B1 blogcsalád



Magyar hírszerzők bebizonyították: szoros összefüggés van aközött, hogy valaki kormánypropagandista és eközben teljesen hülye

2015. október 19. - Csák Gergely

Földi László magyar-történelem szakos tanári diplomával rendelkezik, tehát nem buta ember. A volt hírszerző, műveleti igazgató, aki érintett volt a Nyírfa-ügyben és a Defend-sztoriban, sokszor szerepel a médiában, mint a biztonság, a hírszerzés, a külpolitika állítólagos szakértője. Most a Kossuth Rádióban fejtette ki nézeteit:

  1. Európa háborúban áll, Angela Merkel német kancellárnak pedig le kellene mondania;
  2. "Európát meg kell védeni, mert Európát megtámadták", egy válsághelyzetben pedig "egészen más rendtartást kell kialakítani";
  3. Európa jelenlegi vezetője Angela Merkel német kancellár, és teljesen alkalmas is a kontinens vezetésére, de - kérdezte - "mikor nyert meg háborút egy nő?" Szerinte ilyen helyzetekben, mint a mostani, lehetőleg érzelmektől mentes, kristálytiszta logikájú válaszokat kell adni.

szeged_menekult.jpeg

(A képen az Európával háborúzó menekültek láthatók. Képünk illusztráció.)

Lehetséges-e a hasonlóság Földi László és a Lehel téren piacozó kisnyugdíjas között?

Két hete éppen a Lehel téri piacon vásároltam, amikor a sorban meghallottam az előttem álló, szerény külsejű nyugdíjasok politikai elemzését. Az alábbi mondatokat - a teljesség igénye nélkül - válogattam ki a színvonalas világpolitikai elemzésből:

  1. "Nem igaz, hogy Merkel nem látja, hogy háború van";
  2. "az amcsik elfoglaltatják Európát a menekültekkel";
  3. "a menekültek gyerekek az éces kezükkel megfogdossák a vonat kapaszkodóját, mi lesz, ha a magyar gyerekek elkapják tőlük az écet?!"

Adódik a kérdés:

  1. Földi László süllyedt-e le a lehel téri piacon vásárló kisnyugdíjasok péntek délelőtti csevejének szintjére?
  2. Vagy újabban volt titkosszolgákkal és szakértőkkel együtt vásárolok, akik szegény kisnyugdíjasnak álcázzák magukat?
  3. Mit keres Földi László a médiában, ha folyton hülyeségeket beszél?
  4. Nem érzi, hogy hülyét csinál magából?

Az MLP gyorsan meg is szégyenítette Földi László történelemtanárt a nyilatkozata miatt: összeszedték, hány alkalommal győzött nő háborúban az utóbbi pár száz évben.

angelamerkel.jpg

(Angela Merkel most fontolgatja lemondását Földi nyilatkozata után, nyilván. Képünk illusztráció.)

Azt a lehetőséget, hogy történelemből segítsük ki Földit, tehát elhappolták előlünk, mi akkor szemezgessünk pszichológiai kutatásokból. Nem árt, ha egy hírszerző tudja, hogy az emberek hogyan és miért döntenek. 

1. Soha, egyetlen pszichológiai kutatás sem tudta bizonyítani, hogy a nők döntési helyzetben jobban, vagy rosszabbul teljesítenének.

Eleve a kérdés feltevése - hogy egy nő azért dönt rosszul, mert nő - szexizmus és tudománytalan. Vagyis valakit azzal bélyegzett meg, hogy azért hülye, mert nő.

A legtöbb területen a tudomány nem tudta kimutatni a nők és a férfiak közti különbségeket. (Azt hozzá kell tennünk, hogy az a nő, aki vezető, sokkal jobban "férfiként" viselkedik, mint az a férfi, aki otthon marad a gyerekével pelenkázni - a társadalmi szerepük sokkal jobban behatárolja a viselkedésüket.)

Nyilvánvaló tény, hogy

semmi összefüggés nincs a nem, az észbeli képességek és a jó helyzetfelismerés között.

2. A döntési helyzetekben, stressz (pl. a földilászlói értelemben vett és kedvelt háború), vagy pl. időnyomás alatt az emberek képtelenek kristálytiszta logika alapján dönteni.

A döntéseik nagy részét - mivel korlátozott az információ, rövid az idő, nagy a kockázat - érzelmi alapon hozzák meg.

Az érzelmi képességeknek nagyon nagy szerepe van ilyenkor a jó döntések meghozatalában: az érzelmeknek - a legújabb pszichológiai kutatások szerint - nagyon fontos hatása van a döntési helyzetekre, segítenek felméri a kockázatot, segítenek a jó döntések meghozatalában. Érzelmek nélkül az emberek katasztrofális döntéseket hoznak. (Vö. pl. Szervezet és pszichológia, szerk. Faragó Klára, ELTE Eötvös Kiadó, 2013, 133. oldaltól.) 


foldilaszlo.jpg

(Földi László az ATV-nek nyilatkozik.)

3. Minden háborúhoz két dolog kell: képesség és szándék. Fel kell fedeznünk ezek teljes hiányát a menekültek esetében. 

Ha háborúban állunk és Európát elfoglalják, akkor mutatni kell legalább egyvalakit, aki

  • fegyveres, fegyverrel tör be Magyarországra, Európába;
  • ellenséges szándékkal érkezett Magyarországra, tehát akar valamit a magyaroktól, azon kívül, hogy engedjék őt tovább.

Hagyjuk a szélsőjobbos portálok álhíreit, meg a kisnyugdíjasok zagyvaságait. Földi jól tájékozott, hiszen hírszerző volt. Valószínűleg megvannak a hírforrásai még mindig. Minden arról szól, hogy a menekülteket

  1. pofánlövik vízágyúval,
  2. belefulladnak a Földközi-tengerbe,
  3. lelövik őket a bolgár határon. 

Hogy ez helyes-e, humanista dolog-e, azt majd a történelem és az utókor eldönti. Erről lehet vitatkozni. (Szerintem nem helyes.)

De olyan hadsereg nem létezik, aminek egy szál puskája sincs. Amelyik nem akar semmit.

Valamijük csak kellene legyen - de ezeknek az embereknek semmijük nincs, mindenüket lebombázták, pont ezért menekülnek.

Válsághelyzet, az viszont van, valóban: senki sem tudja, hogy mit kellene velük kezdeni. A földilászlói kristálytiszta logika is csak addig jutott el, hogy Merkelnek le kell mondania, mert nő.

Ez aztán a csattanós válasz a menekülthelyzetre!

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr437988417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boka1 2015.10.19. 14:16:11

@desw: Nem Merkel dönt ( mint ahogy nem Orbán vagy Obama). A háttérben ott vannak a megfelelő emberek, akiket sosem látunk, mint " szakértő". Dél Franciaország évtizedekkel ezelőtt is tele volt ezeknél lepattantabbakkal.

Hunyadi zokogna... ha látná......ezt 2015.10.19. 14:55:17

@Ballib Cenzúra:
De jó, nem kell leírnom, kösz.....
Ne búsulj, úgysem értik meg.
Csak azt értik, hogy ha mi fogyunk akkor azt csak a tőlünk legtávolabb eső életmódú, felfogású népekkel lehet feltölteni. Nem fogják fel, hogy ez a nemzetünk halálával egyenértékű. Számukra az anno ide érkező szász, cseh, sváb, hun, besenyő, jász népek egyenértékűek ezekkel. Szerintük mind agysebész, mérnök, IT szakember, biológus, stb. VAKOK....
A sok IQ huszár meg csak szaporodik mint a csicsóka, ész nem sok, de követeléssel tele a padlás.... MONEY, LÓVÉ ....
Sokszor leírtam, hogy az a kultúra amely a saját gyermekeit tolja a puskák elé védekezésül, kierőszakolva mindent amit tud, sunyi módon az nem illik európába. Szerintem sehova.....

2015.10.19. 15:12:50

@desw:

Érne valamit a hasonlatod, ha az elektron és a menekültek fizikai kiterjedése között nem lenne úgy kb. 12 nagyságrendi eltérés.

Brix 2015.10.19. 15:28:04

@manager2008: "Több millió bevándorlóra lenne szükség már nálunk is..." Sehol Európában nincs szükség bevándorlókra, nem hogy nálunk...Van 22 millió munkanélküli a kontinensen, előbb azoknak kellene segíteni, nem a migránsoknak. A jövőben sem lesz nagy munkaerőigény, hiszen az automatizálás elterjedése miatt , jobb esetben is csak stagnálni fog a munkaerőigény. A migránsok túlnyomó része, az eltartottak táborát fogja gazdagítani.

desw 2015.10.19. 15:41:45

@MikeBoy:

"Érne valamit a hasonlatod, ha az elektron és a menekültek fizikai kiterjedése között nem lenne úgy kb. 12 nagyságrendi eltérés. "

Szerintem akkor nem értetted meg a hasonlatomat. Nem baj!

2015.10.19. 15:49:52

@desw:

Gondolom a hasonlatod az volt, hogy attól mert nem látunk valamit attól még az lehet, hogy van.
Csakhogy az elektront sosem fogod látni a szabad szemeddel, ezért volt nem nyerő a hasonlat.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.10.19. 16:03:31

:D Nézzük Merkel Mutti tervét hogy szuperál:

index.hu/kulfold/2015/10/19/19_menekultet_osztottak_el_a_160_ezerbol/
19 menekültet osztottak el a 160 ezerből
------
A baj csak az, hogy a menekültek nem így gondolkodnak. Bár a görög hatóságok most már minden érkezőt regisztrálnak és ujjlenyomatot is vesznek tőlük, az eljárások második szakasza a gyakorlatban nem működik. A menekültek nem akarják Görögországban beadni a menekültkérelmüket, mondta leszboszi látogatása után Jean Asselborn.

high up! 2015.10.19. 16:21:00

@Ballib Cenzúra:

te féleszü fidesz marha, a No gone zoneat nem az ottlakók találták ki a maguk örömére, hanem a köznyelv nevezte ezt így el. Teccik tudni No gone zone Magyarországon is van elég, Pesten pl a Nyóccker. Oszt ha ott laksz, akkor te is egy primiiv közveszélyes bünözö vagy, aki lop, lányokat eröszakol meg, és így tovább.
Látod, ilyen egyszerü kiállítani magadróil a hülyegyerek igazolványt.

FOLYTASSUK!

high up! 2015.10.19. 16:23:59

@Brix: " Sehol Európában nincs szükség bevándorlókra, nem hogy nálunk..",

na bammeg, mozdulj már ki a faludból vagy kezdj már el valami idegen nyelvet tanulni, meg az Eke TV-ről struktúrát váltani a külföldi médiára, hogy képben legyél arról az európai világról amiben osztod az Átlaghülyemagyar eszét.

FOLYTASSUK!

high up! 2015.10.19. 16:30:00

@Hunyadi zokogna... ha látná......ezt: 2Csak azt értik, hogy ha mi fogyunk akkor azt csak a tőlünk legtávolabb eső életmódú, felfogású népekkel lehet feltölteni. Nem fogják fel, hogy ez a nemzetünk halálával egyenértékű.2

Hú bazmeg, mélymagyar Trianon kesergés helyett fajtiszta magyar gyerekeket kellett vóna csinálnod, oszt akkor most nem zokognál Szatopluk földjén, hogy kihal a magyar. Meg mélysötét IQ-jú ország helyett jobb lett volna értlemiség alapú társadalmat csinálni, hogy az a pár értelmes gyerek aki még megszületik az se húzzon el a te országodból.

Csak hát a hülye magyar mindig csak olyanról álmodozott amire sose volt képessége elérni, errefel minden más nemzetre összeesküvőt kiáltott. Oszt a végén mindig ott zokog, hogy semmire se vitte 1100 év alatt.

FOLYTASSUK!

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.10.19. 16:32:08

@high up!:

A "NO GO ZONE" az kérlek úgy alakul ki, hogy egy lakó körzetben az ottlakók egy része elkezdi terrorizálni a többségi közösséget.
Ennek hatására azok elmenekülnek, a hasonló gondolkodású terrorizáló csoportok beköltöznek, és egyre nő a zóna mérete.
Egyre nagyobb lesz a zóna, és egyre visszafordíthatatlanabb a folyamat.

És pontosan tudjuk, hogy a muszlimok ezt teszik.
Hogy ahol elég sokan laknak, ott kihírdetik a sáriát, és terrorizálják az őslakosokat. Minnél többet engedünk be az EU-ba, annál több ilyen sáriával fertőzözz zóna lesz.
Márpedig évente milliókat engedünk be.

- A kérdés az, hogy miért is fáj nektek, hogy nem rajtunk keresztül áramlanak Európába ?

Az fáj de nagyon nektek, hogy Orbán nem bukott bele az illegális bevándorlók áradatába, hanem megerősödve jött ki a védekezésből.

Szöges ellentétben a szoci migránssegnyaló aspiránsokkal akik vagy meggyengültek, vagy meg fognak bukni, az osztrákoktól, a horvátokig.

desw 2015.10.19. 16:39:43

@MikeBoy:

A kolléga azt írta, hogy mivel pesti létére ő még személyesen nem találkozott menekülttel, csak a tv mutatja őket, így nem is léteznek menekültek. (mivel szabadszemmel nem látom => nem létezik, szerinte)

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2015.10.19. 16:42:29

Nem örülök a bevándorlóknak,bár ez nem a mi problémánk,de a fideszt meg egyenesen rühellem.

pamut 2015.10.19. 16:54:21

@Ballib Cenzúra:
Azt a hazug aljas mindenedet :DD A palesztín "anyák" ráküldik a felfegyverzett felnőtt katonákra a gyerekeiket, azaz ők maguk öletik le őket. Az NEM anya aki ilyet tesz a gyerekével! Az egy gyűlöletbe beleőrült szörnyeteg! Aki a gyerekét beleküldi a halál torkába az nem is normális!

De azt teljesen megértem hogy te, aki szintén belőrültél a gyűlöltbe, szimpatizálsz ezekkel a szörnyetegekkel akik ezt művelik a gyerekeikkel.

Amúgy köszi hogy pontosan visszaigazoltad amit írtam rólad: bekapcsolt a fejedben a "zsidó"-gomb, és mér nem is bírsz másra figyelni :DDDD
Áh, nem vagy totál beszűkült agyú kretén aki egy zsidó név láttán minden elfelejt és nekiáll zsidózná, áh dehogy :DD Arra még emlékszel miről szólt a kommentem? Vagy a poszt? vagy anyád nevére emlékszel még feltéve hogy az vigyázott rád nem úgy mint egy palesztin anya aki életveszélyt hoz a gyerekére? :DD

Akkor, mivel kibaszott gyenge a felfogásod, ismét: Földi, aki az általad buzult párt szimpatizánsa, egy barom. Nem csupán hímsoviniszta beszűkült agyú barom, de még történelemből is szanaszét égette magát, mert annyit sem tud amennyi egy érettségizett gyereknek kéne tudnia, sőt amennyit bárkit tud akinek megvan a minimális általános műveltsége. És még ennek a fasznak van "diplomája" történelemből :DDD Gondolom ugyanúgy lopta mit smittpalika, ti így szoktatok, loptok amit csak tudtok. nyúlkönyv megvan épp most az indexen fönt? :D Bazdmeg még EU-s támogatást is Amerikából lenyúlt könyvvel lopjátok ki az offshore-cégeitekbe tu beteges kleptománoás faszok :DDD

pamut 2015.10.19. 16:55:00

@alfacharlybravo: Mit nem értesz, kérdezz csak.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.10.19. 16:59:31

@pamut:

Hazudsz..

