B1 blogcsalád



Kiderült: Deutsch Tamás drogozott

2014. december 13. - ng.pontkukac

Juhász Péter jelen videó mellékelésével, nyilvános posztban szólította meg a drogozó fideszest:

"Deutsch Tamásnak - a szeretet hangján.

Sajnálom, ha neked szektának tűnik, hogy vannak emberek, akik becsülettel kiállnak az igazukért. Ez nem rám vet rossz fényt, hanem azt mutatja, hogy téged többségében nem ilyen emberek vesznek körül.

Ha az óvodai jeledre visszaemlékszel, akkor biztosan megtalálod még azt is az emlékeid között amikor még te is ezeket az értékeket tartottad fontosnak. Akkor még egy ún. gerinc támasztotta a testedet.
Sajnálom, ha ez már nem így van.

Tamás,
én tudom, hogy te fogyasztottál különböző drogokat. Onnan tudom, hogy sok közös ismerősünk van, akikkel ezt közösen tetted. 
Megvolt az a lehetőséged, hogy ne szólalj meg az ügyben, és én is tiszteletben tartottam volna azt, hogy ez a magánéleted része. Én ma sem azt ítélem el, hogy ilyet tettél, hanem azt, hogy ezt nem vállalod. Hogy a főnököd idézzem: nem vagy férfi, nem állsz bele, hanem hazudsz, mint egy ovis kisgyerek, aki azt hiszi, hogy a füllentése által megváltozik a valóság.

Tehát azt állítom, hogy drogoztál.

Ez egy kemény kijelentés, amiért akár bíróságon is elégtételt kérhetsz. Ezt várja el tőled Orbán, és ezt várom én is, mert akkor a bíróság előtt tudom bizonyítani. 
Sokan jelezték közös ismerőseink közül, hogy egy politikai csetepatéba nem szállnak be, de ha bíróságra kerül az ügy, az igazmondási kötelezettségüknek eleget téve vállalják a tanúskodást.

Én elfogadom, hogy neked szemüveg volt a jeled az oviban. 
Te meg fogadd el, hogy kimondom az igazat.

Szeretettel."

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr316980037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása