B1 blogcsalád



Orbán és sleppje végre őszinte: nyíltan gyűlölik a demokráciát

2019. június 30. - ashwood

orbannez.jpgAz a kormány, amely lépten-nyomon demokratikus felhatalmazásával dicsekszik, mindent elkövet, hogy megakadályozza a népakarat érvényesülését.

Az elmúlt hetekben két alkalommal is egyértelművé tette az Orbán vezette NER-elit és az őket elvtelenül kiszolgáló, adómilliárdokon tartott propaganda, hogy a legkevésbé sem elkötelezett a demokrácia, a népképviseleti rendszer irányába. Az első támadást a

csúcsjelölti rendszer ellen intézte 

az a társaság, amely amúgy lépten nyomon a választók felhatalmazására hivatkozva rabolja le az országot.

A folyamatosan demokrácia-deficittel vádolt Európai Unióban a pártok azt merészelték kitalálni, hogy olyan ember vezesse az Európai Bizottságot, 

– akire a szavazók voksoltak,

– aki a kampány során egyértelművé tette az elképzeléseit,

– akit meg lehetett ismerni, 

– aki a végül győztes párt uniós listáját vezeti.

Ezek lennének a csúcsjelöltek. Ha tetszik: az Európai Unió kormányának potenciális első emberei.

A magyarországi – és minden más uniós államban tartott – választásokon magától értetődő, hogy győztes párt listavezetője kapja meg a kormányalakítási megbízást. Még akkor is, ha ez hosszadalmas komrányalakítási tárgyalásokat, akár kisebbségi, külső támogatásra szoruló kabinet felállítását jelenti is - mint amilyen épp Csehországban működik.

Ezzel szemben Orbán hónapokon keresztül kardoskodott azért, hogy ne a közvetlen demokrácia, vagyis a direkt népakarat érvényesüljön az EU-ban, hanem a neki sokkal testhez állóbb, zárt ajtók mögötti alkuk és mutyik eredménye. Vagyis Orbán nem bízna az emberekre fontos döntést - a választók játszák csak el a szerepüket, de a komoly dolgokba nehogy beleszóljanak. Inkább majd megismerhetetlen háttéralkuk eredményeként emeljenek trónra valakit, akit senki nem ismer, senki nem szavazott rá, így az emberek támogatását sem bírja.

Ugyan ez a mentalitás nyilvánult meg a kormányoldalon 

az ellenzéki előválasztással kapcsolatban.

A kormány altájékán lakozó propagandisták “roncsderbinek” meg ki emlékszik még, minek nevezték az előválasztást. Pökhendi, kioktató és lesajnáló stílusban igyekeztek ítéletet mondani egy ugyancsak demokrtikus folyamatról.

Értjük persze, hiszen:

– arról a Fideszről beszélünk, ahol Észak-Koreát megszégyenítő arányban szoksá Orbánt újra és újra és újra elnökké választani,

– ellenben sem párton belül, sem azon kívül nem szokás vitába bocsátkozni az ellenfelekkel,

– fontos, pontosabban bármilyen döntést pedig kizárólag a vezénylő tábornok hozhat, senki más.

Mindez persze érthető: Orbán és sleppje joggal tart az emberektől, a szavazóktól. Ahogy kebelbéli illiberális jóbarátja, Erdogan is. Könnyen elképzelhető, hogy összellenzéki összefogással Budapest Isztambul sorsára jut - pontosabban Orbán jut a török diktátor sorsára.

Meglátjuk, ősszel mennyire lesz demokrata a miniszterelnök.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr8514918604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.01. 14:53:46

@GNDL: Gondolom sose láttad Horn Gyulát élőben,ezért törpézel önfeledten..:)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.07.01. 14:54:31

@Veszéjben a lyogállamiság !: "A 4-es 6-os villamos vonalának olyan szakaszait újítják fel most,amelyek zöme 2010 előtt volt utoljára felújítva"

Egy faszt. A körúti villamospályát 2 évenként feltúrják, mióta kombínók vannak.

Kuglóf. Az 2019.07.01. 14:54:55

@GNDL: A francért lax itt ha ennyi bajod van? nekem vannak ismerőseim akik ott élnek vagy ott járnak, aztán a töredékét nem nyavajognak, mint teszed te itt.
nem csak azért mondom, mert legfeljebb pár ezer embert idegesítenek ezek, akiknek a kívánsága meg milliárdokba kerülne.
Könnyű Prágában 500 km2-eren meg hét beépíthetetlen dombon "erdőket" tartani, ahol csak 1,2 millió ember él. Budapest 525 km2-en meg kétmillió + ingázó DOLGOZÓK.
EGYSZER próbálj Prágán keresztül autózni, nekem ez rendszeresen muszáj volt, én az összes egérutat ismertem, mert éltem ott (is). Kibírhatatlan, nincs ugyanis rendes elkerülő út.
Budapesten is van minden, erdő, mező, menjél ki Csepelre, Soroksárra, Budafokra, Budára, meg az összes pesti PEREMKERÜLETBE. Én is egy ilyen helyen lakom, ezer madarat itatok naponta nyáron, télen meg etetek, NEM megyek a Moszkva térre, aztán annyi. Azon ÁTJÁRNAK az emberek, ha nem tudnád.
Olyan ostoba elképzelése van a sötétzöldeknek a városról, persze, legyen minden autó elektromos meg az utak a föld alatt, de pl. Paks2 az már geci és istenments hogy Gödre akkumulátorfeldolgozót építsenek.

Így q.rvakönnyű ZŐŐŐŐŐDNEK lenni, hallod-e!

Kuglóf. Az 2019.07.01. 14:56:50

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
De vannak olyan szakaszai, amelyeket 20 éve nem buheráltak.

A pálya az übernehéz DemSky tujáktól megy tönkre, aztán ott van még a komcsi betonkilopás is, még a Strabag Demokraták Szövetsége uralma alatt.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.01. 14:58:30

@Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember: Mit szólnak DK-s barátaid,hogy cigányozol?

Mit is mondott Fletó mester? „Hogyha cigányoznak,akkor én cigány vagyok” Üres szavak mindössze?

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2019.07.01. 14:59:16

aranyos a sok libsi bérrettegő, ahogy idegyűlt, és most majd várja a fizut érte :D

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.07.01. 14:59:49

@Kuglóf. Az: Gyerünk öccse,told a propagandát!

