B1 blogcsalád



Kóka az árnyékába se érhetne LuxusTóninak

2016. október 05. - Mr Flynn Rider

Tóni nem az a spúr fajta, na. Szereti a luxust és van ízlése is hozzá. Tóninak James Bond volt a jele az oviban, és úgy gondolja, hogy korlátlanul szórhatja az adófizetők pénzét bármire. Tóni már csak ilyen.

Vannak neki gyengeségei. Elcsábul könnyen.

 

rog_1.jpeg

A nyolcvanas években ment egy film, „Főhivatal - INC” volt a címe, annak az elnök-vezérigazgatója mondta a beosztottaknak: „Ha én nem lövethetek le valakit, akkor mit jelent az a szó, hogy hatalom?” Tóni is így van vele. Ha ő nem szállhat fel helikopterre és repülhet celebesküvőre a kedves családjával együtt, alhat utána a kastélyszálló elnöki lakosztályában, akkor ki más?

 

Pedig a helikopterezés csak a jéghegy csúcsa.

 

(Elverte érte az egyhavi fizetését. A politikus családjának olyan helikopteres kalandban volt része: óránként negyedmillió forintba kerül az a luxusgép, amellyel repültek. De attól tartunk, maradt még ott bőven. Csak a negyedét engedte volna meg magának Kóka annak idején. A Fidesz által felhergelt tömegek úgy húzták volna a lámpavasra, mint a pinty.)

rogan_helikopter_bors.jpg

Fotó: Bors

 

Tóni – titkon - villantani akar.

Nyilván, szándékosan nem akarná maga ellen hergelni a népet. Nem lehet annyira hülye, vagy ennyire cinikus. Hogy a helikopterből a luxusmercibe száll. És még kép is készül róla, Magyarország egyik legnagyobb példányszámban eladott bulvárlapjába. 

Tóni a luxusjobboldal elitje, non plus ultrája, Fedák Sárija. Tóni a szupersztár. Vagyis: annak akar látszani. Tóni most van a csúcson. Megengedheti magának, hogy a kedves olvasó pénzéből (hiszen, mi fizetjük), vagy  bárkinek a pénzéből helikopterezzen egyet.

 

Aurélióval jobban jártunk. Valljuk be.

 

  • Tóni sose találkozott Vizoviczki Lászlóval és alvilági ügyeihez sincs köze.
  • Tóni soha, sehol nem találkozott Portik Tamással, se házibulin, se máshol. És nem fogadott el 10 millió kenőpénzt. Tudjuk jól. Aki mást állít, azt Tóni a sajtósán keresztül megfenyegeti. Mi sem állítunk hát mást.
  • Azt is tudjuk jól, hogy a szakonyfalusi ingatlanokat, akár a balatonlellei ingatlant más neve alatt se vásárolta magának. Eszibe se jutott ilyen.
  • A pasa parki ingatlanok, egybenyitva, amikor csak „elfelejtette”, hogy nem 51, hanem 100 százalékban birtokolja őket, az meg ugye, smafu. Apró hiba. Megbocsájtható gyengeség, mint az is, hogy Tóni szeret a táj fölébe szállni a helikopterrel.

Ilyen dolgok, hogy 184,53 négyzetméteres, nappali+ étkezős, három hálószobás, három fürdőszobás, télikertes lakás, amihez 94,64 négyzetméter tetőkert is tartozik. Apróság az egész.

De még nejének is van egy, Puskás András nejével közös 140,81 négyzetméteres lakása, amiből 48 százalék, 67,5 négyzetméter az övé, amit összenyitottak Rogán lakásával. A másfél lakás + a tetőkert együtt körülbelül 150 millió forintba kerülhetett a 444 számításai szerint.

Tóni a parlamenti vagyonnyilatkozatában 59,2 millió forintos hiteltartozásról írt. A lakást 2009-ben vette, akkor még csak havi nettó 432 ezer forintot keresett - a következő évben már havi nettó 800-at, most meg már nettó egymillió fölött van a fizetése.

Tóni szereti magát körülvenni minőséggel. Hát ki nem, igaz?

Egy a Mozgó világban megjelent 2011-es interjúban azt mondta, se a negyvenhatos, se a negyvennyolcas ing nem jó rá, így csináltatni szokott magának. Az elsők között elkészült ingeken még a monogramja is rajta volt, bár ez szerinte csak a varró buzgalmának volt köszönhető. Készült már róla kép Dolce & Gabbana farmerban, és van egy elegáns karórája is, amelyről ugyanakkor nem árulta el, hogy milyen típusú, pedig az Index is rákérdezett. Helyette csak annyit mondott, hogy nem hajlandó törődni Bajnai Gordon negatív kampányával.

Tóni megteheti, hogy egy hányaveti mondattal lesöpri a kellemetlenkedő újságírókat. Mit tudnak azok az órákról egyáltalán?!

Louis Vuitton táskája szintén sok figyelmet kapott. A táskát a saját bevallása szerint még 2009-ben vette, az árára azonban később már nem emlékezett. A divatmárka internetes boltjában 1840 dollárba, nagyjából 420 ezer forintba kerül egy ilyen táska, de másolatokat, használt darabokat az interneten jóval olcsóbban is lehet venni.

Ő biztos nem vett másolatot, vagy használtat. Ne hülyéskedjünk már.

Tóni szerette ezt a táskát, jó volt szagolni, tapintani, titkon sokat simogatta. Gyakran járt ezzel a táskával, így több kép is készült róla, ezekből pedig őt kifigurázó karikatúrák is készültek. Emiatt 2013-ban elárverezte és mint igazi felelős politikus, a befolyt 1,1 millió forintot egy nehéz helyzetben lévő belvárosi asszonynak adta.

Milyen gáláns!

 

Tóni nem fukar típus, na. Szereti a finom ízeket is. A foci Eb alatt Bordeaux-ben, Gordon Ramsay angol sztárszakács Le Pressoir d'Argent nevű, a Grand Hotel de Bordeaux épületében működő éttermébe ültek be. A homárlevesért.  Ez Bordeaux legdrágább, Michelin-csillagos étterme, az újgazdagok különösen kedvelik. Még mi is írtunk róla egy kedves történetet anno. 

Nem folytatjuk, pedig lehetne még. Az esküvő a Bazilikában, a lagzi a Magyar Tudományos Akadémia épületében. A kaliforniai nászút. A több százezer forintos festmények Cilinek. A közös főzések a Nobuban, Andy Vajnával.

Még csak egy mondatot engedjenek meg még nekünk, a csodálatunk jeléül e nemes férfiú előtt:

Rogán Antal sosem dolgozott a magánszférában.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr9211767731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

átlátó 2016.10.05. 14:50:02

...a kegyelmes urat most már a nemzetes Cecília asszonyon keresztül kenik, ahol mindent elnyel a nagy fekete lik...ezek után egy sima fölkoncolás járna, - megjegyzem, ha szépen könyörög átadni Koreának. Na, nem a Samsungos résznek, hanem kicsit északabbra a Kim irányításhoz. Ugyanis ezeknek a kegyelmes uraknak és az ő nemzetes asszonyaiknak Quantanamo megváltás lenne.

pamut 2016.10.05. 14:56:54

SorosPatás terroristái várták az úton ezért kellett helivel átrepülnie fölöttük, kifejezetten ügyes volt.
Különben is csal irigykedtek, mert ti nem tudtatok összelopni annyit hogy napi 1-2 millió szórjatok el repülésre, luxushotelre.

hehe, fáj hogy nekünk ilyen vastag a pénztárcánk, ugye lipsik, hehehe? :D

átlátó 2016.10.05. 15:05:35

...az most jutott bele az eszembe, hogy kiváló minőségű hamisított órákat lehet vásárolni, akkor pedig el tudom képzelni, hogy ez a pállott szájú parasztgyerek - elnézést a valódi parasztoktól -csak úgy néz ki, mintha lenne ízlése...mellesleg emlékeim szerint egy Rákay nevű televíziós bemondó 2002-ben együtt nyomatta a kampányt ezzel a hintalóval, szép ívet húztak maguk után azóta.

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.10.05. 15:23:02

Tudtommal Kókának saját helikoptere volt, leszállópályával.

Ehez képest Rogán Kismiska .

átlátó 2016.10.05. 15:24:22

@pamut: Végre kitaláltál magadtól valamit te is, - mert feltételezem, hogy nem a szádba adták. Én is a Sorostól függetlenül találom föl magam, ugyanis közted és köztem az a különbség, hogy én valóban függetlenül gondolkodok. Gyúrsz is? Csak kérdezem. Egy igen/nem elég.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2016.10.05. 15:44:22

@Ballib cenzúrázók réme 18: Aha. Csakhogy Kóka azt a saját, a szabadpiacon működő cégének nyereségéből vette. Csak ennyire futotta tőled?

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.10.05. 15:53:32

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Pont ugyanúgy szerezte Kóka és Gyurcsány a vagyonát, és kapcsolati tőkéjét, mint Rogán.

CSak mindketten többet szereztek Rogántól, ennyi a különbség.

Valami szűziesebb példát kellett volna keresnia a bloggernek ha hasonlítgatni akar, nem az SZDSZ egyik legnagyobb tolvaját, aki saját helikopterrel szálldosott budapest felett.

moletty 2016.10.05. 15:58:14

@Ballib cenzúrázók réme 18: Te is megbaszhatod anyádat a ravatalán lassan, te agyatlan fideszes bértroll !

Éva Lonkay 2016.10.05. 16:12:15

Hogy is mondta kakikóka? " Dübörög a gazdaság". Na ennyi elég is belőletek metéltek!

2016.10.05. 16:14:36

@Ballib cenzúrázók réme 18: De Kókának igen komoly cégei voltak és a helit még az még azelőtt vette, hogy polikus lett. Vagyis ezzel kapcsolatban nála fel sem merülhet a korrupció, míg Rogán utazásánál ez egyértelmű.

2016.10.05. 16:23:15

@Éva Lonkay: Nácika, most is a GDP-vel vagánykodik a führered, pedig az értelemesebbje tudja, hogy szarban van az ország és csak az EU-s pénzek és az EU-s multik miatt látszik úgy, mintha minden rendben lenne.

no successful 2016.10.05. 16:36:47

@Ylim:

Aztán a Kóka komoly cégei honnan lettek ?
Ne, kábítsuk már itt egymást. A rendszerváltásig itt tulajdonképpen nem is lehetett nagytőkés senki, ha csak nem volt már akkor is valamilyen nagy befolyású maffiózó, vagy samesz.
Aztán jött a rendszerváltás, és hopp, lássatok csodát, csak úgy hemzsegtek a nagyobbnál nagyobb cégtulajdonosok, persze többnyire szoci kapcsolatokkal, vagy múlttal.
Sok esetben elég volt a manuskámnak bemenni a bankba, (már ha volt hátszele persze, vagy ha valakik úgy küldték (menj csak, le van vajazva az ügy)). Kapott 5 Misit, azon meg megvett mondjuk egy tejüzemet, amelynek a vagyonában csak a rozsdamentes tartályok többet értek a vételárnál.
De próbáltam volna mondjuk én bemenni a bankba, hogy figyuzzatok, adjatok már 5 misit, mert céget akarok venni.
Szóval a Tóni csak röpködjön, magasról leszarom, nekem az a fontos, hogy ti ne gyertek vissza, a destruktív gondolkodásotokkal.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.10.05. 16:59:01

Ha jól értem a fideszes farkakat itt a kommentfolyamban, ha Kóka lopott, akkor Tóni is lophat. Gratulálok. Azért tart itt az ország, mert ez az általános fideszes erkölcs. Hazaáruló férgek.

sas70 2016.10.05. 17:05:10

@no successful:
"Szóval a Tóni csak röpködjön, magasról leszarom, nekem az a fontos, hogy ti ne gyertek vissza, a destruktív gondolkodásotokkal."

Pont ezért tart itt ez a kurva ország, mert így gondolkodnak(?) az emberek!

2016.10.05. 17:13:43

Én nem is tudnék visszamenni, mert ott se voltam soha.

De még mindig nem értem a logikát, amit képviselsz. Amazok szarok azért, amit csináltak, emezek nem szarok, pedig ugyanazt csinálják, mint azok. Sőt, ezek sokkal többet lopnak, csalnak, hazudnak, mégis jobbak szerinted, mint amazok. Mindezt azért, mert az egészet nyakonöntik nemzeti lófasszal? Vagy úgy gondolod, hogy a fidesz körül lebzselő milliárdosok cégei nem politikai hátszéllel lettek akkorák, hogy akár egy helikoptert is kölcsönadhatnak egy vezető politikusnak, ami olyan mértékben korrupció, hogy a normálisabb országokban ilyesmit vagy eszükbe sem jut elfogadni a politikusoknak, vagy azonnal lemondnak, ha kiderül?

Érted egyáltalán, hogy nem Kókát védem? Csak azt akarom megmutatni, hogy szaros segget nyalsz.

wolves84lb 2016.10.05. 17:18:15

@Narancsseggű Mandrill: nem, őkazt mondják, ha Kóka lophatott, még mint cégvezető, a szabad piacon, akkor tóni nyugodtan lophat 10x annyit, politikusként, a mi zsebünkből.

no successful 2016.10.05. 17:20:49

Nem, ez az ország azért tart itt, mert az a politikai réteg, aki most ilyen dimenziók mentén támadja a kormány tagjait, miközben maga ugyanezt vagy még rosszabbat tette,
(gondoljunk csak a spontán privatizációra, ahol egy egész nemzeti vagyon lett devalválva) , majd az országot egyéb módokon is tönkretéve kormányzott, szóval egy ilyen politikai erő kapott túl sok lehetőséget ez alatt a 26-27 év alatt.
Szóval megismétlem, a Tóni csak röpködjön, ha közben az ország erősödik (a hitelminősítők kelletlenül, de egyre inkább elismerik.)

wolves84lb 2016.10.05. 17:20:56

@no successful: hát ez valóban nem volt sikeres próbálkozás tőled, kicsi troll.

Nem tudom, rémlik-e neked, orbán vejecskéje mennyit is melózott, hogy kapjon párszázmilliós hitelt egy kikötővásárlásra? Hm? Vagy Kuszaszem uncsitesója....

no successful 2016.10.05. 17:38:43

@wolves84lb:

Fentebb említettem, hogy lesz.rom főleg annak tükrében, hogy anno a Szocik ugyanezt csinálták, csak nem sz.ros kikötővásárlásban, hanem a nemzeti vagyonban gondolkodtak. Hagyjuk már ezt. Mert nálam nem szelekciós tényező (sajnos hogy ezt kell mondjam) az, hogy valaki lop. Sokkal inkább az, hogy ki hogyan kormányoz úgy egyébként és úgy általában. Mert különbséget csak ez alapján lehet tenni. Sajnos ez a helyzet.

ember100 2016.10.05. 19:20:50

@no successful:
Helló !

Azért elég hülye vagy ecsém !
A privatizáció ( rendszerváltás ) ERRŐL SZÓLT !
Mint mindenhol aki közelebb volt a tűzhöz jobban melegedett.
Az egyszerű ember megvette a lakását a piaci ár 10-20 % ér a párt titkár agronómus... meg tudott venni mást bagóért .
DE most hagyjuk a volt , arogáns tóni MOST csinálja ezeket a dolgait !!!!

pamut 2016.10.05. 19:38:30

@átlátó: mi bajod van hülyegyerek? :D
ha már bele akarsz kötni valakiben ne ilyen vidéki komplexusos kisgyerek módjára csináld már te szerencsétlen mert ezt még nézni is rossz, hanem legalább próbálj úgy tenni mintha felnőtt lennél és lenne bármi koherens érved, vagy valami... tudod, csak a látszat kedvéért....

pamut 2016.10.05. 19:40:00

Fideszesek!

Az oránmaffia azért lop, mert ti támogatjátok hogy lopjon.
Cinkostársak, kollaboráns bűnözők vagytok a magyarság kifosztásában.
Rohadt gecik vagytok.

Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2016.10.05. 19:51:44

@Ballib cenzúrázók réme 18:

mi az hogy egy Soros által fizetett álcivil elküld téged a kurva anyádba te meg levonulsz a blogból?? Hát ezért tartunk mi téged, miiiiii???? Így véded a fidesz családunk becsületét?????

Holnaptól ki vagy rúgva, ha kell kirepítelek az országból is! Nekem az igazán nem kerül sokba.

Szelid sunmalac 2016.10.05. 20:16:49

@Ballib cenzúrázók réme 18: Fenykepet!
Mellesleg ha Kokanal zavart (kulonben meirt irtad volna a kommentet), akkor logikusan Tonyonal is zavar, amennyiben van gerinced kedves trollunk. Tehat most ird ide szepen:
bassza emg a Tonyo IS.

morpho 2016.10.05. 20:28:55

Az azért nem gyenge, hogy van olyan hülye, aki ezt a Rogán gyereket ezek után bevédi!
De most tényleg! Ti egyébként betegek vagytok ugye?? Mondjuk azt hozzá kell tennem, hogy elég gyatra a felhozatal és más posztok kommentjeiben is erősen elolvadtak a narancskullancsok. Jellemzően próbálnak terelni Kóka, meg Gyurcsány felé, de elég harmatos az egész. Azt modjuk továbbra sem értem, hogy az miért jó Magyarországnak, ha Tóni olyan korrupt, hogy egy átlagos közép afrikai diktatúrában is elhajtanák, de ez nyilván nem szempont. Magyarország nem szempont...

Censored Trompf 2016.10.05. 20:38:41

@morpho:

Én nem olvastam, hogy bérki védte volna.

Csupán azt mondták, hogy Kókának saját repcsije volt, és Gyurcsánynak is több zsetont sikerült lopni, mint Rogánnak.
Igen Rogán is lopta.

Egyetértek egyébként abban, hogy szomorú a helyzet.
Két tolvaj banda között kell dönteni.
De ahogyan nincs érv ebből a szempontból a Fidesz maradására, úgy nincs arra se, hogy a ballibeket hozzuk vissza.

Jelnelg ezokból (mindkettő lop) én azrra szavazok aki

1. Nem adósítja szarrá az országot

2. Nem árasztja el az országot migránsokkal

Aztán ha lesz majd harmadik alternatíva, akkor újra döntök.

Komoj László (törölt) 2016.10.05. 21:15:24

inkább ő mint a ballib nemzetvesztők

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2016.10.05. 21:26:32

@Komoj László: Milyen nemzetvesztők, te fasz?
Államadósság 2010 május 19330 milliárd.
Most 25000 milliárd.
Közben eltűnt 3000 manyup, 3000 milliárd devizatartalék és 600 milliárd adósságot halmozott fel az állami Eximbank. Ez már 31600 milliárd.
Úgy hogy ha valaki nemzetvesztő, az az Orbán banda.

anyadmajma 2016.10.05. 21:33:34

@Ballib cenzúrázók réme 18: na, te hazaáruló bolsevik geci, hazudj még.
Kókának már azelőtt volt helikoptere meg elszállópályája, mielőtt a tűz közelébe került.
Az maszp a fidesszel ellentéteb nem lopta szét az országot, mindegyiknek saját cége volt, kizárólag a magánszférában.
Fáj, hogy a gazdád nem ért máshoz, csak az emberek kifosztásához, mi?

anyadmajma 2016.10.05. 21:34:28

@Komoj László: Te hazaáruló bolsevik geci, remélem ingyen dolgozol a pártközpontba, ingyen szopod a faszt, mert neked ez esik jól.

piglets 2016.10.05. 21:50:48

@Ballib cenzúrázók réme 18:

Ja, de a Kóka azt előbb vette, mint politikus lett, de mindegy Te ezt úgy sem fogod fel... Olyan cégekbe volt benne, mint az Elender, ami akkor magasan piacvezető internetes cég volt. Bár gondolom ebből a mondatból nem sokat értettél.

Jakab.gipsz 2016.10.05. 23:23:59

Ha jól emlékszem Kóka "matyizta" el a MÁV teher fuvarozási üzlet ágát és a gördülő állományát, az osztrák államnak, az SZDSZ-es haverokkal együtt, vacak 100 millió dollárért, kb. 30 milliárd forintért.
Sajna Rogán, a celeb-fideszes túl fiatalon túl nagy hatalmat kapott, életébe nem dolgozott egy jóízűt.
Kövér és a többi öreg fideszes hiába becsületesek.

putris72 2016.10.05. 23:30:25

@Ylim: Arra gondol akiket tömtek állami megrendelkezik!Kakaóbiztos számítógépek az ovikba,meg hasonlók??A Fideszes gazdag fiuk,csóró kis Etiópok a baloldaliakhoz képest!!!

Weißkopf 2016.10.05. 23:45:39

Rogán, Orbán stb. kapcsán: "Csak a parasztnak ne legyen hatalma!" (Lope de Vega)

1ghost 2016.10.06. 07:26:37

És ez a tolvaj, jellemtelen Rogán még néhány évvel ezelőtt luxusbaloldalazott!

A fidesznél nagyobb tolvajok, és képmutatóbb alakok nincsenek az országban.

A fideszes társaságnál ócskább politikusokat keresve sem találni, aki rájuk szavazatát adja, őket védi, az Magyarország ellensége, kollaboránsa az országot kifosztó bűnszövetkezetnek.

nu pagagyí 2016.10.06. 07:27:17

nem tudom, hogy jön ide Kóka? Ő az üzleti életből jött, saját vagyonából azt csinál, amit akar. Rogán viszont tőlünk lop, pofátlanul. Unom már ezt a fajta "kiegyensúlyozást", mert legtöbbje szimplán téves, vagy hazug. A fideszes garnitúra önerőből lett az ország mocska, a korábbiak közt elvétve volt korrupt ember, az is magánalapon. Az elődökre kent "korrupciós ügyek" mind megbuktak a bíróságon, oda is csak a kirobbanthatatlan fideszes főügyész koholmányai alapján kerültek. Volt ott minden, mobilhasználat magáncélra, meg hasonló fajsúlyos ügy. A Fidesz viszont hol önkormányzati hatalmával, hol kormányzati hatalmával visszaélve már évtizedek óta kalákában fosztogatja a közvagyont és nem fillérezget. Elég az eredményt nézni és összehasonlítani elődeikkel. Ennyi üzleti élettel soha nem találkozó politikus földbirtokost, kastélytulajdonost, helikopteres gazembert nem nagyon lehet felmutatni (egyet sem) a másik oldalról. Nem kellene egyöntetűen lenyomni a sárba a teljes politikai osztályt, mert akkor becsületes emberek nem fognak közéleti szerepet vállalni és végleg a maffia kezébe kerül az ország. Elég lenne a valódi bűnösöket megnevezni és elérni, hogy börtönbe kerüljenek. Kezdetnek beérném Polt Péterrel, aztán jöhet a többi, akiket fedez.

nu pagagyí 2016.10.06. 07:34:25

@putris72: Itt megtalálod: www.akk.hu/hu
A központi alrendszer adóssága rovatot nézd meg.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.06. 10:03:20

Szerintem arogán nem csak hazudós, hanem adócsaló is. Nem hiszem, hogy fizet TB-t a helikopterezgetés után.

atomic power 1986DucaDuca 2016.10.06. 10:39:29

Valaki számszerűsítse már a mostani "lopasokat" megbízható bizonyítekok alapján és akkor vessük azt össze azzal, hogy az anarcho-libertarianus kormanyzas mekkora kart okozott az orszagnak 2010 előtt!

