B1 blogcsalád



Újra támadnak a legjobb kommentek!

2015. április 03. - Ninon

Kedves és Tisztelt Olvasóink!

Újabb válogatás a Ti, általunk legjobban kedvelt hozzászólásaitokból. Lássuk!

komment.png

 

(kép: mandiner.blog.hu)

ZSírfeka:

Szépet.
Aki szokta nézni a South Parkot, annak beugrik ez a helyzet, amit idéznék. Ráillik a helyzetre, a félrekezelt művel az országgal.
A génsebész négyfenekű majmokat alkot meg, amivel nem éppen sikeres. Ennek ellenére tovább folytatja a kísérleteket, s bejelenti, hogy nemsokára megszületik az, öt, hat, sőt hétseggű majom. No igen. Zseniális. Csek felesleges, értelmetlen, a génsebészen kívül a kutyát nem érdeklő tudományos siker, mindenki más röhög rajta.
Kb. ilyen a harc növelése, még növelése, totálissá tétele is. Épeszű ember kiröhögi.
Köszönöm.

Egéridomár:

Azt jelenti, hogy az EU-ban mindenki uborka, csak a magyarok jöttek a szíriuszról turul háton.
Világos? :)

Jules Verne:

Az mti nem írhat olyan híreket, amelyek nem felelnek meg a Párt és a magas rangú elvtársak ízlésének. Olyant sem, ami a hazai reakciós csoportoknak vagy a külföldi imperialista érdekeknek felel meg, illetve sérti az orosz és a magyar nép megbonthatatlan egységét és igaz barátságát.

citrix:

KI az a kdnp egyáltalán? Soha nem mert indulni önállóan a választásokon mert szavazóbázisa egyáltalán nincs. Egyszerűen biodíszlet a fidesz mellett, egy keresztény szellemiségű képviselőt sem láttam még közöttük. Legfőbb gondjuk a vasárnapi zárvatartás, a közmédiának csúfolt pártállami hazugsággyár dolgozóinak is járjon a vasárnapi zárvatartás!

Bobby Newmark:

A másik kérdés az, hogy akkor most honnan lesz Vikinek pénze? Egyik pénzes haver legecizte, a másik kettő-három meg belebukott a simlisségbe.

Igen komoly finanszírozási problémák lesznek így a Fidesznél.

 

Ezután se legyetek restek kommentelni, szívesen szemezgetünk belőlük!

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr547337644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása