B1 blogcsalád



Pikáns történetbe bukott bele a Vona fejére nőtt jobbikos

Csókcsata után újabb bukta

2015. július 25. - Egyenlítő blog

A Fidesz-Jobbik küzdelem értelme mindössze annyi, hogy ki képes megszerezni a szélsőjobboldali érzelmű szavazókat. Az idegenellenes gyűlöletkampánnyal a Fidesz most elég jól áll éppen e harcban, de azért, már csak a statuálás végett is, időnként le-lecsap egyes jobbikosokra. (Kovács Bélán, akinek még a választási kampányban mentek neki, és személyesen Orbán szapulta, nem igazán találtak eddig fogást. Talán nem is volt cél, hogy a gyanú szerint az oroszoknak dolgozó európai uniós képviselőt elintézzék a nagy Putyin-barátság idején.)

Az e heti célpont – mert azért óvatosan nyomják a fideszesek is, nagyvadra nem mernek lőni, inkább csak érzékeltetni akarják, ki a nagyobb szélsőjobber – egy bizonyos

Kiss Róbert, aki egy időben a Jobbik Munkásőrségének, a magyar Gárdának volt a „főkapitánya”.

Kisst most azzal gyanúsítják, hogy pénzért fuvarozgatott volna menekülteket.

Hegyesre fent közleményben ment neki a Fidesz és kis pincsije, a Fidelitas vagy micsoda.

(Nem, nem a rasszizmus, az erőszakosság, a homofóbia és a többi miatt – azért az ezen ügyeket kedvelőket mégsem lehet megbántani vagy elriasztani, de ez egy másik kérdés.)

mg.jpgItt még együtt: középen, kigombolt mellényben Vona és Kiss

Hogy e szép nyári napokon se unatkozzunk, vessünk egy pillantást erre a bizonyos Kiss Róbertre.

Volt neki már egy lebukása – igaz, az persze még egy kis nőügyecske volt.

A felszínen történt események azt mutatják, hogy a Magyar Gárda nevű képződmény vezetőjének, ennek a bizonyos Kiss Róbertnek azért kellett távoznia tisztségéből, mert előkerült egy felvétel, amelyen szenvedélyesen csókolózik egy helyes fiatal lánnyal. A Youtube-ra kitett filmet (a filmet többször leszedték, de itt még látható) elsőként a Stop.hu tette közzé, azzal a megjegyzéssel, hogy ha valóban Kiss Róbertet ábrázolja a felvétel – valóban őt ábrázolta – akkor az azért kínos, mert az illető hölgy nem a gárdakapitány felesége. Persze, az ilyesmi a legjobb körökben is előfordulhat. De a kínossági faktort növelte, hogy Kiss – aki több nyilvános fellépése alkalmával, nemcsak testőrszerű egyénekkel körülvéve jelent meg, de a feleségét is magával vitte –

előszeretettel tartott szép beszédeket az „Isten, haza, család” témakörében.

Persze ez az ügy sem teljesen előzmény nélküli. A szélsőjobb sajtóban korábban is előkerültek találgatások arról, hogy Kiss főkapitány csalja a feleségét. Volt, aki még azt is tudni vélte, hogy a szerencsés leányzó egy bizonyos Emese.

Persze megint készen volt a válasz. Az Új Magyar Gárda Országos Sajtóirodája fellengzős aláírást viselő levél szerint „Kiss Róbert magánéletével kapcsolatos állítások minden alapot nélkülöznek, a főkapitány bajtárs példás családi életet él. Ezt a rágalmat abba a Ron Werber-féle rágalomhadjáratba soroljuk, mely többek közt Vona Gábor családi életét is alaptalanul be kívánta mocskolni. A főkapitány bajtárs jó hírnévhez való jog megsértése miatt a jogi válaszlépések lehetőségét megvizsgálja.”

A jobbikos Barikád című újságban is előkerült a kérdés:

„– A cikkek utalnak arra, hogy egyesek szerint egy gárdista lány a blogjában félreérthetetlen utalásokat tesz arra, hogy intim kapcsolatot tart fenn önnel.

– Igen, én is olvastam. Fontolgatjuk is a jogi lépéseket ebben az ügyben. Én a magam részéről nem is szeretnék magyarázkodni, ez nevetséges. Igaz az utóbbi időben kevesebb időt tölthetek a családommal, mint szeretnék, ettől függetlenül megnyugtatok mindenkit, a házasságom rendben van. Nincs szükségem semmiféle gárdistalányokra, szeretem a feleségemet.

– A felesége hogyan fogadta a hírt?

– A feleségem meglehetősen edzett már, hiszen annyi mocskot zúdítottak a nyakunkba az elmúlt években, hogy nehéz meglepni. Mindent megbeszélünk. Neki én elsősorban nem a Gárda főkapitánya vagyok, hanem Kiss Róbert, magánember. Így ő lenne az első, aki megérezné a változást. És ehhez nem kellene semmiféle blog vagy újságcikk.”

Na ja, a gárdakapitány is valahol mégiscsak ember. De szép is ez.

