B1 blogcsalád



Németh Zsolt a levegőbe köpött, majd aláállt

2018. május 28. - ashwood

7a9wsk577qyn19olks.jpegA marxizmus újra bejárja Európát, csak most liberális köntösben - mondta remek ütemérzékkel Németh Zsolt, fideszes fődiplomata. De csak azért köpött a levegőbe, hogy két nap múlva aláálljon.

"Európát liberális köntösben ismét bejárja a marxizmus eszméje és újra áttelepítések fűződnek hozzá." – így mondta a parlament külügyi bizottságának elnöke, Németh Zsolt – akit egyébként a Fidesz visszafogodtabb, atlantista vonalához sorolnak. – "Magyarországon nem döntötték le Marx és Engels szobrait, hanem Budafok-Téténybe, a szoborparkba vitték. Azt hitték, hogy szellemek közé kerülnek, de „liberális köpenybe bújva” újra bejárják Európát ezek az eszmék." És persze: "A kitelepítés oka a kapzsiság volt, de a hátterében a társadalmi átalakítás, a felforgatás, a bizonytalanság generálása húzódott meg."

Vagyis: ma a liberálisok valójában kommunisták, akik ki akarják telepíteni az arabokat a szülőhelyükről, hogy betelepítsék a magyarok spájzába. A legfőbb liberális kommunista pedig Juncker, az Európai Bizottság konzervatív, néppárti elnöke.

Ha eddig zavaros lett volna a konzervatív kommunista liberálisok ördögi terve, akkor most tessék nagyon koncentrálni. Mert ugyan az a Németh Zsolt, aki szombaton még arcon köpött minden marxistát, az hétfőn hajlongva fogadta az országgyűlésben a Vietnami Kommunista Párt Politikai Bizottságának tagját, akivel jól meg is beszélték, milyen remek lesz, amikor a főtitkár elvtárs Budapestre látogat ősszel.

"Baráti a viszony Magyarország és Vietnam között, a jó viszonyt az utóbbi években rendkívül elmélyítették a tudományos, oktatási és gazdasági kapcsolatok " – na, ezt is Németh bírta mondani. Egy fekete öves kommunista mellett. Egy olyan kommunista mellett, akit nem Németh titulál kommunistának, hanem saját maga. Mégpedig büszkén.

Ilyen önszemenköpés után mi is méltán vagyunk büszkék Németh Zsoltra és gazdáira.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr5214008582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tegnaptuska 2018.05.28. 17:29:28

És szétdörzsölte magán, de előtte még adott belőle minden úgynevezett ős fiatal demokratának.

NemodaBuda 2018.05.28. 17:39:01

Az ostobaságot nem lehet komolyan venni ! Németh, mint harcos református maffiózó, összevissza beszél, így is gondolkodik ! Nem ő a probléma, hanem az, hogy egy ilyen kvalitású pofa labdába rúg nálunk ! Ez a tragédia!

Bryan élete 2018.05.28. 17:53:58

Néha az ilyen elnyűhetetlen németzsoltoknak is meg kell szólalniuk, különben ki a fene emlékezne rájuk.

atomic power 1986DucaDuca 2018.05.28. 18:08:03

A cikkíró a levegőbe köpött majd aláállt.

Vietnamban 1986-tól fokozatosan áttértek a tervgazdaságról a piacgazdasagra. A világ egyik leggyorsabban fejlődő országavá vált. Tagadjak a termelőeszközök társadalmi tulajdonának szükségességét, sőt kifejezetten a magántulajdon mellett szállnak síkra.

Tehat szó sincs a magántulajdon megszüntetéséről, amit Marx a legfőbb eszköznek tekijtett a szocializmushoz vezető úton. A tulajdonosi rendszer forradalmi atalakitasaról pedig pláne nincs szó.

Egyebkent miert faj a cikkírónak, hogy baráti a viszony Magyarország és Vietnam között, es fejlődnek a tudományos, oktatási és gazdasági kapcsolatok ?!

atomic power 1986DucaDuca 2018.05.28. 19:14:46

"Európát liberális köntösben ismét bejárja a marxizmus eszméje és újra áttelepítések fűződnek hozzá." – így mondta a parlament külügyi bizottságának elnöke, Németh Zsolt.

Es mennyire igaza volt!

Nezzük meg milyen atfedések vannak a latszolagos alapkülönbsegek ellenere a liberalizmus es a marxizmus között.

A nyugati liberális értelmiség száz esztendeje szimpátiát mutat a radikális marxizmus iránt.
Pl. : Wystan Auden, Anatole France, Theodore Dreiser, Jack London, Jorge Semprun, Jean-Paul Sartre.
A liberalizmus es a marxizmus gyökerei a felvilágosodás korába nyúlnak vissza.

Közös krédó: a múltbéli hagyomány elutasítása es a vallásellenesség.
A vallásüldözés a XX. században a marxista ideologia alapjan történt. A balliberalisok jelenlegi működese pedig többek kózött a kereszténység szisztematikus felszámolásának folyamata.

A haza megkérdőjelezése: proletar internacionalizmus, illetve kozmopolitizmus alakjában.

A család szétzilálása: pl. nőközösség a marxistaknal, szélsőséges feminizmus, genderizmus, szingli életmódnak a népszerűsítése a liberalisoknal.

Mind a liberalizmus, mind a marxizmus úgy tekint magára, mint a történelem beteljesülésére. Más forgatókönyvet egyszerűen el sem tudnak képzelni, nem képesek túllátni saját eszmerendszerük horizontján.

Mindkét áramlat közös vonása az internacionalizmus feltétlen hangoztatása. A kozmopolitizmust, amely korábban az internacionalizmus liberális válfajának leginkább használt terminusa volt, időközben felváltotta a globalizáció jóval szalonképesebbnek tűnő kifejezése.

Közös elem az, hogy megszüntetni kívánnak minden lokális tényezőt, nemzeti különállást és szuverenitást./internacionalizmus, illetve kozmopolitizmis, ujabban globalizmus/.

Szilárd központ: Moszkva, illetve Brüsszel.

Marxizmus: munkásosztály élcsapata.Liberalizmus: NGO-k.

A látszólagos alapkülönbségek ellenére bőven vannak átfedések a marxizmus, valamint a liberalizmusa között; Ez is magyarázza azt, hogy a marxizmus miért részesül napjainkban olyannyira meleg fogadtatásban a liberális értelmiség körében.
Hajdanán: kísértet járja be Európát, a kommunizmus kísértete. Manapság: kísértet járja be Europát – a kontinens sírásóinak kísértete. Lasd migracios politika!

FCUK26 2018.05.28. 19:25:48

a bejegyzés kulcsfélmondata ez: "a bizonytalanság generálása húzódott meg"

ugye, Tunézia, Egyiptom, Algéria stb juthat eszünkbe, de ha nem tekintünk ennyire messze, akkor akár Ukrajna is.

Igaza van Zsoltnak, ez ma a nyugati politika, és ez szomorú.

miért van az, hogy a b1 minden hülyeségét mások nyakába akarja varrni? egyetértek atomic power 1986DucaDuca-val, aláálltok. és csak az olyan sötétek értenek egyet veletek, mint pl taga vagy morpho. meg is látszott április 8-án az eredményen.

látjátok feleim szümtükkel 2018.05.28. 21:59:57

@atomic power 1986DucaDuca:

Huncut vagy te hallod-e?
Állíólag én vagyok a libsibolsikomcsi, de én sem tudom ennyire betéve az eszmét, mint ahogy te részletezted a hszedben. Netán teisfijambrutuska, csak jól álcázod?;D

látjátok feleim szümtükkel 2018.05.28. 22:01:29

@FCUK26:

ja, meglátszott. De valahogy mindig elfelejtitek levonni a kétszeresen elszámolt szavazatokat, oszt vajon miért is?He?

FCUK26 2018.05.28. 22:19:03

@látjátok feleim szümtükkel: 1: azt a bíróság már levonta.