@Veszéjben a lyogállamiság !: De talán Horn nem képzelte magát óriásnak.
És a hívei sem látták félistennek,mint ti a gazdit.

wabama 2019.07.01. 15:03:35

@Szergej Szergejevics Szergejev:
De igenis szavazhatott VOLNA, ha tudta volna, hogy az adott párt melyik pártcsaládhoz tartozik!
De ezt a fidesznél /Orbánnál/ nem lehetett tudni. Ő fel van az Epp-ben függesztve.
A DK 4 képviselője ugyanoda tartozik, ahova korábban a kettő tartozott.
Talán arra gondolsz, hogy miért mentek el másokhoz tárgyalni? Egyszerű: meghívták őket, és kultúr ember ilyenkor tesz egy látogatást és vagy ott marad hosszabb időre, vagy nem!

GNDL 2019.07.01. 15:08:06

@Kuglóf. Az: „nekem vannak ismerőseim”

Jó, de már az egyik trolltársadnak is említettem, hogy ilyesféle vitában az ilyen alaptalan és nem bizonyítható szubjektív vélemények eléggé óvodás szintű érvelési hibának számítanak, mindamellett hogy mivel ahogyan említettem ezek szubjektív és nem bizonyítható történetek, akár kitaláltak is lehetnek... képzeld, múltkor nekem is mesélte a pénztáros a boltban, hogy mit mesélt neki a szomszédja amikor összefutottak a piacon, arról hogy te mekkora egy pöcsfej vagy, de azért te is megérthetnéd végre hogy ez így ebben a formában vitára tökéletesen alkalmatlan. :)

Egyébként nem „nyavajgok”, én a külvárosban lakok olyan környéken a zöldövezetben ami a fideszes prolinak egyszerűen megfizethetetlen, nincs is sok ebből az ingyenélő mihaszna söpredékből a környéken szerencsére, hanem csak tényeket említek, mivel mint említettem bár a külvárosban lakok de a fővárosban élek, így napi szinten tapasztalom hogyan verik szét az eddigieknél még jobban Tarlós és tolvaj fideszes haverjai a fővárost...

„de pl. Paks2 az már geci és istenments hogy Gödre akkumulátorfeldolgozót építsenek”

Az nagyjából nem érdekel hogyan szennyezik be a vidéket is Orbánék, majd ha a vidékiek kihúzzák végre a fejüket abból a sötétségből ahol eddig tartották akkor majd már csak a saját gyermekeik jövője és egészsége érdekében elüldözik a fideszes söpredéket a környékükről is... de Paks bazmeg, ne viccelj, a GDP konkrét százalékpontjait akarják elverni egy olyan orosz beruházásra, ami az eddig nyilvánosságra került tanulmányok szerint legfeljebb csak akkor hozhatná be a beruházásának költségeit, ha az üzembe helyezése pillanatától három-négyszeresére emelnék a villamos energia lakossági fogyasztói árát... :D

Aki a paksi beruházásra veri a pöcsét az tökéletesen nincs tisztában azzal, hogy Orbán kizárólag csak orosz elvtársai érdekében egyrészt mekkora pénzügyi/környezeti károkat okoz Magyarországnak, másrészt milyen szinten nettó hazaárulást követ el...

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.01. 15:08:20

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Nem igaz.A 4-6 Goldmann és a Práter közti szakasza sem volt felújítva az utóbbi időben. A szakaszos felújítás fogalmáról hallottál?

nemecsekerno_007 2019.07.01. 15:08:29

@GNDL: Egyelőre ott tartunk, hogy a vidék biztosítja a munkaerő-utánpótlást a fővárosnak így az általa megtermelt GDP egy részét betudhatjuk ezen munkaerő kiképzésének költsége gyanánt.
Másrészt a Kádár rendszerben (is) kiváltságos helyzetben volt Budapest nagyon sokat költöttek rá és jobb életminőséget biztosítottak az ott élőknek. Mindezt azért mert ha Bp-en nem hőbörögnek akkor kisebb az esély egy újabb '56-ra. Szóval ezt a diktatúrában folytatott többlettámogatást kell a jövöben kompenzálni mert az nem működik, hogy Budapest világváros, 20-30 km-re meg a harmadik világot idéző életkörülmények vannak.
De ha nem sikerül felfogni, hogy a többség nem a fővárosban él így nem ők döntenek akkor még sokáig lehet azon nyivákolnod, hogy kevés pénzt ad a kormány Bp-nek. Ha a Fidesz visszaszorulna a fővárosba ugyanúgy bukna mint az SZDSZ v. az MSZP...

GNDL 2019.07.01. 15:09:40

@wabama: Volt egyébként egy olyan pont is az EP választások után, amikor akár a liberálisok lehettek volna a második legnagyobb frakció... azért a DK sem véletlenül kacsintgatott egy ideig az ALDE/Macron bratyizgatás felé... :D

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.01. 15:14:26

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Tehát önmagában a kis testmagasságon gúnyolódni-törpézni-bunkóság.Örülök,hogy te is így gondolod..:)

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.07.01. 15:18:22

@enpera: LOL!
A fizetett birkasereg van itt jelen nagy létszámban,védeni a vezért!XD

GNDL 2019.07.01. 15:18:50

@nemecsekerno_007: „vidék biztosítja a munkaerő-utánpótlást a fővárosnak”

Pont akkor kell neked is munkaerő-utánpótlásról beszélni, amikor a falvak kihalnak, vidéken gyakorlatilag felszámolják az oktatást, és országos szinten gyakorlatilag 30-40%-os szakképzett munkaerőhiány van?! :D

„Budapest világváros, 20-30 km-re meg a harmadik világot idéző életkörülmények vannak”

Ez nem igaz, mert az agglomeráció azért jóval élhetőbb mint a főváros. De csak ismételni tudnám magam, a vidékiek végre álljanak a sarkukra, előbb űzzék el a tolvaj fideszes elvtársakat a környékükről majd az országgyűlésből is, és ne olyanokat szavazzanak meg akik ellopják a közpénzeiket, hanem olyanokat akik az ő boldogulásukat segítik elő az intézkedéseikkel... tessék vidéken is munkahelyeket létrehozni, tessék visszavenni önkormányzati tulajdonba az oktatási-, egészségügyi intézményeket, tessék piaci alapon működtetni Orbán stadionjait és sportcsarnokait és nem pedig közpénzből fenntartani, és akkor nem kell majd a Budapestről lepotyogott morzsákon élősködniük...

