B1 blogcsalád



Ilyen az, amikor a KDNP-snek nehéz a matek

Surján László összead ötöt meg négyet, és nem érti, hogy kivonni kéne őket inkább egymásból

2015. június 01. - Csák Gergely

Surján László orvosnak tanult, na persze a teológia után. Volt népjóléti miniszter is, igaz, inkább néprosszlétinek becézték. Ejnye, a népnek sosem jó, sosem elég. 

A bomlás jelei viszont mostanra teljes szépségükben megmutatkoznak szegény nagypapán: nálunk akkor vetette el a sulykot véglegesen, amikor megpróbálta megakadályozni, hogy Horn Gyuláról termet nevezzenek el az Európai Parlamentben. (Lehet valaki a politikai ellenfelem, de Horn mégiscsak történelmi alak. Rémlik a fotó, nyilván, amikor azzal a nagy csipesszel vágja át a vasfüggönyt, ugye? Lehet valakit utálni, de azért a minimális politikai kultúra és a tisztelet elvárható. Pont egy vallásos embert oktassunk ki erről?)

surjan_laszlo.jpg

Forrás: Surján László Facebook-oldala

Igaz, kórboncnok volt, tehát akkor is. Volt ő még az Egészségügyi Világszervezet európai regionális bizottságának elnöke is, sőt, kandidátusa van orvostudományból. Nem lehet buta ember. 

Surjánnak tehát valamit tudnia kellene arról, hogyan táplálkoznak az emberek. 

Laci bácsi! Hát miért tetszik butaságokat posztolni a Facebook-ra? Ha már butaságokat tetszik posztolni, legalább ne árulja el, hogy maga rég megtagadta a krisztusi szegénységet és a rászorulók segítését! Hát nincs ott egy PR-os, nem telik a havi 3 milliós európai parlamenti fizuból egy tisztességes alkalmazottra? 

De ha már olyan szorgalmas és annyi ideje van az államügyek (európai ügyek) mellett, hogy maga posztol a saját Facebook-oldalára: Nem tetszett tanulni, hogy

mi az a minőségi éhezés?

Amikor a 4 millió szegénynek arra van pénze, hogy krumplit egyen, meg nokedlit? (Szerencsés esetben.)

Hogy a hús, meg a friss zöldség sokba kerül? Laci bácsi, aki orvos volt, aztán menő politikus lett, biztos nem találkozott olyan helyzettel még életében, amikor az olcsó párizsinak örülni kell, vagy annak, hogy van zsír a kenyéren. 

A zsíros kenyértől, a krumplitól, meg a tésztától bizony hízik az ember. 

Odakünn, a brüsszeli pusztában bizonyára halat eszik a szegénységet fogadott, keresztény politikus, ami tele van omegahárommal, nem keményítővel, meg telített zsírsavakkal. 

Laci bácsi, inkább foglalkozzon a kilenc onokával, mint hogy tovább folytatja a KDNP-nak nevezett ostoba, érzéketlen csürhe politikai öngyilkosságát!

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr937508600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerilgfx 2015.06.02. 03:01:27

,,orvos''

omg, őszintén remélem, hogy sosem kerülök a szikéje alá.

Béla Tölgyesi 2015.06.02. 06:18:16

Én meg azt remélem, hogy hamarosan szike alá kerül.

NaNehogyMár 2015.06.02. 06:55:37

A Surján Úrtól csak a posztoló ostobább....már megbocsásson.
Ez a tipikus félművelt hozzászólás, hallottam valamit, ami olyannak tűnik mintha, és akkor mindenki hülye.
Ennyi sületlenséget összehordani ily tömör posztban rég láttam....talán az én néhány sorom übereli...de nem biztos.

Flúgatlan 2015.06.02. 07:06:30

Surjánt nem védeném nagyon, bár a szerző túlzásokba esik.

De Horn nem vágott át vasfüggönyt. Azt a civilek tették, ő csak meglovagolta a trendet, mert kenyéradó gazdái, akiket annak idején fegyverrel is szolgált, rábólintottak. Amíg az '56-os dolgaival nem számol el, addig ne nevezzenek róla el semmit.

Surjánról se.

LaMettrie 2015.06.02. 08:16:10

Akkor most ez azt jelenti, hogy a magyar álbaloldal, amikor 4 millió éhezőről beszélt, akkor négymillió kövér emberre gondolt? Így már érthető az éhségmenetben részt vevők pocakja is. Meg milyen hatása lenne négy millió minőségi éhezővel riasztgatni?

2015.06.02. 08:25:52

Ilyen az, amikor egy idióta blogger nem használja az agyát:
10 millióan lakunk az országban, ebből 4 millió éhezik, 5 millió túlsúlyos, vagyis 10 - ( 5 + 4 ) = 1

Inkább abba kellett volna belekötnöd, hogy a köcsög kdnp-s nem azzal foglalkozik, hogy hogyan lehetne a 4 millió éhezőn segíteni, hanem poénkodik. Pl. benyújthatna egy olyan törvényjavaslatot, ami alapján megszüntetnék az egyházak állami támogatását és ezt az összeget gyermekélelemzésre, oktatásra, munkahelyeteremtésre fordítanák.

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.06.02. 08:27:36

@Ylim: az a gáz, hogy rég nem vagyunk annyian...

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.06.02. 08:29:06

@LaMettrie: te is megérdemled, hogy életed hátralevő részében kénytelen legyél kizárólag kenyeret enni és semmi mást...

igazi hős 2015.06.02. 08:30:22

@Flúgatlan: Ennél azért bonyolultabb a helyzet. A Páneurópai Piknik nem önálló rendezvény volt, hanem egy reakció Gorbacsovra és az onnan átszivárgó puhulásra. Ha még vissza tudsz emlékezni, össze tudod hasonlítani a '87-es, a '88-as és a '89-es március 15-i felvonulásokat. Szerintem elég jól reprezentálják azokat a folyamatokat, aminek a végén megjelent a sok "újpartizán" (gyakorlatilag az egész MDF).

Bafana 2015.06.02. 08:39:45

Azért a szerzőnek nem kellene összekevernie a szart a baracklekvárral. Hullamosó Surján nem egy értelmes ember, az egy dolog. De hogy a 300 szavas szókinccsel rendelkező Horn Gyula történelmi géniusz legyen, az túlzás. Hitler is az volt, mégse neveznek el róla semmit. Pufigyuszi, akit közpénzen pelenkáztak, mielőtt elkárhozott volna, max. a körmét véghatta volna, nem a drótkerítést, ha az akkori szovjet vezetés nem engedi meg.

lezsír (törölt) 2015.06.02. 08:51:54

Horn szerepe nem kicsit van túllihegve a vasfüggöny körül. Persze a nagy européer baloldal ikonja lett, de közben az összes exmunkásőr összekacsintott vele 56 utáni szerepe miatt, meg egy diktatúrabeli karrierdiplomata volt... a széljárás változása az européerek közé sodorta, ami inkább nevetséges, mint tiszteletreméltó meggyőződés- és köpönyegfordítást bizonyít.
Termet róla? Na ne!

A KDNP-t is rühellem, hipokrita banda, Surjánról azt se tudtam, hogy még él, addig volt jó nekem. Róla se nevezzene el semmit.

A magyarországi éhezésről, legatyásodásról meg jobb ha mindkét oldal szerényen nyilatkozgat. A kaviárbaloldal és a jelenlegi mutyista banda is. Egyik se reprezentálja a mai magyar lakosságot, egyedül azért vannak ott a hatalom közelében, mert nincs alternatíva és az embereknek már a tökük tele van az egésszel. A nyugatra menekülők nem csak a fidesz politikája elől mennek, ha a baloldal hatalomra kerülne, akkor se térnének vissza. Ez van.

Trackers 2015.06.02. 09:00:41

Ezt a baromságot...

Akin van legalább 20 kiló plussz az nem éhezik.
Lehet hogy egészségtelenül eszik, az is lehet hogy szegénységben él, de nem éhezik.

Rajtam pl van.
Éhezem is rendesen, mert le akarom adni.

Trackers 2015.06.02. 09:02:53

@lezsír:

szegedma.hu/hir/szeged/2014/08/pozsgay-imre-a-paneuropai-piknik-nelkul-nem-kovetkezett-volna-be-a-szeptemberi-hatarnyitas.html

Pozsgay Imre felidézte, hogy a vasfüggönyt ő maga már 1988 októberében Európát kettéosztó, szégyenletes létesítménynek nevezte. Egy nemzetközi sajtóértekezleten úgy fogalmazott, hogy az építmény ideje lejárt, műszaki feltételei elavulttá váltak, le kell bontani és Magyarország le is fogja bontani. Az ezzel kapcsolatos munkálatok már januárban megkezdődtek és márciusra szinte teljes mértékben be is fejeződtek, noha mindezt nyilvánosan csak 1989. május 2-án jelentették be. Azt pedig már szavai szerint az akkori osztrák kancellár, Franz Vranitzky kezdeményezte, hogy június 27-én a két külügyminiszter, Alois Mock és Horn Gyula ünnepélyesen vágja át a gyakorlatilag már egyáltalán nem létező vasfüggöny utolsó darabját.

magyarnarancs.hu/belpol/horn_gyula_acute56-os_multja_lathatatlan_iras-61608
A Budapesti Katonai Ügyészség kutatja, hová tűnt egy hónap Horn Gyula életéből. Pontosabban: a Honvédelmi Minisztérium mely exvezetője letelefonálásának köszönhető, hogy az irattárban nem találhatók azok a dokumentumok, amelyek szerint a volt kormányfő nem 1956 decemberében, hanem már novemberében belépett a forradalmat leverő karhatalmisták közé. A különbség: minimum öt halott.

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.06.02. 09:04:59

@Trackers: ha valakinek csak kenyérre futja, az bizony elhízhat, mégis "éhezik", ha nem is a szokványos értelemben. Mindenféle hiánybetegséget össze fog szedni viszonylag hamar.
Nézd meg pl. mi az a skorbut!

ZOH 2015.06.02. 09:10:23

hat te meg Surjannal is hulyebb vagy

10 millio magyarbol ki kell vonni az 5 millio tulsulyost meg a 4 millio ehezot es megkapod az egymillio egeszsegest

tada.wav

(a szohasznalatba nem kell belekotni, azert egyszerusitettem, hogy te is felfogd :-) peace!)

Trackers 2015.06.02. 09:10:57

@pythonozok:
Ez lehet hogy így van.
Viszont az én ismerettségi körömben a túlsúlyosak között senki nem éhezik.
Vannak közöttük szegények, vannak nélkülözők.

Tehát statisztikai alapon az egyenlítő hazudik, és Surjánnak van igaza.

Sacc per kb a skorbutos éhezők nem lehetnek többen 5%-nál, és ez már felső becslés.

Rudi Kató 2015.06.02. 10:04:22

Történelmi alaknak nevezni egy pufajkás alkoholista tolvaj lakhely áruló népirtó tömeggyilkost az klinikai est! Ez titeket minősít meg az eu-t, hogy egy ilyen patkányról termet neveztek el az állítólagos demokrata eu-ban!

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.06.02. 10:38:55

@Rudi Kató: fröcsigép! Ezen vádak közül hányat tudsz bizonyítani? :D

jobbdemokrata · www.jobbdemokrata.blog.hu 2015.06.02. 11:44:44

"Lehet valaki a politikai ellenfelem, de Horn mégiscsak történelmi alak. Rémlik a fotó, nyilván, amikor azzal a nagy csipesszel vágja át a vasfüggönyt, ugye? Lehet valakit utálni, de azért a minimális politikai kultúra és a tisztelet elvárható. Pont egy vallásos embert oktassunk ki erről?"

Patkány pufajkás Hornt 1957-ben épp kitüntették, miközben nagyanyámat épp bebörtönözték. Rohadnátok meg, ti szar, szemét f.szszopó Egyenlítősök!!!!

Nem mellesleg Surján szövegével semmi baj, mert csak ironizált. Vagy csak a kib...tt "demokratikus" ellenzéknek szabad viccelődni?

Fasiszta, kirekesztő bunkók vagytok, akik nem fogadják el azt, ha valaki másként gondolkozik! Köpni kell az ilyen emberektől...

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.06.02. 11:51:37

@jobbdemokrata: olyan imádnivaló amikor a kis fotelnácikból így kitör a kultúra. :D
Szerencsétlen Hornnak még az emlékétől is ennyire fostok?

erol 2015.06.02. 12:20:14

@Rudi Kató: És kiket tömeggyilkolt le? Mi az a lakhely áruló?

Trackers 2015.06.02. 12:41:20

@pythonozok:

Nem kell félni.

Mi emlékszünk mit tett Horn Gyuszi pufajkásként, emlékszünk arra is, hogy az iratait eltüntették rendszerváltáskor, hogy a pufajkás gyilkos ne kompromittálódhasson.

Emlékszünk és és el is fogjuk mesélni gyerekeinknek, és az utókornak.

Majdcsak megtanuljátok, hogy kommunista gyilkosokból, tüntetők közé lövő pufajkásokból nem csinálunk hősöket.

Trackers 2015.06.02. 12:45:40

alfahir.hu/horn_gyula_a_pufajkas_europai_allamferfi-20120705

Horn Gyula az 1956-os forradalom idején nemzetőr volt, belépett a Magyar Szocialista Munkáspártba, a szabadságharc alatt a forradalmi karhatalmi őrosztagnál volt állományban. Magáról az 1956-os forradalomról néhány évvel ezelőtt azt mondta a Die Weltnek: „Közönséges bűnözők ellen harcoltak a karhatalmisták". Azt hangsúlyozta, a pufajkások a rendet védték '56-ban. Sokan ma nem lennének itt, ha 1956-ban a karhatalmisták kudarcot vallottak volna" – mondta.

Életrajzi könyvében úgy ideologizálta meg azt, hogy belépett a halálosztagba, hogy leírta, bátyját a felkelők meggyilkolták a Népligetben, megcsonkított testét fellógatták. Horn Géza dokumentumfilmes volt, filmgyári kollégái azt mondták, nem a forradalmárok okozták a halálát, hanem egy szovjet katonai teherautó, ami halálra gázolta.

Horn ilyen előzmények után, mégsem a megszálló szovjet csapatokkal, hanem a magyar szabadságharcosokkal szemben vette fel a küzdelmet. A pufajkás sokáig kitartott amellett, hogy ő a közrend helyreállítása érdekében lépett az alakulat soraiba. Arról pedig diplomatikusan hallgatott, hogy a pufajkások a megszálló szovjetekkel együtt közreműködtek a szabadságharcosok megkínzásában, meggyilkolásában.

Vérfürdő a Nyugatinál

Vitatott Horn szerepe az 1956. december 6-án a Nyugati pályaudvarnál levezényelt vérengzésben. Ez volt az első Kádár melletti demonstráció, amelyet dühös ellentüntetők akartak megakadályozni. A pufajkások szétzavarták a Kádárellenes csoportot, a tömegoszlatásnak öt halálos áldozata volt. Horn állítása szerint a vérengzés idején nem volt tagja a karhatalmistáknak. Tiszti adatlapján ugyanakkor az szerepelt, hogy novembertől a pufajkásokat erősítette. A szocialista miniszterelnök egyszerű elírásnak nevezte.

illaim 2015.06.02. 12:58:50

A blog szerzője meg nem számolt a gőgős és cinikus KDNP-s bírálatánál, az itt hemzsegő szellemi alultápláltakkal, akik falkába verődve ócsárolnak, a legkevesebb emberi tiszteletet sem megadva!
Ha a hivatalosan megadott létminimumnál kevesebb a minimálbér, a közmunkásbér, a szociális ágazat bére, akkor miért nem lehet belátni, hogy a társadalom jó része nem jut egészséges táplálékhoz!
Ezt tagadni, vagy cinikusan kifigurázni nem keresztényi viselkedés!
Főleg nem egy orvosi diplomával rendelkező személytől, főleg úgy hogy magát keresztényi pártnak mondó párt képviselője! A tipikus vizet prédikál és bort iszik! ti szellemi alultápláltak meg nem elzavarjátok az ilyen hazug alakot, hanem arra fröcsögtök aki ezt szóvá teszi! Aztán még ezek akarnak erkölcsöt tanítani! Kinek az erkölcsét? Szégyelljétek magatokat!

illaim 2015.06.02. 13:08:06

@Trackers: te a csőcselék híradójára hivatkozol? LOL
Nálatok ha a szél fordul, még Jézus is köztörvényes bűnöző lesz!

