B1 blogcsalád



Városliget: kis parasztvakítás után szabadrablás keretében viszik Habonyék négyzetméterenként

2016. december 14. - Mr Flynn Rider
Sokkoló információkhoz jutottunk a nemrég lezárult Liget Park Fórumon. Már korábban megírtuk a blogon, hogy Persányi Miklós, az SZDSZ volt környezetvédelmi minisztere és jelenleg az Állatkert igazgatója adta be a derekát a Liget Projektnek. Így ő kapta azt a PR-feladatot, hogy vezényelje le az "egyeztetést" a Ligetet használókkal. Egyébként amíg Ön ezt a bejegyzést olvassa, éppen eltakarítják a fákat az építkezések útjából. 
atultetogep.jpg

Az egyeztetés legelején kiderült, hogy valódi párbeszéd nem lehetséges és valójában senkinek sem számít a véleménye; a Ligetvédők, a Greenpeace és a Levegő Munkacsoport mindjárt ki is vonult az elején a "Zöld Liget fórumról". Arról ugyanis, hogy milyen lesz a Városliget, valójában nem lehetett egyeztetni: már minden eldőlt előre. És mindent el is adtak előre. A Városligetre ugyanis  nem pihenőparkként, nem is Múzemui Negyedént, hanem vásári bazárként tekintenek új tulajdonosai. És mindent meg fognak tenni azért, hogy a belefektetett 250  millióér forintot visszaadják a befeketetőnek: Habony Árpádéknak.
250 milliárd forint közpénzért építik ugyanis tele a Városligetet éttermekkel, okos padokkal, sportpályákkal és múzeumokkal. Olyan lesz, mint egy nagy vurstli, ahol egy tűt nem lehet majd leejteni. A koncepció teljesen téves, mert valaki odafent meglátta a Nagy Pénzszerzési Lehetőséget az egészben. 
A környezetvédőket azzal próbálják elhallgattatni, hogy "átültetnek" (erről is írtunk már, hogy valójában csak legyilkolják a fákat). 
Mindez feketén-fehéren kiderül a Zöld Eb- kutyás érdekvédelmi egyesület beszámolójából is, akiknek ugyan nem kötötték a Habony-szálat az orrára, de a Facebook-on nagyon megindító bejegyzést tettek közzé:
Lezárult a Liget Park Fórum sorozat. 4 nagy fórum volt és egy kutyás egyeztetés szűkebb körben. Bár próbáltalak közben is tájékoztatni titeket, de most van értelme a teljes összefoglalónak.
Nagyon nehéz érzelem nélkül írnom a Ligetet érintő változásokról. Nemcsak kutyásként érint ez a dolog, hanem ligethasználóként is. Bocsássátok ezért meg nekem, hogy néha elragadnak az érzelmeim.
A 3 tematikus fórum témái: „Az első Liget Park Fórumon sikerült közösen kialakítanunk azokat a súlyponti témaköröket, amelyeket hasonló keretek között érdemes szélesebb körben is megvitatni. Így október 27-én a megjelent szervezetek a Városliget zöldfelületének és vízfelületeinek átalakulásáról, fakataszteréről, november 24-én a Városligetben várható közlekedési változásokról, a tömegközlekedés átalakulásáról, a gépkocsiforgalommal, a parkolással kapcsolatos tervekről, a kerékpáros és a parkon belüli egyéb közlekedés lehetőségeiről válthattak szót szakértőkkel és egymással.” (Idézet prof. dr. Persányi Miklós a Liget Budapest projekt részét képező kert- és tájépítészeti feladatokat felügyelő miniszteri biztos.)
Tudta?

A Városliget Zrt jogerős fakivágási engedélyt kapott több fellebbezés ellenére a Hungexpo (Zene Háza) területén, ami itt 40 db fát érint. Ezt az engedély tanúsága szerint 7 db platáncsemetével és 872 db sárgalevelű tiszafával (Taxus baccata 'Aurea') akarják pótolni. A Taxus baccata 'Aurea' amúgy nem fa, hanem bokor. Nagyon lassan nő, de cserében minden porcikája mérgező. Kedvelt csemegéje lehet tehát azoknak a gyerekeknek, akiknek van egy olyan korszakuk, amikor mindent a szájukba vesznek. A lehető legjobb ötlet ilyen növénnyel pótolni kivágott fákat közparkban. 872 db tiszafa ebből a fajtából egyébként az ország összes faiskolájában nem található összesen. A fakivágási engedélyre annak ellenére bólintott rá a kijelölt V. kerületi jegyző, majd másodfokon a kormányhivatal, hogy ezeknek a jóembereknek láthatóan fogalma sincsen a pótlásra meghatározott növények fent leírt tulajdonságáról, valamint nincs kertépítészeti engedélyezési szintű terv, ami alátámasztaná azt, hogy hová, milyen új növények kerülnek
A december 8-i fórum címe „A Városliget, mint nagyvárosi park szabadidős szolgáltatásainak tervezett irányai”
Még mielőtt bárki azt gondolná, hogy nakéremszépen, így kell ezt csinálni: sok-sok civil szervezet megy el ilyen fórumokra, és aztán jól meghallgatják őket, figyelembe veszik az igényeiket, és úgy alakítják legalább a maradék parkot, hogy az szabadidős park legyen… Hát NEM.
A fórum nekem egyébként hasznos volt. Sok mindent megtudtam a fák állapotáról és arról is, miért kerültek ilyen állapotba. Illetve sok statisztikát, felmérést láttam. Viszont a párbeszédnek ezt a formáját még nem ismertem eddig. Én nem hívom párbeszédnek azt, hogy minden civil résztvevő kap egy hozzászóláskártyát, arra felírja a kérdését, aztán, ha az összes előadás elhangzott, akkor mindenki egyesével felállhat és elmondhatja a mondókáját, kérdését. Aztán ha az összes kérdés elhangzott, akkor reagálnak a kérdésekre, ha szerencséd van, akkor választ is kapsz, ha nem, akkor így jártál. Nincs további apelláta.
A szűk körben megtartott kutyás egyeztetés pedig onnan indul, hogy ugye nem gondolod, hogy ezt a jövőben is lehet így. A kutyás parkhasználatot is egy előadással kezdték, ahol már az elején egyértelműsítették, hogy bizony nem a mostaniból, hanem a teljesen semmiből indulunk, mi, kutyások. Bármit adnak, csak megköszönhetjük… No komment!!

Természetesen a jól bevált „parasztvakítás” jellemzi az egészet.

 

Kiválasztanak néhány igen érzékeny pontot: vakok, mozgássérültek, gyerekek és na ugye, milyen jó fejek vagyunk, mindent megteszünk ezekért a csoportokért, te már csak akkor rúghatnál labdába, ha az ő érdekeik kiemelését aláásnád, és legyünk őszinték, ezt egyetlen jóérzésű ember sem tenné meg.

A lényeg: a park a mostani jellegét teljes egészében el fogja veszíteni.

 

A mostani, igazából két részre osztható liget (turista rész, és szabadidős park), aminek a határa valahol a Vajdahunyad váránál volt, az három részre lesz nagyjából bontható.
1. Turista park a Vajdahunyad váráig,
2. a kulturális liget a múzeumfolyosó körül (Közlekedési, Nemzeti Galéria, Zene Háza és Néprajzi Múzeum),
3. a maradék majdnem egyharmad a szabadidős park.
Ezen a részen kell osztozniuk a parkot pihenésre használni kívánóknak. Itt lesznek: botanikus kert, rózsa kert, vakok kertje, közlekedési park, sportpályák, futókör, nagy játszótér, piknikezésre kijelölt rész.
Na tehát… ha a kutyázást onnan nézném, ahonnan ők, akkor valóban nem tudnám megmondani, hogy hol kutyázhatnánk úgy szabadon, hogy a többi parkhasználó ne is lásson minket. Bár nem pontosan értem, hogy a mostani teljesen jól működő közösséget nézve, miért is kéne bármelyik csoportnak eltűnnie.
Nagyon szép és okos lesz a liget. OKOS! Igen, jól olvasod. Telefon töltésére alkalmas padok, magát szabályzó világítás, telefonos applikáció, hogy minden intézmény jegyét egy helyen meg tudd venni, illetve tájékozódni tudj a ligetben található szolgáltatásokról.
Minden egyes négyzetméternek funkciója lesz, és minden a fenntartható üzemeltetésről szól.

Pénz pénz pénz… lássuk be, mi, kutyások nem sok nyereséget termelnénk a Liget Zrt.-nek.

 

Az egyetlen belőlünk kisajtolható bevétel a parkolók használata lenne. Tehát nem vagyunk célközönség.
Valóban nem túl ápolt a liget, a fű nagyrészt még akkor is kiszárad, ha nincs semmilyen gigarendezvény (a nagyszínpad, vurstli, céllövölde, kamion a füvön napokig rendezvényekre gondolok), a fák elég rossz, de hiszem, hogy áldozatos munkával menthető állapotban. Ha laikus szemmel megnézi az ember a terveket, már akkor is látja, hogy nagyon szép lesz az új park. Igaz. De milyen áron???

A múzeumokba, éttermekbe, üzletekbe és a parkosításba beleölt milliárdokat bizony ki kell termelnie valahol a befektetőnek.

 

Ezért aztán minden centit kihasználnak. Ne felejtsétek el, semmi nincs ingyen. Ha valamiért nem kell fizetned, akkor te magad vagy az áru.:(

Ha nem veszel semmit, nem költöd el a pénzed, akkor nem vagy hasznos tagja az új ligeti köztársaságnak.

 

Ha te csak arra szeretnéd „használni” a parkot, amire való, akkor keress valami elhagyatott helyet. Amíg lehet. mert hát ugyanez vár a Népligetre, a Hajógyárira, Gellért-hegyre stb.

Ez nem csak a kutyások életét forgatja fel. Mindenkiét, aki pihenni jött a Ligetbe.

 

Hallgatni a madarak tavaszi csicsergését, olvasni egy csendes zugban, összebújni a párjával munka után a természetben, labdázni egy jót a gyerekkel suli után, vagy hatalmas köröket róva élvezni a Ligetet a kutyájával. Ők elfelejthetik a Ligetet.
Kutyásként az a problémám, hogy állandóan bizonygatnom kell, jogom van mindenhez, amihez egy kutya nélkül élőnek. Hát nem. Pont olyan jogom van élvezni a Ligetet a barátommal, mint másnak, még akkor is, ha neki négy lába van. Ugyanolyan állampolgár vagyok, mint bárki más. Nem azért járok nagy sétákra a kutyámmal, hogy elvégezze a dolgát. Aki kutyás, az tudja jól, ez igazán nem szükséges. Azért töltünk órákat a parkokban, ligetekben, mert jó sétálni a társunkkal, barátunkkal. Nekünk, a gazdiknak kell ez csak igazán.
Nem tudom, hogy mi lesz a vége a tervezési folyamatnak. Lehet, hogy sikerül valami kevéske szabadságot kiharcolnunk. De az biztos, hogy nem tudják a kutyásokat beilleszteni a gigászi ligetparki fejlesztésekbe. Kérlek titeket, figyeljétek a jelzéseinket, és ha kell, gyertek ti is a figyelemfelkeltő megmozdulásainkra. Az elkövetkező 1-2 évben folyamatosan hallatni kell a hangunkat. Meg kell ragadnunk minden fórumot, hogy elmondjuk: Itt vagyunk! Számoljatok velünk!!!
Hirbek Edina, ZöldEb Kutyás Érdekvédelmi Egyesület

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr9212046685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ballib cenzúrázók réme 19 2016.12.15. 12:26:59

A ballib szarháziak, 10 fős alibi egyesületeik segedemével Soros pénzén hátráltatják Budapest épülését, szépítését, fejlesztését.

