B1 blogcsalád



Ne hazudj, Bayer! Úgy könnyebb!

2019. április 05. - ashwood

bayer-zsolt-orban-viktor.jpgAzt történt, hogy Bayer Zsolttal egyszer csak szembe jött az utcán Bayer Zsolt, mondott neki egynehány bayerzsóltisat, mire Bayer Zsolt úgy megsértődött – nos, ahogy csak Bayer Zsolt képes.

Esküszünk, hogy most írjuk le először és utoljára a következő mondatot: Bayer Zsoltnak igaza van. Meg persze – az ég kék, a fű zöld –, Bayer Zsolt hazudik. Sokkal könnyebb lenne igazat mondani, de hát, ugye, a rutin, az dolgozik.

Tegyük tisztába ezt az egész lakásügyet. A „Bayer Zsolt fillérekért bérel lakást a Várban” kijelentés ugyan nagyon jól hangzik és igen kattintékony is, sőt, lehet, hogy technikailag még némi igazságmorzsát is tartalmaz, valójában épp annyira kevéssé fedi a valóságot, mint főhősünk bármely írása/megszólalása/böffentése.

A kádári örökség egy agyament zárványa, ami a zavart okozza: az életfogytig tartó, sőt, örökölhető bérleti jog. Aki az átkosban lakást próbált adni-venni, az még talán pontosan emlékszik a magántulajdon nélküli ingatlanpiacra. Minden az államé, pontosabban az önkormányzatoké volt, a bent lakók pedig tulajdonjog helyett örökös, vagyon értékű bérleti joggal rendelkeztek. Így a tényleges adásvételek erről a bérleti jogról szóltak.

A (nem)működő szocializmus örökségét – jól-rosszul – nagyrészt sikerült leépíteni, így jó, kommunista zárványt tisztelhetünk az I. kerületi önkormányzat gyakorlatában. A Várban ugyanis a fenti modell maradt meg – a lakók nem tulajdonosai az ingatlanoknak, csak örökös bérlői. Így e bérleti jogot adják-veszik. Ám – elvégre Magyarországon vagyunk – ezt is jól meg kell bonyolítani, ugyanis a bérleti jogért pénzt nem lehet adni, kizárólag csereingatlant. Ez praktikusan – ám az írott jogot megkerülve – általában úgy zajlik, hogy a vevő megvásárolja saját nevére az eladó által kinézett lakást/házat, majd csereüzletnek álcázva szerzi meg a bérleti jogot.

Bayer ennél eggyel egyszerűbb megoldást választott: csereingatlannak feldobta a pilisszentkereszti faházát, a várbeli lakos papíron azt elfogadta, ugyancsak papíron oda költözött, majd néhány hét múlva – immár minden megkötés nélkül – eladta a tákolmányt, láss csodát, épp Bayeréknak.

Ha ezt az egész, szükségtelen kavarást kivennénk a történetből, mindössze annyi történt: Bayer Zsolt lakást vett a várban. Kit érdekel? Ám nem lehet kivenni – és ha szőrszálhasogatók vagyunk, akkor bizony Bayer magasról tett a jogszabályokra.

A bérleti díj – amely valóban arcpirítóan alacsony – ismét csak e zárvány-lét öröksége. Ha a normális, valódi ingatlanpiaci viszonyokra akarnánk lefordítani a várbeli fogalmakat, akkor Bayer nem vagyon értékű jogot, hanem tulajdont vásárolt, vagyis amit az önkormányzatnak fizetnie kell, az nem bérleti díj, hanem leginkább a közös költséghez áll a legközelebb. Piaci viszonyokról ebben a kommunisztikus katyvaszban sajnos még véletlenül sem beszélhetünk.

Érzelmek és indulatok nélkül így néz ki ez a szokványos és magyarosan, feleslegesen bonyolult ingatlanüzlet.

Mindezt azonban mi mondjuk ki – Bayer helyett. Aki, amióta bayerzsoltos stílusban kirobbant ez az egész, lényegében egyetlen egyenes, őszinte mondatot nem volt képes kimondani. Volt itt 40 milliós csereérték, amiből 26 lett hirtelen, volt 5 milliós felújítás, ami később 10-re ugrott. És persze a szokásos: nem csak én lakom a Várban, hanem a büdös libsi-komcsi-orgoványi erdőből menekültek. Volt köcsögözés, fehárjehalmozás, egyszóval minden, ami nélkül Bayer nem is lenne bayerzsolti.

Pedig sokkalta egyszerűbb lett volna a változatosság kedvéért igazat mondani. Nem zavarodik bele. De hát a rutin...

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr8214740685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ennyi volt lipsikék! Takarodó! 2019.04.05. 09:17:42

"Bayer Zsoltnak igaza van"

OK, egyetértünk.

Mi végre akkor e zavaros cikk többi része?

Ennek se füle, se farka.

Annyit le lehet szűrni belőle, hogy a várbeli ingatlanok bérleti konstrukciójának zavaros szabályozása okozza az igazi problémát. De ezzel kb. két dolgot lehetne tenni: vagy ténylegesen eladni a lakások tulajdonjogát, a mostani bérlőknek elővásárlási jogot biztosítva; vagy normális bérleti konstrukcióvá változtatni a jelenlegit, a jelenlegi bérlőket kártalanítva (tekintve, hogy az eddigi bérleti jog kb. korlátozott tulajdonjogként funkcionált). Mindez azonban nem Bayer Zsolt feladata.

2019.04.05. 11:00:50

@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!: Azért arra is emlékezzünk, hogy a Ruszwurm bérleti díját (igaz, az nem lakóingatlan) viharos gyorsasággal tudták 'racionalizálni'..

látjátok feleim szümtükkel 2019.04.05. 11:51:19

H jól emlékszem a fidesz volt az a párt, benne Bayer lovaggal, amelyik azt ígérte, majd ők tiszta kezükkel rendbe teszik a dolgokat. Oszt mi lett belűle? A kádárizmusban kialakult állami lakás kótyavetyét nem hogy megreparálták volna, hanem saját hasznukra kihasználták, használják. Közben meg egyes katonai alkalmazottakat már sok éve a bírósággal vegzáltatják, mert nekik is a kádárizmusban kialakult gyakorlat szerint adtak lakást. Hogy van ez?