2. tételezzük fel, hogy azt gondolod valakiről, hamiskártyás. ha leülsz vele játszani, és nyer, utána azt kiabálni rá, hogy csalt, elég vicces nem? akkor mi a fasznak ültél le vele?

de ez utóbbit úgysem érted meg :D:D:D

chrisred 2018.05.29. 06:03:11

@atomic power 1986DucaDuca: Milyen magántulajdon? Az egész ország állami tulajdonban van, amit egy marxista-leninista párt irányít - kivéve az, ami külföldi tulajdonban van.

chrisred 2018.05.29. 06:06:47

@atomic power 1986DucaDuca: Steve Bannon Budapesten tartott beszéde szerint a munkásosztály képviselője Orbán és Trump.

atomic power 1986DucaDuca 2018.05.29. 07:38:18

@chrisred:

"Az egész ország állami tulajdonban van, amit egy marxista-leninista párt irányít - kivéve az, ami külföldi tulajdonban van."

Ne keverd a magantulajdon fogalmát a politikai hatalommal. Vietnam Kínát másolja.

atomic power 1986DucaDuca 2018.05.29. 08:59:03

@chrisred:

"Steve Bannon Budapesten tartott beszéde szerint a munkásosztály képviselője Orbán és Trump."

Nem ertem, mi ezzel a probléma. Egyebkent csak az "is" szó hianyzik az allitasból, mert a Fidesz neppart.

István Tamasi 2018.05.29. 09:45:34

@atomic power 1986DucaDuca:
Jó nagy katyvasz és hablaty ahogy összemossa a liberalizmust a marxizmussal.
A liberalizmus színtiszta kapitalista tézis míg a marxizmus a kapitalizmus kritikája.

István Tamasi 2018.05.29. 09:47:14

@atomic power 1986DucaDuca:
Jó nagy katyvasz és hablaty ahogy a liberalizmust összemossa a marxizmussal.
A liberalizmus színtiszta kapitalista tézis míg a marxizmus a kapitalizmus kritikája.

István Tamasi 2018.05.29. 09:49:19

@atomic power 1986DucaDuca:
A fidesz csak magáról mondja, hogy egy néppárt, de valójában csak egy pártnak álcázott maffia élén a keresztapával.

István Tamasi 2018.05.29. 09:51:03

A fideszmaffiában nem Németh Zsolt az egyetlen aki rendszeresen a levegőbe köp és alááll.

gyurina 2018.05.29. 10:14:22

Németh Zsoltnak nem kell szembeköpnie magát, mert semmi ellentét nincs a nyilatkozata és tette között! Ma már nyilvánvaló, hogy a liberalizmus a kommunisták átmentése! A vietnami küldöttség pedig diplomácia, két ország kapcsolata! Hogy a nemzeti oldal nem keres ellenséget ott ahol nincs az természetes! Csak a libcsik látják a világot feketén fehéren!

pistapapa2 2018.05.29. 10:34:00

Tudni illik a politika iránt érdeklődőknek,hogy Orbán is kommunista,majd liberális volt. Úgy változtatja elveit,mint más az alsóneműt. Mindig oda táncol,ahonnét több pénzt,vagyont remél. Nála nagyobb politikai szélhámost nem ismerek.

atomic power 1986DucaDuca 2018.05.29. 13:18:23

@István Tamasi:

"Jó nagy katyvasz és hablaty ahogy a liberalizmust összemossa a marxizmussal. A liberalizmus színtiszta kapitalista tézis míg a marxizmus a kapitalizmus kritikája."

Ez az alaphelyzet, ez igy igaz. Azonban nem összemosasrol van szó, hanem atfedesekről. Amik viszont igazak.

"A fidesz csak magáról mondja, hogy egy néppárt, de valójában csak egy pártnak álcázott maffia élén a keresztapával."

Az Európai Néppárt frakcióvezetője, aki már többször kiállt a magyar miniszterelnök mellett, ezek szerint egy keresztapát tamogat? De akkor az Europai Néppart is maffia szervezet? Es ki Manfred Weber?

