B1 blogcsalád



Itt a bizonyíték: így manipulálják az emberek gondolkodását

2015. június 27. - Csák Gergely

Becsicskult a jobbikos média is. Nem tudnak mit lépni a Fidesz menekültes gyűlöletkampányára. Vona Gábor tördeli a kezét és véres szemekkel mered Elődkére: hiába a cuki vizslák, meg az óvodásoknak a meseolvasás, nem használ, bazmeg. A Fidesz elvitt mindent a kurva kampányával a menekültekkel. Erre kéne lépni. 

Hagyjuk Elődkét, van neki elég baja. Vizsgáljuk meg a kérdést.

Ki foglalkozott a menekültekkel két-három hónappal ezelőtt Magyarországon?

Elárulom: szinte senki. Néhány, a menekülteket istápoló civil szervezeten kívül senki. Még a Jobbik se igazán. 

A Policy Agenda elemzése mutatja be a folyamatot (az elemzést ismerteti a nem igazán ellenzékinek nevezhető Origo is), ahogy az emberek agyában a fideszes spindoctorok elvetik a magot és aztán addig öntözik a gyűlölete lángját olajjal, míg végül kreálnak egy mesterséges társadalmi problémát.

Amit ugyan nem oldanak meg sehogyan sem, de remekül lehet foglalkozni vele. (Lásd például a Comment:com vagy a 444.hu cikkét, hogyan uralja el a közmédiát a menekültkérdés és mennyire nem vezet sehova - csak gyűlöletet kelt.)

tomegmedia_manipulacio.jpg

Az uszítás és a manipuláció annyira kézenfekvő, hogy nem is értjük: ilyenkor a magukat függetlennek nevező szélsőjobbosok, akik eddig nagyban verték a nyálukat a saját kis privát médiavalóságukra, hogyhogy bedőlnek ennek az egésznek? Hogyhogy a Fidesz kottájából játszik már a kurucinfó is? Nem ciki ez, zsebnácikák?

A magyarázat egyszerű: gyűlölni könnyebb, mint gondolkodni.

A magyar társadalmat gyűlöletre nevelik. 

  1. Addig se foglalkoznak az emberek azzal, hova lett a Quaestorból a pénz és mi köze ennek a Fideszhez. 
  2. Addig se foglalkoznak az emberek azzal, hogy az államadósság mennyivel nőtt. 

Hogy a Fidesznek hány korrupciós botránya volt az utóbbi években: elárulom, havonta legalább kettő. 

  1. Nem foglalkoznak azzal, hogy lopják el a földeket a fideszes arcok, a dohánykoncesszióból hogyan gazdagodnak meg a haverok, hogy Paks2 hogyan fogja szétcseszni Magyarország jövőjét az energiallátás szempontjából. 
  2. Hogy mi van az egészségüggyel, az oktatással, hogy megszűntették a KSH-nál a szegénységet mérő statisztikát - jobb, ha nem látszik a szegénység, hiszen akkor nem kell vele foglalkozni. 

Ez nyilván nem fontos. A fontos az, hogy

  1. minden sarkon, minden kocsmában egy olyan problémáról beszéljenek az emberek, amelyet a Fidesz kreált, ural és a Fidesz vezethesse végig a témát, mint egy jófajta sorozatban;
  2. az ellenzéknek lehetőleg ne lehessen beleszólása, ne is látszódjon, ne is jelenjen meg, 
  3. a Jobbik képtelen legyen köpni-nyelni, hiszen ez az ő témája (lett volna - csak nem tudta kihasználni)
  4. tűnjön a Fidesz megint cselekvőképes pártnak, amit nem feszít szét, hogy egymás után három választáson verték meg,
  5. ne tűnjön fel a választóknak, hogy egyre durvábbak a korrupciós botrányok,
  6. ne gondolkozzanak a választók azon, milyen valós problémái vannak Magyarországnak - amikre a Fidesznek semmilyen válasza nincs már hat éve.

Hány ember gondolta pár hónappal ezelőtt, hogy a menekültkérdés fontos társadalmi probléma Magyarországon? - ezt a kérdést tettem fel a cikk elején. A válasz megint csak az: alig páran; főleg azok, akik ezzel foglalkoztak, vagy azok a szélsőjobbosok, akiknek már a sima cigányozás / zsidózás / libsizés kevés volt. 

Bejött a kampány. Magát, kedves Olvasó,

akár tetszik, akár nem, manipulálják. 

Emlékszik még a Kedves Olvasó, mit írtunk arról, hogyan marad Orbán Viktor hatalmon, milyen az ún. új típusú diktatúra, amelyben az információáramlással befolyásolják Önt és maradnak hatalmon, eltakarva a valóságot? Olvassa el újra. Gondolkozzon el rajta.

Vagy olvassa el, mit ír az Index, illetve a Helsinki Bizottság a menekült-kérdésről. Azok ott a száraz tények és statisztikák.  

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr937575468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

desw 2015.06.28. 09:54:04

"Ki foglalkozott a menekültekkel két-három hónappal ezelőtt Magyarországon?"

Mielőtt ilyen okosakat írsz, vess már egy pillantást a statisztikákra, hogy mikor ugrott meg az illegális határátlépők száma.

Amíg csak néhány menekült jön naponta, addig nincs nagy gond, de ha naponta kapnak el 5-600-at...

dual824 2015.06.28. 10:01:09

"Akarhogy is, de Orban Viktor ismet megmentette az orszagot, most 60 millio bevadorlotol mentette meg."

Miért nem inkább 6 milliárdtól? Az sokkal jobban hangzana a jobbantaknak!

Bafana 2015.06.28. 10:10:14

Kedves poszt toló:
Mielőtt firkálsz butaságokat, előbb tájékozódj légyszíves!
Ideböfögöd a kérdésedet:
"Ki foglalkozott a menekültekkel két-három hónappal ezelőtt Magyarországon?"
2013-as jobbikos felszólalás menekültüggyel kapcsolatban. Már akkor kongatta a Jobbik a harangokat!!!!
www.youtube.com/watch?v=6IbdG5fZS1I

midnight coder 2015.06.28. 10:21:36

@dual824: Nézzük a létező helyzetet:

1. Van egy rakás írástudatlan, nyelvet nem beszélő, az európai kultúrával nem rendelkező, vele kapcsolatban ellenséges érzelmeket tápláló ember, jórészt férfi. Ráadásul eltérő rassz tagjai - márpedig rasszizmust nem csak a fehér ember tud produkálni, ezt már szépen megmutatták ugyanezek a polgárok Pl. Dél-Afrikában.

2. Ezeknek lényegében korlátlan utánpótlása van onnan, ahonnan jöttek.

3. Ezek az emberek integrálhatatlanok. Ma is több száz előzőleg Európába fogadott menekült, illetve leszármazottja harcol Afrikában. Ezek nem integrálódni jöttek, hanem hódítani.

4. A cél a jólét. Európa. Nem mi, hanem a Nyugat.

5. A megcélzott terület demográfiailag, kulturálisan, gazdaságilag egyaránt leszálló ágban van, nem tudja magát megvédeni - még csak veszélyérzete sincs. Olyanok mint azok a kiwik akik elvesztették a repülési képességüket és mivel soha nem láttak ragadozót nem is féltek tőle..

Mi lesz ennek a vége ? Szerinted ?

Orbán próbál valamit tenni. De a kerítése csak lassítja az elkerülhetetlent. De aki időt nyer, életet nyer.

vezér01 2015.06.28. 10:28:29

Kedves Csák Gergő ! Az volt a gyűlöletkampány,amikor a magyar igazolvány ellen kampányoltatok. "Bejön 23 millió román,elveszi a munkánkat,mi pénzünkből kapnak majd orvosi ellátást,nyugdíjat " Emlékszel? Vagy csak úgy teszel,mintha meg se történt volna ! Normális ember semmi gyűlöletet nem érez szerencsét bevándorlók iránt.Csak azt mondja,hogy nem vagyunk abban a helyzetben,hogy napi 1500 idegen befogadását felvállalhassuk. Pláne,hogy a hazai kisebbségnek se tudunk tisztességes munkát és megélhetést biztosítani. Oldja meg a gondot az,aki okozta, az USA és a mögötte álló pénzügyi világhatalom !

midnight coder 2015.06.28. 10:33:12

@vezér01: Eleve hülye ez az egész gyűlöletkapmányosdi a ballib részéről. Nem kell gyűlölni ahhoz senkit, hogy ne akarjam hogy tömegesen éljenek a környezetemben. Van nekik saját országuk, ahogy nekünk is. Az, hogy ők teleszaporodták a sajátjukat, és hogy ölik egymást az az ő dolguk, egészen addig amíg nem itt teszik és nem velünk.

dual824 2015.06.28. 10:34:16

@midnight coder:
"Mi lesz ennek a vége ? Szerinted ?"
Mit érezhettek az avarok, amikor jöttek a magyar honfoglalók? Vagy.
Állsz az egy evezős csónakodban és felállva, integetve nem engeded be a kikötőbe a 110000 ezer tonnás tankert.

vezér01 2015.06.28. 10:44:12

@midnight coder: Volt saját országuk a szerencsétleneknek,amíg az USA a nyakukra nem hozta a "demokráciát" . Kinyírták a vezetőiket,merthogy "diktátorok" voltak,azóta viszont csak káosz és halál van.Nem csoda,hogy menekül,aki tud. Amerika 1000 km-es falat húzott a mexikói határára,de tőlünk /Európától/ elvárja,hogy ne a saját érdekünket nézzük.

vezér01 2015.06.28. 10:46:58

@dual824: Ha elolvasnád ősgesztáinkat is,tudnád,hogy az "őslakosok" a hazatérő /és nem honfoglaló/ Árpádék elé vonultak és következett a "fecerunt magnum áldumás " !

Erő e-meló 2015.06.28. 10:52:24

Felháborító, hogy mennyien gyűlölik ebben az országban a betörőket. Szegények kénytelenek átmászni a kerítésen, aztán még ellenségesen is foagadja őket ez a fasiszta népség

midnight coder 2015.06.28. 10:54:32

@dual824: Na ja. Arra azért kíváncsi lennék, vajon az avarok közt voltak-e szocialisták akik támogatták a magyarok befogadását, és ellenezték a távol tartásukra irányuló intézkedéseket ?

E.Katolnai 2015.06.28. 10:55:23

„Hány ember gondolta pár hónappal ezelőtt, hogy a menekültkérdés fontos társadalmi probléma Magyarországon?”
Jómagam már hosszú évek óta megpróbálom felhívni mindenki figyelmét a mohamedán arabok és az afrikai fekete mohamedánok nyugati társadalmainkba történő beilleszkedési problémáira. Senki nem uszított nem manipulált, a saját tapasztalataim (köztük éltem, dolgoztam velük) vezettek arra a meggyőződésre, ami ezt a bandát negatívon illeti. Mint modern ember visszautasítom mentalitásukat, viselkedésüket, a felsőbbrendűséget erőszakosan demonstráló fellépésüket, a napi szinten másokkal éreztetett kizárólagos pökhendiséget, a sok vallásos baromságról nem is beszélve.
Gergő! Ha iderepülnél szívesen elvinnélek (de csak fényes nappal) Sydney mohamedán negyedeibe, h személyesen győződj meg dolgokról, h lássad a valóságról, érezd a saját bőrödön, h mi az a gyűlölet, h ne irkálj több badarságot, h legyen végre hiteled …

dual824 2015.06.28. 10:56:50

@vezér01:
Hazatérő honfoglalók?! hol hagyták a sirius-i csillaghajókat?

igazi hős 2015.06.28. 10:57:26

@vezér01: Nagyon helyesen említed fel a maszop gyomorforgató kampányát, de ne legyenek félreértéseid: a mostani Fidesz kampány egy kicsivel sem gusztusosabb vagy etikusabb (mondjuk ezt a szót nem is ismerik a Fidesz vezetésben) nála. Ez a két társaság (már ha különbözik valójában a hátterük, de egyre inkább úgy tűnik, hogy Fidesz-Jobbik = MSZP) egyforma, és sajnos nekünk ebből a kettőből lehet választanunk.

nu pagagyí 2015.06.28. 11:01:53

@midnight coder: Kár, hogy ilyen gyorsan megoldotta bölcs vezérünk a menekültproblémát. Így már nem lesz alkalmam élő menekültet látni, amint épp elköveti gyűlöletes disznóságait.

Bilbo 2015.06.28. 11:02:32

Előre az MSZP 0.1%-os választási eredménya felé 2018-ban! A butaságnak és rosszindulatnak, ami a liberálkommunista táborból árad, meglesz az eredménye. A menekültkérdés jelenleg a legfintosabb kérdés, mert eltűnhetünk a térképről.

midnight coder 2015.06.28. 11:02:33

@vezér01: Azt kell látni, hogy ezek a népek még úgy 500 évvel az európai civilizáció mögött járnak. Az ő civilizációjukból még kimaradt a felvilágosodás, a polgárosodás, a demokrácia.