Itt is.

Ez a dolguk.

Az elkúrók hülyét kapnak ha a 20 év városrombolásukat szembeállítják Budapest megújjulásával.

A ligetben is több lesz ténylegesen a zöldterület, betonplaccok és lerohadt épületeke helyett funkcióval rendlekező közösségi épületek épülnének.

Ezellen tiltakoznak, ezért fizetik őket.
Hányinger egy bagázs.

pamut 2016.12.15. 12:31:12

Ezt nézzétek a Kádár rendőrsége, vagy izé, Orbán rendőrsége hogy "nyomozott" a state-captura, az államosított korrupció ellen, amit ugye Horváth András borított:

"a közvetlen érintettektől megkérdezték, hogy bűnösök-e, majd egyszerűen elfogadták tőlük a nemleges választ."

"De úgy, hogy magában a lényeget jelentő ügyben, vagyis a GE extrém adónemfizetésének ügyében egyáltalán nem voltak hajlandók érdemben nyomozni"

444.hu/2016/12/15/a-rendorseg-szerint-nem-tortent-semmifele-buncselekmeny-a-horvath-andras-altal-feldobott-ugyekben

"Mindeközben a jegyzőkönyvből elég világosan kiderül, hogy még a tanúk szerint is lényegében az történt, amit Horváth állított az elejétől: a főnökség a nagy adózóval való egyeztetés után különféle indokokkal leállította az óriási adócsalást szimatoló adóellenőreit."

pamut 2016.12.15. 12:32:24

ja, legújabb orbánmaffiás ingatlanmutyi megvolt fiúk?

pamut 2016.12.15. 12:35:51

már azzal mossa magát a maffia, hogy "véletlenül" követtek el bűncselekményeket! :DDDD

"a jegyzőkönyv hiába marasztalta el a céget, akcióra, vagyis büntetés kiszabására utána nem került sor. Hogy miért? Mert az egyik ügyintéző a statisztika lap megfelelő rovatába olyan számot írt be, ami a "szabj ki büntetést" helyett azt jelentett, hogy "ne csinál semmit". A rendőrség szerint fel sem merülhet, hogy szándékosság történt, hiszen maga az érintett revizot vallotta, hogy véletlenül írt a lapra a jegyzőkönyvvel 180 fokban szembemenő kódszámot."

pamut 2016.12.15. 12:41:05

ez kész bazdmeg az orbánmaffia véglegesen fekete-afrikai szintű banánköztársasággá züllesztette az országot, hogy szétlophassa:

"a revizorok befolyásolásával vádolt NAV-vezetést pedig úgy próbálták "lebuktatni", hogy egyszerűen megkérdezték magukat az érintetteket arról, hogy megvádolják-e saját magukat súlyos gazdasági bűncselekményekkel. Majd elfogadták, hogy nagy meglepetésre nem. Emiatt olyan sajátos a dokumentum hangulata, Horváth András lényegi állításait ugyanis gyakorlatilag sehol sem cáfolják, sőt indirekt módon meg is erősítik, csak éppen mindenütt lezárják annyival, hogy teljesen normális ügymenetről vagy szakmai nézetkülönbségről volt szó."

2016.12.15. 12:57:04

Ballib cenzúrázók réme 19:
de te , a narancskomcsik feltétlen híve büszke vagy arra, hogy kommunista haverjaid pacsira kapnak 250 milliárdot. Tipikus komcsi vagy, ki miutan felveszi a közmunkás bérkommentelő minimálbért, tapsikol bálványainak, hogy ismét ellophattak párszáz milliárdot :) Ennyit ér a becsületed, havi párezer forintot. Hiába nyalsz, nem kapsz többet, a gazdáid ennél sokkal kapzsibbak.