„még sokáig lehet azon nyivákolnod, hogy kevés pénzt ad a kormány Bp-nek”

Akkor ismétlem megint, nem az a baj hogy kevés pénzt ad a kormány a fővárosnak, hanem az, hogy túl sokat síbolnak el Budapesttől a kormányzati elvtársak... :)

magyarparaszt 2019.07.01. 15:19:19

A csuti geci semennyire sem lesz demokrata, mert egy ruszkibérenc, posztkomcsi, illiberális tolvaj gazember, mint miden támogatója és szavazója.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.01. 15:19:28

@GNDL: Vajon a finnek miért építtetnek atomerőművet a Roszatommal Hanhikiviben?

konrada 2019.07.01. 15:19:36

@Veszéjben a lyogállamiság !:
Mondom! Ne zavard össze tényekkel!

...még azt a kis örömöt is elakarod venni tőle??

GNDL 2019.07.01. 15:25:59

@Veszéjben a lyogállamiság !: Az legyen a finnek problémája... ja várj, ez konkrétan a finnek problémája. :D Ugyanis a finn hatóságok továbbra sem adtak engedélyeket a beruházás elkezdéséhez, többek közt biztonsági aggályok miatt, és immár hatodik éve csúszik a projekt, ami a jelek szerint még évekig fog csúszni... bár, egyre több a jele annak hogy a finn kormányzat ki fog szállni a projektből.

Tehát nem igaz, nem épül finn atomerőmű, még el sem kezdték mert az orosz fél képtelen garantálni a biztonságot.

antiinternáci 2019.07.01. 15:27:17

@Blogolo Blogi:

Mikor írtál arról, hogy Kari Geri becsicskult az LQrónak, aki sunyi, aljas módon elárulta őt, de kénytelen volt azt mondani, hogy teljesen bízik benne?
Mikor írtál arról, hogy az LQró becsicskult, hiszen meg akarta merényelni Kari Gerit, de vissza kellett kullognia egy 2,5% támogatottságú jelölt mögé?
Mikor írtál arról, hogy a bolsevista számítási módszer szerint 97,5% Karácsony ellen volt az internácik bohóckodása alkalmából?

Nevetséges ez az Orbánnak szembeni kisebbségi komplexusotok. Igaz, sokszor tönkreverte a szélsőségeseket, de azért elképesztő, hogy azt hiszitek, hogy legyőzhetetlen, és ezért csak hazudozással és gyűlölködéssel próbáltok ellene harcolni.

Most is mi történt?
Orbán írt egy levelet. Két lehetőség van.
1.) Megfogadták, hiszen nem választották (még?) meg Soros csicskását.
2.) Orbán kitalálta, mi fog történni, hogy a Néppártban van még tere a józan észnek, nem szavaznak egy szélsőséges sorosistára.

Bármelyik, mindenképpen megint Orbán húzott jót, ti pedig szívtok. Szokás szerint.
Orbánbak van igaza, de nehéz a helyzete: kicsi mozgástere van a józan észnek, a tisztességnek és normalitásnak, de még nem nyertek Európa ellenségei.

Ekrü 2019.07.01. 15:29:52

@GNDL: Érdekes látni,mikor egy -egy hozzád hasonló hozzászóló ,hogyan tud átváltozni trágár kommentelővé,miután nem jön be a számítása.Tehát:
"(a bizottsági posztokat is most osztják, ezek is a megegyezések feltételei)."-Én eddig azt hittem ezek nem háttéralkuk ,hanem rátermettség kérdése....:))))Te minek nevezed azt ,mikor arról alkudoznak,hogy én kinevezem a te embered erre,te meg támogatod az én emberem arra a posztra...?Mert én uram-bátyám rendszernek....
"Ki kampányolt Orbán mellett az EP választáson Magyarországon? "-Miért kellett volna kampányolniuk Orbán mellet?Segíteni annak kell aki vesztésre áll ,márpedig azt még egy óvodás is tudta,hogy a Fidesz torony magasan megnyeri az EP választást. :)
Ami pedig a személyeskedést illeti:
"Ez jobblib lesz, töki, "-Lehet ,hogy nálatok ez a társalgási stílus,de itt mifelénk ez nem szokás.Nem őriztünk mi együtt disznót,hogy el kelljen tűrjem az ilyen megszólításokat.
"mit lehet tenni vele ha az istene ilyen csúnyán elbánt a törpe paraszttal"-Az,hogy ki mennyire magas az adottság kérdése,amiről senki sem tehet.Ráadásul Orbán Viktor 174 cm magasságával messze nem tartozik az alacsony emberek közé.Ebben az országban nagyon sokan vannak akik bőven ez alatt a magasság alatt vannak,közöttük én is.Nem hiszem,hogy emiatt szégyenkeznem kéne....
"bár a magadfajta Fidesz-tudatú hívők túl sok dologra jellemzően nem tudnak koncentrálni, még egy dologra sem sűrűn, "-Ehhez képest ,úgy hiszem ,kettőnk közül nem én vagyok az aki az értelmes vita helyett a személyeskedést és a trágárságot választotta.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.01. 15:32:18

@magyarparaszt: Ki adta el a Molt az oroszoknak? Véletlenül nem Gyurcsány? Akkor miért nem ruszkibérenceztél?

nemecsekerno_007 2019.07.01. 15:32:36

@GNDL: Olyan h@lye vagy mint a s@gg, biztos nem az olyanok állítják elő azt az 1/3 GDP-t mint te...

Budapestnek 1/3 GDP-je van, a Fidesznek meg 2/3-a. Majd akkor pampogj ha a főváros GDP-je is 2/3 lesz...

GNDL 2019.07.01. 15:44:33

@konrada: Akkor ez jó lesz, nem igaz?! Kérdés hogy mennyire viseli majd meg a magyarok pénztárcáját egy tíz éves késés, és a költségek folyamatos emelkedése... :D

alöksz róz 2019.07.01. 15:49:55

@Cycmen: "Nem, azt libsiék úgy számolják, hogy a maradék 97% nem Tarlósra szavazott!" - :D

morph on deer 2019.07.01. 15:53:34

”Meglátjuk, ősszel mennyire lesz demokrata a miniszterelnök”

Mennyire? Mihez képest?
Csak mert valaki vagy demokrata, vagy nem az, de olyan nincs, hogy valaki jelenleg 50% demokrata, de talán az őszre lesz az 60% is...

