B1 blogcsaládAntiszemita érvekkel tiltakoznak a holokausztoktatás ellen az érzékeny lelkű pázmányosok

2015. június 05. - Egyenlítő blog

A minap komoly vita alakult ki annak a cikknek a megosztása és véleményezése kapcsán, amely a Pázmányon tanuló, érzékeny lelkű hallgatók egy csoportjának tiltakozó leveléről szólt.

Miszerint nem tartják jó ötletnek, hogy kötelező tantárgy legyen egyetemükön a holokauszt témája. A következő megjegyzést fűztem a cikk elé:

„a nagyon ostobák…miért is vannak ezek a kurvára önérzetes nyikhajok egyetemen? Lehet, hogy egy érzékenyítő tréninggel kellene kezdeni náluk, már persze ha még van mit érzékenyíteni a lelkükben a hatalmas egójuk mellett....”

Mint magánember - mert ugye nem azt írja az accountom, hogy DA pszichológus - azt és úgy reagálok gyáva nyikhajok álszent nyavalygására és úgy minősítem őket, ahogy éppen úri kedvem vagy pillanatnyi kognitív állapotom engedi smile hangulatjel

De mondok rosszabbat is:

pszichológusként ennél keményebb szavaim is voltak már,

és lehet jönni hozzám panaszra, ha valakinek ez nem tetszik.

ppkehol.jpg

Most pedig reagálnék a levél több problémás részletére.

  • "A tantárgy témaköre nem a vallásra fókuszál (mint ahogy joggal tenné ezt egy esetleges zsidó, illetve más vallásokat bemutató hitéleti óra bevezetése), hanem olyan politikai állásfoglalást rejt magában, amellyel többségünk nem kíván azonosulni semmilyen formában."

Kérdezem én, milyen politikai állásfoglalásról beszélnek a levélírók? Valamint ezen az alapon szociológiát meg pszichológiát sem kellene kötelező elemként tanulniuk, hiszen az sem a vallásra fókuszál.

  • "Ezt a szemléletet ugyanis az izraeli külpolitika véleményformálásának is lehet értelmezni, mely sem jogszerűnek, sem humánusnak nem mondható például a palesztinokkal szembeni politika miatt."

Na ez az érvelés, túl azon hogy egy nagy rakás bullshit, bizony tipikus példája

a sorok közötti érvelési technikát használó antiszemita közbeszédnek.

Igen, bizony leírtam és kimondtam, jelzővel illettem ennek a levelet író, arctalan tömegnek a viselkedését.

  • "Bár a tárgy valóban a holokausztról szól, de ennek ellenére nem esik szó benne a cigányság, a homoszexuálisok és egyéb kisebbségek deportálásáról, illetve megsemmisítéséről. A magyarországi cigányság ugyanúgy elszenvedte a holokausztot, mint a zsidóság."

Most keverednek először ellentmondásba magukkal. Azt hiányolják (amiről egyébként fogalmuk sem lehet, mivel nem volt még ilyen órájuk, így nem tudhatják, hogy miről fognak majd ott beszélni), ami szintén nem tartozik a vallás témakörébe - noch dazu mindig sikoltoznak az ilyen érzékeny lelkű fiatalok, ha a téma nyilvánosságot kap (pl homoszexualitás).

  • "Célszerűbbnek érezzük egy 'Népirtások az emberi történelemben', vagy 'Népirtások a XX. században' nevű óra bevezetését, melyben egyenlő arányban jelennek meg a különböző nemzetek és (vallási, etnikai) kisebbségek ellen elkövetett erőszakos cselekményekről szóló tananyagok – hiszen a keresztény szellemiség az egyenlőség és tisztesség nevében ezt követelné meg."

Erről csak az jut eszembe, hogy remek, akkor kezdjük részletekbe menően a keresztes hadjáratok technikai, népirtási részleteinek elemzésével, de elmélyedhetünk az inkvizíció humanisztikus pillanatainak analízisében is.

  • "A hallgatók egy részét érzékenyen érinti az a kijelentés, mely szerint Ön az óra bevezetését a fokozódó antiszemitizmus miatt tartaná indokoltnak, hiszen egyetemünk hallgatóira nézve ez olyan, mintha antiszemitizmussal vádolnák őket és családjaikat. "

Ezt úgy nevezzük, hogy projekció. Azaz más valakit vádolok azzal a dologgal, miközben az adott dolog jócskán megvan bennem is. Szakmaiabban: a tudattalan konfliktus állandó cselekvésre készteti a projiciálót. Ez a mechanizmus a paranoid kórképekben alapvető:

a beteg ellenséget, üldöztetést vél ott, ahol nincs.

Tovább ezt nem is részletezném (lásd: Anna Freud elhárító mechanizmusok és hozzájuk kapcsolódó patológiák).

  • "Problémásnak érezzük továbbá, hogy a tárgy anyagát izraeli professzorok állították össze. Véleményünk szerint egy magyar egyetemisták számára készült kurzust a leginkább magyar kutatók képesek összeállítani, hiszen ők ismerik a helyi sajátosságokat."

Na itt megint az ostobaság ugrik elő. Mert ugye az úgy van, hogy mindenki csak a helyi sajátosságok tuti ismerője, végül is ez a szakmai kritérium a kutatókkal szemben. Ja nem.

Ez a mondat annyi ostobaságot rejt magában és olyan tudatlanságról és tájékozatlanságról árulkodik, hogy inkább azt javasolnám első körben a tisztelt levelet író többségnek, hogy olvassanak, tájékozódjanak. Hátha egyszer belőlük is válhat olyan nemzetközi szinten elismert kutató, aki nem csak saját háza tájékán ért valamihez.

Mivel a cikk ostobasági faktora pillanatok alatt túllépte az ingerküszöbömet, és még csak most kortyolgatom a reggeli izraeli neszkávémat, így bejezem a cikk további boncolgatását, meghagyva a lehetőségét annak, hogy még jobban darabjaira tudnám szedni ezt a rettentően ostoba és undorítóan gyáva kis levelet. Így legalább csak a fent említett jelzőkkel illetem a levélírókat és nem kell őket még jobban a földbe döngölni. Olvasni, tanulni sosem késő. Hátha egyszer ők is rájönnek erre.

Az érzékenység meg vagy kialakul, vagy vannak rá remek érzékenyítő technikák, amivel fejleszteni lehet.

Drelyó Ágnes, Pázmányon végzett pszichológus

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr677519956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mortullus 2015.06.05. 22:54:35

Nem engedjük, hogy ez az állandó és erőltetett zsidó vernyákolás rátelepedjen az életünkre, a mindennapjainkra. Mi kellene még, hogy végre befogjátok a pofátokat? Nem kellene ilyen intenzíven tesztelgetni a magyar népet, mert ennek megint nem lesz jó vége, és ti fogjátok húzni a rövidebbet.
Ha egy párt holnap megígéri, hogy letilt minden pénzt a holo filmekről, megemlékezésekről stb. arra fogok szavazni legközelebb. Meg arra a főpolgármester- jelölte aki eltakarítja végre azt a zsidó kuplerájt, amit összehordtatok a Szabadság- téren.

Pásztor Tibor · http://pasztortibor.hu 2015.06.05. 23:44:49

Csak kiegészítés: a Népirtások a XX. században, amit tárgycímnek javasolnak, véletlenül szó szerint megegyezik Lovas István egyik papíralapú nyomdai termékének (könyvnek mégsem nevezném) címével.

dr. Karap Gergő 2015.06.06. 00:34:44

Én több teljes vitát olvastam a FB-on Pázmányosok posztjai alatt. És igen sok életképes, méltányos alternatívát olvastam (nem kötelező, de emelt kreditszámú óra, előadás helyett -személyközelibb - gyakorlat). Ezért sem érzem kicsit sem találónak a rájuk akasztott dehonesztáló jelzőket. Kifejezetten büszke vagyok rá, hogy nem élből elutasítás volt a jellemző reakció, hanem a jobbító szándékú figyelmeztetések, javaslatok. Mindenki arccal-névvel vállalta a fórumon véleményét. Aki nem ott olvasta a vitát, azért nem látott arcokat, mert az adatvédelmi jogszabályok szigorú értelmezése miatt a képernyőfelvételeket közlő média kitakarta ezeket. Egyáltalán nem volt arctalan tömeg, még a szavazás is nyilvános volt.
Amúgy a pszichológus sosem az embert minősíti, maximum a cselekedetét. Ez azonban nemcsak a pszichológusok számára megszívlelendő: minden anyának, oktatónak, vezetőnek elmondják felkészítés során. Úgy látszik, az ötéves pszichológia képzés alatt nem hangzott el elégszer, hogy minden hallgató megértse, felfogja ennek súlyát, jelentőségét. Kár.
A vallásra fókuszálás felvetéséről: a tantárgy az általánosan kötelező, hitéleti tárgyak között kapott helyet, a Bibliaismeret, a Kereszténység alapjai tantárgy mellett. Ott rendszeridegen, mert nem vallásról szóló ismereteket ad át. Ez az érv bizony ül, még akkor is, ha nem tartalmi, csak formai érv.
A hallgatók a kizárólagosságot is joggal kifogásolják: minden ember élete egyformán értékes, minden erőszakkal kioltott emberi élet Isten alkotásának meggyalázása. Jó lenne, ha erre a témában megszólalók mindegyike visszaemlékezne,mert hogy a Pázmányon ezzel ellentéteset nem tanulhatott, az fix.
Továbbá. Egy népirtás kutatása nem tesz védetté a többi népirtás során követett módszertannal, trükkökkel, folyamatokkal. Ezt bármely józan ítélőképességű ember könnyen beláthatja. Ahogy azt is, hogy - mint a nemzetközi történelem mutatja - bármikor válhat bárkiből olyan csoport, ami útban van a hatalomnak, vagy egyszerűen bűnbakként kijelölhető.
Ha a tantárgy bevezetésének indoklása az lett volna, hogy a társadalmi feszültségek csökkentése, a békés keresztényi szeretet elmélyítése érdekében történik, az valóban nem lett volna politikai állásfoglalás. De nem ez történt. Az izraeli nagykövet szerint az indok a fokozódó antiszemitizmus. Ez pedig ellentétes a krisztusi tanítással: Jézus sehol nem mondta azt, hogy embertársaink egy részét jobban, vagy rosszabban kell szeretnünk. "Szeresd felebarátod, mint önmagadat." Nincs kivétel, különbségtétel. Nem véletlenül...
Politikai állásfoglalásról: ha tetszik, ha nem, a holokauszt politikai csatározások csúcsfegyverévé vált az elmúlt 25 évben Magyarországon, a világon még korábban. Ez alatt azt értem, hogy a politikai tábor egyik oldala hangosan követeli az önvizsgálatot/bűnbánatot a másik oldaltól, miközben politikai tőkét kovácsol az áldozatok gyászából, félelméből. “Szavazz ránk, mi megvédünk; ha a másik oldal kerül hatalomra, azonnal veszélyben az életed.” A másik oldal azzal tömöríti egybe táborát, hogy “az önbecsülésünk, az önazonosságunk forog kockán, ha állandóan egy kisebbség problémáival foglalkozunk saját nemzetünk sorskérdései helyett. Szavazz ránk, különben nem élheted meg saját önazonosságod, és örökre a bénító bűntudattal teszik lehetetlenné, hogy 500 év folyamatos megszállás után szabad lehess.” A tantárgy ilyen módon történő bevezetése ezt nem feloldani, hanem az első oldal javára eldönteni igyekszik.
Ugyanis az attitűdváltoztatásra a kötelező tantárgy bevezetése nem alkalmas. Arra a pszichológia szakon oktatott attitűd-változtatási technikák lennének alkalmasak, melyeket kollégáimnak is ismernie kell, ha eredményesen levizsgáztak szociálpszichológiából. Ezen technikák között kötelezővé tett oktatás - éppen tapasztalt eredménytelensége miatt - nem szerepel. Ha valaki tényleg kíváncsi rá, kérdezzen, és megmondom, hogy szakpszichológusként mit tartanék jóval eredményesebb módszernek.
A más véleményen lévő minősítése, nem helyettesíti érveinek tételes, tartalmi cáfolatát. Már nem a '90-es éveket írjuk, a magyar közbeszéd ennél fejlettebb, tapasztaltabb - a stigmázást nem veszi be. :)

dr. Karap Gergő
jogász, munka- és szervezet szakpszichológus, pszichológia szakos tanár - szintén a Pázmány pszichológia szakáról

Ejkekjetter 2015.06.06. 11:15:52

Engem az érdekelne, hogy amíg a Nemzetközi Auschwitz Bizottság olyan állásfoglalásokat tehet, hogy a túlélőknek tilos megbocsájtani, mivel pl mit tudják ők, hogy a meggyilkolt családtagjaik megbocsájtanának e (lásd Eva Kor esete), addig minek és mit akarnak bármilyen ilyen égisz alatt tanítani?!

tollas 2015.06.07. 16:51:06

Azt azért jó tudni, hogy a Pázmányon Drelyó Ágnes gondolkodású pszichológusokat képeznek. Jó lesz őket messzire elkerülni.

eßemfaßom meg áll 2015.06.07. 18:56:57

Nem tanácsos elfogultan nekiállni posztot írni

www.jaffe.hu/zsido_csaladsegito_szolgalat/ugyfelfogadas.html

Drelyó Ágnes, pszichológiai tanácsadó
Telefonszám: (1) 888-9403

Shopping 2015.06.07. 19:15:05

Én sem, de még az apám sem élt a holokauszt alatt.
Semmi közünk hozzá!!!!
Ne tömjék ÁLLANDÓAN a fejünket ezzel a témával!!
Kezeljék ugy, mint a történelem bármelyik másik eseményét!!!!
Szomorú, de a történelemben volt TÖBB szomorú esemény is.
No more holokauszt !!!! Elég volt
Thank you.
Akit érdekel foglalkozzon vele, de a 10 milliós lakosságot hagyjak már békén végre.

Frederick Zoller 2015.06.07. 19:25:01

Kinek mi baja lesz attól, hogy a holokausztról egyetemi szinten mélyebben tanul?
Mi a baj azzal, hogy egy egyetemünkön kötelező tantárgy lett? - Különösen, hogy a katolikus egyetemen tuti nem izraeli propagandát fognak nyomatni...

spike179 2015.06.07. 19:25:13

Jaffe.hu, ahol kritérium a fajvédelem.
Jó kis náci szervezet...

spike179 2015.06.07. 19:26:05

Jaffe.hu, ahol kritérium a fajvédelem.
Jó kis náci szervezet...

eßemfaßom meg áll 2015.06.07. 19:28:49

@Frederick Zoller: Azért azt ugye te is érzed, hogy rohadtul gyenge érv valami mellett, hogy "mi baja lesz attól, hogy tanulja"

Mary fucking Poppins. 2015.06.07. 19:30:07

ebben az ajvékolásban kb pont annyi tévedés, van, mint a hallgatók levelében. 1-1. a hallgatók viszont nagyjából kulturáltan tudtak megnyilvánulni, szemben a vörös tengeri gyalogos áltudóssal. 2-1 a hallgatóknak.

akit mostantól ajvékoláson érek face to face, azt szájon várom. megint kiprovokáljátok, mocskok.

négyláb 2015.06.07. 19:31:07

Bizony tollasnak igaza van, ideje volna megszűrni, kit vesznek fel a Pázmány Péter katolikus egyetemre. Az egyetem rektora persze nem hős, a karrierjét nem áldozza be egy figyelemfelkeltő lemondással, különös tekintettel arra, hogy ezzel a lépéssel nemcsak ettől az állástól válna meg, hanem élete végéig fekete listán lenne.... De egyébként kíváncsi lennék arra, hogy a rabbiképzőben vagy akár a Yad Vashemben is ilyen fontos-e mondjuk a Trianon által Magyarországnak okozott sérelmek oktatása, Kun Béla és társainak rémtetteivel együtt, mint most a katolikus egyetemen a holokauszt kötelezővé tett tanrendbe iktatása. Persze a kérdést nagy biztonsággal magam is meg tudom válaszolni...

Nicktolvaj 2015.06.07. 19:31:56

Ágikát nem vették fel valamelyik jónevű tel avivi egyetemre izraeli állami ösztöndíjjal, azért fanyalodott a katkó Pázmányra?

Vagy beépített ügynök volt?

♔batyu♔ 2015.06.07. 19:33:07

Már az eleve antiszemita, hogy tiltakoznak.

Amúgy a tiltakozásnak valami erőteljesebb formáját kellene választani, sztrájk ilyesmi. Mert ez a kötelező holokauszt oktatás, nagyon nagy gáz.
?ár az röhej, hogy tudományként kezelik, gondolom, csupa zsidó oktatóval, aki 90 előtt Marxizmus-t -Leninizmust oktatott ugyancsak vastag zsózsóért.

Nicktolvaj 2015.06.07. 19:33:13

Egyébként beleszarni a fészekbe, ahonann egykor kirepült a madárka, az tipikus... milyen is ... szokás?

♔batyu♔ 2015.06.07. 19:38:52

@Frederick Zoller: Az a bajuk, hogy e helyett tanulhatnának valami értelmesebbet is.

Nicktolvaj 2015.06.07. 19:40:45

@Frederick Zoller:

"Kinek mi baja lesz attól, hogy a holokausztról egyetemi szinten mélyebben tanul?"

Ha csak az nem, hogy rákapnak és gyakorlati képzést is akarnak.

Gáborom 2015.06.07. 19:46:41

Na és mi lenne, ha nem vallási és egyéb ideológiák irányítanák az emberek életét,hanem a józan ész? Ezt le sem merem írni. Viszont valóban igaz, hogy a huszadik század emberirtásaiból csak a zsidók elleni gaztettek kapnak már-már kínos , unos-untalan erőltetett nyilvánosságot, a kommunizmus jóval-jóval több áldozatáról szinte nem is illik szót ejteni - főleg nyugaton. Mint ahogy a történelem nem 1900-ban kezdődött, tudatos emberirtás korábban is volt bőven - például egyházi érdekekből, nemde? A posztoló csak az undorhoz járul hozzá amit azokkal szemben érzek, akik a zsidó áldozatokat ma is felhasználják saját céljaik érdekében. Kirekesztés ám az is, amikor csak a zsidókról kell - tehát kell - megemlékezni, másról nem.

röf 2015.06.07. 19:56:44

Új generációja jelent meg a holokauszt-túlélőknek.
(Mivel lassan már nehéz lesz elhitetni magukról, hogy akkor húsz évesek voltak, most meg ötven.
Szóval megjelentek az Auschwitzot anyaméhen belül, magzat formájában megjárt szerencsétlenek, akiket nyilván szintén kárpótolni kell.

Nicktolvaj 2015.06.07. 20:00:36

"pszichológusként ennél keményebb szavaim is voltak már, és lehet jönni hozzám panaszra, ha valakinek ez nem tetszik."

Végigolvasva még egyszer ezt az arrogáns, pökhendi posztot, amelyből egyaránt süt a megfelelési kényszer és az ÉRINTHETETLENSÉG tévképzete is, én teljes JÓINDULATTAL javasolnám a posztolónak, hogy játssza le magában képzeletben, mi lenne a szakmai szempontból helyénvaló reakciója arra a helyzetre, ha valaki tényleg a szaván fogná és felkeresné, hogy konfrontálódjanak a nézeteik.

Tiszteltetem Brüsszelet 2015.06.07. 20:03:24

Holokausztot eddig is oktattak minden egyetemistának, aki történelemből leérettségizett.

A zsidó poszter nyomulása hányingerkeltő. Ez nem izrael itt az lehet antiszemita akinek úri kedve úgy tartja.

A-tominator 2015.06.07. 20:04:56

Miért nem Trianonról oktatnak alaposabban??? Miért kell állandóan a holokausztot nyomatni??? Talán valami univerzális gyásznappá akarják tenni, ami elhalványít, háttérbe szorít minden más tragédiát a Földön? Pedig aki képes összefüggésekben gondolkodni, annak nyilvánvaló, hogy nem lett volna holokauszt, ha az első világháborút nem ilyen aljas rablódiktátumokkal zárják le!
Úgyhogy a magam részéről továbbra is Trianont tartom a magyarság legnagyobb tragédiájának és a nemzet golgotájának!

♔batyu♔ 2015.06.07. 20:09:48

@Nicktolvaj: Ja, a csaj is durva, de ez a Pázmány is az lehet, ahol az ilyen lányok "teremnek".

Ismerem ezt a típust és undorodtam tőle már a Kádár rendszerben is, ahogy a többiek is.

Le Orme 2 2015.06.07. 20:12:16

BOJKOTTÁLOM a Pázmány Egyetemet.

♔batyu♔ 2015.06.07. 20:22:29

@röf: Továbbá ott van a negyedfokú holokauszttúlélő. Azaz a nagyapjának az apja volt érintett.

Melee 2015.06.07. 20:25:56

"Problémásnak érezzük továbbá, hogy a tárgy anyagát izraeli professzorok állították össze. Véleményünk szerint egy magyar egyetemisták számára készült kurzust a leginkább magyar kutatók képesek összeállítani, hiszen ők ismerik a helyi sajátosságokat."

A Pázmányon eleve kötelező tantárgy a katolikus dogma, ami szintúgy külföldi, ergo nem értem mire ez a nagy hajcihő egy újabb kötelező külföldi dolog miatt.
Szerencsésebb lenne választható tárgynak? Lehet. De ha a Pázmányosoknak ennyi eszük van, hogy a kormány által utolsó választási mentsvárnak látott idegengyűlölet szárnya alatt akarnak érvényesülni, akkor ha megbetegszenek csak és kizárólag honilag kidolgozott gyógymódokkal, honilag feltalált és gyártott gyógyszerekkel kúrálják őket, hogy tartsák magukat az elveikhez.

wallenberg88051005 2015.06.07. 20:27:34

Nekem több gondolatom támadt:

1. Inkább olyan tantáry legyen, hogy a holokauszt kétséget kizáró tárgyi bizonyítékai (6 millió holttestnyi hamu, csont, gázkamrák falából vett mintákból a cianidok kimutatott vizsgálatok eredménye, az elgázosítás és elhamvasztás végrehajtásának fizikai, kémiai, biológiai, lehetségessége erőforrás igénye, annak rendelkezésre állása, mindezeket alátámasztó bizonyítékok, számítások, modellezések).