Erdekes, hogy egy magyarorszagi maffia szervezettel szemben az Europai Néppartnak csak ket kerdesben van elvarasa:

CEU es Stop Soros. Egyik sem tipikus maffia temakör!

atomic power 1986DucaDuca 2018.05.29. 13:28:17

@pistapapa2:

"Tudni illik a politika iránt érdeklődőknek,hogy Orbán is kommunista,majd liberális volt. Úgy változtatja elveit,mint más az alsóneműt. Mindig oda táncol,ahonnét több pénzt,vagyont remél. Nála nagyobb politikai szélhámost nem ismerek."

Akkor mit szolsz Európai Bizottság volt elnökéhez, Jose Manuel Barrosóhoz: maoistaként kezdte… Maga myilatkozta:

„A lisszaboni egyetem jogi karán ekkor két mozgalom működött , egy szovjetbarát kommunista és egy Kínabarát kommunista mozgalom. Nem volt hát nagy a választék".

Demszky Gábor a hetvenes évek elején még márciusi tüntetést szervezett a Kádár-rendszer ellen, mert a rezsim neki nem volt eléggé baloldali. A hetvenes évek elején még bősz maoista fiatalember a nyolcvanas évek végén már harsány liberálisként tündökölt.

Soroljam még?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.05.29. 13:37:44

@atomic power 1986DucaDuca: "Akkor mit szolsz "

Kurvára leszarom. A fideszesek kedvenc eszközét használod, relativizálsz. De ez nem fogja meszesíteni a csúti geci takonygerincét.

István Tamasi 2018.05.29. 13:38:08

@atomic power 1986DucaDuca:
Nincs az a látszólagos átfedés amivel közös nevezőre lehetne hozni a kapitalista liberalizmust és az antikapitalista marxizmust. Ahogy filmek elején szokás mondani: mindenféle látszólagos átfedés a véletlen műve.

Igen. Már az Európai Néppártban is rájöttek még ha lassan és sokára is, hogy a fidesz egy pártnak látszó maffia. Egy példa: az USA hadserege kezdeményezte az együttműködést a maffiával és még Lucky Lucianot is szabadon engedte - ezért az USA hadserege is egy maffia?

Szerintem az Európai Néppárt valahogy úgy van a csúti suttyó maffiafőnökkel, hogy ha ő kell a magyaroknak akkor ám legyen, a magyarok egyék meg amit főztek.

atomic power 1986DucaDuca 2018.05.29. 14:29:59

@István Tamasi:

"Nincs az a látszólagos átfedés amivel közös nevezőre lehetne hozni a kapitalista liberalizmust és az antikapitalista marxizmust. Ahogy filmek elején szokás mondani: mindenféle látszólagos átfedés a véletlen műve."

Ismetlem: nem azonosságrol van szó, hanem atfedesekről. Atfedesek vannak a kapitalista nacizmus es az antikapitalista kommunizmus között is.

"Egy példa: az USA hadserege kezdeményezte az együttműködést a maffiával és még Lucky Lucianot is szabadon engedte - ezért az USA hadserege is egy maffia?"

Az még egy masik US Army volt. Ma mar az USA egyik legkorruptabb szervezetévé vált.

"Szerintem az Európai Néppárt valahogy úgy van a csúti suttyó maffiafőnökkel, hogy ha ő kell a magyaroknak akkor ám legyen, a magyarok egyék meg amit főztek."

Miert, talán nekik kellene megbuktatni a magyar kormanyt? Mit kellene tenniük, ha nem úgy gondolkodnának, hogy " a magyarok egyék meg amit főztek."?

miért 2018.05.30. 00:44:19

@atomic power 1986DucaDuca: A köpködés nagyon megy troll-elvtársnak! Annyira tetszik a vietnami rendszer, akkor vegyen egy repülőjegyet oda. A júdáspénzből biztosan ki tudja fizetni!

chrisred 2018.05.30. 05:30:42

@atomic power 1986DucaDuca: Nagyjából úgy, ahogy mi a Szovjetuniót másoltuk. Kína a gyarmatosító, Vietnam a gyarmat. Ettől függetlenül Kínában is minden az állam tulajdonában van.

chrisred 2018.05.30. 05:32:38

@atomic power 1986DucaDuca: A nevében elvileg polgári szövetség.

atomic power 1986DucaDuca 2018.05.30. 09:05:00

@chrisred:

Ettől függetlenül Kínában is minden az állam tulajdonában van."

