B1 blogcsalád



Üzenjünk Orbánnak: ne hantázz!

2016. szeptember 14. - B1blog

jokai.jpg

Az a politika, amit most folytat Brüsszel, civilizációs katasztrófához fog vezetni.

Legalábbis Orbán Viktor szerint. Azt azonban mindeddig nem mondta el: kicsoda is ez a rémisztő Brüsszel, aki az apokalipszis egyik lovasaként hozza el – ha máshogy nem megy, hát csellel – a világvégét. Az ok nem túl bonyolult: Brüsszel egy város, a világvégét pedig meg sem hirdették. Csakhogy

a nyugalom olyan víz, amelybe a Fidesz belefulladna.

Amíg Brüsszelről ordít, addig – reméli – senki nem figyel arra, mit csinál ő, Rogán, Mészáros Lőrincz, Habony Árpád és Mengyi Voldemort a kezével.

Kezdjük a legegyszerűbb állítással, amely annyira magától értetődő, hogy röhejességében méltán került a kétfarkúak plakátjára: Tudta? Brüsszel egy város. Az óvárosa igen tetszetős, ám mégsem gondoljuk, hogy csupán ezért említette volna Orbán évadnyitó parlamenti beszédében 13 alkalommal e településnevet.

Értjük természetesen, Brüsszel az állandó magyar verbálháborús hangulatban a mindenkori „ŐK”-et jelenti a „MI”-vel szemben. Ahogy múlhatatlan Sicretman énekelte:

Nesze, hülye paraszt, itt egy sor, énekeld velem és jól szórakozol.

Ennél nem bonyolultabb a dolog. Egyszerű, habonyi üzenetek, hogy a szavazati joggal rendelkező papucsállatkák is megértsék: Orbán jó, mindenki más rossz. Simpliciti.

Ugyanis ha csak egy szinttel konkrétabban fogalmazna a kedves vezető, akkor ki kellene mondania egy brüsszeli intézmény nevét. Mondjuk az Európai Bizottságét - elnökét, Jean-Claud Juncker neve már amúgy is szitokszó köreikben. Ajvé, most jön a córesz!

Az Európai Bizottságnak nincs – lassan mondjuk, hogy mindenki megértse -

n i n c s  d ö n t é s i  j o g k ö r e.

Szegénynek ilyen nem van.

  • Nincs brüsszeli döntés a kötelező kvótáról.
  • Nincs brüsszeli csel.

A kedves vezető szerint „meg akarjuk változtatni a brüsszeli bizottság által már meghozott döntéseket”. Csakhogy – még egyszer –: ilyen döntések nem léteznek.

Amolyan uniós gyorstalpaló formájában: olyan döntést, amely a tagállamokra érvényes, kizárólag

  • az Európai Parlament (tagjait közvetlenül választják az állampolgárok, jelenleg a legnagyobb frakciót Orbán elvbarátai, a néppártiak adják),
  • valamint az Európai Tanács (tagja a tagállamok mindenkori kormány- és államfői, így például Orbán Viktor) hozhat.

A Bizottság kizárólag javaslatokat tehet e két szervezet számára, amelyeket azok vagy elfogadnak, vagy nem. Az Európai Bizottságnak nincs döntési jogköre.

A kötelező betelepítési kvótáról – amelynek keretében 1290 menekültet kellene Magyarországnak befogadnia – az Európai Tanács döntött. (E döntést támadta meg először Szlovákia, majd Magyarország is az Európai Bíróságon.) Más, kötelező kvótáról szóló döntés nem létezik.

A kedves vezető azt is említette a parlamentben, hogy idén májusban „Brüsszel” újabb kvóta-döntést hozott. A kedves vezető füllent vagy fabulál – esetleg mindkettőt. Vagy csak

hazudik.

Hisz pontosan tudja, hogy a Bizottság egy javaslatot tett a parlament és a tanács asztalára.

(Angolul tudók előnyben:

Proposal for a REGULATION OF THE EUROPEAN PARLIAMENT AND OF THE COUNCIL establishing the criteria and mechanisms for determining the Member State responsible for examining an application for international protection lodged in one of the Member States by a third-country national or a stateless person.

Proposal - jelentése: javaslat.)

Nem tetszik az ötlet? A kedves vezető ott ül az erről döntő Európai Tanácsban – az ádáz Juncker nem. A kedves vezető barátai, rokonai és üzletfelei ott ülnek az Európai Parlamentben, mint a legnagyobb frakció – a cenk Juncker nem.

Tessék leszavazni, ha nem tetszik. Nem pedig idehaza hergelni hazugságokkal.

ashwood

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr2011703017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

konrada 2016.09.14. 15:15:49

@Peterpapo:
Ha nem jogosult a menedéki státusra, akkor miért kéne addig nálunk dekkoltatni?

...de valószinűleg jogosultak, mert egyébként már visszaküldték volna.

...s erre tettem be a kedves hozzászólónak hogy értse - még ha magán kívül másra nem is kíváncsi - hogy mi lesz majd azokkal, akik megkapják...

...s továbbra is: sehol nem láttam illetékes-potens EU-s választ arra, hogy mi lesz tovább. A többi - azóta érkezett milliót, és az utána érkező milliókat - hogyan fogják elhelyezni.
Mert egyenlőre csak az első kontingens ránk háruló -1,72-áról van szó.
Mi lesz a többivel?

Peterpapo 2016.09.14. 15:15:56

@vackor1:

Na igen. Eleinte nem hittem, hogy lennének bértrollok, de most már azt gondolom, hogy inkább ez lehetséges, hiszen önszorgalomból nem lehetnek ilyen emberek.

Kalmár 2016.09.14. 15:20:16

@Ballib Cenzúrázók Réme 10: Csak halkan kérdezem, szerinted ez vicces? Vagy cseles?
Inkább béna, Ne erőltesd!

Peterpapo 2016.09.14. 15:22:23

@konrada:

Valószínűleg azért, mert abban az országban kel tartózkodniuk, ahol elbírálják a kérelmüket.

"...de valószinűleg jogosultak, mert egyébként már visszaküldték volna."

Ha jogosultak, akkor viszont menekültekről beszélünk és nem potenciális terrorista migránsokról.

Azt sajnos nem tudom, hogy mi lesz tovább, de ahogy feltételezik, hogy még milliók fognak jönni, így feltételezem, hogy arra is lesz valami megoldás.

sírjatok 2016.09.14. 15:26:48

@Peterpapo: Ez nem azt jelenti, hogy kötelező titokban tartani. viszont elég vicces az a vita, ahol az egyik fél folyamatosan azt hajtogatja, hogy X rossz, de azt nem mondja meg, hogy akkor mi lenne jobb X-nél szerinte.

A "bármi" meg ugye azért különösen vicces, mert az egyes pártok egymás ellentéteit mondják vagy csinálnák.

De mindegy, pamutka még a nem eléggé fideszfóbiás fideszfóbiásokba is simán beleköt :D

Peterpapo 2016.09.14. 15:27:48

@pamut:

És vajon mit tanácsoltak ennyiért? Hogy hívják el a piócás embert? :)

MSZP Afrika Korps 2016.09.14. 15:30:34

Ismerjük a brüsszeliták és a hazai árulók korábbi hazugságait is!

1) felpörgetik a gazdaságot a menekültek értsd. máig nem dolgoznak: index.hu/gazdasag/2016/09/14/a_nemet_topcegek_szerint_a_menekultek_nem_keszek_a_munkara/

2) nincs is migránycsválság: láttuk a keletinél
3) a kerítés nem megoldás: ezért építették ki a bolgárok, szlovének, osztrákok, angolok is

Persze MOST igazat mond Brüsszel és a hazai szocionista oldal, ne hagyjuk hogy Orbán megtévessszen minket!

Peterpapo 2016.09.14. 15:30:58

@sírjatok:

Én úgy láttam, hogy megmondta. Én is azt mondom. Bárki jobb ezeknél. Bárki. Az pont azt jelenti, hogy mindegy hogy ki csak ezek ne. Innentől kezdve szabadon eldöntheted, hogy ezeken kívül kire szavazol. Nehogy már én mondjam meg, hogy kire szavazz, mert ha erre vágysz, akkor te szavazz ezekre, mert ezek megmondják konkrétan azt is, hogy mikor mire gondolj.

konrada 2016.09.14. 15:37:14

@Peterpapo:
Na ezt kéne megtalálni, de megoldás helyett csak a szétmaszatolási szándék látható.

...és ha az ellen nincs tiltakozás, mert elvégre most csak ennyi, legközelebb meg csak annyi lesz, aztán meg amannyi, úgy a töketlenkedés valóban olyan problémává lehett, mint amennyire most fújják fel orbánék a maguk demagóg, és valóban elterelésként használt módján.

...ha már kitalálta ezt a hülye népszavazást, úgy jobb csendben túlesni rajta, mert az ellen tiltakozás olyan öngól, mely az agyhalottaknak nevezetteket nem győzi meg arról, hogy az új népvándorlás magától is - beavatkozás nélkül - is lecseng, ha megfelelő gyorsasággal fogadnak be magukat menekülteknek vallókat, viszont újabb szöget ver be a valódi problémákat felmutatni képes ellenzékneknek is....

(S lehet, hogy nem lesz valódi hatása a folyamatra a szavazás, de kár szembe menni a néplélekkel...)

MSZP Afrika Korps 2016.09.14. 15:37:59

Álmodozhatsz, Orbán 2018 után is marad.

Bárki mindig ezt halljuk a ballibbantaktól de senki se akarja se Juhászbárkit, se Gyurcsánybárkit, Vonabárkitől meg a fajtikák fosnak a legjobban, de legalább esélye sincs.

Peterpapo 2016.09.14. 15:46:44

@Kalmár:

"Vegyél egy tv-t vagy utazz kicsit légyszi, mert így nagyon nehéz lesz az életed!"

És mit nézzek? Az M1-et? Hova utazzak? Mit gondoljak?

Mondd meg ó nagy Mester!

Peterpapo 2016.09.14. 15:49:38

@konrada:

"Na ezt kéne megtalálni, de megoldás helyett csak a szétmaszatolási szándék látható."

Na meg a gyűlöletkeltés.

".ha már kitalálta ezt a hülye népszavazást, úgy jobb csendben túlesni rajta"

Na igen. Végül is kényelmesebb, mint szót emelni a hazugság és felesleges pénzkidobás ellen, éppen ezért figyelembe véve a kényelmet egyszerűbb otthon maradni, mert ez a népszavazás nem arról szól, amiről kellene.

pamut 2016.09.14. 15:51:38

@Faszerkezet:
te nem most adtad fel az érvelés, hanem már eddig se érveltél, csak most már nyíltan pótolod személyeskedéssel, ennyi :)

matekból buktál, magyar mondatok értelmezéséből buktál. a világ összes matekvizsgáján megbuknál ha azt mondanád hogy 5 a "Melyik szám nagyobb 3-nál?" kérdésre. Magyarország összes matektanár úgy rúgna ki téged mint a pinty.

@Kalmár: ha unod miért olvasod? és miért képzeled hogy bárki is szórakoztatni akar téged?

pamut 2016.09.14. 15:55:03

@Peterpapo:

szerintem egyszerűen körbeszámláztak maguknak ötmilliárdért, ha megkérdik majd tolnak egy blablát hogy "a nemzetközi kapcsolati tőke felhasználásáról és a médiaprezentáció revelatív halmozódásáról" kértek tanácsot oszt jónapot.

tudják hogy bármennyit lophatnak, hisz fideszesek.

tudják hogy brámilyen kamu dumával előjöhetnek, még a látszatra se kell adniuk, hisz Polt minden lopásukat megvédi.

teljes szabadrablás van.

azt szoktad nézni amiket a Hadházy minden héten elővesz, hogy milyen arcátlan kamu szarságok ürügyén nyúlják le a pénzünk?

Faszerkezet 2016.09.14. 16:00:13

@pamut:

Megen maszatolsz..... /Persze nyílvánvaló, hogy mást nem tudsz/

Tehát mégegyszer.:

A melyik szám nagyobb 3? kérdésre, helytelen válasz a pl.: 5 ???

Igen vagy nem?

atpijkamo116 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.09.14. 16:02:02

@Faszerkezet: "A melyik szám nagyobb 3?"

Áttérnétek az elemi matematikáról a komplex számokra és egy másik blogra?

Peterpapo 2016.09.14. 16:03:46

@pamut:

Kérdésem csak költői volt. :)

Tudom, hiszen én is azt látom, amit leírtál.

Nem nézem külön Hadházy ügyeit, mert csak attól felmegy bennem a pumpa, ha meglátom Viktor önelégült arcát.

MSZP Afrika Korps 2016.09.14. 16:08:07

@pamut: Annyit lop a fidesz amennyit akar, semmi közöd hozzá.

2010 átlagbér bruttó 202e ft, nettó 120e ft
2016 június átlagbér 260e ft, nettó 173e ft (családi adókedvezmény nélkül)

173/120=144% a magyar nettó átlagbér 2010 óta 44%-kal emelkedett, úgy hogy infláció azóta alig volt.
Tehát - ma a bérek nőnek, nem a munkanélküliség meg az államadósság mint a demokrata szakértők idején.

Úgyhogy csak röhögök amikor ezek beszélnek lopásról.

pamut 2016.09.14. 16:08:51

@Faszerkezet:

"A melyik szám nagyobb 3? kérdésre, helytelen válasz a pl.: 5 ???
Igen vagy nem?"

:DDDDD

BAZDMEG EZT VÁLASZLTAM:

"matekból buktál, magyar mondatok értelmezéséből buktál. a világ összes matekvizsgáján megbuknál ha azt mondanád hogy 5 a "Melyik szám nagyobb 3-nál?" kérdésre. Magyarország összes matektanár úgy rúgna ki téged mint a pinty."

TÉNYLEG NEM VAGY KÉPES FELFOGNI EZT A 3 SORT? :DDDDD

ENNYIRE NEM LEHETSZ HÜLYE B+!!!

pamut 2016.09.14. 16:12:15

@MSZP Afrika Korps:

"Annyit lop a fidesz amennyit akar, semmi közöd hozzá."

Pofa lapos kollaboráns minden magyar közpénzhez közöm van mert én magyar vagyok nem fideszes.

Az átlagbéres hazudozásod nem érdekel, minden kicsiny gazdasági előrelépést CSAK az EU-nak és az EU gigantikus segélyeinek köszönhetünk, ezek tehát az EU eredményei nem a maffiakormányé.

Az orbánmaffia így is elérte hogy utolsók lettünk a régión belül, de ennyi, több kárt nem tud okozni amíg az EU önti ránk a pénzhegyeket.

Te pedig az orbánmaffia kollaboráns bűnözője vagy aki támogatja maffiát a magyarok kirablásában.

Peterpapo 2016.09.14. 16:12:48

És ez is meg volt már?

Miközben Orbán Viktor teli szájjal muszlimozik a parlamentben, egyik példaképe a muszlimokat köszönti
Theresa May konzervatív brit miniszterelnök az Íd al-Adhá ünnepe alkalmából nem egy közelgő civilizációs katasztrófa miatt kesereg, hanem egy pozitív és pragmatikus köszöntővel rukkolt elő a hárommilliós szigetországi muszlim számára. Ebben
elmondja, ő mennyire örül, hogy ennyire különböző hátterű emberek tudnak együtt élni az országban
gratulál a hárommillió muszlimnak az ország gazdaságához és kultúrájához való hozzájáruláshoz, a muszlim közösség szociális erőfeszítéseihez és a brit fegyveres erőkben végzett szolgálatához.
kifejezi együttérzését a közel-keleti konfliktus miatt szenvedő embereknek és további segítséget ígér nekik

index.hu/mindekozben/poszt/2016/09/12/mikozben_orban_viktor_teli_szajjal_muszlimozik_a_parlamentben_egyik_peldakepe_a_muszlimokat_koszonti/

Faszerkezet 2016.09.14. 16:12:53

@pamut:

Tehát a válaszod nem. Köszönöm, nincs több kérdésem. :)

MSZP Afrika Korps 2016.09.14. 16:13:48

@pamut: Van egy apró probléma:

Ha Orbánhabonymészáros mindent ellop amit ér, akkor hogy lehet hogy ma a bérek nőnek, nem az árak? Hogy lehet hogy a bérek nőnek, nem a munkanélküliség, meg az államadósság mint a demokrata szakértők idején?

2010 átlagfizetés 202 ezer ft (nettó 120ezer)
2016 július 260 ezer ft (nettó 173ezer) www.hrportal.hu/berkalkulator_2016.html?edt_brutto=260000&edt_elt=0&edt_gyerekek=0&edt_egyedulnevel=1&edt_kedvezmeny=0&edt_munkaido=40

173/120=144% .......... 44%-kal nőtt a nettó bér az utóbbi 6 évben!

Én csak röhögök amikor a 'demokraták' beszélnek lopásról, inkompetenciáról. Van azért bőr az arcukon, ugye.

pamut 2016.09.14. 16:15:17

@Faszerkezet:

egy ilyen kis szar gagyi viccelődéssel akarod elütni, hogy nem csak matekból nem éred el egy 10 éves kisgyerek szintjét, de sima magyar nyelvű mondatok értelmezésből is hasonlóan szarul állsz? gáz....

vagy ez túl hosszú meg összetett kérdés volt ugye, ezt értetted vagy ezt se fogja át a tudatod?

MSZP Afrika Korps 2016.09.14. 16:15:36

@pamut: ...:) Akkor ki kell végezni Gyurcsányt és a többi demokratát mert 2010ben nem adtak bért, pedig hát mindent az EUnak köszönhetünk, főleg a fizetéseket.

illaim 2016.09.14. 16:18:14

Ti "kedves" fideszes trollok! Írogattok itt mindenféle marhaságot, de egy szóval sem említitek, hogy az a mosolygós utcalány anyukátok hogy van?

Faszerkezet 2016.09.14. 16:18:34

@pamut:

Nem viccelődtem, tényleg nincs több kérdésem.... Minek tegyek fel kérdést olyannak, aki szemmel láthatóan egy csimpánz szellemi szinvonalán van.

Peterpapo 2016.09.14. 16:18:40

@MSZP Afrika Korps:

Te figyu!

Az emberek többsége nem közalkalmazott, tehát nem a kormánytól kapja a pénzét és az hogy nőnek a bérek, nem csak a kormánynak köszönhető. Tudod mi köszönhető a kormánynak? A családi kedvezmény, amit összességében csökkentettek, Meg az, hogy a multik által adott cafeteriát egyre jobban megadóztatják, ezért az ott dolgozók egyre kevesebbet kapnak.

illaim 2016.09.14. 16:19:48

@MSZP Afrika Korps: te még mindig itt vagy? arról volt szó, hogy visszahúzol a Gangesz partjára!

pamut 2016.09.14. 16:23:30

@Faszerkezet:
nézd valahol értem a szenvedésed, mert sorozatban leégetted magad, de aki annyira jellemtörpe hogy egy nyilvánvaló hazugsághoz is ragaszkodik mint te amit már egy 10 éves gyerek is röhögne, majd ezt megfejeli azzal hogy magyar nyelvű mondatokban épp olyan inkompetenciáról tesz bizonyságot mint matekból, amit ismét tagad noha ott van, olvashatja mindenki, azt nem tudom sajnálni mivel magának köszönheti a szégyenét.

pamut 2016.09.14. 16:25:13

@MSZP Afrika Korps: 2010-ben töredék ennyi EU-támogatást adott az EU mint most, pont 2009-2010 környékén indultak el az igazi nagy támogatások és azóta is folyamatosan durván nőnek:

garfikont képes vagy értelmezni?:
www.portfolio.hu/img/upload/2015/12/mnbkifizelore151218-20151220.png

sírjatok 2016.09.14. 16:26:38

@Peterpapo: Értem, tehát a bármi, meg a bármi ellenkezője is jobb.

Az is jobb lenne a mostani állapotnál, ha EU tagok lennénk, meg az is, ha nem. Az is jobb lenne, ha alapjövedelem lenne, meg az is, ha vadkapitalizmus.

Jaj retardált szegény.

Faszerkezet 2016.09.14. 16:27:42

@pamut:

Milyen szenvedést? Egy darabig próbáltam elmagyarázni a nyílvánvalót, majd feladtam. Kész...egyszerűen nincs elég agyad, hogy felfogd, csak maszatolsz, hisztizel, összeszarod magad. Egy darabig vicces, de csak egy darabig. Így inkább feladom, és maradjon neked a nyomorod. Van neked bőven, és ebben a legkisebb a fidesz.

sírjatok 2016.09.14. 16:31:10

@pamut: igazából te nem érted, de mindegy, az a baj hogy nem is akarod.

Úgy nincs értelme valamiről vitázni, hogy azt állítod, "ez nem elég jó", ugyanis ezt bármikor bármire rá lehet mondani. Ez egy érvelési hiba, a Nirvána-érv.

Akkor lehet egy megoldás helyességéről vitázni, ha az alternatívákat is ismerjük.

Az sem igaz, hogy bármelyik megoldás jobb, mert pl. a Fidesz benn maradna az EU-ban, a DK is benn maradna, akkor itt egyikük megoldása sem jobb.

A pártok száma nem végtelen. Nem parallel a "3-nál nagyobb számok"-ra. Mi arra vagyunk kíváncsiak, hogy a 3, 5, 6, 9 számok közül szerinted melyik a legnagyobb.

És utána arra, hogy a pártok közül szerinted melyik a legjobb.

pamut 2016.09.14. 16:31:40

@Faszerkezet:
:)
a tények:
1. matekból megbuktál. méghozzá egy pisis szintű feladaton.
2. magyar nyelvből dettó megbuktál, nem vagy képes értelmezni magyar mondatot.
3. jellemből is buktál mert bár szanaszét égeted magad órák óta mégis úgy akarsz tenni mintha nem csináltál volna hülyét magadból

külön-külön is szánlak mind a háromért, de ez így együtt már extra szánakozást érdemel, ritka nyomorúságos alak vagy.

Faszerkezet 2016.09.14. 16:33:46

Azt csak viccből fűzöm ide, bárki levonja a konzekvenciát, hogy Gyurcsány után kb ez a "minden jobb csak ne ezek" tömeges hozzáállás miatt kaptuk Viktort.:)

pamut 2016.09.14. 16:34:46

@sírjatok:

"Az is jobb lenne a mostani állapotnál, ha EU tagok lennénk, meg az is, ha nem. Az is jobb lenne, ha alapjövedelem lenne, meg az is, ha vadkapitalizmus. "

hű de kretén vagy bazdmeg ezek eldöntendő kérdések amiknél nem lehet egyszerre igaz a két egymásnak ellentmondó válasz, a pártválsztás azonban ennél többdimenziójú, tehát szánalmas hazugság amikor hamis analógiát próbálsz belehazudni a dologba.

MSZP Afrika Korps 2016.09.14. 16:35:15

@Peterpapo: Hát bizony, nem az MSZP kormánynak köszönhető, mert az ő idejükben nem volt se bér, se családtámogatás.

Van egy apró probléma:

Ha Orbánhabonymészáros mindent ellop amit ér, akkor hogy lehet hogy ma a bérek nőnek, nem az árak? Hogy lehet hogy a bérek nőnek, nem a munkanélküliség, meg az államadósság mint a demokrata szakértők idején?

2010 átlagfizetés 202 ezer ft (nettó 120ezer)
2016 július 260 ezer ft (nettó 173ezer) www.hrportal.hu/berkalkulator_2016.html?edt_brutto=260000&edt_elt=0&edt_gyerekek=0&edt_egyedulnevel=1&edt_kedvezmeny=0&edt_munkaido=40

173/120=144% .......... 44%-kal nőtt a nettó bér az utóbbi 6 évben!

De most az MSZP megmondja hogy kéne Orbánnak csinálni! Priceless

Peterpapo 2016.09.14. 16:36:13

@sírjatok:

Igen pontosan. Ha mondasz egy színt, például narancssárga és megkérded, hogy ez jó-e, amire én azt mondom, hogy ennél bármi jobb, akkor az azt jelenti, hogy a fekete is és annak az ellenkezője a fehér is jobb lenne. Tehát ha azt kérdezed, hogy mi jobb valaminél, arra nem igennel, vagy nemmel kellene válaszolni. Tehát az rossz példa, hogy mi a jobb az EU-ban lenni, vagy azon kívül, mert az egy eldöntendő kérdés, A mi a jobb valaminél megadott alternatívák nélkül viszont nem eldöntendő, hanem szabadon választott.

Faszerkezet 2016.09.14. 16:36:25

@pamut:

Aham. kár, hogy mindez csak a te 10 éves értelmi szinteden igaz. ;)

MSZP Afrika Korps 2016.09.14. 16:37:05

@pamut: Mármint a ballerek nem tudták lehívni az EU támogatásokat (se).

De ma megmondják Orbánnak hogyan kéne beszélnie Junkerrel, nehogy az megsértődjön. Megmondják hogyan kéne magasabb támogatásokat kiharcolni...:))))

Nagyszerü. Alig várom hogy a szakértőikre szavazhassak!

Peterpapo 2016.09.14. 16:38:29

@MSZP Afrika Korps:

És azt megnézted már, hogy 2004 és 2010 között hogy nőttek a bérek?

sírjatok 2016.09.14. 16:41:13

@Peterpapo: "a fekete is és annak az ellenkezője a fehér is jobb lenne."

A feketének nem a fehér a logikai ellentéte, hanem a nem-fekete.