István Tamasi 2019.04.05. 13:41:19

Meg is vonnák az 5. számú párttagkönyvet a seggszájú zsótikától ha nem hazudna,. A hazudozás alapfeltétel a fideszmaffiában

István Tamasi 2019.04.05. 13:43:29

@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!:
A bűnöző (jogerős bírói ítélet szerint mondható) rogántonyó találta ki, hogy előbb bérbe adni a maffiatagoknak a lakást aztán töredék áron eladni nekik.

Nekoashi2005 2019.04.05. 13:53:15

@Womb Raider:
Hú de rafinált seggnyaló vagy! Gratulálok!

arabok balrol 2019.04.05. 14:11:05

"A bruttó átlagbér Szlovákiában tavaly több mint hat százalékkal, 1013 euróra (320 ezer forint) nőtt, ám ez nem mindenkit érint egyformán - írta a pozsonyi Új Szó. "

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/beremeles-ber-fizetes-szlovakia.681657.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

Bezzeg szlovakia. MIVAN MIVAN MIVAN?

"2018. decemberben a bruttó átlagkereset 360 000 forint volt, 10,2%-kal magasabb, mint egy évvel korábban. 2018. január–decemberben a bruttó átlagkereset 329 900 forint"

www.ksh.hu/docs/hun/xftp/gyor/ker/ker1812.html

Hoppahoppa? Mivan?

Ennyi volt lipsikék! Takarodó! 2019.04.05. 14:11:15

@István Tamasi: Rogán nem az I. kerületben volt polgármester, hanem az V. kerületben, itt a Jancsi bátyátokat emlegeti még a cikk is!

"A kádári örökség egy agyament zárványa, ami a zavart okozza: az életfogytig tartó, sőt, örökölhető bérleti jog"

Ennyi volt lipsikék! Takarodó! 2019.04.05. 14:14:31

@István Tamasi: Nem mellesleg, attól még, hogy a bíróság valamit véleménynyilvánításnak ítél meg, az attól még nem lesz igaz.

Ha én a te anyukádra azt mondanám, hogy szerintem valószínűleg gyakran járt repedt sarokkal a Rákóczi téren, és valahol arrafelé foganhattál meg te is, az is véleménynyilvánítás lenne.

2019.04.05. 15:28:05

@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!: Ha az anyukájáról hallott hírrel kapcsolatban mondasz valamit, azt kommentálod, az vélemény nyilvánítás. Viszont ha te magad állítod (mert ez állítás hiába teszed oda a "valószínűleg" szót) az viszont rágalmazás. " Ha én a te anyukádra azt mondanám,....." Tehát nem azt hallottad, olvastad és ezzel kapcsolatban az a véleményed vagy te is hallottad.....stb. ...ha nem azt mondanád, azt mondod. Más. "Mi végre akkor e zavaros cikk többi része?" Nekem teljesen érthető és világos volt mind a leírás mind annak mondani valója. Lehet neked nem. De azért van róla véleményed és megoldásod is rá. Akkor még sem olyan zavaros? Nem értem.

rallus 2019.04.05. 15:39:00

@Nekoashi2005: A Sorost és Junckert ábrázoló plakát nem volt karikatúra, hiszen mindkét úr sokkal szebb volt a képen, mint az életben, mégis iszonyúan visítottak a haladók. Az nem zavart?

István Tamasi 2019.04.05. 15:39:28

@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!: Tudom, hogy bűnöző rogántonyó az V. ker. polgármestere volt, ott dolgozta ki a maffiatársak olcsó lakáshoz jutásának módszerét és most az I. ker.-ben folytatja a maffia.

csüngőhasú norvégbáró 2019.04.05. 15:40:09

@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!:

"Mindez azonban nem Bayer Zsolt feladata. "

neked mi a feladatod? zsolti O1G valagát nyalja, s te fidessf@sszopó?

Nekoashi2005 2019.04.05. 15:42:24

@rallus:
És azokat a plakátokat kik fizették? Ja azok mi voltunk, a mi pénzünket égették milliárd számra!

csüngőhasú norvégbáró 2019.04.05. 16:00:17

@Nekoashi2005:

"És azokat a plakátokat kik fizették? Ja azok mi voltunk, a mi pénzünket égették milliárd számra! "

mondjuk úgy, hogy kormányhirdetés volt, fideszpropaganda módra.

nem is értem, hogy az ellenzék miért nem verte O1G orra alá, hogy pofátlanul hirdet közpénzből, tán mert már alap, hogy a csuti cziggány ilyen gátlástalan?

2019.04.05. 16:32:57

figyelem fidesznyikek!
a vajdátok azt üzeni, ma nagyon jól teljesítettetek, mehettek a piacra a kutyaeledelesnél vár titeket a csirke far-hát!
ha bemondjátok a jelszót, "vesszen soros" dupla adag jár ingyen!

csüngőhasú norvégbáró 2019.04.05. 18:05:11

bájer zsóti a fidess szócsöve is megkapta jutalmát. :D

az itteni csicskák mennyiért nyalnak???

www.youtube.com/watch?v=MAhYfHETKWc

Ennyi volt lipsikék! Takarodó! 2019.04.05. 18:11:25

@csüngőhasú norvégbáró: Ez szlovén belpolitikai üzenet, mi közünk hozzá? Féltékenyek Orbánra, mert ő Valaki, szemben veletek, akik egyszerűen senkik vagytok.

@vitéz Beverneky: Ahogy nézem, hamarosan sokkal inkább belőletek lehet kutyaeledel, május 26-án.

@Thomas Grande: Nana, ez nem tényállítás volt, hanem vélemény; azt mondtam, hogy szerintem repedt lehetett a sarka, azt nem állítottam, hogy biztosan az volt! Legalábbis ezzel védekeznék, hátha jószívű lesz a bíró.

De ha felmentenek, akkor onnantól kezdve lobogtathatom a felmentésről szóló határozatot, hogy a bíróság szerint is repedt sarkú az anyuka!

csüngőhasú norvégbáró 2019.04.05. 18:22:30

@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!:

"Féltékenyek Orbánra, mert ő Valaki, szemben veletek, akik egyszerűen senkik vagytok."

inkább rámutattak a lényegre, gyűlölik már mindenhol, mint a sz@rt.

Ennyi volt lipsikék! Takarodó! 2019.04.05. 18:38:41

@csüngőhasú norvégbáró: "inkább rámutattak a lényegre, gyűlölik már mindenhol, mint a sz@rt."

Nos, nem éppen.

A képen éppen három szlovén politikus dörgölőzik Orbánhoz, repülnek a háttérben a kicsi szívecskék. Na, ez nem éppen a gyűlöletet mutatja (ez a szlovén újság elsősorban rajtuk élcelődik).

Oxica 2019.04.05. 18:49:02

A tolvajpárti felcsúti lótolvaj cigány udvari bolondja is a várba költözött. A bukás után komoly parazita irtásra lesz szükség a várban.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok. O1G.

belaim7005 2019.04.05. 19:08:12

Mindegy minek hívjuk, ez a kispálya, sunyiság, proli mentalitás. Gratulálok zsóti....

csüngőhasú norvégbáró 2019.04.05. 19:57:39

@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!:

"A képen éppen három szlovén politikus dörgölőzik Orbánhoz, repülnek a háttérben a kicsi szívecskék. Na, ez nem éppen a gyűlöletet mutatja (ez a szlovén újság elsősorban rajtuk élcelődik). "

imádnak egy karlendítő f@sisztát? nem tudom mit is ábrázolhat a kézlendítés... az ég felé mutat tán a nagy stróman vezér? ez a kereszténység új jele?

rallus 2019.04.05. 20:00:37

@belaim7005: Azt elfogadnád zsótitól, ha valami zsidót kitelepítenének és jelképes összegért beköltözne a villájába? Az nem proli mentalitás, hanem Apró megoldás...

belaim7005 2019.04.05. 22:36:33

@rallus: ez nagyon gagyi volt cimbi...

taga20 2019.04.05. 23:15:38

@belaim7005: rallus ezt tolja ezerrel évek óta.

és még büszke is rá, pedig csak egy ócska fityeszszar!

Épüljön STADION a CEU helyére.. 2019.04.05. 23:18:13

Mennyivel jobb lenne, ha a várban kizárolag névtelen bankkártyás menekültek bérelhetnének lakást. Az volna az igazi liberális demokrácia.

taga20 2019.04.05. 23:43:56

@Épüljön STADION a CEU helyére..:

dehát nem ez van, hanem az, hogy a kibaszott fityeszesbűnözők bérelnek kecót pitiáner összegért!

ez az igazi maffia demokrácia!

Ennyi volt lipsikék! Takarodó! 2019.04.05. 23:52:58

@taga20: A várban mindenki ugyanannyiért bérel, szóval a szocibűnözők pont annyiért, mint a fideszesek.

Ennyi volt lipsikék! Takarodó! 2019.04.05. 23:54:10

@Épüljön STADION a CEU helyére..: "Mennyivel jobb lenne, ha a várban kizárolag névtelen bankkártyás menekültek bérelhetnének lakást"

Ja, és közben ingyen lipsiképzésre járhatnának a ceu-ra, hogy az MTA kutatóintézetei számára új atomfizikusokat képezzenek.

Ennyi volt lipsikék! Takarodó! 2019.04.05. 23:56:53

@csüngőhasú norvégbáró: "imádnak egy karlendítő f@sisztát? nem tudom mit is ábrázolhat a kézlendítés... "

Igen, azt ábrázolja, de a kép lényege az lenne, hogy egy fasisztához dörgölőznek a szlovén politikusok.

Hogy ténylegesen sose volt fasiszta, az őket nem zavarja.

(Megjegyzem, az MSZP-SZDSZ alatt szinte minden évben volt Becsület Napja menetelés, szóval ebben az ügyben a libsik jobb, ha kussolnak. Különösen, mióta összefeküdtek a zsidólistázó, volt neonáci által vezetett Jobbikkal.)

taga20 2019.04.05. 23:56:55

@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!:

ezek szerint a fityeszesek is bűnözők.

Ennyi volt lipsikék! Takarodó! 2019.04.05. 23:58:42

@belaim7005: "proli mentalitás"

Ja, az sugárzik rólatok.

De majd május végén 6-án kiderül, nyerő stratégia volt-e az irigykedő prolikfeo heccelése, hány szavazatot nyertetek ezzel (tipp: –20 000).

Ennyi volt lipsikék! Takarodó! 2019.04.05. 23:59:46

@taga20: Biztos van a bűnözők közt is fideszes. Ahogy minden társadalmi rétegben.

Ballipsi viszont csak a futottak még kategóriában.

Ennyi volt lipsikék! Takarodó! 2019.04.06. 00:01:21

@Oxica: "A bukás után komoly parazita irtásra lesz szükség a várban."

Hát lipsikém, azzal a parazitairtással te se járnál jól.

Bukni viszont tényleg bukni fogtok, május 26-án.

taga20 2019.04.06. 00:21:24

@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!:

te szerencsétlen fityeszjobbágy, miről hadoválsz?

a kurva geci gazdád nem bűnöző?

Ennyi volt lipsikék! Takarodó! 2019.04.06. 00:26:29

@taga20: Bűnöző gazdád neked van, Soros papa, akit bennfentes kereskedésért jogerősen elítéltek...

taga20 2019.04.06. 00:32:38

@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!:

május hatodikán mi lesz? meséjj ördögfajzat!

Ennyi volt lipsikék! Takarodó! 2019.04.06. 00:39:09

@taga20: Május 26-án döngölünk be titeket a földbe. Sajnos az érintőképernyőm nem elég érzékeny, így egy-egy lenyomott karaktert olykor-olykor kihagy.

Egyébként aludni nem is szoktam ilyenkor (a szombat nekem is pihenőnap, hiába ment a rémhírterjesztés a Munka törvénykönyvének módosítása kapcsán).

taga20 2019.04.06. 00:42:33

@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!:

"Május 26-án döngölünk be titeket a földbe."

és utána mi lesz? örülni foktok?

én soha nem gondoltam arra, hogy téged bele kéne döngölni valahova.

egyszerűen, csak megvetlek a nézeteid miatt.

Zoltan Hazafi 2019.04.06. 00:46:49

@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!: A szöveg - bizony, érthető... nem szoktak amúgy lenni szövegértési problémáid? Ha igen, mit keresel itt, kedves...?

Ennyi volt lipsikék! Takarodó! 2019.04.06. 07:18:25

@Zoltan Hazafi: Először is, a deszkán telibebaszott kurva anyádat kedveskézd, én nem vagyok magadfajta ócska buzeráns – ha ezt élőben adnád elő, szájba is rúgnálak az acélbetétes bakancsommal.

Másodszor, ez a cikk egyetlen hivatkozást sem tartalamaz Bayer blogbejegyzésére vagy más olyan forrásokra, amelyek foglalkoztak az üggyel, csak homályosan utalgat rájuk. Viszont, a másik oldalról arra se tesz kísérletet, hogy normálisan összefoglalja a másik oldal őáltala kritizált mondanivalóját.

Neked persze érthető, mert te a másik oldal véleményére amúgy se vagy kíváncsi, ami viszont a magánügyed.

Ennyi volt lipsikék! Takarodó! 2019.04.06. 07:20:39

@taga20: "és utána mi lesz? örülni foktok?"

Miért ne örülnék? Az ember a győzelemnek már csak örülhet, nemde?

"megvetlek a nézeteid miatt"

Na, azt én is.

Zoltan Hazafi 2019.04.06. 07:42:08

@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!: Megszólalt belőled a kultúra? Ennyit érsz? Mutatkozz már be úgy is, mint akinek volt gyerekszobája, és nem olyanként, mint akinél vasvillával forgatták a parkettát... mert ilyennek bizony nemigen vagyunk - vagyok - kíváncsi a kurvaanyázó véleményére.

Ennyi volt lipsikék! Takarodó! 2019.04.06. 08:12:38

@Zoltan Hazafi: Jó, hogy említed a vasvillát, nálunk itt vidéken a magadfajta okoskodó városi jampeceket azzal is meg szoktuk kergetni.

"Ennyit érsz?"

Miért, hát ti mennyit értek?

Tavaly áprilisban a magyar választók jól beáraztak benneteket a Fidesz 2/3-os győzelmével, és valami hasonló várható idén május végén is.

Egyébként ezt még a magadfajta libsik is tudják, néhányaknak jól tele is lett a gatyája, ide érezni az orrfacsaró bűzét.

"Nagyarányú Fidesz győzelmet" vár a Magyar Liberális Párt is, ezért nem is indulnak a választásokon.
mindenszo.hu/agyhalal-a-liberalisok-nem-indulnak-a-valasztasokon-mert-tul-nagy-fidesz-gyozelem-varhato/

Ne fossatok, lipsikéim, úgyis feltöröljük veletek a padlót!

victor2 2019.04.07. 02:59:08

"Aki az átkosban lakást próbált adni-venni, az még talán pontosan emlékszik a magántulajdon nélküli ingatlanpiacra. Minden az államé, pontosabban az önkormányzatoké volt, a bent lakók pedig tulajdonjog helyett örökös, vagyon értékű bérleti joggal rendelkeztek"

A szerző úgy állítja be, mintha abban a bizonyos átkosban minden lakás csakis az államé/önkormányzatoké lett volna.
Holott pontosan emlékeznie kellene arra is - ha már ilyen pontosan emlékszik a tanácsi lakások jogviszonyára is - , hogy ez a forma csak egy szelete volt az ingatlanrendszernek. Éppenséggel országszerte rengeteg lakás magántulajdonban volt.

De hát, pont ilyen a szelektív emlékezet, amilyennel a szerző rendelkezik.

jajdehülyevagyok 2019.04.07. 07:10:12

Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna. Aki nem ért az ingatlangazdálkodáshoz, minek pofázik bele?

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2019.04.07. 07:36:43

@jajdehülyevagyok:

Még jó hogy a nevedben benne van, hogy te t´ényleg mindenhez jajdenagyonhülye vagy!

Jól kibaszott veled Habony, hogy ezt a 37-ik álnicket épp te rád sózta, nem pedig a bulgár birkánkra.

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2019.04.07. 07:39:07

Amúgy meg ezt az bayerzsótis ingatlanpanamát meg lehetne oldani azzal a törvénnyel, amely kimondja, hogy MIGRÁNS SVÁB-ok és leszármazottjai menjenek panam´ázni oda ahonnan betelepültek Magyarországra és ne itt lopják a magyar emberek pénzét.

Aztán akkor bayer visszamenne az NDK-ba panam´ázni.

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2019.04.07. 07:41:42

@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!:

Te álmagyar Putyin bérenc bértroll, Ceaucescunak még kétharmadnál is többje volt, aztán annak se lett jó vége. Mármint a diktátor és a seggnyal´ói szempontjából.

arabok balrol 2019.04.07. 07:48:48

Tehat Bayer lakasberleserol is szakmanyban hazudott a libbant media.

Mondjuk csodalkoztam volna, ha igaz.

2019.04.07. 08:47:27

@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!: Na mi van cicafiú ! Anyázol ? Látom igazi művelt és keresztényelveket valló fideszes kemény legény vagy . Van acélbetétes bakancsod is ? Hűha, akkor most meg kell ijedni ? Én nagyon megijedtem, annyira hogy csak.

Picinyem ! Vitatkozz, ne anyázz és ne hazudj ! Ne sértegess senkit, ne fenyegess senkit és ne pattogj mint kecskeszar a deszkán . De ha mégsem ezt szeretnéd, és ha még mindig nagyon akarod, akkor természetesen beszélgethetünk a te Édes jó Anyádról is !

hatodikx 2019.04.07. 08:48:50

Az egészből kimaradt egy fontos tény: A Várban az ingatlanok vagy műemlék- vagy mű- emlék jellegű épületek, amiket nem lehet eladni, mert különleges státusuk van.

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2019.04.07. 09:15:21

Bezzeg amikor Gyurcsánytól visszabérelték a képviselői irodaházat..

Sancho12 2019.04.07. 09:32:02

@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!: Ritka nagy paraszt vagy.Valami nem megy rögtön anyázol.Kultura doszta.Köcsög.

Gyorgy007 2019.04.07. 09:34:33

Elkezdődött a karakter gyilkosság :)

Bayer Zsolti füttyent egyet és egy negyedmilliós békemenet összeugrik, így Bayer Zsolti hatalmas szálka és célpont a lefosott baloldali pártok szemében!

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.04.07. 09:38:02

Balyer mondlyon le! Öö..izé..Mondlyon fel!

antiinternáci 2019.04.07. 09:39:35

@Zoltan Hazafi:

Ezt a taga20 elvtársnak is meg szoktad írni?
Vagy a saját kurvaanyázó az jó kurvaanyázó, a másik oldali kurvaanyázó meg rossz kurvaanyázó?
Mert azt kockázat nélkül megállapíthatjuk, hogy az összes antibolsevista kommentelő együttes trágársága sem éri el taga20 egyedül elért szintjét.

antiinternáci 2019.04.07. 09:54:50

Amúgy meg csak a szokásos ballib szenvelgés: valami szart írni, amiből fröcsög a gyűlölet.
Nem ám azt, hogy haladjunk, haladjunk, nincs itt semmi látnivaló, Bayer törvényesen intézte az ügyet. Hazudtunk elvtársak. Reggel, délben, meg este. Pont ahogyan a Klasszikus mondá.

Valami olyan suttyóságot kellett írni, mint amikor legyőztük Horvátországot. Ez annyira nem illett a képbe, hogy vakamelyik bolsevista firkász csak annyit tudott kiöklendezni, hogy "a spanyolok 6-0-ra verték Horvátországot"...
Meg amikor a ballibbant "szakemberek" évek óta húzzák a vészharangot kínjukban, amikor jó gazdasági teljesítmény alátámasztó makroadatok jelennek meg. Ilyenkor sosem felejtik el, hogy "jó-jó, de". De azt elfelejtik, hogy amikor a szadeszmp volt hatalmon, akkor ilyen adatokról még csak hírből sem hallottunk.
Ellenkezőleg: lenullázták az országot a 2009 előtti, a mostaninál drasztikusan erősebb fellendülés közepette. És ezek beszélnek.
De az még hagyján, hogy beszélnek... Sokkal rosszabb, hogy nem szégyellnének újra kormányra lépni, és megint tönkretenni az országot.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.04.07. 10:00:45

@antiinternáci: "az összes antibolsevista kommentelő együttes trágársága sem éri el taga20 egyedül elért szintjét."

Jó, az antibolsevista, antifideSSes hazafiak közül toronymagasan kiemelkedik Taga. De te fideSSfasszopóként miért dicséred? Nem fog örülni a gazdád, le lesz tiltva a fizetésed. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.04.07. 10:04:33

@hatodikx: "amiket nem lehet eladni"

Ez mikor zavarta a fideSSmaffiát a lopásban?

Lakatos Rodolfó 2019.04.07. 10:05:53

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Jó, az antibolsevista, antifideSSes hazafiak közül toronymagasan kiemelkedik Taga"

Ja, abban, amiről szó volt, trágárságban.

Bár meg kell hagyni, Nagy Blanka, becenevén "Trágárka" azért neki is kihívást jelentett; csak az a szerencséje, hogy utóbbi most egy kis szünetet tart a közéleti pályafutásában, hogy legalább az augusztusi pótérettségire nyíljon egy halvány kis esélye.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.04.07. 10:09:30

@Lakatos Rodolfó: "trágárságban"

Van valami bájos abban, mikor egy fideSSfasszopó azon vergődik, hogy a fagyi visszanyalt. :))

2019.04.07. 10:19:04

Érdekes, hogy bayer (kisbetűvel) zsóti biznisze rendben van a csúti takony seggnyalóinál, de a Márki-Zay feleségének a lakásvásárlásánál ment a hörgés hetekig.

Pedig mindkettő korrupció, mindkettő jogilag is és morálisan is megkérdőjelezhető.

Igaz, Márki-Zay felesége végül visszavonta a vételi szándékát, míg az 5. sz. párttagkönyves gyökér összevissza hazudik, csúsztat, vádol, ahogyan az a fityisznél és híveinél dukál.

nemecsekerno_007 2019.04.07. 10:23:29

Látom dolgozik a Gumicsont-gyár :)))))

antiinternáci 2019.04.07. 10:41:57

@Látens Inszinuáció:

Külföldön voltam, ezért kimaradtam M.Z-né ügyéből. Do ott nyilván a baj a férjjel van, aki minden létező követ megmozgat azért, hogy megbuktassa a mostani kormányt. És nem törődik azzal, hogy ennek az lenne a förtelmes következménye, hogy a szadeszmp visszatér a hatalomba. Hogy olyan politikai szörnyetegek jönnének vele, akik nem átallottak összeállni az őrjöngő elmebeteg Verhofstadt szélsőséges internáci csoportosulásával, meg a Sargentini-félékkel.
Tehát M Z esetében ez a lényeg. Olyan ő, mint a korcs áruló Károlyi volt, aki aljas uszítással meggyilkoltatta Tisza Istvánt, hogy ne legyen védelmezője a hazának, aztán meg csúfos bukásával a Lenin-fiúkat, meg Szamuelyt szabadítotra az országra, akik kényük, kedvük szerint gyilkolták a lakosságot.

A Bayer-ügyben semmiféle korrupció sem történt. Ezt vagy nem érted, vagy szándékosan torzítasz. Nyilván ott is az van, mint MZ felesége ügyében. Nem az ügylet maga a lényeg, hanem az, hogy Bayer Zsolt kérlelhetetlen ellensége a bolsevista felforgatóknak, és próbálnak rajta fogást találni.

chrisred 2019.04.07. 10:59:16

@antiinternáci: "Bayer Zsolt kérlelhetetlen ellensége a bolsevista felforgatóknak"

Ja, ahogy az a volt Népszabadság volt munkatársaitól megszokott. :)

Blogolo Blogi 2019.04.07. 11:04:26

Van egy ilyen Zsótink, aki egyébként kiváló példa sok kommentelő fideszbirka számára is, ahol az írás lényege nem a reakció, a témához kapcsolódó, személyes vélemény kifejtése, hanem a trollkodás és így a közbeszéd elterelése a fontosabb társadalmi jellegúű témákról. Zsóti ennek igazi mestere, bár rá lovagkeresztet aggatni erős túlzás volt, ahogyan ezt ez a szánalmas kis lakásmutyi példázza a legjobban, ahol is kiderült, hogy őt is az MSZMP és a Népszabadság szocializálta és maradt is ugyanaz a kis ügyeskedő, csóró proligyerek, aki képes egy fűszálban is megbotlani.

Plusz külön szánalmas, ahogy pár fideszbirka a legmélyebbre rakja a lécet és még így is leveri, mikoris gyurcsány lesz az origo, az etalon, amihez valakit vagy valamit hozzámérnek.

