B1 blogcsalád



A KDNP undorodik a sajtótól

2016. december 16. - nickgrabowszki

Mert újságírók izzadtak és lepukkantak.hi.jpg

Hollik István, KDNP-s országgyűlési képviselő, illetve a párt szóvivője a 168 órának nyilatkozta azt a parlamenti kitiltási ügyekről, hogy megérti Kövér Lászlót.

A magyar parlament a nemzet temploma, elegáns épület.

Sok újságíró izzadtan, lepukkanva, rövid ujjú pólóban, kócosan dugja a mikrofont a politikus orra alá,

és hányaveti módon odalök egy alig érthető kérdést. Nem csupán a politikusokon kellene számon kérni az írott és íratlan szabályokat, hanem az újságírókon is.

A Parlament mint templom - ez azért elég patetikus. Mert ugye a templomban egy ember beszél, a többiek hallgatják. Ellenvetés, cáfoltat, kérdés - na, templomban ilyen nincs.

A KDNP papagája elfelejteni látszik, hogy

  1. az újságírók nem keresnek olyan jól, hogy Boss- vagy Armani-öltönyük legyen,
  2. Kövér nem csak újságírókat, hanem politikusokat (mint Szigetvári Viktor vagy Gréczy Zsolt) is kitiltott a Házból,
  3. ha a sajtó nem kérdezhet, akkor nem ez lesz, hogy rajta is számon lesznek kérve az írott és íratlan szabályok, hanem az, hogy a politikusokon nem lesznek.

Hollik érvelése hamis, hogy ott vannak a szóvivői tájékoztatók, ahol lehet kérdezni. Lázár például lerázza magáról az párttársai eszméletlen lopásait érintő kérdéseket, mint kutya a vizet.

És némileg joggal. Hiszen miért is a szóvivőnek kellene indokolnia, hogy egy-egy KDNP-s vagy fideszes képviselő

miért íratta a nevére fél Somogy, meg teljes Fejér megyét és még valamit a Bakonyból is?

Hollik válasza azért két dolgot jelez:

  1. a kormányoldalon is kínosnak tartják a menekülésüket a kérdések elől, ezért állnak elő kitalált magyarázatokkal arról, hogy a sajtó büdös
  2. másfelől viszont az az utalás, hogy írott szabályokat kellene számonkérni az újságírókon, arra utal, készül valamiféle dress code a Parlamentbe való belépéshez.

Hamár drogtesztet nem sikerült végeztetni az újságírókon, jöjjenek az öltönyös jófiúk, meg a kosztümös jó kislányok, hátha nem kérdezik meg a képviselőt, hogy

miképpen is tetszett gondolni ezt az orbitális hazugságot.

Mennyivel könnyebb lenne az élet a kormánypártokban.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr8612051567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bene Tleilax 2016.12.16. 13:25:07

1. WTF is kdnp? Már csak azért is, mert ez a valakiket képviselő humanoid egy FIDESZ tábla mögött szónokol. Qrvára önálló és független egy párt vagytok, wazze! Vagy csak nem telik táblára?
2. Látta már ez a Holle anyó orbán eheti fotóját Brüsszelből? Lepukkant, koszos, pocakos niemand (persze zsebben a kéz!), nem is értem, hogy engedhetik be az Európai Unió központjába.
3. Undor? Az érzés kölcsönös - és ez a valódi sajtóra vonatkozik, nem a lakájmédiára, amit strómanok, rokonok vezetnek.

2016.12.16. 14:11:23

akkor talán meg kéne fürdeni, nem itt lamentálni

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.16. 15:08:32

"odalök egy alig érthető kérdést"

Ja, hogy az kéne nekik, hogy csak egy előre megírt készletből lehessen választani, amikre felkészülhet a megélhetési politikus. Nehogy már saját véleménye legyen.

/manens 2016.12.16. 19:06:34

No, szóval: ez a nőgyógyászati melléktermék legyen kedves addig ne minősítsen újságírói öltözködést, amíg sajtótájékoztatón világos nadrágot hord sötét zakóhoz. Meg amúgy is !!

Pyrrhus 2016.12.16. 21:49:31

Az utálat kölcsönös. Az ország lakosságának 80-90 % is utálja............... a KDNP-t

Jakab.gipsz 2016.12.17. 00:21:55

Most, miután megtudtuk, azt hogy: utál mindenki mindenkit, nagy-nagyon okosok is lettünk valamennyien.
Persze a libsi filozófus csőcselék, kivált képen okos, azért mert magyar ország nagyrészt tök-hülye a demokráciához, mert nem hajlandó úgy gondolkodni, ahogyan azt a demokratikus ellenzék ateista-materialista megmondó emberei a seggfej-politológus szakértők szerint elvárható volna.
Ugyebár ilyen egyszerű az egész közbeszéd, a civil-nyilvánosság számára, a demokratikus ellenzék vélemény formálói szerint, az ok: nincs szabad sajtó.

biggianni 2016.12.17. 00:30:38

UndorÍtó ahogy kinéz ez a kis buzi szerű nyalóka,ő dumál a férfiatlan nyeszlett
"nagy politikus" normálisan dolgozó értéket teremtő honfitársai pénzén élősködő
tehetségtelen kis taigetosz szökevény !!! Még a parlamentbe se jutnának be,de
a büdös szájából árad a hazugság! Igy próbál nyalni az öltönybe bujtatott kis g....

István Tamasi 2016.12.17. 00:44:47

@aleksz róz:
Akkor talán a keményen dolgozó kisemberek által eltartott politikusoknak érdemi válaszokat kellene adni az újságírók kérdéseire.

István Tamasi 2016.12.17. 00:49:38

@Jakab.gipsz:
Persze a hozzád hasonló fitymaszos bérkommentelők okosnak hiszik magukat azért mert a fideszmaffia illiberálissá tette a demokráciát, mert zavarták őket a lopásban a kellemetlen kérdéseket feltevő újságírók és nem mindegyikük tesz fel olyan kérdéseket amelyeket a fitymaszos tolvajok elvárnak. Ugyebár ilyen egyszerű az egész közbeszéd a civil nyilvánosság számára, az ok: nincs szabad sajtó.

morpho 2016.12.17. 02:03:15

Na most van ez a Deutsch nevű forma, aki minden városban(kerületben) új családot alapít. (lehet, hogy ő a KDNP reklámembere?) Na mindegy, szóval ő 1990-ben aztat mondta, hogy tök jó lesz majd bemenni a parlamentbe rövid farmerban, meg fülbevalóval és hosszú hajjal. Így is járt be hosszú évekig. Aztán itten van a Kövér nevű főinkvizítor. Ez a forma úgy nézett ki évekig, mint egy nádfedeles falu! Milyen lepukkant újságírókról beszél ez a Hollik nevű iszonyatosan buta droid? Csórikám.

ijontichy 2016.12.17. 03:42:42

Jézus (meg az ő tanításai) meg le van ejtve :-(
Speciel én meg a KDNP-től undorodom. A "belső" tisztaságuk hiánya ugyanis gusztustalnabb, mint egy átizzadt, lepukkant póló.

kasu 2016.12.17. 06:34:20

Korábban jómagam is szóvá tettem, hogyan néznek ki egyes "tudósítók", nem röstellkednek ápolatlanul és alul öltözötten "falhoz szorító" álkérdéseket, mint a demokrácia oltalmazói, nekiszegezni a politikusoknak a tisztelt házban? Azért orbánistanak nem kell lenni, hogy ez a kérdés felmerüljön. Természetesen nem általánosítok és nem az Ármani öltönyt hiányolom, de mégis adhatnának magukra egyes ócska kinézetű nagyokosok.
A másik, hogy maga a kérdés, ami kritizál-állít valami, sokszor igencsak provokatív, de mondhatnám bunkó a téma és a megfogalmazás is, ráadásul adott esetben egy gyanusítás, egy rágalom, egy lejárató állítás önmagában -mert ugye attól még, hogy megvádolok valakit, egy kormányt, egy csoportot, attól még nem biztos, hogy igazam van... szóval miért gondolja valaki is, hogy ezeket a kérdéseket mély köldöknézéssel kéne megválaszolni, a rajtakapottak ijedtségével mentegetőzni? Egy frászt! Vissza kell utasítani, le kell söpörni, pont annyit kell és érdemes belemélyedni, amennyit ér. Ez a bulváros ellenzékisnek tűnő provokálás nagyon bunkó dolog... a végén a kimunkált "értelmezéssel": és nem voltak hajlandóak válaszolni, főképp ELISMERNI, amit mi itt a kis kútfejünkből állítottunk, ezért biztos lepleznek valamit, meg arrogánsok stb.
Tisztelt véleményírók, bértolnokok és felháborodott hangoskodó: ezt az ocsmány stílust és agressziót nem demokráciának hívják, miként a kommentek kurvaanyázása is visszataszító. Mély bunkáság, mint papucsban és polóban, szakadtan és felkészületlenül faggatózni pl. a kormánytájékoztatón vagy eleve a Parlamentbe behatolni.

lavór 2016.12.17. 06:34:52

Boss öltönyben is lehet valaki büdös és ápolatlan. Talán ezért terjeng a penetráns bűz a Parlamentben, ha a méltóságos képviselő urak beteszik a lábukat a "szentélybe".......

2016.12.17. 07:03:55

Ez a Hollik nevű kis gennygóc jobban tette volna, ha lefolyik az anyja térdén, amikor még folyékony volt.
Nagyon bele tudnék taposni a pudvás pofájába. A hajával meg kezdjen valamit, mert ez a kopaszodás ultragáz. Nyomja le nullásgéppel vagy menjen el hajbeültetésre (seggszőrből is megoldják neki), mert ez,a fejszerkezet vállalhatatlan. Tipikusan az a fajta, akit otthon a kheresztyény nemzethy asszonykája vár, de ő frakcióülés után inkább egy román prostifiúval kúratja magát seggbe szárazon koton nélkül, miközben Tömjén Zsoltiról fantáziál és egy vazelinbe mártott rózsafüzért szopkod.

A ballib faszjankóknál jobban csak az ilyen kis KDNP-s ájtatosmanókat gyűlölöm jobban.

Amúgy is mi a retkes fasz ez a cápagalléros ing rajta? Ez 1998 és 2002 között volt utoljára divat az ifjú fideszesek közt. Biztos a parlamenti turkálóból öltözik, ahova leadják Orbánék a kihízott 15 éves ingeket.

Megjegyzem láttam régen pár Echo TV meg HírTV (még a Gyurcsány-érában) műsort jobboldali újságírókkal, úgy néztek ki, mint a hajléktalanok és ránézésre is büdös volt a szájuk.

KDNP-nél még a kétfarkúkutyások is több szavazatot kapnak, ezért is nem indul önállóan a választáson a kereszténytálib gittegylet.

Scott Tenorman Must Die 2016.12.17. 07:42:06

@István Tamasi: mi ez a burkolt zsidózás te demokraták gyöngye

Danubius 2016.12.17. 07:46:32

Pedig rosszul mondta, mert nem templom , hanem menyország. Van egy ember aki a Tótum Faktum, amit Ő mond az úgy kell legyen. Csak az a gond hogy a többieknek is kell fizetni. Nem vitatva amúgy hogy öltözködni kell egy szép helyen, még a mennyországban is, szeretném megkérni Viktor hogy legközelebb amikor Szatmárnémetibe megy álljon meg pólóban és rövidnadrágban Mátészalkán, sétáltassa meg a ruháját, hogy lássa: Mi is létezünk!

Attilajukkaja 2016.12.17. 09:18:44

Olyan szivesen meglazitanam egyszer Hollik Pityuka nyakkendojet es osszekocolnam a hajat! Akkor talan megertene az ujsagirok kerdeseit is, mert igy eleg keves ver jut az agyaba.

Netuddki. 2016.12.17. 09:39:44

"A magyar parlament a nemzet temploma, elegáns épület."

Így is lehet nézni.
Szerintem meg egy arab sejk és egy ízlésficamos ruszki újgazdag "ízlésének" a keveréke.

Elhiszem, hogy akik nap-mint nap oda járnak be "dolgozni", torzul az értékítéletük, és úgy érzik különbek a többinél. Nem azok, sőt!

A magyar parlament szerintem a megalománia ékes kifejeződése. Annak idején nagyon sok pénzből sikerült felépíteni, pár 10 évet se bírt ki, de az ország közben töredékére zsugorodott.
Remélem azt tudja mindenki, hogy abból a pénzből amiből a parlament épült, akkor egy 10ezres várost lehetett volna építeni, tokkal-vonóval. 40kg aranyat használtak fel hozzá, hogy belülről csillogjon-villogjon mint a salamon töke.

Erről is csak azt tudom mondani, hogy a paralamentebn dolgozni olyan mint a tisztelet, ki kell érdemelni, és kellő alázattal viszonyulni hozzá, de főleg azokhoz akik oda juttatták az illetőt.
Azt meg már ne egy fidesz szimbióta, kicsi de nem pártos szabja meg, hogy ki hogyan interjúzza! Ha a teljesítményüket és a megnyilvánulásaikat látom, egy szakadt, büdös csövesnek kéne az orruk alá dugni a mikrofont. Csak mert valójában ezt érdemlik. A tolvaj, ostoba surmó meg akkor is az marad ha a lopott pénzből drága öltönybe bújik. Szar ügy, de ez van.

Arra meg mint választó, teljes felhatalmazást adok bármelyik újságírónak, hogy a vele tiszteletlenül viselkedő képviselőt nyugodtan nyomja orrba! Mindegy, hogy egyéniben, vagy listán jutott be a parasztja.

Netuddki. 2016.12.17. 09:41:58

@Tibi !: Amelyik magyar képviselő a parlamentben tiszteletlenül, pökhendien viselkedik egy újságíróval, az gyakorlatilag a magyar választópolgárokkal viselkedik tiszteletlenül és pökhendien.

Sir Galád 2016.12.17. 09:44:33

De lopni szabad úgy látszik a templomban...

Attilajukkaja 2016.12.17. 09:45:49

@Tibi !:
"Amelyik magyar képviselő a parlamentben tiszteletlenül, pökhendien viselkedik egy újságíróval, az gyakorlatilag a magyar választópolgárokkal viselkedik tiszteletlenül és pökhendien."
Teljesen egyetertek! Es a tobbivel is, amit eddig irtal.

polgári kór 2016.12.17. 09:50:29

'A KDNP papagája elfelejteni látszik, hogy

az újságírók nem keresnek olyan jól, hogy Boss- vagy Armani-öltönyük legyen,'

- hagyjuk már. Akkor miért nem keresnek rendes munkát? A normális kinézet azért elvárható szvsz, ami nem armani-t jelent.

Attilajukkaja 2016.12.17. 09:57:06

@Sir Galád:
"De lopni szabad úgy látszik a templomban..."
A pap nem lop, legfeljebb iszik es lehuzza a szegeny hivoket. Mindezt termeszetesen teljesen legalisan es publikusan teszi.

Netuddki. 2016.12.17. 10:03:34

@polgári kór: Ha a választott tisztségviselőink zaklatásnak veszik, a sajtó útján való számonkérést, hogy mégis mit csinálnak a pénzünkért, akkor miért nem keresnek másik munkát? Olyat, ahol nem "zaklatják" őket.

De azt azért tudomásul kell venni, ritka az a munkahely ahol nem kérik számon az elvégzett munkát.

Netuddki. 2016.12.17. 10:05:02

@Tibi !: Azon meg ne fanyalogjon egyik kép viselő se, ők maguk csináltak bulvárt a magyar médiából!

Jolka40 2016.12.17. 10:09:38

@Jakab.gipsz: "azért mert magyar ország" Talán inkább Magyarország, te hazafiak gyöngye.

2016.12.17. 10:11:55

@kasu: szandálban, szakadtan, hosszú hajjal, szakállasan...undorító!Ja, hogy Jézus is? Bement téríteni a templomba, szakadtan?

elemes 2016.12.17. 10:11:56

eszem fülem megáll.

1. A sajtómunkások néha tényleg rémesen öltöznek. Pedig már a rendszergazdák között sem menő a csimbókos haj, fapapucs, izzadt póló.

2. Másrészről, sem úriemberek, sem politikusok az ilyesmit nem teszik szóvá. Előbbiek azért, mert saját méltóságuknak tartoznak ezzel, utóbbiak meg azért, mert szeretnének előbbieknek látszani.

elemes 2016.12.17. 10:13:46

@Könnyen elkaptuk, uram!:

Sőt, Jézusnak lakcímkártyája sem volt.

polgári kór 2016.12.17. 10:22:58

@elemes: 'Pedig már a rendszergazdák között sem menő a csimbókos haj, fapapucs, izzadt póló.'

- azért van még ilyen bőven

sőőtnagyonis 2016.12.17. 10:24:10

Nem sok ész szorult abba a lufi fejébe!
Ki vakarták a szarból és most ő hepciáskodik, a takony még a nyakára tekeredik és megfolytja!

Wildhunt 2016.12.17. 10:26:26

@Tibi !: Fordítva. A képviselő képviseli a választópolgárokat. Ha a sajtós büdös/koszos, az max. annyit jelent, hogy anyuci nem zavarta el mosdani gyerekkorában.

elemes 2016.12.17. 10:28:33

@polgári kór:

Van, persze. De nem menő.

citrix 2016.12.17. 10:29:26

Mi az a kdnp? Élő ember nem szavazott még rá, soha nem mernek önállóan indulni. Hólyagfejű álszent imádkozósáskák gyülekezete.

elemes 2016.12.17. 10:32:37

@Tibi !:

"Amelyik magyar képviselő a parlamentben tiszteletlenül, pökhendien viselkedik egy újságíróval, az gyakorlatilag a magyar választópolgárokkal viselkedik tiszteletlenül és pökhendien"

Na ezzel pont nem értek egyet. A képviselő "per definitionem" képviseli a népet -- a sajtómunkás meg csak egy alkalmazott, akinek az a dolga, hogy a tulajodnos számára profitot termeljen.

Ettől persze még hülye (és magát lövi lábon) az a képviselő, aki beszól a sajtómunkásoknak, de ez nem a sajtómunkás érdeme, hanem a képviselő.

elemes 2016.12.17. 10:33:25

@citrix:

valamit mégiscsak tudhatnak, hogy a református Orbán ennyire szívén viseli a "katolikus" néppárt sorsát.

J.R. Ewing 2016.12.17. 10:37:39

Tőletek minden jóérzésű ember undorodik, szemét, sunyi internetes "újságírók".

&roid 2016.12.17. 10:43:17

Gondolom főleg a kócosak idegesíthetik. irigy a kis kopasz paraszt.

niklex 2016.12.17. 10:45:57

Nyilvánvalóan ugyanabból a kottából próbálnak játszani itthon és Lengyelországban is az illiberális tolvajok. Az összes hatalmi ágat telerakni csókosokkal, a kritikus, kérdező sajtó ellehetetlenítése, saját seggnyaló sajtó kiépítése aztán lopni, lopni, lopni és leszarni mindenki mást. Rosszabbak, mint a komcsik.

2016.12.17. 11:00:30

Megint az van, hogy élből nem tudom visszautasítani a dolgot, mert van az a hajléktalannak kinéző szint ami már igenis bunkó és tiszteletlen. Még jó, hogy six nem jár a parlamentbe.
A patetikus az milyen etikus?

Attilajukkaja 2016.12.17. 11:00:32

@Könnyen elkaptuk, uram!:
"Jézus is? Bement téríteni a templomba, szakadtan?"
:o))))

@citrix:
"Mi az a kdnp?"
Jogos!

fidesz maszop dk egykutya 2016.12.17. 11:14:23

@niklex: nem rosszabbak, hanem ők azok :) Kilóg az mszmp, kisz tagsági, és az állambiztonsági igazolvány a sebükből még mindig.

István Tamasi 2016.12.17. 12:55:13

@Scott Tenorman Must Die:
Mi volt benne a burkolt zsidózás? Szerintem semmi.

kasu 2016.12.17. 19:34:22

@Könnyen elkaptuk, uram!:
Jézus? Figyú, az már történelem. A mai ficsurok csak tahók.

Attilajukkaja 2016.12.18. 08:44:03

@Könnyen elkaptuk, uram!: @kasu:
"A mai ficsurok csak tahók."
Igazad van! Raadasul tul jollakottak es fiatalon kopaszodnak. (Nem ugy, mint Jezus.) Valamint fogalmuk sincs Jezus tanitasairol, a tizparancsolatbol pedig csak az elsot ismerik. Megelhetesi alkeresztyenyek.

Netuddki. 2016.12.18. 18:56:03

@elemes: Nem magyarázom el, úgysem értenéd.

elemes 2016.12.18. 19:57:47

@Tibi !:

Olyan benyomást keltettem, hogy gondjaim vannak a felfogóképességemmel? Vagy hogy fideszemüvegen keresztül látom a világot?
süti beállítások módosítása