Rosszul tudod. Egyedül a föld van allami tulajdonban, hosszútavú berletbe adtak a parasztoknak.

A föld kivetelevel a magantulajdon minden formaja engedelyezett, ugyanúgy mint a világ legtöbb orszagaban.
Törvenyi garanciák vannak a föld kivételevel minden magantulajdon /beleertve az igatlant is / elidegeníthetetlensegere, a tulajdon szabad felhasznalasara /eladas, berbeadas, jövedelemszerzés/
Törvényi garanciák vannak a befektetések biztonsága erdekeben.
A korábban megvetendő gazdagság hajszolása egyenesen kívánatos cél lett, s felépítettek a kiterjedt privát szektort.
A korábban az állam tulajdonát képező lakásokat is kedvezményes áron történő megvételre kínálták fel, ennek hatására szinte majdnem minden otthon magántulajdonba került.
Kínában az USA-val ellentétben nincs ingatlanadó.

atomic power 1986DucaDuca 2018.05.30. 09:10:09

@miért:

"A köpködés nagyon megy troll-elvtársnak! Annyira tetszik a vietnami rendszer, akkor vegyen egy repülőjegyet oda. A júdáspénzből biztosan ki tudja fizetni!"

Ez az igazi szellemi szegénységi bizonyitvány, ha valaki a hozzaszólasomból a fenti ķövetkeztetésekre jutott.

miért 2018.05.30. 10:43:27

@atomic power 1986DucaDuca: Szellemi szegénység? Érdekes? Egy kőkemény diktatúra ajnározása, talán csak tapasztalat gyűjtés? A tisztesség pedig úgysem jelent semmit a fidesz-rajongó bolsevikoknak!

atomic power 1986DucaDuca 2018.05.30. 13:05:32

@miért:

"Egy kőkemény diktatúra ajnározása, talán csak tapasztalat gyűjtés? A tisztesség pedig úgysem jelent semmit a fidesz-rajongó bolsevikoknak!"

Nyilatkozatod tajekozatlansagra vall és melysegesen farizeus!

Eleve nem igaz, hogy Vietnamban kőkemény diktatura van. Vietnamban autoriter hatalomgyakorlasrol van szó. Puha diktaturának tartjak, mivel nem terjed ki a gazdasagi tevékenység modjara. Nincs nyílt terror, mint peldaul a Pinochet diktatúraban. Kőkemeny diktatúra Chilében volt Pinochet idejében. Legkevesebb 3200 embert gyilkoltak meg, tízezreket zártak börtönbe, egy időre még a nemzeti stadiont is koncentrációs táborrá alakították át, több ezren emigráltak.

Pinochet elvezte a liberalis demokrata USA tamogatasat.

Ezzel szemben a magyar kormány egy olyan Vietnammal tart kölcsönösen előnyös kapcsolatokat, mely óriási tekintélyre tett szert a békeszeretete, kompromisszumkészsége, józansága, visszafogottsága okán. Vietnam az ASEAN aktív tagja, sőt motorja a szervezet fejlődésének. Rendkívül sikeres egy éves elnökségi periódust tudhat magamögött. Az ASEAN-EU együttműködés keretében óriási méretű nemzetközi rendezvényeket ,csúcstalálkozókat bonyolított le zökkenőmentesen és eredményesen.
Az ENSZ BT nem állandó tagjaként kiválóan megállta a helyét és növelte nemzetközi tekintélyét. A világ vezető politikusai sorra adják a kilincset egymasnak Vietnamban.

A tisztessegről meg akkor beszélj, ha megismerted az összes Fidesz szavazót. Addig csak buta altalanositas a velemenyed!

miért 2018.05.30. 14:45:10

@atomic power 1986DucaDuca: Ügyes porhintés! Ezt a dumát, akár egy osztrák diplomata is írhatta volna, anno' a kádári rendszerről. Mivel kezd igen csak sok hasonlóság lenni a vietnami (vagy például a kínai) rezsim, és az ön rendszere között, nem csodálom, hogy ennyire szereti őket!
Ami pedig a vietnamiakat illeti, én inkább hiszek az onnan menekült embereknek, mint egy hivatásos hazudozónak!

miért 2018.05.30. 14:49:21

@atomic power 1986DucaDuca:
"Az még egy masik US Army volt. Ma mar az USA egyik legkorruptabb szervezetévé vált."
De cuki! Európa talán legkorruptabb rendszerének oszlopos támasza, haszonélvezője az Egyesült Államokat minősíti! Talán Kaya Ibrahimot tisztelhetjük az elvtársban?

miért 2018.05.30. 14:52:00

@atomic power 1986DucaDuca: "Soroljam még?" Talán kezdhetnéd az egész fidesz-kormánnyal, illetve szüleitekkel!

atomic power 1986DucaDuca 2018.05.30. 16:34:11

@miért:

Kezd tragikusan egyenlőtlenné válni ez a "vélemenycsere"! Addig amíg én ervekkel tamasztom alá a vélemenyemet, addig a masik oldalrol csak a pejoratív jelzőket látom. De én vagyok a hülye, hogy belementem ebbe, mert még mindig azt hiszem, hogy van olyan ellenzeki hozzászóló, akivel lehet ertelmes vitát folytatni.

Ember! Soha nem fogtok győzni, ha kormanypartok valasztóit nem tudjátok megszólítani! Fel tudod ezt fogni?

miért 2018.05.30. 18:46:33

@atomic power 1986DucaDuca: Bocsánat, de kiket én ismerek azoknak vallás a fidesz! A józan érvek soha, legfeljebb egy "nagy pofon a baltásvezértől" tudja őket tisztességes útra vinni! Akkor mint, ha mély álomból ébrednének!

chrisred 2018.05.31. 05:23:14

@atomic power 1986DucaDuca: Kínában semmit nem ér a törvényi garancia, nincsenek az államtól független igazságszolgáltatási szervek, ahol a polgárok azokat érvényesíthetnék. A gazdaságot az állami vállalatok uralják, a pénzrendszert állami tulajdonú bankok irányítják.

atomic power 1986DucaDuca 2018.05.31. 16:19:10

@chrisred:

"Kínában semmit nem ér a törvényi garancia, nincsenek az államtól független igazságszolgáltatási szervek, ahol a polgárok azokat érvényesíthetnék. A gazdaságot az állami vállalatok uralják, a pénzrendszert állami tulajdonú bankok irányítják."

Annyira nem er semmit a törvényi garancia, hogy az utóbbi egy-két év alatt bekövetkezett fordulat következtében a kínai közeposztály lett a világ legerősebb középosztálya, a kínai bankrendszer pedig a legnagyobb a vilagon.
Az alkalmazkodóképesseget mutatja, hogy a fenntartható fejlődes erdekeben 2017 végéig a központi /allami/ vállalatok és leányvállalataik kétharmada bevezette a vegyestulajdon-reformot, ennek köszönhetően a társadalmi tőke is részesülhet a fejlődés hasznából. Ezt a folyamatot gyorsitjak es emelik a nem állami tőke arányát a központi vállalatokban. A vegyestulajdon-reform bel- és külföldi tőkét egyaránt szívesen lát.
A bankrendszer is összetett képet mutat: Nagy állami kereskedelmi bankok, részvénytársasági formában működő kereskedelmi bankok, városi kereskedelmi bankok,vidéki pénzügyi intézmények.
A kínai bankrendszer mellett működik a bankok mérlegétől elkülönült finanszírozási rendszer, amit árnyékbankrendszernek (shadow banking sys￾tem) neveznek. Ez a kockázatosabb ügyfeleknek nyújt finanszírozást, illetve azoknak az iparágaknak, amelyeket – túlzott kapacitások kiépülése vagy környezetszennyező voltuk miatt – a jegybank nem preferál.

atomic power 1986DucaDuca 2018.05.31. 16:23:35

@miért:

"Bocsánat, de kiket én ismerek azoknak vallás a fidesz! A józan érvek soha, legfeljebb egy "nagy pofon a baltásvezértől" tudja őket tisztességes útra vinni! Akkor mint, ha mély álomból ébrednének!"

En is ismerek olyan szavazókat, ellenzekieket, akikről hasonlokat el tudok mondani. Ennek ellenere altalanositok. Bár a valasztas utani esemenyek mintha azt tamasztanak ala, hogy a kormanypartokra szavazók bölcsebbek voltak.

atomic power 1986DucaDuca 2018.05.31. 16:25:30

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"Nem fiam, te hazudozol."

Egy apától több megértést várnék.

atomic power 1986DucaDuca 2018.05.31. 16:27:34

@miért:

Javítas:

"Ennek ellenere nem altalanositok"

miért 2018.05.31. 21:01:17

@atomic power 1986DucaDuca: Bölcsebbek? Miért? A szabad rablásokért?

atomic power 1986DucaDuca 2018.05.31. 22:11:52

@miért:

"Bölcsebbek? Miért? A szabad rablásokért?"

Hitelesebb, ha csatolom a következő cikket, minthogy én indokoljam.

tablet.hvg.hu/itthon/20180524_Herenyi_Marha_jol_tettek_a_magyarok_hogy_a_Fideszre_szavaztak

miért 2018.06.01. 12:53:44

@atomic power 1986DucaDuca: Kedves Rajongó! Ez a cikk semmit és semminek az ellenkezőjét nem bizonyítja, azon túl, hogy a most regnáló ellenzék döntő többségében a kormánypárthoz hasonló megélhetési politikusok gyülekezete. Talán emlékszik 1994 nyarára, mikor is a fidesz fetrengett nagy gödör alján, és pontosan hasonlókat lehetett volna akkor is elmondani az ifjúbolsevikokról! Egyébként ezt az operett ellenzéket pontosan a bolsevik kormánypárt tartja lélegeztetőgépen, így elnyomva minden lehetséges új kezdeményezést.

atomic power 1986DucaDuca 2018.06.01. 14:41:19

@miért:

"Ez a cikk semmit és semminek az ellenkezőjét nem bizonyítja, azon túl, hogy a most regnáló ellenzék döntő többségében a kormánypárthoz hasonló megélhetési politikusok gyülekezete."

Megélhetési politikus, ha ellenzékbe kerül, akkor lemond, felhagy a politizálással. Az ellenzéki munkahoz nemigen fűlik a foga. 1994-ben nagyon elszamította magát a Fidesz, majdnem kiesett a parlamentből. Ennek ellenere a párt vezetője maradt a helyén, az 1994-es őszi önkormányzati választásokra a párt már csaknem a teljesen jobboldali térfelet uralja, és megnyeri az 1998-as választást.

"Talán emlékszik 1994 nyarára, mikor is a fidesz fetrengett nagy gödör alján, és pontosan hasonlókat lehetett volna akkor is elmondani az ifjúbolsevikokról!"

Ez éppen nem igaz! A part megerősödött, szemben a most szethulló ellenzéki partokkal.

"Egyébként ezt az operett ellenzéket pontosan a bolsevik kormánypárt tartja lélegeztetőgépen, így elnyomva minden lehetséges új kezdeményezést."

