B1 blogcsalád



Így keveredtem állami plakátrongálási ügybe

2015. augusztus 01. - Egyenlítő blog

Hát eljött ez a pillanat is, vezetőszár, bilincs, kihallgatószoba – na jó, nem, csak idézés. Még az is meglehet, hogy bűnös vagyok.

Ismeretlen tettes. Gyanús a rendszámom vagy mi.

Az ember itt falun általában csendes napokra számít, reggel felkel, biotyúkok illatát szagolja a szélben, hathetente elmegy egy autó is a ház előtt, hát az nagyon büdös tud lenni, de amúgy semmi érdekes, ha harangoznak, már az is esemény. De én csak műparaszt vagyok, az első vagy a második kávé és másfél doboz Marlboro Light után kormányplakátrongálási inger lép fel nálam, de a kurva Monoszlón egy fia óriásplakát sincs, el se férne itt, inkább fordítva: még lötyögne is ez a pici falu egy olyan böhöm nagy állványon.

a_tett_szinhelye.jpg

Mit lehet tenni? Autóra kell pattanni, nekivágni a nagyvilágnak, nem számít mikor, de talán a legpraktikusabb az, ha ezt június 6-án tesszük. Persze nem akarok én itt tanácsokat adni, ez csak egy delíriumban fogant agytorna, mert amúgy meglehetősen lusta vagyok és smucig, a benzinre is sajnálom a pénzt. Az elgondolás lassan szétfoszlik a ködben, eltotojáztam az időt, a biotyúkok kotkodálása elandalított. Früstük, szieszta, miegyéb. Laza fröccs.

E pár mondatba sűrítve az életem.

De hát nincs bűn bűnhődés nélkül, el sem évül az ennyire gyorsan, és hiába a derült ég, a villám törvényszerűen lecsap. Egy másik napon tehát, csaknem két hónappal később, midőn vidáman szökdécselve rovom a távoli, újlipóciai betont, fütyörészve haladok a Nyugati főposta felé, hogy az engem jogosan megillető soros gyorshajtási igazolást poste restante átvegyem, szerelmes gondolatoktól és frissen diagnosztizált gerincsérvtől boldogan, na akkor.

Idézés. Miafasz? Ezer éve nem kaptam ilyet. Van ez még?

Tanúként, tulajdon elleni szabálysértési ügyben a nyóckerbe. Hogy mi van?

Akkor ez valami hamutartó lehet, de arra direkt nem járok, jószerivel azt se tudom, hol van, aztán meg már évek óta nem bővült a valaha százdarabosra hízlalt készletem. Mert bevallom, akasszanak fel, ha kell: régebben bizony eltulajdonítottam ilyen dohányzási kellékeket, egyrészt, mert a szépnek nem bírok ellenállni, másrészt meg a hamut is kell tenni valahová, nemdebár.

Halló ezredes úr, jó, legyen tábornok, recseg a vonal. A kis Fonál vagyok, tudja, a szentkoronatanú, akit holnapra teccik elővezettetni, csak annyit szeretnék kérdezni magunk között, de ne áruljon el semmi államtitkot, mert nem bírom tartani a pofám, szóval: fogkefét vigyek-e? Nincs vicces kedvében a bácsi a nyócba, ám a lelkemre köti: ne szalasszam el az első randinkat, és ha lehet, fogkefét, virágot ne vigyek. Jó, ha nem, hát nem. Kérésemre még tisztázzuk: a hamutartó-ügyet később kerítik sorra, ezúttal az a bűnöm, hogy

állami plakátrongálási ügybe keveredtem, valahol Budaörsön vagy Törökbálinton, ezért most szeretné kikérni a pártatlan véleményemet, mielőtt rabosít vagy nem.

Furcsa érzés keríti hatalmába az embert. Jó, persze ártatlan vagyok. Tudom, számos közelebbi és távolabbi ismerősöm számára ez a kijelentés a Blikk címlapjára kívánkozó rendkívüli szenzáció, és talán a magas rendőrhatóság is másképp vélekedik erkölcsi magaviseletemről, de a tiszta lelkiismeretnek nincs párja, sőt, belül is csak egészen enyhén remegek. Mondjuk kábé negyven éve nem idéztek be a királyi rendőrségre, pláne politikai ügyben, de akkor kommunizmus volt, Brezsnyev meg Sztálin, na meg utána gyorsan disszidáltam is, azt hittem, egy életre letudtam én már ezt. Meg aztán a hamis vád: akkor is valami állati ócska és átlátszó biciklilopási ügybe próbáltak belekeverni, körülbelül négy másodperc alatt kiderült, hogy nem gondolták komolyan ők sem, csak valami albérletszínházi delíriumomról voltak naprakész ismereteik, s jobbnak látták rámijeszteni.

Itt állunk hát 2015-ben, a fejlett orbánizmus ötödik évében, hamarosan ismét megjelenik a piacon a Matolcsy-féle Ötéves Terv nevezetű lágypapírdobozos csúcscigaretta, kénbűzösen, lazára tömve, ahogy kell. Hát mit sírok én?

A történelem kereke körbefordult, ismét 22 éves suhanc főiskolás bajkeverőnek érzem magam,

tele rendszerellenes gondolatokkal, amelyekért tehát üldöztetést kell elszenvednem, hogy el ne sírjam vagy röhögjem magam.

Ehhez képest maga a másnap reggel 8 órás kihallgatás szűzleánykáknak való meseálom. Furcsa ugyan kicsit, ahogy a fiatal őrhadnagy mögött végig kell masíroznom a svájci pénzből éppen renovált kihallgatói irodák hosszú sora mellett, de semmi bilincscsörgés, siralom, vérpatakok sem szivárognak ki az ajtórések alatt – ami azt illeti, azt hiszem, ma reggel én vagyok itt az egyetlen gyanús tanú. Nem kell magasságilag rovátkázott falhoz állnom szemből és profilból nyolcjegyű vaslapocskákkal, nem tintázzák össze a kezem ujjlenyomatilag, kényelmes székbe ülhetek, srégen szembe ügyem igazságos és jóságos kivizsgálójával, így hallgathatom a rámzúduló vádakat.

Mindegy, tűröm a sorsomat, töredelmesen bevallom, hogy még sosem jártam Törökbálinton, pláne az ottani tűzoltólaktanya közelében (mert onnan jelentettek fel éber őrszemek), demokratikus, népkonzultációs óriásplakátot sem láttam még soha. Már-már barátságos köztünk a hangulat, körmöm és néhány fogam biztonsággal megtarthatom, bár a hülye ájfónt szokás szerint ügyetlenül állítottam hangfelvételre, s így csak 6 másodpernyi rémes inkvizíciót bírtam rögzíteni. (Ez persze utólag derül csak majd ki.)

A jegyzőkönyv húsz perc alatt készül el, a lényege épp csak néhány szavas:

nem jártam Törökbálinton, nem rongáltam meg semmilyen plakátot.