Az Izraeli légicsapások következtében meghalt többszáz palesztin gyermek, a többi többezer civil között.
Erre mondta Golda Meir, hogy addig gyilkolják le a palesztinok gyerekeit, amíg azok nem törnek meg.
Csak más szavakkal.

Ezekkel :
"Meg tudjuk bocsátani az araboknak, hogy megölik a gyermekeinket. De azt nem tudjuk megbocsátani, hogy arra kényszerítenek bennünket, hogy megöljük az ő gyermekeiket. Béke csak akkor lesz, ha az arabok gyermekeik iránti szeretete erősebb lesz a zsidók iránt érzett gyűlöletüknél."

alfacharlybravo 2015.10.19. 17:08:51

@high up!: Tudol külföldül ókos Tóbiás?

Neben Ungarn positionieren sich nun die nächsten klugen Europäer.
Apropos: Slowenien immer eine Reise wert. Kann Ptuj sehr empfehlen!

Ungarn und Slowenien sind die besten Belege dafür, daß Grenzkontrollen möglich sind, Herr de Maiziere, Frau Merkel!

"Das Land will die Kontrolle behalten – und baut dafür auch Zäune. "

Das Land hat offenbar eine Führung mit Augen und Hirn im Kopf. Muss man als Deutscher neidisch werden!

pamut 2015.10.19. 17:10:37

@Ballib Cenzúra: :DDD Élvezed hogy gyűlölsz ugye? :DD Izraelt megtámadták, és kénytelen volt védekezni, az meg a palesztin szörnyeket minősíti hogy elbújnak a civiljeik mögé meg iskolákból lőnek hogy aztán amikor visszalőnek akkor szaggathassák a bőrt a mellükön hogy gyereke halnak meg... undorítóak vagytok ti te meg a palesztin szörny elvtársaid akik akkor is és most is gyerekeik életét kockáztatták amúgy totálisan felesleges értelmetlen és reménytelen háborúikkal amiket csak azért csinálnak egy számukra legyőzhetetlen állam ellen hogy áldozatokat csináljanak a saját oldalukon hogy fenntartsák a gyűlöletet... élhetnének békében is, fegyverek helyett költhetnék a kevés pénzüket gazdaságfejlesztésre, iskolákra, minden jóra, de nem nekik bazdmeg fegyver kell hogy ölhessék a zsidókat, hogy a saját népük fele közben éhen hal, az se számít nekik, sőt azt is ráfogják majd a zsidókra... kretének.

ugye fogalmad sincs miről szólt amúgy a poszt? :DD egy balfasz barom hímsoviniszta elvtársadról aki szétégette magát a tahóságával és butaságával. A saját nevedre emlékszel még, vagy a "zsidó" varázsszóra totálisan lefagyott az agyad és még a levegőt is gép táplálja beléd?

pamut 2015.10.19. 17:32:52

@Ballib Cenzúra:
Ja amúgy ugye azt tudod hogy ki miatt evett meg minden nap élő palesztin csecsemőket Golda Meir? Hát a GYURCSÁNY miatt!!!! :DDDD A rohadt szemét komcsi Gyurcsány miatt!!! :D

Na jer pici troll, most hazudd azt hogy a palesztinokon gúnyolódok nem rajtad :DD Vagy valami mást, van neked hazugságokból bőven a raktáron :D

alfacharlybravo 2015.10.19. 17:50:40

@pamut: Én már semmit sem értek feje tetejére állt a világ. De itt készül valami csihi-puhi. A kérdőjel az egy teszt, hogy ki vagyok-e tiltva innen is. Az illiberális nézetek nem kívánatosak.

Leylandi 2015.10.19. 18:02:22

@pamut: "akkor szaggathassák a bőrt a mellükön hogy gyereke halnak meg...
akik akkor is és most is gyerekeik életét kockáztatták amúgy totálisan felesleges értelmetlen és reménytelen háborúikkal amiket csak azért csinálnak egy számukra legyőzhetetlen állam ellen hogy áldozatokat csináljanak a saját oldalukon hogy fenntartsák a gyűlöletet... élhetnének békében is, fegyverek helyett költhetnék a kevés pénzüket gazdaságfejlesztésre, iskolákra, minden jóra, de nem nekik bazdmeg fegyver kell"

Te most b+ a migránsokat szidod??? Pusztán csak azért, mert a fejük fölött rázzák a csecsemőiket, meg a sínek közé rántják, meg eldobják a gyerekek kezébe adott, kiosztott ételt, hogy éhezniük kelljen?
Ők így önkifejeződnek, punktum. Problem? Nem vagy te egy kicsit rasszista?

pamut 2015.10.19. 18:03:46

@alfacharlybravo: De hát nekem címezted a kérdőjelet :D Csak úgy magában egy kérdőjel nem lett volna elég?

Na mindegy, a lényeg hogy tudsz kommentelni, bár ha valóban antiliberális vagy azt hiszem nem leszek kíváncsi rád.

pamut 2015.10.19. 18:09:19

@Leylandi:
Úh de aljasan hazudsz :D
1. Ezek a menekültek nem palesztinok.
2. Nem rázzák a csecsemőiket hanem mutatták hogy békések a szándékaik és nem késsel vagy más fegyverrel jönnek, hanem teljesen békés gyerekes családapák/családanyák. A fegyverek ott vannak mögöttük Szíriában, pont azok elől menekülnek...
3. Egy darab alkalmat kivéve nem volt semmilyen kajamegvonás, az az egy pedig egy tudatos éhségsztrájkja volt egy darab csoportnak miután úgy átbaszták őket a magyar hatóságok (azt mondták nekik Ausztriába viszi őket a vonat de táborba vitte őket) hogy azt a szégyent egy darabig nem mossa le Magyarország. Rohadt aljas ezt az egy esetet általánosítani minden menekültre, főleg hogy ez az egye eset is jogos volt :)

Na, hazudj még te rohadék, látom neked egész jól megy :)

alfacharlybravo 2015.10.19. 18:25:23

@pamut: Mint Szíriában nincs szükség idétlen szájjártatásra levágni a fejét a másként gondolkodóknak, vagy mint a középkorban, ez a humanitárius blabla nem jó semmire. A halott ellenfél már veszélytelen.

desw 2015.10.19. 18:42:27

@pamut:

"Nem rázzák a csecsemőiket hanem mutatták hogy békések a szándékaik és nem késsel vagy más fegyverrel jönnek, hanem teljesen békés gyerekes családapák/családanyák."

:DD Ja, mi is így szoktunk átrándúlni a kűfődre, hogy lobogtatjuk a kölyköt a kerítésnél és dobájuk a köveket és féltéglákat a határőrökre. Ezek a mocskos nácikok meg nem értik, hogy ez ilyen ismerkedős-barátkozós dolog nálunk.

"A fegyverek ott vannak mögöttük Szíriában, pont azok elől menekülnek..."

És a magyar-szerb határig elérnek ezek a fegyverek?? Azannyát!

pamut 2015.10.19. 18:49:30

@desw: Nem, nekünk magyaroknak EU_s állampolgárként nincs ilyen gondunk. Számukra ez viszont egy teljesen természetes jelzés.
A gyerekmutogatás összemosása dobálással = hazugság.

Nem, nem a szerb határig érnek a fegyverek.

desw 2015.10.19. 18:53:52

@pamut:

"A gyerekmutogatás összemosása dobálással = hazugság."

A két esemény párhuzamosan volt.

"Nem, nem a szerb határig érnek a fegyverek. "

Akkor miért rohanak úgy a drágák? Miért nem tudják kivárni a regisztrációt? Átgázolhatnak országokon át, ahogy kedvük tartja?? Nekik mindent szabad?

pamut 2015.10.19. 19:07:21

@desw:
"A két esemény párhuzamosan volt."
És? Időbeni egybeesés okot ad az összemosásra? Mellesleg nem egyszerre volt hanem egymás után.

"Akkor miért rohanak úgy a drágák?"
Nem látok rohanást, olyan tempóban jönnek ahogy tudnak. ha tudnának biztos jönnének gyorsabban is, tudod nem jó dolog a szabadban éjszakázni pláne hidegben.

"Miért nem tudják kivárni a regisztrációt?"
1. Meg se próbálják őket regisztrálni.
2. Ők sem akarnak magyar regisztrációt, mert az a magyar törvények értelmében szinte biztos kirúgást jelent.

"Átgázolhatnak országokon át, ahogy kedvük tartja??"
Nem látok semmilyen gázolást, főleg hogy már régóta buszok meg vonatok viszik őket. Mondjuk jó nagy szarrágó vagy te is aki azt rója fel a menkülteknek hogy nem luxuskocsival jönnek hanem gyalog. Gondolom a telefonjukat sem bírod feldolgozni...

"Nekik mindent szabad?"
Igen, nekik minden szabad, ezért esznek ingyen a legdrágább pesti éttermekben miután ingyen megnézték az Állatkertet és mielőtt szétverték volna a belváros - ja ez utóbbiak az ultrák voltak, mindegy, mossuk össze őket.

Amúgy te miért vagy menekült-gyűlölő és miért engem fárasztasz a kurvára nem ideillő kérdéseiddel?

És, hé FIDESZESEK! Miért nem jöttök csapatostul védeni Földi tahó elvtársatokat? Így nem lesz prémium! Legalább komcsiznátok egyet vagy valami! Vagy most a menekültezés a sláger?

colonel Tigh 2015.10.19. 19:17:25

@desw: Csakhogy ezeket (amiket linkeltél) a pakisztániak csinálják, akik sokkal nagyobb számban vannak, mint a szírek. A arabok közül a szírek állnak legközelebb az európai értékekhez, ők a legbefogadóbbak, és a legtoleránsabbak más kultúrákkal szemben. Bizonyítja az is, hogy milyen volt Szíria Aszad előtt. Csak megjegyeztem, tudom, hogy neked egy kutya mind.

desw 2015.10.19. 19:35:59

@pamut:

"És? Időbeni egybeesés okot ad az összemosásra? Mellesleg nem egyszerre volt hanem egymás után."

Dobáltak-e vagy sem? Szabad-e vagy sem?

"Nem látok rohanást, olyan tempóban jönnek ahogy tudnak. ha tudnának biztos jönnének gyorsabban is, tudod nem jó dolog a szabadban éjszakázni pláne hidegben."

Aha, tehát ha én fázom, akkor mehetek szembe a forgalommal mondjuk az M5-ösön?? Átgázolhatok a zöldhatáron? Faszom fog várni Röszkénél 5 órát, meg útlevél ellenőrzés... faszt

"1. Meg se próbálják őket regisztrálni."

Mert békésen nem lehet őket megállítani, és ha fegyverrel szereznének érvényt a törvényeknek a rendőrök, akkor nácizna a libsi kórus.

"Ők sem akarnak magyar regisztrációt, mert az a magyar törvények értelmében szinte biztos kirúgást jelent."

És?? Ha számomra nem kedvező egy törvény, akkor nem kell betartanom? Ezt jó tudni!

"Nem látok semmilyen gázolást, "

M5-ös megvan?

Videók a bulizó szerelmeidről:
www.youtube.com/watch?v=-Iq6Yxx6GxY
www.youtube.com/watch?v=scO60uv_BcI
www.youtube.com/watch?v=l1uUQhuys5E

"főleg hogy már régóta buszok meg vonatok viszik őket. Mondjuk jó nagy szarrágó vagy te is aki azt rója fel a menkülteknek hogy nem luxuskocsival jönnek hanem gyalog. Gondolom a telefonjukat sem bírod feldolgozni..."

Tévedsz, ez nem szarrágás! Csak pusztán bizonyíték arra, hogy ezek a drága védenceid magasról szarnak a törvényekre, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy ők akarják.

"Amúgy te miért vagy menekült-gyűlölő és miért engem fárasztasz a kurvára nem ideillő kérdéseiddel?"

A kurvára nemideillő kérdéseim nagyon is aktuálisak, csak te a libsi agyad miatt nem látsz tovább az orrodnál. Kedvenceid ugyanis magasról szarnak mindenre, ha nem az van, amit ők akarnak.

jágör68 2015.10.19. 19:37:44

Merkel mami az NSA bábja

m.sputniknews.com/politics/20150614/1023344263.html

www.informationclearinghouse.info/article41728.htm

Célja/ megbízása: minél nagyobb káosz egy Oroszország elleni NATO- akció előkészítéséhez

desw 2015.10.19. 19:43:23

@colonel Tigh:

"A arabok közül a szírek állnak legközelebb az európai értékekhez, ők a legbefogadóbbak, és a legtoleránsabbak más kultúrákkal szemben."

Az évszázadok óta Európában élő cigányokkal sem volt vallási jellegű problémánk, mégsem tudtuk őket 25 év alatt integrálni. A törökök integrációja sem egy sikersztori, pedig már vagy 50 éve próbálkoznak vele a németek.

Mi várható akkor most ezekkel?

putris72 2015.10.19. 19:51:45

@high up!: Ha a fotelból kiszállnál,és mondjuk még valamilyen nyelven is beszélnél akkor ajánlanám,hogy látogass meg pár országok!Pl UK,Belgium,Hollandia,Franciaország,Németország,Svédország,és érdeklődj a bizonyos (no go zónákról)

mortullus 2015.10.19. 19:52:43

@high up!: még időben elmenekültél Izráélbe...

Szvidrigajlov 2015.10.19. 19:54:16

@desw: Ne aggódj érte! Az UFOkban hisz és a piac láthatatlan kezében. Mert az olvasta a NyTimesban.

Szvidrigajlov 2015.10.19. 19:56:58

@pamut: Milyen aljas egy dög az, aki egy gyereket tol maga előtt? Konfliktusos helyzetben. Mindegy milyen okból vagy céllal? Ezeket akarod te integrálni, b.meg?

Szvidrigajlov 2015.10.19. 20:05:16

@jágör68: Bakker! Nekem is ilyesmi jutott eszembe. Csak nem egy orosz hadművelettel összefüggésben. Az jutott eszembe, hogy ha Németországban egy-két év múlva rendkívüli állapot lesz percenkénti szalafisták és neonácik közti utcai zavargások miatt és mondjuk kb. 200 ezer ember lesz fegyverben, akkor milyen rendőri katonai erőt tudnak ezzel szembeszegezni. Csak nem az ott ideiglenesen állomásozó USA katonák segítségét kell kérni a rendfenntartáshoz? Vajon hány rendőr van Németorszgában, aki alkalmas tömegoszlatásra, éles fegyverhasználatra? És hány katona? Esetleg el is kell halasztani a következő választást rendkívüli állapot miatt? Merkel megy, de majd lesz helyette de Maziére? Olyan igazi gyurcsányos trükkel? És mi lesz ennek az ára? A TTIP? Vagy további nukleáris támaszpontok engedélyezése? Esetleg német, francia, vagy lengyel katonák bevetése Ukrajnában, Irakban, Irán ellen?