2. Egy mai pázmányos diák nem jobban felelős aholokauszt bűneiért, mint egy zsidó a bolsevizmus bűneiért, ismétlem nem jobban, ergo, ha ezeknek kötelező holokausztot tanulni a diplomához, akkor amazokat meg kötelezni kell a bolsevizmus bűneinek tanulására szintén a diplomához.

3. Az nemzetbiztonsági kockázat, ha egy külső agresszív állam nagykövete a minisztérium feje felett átnyúlva közvetlenül egy egyetem tanrendjét befolyásolja.

Tudományos libsizmus 2015.06.07. 20:29:16

Nem akarják észrevenni a tudjukkik, hogy a Holokauszt™ állandó felemlegetése és megítélésének büntethetővé tétele teljesen kontraproduktív és undort vált ki az emberekből. Választott nép. Persze. Ennyi eszük nincs.

ember100 2015.06.07. 20:29:33

Heló !
Emberek észnél vagytok ?
Miről beszéltek ?
Sajnos tényleg beszélni kell a holokausztról , mert a mai emberek felejtenek .Nem volt a történelemben még egy ilyen szervezett népirtás. Német "mérnökök , tudósok " azt tervezték meg hogy mennyi kalória kell egy embernek hogy kb. 3 hónap alatt halljon éhen , DE addig dolgozzon az IG farbennél , ha meghalt hogy lehet a legoptimálisabban elégetni , vagy bejött a vonat és jobbra balra , élsz , meghalsz és még sorolhatnám ! mi lenne ha a Te rokonaiddal történt volna ez ??
Na az ilyen emberek mint pl. a pázmányosok kell emlékezni életben tartani a holokausztot.

Tudományos libsizmus 2015.06.07. 20:31:31

@ember100:
"... életben tartani a holokausztot." Te mondtad.

♔batyu♔ 2015.06.07. 20:37:50

@ember100: ".Nem volt a történelemben még egy ilyen szervezett népirtás." Akkor olvasd el mondjuk Szolzsenyicin Gulág c. könyvét.

Saját magad vagy annak a baromságnak a cáfolata, amit te leírsz.
Itt nem az a probléma, hogy "sajnos beszélni kell a holokausztról", hanem az a probléma, hogy "sajnos" te nem olvasol.

A mai emberek pedig nem felejtenek, lám a zsidók palesztinai népirtása ellen is mennyien tiltakoznak.

Tiszteltetem Brüsszelet 2015.06.07. 20:39:23

'Emberek észnél vagytok ?
Miről beszéltek ?
Sajnos tényleg beszélni kell a holokausztról , mert a mai emberek felejtenek .'

Erre való a történelemóra, ami egyetemeken már nem divat, csak a történésszakon.

wallenberg88051005 2015.06.07. 20:40:51

@ember100:

"Nem volt a történelemben még egy ilyen szervezett népirtás."

Én kapásból tudok egy durvábbat. 1932-ben, tehát amikor Hitler még nem került hatalomra, akkor Sztalin parancsára néhány hónap alatt előre eltervezve szándékosan halálra éheztettek 7 millió szovjet állampolgárt az ukrajnai tagköztársaság területén, az akciót véletlenül pont egy zsidó bizonyos Kaganovics vezetésével hajtották végre.
Megspórolták a gázkamra építést, hatékonyabb de hosszabb szenvedést okozó tehát gonoszabb módon történt, a lakosságtól elvettek minden élelmet, megtiltották hogy próbáljanak szerezni, akit rajtakaptak hogy próbál élelmet szerezni azt ott helyben agyonlőtték, az emberek végül családtagjaik holttesteiből ettek, a gyermekek a földön fekve erőtlenül haltak éhen, közben a Szovjetunió abban az évben 5 millió tonna gabonát exportált, amely bőven elegendő lett volna hogy senki ne éhezzen.
Ez rögtön durvább mint az úgynevezett "holokauszt". Ezt például tanítani kéne zsidó fiataloknak, anélkül ne kaphassanak diplomát.

Tudományos libsizmus 2015.06.07. 20:46:44

Nekem ez a mondat tetszik a cikkben a legjobban:
"a beteg ellenséget, üldöztetést vél ott, ahol nincs."
Szegény Ágnesnek fel sem tűnik, hogy magáról beszél.

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2015.06.07. 20:50:05

"a Pázmányon tanuló, érzékeny lelkű hallgatók"

:D:D:D
a bulizósfiatalok? :D

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2015.06.07. 20:50:53

az a baj a nácikkal, hogy olyan károsak mint a szélsőlibsik

sanyix 2015.06.07. 20:55:06

@ember100: mit felejtenek? Heti 2 holokauszt emléknap van, minden tv adón holokausztos dokumentumfilmek vannak, és a rádióban is állandóan a holokausztról óbégatnak...

Persze amikor a kommunizmusról van szó, akkor annál "felejtsük el, régen volt" ;) és ezt általában a holokauszt huhogók szokták így mondani... furcsa egybeesés.

Tudományos libsizmus 2015.06.07. 20:55:52

@sanyix:
Mi a fene @sanyix, kezd megjönni az eszed?

lac1 2015.06.07. 20:55:59

Azt nem értem kedves Drelyó Ágnes, miért úgy írja alá, hogy Pázmányon tanult pszichológus?
Kíváncsiságból rákerestem az Ön nevére, és amit a közös jó barátunk gugli kidobott mint találat, az látszódik, hogy Ön vagy zsidó (ami amúgy speciel nem érdekel, le sem szarom) vagy ami rosszabb, filoszemita. Tehát értem az elfogultságát, csak azt nem értem, hogy miért nem meri felvállalni, vagyis pontosabban miért próbálja más kontexusba helyezni azt, ami Önt erre a véleményre sarkallta?

Che21 2015.06.07. 20:56:34

Ágika, ne görcsölj.

A hallgatók levele, indoklása teljesen rendben van, míg a te erőlködésed erősen fingszagú.

Tiszteltetem Brüsszelet 2015.06.07. 20:58:14

Nem vetődött fel eddig, de a kormánynak is megvan a felelőssége ebben.

A katolikus egyház bevétele nagyrészt közpénz, ebből próbálnak kötelező izraeli propagandát nyomatni a katolikus egyetemen. Persze lehet h később minden egyetemen, hiszen nehogy már antiszemita egyetemek is létezhessenek.

De nem végez mindenki egyetemet, úgyhogy lehetne minden állásinnterjún is egy első, holokauszt-szürő.

Te hiszel a holokausztban?

-igen.

Mennyire?

-nagyon.

Ok, ezután jöhetne a szakmai rész.

isti75 2015.06.07. 21:02:16

Az a baj ezzel az örörkös zsidö vernyakolassal, hogy eletben tartajak a gyülöletet! ha vegre befognak a zsidok a mocskos penzehes pofajukak a szaros holokausztjukkal együtt, elfelejtehetne mar a vilag a szörnyüsegeket. hanyingerem van mar attol hogy folyamatosan a mediabol a zsidok vernyakolasaval mossak az emberek agyat. valaki egyszer ezt megunja, bekattan, aztan tenyleg lesz megint min rinyalniuk a zsidoknak!!! Erre vartok???

Tudományos libsizmus 2015.06.07. 21:02:48

@♔batyu♔:
Tegnap is holokauszttagadott az egyik blogon. Az eszem megállt. Meg is néztem, nem lenyúlt nick-e, de nem, eredeti.

Hajdú Peter 2015.06.07. 21:04:21

Hu de kibaszottul elege van mar mindenkinek, az evi 365 napos, napi 24 oraban folyo holobuzulasbol.

♔batyu♔ 2015.06.07. 21:05:19

@lac1: Ja, ez valahol ugyanolyan kamu, mint az index tegnapi cikke, "felháborodott emberek már meg is rongáltak plakátokat".

Aztán persze kiderült, amit mindenki sejtett, párttag libsik "munkaidőben" rongálják a plakátokat.

isti75 2015.06.07. 21:07:34

@ember100: neked csak szimplan elgurult a gyogyszered, vagy fingod nincs mik törtentek a vilagban a zsidok nyavajgasan kivül???

isti75 2015.06.07. 21:10:35

@Hajdú Peter: Igen, kurvara elege van. Most ott tart a helyzet hogy tulfeszitik a zsidok a hurt. Egy felmeres szerint itt Ausztriaban is több mint 60%-a a megkerdezetteknek azt mondta elege van es soha többet nem akar hallani a holokausztrol. Na igen, Ausztria egy szabad orszag, Magyarorszag meg zsido gyarmat... Remelem a Jobbik valtoztatni fog ezen!

lac1 2015.06.07. 21:11:18

Megélhetési filoszemita bűnözők ezek, így akarnak a középpontba kerülni. De egyiket sem látom, hogy csomagot vinne a menekülteknek.

Tiszteltetem Brüsszelet 2015.06.07. 21:11:59

@isti75: Pont ez a cél.

A holokausztvallás egyik célja csak hogy büntudatban tartsa és megfejje a gójokat.

A másik célja hogy magukat a kiszsidókat tartsa rettegésben, mert ugye erre a nyomulásra mindenki pipa lesz, és akkor mondhatják a cionisták hogy lássátok zsidajok, a világ nagyon antiszemita.

Egyébként a holopropaganda már akkor is folyt, amikor Hitler még a kanyarban sem volt. www.youtube.com/watch?v=paNIlYasCvA

No business like shoa business!

dukeekud 2015.06.07. 21:13:19

"Célszerűbbnek érezzük egy 'Népirtások az emberi történelemben', vagy 'Népirtások a XX. században' nevű óra bevezetését,"

Azt nem szabad, mert akkor esetleg a jelenleg is folyo Palesztin nepirtasrol is beszelni kene.

isti75 2015.06.07. 21:14:50

@♔batyu♔: Az emberek 99%-a pont nem akarja bevandorlok eltartasaval terhelni az amugy is verzö Magyarorszagot. Orban ezt pontosan tudja, es mivel ez neki semmibe sem kerül, neki allt harsogni a nep velemenyet. Ellenkezö esetben akar zavargasok is kitörhetnenek az orszagban, igy meg nepszerüsiti magat a szavazok elött. Okos huzas, kettöt egy csapasra.

♔batyu♔ 2015.06.07. 21:15:59

@Tiszteltetem Brüsszelet: Pontosan így van, az üzlet mellett fontos cél a zsidó identitás megőrzése.

Tudományos libsizmus 2015.06.07. 21:18:30

@Tiszteltetem Brüsszelet:
Úgy tűnik, hatmillió a szerencseszámuk.

♔batyu♔ 2015.06.07. 21:20:53

@isti75: Orbán többször is tanújelét adta, hogy jó rá a miniszterelnöki jakó. Érdekes lenne, ha most. egy ilyen fontos problémánál bizonyulna rá nagynak.

Úgy tűnik, eléggé elszánt a megoldásban és jó látni, hogy a libsi ajvék teljesen hidegen hagyja.