Tamáspatrik 2019.04.07. 11:14:14

Ez most komolyan így működik sokak fejében! Hallottam olyan cégvezetőről, akit a dolgozói kérleltek, hogy legalább akkor ne bonyolítsa meg csavarosan a dolgokat, amikor nincs rá szüksége. De hiába. A Fidesz privatizációs ügyei is ilyenek szoktak lenni, egy strómanon keresztül. Valamiféle régi ösztön lehet ez, hogy mindig tekerjünk a dolgokon 2-3-at. A blogger tehát nagyon lényegi dologra tapint rá.
Honnan jön ez a dolog? Alighanem kelet-európai túlélési taktika, a viszonyok sosem voltak eléggé egyértelműek és világosak, mindig a kiskaput kellett keresni.
Ez nem magyar sajátság: "Román ember ravasz ember." - egy mondás szerint. A ravasz törökökről is sokat lehetett már hallani. Balkáni stílusról van itt szó.

Tamáspatrik 2019.04.07. 11:18:28

Kelet-Európai fogalomzavar, hogy az intelligenciát összekeverjük a ravaszkodással. "Nekem is van annyi eszem mint nektek."

antiinternáci 2019.04.07. 11:19:05

@chrisred:

Az számít, most mit csinál.
Én mindenkinek megbocsátok, aki annak idején a Pártot kiszolgálta. Kivéve azokat, akik ma is azt teszik, akik ma is behívják internacolionalista segítségnyújtásra a szovjeteket. Aaaaakarom mondani: a nyugati bolsevistákat.

antiinternáci 2019.04.07. 11:26:53

@Blogolo Blogi:

Ez az írás nem pont olyan volt? Nem pont a lényegről terelte el a szót?
Bayer Zsolt nyírja a bolsevikokat, de nem arról beszélünk, hogy MIÉRT, hogy azok milyen alávaló tettekkel szolgáltak erre rá. Mert ez a lényeg.
Hanem arról firkál itt egy elvtárs, hogy Bayer a törvényi helyzet alapján hogyan oldott meg egy számára lényeges magánügyet. Arról firkál itt egy elvtárs, hogy ami jogilag tiszta ügy, azt hogyan lehetne valahogy bekenni sárral. Mintha ez lényeges lenne. Hogy addig se a förtelmes bolsevista felforgató tevékenységről legyen szó.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.04.07. 11:31:37

@Blogolo Blogi: "maradt is ugyanaz a kis ügyeskedő, csóró proligyerek"

Ja.

Annyira jellemző, hogy az ezermilliárdokat lopó fideSSmaffia tagjai képesek lehajolni egy budavári lakásért, egy olcsó Gundel ebédért, stb. Mikor az egész kócerájt is megvehetnék a lopott pénzből.

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2019.04.07. 11:36:03

@antiinternáci: A magyar baloldal genetikusan kollaboráns. Tisztelet a ritka kivételeknek. Pl. Pozsgay..

lutria 2019.04.07. 11:45:15

És ebben hol az üzlet a várbeli lakás előző bérlőjének-esetleg az,ha a Bayer azt a régi faházat 40 milláért vásárolta vissza tőle...

antiinternáci 2019.04.07. 11:49:49

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

A legérdekesebb számomra az, hogy ti, akik a Párt ideológiájának megfelelően a tőke kérlelhetetlen ellenfelei vagytok (amíg az másnál van...), akik munkásőrként itt állandó szolgálatot nyomtok, állandóan csak a pénzről tudok beszélni.
Bolsevista gondolkodásotok középpontjában állandóan csak a pénz megszerzése van. Erre uszítjátok a szavazóitokat is, el kell venni mástól, és oda kell adni saját magatoknak.
Az egész elvetemült bolsevista kampányotok csak és kizárólag arra épül fel, hogy "Ezek is lopnak...". Semmi egyebet sem tudtok mondani, csak uszítjátok a hülye szavazóitokat (na jó, van azért 100 ezer ávós, hivatásos forradalmár meg munkásőr is, akik tényleg meggyőződéses pribékek), hogy szavazzatok ránk, majd adunk nektek pénzt abból, amit másoktól elveszünk.

Eztel szemben annak idején '56-van, meg az LQrók ellen a nemzeti tábor első sorban annak alávaló, magyarellenes, hazaellenes politikája okán tiltakozott, és ezek mellett a gazságok mellett csak sokadrangú tényezőként említődött a szadeszmp 6 évtizedes uralma idején ellopott sok százezer milliárd forint meg a Himalája méretű bolseviki korrupció.
Ez is egy nagy különbség: nektek nincs más gondolatotok, csak a pénz. Haza, nemzet, tisztesség? Az nem számít...

chrisred 2019.04.07. 11:50:34

@antiinternáci: Vagyis minden bolsinak megbocsátasz, aki most a volt KGB tiszt érdekeit szolgálja és harcol a nyugati imperialisták ellen?

antiinternáci 2019.04.07. 11:55:59

@chrisred:

Szomorú a nyugati és nagyar internácikra nézve, hogy náluk még egy volt KGB-tiszt is tisztességesebb és okosabb.

chrisred 2019.04.07. 11:56:31

@antiinternáci: 56-ban az akkori moszkovita politikai hatalom ellen tüntettek, és Putyin volt bajtársai verték le a forradalmat.

chrisred 2019.04.07. 12:02:39

@antiinternáci: Nem kell ahhoz különösebb ész, hogy olyan figurákat, mint Gyurcsány vagy Orbán, a Kremlből bárki is a markában tartsa. Tisztesség meg egy szemernyi sem.

Blogolo Blogi 2019.04.07. 12:03:25

@antiinternáci: Bár úgy tűnik ez az ügy jogilag teljesen rendben van - és aki mást mond az vagy hazudik vagy tudatlan - szerintem félreérted a helyzetet. Ez az ügy erkölcsről szól.
Nekem pl. arról, hogy egy jogilag lezsírozott ügy szereplőin kívül milyen társadalmi érdek fűződött ahhoz, hogy egy budapesti önkormányzati ingatlan bérleti jogát bárki el tudja cserélni egy másik településen álló ingatlan tulajdonjogára, úgy, hogy ezt a stratégiai döntést pár hónap múlva az önkormányzat átgondolja és jól továbbadja a tulajdonjogot másnak.
Abban igazad van, hogy a sztori pikantériája nyilván maga Bayer, aki ebben az ügyben nyuszi volt kiállni és elmondani az igazságot: ő ezt megtehette és ha valakinek nem tetszik pereljen. Ehelyett az igazság bajnokaként sunyított és terelt. Zavaró az ügyben, hogy ilyen erkölcsi tartással mégiscsak Lovagkeresztet kapott, ami hosszabb távon nem feltétlen jó üzenet a társadalmi morál jövőbeli alakulása szempontjából - már ha ez szempont bármilyen jelentőséggel bír manapság.
Újra csak azt tudom mondani, hogy "Zsóti" és a "bolsevikok" ugyanaz a szánalmas kategória, ugyanazon szánalmas erkölcsökkel, ugyanazzal a penészes mentalitással.

livengood 2019.04.07. 12:42:07

Ez az írás kiérdemelte a tiszteletemet, mert kijelentette, hogy valakinek akinek igaza van, igaza van. "Bayer Zsoltnak igaza van." Szárazon, tényszerűen össze is foglalta, hogy miért. (Félreértés ne essék, sem Fidesz sem Bayer pártoló nem vagyok.)