Trackers 2015.06.02. 13:10:53

@illaim:
Nem tehet róla senki, hogy hülyeséget írt a kedvenc MSZP-s egyenlítős bloggered.

Nevezetesen azt állítja, hogy az 5 millió túlsúlyos közül 4 millió éhezik.

Neked hány elhízott ismerősöd éhezik ?

Nekem speciel egy túlsúlyos ismerősöm, se éhezik.

Trackers 2015.06.02. 13:13:18

@illaim:

Volt ott egy másik link is, konkrét szereplőkkel, dátumokkal, irat eltüntetésekkel, te kis hamis.. :DDD

magyarnarancs.hu/belpol/horn_gyula_acute56-os_multja_lathatatlan_iras-61608

nitro1 2015.06.02. 13:25:37

Ez a blogposzt a "ha csendben maradtál volna bölcs maradtál volna" tipikus példája. Előttem már felsorolták az okokat, én már inkább nem fáradnék ezzel.

Zár Balta 2015.06.02. 13:26:26

Le a rohadék KDNP senkiházi szarfaszúakkal!
Az álbuzi tetű lovaglós szardarabbal, a vén hülye alva beszélő boltbezáróval, a pedofil papjaikkal, az álszent szemétláda miniszterükkel és minden tetves kibaszott tagjukkal! (azzal az 5tel!:)

nemszólokmégegyszer 2015.06.02. 13:52:42

@NaNehogyMár: Védd csak. Rászorul a rajtam hízó disznó. Egyébként meg nem kitaláció, a saját mocskos szájával mondta.

nemszólokmégegyszer 2015.06.02. 14:09:05

@jobbdemokrata: Tudod, aki nem egészségesen táplálkozik, mert nincsrá pénze, az tésztát, zsíros kenyeret meg szalonnát meg fehérkenyeret eszik, ami hizlal, de erre van pénze. Teljes kiőrlésű gabonából készült pékáruról még nem is hallott. Halat a tv-ben lát, zöldséget meg a kirakatban, a rántott húsról meg már hallott.. Van, ahol étolajjal csepegtetett kenyér a vacsora, az ebéd meg üres spagetti. Edd ezt egy hétig, bár kizárt, hogy jobb belátásra térsz. A véred van. Kávé reggel, Meki uzsira, egy ételhordó délben, otthon meg ami kimaradt a napból. De nem baj, majd az emberminiszter páter egyszer évente 40-et megetet kaviárral, meg homárral. Oszt kuss.

Visceroid 2015.06.02. 14:29:25

A KDNP-s minek használ internetet? Mormolja otthon magában az imát, foglalkozzon Istennel. Minket megy hagyjon békén!

libuci 2015.06.02. 14:32:36

Teljesen igaza van a komcsik szerint minden 2. ember éhezik??
Tiszta hülyének nézik az embereket...

illaim 2015.06.02. 15:04:40

@Trackers: Nézd! Belátom, hogy a te szándékod a blog mondanivalójának az elterelése, hiteltelenítése. Ennek ellenére, nem tartalak olyan butának, hogy ne tudd, a külső megjelenés, elhízás, köszönő viszonyban sincs a jó tápláltság között! A FAO gasztroentológusok tömegének közreműködésével, megalkotta azt az alapszintet, mely napi szinten mely vitaminokból és mely aminosavakból, milyen mennyiség bevitele szükséges az ember számára, a normál szintű tápláláshoz. A különböző hazai statisztikák szerint, a hazai átlagfogyasztás részét kitevő élelmiszerek tápanyag értékei messze elmaradnak a FAO által meghatározott szinttől! Ergó, a hasa tele van, mégis éhezik!
Ez persze nem csak magyar jelenség, ez a világ minden országában jelen van. Itt az eltérés mértéke, és az elszenvedők aránya a mérőszám! Na mi ebben vagyunk rosszak, a világ más országaihoz, szűkebben az OECD tagállamaihoz képest!
A FAO nem csak alapelveket gyárt, hanem megoldást is kínál! De erről itthon nem akar tudni senki! Amikor egy ENSZ határozat alapján a FAO meghirdette A MAISTERPLAN THE INTERNATIONAL YEAR of QUINOA 2013. programját, Akkor egy olyan növény termesztését javasolta a nemzeteknek, mely minden aminosavat tartalmaz, ami az emberi szervezet számára létszükségletileg fontos, gluténmentes, magas kedvező fehérje összetételű tápanyagforrás, megannyi vitamin és ásványi anyag, közte magas vas tartalmú. Elegendő termést hoz olyan helyen, ahol az éves csapadék 254-381 mm! -8°C+ 38°C képes elviselni!
Magyar országon termeszthető, mert én már a harmadik szezont csinálom. A média ingerküszöbét nem érte el a tájékoztatásom.
Az FM meg a jövőben megjelenő pályázattal hiteget, közben Magyarországon a születéskor várható élettartam, a KSH jelentése szerint 73.5 év a férfiak esetében! előzzük Romániát és Bulgáriát az Európai sor végén! Kicsit hosszú lett, sorry

2015.06.02. 15:07:10

Orvos, politikus és mellé még kdnp-s is !
Hát kell ettől agyatlanabb barom ?

martineden 2015.06.02. 15:13:39

@jobbdemokrata: ,,Köpni kell az ilyen emberektől".....az olyanokra,mint te.

a nemzet fogatlan provokátora 2015.06.02. 15:14:50

@Flúgatlan: Persze, túl van értékelve Gyufa bácsi vasfüggöny ügyben. Mindössze ügyesen meglovagolta a szitut. Az igazság az, hogy nem ő döntött ebben a kérdésben, ahogy azt imádói gondolják, hanem az akkori felső vezetés döntéséről volt szó. Ezt Németh Miklós is elmondta egy interjúban. Gyuszka ügyesen kommunikált, ennyi az egész..

A megvalósult amerikai ólom.. 2015.06.02. 15:26:33

Csak az a gond, hogy akik több millió éhezőről beszélnek, azok nem több millió "minőségi éhezőt "mondanak, hanem csak simán éhezőt, ami a magyar nyelvben azt jelenti, hogy nem tudja bevinni a minimálisan szükséges kalóriamennyiséget sem. Ami hazugság.

Egyébként nem a mostani kormány csökkentette elsőként a sertéshús Áfa-ját 5 %-ra?

Trackers 2015.06.02. 15:50:40

@illaim:
Ez a meglepően korrekt korrekt válasok egyike.
Az információdat köszönöm, én nem tartom magam korántsem ennyire járatosnak a témában, bár a családban az egészséges táplálkozásra meglehetősen sok energiát fordítunk mi is.
Elhiszem azt amit írsz, hisz egybecseng azzal, amit én is ismerek a témában.

Azt is elhiszem, hogy rendkívül sokan táplálkoznak egészségtelenül, azok között, akik túlsúlyosok.
De...
Ezek között (a túlsúlyos egészségtelenül táplálkozó) ember között, viszonylag kevés az, aki anyagi okok miatt kövér.
A túlsúly legtöbb esetben az étkezésre odafigyeléssel, sporttal, és tudatos táplálkozással kontrollálható.
Az esetek elnyomó többségénél az a helyzet, hogy nincs igény, a fogyásra, mert az túl sok feladással, szenvedéssel jár.

Ilyenformán a poszt marhaság.
Annak ellenére, hogy a Surján féle szösszenet is az, amit egyébként vélhetően iróniának szánt.
Vannak éhezők és vannak túlsúlyosak.
Van a két halmaznak metszete is, de véleményem szerint ez nem sok (mondjuk az éhezők max 5%-a, ahogy azt korábban írtam).

A valós számuk megbecsülése, itt az MSZP házi blogjában pont annyira hihető, mint Surján elemzéseiben.
Semennyire.

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2015.06.02. 16:02:18

@Flúgatlan:
A fosztó képzőt nyugodtan elhagyhatod a nevedből!

