B1 blogcsalád



Szemetes, rohad, mocskos, mi az? Hát a BKV!

2015. március 05. - ng.pontkukac

Budapest köztisztaságával foglalkozó rovatunkhoz egyre több olvasói fotó és levél érkezett. Mutattatok nekünk koszos Coop és CBA üzleteket, utcaképeket, írtatok javaslatokat, vagy épp csak dühöngtetek egy nagyot. Felvételeiteket, elképzeléseiteket, kommentjeiteket már bemutattuk, megvitattuk a blogon, de a BKV-ról ezidáig kevés szó esett.

Erre többen is utaltatok már, így szélnek eresztettük blogunk fotósát, hogy járja körbe a várost BKV-val, és számoljon be tapasztalatairól egy fotósorozat keretében. (A galériánk olvasói fotókat is tartalmaz.)

Ahogy az FKF ügyeivel is cikksorozatban foglalkozunk, most megkérdezzük a BKV-t is, mit tesznek a kosz és a mocsok ellen (ez két külön kategória), és hogy miért nem. :)

Képeiteket, hozzászólásaitokat továbbra is várjuk e-mailben.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr117244247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lutria 2015.03.06. 03:52:33

Kíváncsi lennék,ha ilyen rozsdásan vinném vizsgáztatni a kocsimat mint pl.az itt látható metró szerelvény,vajon átengednék vagy már ki sem engednék a vizsgáztató helyről és rögtön bontóba küldenék?
Egyszer úgy vittem a kocsimat vizsgáztatni hogy küszöbcsere után nem volt véglegesre fényezve csak alapozva és már ezt nagybetűkkel és felkiáltójelekkel rávezették a vizsgalapra és majdnem megbuktatták...
süti beállítások módosítása