Sajnos, ahogy ez szokott lenni ma Magyarországon a vélemény nyilvánító nem állt meg ennyinél. Azt nem értem, hogy miért érzi kényszeresen szinte mindenki azt, hogy tovább kell mennie és mindenképpen oda kell kanyarítania a mondókáját, hogy egyébként akinek a konkrét ügyben igaza van más ügyekben meg nincs igaza, és ezért nem is igen érdemel az mást mint a megvetésünket, függetlenül az objektivitástól minden ügyben, beleértve azt is amiben egyébként igaza van.

Szóval tessék már elgondolkodni azon, hogy mit is akarunk elérni amikor írásra adjuk a fejünket, persze csak akkor, ha nem az a célunk hogy a gyűlölködés szintjét fenntartsuk, vagy fokozzuk, mert ebben az esetben valóban nincs sok gondunk a gondolatokkal.

szepipiktor 2019.04.07. 12:43:10

Ugye nem is olyan régen ment itt a paláver, hogy egy ellenzéki politikus ingatlanját hogyan tálalta a habonyi média. És egy ügyes performansszal, videós bemutatóval cáfolt az érintett.
Akkor itt, szinte egységesen tiltakozott az ellenzéki vonal az ilyen galádság ellen.
De azt akkor és most sem ismeri el, hogy a másik fél folyamatos karaktergyilkolása nekik is alapprogramjuk, gondoljunk csak a függyös füves ilyen tevékenységére, az orbáncsalád folyamatos kiszerkesztésére, a nagyorrú kastélyozására stb.
Most megint itt pattog a labda...
Ez ugye rendben van.
Holnap, amikor a fideszmédia "visszacsap",megint elindul a szűkölés, a tiltakozás és a hazudozás.
Hát ez van, ezt látni a semleges "sarokból".Két full hazug csapat köpi egymás a társadalom feje felett.

szepipiktor 2019.04.07. 12:52:21

@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !:
MI VAN?????
POZSGAY nem (volt) az????
A hatalomátmentésre kinevezett "reformer" volt, akinek szerves tevékenysége volt a lakitelki sátoban összeállítani a párközeli váltókat! Nakunkra hozta a múzeumigazgatót, aki apjára hivatkozott hitelesség tekintetébe, arra az apjáram, aki önkáétn vállalt vezető politikai szerepet rákosi kormányába a legsőtétebb időkben. Miközben párttárasi börtönbe kerültek vagy el kellett menekülniük hazájukból.
Pozsgai?????
Aki amikor végre betanították a másik csapatot, az alternatív kiszes fideszeseket, akiket a bm óvott-védett, akkor beült hozzájuk "tanácsadónak".
Ne szóreakozz már!
Tisztességes kommunista Berecz volt, aki azonnal lelépett a színről. Némethet nem nevezhetjük annak, mert az ország kiárusítását ő kezdte majd résztvett az mdf-es árulásban is.

antiinternáci 2019.04.07. 12:54:38

@chrisred:

Gyurcsány Apró Vadai, Szamuely, Verhofstadt, Sargentini, Taváris, Clintonné, TASZ, Helsinki és a többi ávósok, Lenin-fiúk és lányok verték le a forradalmat, erre eszközként használva Hruscsovot, Andropovot.
És amint látjuk, ma is lövetnének újból.
(Weber, Merkel, Daul és a többi eszement kollaboráns értetlenkedő mellébeszélése, szemforgatása mellett.)

livengood 2019.04.07. 13:04:23

@Blogolo Blogi: Szerintem túl szigorú vagy. Ma Magyarországon így élünk. Aki fejleszt, beruház, lakást vesz, vagy üzletbe kezd, a legalacsonyabb szinten is alkalmazkodnia kell a bürokráciához, az átláthatatlanul szövevényes adózáshoz (mely elvonásokat a legritkább esetben neveznek adónak: "illeték, járulék, ilyen-olyan díjak, stb.), a kiskapuk kereséséhez. Becsüljük meg, hogy sokakkal ellentétben Bayer itt él közöttünk. Néha szlovák rendszámos a kocsija, néha ingatlant cserél miközben tulajdonképpen vesz, úgy ahogy azt a magyarok többsége szokta. Szóval ne légy igazságtalan vele. Az ő este inkább azért érdekes mert ő közvetlenül javasolhatná hatalmon lévő barátainak, hogy módosítsanak már némely eszement szabályon. De lehet, hogy már meg is tette.

chrisred 2019.04.07. 13:19:33

@antiinternáci: Hruscsovék az ávósok eszközei voltak? Sok eszement dolgot olvastam a moszkovitáktól, de ez dobogós helyen van.

anyádat is! 2019.04.07. 13:20:47

@antiinternáci: Faterodra nézve meg, hogy a fontos pillanatban nem húzott gumit! :D

_most_ 2019.04.07. 14:24:58

Nem ez a csávó volt, aki akkora hazafi, hogy szlovák reneszámos autóval járt? :D

yaffa · http://www.yaffa.blog.hu 2019.04.07. 14:29:44

Azért azt leszögezhetjük, hogy az önkormányzati tulajdonban lévő lakás, amit tartósbérletben laknak, és a bérleti jog adható-vehet, az nem kommunista maradvány-zárvány.
A magyar ingatlanpiac, a munkaerő-piac, és a fiatalok életkezdésének a legnagyobb problémája, hogy nem létezik bérlakás-állomány.
Másrészt pedig minden műemlék környezetben az az egészséges, hogy a lakás az önkormányzaté, és a lakó nem verheti szét, ha éppen kedve van.
Ez Bayer Zsoltitól, és jellemétől független kérdés...