Engem amúgy különösebben nem érdekel, hogy egy jó döntés meghozatalakor mi a motivációja. Félelem a néptől, félelem attól, hogy elveszti a hatalmat, Mo. felvirágzása, vagy mindhárom egyszerre. Egy biztos, most én nagyon örülök, hogy ő van most ott és nem mondjuk egy szervilis Gyurcsány.

funfun 2015.06.07. 21:24:08

Megnéztem a linkelt cikket, illetve a rektornak írt levelet. Aláírása: Az egyetem hallgatósága. Lehetett volna a bátor Sir Robin is, bár ő megnevezve futott el bátran.
Amúgy ez igen! Nem kispályáznak a levélírók, a teljes hallgatóság álláspontját (igen rövid idő alatt) megismerve írnak a rektornak. Észak-Koreából hosszan tartó, ütemes taps hallatszik idáig. Egyébként tudományos pályán alapvetés, hogy adatokat megfelelő kutatásra támaszkodva közlünk, vagyis nem vetjük csak úgy oda, hogy mindenki, ha nem is mindenki.
Ismerem a Pázmányt, vettem részt ott kiegészítő képzésen, okítottam is, hát nem kell a szomszédba szaladgálniuk egy kis antiszemitizmusért sem tanárok, sem diákok közül jó néhánynak. A legszebb az egészben, hogy kereszténységük abban merül ki, hogy a magyarság megtartó erejét látják benne, és a napi politika elvi alapját. Sem üdvtörténet, sem megváltás, sem hit. Ennyi.

Baloldali érték 2015.06.07. 21:27:51

Unni azért szabad a holokausztozást? Vagy "érzékenyítő" táborokba deportálják azokat akiket nem érdekel a holobiznisz emlékezetpropagandája?

♔batyu♔ 2015.06.07. 21:28:53

@funfun: Na most egy tiltakozó levél megírása a kötelező holokausztoktatás ellen, NEM ANTISZEMTIZMUS. Továbbá miért lényeges az, hogy páran ott antiszemiták? Gondolod, hogy a zsidók között nincsenek magyargyűlölők? Ilyen a világ, nincs jelentősége.

videki gyerek 2015.06.07. 21:29:34

VAJON A PALESZTIN NEPIRTASROL LESZ TANTARGY A PAZMANYON ????

♔batyu♔ 2015.06.07. 21:30:02

"A szélsőjobboldal vezeti a pártok népszerűségi listáját Ausztriában: jelenleg az osztrák választók 28 százaléka szavazna a bevándorlásellenes Osztrák Szabadságpártra (FPÖ), miközben az országos szinten kormányzó nagy pártokat, az Osztrák Szociáldemokrata Pártot (SPÖ) és a konzervatív Osztrák Néppártot (ÖVP) a szavazók 23-23 százaléka támogatja – derül ki a Der Standard osztrák liberális napilap hét végi számában közzétett felméréséből. "

Tudományos libsizmus 2015.06.07. 21:38:55

@Gáborom:
Ágnes bizonyára nem az "antiszemiták" táborát erősítette a Pázmányon, hiszen a világ az olyan, hogy vannak benne mindenféle népek.

Ágnes a soraiból ítélve inkább a libsi szcénében rendkívül trendi magyargyűlölet egyik élharcosa lehetett.

mortullus 2015.06.07. 21:46:09

@Tudományos libsizmus: Csak azt tudnám, hogy aki ennyire magyargyűlölő arról miért derül ki nagy százalékban, hogy zsidó is egyben?

Tiszteltetem Brüsszelet 2015.06.07. 21:47:10

@Tudományos libsizmus: Vagy lehet hogy nem is járt a Pázmány közelében sem.

2015.06.07. 21:53:17

@Baloldali érték: "Unni azért szabad a holokausztozást?"

Ez talán MÉG nem ütközik semmilyen paragrafusba, de azért náci titulust simán megkapod. Kezdik alaposan túladagolni ezt a témakört, így mostmár nemcsak az ultrajobb, hanem az átlag jóérzésű, politikasemleges embernek is kezd a fasza tele lenni az egésszel...

mortullus 2015.06.07. 21:53:27

@Tiszteltetem Brüsszelet: Hú ne mondj ilyet, mert feljelent ez is :)

De ha mégis ott végzett, mit akar egy zsidó katolikus egyetemen? Vagy az a Schwezoff Dávid? Miért volt ő katolikus kántor? Ezek beépülnek, hogy belülről bomlasszanak.

tralalala 2015.06.07. 21:53:28

:D
Tök jó, hogy nem is kell semmit írnom, mert leírja mindenki :)

♔batyu♔ 2015.06.07. 21:54:31

@Tudományos libsizmus: Igen, nagy jövő áll előtte. Sajnos.

mortullus 2015.06.07. 21:54:33

@Jankove: És valószínű pont ez is a cél. Mert ez a túladagolás előre kitervelt, jól szervezett és tudatos.

sanyix 2015.06.07. 21:55:13

@Tudományos libsizmus: nem kezd, eddig is megvolt. Csak te fütyiszesként nem bírod felfogni, hogy aki utálja a mutyipártodat az nem mindig gyurcsányista széllibsi "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"...

Tudod nekem önálló gondolkodásom van, nem pártokat követek ;)

Rudi Kató 2015.06.07. 22:00:15

A Pázmány már nagyon régóta zsidó egyetem amit ma már gátlástalanul ki is mondanak és hergelik vele a jó érzésű embereket! Amit propaganda céllal fognak immár kötelezően a gyerekek fejébe verni eltörpül azok mellett a népirtások mellett amit zsidó irányítás mellett bonyolítottak le a földön! Az indiánok kiirtása, a lenini bolsevizmus és a hitleri fasizmus mindegyik a zsidók terméke, ők is üzemeltették és napjainkban már saját kezűleg irtják a Palesztinokat, Ukránokat, Oroszokat, Afrikaiakat és minden olyan nációt akik fel merik emelni a szavukat a terrorizmusuk, népirtásuk ellen! Addig fogják a föld lakosságát idegesíteni amíg valahol elpattan a cérna és akkor senki nem lesz aki melléjük állna!

Tiszteltetem Brüsszelet 2015.06.07. 22:00:40

@mortullus: A katolikus egyház mindig a megszállók oldalára áll és nem csak Mo-n(pl. Habsburg-éra). A zsidókat a nemzetközisége vonzza.

Nyakas Kelvinisták, szevasztok!

Rudi Kató 2015.06.07. 22:03:54

@tollas:
Ezen ne csodálkozz az "oktatók" magyarul komisszárok döntő többsége zsidó! Úgy gondolom azután nincs miről beszélni!

Barbagáz 2015.06.07. 22:03:54

Annyira színvonaltalan ez a cikk, hogy nem sok értelme van bármit is hozzáfűzni, ezen a ponton viszont meg kell tennem:

"Na ez az érvelés, túl azon hogy egy nagy rakás bullshit, bizony tipikus példája a sorok közötti érvelési technikát használó antiszemita közbeszédnek."

Izrael állam nagykövete érte el, hogy legyen holotárgy, innentől kedve csak egy hozzád hasonló hülye nem tud a politikára asszociálni.
Ja és csak a hozzád hasonlók látnak ebben is "antiszemitizmust".
Jó esély van arra, hogy még az antiszemitizmus szó jelentésével sem vagy tisztában, de ezt inkább hagyjuk.

Tudományos libsizmus 2015.06.07. 22:10:04

@Tiszteltetem Brüsszelet:
Nekem 5 a szerencseszámom. Remélem, azt még nem büntetik.

♔batyu♔ 2015.06.07. 22:11:48

@Rudi Kató: Nagy lehet itt az antiszemitizmus, ha még a Pázmányon is zsidó az oktatók többsége.

Tudományos libsizmus 2015.06.07. 22:15:35

@sanyix:
Jaj nekem. Összepisálom már magam ezektől a tőről metszett libsi öntömjénezésektől, mint pölö: "Tudod nekem önálló gondolkodásom van". Ne fárasszál már bazdmeg a hülyeségeiddel, légy oly kedves.

mortullus 2015.06.07. 22:18:52

@Tudományos libsizmus: Viszont a nicktolvajlást valahogy szankcionálni kellene. Épp ma néztem az egyik blogon, hogy az egyik "rajongód" bekattan, akkor a rólad másolt nickével fröcsög és gyűlölködik.

Tudományos libsizmus 2015.06.07. 22:30:46

@mortullus:
Ne is mondd. Egy ízben pont itt az egyenlítő blogon, nem hülyéskedek, 10 (abból 5 lopott) nicken beszélgetett saját magával kb. egy órán keresztül. Bolond. Az a legjobb, amikor pölö @batyut lebassza egy lopott nicken, hogy miért más nickjét használja. Teljesen hülye az arc.

sanyix 2015.06.07. 22:31:57

@Tudományos libsizmus: pisáld, az legalább még egy bunkó, gondolkodásra képtelen fütyiszes egysejtűnek is megy :)

Mostmár megint libsi vagyok? Pedig előbb még azon lepődtél meg, hogy ellentmondtam a libsi dogmáknak. De a feldolgozás sikertelen, így visszatérés az alapbeállításhoz: nem ért egyet -> libsi.

@mortullus: tehát ugyan azt csinálja mint az eredeti? :D

Tudományos libsizmus 2015.06.07. 22:33:48

@sanyix:
Skizofrénia. Kérdezd meg Ágnest.

2015.06.07. 22:34:05

Miért nem a Közgázon (ja, persze, Corvinus) vezetik be? Ott legalább hozzá is tudnak szólni a témához.

blaubner 2015.06.07. 22:34:11

azt nem erti meg a baloldal, hogy pont az ilyen, szakmaiatlan, gusztustalan, gyuloletkelto kommunikacio miatt - mint amilyen ez a poszt - utaljak oket az emberek, es akarmit is csinal orban, akkor se ker senki a baloldalbol. de ezt szemlatomast fel se tudjak fogni, sot az ilyen elmehaborodott poszterek meg a nevuket is adjak hozza.

Tiszteltetem Brüsszelet 2015.06.07. 22:35:56

@sanyix: Gondolom te írtad a posztot is, meg még pár másikat ma.

Gratula, lehetnél akár kormányszóvivő is ha a kedvenceid nyernének.

sanyix 2015.06.07. 22:39:52

@Tudományos libsizmus: nem skizofrénia, egyszerűen, én egyaránt gyűlölöm a hazaáruló szarállatokat: tehát tolvaj pártodat, és a másik tolvajbandát a "széllibsiket", és a hozzájuk tartozó ajvékoló "túlélőket" is ;)

Igazán egyszerű ez, csak a magatokfajtának feldolgozhatatlan, akik rosenfelt matyi és kádár bácsi pöcsén nevelkedtetek ;)

sanyix 2015.06.07. 22:40:49

@Tiszteltetem Brüsszelet: melyik posztot, milyen kedvenceim? Neked sem megy az olvasás?

mortullus 2015.06.07. 22:41:27

@sanyix: és akkor kiket nem gyűlölsz? :)

sanyix 2015.06.07. 22:43:13

@mortullus: Csak az ország ellenségeit utálom, senki mást ;)

ember100 2015.06.07. 22:46:06

@Tudományos libsizmus:
Helló !

Jogos , pongyolán fogalmaztam :(
DE a lényeget ugye érted ?
Nem szabad felejteni !

2015.06.07. 22:47:17

Szerintem az a stílus, amit a blogger mint a tantárgy támogatója megenged magának, a legsúlyosabb érv a tantárgy bevezetése ellen. Ezek a szerencsétlen diákok pontosan ez ellen a hatalmi arrogancia ellen tiltakoznak, legfeljebb nem a legügyesebben.

Amúgy megnéztem Drelyó Ágnes profilképét a fb-on. Sokat elárul magáról. Nem gondolkodott még el azon, tisztelt Drelyó Ágnes, hogy szüksége lenne egy pszichológusra? És ezt most nem egy magas labda, amit lecsaptam. Az Ön által feltett képről sugárzik a gyűlölet, a kudarc, a női frusztráció. Szerintem Ön boldogtalan, és ezért másokat hibáztat.

ember100 2015.06.07. 22:49:25

@isti75:
Helló !

Most a történelemről beszélünk !
De most még az ISIS , Boko Haram... sem csinál akkora vérontást mint a németek a zsidókkal és más nációkkal.

Tudományos libsizmus 2015.06.07. 22:49:54

@sanyix:
Gyanús vagy te nekem @sanyix. Rosenfeldezel itt nekünk, ajvékolnak a túlélők, csak így idézőjelben a túlélők öcsém, meg utálod az ország ellenségeit, oszt a nácikról hallgatsz, mint a sír. Kezdem ám már kapisgálni, honnan fúj a szél!

Mikrobi 2015.06.07. 22:50:54

De egy primitív állat ez a Drelyó Ágnes -.- Remélem, állatpszichológus.

Tudományos libsizmus 2015.06.07. 22:51:36

@ember100:
Természetesen értem a lényeget. Nyilván nem úgy gondoltad.

ember100 2015.06.07. 22:52:19

@sanyix:
Hellló !

Miért is ?? Nem tanítanak történelmet ?

sanyix 2015.06.07. 22:52:39

@Tudományos libsizmus: nocsak, sikerült kinyitni a történelemkönyvet, és meglegyeztek a lapok? Csak nem rájöttél hogy a náci pártok 45-ben megszűntek? :)

sanyix 2015.06.07. 22:54:44

@ember100: én úgy emlékszem, hogy általános, és középiskolába még tanítanak történelmet. Mit miért?

mortullus 2015.06.07. 22:55:58

@Mikrobi: Szerintem csak egy harmadik generációs holokauszt túlélő, és kevesli a havi kárpótlási pénzt.

Tudományos libsizmus 2015.06.07. 22:59:10

@sanyix:
Figyelj. Ezt Ágnesnek is megírnád?

kvadrillio 2015.06.07. 22:59:27

velvet cikk...holomódra...

A holokausztpornómegosztó oldalak előtt is voltak olyan eszközök, amiknek köszönhetően bárki gyorsan kielégülhetett, igaz, nem volt akkora a választék, mint manapság, és nem is lehetett olyan könynen elérni. A holokausztpornómagazinokat és VHS-kazettákat a holokausztpornóklipek követték, amiknek hála ma már nem lehet eleget beszélni arról, mennyire káros lehet mentálisan, ha valaki napokat tölt el a Pornhubon, a farkával a kezében. A holokausztpornó márpedig az életünk része, ha tetszik, ha nem. De van olyan lehetőség is, amivel meghúzható a határ, még mielőtt a függőség kialakulna.

A Lifehacker blog egyik szerzője szerint a mértékletességben rejlik a titok, a blogger harminc perces idősávokat határoz meg, ami után a holokausztpornónézőnek rá kell vennie magát arra, hogy befejezze, amit csinált. Ha kell, akkor a Self Control applikációval, de valahogy el kell érnie, hogy abbahagyja a kitűzött időben a holokausztpornózást. Azt is tanácsolja, hogy a kontroll akkor is működhet, ha valaki csak hétvégén, vagy csak a partnerével néz holokausztpornót.
shutterstock 211212901

A blogger szerint érdemes nagyobb szüneteket tartani, még akkor is, ha valaki kényelmesen elvan a holokausztpornóval, és nem érzi úgy, hogy képtelen anélkül egy napot is kibírni. Pár hetes, hónapos kihagyások után is lehet holokausztpornót nézni, az tényleg mindig lesz, bármikor elérhető, bármilyen napszakban. A hosszasabb szünetekben érdemes megfigyelnie, mennyire változik a szexuális vágya, valószínűleg jóval nagyobb lesz a libidója.

Azt is érdemes folyamatosan figyelembe venni, hogy a holokausztpornófilm is csak film, amit valaki megrendez, amit valaki megvilágít, és ahol a szereplőknek parancsra kell élvezniük. Ahhoz, hogy pár percig tökéletesen nézzen ki a megrendezett dugás, órákon át forgatnak, amit aztán megvágnak. A szexológus szakember szerint ha a mértékletességet és a holokausztpornófilm filmszerűségét figyelembe veszi a holokausztpornófogyasztó, kordában lehet tartani a kóros maszturbálást. „Tudni kell mértéket tartani, és jó, ha tisztában van vele, hogy ez film. Megrendezett, retusált, kész termék. Az, mértékletesség foka személyre szabott. Önmagát kell mindenkinek megtapasztalnia, mennyi az, ami még nem megy a kapcsolatai kárára" – mondta a Velvetnek Tóth-Horváth Gábor szexológus.

Fontos néha objektíven nézni a szokásainkat, és ha úgy látjuk, hogy szükséges a változás, meg kell lépni. De jó tudni, hogy nem kell azonnal lemondani egy életre a pornóról, együtt is lehet élni azzal.

Ha függő volt, és sikerült megszabadulnia a holokausztpornófüggéstől, írja meg történetét a velvetszex@mail.index.hu e-mail címre.

Tudományos libsizmus 2015.06.07. 23:00:58

@mortullus:
@sanyix barátunk újítása nyomán a túlélő kifejezést idézőjelbe kell tenni.

ember100 2015.06.07. 23:02:45

Helló !

Tudtam hogy amikor megírtam a kommentet ez lesz :)
A sok agyatlan ugrani fog és beszólogat :)
De észérveket , cáfolatot az írásomra nem láttam , csak nyavalygást hogy így sok úgy sok a holokauszt , trianon , 56 ..nem sok :)
De azt vágjátok hogy több százezer MAGYAR halt meg a haláltáborokban ?
Agyatlanok !!!!

szkepi 2015.06.07. 23:03:37

idegengyűlölő náci ország volt ez mindig és az is lesz. Ezért tart ott, ahol tart és ezért nem tud semmit felmutatni, ha a zsidókat leszámítjuk.
szánalmas

2015.06.07. 23:06:42

@♔batyu♔: Az persze fel sem merül mosott agyadban, hogy ugyan miért és ki tette /tette volna KÖTELEZŐVÉ a holokauszt oktatást?
Pázmány?

mortullus 2015.06.07. 23:07:09

@ember100: Magyar? Én úgy tudtam zsidókat hurcoltak el a munkatáborokba.

sanyix 2015.06.07. 23:07:57

@Tudományos libsizmus: minek? az is olyan agyatlan hülye mint te, hiába való fáradozás lenne a tényeket felhozni ;)

mortullus 2015.06.07. 23:08:05

@szkepi: Te is Kanadából? Akkor nyald ki a kertész ákos seggét jó fényesre!

önhordó 2015.06.07. 23:08:07

Ágikám némi igazságod van de nem kellett volna minden pontot véleményezned mert nekik is

Tudományos libsizmus 2015.06.07. 23:10:53

@szkepi:
Tetszik, amikor a libsi az egyik mondatában nácizik, a következőben meg nyomja a rasszista dumáját.

sanyix 2015.06.07. 23:11:59

@szkepi: az. A cionzsidók meg felsőbbrendűek, ők a legjobbak, a gój pedig szolganép, nem is emberek... csak azok a goonosz náczyk köpnek a levesbe az intoleráns kirekesztő hozzáállásukkal, akik nem fogadják el ezt :)

@ember100: én legutóbb már milliót hallottam. Hogy nem tudsz erről? Ez már súrolja a náczyság küzöbét!

bbwd 2015.06.07. 23:16:20

ritka primitív poszt, ahogy már rávilágítottak többen.

csak egy megjegyzés: már izrael állam politikájának a bírálata is antiszemitizmus lenne ?

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2015.06.07. 23:18:29

"Antiszemita érvekkel tiltakoznak a holokausztoktatás ellen az érzékeny lelkű pázmányosok"
Avagy "Hogyan lőjünk orbitális öngólt már az érvelési elemzésünk címében is":
a.te.ervelesi.hibad.hu/naci-kommunista-liberalis-kartya

A maradék még ennyit sem érdemel, pl. az "önellentmondást" simán képtelen volt értelmezni a szerző (lehet, hogy inkább egy "Szövegértés" tárgyat kéne bevezetni a pszichológián?), az egész egy frusztrált, összehányt kötözködés.

Mondjuk miért is várnék többet egy MSZP-csicskablogtól...

nick: 2015.06.07. 23:18:36

igazságtalan, érzéketlen bunkó a posztoló
emberileg 0

kvadrillio 2015.06.07. 23:18:46

A Debrecenben magalakult Ideiglenes Magyar Nemzeti Kormány belügyminisztere, Erdei Ferenc, azon jelentés hatására, amelyet Békés megye alispánja intézett hozzá e tárgyban, érintkezést keresett és talált a szovjet főhadiszálláshoz, amely - bizonyára a már megindult fegyverszüneti tárgyalásokra való tekintettel - hozzájárult ahhoz, hogy a folyamatban lévő munkaerőmozgósítási akcióba bekapcsolódva az Ideiglenes Magyar Nemzeti Kormány érvényesíthesse szempontjait. A magyar belügyminiszter 1945. január 5-én adott értesítést erről a megállapodásról, megjelölve „rendeletében" az igénybevétel alól mentesítendők kategóriáit. Megbízottja, Szobek András Békés megyei főispán, hamarosan meg is jelent a helyszínen, nyugtatgatta a kedélyeket, de a kiszállítandók listájának a szovjet katonai parancsnokokkal közös felülvizsgálatára s az ennek során igazoltak mentesítésére nem került sor: a jórészt államvédelmi alakulatokhoz tartozó szovjet tisztek és katonák a listára felvettek gyűjtőhelyekre kísérését, bevagonírozását, elszállítását haladéktalanul végrehajtották. Egyes vidékeken a gyűjtőhelyekre terelésben az ország területére behatolt jugoszláv partizánok is részt vettek. A Békés megyei kommunisták elfogadták bár, hogy a Szovjetunió mint győztes hatalom a legyőzött németekre akarja hárítani az újjáépítés terhének jelentős részét, de kifogásolták, hogy a német munkaerő megszerzésére irányuló akció magyarországi lebonyolítását nem az egyedül illetékes magyar kormányra bízzák, s hogy önkényes eljárásuk olyan német származásúakat is tömegesen érint, akik „beolvadt jó magyar emberek". Kimondották, hogy ily módon „ugyanolyan igazságtalan és tragikus sérelem éri a magyar népet, az ország testét, mint annak idején a zsidó származású magyarok tömeges elhurcolásával", és hogy ez a dolog a Szovjetunió iránti rokonszenvnek „valósággal a sírját ássa meg". Ha a Szovjetunió „ilyen bánásmódban, ily kevés megértésben és méltányosságban részesít bennünket, akkor úgy hisszük, aligha fog sikerülni az új, szabad s független, demokratikus Magyarország fölépítése" - s mint zárójelben hozzátették - „még kevésbé a szocializmus ügyének diadalra juttatása." Német származású szocialisták elhurcolásáról is tudunk, sőt olyan helyi kommunista vezetőről, akit hajlandó lett volna a szovjet parancsnok mentesíteni, de az vállalta elhurcolásra kijelölt társai sorsát.

