B1 blogcsalád



Viktorom, ma még nem hánytam, de most fogok

2015. szeptember 30. - Csák Gergely

Orbán Viktor Facebook-oldala szerint Orbánné, Lévai Anikó, a miniszerelenök kedves felesége, arcán "angyali" mosollyal, 17 órával ezelőtt (e cikk megírásához képest) almát osztott a menekülteknek. (Lásd a mellékelt linken.)

A képek alatt a felirat:

A gyerekeket védeni kell, ők nem tehetnek semmiről.

orbanna_almat_oszt.jpg

Lévai Anikó műmosolya (Forrás: Orbán Viktor/Facebook)

Érdemes az agyhalottak kommentjeit is elolvasni, akik két napja ugyanezeket a gyerekeket még

  1. belelövették volna a Dunába,
  2. táborokba záratták volna őket,
  3. visszaküldték volna a polgárháborús Szíriába,
  4. vagy éppen azt állították, hogy mindenképpen el kell őket zárni a magyar gyerekektől, nehogy elkapjanak valami vírust.

Ugyanezek a kommentelők szerint ezek a menekültek nemcsak vírushordozók, de emberevők, terroristák, háborús veteránok, majmok, nem is emberek, satöbbi, satöbbi, satöbbi.  

Elnézve Lévai Anikó képeit,

jó érzésű, koherens gondolkodású, kulturált, európéer ember száján ilyenkor csak kiszalad egy kurvaanyázás. 

Miért? - kérdezi elhaló hangon a Viktor-hívő. Hát nem kedves, hogy almát oszt? 

De, roppant kedves.

Hogy lettek hirtelen a terrorista-vírushordozó-majomállatokból hirtelen szánnivaló gyerekek?

Nagyon kedves Anikó, ez a Szűz Máriához hasonlatos asszony azt nem akadályozta meg, hogy a férje közéjük lövessen a vízágyúval. 

De vannak még itt kérdések.

  1. Jól emlékszem, hogy ugyanarról az Orbán Viktorról van szó, akinek az emberei eldöntötték, hogy január óta az embereket a menekültek ellen kell uszítani?
  2. Telepakolták az országot, a mi pénzünkből, óriásplakátokkal, hogy jönnek a menekültek, vigyázat! Ezek embert is esznek, jaj! Kannibálgyerekek jönnek, géppisztollyal, jaj! 
  3. Ugyanez az Orbán, akinek az összes médiafelülete a menekültek ellen uszított, voltak olyan seggnyalói is, akik tűzparancsot adtak volna ki (ha tehetik), hogy legéppuskázzák az összeset, beleértve a nőket és gyerekeket is?
  4. Ez az az Orbán, aki felhúzta sok-sok milliárdért (a mi pénzünkből) azt a kerítést, ami miatt egész Európa (a civilizált része, legalább is) tiltakozott, ami egyébként használhatatlan volt, úgyhogy újabb sok-sok adóforintból kellett megerősíteni?
  5. Ami miatt Európa rajtunk röhögött?
  6. Ugyanez az Orbán az, akinek a nyomására a TEK, a rendőrség és a katonaság vízágyúval lőtte szét a menekülteket, átlőtt Szerbiába?
  7. Ugyanez az Orbán, akinek a hülye frizurájú külügyminisztere promt összeveszik az összes országgal, ami csak létezik, mindenkit lehülyézve? Mindenki szembe jön az auópályán, Petike, nem zavar?
  8. Ugyanez az Orbán, aki hagyta a menekülteket adminisztráló rendszert lerohadni, aki belehazudta a mikrofonba, hogy milliókat adott a menekülteket segítő civileknek? 
  9. Aki hagyta volna éhen-szomjan dögleni ezeket az embereket egy kis politikai tőkéért? Aki hagyta volna őket éhségükben fellázadni, hogy aztán leverhesse a lázadást? 
  10. Akinek a rendőrsége remekül szórakozott végig: hol táborba záratta, hol a Keletiben tartotta a menekülteket, hol hagyta őket továbbmenni Németország felé? Hol beengedték őket a határon, hol visszatoloncolták?