(Erről jutott eszembe az 50% Robin Hood, - aki ugyan elrabolta a lóvét a gazdagoktól, de nem adta a szegényeknek, hanem megtartotta magának..)

Arra meg esély nincs, hogy orbán bármilyen döntést is elfogadna, ami nem őt hozza ki győztesen, akármiről legyen is szó.
Várd meg a végét, lesz itt addig még törvénymódosítás szép számmal..!

GNDL 2019.07.01. 15:53:57

@Ekrü: „én eddig azt hittem ezek nem háttéralkuk ,hanem rátermettség kérdése”

Részben akkor rosszul hitted, mert bár háttéralkuk kérdése a posztok elosztása, de nyilvánvalóan a rátermettség is fontos, lásd mondjuk Webert pont azért is kritizálták, mert a néppárti frakcióvezetőségen kívül semmiféle jelentősebb politikai/diplomáciai tapasztalata nem volt az EB elnöki pszt betöltéséhez.

„minek nevezed azt ,mikor arról alkudoznak,hogy én kinevezem a te embered erre,te meg támogatod az én emberem arra a posztra”

Kompromisszumnak. De itt nem én-te rendszer van, hanem 28 tagállam, 4 nagy EP frakció, és több száz európai politikai szervezet.

„Miért kellett volna kampányolniuk Orbán mellet?”

Csak mert az EU-ban ez így szokás, Weber a régióban is körbe járta az összes tagállamot hogy segítse a néppárti politikai szervezetek kampányát... Timmermans és az ALDE Team Europe jelöltjei többször is jártak Magyarországon... csak Weber kerülte messziről Orbánt. :)

„márpedig azt még egy óvodás is tudta,hogy a Fidesz torony magasan megnyeri az EP választást”

Csak azt tudták, hogy a Fidesz ezt a választást is elcsalja, a kérdés csak az volt hogy mennyire: www.opendemocracy.net/en/a-magyarorsz%C3%A1gi-v%C3%A1laszt%C3%A1ssal-kapcsolatos-leg%C3%BAjabb-bizony%C3%ADt%C3%A9kok-f%C3%A9ny%C3%A9ben-indokolt-az-aggodalom-hogy-az-eur%C3%B3pai-v%C3%A1laszt%C3%A1sokon-is-csal%C3%A1sra-ker%C3%BClhet-sor/

„de itt mifelénk ez nem szokás”

Nem, nálatok hazudozni, lopni, csalni, rasszista gyűlöletkeltő és antiszemita uszító kampányokat vezényelni szokás... jogállamiságot és demokratikus intézményrendszert leépíteni... feladni az országot az oroszoknak, nálatok az szokás. És akkor egy kis parasztozástól meg brühühü van... egyem azt a kis érzékeny lelkedet, te embertelen fasiszta pöcs. :D

„Orbán Viktor 174 cm magasságával”

Gondolom ez is már erősen kozmetikázott adat, szokás szerint... :D

„kettőnk közül nem én vagyok az aki az értelmes vita helyett”

Aha, értelmes vitához tényszerűen kellene érvelned, töki, de eddig a trollkodáson és hazudozáson, illetve az alaptalan fideszes propaganda szajkózásán kívül túl sok mindent nem tettél hozzá a „vitához”... :)

GNDL 2019.07.01. 15:55:27

@nemecsekerno_007: „a Fidesznek meg 2/3-a”

Ekörül azért igen sok a kérdőjel: blog.atlatszo.hu/2019/05/unhack-democracy-europe-igy-csalhatott-a-fidesz-a-2018-as-valasztasokon/

Én azért még nem hirdetném ki a helyedben a 2018-as „viccválasztás” végeredményét, a dolgok jelenlegi állása szerint a fél Fidesz fog börtönbe kerülni miatta hamarosan. :D

morph on deer 2019.07.01. 16:00:31

@antiinternáci:
“...mindenképpen megint Orbán húzott jót”

Ja, a kisüstiből.
Mert józan ésszel hétszenség, hogy ennyire hülye nem lenne.
Na jó, remélem...

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.01. 16:02:35

@GNDL: Mint minden nagyberuházás esetén itt is vannak csúszások. A másik most beinduló atomerőművüknek Olkiluotoban pl. 2009-re kellett volna elkészülni a francia Areva kivitelezésében.Ezenkívül az előre tervezett költségeket is jelentősen túllépte a francia cég..

eszti..... 2019.07.01. 16:06:27

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Kösz a figyelmeztetést. Látom, mit művel ez a véglény mások nickjével. Az eredetit kb 5 éve olvasom. Időnként jókat vircsaftozunk néhány helyen. )))))

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.07.01. 16:19:12

@Ekrü: Haver!Anno a fidesz azzal kampányolt,hogy hiszünk a szeretet és az összefogás erejében.Érted,a fidesz.
Akinek a hívei megzavartak egy temetői megemlékezést,fütyüléssel,bekiabálással.
Az a fidesz amelyik kettészakította az országot.

morph on deer 2019.07.01. 16:21:59

@GNDL:
„Orbán Viktor 174 cm magasságával”

Hogyne, ha dragban nyomja és épp a Prada csizmáját viseli a 14 centis stiletto sarkával...

A viktorral nem az a baj, hogy mekkora, hanem hogy mekkorának érzi magát.

Attól még lehetne normális, hogy nem nőtt nagyobbra, ehelyett egy frusztrált, komplexussal terhelt faß lett, aki túlkompenzál.

Nézd meg, Putyin mekkora, és nézd meg, hogy hogyan viseli magát!
Láttad-e valaha is kényszeresen izegni-mozogni, zakót- nyakkendőt rángatni, igazgatni magán, vagy zsebredugott kézzel pöffeszkedni valahol?
Vagy annak idején Horn esetében mikor volt az ennyire kínosan feltűnő, hogy milyen magas?