Az akció lebonyolódott már a magyar fegyverszüneti egyezmény 1945. január 20-i aláírása előtt, s az egyezmény szövegében semmi sem utal arra, hogy Magyarországnak munkaerő rendelkezésre bocsátásával is kell jóvátételt teljesítenie. Éppen a magyar fegyverszüneti egyezmény megkötésének napján tájékoztatta csak a szovjet külügyi népbiztos, Majszkij, az amerikaiak moszkvai nagykövetét, Harrimant, arról, hogy a Szovjetunió német férfi és női munkaerő évekre szóló tömeges igénybevételét is a jóvátétel nélkülözhetetlen részének tekinti. A romániai, jugoszláviai német munkaerőnek a magyarországival egyidőben végrehajtott elhurcolása ekkor már szintén befejeződvén, az Odera-Neisse vonaltól keletre eső területek németsége „igénybevételének" megkezdése előtt történt a szövetséges hatalmak felé az első ilyen vonatkozású szovjet közlés. Az 1945. február 4-11.-i jaltai konferencián Sztálin megkapta Churchill és Roosevelt hozzájárulását a németek Szovjetunióbeli jóvátételi újjáépítő munkára való felhasználásához.

A Német Vöröskereszt adatai alapján összesen 874000 német polgári személy Szovjetunióbeli munkára hurcolásáról tudunk, ezek közül 75000 a Romániából, 30-40000 a Jugoszláviából, és 30-35000 a Magyarországról elhurcolt német polgári személyek száma. Amikor egyes magyarországi kiadványok 60-65000-re becsülik a Szovjetunióba hurcolt magyarországi németek számát, nem eléggé világosan különböztetik meg - pedig erre a Német Szövetségi Köztársaságban már az ötvenes évek közepén rámutattak hivatalos kiadványok -, hogy közülük mintegy 30000 hadifogolytáborba került, és nem jóvátételi munkatáborba. Már itt és ekkor utalás történt arra, hogy a Magyarországról hadifogolyként vagy munkaszolgálatra polgári személyként elhurcoltak - összesen 600000 ember - 10%-a volt német, ami meghaladja ugyan az ország összlakosságában elfoglalt arányukat, mégis vitathatatlanná teszi, hogy döntő többségükben nem németeket, hanem magyarokat hurcoltak ki a Szovjetunióba.

A dolog természeténél fogva jogosan beszélhetünk kényszermunkáról, mégis azok a munkatáborok, ahol a jóvátételi munkára kényszerítettek dolgoztak, nem voltak - büntetőtábor értelemben - kényszermunka-táborok: ez utóbbiakba szovjet bíróságok által kényszermunkára ítéltek kerültek. A Magyarországról elhurcoltak közül többen is erre a sorsra jutottak, de ez nem kifejezetten a jóvátételi munkára hurcolt magyarországi németekkel, hanem általában magyarországi gyanúsítottakkal, kémkedéssel vádoltakkal, és más, többnyire koholt vádak alapján elítéltekkel fordult elő. A jóvátételi munkára hurcolt magyarországi németek - bármennyire is nehéz - táborkörülményei

sanyix 2015.06.07. 23:21:21

@bbwd: hol élsz te, hogy még erről nem tudsz? Izrael bírálata minden esetben antiszemitizmus, sőt általában a zsidó származással nyíltan büszkélkedő emberek bírálata is.

kvadrillio 2015.06.07. 23:22:28

A Debrecenben magalakult Ideiglenes Magyar Nemzeti Kormány belügyminisztere, Erdei Ferenc, azon jelentés hatására, amelyet Békés megye alispánja intézett hozzá e tárgyban, érintkezést keresett és talált a szovjet főhadiszálláshoz, amely - bizonyára a már megindult fegyverszüneti tárgyalásokra való tekintettel - hozzájárult ahhoz, hogy a folyamatban lévő munkaerőmozgósítási akcióba bekapcsolódva az Ideiglenes Magyar Nemzeti Kormány érvényesíthesse szempontjait. A magyar belügyminiszter 1945. január 5-én adott értesítést erről a megállapodásról, megjelölve „rendeletében" az igénybevétel alól mentesítendők kategóriáit. Megbízottja, Szobek András Békés megyei főispán, hamarosan meg is jelent a helyszínen, nyugtatgatta a kedélyeket, de a kiszállítandók listájának a szovjet katonai parancsnokokkal közös felülvizsgálatára s az ennek során igazoltak mentesítésére nem került sor: a jórészt államvédelmi alakulatokhoz tartozó szovjet tisztek és katonák a listára felvettek gyűjtőhelyekre kísérését, bevagonírozását, elszállítását haladéktalanul végrehajtották. Egyes vidékeken a gyűjtőhelyekre terelésben az ország területére behatolt jugoszláv partizánok is részt vettek. A Békés megyei kommunisták elfogadták bár, hogy a Szovjetunió mint győztes hatalom a legyőzött németekre akarja hárítani az újjáépítés terhének jelentős részét, de kifogásolták, hogy a német munkaerő megszerzésére irányuló akció magyarországi lebonyolítását nem az egyedül illetékes magyar kormányra bízzák, s hogy önkényes eljárásuk olyan német származásúakat is tömegesen érint, akik „beolvadt jó magyar emberek". Kimondották, hogy ily módon „ugyanolyan igazságtalan és tragikus sérelem éri a magyar népet, az ország testét, mint annak idején a zsidó származású magyarok tömeges elhurcolásával", és hogy ez a dolog a Szovjetunió iránti rokonszenvnek „valósággal a sírját ássa meg". Ha a Szovjetunió „ilyen bánásmódban, ily kevés megértésben és méltányosságban részesít bennünket, akkor úgy hisszük, aligha fog sikerülni az új, szabad s független, demokratikus Magyarország fölépítése" - s mint zárójelben hozzátették - „még kevésbé a szocializmus ügyének diadalra juttatása." Német származású szocialisták elhurcolásáról is tudunk, sőt olyan helyi kommunista vezetőről, akit hajlandó lett volna a szovjet parancsnok mentesíteni, de az vállalta elhurcolásra kijelölt társai sorsát.

Az akció lebonyolódott már a magyar fegyverszüneti egyezmény 1945. január 20-i aláírása előtt, s az egyezmény szövegében semmi sem utal arra, hogy Magyarországnak munkaerő rendelkezésre bocsátásával is kell jóvátételt teljesítenie. Éppen a magyar fegyverszüneti egyezmény megkötésének napján tájékoztatta csak a szovjet külügyi népbiztos, Majszkij, az amerikaiak moszkvai nagykövetét, Harrimant, arról, hogy a Szovjetunió német férfi és női munkaerő évekre szóló tömeges igénybevételét is a jóvátétel nélkülözhetetlen részének tekinti. A romániai, jugoszláviai német munkaerőnek a magyarországival egyidőben végrehajtott elhurcolása ekkor már szintén befejeződvén, az Odera-Neisse vonaltól keletre eső területek németsége „igénybevételének" megkezdése előtt történt a szövetséges hatalmak felé az első ilyen vonatkozású szovjet közlés. Az 1945. február 4-11.-i jaltai konferencián Sztálin megkapta Churchill és Roosevelt hozzájárulását a németek Szovjetunióbeli jóvátételi újjáépítő munkára való felhasználásához.

A Német Vöröskereszt adatai alapján összesen 874000 német polgári személy Szovjetunióbeli munkára hurcolásáról tudunk, ezek közül 75000 a Romániából, 30-40000 a Jugoszláviából, és 30-35000 a Magyarországról elhurcolt német polgári személyek száma. Amikor egyes magyarországi kiadványok 60-65000-re becsülik a Szovjetunióba hurcolt magyarországi németek számát, nem eléggé világosan különböztetik meg - pedig erre a Német Szövetségi Köztársaságban már az ötvenes évek közepén rámutattak hivatalos kiadványok -, hogy közülük mintegy 30000 hadifogolytáborba került, és nem jóvátételi munkatáborba. Már itt és ekkor utalás történt arra, hogy a Magyarországról hadifogolyként vagy munkaszolgálatra polgári személyként elhurcoltak - összesen 600000 ember - 10%-a volt német, ami meghaladja ugyan az ország összlakosságában elfoglalt arányukat, mégis vitathatatlanná teszi, hogy döntő többségükben nem németeket, hanem magyarokat hurcoltak ki a Szovjetunióba.

kvadrillio 2015.06.07. 23:23:27

@Tudományos libsizmus: hmmm...hmmm.....a tények makacs dolgok !

mortullus 2015.06.07. 23:23:32

@bbwd: A gazdag zsidó elmegy a rabbihoz, hogy sikkasztott több milliót.Azt mondja a rabbi:Tedd vissza fiam
-De már lebuktam rabbelében, sajnos elkaptak..
-Ez arcátlanság, hisz' ez antiszemitizmus!

kvadrillio 2015.06.07. 23:24:34

@sanyix: izraelt seggfejek vezetik !!! és ők a legnagyobb rasszisták !

kvadrillio 2015.06.07. 23:26:54

Alagút-patkányok

Az amerikai hadsereg kezdetben nagy erőfeszítéseket tett az alagutak lerombolására, elpusztítására. Ezen erőfeszítések kudarca, illetve az elpusztított alagutakban elveszett értékes információk (tervek, térképek, dokumentumok)[25] azonban meggyőzték az amerikai hadvezetést, hogy elpusztítás helyett inkább derítsék fel az alagutakat. Ekkor állították fel az ún. alagút-patkányok (eredeti megnevezése ’’tunnel rats’’ vagy ’’tunnel runners’’)[23] alakulatát, amelyek tagjai alacsony, vékony katonák lettek, feladatuk a szűk járatok felderítése volt.

