B1 blogcsalád



Megfelelő utánpótlást a Fideszbe!

2015. február 14. - Egyenlítő blog

Tisztelt Orbán Viktor!

Tudomásomra jutott, hogy a Fidesz ifjúsági tagozatának elnöke hamis pénzzel kereskedik. Ismerve tehát Veress Áron befektetési portfólióját, bátorkodom pár általam ismert szépreményű fiatalt ajánlani a Fidesz ifjúsági szervezetébe. Hiszen magam is fontosnak tartom, hogy a párt politikai nézeteivel azonosulni vágyó utánpótlás a megfelelő helyről érkezzen.

trash_movie.jpg

Egyben örömmel hallottam, hogy milyen nyitott a Fidesz az ifjúsági tagozatának összetételével kapcsolatban. Természetesen ahogy a párt, úgy én is mélyen megvetem az előítéletet, és szintén azon a véleményen vagyok, hogy minden állampolgár számára biztosítani kell a lehetőséget arra, hogy a Fidesz építő tagja lehessen. Különösen kulcsfontosságú ez az ifjúságnál, hiszen, ahogy mondani szokták, övék a jövő:

  • Az első általam ajánlott személy egy kiemelkedő tehetségű fiatal, akinek tevékenységi körébe tartozik a betöréses rablás. Kitartó, erős akaratú, precíz fiatalembernek ismertem meg, akinek jellemét és adottságait minden bizonnyal méltatná a pártvezetés.

  • Egy másik protezsáltam jó képességű drogdíler, saját kiépített ügyfélkörrel és kiterjedt kapcsolatrendszerrel. Önálló, talpraesett, fejlett rábeszélő képességgel rendelkező ifjú, pénzügyi tapasztalatokkal.

  • Javasolnám még lányokat futtató fiatal barátomat. Testhezálló feladat számára az ellenkező nemmel való együttműködés, továbbá elhivatottsága miatt az éjszakai túlórák sem okoznak gondot neki.

  • Mellette említeném tehetséges hölgy ismerősömet, aki prostituált munkakörben szerzett átfogó tapasztalatot. Nyitott, szenvedélyes személyiség, aki készséges természete mellett mindig szem előtt tartja a gazdasági előnyöket.

  • Végül, de nem utolsó sorban javasolnék felvételre egy számomra kedves, megbízható embercsempész fiatalt. Bátor, iránymutató jellem, aki ugyanakkor hatékony a csapatmunkában is.

Az általam ajánlott öt fiatal kvalitás és tevékenységi kör tekintetében is abszolút hozná a kívánt szintet a Fidesz Ifjúsági tagozatában. Sőt, biztos vagyok benne, hogy szakmai tapasztalataiknak köszönhetően a pártvezetésben is megállnák a helyüket a jövőben.

Tisztelettel:
Egy optimista állampolgár

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr217172165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2015.02.15. 04:40:34

Nem igazán ütnének el a "közgépkorú" tagozattól.

♔bаtyu♔ 2015.02.15. 08:41:14

Vajon kit ajánlgathat, Zuhslágot?

Viktor Mutyin (törölt) 2015.02.15. 09:07:20

@♔bаtyu♔: Hülye vagy. Az már a ti emberetek: megvettétek kilóra a választások előtt, hogy "hiteles" forrásból könyvet írassatok vele. Nyomorult patkány, meddig loptok még?

citrix 2015.02.15. 09:13:18

A dicsőséges Horthy rendszernek is volt némi köze a hamis pénzekhez, ez volt a Frankhamisítás ami elég gyorsan lebukott. A Fidesz tehetséges utánpótlási csapata is kreatív...

maxwall a Putyin csicska birca 2015.02.15. 09:55:35

@♔bаtyu♔: Cusi piti ebbe a brancsba.

@Maxvall a kloáka: Hagyd anyukáját! Elég baj neki a fia.

anyadmajma 2015.02.15. 10:27:04

Na, kedves állampolgár, te sem vagy naprakész a helyzetről.
2010 óta az általad említett-javasolt emberek már mind a fidesz tagjai, a hazaáruló maffiafőnök pintér emberei, vagy most sodortad őket igen nagy veszélybe, mert ha konkurencia, akkor akár még öngyilkosok is lehetnek.
Manapság jól meg kell gondolni, mit mond az ember!
Amúgy meg NEM VOLT FIDESZ TAG 2012 óta!!! Meg a hagyó is lopott, megírta a magyar nemzet!!!!
-De kérem, elvtárs! nagyon komoly névtelen levél volt! Géppel írták!
Idézet A Tanú c. filmből

Netuddki. 2015.02.15. 10:27:14

@♔bаtyu♔: Pótjegy kartácsot tudtommal felkarolta a fidesz. Muhaha!

Netuddki. 2015.02.15. 10:28:22

@anyadmajma: Ja, ja. Aki meg még fát is lop, annak az orbán odadja a fele lányát is...

anyadmajma 2015.02.15. 10:33:08

@nicktolvajmentesítő_kovi1970: hát, kár hogy nem a fele lányát, hanem az egészet adta. El kellett volna felezni pedig, szerintem láncfűrésszel azt is:)

kvadrillio 2015.02.15. 15:02:26

Belföld
Külföld
Bulvár
Gazdaság
Kultúra
Vélemény
Sport
Tudomány
Autó
Életmód
Utazás
Brüsszelből ömlik a pénz
Tegnap | 17:10
Megoszt / nyomtat
A+ / A-
címlapsztori
Formálódik az ukrán modell BMW X4 30d - Szelíd motoros
3/10
ajánló
Lucasl Palmira: jó volt újra megölelni
Taylor Swift és Kanye West közös albumot készít
Megszületett Liv Tyler kisfia!
Andy Vajna: Nem leszek a nagyapja
Putyin látogatása után titkosítaná a Fidesz a paksi bővítés anyagait
Győrfi Pál: vissza kellett vennem
Zámbó Krisztián: Mindenki próbálja ki!
Egy csókért is kézbesít leveleket a posta
A jégen forgatott klipet Puskás Peti együttese
András herceg családi fotót posztolt a Facebookra
Brüsszelből ömlik a pénz
Íme Christina Aguilera kislánya!
Ciprász felsült
Belázasodott a Rising Star döntőse
Milyen meglepetést rejteget még a Fidesz számára Simicska?
"Fülig szerelmes voltam belé"
Recseg a NATO
Ezért késik Rita Ora lemeze
Csintalan lebuktatta az "orbáni korrupciót"?
Bárkinél beüthet a dráma
Közel 9 milliárd (2700 milliárd forint) euró összeget mozgósító tervet hagyott jóvá az Európai Bizottság, amely a magyarországi kis- és középvállalkozások versenyképességének fokozására irányuló beruházási programokat finanszíroz. Ez az EU legnagyobb önálló gazdaságfejlesztési beruházási programja a 2014 és 2020 közötti ciklusban.

A magyarországi kis- és középvállalkozások (kkv-k) versenyképességének javítását célzó beruházási programot fogadott el pénteken az Európai Bizottság. A nemzeti társfinanszírozással együtt közel 9 milliárd eurós keret a kis- és középvállalkozások kutatási, innovációs és munkahely-teremtési képességének javítását célozza. Mint a Bizottság közleménye megjegyzi: az Unió ilyen jellegű legnagyobb programjáról van szó a 2014-2020 közötti költségvetési ciklusban: a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program költségvetése - az Európai Regionális Fejlesztési Alap és az Európai Szociális Alap által nyújtott 7,73 milliárd eurót és a nemzeti társfinanszírozást is figyelembe véve - összesen mintegy 8,8 milliárd euróra rúg.
A program a kutatási és innovációs potenciálra összpontosítva kívánja korszerűsíteni Magyarország gazdaságát: célja, hogy az információs és kommunikációs technológiák (ikt) jobb kiaknázása, a fenntartható turizmus fejlesztése és az erőforrások hatékonyabb felhasználása révén fenntartható és minőségi munkahelyek jöjjenek létre, többek között az idegenforgalmi ágazatban.
A program emellett elősegíti a pénzügyi eszközök felhasználását, így új finanszírozási megoldásokat kínál számos kezdeményezés - például a megújuló energia előállítása, valamint a lakások és középületek energiahatékonyságának növelése - számára.

A beruházási program elfogadása kapcsán Corina Creţu regionális politikáért felelős biztos így nyilatkozott: "A mai napon elfogadtuk az EU legnagyobb önálló gazdaságfejlesztési beruházási programját. A program lendületet ad majd a magyar gazdaság növekedésének, fokozza versenyképességét és elősegíti a több és jobb munkahely teremtését. A kutatás, valamint a karbonszegény gazdaságra való átállás középpontba állítása nem csupán Magyarország, hanem az egész EU tekintetében előmozdítja közös célunk, a mindenkinek előnyös zöld és intelligens növekedés megvalósítását."

Marianne Thyssen, a foglalkoztatásért, a szociális ügyekért, valamint a munkavállalói készségekért és mobilitásért felelős biztos hozzátette: "Az Európai Szociális Alap az aktív munkaerő-piaci intézkedések, a szakképzés és az egész életen át tartó tanulás területén megvalósuló magyarországi intézkedések finanszírozása által járul hozzá a munkahelyteremtéshez. A hátrányos helyzetű munkavállalók munkaerő-piaci integrációja, a szociális vállalkozások foglalkoztatásban játszott szerepének megerősítése, illetve a fiataloknak kínált célzott támogatások - az ifjúsági foglalkoztatási kezdeményezésből juttatott további erőforrásokkal együtt - mind hozzájárulnak az Európa 2020 stratégia célkitűzéseinek eléréséhez. A program keretében rendelkezésre álló valamennyi munkaerő-piaci eszköz új lehetőségeket teremt Magyarország polgárai számára."

A nemzeti Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program egyik várható hatása, hogy több mint 300 ezer munkanélküli - köztük csaknem 150 ezer 25 éven aluli fiatal - részesül majd a munkahely-teremtési kezdeményezések előnyeiből, valamint előreláthatólag 450 ezren fognak részt venni a foglalkoztathatóság javítását célzó képzésekben. A program kiemelt célja a munkahelyteremtés, amelyet elsősorban az alacsonyan képzettek munkaerő piaci integrációján, a szociális vállalkozások munkahelyteremtésben betöltött szerepének fokozásán, valamint a fiatalok foglalkoztatottsági esélyeinek javításán keresztül szándékozik biztosítani. A foglalkoztatás javulása a több mint 300 000 mindeddig inaktív egyén (amelynek többsége 25 év alatti) munkaerő piaci eszközökkel való elérésen keresztül fog megvalósulni. Csaknem 12 500 vállalkozás - köztük 1500 ind

REMÉLEM EBBBŐL A PÉNZBŐL FELÉRE CSÖKKEN A SZEGÉNYEK SZÁMA MAGYARORSZÁGON !!!!!

kvadrillio 2015.02.15. 15:04:45

BRÜSSZELBŐL ÖMLIK A PÉNZ !!!!!

Közel 9 milliárd (2700 milliárd forint) euró összeget mozgósító tervet hagyott jóvá az Európai Bizottság, amely a magyarországi kis- és középvállalkozások versenyképességének fokozására irányuló beruházási programokat finanszíroz. Ez az EU legnagyobb önálló gazdaságfejlesztési beruházási programja a 2014 és 2020 közötti ciklusban.

A magyarországi kis- és középvállalkozások (kkv-k) versenyképességének javítását célzó beruházási programot fogadott el pénteken az Európai Bizottság. A nemzeti társfinanszírozással együtt közel 9 milliárd eurós keret a kis- és középvállalkozások kutatási, innovációs és munkahely-teremtési képességének javítását célozza. Mint a Bizottság közleménye megjegyzi: az Unió ilyen jellegű legnagyobb programjáról van szó a 2014-2020 közötti költségvetési ciklusban: a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program költségvetése - az Európai Regionális Fejlesztési Alap és az Európai Szociális Alap által nyújtott 7,73 milliárd eurót és a nemzeti társfinanszírozást is figyelembe véve - összesen mintegy 8,8 milliárd euróra rúg.
A program a kutatási és innovációs potenciálra összpontosítva kívánja korszerűsíteni Magyarország gazdaságát: célja, hogy az információs és kommunikációs technológiák (ikt) jobb kiaknázása, a fenntartható turizmus fejlesztése és az erőforrások hatékonyabb felhasználása révén fenntartható és minőségi munkahelyek jöjjenek létre, többek között az idegenforgalmi ágazatban.
A program emellett elősegíti a pénzügyi eszközök felhasználását, így új finanszírozási megoldásokat kínál számos kezdeményezés - például a megújuló energia előállítása, valamint a lakások és középületek energiahatékonyságának növelése - számára.

A beruházási program elfogadása kapcsán Corina Creţu regionális politikáért felelős biztos így nyilatkozott: "A mai napon elfogadtuk az EU legnagyobb önálló gazdaságfejlesztési beruházási programját. A program lendületet ad majd a magyar gazdaság növekedésének, fokozza versenyképességét és elősegíti a több és jobb munkahely teremtését. A kutatás, valamint a karbonszegény gazdaságra való átállás középpontba állítása nem csupán Magyarország, hanem az egész EU tekintetében előmozdítja közös célunk, a mindenkinek előnyös zöld és intelligens növekedés megvalósítását."

Marianne Thyssen, a foglalkoztatásért, a szociális ügyekért, valamint a munkavállalói készségekért és mobilitásért felelős biztos hozzátette: "Az Európai Szociális Alap az aktív munkaerő-piaci intézkedések, a szakképzés és az egész életen át tartó tanulás területén megvalósuló magyarországi intézkedések finanszírozása által járul hozzá a munkahelyteremtéshez. A hátrányos helyzetű munkavállalók munkaerő-piaci integrációja, a szociális vállalkozások foglalkoztatásban játszott szerepének megerősítése, illetve a fiataloknak kínált célzott támogatások - az ifjúsági foglalkoztatási kezdeményezésből juttatott további erőforrásokkal együtt - mind hozzájárulnak az Európa 2020 stratégia célkitűzéseinek eléréséhez. A program keretében rendelkezésre álló valamennyi munkaerő-piaci eszköz új lehetőségeket teremt Magyarország polgárai számára."

A nemzeti Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program egyik várható hatása, hogy több mint 300 ezer munkanélküli - köztük csaknem 150 ezer 25 éven aluli fiatal - részesül majd a munkahely-teremtési kezdeményezések előnyeiből, valamint előreláthatólag 450 ezren fognak részt venni a foglalkoztathatóság javítását célzó képzésekben. A program kiemelt célja a munkahelyteremtés, amelyet elsősorban az alacsonyan képzettek munkaerő piaci integrációján, a szociális vállalkozások munkahelyteremtésben betöltött szerepének fokozásán, valamint a fiatalok foglalkoztatottsági esélyeinek javításán keresztül szándékozik biztosítani. A foglalkoztatás javulása a több mint 300 000 mindeddig inaktív egyén (amelynek többsége 25 év alatti) munkaerő piaci eszközökkel való elérésen keresztül fog megvalósulni. Csaknem 12 500 vállalkozás - köztük 1500 induló vállalkozás - részére biztosítanak pénzügyi támogatást/tanácsadást, és további 8000 vállalkozás kap segítséget elektronikus szolgáltatásainak és az ikt alkalmazásának bővítéséhez.

REMÉLEM EBBBŐL A PÉNZBŐL FELÉRE CSÖKKEN A SZEGÉNYEK SZÁMA MAGYARORSZÁGON !!!!!

kvadrillio 2015.02.15. 15:06:19

@kvadrillio: ,,,ÉS MÉG A MUNKANÉLKÜLIEK 3 HAVI SEGÉLYÉT IS KITERJESZTIK BELŐLE LEGALÁBB 1......EGY....ÉVRE !!!

HA MÁR -5-6 ÉVIG SEM TUDNAK ÁLLÁST TALÁLNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fehérfarkas 2015.02.15. 15:26:42

Lehet mégiscsak biztosabb a szír vagy örmny pénzváltóknál pénzt váltani/venni mint egy fideszesnl? Vajon miért nem lepődöm meg ezen? :D :D :D

♔bаtyu♔ 2015.02.15. 16:28:19

Kissé röhejes amikor ballibsik problémáznak a korrupció miatt.

Nézzetek már a kukába b+, mit gondoltok a kedvenceitek miért csücsülnek ott már a második ciklusban is? Úgy, hogy a harmadikra is nulla az esélyük.

♔bаtyu♔ 2015.02.15. 16:28:58

@fehérfarkas: Megvakarod a csákót ki fog derülni hogy valami libsi volt.

Viktor Mutyin (törölt) 2015.02.15. 16:46:42

@♔bаtyu♔: Látom, hogy el tudod viselni krokodil pofával azt, hogy hülyére lopjátok magatokat, geci. Tehát ne az zavarjon, hogy libsik loptak, te paraszt geci, hanem az, hogy ti loptok, csaltok és raboltok. Most erről van szó, ne terelj, geci fideszes. Geci vagy, mint a maffia, amelyet kiszolgálsz. Első kézből kaptunk erről infót: még van pofád megszólalni, geci?

anyadmajma 2015.02.15. 17:18:21

@♔bаtyu♔: te vagy a bolsi is, meg a geci is! Ja meg, hazaáruló is.
Mi legfeljebb, de csak szerinted, komcsik vagyunk.

Maxvall a kloáka (törölt) 2015.02.15. 19:31:57

@♔bаtyu♔: engem nevezel bolseviknek te mcoskos hazaáruló orosz ügynök?!

esetleg arról beszélj, hogy hogyan kommentelhetsz a nap 24 órájában? hogy honnan van olyan nicked ami nem megengedett karaktereket tartalmaz?

Maxvall a kloáka (törölt) 2015.02.15. 19:33:40

@kvadrillio: bazdmeg, olyan kib@szott hosszan fosod ide a szót, hogy eleven ember el nem olvassa, még azt se tudom kihámozni belőle, hogy mostakkor kivel értesz egyet

tanulj már meg másolás helyett leírni magadtól egy mondatot

maxvall bircaman szerkesztő (törölt) 2015.02.15. 19:35:19

@maxwall a Putyin csicska birca: helló birka :D
süti beállítások módosítása