Jó, jó, persze, ez hülyeség.

De eszembe jutott. És akkor másnak is eszébe juthat.

dicsak buksi! 2015.10.19. 20:16:27

@high up!:
"a magyar genetikalilag a szolgai nyalásra van kódolva, amiből nem is akar kiszabadulni."
Mi magyarok mást sem olvasunk, minthogy szeressük és engedjük be a szegény békés menekülteket. Ebből tényleg nehéz kiszabadulni. ha azt mondom, hogy köszi, nem szeretnék Malmökülsőt Debrecenből akkor meg jön a lemez B-oldala: a magyar az egy mocskos idegengyűlölő...
Akkor mi a megoldás?
(Jár a kertészákosi fajelmélet kiváló követője díj!)

csak egy néző 2015.10.19. 20:46:11

Egy kis adalék Földi elvtárshoz.

Mostanában, megint kezdi aktivizálni magát ez a titkosszolga, csak nem elfogyott a lóvé?
"Kora ifjúságában is nagy társadalmi aktivitást tanúsított, környezetének vezéregyénisége volt. Iskolájában úttörővezető, majd gimnáziumi, főiskolai (Ho Si Minh Főiskola) KISZ-bizottsági vezető volt. Utóbbi posztján jó barátja, Csintalan Sándor volt az utódja. Magyar-történelem szakos tanári diplomájának megszerzése után Belügyminisztérium hírszerzéséhez (III/I csoportfőnökség) került, ahol az MSZMP tagja, majd alapszervezeti titkár lett
1998 után, a Fidesz-kormány idején Földi László a Defend őrző-védő biztonsági vállalat élére került. A kis cégből hamarosan, a Fidesz-kormány támogatásával, állami megrendelések révén, milliárdos forgalmú nagyvállalat lett."

És itt a másik szakértő csapat.
444.hu/2015/10/19/a-gyikemberek-nem-pihennek-amikor-nogradi-az-agyhullamfegyverrol-szakert

Ha valaki végig bírja röhögés nélkül.

youtu.be/pxJIDLUX-_M

Ja és Széles elvtárs csoda masináit is bemutathatnák.

manager2008 2015.10.19. 20:54:10

@Brix: Ma Magyarországon hiányzik 4000 mérnők, 6000 kamion vezér, 10000 ápolónő, 5000 tanár, több ezer orvos, pincér, szakács, földműves, állattenyésztő, kertész, esztergályos, és rengeteg betanított munkás. nem lusta, képzetlen, motiválatlan ingyenélőkre van szükség, akik egy része alkoholista, kábszeres, stb. Egy csomó vállalat már nem tud idejönni. A munkanélküliek a képzettségük hiánya vagy egyéb ok, pl ne hajlandó költözni, miatt nem kapnak állást.

Börtönbe most már a fideszesekkel! 2015.10.19. 20:58:10

@desw:

Hogy te mennyi energiár fektetsz abba hogy bemutasd, hogy mekkora ostoba náci vagy te. Sikerült!

Börtönbe most már a fideszesekkel! 2015.10.19. 21:01:23

A magyarok amit itt müveltek az elmúlt hónapkban, azzal az egész világ előtt járatták le magukat. Mindenhol sikerült bemutatni, hogy ez egy fajgyülölő náci nép.
De majd jön Szargyártó aztán visszaugatja azzal a röhejee zombi fejével, hogy az egész világ fursztrált, ezért folyik világméretü lejárató kampány a világ legvendégszeretőbb fasiszta népe ellen.

desw 2015.10.19. 21:04:15

@Börtönbe most már a fideszesekkel!:

Inkább legyek náci, mint buzeráns libsi.

Aztán mutathatod a sikeres integrációkról a példát. Lécci!

patkányarcúáginéni 2015.10.19. 21:04:34

@csak egy néző:
Valahogy mégis hitelesebb Földi vagy Nógrádi,mint te, tudatlan Orbángyűlölő.

manager2008 2015.10.19. 21:05:07

@desw: Igazad van. De mit kezdük azzal ha feljön ide 2 millió szír, átjö a kerítésen és letelepszik mint a magyarok annak idején. Ha lövöldözni szeretnénk ahoz jobban értenek momentán. Esetleg felhoznak egy pár cuccot. Vesztes játszma, mert katonánk sincs, azt a pár ezret megeszeik egy nap alatt reggelire. Ja akkor megyünk síni Merkelhez, hogy segítsen, most már jók leszünk? Esetleg jöjjeek e az oroszok? zt ne felejtsd el hogy ez a török birodalom része volt, az kis idő nekik nem számít semmit. a mgyarok meg kicsit törökök is, mert be lett porozva a nép rendesen genetikailag. Megjöttek a tezsvírek oszt ennyi :) Nézz meg egy genetikai elemzést, törökök vagyunk :) a többi csak marketing.

csak egy néző 2015.10.19. 21:13:08

@patkányarcúáginéni:
Neked bizonyára hitelesebb te kis
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/1284/5759/original.jpg?w=600&h
patkányarcúáginéni. Egyébként találó a névválasztásod.DDD

jágör68 2015.10.19. 21:14:30

@Börtönbe most már a fideszesekkel!:
Te CIA- ügynök!
Nem épp a kenyéradó gazdáid bombázták vissza a középkorba Szíriát, Irakot, Afganisztánt, Líbiát, Tunéziát???!!!
És a mi képünk égjen miattatok, te tömeggyilkos olaj/ földgáztolvaj CIA- ügynök?!

desw 2015.10.19. 21:14:45

@manager2008:

" De mit kezdük azzal ha feljön ide 2 millió szír"

Kb erről beszél minden értelmesebb ember hónapok óta. Be sem kellene engedni őket Európába, a külső határokat kellene védeni, nem magyar határzár kellene. Merkel mama erre meghívót küldött, aztán meg csodálkoznak, hogy százezrek megindultak.

Földközi tengeren és a török-szír határon kellene határzár. De már Líbia partjainál mentik a menekülteket...

pamut 2015.10.19. 21:16:47

@desw:
"Dobáltak-e vagy sem?"
te nem beszélsz magyarul? Azt írtam hogy nem azok és nem akkor dobáltak, tehát az összemosás aljas undorító hazugság. Így már felfogod végre valahára vagy leírjam harmadjára is a sunyi összemosásod?

"Aha, tehát ha én fázom, akkor mehetek szembe a forgalommal mondjuk az M5-ösön??"
Mi bajod van te nagyon hülye? Miért melegít téged ha a forgalommal szembe haladsz? Mit csúsztatsz-hazudsz-mosol össze már megint?

"Faszom fog várni Röszkénél 5 órát, meg útlevél ellenőrzés... faszt"
A helyükben te is pontosan ezt csinálnád. Bár amilyen ostoba vagy te lehet megvárnád amíg leöl téged az IS, meg a családodat is...

"Mert békésen nem lehet őket megállítani, és ha fegyverrel szereznének érvényt a törvényeknek a rendőrök, akkor nácizna a libsi kórus."
áruld már el te ki a fasz vagy hogy ennyit hazudsz? :DDD be akarsz állítani valami hazugság-rekordot? :DD Te akarsz lenni a legnagyobb troll a neten? :D BUSSZAL és vonattal szállították heteken át a magyar hatóságok, nemhogy nem lehetett őket megállítani, de meg sem kellett mivel maguktól beültek a járművekbe. Mi halál faszáról karattyolsz te nyomorult?

"És?? Ha számomra nem kedvező egy törvény, akkor nem kell betartanom? Ezt jó tudni!"
Ja, mert te soha az életben nem csaltál, mindig minden után számlát kértél és adtál, egy fillér áfát se csaltál el soha, te vagy a világ becsületbajnok ugye? :DD Azt kérdezted miért nem "várják" ki a regisztrációt, hát azért mert a görény magyar törvények úgy lettek megalkotva hogy telibeszarják a menekült-kérdést szabályozó genfi konvenciókat - noha aláírtuk azokat - (na meg a humánum minimumát de ezt úgyse érted...) és hiába jönnek háborús országból a szírek, baszunk nekik megadni a menekült-státuszt, így teljesen logikusan abban az országban akarnak regisztrálni - a németeknél - ahol esélyük is van arra ami a céljuk, nem pedig egy olyan játszmába mennek bele amiben csak veszíthetnek, mert eleve úgy lett kialakítva a szabálya a játszmának hogy veszítsenek.

"M5-ös megvan?"
Az M5-öst kjérdezed, majd belinkelsz 3 videót is, amelyik nem hogy nem az M5-ösön vannak, de még csak nem is Magyarországon! Eszednél vagy bazdmeg? ha állítasz valamit és bizonyítani akarod videóval, akkor a videód azt bizonyítsa amit állítasz, vagy ez neked magas?

"szerelmeidről"
Milyen szerelmeim te kretén barom? Azért mert te gyűlöld őket azt képzeled hogy aki nem gyűlöli a menekülteket azok mind szerelmesek beléjük? Hány éves vagy te faszfej? Vagy komolyan a trollkirályi címre pedálozol? vagy szétittad az agyad? Vagy a kurucon szocializálódtál ezért vagy ilyen hazug aljas fasz?

"Tévedsz, ez nem szarrágás!"
De ez pontosan szarrágás.

"Csak pusztán bizonyíték arra, hogy ezek a drága védenceid magasról szarnak a törvényekre, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy ők akarják."
Lófaszt, bár nagyon szeretted volna de nem volt semmilyen komoly balhé, akik eben az országban szarnak a törvényekre azok a fociultrák. Ezek egyáltalán nem is akarnak semmit ettől az országtól csak a lehető leghamarabb átmenni Ausztria felé.

"A kurvára nemideillő kérdéseim nagyon is aktuálisak, csak te a libsi agyad miatt nem látsz tovább az orrodnál"
A kérdéseid kurvára nem ideillőek ugyanis mind a poszt mind az én kommentem arról szólt, hogy mekkora hímsovoniszta buta fasz ez a Földi, akiről te persze egy szót sem szólsz, csak a hisztérikus menekült-gyűlöleted engeded szabadjára.
És mi ez a libsizés te barom? :D Ennyire beszűkült is borsóagyad van, ennyit fogsz fel a világból, valaki nem gyűlöl akkor libsi, istenem mekkora agyhalott vagy :DD Te tényleg a kurucról jöhetsz ha azt képzeled hogy az a libsi aki nem gyűlöl :D Istenem hogy kimosták az agyad te szerencsétlen hülye... bár lehet nem sokat kellett mosni, valszeg eleve kongott az ürességtől :DDD

"Kedvenceid ugyanis magasról szarnak mindenre, ha nem az van, amit ők akarnak."
Nem, te akarod őket meggyűlöltetni és bemocskolni hogy a gyűlöletedet igazold. Szánalmas vagy, de van egy jóü hírem, pont neked szólnak a fidezs plakátjai, te vagy a célcsoport, a te gyűlölködő fajtádat akarják még jobban beijeszteni és feleémet gerjeszteni. Rettegj és gyűlölj! Úgyis csak ehhez értesz...

pamut 2015.10.19. 21:19:20

@Szvidrigajlov:
Mit hazudgálsz te is bazdmeg? Mutass már olyat hogy gyereket "tol" maga előtt. Nem toltak, hanem vitték magukkal a gyerekeiket, illetve felemelték, felmutatták, jelezve hogy békés családapák ők és nem ártani akarnak, és nem fegyver van náluk hanem gyerek. Mi lehet egyértelműbb jele a békés szándéknak mint hogy a saját kisgyereküket feltartják?

pamut 2015.10.19. 21:29:01

Úgy látom a fidesz trolljai most azt a taktikát alkalmazzák, hogy teljesen elterelik a szót a barom Földiről.

Naná, mert az ostoba baromja akkor hülyeségeket mondott, hogy az totálisan menethetetlen és védhetetlen :DDD

Semmi gond, szépen tereljük csak vissza a szót a hímsoviniszta faszfejre, aki valószínűleg szintén LOPTA a diplomáját, ahogy ez fideszeseknél nem meglepő, mivel történelmi alapismeretei sincsenek, nemhogy felsőfokú ismeretei, amik kellenének neki hogy legyenek ha valóban tanult volna felsőfokú szinten történelmet.

Ismét a háborúzó nők a történelemben, akik ráadásul nyertek is:
- I. Erzsébet angol királynő
- II. Katalin orosz cárnő
- Margaret Thatcher angol miniszerelnöknő
- Golda Meir izraeli miniszerelnöknő
- Jeanne d'Arc francia hősnő

És ezek csak közismertek, de van több is.
Ráadásnak nem csak a nyertes hadvezérek között van sok férfi, de a vesztes hadvezérek között is, tehát ez az egész hímsoviniszta, butaságtól bűzlő kijelentés még akkor is megbukna a logikán ha egyébként nem lenne eleve nagy butaság.

Mikor lesz Földi kinevezve valami miniszternek? A fideszben ahol csak kretének és maffiózók kerülhetnek föl, egy ilyen gyökérnek minimum bársonyszék jár....

jágör68 2015.10.19. 21:32:58

Mindegy mivel indokoljuk:
Merkel alkalmatlan kezelni a gazdijai (USA) által összehozott népvándorlást és káoszt.
Ezen nem segít Földi lehülyézése és a női emancipunci- hablatyolás sem.

Leylandi 2015.10.19. 21:44:44

@jágör68: Szerintem Merkel teljesen alkalmas vezető.
Arra, amire odatették, biztosan. A gazdái csak le akarják törni Európa gazdasági erejét, ezért teremtették ide ezt a káoszt, és ezt az utasítást ő tökéletesen végrehajtja. Mintaszerűen ássa alá a német társadalom erejét, kihasználva a polkorrektség csapdájában vergődő népet, ennél nem is lehetne jobban. Földi teljesen melléfogott ezzel a hülye hímsovén dumával, mert azt se érti a barma, hogy Merkel egyáltalán nem a német érdekeket képviseli, hiába az ő vezetőjük. Dehát nem kell ennyire meglepődni, mi láttunk már ugyanilyen külföld-bérencet, ugye, testközelből (lásd őszödi böszme).

lac666 2015.10.19. 21:56:27

A poszt első mondata már tévedés! Földi László sötét. mint az éj, buta, mint a tök!

Leylandi 2015.10.19. 21:57:21

@pamut: "Mit hazudgálsz te is bazdmeg? Mutass már olyat hogy gyereket "tol" maga előtt. Nem toltak, hanem vitték magukkal a gyerekeiket, illetve felemelték, felmutatták, jelezve hogy békés családapák ők és nem ártani akarnak, és nem fegyver van náluk hanem gyerek. Mi lehet egyértelműbb jele a békés szándéknak"

Migránsanyuka csecsemőt "nevel" (pofoz). Bár az igaz, hogy legalább nem tolja, mint a talicskát. De a békés szándékot illetően, nos... némi kétség bennem felmerült.
www.facebook.com/hatarsertok/videos/544649952375634/
(Megtekintéshez be kell facebookra jelentkezni.)
Na EZT bazdmeg!:-)

pamut 2015.10.19. 22:02:02

@Leylandi: Azért mert van EGY darab fotó egy anyukáról aki talán valóban azt csinálja amit mondasz, nem fogok belépni a fb-ra, de tudod attól hogy van egy darab ilyen, attól még nem lehet általánosítani.
Mondjuk nálunk sem ismeretlen a gyereknevelés helyett annak pofozása, maga Orbán császár is kapott büdös nagy pofonokat, sőt durva verést is az apjától, ahogy erről ő maga vallott. Szóval az orbáni kultúra tisztelet a gyerekverés, bár én nem támogatom.

Arról, hogy a tahó Földi valszeg lopta a diplomáját van vélemény, vagy inkább te is menekültezni akarsz?

desw 2015.10.19. 22:05:02

@pamut:

"Ja, mert te soha az életben nem csaltál, mindig minden után számlát kértél és adtál, egy fillér áfát se csaltál el soha, te vagy a világ becsületbajnok ugye? :"

Nem vagyok én becsületbajnok, viszont engem elítélhetnek.

Ezek viszont büntetlenül törnek-zúznak, rendőrt dobálnak, határt sértenek, papírok nélkül grasszálnak egész Európán át és vonulnak szembe a forgalommal, mert a buzeráns jogvédő libsik miatt, senki nem meri megállítani őket és felelőségre vonni.

"Mi bajod van te nagyon hülye? Miért melegít téged ha a forgalommal szembe haladsz? Mit csúsztatsz-hazudsz-mosol össze már megint?"

Legalább arra emlékezzél már, hogy mit írtál.

"Faszom fog várni Röszkénél 5 órát, meg útlevél ellenőrzés... faszt"
A helyükben te is pontosan ezt csinálnád. Bár amilyen ostoba vagy te lehet megvárnád amíg leöl téged az IS, meg a családodat is..."

Mi, Röszkénél megöl az IS?? Előbb még úgy mondtad, hogy idáig nem ér el a fegyverük?? Nem idegesíts már, most mégis???

"Az M5-öst kjérdezed, majd belinkelsz 3 videót is, amelyik nem hogy nem az M5-ösön vannak, de még csak nem is Magyarországon! Eszednél vagy bazdmeg? ha állítasz valamit és bizonyítani akarod videóval, akkor a videód azt bizonyítsa amit állítasz, vagy ez neked magas?"

www.vasarhely24.hu/cikk/kek_hirek/5476/menekultek_bandukolnak_az_m5-oson

"A kérdéseid kurvára nem ideillőek ugyanis mind a poszt mind az én kommentem arról szólt, hogy mekkora hímsovoniszta buta fasz ez a Földi, akiről te persze egy szót sem szólsz, csak a hisztérikus menekült-gyűlöleted engeded szabadjára."

Arról is megírtam, hogy igaza van Földinek: nőknek nem való a kemény politika, mert a szívüket használják az eszük helyett.

"Azt kérdezted miért nem "várják" ki a regisztrációt, hát azért mert a görény magyar törvények úgy lettek megalkotva hogy telibeszarják a menekült-kérdést szabályozó genfi konvenciókat - noha aláírtuk azokat -"

Hazudsz!! Csak azokat utasítják ki, akik a határzáron jöttek át. Miért nem jelentkeznek a határátkelőknél?

És ugyanúgy törvények szabályozzák a menkültek KÖTELESSÉGÉT is, mert nemcsak jogaik vannak, b+. Pl kötelességük lenne jelentkezni a hatóságoknál és kivárni a státuszuk elbírálását.

"és hiába jönnek háborús országból a szírek, baszunk nekik megadni a menekült-státuszt,"

Csak kb 20-30%-uk szír.

"így teljesen logikusan abban az országban akarnak regisztrálni - a németeknél - ahol esélyük is van arra ami a céljuk"

Igen, mi is a céljuk, b+?? Háború elől menekülve csak Németország és Svédország jó, mi?

" nem pedig egy olyan játszmába mennek bele amiben csak veszíthetnek, mert eleve úgy lett kialakítva a szabálya a játszmának hogy veszítsenek"

Hazudsz! A valódi menekülteket NEM utasítjuk ki, csak a hátárzárt megsértőket. Miért nem a határátkelőnél jönnek???

lac666 2015.10.19. 22:09:17

@pamut: Reménytelen vállalkozás MTVA-n nevelkedett, hat általánost végzett egybitesekkel szemben!

Leylandi 2015.10.19. 22:16:20

@pamut: "Arról, hogy a tahó Földi valszeg lopta a diplomáját van vélemény, vagy inkább te is menekültezni akarsz?"

Persze, van, ahogy már leírtam.
Nem. Nem hiszem, hogy lopta, hiszen rengeteg anyag van főiskolai munkásságáról (tevékenysége a KISZ-ben), a rendszerváltás előtt kevésbé lehetett diplomát lopni, meg az apja főiskolai tanár volt, aligha hagyta volna.
Hogy éktelen baromságot mondott a Merkelre tett hímsoviniszta megjegyzéssel, mellesleg totál tévedett? (Lásd I. Erzsébet, Nagy Katalin, Thatcher.) Igen. Merkel kiválóan teljesíti azt, amivel megbízták. Nagy stratéga. Mellesleg egy egész népből csinál hülyét. Brilliáns.

hátsó szándék 2015.10.19. 22:29:51

Egyébként Leia hercegnő és Daenerys Targaryen is egész jól háborúzott, nő létére.

pamut 2015.10.19. 22:30:37

@desw:
"Ezek viszont büntetlenül törnek-zúznak"

Hazugság, a Magyarországon nyár óta áthaladó több mint 150 ezer menekült 99,9%-a teljesen békésen, a légynek sem ártva ment át az országon. A te logikád alapján a magyar népet is be lehetne állítani egy állatias bűnöző népnek. Illetve a te személyed alapján egy hazudozó, összemosó, csúsztató népnek.

"a buzeráns jogvédő libsik miatt"
:DDD
kurucinfós kretén vagy ugye? :DD gyűlölsz reggeltől-estig., ugye? :DD ide bűzlik a rohadék fajtád :DD

"senki nem meri megállítani őket és felelőségre vonni."
Te miről beszélsz te nyomorult kretén? :DD Kik miatt nem mer Magyarország lépni? :DDD Te be vagy drogozva vagy hogy bírsz ilyen baromságot leírni? Véletlenül nem Soros György vagy az UFO-k irányítják szerinted Magyarországot? :DDD

"Legalább arra emlékezzél már, hogy mit írtál."
Emlékszem, nyugi. Te viszont nem arra válaszoltál, csak hisztériáztál ész nélkül.

"Mi, Röszkénél megöl az IS?? Előbb még úgy mondtad, hogy idáig nem ér el a fegyverük??"
Ezt nem arra írtam te nagyon hülye.

A vasarhely24-es linkedben NEM látok semmilyen gázolást, noha te arra hivatkoztál. Idézem az kiindulást:
""Nem látok semmilyen gázolást, "
M5-ös megvan?"

Tehát ismét kérdem: hol volt bármiféle "gázolás" az M5-ösön amit te felemelgettél? Lennél szíves végre ARRA mutatni bizonyítékot amit állítottál?

"Arról is megírtam, hogy igaza van Földinek"
:DDDDDDDDDDDDDD
Egy nagy büdös lófaszt volt igaza Földinek! TÉNY hogy bebukott a szűklátókörű, hímsoviniszta buta dumájával. Konkrétan történelmi adatokkal, tényekkel cáfoltam a butaságát. Ezt nem bírtad felfogni?
Nem mellesleg Földi LOPTA a diplomáját, mert nemhogy felsőfokon, de még középfokon sem ismeri a történelmi tényeket.

"Hazudsz!!"
Egy nagy büdös lófaszt hazudok, te hazudsz.

"Csak azokat utasítják ki, akik a határzáron jöttek át. Miért nem jelentkeznek a határátkelőknél?"
Nyugodj meg, próbálták és azok is ki lettek utasítva többségükben. Pont ezért minősítették biztonságos országnak Szerbiát, hogy teljesen legálisan (mér csak a magyar törvények szerint legálisan) kiutasíthassák azokat is akik voltak olyan naivak és bizalommal teliek a magyarokhoz hogy megpróbáltak a hivatalos úton menni.

"És ugyanúgy törvények szabályozzák a menkültek KÖTELESSÉGÉT is, mert nemcsak jogaik vannak, b+."
És ki mondta hogy ez nem így van bazdemg?

"Pl kötelességük lenne jelentkezni a hatóságoknál és kivárni a státuszuk elbírálását."
Na ez már nem ilyen egyszerű, mert amikor a törvény tisztességtelen és ellened van akkor csak az ostoba hagyja hogy legálisan basszanak ki vele, ráadásul ellentmondva a genfi konvencióknak.
Ez olyan mint a trafik meg a földmutyi, totál "legális" volt papíron, csak éppen maga a törvény volt tisztességtelen rablótörvény.
Persze akik képmutatóan a menekült-gyűlöletüket a törvényesség álcája mögé akarják bújtatni, mert még ahhoz is szarrágó gyáva pöcsök hogy nyíltan felvállalja a gyűlöletüket, mint te is, azok most verik a mellüket a tisztességtelen és nemzetközi konvencióknak ellentmondó törvényekre.

"Csak kb 20-30%-uk szír."
Jól lesz az 40-50% nak is.
Mellesleg nem csak Szíriában van háború hanem pl. Afganisztánban is, ahonnan a 2. legtöbben jönnek.

"Igen, mi is a céljuk, b+?? Háború elől menekülve csak Németország és Svédország jó, mi?"
Igen, valahogy az 56-os menekültek sem Etiópiába mentek hanem olyan országba amelyik politikailag is és gazdaságilag is stabil, biztonságos, egy normális élhető életre ad esélyt nekik és családjuknak, gyerekeiknek. A világon minden szülő így tenne aki szereti a gyerekét, ez teljesen természetes. Mi van tán azt szeretnéd hogy ide jöjjenek? :DD Az a helyzet hogy ide eszük ágában sincs jönni, ez egy olyan remek hely hogy innen még a magyarok is menekülnek, már SOKKAL többen mentek el mint 56-ban, és folyamatos most is a kivándorlás...

"Hazudsz! A valódi menekülteket NEM utasítjuk ki, csak a hátárzárt megsértőket. Miért nem a határátkelőnél jönnek???"
Te hazudsz! Igenis kiutasítjuk azokat is pont a már említett Szerbiára hivatkozva! Néhányat befogadtak hogy tudják mutogatni, de a többségét kidobták! ja, és lehet fellebbezni a szegedi bíróságon, csak éppen az országba se engedik be őket miután kiutasították, ez is kurvára "korrekt" törvény, fizikailag nem engedik oda ahol jogszerűen fellebbezhetne, kurva aljas kis módszer, mondjuk legalább nem diszkriminálnak, mert a kibaszott kormány a magyar állampolgárokkal szemben is aljas, nem csak a menekültekkel...

pamut 2015.10.19. 22:32:30

@lac666:
Az a baj hogy ma már meg se lehet különböztetni az MTVA-s zombikat a kurucinfós zombiktól.... ide süllyedt ez az ország bazdmeg hogy már a kurucinfós szint és gyűlölet a hivatalos kormányzati norma....

Borzalom...

pamut 2015.10.19. 22:38:17

@Leylandi:
1. Amit írsz az önellentmondó. Ha te is felismered hogy középfokú ismereti sincsenek Földinek töriből, miközben felsőfokúak kellenének hogy legyenek, akkor nem lehet megspórolni az ebből levonandó következményeket, akár KISZ tag volt akár nem, akár tanár volt az apja akár nem.

Mellesleg könnyen lehet hogy beszervezték már az egyetem előtt, vagy az egyetem első évében (ha egyáltalán elkezdte valaha), és már csak papíron fejezte be a sulit és a titkosszolgálat intézte a diplomáját is, az egész kamu diplomája pedig csak egy sima fedősztori.

A Merkel kapcsán meglebegtetett konteód nem tudom mi de jó nagy hülyeség lehet (gondolom az UFÓ-k "bízták meg" őt is :D), ahogy a nép "megvezetése" is az.

Istenem bazdmeg mennyi full hülye van itt kész elmebaj, sikerült totál meghülyítenie a kormánynak a magyarokat, a különböző plakátkampányok és egyebek sikeresek, konkrétan péppé zúzza a kormány a fideszesek agyát :D

desw 2015.10.19. 23:17:15

@pamut:

Okés, köpködni tudsz és terelni. Ebbe inkább nem megyek bele.

Csak egy kérdés: mennyi menekültet kellene befogadnia Európának? (amennyi jön, valami felső korlát azért kell szerinted is, ... csak ne mellébeszélj)

Pop40 2015.10.19. 23:24:01

Földi valóban baromságot mondott.
Ettől azonban a probléma még valós.

"(A képen az Európával háborúzó menekültek láthatók. Képünk illusztráció.)"

Azért, mert felcseréltétek a képeket, srácok.
Itt vannak, akikre gondoltatok:

www.google.hu/search?q=dob%C3%A1l%C3%B3+migr%C3%A1ns&client=chrome-mobile&espv=1&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMI9q7wlrXPyAIVCYosCh23JQTi

Egy csomó jóarcú, kedves srác, akik épp a sajátságosan barátságos stílusukban kérnek menedéket Európában.

Pop40 2015.10.19. 23:39:06

@pamut: "Lófaszt, bár nagyon szeretted volna de nem volt semmilyen komoly balhé"

Ez sajnos nem igaz.

Még itt is volt balhé (Röszke, Horgas) pedig itt csak addig tartózkodtak, amíg átutaztak az országon.

Németo-ban egymást érik a befogadó állomásokon a migránsok egymást közt kirobbant balhéi.

profitline.hu/hircentrum/hir/340864/Tomegverekedes-egy-menedekkeroket-szallito-kulonvonaton-

profitline.hu/hircentrum/hir/340136/Megint-utik-egymast-a-migransok

És persze nem csak ott:
www.hungliaonline.com/100-fos-horda-rohamozta-meg-az-ejjel-az-angliaba-atvezeto-alagut-bejaratat/

Van még egy csomó hasonló eset, csak semmi kedvem előkeresgélni az összes linkjét.

Ezt bizony Merkelék elkúrták. Nem kicsit, nagyon.
Ideje lenne beismerni, és levonni a kozekvenciát, mielőtt nagyobb szarba kerülnek még a mostaninál is.

A magyar baloldalnak meg fáj a hülyeség: ha Vitya azt mondja, az ég kék, ők reflexből rámondják, hogy piros, csak hogy nehogy Vityának igazat adjanak. Ezáltal elérik, hogy Vitya egyedül foglalhatja el a nyerő pozíciót, őket meg mindenki hülyének nézi - még a balosok zöme is.