(Sajnos.) Nagynehezen kiköpi a nyomtató, figyelmesen elolvasom, hat helyen aláírom, jogaimra figyelmeztettek satöbbi. (Csak itthon látom majd, hogy az oldalváltás végett az első „nem” lemaradt, tehát aláírtam, hogy jártam Törökbálinton, még az is meglehet.)

A lépcsőn lefelé proszekútoromnak kondoleálok: fél órát gonoszul elvettem fiatal életéből, sajnálom. Bár fent rezervált és tárgyszerű maradt, ezúttal annyit megoszt velem: „hát én csak ilyen ügyeket kapok…” A hangsúly nem a legvidámabb, mint ahogy persze a barakk sem az.

Lent nőm megkönnyebbülten felsóhajt: nem kell palacsintát sütnie, reszelőt applikálnia házikenyérbe, beszélőt kikönyörögnie, romkocsmák mélyén egyedül busongnia, ismét az övé vagyok, ha akarjuk, akár mehetnénk is együtt rögvest plakátot rongálni.

Tettetett vidámsággal távozunk, fejünkben sötét disszidálási gondolatok forognak.

Tardos János

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr257671086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bambano 2015.08.02. 00:19:55

"Csak itthon látom majd, hogy az oldalváltás végett az első „nem” lemaradt, tehát aláírtam": kellene kicsit magyarul tanulni, ok-okozati összefüggéseket felismerni...

recommented 2015.08.02. 00:21:55

A gyengébbek kedvéért: aki nem a Fideszre szavaz, az nem feltétlenül ballib (akármit is jelentsen ez, és szívesen várok értelmezést az ezt a jelzőt pufogtató károgók egyikétől).
Mint ahogy a Fidesz-szavazók közül sem mindenki szocialista.

tralalala 2015.08.02. 00:22:32

Bizton tudom, hogy más országokban a rendőrség mágikusan tudja, hogy ki a bűnös, és ezért nem vegzál sose ártatlanokat!

bandiras2 2015.08.02. 02:24:21

"nem rongáltam meg semmilyen plakátot.
(Sajnos.)"
Migránsbarát bloggazda számára itt egy kis felvilágosítás szeretett bevándorlóinak hitvilágáról:

Összefoglaló dzsihádról és szexrabszolgaságról. És arról, a nemi erőszak bizonyításához (szerintük) négy tanú kell...
A sária szerint legális a pedofília is. Forrás? a Quaran:

Miért viselkednek így a muszlimok Debrecenben – és másutt? Egyelőre kis mértékben, de ugyanaz játszódik le Debrecenben, a Sámsoni úton, mint ami nagy mértékben, nap mint nap zajlik például a norvégiai Oslóban, a svédországi Malmőben, a franciaországi Marseille-ben, a németországi Berlinben, a dániai Koppenhágában, az angliai Londonban, az USA-beli Michigan állam Dearborn nevű városában, vagy az ausztráliai Sydney-ben: bevándorló vagy menekült muszlimok belekötnek a helyi emberekbe, zaklatják a helyi kereskedőket, és molesztálják a helyi nőket és lányokat. A Sámsoni út „no-go zone” lett, azaz olyan zóna, ahova a helyi magyar emberek nem szívesen mennek be.
Ez Allah (Isten) akarata

A Korán, azaz a muszlimok szent könyve nem egy egyszerű könyv, hanem maga Allah (Isten) szava tökéletes formában, ahogyan azt Dzsibril (Gábriel) arkangyal elvitte Mohamed prófétának, az iszlám alapítójának, látomások formájában. Éppen ezért a Koránt megváltoztatni vagy átértékelni nem lehet – ami abban áll, az Allah (Isten) szava, tehát úgy helyes, ahogy van. A Korán 3.5 szerint az iszlám a tökéletes vallás. A Korán 33.21 szerint Allah küldötte (Mohamed próféta) példakép. Amit ő tett, az helyes, és a muszlimoknak követniük kell az ő példamutató cselekedeteit. Ezeket az ismérveket kell szem előtt tartani, mielőtt bárki megpróbálna ideologizálni, hogy a VII. században keletkezett előírásokat már nem kell figyelembe venni, mert azok az idők elmúltak. Szó sincs erről – ezek az előírások ugyanannyira hatályosak és kötelezőek ma, mint ezernégyszáz éve.
A muszlimok a legjobbak; a nem muszlimok hitványak

A Korán 3.11 szerint a muszlimok, azaz Mohammed próféta követői a legjobbak a népek közül. A Korán 98.6 szerint azok, akik nem hisznek az iszlámban, a Koránban és Mohamed prófétában, ide értve még a Könyv népeit is (azaz a zsidókat és a keresztényeket is), a pokol tüzére jutnak. Akik nem hisznek az iszlámban, a Koránban és Mohamed prófétában, azok a leghitványabb teremtmények. A Korán 48.29 szerint Mohamed próféta Allah követe, és azok, akik vele vannak, keményen bánnak a hitetlenekkel (a nem muszlimokkal), viszont irgalmasak egymással (a muszlimokkal) szemben. Azért nem alkalmazkodnak, mert meg vannak győződve arról, hogy ők a felsőbbrendűek, mindenki más pedig alsóbbrendű. Soha nem is fognak alkalmazkodni, amint azt számos nyugat-európai, kanadai, amerikai és ausztráliai példa is alátámasztja.

Dzsihád (kombinált, azaz nyílt ÉS fedett háború az iszlám győzelméért). A dzsihád szó eredeti jelentése küzdelem. A Koránban a jelentése küzdelem (harc, háború) azért, hogy a világ minden országa muszlim országgá váljon. A Korán 9.29 szerint a hívőknek (a muszlimoknak) harcolniuk kell azok ellen, akik nem hisznek Allahban, vagy a Végítélet Napjában; vagy akik nem tiltják azt, amit Allah vagy Mohamed próféta megtiltott; vagy akik nem hisznek az igaz vallásban (az iszlámban), még a Könyv népei (azaz a zsidók és a keresztények) ellen is, egészen addig, amíg azok alávetettségbe nem esnek, alázatosan nem fizetik a dzsizját (a hűségadót a muszlimok részére), és át nem érzik alávetett helyzetüket. A muszlimok szerint, egy zsidó vagy egy keresztény az alábbi három lehetőség közül választhat:

1. áttér az iszlámra
2. fizeti a dzsizját, és alávetett, másodrendű állampolgárként él
3. meghal

Ha valaki azonban nem a Könyv népei közül való (azaz nem zsidó és nem keresztény), akkor csak két választása van:

1. felveszi az iszlám vallást
2. meghal

Ha a muszlimok erősek, akkor a dzsihádot erővel, nyílt módon kell végrehajtaniuk. Ha a muszlimok gyengék, akkor megtévesztéssel, szaporodással, és egyéb fedett módon kell küzdeniük addig, amíg eléggé meg nem erősödnek ahhoz, hogy nyílt harcban győzzenek. Éppen ezért értelmezhetetlen az a nyugatiak körében elterjedt, hímező-hámozó kifejezés, hogy van „szélsőséges” muszlim, meg van „mérsékelt” muszlim. Szó sincs erről. Mindkettő ugyanazt a cél akarja elérni, csak más eszközökkel: az egyik ordítva és fegyvert rázva, a másik mosolyogva és alattomosan.

Dzsizja (nem muszlimok hűségadója a muszlimok részére): A nem muszlimok által, a muszlimok részére fizetett hűségadó, mellyel a nem muszlimok elismerik alávetettségüket (lásd Korán 9.29). Amikor egy muszlim elveszi egy debreceni kereskedő áruját, vagy felveszi a segélyt, miközben a szabadságjogok ellen kampányol, és szidja a befogadó országot, akkor tulajdonképpen beszedi a dzsizját.
Dhimmi (alávetett, másodrendű személy)

bandiras2 2015.08.02. 02:25:11

Dhimmi (alávetett, másodrendű személy) A dhimmi olyan nem muszlim személy, aki addig, amíg nem kritizálja a muszlimokat, elfogadja alávetettségét, és fizeti a hűségadót, életben maradhat. Ha ezeket megszegi, bármi megtehető vele. A muszlim és a dhimmi viszonya hasonló, mint a maffia és a boltos viszonya. Ameddig ez utóbbi hallgat, engedelmeskedik, és fizet az előbbinek, addig éldegélhet. Ellenben ha makacskodik…
Takija (megtévesztés) alkalmazása. A Korán 3.28 szerint a hívők (a muszlimok) ne keressék a barátságot a hitetlenekkel (a nem muszlimokkal), kivéve, ha veszély fenyegeti őket azok által. Abu Darda, Mohamed próféta harcostársa ezt így fogalmazta meg: „A hitetlenek (nem muszlimok) arcába mosolygunk, miközben a szívünk átkozza őket”.

A nők másodrendűek és ostobák. A Korán 2.223 szerint a feleség egy szántóföld, akit a férj akkor és úgy „szánthat fel”, ahogyan akar. A gyengébbek kedvéért ez azt jelenti, hogy nem kell a feleség beleegyezése a szexhez. A Korán 3.43 szerint a feleség feladata az engedelmesség mind a férjnek, mind Allahnak. Azokat a nőket, akik lázadoznak, először megfeddéssel, majd az ágyból való kivetéssel, végül – ha még mindig makacskodnak – veréssel kell a helyes irányba állítani.

A Korán 2.282 szerint két női tanú egyenlő egy férfi tanúval. Ezt egészíti ki Bukhari 1.6.301, mely szerint Mohamed próféta azt mondta nők egy csoportjának, hogy adakozzanak, különben a pokol tüzére kerülnek. Amikor a nők megkérdezték, hogy miért, a próféta azt felelte, hogy azért, mert a nők szellemileg fogyatékosak (ostobák), hiszen csak két nő vallomása egyenlő egy férfi vallomásával; vallásilag pedig azért fogyatékosak, mert egy nő se nem imádkozhat, se nem böjtölhet menzesz idején.

A nemi erőszak akkor az, ha négy tanú bizonyítja. A Korán 24.13 szerint az, aki nemi erőszakot állít, de nem hoz magával négy tanút, az hazudik. Ha tehát nincs négy tanú, akkor nem erőszak történt, hanem paráznaság, vagy házasságtörés. A parázna büntetése a Korán 24.2 alapján száz ostorcsapás. A házasságtörő büntetése halálra kövezés, ami nem a Koránban szerepel, hanem Mohamed próféta példamutatása alapján (pl. Hadith Muslim 17:4192 vagy Bukhari 9.83.37) végrehajtott halálbüntetés. Ezért mernek a muszlimok debreceni lányokat és asszonyokat molesztálni, mert hozzá vannak szokva, hogy négy tanú hiányában, a nőt fogják megbüntetni.

A szexrabszolgaság törvényes. A Korán 4.24 szerint egy muszlim férfi számára tilos egy férjezett nőhöz való közeledés, kivéve azokat, akiket a jobb keze birtokol.
Ez utóbbi esetben olyan nőkről van szó, akiket portyázás vagy csata során zsákmányolt, vagy rabszolgavásáron vett. Ha például egy muszlim férfi egy zsidó, keresztény, hindu, pogány stb. nőt zsákmányol, akkor annak a nőnek a házassága automatikusan megszűnik, és a muszlim férfi rabszolganője lesz.

A pedofilia törvényes. A Korán 65.4 szerint, válás előtt, három hónapi szexmentesség vonatkozik azokra a nőkre, akik már menstruálnak, valamint ugyancsak három hónap azokra a lányokra, akiknek még nem jött meg a menzeszük. Az első eset még logikusnak is tűnik, hiszen egy gyors válás és újra férjhez menetel esetén nem lenne egyértelmű, hogy ki az apa. De mi van azokkal a lányokkal, akiknek még nem volt menzeszük? Náluk miért kell ugyanúgy három hónapot várni? Azért, mert velük is lehet nemi életet élni, és hát lehet, hogy egyik-másik előbb érik. A Mohamed próféta cselekedeteiről szóló Bukhari 7.62.88-ban az áll, hogy a próféta (aki egyébként akkor kb. 50 éves volt) házasságra lépett a 6 éves Aishával, majd amikor a lány 9 éves lett, elhálták a házasságot. Ez a gyengébbek kedvéért azt jelenti, hogy a javakorabeli Mohamed egy kislánnyal közösült.

A rágalmazás nem az, mint nálunk. Nálunk a rágalmazás azt jelenti, amikor valaki egy személyről hazugságot állít. Ezzel ellentétben, „Az utazó támasza, és a hit követőjének eszközei” (Umdat as-Salik wa 'Uddat an-Nasik) c. iszlám jogi útmutatás r2.2 bekezdése szerint a rágalmazás az, amikor valaki olyasmit mond egy személyről, ami annak a személynek nem tetszene (vagyis az a személy nem akarná, hogy kitudódjon). Például igaz, hogy a Korán a muszlimokat a nem muszlimok elleni harcra buzdítja, egészen addig, amíg a muszlimok győznek, és a nem muszlimok áttérnek, megalázkodnak és fizetnek, vagy meghalnak? Igen. Például igaz, hogy a Korán tiltja a muszlimok barátkozását a nem muszlimokkal, kivéve, ha azt megtévesztésből teszik? Igen. Például igaz, hogy a felnőtt Mohamed próféta egy kislánnyal közösült? Igen. Mindez azonban az iszlám felfogás szerint rágalmazás, mert ezek az állítások ugyan igazak, de ezeket hitetleneknek (nem muszlimoknak) kimondaniuk nem szabad.

Lerontás; felülírás. A Korán 2.106 szerint egy korábbi kinyilatkozást egy későbbi kinyilatkozás leronthat, azaz felülírhat.

bandiras2 2015.08.02. 02:26:50

Lerontás; felülírás. A Korán 2.106 szerint egy korábbi kinyilatkozást egy későbbi kinyilatkozás leronthat, azaz felülírhat. A muszlimok szeretik a tudatlan nyugatiak elé tárni a Korán 2.256-ot, mely szerint a vallásban nincs kényszerítés, azt sugallva, hogy az iszlám a türelem vallása. Ez nem más, mint takija (megtévesztés), ugyanis azt „elfelejtik” elmondani, hogy a 2.256-ot más részek, pl. a Korán 9.5, vagy a dzsihádra felhívó Korán 9.29 lerontotta, azaz felülírta.
Az Ön teendője

Most, hogy elolvasta ezt az összefoglalót, két út közül választhat. Az egyik út az, hogy behunyja a szemét, bedugja a fülét, és azt kántálja, hogy „lalalalala”, esetleg politikailag korrekt módon felkiált, hogy ez az összefoglaló egy „rasszistafasisztanácigárdista” írás. Azt azért vegye figyelembe, hogy ettől még a Sámsoni úton tapasztaltak nem fognak megszűnni. A másik út az, hogy ha kételkedik abban, amit olvasott, akkor utánanéz a dolgoknak, bár arra számítson, hogy a legtöbb szakirodalom angol nyelven érhető el. A javasolt művek a következők:

Korán (Quran)
Bukhari (Sahih al-Bukhari)
hadisz (hadith), pontosabban hadiszok
Az utazó támasza, és a hit követőjének eszközei (Umdat as-Salik wa 'Uddat an-Nasik), azaz Reliance of the Traveller and the Tools of the Worshipper

Ha ennyi olvasásra nincs sem ideje, sem energiája, akkor az interneten számos, hasonló összefoglalót találhat akár írott, akár képi formában, melyek levezetik, hogy az iszlám miért nem egyeztethető össze az európai társadalommal, tehát a magyar társadalommal sem. Ha Ön minél több családtaggal, baráttal, munkatárssal, osztálytárssal és tanítvánnyal megosztja ezt az összefoglalót, és minél több magyar ember megérti, hogy miről van szó, akkor csökken az esélye annak, hogy magyar városok és városrészek számos nyugat-európai, kanadai, amerikai és ausztrál város és városrész sorsára jussanak.
Forrás: Civis Hír

És akkor némiképpen váltsunk hangnemet:

Fölösleges levélféle rögeszmés idegenrajongókhoz

Sohasem tudjátok megtagadni magatokat. A zsigereitekben ott az ösztön: mindig az idegent pártolni a magyar ellenében. Mindig lelkesen akciózni, ha a magyarságra nézve káros jelenségeket lehet erősíteni, fokozni.

Ezért hangoskodtok most lelkesen lihegve a Magyarországra zúduló idegenek érdekében. Akik naponta ezrével osonnak át a trianoni határon. Vannak köztük menekültek, szerencsevadászok és magukat menekülteknek álcázó terroristák egyaránt. Sokuk megsemmisíti iratait, nehogy azonosítható legyen. Tényleg így tesz egy üldözött, aki könyörületet, segítséget remél? A választ ti is tudjátok. Akinek nincs takargatnivalója, aki becsületes szándékkal érkezik, az nyíltan kér segítséget. Arról nem beszélve, hogy aki valóban az életéért menekül, az megkönnyebbülten megáll az első olyan országban, ahol nem dúl véres háború. Az idegenáradat útvonalán nem Magyarország az első ilyen ország.

De ezt is pontosan tudjátok.

A valóság azonban sohasem érdekelt titeket. Helyette – ki elmeorvosért kiáltó rögeszméitől hajtva, ki megfeketedett magyargyűlölettől fűtve – mindent megtesztek azért, hogy a magyarságnak, Magyarországnak ártsatok.

Ezért akarjátok megtagadni tőlünk az önvédelem alapvető jogát. Ezért hörögtök, vicsorogtok, visítoztok eszelősen belpesti komfortzónátokból most épp az idegenáradat megállítása ellen. Hogy hogyan élnek, mit éreznek, mit gondolnak a végek rettegésben élő magyarjai, akikre „Allah akbár!” csatakiáltással ront rá az idegen csőcselék, titeket ugyanúgy nem érdekel, ahogy a cigányügyben sem voltatok soha kíváncsiak a valóságra.

Ezért nincsenek illúzióim veletek kapcsolatban. Mégis felhívom a figyelmeteket valamire.

Naponta ezrével áradnak az idegenek Magyarországra. A pontos adatok megtekinthetők a rendőrség honlapján.

Átlagoljatok, és szorozzátok be háromszázhatvanöttel. Segítek: ennyi nap van egy esztendőben.

Ha megvan az eredmény, kezdjétek el végiggondolni, hogy ilyen mennyiségű Allah akbár-t ordító ember vajon mit gondol kedvenc témáitokról: a szivárványos „nászról” vagy épp a holokauszt-centrikus világnézetről!

Ha ez is megvan, akkor ideje, hogy elkezdjétek kihúzni a fejeteket a seggetekből, ahová még mélyebbre dugtátok 2004-ben, amikor a magatokfajta idióták magyarok milliói ellen uszítottak!

Forrás:
Ágoston Balázs
Jobbegyenes blog

Sandor Akarki 2015.08.02. 02:33:43

Ez az egész egy vicc. Majd milyen lesz, hogyha a következő választáskor szigorúan a véleménynyilvánítási szabadság keretén belül *MINDEN* párt összes plakátját letépdelik?
Ilyet nem lehet csinálni és a bíróság béna. A rongálásnak meg kéne állnia mint bcs. Mondjuk a bíró helyében adnék 60 nap ledolgozható közmunkát, felét kórházba beteghordónak, másik felét meg menekültezni, hogy lássa is mi jut a magyarnak és miből akarnak még kik elvenni.

Ricordo 2015.08.02. 04:35:17

@bandiras2: Te élő segglyuk, dugulj már el, mert kurvára unom, hogy mindenhová ugyanazt a terjengős értelmetlen szart fosod! Duguilj már el bazdmeg el és menj vissza anyádba!

bandiras2 2015.08.02. 04:53:45

@Ricordo:
"terjengős értelmetlen" "menj vissza anyádba"
Vegyük sorra:
1, Terjengős: Igaz. Nem én írtam, de linkelni a blogmotor miatt em tudok, így muszáj kifejteni.
2, Értelmetlen: Konkrét forrásmegjelölésekkel ellátva, rendesen kifejtve TÉNYEKET közlök. A világ kegyetlen. Lehet hogy segglyuk vagyok, de ez a világ egy nagy WC. És a magad fajta tette azzá. Most éppen a magafajta miatt nem lehet fellépni a kontinensfoglalók miatt.
Mivel valószínűleg nem olvastad végig, itt van egy fontos részlet belőle:
"kezdjétek el végiggondolni, hogy ilyen mennyiségű Allah akbár-t ordító ember vajon mit gondol kedvenc témáitokról: a szivárványos „nászról” vagy épp a holokauszt-centrikus világnézetről!"
3, "menj vissza anyádba": Rendben, de te akkor lemondasz a magyar állampolgárságról, és elmész innen az ígéret földjére. Mert az a föld lett neked ígérve és nem ez.