Ballib cenzúrázók réme 19 2016.12.15. 12:59:06

"2013. novemberének elején a nyilvánosság elé állt azzal, hogy munkaadója kesztyűs kézzel bánik a nagykutyákkal, különösen az úgynevezett utaztatásos áfacsalási ügyekben,"

-----

Ez persze igaz volt az elkúrók alatt. A milliárdos ÁFA csalókat soha nem ítélték el.
Egy ügyet nem tud még maga Pamut a legekletánsabb bérrettegő se beidézni, ahol milliárdos ÁFA csalókat megfogtak volna.
Az MSZP-SZDSZ alatt intézményesített volt az ÁFA csalás.

Jelenleg minden hónapban több milliárdos áfa csalót is megfognak:

Legutóbbiak pl :
www.portfolio.hu/gazdasag/adozas/milliardos_autoversenyes_csalast_leplezett_le_a_nav.240375.html
Milliárdos autóversenyes csalást leplezett le a NAV

index.hu/gazdasag/ado_es_koltsegvetes/2016/10/24/masfel_milliardos_afacsalas_miatt_javasol_vademelest_a_nav/
Másfél milliárdos áfacsalás miatt javasol vádemelést a NAV Szegeden

index.hu/gazdasag/2016/06/15/milliardos_csalast_leplezett_le_a_nav_gyorben/
Milliárdos csalást leplezett le a NAV Győrben

index.hu/gazdasag/2016/05/12/repceolajos_milliardos_afacsalok_buktak_le/
Milliárdos áfacsalók buktak le repceolajjal

....

Ballib cenzúrázók réme 19 2016.12.15. 13:01:28

@okostojas007:

Döntsd már el, hogy az a problémád, hogy végre a Városligetet felújjítják, ahogy a Zöld beruházást megakadályozó ballib csicskák csinálják ,

Avagy az a problémád, hogy drágán lesz felújjítva.
Mert ez esetben azt kéne beírnod, hogy ki csinálná és mennyivel olcsóbban, és el kéne küldened a beruázást akadályozó Gyurcsány csicsdkákat a picsába neked is.

Dehát te is csak pénzért löketed a bérrettegést, mint minden agyhalott ballib majom hazaáruló.

Ballib cenzúrázók réme 19 2016.12.15. 13:03:23

@Ballib cenzúrázók réme 19:

Sorba bukknak le a ballib ÁFA csalók ez Pamut egyetlen problémája.

Az MSZP-SZDSZ alatt senki nem bukott meg milliárdos ÁFA csalással, pedig alattuk találták ki az utaztataásos ÁFA csalást, az olajozó ballib maffia tagjai.

gyurmicsek 2016.12.15. 13:11:40

A jobbkomcsik nem szeretik a zöldet csak a narancs vagy a szürke a király. Amíg a szemét ballibek nem tudnak narancssaárga gyepet szaporítani, addig kuss legyen nekik. Köztudott, hogy minden közbeszerzés csalásmentes. Az a négy ember, aki nyerni szokott csak a jó istennek köszönheti, hogy nyernek. Nem is értjük ki az a hülye, aki nem látja át ezt a kristálytiszta és nem titkosított világot, amit teremtettünk. Mi Magyarok.
Ezzel a kis emberek is nyernek. Kutya felesleges. Nem kell. Inkább fogadjanak be még egy embert. Sokkal jobb lesz. Séta? Kivel? Minek? Baromság. Inkább mindenki gyűjtsön be minden embert akinél síp van. A futballbírónak álcázott egyének is gyanúsak. Nem engedhetjük, hogy elszaporodjon ez a métely. Hajrá Magyarok!

Ballib cenzúrázók réme 19 2016.12.15. 13:14:45

@gyurmicsek:

" Az a négy ember, aki nyerni szokott csak a jó istennek köszönheti, hogy nyernek. "

Ezt senki nem modnta.
A Fidesz szemét módon a saját klientúrájának oszt ki szinte minden melót.

Az MSZP viszont bagóért odaadta az EU-s forrásokat, az adóforintjainkat, és minden munkát a külföldi multiknak 100 millákért cserébe.
Ennyiért adták el az országot azoknak, akik kimenekítették az országból a pénzeket, senkinek nem adtak munkát, kifizetetlen alvállakozói kört hagytaak itt, és lerabolt országot.

