B1 blogcsalád



Segítsünk Németh Szilárdnak: jelentsük fel Szél Bernadettet!

2018. január 18. - ashwood

18822811_3b6a6649c58c766ae415618abc6bef8b_wm.jpgSzél Bernadett, az LMP országgyűlési képviselője, miniszterelnök-jelöltje hazaáruló, aki szigorúan titkos minősítésű információkat ad ki ellenérdekelt félnek - legalábbis ezt állítja a Fidesz nehézsúlyú iszapbirkózója, Németh Szilárd. Valamiért mégsem fordul a hatóságokhoz. Segítsünk neki.

Korábbi írásunkban – jó pénzért – beszélő krumplinak tituláltuk Németh Szilárdot, a Fidesz alelnökét. De beláttuk, a burgonyáknak is vannak személyiségi jogaik, nem illő megsérteni őket. Ezért – és egy másik hasonlatot követő jogi konzekvenciák elkerülése érdekében – ezentúl néven nevezzük őt, mint egyedi, megismételhetetlen, senkihez és semmihez nem hasonlítható entitást: Németh Szilárdot.

Németh Szél Bernadett elleni kirohanásai napnál világosabban mutatják elmebeli képességi határosságát:

– Szél "nem vehet részt a nemzetbiztonsági bizottság ülésén", 

"nincs kitiltva senki" 

én nem veszek részt az ülésen, ha azon Szél Bernadett megjelenik. 

Lássuk be, ilyen gyönyörű ívet 24 óra leforgása alatt kevesen tudnának befutni.

De most tegyünk úgy egy elmeroggyant pillanatra, mintha nem lenne súlyosan veszélyes az épp észre, ha komolyan vennénk Németh Szilárdot. Az állampárt alelnöke, országgyűlési képviselő (na nem egyéniben, úgy kikapott), a nemzetbiztonsági bizottság alelnöke a következőket mondta a magyar parlament egy tagjával kapcsolatban:

– "a Fidesz és a KDNP nem teszi lehetővé az LMP miniszterelnök-jelöltjének, hogy miközben a politikus Soros érdekeit szolgálja, fontos információkhoz jusson a nemzetbiztonsági bizottság ülésén."

– 'ahol minősített adatok is elhangozhatnak, ahol fontos információkról tárgyalunk, ott nincs helye Szél Bernadettnek, Soros emberének."

– "Szél Bernadett Soros György érdekeit szolgálja a magyar Országgyűlésben."

Összefoglalva Németh szavait: az LMP országgyűlési képviselője nem a választók, a magyar nép, hanem idegen érdekeket képvisel, a birtokába kerülő minősített információkat továbbadja az általa képviselt ellenérdekelt félnek. Ez magyarul hazaárulást jelent. Németh szerint tehát Szél Bernadett hazaáruló és kém – ezen viselkedése pedig a büntetőtörvénykönyv több passzusába is ütközik.

Már csak az a kérdésünk, hogy ebben az esetben Németh miért nem fordul a hatóságokhoz és tesz azonnal feljelentést az ellenzéki képviselő ellen. Ez nem csupán egy lehetőség lenne, de kötelessége is, hisz minden magyar állampolgár köteles értesíteni a hatóságokat, ha bűncselekmény jut a tudomására. Aki ezt – szándékosan – elmulasztja, akár a bűnpártolás vádjával is szembe kell, hogy nézzen.

Ezek után már tényleg érthetetlen, miért nem szólt oda Pintér rendőrségének vagy a megbízható narancsnyik Polt Péternek Németh?

A propagandasajtó persze azonnal rohant tényekkel alátámasztani Németh állításait. A következőket sikerült leleplezniük Széllel kapcsolatban:

– 1993-ban, 16 évesen Soros-ösztöndíjjal két hónapot az Egyesül Államokban töltött,

– 15 évvel ezelőtt pedig 3 hónapig a Menedék civil szervezet programvezetője volt.

Senki ne kuncogjon! Valóban ezekkel igyekeznek alátámasztani Németh vádjait.

(A hatalmas leleplezés apró bibije: ezek mind nyilvános információk, amelyeket Szél soha, egyetlen egyszer sem tagadott.)