Lehet ezt erőltetni, de a minden határon átcsörtető, semmi szabályt be nem tartó, tízezerszámra áradó tömeget integrálni senki nem fogja. Ha az a baloldal fanatikusainak célja, hogy mindenhol hatalomra segítse a széljobbot, a legjobb úton jár.

Pop40 2015.10.19. 23:40:20

@Pop40: konzekvenciát, n-nel

pamut 2015.10.19. 23:50:47

@desw: Tényszerűen cáfoltam az összes butaságod/csúsztatásod és menekült-ellenes gyűlöletkeltésed. Erre már csak egy vérszegény személyeskedés a válaszod... mi tagadás nem is vártam tőled valami olyat, hogy "jé, tényleg ebben meg abban igazad van". Azt hogy ők is emberek, ennek a felismerését végképp nem várom tőled...

Nem mintha megérdemelnéd azok után hogy leszarod amiket válaszoltam, de én még válaszolok a te utolsó kérdésedre: Természetesen kell felső korlát, az EU befogadóképessége sem végtelen, nem is állított soha senki ilyet. Szerintem évi egymilliót simán, könnyedén fel tudna szívni a bő 500 milliós EU, kvótarendszerben szétosztva, ez ugyanis kevesebb mint az EU lakosságának 2 ezreléke. Nyilván meg kell válogatni kiket, és nem csak a szerint hogy honnan jön, hanem hogy mennyire akar és képes integrálódni. Ebben egy világos feltételrendszert kell kialakítani és aki ezt nem vállalja majd teljesíti is, azt ki kell utasítani. Viszont meg is kell nekik adni az integrálódás lehetőségét nyelviskolákkal, képzéssel, és az EU-s jog és viszonyok megtanításával. Nem olyan könnyű ám ezt még egy szírnek sem teljesíteni, szóval ezen szűrők alapján még nem is lenne évi egymillió.

Mellesleg szerintem - profi integrációs rendszer felépítésével és működtetésével - akár másfél-kétmillió is jöhetne, de látom a tébolyult hisztériát és az égig érő döbbenetes gyűlölet-cunamit, a magukból kivetkőzött habzó szájú embereket, amit itt kiváltott ez az egész, meg kiváltatnak és gerjesztenek, szóval akkor legyen csak egymillió, de mondom az én feltételeimmel szerintem egymillió sem jönne össze.

Válaszod nem érdekel illetve csak akkor ha az eggyel előzőt pótolod, kurvára nem fogom hagyni hogy csak úgy átlépj aztán meg ott folytasd ahol kedved szottyan.

xclusiv 2015.10.19. 23:54:42

"Minden arról szól, hogy a menekülteket
- pofánlövik vízágyúval,
- belefulladnak a Földközi-tengerbe,
- lelövik őket a bolgár határon. "

Azért a magyar határon a vízágyúzásnak volt valami előzménye is, ha jól tudom...

pamut 2015.10.20. 00:02:43

@Pop40:
"Még itt is volt balhé (Röszke, Horgas) pedig itt csak addig tartózkodtak, amíg átutaztak az országon."

Ez így nem igaz, balhé a szándékosan túlzsúfolt táborok, az egymással ellenséges vallásháborúban lévő emberek szándékos egymás mellé helyezése, a szándékosan nem létező informálás és pocsék ellátás és hasonlók miatt volt.

A kormány persze azt szerette volna ha igazi, sokkal nagyobb balhé lenne, teljesen nyilvánvalóan egész nyáron ezt akarták kiprovokálni, de a civilek emberfeletti erővel és munkával megakadályozták. Ott voltak mindenhol, és tompították, csillapították a feszültséget, tolmácsoltak, informáltak, attak enni-inni, stb. Kész csoda amit tettek, nekik köszönheti Magyarország hogy nem volt igazi nagy balhé, nem sérültek meg senki, sem rendőr sem más, pedig tényleg sokan háborús zónából jöttek, háborús traumáktól szenvedve, őket aztán könnyű lett volna összeugrasztani de hála a hős civileknek csak nem sikerült.

Németország más eset. Nem érdekelnek a német példák, én Magyarországról beszéltem. Ők majd megoldják maguknak, az tényleg célország, az igazi probléma nekik, nem úgy mint nálunk, ahol csak álprobléma. Ők nagyhatalom akarnak lenni, fel akarnak nőnie ehhez, és azt mondják elég erősek és okosak ahhoz hogy ezt a problémát kezeljék, sőt még hasznuk is legyen belőle. Én drukkolok nekik és biztos hogy lesznek eredményeik. A törökök sem rombolták le Németországot bár erről valamiért a hisztérikus jajongó jobboldal hallgat, pedig ott vannak azok már több millióan évtizedek óta. Nyilván nem lesz sima ügy, voltak és lesznek is problémák, de hát még jó hogy vannak ha egyszer egymillió vegyes etnikumú és vallású ember vegyül össze. Az is biztos hogy nem lehet nem fog sikerülni mindenkit integrálni, pláne első próbálkozásra, de majd belejönnek, kitanulják. De mindegy, ez német ügy, nem a mienk.

A dedós baloldalozásod kurvára hidegen hagy, nem is értem amúgy miért jön ide, ha csak nem az agymosásod miatt mert te mint fideszes mindenről a baloldalra asszociálsz. a fideszes országrombolásra és irtózatos lopásokra gondolom nem szoktál asszociálni.

pamut 2015.10.20. 00:06:29

@Pop40:
:DDDDDD

te még mindig itt tartasz? :DDD Ez már rég lebukott hazugság :DD Már maga a kormány ember is elismerte :DD Te csak az MTVA-val meg az Echo Tv-val mosod az agyad? :DD Ez akkor ökör hazugság volt hogy a nem propaganda média ezen röhögött vagy egy hétig, de mikor már jó régen, de te még most sem tudod :DD Amit linkeltél még abban sincs semmilyen "dobálás", és sehol máshol sincs, felmutatott egy darab ember egy gyereket jelezve hogy békés szándékú, ennyi a sztori, csak a kormány és a hazugságpropganda médiái hazudták ez dobálásnak, nem hitem volna hogy van olyan balek aki ezt beveszi :DD Hány hazugságukat hitted még el? :D

desw 2015.10.20. 00:25:01

@pamut:

"Hazugság, a Magyarországon nyár óta áthaladó több mint 150 ezer menekült 99,9%-a teljesen békésen, a légynek sem ártva ment át az országon."

Konkrétan mindegyik törvényt sértet, mert nem regisztrált.

"Te miről beszélsz te nyomorult kretén? :DD Kik miatt nem mer Magyarország lépni? "

ENSZ-től kezvde az osztrák buzin keresztül a németek és a jogvédők is csak kritizálták, amit a magyarok csináltak. Ha táborba akarták vinni őket és regisztrálni, ahogy a HATÁLYOS NEMZETKÖZI JOGSZABÁLYOK erre köteleznek, akkor az volt a baj. Ha tovább engedtük őket, akkor az volt a baj, hogy miért nem regisztráljuk őket. Minek kerítés, nem old meg semmit és nem humánus, meg a vakondok...

"Emlékszem, nyugi. Te viszont nem arra válaszoltál, csak hisztériáztál ész nélkül."

Akkor mi volt a kérdésed?

"Mi, Röszkénél megöl az IS?? Előbb még úgy mondtad, hogy idáig nem ér el a fegyverük??"
Ezt nem arra írtam te nagyon hülye."

Ezt írtam és ezt válaszoltad:
Faszom fog várni Röszkénél 5 órát, meg útlevél ellenőrzés... faszt
"A helyükben te is pontosan ezt csinálnád. Bár amilyen ostoba vagy te lehet megvárnád amíg leöl téged az IS, meg a családodat is..."

Kérdésem újra: Röszkénél van IS veszély?? Akkor?

"Tehát ismét kérdem: hol volt bármiféle "gázolás" az M5-ösön amit te felemelgettél? Lennél szíves végre ARRA mutatni bizonyítékot amit állítottál?"

Én átgázolást írtam, nem gázolást!

"Nyugodj meg, próbálták és azok is ki lettek utasítva többségükben. Pont ezért minősítették biztonságos országnak Szerbiát,"

Ez ugyanaz a törvény, amit úgy emlegetsz, amikor védelmezed a szerelmeidet. Biztonságos országon áthaladó menekült nem menekült.

"hogy teljesen legálisan (mér csak a magyar törvények szerint legálisan) kiutasíthassák azokat is akik voltak olyan naivak és bizalommal teliek a magyarokhoz hogy megpróbáltak a hivatalos úton menni."

Akkor is ez a törvény, ha tetszik, ha nem. Az, hogy a németek túlteljesítik ezt, az az ő dolguk.

"És ugyanúgy törvények szabályozzák a menkültek KÖTELESSÉGÉT is, mert nemcsak jogaik vannak, b+."
És ki mondta hogy ez nem így van bazdemg?"

Miért, jelentkeznek a hatóságoknál vagy vonulnak össze-vissza??

"Na ez már nem ilyen egyszerű, mert amikor a törvény tisztességtelen és ellened van akkor csak az ostoba hagyja hogy legálisan basszanak ki vele, ráadásul ellentmondva a genfi konvencióknak."

Hazudsz! Az nincs az egyezményben, hogy a menekült válogathat a befogadó országok közül.

"Ez olyan mint a trafik meg a földmutyi, totál "legális" volt papíron, csak éppen maga a törvény volt tisztességtelen rablótörvény."

Kár, hogy az Orbán-fóbiád miatt nem látsz tisztán. Én utálom Orbánt, mint a szart, de ebben maximálisan egyetértek vele és azokkal, akik azt mondják, hogy ezt nagyon meg fogja szívni Európa. A cigányok integrációja is sikertelen, pedig velük sokkal könnyebb dolgunk lett volna (pl azonos vallás és nyelv).

"Persze akik képmutatóan a menekült-gyűlöletüket a törvényesség álcája mögé akarják bújtatni, mert még ahhoz is szarrágó gyáva pöcsök hogy nyíltan felvállalja a gyűlöletüket, "

Ez nem gyűlölet, csak önvédelem a tapasztalatok miatt (magyar cigányok és külföldi példák a sikertelen integrációról).

"most verik a mellüket a tisztességtelen és nemzetközi konvencióknak ellentmondó törvényekre."

Baromarc! A nemzetközi jogszabályok szabályozzák a menekültek kötelességét is, pl jelenkezés a hatóságoknál és kötelező regisztrációt az ELSŐ biztonságos országban.

"Igen, valahogy az 56-os menekültek sem Etiópiába mentek hanem olyan országba amelyik politikailag is és gazdaságilag is stabil, biztonságos, egy normális élhető életre ad esélyt nekik és családjuknak, gyerekeiknek."

Az 56-osok az ELSŐ biztonságos országban megálltak és önként táborba mentek és megvárták amíg elosztják őket és LEGÁLISAN mentek tovább.

"A világon minden szülő így tenne aki szereti a gyerekét, ez teljesen természetes."

Milyen megható! És ti tapsoltok annak, hogy százezrek jönnek azonosítás nélkül folymatos törvénysértésekkel...

Pop40 2015.10.20. 00:36:24

@pamut:

"az egymással ellenséges vallásháborúban lévő emberek szándékos egymás mellé helyezése"

Te mi a náthás f*szomról beszélsz, öreg?
Vallásháborúban? Hát b+, szarok a vallásháborújukra. Ez itt Európa, pajtás. Aki vallásháborúzni akar, maradjon otthon.
Mégis hogy a rákba képzelnél olyan csürhét integrálni, akik arra nem képesek, hogy 1 napot eltöltsenek egy légtérben olyanokkal, akikkel nem egyezik a "vallásuk"????

"A kormány persze azt szerette volna ha igazi, sokkal nagyobb balhé lenne"

Melyik kormány? A német? Az angol?

"Nem érdekelnek a német példák, én Magyarországról beszéltem. "

Szuper. Engem azért, engedelmeddel, érdekelnek a német példák. Ugyanis oda azok mentek, akikkel kapcsolatban siránkozol, hogy Mo milyen rondán bánt velük. Akkor ezek szerint Németo is rondán bánt velük?
Vagy ha nem , akkor itt is ugyanez a műsor ment volna, ha történetesen Mo a célország?

És akkor arra már ki sem térek, hogy szerinted mi lesz ezekkel az emberekkel, ha No kiteszi a "megtelt" táblát? Légneművé válnak?

"és biztos hogy lesznek eredményeik."

Lesznek bizony. Sikeresen hatalomra juttatják a széljobbot, amiben a magadfajta hibbant, rózsaszín ködben úszó szélliberálisok segítik őket.
Svájcban már sikerült, hajszál híján Bécsben is.
Más eredmény eddig nem volt.
Ja, de: Merkel sikeresen megfelezte a támogatottságát.

"mert te mint fideszes "

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kb 4 éve irkálok a blog.hu-ra, de te vagy az első, aki akkora barom, hogy lefideszesez :DDD

Olvass már vissza, te hígagyú, úgy nagyjából bármelyik eddigi kommentemből.... A 4 év kb 99,9%-a azzal telt, hogy Vityát, meg a maffiáját szidtam.

Te viszont kurvára szeretheted, mert mindent megteszel, hogy hatalomban tartsd.

Pop40 2015.10.20. 00:39:40

@pamut:
Életemben nem néztem se echot, se mtv-t, pengeeszű barátom.
Kb 2000 kommentben osztottam itt Vityát, amiért 88 milliárdot kúr el a hasznavehetetlen propaganda "köz"tévéjére.

Ha ilyen a helyzetértékelésed másban is, akkor nem csodálom, hogy ekkora faszságokat irkálsz.

Amúgy ha felétek így bánnak a gyerekekkel, akkor gratulálok, de ezt a "kultúrát" ne nagyon akard terjeszteni.

desw 2015.10.20. 00:41:27

@pamut:

"Természetesen kell felső korlát, az EU befogadóképessége sem végtelen, nem is állított soha senki ilyet. Szerintem évi egymilliót simán, könnyedén fel tudna szívni a bő 500 milliós EU, kvótarendszerben szétosztva, ez ugyanis kevesebb mint az EU lakosságának 2 ezreléke."

Király! Na most csak Szíria lakossága kb 23 millió, és ugye kurvára a háború elől menekülnek, így egy laza 20 év alatt el is menekülhet mindenki onnan. Afganisztánban van további 30 millió, Pakisztánban 180 milla, ... Khmmm...

"Nyilván meg kell válogatni kiket, és nem csak a szerint hogy honnan jön, hanem hogy mennyire akar és képes integrálódni."

Várjá' má'! Menekült, baszod! Tudod, ENSZ egyezmény meg Dublin 3. Ember ember! Ne válogassá'

"Ebben egy világos feltételrendszert kell kialakítani és aki ezt nem vállalja majd teljesíti is, azt ki kell utasítani."

Aztán hova utasítod ki? Háborúba vissza nem mehet! Bizony, refugee rights.

"Viszont meg is kell nekik adni az integrálódás lehetőségét nyelviskolákkal, képzéssel, és az EU-s jog és viszonyok megtanításával. Nem olyan könnyű ám ezt még egy szírnek sem teljesíteni, szóval ezen szűrők alapján még nem is lenne évi egymillió."

Tesókám! Ezek refjudzsík! Nem válogatol!

"Mellesleg szerintem - profi integrációs rendszer felépítésével és működtetésével - akár másfél-kétmillió is jöhetne,"

Jöjjön a 2 milla évente. Akko' csak 11 évet kell a háborúban élniük Szíríában.

"de látom a tébolyult hisztériát és az égig érő döbbenetes gyűlölet-cunamit, a magukból kivetkőzött habzó szájú embereket, amit itt kiváltott ez az egész, meg kiváltatnak és gerjesztenek..."

Én meg azt látom, Birkuci, hogy kurvára nem gondoltátok végig ezt, csak az Orbán-fóbiátok és a jogvédő nagy szívetek miatt kibaszott vakok lettetek.

Pop40 2015.10.20. 00:59:11

@desw:

"Aztán hova utasítod ki? Háborúba vissza nem mehet! Bizony, refugee rights."

Itt van egy ilyen nagyszerű, derék menekült:

index.hu/kulfold/2015/09/18/berlin_terrorveszely_terroristak_irak_merenylet_rendorseg_loves_rafik._y._menekultek/

A németek nem hajították vissza Irakba, mert ugye életveszély, ésatöbbi.
Ezt azzal hálálta meg, hogy megkéselte a német rendőrnőt.

És ezeket kéne integrálni a szuperliberális rózsaszín ködben úszó polgártárs szerint.

Aztán meg néz, mikor a balos szavazók (!!) 70%-a (!!) is elhajtja a vérbe a hülyeségeivel.

desw 2015.10.20. 01:07:39

@Pop40:

Itt a másik "hálás" füstös:

index.hu/kulfold/2015/10/16/ikea_eritreai_keselo_svedorszag_elutasitottak_menedekkerelmet/

"Aztán meg néz, mikor a balos szavazók (!!) 70%-a (!!) is elhajtja a vérbe a hülyeségeivel. "

A szörnyű ebben az, hogy utálom Orbánt, mint a szart, de ha ezen múlik, akkor inkább rá szavazok, mint ezekre az idióta szélbalos libsikre.

pamut 2015.10.20. 01:16:28

@desw: Kettészedem a választ a karakterlimit miatt, a vége a következő kommentben lesz.

"Konkrétan mindegyik törvényt sértet, mert nem regisztrált."
Ez többszörösen sem igaz:
1. EZ nem törvénysértés, hanem csak a jóval enyhébb szabálysértés
2. Egy részük, még a nyáron belement a regisztrációs eljárás elindításába, legfeljebb nem várta meg a végét, amit aztán végképp nem szankcionál semmilyen törvény.

"ENSZ-től kezdve az osztrák buzin keresztül... "
bocs, nem idézem teljes hosszában a paranoid hülyeségeid. Az hogy kapott kritikát bőven a magyar kormány az tény. Itthonról is kapott bőven, még tőlem is mert fasszopó gecik. A kritika tehát volt ez tény, és jogos is volt, ez is tény. De hogy ez "akadályozta" volna őket, na ez röhej. Egy kormány dolga cselekedni, nem pedig a felelősséget hárítani röhejes indokokkal.

"Ha táborba akarták vinni őket és regisztrálni, ahogy a HATÁLYOS NEMZETKÖZI JOGSZABÁLYOK erre köteleznek, akkor az volt a baj."
Na te te ne keverd a szezon a fazonnal. Kurvára túlzsúfolt táborok voltak, összezártak szunnitát siítával, nem volt elég kaja és pia és ellátás, és budi, na meg tájékoztatás, és egyáltalán: magyarul emberhez méltatlan, gyakran elviselhetetlen, szándékosan provokáló "táborokba" zárták a népeket, naná hogy tiltakoztak, Magyarország szégyene volt ez.

"Ha tovább engedtük őket, akkor az volt a baj, hogy miért nem regisztráljuk őket."
Ez részben igaz részben meg nem igaz. Tény hogy volt kavar az EU részéről is, nyilván ez egy új helyzet volt. De a kormány és propagandája teljesen összemosta - ahogy most te is - a jogos és jogtalan kritikákat. Nem mellesleg tök mindegy ki mit mond külföldről, az továbbra sem indok arra hogy a magyar kormány "ne merjen lépni" a saját országában. Ez mind kamu terelés.

"Akkor mi volt a kérdésed?"
Keresd vissza.

"Faszom fog várni Röszkénél 5 órát, meg útlevél ellenőrzés... faszt
"A helyükben te is pontosan ezt csinálnád. Bár amilyen ostoba vagy te lehet megvárnád amíg leöl téged az IS, meg a családodat is..."
Akkor még egyszer: te is pontosan azt csinálnád amit a menekültek csinálnak, akár a határon akár egyébként. A gúnyos mondta pedig arra vonatkozott nagyeszűkém, hogy lehet hogy te tényleg olyan hülye vagy, hogy el se jönnél Szíriából hanem ülve megvárnád az appelói lakásodban amíg kivégzi az IS a gyerekeid meg téged.

"Én átgázolást írtam, nem gázolást!"
Hazudsz. 19:35:59-kor írtad (előbb engem idézve):
""Nem látok semmilyen gázolást"
M5-ös megvan?"

(Nem mellesleg tökmindegy mert ha átgázolást írtál volna azt sem érted mire írtad volna végtelen nagy fájdalmadban hogy menekültek mennek át az országon, hozzáér a talpuk a szent magyar földhöz jájájáj.)

"Ez ugyanaz a törvény, amit úgy emlegetsz, amikor védelmezed a szerelmeidet. Biztonságos országon áthaladó menekült nem menekült."
te idióta barom, ezt arra írtam, amit hazudtál hogy nem is lettek kiutasítva, noha ki lettek és ezt támasztottam alá. Az hogy egy kretén vagy és továbbra is "szerelmeidnek" hazudod, ez a te faszfejséged konkrét bizonyítéka, bár ebben semmi meglepő nincs, eddig is egy rohadt faszfej voltál.

Na most amúgy azzal hogy elismered hogy létezik ilyen törvény, azzal önmagadnak rúgtál gólt, mert ez engem igazol, fel vagy képes fogni ezt a kibaszott hülye hazug fejeddel?

"Akkor is ez a törvény, ha tetszik, ha nem."
Leszarom mi a törvény ha az tisztességtelen és ráadásnak ellentmond a genfi konvenciókkal. Rohadt hazug képmutatás a tisztességtelen és nemzetközi vállalással ellentmondó törvényre hivatkozni. Neked ugye nem nyúlták le törvényesen se a trafikod se a földed? Vagy talán kaptál abból amit másoktól nyúltak le, ezért véded a rablótörvényeket is?

"Miért, jelentkeznek a hatóságoknál vagy vonulnak össze-vissza??"
nem csak ez az egy kötelességük van, hanem pl. nem lebontani Budapestet mint ahogy az ultrák teszik, de te ezt a kis szabálysértést - amit ráadásul az ellenséges és inkorrekt és nemzetközi egyezményt felrúgó magyar szabályozás direkt kiprovokál - valami olyan általános borzalomnak akarod beállítani mintha egy csapat őrült elefánt tombolna az országban. hihetetlen ez a szarrágás te faszfej, hihetetlen. itt vagy te is aki már jópárszor csaltál pl. ÁFA-t életedben, megszegted a KRESZT, puskáztál a suliban, "kreatívan" könyveltél, hogy a nagyobb dolgaidat ne is említsük, és akkor amikor beleköthetsz egy ilyen apróság miatt a háború elől menekülő szerencsétlenekbe, akik mindenüket hátrahagyták, sokuk elszakadt családtagjaiktól, ha azok egyáltalán még élnek, ezer km-eket vándoroltak étlen szomjan, és teszik azt ami logikus az ő helyzetükben és amit te is tennél a helyükben, akkor amikor itt a lehetőség beléjük rúgni akkor hirtelen előadod a mintapolgárt, a törvény legfőbb, kérlelhetetlen őrét csak hogy ürügyet találhass és legalizálhasd a menekült-gyűlöleted. Gyomorforgató szar alak vagy és ezt nem bántásból írom, hanem a lehető legőszintébben mondom hogy az vagy, egy szarrágó antihumánus kis pöcs.

Pop40 2015.10.20. 01:17:41

@desw: Igen, az a svéd késelő is zseniális példa.
Elutasították az úriember menekültkérelmét, erre kést ragad azzal, hogy tökmindegy kit, de most ölni fog.
Most képzeld el a szituációt, hogy elfogadják a kérelmét, oké, mostantól svéd a faszi.

A munkaügyest is megkéseli majd a munkaügyi központban, ha épp aznap nem talál neki munkát?
Az önkormányzatist, ha nem ad neki azonnal lakást?
Stb stb.
Agyrém.

De itt van ez is:
www.atv.hu/kulfold/20150929-becsuletgyilkossag-apja-fojtotta-meg-a-darmstadti-muszlim-lanyt/hirkereso

Csajt a saját apja (!!!) fojtja meg. Azért, mert másik srác szimpatikus neki, mint akit a fater kinézett a számára. Ezért megfojtja. A saját lányát.

Na, ezt a kultúrkört integráld Európába.

Vityára soha, semmilyen körülmények között nem szavazok, de ezek a turbóliberális barmok egyre inkább elérik, hogy a baloldalra se fogok. Úgy vagyok vele, hogy bárkire leszavazok, aki elhajtja Vityát, de be kell látnom, hogy van az a szint, amit még Vitya elhajtása sem ér meg.

pamut 2015.10.20. 01:18:35

@desw: A válasz 2. fele:

"Hazudsz! Az nincs az egyezményben, hogy a menekült válogathat a befogadó országok közül."
Te hazudsz! Ezt nem arra írtam hogy válogatás, nem is erről volt szó! Az egyezmény arról szól hogy aki háborús országból jön azt be kell fogadni! Ez a lényeg, erre jogosan számíthatnának a menekültek, de a magyar törvénykezés pont ellenkező, meg se adja a menekült státuszt, a kvótázás fel sem merül még ekkor már az előtt elkaszálja őket! és eddig is erről volt só te gyáva ne forgasd ki a vitát!

"Kár, hogy az Orbán-fóbiád miatt nem látsz tisztán."
Te csak ne aggódj miattam, inkább magad miatt aggódj, van bőven miért. Orbán pedig bőven hozott eddig is tisztességtelen meg rablótrövényeket, ez TÉNY és nem fóbia.

"Ez nem gyűlölet, csak önvédelem a tapasztalatok miatt"
:DDDDDDDDD

Tudod a nácik is önvédelemnek hazudták annak idején az összes zsidóellenes törvényüket :DDD és ki ellen is véded magad te nyomorult agymosott akivel elhitették ezt a kamu nem létező háborút? :D Mutass már bazdmeg csak egy szírt aki ide akar jönni nem a nyugatabbra! Vagy elvette egy szír a munkádat? :DD Hol van itt miféle háború ki ellen kell magad megvédeni te fasz?

"Baromarc! A nemzetközi jogszabályok szabályozzák a menekültek kötelességét is, pl jelentkezés a hatóságoknál és kötelező regisztrációt az ELSŐ biztonságos országban."
Baromarc! Felcseréled az időrendet? Felcseréled az okozatot az okkal? hazudgálsz, csúsztatsz? A menekülteket pont a magyar inkorrekt szabályozás és hatósági gyakorlat kényszeríti arra hogy ne működjön együtt, mert a nemzetközi jogszabályoknak ellentmondóan nem ismeri el a háborús országból jövők menedékkérelmét!
BAZDMEG te rohadék hogy lehet benned ennyi gyűlölet hogy a totálisan nyilvánvaló helyzetben is csak azt nézed hogy tudsz kiforgatni okot és okozatot, és belerúgni a szerencsétlenekbe! Rohadék faszfej!

"Az 56-osok az ELSŐ biztonságos országban megálltak és önként táborba mentek és megvárták amíg elosztják őket és LEGÁLISAN mentek tovább."
1. Nem igaz, simán mentek ők tovább messzebb is, egy részük még az USA-ba is, ahol meg is kapták a menekült-státuszt.
2. Ha a magyar hatóságok megadnák azt ami jár, a menekültstátuszt, akkor a menekültek is papírral a zsebükben mehetnének tovább.

"Milyen megható!"
Nem megható, hanem tény. Az hogy te gyűlölsz és hogy a gyűlöleted leplezésére azokon gúnyolódsz akik nem gyűlölnek, az a te nyomorult szegénységi bizonyítványod.

" És ti tapsoltok annak, hogy százezrek jönnek azonosítás nélkül folymatos törvénysértésekkel..."
hazudsz, mint mindig:
1. Nem tapsolok.
2. Nem törvénysértések, hanem csak szabálysértések, amiket a már sokszor leírt inkorrekt és antigenfi magyar törvények és hatóságok kényszerítenek ki.

Pop40 2015.10.20. 01:29:33

@pamut:

De jó szöveg.

"Kurvára túlzsúfolt táborok voltak"

5000 menekült/nap tempónál? Mily meglepő.
Csoda, hogy nem kongott a tábor az ürességtől.

"összezártak szunnitát siítával"

Ez Európa, öreg. Aki nem bírja a vallási hülyeségeit otthon tartani, takarodjon haza.

"magyarul emberhez méltatlan, gyakran elviselhetetlen, szándékosan provokáló "táborokba" zárták a népeket"

Ez valóban nonszensz.
A zöldhatáron törvénytelenül az ország területére lépett, napi kb 5000 főt minimum a Hiltonban kellett volna elszállásolni.

" te is pontosan azt csinálnád amit a menekültek csinálnak, akár a határon akár egyébként. "

Az lehet, hogy más is ezt csinálná.
Csak innentől fogva nem mondhatod, hogy háború elől menekülőkről van szó.
Ez ugyanis az első biztonságos országig igaz, utána már sima gazdasági bevándorló az illető.
Vagy szerinted Ausztriából is a háború elől menekülnek?

"hozzáér a talpuk a szent magyar földhöz jájájáj"

Tudod, vannak olyanok, akik pl az Eu-t meg Magyarországot valami létező entitásnak képzelik. Márpedig egy államalakulat ott kezdődik, hogy beazonosítható határa van. Jelen pillanatban az eu-nak NINCS határa, az, akkor, és úgy mászkál rajta keresztül-kasul, aki, amikor, és ahol akar.
És ez az emberek döntő többségének nem tetszik, a magadfajta marginális szélsőséget kivéve.

A genfi konvenciót meg ne erőltesd. Ugyanis az baromira nem napi 10000 fős migráns népvándorlásra lett kitalálva.