Amikor az amerikai, ausztrál vagy új-zélandi csapatok alagútbejáratot találtak, akkor az alagút-patkányokat küldték be, hogy kifüstöljék, megöljék a beásott ellenséget, megtisztítsák, majd a fellelhető információk megszerzése után felrobbantsák az alagutakat. Az alagút-patkányoknak, hogy sikeresen szálljanak szembe a vietkong katonákkal, meg kellett szabadulniuk gyalogsági felszerelésük nagy részétől, amely az alagutakban csak akadályozta őket. Alapfelszerelésük közé egy kés, egy pisztoly és egy zseblámpa tartozott.[23] A pisztolyt célzólámpával és hangtompítóval egészítettek ki, később speciális ’’tunnel exploration kit’’-et, azaz alagút-felderítő csomagot kaptak, amely az előbbieken kívül gázálarcot, iránytűt és vezetékes telefont is tartalmazott.[26]
Alagút-hadviselés a Közel-Keleten
Csempészalagút a Gázai-övezet határa alatt, Rafah közelében, 2009

A Gázai övezet határainál, illetve alatta szintén alagút-hadviselés folyik egyrészről az izraeli hadsereg, másrészről a palesztinok között. A tapasztalatok szerint a palesztinok három célra használják az alagutakat: egyrészt a Gázai övezetben található Rafah város térségéből a határ egyiptomi oldalán található Rafah település térségéig ásnak csempészalagutakat. Ezeken keresztül tudnak a Gázai övezetbe csempészni polgári felhasználású termékeket (élelmiszerek, gyógyszerek, fűtőanyag), másrészt ezeket az alagutakat fegyverek, robbanóanyagok, lőszerek és más katonai felszerelés csempészésére is használják. Másrészről alagutakat ásnak izraeli katonai célpontok alá, azokat robbanóanyaggal töltik meg, majd felrobbantják. Harmadrészt a gázai–izraeli határ alatt ásott alagutakon keresztül palesztin fegyveresek tudnak beszivárogni a szigorúan őrzött izraeli területre. Egy alkalommal 2006-ban egy izraeli harckocsi-álláspont alá ástak alagutat. A palesztin támadók az éj leple alatt hagyták el az alagutat, páncéltörő rakétát lőttek ki a harckocsira, majd megrohamozták a harcálláspontot. Az izraeli kezelőszemélyzetet a támadás teljesen meglepetésszerűen érte, közülük hárman meghaltak, egyet pedig a palesztinok az alagúton keresztül elhurcoltak.

A fent említett alagutak közül a leggyakrabban a csempészalagutak használták, mert egyrészt fogyasztási cikkek csempészetével sokat lehet keresni, másrészt részben ezeken keresztül érkeznek azok a fegyverek, amelyekkel a palesztinok folytatni tudják harcukat az izraeliek ellen. Az izraeli hadsereg természetesen ellenintézkedéseket foganatosított és 2000 óta kb. 90 alagutat fedezett fel és rombolt le az azoknak helyet adó házakkal, lakóépületekkel együtt.[27]

kvadrillio 2015.06.07. 23:29:52

@kvadrillio: ...és aki patkány-életmódra kényszeríti a másik embert, AZ A LEGNAGYOBB HITLER A VILÁGON !!!!!!!!! ÉS, HA EZT IZRAERL TESZI, AKKOR Ő A LEGNAGYOBB HITLER !

mortullus 2015.06.07. 23:31:35

@sanyix: De, hogy kérkedhet valaki a zsidó származásával, amikor azt mondják, hogy ha valaki zsidó, az azt jeleni, hogy izraelita vallású?

kvadrillio 2015.06.07. 23:32:23

Izrael engedélyezte építőanyagok bevitelét a Gázai övezetbe

Izrael engedélyezte kedden, hogy 224 teherautónyi építőanyagot szállítsanak a Gázai övezetbe az egy évvel ezelőtti háború utáni helyreállítási munkálatokhoz - közölte a Palesztin Hatóság egyik tisztségviselője.

Raed Fatuh, a gázai áruszállítást koordináló bizottság elnöke elmondta, hogy az utak újjáépítését célzó projekt keretében, amelyet a katari kormány finanszíroz, 150 teherautónyi murvát vittek be kedden az övezetbe, további 74 kamionnal pedig mindenféle egyéb építőanyagot juttattak a térségbe.

A keddi napon összesen mintegy 700 teherautó lépett be a Gázai övezetbe, az építőanyagon kívül fogyasztási cikkeket, mezőgazdasági termékeket, élelmiszert és nemzetközi segélyt szállítottak. A kamionok az Izrael, Gáza és Egyiptom közötti hármas határon, a Keres Salom-i átkelőn keresztül érték el az övezetet - a teherautók esetében évek óta ez az egyetlen működő belépési pont a palesztin enklávéba.

Izrael 2007 óta tartja blokád alatt a Gázai övezetet, azóta, hogy a Hamász iszlamista mozgalom kiűzte a területről a Mahmúd Abbász palesztin elnökhöz hű erőket. Bár a korlátozások azóta már enyhültek, továbbra is akadályozzák az építőanyagok szabad beáramlását az övezetbe, attól tartva, hogy azokat alagutak építésére és megerősített állások létesítésére használják fel a palesztin milíciák.

...IZRAEL GYARMATKÉNT NYOMJA EL PALESZTINÁT.....
MIJAFASZT KÉPZEL MAGÁRÓL ?????!

kvadrillio 2015.06.07. 23:33:09

@kvadrillio: ÉS MÉG Ő PAMPOG HOLOKAUSZTRÓL ?????

Mikrobi 2015.06.07. 23:33:47

@szkepi: látod, ez a rasszizmus! És még csodálkoztok, hogy utálnak titeket. Ez a szánalmas, barátom!

patkányarcúáginéni 2015.06.07. 23:35:35

Ez a poszt visszafelé sült el, lehet mondani.

(Vagy csak egyszerű provokáció.)

kvadrillio 2015.06.07. 23:38:01

Izrael nem fizeti a palesztinokat megillető adóbevételeket, mert azok csatlakozni akarnak a Nemzetközi Büntetőbírósághoz
botost

botost
Egyéb
január 3., szombat 19:02

Mahmúd Abbász elnök benyújtotta Palesztina csatlakozási kérelmét szombaton a Nemzetközi Büntetőbírósághoz. Válaszul Izrael felfüggesztette a Palesztin Hatóságnak járó vám- és adóbevételek folyósítását.
AFP PHOTO / SAID KHATIB
AFP PHOTO / SAID KHATIB
Cseréld régi fényképezőgéped újra, akár 0Ft-ért!

A pénzt Izrael szedi be és utalja a Hatóságnak havonta, ennek összege mintegy havi 127 millió dollár, ami Palesztin Hatóság költségvetésének kétharmada. Izraelnek pénteken kellett volna átutalnia a decemberi adókat, de már ez sem történt meg. Az átutalás felfüggesztéséről állítólag maga Benjámin Netanjahu miniszterelnök döntött.

A Palesztin Hatóság azért szeretne csatlakozni a hágai bírósághoz, hogy Izraelt megvádolhassák háborús bűnök elkövetésével. (MTI/Aljazeera)

kvadrillio 2015.06.07. 23:41:34

csempésztél már te magadnak alagutakon keresztül élelmiszert, gyógyszereket ??? MERT EGY ELNYOMÓ FASZ RÁKÉNYSZERÍTETT ERRE ??? AKI NEM VESZ TÉGED EMBERSZÁMBA ????? ".....csempészalagutakat. Ezeken keresztül tudnak a Gázai övezetbe csempészni polgári felhasználású termékeket (élelmiszerek, gyógyszerek, fűtőanyag).."

kvadrillio 2015.06.07. 23:42:36

@kvadrillio: ÉS EZ A SZEMÉT AKAR HOLOOKTATÁST ????

kvadrillio 2015.06.07. 23:51:38

A fiatalok helyett saját holdudvarát támogatja a Fidesz

A Fidesz a fiatalok magyarországi boldogulásának támogatása helyett az e célra szánt uniós forrásokkal saját holdudvarát „tömi ki pénzzel” -fogalmazott a Jobbik országgyűlési képviselője mai közleményében – tájékoztatott az MTI. A 444.hu portál cikkekorábban megírta, hogy a kormány az Új Nemzedék Jövőjéért programban 3 milliárd forintot költött el látható eredmény nélkül.

A Jobbikos képviselő szerint a program a Fidesz kifizetőhelyeként működött. Ezt az is mutatja, hogy bár egy párt kampánykeretének is megfeleltethető összeget, 310 millió forintot költöttek a program kommunikációs feladataira, a közvélemény azt mégsem ismeri – tette hozzá.

Farkas Gergely kiemelte, hogy Mihalovics Péter miniszteri biztos a vagyonnyilatkozata szerint 100 millió forintos budai villát vásárolt. Emlékeztetett arra, hogy a Jobbik a hasonló esetek megakadályozása érdekében korrupcióellenes hivatal felállítását javasolja, az említett ügyben pedig szükség esetén feljelentést is kész tenni.

(Forrás: MTI)

...ÜHÜMMM.... ÉS EZ A FIDESZ MONDJA, HOGY HAZA AKARJA C SÁBÍTANI A FIATALOKAT ???...CSAK ELŐBB LENYÚLJA AZ ITTHONIAK PÉNZÉT ?????

silvuple 2015.06.08. 00:59:40

Elkezdtem olvasni, amit írtál, aztán félbe hagytam.
'.. ez egy nagyrakás bullshit.'

Gondoltam, hogy írok ide valamit, de felesleges. Baromságokat írsz.

Brumm Brumi 2015.06.08. 02:59:29

Képzeljük el egy pillanatra az elképzelhetetlent.
Mondjuk hogy megjelenne a jeruzsálemi Héber egyetemen Magyarország nagykövete.A helyi rektorral karöltve.
És bejelentenék hogy viszonzásképpen a budapesti holokauszt oktatás bevezetéséért mától kezdve a zsidóság nem áldozati, hanem a "másik" nem éppen dicsőséges szerepe a XX.század Magyarországán, a bolsevizmustól az SZDSZ-ig, a kun béláktól a számuelykig, a rákosi, gerő eisenberger benjáminoktól a pető invánkákig, az AVÓ-tól az AVH-ig...kötelező tantárgy, annak sikeres abszolválása nélkül senki számára nincsen diploma, a tananyag máris készen van, Budapesten történészek kidolgozták, jelszó tessék a múlttal és a jelennel szembenézni.
Mi törne ki erre? Világforradalom?

És még valami mert az a baromságot már olvastam "érvként" az Indexen és máshol is:

"Sokak szerint épp az mutatja, hogy szükség van erre az órára, ahogy a diákok reagáltak rá. Előjöttek olyan gondolatok, mint a „Megbuktam holokausztból! :D”, illetve olyan is volt, akiben felmerült, hogy „holokauszttagadás-e” az aláírás megtagadása a tantárgyból. "

Tehát mivel a diákok kiröhögték/lefikázták/kigúnyolták/tiltakoztak a tantárgy kötelező bevezetése ellen, ez arra vonatkozóan érv hogy igenis be kell azt vezetni.

Ellenben ha a diákok éppen ellenkezőleg, egyetértettek volna a bevezetéssel, akkor az Index@co most azzal érvelne hogy lám, a diákok is kérik a tantárgyat, hiánypótlás zajlik.

Mit lehet erre stílusosan mondani, Kohn bácsit idézem Ferihegyen: ögyes.

Kalmár 2015.06.08. 07:03:57

@kvadrillio: Ez még a holokauszt oktatás része, vagy csak szeretted volna valakinek elmondani a fájdalmaidat?
Esetleg nem történt otthon valami egyéb?
Ne fogd vissza!
Bunkó a házmester, beszart a lift......bármi!
Itt elfér!
Barátok közt.

nu pagagyí 2015.06.08. 07:28:26

Nem muszáj egyetemre járni. Hiány van szakmunkásból.