Ricordo 2015.08.02. 05:13:21

@bandiras2: Na ez már sokkal jobb volt. Kérlek, vedd figyelembe, hogy a mindenhová bekopizott terjengős szövegeket úgyse olvassa el senki és ráadásul rendszerint bannolják a floodolót, ezért ha fontos mondanivalód van, kérlek, inkább írd le a saját gondolataidat. Egyébként köszönöm a nekem adresszált feltételezéseket, de lehet, hogy pl. a "szivárványos nász" létjogosultságáról kb. ugyanaz a véleményem, mint egy hithű moszlimnak. :)

bandiras2 2015.08.02. 05:19:23

@Ricordo: Azért kopizom hogy nyissam a libbant magyargyűlölő idióták szemét. Lehet hogy nem komálom a zsidókat, de ők is itt ülnek velem együtt az orbáni "paradicsomban", és ha teleengedik dzsihádista menekültekkel, az nekik ugyanúgy nem lesz jó. Leszámítva persze hogy elmehetnek egy olyan országba, ahol nem szabadon, hanem kötelezően fognak fegyvert tartani otthon miután a Ben Gurion repülőtéren átvett behívójuk nyomán leszolgáltak 4 évet az izraeli hadseregben. Ja, ott visszalőnek. Mennyivel könnyebb egy budai luxus lakásból ekézni a magyarokat! Várjunk... De hiszen ha teleengedik moszlimmal az országot akkor lehet hogy menni kell, és akkor jön a behívó...
Csak próbálom megmagyarázni az elvakult idiótáknak. Hátha valamelyik felfogja.

Ricordo 2015.08.02. 05:34:28

@bandiras2: Nem biztos, hogy mindenki "libbant" és "magyargyűlölő", aki más véleménmyen van. Pl. lehet, hogy valaki úgy gondolja, hogy a migrációs áradatot meg kell állítani valahogy, de ugyanakkor nem fogadja el, hogy a kormányzó politikai erő rövid távú belpolitikai érdekből közpénzből finanszírozott gyűlöletkampányt indított ellenük.

Látom ezeket a szerencsételeneket a pélyaudvarok környékén ülnek csoportokban, a szemükben félelem, látszik, hogy kb. azt se tudják milyen országban vannak, és kurvára nem jószántukból vannak itt, hogy "elvegyék a magyarok munkáját" vagy "tiszteletlenek legyenek a kultúránkkal szemben", meg hasonló bullshitek, amikről a kormány plakátpropagandája harsog.

bandiras2 2015.08.02. 05:39:43

@Ricordo: tiszteletlenek legyenek a kultúránkkal szemben", meg hasonló bullshitek
Ők még nem is. De ha nem küldjük őket vissza, akkor a gyermekeik...
google: europe no go zone
A felső két találat már jól adja hogy mi várható.
Europe is a cancer, Islam is the answer.
70 éve nem öljük egymást(leszámítva a délszláv és ukrán konfliktust). Évszázadokig hadakoztunk az iszlám hordák ellen, most pedig minden eredményt feladva beengedjük őket hogy afrikává változtassák az európai kontinenst?
És még meglep egyeseket hogy ki vagyok akadva. Remélem azóta végig olvastad azt a 3 postot. fontos dolgok vannak benne, ésannyira nem hosszú.

bandiras2 2015.08.02. 06:06:14

Az magasan civilizált európai népeknek 2 pusztító világháború és a nukleáris végítélet fenyegetése kellett ahhoz hogy megtanuljon békében élni. Azt hinni hogy a civilizálatlan moszlim kecskepásztorok, és sivatagi négerek ennél olcsóbban megússzák, retardáltságot súroló bárgyúság. Némelyik nép a történelmét nem tudja 100 évnél régebbre felidézni a smithsonian intézet nélkül! Addig nem lesz a sivatagban béke, amíg meg nem kapják a maguk Drezdáját, Hiroshimáját, Nagasakiját. Akkor majd a hamu alól előtántorgó túlélők talán megértik hogy nem a világ felégetése a megoldás. Azzal viszont hogy ide engedjük őket, két dolgot teszünk:
1: Kiterjesztjük a konfliktust ide is. Nyugat európában egyes városrészekbe a rendőrség nem hajlandó betenni a lábát katonai vagy SWAT támogatás nélkül. Ha ez tovább folyik, akkor az új európai polgárháborúban MINDENKI egyenruhát fog viselni: a bőre színét.
2: Ha azok odalent megcsinálják a maguk kis háborúját, és kiírtják egymást majdnem teljesen, akkor ezeket talán hazapaterolják, viszont ezek nem túlélők leszek, hanem a konfliktus magvai. Ezek nem élték át mint a japók Hiroshimát, tehát ott fogják folytatni ahol abbahagyták.

Nem tanulhatunk helyettük. A hibákat nekik is el kell követni, különben nem tanulják meg.

A libbantak meg ne legyenek annyira nagyra azzal hogy irán nem atomhatalom. Neki nem is kell. Ha iránra atomot dobnak izraelből, akkor majd pakisztán elgondolkozik hogy esetleg nem e ő lesz a következő mint iszlám állam. És nekik már most van atombombájuk, a kormányok pedig jönnek-mennek.

Ricordo 2015.08.02. 06:31:35

@bandiras2: Jelenleg nem tudom, hogy mi lenne a migrációs probléma megoldása. Azt tudom, hogy ez a probléma nem valami váratlan istencsapása, hanem olyasmi, amire a magyar állam és az EU már jó két évtizede felkészülhetett volna, ugyanis azóta ismert a veszély. A 90-es évek óta készülnek olyan nemzetbiztonsági stratégiai döntéselőkészítő anyagok, amelyek előre jelezték, hogy a globális folyamatok (éghajlati változás, elsivatagosodás, az ivóvízkészletek csökkenése, a helyi mezőgazdaságok egyenlőtlen versenyhelyzetbe hozása és elsorvasztása, az étkezési célú gabona üzemanyaggá alakítása stb.) olyan regionális instabilitásokhoz és politikai változásokhoz vezetnek, amelyek tömeges, hagyományos eszközökkel kezelhetetlen migrációs folyamatokat indíthatnak el. Ehhez képest az európai országok egyáltalán nem számoltak ezzel, amikor a szíriai, líbiai, iraki politikájukat megfogalmazták. Konkrétan a Kadhafi rendszer - amely az EU felé irányuló migrációs nyomást felfogta - erőszakos megdöntésében az európai nagyahatalmak vastagon benne voltak. Tehát a mostani menekültáradatot olyan folyamatok indították el, amiben az európai országok politikájának vagy tevőlegesen, vagy indirekt módon szerepe volt. Ezért szerintem van bizonyos felelősségünk azokkal a szerencsétlenekkel szemben, akik az életüket fenyegető háború, az éhezés, az ivóvízhiány elől Európa felé menekülnek. De mindegy ezt hagyjuk. Lássuk, hogyan reagált az állam és a kormányzat erre a példátlan jelenkori népvándorlásra.

1. A jelenleg irányadó nemzetbiztonsági prioritásokat az 1032/2012. Korm. határozatban kihirdetett Nemzetbiztonsági Stratégia határozza meg. Ebben a 37. pontban szerepel a migráció, messze lemaradva olyan témáktól, mint a proliferáció, kábítószer kereskedelem, kiberbiztonság. Mintha a kormányzat nem ismerte volna fel azt a veszélyt, amiről jó két évtizede tud.

