B1 blogcsalád



Elrettentő börtönlátogatás Orbánékra is ráférne

2015. május 27. - Spectra

Néhány napja röppent fel a hír, hogy Kínában szervezett börtönlátogatásra viszik a helyi vezetőket nevelési célzattal. Ezzel a sajátos módszerrel akarják ugyanis elvenni a pártvezetők kedvét a visszaélésektől és korrupciótól.

Az jutott eszünkbe, ilyen elrettentő börtönlátogatás az Orbán-kormány tagjaira is ráférne.

bori.jpg

Gondoljanak csak bele, milyen nagyszerű is lenne, ha csokorba fogva betolhatnánk az összes korrupt fideszes politikust egy rideg, penészes börtönbe. Nézzék csak meg, hova juthatnak, ha így folytatják. Az élmény hatására pedig nem lenne több NAV-botrány, sőt, talán Rogán Antal és Mészáros Lőrinc vagyona sem gyarapodna ilyen ütemben.

De hagyjuk is az álmodozást.

Semelyik fideszes nem fog börtönbe kerülni ebben az országban.

Mivel amióta hatalmon vannak, Orbán gyakorlatilag alaptörvénybe iktatta, hogy kedvükre szétlophatják az országot. Kezdve ugye a magánnyugdíj pénztáraktól a földtörvényen át a dohányboltokig, stb. A lopás e bámulatosan pofátlan törvényesítésével tulajdonképpen már nincs is szükségük arra, hogy korruptak legyenek.

Ehhez képest viszont vicc, hogy korábban már Strasbourg is számon kérte Magyarországot a korrupció miatt. Ráadásul Polt Péter a napokban jelentette be, hogy hazánkban ismét nőtt a korrupciós bűncselekmények száma. No persze nyilván nem az Orbán-éra részéről, hiszen azt is jól tudjuk, hogy mióta Polt Péter a legfőbb ügyész, azóta jóval több - fideszeseket érintő - korrupcióval kapcsolatos feljelentést utasítanak el.

Sanszos tehát, hogy ezeknek a nevelőcélzatú börtönlátogatásoknak nálunk túl sok értelme nem lenne. 

(Kép forrása: Hírcsárda politikus rabosító)

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr187493222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása