B1 blogcsaládNem illiberális kereszténydemokraták vagytok, hanem nácik

2018. december 08. - ashwood

1252269992_55.jpgKisebbségi csoportok teljes jogfosztása, kriminalizálása, a kritikus hangok elfojtása, az egypártrendszer bebetonozása - egyszóval az autoriter kormányzás kialakulása nem forradalommal jön el, hanem egészen apró lépésekkel. Ezek közül az egyik a választók érzékenyítése, pontosabban érzéketlenné tétele a náci szövegekre.

Igazán már fel sem kapjuk a fejünket, amikor az állami egyik kitartott oldalán jelenik meg ez a cím: "Régi mániám tankkal végigmenni a 100 éves Románián". Ahogy már azon se, amikor a Fidesz első – pontosabban ötös számú – publicistája ilyeneket ír: "…pont le van szarva, hogy ti mitől rettegtek, mit tartotok antiszemitának, és szerintetek ki és mivel sérti meg a zsidók érzékenységét. Úgyhogy álljatok össze egy laza libasorba, oszt’ sétáljatok el a jó büdös picsába." Miként az sem veri ki a biztosítékot, hogy amikor a másik, kézből – adóforintokból – etetett oldal a kulturkampf jegyében leírja: "...milyen magyar nevek ezek? Kócos? A cigányoknak adnak ilyen neveket, nem egy harcosnak."

Nincs gátja a verbális szennynek - pedig ezek a mondatok ágyaznak meg később az ugyan ilyen szellemiségű jogalkotásnak - pontosabban jogfosztásnak.

Bár nem állíthatnánk, hogy rendszer nézői lennénk a propaganda egyik hírműsorának (?), a TV2-ős Tényeknek, de ha véletlenül belefutunk, az ott elhangzottakon azért még felkapjuk a fejünket. Ne feledjük, az ország egyik legnézettebb esti híradójáról van szó. Egyik este épp Berlinben kellett rettegni az iszlám vallásúaktól. A riportban narrációs szövegként épp az iskolák – természetesen – tarthatatlan helyzetéről szónokolnak, amikor elhangzik (1:33-kor): nincs már "egészséges nemzetiségi összetétel" az emlegetett városrészben.

Egészséges nemzetiségi összetétel? Egészséges? Az mégis, milyen? És akkor van beteg nemzetiségi összetétel? Ki mondja meg, mi az egészséges és mi nem az? A TV2 gazdái?

Mondjuk ki: nettó náci szöveg, náci uszítás - belerejtve egy amúgy is hazug, a világról hamis képet festő hír(?)anyagba.

A célja sem titkos: érzéketlenné tenni a nézőt/szavazót a náci szövegekkel szemben. Sulykolni, mindennapossá, elfogadottá tenni, hogy igen, nyugodtan lehet így beszélni társadalmi csoportokról. Legitim dolog betegségként utalni más vallásúakra.

Persze mindenen lehet csavarni még egyet, még a NER náci potméterén is. Boross Péter, ex-kormányfő például így képzeli a világot: "… teljesen fölöslegesnek tartom azokat az áldemokratikus megoldásokat, amikor jobboldali tévéműsorok körvitáiba baloldaliakat ültetnek." Tudjuk, Orbán is így képzeli a demokratikus vitát, elvégre Magyarország az egyetlen, magát demokratikus jogállamnak tartó ország, ahol évtizede nincs vita a választások előtt a miniszterelnök-jelöltek között.

De Boross azért tovább száguld: "… a magyarság érték, s hogy a magyar embernek természetes kötelessége, hogy érzelmileg is kötődjön a saját nációjához." Sokszor írtunk mát a nemzeti öncélúság kormányprogrammá emeléséről, de ilyen tisztán kevesen mondják ki. Az is beszédes, milyen történelmi időszaka hivatkozik Boross: "…1930-ban még természetes volt, hogy van egy nemzeti mítosz és egy indokolást nem igénylő érzelmi hullámzás, ami összeköti az embereket, s hogy ezeket az embereket úgy hívják, magyarok." Persze van itt más is: "…Kell egy olyan, kulturális életet meghatározó és arra erős befolyást gyakorló szervezet vagy intézmény, amely nem ad előnyt és pénzt olyanoknak, akik nem a magyar nemzeti ébredés ügyét szolgálják." "Magyar nemzeti ébredés"? A nyilasok mind a tíz ujjukat bőszen nyalogatják.

De receptet is kapunk a NER totálissá tételére: "…kedvezőbb helyzetbe hozni az egyetemi katedrák elosztásánál, a filmkészítésnél, a színházak élén és a szellemi szféra által érintett területeken azokat, akik méltók, akik képviselik azt az irányt, amelyet a politikai felfogásrend mára dominánssá tett Magyarországon, és ezt átvetítik a kultúra és a tudomány egész területére." Vagyis NER-tudomány és NER-kultúra kell ide. Érdekes, hogy a következő mondata: "Meg kell szüntetni a szellemi termékek politikai felhasználását." Na most akkor hogy van ez?

Mindegy is, hisz a lényeg: "A szellemi fertőzés gócpontjai mindig a nagyvárosok." Úgy van! NER-falvak kellenek ide, ahol a magyar nemzeti ébredést szolgálja a szántó-vető, igaz magyar - nem pedig a nagyvárosi zsidó migráncs.

Amikor működni kezd az agymosás, és bőrszív, lakhely vagy beszélt nyelv alapján támadnak meg, akár magyar állampolgárokat magyar állampolgárok, akkor széttárja kezét a hatalom: nem az ő hibája.

Hát dehogynem!

Az érzéketlenítés célja, hogy az "egészséges/beteg nemzetiségi összetétel" annyira általánosság, majd elfogadottá válljon a közbeszédben, hogy később erre hivatkozva nyugodtan lehessen jogot alkotni a jogfosztásról. Persze a nép nevében – a nép igényei szerint.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr7014458934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

max bir ca · http://bircahang.org 2018.12.08. 10:14:34

Szerintem nézz utána a "náci" szó jelentésének...

rallus 2018.12.08. 10:44:00

Már annyiszor hallottuk ezt a nácizós baromságot, hogy minden normális ember immunis lett rá., különösen ha ilyen ószövetségi i gyűlölettel adják elő. Ti meg úgy jártok majd vele, mint a pásztor a "Jön a farkas, jön a farkas" kiáltozással...

Ráérek 2018.12.08. 11:36:55

@balcán maxval bircaman: a ballib oldalon a "náci" az adu-ász kártya.
És azt hiszik, hogy tényleg mindent visz. :-DDD
Közben meg az van, amit az alattad író említ.... Mindenki csak röhög rajta, mert tudják, hogy komolytalan, alaptalan vagdalkozás az érvtelen ballibák részéről.
Csak nehogy valóban jöjjön a farkas.... :-s

Ráérek 2018.12.08. 11:39:30

…… közben meg a ballibsik gyakorolják legnagyobb szorgalommal a hitleri elveket - a gyerekek hajviselete és öltözéke alapján nyomoztatnak a szülők "nácisága" után.... Semmiben sem más, mint a bőrszín, vagy árjaság alapú kirekesztés.
Pfffff…..

0 0 5209
m.origo.hu/nagyvilag/20181206-gyerekek-oltozkodese-alapjan-keresik-a-nacikat.html

boborján20 2018.12.08. 11:51:06

@Ráérek:

az a baj veletek magyar nácik, hogy még ezt is sunyin csináljátok, és ha valaki a pofátokba vágja, akkor sírtok, mint a fürdős kurvák.

boborján20 2018.12.08. 11:55:16

@balcán maxval bircaman:

szerintem húzzál vissza leningrádba! bár lehet, hogy onnan tolod, akkor ne menj sehová, csak ne ugass bele a magyarországi állapotokba!

Ráérek 2018.12.08. 12:02:28

@boborján20: gratulálok, ennyi eszed van, hogy a minimálbéredből vettél egy nácibunkót. :-DDD

boborján20 2018.12.08. 12:05:29

@Ráérek: gratulálok, ennyi eszed van, hogy beszopod a geciék propagandáját:-DDD

Ráérek 2018.12.08. 12:18:29

@boborján20: Nyilván az egész német sajtó a magyar kormány kezében van.... Azért írnak erről az agyrémről mindenhol...
LOL

paraszthajszal 2018.12.08. 12:50:01

Az a plakát mai szemmel vicces, mondjuk az ellenoldali plakátok ugyanilyen viccesek voltak (l. dspace.oszk.hu/handle/123456789/104687 ).

Ami a nácizást illeti (vagy Almafa Anna néniéknél a „faji alapú kormányzást” illeti), ez már kezd igen uncsi lenni.

Ahhoz képest, hogy mondjuk Ukrajnában TÉNYLEG csorbítják a kisebbségek anyanyelvi oktatásának lehetőségeket (és azt is sikerként kell értékelni, hogy ezeket az intézkedéseket egyelőre nem alkalmazzák pestisracok.hu/szakerto-ukrajna-minden-kisebbsege-a-tulelesert-kuzd/ ), szélsőséges csoportok felgyújtják a KMKSZ ungvári székházát, listázzák, fenyegetik a kisebbségeket; nálunk még a „libsi kisebbséget” is hagyják viszonylag szabadon garázdálkodni (mint látható, nem túl hálásak érte).

2018.12.08. 13:26:45

@paraszthajszal:

A szakértő kijelentésén el kellene gondolkodni
"Nem lehet 17. századi nemzetépítési modellekkel a 21. században nemzetet építeni."

Nagyon gyorsan el kellene felejteni az erős nemzetállamok vízióját. Elsősorban Magyarország politikusainak, amennyiben komolyan gondolják a kisebbségben élő magyarok irán érzett felelőséget.

rallus 2018.12.08. 13:42:07

@Ms.Cunnesburry: "Az ukrán államnak kötelessége lett volna megfelelő törvényeket hozni. Nem lehet 17. századi nemzetépítési modellekkel a 21. században nemzetet építeni" - hangsúlyozta a szakértő.
A genderen túli viszonylatban ez azt jelenti, hogy ma már nem lehet, (inkább nem illik..) kiirtással, agyonveréssel, kitelepítéssel homogén, vagy annak látszó nemzetállamot építeni, mint tették ezt barátaink, akik azóta természetesen az amnéziájuk okán erre nem emlékeznek.
Te úgy látod, hogy Kádár és a ballib kormányok uralkodása határon túli magyarok számára az aranykor volt?

neko1967 2018.12.08. 13:51:44

Fidesspatkányok!
Azért nem reagál rátok senki, mertha értetek nem is, de munkából élő hozzátartozóitokért tüntetetünk!

Gandosz 2018.12.08. 13:56:37

Ma már mindenki náci, ez a blog is.

FCUK28 2018.12.08. 14:03:34

""…pont le van szarva, hogy ti mitől rettegtek, mit tartotok antiszemitának, és szerintetek ki és mivel sérti meg a zsidók érzékenységét. Úgyhogy álljatok össze egy laza libasorba, oszt’ sétáljatok el a jó büdös picsába."" ebben mondjuk pont igaza van. minden szavával egyetértek.

boborján20 2018.12.08. 14:17:54

@Gandosz: na bazdmeg, má csak te hiányoztál fityeszzombi!
farhát jó volt, bözsiutalványodnak má a sseggére vertél?

boborján20 2018.12.08. 14:46:25

@FCUK28: "minden szavával egyetértek."

te agyhalott, ha bájer vagy a csúti geci a szádba szar, te avval is egyetértesz má évek óta!

Európai téridő 2018.12.08. 14:56:21

Ashwood elvtárs gyógyszere elgurult.

boborján20 2018.12.08. 14:59:45

@Gandosz: szép volt tőled ez a kámingáut. gondolom má nem bírod, amit a csútigeci és bandája megenged magának.

végre kinyílt a szemed fityeszork.

tudod, jobb később, mint soha:)

morpho 2018.12.08. 15:13:43

"Szerintem nézz utána a "náci" szó jelentésének..."

"Már annyiszor hallottuk ezt a nácizós baromságot, hogy minden normális ember immunis lett rá."

"Mindenki csak röhög rajta, mert tudják, hogy komolytalan, alaptalan vagdalkozás az érvtelen ballibák részéről."

"Ami a nácizást illeti (vagy Almafa Anna néniéknél a „faji alapú kormányzást” illeti), ez már kezd igen uncsi lenni."

"Úgyhogy álljatok össze egy laza libasorba, oszt’ sétáljatok el a jó büdös picsába."" ebben mondjuk pont igaza van. minden szavával egyetértek."

Egyedül a FUCK nevű náci vállalja fel a náciságát, a többiek mind tagadnak és próbálják jelentékteleníteni az ügyet, anélkül, hogy a posztban felhozott példákat akárcsak szőrmentén is érintették volna. Mintha semmi alapja nem lenne az egésznek, mintha nem plakátolták volna tele egy "rajtunk röhögő" zsidó ember arcképével az országot, aztán aláírták, hogy nehogy ő nevessen a végén. Ez teljesen látványosan a magyar társadalomban erősen jelenlévő antiszemitizmusra játszik rá, azt erősíti, miközben papíron "nulla toleranciát" hazudik. Az itt kommentelő oprettnácik meg pont olyan lelkesen tagadják az antiszemitizmust, mint húszas évekbeli elvtársaik, akik nem tartották problémásnak a numerus clausus bevezetését, majd a zsidótörvényekben sem láttak antiszemitizmust, aztán segítettek a német társnáciknak deportálni a magyar zsidókat, a társadalom jelentős része meg enerváltan végignézte a deportálásokat. Aki ezzel bármilyen szinten elkezd szórakozni a 21. században, az bármilyen aljasságra képes. De ti kedves félnáci narancskullancsok legalább vállaljátok fel magatokat és érveljetek, hogy miért nem náci beszéd, amit Boross mond, ami megy a tv2 híradóban, amit kiplakátolnak az utcán! Ne meneküljetek el azzal, hogy ballipsi hazudozás, hanem mondjátok el, hogy miért nem náci veszély az, ami egyébként sárga, hápog és úgy néz ki, mint egy kacsa!?

2018.12.08. 15:37:52

@rallus:

A szocializmus éveiben rejtett asszimiláció zajlott.
Viszont a 1992-98 között teljes pompájában megmutatkozott az erős nemzetállam kisebbségekkel szembeni politikája.
Elsőként az anyanyelvi oktatás leépítését, az alternatív oktatás bevezetését szorgalmazták.
Mert a nemzetállam fogalmai szerint
- Magyarországon magyarul
- Szlovákiában szlovákul
- Romániában románul
- Ukrajnában ukránul tanulhatsz, érvényesülhetsz. / Ezt láthatjuk jelenleg./

Egy szuverén nemzetállam nem tűri el, ha beleszólnak belpolitikájába. Vezetőit nem érdeklik az európai normák és illemszabályok. Egy tollvonással, vagy kormányrendelettel megszüntetheti a magyar iskoláinkat, visszavonhatja eddig megszerzett kisebbségi jogainkat.
A közhangulatot pedig a nacionalista retorika nagyon gyorsan a kisebbségek ellen fordítja. Aztán újra köpködni fognak utánam vagy lekurváznak, ha valahol megszólalok magyarul. Volt már rá példa.

Egy olyan nemzet kormánya, melynek több milliós kisebbségben élő tagja van, a tűzzel játszik, mikor erős nemzeti államok szövetségévé akarja formálni az uniót.
Vagy nem érdekli őket a sorsunk.

paraszthajszal 2018.12.08. 16:28:53

@morpho: „Mintha semmi alapja nem lenne az egésznek, mintha nem plakátolták volna tele egy »rajtunk röhögő« zsidó ember arcképével az országot, aztán aláírták, hogy nehogy ő nevessen a végén.”

Szerepel azon a plakáton, hogy Soros György zsidó? Nem-e inkább az a baj vele, hogy be akarja telepíttetni hozzánk Afrika, Ázsia népeit?

Vagy önmagában a zsidó származása már érinthetetlenné teszi, menlevelet jelent neki mindenre? Ha egy politikai befolyásra törő üzletember zsidó, akkor már nem lehet a terveit, elképzeléseit kritizálni sem?

„Ne meneküljetek el azzal, hogy ballipsi hazudozás, hanem mondjátok el, hogy miért nem náci veszély az, ami egyébként sárga, hápog és úgy néz ki, mint egy kacsa!?”

Tapasztaltál mostanában olyat, ami itt Magyarországon volt a náci megszállást (1944. márc.) követő időkben, hogy kivitték a barátaidat, rokonaidat a Duna-partra, és belelőtték őket a folyóba? Vagy vagyontárgyaikat elkobozták, külföldre deportálták őket?

Te sem?

Magyarországon igen kevesen sírják vissza ezeket az időket; sem én, sem a Fidesz-szavazók túlnyomó többsége nem szeretne ilyesmit.

Bosszant ugyan minket, hogy ti alaptalanul náciztok minket, folyton sivalkodtok és áskálódtok a nemzeti kormány ellen, de bántani nem akarunk titeket.

Sőt, mint láthatod, szabadon fejtheted ki a véleményedet is; bármennyire nem értünk vele egyet.

boborján20 2018.12.08. 16:47:31

@paraszthajszal: "Bosszant ugyan minket, hogy ti alaptalanul náciztok minket, folyton sivalkodtok és áskálódtok a nemzeti kormány ellen, de bántani nem akarunk titeket.

Sőt, mint láthatod, szabadon fejtheted ki a véleményedet is; bármennyire nem értünk vele egyet."

hitler se a kristályéjszakával vagy az ellenzékiek, szakszervezetek likvidálásával kezdte a karrierjét.

ugye faszkalap?

morpho 2018.12.08. 16:50:55

@paraszthajszal: Bár veled nem szoktam szóba állni, de most kivételesen, nem hagyományteremtő jelleggel. Te is egy gyáva féreg vagy, aki nem cáfol semmit!

"Szerepel azon a plakáton, hogy Soros György zsidó?" Igen, aki nem látja rajta, az hülye. Látta is mindenki, nem kellett odaírni! Ha kiplakátolok egy kacsát, azon látszik, hogy madár? Ez a húszas évek propagandája! Te meg ócskán véded náci!

"Tapasztaltál mostanában olyat, ami itt Magyarországon volt a náci megszállást (1944. márc.) követő időkben"

Nem így kezdődött, hanem a numerus clausus-szal 1920-ban. Az volt a 20. század első európai zsidótörvénye. Hitler még sehol nem volt. Na akkor keltettek olyan zsidóellenes propagandát, mint most. Az meg tudjuk, hová vezetett. Te meg úgy csinálsz náci, mintha egyből a deportálásokkal kezdődött volna. Én meg alaptalanul nácizok, miközben most sem bírálod a nyíltan náci megszólalásokat, hanem tolod a klasszik csubakka érvelést, miszerint a plakátra nincs kiírva, hogy zsidó és nem lövik az embereket a Dunába. Köszönjük Emese!

morpho 2018.12.08. 16:56:53

@paraszthajszal: Kis kiegészítés. Amikor Netanjahu Budapestre jött, vajon miért távolították el hirtelen két nap alatt az összes Soros plakátot? Mert nem utal az antiszemitizmusra, ugye azért!? Pedig nem volt ráírva, hogy zsidó!

T.Jani 2018.12.08. 17:07:50

@balcán maxval bircaman:
Igazad van hiszen a Náci a Fajra épít, a Fasiszta a nemzetre.
Mussolini a fasizmus atyja úgy határozta meg a célt, hogy „egy párt, amely teljesen és kizárólagosan kormányoz egy nemzetet”.
Orbán ezt körmönfontabban fogalmazta meg 2009-ben Kötcsén:
„Egy olyan kormányzati rendszert próbálunk felépíteni, amely minimálisra csökkenti a duális erőtér visszaállásának esélyét, és helyette hosszú távon egy nagy centrális erőtérben rendezi el a politikai kérdéseket. Az állandó harc helyett az állandó kormányzás politikáját folytassuk.”

paraszthajszal 2018.12.08. 17:33:40

@boborján20: „hitler se a kristályéjszakával vagy az ellenzékiek, szakszervezetek likvidálásával kezdte a karrierjét.

ugye faszkalap?”

Attól függ, honnan számítod a politikai karrierjének a kezdetét; a Német Munkapártba való belépéstől (amikor még a kutya se ismerte) vagy a müncheni sörpuccstól; de hogy jön ez ide, és mi köze van a témához?

Pláne hogy jön ide a kristályéjszaka? Hallottál te olyasmiről, hogy valaki mostanában zsinagógát gyújtott fel vagy zsidó üzletek ablakait verték volna be? Én nem tudok ilyesmiről.

@morpho: „Látta is mindenki, nem kellett odaírni!”

Nem az a lényeg, hogy felismerhető-e, hogy zsidó, hanem az, hogy a zsidósága miatt támadják-e (mint a zsidókat a náci időkben); vagy csak a piszkos üzelmei, őrült társadalompolitikai elképzelései, tervei miatt támadnak egy politikailag aktív milliárdost?

Összehasonlításul – ilyen egy náci plakát: mobile.twitter.com/MetodijaKoloski/status/279248156988940288/photo/1

„Nem így kezdődött, hanem a numerus clausus-szal 1920-ban”

Aha, és korlátozta valaki mostanában a zsidók által megpályázható egyetemi állami ösztöndíjak számát? Vagy csak simán zöldségeket beszélsz már megint?

morpho 2018.12.08. 17:42:13

@T.Jani: Nem olyan körmönfont ám ez! Szerintem világos beszéd. Többpártrendszer helyett egypártrendszert csinálunk, hogy ne kelljen politikai ellenfelekkel és másként gondolkodókkal megküzdeni a hatalomért, amit akár így el is veszíthetünk, ezért visszaállítjuk az egypárti államot, akitől mindenki függ majd és mi uralkodunk a végtelenségig. Ezt mondta és ezt is csinálja. Miközben a társadalom fele vagy nem vette még mindig észre, hogy mit művel, vagy észrevette, de nem tesz ellene semmit. 20 évig tartott a Kádárrendszer utáni kis magyar demokrácia. Aztán jött a NER. Viszont annyit még megemlítenék, hogy a Kádár rendszer is véget ért már rég. Egyszer minden rémálom véget ér.

morpho 2018.12.08. 17:45:31

@paraszthajszal: Mellébeszélsz! 1920-ban ugyanezt írták az újságok: Ezek zöldségek! Szó szerint! Aztán mi lett belőle. Most se magyarázol meg semmit, csak terelsz. Engem meg nem érdekelsz, mert a nácikat megvetem! Maradjunk ennyiben

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.08. 17:46:15

@paraszthajszal: "Pláne hogy jön ide a kristályéjszaka? Hallottál te olyasmiről, hogy valaki mostanában zsinagógát gyújtott fel vagy zsidó üzletek ablakait verték volna be? Én nem tudok ilyesmiről."

Te semmiről nem tudsz. Könyvégetésről sem. Egy egyetem elüldözése az országból, felér egy könyvégetéssel.

A szólásszabadság megvonása a társadalomtól? Olyat se tudsz, fideSSfasszopó? A valódi hírek a társadalom feléhez el se jutnak. Mikor jelent meg Hadházy aláírásgyűjtéséről hír a közmédiában, te patkány?

paraszthajszal 2018.12.08. 18:06:12

@morpho: „Engem meg nem érdekelsz, mert a nácikat megvetem! Maradjunk ennyiben”

Helyes, én ugyanis az alaptalanul nácizó, folyton ajvékoló, hisztériás lyppshyket vetem meg. Mindenesetre, ha itt náci idők lennének, akkor te már aligha lennél életben.

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: „Te semmiről nem tudsz. Könyvégetésről sem.”

Könyvégetésről sem tudok, valóban. Mert könyveket senki sem égetett, a Fidesz sem. A magyar jogszabályokat viszont be kell tartania a Magyarországon működő magánegyetemeknek is. Ahogy más országokban is az ottani jogszabályokat.

„A szólásszabadság megvonása a társadalomtól? Olyat se tudsz, fideSSfasszopó?”

Nem, ilyesmiről sem tudok.

Te is itt lökheted a hülyeségeidet, nem korlátoz benne senki.

Az hogy Hadhàzy vagy a többi faxfej senkit nem érdeklő publicity stuntjáról nem számol be a közmédia, azért van, mert nincs hírértéke. Ez nem a szólás-, hanem a szerkesztési szabadság kérdése, amellyel a közmédia munkatársai is rendelkeznek (adott, törvény szabta kereteken belül).

Hadházy maga, te, a ballibbant sajtó vagy a facebookos ismerősei szabadon beszámolhattok róla minden elvbatátotoknak. Hogy nem vagytok elegen ahhoz, hogy az aláírásgyűlés eredményes legyen, az pech, de nem a szólásszabadság halála.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2018.12.08. 18:09:39

Kedves és kedvetlen bérkommentelő nácikok. :-) Miért lett London a 2. legnagyobb "magyar" város? Biztosan azért, mert a nyelvi nehézségek ellenére élhetőbb hely mint pl. kishazánk. :-( Ehhez az élhetetlenséghez a bérkommerek is hozzájárulnak, hiába tudom hogy csak a munkájukat végzik. :-( Ja. Meg: "parancsra tettem". :-( Érik a pofon. Mint a mai tüntin.

Túlórázzon az anyátok!
Tele van már a gatyátok? :-)

Angolul a macska az cat. Kiejtve ket. :-) Ennyi segítséggel érthetőbb? linkelt blődlim. :-) Jól értettem? :-)

towardingheadlight.tumblr.com/post/180851963935/ohhhbmeg-m%C3%A1r-nope-akkor-joejt-k%C3%B6sz%C3%B6nj%C3%BCk

morpho 2018.12.08. 18:14:20

@paraszthajszal: " én ugyanis az alaptalanul nácizó, folyton ajvékoló, hisztériás lyppshyket vetem meg. Mindenesetre, ha itt náci idők lennének, akkor te már aligha lennél életben"

Ez egy echte náci mondat! Ilyet csak náci ír le! Jól döntöttem veled kapcsolatban. Te nem létezel.

Sir Bates dö Hól 2018.12.08. 18:25:35

@paraszthajszal: "Bosszant ugyan minket, hogy ti alaptalanul náciztok minket, folyton sivalkodtok és áskálódtok a nemzeti kormány ellen, de bántani nem akarunk titeket."

mi ez a királyi többes? ki a tök vagy te? ezért ner-cseléd a jelződ...

rallus 2018.12.08. 18:37:11

@morpho: ..... tervezték és alapították meg a pénzügyi tranzakciók fedezésére, az amerikai tőkebevonás zavartalan lebonyolítására - Hjalmar Schacht birodalmi bankelnök és Owen Young (General Electric) ötlete nyomán - 1930-ben a bázeli Nemzetközi Fizetések Bankját (Bank for International Settlements: BIS).

A BIS legnagyobb részvénypakettje a Bank of Englandé volt, amelynek főrészvényese a Rotschild ház, a brit szabadkőműves Round Table csoportok pénzügyeinek ellenőrzője a mai napig. ( További tulajdonosok a BIS-ben: a Morgan érdekeltséghez tartozó First National Bank of New York, a német Reichsbank, valamint Nagy-Britannia, Belgium, Olaszország és Franciaország központi bankjai.)

Ezek nélkül a nácizmus egy gyenge közepes szekta maradt volna!

Látsz jelenleg valami hasonló tőkeátcsoportosítást? Most nem Soros úrra gondolok, bár ha valaki tudja, hogy mit jelent a" Pecunia non olet!" hát ő igen....

paraszthajszal 2018.12.08. 18:37:42

@rdos: „Miért lett London a 2. legnagyobb »magyar« város?”

Miért, az lett? Amikor legutóbbi hivatalos statisztika készült erről, abból az derült ki, hogy a korábban hallott számok erősen túlzóak voltak, közel sem élt annyi magyar Londonban, mint Debrecenben: 888.hu/article-akkor-most-hany-magyar-el-londonban

Azóta vannak új hivatalos statisztikák is, vagy ezek is csak a „londoni magyar közösség” és a 444 ex-has számai?

„Biztosan azért, mert a nyelvi nehézségek ellenére élhetőbb hely mint pl. kishazánk.”

Vagy egyszerűen csak azért, mert magasabb az elérhető bér; ahogy az összes KKE-náció ezért van ott jelen nagy számban. www.ceemr.uw.edu.pl/articles/diverse-fragile-and-fragmented-new-map-european-migration (Mellesleg a kinti magyarok életszínvonala ettől még nem feltétlenül lesz magasabb, mert a lakhatás, rezsi, megélhetés sem olcsó; de tény, hogy aki mosogató-karriert szeretne, az jobban teszi, ha ott mosogat.)

„Érik a pofon. Mint a mai tüntin.”

Hát ha odamentek a Kossuth térre verekedni a rendőrökkel, akkor nem kizárt, hogy kaptok néhányat; de magatoknak kerestétek a bajt.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2018.12.08. 18:38:46

@Ms.Cunnesburry: "Vagy nem érdekli őket a sorsunk. " Tartok tőle ez utóbbi. :-(

Ilyen egy nem nemzeti nemzethy moszkoVitya. :-(

Jó előre boldog karácsonyt kívánok Eszti. :-)

nemoshirt.com/product/want-christmas-new-prime-minister-sweater/

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2018.12.08. 18:46:31

@paraszthajszal: híján igazad van, de a tényeken, létszám adatokon nem vitázok. :-) Bocsika, de nicked nem tudom kihagyni, elismerve nem szép dolog névvel "szójátszani". :-)

Szájkarate? A cuki pofit - pofont nem a tüntetőktől fogja kapni túl kedves vezetőnk. :-) Uncsi már a hazai pálya 2/3-os vagy III/3-as bolseVikinek. :-) Meg lesz az eredménye, nem sokkal a trampli levadászása után. :-) Nem kellett volna a nagyok játszmáiba keverednie nekije. :-)

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2018.12.08. 18:48:36

@Gábris szomszéd: :-) Ugyan fél éviről hallottam, nem negyed éviről, de vagy rosszul hallottam, vagy ez még a béta verzió volt. :-)

paraszthajszal 2018.12.08. 19:07:57

@rdos: „A cuki pofit - pofont nem a tüntetőktől fogja kapni túl kedves vezetőnk”

Hát a tüntetők jól is teszik, ha nem akarnak Orbánnak vagy a rendőröknek pofont osztani, mert könnyen kiderülhet, hogy ehhez azért nagyon kevesen vannak.

„Uncsi már a hazai pálya 2/3-os vagy III/3-as bolseVikinek. :-) Meg lesz az eredménye, nem sokkal a trampli levadászása után. :-)”

???

Te annak örülnél, ha egy clintonista CIA-vezetés levadászná vagy megpuccsoltatná a magyar miniszterelnököt?

Nem kéne esetleg hiteles programmal, arcokkal kiállni, és akkor esetleg a választásokon is tudnátok nyerni?

Mert ilyen Fegyőr András, El Qró Ferkó és Juhász Petya szintű figurákkal, „buktassuk meg Orbánt és minden szuper lesz” programmal a bejutási küszöb is nagyon magasnak tűnhet; Orbántól függetlenül is.

rallus 2018.12.08. 19:08:45

@Ms.Cunnesburry: Ha találkozol Kovács Laci bácsival, adjál neki egy puszit, amiért olyan frappánsan kifejezte közös álláspontotokat: "Merjünk kicsik lenni!"
Ez a világ legjobb diplomáciai ötlete és sokat köszönhettek neki a külföldre szakadt magyarok, amikor ez határozta meg a külpolitikánkat!

6.Lenin 2018.12.08. 19:13:45

@morpho:

" Egyszer minden rémálom véget ér. "

Párizs újra lángokban. Igen 1x minden rémálom véget ér, a tiétek pont most kezd. Merkel mama fogatlan vén hölgy.

boborján20 2018.12.08. 19:29:39

@rallus: Ha találkozol szargyártóevtárssal , adjál neki egy puszit, amiért olyan frappánsan kifejezte közös álláspontotokat: "Merjünk a világ legnagyobb fasza lenni!"

Behaton 2018.12.08. 20:01:33

@paraszthajszal:

"Nem kéne esetleg hiteles programmal, arcokkal kiállni, és akkor esetleg a választásokon is tudnátok nyerni?"

Az LMP végre "döntött", és támogatja Puzsér Róbert főpolgármesteri jelölését. Én mint náci ezt támogatom. Alig várom, hogy Budapestet egy ilyen hiteles ellenzéki arc vezesse. Jól fogunk szórakozni.
:)

Behaton 2018.12.08. 20:03:11

@boborján20:
Taga, mi ez a balfasz nick? Boborján20? Megint kibasztak? Innen is?

Rohadt nácik!!

:)

paraszthajszal 2018.12.08. 20:05:36

@boborján20: Ez egy elég gyengusz lejáratási kísérlet, lyppshykém.

Bárki rákereshet az interneten, Szíjjártó Péter külügyminiszter úr ilyet soha nem mondott. Ellenben volt olyan nyilatkozata, amit Kovács Laci bácsi megnyilatkozásaival szembeállíhatunk: „Nem hagyjuk magukra az Erdélyben és Kárpátalján élő magyarokat, a végsőkig elmegyünk az őket érintő konfliktusokban” (MTI)

Bizony lyppshykém, ilyesmit a ballibbant külügyérektől nem hallottál csoda; nem is csoda, hogy a határon túli magyarok körében mérhetetlenül alacsony a libbantak támogatottsága; a beszariság és a határon túli magyarság érdekeinek semmibe vételének árát még sokáig fizethetitek majd az országgyűlési választásokon!

2018.12.08. 20:06:45

@rallus:

Úgy látom, sikerül az összes általam írt tényt kikerülve beleszőnöd az mszp-t.
Grat!

Orbán jól képen törölte azokat a szlovákiai magyarokat, akik a kettős állampolgárság felvételével elvesztítették a szlovák álampolgárságukat. Az első pozsonyi látogatása után megkérdezték tőle, sikerült-e Ficot rábírni az elveszített állampolgárság visszaadására, csak annyit válaszolt: Arról beszélgettünk, ami összeköt, s nem arról, ami elválaszt minket.
Vagyis még szóba sem hozta az ügyet.

Kíváncsi lennék, hogy a legutóbbi csehországi látogatása alkalmával, mikor oly kecsesen hajolt meg Zeman előtt, s pózolt Babissal a prágai vár udvarán, vajon egy fél mondatban megemlítette-e a Benes -dekrétumok visszavonását?
Mert illett volna, ha már a magyar kormány szakrális küldetésének tekinti az összmagyarság sorsát.

Ezektől a produkcióktól válik számomra hiteltelenné a Merjünk nagyok lenni, a Nemzetről, a Magyarságról szóló összes szlogen.
Nem a Kossuth rádióban kell melldöngetve frázisokat puffogtatni, hanem dolgozni, tárgyalni, eredményeket felmutatni, ha már valaki ott ül a legpuhább bársonyszékben.

Azt írod, én a merjünk kicsik lenni hitét vallom.
Tudod, egyik magyar kormány eszmerendszerével sem azonosultam soha, így a magyarországi külpolitika irányváltásai sem okoztak gondot számomra.

paraszthajszal 2018.12.08. 20:08:03

@paraszthajszal: *ilyesmit a ballibbant külügyérektől nem hallottál soha

2018.12.08. 20:13:38

@paraszthajszal:

Csak szólok, hogy azok a határon túli magyarok szavaztak, akiknek érdeke /állampolgárság vagy egyéb javak/ a jelenlegi kurzus hatalomban tartása. A többiek fel sem veszik, így nem is szavaznak.
Eléggé megalázó, amikor a külföldön élő magyarországi lakhellyel rendelkező állampolgárokkal szemben a határon túliak levélben küldhetik el voksukat.
Ezt az érzést még a kifelé öntött forintok milliárdjai sem enyhítik.

boborján20 2018.12.08. 20:14:57

@Behaton: haver, nem ugrottok be, me majd egy éve várlak:)

Gandosz 2018.12.08. 20:15:20

@morpho: "Nem így kezdődött, hanem a numerus clausus-szal 1920-ban. Az volt a 20. század első európai zsidótörvénye."

A numerus clausust a mai baloldali progresszíveknek lelkesen üdvözölni kellene. Sajnos a törvényt soha nem tartották be, 1928-ban el is törölték.

boborján20 2018.12.08. 20:17:16

@Behaton: haver, nem ugrottok be, me közel egy éve várlak:)

2018.12.08. 20:17:24

@rdos:

Kösz.:)))

Ez a projekt a galambszaros urnára leadott voksokról szól.

Behaton 2018.12.08. 20:19:45

@boborján20:

Talán majd az új évben!
:)
Azért rendes tőled, hogy vártál minket.
:)

boborján20 2018.12.08. 20:20:10

@Gandosz: "A numerus clausust a mai baloldali progresszíveknek lelkesen üdvözölni kellene. Sajnos a törvényt soha nem tartották be, 1928-ban el is törölték."

bánod mi? de nem törölték el, ezé nap mint nap leszopod örömödben magad, hogy 500000 ezer magyar honfitársunkat elégették a fajtársaid.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.08. 20:21:09

@Gandosz: "a törvényt soha nem tartották be"

A fideSSfasszopók párhuzamos féknyúz univerzumában? Ott lehet, azt nem ismerem.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.08. 20:21:43

@Gandosz: "a törvényt soha nem tartották be"

A fideSSfasszopók párhuzamos féknyúz univerzumában? Ott lehet, azt nem ismerem.

Gábris szomszéd 2018.12.08. 20:22:23

@paraszthajszal: Tehát frizura elvtárs idehaza pirosfehérzöld jelmezben eljátssza a nagyonnemzethyt, aki "nem hagyja magára" a külhoni magyarokat, aztán amikor a német multiknál parolázik akkor épp leszarja az itthoni magyarokat.

Szijjártó elismerte: a német multik kedvére akar tenni a kormány a magyarok túlóráztatásával

alfahir.hu/2018/11/26/szijjarto_peter_nemetorszag_multik_tulora

boborján20 2018.12.08. 20:23:07

@Behaton: ami késik nem múlik. mi retek?:)

Gandosz 2018.12.08. 20:23:43

@boborján20: Nem vagyok árja, senkit nem égettek el fajtársaim.
Ellenben az 1920-as numerus clausust, amely a kontraszelekció elleni felvilágosult jogszabály volt, közismert, hogy soha nem tartották be.

boborján20 2018.12.08. 20:24:03

@Gandosz: egy fityeszes szar vagy. egy kibaszott hasmenés!

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2018.12.08. 20:25:15

@paraszthajszal: Arany "barátom". MoszkoVityádat pont azok képezték ki politikusnak, akik ellen most (putyinpistaölebként) csahol. :-( Ha fel tudták emelni (a felcsúti alvégről), akkor ejteni is tudják. Akár az alvég alá is.

Ha akarják.

Amúgy mitől magyar a mini szterelnök? Mert magyar az állampolgársága? Ettől még a magyarokat irtja ezerrel. Újabban évi 4oo túlóra a cél, de lesz az 8oo is. :-( Árpád magyarjai (ha egyáltalán magyarok voltak, de ezt hagyjuk) beérték a tizeddel. István a király meg már 2 tizedet kért. Ezeknek a maiaknak meg 7 tized kell. :-(

2018.12.08. 20:26:09

@Gandosz:

Ne gyalázkodj, cáfold meg bármelyik állításom, ha tudod! :D

atomic power 1986DucaDuca 2018.12.08. 20:27:16

Aki a magyar kormány jelenlegi politikáját a nácizmussal azonosítja, annak fogalma sincs a nemzeti szocializmusról!
A nemzeti szocializmus főbb ideológiai irányzatai nem tapinthatók ki a magyar kormány politikájában.
1. Nem meghirdetett ideológia a nemzeti felsőbbrendűség és más nemzetek megsemmisítése, mint annak idején a náciknál.
2. Nincs intézményesített, törvényesített rasszizmus /szociáldarwinizmus/. Nincs olyan kisebbség az országban, akiket bűnbaknak kiáltanának ki, mint annak idején a zsidókat a nácik.
3. Nincs eugenetika és fajelmélet
3. Ebből következik, hogy nincs vallási – és etnikai alapú antiszemitizmus.
4. Nincs élettérelmélet
5. S nincs mindezeket az ideológiákat összefoglaló magyar „Mein Kampf”

Ehelyett van egy európai uniós tagság, amely parlamentjének - minden vita ellenére - legnagyobb és legbefolyásosabb frakciójának tagja a magyar kormánypárt.

morpho 2018.12.08. 20:27:46

@Gandosz:
"A magyar numerus clausus-törvény (1920. évi XXV. törvénycikk) a Horthy-korszak egyik korai jogszabálya, a legnagyobb presztízsű (orvosi, jogi, műegyetemi, közgazdasági, tudományegyetemi) egyetemi karokon 1920-ra kialakult különösen magas (jellemzően 30% feletti) zsidó hallgatói arányokat kívánta országon belüli számarányuknak megfelelő mértékre korlátozni. A törvény hatására a következő nyolc évben a zsidó származású hallgatók aránya 36%-ról 8%-ra csökkent. A Népszövetség és nemzetközi zsidó szervezetek kezdettől folyamatos nyomást gyakoroltak a Bethlen-kormányra a törvény eltörlése érdekében, mely végül 1928-ban törölte a törvény zsidóság számára korlátozást jelentő, nemzetiségekre vonatkozó kitételét. A következő években előbb 12%-ra emelkedett, majd ismét csökkent (1936–37-re 7,4% alá került) az izraelita vallású hallgatók aránya, mert a módosítás ellenére a zsidó hallgatók szűrése a felvételik gyakorlatában az egyetemek vezetésének beállítottságától függően sok helyütt továbbélt.
A jelenkori történetírás a numerus clausus-törvényt a későbbi zsidótörvények előzményének tekinti. Kiemelve, hogy az 1920-as törvény a keresztény hitre tért zsidókat nem kereszténynek, hanem zsidónak tekinti akkor is, ha papírjaikon keresztény vallás szerepel. Schmidt Mária fogalmazása szerint: „Ez a törvény elsőnek ütött rést a magyar zsidóság feltétel nélküli jogegyenlőségének és emancipációjának elvén.” (wikipédia)

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2018.12.08. 20:28:41

@paraszthajszal: Na. Erre adott válaszomat blogmotor benyelte. Újra nem gépelem. Annyit nem ér.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2018.12.08. 20:31:26

@Ms.Cunnesburry: Szivesen. :-) Örülök hogy újra "látlak". A galambszahos uhnát ugyan nem értettem, de átálltam uhizálósba. :-) Haccsolni pedig nem is tudok. :-)

boborján20 2018.12.08. 20:34:24

@Gandosz: "Ellenben az 1920-as numerus clausust, amely a kontraszelekció elleni felvilágosult jogszabály volt,"

az anyád lett volna annyira felvilágosult, hogy kivakartat magából téged, te fityeszes kelés, te orbánc!

morpho 2018.12.08. 20:34:28

@atomic power 1986DucaDuca: Hát ha figyelmesen olvasom a pontjaidat, akkor sajnos nincs igazad. Nem megfeleltethető egy az egyben, de ezt nem is állítottam. Viszont hogy nem lenne nemzeti felsőbbrendűség, meg hogy nincs intézményesített rasszizmus, abban már nem mernék ilyen nyíltan nemleges választ adni. A fajelmélet is erősen véleményes. Kásler doktor tudományos alapvetéseket kérdőjelez meg. Ez az egész egyenlőre pont az EU tagság miatt nem szabadul jobban el!

Gandosz 2018.12.08. 20:35:32

@Ms.Cunnesburry: Neked nincsenek állításaid. Beteges hungarofób gyűlölködő vagy.

Gandosz 2018.12.08. 20:36:56

@morpho: Köszönöm, hogy igazoltál.

morpho 2018.12.08. 20:39:43

@Gandosz: Ezzel az állításaid ellenkezőjét igazoltam. De ezt te is tudod buta náci! Így működik a fideszes fakenews gyár. Ha hazugságon kapnak akkor is igazad van. Bravó!

boborján20 2018.12.08. 20:40:10

@Gandosz: neked nincsenek állításaid. egy beteges náci fasz vagy!

Gandosz 2018.12.08. 20:56:44

@morpho: Nem, magadat cáfoltad. Idézem a közismerten elfogult (egyirányban értékelő, kommentelő, ferdítő) wikipédia idézeted:
"A törvény hatására a következő nyolc évben a zsidó származású hallgatók aránya 36%-ról 8%-ra csökkent."

Tehát 8 év nem volt elég arra, hogy érvényesítsék a törvény előírásait, és 5%-os legyen a zsidók (nem zsidó származásúak, mert az megfoghatatlan) aránya. Ami megfelel a lakosságon belüli számarányuknak, vagyis semmi korlátozást nem jelentett.

atomic power 1986DucaDuca 2018.12.08. 20:56:50

@morpho:

"Viszont hogy nem lenne nemzeti felsőbbrendűség, meg hogy nincs intézményesített rasszizmus, abban már nem mernék ilyen nyíltan nemleges választ adni. A fajelmélet is erősen véleményes."

Ha bizonytalanok vagyunk valamiben, akkor ezt úgy tudjuk feloldani, hogy konkrétumokat nevezünk meg. Ha nincs konkrétum, akkor nincs az állításnak alapja.

"Kásler doktor tudományos alapvetéseket kérdőjelez meg. Ez az egész egyenlőre pont az EU tagság miatt nem szabadul jobban el!"

Tudományos kérdések megkérdőjelezésének csak akkor van köze a nácizmushoz, ha az érinti a nemzeti szocializmus történelmi tapasztalatokon felállított alapvető kritériumait.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2018.12.08. 21:10:22

Ahogy nézem a bérkommerek ugyanazt kapták jutalmul, amit a magyar állampolgár dolgozók büntiből. Évi 4oo óra túlórát. :-) Ha sejtésem helyes, akkor holnap nyugi van, féknyjúzgyár vasárnapra bezár. :-)

boborján20 2018.12.08. 21:13:05

@Gandosz: egy beteges náci fasz vagy! és büszke is vagy rá!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.08. 21:15:53

@Gandosz: "az 1920-as numerus clausust, amely a kontraszelekció elleni felvilágosult jogszabály volt"

Mi van nácikám? A geci gazdád gyűlöletre uszítása fölbátorított? Ácsolod már a gázkamrákat?