2. Amikor megindult a menekültáradat, mi volt az első kormányzati reakció? Gyűlöletkampány: gyorsan elhelyeztek az országban egy halom magyar nyelvű plakátot, amivel ellenérzéseket keltettek a migránsokkal szemben, majd indítottak ez ügyben egy manipulatív kérdésekből összeállított nemzeti konzultációt. Igaz, hogy ennek semmi köze nem volt a migrációs probléma megoldásához, de legalább megállították a FIDESZ szavazók számának csökkenését. LOL. Hát gratulálok.

3. Aztán észbekaptak és nekiláttak kerítést építeni a határra. OK, ez rendben van, ez az első adektvát reakció. De tovább folytatódik a belpolitikailag motivált kormányzati ámokfutás: új menekülttáborokat létesítenek a határ mentén (OK), de közben bezárnak működő menekülttáborokat (WTF??). Mi ebben a "logika"? Kedvezni a csókos fideszes polgármestereknek és szívatni az ellenzéki (MSZP, Jobbik) vezetésű településeket.

Szóval bocsánat, de ennek a mostani "migrációs politikának" nem tudok tapsolni, mert felelőtlen gyűlöletkeltő és manipulatív. Ja, és meg lehet nézni, hogy mennyi anyagi forrást biztosítanak Magyarország egyik legnagyobb nemzetbiztonsági problémájának kezelésére. Nem akarok demagóg lennei, de ha csak a töredékét erre fordították volna stadionépítés és a haverok borászatának és egyéb vállalkozásainak támogatása helyett, akkor meg lehetett volna oldani a migrációs probléma ésszerű és szakszerű kezelését.

Ricordo 2015.08.02. 06:43:29

@bandiras2: Már megint a gyűlöletkeltő bullshitet nyomod. Teljesen kisarkított szembeállítás, amit írsz. Kezdve onnan, hogy szerinted az európai népek békegalambbá váltak a 2. Vh. óta. Akkor mi van a franciák indokínai háborújával, az algériai háborúval, a franciák számos csádi kalandjával, az Egyiptom elleni támadással, az európai csatlósok részvételével az USA különféle háborúiban, vagy a Falkland háborúval? Ezek mind a 2. vh óta történtek és volt közöttük olyan, amiben százezres nagyságrendben haltak meg emberek.

Leptis Magnaq 2015.08.02. 08:08:44

Az egyetlen kiemelendő a sok okoskodásból az, hogy igen, ha folyamatosan beleavatkoznak a nagyhatalmak a más kultúrájú népek életébe, az tönkremegy, és megkezdődik a népvándorlás. Az egymást követő magyar kormányok pedig ahelyett, hogy erős, egészséges Magyarországot hoztak volna létre, lepusztítottak mindent, ami jó volt, és az ország mára már nem tud megbírkózni a maga bajaival sem, nemhogy a menekült áradattal!

♔batyu♔ 2015.08.02. 08:39:07

Nagy szerencséje van, hogy nem az MSZP-SZDSz idején került a rendőrségre. Levetkőztették és megverték volna őt is mint a többieket.

Aztán 2 rendőr tanúvallomása alapján megkapta volna a 200.000 Ft-os pénzbüntetését függetlenül attól, hogy nem csinált semmit.

netnepper 2015.08.02. 08:48:48

@♔batyu♔: De akár agyon is verhették volna mint az orbán pribékek azt a szerencsétlent ott Izsákon a rendőrörsön...

apanna 2015.08.02. 08:51:38

Idióta gyűlölködő poszt.

deneskata 2015.08.02. 08:56:57

@tralalala: Nem ez volt a mondanivaló lényege.

deneskata 2015.08.02. 08:59:15

@apanna: Gyűlölködő? Nem is tudod, mit jelent. Mi volt ebben a gyűlölködő? Tudod mi a gyűlölködő? A kormány politikája, meg az összes olyan, aki ballibsinek nevez mindenkit, aki a kormány valamelyik lépésével nem ért egyet. Mert az igaz hazafi az korámypárti. Ha törik, ha szakad. Bármiről is legyen szó. Hajrá, "magyarok"!

Netuddki. 2015.08.02. 09:30:43

János! Nem véletlenül jelentett fel valamelyik orbáncsicska!
A helyedben én ott helyben, ha már ott vagyok, feljelentést tettem volna a feljelentő ellen. Ja, és nem te vettél el fél órát a rendőrségi alkalmazott életéből, neki ez a munkája, hanem a feljelentő a tiédből órákat. Ezért tart itt az ország, mert a birka magyarok (nem a bolgár ürü) hagyják, hogy bármit megtegyenek velük...

Hókirályfi 2015.08.02. 09:36:45

@apanna: Mostantól legyen közös jelszavunk:

"Tégy a gyűlölet ellen te rohadék !"

...:)

Netuddki. 2015.08.02. 09:38:31

@bandiras2: Nem lehetne ezt az értelmetlen floodolót kirakni innen?

Már többször megemlítettem, hogy az orbán agitprop osztályon előszeretettel alkalmazzák azt a taktikát amikor az értelmesebb logokat szétoffolják és floodolják. A sok szemét közt ezzel elveszik az érdemi hozzászólás.
A floodolást (Ctrl+C, Ctrl+V) a régi (emlékszik még valaki rá?) netikett is tiltotta, és kérdés nélküli kitiltás járt érte.

♔batyu♔ 2015.08.02. 09:40:09

@netnepper:

Te ugye direkt nem érted a különbséget?

Azt a csókát 2 rendőr verte agyon és legfőképpen nem Orbánék parancsára támadtak rá.

(Csípem amikor a ballibsi adja a hülyét, jól is áll neki)

♔batyu♔ 2015.08.02. 09:45:00

@Ricordo: Mindenkinek saját felelőssége az, ha elindul azzal a baromsággal tarsolyában, hogy ott arra messze Európában megtömnek segélyekkel, dolgozni sem kell.

♔batyu♔ 2015.08.02. 09:46:49

@deneskata: Nem a kormány nevez téged ballibsinek, hanem az itteni kommentelők. Ezek meg honnan tudnák, hogy már ciki neked.

♔batyu♔ 2015.08.02. 10:00:11

Épp most hallgatom Orbán Tusványfürdői beszédét, nahát nem csoda, hogy ki vannak a ballibsik. Orbán ostoba ballibsi sarokpontnak ez ellenkezőjét mondja.

Az kifejezetten tetszik, hogy a bevándorló fizesse a vele kapcsolatos költségeket, a magyarok nem akarnak bevándorlókat és nem osztoznak az EU bevándorlókkal kapcsolatos ámokfutásában.

♔batyu♔ 2015.08.02. 10:05:33

@Rémisztő Pénisztő: Úgy látom, örül, hogy valamiféle fontosságot tulajdonítottak a személyének. Pld. igazoltatták. Valaki már a ballib oldalon, hiszen hány ballibsi tüntetett úgy, hogy Orbánék rendőrei le sem szarták.

