B1 blogcsalád



Kolbászos zsömlékkel pusztítják el Magyarországot!

2015. július 08. - nickgrabowszki

Ezeknek nagyon, nagyon kevés eszük van. Mondhatni, fogalmuk sincs, miről beszélnek.

ozek.jpg

Van ez a Nagy István, aki sertés-, nyúl-, prémes állat- és takarmányozás-szakértő, valamint méhész és hivatásos vadász, amellett a Földművelésügyi Minisztérium államtitkára, és azt találta mondani egy mórahalmi fórumon, hogy bár még nincs veszély, de fontos határzár mielőbbi felépítése. (Értik, ugye? Nincs veszély, ezért védekezni kell ellene.)

Nagy szerint "beláthatatlan károkat okozhatnak a növény- és állatbetegséget terjesztő vírusok, baktériumok, amelyeket a migránsok hurcolnak Magyarországra a szendvicseikben". (A szendvicseikben!)

Ilyen például a sertéspestis, amit a kolbászos zsömlékkel hoznak be. (A kolbászos zsömle, mint csodafegyver, istenem, ha ezt tudták volna románok 100 éve. Akkor most Biatorbágyon vagy talán Mosonmagyaróváron is az erdélyi színek lengenének. Mórahalmon biztosan.)

Ám a sertéspestist nem szabad lebecsülni, ha beüt, akkor itt az apokalipszis. Így se eszik a magyar már sertést, mi lesz akkor a Mészáros és Mészárossal; mivégre volt a személyre (disznóra) szabott áfacsökkentés?

Pici hiba a világvége-hangulatban (amelynek a veszélye, ugye, nem áll fönn, de azért védekezünk ellene), hogy a menekültek túlnyomó többsége muszlim.

Akik viszont nem esznek disznót. Illetve disznóhúst. Kolbászt pláne.

Hát milyen emberek ezek? Emberek egyáltalán? Na, ezért nem szabad őket beengedni ide!

A helyzet tehát az, hogy ezek idejönnek, de

  1. nem hoznak kolbászos zsömlét, ezzel nem tartják tiszteletben a kultúránkat.
  2. Nem akarnak súlyos bűncselekményeket elkövetni, világos tehát, hogy nem tisztelik a törvényeinket. Ezért szabálysértésekre hivatkozva kell kiutasítani őket, hogy ne jelentsenek veszélyt a törvénytiszteletre.
  3. És még a munkánkat se akarják elvenni, emiatt törvénnyel kell őket rabszolgasorba kényszeríteni.

Mert, ugye, nem az van a plakáton, hogy nem veheted el a magyarok közmunkáját. A közmunka tehát nem munka.

De amúgy az a fő probléma, hogy megzavarják az őzek üzekedését. (A fölső képen éppen készültek valamire, de meg lettek zavarva.) Az őzek nemi életét mi különösen a szívünkön viseljük. Azonnal új plakátokat kell rendelni a Habonynak a Rogán szomszédjától, hogy 

Ha Magyarországra jössz, nem zavarhatod meg az őzek üzekedését!

Nemzeti konzultáció. Mert ha megzavarod, akkor nem lesznek kis őzecskék, és akkor ugyan mit lőnének agyon a vadásztársaságnak álcázott alföldi fideszes-kisgazda alapszervezetek? És különösen Semjén Zsolt.

(Kép: turistamagazin.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr567610270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása