B1 blogcsalád



A paraszt Rogán egyre pofátlanabb

2014. december 18. - ng.pontkukac

Rogán Antal nem tud urizálni, mert egy szakonyfalui parasztgyerek. Legalábbis ezt mondta a fideszes politikus hétfőn. Előző nap pedig trendi Ugg boot cipőben villogtak a gyerekei a Mikulásgyárnál. Előre jelezzük: nem a gyerekeket akarjuk bántani, ők nem tehetnek róla, hogy apjuk maffiózóval, csalóval boltol.

rogan_elit.jpg

Nem urizál, mert parasztgyerek – ezt mondta a luxus életmódjáról elhíresült Rogán Antal hétfőn az Indexnek. Ez nem csak Pasa parki lakása miatt ordas nagy hazugság, hanem azért is, mert még a gyerekeit is luxusba öltözteti. Vasárnap együtt ment el a Rogán-család a Mikulásgyárhoz: mindkét Rogán-gyereken Ugg boot cipő volt, ami páronként minimum 30 ezer forint, ráadásul jó, ha néhány hónapig használhatják a lábbeliket, hiszen egy ekkora gyerek úgy nő, mint a belvárosi ingatlanügyek száma. De fürdőgatyákon se spórol a parasztgyerek, amiben a Facebookon pózol Rogán, az 100 euróba kerül.

Képek a Facebookon itt és itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr566994873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aki mást mond az hazudik (törölt) 2014.12.19. 03:08:43

UGG boat?
Nem inkabb UGG boot akart az,lenni?
Nem hiszem, hogy csonaknyi labuk van a kolykoknek :)
Amugy az UGG az kurva messze van attol, hogy luxusmarka legyen, Mo-tol nyugatabbra es az USA-ban teljesen hetkoznapi. De nagyon csuuunya!
Nekem gyerekkent mindig par szammal nagyobb cipot vettek, hogy majd belenovok. Sajnos a feledekeny es a megszokas rabjava valt rokonoktol 20 eves korom felett is kaptam ilyen tulmeretes cipot, de abba mar eselytelen volt belenonom.
Biztos Rogan gyerekei is ilyen tulmeretes cipot kaptak. Ki kell tomni ujsagpapirral az orrat, akkor nem csuszkal a labuk benne... Nalam igy volt. Bar mi tenyleg csorok voltunk.

Az en bakancsom picit tobbe kerul, mint egy UGG csizma. Mondjuk ketszer annyiba, de nem is utcan flangalasra hasznalom.

A luxus karorat sose ertettem minek, ma amikor mindenkinek ott a telefonjan az ora...

A Louis Vuitton tatyo izlestelen. Nem mondom, hogy Budmil taskas hulyegyereknek kell lenni, de azert ez a taska iszonyatosan buzis. Nekem nem kifejezetten az araval van bajom, hanem hogy ilyen taskaert en fele ennyit se adnek. De meg egy otezresert is meggondolnam.

Audi sok millios tipusa is csak Magyarorszagon kirivo, nyugatabbra azert nem egy durva felvagas ilyennel jarni. De keletebbre sem ritka :)

Nizzaba menne a halal, en ennyi penzbol inkabb vilag korul utazgatnek egy Budmil hatizsakkal.

Arcade Macho 2014.12.30. 12:22:28

ez a nizzai utazas priceless volt
ahogy ott majmoskodtak a hattyunal es akkor valamilyen alsagos nemzetronto liberalbolsevista betett ennek a jotet leleknek!!!

megis mit tegyen a rengeteg penzzel amit ellop Rogan?
azt mutatni kell hogy o mas mint a sok proli!
süti beállítások módosítása