Mi következik ebből ? Egyrészt az, hogy ott bizony kőkemény diktátorok kellenek ahhoz hogy működő társadalom legyen. Ahogy anno nekünk is szükség volt királyokra. Ezt a lépést nem lehet kihagyni, és azt mondani hogy ok, gyerekek eddig királyság volt de mi most megmutatjuk nektek, hogy a demokrácia mennyivel nagyobb királyság... Nem fog menni. Illetve egy módon igen: akkor, ha porrá zúzzák a kultúrájukat, mint anno a japánokét az amcsik az atommal, vagy korábban az indiánokét. Csak ez itt annyival nehezebb, hogy a japánok de még az indiánok is fényévekkel közelebb álltak a civilizációhoz mint a bevándorlók.

Ezt a harcot bizony nekik kell megvívniuk saját magukkal. Kívülről nem lehet oda demokráciát és felvilágosodást vinni. Igen, a diktátorok megölése nagy hiba volt - annál csak a menekültek befogadása a nagyobb hiba. Mert ezzel csak kiterjesztik ezt a kultúrát, ami még nagyobb gyilkolást eredményez majd.

midnight coder 2015.06.28. 11:04:41

@nu pagagyí: Akkor fáradj ki a Keleti Pályaudvarra és szemlélődj egy picit.Szerintem olyan egy óra sétálás után te is látni fogod.

Bilbo 2015.06.28. 11:11:47

Csak egy kis saját tapasztalat. Spanyolországban az iskolákban totális szegregáció van. Első csoport feketék. Második csoport: latin-amerikaiak, Harmadik csoport: többségi társadalom. Kevés cigány van. Szerintem a fejeték felett vannak ezen a létrán. Néha háborúznak velük. Ha egy bevándorló megjelenik egy iskolában, altűnnek a többségi társadalmoból származó gyekerek. A börtönben nincs is fehér ember. Nálunk Mo.o.-on sok cigány van. Ha ide még bejön 10 000 fekete, akkor állni fog a bál.

nu pagagyí 2015.06.28. 11:12:42

Menekültek kipipálva.

Vajon melyik kiszolgáltatott embercsoport lesz az, akibe legközelebb bele lehet rúgni központilag szervezett autodafé keretében?

Megmondom őszintén, véges a fantáziám, de pártunk és kormányunk potenciáját látva, biztos vagyok nebbe, hogy már rég bespájzoltak a kívánatos célcsoportok elleni kommunikációs fegyverekből és csak alkalomra várnak az élesítésükhöz.

csak egy néző 2015.06.28. 11:15:22

Szinte minden nap felébred egy alvó ügynök, akinek eddig minden nagyon szép, minden nagyon jó volt.

@Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon.:

2013.06.29. óta tag. 4 hozzászólása volt.

dual824 2015.06.28. 11:17:01

Nos. Minthogy viktorka ezzel lezárta az állítólagos menekült kérdést, így most már lehet tovább foglalkozni a fidess aljasságaival.

nu pagagyí 2015.06.28. 11:17:08

@midnight coder: A Keletinél már évtizedek óta randevút adnak különféle kétes figurák (csempészek, hajléktalanok, bűnözők, erőszakos szolgáltatók, koldusok stb...), nem hiszem hogy feltűnne bármiféle a változás.

midnight coder 2015.06.28. 11:19:53

@nu pagagyí: Kiszolgáltatott embercsoport ? Ezt mondogasd majd magadban amikor nézed a youtube-on a gyereked vagy az unokád lefejezését.

Spiritmonger 2015.06.28. 11:19:58

Akinek kellenek a menekültnek álcázott analfabéta, beilleszkedni képtelen, a magyar nyelvet nem beszélő, soha életükben nem dolgozó, iszlám/törzsi hiedelmek által elbutított dzsungelszökevény bevándorlók, az tegye, vigye haza, de ne engedje ki az utcára őket!

patkányarcúáginéni 2015.06.28. 11:32:26

Ismét egy kontraproduktív, szar poszt.

Szerintem, csak provokálni akar az elkövetője.

Meddig mehet még ez, hogy a sajtószabadság örve alatt ezer csatornából dől ránk a hazaárulás fekáliája?

nu pagagyí 2015.06.28. 11:35:02

@midnight coder: Én az UFO-któl rettegek.

Az lehet a probléma ezzel a menekült-kérdéssel és rapid megoldásával, hogy még neked sem volt elég időd felháborodni. Korábban azért nem ilyen pancser módon csinálta a Fidesz az ilyesmit. Mentségükre legyen mondva, nincs már Hír TV-jük és MN-jük, amelyben a tüzérségi előkészítést elvégezhették volna, bemutatva egy-két menekültbűnözőt, helyszíni riportokban szót adni a helyi egyszerű emberek (falusi párttitkár, a riporter sógora, fizetett statiszták) elemi falháborodásának. A nagy sikerű "nemzeti" konzultáció, amelynek nyilvános eredményhirdetése sajnálatos módon elmaradt, gyenge próbálkozás volt. Így aztán rapid módon le kellett zárni a dolgot. Most itt állunk és megint nincs kit gyűlölni.

A megvalósult amerikai ólom.. 2015.06.28. 11:40:31

A poszter láthatóan nincs tisztában azzal, hogy folyamatosan nőtt az illegális bevándorlók száma. Tehát nem arról van szó, hogy egy konstans állapotot habosított volna fel a kormánypárti kommunikáció. Itt bizony alapvetően változott meg a helyzet időben..

csak egy néző 2015.06.28. 11:42:22

@patkányarcúáginéni:
Áginéni, te se merészkedj a strandra, mert csak provokálod az embereket.
www.napiszar.hu/Thumbnails/24601.w-408.h0.q100.jpg

Sword 2015.06.28. 11:42:55

Teljesen nyilvánvaló, hogy ez is csak gumicsont. Így működik a maffiaállam kommunikációja. Ha feltűnően hirtelen hozakodnak elő valami témával, akkor szinte biztosra vehető, hogy az egész csak egy mesterségesen gerjesztett probléma, amivel valami sokkal nagyobb mocsokságról akarják elterelni a figyelmet. Jól megfigyelhető, hogy egyszerre mindig csak egy ilyet dobnak be. Az egyszeri embert összezavarná, ha több dolgot kéne gyűlölni egyszerre, szóval sosincs két ellenség. Mindig csak egyre kell koncentrálni a fityiszes elvtársak akaratából. Ha már nem gyűlöljük a csúnyagonosz bankokat, akkor gyűlöljük a csúnyagonosz multit, aztán ha ez lecsengett és nem lehet tovább hergelni a zembereket, akkor ottaz EU, vagy a menekültek. Kíváncsi leszek mi lesz a következő. Mert biztos, hogy lesz, hiszen bőven van mit takargatni. Ha a valódi aljasságokkal foglalkoznának az emberek, ezek már lógnának, de minimum előrehozott választások lennének.

dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ 2015.06.28. 11:48:34

@vezér01: a tetves liberálisnak a büdös arab nigger gyilkos állat az jöhet milliószámra, de a szín magyar annak tilos, hát mit képzelsz

midnight coder 2015.06.28. 11:49:53

@nu pagagyí: Nem tudok több ezer Afrikában harcoló Európai származású UFO-ról, akik újságírókat fejeztek le, nőket erőszakolnak meg, falvakat irtanak ki.

midnight coder 2015.06.28. 11:52:06

@Sword: Ha előrehozott választások lennének, szarrá verne benneteket a FIDESZ, de ha nem akkor a Jobbik. Persze még így is jó lenne ez nektek, 2018-ban a ballibáknak az 5% lesz a cél.