Nem! Ezt az operett ellenzéket az ellenzéki szavazók tartjak fent. Akár így, akár úgy, az ilyen éles latassal megaldott szavazópolgarok feladata meggyőzni a többi szavazót, hogy ezekre a partokra ne szavazzanak. Ha ezek kiesnének a parlamentből, akkor lehetne a helyükön új ellenzéki partot, partokat epiteni, amelyek versenyképes alternativai a kormanypartoknak. Ez a munka elmaradt, immaron nyolcadik éve, amiert a felelősseg az ellenzéki szavazóké!

miért 2018.06.01. 19:59:14

@atomic power 1986DucaDuca: Megerősödött 1994-ben. Igaza van, és pontosan ezért megélhetési politikus a baltásvezér, giszen rájött: Lehet itt továbbra is jól élni, csak ki kell forgatni a köpönyeget! Egyébként pedig 1994 nyarán meg azért támadta a maszopot, mert nem hajlandók az elkerülhetetlen megszorításokra, majd egy év múlva mar pontosan az ellenkezőjét mondták!
Ezt a "jó" tulajdonságukat azóta még tovább fejlesztették! A sztalin összes és a meinkapf tanulmányozása után, már a nem létező ellenség kreálásában is csúcsra jutott a Kedves Beteg!
Ja, és! Térdre, imához!!

atomic power 1986DucaDuca 2018.06.01. 22:15:13

@miért:

"Megerősödött 1994-ben. Igaza van, és pontosan ezért megélhetési politikus a baltásvezér, giszen rájött: Lehet itt továbbra is jól élni, csak ki kell forgatni a köpönyeget!"

Aki ismeri és érti a tusnádfürdői bezsédet, nem allít ilyeneket. Nem lehet megélhetési politikus az, akinek a polikai ambíciója túlmutat Magyarországon. Aki mazohista módon allja a fraszokat, a fejere mert csapasokat a nemzetközi porondon. Aki gyakorlailag bejelentkezett nemzetközi politikusnak. Politika formaló szerepe, befolyasa informalosan növekszik az európai politikában. Az erősödő európai radikális jobboldal egyenesen a hősének tekinti. Sorozatos vereségek es hosszú ellenzéki évek után küzdötte fel magát a csúcsra.

Ehhez szüksége volt személyes karizmára, vasakaratra, bátorságra, és a hatalomgyakorlás kifinomult ösztönére, ami nem igazán a megelhetési politikusok jellemzője.

Lehet szeretni, lehet gyűlölni, de a fenti tulajdonsagait elvitatni nem lehet.

miért 2018.06.02. 10:53:30

@atomic power 1986DucaDuca: Döbbenetes! Mint, ha az osztrák piktor egyik rajongóját hallanám! Teljesen mindegy, mit mondanak mások, nem tudnak kijönni a mókuskerékből! A Kedves Betegért bárkit (természetesen másokat), és bármit (csakis a másét) feláldoznának!
A felcsúti cézár és hívei, barátai, jó bolsevikok módjára, már behunyt szemmel is eligazodnak a damaszkuszi úton!

miért 2018.06.02. 10:58:45

@atomic power 1986DucaDuca: Mint putyin-országban (és kis hazánkban): míg tetszenek a hatalomnak! Utána jön a selyemzsinór!
A tényekkel és a történelemmel mégis csak hadilábon áll Mr. Szervilis!

atomic power 1986DucaDuca 2018.06.02. 16:05:28

@miért:

Nincs érv csak gyűlölkõdés!

Bye-bye!

miért 2018.06.02. 23:15:19

@atomic power 1986DucaDuca: A foci mindig a diktátorok kedvencei: Rákosi, Franco, Salazar, Brazília, Argentina, Orbanescu...

atomic power 1986DucaDuca 2018.06.03. 13:49:18

@miért: :

"A foci mindig a diktátorok kedvencei: Rákosi, Franco, Salazar, Brazília, Argentina, Orbanescu..."

Ismerek fociszerető embereket a diktatorikus hajlam legkisebb jele nélkül. Egy tekintélyelvű politikus nagyon sokáig hatalmon maradhat, ha jól működik a gazdaság és folyamatos az eletszínvonal emelkedés. Lásd Szingapur. Persze nem tudom, hogy Li Kuan Ju szerette-e a focit? Meg még jópár autoriter vezető.
süti beállítások módosítása