A megvalósult amerikai ólom.. 2015.06.02. 16:07:44

@illaim: Tehát akkor éhezik az az amerikai hájpacni is, aki állandóan pizzával, meg jégkrémmel tömi magát. Ennek nem sok értelme van..

jolaca 2015.06.02. 16:11:17

Mivel én ateistaként tízparancsolat-tisztelő, békeszerető polgár vagyok, ezért nem szeretnék senkinek a felfogásába, irányultságába gyalogolni.
Így csak csendesen jegyzem meg, hogy ez a magát keresztény jelzővel illető bagázs rohadtabb és erkölcstelenebb gazemberekből állt össze, mint amilyenek a kenyéradóik.
Ez pedig nagy szó...

A megvalósult amerikai ólom.. 2015.06.02. 16:48:17

@jolaca: Mondjál még ilyen demagógokat te "nép hangja"..A ballib ellenzék nettó hazugságokat terjeszt, erre utalt Surján facebook oldalán, és ettől szerinted "rohadt és erkölcstelen gazember", mert kb. ennyi értelme volt a kommentednek..

zdanee 2015.06.02. 16:59:10

5 millió magyar szereti az almát. 4 millió magyar szereti a focit. Ezek szerint 1 millió magyar nem eszik gyümölcsöt és nem sportol?

anyadmajma 2015.06.02. 17:02:42

@A megvalósult amerikai ólom..: Azért, te hazaáruló bolsevik geci, mert most volt pofája először a regnáló miniszterelnöknek állami pénzből az ország legnagyobb sertéshízlaldáját odaadni a haverjának.
Oszt belehazudni a kamerákba, hogy a KSH hazudik, mert igenis malacot eszik a magyar legtöbbet! (bár ezt a másik samesz hazudta)

Ja, meg úgy 1,5MILLIÓVAL több a szegény ma, mint 5 éve. De ezt is amocskos, hazug, gyurcsány kottájából játszó KSH állítja.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2015.06.02. 17:14:03

@Ylim: +Ilyen az, amikor egy idióta blogger nem használja az agyát:
10 millióan lakunk az országban, ebből 4 millió éhezik, 5 millió túlsúlyos, vagyis 10 - ( 5 + 4 ) = 1"

Az a baj, hogy a négy alapműveletnél véget ér neked matematika.

Van olyan fejezete is ám, hogy halmazelmélet, és ott pedig olvashatsz a halmazok metszetéről, másképpen fogalmazva halmazok közös eleme.

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.06.02. 17:16:36

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: erre a 10millióra valami hiteles forrás? Tudtommal évek óta kevesebben vgyunk.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2015.06.02. 17:47:55

@pythonozok: Hol írtam én le a 10milliót?
Amúgy statisztikai hivatal....

slowMotion 2015.06.02. 17:48:22

Nem egy 5*-os irás, de maradjunk annyiban, aki Surjant szidja, rossz ember nem lehet!

jolaca 2015.06.02. 17:55:13

@A megvalósult amerikai ólom..:
Gratulálok, zseniális érzékkel fejtetted meg a hozzászólásom erősen burkolt mondanivalóját!
Hogy szófordulatoddal éljek: kb. ennyi volt az értelme...

illaim 2015.06.02. 18:10:20

@A megvalósult amerikai ólom..: Minden bántó szándék nélkül, csak a beírásodra reagálva!
Pizza és jégkrém zabálásáról nem tudok az államokban, de hamburger és frenchfries zabálásról igen. Nos a magas szénhidrát tartalmú ételek fogyasztása, mozgáshiánnyal párosulva elhízáshoz vezet. Mind ezek ellenére, miután a felsorolt ételek nem tartalmazzák a megfelelő mennyiségű tápanyagot, gyakorlatilag alul tápláltak. De ezek az amcsik nem csak zabálnak, hanem vizsgálnak is. Például olyat, hogy milyen összefüggés van a gyerekeknél a bevitt élelmiszer minősége, és a náluk kialakuló intelligencia szint között. A vizsgálat azt állapította meg, hogy azoknál a gyerekeknél
melyek alul tápláltak, nem alakul ki olyan magas intelligencia szint,
mint a jól táplált gyerekeknél. Ezért aztán csak sajnálni tudlak a nehéz gyerekkorod miatt, mert képtelen vagy értelmezni egy egyszerű szöveget.