Secnir 2018.12.08. 21:16:05

szép cikk, hibátlan, egy pontot kivéve: a tv2 mióta vezető csatorna az éterben?

rallus 2018.12.08. 21:17:34

A numerus clausus sem riasztotta el a környező országok zsidóságát attól, hogy Magyarországra meneküljenek a rapid megoldásokat alkalmazó honfitársaik elől. Így aztán ott alig antiszemitáznak a túlélők és utódaik , mert nagyon kevesen maradtak. Mi ilyen szempontból szerencsésnek mondhatjuk magunkat...

boborján20 2018.12.08. 21:19:34

@Secnir: a szarva köszt a fityeszfaszát kaptad el pubi!

neked csak ennyi problémád van a geci rendszerével????!!!

boborján20 2018.12.08. 21:23:41

@rallus: mi van náci, felbüfögtél valami barnát, és felriadtál?

paraszthajszal 2018.12.08. 21:25:44

@rdos: „Ha sejtésem helyes, akkor holnap nyugi van, féknyjúzgyár vasárnapra bezár. :-)”

Az a te döntésed, hogy holnap szünetelteted-e a kommentelést vagy vasárnapi műszakban is dolgozol.

„ugyanazt kapták jutalmul, amit a magyar állampolgár dolgozók büntiből. Évi 4oo óra túlórát”

Na látod, ez a féknyúz.

mindenszo.hu/mindenki-nyugodjon-le-a-pba-irasbeli-megallapodas-kell-az-onkent-vallalt-tulmunkahoz/

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2018.12.08. 21:28:40

Pontosan idézni nem tudom. Ma láttam valahol az interneten. A fütyisz hívek agyában két enzim? hatóanyag? van. Az egyik gátol, a másik serkent.

A gátló a gondolkodást gátolja. :-( A serkentő, a gondolkodást gátló enzimet - anyagot serkenti. :-)

Serkentéses dakota közmondást kívánok minden kedves és kedvetlen fityisz-zsoldosnak. :-)

Gandosz 2018.12.08. 21:30:05

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: gázkamrákat legfeljebb Soros zsoldosai eszkábálnak

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2018.12.08. 21:31:33

@paraszthajszal: Arany "barátom"! Én itten nem dolgozom, hanem csak beszélgetek. :-) Ha éppen kedvem van. Ha éppen időm van. :-) Szoliban te vagy. :-( Sajnállak, de kamion. :-)

morpho 2018.12.08. 21:33:08

@Gandosz: Azt írtad náci, hogy a numerus clausust nem tartották be! Ehhez képest még akkor is alkalmazták, amikor már a törvényt eltörölték. Tehát hazudtál! Arra hivatkozni, hogy 36%-ról "csak" 8%-ra sikerült levinni, pedig 5 lett volna a kívánatos, egészen köpedelem náci duma! Mert százalékra meg lehet mondani, hogy melyik fiatal tehetséges mi? Undorodom tőled! Az ilyen náci tetvek veszejtik el Magyarországot!

morpho 2018.12.08. 21:37:29

@atomic power 1986DucaDuca: Nem bizonytalan vagyok, hanem nem igazán akarom elhinni, hogy tényleg az történik, amit látok. Ha te nem látod, lelked rajtra. Volt aki Hitlert még akkor is támogatta, amikor már az összes családtagja meghalt és az oroszok a führer berlini bunkerét rohamozták. Mindig voltak hülyék.

boborján20 2018.12.08. 21:38:20

@Gandosz: azt kívánom neked és a kedves családodnak, ami szerinted meg sem történt.

"gázkamrákat legfeljebb Soros zsoldosai eszkábálnak"

Secnir 2018.12.08. 21:38:53

@boborján20:
nem, nekem sokkal több problémám van vele, és a jelen poszt egyet emel ki, amit jól lát. a többi miatt nem fogok ez alatt háborogni...

Gandosz 2018.12.08. 21:39:16

@rallus: Így van, 1942-re Tisoék az utolsó szálig likvidálták a felvidéki zsidókat, a románok szintén.

Gandosz 2018.12.08. 21:45:31

@morpho: A számok cáfoltak téged, erre elkezdesz rágalmazni.

"Mert százalékra meg lehet mondani, hogy melyik fiatal tehetséges mi?" Ilyenről szó sem volt, hogy meg lehetne mondani; a nagy számok törvénye alapján ha egy sokaságot alsokaságokra osztasz, azonos arányok alakulnak ki, tehát az 5%-is zsidó arány, amit nem értek el, reális cél volt.

Gandosz 2018.12.08. 21:56:55

@boborján20:

Neméppen, mert a hosszúnicknevűnek a gázkamrás megjegyzése a jelenre vonatkozott. Napjainkban nincsenek gázkamrák, tehát a Soros-zsoldosok ugyanúgy nem ácsolnak manapság gázkamrákat, mint mondjuk a mongolok.

boborján20 2018.12.08. 21:58:23

@Gandosz: azt kívánom neked és a kedves családodnak, ami szerinted meg sem történt.

"gázkamrákat legfeljebb Soros zsoldosai eszkábálnak"

neko1967 2018.12.08. 22:00:48

@paraszthajszal:
Te fidesspatkány nagyonhülye! Látszik, hogy életedben nem dolgoztál!

Mondjuk egy vidéki kisvárosban azt mondja a kevés munkaadó egyike az alkalmazottnak, hogy "aláírod, hogy önként vállalod a túlórát, vagy ki vagy rúgva", akkor teszerinted mi fog történni? Lehet, hogy meglep, de sokszor mennek betegen dolgozni az emberek, mert féltik az állásukat!

rallus 2018.12.08. 22:05:45

@neko1967: Nem figyelsz! Komjáthi Imre, Ujhelyi, Tóth és még sokan mások meg fogják védeni őket, ahogy 2010 előtt is megtették ugyanezt! És nem lesz gázáremelés!

paraszthajszal 2018.12.08. 22:07:54

@neko1967:

Ez is ott van a linkelt cikkben: „A bizottság kormánypárti tagjai által kezdeményezett módosítással azt is beírnák a munka törvénykönyvébe, hogy a megállapodás munkavállaló általi felmondása nem szolgálhat a munkaviszony munkáltató általi felmondásának alapjául.”

Hogy adott esetben kirúghatják mondvacsinált indokkal is? Persze, ahogy eddig is volt, lehetett ilyen.

Viszont a munkaügyi perekben a bíróságok eddig is többnyire inkább a munkavállalóknak kedvező ítéleteket hoztak, talán kissé túlzottan is magas arányban, szóval ez sem fekete-fehér.

neko1967 2018.12.08. 22:10:48

@rallus:
Mi van fidesspatkány? Ez még a szokásosnál is idiótább hozzászólás/

Gandosz 2018.12.08. 22:13:04

@boborján20: Soros szimpatizál a népirtó rezsimekkel, Pol Pot Kambodzsája áll legközelebb Soros céljaihoz, a jelen társadalmak közül pedig Észak-Korea.

neko1967 2018.12.08. 22:16:31

@paraszthajszal:
Fidesspatkány! Forduljon a bírósághoz? Évekig tarthat, míg jogerős ítéletet hoznak, de addig még élnie kell valamiből, fizetnie kell az ügyvédet, stb....

Személyesen ismerek olyan munkaadót, aki megsértődött, amikor a melós átment egy másik munkahelyre jobb fizetésért, és nem fizette ki az utolsó havi munkabérét. Nem érdekelte a bíróság! És ez a tipikus!

boborján20 2018.12.08. 22:18:21

@Gandosz: a geci gazdád, a csúti disznó és te szimpatizáltok a szarfaszú diktátorokkal.

erre te, fityeszzombi ránk akarod tolni, az aberrált lelki világodat!

hogy rohadnál meg szardarab!

atomic power 1986DucaDuca 2018.12.08. 22:26:32

@morpho:

"Nem bizonytalan vagyok, hanem nem igazán akarom elhinni, hogy tényleg az történik, amit látok."

Látsz valamit, amiről tudod, hogy nem feleltethető meg egy az egyben a vízióval, amit igazolni szeretnél. Nem mersz nyíltan határozott véleményt mondani, s alapvető ideológiai kérdések "véleményesek" számodra. Azt gondolod, hogy az EU tagság miatt nem "szabadul el jobban" az általad aposztrofált ideológia és rendszer. De ha ez mind így van, akkor a végső konklúziót sem vonhatod le abban a rendszerkategória minőségben, amit a kiindulási ponton prejudikálsz!

Gábris szomszéd 2018.12.08. 22:27:10

Ezt a viccet még az itteni fideszjobbágyok sem tudják felülmúlni. :)

Polt: Az ügyészség politikamentesen végzi munkáját

index.hu/belfold/2018/12/04/polt_az_ugyeszseg_politikamentesen_vegzi_munkajat/

Gandosz 2018.12.08. 22:29:09

@boborján20: Hiteltelen vagy. Beböfögtél valamit a numerus claususról, aztán kiderült, hogy az nem is úgy volt. Ráadásul te linkelted be a magadat cáfoló adatokat. Most megint böfiztél valamit.

boborján20 2018.12.08. 22:29:13

@Gábris szomszéd: ez fekete humor!

szerintem aki a fityeszmaffiára szavazott, az bassza meg a kurvaanyját.

és még szalonképes voltam:)

boborján20 2018.12.08. 22:30:43

@Gandosz: náci fajtársam, mi nem igaz a numerusclaususról?

meséjj, nyilasházmester!

Gandosz 2018.12.08. 22:36:30

@boborján20: A numerus clausus nem korlátozta a zsidókat, mert számarányuknál megfelelő részarányt írt elő a felsőoktatásban. Ezt soha nem sikerült végrehajtani, a zsidók számaránya lényegesen magasabb volt a felsőoktaásban, mint a lakosságban. Te linkelted be az ezt bizonyító adatokat.
Egyébként nem vagyok nyilas, de te nyilas vagy, azon kívül polpotista és maoista is.

boborján20 2018.12.08. 22:44:17

@Gandosz: "Ezt soha nem sikerült végrehajtani, a zsidók számaránya lényegesen magasabb volt a felsőoktaásban, mint a lakosságban"

azé 1944 ősze egy kicsit megmelegítette a szíved, mi szutyok?!

egyébként, guttman arnoldról hallottál már?

vagy szerinted richter gedeon, hogy végezte fajtárs?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.08. 22:53:21

@boborján20: Ganfasz azt se tudja, miről beszélsz.

Csodálatos Radnóti. Könnybelábad a szemem, ha csak rágondolok.

...nekem szülőhazám itt, e lángoktól ölelt
kis ország, messzeringó gyerekkorom világa.
Belőle nőttem én, mint fatörzsből gyönge ága,
s remélem, testem is majd e földbe süpped el.
Itthon vagyok. S ha néha lábamhoz térdepel
egy-egy bokor, nevét is, virágát is tudom...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.08. 22:58:38

@Gandosz: "nem vagyok nyilas"

Persze, mert echte náci vagy. Undorodom a magadfajta keretlegényektől. A kádárkorban az volt az egyetlen jó, hogy a magadfajtákat fedő alatt tartották.

boborján20 2018.12.08. 22:59:00

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

és tudod mi a durva? hogy gandosz baszta szét radnóti fejét képletesen.

"Halálának pontos körülményei nem teljesen ismertek, de egyes források szerint Marányi Ede honvéd alezredes parancsára, Tálas András hadapródőrmester ötfős kerete 1944. november 4-én vagy november 9-én Abda község határában lőtte le a végsőkig kimerült Radnóti Miklóst, 21 társával együtt.[15] A negyedik Razglednica sorai „Tarkólövés. – Így végzed hát te is…” az ő végzetét is előrevetítették. Az áldozatokat a Győrhöz közeli Abda község határában tömegsírba temették."

és az ilyen szardarab gandoszok köztünk élnek. BROÁF!

morpho 2018.12.08. 23:13:03

Fidesz tájékoztatás! Az a móka az egészben, hogy Orrbán szerint az Index a Fakenews, az Echo tv Bayer Zsocája meg lovagkeresztet érdemel.

comment.blog.hu/2018/12/08/bayer_zsolt_nem_talalt_maganak_eleg_dramai_kepsorokat_a_francia_tuntetesekrol_hat_hazudott_egyet_mag

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.08. 23:18:40

Kilencperces vastaps követte Merkel búcsúbeszédét a CDU tisztújító kongresszusán

444.hu/2018/12/07/kilenc-perces-vastaps-kovette-merkel-bucsubeszedet-a-cdu-tisztujito-kongresszusan

9 perc, az semmi. Én egyfolytában kilenc napig fogok tapsolni, ha a csúti geci elkotródik a hazámból.

morpho 2018.12.08. 23:23:21

@atomic power 1986DucaDuca: "Látsz valamit, amiről tudod, hogy nem feleltethető meg egy az egyben a vízióval, amit igazolni szeretnél" Látok valamit, amit kurvára nem szeretnék látni és nehezen hiszem el, hogy azt látom, amit látok!

"Nem mersz nyíltan határozott véleményt mondani, s alapvető ideológiai kérdések "véleményesek" számodra."
Nem szeretném szélsőségesnek látni Magyarországot és a magyar kormányt, ezért az alapvető ideológiai kérdéseket fel sem merem lassan tenni!

" Azt gondolod, hogy az EU tagság miatt nem "szabadul el jobban" az általad aposztrofált ideológia és rendszer." Nem gondolom, ebben például biztos vagyok. Le is írtam buta narancskullancs.

"De ha ez mind így van, akkor a végső konklúziót sem vonhatod le abban a rendszerkategória minőségben, amit a kiindulási ponton prejudikálsz!"

Amióta megpróbálod a saját gondolataidat a számba adni és rendkívül ócskán félremagyarázni amit leírtam, azóta pontosan tudom, hogy nem prejudikáció a kiindulási pont, hanem fact.

Azt viszont nem értem, hogy neked miért jó, hogy a fideszhez a nácik is csatlakoznak? Most nincs MIÉP, gyengus a jobbik, a szélnácik meg átálltak a fideszhez. Ez tényleg jó így? Én például kurvára nem akarnék olyan pártot támogatni, amit szélsőségesek is támogatnak. Te meg annyira hülye vagy, hogy még a nácikat is bevéded. Két opció van. Vagy te is náci vagy és akkor nincs veled dolgom, vagy nem vszed észre ami zajlik körülötted és akkor elmeroggyant vagy, én meg nem vagyok igazán jó orvos. Ez van.

Gandosz 2018.12.08. 23:33:00

@boborján20: Ennek annyi értelme van, mintha a ma élő összes zsidót felelőssé tennénk a világ első dokumentált holokausztjáért, a kánaánita népek kiirtásáért. Vagy mintha minden ma élő indián felelős lenne Custer ezredes és csapata lemészárlásáért.

boborján20 2018.12.08. 23:42:26

@Gandosz: csak szánni tudlak testvér. kitartás!

a kurvaanyádat!

alöksz róz 2018.12.09. 00:12:45

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "A valódi hírek a társadalom feléhez el se jutnak. Mikor jelent meg Hadházy aláírásgyűjtéséről hír a közmédiában, te patkány?" - má megin hazudsz, komcsi kutya.
a közmédia összes csatornájának összesen nincs 20%-os nézettsége.
ez valahogy kimaradt a számításból :D
innen is látszik, mennyi eszetek van...

alöksz róz 2018.12.09. 00:18:40

@boborján20: mi van nyomi, mégiscsak ilyen szánalmas vagy?
mondtam én :D
kitiltottak oszt nem bírtad ki, hogy ne írj pár napig?

paraszthajszal 2018.12.09. 00:21:09

@alöksz róz: @MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: „Mikor jelent meg Hadházy aláírásgyűjtéséről hír a közmédiában, te patkány?”

Erre a kérdésre amúgy pontosan lehet válaszolni: 2018. október 4-én

„Az MSZP, a Párbeszéd és a Momentum is támogatja a Magyarország európai ügyészséghez való csatlakozásáról szóló aláírásgyűjtést, amelyet Hadházy Ákos független képviselő, volt LMP-társelnök indított – az ellenzéki pártok csütörtöki közös sajtótájékoztatójukon Magyarország korrupciós helyzetével indokolták az összefogást.”
Link, bővebb cikk: www.hirado.hu/belfold/kozelet/cikk/2018/10/04/ellenzeki-osszefogas-az-europai-ugyeszseghez-valo-csatlakozasert

Legalább a google-t tanuld meg használni, lyppsykém.

boborján20 2018.12.09. 00:21:16

@alöksz róz: mi van mocsadék, téged is feldobott a csúti sertéstelep?:)

alöksz róz 2018.12.09. 00:22:32

"a magyar embernek természetes kötelessége, hogy érzelmileg is kötődjön a saját nációjához" - ezzel oszt mi a bajotok?
meg ebben mi a náci?
a világon senki nem lát ebben problémát az internacionalista/kozmopolita szarokon kívül. (bár az usában pl. még ezek se mernek ebben problémát látni.)

boborján20 2018.12.09. 00:23:04

@alöksz róz:" a közmédia összes csatornájának összesen nincs 20%-os nézettsége."

és erre baszunk el 80 csilliárdot évente?

szutyok, szerinted ez rendben van?

ogli dzsí 2018.12.09. 00:27:14

ha komcsibol es nacibol lehet valasztani akkor naci vk

nemteccik kinyalhatod Asswood

boborján20 2018.12.09. 00:28:33

@ogli dzsí: te meg rakd telibe anyádat náci!

alöksz róz 2018.12.09. 00:30:15

@boborján20: tüntikézni voltál?
látod, még ezt is elbasztátok...
a pár fős, eső elmosta kis szarjaitokkal meg a ceu-tüntikékkel teljesen lejárattátok a tüntetés "intézményét", és teljesen elvettétek az emberek kedvét attól is, hogy kimenjenek az utcára véleményt nyilvánítani a valóban fontos kérdésekben. gratulálok.

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2018.12.09. 00:32:09

Szerintem is megbukott a nemzetállam, mint olyan modellje, és ideje lenne leszámolni ezzel, fontosabb lenne az emberi jogokkal törődni a puszta hagyomány helyett. Volt is erre egy javaslat, hogy növeljék a regionalizmust és biztosítsák a szélesebb önkormányzatot. Például ha a szász vidéki nácik nem akarnak arabokat, akkor oda pont ne akarjanak tömegével betelepülni, az megmaradhat amolyan teuton óeurópai rezervátumnak. A szabad városok, meg a rajnavidék, pedig büszkén lehet 90%-ban arab és afrikai. Nem is baj az, ha az iskola több, mint 90%-a nem német. Ha a németeknek ez kell, ám legyen.

Nem kell itt túlreagálni a dolgot, nem valami világháborús fenyegetettségben élünk, szerencsére nem fegyveres honfoglalók jönnek. Ha valakinek az a heppje, hogy szereti a magafajta embereket, élhessen úgy, ha meg másféle embereket szeret, akkor éljen velük. Elvégre liberalizmus van, meg demokrácia. Valakinek az esik jól, ha a gyereke sem a sajátja, hanem Afrikából fogad örökbe. Vagy éppen a felesége is nyitott kapcsolatban él pár helyes bevándorlóval. A lényeg, hogy mindenki tegyen a belátása szerint, amíg nem másokat terhel vele. Majd egy idő után meg lehet nézni ki hogy lett boldogabb, mennyire jó az az élet, amit választott.

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2018.12.09. 00:34:07

@boborján20: "baszunk" te nem, te csak fizetsz érte, ha Magyarországon laksz. De miért lakna valaki egy olyan országban és fizetne adót azoknak, akiket rühell? Ez nagyon buta dolog.

Jakab.gipsz 2018.12.09. 00:39:08

Tetszik nem tetszik, a sátánfajzat Sorosnak és a globalista politikailag korrekt nyitott társadalmának a történelem szemét dombján van a helye, a hazai csicskásainak pedig a verseny szférában van a helyük.

ogli dzsí 2018.12.09. 00:39:14

@Vajk a Vitéz Várjobbágy: "fontosabb lenne az emberi jogokkal törődni a puszta hagyomány helyett."

nincsenek emberi jogok, erdekek vannak

a kozmopolita elit erdeke az olcso cseled

a kozeposztaly erdeke meg a jo megelhetes, de az orabereket a behordott cseledekkel csokkentik majd, a kozbiztonsag meg ott a legrosszabb ahol sok a faji getto

ergo a nemzetallammal a joleti allam is megy a picsaba, de egy alapos etnikai tisztogatas, illletve a jogegyenlosdi helyett kegyesen beengedett oszinten rabszolganak nevezett peregrinus cseledek rendszere megallithatja v. lassithatja a bomlast

alöksz róz 2018.12.09. 00:39:23

@boborján20: nincs. de az biztos, hogy eszed neked sincs egy csepp se, nyomi. azzal kampányoltok évek óta, hogy jaj az emberekhez nem jutnak el a hírek, mer a közmédia meg az újságok fideszesek. oszt az egynek se jutott eszébe, hogy megnézze, hogy a kutya nem nézi nem olvassa azokat. nagyeszűek...

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2018.12.09. 00:40:39

@morpho: "nemzeti felsőbbrendűség" Európában ha valamiféle nemzetek közötti hierarchia-elmélet divatos manapság az nem fehér felsőbbrendűséggel, inkább úgy tűnik az alsóbbrendűséggel foglalkozik, mert nem a fekete országokat népesítik be fehér gyarmatosítók, sokkal inkább fordítva. De ha valakinek az a fontos, hogy amikor kisebbségbe kerül a saját földjén, hogy azt hangsúlyozza, hogy ő sem jobb, mint a betelepülő, hát lelke rajta.

Megjegyzem, szerintem se jobb. Én magam jobban tisztelek egy normális, hazafias konzervatív arabot, mint egy öngyűlölő fehér kozmopolitát, de hát ez van.

2018.12.09. 00:42:45

@Gandosz:

"gerinctelen fos vagy. Neked nincsenek állításaid.
Beteges hungarofób gyűlölködő vagy."

Ezen kívül szado-mazo kutatásokat támogató genderista.

Ej-ej milyen frusztrált lesz valaki, ha a mantrától eltérő véleményt hall.
Nem akarlak még jobban kiborítani, így halkan jegyzem meg. Egyre többen vagyunk, akiket nagyon zavar ez a műmagyarosdi.
Csak rólunk nem olvashatsz a nemzeti sajtóban, minket nem interjúvol a közmédia.
Jelenleg itthon foglalkozunk a hozzád hasonlókkal.
De ha tovább nemzetstratégiáztok, akkor tömegesen felvesszük azt az állampolgárságot és olyan kétharnadot csapunk, hogy sírva mentek a bús p.-ba.
A fene sem akar a horthysta kakastollas csendőrvilág közelében élni. A XXI. században!!!

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2018.12.09. 00:43:11

@ogli dzsí: ha valaki valakit tisztogatni fog az ezen a ponton majd az újeurópaiak lesznek legfeljebb, mert nem egy töketlen, élhetetlen, agymosott, gyengeszívű nép. A marokkói még kiáll a másik marokkóiért, meg is látszik.

ogli dzsí 2018.12.09. 00:50:40

@Vajk a Vitéz Várjobbágy: ez csak propaganda kerdese

a 20as-30as evekben Berlinben volt a legtobb buzibar, szolt az istentelen jazz....

kolomparlole1114 2018.12.09. 03:12:07

"Egyik este épp Berlinben kellett rettegni az iszlám vallásúaktól."