Érdekes, hogy Kiss Róbertnek mégis a Jobbik házi hecclapja, a Kurucinfó ment neki nagy erővel. Már korábban is bírálták (esetünkben ez egy erős eufemizmus) Kisst, amiért Müller Niki, nyilvánosságra került pornós múltja ellenére gárdistaruhában, a gárdistákkal akciózott, miközben a kapitány erről nem akart tudomást venni.

És akkor itt ez a történet. A csókolódzós videó.

Kiss Róbert meglehetős gyorsasággal mondott le a posztjáról.

De a „kremlinológusok” azt állították, a Jobbik vezetésének állt érdekében a mind kínosabb „bajtárs” eltávolítása. Kiss ugyanis több dologban vitázott a pártvezetéssel – az ilyesmit pedig errefelé nem szokás szeretni.

Sok jel utal arra, hogy Kisst saját emberei dobták fel. Ugyanis F. Emese – aki szintén gárdistaként szolgálta az eszmét – és Kiss románcáról többen tudtak a félkatonai, többször betiltott szervezeten belül.

És Kiss elkövette azt a hibát, hogy megpróbált Vona Gábor fölé nőni.

Ráadásul, az akkor már közép felé húzást tervezgető pártvezetésnek nem volt szüksége egy erőszakos, nehezen kezelhető emberre – sokkal inkább olyanra, aki nem rondít bele a cukiság-kampányukba. A részben volt jobbikosokból gründolt, még a Jobbiknál is jobbosabb Magyar Hajnal Mozgalom hasonló nevű hírportálján hosszú fejtegetés jelent meg 2013 nyarán arról, hogy egészen bizonyos, hogy Vonáék valamiféle provokációja állt a csókolódzós videó mögött.

Azt állították, hogy a felvétel, magát megnevezni nem kívánó operatőre, ezt bevallotta nekik. És miért?

„A Jobbiknak, amelynek sikerében oroszlánrészt vállaltak az oroszlános mellényesek, a választások után már kellemetlen volt a betiltott gárda léte új formájában is (Magyar Nemzeti Gárda lett a név 2010-ben). A rendszerhez idomuló pártnak mindig kellettek a bátor radikálisok voksai, de a radikálisok és eszméik valójában sohasem. Ezért Kiss lemondása után Vona sorozatban megvétózta a gárdisták által megválasztott új országos főkapitányt, Ináncsi Józsefet, aki nem a párt kiszolgáló egységeként kívánta működtetni a mozgalmat. Majd látva, hogy e fronton nem tud eredményt elérni, nem tudja megbuktatni Ináncsit, mert őt mégis mindig újraválasztják bajtársai, 2010 végén Vona létrehozta a közvetlen pártirányítás alatt álló Új Magyar Gárdát” – írtam a Melyik a Jobbik? című, most megjelent kötetemben.

Kiss Róbert – bár egy ideig a Jobbik szakértője volt, állítólag a csendőrséggel kapcsolatban – ma már hivatalosan nincs kapcsolatban az éppen cuki korszakát élő szélsőjobb párttal. Kissnél megakadt a lemez: a tapolcai időközi parlamenti választás jobbikos győzelme után a volt főkapitány az egyik szélsőjobbos portálon azon kesergett – idézi most Czene Gábor a Népszabadságban –, hogy a „Jobbik életre kelt, de meghalt a radikalizmus. Nem volt már szó cigánybűnözésről, zsidó bevándorlásról, kaftánokról..."

Dési János

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr897653826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csatos Bambi 2015.07.25. 16:10:41

"Pikáns történetbe bukott bele a Vona fejére nőtt jobbikos"

Hazudsz.

1. Ez a Kiss Róbert nevű egyén NEM jobbikos.

2. A történet meg nem "pikáns", hiszen nincs semmiféle erotikus töltete.

Józsi01 2015.07.25. 17:11:57

2011 óta nem jobbikos és nem is a garáda tagja. Szóval ez egy szánalmas próbálkozás. Ezzel a FIDESZ csak a kétségbeesését támasztja alá.

2015.07.25. 17:19:46

Már csak Orbánnak kell ma megbuknia, és akkor a mai napon is bukik a komplett jobboldal!

Blogger Géza 2015.07.25. 17:21:07

@Józsi01: Déli János kb olyan messze áll a Fidesztől, mint Makó Jeruzsálemtől.

Punxsutawney Mormota 2015.07.25. 17:28:25

@Csatos Bambi: (franc. piquant) a. m. csipős, izgató, ingerlő; hasonló értelmü a pikantéria szó is.

Forrás: Pallas Nagylexikon

Read more: www.kislexikon.hu/pikans.html#ixzz3guwPGp35

Punxsutawney Mormota 2015.07.25. 17:30:36

@Józsi01: "nem is a garáda tagja."