A többit majd megválaszolja a címzett, de ezek akkora baromságok voltak, hogy nem bírtam ki.

pamut 2015.10.20. 01:31:59

@Pop40:
"Te mi a náthás f*szomról beszélsz, öreg?
Vallásháborúban? Hát b+, szarok a vallásháborújukra. Ez itt Európa, pajtás. Aki vallásháborúzni akar, maradjon otthon."

:DDDDDDD
Hát te valami extra hülye baromarc vagy :DDD Szóval ha valakinek otthon kiirtotta a családját egy szunnita terrorista, és itt bezárják egy szintén szunnita mellé, akikkel amúgy is gyűlölik egymást ezere éve, de most meg pláne, akkor ezzel ne is törődjön? :DD bazdmeg te kretén, ez a világ összes menekülttáborában alap hogy egymással ellenséges embereket nem raknak egy helyre! Ez pont olyan mintha Fradi-Újpest meccsen direkt összeeresztenék az ultrákat! Ilyen hibát el se lehet követni csak szándékosan!

Na de mindegy, legalább már az első válaszodból látszik hogy egy totálisan cinikus szar alak vagy, gondolom a kurucinfóról jöttél te is.

"Mégis hogy a rákba képzelnél olyan csürhét integrálni, akik arra nem képesek"
A csürhe az te vagy faszfej. Az meg világos, hogy azokat akik szunniták elől menekülnek, azokat nem zárják össze szunnitákkal. Ez minden menekültpolitika alapja. Aztán jön az integráció, és az után sem képesek békében élni, akkor ki lehet rúgni őket. Egyébként ez egy, igaz EGY DARAB eset volt, két ember között, de te lazán ráhúzod egymillió menekültre, miért is nem lepődök meg rajtad :DDD

"Melyik kormány?"
A magyar te kis álszentkém, ahogy azt tudod pontosan.

" Engem azért, engedelmeddel, érdekelnek a német példák. Ugyanis oda azok mentek, akikkel kapcsolatban siránkozol, hogy Mo milyen rondán bánt velük. Akkor ezek szerint Németo is rondán bánt velük?"
leszarom mi érdekel téged. Én magyar vagyok, engem Magyarország érdekel. Amúgy össze se lehet hasonlítani a két országot, a németek ugyanis több százezer embert befogadtak, mi meg egyet sem, szóval fényéveket vertek ránk a menekültekkel való viszony kérdésében.

"És akkor arra már ki sem térek, hogy szerinted mi lesz ezekkel az emberekkel, ha No kiteszi a "megtelt" táblát? Légneművé válnak?"
Kvóta....
És mielőtt kivernéd az újabb kamu hisztériádat hogy de mi van akkor a menekült nem akar oda menni ahová a kvótája szól, arra az a válaszom hogy ha neki nem tetszik, akkor az egész EU-ból ki kell utasítani. Én se akarok az Eu nagylelkűségével visszaélő embereket itt látni, aki nem fogadja el a KORREKT szabályozást, nem akar integrálódni, az mehet haza.

"Sikeresen hatalomra juttatják a széljobbot, amiben a magadfajta hibbant, rózsaszín ködben úszó szélliberálisok segítik őket."
ostoba kurucinfós egybites paneleket puffogtetsz nem tudsz semmit csak a barom közhelyeid elkántálni.

"Svájcban már sikerült"
Mi sikerült Svájcban? :DDD Az hogy ugyanaz a párt nyert amelyik 15+ éve eddig is? :DD

"Merkel sikeresen megfelezte a támogatottságát."
jaj, te most aggódsz Merkeltél, ah milyen megható az együttérzésed :DDDD

":DDDDDDDDDD"
Akkor jobbikos geci vagy, azt hiszed van különbség? :DDDDDD

pamut 2015.10.20. 01:34:26

@Pop40:
LOOOOOL, TÖKUGYANAZT mondom mint a vén maffiózó, hetek óta nem nézel nem fideszes propagandát mert LILA GŐZÖD sincs arról, hogy nem hogy lebukott a fidesz a kamu gyerek-dobálós hazugságával, de ezt már el is ismerték, aztán még te hisztizel hogy "nem nézel" fideszes agymosást :DDD

Oké akkor magyarázd már el hogy hogy akadt be a fejedbe ez az eleve blőd kamu fideszes hazugság, és hogyhogy nem tudsz róla hogy ezen már rég túl van mindenki?

pamut 2015.10.20. 01:44:32

@desw:
"Na most csak Szíria lakossága kb 23 millió, és ugye kurvára a háború elől menekülnek, így egy laza 20 év alatt el is menekülhet mindenki onnan."
Totálisan irreális hogy Szíria teljesen kiürüljön, de ha mégis így lenne, és az eddigi gyakorlattal szemben nem az országhatáron belül menekülne a többség, illetve aki mégis az országhatáron túl megy, az nem azonnal megállna az első szomszédos országban, hanem kivétel nélkül mind az EU-ba akarna jönni, akkor igen, évi egymillióval számolva 20 év alatt lehetne őket befogadni, bár ebben már benne vannak az aggastyánok is akik úgyse jönnének, de mindegy mert amúgy is irreális volt az egész.

"Várjá' má'! Menekült, baszod! Tudod, ENSZ egyezmény meg Dublin 3. Ember ember! Ne válogassá'"
És ugyan miért ne? Melyik egyezmény írja elő hogy az integrálódni nem akaró embereket kötelező befogadni?

"Aztán hova utasítod ki? Háborúba vissza nem mehet! Bizony, refugee rights."
Továbbra is: sehol semmilyen refugee rights nem mondja ki hogy egy menekültnek nem kell betartani a fogadó ország törvényeit. és oda megy ahová akar, aki nem integrálódik azt ki kell baszni az EU határán túlra, aztán mehet ahová akar a széles világban, az már ő dolga.

"Tesókám! Ezek refjudzsík! Nem válogatol!"
Tesókád a faszfejek között keress. Utasítgatni meg anyádat utasítgasd ha ő olyan ostoba liba hogy hagyja.

"Jöjjön a 2 milla évente. Akko' csak 11 évet kell a háborúban élniük Szíríában."
2011 óta van háború. Jött eddig 8 millió zsenikém? vagy a matek is a gyenge oldalad a józan ész és az emberség minimuma mellett? és az se nem tűnt fel hogy akik most jönnek azok többsége nem Szíriából jön hanem a török táborokból?

"Én meg azt látom"
Hogy te mit látsz az kurávra nem releváns mert egy faszfej vagy, ellenben az van amit én írtam: tébolyult hisztéria, égig érő gyűlölet, habzó szájú emberek. és te vagy ezekből az egyik.

pamut 2015.10.20. 01:55:07

@Pop40:
"5000 menekült/nap tempónál? Mily meglepő.
Csoda, hogy nem kongott a tábor az ürességtől."

Hol írtam hogy meglepő vagy hogy nem jöttek sokan? Mondjuk persze most is csúsztatsz rendesen, mert ez még főleg a nyáron volt jellemző amikor még fele ennyi se jött, ráadásul a kormányka lehetősége lett volna a volt szovjet laktanyákban is elszállásolni őket, vagy akár sátrakban, hely van bőven, de nekik ugyebár a balhé kellett.

"Ez Európa, öreg. Aki nem bírja a vallási hülyeségeit otthon tartani, takarodjon haza."
Ezt mondom én is, de egy frissen idejöttel szemben még nem lehet elvárni hogy azonnal puszilkózzon az ősi ellenségeivel. Tudod amikor 56-ban a szovjetek lerohanták Magyarországot, akkor utána az olimpián a magyar vizilabdacsapat rárontott a szovjet csapatra, állítólag piros lett a víz a vértől. Akkor most mi van a magyarok nem civilizáltak? vagy csak mástól várod el hogy békésen ölelkezzen a halálos ellenségével? Amúgy ez EGY DARAB eset volt, de azért rágjátok csak abszolút nem tisztességtelen ezt általános jelenségnek hazudni, ááááá dehogy :DDD

"A zöldhatáron törvénytelenül az ország területére lépett, napi kb 5000 főt minimum a Hiltonban kellett volna elszállásolni."
Fogadok azt hiszed vicces voltál. Szegénykém...

"Csak innentől fogva nem mondhatod, hogy háború elől menekülőkről van szó."
Dehogynem.

"Ez ugyanis az első biztonságos országig igaz, utána már sima gazdasági bevándorló az illető."
A nemzetközi jog szerint nem. A te logikád alapján az 56-os magyarokat sem fogadták volna be az USA-ban.

"És ez az emberek döntő többségének nem tetszik"
:DDD Hitvány, kamuképmutatás. Amikor nem bírsz mit kitalálni hogy belerúghass a menekültekbe akkor kitalálod hogy neked fáj hogy átjönnek a határon :DDD tavaly is több tízezer menekült jött át, a média nem nyomta a hisztit, és te is leszartad ahogy mindenki, nem is tudtál róla. Magyarországnak legalább 100 db ennél sokszorta nagyobb baja van. De neked az fáááááááááj, de nagyon jájájájáj, nem is arról van szó hogy rohadt képmutatóan egy piti ügybe belekapaszkodva próbálsz beléjük rúgni, áh dehogy :DD

"A genfi konvenciót meg ne erőltesd."
Te csak bízd rám hogy én mit csinálok, nyugi. Az EU 500+ milliós, nem kicsi.

Pop40 2015.10.20. 01:58:03

@pamut:

Hát, apám, ránézésre látszott, hogy hatalmas majom vagy, de hogy annyi eszed nincs, hogy 4 év több ezer (!!!) kommentjéből megállapítsd valaki politikai irányultságát, az nem gyenge :D
Nem, apám. A magadfajta gyengeelméjű faszfej kedvéért elmondom, a hazai viszonyok között balos vagyok. (Na persze nem a magadfajta agyhalott, szélliberált faszfej.) Soha nem szavaztam Vityára, se a jobbikra.
Ha tudnál olvasni, ezt 2 kattintással bármelyik előző kommentemből megállapíthattad volna.
Persze nem tudsz, hisz te magad vagy az élő példa, hogy agyhalott faszfejek nem csak a "jobb"oldalon vannak.

A hülyeségeid sorrendben:
Nem érdekel, ki kivel gyűlöli egymást. Aki nem tud erőt venni magán, és ide akarja hozni a háborúját, NE JÖJJÖN IDE. Ez a döntő többség véleménye, igen, a balosok közül is 70% (!!!!) ezt mondja.
A magadfajta aberrált faszfejek majd integrálják a vallásháborúzókat, de a többségnek ne akard megmondani, mit csináljon.

Egy darab eset, a nagy büdös lóf*szt. Csak a német állomásokon napi rendszerességgel jöttek a hírek egymást késelő menekültekről.
Ordenáré módon hazudsz, kiscsillag.

"A magyar te kis álszentkém, ahogy azt tudod pontosan."

Tényleg, kicsi szívem? Akkor a németeknél miért is voltak a balhék?
Netán ők is szántszándékkal összerakták a balhés feleket, mert balhét akartak?
Saját magad 1 mondattal ezelőtti hülyeségeit cáfolod meg.

"leszarom mi érdekel téged. Én magyar vagyok, engem Magyarország érdekel."

Ezzel én is így vagyok, ívben leszarom, mi érdekel téged, és mi nem. Csak annyi köztünk a különbség, hogy én, veled, kétbites hülyével ellentétben, messzebbre látok az orromnál. Pl azt a magadfajta kétbites majmokon kívül mindenki látja, mi lesz az eredménye, ha Németo lezárja a határt.

" ha neki nem tetszik, akkor az egész EU-ból ki kell utasítani. "

Nagyon okos vagy, faszkalap.
És a gyakorlatban ezt hogy tervezed megvalósítani?
Ők lesznek majd a másodrendű állampolgárok, akik mellett őr áll, hogy el ne hagyhassa a neki kijelölt országot? Vagy hogy?
Ugyanis az eu-n belül oda megy ám, ahova akar, papírok nélkül.

"ostoba kurucinfós egybites paneleket puffogtetsz nem tudsz semmit csak a barom közhelyeid elkántálni."

Ezt érvnek szántad, hülyegyerek?

Mondok párat, hogy megtudd, mi az az érv:
-Merkel támogatottsága -20% 1 hónap alatt
- Svájc: simán győzött a bevándorlásellenes jobboldal
-Bécs: bő 5%-on múlt, hogy nem a széljobb győzött. (ott is ez van 15+ éve, mi?:D)

Ez neked kurucinfó, te agyhalott fasz?
Az neked kurucinfó, te agyhalott fasz, hogy A BALOS SZAVAZÓK 70%-A ELKÜLD TÉGED MEG A FAJTÁDAT A VÉRERES P*CSÁBA????

Vitya hálás lehet, hogy a magadfajta faszfejek felhajtják neki a szavazókat. Csak a normális többség szív miattad, aki a magadfajta faszfejek miatt kapja meg Vityát meg a maffiáját újra és újra.

pamut 2015.10.20. 02:13:43

@Pop40:
Idefigyelj te nyomorék, leszarom miket írtál korábban, MOST a fidesz gyűlöletkampányát tolod egy az egyben, bazmdmeg mintha olvasnád a brosúrát lerí hogy a fideszes propagandából tájékozódsz, szóval telibeszarom a több ezer kommentedet, MOST totálisan fideszes(/jobbikos) vagy akármiket is írtál korábban.

" Aki nem tud erőt venni magán, és ide akarja hozni a háborúját"
Erre már válaszoltam az előbb, tán el kéne olvasni.

"Egy darab eset, a nagy büdös lóf*szt."
De, egy darab volt.

"Csak a német állomásokon"
bazdmeg te német vagy? Az az ő dolguk és Magyarországról beszélek. Már annyira gyűlölni akarsz hogy ha nincs itteni probléma akkor keresel külföldön hogy fröcsöghess? Leszarom akár a német akár a kínai példáid, azzal érvelj ami Magyarországnak számít mert itt vagyunk nem máshol. és ne féltsd a németeket megoldják nélküled is.

"Akkor a németeknél miért is voltak a balhék?"
Más okból, ott nem volt kifejezett kormányzati cél, provokáció a balhéra. Tudod az egy totálisan más helyzet, ott ugyanis nem átmennek, hanem az a célország és ott maradnak. ha a németek miatt fáj a pici kis csepp szíved menj német fórumokra együtt busongani, én garantálom neked hogy telibeszarom az álszent vinnyogásod a németek kapcsán.

"Saját magad 1 mondattal ezelőtti hülyeségeit cáfolod meg."
Kurvára nem cáfoltam semmit csak te próbálod kiforgatni faszfej.

" Pl azt a magadfajta kétbites majmokon kívül mindenki látja, mi lesz az eredménye, ha Németo lezárja a határt."
Ó, igen, az lesz az eredménye hogy másnap ezermillió arab elözönli Magyarországot, hát hogyne.

"És a gyakorlatban ezt hogy tervezed megvalósítani?"
A megfelelő hatóságok megcsinálják, szerinted az EU még soha senkit nem utasított ki? Tényleg ekkora barom vagy?

