé?szaros?lőrincek, matócsirokonokqrvák mind visszaosztanak a fideszes vezérkarnak abból amit a közösből ellopnak. Na, ebből! De tessék nyugodtan megcáfolni, ne mellébeszélni!

Attilajukkaja 2016.09.16. 10:25:10

Tudta? Szijjartoval a budapesti kocsmakban sem fognanak kezet.

Ambiorix 2016.09.16. 10:49:15

Hogy Szíjjártó hogy van vele, azt persze nem tudhatom, de én például talán nem is igényelném, hogy az abaújszántói kocsma savanyú leheletű, véreres szemű törzsvendégei a kezemet fogdossák.

Attilajukkaja 2016.09.16. 10:56:17

@Ambiorix:
"nem is igényelném, hogy az abaújszántói kocsma savanyú leheletű, véreres szemű törzsvendégei a kezemet fogdossák"
Budos az atagszavazok kezfogasa? Akkor te ne menj politikusnak.

excopp 2016.09.16. 11:07:48

- Hruscsov akkor is világpolitikai tényező lett volna, ha nem veri a cipőjével az asztalt
- egyébként meg le lehet szállni Abaújszántóról...

Csuti Ördögüző 2016.09.16. 11:33:50

Ezt sikerült levonni abból hogy a zéró jelentőségü luxemburg külügyminisztere (akit ma kihavított a luxemburgi miniszterelnök)) vartyogott vmit?

Aki számít velünk van.

Ben Franklin 2016.09.16. 11:50:11

Vicces hogy a zakkant blogger megpróbálja Mo-t mucsai rossszfiúként beállítani a müvelt Európában, amivel egy baj van. Müvelt Európa nem létezik.

Franciaországban elkezdődött az elnökválasztási kampány, ahol a jobb és baloldali jelölt abban versenyez, KI TUDJA HANGOSABBAN SZIDNI AZ EU-t a magyarnál sokkal komolyabb szinten. Franciaország pedig 100x fontosabb mint Mo. vagy az egész V4.

Ezt az EU-t szinte mindenki, állandóan és egyfolytában kritizálja. Nem azért mert mucsaiak, hanem sajnos mert az EUt idióta dilettánsok irányítják, akik nem tudták megoldani sem a görög válságot, sem a bevándorlást, és a gazdaságot sem tudták talpraállítani.

Ballib Cenzúrázók Réme 10 2016.09.16. 12:05:40

@karandash: "Nem vonják vissza a kvótákat a brüsszeliták. Nem tettek le arról, hogy iszlám kalifátust csináljanak Európából."

És ki ne felejtsd, hogy a brüsszeliták azt is akarják, hogy az 1300 migráns elfoglalja a földjeinket, elvegye az agrártámogatást Mészáros Lőrinc és Lesiztinger Tamás becsületes magyar családemberektől és kis és közepes nagyvállakozóktól, elvegyék 1 millió magyar cigány honfitársaintól a nekik járó segélyeiket, eligyák a vizünket (mert nekik a sivatagban kevés van, de erről nem írhat a német sajtó mert Merkel megtiltota nekik), halomban figyeljék meg a tornázó lányainkat és hogy nógrádi falvakban tömegével erőszakolják meg az M1-et néző nagymamáinkat.

Ezt mind nem engedhetjük meg a brüsszelitáknak!

OKTÓBER 2-ÁN SZAVAZZ NEM-MEL AZ EU-BAN MARADÁSRA! Hogy Brüsszel is megértse, hogy az angolok után mi fogunk angolosan lelépni az EU-ból!

Ambiorix 2016.09.16. 12:07:17

@Attilajukkaja:
De mi az, hogy "atagszavazok"?
Biztos akartál valamit mondani, csak nem sikerült, ugye?
Szerintem a szemeidet kifejezésteljesen forgatva próbálj meg gesztikulálni, hogy jobban megértsünk. :D

Attilajukkaja 2016.09.16. 12:20:21

@Ambiorix:
"De mi az, hogy "atagszavazok"?
Biztos akartál valamit mondani, csak nem sikerült, ugye?"
Igy van. Atlagszavazot akartam irni, csak kimaradt a t betu. :o)

"Szerintem a szemeidet kifejezésteljesen forgatva próbálj meg gesztikulálni, hogy jobban megértsünk. "
Majd igyekszem. Igaz, nem hittem, hogy egy betu kimaradasa a gyors gepeles miatt ekkora zavart okoz a rendszeredben. Bocsi!

Pattantyúk 2016.09.16. 12:27:11

@Francois77:

Szegény ballib blogger..
Biztos törölte a tegnapi posztját, ahol azt hazudta, hogy senki nem is akar kvótát..