Ortodox 2015.06.28. 11:56:56

ááásít - kurva szánalmas

dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ 2015.06.28. 11:59:10

így kell manipulálni a közvéleményt a köztudottan TETVES KOMCSI németh gábor féle szennyedék blog arról akarja meggyőzni a többségi társadalmat, több millió magyar állampolgárt, hogy a bevándorlóellenes véleményükkel ők vannak kisebbségben!

PRÁFÓ TE TETVES GECISZÁJÚ PESTI LIBERÁLIS KÖPEDÉK!!!

csak egy néző 2015.06.28. 12:25:28

@dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ (Je suis Irénke néni):
Kopp, kopp, Irénke néni vagyok, itt lehet az IQ vizsgát letenni?

Sword 2015.06.28. 12:34:56

@midnight coder: Bennünket? Mivan? :DDD
Öregem vedd be szépen a gyógyszered, aztán dőljél le egy kicsit.

Netuddki. 2015.06.28. 12:44:14

"Ki foglalkozott a menekültekkel két-három hónappal ezelőtt Magyarországon?"

Az illetékes elvtársak már év elején jelezték a kormánynak, hogy növekedni fog a menedékkérők száma. Fél év alatt mit tett az orbán rezsim? Fingot reszelt, érdemi intézkedése pedig SEMMI sem volt. Ennyi.

Netuddki. 2015.06.28. 12:47:43

@A megvalósult amerikai ólom..: te meg nyilvánvalóan a fidesz propagandát terjeszted. Az orbánék minimum egy fél éve már tudtak a "helyzetről", CSAK NEM TETTEK SEMMIT bazmeg!

sanyix 2015.06.28. 12:48:38

@vezér01: végül is lehet hogy igazuk van, mert ugye állítólag az ember afrikából származik, és a legegyszerűbb útvonal európán keresztül vezet. Csak az a problem, hogy anno valószínűleg az egész ázsiai lakosság is ugyanúgy átutazott európán mint ezek szerint az írások alapján a magyarok :DD

@midnight coder: húhú azért látszik hogy a "ne marjuk egymást gyerekek, szeressük egymást, és szavazzunk együtt a fideszre" szövegelésből 1-2 év alatt eljutottál már a ballibázásig. Még 1-2 év és eljutsz a @dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ (Je suis Irénke néni): -féle fröcsögésig :)

nu pagagyí 2015.06.28. 12:52:29

@midnight coder: Részvétem családodnak, osztozom lefejezett hozzátartozód miatti gyászodban, Je suis Gizi néni. De már ennek vége, meg van oldva! De mi van az UFO-kal? Ez ügyben mikor lép vezérünk? Mi lesz, ha bűnös nemtörődömsége miatt az éj leple alatt megkúrnak, átprogramozzák az agyad, parazitát ültetnek beléd vagy csak tönkreteszik a veteményest? Lehet, hogy őt már...?

Cang 2015.06.28. 12:56:40

Hónapokkal korábban is téma volt, hogy a menekülttáborok környékén életveszélyes kimenni este az utcára, a környékbeliek közfelkiáltással tiltakoztak a létesítmény ellen, de persze nem értek el ezzel semmit, semmibe vették a véleményüket. Úgyhogy nagyon is téma volt a menekültkérdés, csak a kedves blogger agyacskájához nem értek el a hírek.

BiG74 Bodri 2015.06.28. 12:58:19

Hogy hirtelen nagy mértékben megugrott a "bevándorlók" száma az nem gumicsont, hanem tény. Ahogy a fityisz ráugrott a kérdésre ( a legjobbkor jött neki) az viszont az abszolút baromság tárgykörébe tartozik.
Gratulálok azoknak is akik szerint az emberiesség nevében azonnal öleljünk mindenkit a keblünkre és kérjük maradjanak, de gratulálok azoknak is akik szerint nyugodtan hagyjuk megdögölni őket.
Jelenleg a gond ott van, hogy az élhetetlen környezet miatt tényleg menekülnek tízezrével az emberek. Ezek nagy többsége soha nem akart volna a gyökereitől eltávolodni. Ha nekem is azon kellene aggódni, hogy az ötéves gyerekem mikor kaszálja le egy állat ( például a kollégám aki szerint ide is kellene egy jó kis polgárháború) akkor elindulnék és addig mennék amíg legalább az életét nem kell féltenem. ( a másik barom meg azt mondta, hogy ő fegyvert fogna és védené a gyermekét. Kérdeztem: honnan veszel fegyvert, és lőszert? Amíg harcolsz ki eteti a családod és mivel? És ha nem sikerül elugrani a szomszéd lövedéke elől akkor majd ki védi meg a családod?)
A helyzet kezeléshez a legkevésbé sem az idegen gyűlölet ébresztgetésére van szükség, hanem értelmes emberek munkájára. De ez az ország az idióta politikusok és a hülye zombi pártdroidok játszótere, mit is várunk?

nu pagagyí 2015.06.28. 12:58:32

@dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ (Je suis Irénke néni): A liberálisok szerint az álláspont valószínűleg: "is", nem pedig ez vagy az. Sajnálatos, hogy a "színmagyarok" nem jönnek, hanem mennek.

eßemfaßom meg áll 2015.06.28. 13:00:04

döntsétek már el kedves európai értelemben liberális demokraták, hogy felcsútitörpecigányvajda Orbánc Viktátorék
a, "kreálnak egy mesterséges társadalmi problémát."
vagy
b, "Az orbánék minimum egy fél éve már tudtak a "helyzetről", CSAK NEM TETTEK SEMMIT bazmeg!"

mert a kettőt párhuzamosan tolni erősen rontják egymás hatásfokát

csak egy néző 2015.06.28. 13:04:52

@bértrollbosszantó_kovi1970:
"Fél év alatt mit tett az orbán rezsim?"

Miről beszélsz, még, hogy mit. Leraktak egy csomó alapkövet és ígértek annyi utat, autópályát, hogy a németek a fasorban sem lesznek és még olimpiánk is lesz. Ne legyél telhetetlen.

Alapkő letétel.
vimeo.com/130605104

nu pagagyí 2015.06.28. 13:06:54

@eßemfaßom meg áll: Mi liberálisok még tanulmányozzuk pártunk Központi Bizottságának e tárgyban megjelentetett álláspontját, ezért a zavar. Elnézést kérünk! Egyelőre csak személyes véleményemet tudom közölni, amelyért nem vállalok garanciát.

nu pagagyí 2015.06.28. 13:08:37

@csak egy néző: És még a Gripeneket is kipróbálták. Kár, hogy mire kéne, nem maradt egy sem.

BiG74 Bodri 2015.06.28. 13:12:28

@eßemfaßom meg áll:
A kettő teljesen összefér, még ha fel sem tudod fogni. A problémáról tudnak, de semmi kultúremberhez méltó, problémamegoldó tevékenységet nem folytattak, oszt egyszer csak gondoltak egyet és kreáltak belőle egy gyűlölet kampányt, ami szintén nem old meg semmit, de politikailag megint sikeresen melléjük állít néhány demagóg idiótát. Továbbá mi az, hogy rontják egymás hatásfokát? A lényeg tehát gondolkodás nélkül a lehető legsúlyosabbnak tekintett elv, vagy elvtelenség rendszert a másik elé dobni, mint a piros hetest, oszt vittem mindent, majd én vagyok a nyerőbb grimasszal bezárni a hallójáratokat és a saját elvtábor felé fordulva mutatni, mily nagyszerű egy vélemény bajnok is vagy.

Rudi Kató 2015.06.28. 13:16:41

A manipulációt ti alkalmaztátok csak rákurtatok mivel elege lett a népnek az aljas hazugságaitokból és vissza felé sült el már szarnak rátok az emberek! Keveritek még, de annál mélyebbre süllyedtek és csak kiröhögnek benneteket! Oda kerültök mint az "újságírói klub" az atv-én a szemétdombra!

turista a saját országában 2015.06.28. 13:20:51

@desw: "Mielőtt ilyen okosakat írsz, vess már egy pillantást a statisztikákra, hogy mikor ugrott meg az illegális határátlépők száma."

Hazudsz. Március.-áprilisban sem jöttek kevesebben. Olvass vissza akkori sajtócikkeket!

nu pagagyí 2015.06.28. 13:22:31

@Rudi Kató: Mit tegyünk, az ATV úgy látszik nem bírja a versenyt a hallatlanul sikeres közmédiával. Nem is tudom, nézi-e még valaki valamelyiket?

Nem azt mondták Feri hanem hogy menj a picsába 2015.06.28. 13:28:54

Rendben fogadjunk be nehany ezer menekultet, de csak ugy, hogy az elatasukat KIZAROLAG az mszp,dk es az mszp-sek, dk-sok maganvagyonabol fedezzuk. Es ha netan elfogyna ez a penz, akkor meg kirugjuk oket a picsaba az orszagunkbol, a tetves mocskos hazarulo mszp-vel dk-val egyutt.

nniicckk 2015.06.28. 13:31:42

Az biztos, az mszp jol megszopatta magat ezzel menekultuggyel, a nepszeruseguk, mar 8 % allatt van.

zobod 2015.06.28. 13:36:19

Saját szavazóitok sem értenek veletek egyet. Gondoljatok csak arra, mikor egy évtizede a határon túli magyarok elleni gyűlöletkampányt toltátok, sikerrel jártatok. Ha a szavazóitoknak a határon túli magyarok sem kellettek, akkor vajon afrikai, ázsiai, közel-keleti menekültek fognak kelleni?

desw 2015.06.28. 13:42:27

@turista a saját országában:

"Hazudsz. Március.-áprilisban sem jöttek kevesebben. Olvass vissza akkori sajtócikkeket! "

Csak neked, csak most!

http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo/elfogott-migransok-szama-lekerdezes?honap[value][year]=2015&honap[value][month]=6

midnight coder 2015.06.28. 13:43:53

@nu pagagyí: Az én hozzátartozóimat nem fejezték le. De mint liberósbolsi azért picit nagyobb részvétet mutathatnál azok iránt a hitsorosaid iránt akiket viszont igen.

midnight coder 2015.06.28. 13:51:07

@BiG74: 1. Arrafelé azért picit könnyebb lőszert is fegyvert szerezni mint itt. Nagyjából mindenkinek van, kb. olyasmi mint itt a mobiltelefon.
2. Bizony, a problémát azok az okos liberósok okozták akik elzavarták a diktátorokat. Merthogy egy olyan kultúrában ami még a felvilágosodottság, polgárosodás, stb. előtt van, bizony diktátorok kellenek a rend fenntartásához. Véreskezű diktátorok. Amilyenak az európai uralkodók is voltak. Na, ezeket nem kellett volna megdönteni.
3. De a dolognak az is a következménye, hogy az a csapat akik 500 évvel ezelőtti kultúrában élnek kb. úgy is fognak viselkedni, mint mi 500 évvel ezelőtt. Azaz ne várj a bevándorlóktól PC viselkedést ha elérik azt az arányt a népességben, ahol kihívást jelenthetnek a rendfenntartók számára. Ez kb. olyan 10% körül van.
4. A csónakon érkező négerre nincs ráírva, hogy üldözött vagy terrorista. És az sem, hogy azért üldözik-e mert a vesztes csapatba tartozik, vagy azért mert odahaza kiirtott egy fél falut.

desw 2015.06.28. 13:51:36

@BiG74:

"Ha nekem is azon kellene aggódni, hogy az ötéves gyerekem mikor kaszálja le egy állat ( például a kollégám aki szerint ide is kellene egy jó kis polgárháború) akkor elindulnék és addig mennék amíg legalább az életét nem kell féltenem."

Hát ez az!

"addig mennék amíg legalább az életét nem kell féltenem."

Akkor ezek a menekültek miért nem a LEGKÖZELEBBI biztonságos országa menekülnek? Vajon miért akarnak Németországba, Angliába, Svédországba vagy Norvégiába eljutni?

Kilóg a lóláb! Ezek csak élősködni akarnak a szoc.rendszeren, és az EU idióta, ha ezt tétlenül nézi.