A legjobb az lenne, ha valódi versenyen győznének magyar cégek.
A legrosszabb pedig ha az elkúrók foltyatják az ország kiárusítását a külföldieknek bagóért.

pamut 2016.12.15. 13:15:12

@Ballib cenzúrázók réme 19:

:DDDDDDDDDDDD

ja miután robbant a csalás-bomba, most gyárt a maffiád pár dísz-lebuktatást hogy legyen mivel takarózni, ezt Horváth Andárs KÉNYSZERÍTETTE ki, HÁLA NEKI!

DE valamiért pont a legnagyobb halakat továbbra is fedezi a rendőrség, VAJON MIÉRT????

Mennyire ÁTLÁTSZÓ már, hogy te, Orbán legnagyobb III/III-as trollja nem is mersz reagálni a tényleges esetre, ehelyett vért izzadva terelsz? :DDD

na, gyurcsányozz kicsit, barom spicli, attól megnyugszol :D

Ballib cenzúrázók réme 19 2016.12.15. 13:17:34

@pamut:

Te csak szedd össze hogy az elkúróid alatt hány darab milliárdos ÁFA csaló bukott le .
Segítek egy sem.

Jelenleg minden hónapban több is lebukik, hála a rendszernek.

Te pedig csak a 444-es gyurcsnyista szart kopizod, és hazudod, mert a tények nagyon zavarnak.

fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya 2016.12.15. 13:19:29

@Ballib cenzúrázók réme 19: Ebben az országban onnantól lesz fejlődés és megújulás, hogy a főnöködre és sleppjére életfogytiglani fegyházat mond ki a törvényes magyar bíróság. Egy új Országgyűlés eltörli az Alaptörvényt, új alkotmányt és új választási törvényt alkot. Kidobja a domesztikált AB-t, új alkotmánybírákat választ, ill. visszaadja a testületnek a korábban elvett jogait.

A KSH valós adatokat fog közölni, lesz valódi közszolgálati média, normális hazai sajtóviszonyok. Lesz új köz-és felsőoktatási törvény. Nem lesz Klikk. Az önkormányzatok visszakapják jogaikat és vagyonukat.

Nem lesz (ennyi) korrupció, nem fognak kormányzati emberkék minden uniós pályázati forrást lenyúlni. Nem lesz pofátlan hazudozás, állami bűnözés, pénzlenyúlás, fosztogatás, szabadrablás, és mindezt gúnyos vigyorral való nyugtázás, cinikus pofánkba röhögés.

Innentől lesz fejlődés és felvirágzás az országban. Addig csak az amortizáció, a nyomor és a pusztulás,

pamut 2016.12.15. 13:21:23

@Ballib cenzúrázók réme 19: :DDD

és ISMÉT BIZONYÍTOTTAD hogy NEM MERSZ REAGÁLNI erre a mocsok állam-bűnözésre amivel most lebuktatok :DDD

Ma fideszbűnözés megvolt?

Arról sem akarsz beszélni ugye? :D

TV2-s lebukásotok hogy hogy hazudtok ti, orbánspiclik? :DDD

na, told a gyurcsányozást spicli, ahogy a jobbiksok a zsidózást, megy az neked, hisz ezért fizetnek! :D

pamut 2016.12.15. 13:32:06

és azt tudjátok hogy csak idén hány milliárdnyi közbeszerzést utalt ki magán Orbán egyik strómanján keresztül? :D

225 milliárdot bazdmeg! :D

azaz az év minden gyes munkanapján napi egy milliárdot bazdmeg, a mocsok tolvaja.....

Ballib cenzúrázók réme 19 2016.12.15. 13:41:56

@fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya:

Miért lenne fejlődés ha visszahozzuk azokat, akik alatt egy darab ÁFA csaló se bukott meg, és akik fedezték a mocskos tolvajokat, miként Gyurcsány maga is adót csalt, és közokiratot hamisított.
Ez csak visszalépés lenne, tekintve hogy az elkúrók még az országot is taccsra tették a tolvajlásaik mellett.