Az a helyzet, hogy a felnőtt méret hiánya igazából csak akkor gáz, ha valaki mindenáron magasabbnak, többnek, nagyobbnak akar látszani, mint valójában, de akkor nagyon.
Na ez van most.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.07.01. 16:25:30

@morph on deer: Én is írtam,hogy Horn nem akart nagynak látszani.
" A mi kis tikkelő Bonsai cézárunk" meg igen.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.07.01. 16:29:25

@GNDL:
@morph on deer:
Ez tökéletesen kifejezi viktorka súlytalanságát jellegtelenségét,semmilyenségét:
www.youtube.com/watch?v=4WvR2P35sOE

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2019.07.01. 16:30:29

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: kettészakította az országot ... ez nagyon jó, csapassad még :D

kurcsány persze egybeforrasztotta az internacionáléval :D

Alick 2019.07.01. 16:31:17

Maradjunk abban, hogy a tömegdemokrácia fosch, nálunk ez termelte ki a fideszt és a többi maffia-pártocskát... az EU-ban pedig éppen úgy megy a "demokratikus centralista" (by Lenin) huzakodás, hogy a Star Wars Régi Köztársaságában.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2019.07.01. 16:32:49

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Horn egy hazaáruló tömeggyilkos pufajkás geci. Istenítsd még.

GNDL 2019.07.01. 16:34:02

@morph on deer: Mindegy, csak azért mondom mert én már álltam korábban Orbán közelében (bocs, akkor és ott nem tudtam bántani mert nem az a helyzet volt:), de a vállamig sem ért úgy ránézésre, és mivel 190+ centi vagyok, én ott nem 15-20 centi különbséget láttam hanem többet. :) Eleve az „egy fejjel magasabb” lett volna kb. 25-30 centi, és mondom, az ostoba feje úgy vállmagasságban lengedezett... :D Ennek már közel egy évtizede, és azóta a gonoszság és a gyűlölet gondolom csak tovább töpörítette a kis gecit...

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.07.01. 16:35:55

@enpera: Jaja,és kirugdosta egy ember fogait ugye.
Nyomassad még kisöreg!

Minden ballib bérretteg 2019.07.01. 16:36:04

@GNDL:

Igen .. Bezzeg téged a felebaráti szeretet az egekig emelt.. :DD

Nálad gyűlölködőbb suttyó parasztot igazán nehéz találni.. Pedig a ballibeknél erős a mezőny.. :DDDD

GNDL 2019.07.01. 16:39:38

@Minden ballib bérretteg: „a ballibeknél erős a mezőny”

Az jó, de én továbbra is „jobblib” vagyok, jobboldali és liberális... tudod, mint a reformkort majd a kiegyezést követő nagyjaink, a nemzeti liberálisaink. :) Akiknek ezt a kurva országot és a nemzeti szuverenitásodat köszönheted, paraszt...

Minden ballib bérretteg 2019.07.01. 16:40:01

@GNDL:

Arról van szó nagyban, hogy a ballib majmok simán törpéznek cigányoznak bárkit, csak magyarázatot fűznek hozzá, hogy miért is PC a viselkedésük.

Persze ettől cseppet sem vagytok kevésbé szánalmas kirekesztő, rasszista majmok, csak legfeljebb tudálékosabbak.

Minden ballib bérretteg 2019.07.01. 16:41:03

@GNDL:
A jobboldali ember a ballib férgektől hányingert kap.
Te meg nyalod a szaros seggüket évek óta.

Cycmen 2019.07.01. 16:42:11

@Veszéjben a lyogállamiság !: " Vajon a finnek miért építtetnek atomerőművet a Roszatommal Hanhikiviben?"

Fel akarnak robbanni! :D

Cycmen 2019.07.01. 16:46:04

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Mi van köcsögöm? Ma írtad már, hogy itt az összes fidesztroll, vagy az ezután következik? :D Kis kancsó, vannak jó csajok az indexen! Nézzed meg, ráncsál rá!

GNDL 2019.07.01. 16:50:31

@Minden ballib bérretteg: Ha jól emlékszem nem cigányoztam, és a PC bár a közbeszéd kulturált formája, de ehhez megfelelő vitapartnerre is szükség van, aki ugyancsak tisztában van ezzel... az hogy a ti suttyó paraszt stílusotokban válaszolok nektek, inkább az a fajta fogadjisten amilyen az adjonisten vót, tudod-e, töki... :)

„jobboldali ember a ballib férgektől hányingert kap”

Nem, a jobboldali, baloldali, liberális, konzervatív, vagy bármilyen más ember legyen az akár apolitikus semmilyen más embertől nem kap hányingert annak politikai hovatartozása, szexuális irányultsága, bőrszíne vagy nemzetisége miatt... az emberek inkább a magatokfajta, polgári demokratikus társadalomba beilleszkedni képtelen emberszabású pöcsöktől kapnak hányingert, mert már elegünk van a rasszista gyűlöletkeltéseitekből, az antiszemita uszításaitokból, abból hogy két marokkal fosztogatjátok az adófizetők közpénzeit, és abból hogy mindeközben nem csak romboljátok Magyarország imázsát és nemzetközi tekintélyét, tönkre teszitek a gazdaságot, egészségügyet, oktatást, elszegényítitek a társadalom nagy részét, de bazmeg még fel is adjátok _újra_ az oroszoknak az országot... ettől van hányingerünk, töki...

Simán elbeszélgetek baloldaliakkal, konzervatívabbakkal, zöldekkel, szocikkal, még a radikáljobbosokkal is addig a pontig amíg nem jön elő belőlük a horthysta/szálasista nosztalgia... de veletek fideszes gecikkel bazmeg egy kurva szót nem lehet értelmesen, nyugodtan megbeszélni, mert egyszerűen alkalmatlanok vagytok bármiféle eszmecserére...

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.07.01. 17:10:29

@Cycmen: Basszus,most már nekem is kezded?!:))Engem sem érdekel a szexuális orientációd!XD
Amúgy elég kevés nicken nyomjátok ma.
A másik posztról meg még tarthat az eligazítás.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.07.01. 17:14:42

@GNDL: Aki báncsa viktort az mind ballib.
Még a jobbikos is.
Még ha előtte fecóékat meg a szadeszt is szidtuk-lásd Vastagbőr!

Cycmen 2019.07.01. 17:15:08

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Nem akarlak megdugni ne rémüldözz, számold a fideszeseket!

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.01. 17:33:24

@Cycmen: A hülyéi..Van vagy öt atomerőművük,ahelyett,hogy szélkerekeznének.Biztos nem gondolták át..:)

kiskutyauto 2019.07.01. 18:51:39

Nem kell aggódni, hazaáruló náci rablógyilkos szarbángeci és egész patkányfalka-maffiája, tokkal vonóval lámpavasra lesz húzva, MÉG AZ IDÉN!!!!