Azoktól minden nap kell rettegni. És nem mert a KISZ titkár bolseViktátor azt mondja, hanem mert azelőtt is így volt. Ha van arab, van terrorizmus, ha nincs arab, nincs terrorizmus. Lehet patikamérlegelni a %-okat, de azt még a vak is látja hogy ilyen Charlie Hebdo, Ariana Grande koncert, teherautós gázolások, késelések, metrórobbantások (London, Madrid) csak és kizárólag az iszlámoknál vannak. És hiába pampognak a libsibolsik hogy "szegények", meg "fiatalok" és egyéb, a cigányoknál már megszokott fddedőnevek, akkor is tudja mindenki hogy iszlám = terrorizmus. Ne magyarázza nekem senki hogy ezek mind agysebészek és dolgozni jöttek, csak a csúnya rasszisták elnyomják őket, ezért csak nemzeti folklóroznak, mert HAZUGSÁG! A cigány is szegény, ki is zsebel a 4es6oson, de akkor se robbantja fel a BKV buszt vagy az iskolát. Csak és kizárólag ezek az arabok. Érdekes hogy 100% az egyezőség, de nincs semmi összefüggés, mi? Hülyéknek lehet hogy nincs, normális emberek hamar összerakják a napnál is világosabb matekot. Egyszerűen a fehér kultúrába nem fér bele a terrorizmus, az arabba meg nemcsak hogy belefér, gyakorlatilag másból se áll. És ne jöjjön nekem senki azzal hogy dehát volt egy IRA meg egy ETA, egyrészt ezek csak voltak valamikor régen, mint az inkvizíció, vagy a keresztre feszítés, másrészt azok csakis azt irtották akikkel bajuk volt, nem az ártatlan civileket mint az arabok.

Szóval:

Iszám = TERRORIZMUS!

Ez tény.

kolomparlole1114 2018.12.09. 03:15:18

"nincs már "egészséges nemzetiségi összetétel" az emlegetett városrészben."

Miért, a Hős utcában van? Vagy az egész Nyócban? Hungarisztán fele cigánygettó, no-go zóna. Be is baszna ha még az arabokat is engednénk itt elszaporodni. Buda bevétele óta tudjuk hogy ezek csak szivárognak mint a kerti csap, aztán ha megtelik velük a hely, jön a mészárlás.

kolomparlole1114 2018.12.09. 03:16:21

"Egészséges nemzetiségi összetétel? Egészséges? Az mégis, milyen?"

Cigány, arab és fidesz mentes.

kolomparlole1114 2018.12.09. 03:20:52

""Magyar nemzeti ébredés"? A nyilasok mind a tíz ujjukat bőszen nyalogatják."

Ez van, amikoir az alternatíva a liberálkommunizmus. Nincs cigánybűnözés? Nem lehet beszélni se róla, Pszt, meg szőnyeg alá söprés, mismásolás? Hát a faszt nincs, de ha kulturáltan nem hagyják beszélni róla az embert, akkor beszél kulturáltalanul. ezt magatoknak (is) köszönhetitek! Azért "is", mert a zsidesznek is pont ugyanannyira, ugyanaz a posztkommunista brigád.

kolomparlole1114 2018.12.09. 03:23:16

"Legitim dolog betegségként utalni más vallásúakra."

Megcsinálták maguknak, hát egyék meg amit főztek! Talán ha nem robbantgatásokkal köszönték volna meg a wilkommenskulturt, akkor az emberek se állatként alsőbbrendű tekintenének rájuk.

kolomparlole1114 2018.12.09. 03:29:40

"Amikor működni kezd az agymosás, és bőrszív, lakhely vagy beszélt nyelv alapján támadnak meg, akár magyar állampolgárokat magyar állampolgárok, akkor széttárja kezét a hatalom: nem az ő hibája.

Hát dehogynem!"

Ez ugyanúgy a ti felelősségetek is, libsibolsik! A cigánybűnözés szőnyeg alá söprésével ti feszítettétek annyira a húrt hogy most már elpattant. Azt hittétek hogy strucc módjára amit nem láttok az nincs. Pedig dehogynem. Max hülyének néz titeket mindneki hogy milyen párhuzamos univerzumban éltek. A cigányok "magyar"ozása, "fiatal"ozása oda vezetett, hogy egyből megy az ember a kurucra megnézni hogy nem cigó volt-e már megint az elkövető. És dehogynem. Mert 10-20 fős "család", meg szamurájkard, és erőszakos élet és vagyonellenes elkövetés az nincs a magyarnál, csak a cigánynál. Ha homokba dugjátok a fejeteket, akkor is. Magatokat becsaphatjátok, minket magyarokat nem. Kb. ezt tükrözi a választások eredménye is, hiába utálja mindenki az Orbánt mint a szart, titeket akkor se akar vissza senki.

Nincs közöttünk csicska 2018.12.09. 04:06:52

"Legitim dolog betegségként utalni más vallásúakra."

A kutyat nem erdekli a szaros vallasuk, csinaljak otthon. Marmint a szaros patkanylyuk orszagukban.

Egyebkent ha nem csal az emlekezetem a torokok kulon megadoztattak a hitetleneket, ezt kell csinalni veluk is: ha a helyi katolikus pap nem igazolja hogy templomba jarnak az arab gecik akkor adozzanak mint a katonatiszt.

kolompar lole 1113 2018.12.09. 04:24:56

@Nincs közöttünk csicska: Pontosan! Ha itt akarnak lakni, akkor 1. dolgozzanak, 2. tegyék le a szaros szektájukat az ajtóban! Itt nem lesz iszalmisztán, max a munka teszi őket is szabaddá, ha sokat hőzöngenek.

Nincs közöttünk csicska 2018.12.09. 04:54:09

@kolompar lole 1113: En se vetek keresztet a meloban, normalis ember ezt megtartja maganak, ha meg vendeg akkor foleg.

Munkaero kell? Akkor a multik rakjanak karrierkozpontokat a szegeny orszagokba es toborozzanak ott, segitsenek a vizummal, ami legyen x evig visszavonhato azonnali deportalassal. Lehetne ezt esszel csinalni, de inkabb elobb beengedik oket aztan a teljes rendorseg hajkurassza oket, az adofizetok meg eltartjak.

De en meg a legalisoknal is huznek vmi limitet, mert irrital, hogy barmilyen europai nagyvarosban megerkezel a repterre-vasutallomasra csak kebabot lehet enni meg mukinai szar patkanyhust. Nem veletlen hogy nem iszlamabadba meg pekingbe mentem turistaskodni, basszameg!

kolompar lole 1113 2018.12.09. 05:44:26

@Nincs közöttünk csicska: Nem értem minek a nyugatnak munkaerő, ha a magyart meg a lengyelt hazaküldik, akkor ott már nincs üres munkahely. Az arab az minek menjen oda? Mi olyat tud amit egy magyar vagy lengyel nem? És mégis a terroristát tárt karokkal várják, a magyart meg hazaküldik, aztán csodálkoznak hogy robbantgatás van mindenhol.

kolompar lole 1113 2018.12.09. 05:46:59

@Nincs közöttünk csicska: A kebabos legalább csinál valami hasznosat, azzal nincs bajom, meg a kínai kifőzével se. Nem kötelező oda bemenni, nem rángatnak be a járdáról, magától megy be az ember. A kaja a magyar kifőzdében is szar, a CBA-ról nem is beszélve. Nekem azzal van bajom amelyik robbantgatni jön ide. Azt kibasznám mint macskát szarni, bele a tengerbe, aztán ússzon hazáig! Ha nem akar, akkor sortűz hátulról, majd iparkodik vissza a kecskebaszó sivatagba.

mindbender2 2018.12.09. 05:55:59

@morpho: Nektek ez egy egyszerű menekülési útvonal.
NÁCI!!!!!! Innentől nem kell vele beszélni, ki lehet rekeszteni, az orrot fel lehet húzni.

Tényleg elmehetnétek már a gecibe, mert veletek pont nem lehet orbánt leváltani.

Dzseem 2018.12.09. 07:32:52

@kolomparlole1114: Az miért van, hogy te úgy nevezel embereket, hogy “libsibolsi”? Nem értem, meg közöm sincs hozzá, de politikától meg nézettől függetlenül is ezt suliban úgy hívják, csúfolódás. Az pedig a kisebbségi érzés kompenzálása. Nézd vissza ember, hogy miket ísz itt. Éljen a funky zene!

magyarparaszt 2018.12.09. 07:44:12

Van a ruszkibérenc, hazaáruló, hazug Orbán Viktor a volt kommunista besúgókból álló náci siserahadával és választóival, meg vagyunk mi, magyarok.

Gandosz 2018.12.09. 07:44:15

@Dzseem: Ez olyan, mint amikor MsCunnesbury kakastollas csendőrvilágról, megélhetési magyarokról meg lakájmédiáról hablatyol. Szerencsétlen hungarofób.

n3spr3ss0 2018.12.09. 07:58:58

Ahogy beleolvasok a fideszes, fasiszta megnyilvánulásokba, Nürnberg, Recsk napjainkban is esedékes lenne. Az akkor megmaradtak ivadékai sem különbek.

n3spr3ss0 2018.12.09. 08:00:40

@kolompar lole 1113: 1994-98 között nálunk is volt pár robbantgatás, mégsem hívjátok magatokat terroristának.

atomic power 1986DucaDuca 2018.12.09. 08:19:36

„ Látok valamit, amit kurvára nem szeretnék látni és nehezen hiszem el, hogy azt látom, amit látok! „

Az rendben van, hogy látsz valamit, amit nem tudsz elfogadni (ehhez jogod van), de ez még nem elég ahhoz, hogy azt kommunikáld, hogy a Magyarországon folyó kormánypolitika náci ideológiai alapokra épül.

Az, hogy egy, a nemzetközi politikára pénzügyi képességei, politikai és gazdasági kapcsolatrendszere, az egész világon működő szervezetei révén hatalmas befolyással bíró ember, aki ideológiai háborút indít a nemzetállamok ellen, aki szervezetei révén kormányok megdöntésével kíván eltérő történelmi, gazdasági-társadalmai viszonyok között fejlődő társadalmakra olyan, számukra jelen fejlődési fázisban nem adaptálható társadalomszervezési módszereket ráerőltetni, azaz kemény politikai harcot indít mindezek jegyében, s mindezek apropóján, mint politikai ellenfél megnevezésre kerül, az nem antiszemitizmus, mert nem a zsidóságával van probléma, hanem az említett politikai szerepvállalásával. Józan paraszti ésszel senki sem gondolhatja komolyan, hogy itt antiszemita fellépésről lenne szó, s nem a nemzetállami törekvések és a nyílt társadalom ideológiája közötti harcról.

Az, hogy az antiszemitizmus vádja ebben a relációban megjelenhet, annak a következő okai vannak:

1. Vélt politikai haszonszerzés a baloldali és liberális csoportok részéről.
2. A társadalom bizonyos rétegeiben meglévő szélsőjobboldali, valóban náci ideológiát valló csoportok ösztönszerű rátelepedése a témára, amihez viszont a hivatalos kormánypolitikának semmi köze.

„Nem szeretném szélsőségesnek látni Magyarországot és a magyar kormányt, ezért az alapvető ideológiai kérdéseket fel sem merem lassan tenni!”

Ha nem teszed fel ezeket a kéréseket, csak magadban vívódsz, akkor soha nem fogod megérteni a valós helyzetet. Azzal, hogy „buta narancskullancsnak”nevezel nem fogod megoldani a problémádat. Én nem akasztottam rád semmilyen bélyeget, te kezdted ezt a személyeskedő stílust. Ez árulkodik valamiről, nem gondolod?

„Amióta megpróbálod a saját gondolataidat a számba adni és rendkívül ócskán félremagyarázni amit leírtam, azóta pontosan tudom, hogy nem prejudikáció a kiindulási pont, hanem fact.”

Érdekes, amikor azt írod, hogy az EU tagság miatt nem „szabadul el jobban” a rendszer, mivel más, kormányt bíráló ellenzékiek szerint minden uniós szabályrendszer ellenére az unió kvázi „gyengesége”miatt Magyarországon már most diktatúra van, és a fenti mondatoddal te is kész tényekről beszélsz. Ebből az következik, hogy amit korábban „véleményes”-nek neveztél (intézményesített rasszizmus, fajelmélet), az számodra mégis csak létező tény. Erős ellentmondást érzek.

„Azt viszont nem értem, hogy neked miért jó, hogy a fideszhez a nácik is csatlakoznak? Most nincs MIÉP, gyengus a jobbik, a szélnácik meg átálltak a fideszhez. Ez tényleg jó így?”

Nevezd meg ezeket a nácikat, hogy tudjam kikről beszélsz. Kik azok és milyen kijelentéseik, netán cselekedeteik alapján tartod őket náciknak?
Náci kijelentéseket a parlamenti pártok közül eddig csak a Jobbik politikusaitól hallottam, kormánypolitikustól még nem.

„Én például kurvára nem akarnék olyan pártot támogatni, amit szélsőségesek is támogatnak.”

Ha támogatsz egy pártot, akkor nem tudhatod, hogy az általad támogatott pártnak milyen egyéb támogatói vannak, ha nagyobb körből merítesz. Ebben mindenféle ember lehet, bármilyen pártot választasz.
Minden pártnak vannak párton kívüli olyan támogatói, amelyek bizonyos szélsőségeket képviselnek. A lényeg, hogy a párt politikájában ezek a szélsőségek ne tudjanak érvényesülni.

„ Te meg annyira hülye vagy, hogy még a nácikat is bevéded. Két opció van. Vagy te is náci vagy és akkor nincs veled dolgom, vagy nem vszed észre ami zajlik körülötted és akkor elmeroggyant vagy, én meg nem vagyok igazán jó orvos. Ez van.”

Látod, megint személyeskedsz. Én is megtehetném, de férfiatlannak tartom, hogy álnév mögül sértegessek valakit csak a politikai nézetei miatt. Azzal, hogy kígyót-békát kiabálsz rám, még nem lesz nekem rosszabb, viszont a te személyedről valamit elárul.
Mutass rá abban, amit írtam, hogyan védtem a nácikat! De konkrétan és ne beszélj mellé!

Azzal, hogy elmeroggyantnak titulálsz, szintén magadról állítasz ki bizonyítványt.
Először azonban magadban tegyél rendet, mert hol „náci veszélyről” beszélsz, hol meg már kész tényként könyveled el az intézményesített rasszizmust és fajelméletet.

midnightcoder2 2018.12.09. 08:24:28

Alapvetően ez a náci dolog nem olyan vészes. Ma kis hazánkban sok-sok ember büszkén vallja magát baloldalinak, miközben a baloldal szent nevében eleddig úgy 120 millió ártatlant öltek meg így vagy úgy. Ehhez képest Hitler a maga kis 6 milliós Holocaustjával harmatos kezdő volt. Ergo, sokkal nagyobb gáz ha valakire azt mondják hogy baloldali, netán kommunista mint ha náci.

chrisred 2018.12.09. 08:34:51

@midnightcoder2: Sztálin nem szociáldemokrata volt, ahogy Hitler sem polgári konzervatív. Értelmetlen az autoriter rendszereket a bal- és jobboldali értékrendekhez besorolni.

n3spr3ss0 2018.12.09. 08:41:06

@midnightcoder2: Ez a hasonlítgatás egy nagy marhaság, az alma is, a körte is gyümölcs, mégsem hasonlók.

n3spr3ss0 2018.12.09. 08:47:27

@kolompar lole 1113: Neked is csak mondom."a munka szabaddá tesz", na ezért is akasztottak már. Helyesen.

Nagyorrú Barbi 2018.12.09. 08:59:13

Osztán kedves Asswood miért és mennyivel rosszabbak a nácik az általad dicsőített vörös patkányoknál?

midnightcoder2 2018.12.09. 09:04:09

@chrisred: Ahogy a mai altright és Hitlerék sem ugyanazok. Párhuzamosságok persze vannak, ahogy a szocdemek és Sztálin elvtárs között is.

megamedve 2018.12.09. 09:06:25

@kolomparlole1114: nos, hülye is vagy, ez is tény.

alöksz róz 2018.12.09. 09:12:18

@kolompar lole 1113: nagyon szép dolog a dolgozó menekült, csak nem tudhatod, hogy az európába tartó úton nem hajigálta-e ki a csónakból a keresztény menekülteket.
erről (és a hasonló dolgokról) valahogy nagyon kussolnak a "jogvédők"...

megamedve 2018.12.09. 09:17:14

@atomic power 1986DucaDuca:
Szerinted az személyeskedés, ha pl. azt mondom, hogy te egy értelmes embernek tűnsz, emiatt azt gondolom rólad, hogy gazember vagy, ha támogatod a fideszt úgy általában.
Mert nem minden rossz, amit Or bán Diktor csinál, de összességében ő is egy cella szökevény.

Jakab.gipsz 2018.12.09. 09:21:23

@chrisred: Történelmi tényekre hivatkozol. Ez idáig ez rendben is lenne:

"Sztálin nem szociáldemokrata volt, ahogy Hitler sem polgári konzervatív. Értelmetlen az autoriter rendszereket a bal- és jobboldali értékrendekhez besorolni."

Tehát kiállsz a "demokrácia érték rendjéért", a lelkiismereti és vallás és a szólás szabadságért.

Ez is rendben lenne, látszólag. Mert felmerül egy kérdés, Jim Jones "atyát" hova sorolod a "népek temploma önjelölt prókátorát".

2018.12.09. 09:23:33

@alöksz róz: Nekem is van ismerősőm,aki a nemzeti szart "eszi",nincs is vele addig bajom,amíg meg nem kínál vele!Maradok a Kenyér szalonna és a hagyma "pártján"!Szarral ne etessenek szarok!

Jakab.gipsz 2018.12.09. 09:24:13

@megamedve: "Mert nem minden rossz, amit Or bán Diktor csinál, de összességében ő is egy cella szökevény." Ezt mondtad !

Bezzeg Soros a "filantróp" csupa-szívjóság.

midnightcoder2 2018.12.09. 09:28:07

@megamedve: "Mert nem minden rossz, amit Or bán Diktor csinál, de összességében ő is egy cella szökevény."

Alapvetően minden politikus az, max. néhányukról ezt még nem tudod. De aki idehaza politikusnak áll, az lopni indul, vagy olyan hülye hogy annál már az is jobb aki lop.

Cinkes 2018.12.09. 09:31:55

@Nagyorrú Barbi: Talán ezért sem kellene még a náculás tetejében putyinhoz dörgölőzni. Kár, hogy annyi agyad sincs, hogy lásd amikor magadnak szólsz be.

Laci A Lakli 2018.12.09. 09:55:30

@morpho:
Azért itt megjegyezném a Numerus Clausus kapcsán, hogy jelenleg a kvótázás két helyen szerepel a politikai napirenden.
1. A migránskvóták: Ezt gyakorlatilag az európai ballib oldal válasza a migráns kérdésre. (+Merkel)
2. A női kvóták: Ezt meg megint a turbó feministák és széllibek illetve a baloldali pártok erőltetik.
Szóval a kvótázás jelenleg épp nem a NER politikában van jelen, hanem épp ellenkezőleg. a NER pont, hogy a kvóták ellen van :D.
Ezzel nem akarom a NER-t védeni, de a NERt nem nácizni kell, mert nem náci rendszert épít, hanem egy posvány kádárizmusba taszítja a népet.

chrisred 2018.12.09. 10:04:24

@midnightcoder2: Párhuzamok csak az előzőeknél vannak, semmiféle párhuzam nincs a szociáldemokrata alapértékek és a sztálinizmus között.

chrisred 2018.12.09. 10:05:21

@Jakab.gipsz: Nem álltam ki semmi mellett, történelmi tényt közöltem.

chrisred 2018.12.09. 10:09:15

@Laci A Lakli: Érdekes megközelítés, cukorrépakvótáról vagy széndioxidkvótákról nem hallottál még? Ugyanolyan államközi megegyezés az alapja, mint a menekülteljárások hatóságok közötti elosztásának. Ellenben a civil törvény évi 7,2 milliós kvótájának semmi köze semmilyen államközi vagy államon belüli megegyezéshez, a regnáló hatalom bediktált magának egy számot, amit aztán el is fogadott.

midnightcoder2 2018.12.09. 10:16:44

@chrisred: Már hogy a fenébe ne lenne. Mindkettő fontosnak tartja állam bácsi szociális újraelosztását, az úgynevezett társadalmi igazságosságot. Csak Sztálin elvtársnak hathatósabb eszközei voltak az újraelosztás forszírozására, mert hogy sikerült teljhatalmat szereznie. Ráadásul ez az egész nem fehete vagy fehér, van mondjuk az egyik oldalon a mai észak-korea, vagy Mao elvtárs, aztán attól volt kicsit jobbra Sztálin elvtárs, aztán úgy középen a skálán Kádár elvtárs, aztán volt Tito elvtárs, majd az európai szocdemek. De ezt alapvetően a lehetőségek határozták meg. Kádár elvtárs sem csak jófejségből nem lett második Rákosi, hanem mert végig zabszem volt a seggében egy újabb 56 lehetősége miatt, illetve a végén már az egész rendszer arról szólt, hogy megmutassuk az európai komcsiknak hogy lám, létezik az emberarcú szocializmus. Ami aztán egyre keletebbre egyre kevésbé volt emberarcú. De a dolog lényege mindig ugyanaz maradt.

Buchhalter 2018.12.09. 10:19:35

@morpho: kicsit kezdesz túllőni az agitáción,sőt már uszítasz.Hagyjuk már a nácizást! Meg Izrael által is elüdözött zsidó "üzletember" szerecsen mosdatást ,mert kvázi azt csinálod! Bakot lőttél vele,de elég nagyot!!! Soros nagyon sok helyen nem kívánatos személy,bár nem tetszik neked, de ő tényleg egy bűnöző. A Fidesz majd minden tagja és a hozzájuk csapódott rabló sáska had szintén,de megint lenácizni a magyarok többségét és kavarni a románokkal tényleg unalmas és átlátszóan szánalmas.Szerinted akkor az arabok többsége micsoda ,akik a legszívesebben mindenkit aki nem hithű muzulmán kiírtanának a világból? Az nem a nácizmus legnagyobb csúcsa? Ja nekik lehet ,mert van olajuk?!

szepipiktor 2018.12.09. 10:30:49

Egyetértek a szerzővel, a mai politikai stílus már átlépte a tisztességes emberi határokat, a náci gondolatok ma már a hétköznapjaink részévé váltak!
Ez pedig elfogadhatatlan a demokráciában hivők számára.
De sajnos a másik oldal sem tiszta, ők sem igen tudják hol a határ!
Csak más a kireksztő, emberi érzelmeket sértő retorikájuk.
Emlékezzünk csak, amikor a cigány szó leírása, kimondása szinte bűn lett! Vagy a mai PC elvek és a sok debill aktivista kényszer csak azért nincs a náci retorika szintjén, mert a többség még nem köti azokat össze a bolsevizmussal, azaz még nem létható a "demokratikus" oldal számos társadalomellenes szélsősége.
Mennyivel más a fideszesek vagy a jobbikosok zsidózása? Mennyiben más a zsidózás a feministák férfiellenes gyűlöletétől?
Mennyiben más a cigány szó kimondása a PC hívők komplett kommunikációterrorjától?
Mennyiben más a kultúra, a történelem fideszes meghamisítása az aktivisták, érdekvédők történelemtagadásától?
Miért nem ugrik senki azonnal, amikor egy történelmi karácvsonyi dalt le kell venni a műsorrol, mert egy szelta szerint abban a nőkre nézve negatív dolog hangzik el? (Igaz csak sokadik áttételen keresztül és csak akkor ha szándékosan ilyet keresnek...)
A nácik a zsidók dolgait pusztították, ma is háborog a "nép", a bolsevikok a templomokat, a történelmi műkincseket semmisítették meg, na erről már nem szólnak a hangoskodók.
Ma, amikor csak azért zúznak be könyveket, mert abban 100 éve a szerző a rabszolgaságról (is) ír, már állva tapsol a nácik ellen tüntető tömeg!!!
Szóval vigyázzunk! Könyveket, pogromokat nem csak a nácik csináltak.
Azok is, akik szellemi utódjaik ma a legnagyobb hangadók.
Fogadjunk, hogy bajerzsótti összes publikációját szívesen elégetné a ellene háborgó tömeg?

szepipiktor 2018.12.09. 10:41:12

Pár éve beszélgettem egy értelmiségi zsidó barátommal és kérdeztem tőle, mit szól ehhez az "új világhoz"..?
Szomorúan mondta, hogy a sok tiltakozó ellenzéki jogvédő meg a többi több kárt okoznak nekik, mint a fideszes szélsőségesek vagy a jobbik! Mert a holokauszt-marketing és a folyanmatos "érdekvédés" őket áldozza fel, őket dobja oda koncnak a társadalom eleve megosztott többségének.
És hát a legfontosabb: miért azoktól jönne bármi segítség, akiknek elődjeik ugyanúgy a zsidók megsemmisítését végezték, mint a nácik, sőt bizonyítottan sokkal nagyobb mértékben!
A baloldalra utalt, a lenini, sztálini bolsevizmusra.
Ugye azt meg tudjuk, hogy a neoliberalizmus az egy bolsevik alapú neomrxista mozgalom, semmi közes a liberalizmushoz és a demokráciához.
Ja és még egyet mondott!
Nem a náciktól tartanak, azokat ismerik, azok módszei kiszámíthatóak.
Az "újaktól" tartanak, a mostani tiltakozóktól...