Netuddki. 2016.12.15. 13:53:15

Majd pont a farkas fog egyeztetni a birkákkal a táplálkozási szokásainak a megváltoztatásáról...

Netuddki. 2016.12.15. 13:55:22

@Ballib cenzúrázók réme 19: Nem látom, hogy a tolvaj gazdáid lecsukták volna a qrcsányt az általad emlegetett adócsalásért és közokirat hamisításért. Akkor miről dumálsz balfasz?

pamut 2016.12.15. 13:56:21

@Tibi !:

"Majd pont a farkas fog egyeztetni a birkákkal a táplálkozási szokásainak a megváltoztatásáról..."

Találó megfogalmazás....

Ballib cenzúrázók réme 19 2016.12.15. 13:59:28

@Tibi !:

Bűncselekménye lévült a gazdidnak.
Erre vagy büszke ?

Az adócsalsáát pontokban leíró Magyar Nemzet minden pert megnyert Gyurcsány ellen a témában.
Az Adócsalásos ügyében Gyurcsány azelött visszakozott, hogy ítéletet hírdettek volna.

Tudja a tolvaj gazdid is, hogy adócsalót és közokirathamisítót, akkor is nevezheti bárki adócsalónak és közokirathamisítónak ha a bűncselekménye elévült.
Az ilyen szarházi Gyurcsány szintű rablókat minden jóérzésű ember leköpi ha látja.

pamut 2016.12.15. 14:14:59

@Ballib cenzúrázók réme 19:

látod hazaáruló, nem mindenki akkora tetves patkány mint te, van aki tud nemet mondani arra hogy az orbánmaffia hazugság-terjesztője, rágalmazója, karaktergyilkosa legyen:

"Pachmann Péter otthagyja a Tényeket"
hvg.hu/itthon/20161215_Pachmann_Peter_otthagyja_a_Tenyeket_GiroSzasz_exe_a_Tv2hoz_tart

Látod, ez az az erkölcsi szint ami számodra elérhetetlen. Nem is csodálom hogy gyűlölsz mindenkit aki nem olyan spicli troll mint te, az ilyenek gyűlölik a náluk különbeket.....

Ballib cenzúrázók réme 19 2016.12.15. 14:19:45

@pamut:

Már csak az a kérdés, hogy a hazaáruló Soros bérenc RTL-es tetvek mikor kezdenek felmondani ...

Avagy a ballib szarháziak bőre minden aljas hírhamísítást elvisel ?

Ballib cenzúrázók réme 19 2016.12.15. 14:20:52

@pamut:

"Pachmann Péter novemberben írásban kérte, hogy családi okokra hivatkozva szeretné munkabeosztását átgondolni. Péter közel húsz éven keresztül keresztül minden ünnep és hétvége alkalmával dolgozott, családapaként a jövőben szeretne több időt tölteni a gyermekeivel. Feletteseivel egyeztetve abban állapodtak meg, hogy a Tényektől januárban elköszön és újult erővel, új partnerrel a jövőben is a Mokka műsorvezetőjeként dolgozik tovább. "

2016.12.15. 14:20:53

@Ballib cenzúrázók réme 19: Ha értenél valamit a városépítészethez, akkor nem írnál ilyen dőreségeket.
Persze, ha poénnak szántad a kommentet, akkor minden rendben.

pamut 2016.12.15. 14:21:12

@Ballib cenzúrázók réme 19:

mondtam én hogy neked fáj amikor szembesülsz vele hogy vannak nálad különb emberek :)

milyen érzés, hogy te rongy vagy, más meg nem hagyta hogy hazug rongyot csináljon belőle Orbán?

pamut 2016.12.15. 14:22:47

@Ballib cenzúrázók réme 19:
ja, ez a kamuduma hogy megússza az orbánmaffia bosszúját: munkanélküliséget és az egzisztenciális ellehetetlenülést, amivel ti egyébként is szerettek mindenkit zsarolni.