Cycmen 2019.07.01. 19:14:47

@kiskutyauto: Neked jól megbuggyantotta a meleg a trágyalevet a fejedben! Legközelebb húzódj árnyékba!!

Blogolo Blogi 2019.07.01. 19:19:30

@antiinternáci: "Nevetséges ez az Orbánnak szembeni kisebbségi komplexusotok."

Alljunk csak meg egy polgari szora Draga Baratom!
Egyreszt csak tenyekrol erdemes vitazni, marpedig Viktor tipikusan nem az az ember, akivel szemben barkinek is kisebbsegi komplexusa tamadna.
Amire ravilagitottam, hogy komoly politikus nem engedheti meg maganak, hogy havonta valtoztasson az iranyvonalon, ez igy borzaszto komolytalan! Csak egy luzer mondhat olyat, hogy tamogatja Webert, aztan par honap mulva megsem. Csak egy luzrr mondhat olyat, hogy az EPP bevandorlasparti, aztan par honap mulva terden csuszik, hogy viszzafogadjak. Csak egy luzer mondhat olyat, hogy felfuggeszti a tagsagat, par honap mulva megis bele akar ugatni a nagyok dolgaba.
Ami pedig a legfontosabb, csak egy luzer mondhat olyat, hogy ide nem johetnek migransok, par honap mulva meg elkezdi oket beengedni. A magyar gyarakban lassan tobb turbanos lesz, mint magyar.....

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.01. 19:34:43

@Blogolo Blogi: Az ukránok mióta turbánosok te nagyon hülye?

Blogolo Blogi 2019.07.01. 19:38:29

@Veszéjben a lyogállamiság !: "Az ukránok mióta turbánosok te nagyon hülye"

Azok az indiaiak, te fasz!

kiskutyauto 2019.07.01. 19:45:21

@Cycmen: ÉRTEM HOGY LEPRÁS CIGÁNYKURVA ANYÁD NAPONTA EZT MONDA NEKED A PUTRITOKBAN MIKÖZBEN A SEGGÉT BASZTAD, CSAK AZT NEM ÉRTEM, HOGY EZT MIÉRT KELLETT MEGOSZTANOD VELÜNK... NETÁN FÁJ AZ IGAZSÁG ORBÁNCSICSKA TROLL PATKÁNY? A KURVA ANYÁD...

Blogolo Blogi 2019.07.01. 20:11:49

@kiskutyauto: "ÉRTEM HOGY LEPRÁS CIGÁNYKURVA ANYÁD NAPONTA EZT MONDA NEKED A PUTRITOKBAN MIKÖZBEN A SEGGÉT BASZTAD"

Sulyos tevedes! Cicafiu nem indul be nokre.

Cycmen 2019.07.01. 20:51:21

@kiskutyauto: @Blogolo Blogi: Nyugi csicskák, a szegénységi bizonyítványotokat már kiállítottátok, kétharmadtól frusztrált lumpenprolik vagytok, az agyszinteteket nézve nyilván valami belterjes vérfertőző kapcsolat következményei! Ha mindehhez hozzávesszük az elfogyasztott kannásbort és a kánikulát, akkor már érthető a páviánokhoz méltó viselkedésetek!

Blogolo Blogi 2019.07.01. 21:36:22

@Cycmen: "akkor már érthető a páviánokhoz méltó viselkedésetek!"

Most vedtelek meg egy igen csunya ragalommal szemben es ez a hala! Senki be nem szolt rajtad kivul, szoval inkabb becsulned meg, hogy valaki kiallt melletted.

Cycmen 2019.07.01. 21:44:43

@Blogolo Blogi: Igazad van, hálám jeléül leszophatsz!

antiinternáci 2019.07.01. 21:51:45

@GNDL:

Ne kamuzz, hogy lehetnél te jobboldali, mikor minden szavaddal egy bolsevista puccsot segítesz elő?
Liberális sem lehetsz, hiszen akkor nem az elnyomó, hazug és gyűlölködő bolsevistákat segítenéd. Minden tisztességes és normális ember liberális - egészséges mértékben.
Amit a bolsevisták rá akarnak erőltetni az emberekre, az tisztességtelen és abnormális.
Szóval liberrált az lehetsz.

antiinternáci 2019.07.01. 22:00:07

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Nagyon ostoba vagy. Az országot egymaga senki sem tudja kettészakítani. Még Gyurcsánynak sem sikerült, pedig nagyon sokat tesz érte folyamatosan.
Szóval, ahhoz legalább két, antagonisztikus ellentétben álló, saját álláspontjából nem engedő oldal kell. De csak fújd a bolsevista baromságot, biztosan jól fizetnek érte.

antiinternáci 2019.07.01. 22:02:22

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Horn pufajkás volt.
Olyan, mintha SS, nyilas, vagy Lenin-fiú lett volna. Mit lehet ezen mentegetni?

taga.20 2019.07.01. 22:06:56

@antiinternáci: te tényleg náci vagy.

eszt ezé senki nem fogja tőled megkérdezni.

Blogolo Blogi 2019.07.01. 22:25:16

@Cycmen: "ÉRTEM HOGY LEPRÁS CIGÁNYKURVA ANYÁD NAPONTA EZT MONDA NEKED A PUTRITOKBAN MIKÖZBEN A SEGGÉT BASZTAD"

Helyesen: ÉRTEM HOGY LEPRÁS CIGÁNYKURVA ANYÁD NAPONTA EZT MONDA NEKED A PUTRITOKBAN MIKÖZBEN APÁD SEGGÉT BASZTAD.

Vicces arcot vaghatott.

Cycmen 2019.07.02. 07:30:58

@Blogolo Blogi: Mostt azt reklámozod, hogy mekkora fajankó vagy! Tudsz róla? :D

Blogolo Blogi 2019.07.02. 07:55:51

@Cycmen: "Mostt azt reklámozod, hogy mekkora fajankó vagy!"

Kijavitani mas tevedeset nem fajankosag.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.02. 10:05:32

@Blogolo Blogi: Ukránokról,távol-keletiekről van szó,akik dolgozni jönnek,nem az államon élősködni,mint muszlim barátaid..

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.02. 10:14:26

@GNDL: Azt vajon,hogyan értékeled,hogy ellenzéki kommentelő társaid rendszeresen a miniszerelnök származásával foglalkoznak?(„stadioncziggány”, „csúti vajda”,stb.). „Orrbefogva” közösséget vállalsz velük..?