Ha elfogadjuk, hogy mindenki hazaáruló, aki valaha is Soros-ösztöndíjas volt, tudjuk hová jutnánk: Orbán Viktor vezetésével a Fidesz alapítók legtöbbje vehetné a dutyi felé az irányt. Ha pedig Soroshoz kötött civilekkel való közös munka a kémkedés alapja, akkor is komoly a baj: eszerint a külföldi hírszerzésünket egy Soros-ügynök irányítja Lázár János személyében.

Úgyhogy nincs más lehetőségünk, mint Tényi Istvánt kérni, sőt, felszólítani: jelentse fel kémkedés és hazaárulás vádjával Szél Bernadettet, Németh Szilárdot pedig bűnpártolásért vagy hamis vád terjesztéséért. Lássunk végre tisztán.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr6413586411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

azigaziraptor 2018.01.18. 18:32:04

Nem kell ezt a tudatlan, ostoba zsírparasztot komolyan venni!
Simán, magasról szarni!

BAZINGA2 2018.01.18. 18:39:28

Ennek az agyára ment Soros. Sosem lesz normális, mindig ilyen stikkes marad.

legeslegujabbkor 2018.01.18. 19:21:52

Nem tudom, mi a rémisztőbb, ha ezeket komolyan gondolja vagy ha csak papírból olvassa.

H3rold 2018.01.18. 19:27:31

Ez az ember buta, mint a tök. Csak azt szajkózza, amit Orbán a szájába ad.

kószák egyike 2018.01.18. 21:52:40

@Quarker: Nem-nem. A komplett ellenzék buta mint a tök és kb. 5 millió ember az országban mert hagyja, hogy egy hangos kisebbség max. 2 millió ember uralkodjon rajta. Ez az igazi butaság nem az amit német "soros van az ágyam alatt" szilárd művel.

sinus67 2018.01.18. 22:13:26

@kószák egyike:
Azért árnyaltabb a kép egy kicsikét! Az 5 millió nem buta, mint a tök. Sajnos van egy bizonyos közöny a legtöbb választónál. Van egy kis lustaság is a szavazási hajlandóságot illetően, valamint egy erőteljes bizalomvesztés is a politika, politikusok irányában. Ez utóbbi egyrészt abból fakad, hogy tény, ami tény, de 2010 előtt nem zajlott valami fényes, országjobbító kormányzás. Az sem elhanyagolható, ahogy a komplett ellenzéki pártformációk prominensei bénáznak, töketlenkednek évek óta, ráadásul gyengék, mint a harmatos lepkefing. A tömeg nem látja bennük azt az erőt, aki képes felvenni a harcot Orbánékkal úgy, hogy esélye lenne őket legyőzni. Azt meg különösen nem tudják elképzelni, hogy országjobbító módon tudnának kormányozni. Tudom, hogy a választási törvény szabályozása miatt igen meg kell nézni, hogy ki kivel és milyen feltételekkel fog össze, de ami egy éve zajlik az ellenzéki tábor pártjai között, az csak azt bizonyítja, hogy faszok. Faszokra meg nehéz szívvel bízza a kormányzó botot az ember, még akkor is, ha a fidesz egy velejéig korrupt maffia banda, akik hazudnak éjjel nappal! Sokan pedig beletörődtek sorsukba. Aki 2010 előtt szegény volt az már megszokta, hogy minden párt csak ígérget, aki meg 2010 után csúszott le, nos már az is megszokta! Nincs az a politikai erő, vagy ígéret - most még legalább is -, aki rá tudná bírni azt az 5 milliót a szavazásra.
2018-ban a fidesz kizárólag akkor bukik meg, ha valami mérhetetlen disznóság derülne ki róluk. Ahhoz pedig a korrupció édeskevés lesz!

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2018.01.18. 22:41:35

@azigaziraptor: A magyar nép van annyira ostoba, hogy ezt a pitbullt még 4 évre megválasztja, hogy a parlamentben ugasson...

@kószák egyike: Az az 5 millió ember kire szavazzon? Szél Bernadett csak azért lehetett jelölt, mert esélye sincs nyerni, az ismertsége nincs a top10-ben...