Tisztességes Természettudomány 2018.12.09. 10:43:58

Mit jelent az "egészséges nemzetiségi összetétel"?
Hát, a kontextus alapján azt, hogy a legtöbb iskolában a gyerekek 90-100%-a migráns hátterű. Ez semmiképpen nem egészséges, mert nem tükrözi a társadalmi arányokat, ahol még legalább 80% német, és csak 20% a migráns.

Vagy a blog szerint ez normális? Egészséges?

nemecsekerno_007 2018.12.09. 10:54:14

Látom keményen dolgoztok az újabb FIDESZ-KDNP 2/3-ért....

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.09. 10:59:32

@nemecsekerno_007: "keményen dolgoztok az újabb FIDESZ-KDNP 2/3-ért"

Bizony, szegény fideSSfasszopóknak még vasárnap is hazudniuk kell azért a kevés kis pénzért.

alöksz róz 2018.12.09. 11:29:17

@csulla: és ezzel mit akarsz mondani?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.09. 11:49:48

@alöksz róz: Képzeld, pénzért se hazudnék. MEGDÖBBENTŐ. Ezt egy fideSSfasszopó fel se tudja fogni. :))

új felhasználó 2018.12.09. 11:50:22

@szepipiktor:
Az újságírás színvonala ment le bányamélységbe szerte a világon. Olyan lapok, amik valamikor mértékadónak számítottak, most fake news-okkal házalnak, és a legolcsóbb bulvárral igyekeznek versenyre kelni a mocskolódásban. A magyar médiában már az is kivételes, ha nyelvtanilag úgy-ahogy helyesen összerakott cikket találsz, a tartalom meg ízlés kérdése. Mindenesetre a "fejlett világ" sajtójában a szocioliberális blabla van elsöprő többségben, egyszerűen rátukmálják az olvasókra.

Persze az ilyen B1 blogok csak tovább erősítik a trendet, ráadásul eljutottak a nyílt cenzúra gondolatáig, csak az a szerencse hogy távol vannak a hatalomtól. Ez remélem így is marad nagyon sokáig.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.09. 11:52:17

@alöksz róz: "és ezzel mit akarsz mondani?"

A mondatokat nem érted, fideSSfasszopó, vagy már a szavakat sem? :))

putris72 2018.12.09. 11:56:29

A jelenlegi baloldali politikusok,és szavazóik szókincse! Orbán,Mészáros,korrupció,náci!Az értelmi szintjük itt ki is merül,mert ha cáfolod az állításaikat,akkor rád zúdul a demokratikus gyűlöletük! De tényleg csak szimplán és demokratikusan,ahogy kell! Hiszen a világon mindenki náci,fasiszta,korrupt és hazudik ,aki nem áll be az elfajzott gondolatmenetük mögé,ami már rég megbukott!

Visceroid 2018.12.09. 12:01:39

„Nem illiberális keresztényde­mok­ra­ták vagytok, hanem nácik“

Ti pedig ez ellen nem tudtok csinálni semmit. Kérdés?

alöksz róz 2018.12.09. 12:05:40

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Képzeld, pénzért se hazudnék." - ez is hazugság.
valótlan dolgokat állítasz úgy, hogy tisztában vagy vele, hogy valótlanságok. ezt hazugságnak nevezzük. hazudozni jársz egy nyilvános fórumra, ez tény, hiába kapálózol...

Jakab.gipsz 2018.12.09. 12:14:28

@chrisred: Igen kiragadtad az összefüggéseiből. Elmagyarázom !

Senki sem kérte fel Marx Karcsikát arra, hogy össze-vissza hazudozzon, (tudományosnak mondott világlátást vizionáljon), a többi már csak folyamodvány.

Sütemény1975 2018.12.09. 12:15:20

"Nincs gátja a verbális szennynek...."
Ezt jól látjátok. Ti toljátok ezerrel.

Sütemény1975 2018.12.09. 12:17:51

@boborján20: Van a fejedben némi probléma....

boborján20 2018.12.09. 12:18:16

@putris72: "Az értelmi szintjük itt ki is merül,mert ha cáfolod az állításaikat,akkor rád zúdul a demokratikus gyűlöletük!"

miről hablatyolsz fityeszzombi? mit cáfoltál, te fogyatékos?

nemecsekerno_007 2018.12.09. 12:24:06

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"Bizony, szegény fideSSfasszopóknak még vasárnap is hazudniuk kell azért..."

Folytassátok csak tovább a szócséplést mert annyira okosak, európaiaik, demokraták meg mit tudom mik vagytok még.
De minek lehet nevezni azokat akik a harmadik 2/3 után is ugyanazt a baromságot toljátok nap mint nap??? Na minek? És miért szavaznának rátok az emberek???

kolompar lole 1113 2018.12.09. 12:26:09

@n3spr3ss0: Miért hívnánk mi magyarok terroristának magunkat? Azért mert te robbantgatsz?

nemecsekerno_007 2018.12.09. 12:26:53

" Nem illiberális kereszténydemokraták vagytok, hanem nácik "

Jó. Ugorgyunk. Esetleg dolgozhatnátok valamit, valami hasznosat. Úgyis munkaerőhiány van. A romkocsma homályában nem csak írni lehet, de felszolgáni is...

kolompar lole 1113 2018.12.09. 12:27:14

@n3spr3ss0: Miért hívnánk mi magyarok terroristának magunkat? Azért mert te a gengszter haverjaiddal felrobbantjátok egymást? Az csak sima (cigány)bűnözés.

boborján20 2018.12.09. 12:29:16

@Sütemény1975: meséjj süti, mi nem tetszik?

kolompar lole 1113 2018.12.09. 12:29:22

@n3spr3ss0: Ja, pár terrorista arabot már felakasztottak, pl. az általad simogatott Szaddamot is. Majd mellérakjuk a többit is, ha másképp nem nyugszanak le. Nehogy már nekünk kelljen rettegnünk a saját hazánkban ezek a jöttment senkiháziak miatt.

kolompar lole 1113 2018.12.09. 12:30:00

@megamedve: A kurva anyádra gondoltál? Az tényleg elég hülye!

boborján20 2018.12.09. 12:31:01

@nemecsekerno_007: te mit dolgozol fityeszdroid?

az nem munka, ha bedolgozol a habony művekbe!

kolompar lole 1113 2018.12.09. 12:31:58

@alöksz róz: Ennyi gondolkodást nem nézek ki egy arab terroristából, ezeknek annál kevesebb eszük van. Az ilyenek ösztönlények, simán csak ösztönből követik el az emberiségellenes bűntetteiket. Már egy sima "köpd le a koránt a határon" megállítja őket.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 12:34:28

A náci Orbanisztán szembe fog kerülni más országokkal, és el fogják taposni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 12:36:27

@nemecsekerno_007: te most teljesíted a 400 óra túlórádat a Habony Művekben?! és azt hiszed, ez munka?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 12:37:58

@nemecsekerno_007: a Fideszre a kisebbség szavazott. a többség nem a Fideszre szavazott. a többség ránk szavazott. a kisebbség szavazott rátok. ha már így felosztod.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 12:38:52

@nemecsekerno_007: 70%-kkal lettetek elküldve a picsába, rohadt nácik!

kolompar lole 1113 2018.12.09. 12:44:23

@Laci A Lakli: A fidesz nem kádárista, hanem kőkemény rákosista-sztálinista kommunizmus! Kádár már nem basztatta a népet, az élni és élni hagyni elve alapján amíg a rendszert nem akartad megdönteni, addig félrenéztek kisebb dolgokért. Namost a rákosizmus-orbánizmus az a kőkemény "csakazértis az lesz amit én kitaláltam, ha beledöglik az egész ország akkor is" magyarellenes parazitizmus. Csak annyit tanult Kádártól hogy felélesztette a Munkásőrséget Tek néven.

putris72 2018.12.09. 12:46:50

@boborján20: Most erősítetted meg amit írtam!

kolompar lole 1113 2018.12.09. 12:50:05

@szepipiktor: És mitől lett náci mindenki a 20-30-as években, vagy akár most is? Nem csak úgy felébredtek az emberek hogy "ma már náci vagyok jajdejó". Ez a megalázás tehetetlen érzésére adott természetes válasz. Mivel kulturáltabb módon nem lehetett, nem hagyták megbeszélni, levezetni a feszkót, hát jött az elemi düh. Akkor Trianon, ma a tolvajmaffia, cigánybűnözés, migráncsok. Amikor a kisember a saját szemével látja hogy létezik az amit az elvtársak lehazudnak a képükbe, akkor azt mondja hogy elmentek ti a kurva anyátokba, majd megoldom én ezt mindenféle jogi csűrés-csavarás nélkül, a magam útján, egyszerűen, lényegretörően, hatékonyan. Ja hogy az nektek fájni fog? Így jártatok, faszé nem akartatok beszélni se rólka addig amíg lehetett...

putris72 2018.12.09. 12:50:19

@math0: Matekból egyes!Ülj le!Kérdés?Amikor ti nyeretettek,akkor végül is vesztettetek? Hiszen akkor többen nem szavaztak rátok,mint ahányan igen! Vagy a választások is úgy zajlanak a fejetekben,hogy mindegy mi az eredmény akkor is ti nyertetek,és nektek kell kormányozni! Na ez a diktatúra!

Hamihami 2018.12.09. 12:52:21

@Visceroid: egyreszt en sajnalom azt az embert, aki benyalja a propagandat es elkezd benne hinni. Masreszt az, aki koromszakadtaig vedi a vedhetetlent, fals es eltorzitott ervekkel es szimpla hazugsagokkal, szinten nem megbecsulest valt ki az emberek nagytobbsegebol. A beszukult latoteru, "nagymagyar" es hirtelen "oskeresztennye" valt emberek, akiknek az eletebol hianyzo kotodest egy politikai haszonszerzes celjabol krealt ideologiahoz valo kotodessel valtanak ki, szinten nem tudom hova tenni. En innen kulfoldrol ennyit tudok csinalni, az viszont elkeserit, hogy a hazam milyen iranyba megy. Azt hittem, hogy 2018-ban mar nem itt fog tartani.

alöksz róz 2018.12.09. 12:53:47

@math0: "a többség ránk szavazott" - ki az a "ránk"?

erkölcsi hulla 2018.12.09. 13:06:14

Még mindig csak a nácizásra telik? Lassan már dicséret.

Bdi 2018.12.09. 13:06:55

"…pont le van szarva, hogy ti mitől rettegtek, mit tartotok antiszemitának, és szerintetek ki és mivel sérti meg a zsidók érzékenységét. Úgyhogy álljatok össze egy laza libasorba, oszt’ sétáljatok el a jó büdös picsába."

Bayer tömören összefoglalta a lényeget. Bár én utálom a zsidózást, azért jellemző, hogy szükség esetén bármibe bele lehet magyarázni. Pláne index irányából röhejes ezen felháborodni, ott, ahol a másképpen gondolkodókat legszívesebben felkoncolnák az meg aztán, hogy ki mit szól mihez, na az rohadtul nem érdekli őket sem

Bayer szálka a bőr alatt, mert úgy tolja a magáét, hogy tartalom is van mögötte. Ez fáj, érezhető. Persze beszél sok baromságot is de nem többet mint itt bármelyik másik kollégája, a hazugságokról es fake newsrol már ne is beszéljünk. Bagoly mondja

2018.12.09. 13:09:17

Szörnyű basszus! Már ott tartunk, hogy ez az ország annyira náci, hogy még a cigányok is nácik!

hu.wikipedia.org/wiki/Mortimer-%C3%BCgy

boborján20 2018.12.09. 13:10:51

@putris72: "Most erősítetted meg amit írtam!"

most erősítetted meg, hogy egy fogyatékos fityeszzombi vagy.
hozzád képest kupaklala, mészaroslölö, vagy tállaievtárs egy fénylő csillag, te szerencsétlen barom!

boborján20 2018.12.09. 13:12:57

@erkölcsi hulla: ha te örülsz annak, hogy náci vagy, akkor te tényleg egy erkölcsihulla vagy
fityeszjobbágy!

kolompar lole 1113 2018.12.09. 13:13:15

@szepipiktor: Azért a zsidók is besegítenek az antiszemitizmus előidézésébe, amikor még most a 21. században is felbukkannak olyan ötletek hogy mi fizessünk a MÁV után is, mert annak vagonjai szállították a zsidókat valamikor régen, és mindezért nekünk, évtizedekkel később születetteknek kéne bárkinek bármit kifizetni, csak úgy, bemondásra, akkor azért a zsidók is tudják hogy ki fog nyílni a bicska a pofátlan lehúzás láttán, és nem épp zsidbarátságot fog eredményezni a kirabolni kívánt emberekben. Mondom ezt úgy hogy amúgy nem hiszek az antiszemitizmusban, fajelméletben, de ahogy a cigók is maguknak köszönhetik a hírüket, úgy a zsidók is besegítettek annak létrejöttébe. Antiszemitizmus már legalább 500 éve van, a spanyol rconquista idején is tömegével baszták ki őket spanyolból, aztán a német fejeldelmek is idpnként, amikor nem akarták a hatalmas kölcsöneiket visszafizetni, szal van ám hagyománya rendesen. Mert az összetartás, a csak a saját támogatása egyfelől jó életstratégia, de másfelől az bból kimaradók között érthető okokból megvetést, utálatot szül, amit ha alkalmuk nyílik rá, szívesen visszaadják. Nem mintha ez csak a zsidók kiváltsága lenne, ugyanolyan elemi dühvel telepítették ki a burzsujokat, kulákokat az előző kommunista rezsimben is. Szóval ez nem zsidó sajátosság, nem csak úgy jött a semmiből, amihez nekik semmi közük, hanem igenis részesek benne (mindennek van ok-okozati viszonya), még ha nem is csakis kizárólag ők (mert az is hülyeség).

Aquincum 2018.12.09. 13:14:14

Ez a Boross Péter is egy ritka szemét ember! Gyönyörű karriert futott be a Kádár-rendszerben is, MSZMP funkcionáriusként ez egy kicsit könnyebben ment, mint másoknak. Most meg tolja a faji alapon kirekesztő, ténylegesen náci szöveget. Az egyetemi katedrák elosztásánál részesítsék előnyben, akik NER-kompatibilisek, tehát az álságos, primitív mélymagyar nótát fújják?? Innen már csak pár lépés a Numerus Clausus újbóli törvénybe iktatása. És ti ennek tapsoltok, hülyék?? Ez az ország kezd reménytelenné válni. Nektek meg, Bayer Zsótika és Hóbagoly rajongói, elvtársai, üzenem: nyasgem!

Bdi 2018.12.09. 13:14:57

@putris72: most van az, hogy mindenki aki otthon maradt áprilisban, az valójában a fidesz ellen szavazott?:) Akkor véletlenül sem azért mert van kb. 30 % soha a büdös életben nem megy el.. Vagy mert a választható idióták közül egyikre se kíváncsi. Igen

boborján20 2018.12.09. 13:16:53

@abcdefghijklmm: az a szörnyű fityeszork, hogy szétbasszátok ezt a többre hivatott országot, a csúti vajdáddal egyetemben!

na ez az igazán szörnyű, more!

kolompar lole 1113 2018.12.09. 13:18:04

@kolompar lole 1113: Szóval a "mindenki csak bánt minket, de nem tudjuk miért" ajvékolás helyett inkább ideje lenne magukba (is) nézniük, hogy felfedezzék a valós kiváltó okokat. És bizony lesz is mit beismerni, hogy igen, ők maguk is felelősek az antiszemitizmusért. Azzal hogy a hasonszőrű zsidónak adnak állást, hitelt, a csóró magyarnak meg nem, szereznek 1 zsidó havert, és mellé 1000 magyar ellenséget. Csak számolni kéne tudni melyik a nagyobb tétel, megéri-e kevesebb barátért a több ellenség, és hogy nem fog-e ez egy x+1. rendszerváltás után visszaütni rájuk.

2018.12.09. 13:18:45

@Aquincum: Ja, ja! Holnap meg azt vesszük észre, hogy indulnak újra a vonatok Auschwitzba a Keleti pályaudvarról! Igazad van! :-)

2018.12.09. 13:19:58

@boborján20: Bocs, de ez az állapot a TGM-nek, meg a hozzá és hozzád hasonló idiótáknak köszönhető, akik minden bokorban nácit látnak.

politologus · http://politologus.blog.hu 2018.12.09. 13:21:16

@szepipiktor: te a kérdést teszed fel, hogy mik között nincs különbség, én pedig állítom, azért van egy finom különbség sértésre alkalmas dolgok kimondásával óvatoskodás vagy óvatoskodásra intés, és a a szándékos, nyílt sértés, esetleges uszítás között. Az tény, hogy a szélsőségeitől mindenki szenved, ez oldalfüggetlen (mégis milyen elterjedt, hogy az oldalak egymás szélsőségeseinek felemlegetésével mószerolják a mérsékelteket).

2018.12.09. 13:21:39

@boborján20: Na..... more..... most már cigányozol te is? Nem vagy te náci véletlenül?
Menj el Nürnbergbe! Talán még kinyitják neked az Igazságügyi Palota kapuját, hogy lefolytathassák a peredet!

kolompar lole 1113 2018.12.09. 13:22:12

@nemecsekerno_007: Sajnos igen. Ez én mint alapvetően liberális ember is elismerem. Csak én józan liberális vagyok, nem valami párhuzamos univerzumból érkezett elméleti "fordítsd oda a másik orcádat is" ájtatosmanó. A libsibolsik is elkövettek sokmindent amit nem akar vissza a nép, és sajnos ennyi idő kevés volt ahhoz hogy belássák mi az amit nem kéne erőltetni, és mi az amit igen. A zsidorbán leváltásával nem cseberből vödörbe akarunk kerülni, hanem jobb helyzetbe. Ugyanaz, csak más elkövetőkkel, na ahhoz nem asszisztálunk, ezt meg is mutattuk áprilisban. "Én nem vagyok hajlandó megfogni Pistike kezét, az meg Béluskáét nem"... hát akkor ne fogd meg bazmeg, mi meg nem segítünk vissza titeket a hatalomba.

Bdi 2018.12.09. 13:23:26

@boborján20:
Van igaza a Puzsérnak is, de Bayerral azért ekkora baj nincsen. Nem rosszabb mint a másik oldalról pl. a Farkasházy. Ezt kellene látni, szennyezést hasonló mértékben okoztak már, annyi, hogy Tivadar bácsi heti 5 kiloért tizenévig tolta a legnézettebb adón

Egyébként Puzsér véleménye semmit nem változtat azon az állításomon, hogy Bayer mind történelemből mind irodalomból egy felkészült valaki, nem csak a partvonalról ordibál

kolompar lole 1113 2018.12.09. 13:24:08

@putris72: És nem igaz? Tényleg korrupt bűnözők ezek. Persze azon lehet vitatkozni hogy náci vagy kommunista tolvajok-e, de nem érdemes, mert egyik se kell nekünk magyaroknak.

putris72 2018.12.09. 13:25:20

@Bdi: Ja fölegugy,hogy 2010 óta azt nyomja a baloldal,hogy akik otthon maradnak azok a Fideszre szavaznak!! Valahogy ha lenne eszük a gyűlölködésen kívül arra is,hogy az ország 30-40% soha nem megy el szavazni!!

politologus · http://politologus.blog.hu 2018.12.09. 13:25:33

@erkölcsi hulla: És ha korábban ok nélkül nácizott valaki valakiket, akkor újabb ok lévén már ne tegye? Csak nézd meg, mi telik pl. a kormánypropagandából, melyik elemére nem lehet rámondani, hogy csak erre telik?

kolompar lole 1113 2018.12.09. 13:26:46

@math0: Kik, a srebrenicai bámészkodók? Ne röhögtess már! 56-ban se segítettek, ezek csak a partvonalról ugatnak be, te meg vagy olyan hülye hogy beszopod. Nincs olajunk, senki nem fog idejönni. Max Putyin visszagyarmatosítani, ha már Viktorescu ilyen bő nyállal hívja be újra a ruszki csapatokat, mint Kádár faterja.

putris72 2018.12.09. 13:28:38

@boborján20: Taga20!Attól,hogy még más néven tolod megint.Tudom,hogy te vagy az,mert a bő választékos szókincsed elárul téged! De tényleg mennyivel jobb ország volt a csőd országa a maga kis 12% munkanélküliségével,meg a remek ötleteivel,hogy nem menjünk csődbe ugyanazért a munkáért fizessenek kevesebbet!

Aquincum 2018.12.09. 13:32:11

@abcdefghijklmm: “Holnap meg azt vesszük észre, hogy indulnak újra a vonatok Auschwitzba a Keleti pályaudvarról!” Jaj, de vicceske vagy! Te ezen ironizálsz, barom? Valószínűleg eddig nem megy el a NER, de már Erdogán, Putyin rezsimjéhez nagyon hasonlítanak. Nézd már meg a nyugati sajtót, hova sorolnak bennünket! Ez sem zavar titeket? Persze, tudom, hogy nem. A rothadó kapitalizmus elfogult sajtója, igaz? Menjetek ti a sunyiba! Kis humorzsák, a népirtások egyik előzménye a gyűlöletbeszéd eltűrése, mindennapossá válása! Valahogy ez a tényleges demokráciákban nem fenyeget.

Bdi 2018.12.09. 13:32:41

@putris72: Április előtt az volt, hogy az alacsony részvétel a Fidesznek kedvez. A választás délutanján néhány ellenzéki vezér már fenyegetőzött is látva az adatokat. Aztán jött a döbbenet

El kéne dönteni, hogy most akkor az alacsony vag a magas részvétel kedvez-e a kormánynak! Mert egyelőre úgy tűnik mindkettő. Ja persze a sok okos aki igét hirdetett a választások előtt azóta csenben van az állításával kapcsolatban...