A megvalósult amerikai ólom.. 2015.06.02. 19:15:32

@illaim: Mondja egy olyan, aki az "alultápláltak"-at külön írja..( Próbálj meg alul táplálkozni..:))Miről szólt a poszt te szerencsétlen? Arról, hogy Surján megkérdőjelezte azt, hogy az országban 4 millió éhező lenne, a szó eredeti, köznyelvben használatos értelmében.
Erre jött a poszter, és azt írta, hogy " igenám de itt minőségi éhezésről van szó ", mert bizonyos fontos tápanyagok nem kerülnek bevitelre. Erre írtam én, hogy akkor az elhízott, zöldséget, gyümölcsöt nemigen fogyasztó, egyoldalúan táplálkozó amerikai dagadékot is az éhezők közé kellene sorolni, mert ő sem visz be sok fontos tápanyagot. Lásd be hogy egy hülyeséget védesz..

jolaca 2015.06.02. 19:27:41

@Trackers:
Egy picit Tőled:
"Az esetek elnyomó többségénél az a helyzet, hogy nincs igény, a fogyásra, mert az túl sok feladással, szenvedéssel jár.
Ilyenformán a poszt marhaság.
Annak ellenére, hogy a Surján féle szösszenet is az, amit egyébként vélhetően iróniának szánt."

Túl sok hangzik el manapság az elnyomásról; sok esetben joggal. De az esetek többsége nem elnyomó, hanem túlnyomó...
A poszt pedig nem marhaság: az éhezésről értekezni nem lehet az. Surjánt pedig nem lehet azzal felmenteni, hogy ironizált a témában. Egy orvos-politikus-képviselő az ÉHEZÉSRŐL ne ironizáljon!
(Ez pedig nem demagógia; lehetőleg teli gyomorral se tűnjék annak!)

Agyalap 2015.06.02. 20:54:30

Mit kellett volna kivonni? Ne keverjük már a szezont a...
Az hadd maradjon Surján dolga...

A megvalósult amerikai ólom.. 2015.06.02. 21:58:59

@anyadmajma: Miről ugatsz te agyhalott ballib mutáns? Mire reagáltál egyáltalán te szerencsétlen hülye kretén? Fröcsögöd bele a világba a Népszava félórán hallott faszságokat válogatás nélkül, mert a poszthoz nem sok közöd van te gyökér. Te komolyan elhiszed, hogy egy sertéshizlaldán múlik 10 millió ember táplálkozása te hülye állat??
Hazudtok reggel,délben meg este, ahogy nagymestered mondta annak idején. De sebaj, el lettetek hajtva már egy párszor a büdös picsába, ahová valók vagytok te féreg..

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.06.02. 22:24:45

@A megvalósult amerikai ólom..: baromarcú fideszpatkány! Gyurcsány többesszáma az összes, gengszterváltás utáni kormányra vonatkozott, csak a komcsi maffiátok hazudott rá egy nagyot.

A megvalósult amerikai ólom.. 2015.06.03. 00:11:21

@pythonozok: Jaj persze.. világosan kiderül a kontextusból, hogy a szocialistákról szólt, akárcsak amikor azt mondta hogy "azért nincs mert elkúrtuk". Csak aztán később elkezdődött a szerecsenmosdatás, "igazságbeszéd" meg hasonló faszságok..
De sebaj, ez a szemétláda kellett ahhoz, hogy a Fidesz kétharmadot szerezzen 2010-ben..

illaim 2015.06.03. 00:24:53

@A megvalósult amerikai ólom..: Most már jobban sajnállak a rossz gyerekkorod miatt! A tartós alultápláltságodnak megmutatkoznak a jelei. Egy magyar kutatás szerint, ez a hátrány már bepótolhatatlan.
:-(((

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.06.03. 13:20:19

és az az egymillió az a nagyon birka aki amíg világ a világ Orbánra szavaz...

A megvalósult amerikai ólom.. 2015.06.04. 12:23:27

@illaim: Érvek hiányában marad a személyeskedés.. Elég átlátszó sajnos. Nem fedi el sötét butaságodat..
süti beállítások módosítása