@sinus67: Eladták az országot a ruszkiknak, ha a hazaárulás nem elég, akkor mi kell?

sinus67 2018.01.18. 22:55:17

@Online Távmunkás:
Nekem ennél kevesebb is elég, hogy húzzanak a kaptárba a picsába, de sajnos pár millió embernek ez édeskevés. Amikor éveken keresztül mindenki hazaáruló, aki a fidesz ellen kritikát mer megfogalmazni, akkor az ingerküszöb igen magasra kerül! Ezzel sajnos nem lehet milliókat az urnához csábítani!

jajdehülyevagyok 2018.01.19. 06:39:21

Németh sose vokt normális, önálló gondolat birtokosa, ellentétben Széllel, aki sok önálló nemnormális gondolat birtokosa.

2018.01.19. 10:35:51

De nem hiszem el, hogy létezik ennyire buta ember a világon, ilyen nincs! Ez átbaszás, förtelem, idióta hülyeség! Egyszerűen ilyen nem létezhet. nem és nem! Agyhúgykövet kapok az ilyentől, szerintem ilyen megnyilvánulással akarják tönkre tenni az ember idegeit. Alattomos és ravasz stratégia. Ebbe beledöglök.

Pista Sagemono 2018.01.19. 12:37:46

Ez a nagyfejű agytröszt a Fidesz alelnöke, a nemzetbiztonsági bizottság alelnöke, parlamenti képviselő.
Vazze, erre az emberre egy lapított tehénszart sem bíznék nemhogy bizalmas információt.
A megnyílvánulásai alapján pedig egyenesen zárt osztályon lenne a helye.
Ez beszél egy vállalkozás nevében. Az helyből csőd.tönkremenés, felszámolás.

sóhegy049 2018.01.19. 19:36:13

@Pista Sagemono: sedédtanítói oklevéllel....

Mákosi Rátyás 2018.01.19. 20:02:32

A krumplik nevében tiltakoznék az elnevezés ellen, hiszen az az egyik alapvető élelmiszerünk, kb mindenki ismeri és szereti. Akkor inkább már jobban tetszik a "beszélő disznósajt".

Jakab.gipsz 2018.01.19. 21:00:09

Soros egy fenevad a megtestesült gonosz, és ez nem vicc, a kaszinó kapitalista enyhe kifejezés, egy úriember szájából.

Szél Bernadett és a demokratikus ellenzék, törpe pártjai pedig sajnos a Soros-terv kiszolgálói, ugyan úgy mint minden olyan szerveződés ami a Nyitott Társadalom Alapítványtól a CEU-tól anyagi vagy logisztikai támogatást fogad el.

Sajnos ezek az átvert, agy mosott, modern liberális demokraták, olyanok mint a lélektelen bio-robotok, nem gondolkodnak, jelszavakra bekattannak.

ember100 2018.01.19. 23:28:18

@Quarker:
Helló !

"Amit Orbán a szájába ad."
Ez nagyon jó és rossz az aki rosszra gondol :)

Gratulálok :)

bkkzol 2018.01.20. 00:05:50

Szilárd is egy nagy bumburnyák, még az is lehet, hogy nem egy észlény, de Bernadett is hasonló kategória csak a másik oldalról. Ugyan olyan léptékű forma csak az érem két oldalán vannak.
Komolytalan és szánalmas amikor egy papírdarabbal áll a parlamantbe felszólaló mögé (egy szamárfül mutatás tette volna még komolyabbá) vagy amikor "free tibetet" kiabál a kínai delegáció látogatásakor....

Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.01.20. 06:56:34

Ennek a zsírdisznó folyékony szilárdnak szerintem mentális problémája van. Szerencsétlen csak más értelmes emberek basztatásával tudja elviselni, hogy ilyen amorf, kretén fejjel született. Elképzelem, amikor reggelente a tükörbe néz, és megijed magától. De lehet a feje nem fér bele a tükörbe, és nem is látja?

Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.01.20. 07:00:50

@VaracliJanos: Ezt a yetit a fidesz azért emelte a posztjára, mert mellette orbán nem tűnik hájfejnek? Orbán elzsírzott koponyája ez mellett a vaddisznó mellett üdítő színfolt.

Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.01.20. 07:05:57

Ha feláll a fidesz vezérfalka egymás mellé, mindenki megtapasztalhatja a zsírdisznók hízlalásának eredményét. A választók etetésének eredményeképpen kellő méretűre dagadt mindegyik faszfej tokaszalonnája.

bkkzol 2018.01.20. 07:09:58

@VaracliJanos: Komoly politikus a világ egyik részén se viselkedik így. Tudomásul kell venni, hogy Kína a világ egyik minden tekintetben vezető hatalma. Nem hadonászik egy komoly államfő se ilyen táblákkal, zászlóval. Valószínű, hogy ő se fog az életben ( mert soha nem lesz kormányfő, de talán még országgyűlési képviselő se).
Felnőtt létére nevetséges és siralmas, hogy úgy viselkedik mint egy durcás 6 éves.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.01.20. 07:30:59

@VaracliJanos: Mivel a feje hasonlít egy ovális orkfejre, a tükre meg valószínűleg négyzet alakú, így a szélek lemaradnak róla, ha kellő távolságra van tőle.

BiG74 Bodri 2018.01.20. 08:20:20

@bkkzol:
Pont mint a vitya, oszt mi lett?
1. Soha ne mond, hogy soha!
2. Mindig van lejjebb!

felucca02 2018.01.20. 09:03:03

@Jakab.gipsz:
Oh, milyen egyszerű az életed!
A megtestesült gonosz!
Jól nyomod, ha ügyes vagy, utóléred a katolikus egyházat!

Stenonis 2018.01.20. 09:44:45

@bkkzol:
Más párt is bőven kiabált Free Tibetet 2008-2009-ben. Sőt még törvényjavaslatot is nyújtottak be a parlamentbe ezzel kapcsolatban. Ha jól emlékeszem úgy 2008-2009-ben volt ez és az akkori legnagyobb ellenzéki párt prominensei voltak a tibeti zászló lobogtatói.

Jakab.gipsz 2018.01.20. 09:47:44

@felucca02:

A katolicizmussal csak az ateistáknak és az ateista-zsidóknak van problémájuk.

Mára a keresztény egyházak családi perpatvara, ami a keresztényekre tartozik, békévé szelídült.

Ehhez viszonyítva.

Tételezzük fel azt, hogy igazuk van az ateistáknak, ezek szerint ők lélek nélküli, bio-robotok pontosan ugyan úgy viselkednek, mint a rovarok vagy földi-kutyák akiket feromonokkal vezérelt önszabályzó mechanizmussal rendelkeznek.

Ez a globalista Soros-terv lényege.

A politikailag korrekt társadalmat, bevésett jelszavakkal, próbálja meg irányítani.

Mint például a "jó modern demokrata" és a rossz "antiszemita, náci", vagy két láb rossz, négy láb jó, azaz lebutítani az emberiséget.

Ezek viszont tények.

A véleményemet pedig inkább ne kérdezd meg, mert a válaszom nem lenne politikailag korrekt.

U.i. Ha pedig forradalmat akartok, ám legyen, megkapjátok.

BiG74 Bodri 2018.01.20. 09:51:33

@Jakab.gipsz:
A forradalom alatt polgárháborút értetek?

Stenonis 2018.01.20. 09:53:10

@sinus67:
A fidesz akkor sem bukik, ha méretes disznóság kerül elő.
Van bő 1 millió ember, akik nem politizálnak, hanem vallásos hittel imádják Orbánt és a fideszt. Ezek akkor is a fideszre szavaznának, ha orbán saját kezűleg lőné tarkón az unokájukat. A vallási imádatból legnehezebb kigyógyulni, mert nagyon kevés ember hajlandó beismerni magának és másoknak, hogy éveken, évtizedeken át hülyének nézték.

Csak egy módszer lehet, ha az ellenzék több szavazót tud elvinni az urnákhoz, mint amennyi fideszhívő van. Eben azért pár botrány segíthet, hátha aktivizálja a passzívakat. Amíg ennyire megosztott az ellenzék, a hipotetikusan aktivizálódott polgárok szavazata is megoszlik. Így akár 35-40%-os támogatottsággal simán 2/3-os parlamenti mandátumhoz lehet jutni. Ráadásul az ellenzék tagjai simán megvásárolhatók, lásd a hódmezővásárhelyi mszp-s ember indulása vagy a csepeli 2 baloldali jelölt esetét.

felucca02 2018.01.20. 09:57:46

@Jakab.gipsz: Fantasztikus, miféle világot építettél fel magadnak, szegény!
Ugyanakkor egy csoda is!
Látszik, hogy értelmes ember vagy, jól gondolkozol, ,meglátsz összefüggéseket.
Aztán ez az egész elcsúszik egy banánhéjon, és belefullad abba, hogy soros.
Na, ezt nem vártam, tessék továbbmenni a megkezdett úton, nem ilyen sátánista hülyeségekkel letudni a feladatot!

bkkzol 2018.01.20. 10:00:14

@Stenonis: igen, az is pont olyan ostobaság és értelmetlen dolog volt egy politikustól, mint most Bernadett és baráti köre akciója.

Stenonis 2018.01.20. 10:01:31

@Jakab.gipsz:
A békemenet átlagéletkora bőven 65+.
Járókerettel nehéz lenne polgárháborúzni.

felucca02 2018.01.20. 10:21:43

@Stenonis:
Nade mit gondolsz!
Hiszen az egész ország mellettük áll!
Még az is, aki nem tudja!
megmondta viktor, hogy az haza nem lehet ellenzékben.
Itt békés átmenet nem lesz.
Igen, ha kell, akkor járókerettel fognak vonulni.

vajdasagi 2018.01.20. 12:01:35

@jajdehülyevagyok: Én végignéztem Szél beszédeit, nyilatkozatait, felszólalásait az elmúlt 12 hónapból. Szerintem mindegyik nagyon rendben volt. Olyannyira, hogy most már hajlandó vagyok az LMP-re szavazni.
Mutass rá egyre, amely szerinted "nemnormális" mondat, vagy gondolat. Linket kérnék róla.

Jakab.gipsz 2018.01.20. 14:11:17

@BiG74 Bodri: Polgárháború már folyamatba van és nem mai kezdetű.

Ez egy nagyon nagyon régi történet ami a finiséhez közelít.

@felucca02:

A legutolsó hadüzenet Kertész Ákostól érkezett, "genetikusan korcs" a magyar mert nem voltak jó, kommunistának (eszünk ágába sem volt, jó komcsinak lenni), most pedig eszünk ágában sincs, "modern liberális demokratának" lenni, és ebbe nyugodjatok bele.

@Stenonis: Igazad van ez a "vén csatalovak és a fogatlan oroszlánok" háborúja, a tét pedig a "büdös ebadta kölkeink" és már az unokáink lelkéért a jövőért, folyik. Egy apróság elkerülte a figyelmedet.

Soros, Heller, TGM, Konrád, Kertészék, ugye lelkes kis fiatal kis cserkészek, csak a Fidesznek vannak nyuggerjei, és járókeretes munkától megrokkant támogatói.

Tehát a tét a harc célja és értelme:

Éspedig arról, hogyan gondolkozzanak egy börtön bolygó lakói a valóságról.

Egy olyan világról ahol a sokat istenített matéria egy nagy egésznek pusztán csak a 4 %-a.
@vajdasagi: Saját eszed nincsen? Vagy csak lusta vagy tanulni és gondolkodni.

Bernike + az import afgán tanácsosa személyi titkára, mint miniszter elnök jelölt, jó kis kombináció olyan fiatalos és internacionalista, ezt a kombinációt kombinációt javasoljátok, Tel-Avivnak.

vajdasagi 2018.01.20. 14:39:48

@Jakab.gipsz: Szél Bernadettnek "lehet", hogy az egyik tanácsadója állambiztonsági kockázat: de ezt egyelőre a kormányhű sajtó tudja csak: én még nem. Ezzel szemben a miniszterelnök meg olyan emberekkel is találkozgat, akit terroristaként köröznek. Szerinted melyik a nagyobb kockázat az országunkra nézve: a Pharaon vagy ez a nevenincs tanácsadó?

Amúgy én is magyar vagyok, de nem mondhatnám, hogy Kertész Ákos mondatai nagyon megráztak volna. Ignorálom őket, mint a művét is, amelyet nem tartok túl jó könyvnek.
süti beállítások módosítása