Rosszabb persze nem történhetett mint újabb 2/3 de azért nézzen már szét mindenki az alternatíva is borzalmas a szakértőikkel együtt

kolompar lole 1113 2018.12.09. 13:33:03

@erkölcsi hulla: Hát igen, ez az egyik sürgősen hanyagolandó téma, amit a libsiknek el kell felejteniükk de kurvagyorsan ha mégegyszer a hatakom közelében szeretnék látni magukat. A proletár "mi bűnösök vagyunk, más senki se" hazugság a másik, Trianonnal együtt. Merjük végre kimondani hogy Trianon nem béke, hanem hadüzenet volt, a 2. vh-t nem Hitler, hanem a franciák robbantották ki 1920-ban, és minden kárt nekik kell megfizetniük kamatostul, azt is amit jogtalanul kizsaroltak tőlünk. Az önmagunk hibáztatása, a cigánybűnözés elpisszegése, szőnyeg alá söprése, az üres frázisok pufogtatása (nácik, stb) mind olyan faszságok, amik egy józan magyarból azt az érzést váltják ki hogy "ó bazmeg, ezek még mindig csak itt tartanak", és eszükbe nem jut rájuk húzni az ikszet. Elmeroggyantakra nem szavazunk, ez alap. Orbánra se, de ő beszerezte a saját elmeroggyant szavazóit, a nyuggereket meg a 400.000 románt (állítólag erdélyi magyarnak hívják magukat, de úgy viselkednek, szavazgatnak mint a legbutább oláhok, tehát azok), akikkel a magyarok ellenében is el tudja csalni a választást.

2018.12.09. 13:36:14

@Aquincum: "Valószínűleg eddig nem megy el a NER"

Akkor mi a faszért fosol nácizmustól?

" Nézd már meg a nyugati sajtót, hova sorolnak bennünket! Ez sem zavar titeket?"

Melyiket? A baloldalit vagy a jobboldalit? Amit a B1 blogon idéznek, az biztos lehúz... de hát ugye minden szentnek maga felé hajlik a keze.... :-)

2018.12.09. 13:37:59

@Aquincum: "Kis humorzsák, a népirtások egyik előzménye a gyűlöletbeszéd eltűrése, mindennapossá válása! Valahogy ez a tényleges demokráciákban nem fenyeget. "

Soha nem vettem részt egyetlen népirtásban sem. Sőt, tudomásom szerint a felmenőim sem. Sajnos páran közülük, éppen hogy elszenvedői voltak ilyesminek.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.09. 13:45:05

@Bdi: "Bayerral azért ekkora baj nincsen. Nem rosszabb mint a másik oldalról pl. a Farkasházy"

Bayer minden szava hazugság, alpári és unalmas. Farkasházy a maga módján szellemes, és minden szava igaz. A kettő nem említhető egy lapon.

boborján20 2018.12.09. 13:50:31

@Bdi: azé az a pár óra kuss hat óra után elég érdekes volt.

meg az is, mikor a részvétel érdekes módon a végén kevesebb lett, mint az őt órás adat.

és akkor még a többi szemétségről még nem is beszéltünk, amit a gecimaffiád csinált.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 13:52:00

@putris72: köcsögkém, amikor az MSZP-SZDSZ-nek volt 49%-uk, akkor ők nem hazudták azt, hogy kétharmaduk van. egyszer volt kétharmaduk a parlamentben, de ehhez 51%-nyi szavazatot kaptak, és akkor sem írták át az alkotmányt, és nem mondák azt, hogy ez minden érvet felülír, és kuss. az MSZP-SZDSZ normálisabban viselkedett. amikor a választáson az emberek többsége rájuk szavazott, akkor annak megfelelően, amikor meg csak a legtöbb szavazatot kapták, akkor annak megfelelően. nem voltak olyan köcsög diktátorok, mint Orbán.

ami meg engem illet, én még ennyit sem csináltam. az már eleve idiótaság, hogy összemosol az MSZP-SZDSZ kormánnyal.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.09. 13:52:03

@kolompar lole 1113: Igazad van, de az a vonat már elment, engedd el Trianont. Most az egyesült Európára kell fókuszálni, a szerbeket is bevenni az EU-ba, és akkor megint a határokon belül lesz a magyarság nagy része.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.09. 13:53:36

@abcdefghijklmm: "Soha nem vettem részt egyetlen népirtásban sem."

Csak isteníted a népirtó hortit, faszkalap.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 13:54:17

@kolompar lole 1113: ""Ez a megalázás tehetetlen érzésére adott természetes válasz."

nem. a nácizmus általában hülye emberek buta válasza esetleg bizonyos problémákra. értelmes ember semmilyen körülmények között sem lesz náci. mert ostobaság. nincsenek mentő körülmények. ahogy menthető gyilkosság sincs.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.09. 13:56:29

@math0: Utálom a szocikat, de - mint már többször mondtam - az utóbbi 7 kormányból a pufajkásé volt a legdemokratikusabb.

2018.12.09. 13:57:53

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Akkor kérném az idézetet, ahol istenítem Horthy-t, balfasz! Ha nem találsz, akkor meg kérj elnézést! Jah.... nem fogsz, tudom, annyira nincsen gerinced, aljadék szar!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 13:58:05

@alöksz róz: "ki az a "ránk"?"

akikre nemecsek azt írta, hogy "vagytok".

tudom, nektek idióta náciknak nehéz visszakövetni egy szóváltást, de erőltesd meg magad, büdös, kis idióta nácikám! ne engem fárassz, csak azért, mert elmebeteg vagy!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.09. 14:00:49

@abcdefghijklmm: Faszom tudja, melyik nickeden írtad. Ti fideSSfasszopók megkülönböztethetetlenek vagytok. Ugyanaz a gyűlölet és butaság süt belőletek.

boborján20 2018.12.09. 14:02:27

@putris72: te egy serlokholmsz vagy haver:)

szerinted, ha nem jönne az eus pénz, akkor mekkora lenne a növekedés?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 14:02:42

@erkölcsi hulla: " Még mindig csak a nácizásra telik? Lassan már dicséret. "

nomen est omen. te tényleg az vagy. büdös náci.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.09. 14:02:49

@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát: Hol írtam le, faszkalap, az öreg háborús bűnös nevét?

Istenem, olyan primitív idióták vagytok. :))

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 14:05:30

@Bdi: a index nem feltétlenül az intelligencia bajnoka. nem is mindig nyitottak a más véleményére. ebben egyébként semelyik másik újság nem jobb náluk. ők a szar újságok közül a legkevésbé rosszak. illetve helyesírásban mondjuk alatta vannak másoknak, de ez erkölcsi szempontból nem lényeges.

ezt nácizmussal és antiszemitizmussal összekeverni, egy lapon említeni, eszement elmebeteg dolog volt tőled.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.09. 14:06:02

@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát: @abcdefghijklmm: Most összeveszhetsz saját magaddal, a fasz horti viselt dolgain. Figyellek. :))

abcdefghijklmm (törölt) 2018.12.09. 14:07:28

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Szóval nincs idézet. Mondjuk tudtam, hogy mást nem tudsz, te gyökér, mint alaptalanul vádaskodni. Persze tőled kizárólag csak ilyen gerinctelenséget tapasztaltam, szóval nem vagyok meglepődve.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 14:07:39

@Bdi: az index nem éppen fair, intelligens, középszerű kis hülyegyerekek gyülekezete. de hol van ez attól, hogy Bayer egy elmebeteg, náci, görény, geci állat?!

abcdefghijklmm (törölt) 2018.12.09. 14:09:29

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Én egy nicken írok, gyökér, nem úgy, mint te, aki ezen a macskás balfasz nicken és @math0 néven is nyomul egyszerre. A múltkor balfasz módon lebuktattad magadat, azóta tudom. Ez is csak a gerinctelenség bizonyítéka!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.09. 14:13:50

@abcdefghijklmm: @Magyar ember ne viseljen baseball sapkát: Na, mondd ki az igazságot a háborús bűnös hortiról, és rögtön védd is meg a félistenedet, faszkalap. Figyelek. :))

Bdi 2018.12.09. 14:16:12

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Farkasházy és a szellemesség:) Utoljára szerintem 30 éve lehetett vicces. Na meg, hogy minden szava igaz.. Fáj neki, hogy nincs havi 5 kilo. Elhiszem

abcdefghijklmm (törölt) 2018.12.09. 14:16:56

@math0: Olvasd el a linkelt cikket és megtudod! Nehogy már nekem kelljen magyarázni egy (állítólagos) PhD fokozattal rendelkező hiper-okosnak! :-)

Bdi 2018.12.09. 14:17:12

@boborján20: Ja, ezt a stílust tartogasd a heverjaidnak. Pá

2018.12.09. 14:22:51

@math0: az MSZP SZDSZ kormány tenyleg nem csinálták amiket felsoroltál.
De mást sem.

Bdi 2018.12.09. 14:26:30

@math0: Egyáltalán nem volt az, mert ők is mindefélének elmondják es kategorizálják a nekik nem tetsző embereket. Egyébként nem rossz az index, de politikailag elfogult, egyáltalán nem független és kirekesztő csakúgy mint akiket kifiguráznak
Ennyiben függött össze a két dolog, valójában egyszerre két dologról beszéltem mert a Bayeres comment cikkhez nem lehet hozzaszólni

Olyan jó dolga a zaidóságnak mint itt, kevés helyen van. Van itt zsidó fesztivál, a befektetéseik gyümölcsöznek, övék a fél főváros nagyjából. A gozsdura tavaly ősszel kiírták, hogy “üdvözöljük izraelben”. Ennyit erről

Bdi 2018.12.09. 14:28:19

@math0: mitől náci? Magam hallottam amint a műsorából kibaxta a fröcsögő zsidózót. Ha kell megkeserem

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 14:33:58

@kolompar lole 1113: "Azért a zsidók is besegítenek az antiszemitizmus előidézésébe, amikor még most a 21. században is felbukkannak olyan ötletek hogy mi fizessünk a MÁV után is"

történelmi kártérítést igényeltek mostanában lengyelek is, vagy Namibia is a németektől, stb. lehet valakinek ezekről ilyen vagy olyan véleménye, de aki ezzel indokolja az antiszemitizmust, az egy idióta.

boborján20 2018.12.09. 14:35:51

@Bdi: "övék a fél főváros nagyjából"

mi van büdös náci, besértődtél?:)))

alöksz róz 2018.12.09. 14:37:30

@math0: nemecsek a lipsikre írta. számold össze, hány százalékot szereztek összesen
(mszp+dk+pereputtyok. jobbikot, lmp-t ne számold bele.)

boborján20 2018.12.09. 14:37:36

@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát:

horti egy gerinctelen féreg volt, vagy egy ostoba fasz, ha nem tudta mi lesz a zsidó honfitársainkkal a haláltáborokban!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 14:38:48

@kolompar lole 1113: "Mondom ezt úgy hogy amúgy nem hiszek az antiszemitizmusban, fajelméletben, de ahogy a cigók is maguknak köszönhetik a hírüket, "

te egy náci idióta vagy, még ha meg is magyarázod, hogy nem vagy az. a magyarázatodban magában mutatod meg, hogy náci idióta vagy. nem. a cigányok nem maguknak köszönhetik a hírüket. a cigányok egy indiai, elvándorolt nép, akik különféle nehéz körülmények között élnek más országokban, és a nagyon sok előítéletnek köszönhetik a nehéz sorsukat, és a hírüket. a cigányokkal eredetileg semmi baj nincs, ugyanúgy emberek, mint bármely más nép, sok ilyen és olyan van közöttük, mint más népeknél is. ugyanez a helyzet a zsidókkal is.

mindkét nép annak köszönheti a gyűlöletet, és a "hírüket", hogy van sok idióta ember, aki egyszerűen gyűlöli az idegeneket, és nehezen tud feldolgozni kétbitesnél bonyolultabb dolgokat.

ilyen vagy te is.

Magyar ember ne viseljen baseball sapkát 2018.12.09. 14:40:15

@boborján20: honfitarsainkkal biztos nem, mert egy honfitarsunk sem ment ausviccba Horthy idejen

Illegalis bevandorlo nem magyar allampolgar migri zsidokat visszabaszta Horthy oda ahonnan jottek. Eleve sokat mondo, hogy a fasizmusba menekultek....persze nem neked.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 14:41:23

@Bdi:

1) bizonyítékod nincs
2) ettől még simán náci

Bayer fajgyűlölő, ezért náci. ez a "faj" nem feltétlenül (csak) a zsidó nép.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 14:42:51

@Bdi: "ők is mindefélének elmondják es kategorizálják a nekik nem tetsző embereket. "

még mindig nem fogod fel, te idióta, hogy ez nem ugyanaz, és nem emlegethető egy lapon a zsidózással vagy másfajta rasszizmussal!

mit nem tudsz ebből felfogni, te idióta?!

Bdi 2018.12.09. 14:42:52

@boborján20: Itt ez a stílus vagy ezt csak te tolod?

Felsoroljam neked mi van izraeli kézben? Csak kapásból.... Ugyanis a munkám miatt rengeteg projektben részt vettem. Sok zsidó barátom is van akik remekül érzik magukat itt.

Az, hogy sok az izraeli tulajdon az baj? Vagy az a baj, ha ezt kimondod? Mert okos hozzászólásodból inkább azt gondolnám antiszemita vagy... Én pusztán egy tényt közöltem te naciztál egy jót. Fasza:)

Vagy az a baj, hogy fogalmad nincsen miről beszélsz?

alöksz róz 2018.12.09. 14:43:39

@math0: dehogynem.
te lipsi vagy. te ne számold magadhoz a jobbikos szavazatokat. és ne számold magadhoz az lmp-s szavazatokat se.
összesen 25%-otok volt. és ugatsz, hogy az ország többsége nevében beszélsz.

25% a többség szerinted? :D
phd... muhaha

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 14:44:13

@Bdi: majd akkor gyere nekem, ha az index valakit faji alapon minősít amiatt, hogy más a véleménye! az indexen kurva sok szerző írt kurva sok cikket, lehet, hogy találsz véletlenül egyet, de sokat biztos nem.

Bdi 2018.12.09. 14:44:55

@math0: több nickkel is nyomulsz? Mikor lesz a meg a piros ferka arról meséljél bunkó paraszt

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 14:45:38

@alöksz róz: nemecsek biztos nem rólam írt. nagyon eltévedtél.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 14:46:25

@Bdi: na, ennyit tud a büdös náci, amikor nincs igaza, és már álérve sincs.

Bdi 2018.12.09. 14:46:43

@math0: kit minősített faji alapon te idióta barom? Hozzál már ide egy példát különben hazudsz!

alöksz róz 2018.12.09. 14:46:48

@Bdi: "Mert okos hozzászólásodból inkább azt gondolnám antiszemita vagy" - ez így van, taga rasszista és antiszemita.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 14:48:55

@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát: a magyarok mind bevándorlók. ezer éve is, és a következő sok száz évben is migránsok voltak az őseink. sok zsidó régebben jött ide, mint pár magyar ősei.

boborján20 2018.12.09. 14:50:03

@Bdi: "Felsoroljam neked mi van izraeli kézben?" sorold!

"Sok zsidó barátom is van akik remekül érzik magukat itt. "

szerintem ezt a takarózást, anno csurka is bedobta, csak neki a hentese volt zsidó.

száz szónak is egy a vége! aki a csútigeci maffiájának szekerét tolja, az nem normális.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 14:50:14

@Bdi: Bayer állandóan zsidózik és cigányozik és migránsozik.

boborján20 2018.12.09. 14:51:09

@alöksz róz: mi van gázsi, kontrázol?:)))

Bdi 2018.12.09. 14:51:24

@math0: neked sok érved volt te szerencsétlen barom

Bdi 2018.12.09. 14:55:51

@boborján20: nem tolom senki szekerét csak a magamét, a családomét és barátaimét. Semmiféle csutira nem szavaztam. Ettől azonban sajnos neked még nem lesz igazad. Egybitesen gondolkodsz, olvass vissza majd rájössz. Normális hangvételre a második reakció bunkóság volt a stílus.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 14:56:20

@Bdi: pl: "Sajnos nem sikerült mindet beásni nyakig az orgoványi erdőben."

tudom, idióta vagy, műveletlen, letagadod te a jó édes kurva anyádat is. ezért vagy büdös náci, ilyenek a büdös nácik.

alöksz róz 2018.12.09. 14:59:04

@math0: már megint a saját ostobaságodat reklámozod :D
tudom, hogy nektek, agyatlan lipsiknek nehéz visszakövetni egy szóváltást, de azért erőltesd meg magad...
nemecsek nem neked címezte, hanem általában a ballibekről, lipsikről stb. beszélt (de nevezhetjük lieberálisnak, liberálfasisztának vagy egyszerűen komcsi szarnak, mind ugyanaz, ki-ki saját szája íze szerint alkalmazhatja a kifejezéseket).
te persze rögtön magadra vetted.
de rögtön magadra vetted lipsi létedre a jobbikos szavazatokat is, pedig semmi alapod nem volt rá, a legtöbbjük legszívesebben pofán köpne (a legenyhébb esetben), ha találkozna veled az utcán. úgyhogy nagyon eltévedtél.

a 25%-otokra kiabálsz, hogy a nép többsége nevében beszélsz. :D

méghogy phd... muhaha. ki hiszi el szerinted?
tényleg nagyon szar állapotban lenne a magyar felsőoktatás, ha ilyen ostoba gyökerek is tudományos fokozatot szerezhetnének...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 14:59:38

@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát: az, hogy a honfitárs-zsidó, honfitárs-migráns, sőt, magyar-zsidó megkülönböztetés is hülyeség. a zsidó származású magyarok ugyanúgy magyarok, mint a német, tót, dák, szerb, horvát vagy finnugor vagy türk származású magyarok. és mind migránsok. többségük ráadásul az utóbbi pár száz évben vándorolt ide, azaz a zsidóknál és cigányoknál későbbi migránsok.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 15:01:16

@alöksz róz: nemecsek nem specifikálta pontosan kik azok a "vagytok". mivel ő fideszes, nyugodtan vehetem úgy, hogy a "vagytok" az a többi. konkrétan ezen a blogon fideszesekkel jobbikosok is vitatkoznak. tehát bele lehet őket venni.

alöksz róz 2018.12.09. 15:02:51

@boborján20: kontrázni nem így kell, nyomi.
azt ti szoktátok a morphóval, misscunnifaszommal meg a miért nincs... nevű hazug dk-s nyuggerrel.

ezt megerősítésnek hívják.

boborján20 2018.12.09. 15:03:07

@Bdi: "Normális hangvételre a második reakció bunkóság volt a stílus."

ha megbántottalak, akkor elnézésedet kérem.

erről mi a véleményed?

hvg.hu/itthon/20181208_TASZ_Alsagosan_akadalyozza_a_kormany_a_tuntetest

alöksz róz 2018.12.09. 15:04:27

@math0: tévedsz, takony, nincs olyan párt, se pártszövetség, hogy "többi".

alöksz róz 2018.12.09. 15:05:11

@math0: ráadásul akinek írta, az pont a ballib táborba tartozik.

putris72 2018.12.09. 15:05:24

@boborján20: Te szerinted a balibek alatt nem jött EU-s pénz? Az már az ő bénaságuk,hogy nem tudtak vele mit kezdeni!Ja de!Ellopták! Kutyakenneleket,meg magaslatokat építettek belőlük!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 15:05:25

@alöksz róz: konkrétan Magyarországon volt egy választás, csalásokkal együtt, egyik párt sem kapott 50%-nyit. és akkor jön e a Fidióta barom az egyik párt nevében, hogy kétharmad, és, hogy ezzel akar válaszolni jogos érvekre. ez elég beteg baromság. te meg "megmagyarázod", mert te is elmebeteg idióta vagy. a Fidesz csalással elért 48%-a nem jogosít fel érvek lemosására. nem válasz érvekre.

Magyar ember ne viseljen baseball sapkát 2018.12.09. 15:05:35

@math0: vannak allampolgarok, meg nem allampolgarok

Horthy nem magyar allampolgarokat deportalt, de ezt nem neked cimeztem eredetileg.

kolompar lole 1113 2018.12.09. 15:06:06

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: De melyik határon belül, a románon? Hiába EU meg minden, ha attól még ugyanúgy elnyomják a magyart, üldözik csak azért mert magyar. Az EU nem fog idejönni és picsánrúgni az oláhokat, rácokat, tótokat, ahogy Srebrenicában is inkább félrenézett mint a magyar rendőr ha cigánybűnözést lát. Attól nem lesz szabad a magyar a Kárpát medencében hogy a román mellé egy EU-s helytartót is a nyakába ültetnek. A románt kéne leszedni onnan, akkor lenne vége az 1. vh-nak.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 15:06:20

@putris72: "a balibek alatt nem jött EU-s pénz? "

sokkal kevesebb jött az elején. a keret volt kisebb. tudom, egy náci idióta ilyeneket nem tud.

kolompar lole 1113 2018.12.09. 15:07:00

@math0: Értelmes ember semmilyen körülmények között nem lesz zsidókommunista. De orbán meg rákosi nem értelmes, és mégkevésbé magyar.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 15:07:51

@alöksz róz: pártszövetség lehetne. és nincs olyan párt, amelyik kétharmadot kapott. de még 50%-ot sem. mindegyik párt kisebbségi párt önmagában. ezek közül az egyik nevében ugrálni, hogy kétharmad, igen idióta dolog.

kolompar lole 1113 2018.12.09. 15:08:38

@math0: "ahogy menthető gyilkosság sincs."

Akkor minden kivégzettet rehabilitálni kell, kezdve Rudolf Hössel, Szálasival, Mussolinivel. Ja, az már menthető ugye, csak a szegény zsidók elleni nem, mi?

boborján20 2018.12.09. 15:09:19

@alöksz róz: látom a seggnyalásodat má becézgeted is, te ostoba szargerincű fityeszjobbágy:)))

csak így tovább a csútigecigazdád útján!

kolompar lole 1113 2018.12.09. 15:09:27

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ez így van. Ő legalább nem volt köpönyegforgató, mint a mostani KISZ titkár cigány.