1/ 6 évvel ezelőtt a magyar államháztartás az összeomlás szélén állt, gazdasági szükséghelyzet volt.
2/ 2002‐höz képest, amikor Magyarország GDP‐re vetített államadóssága 53% volt, 2010‐re már a GDP 82%‐ára emelkedett.
3/ 2010‐re az államadósság, a vállalkozások és a háztartások adóssága együttesen a GDP‐hez viszonyítva 130%‐ra nőtt.
4/ 2002 és 2010 között a nominális adósság 12.000 milliárd forinttal, az adósságráta közel 25 százalékponttal nőtt.
5/ Eladósodtak az önkormányzatok, főleg devizában.
6/ A nyugdíjrendszer az összeomlás szélére került.
7/ Túlzott deficit eljárás alatt álltunk, amely az uniós pénzek megvonásával fenyegetett.

Mindez a teljesség igénye nélkül.

Ezek tények, amelyek alapján a 2002 -2010 közötti kormányok és az akkori politikusok a hatalmas karokozas miatt nem emlithetők egy lapon semmilyen mas politikussal.

átlátó 2016.10.06. 11:02:51

@pamut:
'
1./ 63 éves vagyok.
2./ Rendszer szinten élek Bécsben is, ne idegesítsen, hogy 2 lakással rendelkezek ott, ha már az irigységet a megszólalásodban te írtad le először és - ha már a vidéket fölemlegetted. Egyéb helyeken levő ingatlanokról most ne essen szó, az irigység és a vidékiség miatt kaptad ezt is a szíved alá.
3./ Én még voltam katona is, - hogy miért 5 évet, nem rád tartozik.
4./ Kössön beléd a görcs kisfiam, csak a helyedre raktalak.
5./ A nagy korkülönbségünk ellenére bármikor eligazítalak a világ nem komplikált dolgaiban is , mert eléggé taknyos az orrod...mentségedre a tapasztalatlanság okozza.
6./ Ettől még visszaszívhatnád a taknyodat, mert nagyon csillog.

Ezt te írtad: "SorosPatás terroristái várták az úton ezért kellett helivel átrepülnie fölöttük, kifejezetten ügyes volt.
Különben is csal irigykedtek, mert ti nem tudtatok összelopni annyit hogy napi 1-2 millió szórjatok el repülésre, luxushotelre.

hehe, fáj hogy nekünk ilyen vastag a pénztárcánk, ugye lipsik, hehehe? :D "

Viseld emelt fővel a következményeit és ne próbálkozzál nálam tovább, mert
1./ pállott a szád.
2./ csillog a taknyod.
3./ ott állsz a buszmegállóban, hogy történjen veled valami, de nem történik semmi.

Végül a konkrét kérdésedre, mely úgy szólt, hogy "mi bajod hülyegyerek?"

Semmi bajom nincs, az orvos is mondta, hogy még mindent ehetek...erre az ügyre "koherens" véleménynek se kell lenni, a gondolatomat osztottam meg itt.
És akkor várom, hogy idézzed ide a te koherens véleményedet, bár ott föntebb belinkeltem. Tényleg koherens.
Most már tényleg szídd vissza a taknyodat. Kiscica.

átlátó 2016.10.06. 11:09:39

@pamut: Ööö...nem válaszoltál, pedig egy igen/nem elég lett volna erre a lényeges kérdésre. Újra megkérdezem. Gyúrsz is? Ne kapkodj, gondolkodj, aztán egy igen, vagy nem. Én is válaszoltam neked a lényeges kérdésedre, szóval szakítottam rád időt. Hiszen embernek látszol, hátsó lábaidon járkálsz és nem ijedtél meg tőle.

átlátó 2016.10.06. 11:29:40

@pamut: Figyusz, nem tehetek róla, kirántottad nálam a rövidebb gyufaszálat...eszembe jutott egy vidéki srác, - tudod, a vidéket elkezdted te itt forszírozni és ugye most úgy néz ki, hogy az valamilyen komplexusos betegség. :D
Ehun e, az Imre Norbi dalol neked egyet. Ha találkozol vele megkérdezheted tőle, hogy ki vagyok én ? El fog igazítani. Amúgy szekszárdi, vagyis vidéki.

www.youtube.com/watch?v=m9hHB1Yd0As

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.06. 13:09:04

@átlátó: "63 éves vagyok."

Az élemedett kor erre nem mentség.

bda 2016.10.06. 13:57:34

Na én őt is és az elmúlt 60 évben országot irányító emberkéket, 1000 Ft/24 órai közérdekű munkára kötelezném az ellopott pénzek után. Aki lopta és még az ükunkái is ott rohadnának meg az árokparton a hegyi gitárral a közmunkások között.

rfbzs 2016.10.06. 14:21:03

A '60-aa évek elején, amikor egy módos paraszt autót vett, a faluban a cigányasszony megjegyezte; jábo(hiába)van, lehet neki kettü is, ha ecce nem illik bele.
Hát Rogánhoz, meg a feleségéhez sem illik a helikopter meg a luxus. Kinézetre sem úriemberek.

átlátó 2016.10.06. 14:26:41

@a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás: ...éreztem, hogy ez mint érv még meg fog jelenni...amúgy nem mentség, hanem tény. Nem a hülyére, hanem a gyerekezésre. Még valami? Szerintem csak kibicelsz . :)
Ettől még ami igaz, az menthetetlen. A szavazás érvénytelen. Pedig akár érvényes is lehetett volna.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.06. 14:42:27

@átlátó: "akár érvényes is lehetett volna."

Például, ha nem veszi el orbán a nyugaton dolgozó 800000 magyar migráns szavazati jogát, az növelhette volna a részvételt.

Páldául, ha orbán nem emeli fel az érvényességi küszöböt azért, hogy ha a nemnépszavazási törvény ellenére mégiscsak lenne véletlenül népszavazás, az nehezen lehessen érvényes.

Például, ha orbán nem tolta volna túl a biciklit, hogy már a fideszesek is kínosan feszengetek a mérhetetlen gyűlölködéstől.

Páldául, ha orbán nem hazaáruló patkány lenne, hanem az országa jobbításán munkálkodó államférfi.

Stb.

Vedd észre, hogy ezek a példák nem véletéenül nem valósulnak, meg, hanem a diktatúra szerves részét alkotják. Ezért NEM lehetett volna érvényes, még csak feltételes módban sem. orbán elvakult rosszindulatában ezt nem látta meg, a figyelmeztetések ellenére sem.

illaim 2016.10.06. 14:48:55

@átlátó: Tudod ecsém, vagy hugom, mert én már elmúltam 69, itt a blogon irreleváns, hogy te hol élsz meg mivel dicsekszel! Itt a vélemény számít!
Nos a nickneved alapján, egy öntelt, beképzelt majom lehetsz, aki azt feltételezi magáról, hogy nála van a bölcsesség köve. Tudod akinek 63 éves korára nem jön meg az esze, az vagy nagyon későn érő, vagy eleve reménytelen eset. Ha előfordult az életedben, hogy találkoztál az "irónia" szóval, akkor itt az ideje, hogy újra értelmezd!
Have a nice day asshead.

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.10.06. 14:50:50

@1ghost:

Aki a ballibekre szavaz, az egy mocskos hazaáruló, aki ellenzékieket veretne beazonosíthatatlan karahatalmistákkal, migránsok tízezreit pakolná az országba, és mocskos tolvaj, mint Gyurcsány és Kóka.

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.10.06. 14:54:42

@illaim:

Bezony, aki nem szavaz a ballib elkúró tetvekre az mind hülye.

Legalábbis szerinted.
Persze a ballib elkúrókra max 1 millióan szavaznak összesen évek óta.

Ez a ballib számtan szerint azt jelenti, hogy 7 millióan szarnak a fejetekre.
És 3 millió kétszázezren ezek közül még a szavazófülkébe is elmennek, hogy ezt nyomatékosítsák.

És ez neked naygon fáj, ostoba Gyurcsány csicska.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.06. 15:05:35

@Ballib cenzúrázók réme 18: Aki nem szopja az orbán faszát, az mind gyurcsánycsicska?

Akárki is szeret téged, az nem az eszedért szeret. A fideSS bérkommentelés túl sokat nem hozhat a konyhára, tehát a pénzedért se szeret. Ezekszerint te kurvaszép vagy. :))

illaim 2016.10.06. 15:46:03

@Ballib cenzúrázók réme 18: Szóra sem érdemes! Tárgyakkal normális ember nem vitatkozik! LOL

pamut 2016.10.06. 16:06:08

@átlátó:
1. Leszarom hány éves vagy. Bár ha vénségedre vagy ekkora kretén, annál kínosabb neked.

2. Leszarom hol élsz és hány lakásod van. Bár az hogy leírod (már ha egyáltalán igaz), azt jelenti hogy számodra érv ez valamire. Ugyan mire? Trump is egy okos fickó nem egy kretén mert sok pénze van, vagy mégis miért írod? :D

3. És ezt ki nem szarja le?

4. Álmaidban géza, álmaidban :D

5. Te egyelőre örülj ha egyedül be tudod kötni a cipőfűződet, és ha az meglesz, majd megtanít az ápolód a helyes budi-használtra.

6. Tulajdonképpen valahol vicces hogy valaki 60+ éves korára is egy ilyen hisztis kis falusi hülyegyerek stílusában fröcsög :) Ez, te szerencsétlen, barom, ez nem más mint annak a bizonyítéka hogy az egész életed nem volt elég arra hogy embert faragj magadból. Vénségedre is csak egy nyomorult tapló maradtál. Egy kicsit is jól nevelt 10 éves gyerekben már több emberség, méltóság és komolyan vehetőség van mint benned te nyomorult. Na ez az ami igazán szá-nal-mas.

Tovább olvasva a kommented végleg bebizonyosodott hogy te valami debil kocsmai takonypárbajban szeretnéd kiélni magad, nyilván ezen a terepen érzed otthon magad, ebben merülsz el élvezettel.
Hát, téged tényleg csak sajnálni lehet.

pamut 2016.10.06. 16:07:36

@átlátó:
" Ööö...nem válaszoltál"

:DDDD
te mit képzelsz vén fasz, hogy azért mert te nyugdíjas vagy azért még más nem dolgozik és egész nap ráér a te szánalmas fröcsögéseddel foglalkozni? :DDD

ez már a demencia lesz öreg.... húzzá szépen dokihoz....

pamut 2016.10.06. 16:09:13

@a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás:
nem hogy nem mentség, hanem kifejezetten extra szégyen a vén fasznak hogy 64 éves korára is úgy beszél mint egy debil pisis....

atomic power 1986DucaDuca 2016.10.06. 16:30:47

Ki károsítja meg igazan az orszagot?

A 2008-ban felvett IMF hitellel a bukófélben lévő anarcho-libertarianus kormany utódját akarta gúzsba kötni. Irdatlan teherről van szó! Az alábbiakban a konkrét számok láthatók.

