B1 blogcsalád



Rogánékkal bizniszelt a Hello! Magazin tulaja

Megvan, ki állhat a Lázár visszavonulásáról szóló hírek mögött

2015. augusztus 31. - pelikanjozsef

A Médiacity Kft. gondozásában kiadott Hello! Magazin az a lap, amelyik többoldalas PR-cikket közölt a fideszes politikus nejéről augusztus elején. 

roglaz.png

Rogán Cecília a sok képpel illusztrált cikkben azt ecsetelte, szerette volna megmutatni urának, hogy két gyermekük szülése után ugyanolyan formában van, mint amikor megismerkedtek.

Az Egyenlítő blog most egy érdekes összefüggést talált:

  1. A Hello!-t kiadó Médiacity Kft. fő tulajdonosa Varga Miklós, aki egy másik cégén keresztül még 2010-ben ingatlanokat vásárolt az akkor Rogán által irányított önkormányzattól.
  2. Egy 103 négyzetméteres helyiséget 11, míg egy 267 négyzetmétereset 74 millióért vett meg Kecskeméti 5. nevű kft-je a Belvárostól.

Varga egy másik cége 2011-ben bevásárolta magát a Figyelő című hetilapba, amelynek 2 hete azt szivárogtatták ki anonim források, hogy

Rogán legfőbb pártbéli riválisa esetleg visszavonulhat,

éppen a fideszes frakcióvezetővel fennálló konfliktusai miatt. Lázár környezete azt állította a sajtónak, hogy nem ők szivárogtattak, nekik nem is jött jókor az írás. Viszont Orbán esetleg bedühödhet Lázárra, ha úgy gondolja, zsarolni próbálja a visszavonulási tervvel, hogy eltántorítsa attól, hogy miniszterelnöki kabinetfőnökként vagy gazdasági csúcsminiszterként beemelje a kormányba Rogánt.

Tehát a Hello!-nak és a Figyelőnek közös a tulajdonosa, aki éppen nincs rosszban a fideszes frakcióvezetővel, aki viszont éppen a kancelláriaminiszterrel meccsel a kormányfő mögötti második helyért.

Rogán -> Varga -> Kecskeméti utcai ingatlanok.

Rogán -> Varga -> Hello! Magazin -> PR-cikk Cecília asszonyról.

Rogán -> Varga -> Figyelő -> cikk Lázár visszavonulásáról?

Ez itt a nagy kérdés.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr127731226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.08.31. 19:24:43

Ennek a Csöcsílìának sincs több 40 IQ-nál. Egy újságba megy el sztriptizelni, ahelyett hogy este átmenne Tóni kiságyához, ráadná a szemüveget, aztán 10 másodpercig herpesz álllásban azt harsogná, hogy a fél világ az ő alakját akarja másolni.

különvélemény2 2015.08.31. 19:34:44

Ez fantasztikus, a maszop blog kimutatta, hogy vannak olyan médiumok, amik politikai kötődéssel rendelkeznek.

VILÁGSZENZÁCIÓ!!! GYŰLJENEK A NÉPEK? ILYET MÉG NEM LÁTTAK!!! CSAK ITT, CSAK MOST, CSAK ÖNÖKNEK!!!

kvadrillio 2015.08.31. 22:52:58

Szakértő: a Szabadság téren kell felállítani a szovjet megszállás áldozatainak emlékművét

Hír24
szabadság téremlékműszovjet megszállás
2015. július 31. 10:11

1
17

A Szovjetunióba hurcolt politikai foglyok és kényszermunkások emlékéve alkalmából szükséges volna felállítani a szovjet megszállás áldozatainak központi emlékművét - jelentette ki a Gulágkutatók Nemzetközi Társaságának alelnöke pénteken az M1 aktuális csatornán.

Csökkentse havi törlesztőrészleteit akár 100 000 Ft-tal! »

Az emlékmű legméltóbb helye a budapesti Szabadság tér, hiszen ott már áll a német megszállás áldozatainak emlékműve - közölte Bognár Zalán.....

RÚGJA MÁR TÖKÖN VALAKI EZT A BARMOT !!! SZOVJET MEGSZÁLLÁSI EMLÉKM Ű??? MIJAFASZEZ ? PÁR ELMEBETEG BAROMKODÁSA, KICSAVARÁSA A MAGYAR TÖRTÉNELEMNEK ??? 900 EZER MUNKASZOLGÁLATOS ??? ...ÉS TÖBB...MINT 10.000.000 EMBER FELSZABADÍTÁSA !!!!!!!!!
ELEGEM VAN MÁR EZEKBŐL A BETEG EMBERKÉKBŐL, AKIK TÁMADJÁK FOLYAMATOSAN A VÖRÖS HADSEREG ÁLTALI FELSZABADÍTÁSÁT A MAGYAR NÉPNEK !+!! A SOK IDE BETELEPÜLT ZSIDÓ NEM BÍR MAGÁVAL AZ USZÍTÁS MÁ-MORÁBAN !!! TÉNYLEG BEPÖCCENET, OCCT OLYAT CSIONÁLOK, HJOGY MAGAM SEM BÁNOM MEG SOPHA ! DEGENERÁLT FASZ BANDA !!! AZÉRT AMI SOK, AZ M ÁR TÉN YLEG SOK ! A BALOG MEG MENJEN MÁR EL A BÜDÖS PICSÁBA IZRAELBE OPKTATÁST SZHERVEZGETNI, NE MINDIG IZRAELBE KIJÁROGATVA, ZSIDÓ EMBEREKKEL IKRASSA MEG A MAGYAR GYEREKEK TANKÖNYVEIT ! A ROHADT LELKÉT ENNEK A SOK KOKAINOS KORMÁNYTAGNAK ÉS KÉPVISELŐNEK !!! TÖKÖM TELEVELÜK !!!!!

Csatos Bambi 2015.08.31. 23:11:53

Vehhehehe... :)

Az Egyenlító blog megbuktatta a Zsidó Kulturális Fesztivál művészeti vezetőjét :DDD

alfahir.hu/belebukott_a_zsido_kulturalis_fesztival_muveszeti_vezetoje_a_petras_botranyba

"Lemondott Böjte József művészeti vezető a "Zsidó Kulturális Fesztivál körül kialakult konfliktushelyzet feloldása érdekében", a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) vezetése a lemondást elfogadta - közölte honlapján hétfőn a szervezet.

A fesztivál szervezőit több kritika érte, mert lemondták - az egyébként a Muzsikás együttes által vendégnek hívott - Petrás Mária szeptember 1-jei, a Dohány utcai zsinagógába meghirdetett fellépését azzal az indokkal, hogy a művész korábban szélsőjobboldali rendezvényeken vett részt. Mint kiderült, a vádak teljesen alaptalanok voltak."

Csak így tovább, fiúk :D

Netuddki. 2015.09.01. 07:58:50

Na, gyűlnek már a szarok a légyre...

Netuddki. 2015.09.01. 08:01:05

Mellesleg a lézerjankó magától soha nem fog "visszavonulni". A piaci világba főleg nem. Annál az egyszerű oknál fogva, hogy nem ért semmihez a süketelésen kívül. Csak süketeléssel meg a piaci világban nem lehet érvényesülni.
süti beállítások módosítása