Az EU-s országok a saját mocskukat sem tudják eltakarítani, döglődnek a szoc- és nyugdíjrendszerek, brutál államadósság mindenhol, erre importálni akarnak még pár milliónyi integrálhatatlan herét? Gratulálok!

nu pagagyí 2015.06.28. 13:56:51

@A megvalósult amerikai ólom..: Addig nem szólt a vészcsengő, amíg meg nem telt a száz főre tervezett menekültbefogadó intézményrendszer.

Korábban az országban nyugalom volt. Vasárnap elnéptelenedtek az utcák és terek, béke terült a városokra, a családok otthon hallgatták a déli harangszót és a népességszaporulatról elmélkedtek. A dolgos hétköznapokon csak itt-ott tűnt el némi nemzeti vagyon, privatizálódott vagy kiosztották jutalomként, de az is csendben folyt, nem irritálva a békés magyarokat.

Ebbe az idillbe sikított bele a vészcsengő. A bajt egy zárt platós teherautó lerobbanása okozta, amely korábban a radarokat kikerülve fénysebességgel mozgott. Az álló autóból idegenszerű lények bukkantak fel és ékes magyarsággal menedékjogot kértek a meglepett motoros rendőrtől, aki megállt megnézni mi ez a csődület.

A többi már történelem. Vezérünk rögtön kardot ragadott, intézkedett és átcsoportosított. A rezsicsökkentésre félretett pénzből egymilliárdért felébresztette a nemzetet, majd hadat üzent az EU-nak és a fejével öklön csapta őket. Ez az esemény a brüsszeli győzelem néven fog bevonulni a magyar történelmi emlékezetbe. Amíg Orbán a hátországot biztosította, Pintér tábornok mozgósította a rabokat és kosárfonás helyett drótfonásra állította át a rabgazdaságokat és megkezdődött a gyepűrendszer kiépítése.

midnight coder 2015.06.28. 14:14:55

@nu pagagyí: Ha már az UFO-knál tartunk, szerintem ha jönne egy rakás Alien és elkezdené felzabálni a lakosságot. és ez ellen a Patás fellépne, a magadfajta még az egyik alien szájában lógva is azt kiabálná hogy kamu vaklárma volt az egész amit a trafikmutyi leplezésére talált ki a Patás.

Gyurcsany F. 2015.06.28. 14:17:38

Ha kirugnank az orszagbol ezeket szar gyava SZOLGALELKU fasiszta magyarokat, akkor siman befogadhatnank a helyukre akar 100 millio afrikai menekultet is.

Pipas 2015.06.28. 14:18:39

@Sword: "Így működik a maffiaállam kommunikációja. Ha feltűnően hirtelen hozakodnak elő valami témával, akkor szinte biztosra vehető, hogy az egész csak egy mesterségesen gerjesztett probléma"

A bevándorlással kapcsolatos "kommunikáció" 90%-a az ellenzéktől és a külföldi liberálisoktól jön. Nagyjából annyi történt, hogy a komrány bejelentette a kerítésépítést aztán jött a három hetes hörgés meg gyalázkodás.

Ha csak álproblémáról van szó, akkor abba lehetne hagyni a hörgést. :)

A megvalósult amerikai ólom.. 2015.06.28. 14:19:55

@nu pagagyí: Az a legszebb az egészben, hogy egyáltalán nem érzékelitek, hogy mekkora pofonba szaladtatok bele ismét.
Nem értitek- nem is érthetitek-hogy a magyar társadalmat mennyire irritálja a megnövekedett illegális bevándorlás, és ezért életképtelen jelenleg a politikai bal. Egyszerűen saját elemi érdekeit sem képes felfogni, és továbbra is a belterjes kötelező ballib szövegeket nyomatjátok.
2013-ban, amikor a spanyolok megcsinálták a saját kerítésüket észak-Afrika felé a Népszava szerzői még megértően bólogattak, hogy hát nagy a migrációs nyomás Spanyolországon stb. Most meg támadják a magyar-szerb határon felállítandót. Annyira átlátszóak és buták..
A politikus meg tudod olyan, hogy kihasználja egy adott szituációban rejlő kommunikásiós hasznot. Amelyik nem így tesz, az a büdös életben nem kerül a hatalom közelébe..

sanyix 2015.06.28. 14:21:45

@Cang: hónapokkal ezelőtt az volt a téma, hogy a közelben élők azt HISZIK hogy veszélyes. Az emberek sokmindenben hisznek ami nem létezik, főleg ha valahonnan ezt hallják.

De lásd, ahogy írtad akkor sem foglalkozott a fütyisz vele, csak akkor amikor nyilvánvalóvá vált, hogy ha nem tesznek valamit, a jobbik a fejükre nő, akkor kapóra jött az erre épített hiszti.

@midnight coder: "szerintem ha jönne egy rakás Alien és elkezdené felzabálni a lakosságot. és ez ellen a Patás fellépne"

Az ellen orbán nem lépne fel, felajánlaná hogy hagyja az alieneket garázdálkodni, ha fizetnek x összeget, vagy hagynák hogy ő maradjon a vezér :D a gecit csak ez érdekli: pénz, haverok, és hatalom.

sanyix 2015.06.28. 14:24:18

@desw: "Kilóg a lóláb! Ezek csak élősködni akarnak a szoc.rendszeren, és az EU idióta, ha ezt tétlenül nézi."

Ezek szerint a magyarok is azért mennek nyugatra, hogy élősködjenek a szoc rendszeren? Én úgy hallottam azért mennek, hogy dolgozzanak normális bérért normális körülmények között, ami itthon nem igen megy.

tralalala 2015.06.28. 14:29:57

@bértrollbosszantó_kovi1970: tök jó nézni, ahogy az eddigi "nincs is menekültkérdés, ez az egész csak a fidesz gumicsontja" hogyan tud átváltani pillanatok alatt abba, hogy "ezt már régen lehetett tudni, eddig miért nem csináltak semmit?".

desw 2015.06.28. 14:33:54

@sanyix:

Fuss neki mégegyszer, tesókám! De most ne csak olvasd, hanem értelmezd is, amire válaszoltam.

midnight coder 2015.06.28. 14:46:57

@sanyix: Ja. Csak nekik ez annyival egyszerűbb, hogy van végzettségük, európai kultúrájuk és nyelvismeretük. A bevándorlóknak pedig - többnyire - nincs. Persze van egy hajszálvékony réteg akiknek igen, de abban a térségben pont az a probléma hogy az átlagpolgár finoman szólva nincs túlképezve.

midnight coder 2015.06.28. 14:48:42

@sanyix: A patás pedig most speciel pont fellépett az Alienek ellen. Ami a jóelvtársaknak szemmel láthatóan nemigen tetszik. Persze arra kíváncsi lennék, hogy vajon ha nem teszi, akkor a jóelvtársak mit lépnek ?

pukancs 2015.06.28. 14:52:57

Ki foglalkozott a menekültekkel két-három hónappal ezelőtt Magyarországon?
Elárulom: szinte senki. Néhány, a menekülteket istápoló civil szervezeten kívül senki. Még a Jobbik se igazán.