Mi is az a "garáda"? Gárda vagy garázda? Vagy tök mindegy? Az a köcsög Freud tehet mindenről.

egysmás 2015.07.25. 23:04:22

@Csatos Bambi:
Nálatok a pikáns szósz erotikus töltetét az adja, hogy beleveritek a faszotok, vagy csak az a abaj, hogy kb annyira tudsz magyarul, mint a nőverő szegedi?

fotelfasiszta 2015.07.26. 00:14:10

"A Fidesz-Jobbik küzdelem értelme mindössze annyi", hogy a kovetkezo valasztasok alkalmaval ki fogja jobban legyalazni ismetelten a baloldalt. Nem baj, amig a napi rettegessel vagytok elfogalva, arra jobboldalon addig partot epitenek.

Ja, hogy Desi a szerzo... Jol mennek az eladasok?

Lordhell 2015.07.26. 01:41:57

Istenem a képet elnézve megfogalmazódott bennem: Honnan a francból szedtek ennyi girhes TBC-s, dagadt, IQ fighter embert egy helye. Akik csak azért játsszák az önkéntes katonát, mert már oda se jók (pedig elég alacsony a színvonal). Ezeken nem rettegni kell, röhögni, a szánalom legalja.

Kéne egy nick... (törölt) 2015.07.26. 03:31:32

Kiss Róbertnek kb annyi köze van a Jobbikhoz, mint Zuschlag Jánosnak ma a DK-hoz. Nincs benne. Régen.
A baloldalnak amúgy pont keblére kellene ölelni ezt az illegálisokkal haverkodó embert. Ha Kissnek esze lenne, akkor gyorsan köpönyeget fordítana, mint a pufi zsidó jobbikos, akinek nem jut eszembe a neve...

Házasságon kívüli kapcsolatba európai politikus ritkán bukik bele (csak ha valami nagyon perverz, undorító, pedo, homo vonalon tévelyedik el). Ahol félrekúrás bukást hoz, az inkább az USA, de már ott is lazulnak az erkölcsök.

Kéne egy nick... (törölt) 2015.07.26. 03:37:15

@Lordhell: külső alapján megítélni embereket elég kirekesztő dolog.
Egyébként igazad van, Horn Gyula a gyerekméretű pufajkájában biztos sokkal félelmetesebben nézett ki, övébe dugott kézigránátokkal meg tyúkmellén keresztbevetett dobtáras géppisztollyal.

Hozzá képest ezek a gárdisták valóban nullák. Pl sose lőttek sortűzet senkire, csak homokzsákot pakoltak árvízkor. Lúzerek!

Miegér 2015.07.26. 08:20:17

@Kéne egy nick...:

Teljesen igazad van, bár az a mondatod, hogy "Ha Kissnek esze lenne..." kicsit vicces, ugyanis ha egy kis esze lenne, akkor azt sem tudnánk ki az.

chepunk 2015.07.26. 08:52:16

Na még egy csodás habzó szájú, népi, nemzeti, amolyan "én majd jól rendet vágok" típusú politikus kezdemény...

hidroponi 2015.07.26. 09:07:05

jobbik? faszpumpas kepviselo, ezust flitteres tangas kocsog, sok filmes kurva, tornabol felmentett gyulolkodo nyulbelak es a vezetojuk egy a cslad nevet szegyenlo kis fostalicska...

ha tehetnem akkor bissssztos ilyenekre biznam az orszagot.

Punxsutawney Mormota 2015.07.26. 09:52:28

@Kéne egy nick...: muhahahahahhahaa. Csak homokzsákot pakoltak?
Idióta? Meg ahhoz értenek, hogy 150 marha ijesztgessen 3 romát.

Kéne egy nick... (törölt) 2015.07.26. 15:09:34

@Punxsutawney Mormota: hol ijesztgettek romakat? En sehol se hallottam errol. Arrol hallottam, hogy romak felelemben tartjak szinte mar a teljes videket. Aztan meg amikor megjelent a Garda, senkit se bantottak, de elkezdtek rettegni a romak es gyorsan huztak Kanadaba, ahol folytattak az emberkereskedelmet, csicskaztatast (rabszolgatartas), leanykereskedelmet, zsarolast, lopast. A kanadaiak meg besokalltak ettol. A romak nem ijedosek, foleg ha hordaban vannak.
Lasd Marian Cozma esete. Azok voltak a te megijesztett ciganyaid, akiket vedtek ti ballibek.

Homokzsakot pakolo gardistakra es rendorokre a ciganyok ratamadtak a toltesen. Errol konkretan tudok. A ciganysort kellett volna vedeni homokzsakokkal, de egyszeruen a kirendelt rendorok, akik mar akkor 48 oraja nem aludtak, a ciganyok elol voltak kenytelenek menekulni. Ezek a te romaid... Ezt rendortol tudom, aki ott volt. Ja, es sose fizettek ki nekik azokat a tulorakat.

A Garda egy nyugdijasklub volt persze, Magyarorszagon nincs hagyomanya az onkentes, fuggetlen polgarorkodesnek, csak van egy rendorseg es belugy altal kontrollalt es penzelt, semmire se jo orszagos polgaror szovetseg, de aki tenni is akarna valamit, azt ott nem latjak szivesen. Egy valoban szabad tarsadalomban a vigilante mozgalom az picit komolyabb. Lasd USA.
süti beállítások módosítása