és?

pamut 2016.12.15. 14:27:12

@Ballib cenzúrázók réme 19:

apropó!!

ha szerinted az RTL hírt hamisít, miért nem jelented fel??

Polt Péter biztos szívesen bevetné magát segítségül!

Amikor összehazudoztatok Juhász Péterről, akkor ő is perre ment és meg is nyerte mindet sorban!!

Tehát már HIVATALOS TÉNY, bírósági papír igazolja, hogy az orbánmaffia mocskos, kurucinfós hazugsággyára, amelyikkel te, orbánspicli mindig szinkronban hazudsz, egy HÍRHAMISÍTÓ.

5perc 2016.12.15. 14:34:01

@Ballib cenzúrázók réme 19:
"Az MSZP viszont bagóért odaadta az EU-s forrásokat, az adóforintjainkat, és minden munkát a külföldi multiknak 100 millákért cserébe."
Úgy érted, hogy a szeretve tisztelt kormányzó nem ad adómentességet a multiknak.
Te hazudol.

5perc 2016.12.15. 14:36:20

@Ballib cenzúrázók réme 19:
"a hazaáruló Soros bérenc RTL-es tetvek"
Te a hazaáruló putin bérenceket preferálod.

Aquincum 2016.12.15. 15:31:51

@Ballib cenzúrázók réme 19: Rémségesen ocsmány a stílusa! Aki esetleg nem szeretné, hogy jobban beépítsék a gyerekkora óta ismert Ligetet, hogy fákat vágjanak ki, az már "ballibsi bagázs"? És persze hozzátartozik a dologhoz, hogy az országot elöntő korrupció miatt, feltételezhetően iszonyú pénzek mennek majd ebből is pár ember zsebébe - munka nélkül.

2016.12.15. 16:57:35

@Ballib cenzúrázók réme 19: látom igyekszel megdolgozni a pénzedért, csak így tovább, vagy a végén még visszaküldenek ároktisztításra :)

élhetetlen 2016.12.15. 19:22:11

@Ballib cenzúrázók réme 19: Tekintsünk el a ballib szarháziaktól, és elkúróktól, nézzük Budapest megújulását. Erre nyilván nem lesz energiád válaszolni, mert annyi hasznos mondanivalód van. De azért megkérdezem. Mit szépít az a váron, hogy Orbán, és két minisztérium beköltözik? Eddig felment a turista, megnézte a várat, a Mátyás templomot, és mondjuk a Galériát. Most majd biztonsági okokból lezárt terület lesz az is, ahonnét még lenézhetne a városra? Mert a Halászbástya már gazdasági okokból lezárt terület, de nem nemzetgazdasági okokból. Miért kell lovarda a várba? Mert az angol királynőnek is van lovasőrsége, és Orbánnak még nincs? Aztán a Liget. Voltál már életedben múzeumban? Egy nap hányat érdemes megnézni, na, nem csak úgy kívülről? Most összerakják egy kupacba őket. Ráadásul azzal a homályos dumával, hogy a sínek fölé meg majd ligetet építenek. Normális?

anyadmajma 2016.12.15. 20:05:45

@Ballib cenzúrázók réme 19: a fideszesek a hazaáruló bolsevik gecik, te köcsög, még ezt sem tudod megjegyezni, te emberiség szégyene! Te vagy a bizonyíték, hogy Isten nem létezik, mert ilyen semmit nem tud még ő sem teremteni, mint te vagy.
Apropó, a bözsi-utalványt megkaptad már, gyökér?

igazi hős 2016.12.15. 20:53:09

Ez a poszt önmagában keltett volna 5 kommentet, de jött megmentő troll, és egymaga generált még 30-at. Szerintem a sorszámozott trollt az index fizeti, Habonyék ilyen hülyére nem dobnák ki a nehezen megkeresett pénzünket.
süti beállítások módosítása