Januárban még Vona is lent volt a határnál, mert már akkor súlyos volt a helyzet, csak az MSZP Fidesz a szokásos struc politikát csinálta...

A megvalósult amerikai ólom.. 2015.06.28. 15:02:48

@sanyix: Nem érdemes egybe mosni a két dolgot. Mi EU-s tagország vagyunk, amelyen belül az egyik alapérték a munkaerő szabad áramlása. Amit csinálsz az kb. olyan, mintha egy mexikói bevándorlást ellenző texasinak azt mondanád, hogy "jó dehát te is vállalhasz munkát New Yorkban".
Másrészt a tőlünk kivándorlók között jóval nagyobb arányban van képzett munkaerő, mint a harmadik világból jövő illegális bevándorlók között..

pukancs 2015.06.28. 15:05:31

Hihetetlen a balosok strucpolitikája...
Miközben már rég túlnőtt orbánon is a dolog nemzetközi szinten.

És igen valószínű hogy a többi ország is kereítést fog felhúzni.

ezek az elmerogyant balosok/libsik még mindig azt hiszik, hogy tranzit ország vagyunk...de közben csak 1-2 ezer emberről van összesen szó egész évben, nincs semmi probléma velük, a bevándorlók jó lelkű, senkienk az égvilágon ártani nem tudó ártatlan bárányok akik felszentelt keresztény papként 5 EU nyelven beszélnek és egyszerre mérnök és agysebész.

(saját maguk alatt vágják a fát a balos pártok)

...mindezt egy olyan országban ahol a szomszédnak már a se tetszik ha szülinapos grill partit szervez az ember.

Egyszerűen a Baloldal/liberálisok megértek a pusztulásra.

desw 2015.06.28. 15:10:17

@A megvalósult amerikai ólom..: @midnight coder:

Arról nem is beszélve, hogy a drága ellenzék azt mondja, hogy azért kell segíteni a menekülteket, mert háború miatt menekülnek.

Szíriából és Líbiából egyből elmenekülnek a 4 ezer km-re lévő Svédországba, mer' az van a legközelebb. Világos!

@sanyix: Erre írtam én azt, hogy kilóg a lóláb.

röf 2015.06.28. 15:11:01

Hogy kerül ide szír, meg pakisztáni, meg marslakó....
Szervezetten utaztatják őket, a helyi liberálostobák meg tisztán politikai okokból -szóban- piszkosul pártfogolják őket.

nu pagagyí 2015.06.28. 15:11:13

@A megvalósult amerikai ólom..: Nem volt idő az érzékelésre, olyan gyorsan levezényelte a győztes csatát vezérünk. Mi még mindig a nemzeti konzultáció eredményhirdetésére várunk, hogy vajon milyen tanácsot is adtunk bizonytalannak tűnő vezérünknek. Hát, ha megpihen, talán majd megosztja velünk.

csak egy néző 2015.06.28. 15:11:17

@pukancs:
"..mindezt egy olyan országban ahol a szomszédnak már a se tetszik ha szülinapos grill partit szervez az ember.
Egyszerűen a Baloldal/liberálisok megértek a pusztulásra."

Ez aztán a logikus levezetés. Aztán mond már, van e akváriumod?

Bafana 2015.06.28. 15:19:24

@pukancs: "Néhány, a menekülteket istápoló civil szervezeten kívül senki. Még a Jobbik se igazán."
Kis világosság a sötétségben. 2013-ból!!:

www.youtube.com/watch?v=6IbdG5fZS1I

csak egy néző 2015.06.28. 15:20:06

@röf:
"Hogy kerül ide szír, meg pakisztáni, meg marslakó....
Szervezetten utaztatják őket, a helyi liberálostobák meg tisztán politikai okokból -szóban- piszkosul pártfogolják őket."

rewrite.origos.hu/s/img/i/1406/20140606facepalm.gif

nu pagagyí 2015.06.28. 15:27:15

@röf: Mégis hogyan jönnének? Ha voltál már nyaralni, akkor tudhatnád, hogy egyénileg több melóval jár a szervezés, mint egy arra szakosodott cég igénybevételével. Ki kellett volna koncessziózni a menekültszállítást és akkor Andy Vajna ismét jól járt volna. Persze a menekült szót is pontosítani kéne, az igazi menekültek száma elenyésző, többségük koszovói munkavállaló, akik európai értékekkel felszerelkezve próbálnak átsuhanni országunkon.

sanyix 2015.06.28. 15:28:41

@desw: Mit nem értesz? Valószínűleg a menekültek pont azért mennének nyugatabbra amiért a magyarok... hogy ne csak éljenek, hanem jól éljenek egy olyan országban ahol normális fizetést kapnak a munkájukért. Tudod ha én menekülnék én is ezt csinálnám. Akar a faszom letelepedni, és tök fölöslegesen nyelvet tanulni egy olyan lecsúszó országban mint görögország, szerbia, vagy magyarország. Ha már megyek, akkor jó helyre mennék, nem csak "tűrhetőre"...

@midnight coder: itt sincs túlképezve az átlagpolgár, hiszen akkor nem ilyen fütyisz, maszop, dk, szadesz szintű pártok közül válogatnának.

A "jóelvtársak"-nak tetszik a dolog, mert én úgy tudom, hogy a fideszes "elvtársak"(KISZ, MSZMP, munkásőr szökevények) azok a "jóelvtársak", míg a maszopos, dk-sok a rosszak.
Már eleve a "jóelvtárs" orbán viktor KISZ titkár úr dobta be ezt az egész dolgot, és pl Harrach Péter, és Fónagy János(aki egyébként az általatok nagyon gyűlölt kisebbséghez tartozik) MSZMP tagok is egyetértenek vele, na meg aRogán Anti KISZ titkár is.

pukancs 2015.06.28. 15:29:14

@csak egy néző:

Olvasni tudsz e?
Végig olvastad a teljes hozzászólásom?

Mert ez egy végkövetkeztetés volt.

nu pagagyí 2015.06.28. 15:31:47

@midnight coder: Most olyasmiről akarsz meggyőzni, amit tegnap még te se gondoltál és holnapra elfelejtesz?

pukancs 2015.06.28. 15:34:18

@Bafana:
így igaz
tudok róla, ez ne mosatni probléma....ez a baloldali liberális stucc politika eredménye

Az angolok is nem szórakozásból akarnak kilépni, 2011 előtt is sokan érkeztek bevándorlók. de 2-3 éve lassan csak özönlenek (ezért is félő hogy ha véletlenül visszapaterolják hozzánk a bevándorolókat az eu egész területéről (akik regisztráltan rajtunk keresztül jöttek be) akkor itt elszabadul a pokol az k. isten.