Ne kelljen már ilyen szintre lemenni, könyörgöm.

pamut 2016.09.14. 16:43:39

@sírjatok:
1. ezeket már elmondtad, nem undo még a papagájkodást? vagy csak dedóst játszol hogy ugyanazt hajtogatod?
2. ezt is te írtad: " tök fölösleges válaszolni", akkor miért válaszolsz bazdmeg? :D ja hogy érdemi válaszod nincs csaj sulykolod a baromságaidat.
3. "Úgy nincs értelme valamiről vitázni"
na e kapcsán 3 dolog van:
- nem te mondod meg miről van értelme vitázni és miről nincs.
- attól hogy te nem vagy képes felfogni valami értelmét, nem jelenti azt hogy nincs értelme
- ha szerinted annyira nincs értelme akkor minket téped itt a szád egyfolytában? :D
4. "hogy azt állítod, "ez nem elég jó", ugyanis ezt bármikor bármire rá lehet mondani. Ez egy érvelési hiba, a Nirvána-érv."
Ezt, méghozzá szó szerint ezt fentebb cáfolatm. Meg se hallttad, el se olvastad, nem reagáltál rá sehogy. akkor most troll vagy, vagy troll vagy mucuska? :D

5. "Akkor lehet egy megoldás helyességéről vitázni, ha az alternatívákat is ismerjük."
Igen, Kádár Jánosék is ez alapján söpörtek le minden kritikát a dikttaúrájukról.

6. "Az sem igaz, hogy bármelyik megoldás jobb, mert pl. a Fidesz benn maradna az EU-ban, a DK is benn maradna, akkor itt egyikük megoldása sem jobb."
:DDD ej bazdmeg ezt a dedós szart te komolyan ezen a szinten vagy? :DDD Na akkor már értem miért nem értesz te semmit :DD

7. és ismét: továbbra is kérdés hogy valakiket miért az én személyem érdekel jobban miközben az országban az folyik ami. ja hogy amiket írok azokra nincs válasz ezért kell a személyemmel foglalkozni.... kicsit se átlátszó, ááá.

bónusz pont, a 8.:
baszni fogsz te érdemi válaszra most is, ugyanúgy sulykolod tovább a magadét mindenre szarva, ahogy eddig is kicsi troll :)

MSZP Afrika Korps 2016.09.14. 16:43:55

@Peterpapo: Akkor is nagyot nőttek a bérek, de az infláció annak elvitte a nagy részét. + a családok és az állam is eladósodott durva szinten.

nemeszpé a jövő

misimisi 2016.09.14. 16:44:11

A Matolcsy-vidón 3:03-tól Áder arca. Minden rajta van.

sírjatok 2016.09.14. 16:44:16

@Peterpapo: "A mi a jobb valaminél megadott alternatívák nélkül viszont nem eldöntendő, hanem szabadon választott. "

Ja értem, akkor én arra szavazok, hogy szálljon le Gábriel arkangyal, és vezesse a világot örök békébe. És aki nem erre szavaz, az hülye, mert ez a legjobb lehetőség. Ennyi.

Kár, hogy a szavazólapon nincs ilyen opció, hogy "vezetődjön jól az ország" vagy "nekem mindegy, csak ne lopjanak", hanem ilyenek vannak, hogy "DK" meg "Jobbik" meg "Fidesz".

pamut 2016.09.14. 16:46:43

@Faszerkezet:

értem én hogy fáj neked hogy nem tudod kitörölni a múltat, de aTÉNY az hpgy te voltál olyan hülye hogy miután leírtam ezt:
"matekból buktál, magyar mondatok értelmezéséből buktál. a világ összes matekvizsgáján megbuknál ha azt mondanád hogy 5 a "Melyik szám nagyobb 3-nál?" kérdésre. Magyarország összes matektanár úgy rúgna ki téged mint a pinty."

, ezek után elkezdtél érdeklődni hogy akkor szerintem mi a helyes válasz, idézlek:
"A melyik szám nagyobb 3? kérdésre, helytelen válasz a pl.: 5 ???
Igen vagy nem?"

ezt TE írtad, ez TÉNY, és ezzel (is) szétégetted magad.

fájjon csak a saját szégyened, megérdemled ;)

pamut 2016.09.14. 16:47:58

@MSZP Afrika Korps:
az komoly hogy akkora dilettáns vagy hogy még azzal sem vagy tisztában hogy milyen ütemben lehetett lehívni a támogatásokat, meg hogy egyáltalán milyen mértékben állt rendelkezésre forrás az egyes EU-költségvetési ciklusokban? :D

sírjatok 2016.09.14. 16:54:50

@pamut: "akkor miért válaszolsz bazdmeg?"

vicces látni a fröcsögésedet, teljesen lejáratod a saját oldaladat, és ez szórakoztat. Kutyákat is piszkálhatnék hegyes bottal, csak őket sajnálnám. Ez kb. hasonló, csak téged persze nem sajnállak.

"- nem te mondod meg miről van értelme vitázni és miről nincs. "

Nem azért nincs értelme, mert én azt mondom, hanem mert nincs vége, nincs eredménye, nem döntődik el benne semmi. Ez így nem vita. Ha csak a fideszt akarod fikázni, akkor ne hívd vitának, inkább fröcsögésnek vagy sopánkodásnak vagy nyüszítésnek.

Faszerkezet 2016.09.14. 16:56:13

@pamut:

", ezek után elkezdtél érdeklődni hogy akkor szerintem mi a helyes válasz, idézlek:
"A melyik szám nagyobb 3? kérdésre, helytelen válasz a pl.: 5 ???
Igen vagy nem?""

Ha én ezt kérdezem tőled, hogy :

"A melyik szám nagyobb 3? kérdésre, helytelen válasz a pl.: 5 ???
Igen vagy nem?""

Szerinted ez a kérdés arra irányul, hogy szerinted a "A melyik szám nagyobb 3? kérdésre, helytelen válasz a pl.: 5 ???" kérdésre, mi a helyes válasz???

Értem én. :D Nyílvánvalóan éles elméd miatt nem vagy még hatalmon.:)

pamut 2016.09.14. 17:02:06

@Faszerkezet:
:DDD
ember ezt kérdezted:

"A melyik szám nagyobb 3? kérdésre, helytelen válasz a pl.: 5 ???
Igen vagy nem?""

Az UTÁN, hogy ezt írtam neked:

"matekból buktál, magyar mondatok értelmezéséből buktál. a világ összes matekvizsgáján megbuknál ha azt mondanád hogy 5 a "Melyik szám nagyobb 3-nál?" kérdésre. Magyarország összes matektanár úgy rúgna ki téged mint a pinty."

És most tegyél úgy mint eddig mintha még mindig nem fognád fel micsoda irtózatosan égetted szét magad :D

pamut 2016.09.14. 17:03:25

@sírjatok:

ezzel fejeztem be az előző kommentem:

"baszni fogsz te érdemi válaszra most is, ugyanúgy sulykolod tovább a magadét mindenre szarva, ahogy eddig is kicsi troll :)"

köszi hogy visszaigazoltad amit írtam, bár elismerem: nem volt nagy dolog megjósolni hogy csak szarhabod fújod tovább mert gyáva vagy érdemi válaszra :)

sírjatok 2016.09.14. 17:04:33

@pamut: "Melyik szám nagyobb 3-nál?"

Ez továbbra sem parallel a választási rendszerre, hanem ott az a kérdés, hogy a 3, 5, 6, 9 számok közül ön szerint melyik a legnagyobb. Nincs végtelen szám, és nem írhatsz be akármit.

Csak ott nem számok vannak, hanem pártok, és nem a legnagyobbat kérdezik, mert az ugye messze a Fidesz, hanem azt kérdezik, hogy szerinted melyik irányítsa az országot.

Szerinted melyik?

sírjatok 2016.09.14. 17:05:23

@pamut: leírtam, mitől értelmetlen a "vita" szót használni erre a karakterhalmazra, amit összehordasz, ez nem érdemi válasz? :D

Kalmár 2016.09.14. 17:05:34

@Peterpapo: Olvasd tovább bukott tanítvány!

MSZP Afrika Korps 2016.09.14. 17:09:16

@pamut: Szegény MSZP! Azért nem fizettek bért mert az EU nem adott rá pénzt! Meg mert Orbán ellenzékből ellehetetlenítette őket...:)

Ne nekem, nem érdekel. Ilyen felelősséghárító gerinctelen bandát soha többet.

nemeszpé a jövő

Faszerkezet 2016.09.14. 17:09:53

@pamut:

Mivel megint terelsz, ebből következik, hogy szerinted arra irányúlt a kérdés. Ismételten nem tudsz egyenes választ adni, bár ahhoz egyenes gerincre lenne szükség.:)

pamut 2016.09.14. 17:10:37

@sírjatok:
1. ezeket már elmondtad, nem undo még a papagájkodást? vagy csak dedóst játszol hogy ugyanazt hajtogatod?
2. ezt is te írtad: " tök fölösleges válaszolni", akkor miért válaszolsz bazdmeg? :D ja hogy érdemi válaszod nincs csaj sulykolod a baromságaidat.
3. "Úgy nincs értelme valamiről vitázni"
na e kapcsán 3 dolog van:
- nem te mondod meg miről van értelme vitázni és miről nincs.
- attól hogy te nem vagy képes felfogni valami értelmét, nem jelenti azt hogy nincs értelme
- ha szerinted annyira nincs értelme akkor minket téped itt a szád egyfolytában? :D
4. "hogy azt állítod, "ez nem elég jó", ugyanis ezt bármikor bármire rá lehet mondani. Ez egy érvelési hiba, a Nirvána-érv."
Ezt, méghozzá szó szerint ezt fentebb cáfolatm. Meg se hallttad, el se olvastad, nem reagáltál rá sehogy. akkor most troll vagy, vagy troll vagy mucuska? :D

5. "Akkor lehet egy megoldás helyességéről vitázni, ha az alternatívákat is ismerjük."
Igen, Kádár Jánosék is ez alapján söpörtek le minden kritikát a dikttaúrájukról.

6. "Az sem igaz, hogy bármelyik megoldás jobb, mert pl. a Fidesz benn maradna az EU-ban, a DK is benn maradna, akkor itt egyikük megoldása sem jobb."
:DDD ej bazdmeg ezt a dedós szart te komolyan ezen a szinten vagy? :DDD Na akkor már értem miért nem értesz te semmit :DD

7. és ismét: továbbra is kérdés hogy valakiket miért az én személyem érdekel jobban miközben az országban az folyik ami. ja hogy amiket írok azokra nincs válasz ezért kell a személyemmel foglalkozni.... kicsit se átlátszó, ááá.

bónusz pont, a 8.:
baszni fogsz te érdemi válaszra most is, ugyanúgy sulykolod tovább a magadét mindenre szarva, ahogy eddig is kicsi troll :)

Kalmár 2016.09.14. 17:12:40

@pamut: Elég szégyen volt! Képtelenek voltak a szocik, az országnak járó fejlesztési pénzeket behozni! Ha rajtuk múlik, elvész az a pénz, amit a piac átengedése és a gyártási kapacitások leépítése miatt visszakapunk!
Az a saját pénzünk!
Szerencsére kormányváltás volt, így mentettek ami menthető!

Sok más mellett, emiatt is alkalmasabb a Fidesz a kormányzásra, mint bármelyik jelenlegi alakulat!
2018 is a Fidesz éve lesz!

hümhüm 2016.09.14. 17:13:14

@Peterpapo: "Tudod mi köszönhető a kormánynak? A családi kedvezmény, amit összességében csökkentettek,"

Remélem az általános iskola negyedik osztályát már elvégezted, úgyhogy föl merem tenni neked a következő kérdéseket:
Melyik a nagyobb szám:
a 0 vagy a 120000?;
a 0 vagy a 150000?;
a 48000 vagy a 396000?
(magyarázat:
az első sor 1 gyermekes család számára az éves adókedvezmény 2010-ben ill. 2016-ban
a második sor 2 gyermekes család számára az éves adókedvezmény gyermekenként 2010-ben ill 2016-ban,
a harmadik sor 3 és több gyermekes család számára az éves adókedvezmény gyermekenként 2010-ben ill. 2016-ban)
No comment

sírjatok 2016.09.14. 17:13:41

@Kalmár: Kérem uram ne etesse a majmot, retardált szegény :D

sírjatok 2016.09.14. 17:14:41

@hümhüm: Ne gyere ilyen adókedvezményekkel, hát ahhoz el kéne menni dógozni, héló! :D

pamut 2016.09.14. 17:14:54

@sírjatok:

1. ""Melyik szám nagyobb 3-nál?"
(...) ott az a kérdés, hogy a 3, 5, 6, 9 számok közül ön szerint melyik a legnagyobb.""
Nincs ott az a kérdés hogy melyik a legnagyobb csak az hogy melyik nagyobb a 3-nál. Nem tudsz olvasni?

2. "Ez továbbra sem parallel a választási rendszerre"
Én értem hogy a beteges beszólogatás-kényszered miatt nincs türelmed elolvasni az előzményeket, de ez nem a választási rendszerre volt írva. Ej de ciki....

3. még reagálnék de minek amikor te csík írsz de nem olvasol? :) vagyis csak addig amíg nem cáfollak mert akkor hirtelen eszedbe jut hogy nincs is értelme az egésznek majd fújod tovább a magadét :D jól van, fújd csak béluska, és megint nagyon figyelj nehogy érdemi választ adj mondjuk azt úgyse tudnál ;)

pamut 2016.09.14. 17:15:48

@MSZP Afrika Korps: juj, ez már egy agyhalott nyugdíjastalálkozón is gáz lenne. komolyan ez a te szinted?

Kalmár 2016.09.14. 17:16:44

@Kalmár: Ja és nem ám felrobbanni az idegtől! :)

pamut 2016.09.14. 17:17:56

@Faszerkezet:
hogy menekül a gyáva! :D

sebaj, én úgyis szembesítelek vele tovább :)

na Pistike, 3. osztály, alapszintű magyar nyelv és irodalom! és most szépen fejtsd ki milyen értelmet bírsz felfedezni az alábbi két mondatban!:

"matekból buktál, magyar mondatok értelmezéséből buktál. a világ összes matekvizsgáján megbuknál ha azt mondanád hogy 5 a "Melyik szám nagyobb 3-nál?" kérdésre. Magyarország összes matektanár úgy rúgna ki téged mint a pinty."

csak ügyesen, hajrá, van gondolkodási időd, nem kell megijedni, ha nagyon nem megy segítek kérdezz bátran! :D

pamut 2016.09.14. 17:19:07

@Kalmár:
az komoly hogy te is akkora dilettáns vagy hogy még azzal sem vagy tisztában hogy milyen ütemben lehetett lehívni a támogatásokat, meg hogy egyáltalán milyen mértékben állt rendelkezésre forrás az egyes EU-költségvetési ciklusokban? :D

sírjatok 2016.09.14. 17:19:30

@pamut: "de ez nem a választási rendszerre volt írva"

de igen :D

pamut 2016.09.14. 17:22:54

ezt olvassátok :DDD

"A felügyelőbizottság morális és észszerűségi szempontokat nem vizsgálhat, a Matolcsy Györgyhöz közel álló nő pedig nem közszereplő."

Faszerkezet 2016.09.14. 17:23:15

@pamut:
Kifejtem.

Ez a két mondat nemes egyszerűséggel egy szellemileg visszamaradott ember elképzelése. Ugyanis, arra a kérdésre, hogy

"Melyik szám nagyobb 3-nál?" Mind matematikailag, mind nyelvtanilag tökéletes válasz az 5. Szomorú igazség és szellemileg visszamaradott felebarátunk csak tipródik, próbálkozik, toporzékol hisztizve, de sajnos a tényeken ez nem változtat.

Egyre jobban kiviláglik, hogy mind a matematikával, mind a magyar nyelv értelmezésével komoly kihívásokkal küzd. Nahde senki nem lehet tökéletes. Ezen a szellemi színvonalon tökéletesen elfogadható a "bárkire szavazzunk csak azokra ne" érv. Nekik ennyire futja.

sírjatok 2016.09.14. 17:24:25

@pamut: :D Hogy hazudsz baszki :D Istenem, tényleg rég mosolyogtam már fórumozás közben, de te annyira szánalmasan csúszol a porban, hogy az valami fantasztikus :D

Faszerkezet 2016.09.14. 17:24:26

@pamut:

Mellesleg nem menekülök, csak elkezdtél untatni. Dehát sajnos ez van, ha az ember leáll egy galambal sakkozni. felborítja a táblát és rászarik. Most ezt tökéletesen reprezentálod minden hozzászólásoddal.

pamut 2016.09.14. 17:25:23

Mondjuk ha igaz hogy a jegybank FB-a "morális és észszerűségi szempontokat nem vizsgálhat" akkor nem is értem miért csak havi másfél milliót loptak el tőlünk és miért csak egy Matolcsy-szeretőt nyomott be a jegybankba matolcsy, ilyen alapon egy egész háremet is berakhatott volna havi 20 milliós fizuval, hisz úgyse vizsgálja senki hogy mossa tisztára a kurvái kifizetésére szánt közpénzt....

pamut 2016.09.14. 17:26:07

@sírjatok:
rágalmazunk, rágalmazunk? :)

tudtam hogy én hogy előbb-utóbb ide is lesüllyedsz... :)

minden troll egyforma...

Kalmár 2016.09.14. 17:26:11

@pamut: Egy picit jobban mint te! :) Te pamutmajom!

pamut 2016.09.14. 17:27:30

@Faszerkezet: aki válaszolni is gyáva az beismerni is gyáva hogy gyáva, pont ennyit vártam tőled :)

na, abba ne hagyd, hozd ki a maximumot a szégyenedből :)

pamut 2016.09.14. 17:29:14

@Kalmár:
:DDD

hű, lemajmoztál! :D ez ám a nagy válasz! :D

tudod Kalmárkám, én elhiszem hogy ez a képességeid maximuma, hogy mindent kihoztál magadból szóval önmagadhoz képest fantasztikusan teljesítettél, légy büszke a majmozásodra, többet nem is várhat tőled senki! :D

pamut 2016.09.14. 17:31:15

@sírjatok:
juj már a 2016-os választási eredményt kell előrángatnod? :D ennyire ideges vagy fideszeske? :D

bloglegelő 2016.09.14. 17:34:00

biztos jó kis írás

egyébként meg október 2.-án a népszavazáson válaszolni lehet arra, hogy:

akarom-e, hogy az otthonomba a beleegyezésem nélkül mások megint másokat beköltöztessenek.

a válaszom: NEM

pamut 2016.09.14. 17:44:44

"A Másfélmillió lépés Magyarországon stábja is visszaadta a lovagkeresztet"

"A kultikus sorozat alkotói nem politikai okból döntöttek így, nem határolódnak el a Bayer Zsolt képviselte szélsőséges/vulgáris nézetektől, ennél sokkal egyszerűbb dologról van szó:
A stábtagok szerint a kitüntetett publicista nemes egyszerűséggel lelopta az ő művüket, így nem szeretnének semmilyen közösséget vállalni vele."

Mondjuk a fideszen belül érdem a lopás, nem tudom mit nem lehet ezen megérteni.....

Jolka40 2016.09.14. 18:26:44

@MSZP Afrika Korps: Kénytelenek bért emelni, mert elhúznak a legjobb munkaerőik. Hát ezért emelkedik a bérszínvonal. A piac működik, ez legalább jó hír.

Hajdú Peter 2016.09.14. 18:35:22

"Nincs brüsszeli döntés a kötelező kvótáról."

Hagyjuk ezt a libbant hazudozast. Azert nincs meg dontes, mert BETOJTAK a magyaroktol, megijedtek a nepszavazastol, es annka kovetkezmenyeitol.
Ha az orszag, elen Orban Viktorral nem tiltakozna mar egy eve, akkor mar regen meglenne a torveny, es megallas nelkul telepitnek a SOHA veget nem ero arab aradatot.

morph on deer 2016.09.14. 19:02:13

@Hajdú Peter:
"...mert BETOJTAK a magyaroktol,"!!!

Ez szenzációs!
De tényleg!
Mintha az utóbbi, mondjuk 500 évben ez bárkinek sikerült volna!

Dübörgünk, mi..?
:)))

Prognozuoti Blasio 2016.09.14. 19:16:20

@Hajdú Peter: Monnyuk viszonylag pikáns sztori lesz, mikor az állandóan a demokráciát és az európai értékeket szónokló Brüsszel, főleg a fasisztoliberális baloldal lelkifurka nélkül sz@rja le a magyar emberek demokratikus választásán kinyilvánított üzenetét.

Ha más értelme nincs is ennek a népszavazásnak, de ezért megéri!!
Kimondatni a liberálnácikkal, hogy a demokrácia ünnepe (népszavazás), és ezzel együtt az emberek demokratikus jogával élő többségének az akarata pont nem hatja meg őket!

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.09.14. 20:29:34

@sírjatok:

mi van Blogger Gézu, orbán gazdi újra aktivált téged ezekben a nehéz időkben, kell neki minden levitézlett troll? Annyira kevés hüséges hasznos hülyéje maradt neki, hogy már neked is megkegyelmezett a fideszmaffia lejáratása miatt, újra állást kaptál a fidesz troll brigádban?

Peterpapo 2016.09.14. 20:33:34

@sírjatok:

"Ne kelljen már ilyen szintre lemenni, könyörgöm."

Ha a kisebbrendűségi érzésed ellensúlyozására van szükséged, szólj nyugodtan, van a tarsolyomban egy két dicsérő szép szó. Ha a felsőbbrendűségi érzésed túltengésének esete áll fent, akkor is szólhatsz, mert keresetlen szavaim is vannak. Amíg ezt eldöntöd, javaslom kérdezz meg 1000 embert találomra az utcán, hogy szerintük mi a fekete ellentettje! Mellesleg akkor sincs baj, ha a Te logikád szerint nézzük a válaszomat, hiszen ha a narancssárgára azt mondjuk, hogy nem jó, mert bármi, értsd bármelyik másik szín jobb nála, akkor abba benne vannak a fekete és a nem fekete színek is, kivéve persze a narancssárgát, mert azt eleve kizártuk a jóból.

Peterpapo 2016.09.14. 20:35:58

@MSZP Afrika Korps:

" Akkor is nagyot nőttek a bérek, de az infláció annak elvitte a nagy részét"

Tehát akkor is nőttek. Nincs több kérdésem.

Csak annyit még, hogy a mostaninak meg a különböző "nemazemberekfizetikmeg" adók viszik el.

Peterpapo 2016.09.14. 20:40:22

@Kalmár:

Tovább olvastam, de semmi különös. Rinyálás és feltételezés. Na meg általánosítás. Milyen érdekes egyébként. Mit szólsz ahhoz, hogy a migránsok miatt szegény romák kevesebb segélyt kaphatnak majd.

Mellesleg van tévém, de pont azért nem nézem, hogy nehogy olyan legyek mint te.

Peterpapo 2016.09.14. 20:44:36

@hümhüm:

ühüm. Csak azt felejtetted el hozzátenni, hogy cserébe mely kedvezményeket szüntették meg és azok összértéke mennyi. Bár az is lehet, hogy a kisebb nagyobb számoknál nem tudsz többet felfogni, csak azért nem soroltad fel azokat is. Több nagycsaládos ismerősöm van, akik összességében rosszabbul jártak az új kedvezményekkel, mint a régiek voltak. Persze lehet hogy csak azért, mert nem kerestek annyit, mint akiknek egyébként sem jelentett gondot több gyerek eltartása, mert ők tényleg jobban jártak.

morph on deer 2016.09.14. 21:36:08

@Prognozuoti Blasio:
"...lelkifurka nélkül sz@rja le a magyar emberek demokratikus választásán kinyilvánított üzenetét..."

Azt biztosan nem teszi, mert nem teheti...

Ugyanis csak a magyar kormányfő üzenget, a magyar emberek nem!

Ha véletlenül nem egy egész spermabanknyi "nemes anyag" kormányozna ma Magyarországon, akkor nem ilyen infantilis és gyáva módon próbálnák belerángatni az országot a mocskos üzlet játszadozásaikba!

Ideje lenne legalább annyira észbekapni, hogy felismerjétek végre, hogy kitől kéne "megvédeni" az országot!

Akkor talán azzal a hazaáruló bagázzsal kezdenétek, amelyik épp most árusítja ki az ország jövőjét a KGB üdvöskéjének, a saját gyarapodásuk érdekében!

Eközben egy rakás szerencsétlen olyasmikről fantáziál, hogy az EU "fél" Magyarországtól, eközben ők meg félnek a bevándorlóktól, akik nyilván "el akarják foglalni az országot!"

Nem lesz rá idejük, addigra már rég elsefteli az Orbán/Szijjártó/Rogán/stb gang, tehát nem lesz mit elfoglalni!

Állítólag néhány hét alatt bárki megtanulhat alapszinten egy nyelvet, szóval még nem késő:
"Orosz nyelvtanfolyam kezdőlnek!
Egyuttal lehet kezdeni gyakorolni a kézcsókot is, nehogy akkor kelljen kapkodni, amikor már szükség lesz a tudásra, cselédnépség!

tantum verde 3 2016.09.15. 00:14:48

@pamut:
A 6, az nem alternatíva.
Az maszatolás.

Ezért vagy te Orbán legjobb propagandistája.
Ugyanúgy folyamatosan mellébeszélsz, ha konkrétumokról lenne szó, mint ő.

Na mindegy, veled feladom, bocs, de sík hülyékkel fölösleges beszélgetni, akik a kommunikációs alapokat, a szavakat sem értik. Tanulj meg magyarul, aztán majd folytathatjuk.

Bajer Zsolt 2016.09.15. 01:24:28

"Üzenjünk Orbánnak: ne hantázz!"

Inkább a jókurvaanyádnak uzenjél, hogy mért szült majmot.

K0nrada 2016.09.15. 10:28:48

Összevissza dumálnak Soros fizetett ballib bérencei.

Hol azt mondja az MSZP házi blogja, hogy simán elfér 2000 migráns az országban fölösleges a hsizti.

Aztán azt írták, hogy az EU tagoknak kutya kötelességük a kvótát elfogadni, a tagállamok hiába ugrálnak.

Aztán most azt írják, hogy nincs is kvóta terv.

Ezek az elmebeteg majmok, már rég nem a migrásnokról, hanem a valósággal, és magukkal vitatoznak, maguknak mondanak minduntalan ellen.
süti beállítások módosítása