Sancho12 2019.04.07. 15:06:16

@arabok balrol: Öcsi tudod a mókuskerék mindig lejön.Semmi sem végtelen s majd meglátod.

Gyorgy Nagy 2019.04.07. 15:23:22

Ronadt adó csaló PATKÁNY GECI zsolti a krisztina téri templomba negyerebe .Az ilyen emberekre nincs szükség az első kerületi lakosoknak!Takatodj a kerületből!

arabok balrol 2019.04.07. 16:09:56

@Sancho12: pusztulj, bugris

martineden 2019.04.07. 17:25:29

@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!: Ha én a te anyukádra azt mondanám, hogy szerintem valószínűleg gyakran járt repedt sarokkal a Rákóczi téren, és valahol arrafelé foganhattál meg te is, az nem véleménynyilvánítás lenne,hanem a valo igazsag felfedese.

martineden 2019.04.07. 17:36:09

@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!: ,,Jó, hogy említed a vasvillát, nálunk itt vidéken a magadfajta okoskodó városi jampeceket azzal is meg szoktuk kergetni.",,,az ev nagy reszeben viszont napszamoskent a tehenek alol szeded vele a tragyat.Kb olyan muvelt is vagy muhaha,igazi fideszkocsog

kritizator 2019.04.07. 18:15:04

Hu, de bonyolult, nem akarom még egyszer atolvasni.

Illeték fizetés volt a sok ingatlan csere során???
Ha igen, és még így is megérte???

19540511 2019.04.07. 18:20:13

@lutria: Jól sejted, bár a pontos összeget nem tudjuk, de kb. annyit fizethetett, olyan 30-40 millát.

19540511 2019.04.07. 18:23:50

@kritizator: Illetéket csak egyszer kellett fizetnie - szerintem. Anno a lányom önkormányzati lakását mi is így adtuk el, de mivel elég csak egy széljegyzet a földhivatalnál, arra már az önkormányzat aláírja a cserét, később törölteti az "eladó" a széljegyzetet és volt nincs adásvétel. az új bérlő a réginek kifizeti a kialkudott "vételárat" és kész, illetékfizetésről szó sincs.

antiinternáci 2019.04.07. 18:37:20

@chrisred:

Érted te nagyon jól,csak játszod az értetlent.
Ha meg nem játszod, akkor az a te bajod.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.04.07. 18:56:02

@antiinternáci: "a tőke kérlelhetetlen ellenfelei vagytok"

Neked meg mi bajod? Honnan veszed, hogy a jobboldal kapitalizmus ellenes lenne?

Egyébként a bolsevik hazaáruló fideSS, és a maszop is behódolt a nyugati tőkének. Nem is tudom, ki lenne M.o.-on antikapitalista. Az egyetlen vicc-munkáspárton kívül.

Ennyi volt lipsikék! Takarodó! 2019.04.07. 20:47:27

@Sancho12: @martineden:
Ha nem lennének parasztok, nem lenne mit ennetek, lippschikéim.

Ne az interneten emberkedjél, hanem gyere ide hozzánk Nyírbogdányba, itt aztán megmutathatnád, hogy te vagy a jani.

Bár lefogadom, itt a faluba már nem lenne ekkora a pofátok, a magatokfajta városi lipsi nyuszikák itt meghúzzák magukat a kasza meg a vasvilla láttán.

2019.04.07. 22:13:36

@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!:
te meg a munka...
migránsokkal dolgoztattok éhbérért, bejelentés, járulékol nélkül, adózás nélkül!
a legnagyobb adócslók vagytok és folyamatosan sírtok az aszály meg a muszály miatt.
akármi vam az állam a miadókból támogatbenneteket, hogy aztán dupla áron adjátok el a piacon aterméket mert magyar...
haggyámááá!

vajdasagi 2019.04.07. 22:21:12

@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!: Ez a cikk teljesen világos. Csak te buta vagy és em érted. Sajnálatos.

2019.04.07. 22:22:18

@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!:
hányszor számolta meg a navos, hogy hány répa terem a földeden és mennyi után adtál számlát?
szerintem inkább kussoljál!

Ennyi volt lipsikék! Takarodó! 2019.04.07. 22:35:35

@vitéz Beverneky: "migránsokkal dolgoztattok éhbérért, bejelentés, járulékol nélkül"

Valamit benézhettél, nekünk nincsenek napszámosaink. Migránsokat fel se vennénk.

Azt meg megsúgom, hogy ha nem magyar tejet veszel, hanem lengyelt, akkor is a lengyel parasztnak köszönheted, hogy van mit innod.

Nyugodj meg, a magadfajtát meg az aszályt ők is pont úgy utálják, mint mi.

"hányszor számolta meg a navos, hogy hány répa terem a földeden és mennyi után adtál számlát?"

Répánk nincs, és nem is volt, szóval ezt benézted.

@vajdasagi: "Csak te buta vagy"

Nagy a pofád, csetnik köcsög. Csak nincs mire, kevés vagy, mint mackósajtba a brummogás.

Itt Bogdánba emberkednétek így, jól képen is törölnélek titeket.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.04.07. 23:29:14

@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!: te olyan okosakat mondasz. Megmagyaráznád végre, mi az a lipsi?
Honnan ered? Mert a libsit értem. A liberáltat is. De a lipsi? Avagy olyan szót használsz, aminek nem ismered a jelentését?

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.04.07. 23:42:00

@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!:
Figyelj, a paraszt a földet műveli, te meg itt netezel.
Bogdányban a cigányok nem dolgoznak csak.
Ők ráérnek a kocsmában emberkedni.

Ennyi volt lipsikék! Takarodó! 2019.04.08. 07:04:53

@Igazamvanvagyigazamvan?: "mi az a lipsi"

A LIPSI egy olyan libsi, aki hülye, mint egy popsi. Pont mint te.

"a paraszt a földet műveli, te meg itt netezel"

Dolgozom én is eleget, ne félj!

2019.04.08. 07:31:42

@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!:
ja , "dolgozol"...
afideszjugend propaganda osztályán!

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.04.08. 08:23:26

@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!:
Frappáns.
Különösen egy tirpáktól.
Bár az kiderül, hogy a magyar kifejezésekkel nem vagy tisztában, de azért így is szép egy bevándorolttól.
A popsi az kerek. Ami hülye, az a segg. Pont, mint nálatok a tükör! Nézz bele!
süti beállítások módosítása