Bdi 2018.12.09. 15:10:04

@boborján20: semmi gond. Igazából nem tudom mi itt a stílus ma írtam először

Az a véleményem, hogy helytelen lezárni a teret, ami mindannyiunké. Az tüntet ott aki akar amíg betartja a szabályokat. Anno ferko is lezárta és az asszonnyal sétálgatott 07.03.14-én. Akkor is ez volt a véleményem
A kritikát bírni kéne, se nem bírják

kolompar lole 1113 2018.12.09. 15:10:12

@math0: A nácin kívül más szót is ismersz, zsidó?

putris72 2018.12.09. 15:10:20

@math0: Ha jól rémlik 94-98,és 2002-20120 között! A baloldal,az áremelésben,adó,és áfa emelésben!A munkanélküliség növekedésében,az államadósság növelésében volt jeleskedő! Valamint 94-98 között a Bokros csomag miatt az utcán tüntető nyugdíjasokat kicsit meggyepállták!2006-ban szintén! Bár a tényleg randalírozó csőcselék jobbikos emberkéket nem sikerült megfékezni,pedig büszkén mondták,hogy megfigyelik őket!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 15:10:30

@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát: " 1849. július 28-án a szegedi országgyűlés kimondta a zsidók egyenjogúsítását: a zsidók izraelita vallású magyar állampolgárok lettek. "

hu.wikipedia.org/wiki/A_magyarorsz%C3%A1gi_zsid%C3%B3k_t%C3%B6rt%C3%A9nete

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 15:11:35

@putris72: ezt kinek írtad, te elmebeteg? nekem címezted, de köze nincs ahhoz, amit én írtam.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 15:12:20

@kolompar lole 1113: " A nácin kívül más szót is ismersz, zsidó? "

amikor a náci zsidózva hisztizik, hogy nem náci! ilyet elmegyógyintézetben is ritkán látni.

kolompar lole 1113 2018.12.09. 15:12:50

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Nem volt nagyobb háborús bűnös mint a kékcédulás Rákosi vagy a ruszkibehívó Kádár.

kolompar lole 1113 2018.12.09. 15:15:12

@math0: Majd ha kifizették nekünk a kártérítést a tatárok, törökök, osztrákok, ruszkik, akkor beszélhetünk újabb zsidó adóról (de leginkább akkor is csak elutasítás formájában), addig viszont semmiképp! Ja és Magna Hungáriáért is kérünk kártérítést, meg Etelközért is, nem csak a Kárpát medencéért!

boborján20 2018.12.09. 15:16:12

@putris72: papa, szerintem igya meg a langyos tejét, asztán húzzon szunyálni, mert kezd össze_visszapofázni, és ez má nekem gáz!:)))

Magyar ember ne viseljen baseball sapkát 2018.12.09. 15:16:13

@math0: 1849ben nem adtak allampolgarsagot azoknak, akik az 1930as evekben szivarogtak be keletrol, igy nem volt nekik

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 15:16:23

@kolompar lole 1113: "gyilkosság" szó alatt a mindenkori törvény szerinti minősített emberölést értek.

alöksz róz 2018.12.09. 15:16:25

@math0: de nincs olyan. nem beszélhetsz a többiek nevében, csak a saját lipsi pártjaid nevében. 25%-otok van. nehogy már az ország többsége nevében beszéljetek :D

és nem is lesz olyan, hogy "a többi". a jobbikosok jobban utálnak titeket, mint a fideszt. de esélyes, hogy a maradék lmp-sek is.

a fidesz kapott 47%-ot a szavazáson megjelentektől (levélszavazatokat nem számolom) + akik nem jelentek meg (30%) azok hallgatólagosan támogatták, azaz egyetértettek azzal, hogy továbbra is a fidesz kormányozzon. ez már bőven megvan kétharmad.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 15:17:33

@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát: tudod igazolni, hogy mind a 400 ezer kivagonozott zsidó később jött?! nem. akkor meg?!

kolompar lole 1113 2018.12.09. 15:18:10

@math0: Anyád meg egy faszszopó cigány kurva, te zsidó!

kolompar lole 1113 2018.12.09. 15:19:41

@boborján20: "aki a csútigeci maffiájának szekerét tolja, az nem normális."

Ez így van, pont ezért nem normális a teljes ellenzék se! Mindegyik aktívan tesz azért hogy nehogy véletlenül eszükbe jusson az embereknek leváltani a Rákosi 2.0-t.

Magyar ember ne viseljen baseball sapkát 2018.12.09. 15:20:10

@math0: ne beszelj felre, itt azokrol van szo, akiket Horthy deportalt, nem azokrol, akiket a nemet megszallas utan

kulonben meg a vadlon van a bizonyitasi teher

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 15:20:17

@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát: továbbá szerintem a Horthy korszakban nem is volt olyan, hogy konkrétan a személyeknek lett volna azonosítható állampolgársága. tehát nem is volt lehetőség így megkülönböztetni embereket. Horthyék a már közösségként állampolgárságot nyert zsidók állampolgársági jogait vette el, és nem állampolgárság szerint válogatott, hanem bizony faji alapon. ennyikeh. ez nácizmus, és undorítóan idióta ostobaság.

boborján20 2018.12.09. 15:20:21

@Bdi: "Igazából nem tudom mi itt a stílus ma írtam először"

ez azért vicces kijelentés részedről, mert kajakra bevédted bájerzsocát.

egyébként ezt olvastad anno?

24.hu/belfold/2015/02/10/bayer-lassan-kezdtunk-ugy-kinezni-mint-valami-kokainbaro-rezidenciaja/

kolompar lole 1113 2018.12.09. 15:20:28

@math0: És? Te meg állandóan nácizol. 1:1.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 15:22:08

@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát: "a vadlon van a bizonyitasi teher "

deportáláskor Horthy volt a vádló. rajta lett volna a bizonyítási teher. nem mintha bűn lett volna zsidónak lenni, vagy migránsnak. mondom, a magyarok többségének ősei később jöttek, mint a zsidók.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 15:22:48

@kolompar lole 1113: nácizni nem bűn. nácit nácizni helyes dolog.

putris72 2018.12.09. 15:23:20

@math0: index.hu/gazdasag/2014/02/12/tiz_eve_dol_a_le/?fbclid=IwAR1z0fOS_KX5maIWfgYx6AHa23MXPPTHob56fzm6iOxDeBqDYEbHlo84AiY Gondolom számolni azért te is tudsz!! Nyilván többet kaptak,a Fidesz alatt,mert kicsit többet is tettek a magyar vállalkozások felzárkóztatásáért!

boborján20 2018.12.09. 15:23:48

@kolompar lole 1113: haver, én filoszemita vagyok.
lécci a náci énedet ne teregesd má itt ki, me kezdek rosszul lenni tőled.

de azé nincs harag?:)

kolompar lole 1113 2018.12.09. 15:24:21

@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát: Mivel a másik oldal se volt jobb, egyiken pont ugyanannyi a védenivaló mint a másikon. A mainak megfelelő "békebeli" uram-bátyám rendszer akkor is ugyanolyan irritáló volt mint ma a zsidesz féle, és akkor is úgy úgy vélték a magyarok hogy az ilyen kulák Pénztáros Lőrinc féle kulákok, burzsujok (= tolvajok) nyugodtan menjenek csak a kemecébe, recskre, gulágra, mert megérdemlik. Az akkori burzsujok se voltak jobbak, szolidárisabbak a magyarral mint a mostaniak, megérdemelték amit kaptak. A baj az hogy a mostaniak még nem kapták meg.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 15:24:40

@kolompar lole 1113: a jogban nincs olyan, hogy különféle különböző perek között valamiféle időrendi sorrend kell, hogy legyen.

idióta vagy, ezért vagy büdös náci.

kolompar lole 1113 2018.12.09. 15:25:41

@math0: Te pont egy ilyen ritkán látott abortuszszökevény vagy.

boborján20 2018.12.09. 15:26:01

@putris72: "2004 óta évente átlagosan két százalékkal növelte a magyar nemzetgazdaság teljesítményét a Brüsszelből érkező pénz. 2011-ben majdnem 5 százalékkal. Mellesleg ez volt az az év, amikor a kormány csúcsra járatta az EU elleni gazdasági szabadságharcot. A csatlakozás óta évente átlagosan hétszer több pénz folyt be a magyar költségvetésbe, mint amennyit az adott évben Brüsszelnek kifizettünk. 2012 végén a magyar befizetések és az uniós támogatások egyenlege 5400 milliárd forint pozitívumot mutatott. A 2013-as adatok ezt az egyenleget 7000 milliárd forint fölé emelhetik."

SZERINTEM TE FOGYATÉKOS VAGY!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 15:26:12

@alöksz róz: konkrétan Magyarországon volt egy választás, csalásokkal együtt, egyik párt sem kapott 50%-nyit. és akkor jön e a Fidióta barom az egyik párt nevében, hogy kétharmad, és, hogy ezzel akar válaszolni jogos érvekre. ez elég beteg baromság. te meg "megmagyarázod", mert te is elmebeteg idióta vagy. a Fidesz csalással elért 48%-a nem jogosít fel érvek lemosására. nem válasz érvekre.

kolompar lole 1113 2018.12.09. 15:26:59

@math0: Lopás alatt meg csak a mindenkori törvény által lopásként jegyzettet, tehát a Pénztáros Lőrinc féle közpénztolvaj akciót pl. pont nem, hiszen Polt Petya nem üldözi. Ritka egy hülye vagy, hallod?

kolompar lole 1113 2018.12.09. 15:27:38

@math0: Zsidót zsidózni is nagyon helyes dolog. Tudod, zsidó?

kolompar lole 1113 2018.12.09. 15:29:13

@math0: Így van, idióta zsidó, ezért nem is fizetünk semmilyen zsidókárpótlást a magyarkárpótlás előtt! Jól mondod!

kolompar lole 1113 2018.12.09. 15:30:02

@alöksz róz: Miért ne? Orbán is egy zsici. Az Orsós Ráhel egy ősi zsici név.

alöksz róz 2018.12.09. 15:30:50

@math0: de téged feljogosít a 25%-od, hogy a többség nevében beszélj, igaz?
érved meg nem is volt.

alöksz róz 2018.12.09. 15:33:55

@kolompar lole 1113: anyai ágon "öröklődik". apai ágon a származást meg egy prostituáltnál amúgy se feltétlenül lehetne igazolni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 15:34:32

@putris72: ec.europa.eu/budget/library/biblio/publications/2011/mff2011/KV3112884HUN-web.pdf

az első táblázat összehasonlítja a kereteket. a 2014-2020-as valamennyivel nagyobb, mint a 2007-2013-as. továbbá a Fidesz ugye még az előbbiből is kurva sokat kapott.

az egyébként természetes, hogy az első években, amikor ez elkezdődött, akkor még kevésbé voltak hatékonyak a lehívásban.

továbbá, a túl hatékony lehívás sem jó, ha ugyanis hülyeségekre hívják le a pénzt, az nem túl okos dolog. úgyhogy a Fidesz "túlhatékonysága" e téren sem pozitívum.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 15:35:22

@alöksz róz: én senkinek nem írtam olyat, hogy nincs igaza, mert kétharmad.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 15:37:29

@kolompar lole 1113: "ezért nem is fizetünk semmilyen zsidókárpótlást a magyarkárpótlás előtt! Jól mondod! "

én pont azt mondtam, hogy nincs ilyen időrendi megkötés, arról is hazudsz, hogy mit írtam, akkora görény, büdös náci vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 15:39:28

@kolompar lole 1113: a törvény nem azt mondja, hogy az a lopás, amit Polt Péter üldöz. semmi ilyen nincs a törvényben, te idióta náci!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 15:45:46

@kolompar lole 1113: btw. a btk-ban bűntettként nem a "gyilkosság", hanem az "emberölés" szerepel, ezért mondtam én, hogy én "gyilkosság" szó alatt azt értem, ami a btk-ban (vagy mindenkori törvényekben), mint büntethető emberölési bűntett szerepel.

a btk-banpedig az nincs írva, hogy az az emberölés, amiben Polt Péter nyomoz. ilyen hülyeség csak a te ostoba, büdös náci fejedben van.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.09. 15:47:35

@kolompar lole 1113: "Nem volt nagyobb háborús bűnös mint a kékcédulás Rákosi vagy a ruszkibehívó Kádár."

Most ezzel sokat mondtál. :))

Kubatov nem fog örülni, ha leháborúsbűnösözöd a fideSS példaképeit.

Egyébként nagyobb volt, félmillió zsidó honfitársunkat gázosították el a segedelmével. rákosi és kádár a kanyarban nics.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.09. 15:51:15

@kolompar lole 1113: "De melyik határon belül"

EU.

"Hiába EU meg minden, ha attól még ugyanúgy elnyomják a magyart, üldözik csak azért mert magyar."

Okos diplomáciával, az EU törvényeivel, értékeivel lehet szépen operálni. Persze erre a fasz csúti geci meg az impotens szíjgyártó alkalmatlan. Ők csak erőből tudnak bármit csinálni, és csak az itthoni magyar embereket tudják elnyomni.

Aquincum 2018.12.09. 15:53:56

@kolompar lole 1113: “Így van, idióta zsidó, ezért nem is fizetünk semmilyen zsidókárpótlást a magyarkárpótlás előtt! Jól mondod!” Kár rád a szót vesztegetni, de azért leírom: ritka undorító egy seggfej vagy!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.09. 15:54:29

@a@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát: bcdefghijklmm: "gerinctelenséget"

FideSSfasszopó és a gerinc. :))

Azt se tudod, mit jelent a szó.

Na, halljuk a vitát saját magaddal a háborúsbűnös hortiról. Figyelek. :))

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 15:54:48

@kolompar lole 1113: a kötözködésed egyébként is logikai hülyeség. én azt állítottam, hogy a gyilkosságra, és ezalatt ugye a törvény szerint büntetendő emberölést értettem, nem mentség semmiféle körülmény. ezzel szerintem minden normális ember egyetért a mai btk-t véve alapul. a korábbi törvényeket ignorálhatjuk a példa szempontjából mondatom, hogy a példám a jelenre vonatkozik.

ha neked korábbi kivégzésekről az a véleményed, hogy azok is gyilkosságok voltak, az egy másik kérdés, és még akkor sem ellenérv, ha igazad lenne. mert a példám gyilkosságokra vonatkozott, teneked meg az a véleményed, hogy azok nem voltak gyilkosságok. azaz másik, komplementer halmazra vonatkozik a kérdésed.

Aquincum 2018.12.09. 16:00:20

@David Bowman: Micsoda komoly portált linkeltél be, megàll az ész! Természetesen, Te ezt elhiszed. Az egész CNN, a BBC, a teljes nyugati sajtó, sőt, egész Nyugat-Európa, az USA-ban is mindenki zsidó, aki nem ért egyet ezzel a görény Orbàn rendszerrel. Elkeserítő ez a lelki szegénység, vagy minek is nevezzem!

alöksz róz 2018.12.09. 16:05:26

@math0: mert szerinted abban a hozzászólásban, amire reagáltál, az volt, hogy nincs igazad, mert kétharmad? :D

midnightcoder2 2018.12.09. 16:18:18

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Okos diplomáciával, az EU törvényeivel, értékeivel lehet szépen operálni. "

Igen, emlékszem Fletó milyen ügyesen csinálta. A szlovák neonácik szépen meg is mondták neki hogy micsoda és mekkora, majd szépen megszavaszták a mi hajdani zsidótörvényeinkkel egy kategóriában mozgó Benesi-féle dekrétumok további érvényességét, az EU pedig értékestől és törvényestől pont szart a dologra. Ahogy ma is fontosabbak az amcsi érdekek Ukrajnával kapcsolatban mint a magyar (és minden más) kisebbségé.

Magyar ember ne viseljen baseball sapkát 2018.12.09. 16:19:02

@math0: Erdekes hogy nem deportaltak mindenkit, ha szerinted a Horthy korszakban nem is volt allampolgarsag LOL

Magyar ember ne viseljen baseball sapkát 2018.12.09. 16:20:47

@Aquincum: nekunk nem celunk hogy masok egyetertsenek a rendszerunkkel

magyarorszag a magyaroke

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.09. 16:21:15

@midnightcoder2: Igen.

Látom, nem figyeltél, amit mondtam. Diplomáciával kell operálni.

Hamihami 2018.12.09. 16:23:46

Anyam, ennyi sotet fidesztrollt egy helyen!

Magyar ember ne viseljen baseball sapkát 2018.12.09. 16:26:39

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Orban ugyes diplomata.

Kidobta a soros egyetemet az amcsi nagykovet meg elnezest kert.

Magyar ember ne viseljen baseball sapkát 2018.12.09. 16:28:48

Meg annyit kell a magyar diplomacianak a nyugattol tanulnia - ez regi hendikepp - hogy nem divat az egyenes beszed.

Sokkal sunyibban kell csinalni, sosem szabad a dolgokat a neven nevezni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 16:31:23

@David Bowman: ez most mi akar lenni? valami fényképre valaki írt valamit. ezt most komolyan kell venni?! ez igazol bármit is?! vagy mi a fasz akar ez lenni?! egyáltalán, mit állítasz?!

Sir Bates dö Hól 2018.12.09. 16:45:52

ahogy látom, a funkcionális analfabéták száma moon stabilan ⅔ fölött van a teljes népességre vonatkoztatva...

Jakab.gipsz 2018.12.09. 16:51:46

@math0: Az Orbán kormányt a magyarok 2/3 -addal választották meg.

Ez a kormány egy demokratikus jog-államban meg választott keresztény demokrata kormány.

Brendel Matyi mi nem tetszik neked kis kőbunkó ateista lelketlen biorobot.

Nálad a náci-vád az érvelés maximuma olyan a Jolly Joker, mindent visz, unalmas kis ripacs vagy. Ilyenek a Soros két bites csicskásai.

A tudás és az igazság soha sem okoz gyűlöletet, épen fordítva, az igazság az felszabadít és meg nevettet, továbbá nem tudod dekonstruálni, részeire bontani.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 16:59:05

@Jakab.gipsz: hányszor kell még kijavítani titeket, hogy az Orbán kormányra a szavazók 50%-a se szavazott?!

az meg, hogy valaki náci, az kultúrkörben elég súlyos érv.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 17:00:22

@Jakab.gipsz: "A tudás és az igazság soha sem okoz gyűlöletet"

ezt hányszor ismétled meg, te gyűlölködő náci, aki négereket, arabokat, muszlimokat és ateistákat is gyűlölsz?! hányszor szarod még pofán magad?!

boborján20 2018.12.09. 17:07:31

@Jakab.gipsz: a kurvaanyádat jakab, a veronai buszbaleset családját miért zaklattad, te rohadt náci fasz?!

putris72 2018.12.09. 17:08:21

@boborján20: Tehát én vagyok a fogyatékos,mert nem hiszek egy olyan bandában akik, még az ingyen pénzt is úgy tudják felhasználni, hogy közben csődbe vitték az országot, de felmutatni semmit nem tudnak!A hülyeségeken kívül nem tudtok semmit sem felhozni, hogy a mostani sokkal jobb helyzetet miért is cseréljük vissza a szarra!

boborján20 2018.12.09. 17:09:11

@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát:

a tetves kurvaanyád a sunyi, aki kiszart, és a kibaszott fityeszmaffiád! menyé pávatáncolni retek!

nemecsekerno_007 2018.12.09. 17:10:38

@math0: "köcsögkém, amikor az MSZP-SZDSZ-nek volt 49%-uk, akkor ők nem hazudták azt, hogy kétharmaduk van. egyszer volt kétharmaduk a parlamentben, de ehhez 51%-nyi szavazatot kaptak, és akkor sem írták át az alkotmányt...."

Hát persze :) Mert nem volt szükségük ezekre, épp elég volt, hogy a legnagyobb antikommunista alakulat lefeküdt nekik, így szereztek legitimációt. Az összes fontos pozícióban ugyanazok voltak mint a Kádár-rendszerben, csak köpönyeget váltottak. Szinte a teljes média őket szolgálta, az értelmiségi holdudvarral együtt, akik 90%-a szintén a Kádár-diktatúrát erősítette korábban. A Kis Jánosok, Pető Ivánok, Heller anyók, Lengyel Lászlók meg a többiek.
Meg ugye ott volt a teljes III/III-as infrastruktúra, ami korábban a Kádár-rendszert szolgálta.
Akkor se az amerika nagyikövet, se a CEU nem finnyáskodott érdekes módon, hogy sérülnek a demokratikus intézmények, meg a szabadságjogok...
Ennek a következményeit tapasztaljátok manapság... Azt hittétek, hogy ez "elfelejtődött"

Sir Bates dö Hól 2018.12.09. 17:10:45

@morpho: rejszolás sajtreszelővel:-)...
(a legrosszabbak egyike, azt gondolod, hogy értelmesebb, de nem, csupán tájszólás nélkül, értelmiségi stílt használ... de annyira sötét! a magyar oktatás állatorvosi lova, bazmeg, komolyan!)

MTA rendes tagja 2018.12.09. 17:15:24

"Kisebbségi csoportok teljes jogfosztása, kriminalizálása, a kritikus hangok elfojtása, az egypártrendszer bebetonozása"

Ezek aljas rágalmak. Amikor a konkrétumokra kerül a sor, kiderül, hogy olyan jogokról van szó, mint az aluljáróbaszarás, drogozás, nemváltó műtétek tb finanszírozása, elítélt bűnözőknek járó luxuskörülmények, embercsempészek védelme és hasonlók.

nemecsekerno_007 2018.12.09. 17:15:33

@boborján20: Közöm nincs hozzá, de szerintem nem kell, hogy túl sokan dolgozzanak a "Habony műveknél". A "munka" oroszlánrészét úgyis elvégzik a "ballib" megmondóemberek, náluk senki nem tesz többet az újabb 2/3-ért :))))

nemecsekerno_007 2018.12.09. 17:18:19

@math0: "a Fideszre a kisebbség szavazott. a többség nem a Fideszre..."

Jaja, mint a Sargentini jelentésnél. :)))))

Rúgózhattok ezen még sokáig, akkor is bukta. Óriási bukta és elnézve a "ballib" szereplőket érik egy újabb óriási bukta. De ilyen a természetes kiválasztódás...

boborján20 2018.12.09. 17:24:20

@nemecsekerno_007: "a Fideszre a kisebbség szavazott. a többség nem a Fideszre..."

Jaja, mint a Sargentini jelentésnél. :)))))"

hazudozol is fityeszork? mint a gazdád a csútigeci?!

nemecsekerno_007 2018.12.09. 17:25:48

@kolompar lole 1113: Liberális, konzervatív, baloldali is vagyok, de ez tök mindgy.
A fejlődéshez inkább a nyugdalomra és stabilitásra van szükség a gazdaságban, ezt egyedül a mostani kormány képes garantálni hellyel-közel. Az ellenzékről nem vagyok meggyőződve, hogy nem káoszt teremtene-e ha a hatalom közelébe kerül, arra meg nincs szükség. Eddig nem is nagyon akarták bizonyítani az ellenkezőjét, így marad a kisebb kockázat...

Gandosz 2018.12.09. 17:27:32

@MTA rendes tagja: Kifelejtetted azt a jogot, hogy a szarmagyarozó, a magyarságot pocskondiázó és gyűlölő álművészeknek (pl. Fisher Iván, Spiró, Alföldi, az LMBQT-multikulti Hunyadi film forgatókönyvéért 100 millió forintot felmarkoló Hegedűs Bálint, és most a Párizsban az állam pénzén nyaraló Gerzsenyi Bea) alanyi jogon járnak állami kitüntetések és előjogok.

nemecsekerno_007 2018.12.09. 17:30:17

@boborján20: Kreatív számolás, ugye? :) Ott fordtva volt, ott a Fidesz próbálta beleszámolni a tartózkodásokat az egészbe :) Visszanyal a fagyi.

Gandosz 2018.12.09. 17:31:30

@nemecsekerno_007:
Hálás vagyok a boborjánoknak, tagáknak, mathoknak, Sir Batesnek, McCunminsberinek és társainak, mert kitűnően égetik az ellenzéket alpári stílusukkal és a normális érvkészlet hiányával.
Lehetne a kormányt bírálni úgy is, ahogyan én teszem, szakmailag és tényeken alapulva.

Magyar ember ne viseljen baseball sapkát 2018.12.09. 17:33:16

@nemecsekerno_007: Egyetertek.

Jo az irany, jo a kormany. Ha 10 ev ebbe az iranyba jo, ha 20 megjobb.

Csak tobb meszaros kell, legalabb egy tucat, nem szabad minden tojast ugyanabba a kosarba rakni, lasd. simicska.

boborján20 2018.12.09. 17:35:25

@Gandosz: "álművészeknek (pl. Fisher Iván, Spiró, Alföldi,"

TE BAZDMEG FOGYATÉKOS VAGY, AZ TUTI!

boborján20 2018.12.09. 17:37:19

@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát: ezer mészaros kell!

nem is, hanem millió!