Brumm Brumi 2015.06.28. 15:42:28

"A magyarázat egyszerű: gyűlölni könnyebb, mint gondolkodni.
A magyar társadalmat gyűlöletre nevelik. "

Nücsak , nücsak...
Még a végén kanosszát járnak a ballibák beismeréssel a 2002-es ronwerber-gyurcsány-h.kovács lászló féle 23 millió románért és a 2004 december 5-i népszavazás elleni hisztériárért...

Igaz, ott "csak" szerencsétlen határon túli magyarokról volt szó és nem afágonról, koszovói albánokról, líbiaiakról, akiket oly látványosan "túlszeretnek" mostanában a ballibák.

midnight coder 2015.06.28. 15:47:58

@nu pagagyí: Én ezt a problémát már 10 éve is felvetettem fórumokon. Akkortájt az okos liberós olvtársak azzal érveltek, hogy hogy a fenébe érne ide a sok menekült Afrikából vagy a Közel-Keletről amikor szamárra se telik nekik nem hogy autóra, vagy pláne hajóra. Aztán valahogy most mégis itt vannak.

Bafana 2015.06.28. 16:00:05

@pukancs: 2013-ben a Fidesz volt hatalmon... Sok dolgot lehet a libásokra fogni, de ezt kivételesen nem.
Csak azért kerestem meg, mert vannak páran a poszteren kívül is, akik azt mondják, hogy ezzel a kérdéssel nem foglalkozott senki. De sajnos megint a Jobbiknak lett igaza.

nu pagagyí 2015.06.28. 16:01:17

@midnight coder: Na, most elárultad magad, tíz éve csak a 25 millió romántól retteghettél. Most már értem, miért dúl benned túlteljesítési buzgalom. Csak nem Pozsgay elvtárshoz vagy Szily elvtársnőhöz van szerencsém?

Netuddki. 2015.06.28. 16:09:40

@tralalala: "tök jó nézni, ahogy az eddigi "nincs is menekültkérdés, ez az egész csak a fidesz gumicsontja" hogyan tud átváltani pillanatok alatt abba, hogy "ezt már régen lehetett tudni, eddig miért nem csináltak semmit?"."

Tök jó nézni, hogy csak a pofátok jár...

nu pagagyí 2015.06.28. 16:20:09

@bértrollbosszantó_kovi1970: Ezek nem csak pofáznak! Már a helyi pártalapszervezetekben osztják le, ki kaphat majd koncessziót a drótvágó ollók árusítására.

midnight coder 2015.06.28. 16:22:41

@nu pagagyí: 10 éve is több dolgok voltak földön és égen mint az aktuálpolitika és a 23 millió román akiktől akkoriban a jóelvtársak riogatták a népet - jut eszembe, az nem volt véletlenül gyűlöletkeltő kampány ? Ezek a kérdések már elég régen aktuálisak, csak most érte el a dolog az átlagpolgár ingerküszöbét. De a kicsi négerek már 10 éve is szaporodtak mint a nyuszika, sőt 25 éve is, sőt 50 éve is. És igen, az emberben már akkor is felmerült a kérdés, hogy vajon meddig fog ez tartani, és mi lesz a vége.

Az, hogy egyeseknek a kis agyacskájában az egész problémahalmaz csak akkor realizálódik ha a Patás rámutat (sőt, igazából akkor sem), az már az illetők szegénységi bizonyítványa.

Kampfer 2015.06.28. 16:28:02

'Ki foglalkozott a menekültekkel két-három hónappal ezelőtt Magyarországon?

Elárulom: szinte senki.'

Hülye vagy! De nem baj... Vona már 2013-ban többször kijelentette, hogy Európára ki kell tenni a 'megtelt' táblát! 2014-ben gy lakossági fórumán pedig a saját fülemmel hallottam, ahogy kérdésre válaszolva sürgette a kérdés tárgyalását és a határőrség újraszervezését!

'A magyarázat egyszerű: gyűlölni könnyebb, mint gondolkodni.

A magyar társadalmat gyűlöletre nevelik.'

Mesélj, te nagy gondolkodó...! TE MIT CSINÁLNÁL? Jó, persze nácizni a legkönnyebb... Biztos jó dolog a gondolkodás, hiszen te qrvanagy gondolkodó vagy! A következő posztodban elmondhatnád, hogy TE MIT TENNÉL, ha a határon megjelenne 61000 vánszorgó és mosdatlan menekült, szeméthegyet. letaposott veteményt hagyva maga mögött...?
Vajon miért nem számítok tőled bármilyen értelmes ötletre...?! Pfff... Omg!
Kamp.

A megvalósult amerikai ólom.. 2015.06.28. 16:36:47

@nu pagagyí: Ennyi maradt neked: a gúny és az irónia. Más nem nagyon..De megértelek, nehéz érvelni a határ szigrítása ellen.

sanyix 2015.06.28. 18:13:01

@tralalala: most is a fütyisz gumicsontja. Nem most kezdődött, csak a fütyisz most fedezte fel, hogy jó lesz gumicsontnak :)
A jobbik foglalkozott vele, és hogy hogy nem, a fütyisz pont akkor talált rá amikor a jobbik elkezdte veszélyeztetni... micsoda véletlen.

vezér01 2015.06.28. 19:04:14

@dual824: Régi és bevált módszer megpróbálni nevetségessé tenni azt,amit nem tudunk megcáfolni. Sziriuszi csillaghajókkal poénkodni lehet,de ettől még tény marad,hogy "magyarnak" Árpád " megyer" nemzetsége után kezdtek nevezni minket,de a többiek / Nyék,kürt-Gyarmat, Tarján stb / nemzetség is ugyanazt a nyelvet beszélte és a hitviláguk is azonos volt,csakúgy,mint az itt élő "bennszülötteknek "Hogy magukat hogy nevezték,nem tudjuk,a rómaiak szarmatának ,a bizánciak türknek,a német krónikák hunnusnak mondták.

A megvalósult amerikai ólom.. 2015.06.28. 22:02:07

@midnight coder: Tanulj egy kis történelmet! Az avarok a magyar Honfoglalás táján már csak szorványban éltek a Kárpát-medencében. Ugyanis az avar-frank háborúban jórészt megsemmisült a népességük..
süti beállítások módosítása