És ennek a felesége most almát osztogat a határátkelőnél? Ezzel a felirattal, hogy "A gyerekeket védeni kell, ők nem tehetnek semmiről"?

Jó érzésű, koherens gondolkodású, kulturált, európéer ember száján ilyenkor csak kiszalad egy kurvaanyázás. 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr407870276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szamtanmertanfizikapeterbacsitanitja 2015.09.30. 20:17:35

Egyetértek a cikkel, kivéve az utolsó bekezdést.
A rendőrök éppen, hogy nem szórakoztak. Sovány koszton, olykor harminc órát talpon maradva, tették a dolgukat. Arról, hogy ellentmondó parancsokat kaptak, nem tehettek. Minden parancsot teljesíteni kell!

szamtanmertanfizikapeterbacsitanitja 2015.09.30. 20:23:46

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Nektek mi volt a gondotok azzal, hogy Gyurcsány a házába fogadott menekült családokat?

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.10.01. 05:54:34

@szamtanmertanfizikapeterbacsitanitja:

Nekem semmi, persze azon kívül, hogy pártpolitikai céllal kihasznált embereket, de ez sajnos része a normál politikai kampánynak.

Éhes ló 2015.10.01. 06:49:02

Megértem ha kurvaanyaztok, amikor kiderül, hogy:
- hazudtok reggel, délben, este, mert mégiscsak vannak menekültek,
- a buktor ellen indított kampányaitok sorra a saját dugájukba dőlnek itthon és külföldön is,
- nem csak a magyaroknak van tele a töke az illegális bevándorló barátaitokkal, hanem annak a békés európai többségnek is, ami a választásokon elhajtja azokat akik bevándorlókra cserélnék a középosztályt.

De ezek az eredmények önmagukban is elégségesek egyalapos kurvaanyázáshoz:
kozvelemenykutatok.hu

Jól haladtok!
Kurvaanyázzatok és nyaljátok az illegális bevándorlóitok valagát tovább, mert ez biztos út a mérhetetlenség és a politikai nihil felé!
Hajrá!

efhábé 2015.10.01. 08:35:49

@Éhes ló: egyes, fiam, leülhetsz. Reggel, délben és este ezek az emberek azt mondták, hogy vannak menekültek és a kerítés nem megoldás, mert nem állítja meg őket.
Meg volt a Viktor, aki szerint a kerítés megállította az áradatot. Érdekes, valahogy a menekültek száma nem csökkent, csak nem Szerbia, hanem Horvátország felől lépnek be.

Ezek az emberek sosem mondták, hogy nincsenek menekültek, mivel elég sok pénzt költöttek a sajátjukból arra, hogy emberként legyenek ellátva, amíg nálunk tartózkodnak.

Éhes ló 2015.10.01. 19:53:26

@efhábé: kit osztályozol, te szerencsétlen hülye?
hvg.hu/velemeny/20150625_Az_igazi_fal_a_fejekben_epul?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201510
Ezt hazudta a hülye picsa:
"Ma a Fidesz-kormány évente 50 ezer védelmet kérő, végül 200-400 ebben az országban maradó emberrel riogat, de semmit nem tesz azért, hogy okot adjon félmillió kivándorlónak visszatérni ebbe az országba. "

A zemberek azt mondták meg kell állítani az illegális bevándorlók áradatát, a ballibant tetvek meg hazudtak, hazudnak azóta is, mint ez a hülye picsa és te is teszed....

mindentláttam 2015.10.02. 07:32:40

"voltak olyan seggnyalói is, akik tűzparancsot adtak volna ki (ha tehetik), hogy legéppuskázzák az összeset, beleértve a nőket és gyerekeket is?" -- ezmárbisztos???

"Ami miatt Európa rajtunk röhögött?" -- azóta már nem őszinte a mosolya...

"Ugyanez az Orbán az, akinek a nyomására a TEK, a rendőrség és a katonaság vízágyúval lőtte szét a menekülteket, átlőtt Szerbiába?" -- pedig a vízágyú egyedül Feritek játékszere, igaz ő nem fröcsöli össze Szerbia szent földjét...

"Akinek a rendőrsége remekül szórakozott végig..." -- hát persze, úgy hiányzott ez nekik, mint egy falás kenyér...
süti beállítások módosítása