B1 blogcsalád



Nem tudjuk, mit szednek a fideszesek, de nagyon ütős cucc lehet

2018. február 03. - ashwood

lazar-janos-a.jpgBár joggal lenne vádolható a kormánypropaganda illegális tudatmódosítók terjesztéséért, de a hazug kampányok nem a büntetőjog területe. Az viszont érdekesebb: mit kell szedni ahhoz, hogy ekkora hülyeségeket beszéljenek – mégpedig halál komoly arccal.

Csokorba szedtük az elmúlt napok néhány kormánypárti nyilatkozatát. Kétség nem fér hozzá, hogy a saját bevallása szerint még alkoholt sem igazán fogyasztó Lázár János tolta leginkább túl a motyót:

„A magyar emberek véleményének kialakításában nem … meghatározó a kormány véleménye vagy iránymutató a kormány tevékenysége.” – mondta. Ebben az esetben mindössze annyi a kérdésünk: minek kellett 20 milliárd forintot elkölteni a haveroknál (Mészáros-Habony-Vajna) Soros- és idegen-ellenes kampányokra, ha a plakátok és reklámok nem befolyásolják a polgárokat?

De mondott mást is Lázár miniszter. Amikor rákérdeztek nála a csicska-sajtó legújabb provokációjára, Gyurcsány állítólagos eltitkolt vagyonára, kijelentette: ő maga nem indít vagyonosodási eljárást a volt miniszterelnök ellen – időközben Gyurcsány bejelentette, hogy ő viszont indít maga ellen –, majd hosszan ecsetelte: milyen jó, hogy nincs szankciója a volt kormányfő hazug vagyonbevallásának. Amikor viszont Mészáros Lőrinc 2 milliárdos, tavalyi osztalék-kivételére kérdeztek, Lázár egyből közölte: semmi köze a polgármester vagyonnyilatkozatához.

Itt már kérdésünk sincs.

Azonban lázári, sőt, némethszilárdi babérokra törő, amúgy méltán ismeretlen Puskás Imréről sem érdemes megfeledkezni. Az eddig nem különösebben aktív Fidesz-káder a héten egy sajtótájékoztatón kijelentette: (az ellenzéki pártok) "tagadják még azt is, hogy létezik a Soros-terv, vitatják a »Stop Soros« értelmét és elfogadásának jelentőségét, minden másról beszélnek, csak arról nem, hogy számukra elfogadható-e ez a törvényjavaslat, és ami a legfontosabb: arról nem beszélnek, hogy készek-e megakadályozni a Soros-terv végrehajtását." Mindezt egy szuszra. Egy mondaton belül sikerült azzal támadni az ellenzéket, hogy tagadják a Soros-tervet, és azzal, hogy nem mondanak róla semmit.

Kérdésünk: hol van ilyenkor Németh Szilárd?

Az szinte már bele is simul a normalitásba, amikor Hollik István egy 2014-es képpel igyekszik bizonyítani, hogy az MSZP le akarja bontani a 2015 nyarán kitalált, majd őszén megépített határzárat.

De a vezér sem maradhat le övéi mögött. Orbán a heti két perc gyűlöletében kijelentette: "Soros György átalakult az ENSZ-szé, vagy az ENSZ Soros Györggyé". És a közrádió épülete még mindig áll, plafon nem szakadt.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr2513629690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FCUK18 2018.02.03. 11:57:34

És még így sem érnek a b1 nyomába. Hiába, a nyugati cucc mindig ütősebb :)

szárny 2018.02.03. 12:32:24

Bizony, ütős cucc lehet. Hogy mostanra már csak Újlipócia Autonóm Kozmopólia mintegy százezer fölöttébb értelmes polgára szavaz ellene egy választáson...

morpho 2018.02.03. 15:04:41

@szárny: Azért ha ránézel bármelyik kutatásra, akkor nem ezt dobja ki a gép. Pont annyian szavaznak ellenük, mint amennyien mellettük. Csak úgy mondom.

kunzoo 2018.02.03. 15:11:25

Ha az USA kiléphetett a menekültügyi egyezményből akkor milyen indok maradt arra hogy mi nem léphetünk ki?

2018.02.03. 16:24:47

Vajon melyik szervezet lesz a következő ellenség? Lassan kilépünk a világűrbe mert az is az ellenségünk(lesz). Meddig lehet ezt még csinálni? De tényleg, mint egy súlyosan elmeháborodottak intézménye, ahol a teljes ápoló személyzet felmondott. Mert amíg a rácsok és a falak tartanak, semmi baj úgy maguk között.....de ha az megszűnik akkor ki-ki lövöldözgetnek. Na most azért az országban mások is vannak...ez a baj. Nekik.

rovid 2018.02.03. 19:58:59

@Thomas Grande: még nem volt az ENSZ buli, mikor írtam, hogy már ácsolják az űrhajót a Makovecz kazánházban.

taga20 2018.02.03. 20:15:57

@rovid: én meg aszt hittem anno, hogy a kétfarkúék csak blöffölnek az űrállomással!:)))

Európai téridő 2018.02.03. 20:33:40

@kunzoo: Quod lcet Jovi, non licet bovi - Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek.

taga20 2018.02.03. 20:57:15

@kunzoo: a te értelmezésed szerint, ha a zusa nem lép ki, akkor mi se léphetünk ki.

a geci nagyon be van kötve a trámp putyin féle vonalra!

ezt a férget, aki csak a nagyhatalmak urai seggét tudja nyalni!

kunzoo 2018.02.03. 21:50:24

@taga20:
Mivel NATO tagok vagyunk és az USA a nyugati világ "zászlóshajója" -ha tetszik ha nem- igazodni kell a politikájukhoz. Ilyen esetekben igazodni lehet hozzá. Ha mi kilépnénk az USA meg nem, a sajtóból össztűz zúdulna ránk. Így azért árnyaltabb a kép.

kunzoo 2018.02.03. 21:52:59

@Európai téridő:
Miért? Macronnak nem tetszene? Aztán akkor mi van?

taga20 2018.02.03. 22:57:10

@kunzoo: miért? a gecinek nem teccene? asztán akkor mi a fasz van?
süti beállítások módosítása