2019.07.02. 11:42:19

@Veszéjben a lyogállamiság !: Semmit nem érnek azok. Csak a délieknek van szép húsos nagy faszuk.

Blogolo Blogi 2019.07.02. 12:16:20

@Veszéjben a lyogállamiság !: A törökök is muszlimok? Apropo kozel- es tavolkeletiek. Miert nem vedjuk a sajat kulturankat? Miert kell ezekkel az olcso migransokkal megtorni a magyar berek emelkedeset? Miert kell tapsolnod, hogy idegeneket hoznak az orszagunkba?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.07.02. 12:21:53

@Veszéjben a lyogállamiság !: "stadioncziggány"

Senki se gondolja komolyan, de vicces ahogy vergődtök rajta, nehéz kihagyni. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.07.02. 12:25:36

@Veszéjben a lyogállamiság !: "Ukránokról"

Ukrán nyuggerek kurva sokat dolgoznak két magyar nyugdíj felvétele közben. :))

Orvos látott már?

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2019.07.02. 14:40:09

Nincs mese, GyurcsányFeri kell nekünk, védje meg a demokráciát, ha kell szemkilövetéssel :D

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.02. 18:13:09

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Kispesten a Hofferben rengeteg ukrán dolgozik.A nők kifestve járnak dolgozni is..

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.02. 18:17:58

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ó persze,legközelebb kezdj el cigányozni romák között,aztán mondd,hogy nem is gondoltad komolyan..Fizetem a gyógykezelésedet..:)

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.02. 18:24:55

@Blogolo Blogi: A törökök egy sokkal szekularizáltabb államból jöttek.Közel sincs jelen köztük oly mértékben a vallási fanatizmus,mint az irakiak,afgánok,pakisztániak körében.
A távol-keletiekre pedig méginkább igaz ez.

Blogolo Blogi 2019.07.02. 18:44:58

@Veszéjben a lyogállamiság !: "A távol-keletiekre pedig méginkább igaz ez."

Egyreszt nem gondolom, hogy az allam direkt rakerdez a vallasi felekezetre, azt pedig vegkepp nem gondolom, hogy ha ra is kerdez, akkor arra mindenki oszinten valaszol
Lefogadom a pakisztani migransaid is hithu keresztenyek lesznek a vizum kedveert, te pedig kozben annak orulsz, hogy ha vegul torok muszlimok jonnek, az nekunk nem is olyan rossz, hisz johetnenek akar arabok is.

Gondolom annak is igy orultel, mikor a szovjetek voltak itt, hisz ok innen jottek a szomszedbol.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.07.02. 19:03:13

@Veszéjben a lyogállamiság !: "Kispesten a Hofferben rengeteg ukrán dolgozik."

Miért kéne nekem örülnöm, hogy Ondó Viktor százezrével hozza a migránsokat Magyarországra?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.07.02. 19:04:36

@Veszéjben a lyogállamiság !: "kezdj el cigányozni"ű

Vedd észre, hogy én nem cigányoztam.

De vicces ahogy ti, rasszista söpredék, vergődtök rajta. :))

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.02. 21:12:13

@Blogolo Blogi: Nem rákérdezés kérdése..Kínában,Vietnamban,Ukrajnában nemigen élnek muszlimok.Valamint mindhárom ország szekularizált állam.Vagyis az innen jövők könnyebben integrálódnak,válnak a társadalom hasznos tagjaivá,mint az Irakból,Afganisztából,Pakisztánból,Marokkóból érkező teljesen más munkakultúrában szocializálódott tömegek,akiknek körében egyre inkább teret hódít a fanatikus iszlám.Különösen a fiataljaik körében egyre népszerűbb szalafita nézetek nyugtalanítóak..

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.02. 21:18:30

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ezt blogoló blogival vitasd meg.Ő örül a migránsoknak.Én a szűrt ,munkára szervezett,korlátozott migráció híve vagyok erős határvédelemmel,kemény idegenrendészettel..

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.02. 21:50:45

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Legalább abba gondolj bele,hogy mit érez egy roma származású ellenzéki kommentelő,amikor elvbarátaid cigányozását olvassa..

Blogolo Blogi 2019.07.02. 22:04:26

@Veszéjben a lyogállamiság !: "Kínában,Vietnamban,Ukrajnában nemigen élnek muszlimok."

Muszlimok, ortodoxok, hinduk, stb, teljesen mindegy, semmi, de semmi keresnivalójuk az orszagunkban. Te miert nem utasitod el, hogy beengedjek oket, neked miert jo ez a multikulti? Mi hianyzik a mai Magyarorszagbol, ami majd ezekkel a kulfoldi migrans barataiddal jobb lesz?

Blogolo Blogi 2019.07.02. 22:12:03

@Veszéjben a lyogállamiság !: "Vagyis az innen jövők könnyebben integrálódnak,válnak a társadalom hasznos tagjaivá"
"Én a szűrt ,munkára szervezett,korlátozott migráció híve vagyok...."

Ez a multikulti a bukott Merkel mutter szovege. Mi a fasznak kene barkit beintegralni a magyar tarsadalomba? De komolyan, magadnal vagy, mikor ilyeneket leirsz? Mi hianyzik neked a magyar kulturabol, amiert be kellene engedni barki kulfoldit?

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.02. 23:14:03

@Blogolo Blogi: Amikor idegenek kerülnek beengedésre,rohadtul nem mindegy,hogy mennyi,és honnan származó ember az..

Blogolo Blogi 2019.07.02. 23:28:44

@Veszéjben a lyogállamiság !: "Amikor idegenek kerülnek beengedésre,rohadtul nem mindegy,hogy mennyi,és honnan származó ember az.."

Ezt mar levagtam az elejen, de azt meg mindig nem arultad el, hogy miert kell barkit beengedni? Romania itt van a szomszedban, megsem szeretnem, ha idejonnenek, potencialis gyilkos az osszes, ha kiszabadulnak kozutra. Miert jo, ha meghonositasz ukranokat, hogy telekopkodjek az utcat, meg reszegen randalirozzanak es meg tavolabbi orszagok lakoirol nem is beszeltunk.

Szoval miert kell a mi kulturanknak, hogy beengedjuk az o kulturajukat? Gondolod majd ettol lesz jobb az orszsgunk? Merkel is ezt gondolta es nezd meg, par ev es tele vannak no-go zonakkal. Miert is hianyzik ez neked?

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.03. 12:59:20

@Blogolo Blogi: Visszaolvasva más kommentjeidet,korábban egész más volt a véleményed a kérdésről.Tudathasadásos skizofrén vagy ? Esetleg úgy váltogatod véleményeidet,mint a fehérneműdet?

Tangooo 2019.07.03. 14:00:33

"Az a kormány, amely lépten-nyomon demokratikus felhatalmazásával dicsekszik, ..."
Talán nem véletlen, hogy ezt teszi, mivel a szarrá vert ellenzék lépten nyomon megkérdőjelezi ezt a győzelmet.

Blogolo Blogi 2019.07.03. 14:11:19

@Veszéjben a lyogállamiság !: "Visszaolvasva más kommentjeidet,korábban egész más volt a véleményed a kérdésről."

Tudnal bemasolni ilyesmit es hogy mikor, melyik blogban irtam? Kocce.

Hungry horse 2019.07.03. 14:19:51

Akkorát zakózott buktor, hogy elzavarta a tetves kurva anyjába webert, timmermanst és az őket protezsáló stasimamit, meg bandáját is:

www.magyarhirlap.hu/kulfold/20190702-weber-macron-es-orban-kivegezte-a-csucsjelolti-rendszert

mindenszo.hu/kiakadt-martin-schulz-ez-orban-gyozelme/

Én meg - miután kiröhögtem magam rajtatok - ide is leírom, a reményeiteket ismét elbuktátok, az EP választással, ami a 11. országos választási bukásotok volt.
Nem kicsit, nagyon, ahogy a kedvenc elqrótok mondta nektek.

Most pedig az ET és EP tisztségviselői választásokat elbuktátok, a többi pedig a jövő zenéje, amiről gőzötök nincs, ahogy itt a b1 gyűlöletblogon jól olvasható, évekre visszamenőleg.

Orbán azt tesz, amit tud, vagy amit akar: a felhatalmazása meg van hozzá itthon, a V4-ekkel, a V4-ek harcra kész szövetségeseivel, az epp-ben és az ep-ben is.

A döntések pedig a tanácsban születtek, ahol, tényszerűen kiderült minden normális ember, sőt még az érettségi nélküli bukott komancs kutya sulc számára is, hogy nem weber, timmermans és mürkül szopatja orbánt, hanem fordítva, orbán és a V4-ek, a horvátok, bolgárok, lettek, litvánok, olaszok szopatják mürkült, timmermanst és a webert. Orbán mellett durva koalíció sorakazotott fel és tartott ki a zsarolások, megvesztegetések, fenyegetések ellenére is.

Hazudozhattok, majomkodhattok még évekig, de minden egyes alkalommal ugyan így beégtek, mint szoktatok.
Ezt soha nem lehet megunni. :)

Amikor már a népszara, a zindex és a 444 is a b1-et és a ballibbant trollokat cáfolják, akkor nagy a gáz nálatok, az tuti.

ételizésítő 2019.07.03. 21:22:01

@konrada:
Faszfejkém, én Budapesten éltem már a Kádár-korszakban is, nem volt minden évben feltúrva a fél nagykörút. Amióta a fideszes faszkalap Tapló Pista vezeti a várost, azóta meg fel van, mert valahogy el kell lopni a pénzt, a munkát meg szar minőségben csinálják meg.

@Veszéjben a lyogállamiság !:

A hozzátok hasonló Fidesz-seggnyaló faszkalapok biztosan ezt hangoztatják, csak kár, hogy nem igaz. A 4-6-os teljes útvonala fel lett újítva kétszer az utóbbi 12 évben, amióta a Combinók megérkeztek.
Ja, én nem a Tapló Pista-féle hazugsággyár szemetét olvasom, hanem emlékszem.

Ami 20 éve volt, olyan meg nem lesz most, hogy teljes alagcsövezéscsere és hasonlók, faltól falig felújítással.

Szóval további jó seggnyalást, faszkalapok, remélem, ízlik a meleg cigányfos az O1Gecigány seggéből.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.07.05. 13:07:22

@Hungry horse: Ööö köszönhetik ezt a demokratikus Merkelnek.

Hungry horse 2019.07.08. 14:03:31

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: annyira köszönheti ezt buktor a stasimaminak, hogy - szövetségeseivel együtt - elzavarta a tetves kurva anyjába webert, timmermanst és az őket protezsáló stasimamit, mikront, meg bandáját is:

www.magyarhirlap.hu/kulfold/20190702-weber-macron-es-orban-kivegezte-a-csucsjelolti-rendszert

mindenszo.hu/kiakadt-martin-schulz-ez-orban-gyozelme/

Én meg - miután kiröhögtem magam rajtatok - ide is leírom, a reményeiteket ismét elbuktátok, az EP választással, ami a 11. országos választási bukásotok volt.
Nem kicsit, nagyon, ahogy a kedvenc elqrótok mondta nektek.

Most pedig az ET és EP tisztségviselői választásokat elbuktátok, a többi pedig a jövő zenéje, amiről gőzötök nincs, ahogy itt a b1 gyűlöletblogon jól olvasható, évekre visszamenőleg.

Orbán azt tesz, amit tud, vagy amit akar: a felhatalmazása meg van hozzá itthon, a V4-ekkel, a V4-ek harcra kész szövetségeseivel, az epp-ben és az ep-ben is.

A döntések pedig a tanácsban születtek, ahol, tényszerűen kiderült minden normális ember, sőt még az érettségi nélküli bukott komancs kutya sulc számára is, hogy nem weber, timmermans és mürkül szopatja orbánt, hanem fordítva, orbán és a V4-ek, a horvátok, bolgárok, lettek, litvánok, olaszok szopatják mürkült, timmermanst és a webert. Orbán mellett durva koalíció sorakazotott fel és tartott ki a zsarolások, megvesztegetések, fenyegetések ellenére is.

Hazudozhattok, majomkodhattok még évekig, de minden egyes alkalommal ugyan így beégtek, mint szoktatok.
Ezt soha nem lehet megunni. :)

Amikor már a népszara, a zindex és a 444 is a b1-et és a ballibbant trollokat cáfolják, akkor nagy a gáz nálatok, az tuti.
süti beállítások módosítása