Fekete Pestis 2015.06.08. 07:32:50

"Olvasni, tanulni sosem késő. "

felteszem, a szerzö magát az olvasott és tanult emberek csoportjához sorolja. ;)

kosztarovics bácsi 2015.06.08. 07:54:07

Drelyó Ágnes zsidó. Csoda-e hogy szorgalmazza ezt a hülyeséget?
Leszarom a zsidókat a hollókosztjukkal együtt.

kvadrillio 2015.06.08. 08:11:36

@Kalmár: ...hmmm.......te most személyeskedsz egyet ????????
inkább a devizahiteleddel foglalkozz ! :)

Trackers 2015.06.08. 08:24:57

Minden és mindenki anmtiszemta, aki a holokauszt oktatás létét bárhol és bármikor megkérdőjelezi.

Ez az egyik definíciója az antiszemitizmusnak.

Elmebeteg ballibek.

Exploiter 2015.06.08. 08:25:04

Hát ez... Izé.
Nem is értem az egészet igazán, ki gondolta, hogy ez jó ötlet, mikor, miért...
Tiltakozzanak a fiatalok, helyes, jól van az úgy.

Trackers 2015.06.08. 08:28:34

Megjegyzem ha így folytataja a zsidó lobbi a holokauuszt biznisz ráákényszerítését a diákjainkra, akkor lehet ténylegesen lesz jópár antiszemita és okkal.

Senki ne kényszerítsen semmit se, a gyerekeinkre.

Aki és akik megteszik azt nyugodt szívvel leköphetjük, megvethetjük.

Ez van.

élveteg 2015.06.08. 08:37:38

Erővel nyomásgyakorlásal persze be lehet vezetni ilyen holokauszt mint tantárgy féle marhaságokat Csak az a helyzet hogy kb annyit érnek el vele mint annak idején a tud.szoc. és hasonló idelógia tárgyakkal Meg megtanulják mert kötelező de leszarják az egészet úgy ahogy van Egyébként meg ha tantárgy lesz akkor majd lesz ám diákok közt olyan is aki kérdez Megkérdezi hogy kötelező -e elhinni hogy napi több ezer embert el lehetett -e égetni hamuvá ?

gmihaly 2015.06.08. 08:51:02

A holokauszt(biznisz) amerikai csinálmány, a "szovjet blokk" felbomlása után turbózták fel, sztem visszaélés a jogállam amerikai kereteivel. De ott van a tőkeerő, amelynek telik pereskedésre, amelyekkel különféle kárpótlások megfizetésére kötelezik a pervesztest. Meg hát a lelkiismeretüknek azzal is el kell számolniuk, hogy az európai ellentámadásokat miért odázták olyan sokáig el. Nem is spilázzák túl a moralizálásokat, nehogy ez is eszünkbe jusson. A németekkel a többi megszállt ország hatóságai is együttműködtek, de azoknak voltak londoni emigráns kormányaik, akik "elsikálták" ezt a kis "kellemetlenséget". Kállay Mikós, az akkori magyar miniszterelnök a Don-kanyar, Sztálingrád és a szicíliai partraszállás után kezdte meg titkos tárgyalásait a britekkel (1943), egy esetleges balkáni partraszállás reményében és egy ideig Churchill ígéretének birtokában. Ha Magyarországot, Szlovákiát és esetleg Lengyelországot, a koncentrációs táborokkal együtt ők szabadították volna fel, nem a szovjetek, akkor nem lett volna német megszállás és Magyar Holokauszt sem. De Sztálinéknak (Edvard Benesnek) éppen így volt jó, totojázásostul, meghiúsult balkáni partraszállásostul. És nem kellett volna az Alaptörvény preambulumának azt a részét leugatniuk, amely a megszállást a szuverenitás elvesztéseként deklarálta. Hogy a megszállás után a hatáskörök/illetékességek átadás-átvétele mit tartalmazott, annak kutatásáról, feltárásáról, arról készült tudományos munkáról eddig még nem hallottam. Vagy tán annak az iratai semmisültek meg, amikor 1956-ban a Margitszigeten állomásozó szovjet üteg lövedéke "véletlenül" eltalálta az Országos Levéltárat? A leginkább a Mazsihisz és a hozzá csatlakozók által képviselt "kérlelhetetlen" felhánytorgatósdi is kísértetiesen emlékeztet az Edvard Benes - I.V.Sztálin-féle "kollektív bűnos (magyar) nemzet" - "koncepcióra, és azokra az elvtrásbalos túlzott véleményekre, amelyek a testvéri szovjet tankok védelmében pattantak ki zavaros fejekből. És ezt tényleg nehéz elviselni, ráadásul számos "megélhetési" szítja tovább ezt a tüzet. Vagyis, ha pl.a Kállay Miklós-féle "hintapolitikát" megvizsgáljuk, kiderül, hogy a meg nem szállt Magyarország kényszerpályán volt, a megszállást, amely bármelyik Hitleréknek nem tetsző gesztus nyomán bekövetkezhetett volna, ők pedig ezt minden áron el akarták kerülni. Tisztában voltak a magyar antiszemitizmus jellegével, amely addig "kezelhető" volt, amíg a német megszállás be nem következett. De a londoni emigráns "magyarfaló" Benes tüzelte addig Churchillt, hogy ezt is elrontotta, akárcsak 1915-ben a Somme-i csatát és Gallipolit, amit az ausztrálok azóta is felemlegetnek, talán ezzel kezdődött a Birodalom felbomlása - meg az írországi sortűzzel -, és Dunkerque-et 1940-ben. Talán a Holokauszt-órán azért ezt is, a nemzetközi kontextust is tanítani kellene, szakítani ennek az agyonhallgatásával.

Nicktolvaj 2015.06.08. 08:56:17

@♔batyu♔:

"Ja, a csaj is durva, de ez a Pázmány is az lehet, ahol az ilyen lányok "teremnek"."

Ahogy láttam egymás mellett a képeken a nyomi pázmányos rektort, meg a rosszarcú, kigyúrt kopasz izraeli nagykövetet, az jutott eszembe, hogy nyilván megfenyegette a nyomit a smasszer, hogy kiszivárog valami a nyomi magánéletéről, ha nem csinálja, amit a smaszer főnökei követelnek.

nemszólokmégegyszer 2015.06.08. 09:05:45

@endike: Az a baj, hogy az agyaddal van baj. A szélsőlibsik nem szoktak népirtást rendezni /legfeljebb hüjjék/. Vagy te tudsz ilyen esetről? Oszd már meg a hallgatósággal lécci.

nemszólokmégegyszer 2015.06.08. 09:15:49

@isti75: Az osztrákok a megszállás után kezdték a náci felügyelet mellett a deportálásokat, így egészen más a magyar helyzet, amikor a megszállás előtt Himmler utasította a túlteljesítő magyarokat, hogy ritkítsák a szállítmányokat, mert nem bírják az iramot a megsemmisítéssel Kamenyec-Podolszkijban. Az osztrákokkal egy napon említett nem bűnös magyar nép képviselői ma sem ismerik el, hogy az idegenrendészeti eljárásnak nevezett megdemmisítéseket az általuk követendő példaként említett Horthy úr emberei /NEM A NÉP/ követték el. A magyar nép nem bűnös népirtásban, de a kormányzat vezető tisztviselői és embereik, önként vállaltan igen. Nnna ez különbség.

nemszólokmégegyszer 2015.06.08. 09:20:18

@Tudományos libsizmus: Te meg utálsz mindenkit, aki nem utálja a zsidókat. Két kategóriát is mer a fajtád zsidóbérenclibsi buzi meg náci. Akkor te meg a második vagy. Szerintem.

Nicktolvaj 2015.06.08. 09:37:33

@mortullus:

Ő maga büszkélkedik vele.

Ez a rendkívül ostoba és pimaszul arrogáns, vállaltan zsidó némber az alábbi jelzőkkel illette a katolikus magyar fiatalokat, akik tiltakozni merászeltek a kötelező holo-oktatás bevezetése ellen:

-"érzékeny lelkűek"
- nagyon ostobák
- önérzetes nyikhajok
- érzéketlenek
- hatalmas az egójuk
- érvelésük egy nagy rakás bullshit
- antiszemiták
- sorok között érvelnek
- arctalan tömeg (értsd: csak tömegben bátrak)
- magukkal is ellentmondásokba keverednek
- "sikoltoznak"
- mást vádolnak azzal, ami bennük van meg
- paranoid kórképpel rendelkeznek
- tudattalan konfliktusaik miatt cselekszenek
- betegek
- tájékozatlanok
- nem felelnek meg a szakmai minimumnak
- magas ostobasági faktora van a véleményüknek
- rettentően ostobák
- undorítóan gyávák

Ez a rengeteg felháborító jelző így, ebben a sorrendben található meg ennek a rendkívül ostoba és pimaszul arrogáns, vállaltan zsidó némbernek a nyílt levelében.

É2I 2015.06.08. 10:53:33

Nos bátran visszaadhatod a diplomádat, mert seggtörlésre sem alkalmas.

Miért akadsz fel olyanon, hogy Magyarországon nem akarnak a diákok izraleliek által összeállított oktatási anyagot tanulni?
Mondjuk ék a vallást úgy ahogy van kitakarítanám - bármelyik is az - az iskolákból. Egy fiatalt nem neveljünk már ilyen dolgokra, majd eldönti, ha felnőtt lesz miben akar hinni.

És igen a holokauszt is a _történelem_ része, mint a keresztes háborúk, az ipari forradalom, a török veszedelem I-II. VH és sorolhatnám. Egy-egy -sokszor sajnálatos- történelmi esemény, de ne legyen már önálló tantárgy. Minek? Aki akar majd utána jár, jobban tanulmányozza. Anyag van róla bőven - minden héten van így is valamilyen holokauszt megemlékezés.
Szerintem iszogasd az izraeli kávédat és költözz is ki hozzájuk, jobb is lenne mindenkinek- neked nem biztos, mert lehet hamar nem csak virtuális kapnád a savat.

Nicktolvaj 2015.06.08. 11:03:10

@nu pagagyí:

"Nem muszáj egyetemre járni. Hiány van szakmunkásból."

Remélem, te nem jártál, mert ha igen, akkor láthatóan kidobott pénz volt a rád költött összeg.

György Fekete 2015.06.08. 11:58:59

Kedves Drelyó Ágnes,

gratulálok szakszerű bírálatához!

Így már nem áll féllábon jómagam fölhördülése (se):
nepszava.hu/cikk/1058590-gondolatok-egy-hirrol

Ahogyan manapság mondani szokás, a kettő együtt kerek.

Üdvözlettel:

Fekete György
nyugdíjas mentálpedagógus történelemtanár

Nicktolvaj 2015.06.08. 13:06:12

@György Fekete:

Elolvastam a linkelt írást. Nem baj, ha nevetek? :D

Kitiltottak a zusabol de LESZAROM. 2015.06.09. 01:27:29

Ma hirdetek ki a Pazmanyon, hogy a korulmeteles is kotelezo lesz.
Kivancsi leszek, hogy a lanyoknal hogy oldjak meg ?
süti beállítások módosítása