Ja nem.
Igaz neki nem is kell.
Ezzel a szarházi bllib hazudózóval már senki nem fog kezet régóta.

Ehez a cikkhez meg csak ennyit:
index.hu/kulfold/eurologus/2016/09/16/luxemburg_magyarorszagrol_egy_csalad_vagyunk/
„Ez nem a kormány álláspontja” – mondta pénteken a luxembourgi kormányfő a saját külügyminisztere korábbi megjegyzéséről

---
Azaz diplmatikusan közölte a luxemburgi kormányfő, hogy Assholeborn marhaságot mondott.

Pattantyúk 2016.09.16. 12:28:50

@Ballib Cenzúrázók Réme 10:

Szinte hihetetelen ez a mániákus kényszer amivel megpróbálod elhitetni hogy az EU-ról szavazunk.

A kérdés csak az, kedves Tibi, hogy miért hiszed, hogy van ember aki a szarházi Gyurcsnyista módszereiteken nem lát keresztül ?

Nagyorrú Barbi 2016.09.16. 12:42:49

Szerintem Szíjjártó meg szarik rá. Oda se megy. De te blogger,csak ücsörögj ott a debil koaliciós gyurcsótánnyal, meg a többi 3 fős pártocskák képviselőivel. Oszt szorongasd a ritkán mosott kezeket...Egészségedre...

Attilajukkaja 2016.09.16. 12:48:08

@Nagyorrú Barbi:
"Szerintem Szíjjártó meg szarik rá. Oda se megy. "
Ebben igazad lehet. Szijjartonak bizonyara budosek a magyar parasztok. O jobb helyekre szeret utazgatni, luxus korulmenyek kozott.

2016.09.16. 14:15:08

@Tibi !: "Szerintem meg abból, hogy az ilyen voldamort feleségek, mé?szaros?lőrincek, matócsirokonokqrvák mind visszaosztanak a fideszes vezérkarnak abból amit a közösből ellopnak. Na, ebből! De tessék nyugodtan megcáfolni, ne mellébeszélni! "

Nem szívesen ábrándítalak ki, de egy demokráciában - ami után itt a nagy diktatúrában sírsz - ezt nem cáfolnia kell bárkinek is, hanem a bíróságon bebizonyítani.

Én pl. kifejezetten örülnék neki, ha sittre kerülne az, aki lop.

2016.09.17. 02:05:41

@Attilajukkaja: az általad emlegetett alkesz szavazók inkább a szavazók csoportjának alját képviselik. Én őszintén remélem, hogy az átlag ennél magasabban van. A szavazók többsége pedig még a Jobbikot is többre tartja, mint a baloldal bármelyik pártját. Ez a nagy igazság. Gyurcsány pár reszkető kezű öreg ex-munkásőr nyugger és egy maroknyi fanatikus, Gyurcsány-hívő fiatal vezetője.

@miért: a közép-ázsiai diktatúráknál mindenki házal, hogy leesen valami kis üzlet. Persze Magyarország ebben is kis játékos, sok értelmét nem látom a nyomulásnak arrafelé. De ez üzleti érdek lenne, ha működne. Német cégek meg Szíriában, Irakban (Szaddam alatt), ma meg Iránban üzletelnek. Kínával meg mindenki jóban akar lenni. Az viszont felháborító, hogy egy iszlám diktatúra kegyence, egy jordániai herceg okoskodik Európa egyik országának emberi jogi helyzetéről.
Mellesleg megértem, hogy a jordániai iszlám diktatúra miért fröcsög a holland jobboldalalra. Az ugyanis ellenzi az iszlámizmust.

Attilajukkaja 2016.09.18. 14:40:18

@karandash:
"az általad emlegetett alkesz szavazók inkább a szavazók csoportjának alját képviselik. "
Lehet, de attol meg tobbsegben vannak a szegenysegben es mizeriaban tengodo szavazok, mint a felso ezerhez tarozo alkeszek. Igaz, ok ma mar nem ereszkednek le a magyar kocsmakig, hanem Ibizan szippantgatjak a kokot a gogo lanyok kozott.

"A szavazók többsége pedig még a Jobbikot is többre tartja, mint a baloldal bármelyik pártját."
Lehet, de hogy jon ez a temahoz? Es hol az a baloladal, amirol beszelsz?

Pisti Kecskés 2018.09.08. 16:20:41

Legalabb helyesen peldallozunk.
Coca-cola mamorban fetrengo amerikai katonak gyilkoljàk a koreai népet! Slendrian..
süti beállítások módosítása