"Ők lesznek majd a másodrendű állampolgárok, akik mellett őr áll, hogy el ne hagyhassa a neki kijelölt országot?"
Te miről hablatyolsz te szerencsétlen? Eldönti az adott hatóság hogy befogadják-e vagy sem, ha nem akkor kiutasítják, és igen, pl. a rendőrség szépen elkíséri a határra. Ha az nem az EU határa is, akkor onnan továbbviszi a másik ország, te komolyan azt képzeled ezt nem lehet megvalósítani? bazdmeg ezer éves öregasszonyok nem bírnak úgy jajveszékelni mit te meg a barom haverod.

"Ezt érvnek szántad, hülyegyerek?"
Nem, minősítésnek, ahogy az 10-es IQ fölött egyértelmű is minden magyarul beszélőnek, és annak tökéletes is.

"Mondok párat, hogy megtudd, mi az az érv"
Mondom NEM érv volt, hanem a barom gyűlölködő karattyolásod MINŐSÍTÉSE.

"Svájc: simán győzött a bevándorlásellenes jobboldal"
Ahogy 15+ éve mindig, ezek szerint a svájciak látnak a jövőbe :DDD

"Ez neked kurucinfó, te agyhalott fasz?"
Amit előadsz? :DDD SZÓRÓL SZÓRA te faszfej!!!

Pop40 2015.10.20. 02:15:11

@pamut:
"ráadásul a kormányka lehetősége lett volna a volt szovjet laktanyákban is elszállásolni őket, vagy akár sátrakban, hely van bőven, de nekik ugyebár a balhé kellett."

Rizsa, papa. Rizsa.
A kormánynak a balhé kellett, igen.
Ettől függetlenül a migránsok adták is a balhét. Napi rendszerességgel mentek ugyanis a németeknél is a balhék. Márpedig Merkelt meg a kormányát már a magadfajta agyhalott is nehezen vádolhatja azzal, hogy a balhé miatt összezárta a nagyon integrálódni vágyókat.

"Ezt mondom én is, de egy frissen idejöttel szemben még nem lehet elvárni hogy azonnal puszilkózzon az ősi ellenségeivel. "

Mondod a francokat.
Mondod most, miután látod, hogy mindenki lehülyéz, akinek előadod a marhaságaidat. De eddig nem ez volt a lemez.
Mellesleg ezeket hogy tervezed integrálni? Leülteted, és elmeséled neki, hogy csúnya dolog vallási alapon késelni? :D

"Fogadok azt hiszed vicces voltál. Szegénykém..."

Nem viccnek szántam. Gúnynak. Van az a szint, aki csak abból ért.
Te pont az a szint vagy.

"Dehogynem"
Igen, mondani tényleg mondhatod. Csak aztán majd ne csodálkozz, mikor mindenhol kiröhögnek.
Majd számolj be, hányan bólogattak, mikor előadtad, hogy Ausztriából a háború elől menekülnek a menekültek. :D

"A te logikád alapján az 56-os magyarokat sem fogadták volna be az USA-ban."

Nem is volt szó róla, hogy mindenkit be kell fogadni - mellesleg európai értékrendű emberekről beszélünk, akiknek nem kellett külön elmagyarázni, hogy a nők nem alsóbbrendű állampolgárok, és nem gyilkolászunk embereket azért, mert más vallásban hisznek.
Az usa mindig is kimazsolázta azokat, akik hasznot hoztak neki, a többit meg elegánsan ejtette.

"De neked az fáááááááááj, de nagyon jájájájáj, nem is arról van szó hogy rohadt képmutatóan egy piti ügybe belekapaszkodva próbálsz beléjük rúgni, áh dehogy :DD"

Rizsa, papa, rizsa.
Ha neked piti ügy, hogy egy kontinens etnikai arányai változnak meg, úgy, hogy keresztül-kasul járkál mindenki, az a te bajod.
Az viszont tény, hogy még a balos szavazók 70%-a is elhajt a p*csába a baromságaiddal.
Nem csak én, papa. Bármennyire is szeretnéd az erőltetett handabandáddal ezt sugallni.

"Te csak bízd rám hogy én mit csinálok, nyugi."

Ó, rád bízom, ne aggódj. Semmi gondom vele, ha komplett hülyét csinálsz magadból.
De azért a hülyeségeidet kijavítom.

Pop40 2015.10.20. 02:43:20

@pamut:

"MOST a fidesz gyűlöletkampányát tolod egy az egyben,"

Tudod, papa, csak a magadfajta faszfejek csinálják azt, hogy ha a fidesz aszongya, az ég kék, ők nekiállnak bizonygatni, hogy nem, az ég piros.
Gondolom, az ország 80-90%-a, aki elhajtja a magadfajta aberrált faszokat a náthásba, mind most kezdett el fideszes propagandát olvasni. :DDDDD
A balos szavazók 70%-a, aki szintén elhajt a p-csába, ők is mind, most egyszerre kezdtek el fideszes propagandát olvasni. :D
Nyilván. :DD

"De, egy darab volt."

Hazudsz.
CSAK MO-N minimum 2 eset volt, Röszke, Horgas.
Németo-ban meg se szeri, se száma a migránsbalhéknak. Máshol dettó, a Csalagutat lassan hetente rohamozzák meg mindenféle hordák.
Az, hogy te ezekről nem hallottál, vagy lehazudod, egy dolog.

Nem, nem vagyok német.
Csak azt próbálom az egy agysejtedbe belepréselni, láthatóan hiába, hogy aki ott halomra öli egymást, az pontosan ugyanezt csinálta volna itt is. Te ugyanis eddig azt böfögted, hogy a magyar rossz bánásmód miatt mentek egymásnak.

"Ó, igen, az lesz az eredménye hogy másnap ezermillió arab elözönli Magyarországot, hát hogyne."

Nem, hülyegyerek. Az lesz az eredménye, hogy majd szublimálnak.
Mikor a német fejesek sorban ismerik el, hogy a kitoloncolások sehogy nem haladnak, sőt, az Európai Bizottság külön felszólítja No-t, hogy tempózzon a kitoloncolásokkal.
A magadfajta faszfejekben az a szép, hogy sorban égnek be a hülyeségeikkel, de azért csak mondják. :D

Ha ennyire Mo érdekel, nesze, itt a magyar vonatkozás:
index.hu/belfold/2015/10/19/pentek_6353_szombat_870_vasarnap_41/

Ez az a kerítés, amire a fajtád pampog, hogy kirekesztő, meg ez meg az meg amaz.
Ez már elég magyar, faszfej? Vagy ez sem érdekel? :D

"A megfelelő hatóságok megcsinálják"

Persze, papa. A megfelelő hatóságok majd megcsinálják. Ahogy eddig is.
Mondd, nem fáj a hülyeség?

"ha nem akkor kiutasítják, és igen, pl. a rendőrség szépen elkíséri a határra."

Juj, de jó. Melyik határra? Az eus határra? Ahonnan úgy járkál ki-be, ahogy akar, mert a magadfajta faszfej ezt elintézi azzal, hogy "hozzáér a talpuk a szent magyar földhöz jájájáj"?
Ha pedig elfogadják a kérelmet, mivel akadályozod meg, hogy azzal a lendülettel húzzon Nyugatra, ha pl Keleten jelölték ki a helyét?

"Nem, minősítésnek, ahogy az 10-es IQ fölött egyértelmű is minden magyarul beszélőnek, és annak tökéletes is."

Tényleg, papa?
Szóval akkor az, hogy a kontinens - a magadfajta aberrált faszok "áldásos" tevékenysége következtében - rohamosan tolódik jobbra, azt én találom ki? :D
Ugye azt is én találom ki, hogy a balos szavazók 70%-a is elhajt titeket a picsába?

"Ahogy 15+ éve mindig"

Ja. És ahogy Ausztriában, pl Bécsben is 15+ éve 30% fölött végez a széljobb.
Meg ahogy a németeknék is 15+ éve heti 2-3%-kal esik a CDU-CSU népszerűsége.
Hülye vagy, csak nem forogsz.

"Amit előadsz? :DDD SZÓRÓL SZÓRA te faszfej!!!"

Hát, kismajom, ha neked a kvk-k, meg a választási eredmények kurucinfó, akkor legyen az :DDDDDDD

pamut 2015.10.20. 03:23:52

@Pop40:
Szia, bevallom el se olvastam már a sok hülyeséged, már az első pár bekezdéseben is ugyanazt a baromságot tolod mint eddig, meg hazudsz, csúsztatsz, kiforgatsz, lesajnálsz, sulykolod ugyanazt az ökörséget, szóval én így az éjszaka közepén már nem fogok egy ilyen reménytelen menekültgyűlölő baromnak újabb egy órán át írni, egyszerűen nem érsz ennyit, sőt. Amiket eddig írtam azt kivétel nélkül mind vállalom és tartom (persze néhol kiforgatsz, nyilván az igazi értelmében vállalom), a hisztériádon hogy 2 ezreléknyi menekült majd felborítja az etnikai arányokat és akkor jön a világvége csak röhögök ahogy a többi hülyeségeden is amiket még nyilván írtál de - ezere bocs - már el se olvasom. További kellemes gyűlölködést, lesajnálást, hisztériát, meg a fideszjobbikos baromságok visszamondását, szevasz.

Pop40 2015.10.20. 04:13:25

@pamut:
"Szia, bevallom el se olvastam már a sok hülyeséged"

Fölösleges is lett volna. Fölfogni úgyse vagy képes.

"egy ilyen reménytelen menekültgyűlölő baromnak újabb egy órán át írni"

Semmi bajom a menekültekkel. Heteken át küldtem el a p.csába az összes barmot, akik anno László Petrát, meg a fajtáját mentegették.
Ennek köze nincs ahhoz, hogy azzal viszont már baromira bajom van, ahogy a migránsok egy jó része minden törvényt felrúgva tarolja Európát, a magadfajta agyhalott széplelkek kurjongatása közepette.
Bizony, a világ nem fekete és fehér. Csak a magadfajta kétbites hülyéknek.
Pá.

mortullus 2015.10.20. 15:01:14

@Pop40: Nem veszik észre a szélsőlibsik, hogy ezzel az ostoba véleményükkel mennyire egyedül maradtak.

desw 2015.10.20. 22:13:06

@pamut:

"Totálisan irreális hogy Szíria teljesen kiürüljön, de ha mégis így lenne, és az eddigi gyakorlattal szemben nem az országhatáron belül menekülne a többség, illetve aki mégis az országhatáron túl megy, az nem azonnal megállna az első szomszédos országban, hanem kivétel nélkül mind az EU-ba akarna jönni, akkor igen, évi egymillióval számolva 20 év alatt lehetne őket befogadni, bár ebben már benne vannak az aggastyánok is akik úgyse jönnének, de mindegy mert amúgy is irreális volt az egész."

Nyilván tényleg irreális, hogy teljesen kiürüljön Szíria, de ott van még Afganisztán és Pakisztán is, és akkor még az afrikai országokról nem is beszéltünk, pl Líbia vagy Eritrea. Ezek összesen százmilliós tömeget jelentenek.

Te tényleg azt gondolod, hogy ha az EU éves limitet vezet be, akkor csak annyi menekült fog érkezni? Te várnál 5-10-20 évet háborúban a menekülés előtt, ha a családod veszélyben lenne?

Vagy az éves limit felett ékező csónakokat már nem mentjük ki? Az egymilliomodikot még igen, az egymillióegyediket már nem?? Ők belefulladhatnak a tengerbe? Mit csinálsz, ha egy évben 5 millió menekült érkezik??

A menekültek ~75%-a fiatal 18 és 35 közötti férfi?? Miért?? Beengedsz egymilliót, aztán jön majd a kiscsalád is mind a 20-an?

Van agyatok, b+?? Tudtok gondolkodni néha?? Felfogjátok egy-egy döntés hosszabb távú várható következményeit?

****
"És ugyan miért ne? Melyik egyezmény írja elő hogy az integrálódni nem akaró embereket kötelező befogadni?"

Lehetetlent kérek, tudom, de mondjuk ha belevinnél egy csöppnyi logikát, esetleg. Mikor derül ki, hogy nem akar integrálódni?? Yessss, miután már befogadtad!

És nem küldheted vissza háborús országba, ez a törvény, lásd lentebb a cikket, és ha valódi menekült, akkor BE KELL fogadnod a hatályos balfasz törvények miatt.

****
"Továbbra is: sehol semmilyen refugee rights nem mondja ki hogy egy menekültnek nem kell betartani a fogadó ország törvényeit.

Ez igaz! Az nehéz kérdés, hogy miként érvényesíted

"és oda megy ahová akar,"

Ehhez képest pedig mit is láthatunk? Válogatnak a drágák!

****
"aki nem integrálódik azt ki kell baszni az EU határán túlra, aztán mehet ahová akar a széles világban, az már ő dolga."

Tévedsz! Nem baszhatod ki. Bizony, joga van maradni, mert háborúba nem küldheted vissza az idióta nemzetkozi jogszabályok miatt.

Olvasd el Pop40 által is linkelt cikket:
index.hu/kulfold/2015/09/18/berlin_terrorveszely_terroristak_irak_merenylet_rendorseg_loves_rafik._y._menekultek/

Igen b+, egy kibaszott TERRORISTÁT sem utasíthatsz ki.

****
"Tesókád a faszfejek között keress. Utasítgatni meg anyádat utasítgasd ha ő olyan ostoba liba hogy hagyja."

Feszültnek tűnsz e korai reggelen, Darling! Rendben van a szexuális életed?

****
"Jöjjön a 2 milla évente. Akko' csak 11 évet kell a háborúban élniük Szíríában."
"2011 óta van háború. Jött eddig 8 millió zsenikém? "

Szuper! Und?? A múltból lehet következtetni a jövőre?? Lécci, lécci, a lottószámokat...

****
"Hogy te mit látsz az kurávra nem releváns mert egy faszfej vagy, ellenben az van amit én írtam: tébolyult hisztéria, égig érő gyűlölet, habzó szájú emberek. és te vagy ezekből az egyik."

De, kurvára releváns, mert jól mutatja azt, hogy ti buzeráns jogvédők úgy pofáztok és náciztok le mindenkit, hogy fingotok sincs a nemzetközi jogszabályokról. Pofázol itt a limitedről és a válogatásról meg a kiutasításról, de nem teheted meg, b+, mert tíltják pontosan azok jogszabályok, amelyekre rendre hivatkozol a védenceid érdekében.

pamut 2015.10.22. 16:05:36

@desw: Bazdmeg te még annál is ostobább vagy mint eddig hittem. Írhatnék neked de bazdmeg a falra hányt borsónak több értelme van mint a te ostoba nyomorék magyarázni, na meg látom fel se fogtad amiket korábban írtam neked. Gyűlölködj csak tovább te szerencsétlen.

desw 2015.10.22. 16:32:10

@pamut:

:DDD ma se volt szex, Honey???

pamut 2015.10.22. 18:31:01

@desw:
Eddig is érezhető volt a kommentjeidból hogy te a faszoddal gondolkodsz, de így hogy beismerted így teljesen egyértelmű lett :)
süti beállítások módosítása