Aranyélete van a ballibsi ellenzéknek azt kell mondanom, annak fényében, hogy az MSZP-SZDSZ kormány alatt rendszeresen verték azokat akik az utcára merészkedtek. Nem is kellett a plakát tépkedésig eljutni, csak kiment az utcára.

De remélhetőleg most sokat tanulnak Orbántól a "demokraták".
Nem szeretnék megint terrort, ha ezek 20 év múlva esetleg hatalomra jutnak. Bár ekkorra már kihal ez az öndemokratázó, helyenként foltos múltú réteg.

Hókirályfi 2015.08.02. 10:16:50

@♔batyu♔: Az "itteni kommentelők" - mint az emberek többsége - kategorizál, mert ez megkönnyíti tájékozódåsunkat a világban.
Téged például a megélhetési orbánseggnyaló kategóriájába sorolnak. Ebben sincs semmi ciki, csak a munkásságod hatékonyságåt rontja kicsit, hogy a hozzászólásaidat már eleve ezzel a beállītódással kezdjük olvasni.
Oviék plakátkampánya a kormány indoktrinációs hadjáratának része és néhány év mûlva úgy fogu k rá emlékezni mint a martfűi cipőgyår kerítésènek hajdani méteres piros betűs ÉLJEN A SZOVJET-MAGYAR MEGBONTHATATLAN BLA...BLA...BLA...feliratára.
A balliberális gondolkodåsmód meg szerintem egyáltalån nem ciki. ...:)

apanna 2015.08.02. 10:28:58

@bértrollbosszantó_kovi1970: Te is morális válságban szenvedhetsz...
Talán ha nem ideológiai alapon gondolkodjatok, nem éltetnétek egy ilyen semmitmondó posztot, ami semmiről nem szól.

Szerinted a Vincent blogot zsidók írják? 2015.08.02. 11:02:40

Ezek vagytok ti. Kommunisták és utódaik.

A saját véleményeteket képtelenek vagytok megvédeni, ezért igyekeztek a mások véleményét eltüntetni.

Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.08.02. 11:10:45

@♔batyu♔: "Épp most hallgatom Orbán Tusványfürdői beszédét, nahát nem csoda, hogy ki vannak a ballibsik. "

Te muraközi lóeszü Orbán barma, akkor az egész civilizált világ ballibsi? Az osztrákoktól kezdve a németeken, franciákon át mindenki?

Nem lehet az, hogy csak a te IQ-d olyan kicsi, hogy fel se bírod fogni, hogy Orbán gazdád naponta két tonna szarral eteti az ostoba pofádat? Te meg még fel is kúszol az indexre, hogy naponta 50-szer eldicsekedj vele.

Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.08.02. 11:13:26

@bandiras2:

jaj de unalmas vagy te kis pöttöm fidesznáci. Egy darab bejelentés, egy darab eljárás sincs Magyarországon a bevándorlók ellen azon a címen, hogy lopnának meg hogy nőket molesztálnának. Ezt már a fidesz rendőrség is beismerte, úgyhogy buktál a náci propagandáddal.

Szerinted a Vincent blogot zsidók írják? 2015.08.02. 11:14:41

@Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy:

"Te muraközi lóeszü Orbán barma, akkor az egész civilizált világ ballibsi?"

Ezt a baromságot ki mondta neked.

A civilizált világ épp arra készül, hogy kitépje a beleit az erőszakos, nagyhangú kommunista-liberális kisebbségnek.

Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.08.02. 11:16:58

@bandiras2:

A pöttömnyi fidesznáci agyad ugye fel se bírja fogni, hogy a menekültek pont azért menekülnek, mert nem akarják azt a háborút és antidemokráciát, amit otthon átélnek. És azért nem maradnak Libanonban letelepedni, mert az európai kultúrkört elfogadják és abban akarnak élni.

Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.08.02. 11:20:15

@Szerinted a Vincent blogot zsidók írják?: "A civilizált világ épp arra készül, hogy kitépje a beleit az erőszakos, nagyhangú kommunista-liberális kisebbségnek."

Persze, pont ezért kapják le Kúrbán diktátort a tíz körméről már 2010 óta. Európa ugyanúgy móresre tanítja ezt a felcsúti félázsiai parasztot, mint a görög komcsi Cipraszt. Előbb utóbb mindkettőjük kénytelen volt meghajolni az EU előtt.

Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.08.02. 11:23:21

@bandiras2:

Érdekes, a magyar bünözési statisztika 10 ezerszer vastagabb, mint a menekültek bünözési statisztikája összesen Európában. Minden nap olvas az ember tucatnyi bünügyi riprotot, hogy a degenerált magyarja ezt ölte meg azt ölte meg, ezt erőszakolta meg meg azt erőszakolta meg.

Ma már a magyarok 80%-a mondja, hogy félek a magyaroktól, nem érzem magam mellettük biztonságban.

Hókirályfi 2015.08.02. 11:35:10

@Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy: Ne légy vele ennyire szigorú...:)
Annak idején a legvonalasabb kommunisták zsebében is ott lapult a kommunista kiáltvány egy rongyos példánya, hogy unalmas perceiket is hasznosan töltsék, vagy ha a nehéz pillanatokban ideológiai támogatásra szorultak...:)
A Vezér szavai, gesztusai, hanghordozása mágikus hatással bírnak...:)

profilo 2015.08.02. 11:48:03

@Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy:

Hát igen...
2010 óta tanítja móresre...ja,nem.
Nekem mintha úgy tűnne,hogy Orbán mélytorkoztat titeket 2010 óta. Ha egy kicsit elszakadnátok a "Nyugat majd megvéd és megment minket a Patástól" vonaltól,akkor már rég elküldhettétek volna a picsába...ja,nem ,mert balfaszok vagytok,és nem tudtatok még alternatívát sem felmutatni a felcsúti pöcs helyett.
Csak a pofátok nagy,mint anno Kádár idejében. Semmi sem változott,csak azt kapjátok,amit megérdemeltek.

Szerinted a Vincent blogot zsidók írják? 2015.08.02. 12:06:57

@Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy:

"Persze, pont ezért kapják le Kúrbán diktátort a tíz körméről már 2010 óta."

Tudjuk :)

Orbán kormánya minden héten kétszer megbukik. Kedden és csütörtökön. 2010 óta :D

hosaka 2015.08.02. 12:33:20

Mekkora trollmágnes lett ez a post XD

Imádom, na.

2015.08.02. 12:36:50

@bandiras2: ez nagyon hosszú volt így nem olvastam elé teljesen, de olvass bele az ószövetségbe, az is tele van sületlenséggel, erőszakkal, kiválasztott nép stb. baromságok amiket nem veszünk szó szerint. az összes muszlim annyira terrorista mint amennyire pedofil az összes katolikus.

Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.08.02. 12:45:11

@profilo:

ne röhögtess fidesz elvtárs, Kúrbán pontosan hogy titeket a panelproli híveit szopatja mélytorkosan, ugyanis 99%-ban rajtatok szedi be a soha meg nem szünő megszorításait.
Én meg szuper jól járok ezzel a felcsúti diktátorral csak zsebelem be az egykulcsos szja sok 100 ezer forintos ajándékpénzét. Mindenféle különmunka nélkül, csak úgy adja.
Ti idióták meg még harcoltok is azért, hogy az életetek végéig megszorítson benneteket a mi gazdagodásunk érdekében. Tulajdonképpen ti nem csak Kúrbán, hanem az én hasznos hülyéim is vagytok.

profilo 2015.08.02. 13:48:58

@Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy:

:DDD
Bullshit.
Ha így lenne,akkor nem tépnéd itt a szád.
:)

inuitdog 2015.08.02. 13:54:41

Ami nem tetszik az el is fog tűnni. A Szépművészet elé ácsoltak egy igen magas színvonalú és bizonyosan kellően olcsó fa ketrec installációt. Ennek a "Liget projekt" dicséret lenne a célja. Egyetlen tábla tűnt el a tán 8 szegmensből. az amin a múzeum gettó látványteve volt.

♔batyu♔ 2015.08.02. 14:15:58

@Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy: Te szerintem csak szimplán beteg vagy, szarzsák. (ha már meg kérdeztés)

♔batyu♔ 2015.08.02. 14:19:37

@Hókirályfi: "kezdjük olvasni".

"Balliberális gondolkodásmód nem ciki". Persze, az okosabbaknak ciki nem neked.

♔batyu♔ 2015.08.02. 14:24:59

@profilo: Azért valahol érthető, az értelmesebbje már régen lelépett a ballibsi pályáról.

Maradtak ezek. Annyit elértek 2010 óta, hogy még mélyebbre nyomták kedvenceiket a kukába, ami persze pozitív.

libsi nóta bárki unja 2015.08.02. 14:41:12

Izgatottan rágtam a körmöm a sztori olvasása közben. Vajon túlélte a rendőrségi meghurculást a szerző? Vagy már a haláéla után írta a blogot?

libsi nóta bárki unja 2015.08.02. 14:44:43

Miután a bíróság odanyilatkozott, hogy a plakátrongálás nem bűncselekmény, hanem a szabad véleménnyilvánítás része, érdekes lesz látni amikor a szoclibbantak plakátjat tépkedik le a választáskor, ugyanúgy fenntartjaa bíróság a véleményét?

Mást nem tehet, ha el akarja kerülni a kettős mécét

bandiras2 2015.08.02. 15:11:41

@Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy:
1: "fidesznáci": A fideszest kikérem magamnak!
2: "menekültek pont azért menekülnek, mert nem akarják azt a háborút ": Ha a líbiai menekultnek jutott volna az AK boldogabbik vége, akkor ő húzná a ravaszt, és a másik törzsből való lenne itt. Francot fogadják el az európai kúltúrkört. Ők még befogják a szájukat és örülnek hogy lyuk van a seggükönn, de majd a fiaik... Google "Europe saria" "europe no go zone" Nesze neked beilleszkedés. Menj el bármelyik no go zónába turistáskodni. Az lesz a meglepő ha egyáltalán előkerül a holttested.
3:"a magyar bünözési statisztika 10 ezerszer vastagabb" Nem a cigányokról beszélsz véletlenül? Ugye neki is van magyar személyi igazolványa tehát magyar. Meg az néger is magyar aki megszerezte az állampolgárságot. Csak a székely, a felvidéki, a vajdasági nemzettársam nem volt magyar 2004-ben ugye?
4: "Egy darab bejelentés, egy darab eljárás" A magyarokat már régen ránevelték a ballib cigánysimogató kormányok, hogy felesleges legyen bejelentést tenni, hiszen úgysem történik semmi. a gyilkos szabadlábon védekezik,kap 8 évet, és 3 után szabadul Az erőszakos rabló felfüggesztettet kap, stb. Viszont veszélyes, mert:"Rággyújtom a házat te büdös parasztgeci!" .

Netuddki. 2015.08.02. 15:35:48

@libsi nóta bárki unja: Nem ezt mondta a bíróság. De ezt egy orbánfarturkász fideszagitproptól senki nem várja el, hogy felfogja...

Netuddki. 2015.08.02. 15:37:00

@bandiras2: János! Dobd már ki ezt a rasszista barmot a francba!

Ricordo 2015.08.02. 15:46:56

@bértrollbosszantó_kovi1970: Pöh, elhatárolódom. Rossz ízlésre vall a más - akár irritáló - véleményen lévő kommenter bannolását kezdeményezni.

Hókirályfi 2015.08.02. 16:37:56

@♔batyu♔: "még mélyebbre nyomták kedvenceiket a kukába, ami persze pozitív"

Nickszám alapján tényleg nem tudunk olyan gombamód szaporodni itt, mint a lelkes kormányhívek....
De írásaidat olvasva mindahányszor megerősítést nyer az álláspontom...
Ergó mindkettent elégedettek vagyunk egymás tevékenységével...:)

Paul Summers 2015.08.02. 17:47:12

Örülök, hogy behívott a rendőrség. Kár, hogy nem naponta teszi veled.

apanna 2015.08.02. 18:07:26

"Utóbbi azt is elárulta, hogy Dél-Szudánból jött el, még 2012-ben, miután a faluját lebombázták. Utána Csádban próbált elhelyezkedni, pincér volt egy vendéglőben. Onnan jött át Líbiába, ahol először két hónapra börtönbe került, majd fél évig rabszolgaként kellett dolgoznia egy ültetvényen. Megszökött, és 1500 eurót, átszámítva 450 ezer forintot fizetett egy embercsempésznek, aki áthozta a Földközi-tengeren. Háromszázan nyomorogtak a lélekvesztőn, és miután verekedés tört ki, ketten a tengerbe estek, és bele is fulladtak. "
Az a kérdés, hogy ekkora hányattatás, és rabszolgaság után hogy lehet összeszedni 1500dollárt, divatos ruházatot, mobil telefont?
Szerintem egyszerű a magyarázat:Ezek zsoldosok.

bandiras2 2015.08.02. 18:23:56

@apanna: Hiába magyarázod, ha nem egyezik a véleményed, akkor náci vagy. Én már elfogadtam. Tényekkel hitvitában nem mész semmire. Ahogy a bevándorlóknak Allahh akbaar, úgy a libbantaknak a liberalizmus és a színesek imádata-befogadása megkérdőjelezhetetlen tárgykör.

♔batyu♔ 2015.08.02. 20:38:49

@Paul Summers: Szerencsére, hogy nem azt teszi vele, amit az MSZP-SZDSZ rendőrsége.

Mert akkor azt azt jelentené, nincs demokrácia.

Így szépen elmeséli egy blogban, megrázó élményként, hogy igazoltatták, persze, kilőhették volna a szemét is, azonosító ugye leesett, de szerencsére ez már a múlté, hiszen ma nem a "demokraták" kormányoznak. Szerencsénkre.

bandiras2 2015.08.08. 15:48:09

@Ricordo: htt ://index.hu/kulfold/2015/08/07/iszlam_allam_reiner_hermann_konyv_ismerteto/

Mintha én is valami ilyesmit próbáltam volna mondani, de a hülye én vagyok.
süti beállítások módosítása