A törlesztés éve A törlesztés értéke euróban

2011 2 000 000 000

2012 3 300 000 000

2013 3 500 000 000

2014 2 000 000 000

2015 0

2016 1 500 000 000

Összesen 12 300 000 000

Kiírom betűvel is: összesen 12 milliárd 300 millió euró, ami 280 forintos euróval számolva 3544 milliárd forint. Ha tetszik 354400 forint minden egyes magyarországi emberre számolva!

Köszönjük az anarcho-libertarianus kormanyzasnak!

Ehhez képest a helikopteres kirandulas úgy aranylik, mint atommag az univerzumhoz!

Tudjuk, kik nem kerülhetnek ismet hatalomra!

sas70 2016.10.06. 16:46:51

@atomic power 1986DucaDuca:
Oszt a nyögdíjkassza mennyi is vót? A deviza tatytalék meg most mennyi is? Mennyi pízet utalnak haza a kűfődön dógzó migráncs magyarok egy évben? Közben mennyi ejus támogatás gyött be?
Az államadósság meg közben felcsökkent!
Na most számoljál, hogy is áll az a mérleg!?

sas70 2016.10.06. 16:48:56

@Ballib cenzúrázók réme 18: A ballib elkúrók után most itt vannak a komenyista elkúrók! Szép fejlődés!

atomic power 1986DucaDuca 2016.10.06. 16:54:43

@sas70: Nem mérlegről írtam, hanem károkozásról, ha nem vetted volna észre. Te egyebkent nem tudsz rendesen magyarul?

átlátó 2016.10.06. 20:56:57

@illaim: Jól van. Jól kibeszélted te is magad. @pamut: Öcsém a te sajnálatod tőlem nem tud elvenni semmit, de nem is számít...és akkor egy francia, kortárs társadalmi dráma váratlan fordulatával visszatérnék a főhőshöz, - mert ugye az nem én vagyok. Hanem a Rogán Antal, aki veretes államférfi létére pitiáner módon kenyeti , óh pardon barteloztatja amagát a feleségén keresztül, igen csekély juttatásért...és amikor ezzel megdől, akkor pitiáner módon magyarázkodik, pedig az én szemembe is belemondhatná, ahogyan nektek is: Parasztok, Rogán Antal vagyok és megtehetem, tehát megteszem.
Ezzel szemben ti itt az én életemet vesézitek, hát legyen. :D Különösebben nem én kezdtem a személyeskedést, hanem elsorosgyörgyözte itt magát valaki - érezd magad érintve - azzal a felütéssel, hogy aki nem ért egyet a Rogán Antal veretes államférfi pitiáner hazudozásaival, az a Soros úr kenyerét falatozza. Nagy tévedés ez piros egy öcséim, hogy aztán most már minden hasfájásotok ezzel kapcsolatosan velem összeköthető, meg dicsekvés, meg minden, hát itt valaki a vidékiséget, meg az irigységet említette úgy, hogy aki nem tud milliókat lopni, - érezd magad érintve - az már csak irigy lehet. Szép egy kompánia vagytok, dikkmá. :D
Maradjunk a Rogán Antal államférfi viselt dolgainál. Itt és most minden más mellékes. Itt úgy néz ki, hogy aki nem ért egyet az ilyen simlisségekkel, - nem, nem a magán üzleti szféráról van szó - az irigy, meg vidéki, meg mittudomén...aztán amikor választ kapsz, kaptok, akkor már nem a Rogán Antal veretes államférfiról van szó, hanem rólam. :D Ne röhögtessetek, ez olyan, mint amikor a tolvajt szembesítem a tolvajlással kissé emelt hangon, akkor az lesz a baja a tolvajnak, hogy vele milyen hangon beszélek és már minden lófasz előkerül...és elsikkad a lényeg. A lényeg a Rogán Antal, tehát ha lennétek szívesek "veretes" véleményt alkotni ezzel kapcsolatosan is. De nekem amúgy mindegy.
Pamut fiam, neked külön...nem vagyok nyugdíjas és nem is fogok nyugdíjat kapni. Ugyanis ahogyan eddig is, úgy ezután is a magam ura maradok. Hogy mivel töltöm a napjaimat, az nem a te a kompetenciád, - csak szólok, te éppen úgy arra érsz rá, mint én. Ennyire hülye vagy, hogy helybe jössz ezért a tockosért is. :) Továbbá, azzal a tudattal kell élned, hogy ahhoz sincs semmi közöd, hogy én mit képzelek. Ha már ezt a lényeges kérdést is fölvetetted Rogán művész úr viselkedése helyett.
A "szánalmas" kifejezést használni nálam eléggé tré, mert ez olyan divatos most, mint az "egyébként" kifejezést használni indokolatlanul. Ha pedig sajnálsz, akkor sajnálj. Valamivel foglalkoznod kell még neked is. És a taknyodról mindeközben ne feledkezz, hogy a cipőfűzőmet hogyan kötöm, - a kedvenc cipőim oldalcsatos Martens márkák. Van fűzős is, meg hosszú szárú két oldalt zippzáros is. Érted akkor gyerek, de ehhez épp úgy nincs közöd, mint nekem ahhoz, hogyan szopkodod a Rogán művész úr faszát.
Nincs több dolgunk egymással, engem eddig se zavartatok, szépen válaszoltam amit kérdeztetek, kérdeztél. Én zavarlak, de ne vegyél észre többet.
Azt azért tudnotok kell, hogy mert én itt a Rogán művész urat megekéztem ti nem őt védtétek meg, hanem itt már sok feltételezést leírtatok velem kapcsolatosan. Azt pedig még nektek is szabad.

Illaim, nekem a te nickneved alapján semmi nem jut eszembe rólad, viszont itt egy idézet, azt hiszem a Wahorn mondta: "Átlátok én már a pinán is:" Jót röhögtem ezen és eszembe nem jutott, hogy ez az András mennyire beképzelt. Az nem baj, hogy rólam sokat feltételezel, a te dolgod.

@a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás: Az ilyen helyeken való eszmecserét valójában alkalmatlannak tartom, pontosan a félreérthetősége okán. Biztosan ismered a viccet, zanzásítva : amikor Sztálint véletlenül fejbe dobták gyerekek játék közben egy labdával, odavitte nekik és megsimogatta a fejüket...holott agyon is lövethette volna őket.
Erre gondoltam. Megosztom veled...fönnállásom óta egyetlen rendszer, vagy kormány szervilis tapsolója nem voltam. Ezeké sem.

pamut 2016.10.06. 21:12:58

@átlátó:
mi tagadás, olyan uncsi és csapongó, szerkesztetlen ami előadtál, hogy kb, a feléig olvastam csak, ha akarsz valamit közölni, akkor azt emészthető, koherens, szerkesztett módon tedd, én ugyan nem fogom fárasztani magam egy vödör egymásra hányt betű szétszálazásával.

ezzel együtt amit kivettem belőle (már az első feléből amit még elolvastam), az alapján úgy tűnik (?), de persze nem biztos, mintha te komolyan vetted volna amit Rogán kapcsán írtam? (tényleg nem tudom)

az a kommentem az agyhalott kretén fideszes stílus paródiája volt. ha esetleg nem jöttél volna rá. mondjuk aki valaha olvasott tőlem akár csak egy kommentet is életében az tudja hogy kőkemény anti-fideszes vagyok, és úgy rühellem az orbánmaffiát orbánostul, tónistul, meg az összes többi hazaáruló fideszbűnöző maffiózóstul ahogy csak tőlem telik.
csak rogánnak kb. 20 életfogytigot osztanék ki , és akkor még olcsón megúszná.

ezt csak azért írtam le hogy tisztázzak egy esetleges félreértést, bár továbbra sem tudom hogy mit hogy értesz, de őszintén szólva nem is érdekel.

átlátó 2016.10.06. 23:00:09

@pamut: Egyszerűsítem akkor.
Nem jöttem rá, hogy parodizálsz, - maradjunk annyiban, hogy az én hibám is lehet ez...azt említettem itt, hogy az ilyen felületen való "eszmecsere" képes tévútra vinni az olyan uncsi, szerkesztetlen, meg csapongó népeket, mint én is vagyok. Próbáltál volna koncentrálni rám, de ha elsőre nem ment, nem fog menni másodjára sem. Most akkor megpróbálok egy szintet leadni. Menni fog ez nekem. Itt megjegyzem, hogy téged nem volt nehéz értelmeznem, csak a paródia sikerült volna jobban és akkor így kezdtük volna...majd a végén megérted ezt. :D
Tehát. Ahol Kisgrofó
www.youtube.com/watch?v=-W9i6giJKF8
az előadó, oda akkor sem megyek, ha szállítószalag visz háztól házig, - ezzel minősítem a színésznőt is...aki ugye Szabó Gyula- megemeltem a kalapomat - lánya és a szülők csak egy ideig tudják a kisdedet terelgetni akár az ízlésvilág tekintetében is. És bőven minősíti a Rogán művész urat és az ő kedves feleségét, - amikor ilyen helyeken vegyül... a körülmények már ismertek. :D Összenő mi összetartozik, a bulibárók és társaságuk.

Én ilyesmi helyeket kultiválok, ha érdekel, ha nem: www.youtube.com/watch?v=zPjkQKfmVI8

A félreértést sikerült megértenem, nem vagy olyan bonyolult pali mint én...és akkor itt a vége... azt pedig nem feledem, hogy nem válaszoltál, hogy gyúrsz e? De már nem érdekes, viszont én tényleg nem fogok nyugdíjat kapni...fizessen a faszom se azért a megalázó pénzért egy egész életen át. Oszt élek majd vagy 64 évet és még most sem értem hogyan csinálom, hogy nem fiatalodok. :D Igyunk:
www.youtube.com/watch?v=Oa5KiIYcdrM

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.07. 09:15:18

@átlátó: "@pamut: Egyszerűsítem akkor.
Nem jöttem rá, hogy parodizálsz, - maradjunk annyiban, hogy az én hibám"

Igen. Teljesen nyilvánvaló volt a paródia, ha kicsit odafigyelsz. A hangvétele viszont tökéletesen mimikálta a fideSS fasszopókét, ezért estél bele egy ilyen egyszerű csapdába.

Akkor ilyen erővel akár ki is békülhettek.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.07. 09:18:25

@átlátó: "Az ilyen helyeken való eszmecserét valójában alkalmatlannak tartom, pontosan a félreérthetősége okán."

Nekem bejön ez az eszmecsere forma. A normálisakkal nem érjük egymást félre, a többiek olyan durván fogalmaznak, hogy nem lehet félreérteni.

"fönnállásom óta egyetlen rendszer, vagy kormány szervilis tapsolója nem voltam"

Ezt készséggel elhiszem neked.

pamut 2016.10.07. 15:07:14

@a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás:
rendes tőled az önként vállalt békítő szerep :)

részemről nincs harag...

átlátó 2016.10.08. 22:00:11

@a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás:
...persze, azért én is használom "eszmék" cseréjére a "felületet", - itt a példa rá. :D ...azt tartom, hogy mert nem látom az ember mimikáját, előfordul, ha a paródia annyira élethű, hát ez lesz belőle. :) Erre is gondoltam amikor a félreérthetőségre hivatkoztam...amúgy én is ittam már a békére.

@pamut: ...baszod, máskor ha válaszolsz és egy kérdésre meg nem, ne érvelj már azzal, hogy mire ér rá egy vén fasz és ezzel együtt azt prejudikálod, mire nem jut idő neked...hát ráértél te is. :D ...amúgy már ritkábban, de azért kis színésznőcskékre, meg könnyűvérű kuplé énekesnőkre még mindig. :) Tudod, a tapasztalat már látszik rajtam és tudom, hogy mik az elvárások. :D
süti beállítások módosítása