A KURVAANYÁDAT BASZD SZÉT, NE AZ ORSZÁGUNKAT!

user_man 2018.12.09. 17:39:30

@Jakab.gipsz: Szememben választási csalás az is mikor tömegeket befolyásolnak a központosított média által. Nem véletlenül vásárolták fel a megyei újságokat, a helyi radiókat, origót , a közszolgálati TV-ől meg ne is beszéljünk. Nem piaci felvásárlás volt. Mi más oka volt a felvásárlásnak ha nem ez. És most már nem is titkolják. Egy "demokratikus jog-államban" ilyen nincs, mert mi értelme lenne... demokrácia egyik alapköve a szólásszabadság. Magyarországon ezt kicsit máshogy értelmezik.

boborján20 2018.12.09. 17:40:00

@Gandosz: "mert kitűnően égetik az ellenzéket alpári stílusukkal és a normális érvkészlet hiányával. "

neked milyen érvkészleted van fityeszzombi?

csak nem a csútigeci, vagy mészaroslölö, vagy loptok reggel délben este, és álmotokban is?

6.Lenin 2018.12.09. 17:45:07

@user_man:

Mo-on a legnézettebb tv csatorna-főleg vidéken- az RTL Klub, nem éppen kormánypárti.
szerintetek meg a közszolgálatit nem nézi senki, a vidékiek bunkók, nem használnak netet.
Papír újságot szerintem meg nem olvas néhány emberkén kívül senki.

Te sem tudod miről írsz.

lac1 2018.12.09. 17:45:16

Ki szólította a nácziakat?
Itt vagyok buzik, melyik belterjes állibsit kell megbüntetni a pofája méretéért?

Győztünk!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 17:46:11

@nemecsekerno_007: ez mind nem volt kérdés, ez mind a te idióta agymenésed, amibe nem kell belemenjek. a lényeg elhangzott, az ellen nincs érved, büdös náci! a Fidesz nemhogy kétharmadot, de többséget sem kapott. kétharmadozz a jó édes kurva anyádnak!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 17:47:28

@nemecsekerno_007: a Sargentini jelentést 70% szavazta meg. az tényleg kétharmad.

nemecsekerno_007 2018.12.09. 17:50:28

@math0: Ha nem számoljuk a tartózkodókat... Ugyanúgy 2/3, ahogy a Fidesznek...

Persze rúgózhatsz ezen még évekig, akkor is legitim a kormány. Ha igaz lenne amit szajkózól, akkor százezrek lennének az utcán, hogy elzavarják a kormányt.
Max. akkor közelét 100 ezerhez ha összeadjuk az összes eddigi tüntetést 2010 óta...

boborján20 2018.12.09. 17:50:36

@lac1: vegyé vissza az arcodból homár, me mekbüntetlek!:))

Magyar ember ne viseljen baseball sapkát 2018.12.09. 17:50:54

@math0: nekunk csak a parlamentben kell a ketharmad, az nem kell hogy neked tessen

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 17:51:13

@6.Lenin: az RTL legnézettebb műsorai politikailag semlegesek. a híradó nézettségéről én nem tudok adatot, szerintem te sem.

a vidéki lapokat azért csak olvassák.

és Orbán teleszarta az országot közpénzből agymosással.

alöksz róz 2018.12.09. 17:51:58

@math0: nem inkább az, hogy haszontalan, sőt egyenesen kontraproduktív fröcsögést folytatnak, miközben semmi alternatívát nem kínálnak, és ennek is köszönhető a fidesz 2/3, és hogy ezt nem képesek belátni?
így azért árnyaltabb egy kicsit, nem gondolod? :D

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 17:53:20

@nemecsekerno_007: "Ha nem számoljuk a tartózkodókat... Ugyanúgy 2/3, ahogy a Fidesznek..."

Sargentini jelentés: 70%-kkal, ha nem számoljuk a tartózkodókat, valamivel 66% alatt, ha számoljuk

választások: 48% a Fidesznek, ha nem számoljuk a tartózkodókat, 35%, ha számoljuk

akárhogy is nézem, ezt beszoptad.

boborján20 2018.12.09. 17:55:46

@nemecsekerno_007: olimpiával mi van fityesztróger?

csak nem befostál, te és a csútigeci, a gazdád?:)))

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 17:56:19

@alöksz róz: nem. továbbá ez se nem tény, se nem érv, se nem az ő dolga.

a Fidesz 2/3 nagyrészt azért van, mert Orbán elbaszott választási rendszere 48%-ból ezt csalta össze. ezzel az ellenzék nem tud mit tenni, hacsak nem rohamozzák meg a parlamentet. ez egy diktatúra köcsög csalása.

6.Lenin 2018.12.09. 17:57:16

@math0:

Akkor van még egy hibás érvetek...

Mo-on a lakosság közel 70 %-a városokban él. Tehát a vidékiek sehogy sincsenek többségben. A nácizásoddal meg csak hülyét csinálsz magadból ( nem igényel nagy erőfeszítést tőled), ettől soha nem fog bukni a csüngőhasú, veletek ellentétben.

Nem kell agyat mosni Orbánnak, amíg ilyen hülyék az ellenfelei. Te is sokat teszel a
hatalomban tartásáért.

boborján20 2018.12.09. 17:59:32

@6.Lenin: "Mo-on a lakosság közel 70 %-a városokban él. Tehát a vidékiek sehogy sincsenek többségben. "

szerintem te ma már ne igyál többet, me hülye vagy, mint egy utolsó fityeszdroid!:)))

Sir Bates dö Hól 2018.12.09. 18:00:34

@atomic power 1986DucaDuca: teljesen elmeroggyant kis nyilaspalánta vagy, pubi... és még krumplit sem hoztál...

lac1 2018.12.09. 18:02:48

@6.Lenin:

Azon túl, hogy nagyjából egyetértek veled, azért azt tudni kell, hogy a fővárosból nézve egy dombóvári (város) ember ugyanolyan vidéki, mint egy sajóröcsögi másik ember.

ese1985 2018.12.09. 18:04:24

@FCUK28: elég buta dolog így gondolkodni. Mert ha tényleg mindenki elköltözik innen, akiről ezt zsóti írta, akkor nagyon kevesen maradnátok. Legyetek 2/3 (nem vagytok annyian), az akkor is >3M (de inkább 5M!) magyar távozását jelenti. Szóval gondolkodj, mielőtt a kolomp után mész.

user_man 2018.12.09. 18:05:51

@6.Lenin: De tudom , sajnos tudom miről beszélek. Van az a korosztály (közvetlen nyugdij előttiek és nyugdíjasok) aki még olvas újságot, elég sokan vannak . Főleg vidéken a megyei lapokat, ők az a korosztály akik a "TV2 tényeket" ténynek veszik. De nem reagáltál arra hogy miért is kell egy kézben a média? Amúgy meg Orbán folyamatosan próbálja megszerezni az RTL klubot is.. Vajon mi az oka?

lac1 2018.12.09. 18:06:45

@Sir Bates dö Hól:

A krumplival csak a baj van.
Pár éve amikor a csávázott krumplit osztottuk a múmia elgondolásának megfelelően, hiába mondjtuk a hülye cigánynak, hogy ne zabáld meg, mert nem arra való, de a hülyéje csak megette meg a fattya is. Össze is fosták magukat.

alfahir.hu/node/125107

lac1 2018.12.09. 18:08:12

@ese1985:

Ha megszabadulunk a ballaszttól, az nem lehet baj.

alöksz róz 2018.12.09. 18:08:23

@math0: az hogy kinek a dolga, hogy jön ide? véleménye még tán lehet. amúgy senki nem mondta, hogy KIZÁRÓLAG azért van 2/3, mert segghülyék vagytok. azért IS.

az ellenzéki pártok meg valóban semmi alternatívát nem kínálnak, csak elidegenítik maguktól az embereket, így meg hogy várhatják, hogy rájuk szavazzanak, mit gondolsz?

boborján20 2018.12.09. 18:09:40

@lac1: mivel értesz egyet? hogy lenyinevtárs egy fasz?

szerinted egy soproni, vagy gyri, vagy szegedi, az nem vidéki? akkor mi?

Gandosz 2018.12.09. 18:11:20

@boborján20:
Ha Spiró és Alföldi mögött nem lett volna propaganda és egy segghülye, számszerűen kicsi, de befolyásos sznobréteg, azt kapták volna, amit érdemelnek: elmegyógyintézeti kezelést.

boborján20 2018.12.09. 18:15:53

@lac1: te ballaszt!

tőled mikor szabadulunk meg végre?

lac1 2018.12.09. 18:16:14

@boborján20:

Ezzel nem értek egyet:

""A cikkben megemlítik az új alapítvány egyik vezető tisztviselője, Szánthó Miklós arcpirítóan cinikus nyilatkozatát arról, hogy a céljuk csupán a médiaegyensúly megteremtése volt. "Érdekes, hogy egyensúlyt említ, mert jelenleg ötszáznál is több kormánypárti médium működik Magyarországon, ahol 2015-ben még csak 31 ilyen volt" - írják.""

6.Lenin 2018.12.09. 18:16:26

@lac1:

Kimondottan a falvakban élő bunkókra szoktak hivatkozni a kibaszott értelmes hülyék.

Szerintem ez a balfasz banda soha nem fogja megérteni a kétharmados nyeréseket.
Hozzá voltak szokva, hogy mindig mások tolták be őket a hatalomba.
Egyedül a 94-es győzelmük a kivétel, azt viszont az MDF-nek lehet köszönni, vagy inkább AJ gyengeségének (vagy?).
ez a társaság önerőből egyhamar nem fog hatalomra kerülni, még a Fidesz bukása esetén sem. Akkor valamilyen fideszes képződmény nyerne.
Szerintem saját magukat vezetik félre ezek a balfaszok.

kolompar lole 1113 2018.12.09. 18:16:42

@math0: Dehogynem, te betért zsidó vagy. Olyan genderbender fajta.

alöksz róz 2018.12.09. 18:16:48

@boborján20: így csak hegyezitek a fingot, nyomi. meg kéne egyezni először, kit kell vidékinek tekinteni, csak a budapesti nem vidéki vagy a nagyvárosi se? meg akinek vidéken van a lakcíme, de csak kéthetente jár haza, mert bp-en dolgozik és lakik albérletben, az vidékinek számít? vagy aki a bp-i agglomerációban lakik, az például most akkor vidéki, mert 5 percre lakik a főváros határától?

kolompar lole 1113 2018.12.09. 18:17:19

@math0: Már megint a kurva anyádról ugatsz, arról a fogatlan cigánykurváról...

ese1985 2018.12.09. 18:17:46

@paraszthajszal: ha figyeltél volna, észre kellett volna venned, hogy a '20-as évekkel hozta párhuzamba a mostani jelenségeket, amikor is a folyóba lövetés folyamata elkezdődött.
Aztán évek múlva hiába mondod, hogy ugyan, te nem is... pedig de. Lepaktáltál velük és minden előnyét élvezed, hogy nekik segítesz.

kolompar lole 1113 2018.12.09. 18:18:21

@math0: Nem, a törvény már nem mondja ki, addig módosítgatták. De ha véletlenül mégis kimondaná, holnap már egy tollvonással törvényes lesz. És ennyi neked elég is.

6.Lenin 2018.12.09. 18:18:59

@user_man:

Miért kell egy kézbe a media? Mert eladják. Azt hiszik talán, hogy jobb megvenni. Szerintem a Fidesz is téved ebben.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.09. 18:20:34

@alöksz róz: Megmondom neked, ki a vidéki. Aki ész nélkül elhiszi a köztévén terjesztett fideSSes hazugságokat. Akiket megment a csúti geci attól, hogy millió migráncs megerőszakolja. Aki minden fasz összeesküvés elméletet bekajál. Például te.

lac1 2018.12.09. 18:22:42

@6.Lenin:

Persze, hogy nem tanulnak semmiből, ez a szerencsénk.
Kicsit hőbörögnek utána, de egy kiváló politikusukkal mondva:
majd megunják, hazamennek.

boborján20 2018.12.09. 18:23:42

@Gandosz: és mi van fischer ivánnal, szardarab fityeszzombi?

ja ez!

index.hu/kultur/zene/2018/08/27/bfz_royal_albert_hall_brahms_ciganyzene/

"A koncert előtt a cimbalmos Lisztes Jenővel sikerült dumálni kicsit. Azt mondta, hogy amikor készült a BFZ-vel közös munkára, zenekari YouTube-felvételeket hallgatott, és úgy cimbalmozott. Nemrég vett fel lemezt az Abbey Road stúdióban, van saját zenekara, szerepel több formációban, és fellép a Száztagú Cigányzenekarral is, de, mint mondta,
EZZEL A ZENEKARRAL, EZEN A SZÍNPADON ÁLLNI, AZ NUMBER ONE.

Csütörtök éjszaka a szállás felé sétálva azon gondolkoztam, hogy a kritikai távolságtartás jegyében biztos kéne a sok ajnározás mellé valami negatívat is írni. Aztán arra jutottam, hogy annyira szuper volt ezen az estén itt magyarnak lenni, hogy semmi kedvem ezt hülyeséggel kompenzálni."

Jakab.gipsz 2018.12.09. 18:25:36

@math0:

1. Egy biztos az Orbán kormányra létszám arányosan sokkal többen szavaztak mint Macron úrra !

Ha az a francia szavazás legitim, akkor a magyar is. ( tudnod kell az igazságot nem tudod dekonstruálni).

Már a kiinduló pontod is hazug, a szádat ne koptasd. (De én ezért a hazugságét, nem küldelek el a q-anyádba).

2, Tehát továbbra is ezt állítom keresztény és magyarként: "A tudás és az igazság soha sem okoz gyűlöletet" ebből nem az következik, hogy gyűlölném azt ami nincs.

Például ateista kultúra, ugyanis ezt az egyet nem tudtok csinálni kultúrát, lásd a gigatomán kommunistákat, vagy az ugyancsak, voluntarista neoliberálisokat.

Hasonló a helyzet az "arabokkal, és muszlimokkal" kéjjel gyilkolják egymást a siíták és a szunniták. a négerek sem különbek, nézd meg Afrikát. És hozzáteszem a zsidók sem különbek, csak ők nem verik nagy dobra a családi perpatvarukat.

Egyedül a kereszténység kultúrája fejlődött, a katolikusok, protestánsok és az ortodoxok, mellékvágányra tolták a hit vitáikat és e miatt, nem viselünk háborút, (mert nem vagyunk bolondok).

Ha valaki az Te vagy egyedül aki gyűlölködik. Nekem ilyesmire nincs szükségen, igen intoleráns vagyok, ami azt jelenti, még türelmes a hozzád hasonló két bites kőbunkók ostobaságaival szemben.

@boborján20: Elmagyarázom a tényeket de csak azért, mert bántóan felületes vagy és csak szöveg értelmezési problémáid vannak.
A neten minden jel vagy kis és nagy betű információ hordozó, egy aprócska változtatás és a kommentelő már nem ugyan az. Tehát nézd meg alaposan a busz balesetet véleményező hozzá szóló nick nevét.

És gondold át a következőt, micsoda bomlott elme az aki egy módosított név alatt gyalázkodó levelet képes írni, egy szörnyű baleset kapcsán, az bizony egy primitív pszichopata.

Tetszik tudni. Nos az a névtelen szarházi aki ilyen dolgot művel, nos, az igazi gyűlölködő. A büntetése pedig az, hogy a tettének örökre nyoma marad, "zárt rendszer entrópiája és információ tartalma nem csökkenhet".

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.09. 18:25:48

@kolompar lole 1113: Engem nyugodtan lezsidózhatsz faszfej. Én tisztelem őket, hogy gyűlölködő arabok tengerében fenn tudtak maradni, halálmegvető bátorsággal megnyerték az ellenük indított háborúkat. Büszkén lennék zsidó. A magyarok meg nagy kardcsörtetéssel belementek két világháborúba is, hogy aztán véres fejjel szaladjanak. Nem mondom, hogy nem bátrak, de túl okosok se. Na, erre nem vagyok büszke.

lac1 2018.12.09. 18:26:35

@Gandosz:

Azoknak is inkább az kéne, hogy a két kezük munkájából éljenek meg.

morph on deer 2018.12.09. 18:29:15

"Meg kell szüntetni a szellemi termékek politikai felhasználását." Na most akkor hogy van ez?

Pedig ez elég egyszerű!
Ha lennének olyan “szellemi termékek” amelyek egybevágnak a rezsim újrafestett nemzetiszocialista irányvonalával, akkor ilyesmiről nyilván szó sem lenne, lelkesen használnák a “cél” érdekében, e felől semmi kétség ne legyen.

Csak hát ugye úgy hozta a sors, hogy minden valamire való szellemi termék szinte kizárólag azokhoz a fránya liberális gondolkodókhoz, írókhoz, művészekhez kötődik, és sehol egy igazi, hithű náci mű!

Mielőtt valaki Csurkával jön: a személy még rendben is lenne, csak éppen olyan mérvadó munkát nem sikerül tőle említeni, amely illene a mai orbanista világképhez.

Szóval igazán szomorú, drága jó nyilas-, náci-, hungarista és orbanista érzelmű honfitársak, de a kulturkamphoz teljesen fegyvertelenek vagytok!

Bizony, bizony, kell a tiltás, mert azonos feltételek esetén ebből csak égés lehet, és mit fog akkor szólni hőn szeretett nemzetvezetőnk?
Hajaj..!

ese1985 2018.12.09. 18:29:30

@paraszthajszal: hacsak az nem számít könyvégetésnek, hogy előadókat, darabokat tiltanak be, nemzeti könyvstratégiát vezetnének be (be is fogják, addig nem nyugszanak). Persze szerinted ez nem baj. Ugyanígy értsd azt is, amikor nem kap valaki engedélyt nyilvános szereplésre. Örüljön, hogy nem lövik le? Szerinted ez a normális?
Betiltasz te mindent, ami nem kompatibilis a (kommunista) pártoddal.

Sir Bates dö Hól 2018.12.09. 18:30:34

@Gandosz: a deszkán telibaszott retkes kurva anyádat inszinuáld megszólítással!!!

boborján20 2018.12.09. 18:31:31

@lac1: mint a csútigecinek, tiborcgyereknek, mészaroslölönek, kósalalának, és reggelig tudnám sorolni a gazdáidat!

úgy, hogy szerintem ezt inkább hagyjad, me csak beégsz fityeszjobbágy!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 18:31:38

@6.Lenin: "Mo-on a lakosság közel 70 %-a városokban él. Tehát a vidékiek sehogy sincsenek többségben."

én nem beszéltem vidékről, te beszéltél vidékről. most éppen magadat fosod pofán.

" A nácizásoddal meg csak hülyét csinálsz magadból"

ez nem érv. az, hogy náciként hisztizel, amikor nácinak neveznek, az nem érv.

alöksz róz 2018.12.09. 18:32:55

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: hát ez igen gyenge volt, tudsz te jobbat is, dk-s nyugger...
na nézzél szét, mit tudsz hazudni gyorsan
valami jól hangzó, de egetverő faszságot keress, ahogy szoktál

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 18:33:04

@lac1: "Ha megszabadulunk a ballaszttól, az nem lehet baj. "

a dolgozni képes középosztálytól szabadultok meg, ti idióták!

kolompar lole 1113 2018.12.09. 18:33:24

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: A fradisgyilkos Kubatovot pont leszarom mi tetszik neki éls mi nem, legfeljebb mehet be a sittre szopkodni M.Rihárd haverja faszát.

Amúgy meg kinek mennyire voltak azok a zsidók a honfitársai? Vannak itt cigányok akiket egyes szélsőballer helyeken magyarnak próbálnak beállítani, nade ki az aki ezeket honfitársának tekinti? Nagyfater szerint Hitler egyetlen hibája az volt hogy nem irtotta ki az összes zsidót. Pedig nem volt náci, meg a fajelmélet se foglalkoztatta, csakhát a magyar falun a zsidó = bankár, az meg sose adott pénzt a csóró magyarnak. Így hát a magyar is igencsak kárörvendett amikor ezeket vitték eltüzelni Auschwitzba. Ha felőle éhendögölhet a magyar, akkor a magyar felől is megdögölhet a zsidó. Ez kisemberi szinten így nézett ki, nagyjából egész Európában. Az antant se a zsidókért szállt be Hitler ellen a háborúba, ahogy az amcsi polgárháború se a niggerek felszabadításáról szólt, mindkettő csak utólagos ideológia. Ha jártas vagy az akkori korban, akkor tudod hogy az antiszemitizmus se Hitlertől indult, az angolok, amcsik között is voltak rendesen fajvédők (Ku Klux Klán, 8. Edvárd brit király (hu.wikipedia.org/wiki/VIII._Edu%C3%A1rd_brit_kir%C3%A1ly)). A franciák a Vichy kormányuk alatt ugyancsak önként és dalolva küldték a zsidókat a gázkamrákba, akárcsak a tisóista felvidékiek, vagy az Antonescu oláhjai, nekik mégis buksisimogatás jár ezért, mi meg érezzük magunkat bűnösnek... Hát a faszt! Előbb a spanyolok kérjenek bocsánatot az 500 éve elkergetett zsidóktól, meg úgy egész nyugat európa a kiirtott indiánok millióitól! Ha nekik nem kell szégyenkezniük, nekünk se! Én nem irtottam ki senkit, ése nem is fogok kárpótolni ezért senkit. Aki bepróbálkozik, azt lehúzásnak, lopási kísérletnek értékelem, és ne csodálkozzon ha nem fordítom oda a másik orcámat is.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 18:34:19

@lac1: "Ha megszabadulunk a ballaszttól, az nem lehet baj. "

a dolgozó középkorúaktól és fiataloktól szabadultok meg, ti idióták!

morph on deer 2018.12.09. 18:34:37

@Gandosz:
“...azt kapták volna, amit érdemelnek: elmegyógyintézeti kezelést.”

Ja. Mehetnének Ausztriába ők is...

user_man 2018.12.09. 18:35:03

@6.Lenin: Akié a média azé a hatalom, a tömegek irányítása. Írd be a gugliba hogy "tömegek befolyásolása" ez régi tudomány. Orbánék ez profin csinálják.. Ebben jók..Van az a pénz amiért minden eladó, és van az "baráti" bank aki ad pénzt ha kell. De ha nem akarják adni akkor majd lesz más módszer hogy "el akarják" adni, lásd origó.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 18:35:11

@alöksz róz: véleménye, ha beleugat a dolgainkba lehet. érvek nélkül meg le is szarjuk. ez így van rendjén.

kolompar lole 1113 2018.12.09. 18:35:22

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Kevés az hogy EU, attól még az oláhok diktálnak Erdélyben, nem lesz szabad a magyar. Már rég bent vagyunk mi is, ők is, mégis elkergetik a magyart ha állampolgárságot merészel kérni, vagy jól megverik ha anyanyelvén szólal meg a saját földjén. És mit tesz az EU? Széttárja a karját mint Srebrenicában. Jól meg lett oldva ez is...

kolompar lole 1113 2018.12.09. 18:35:59

@Aquincum: A kurva anyád az undorító seggfej, ebben egyetérünk te mocskos zsici.

kolompar lole 1113 2018.12.09. 18:37:01

@math0: Te mindig csak a zsidót meg a migrit simogatod, a fehér emberért meg nem kár (neked). Csodálkozol hogy mi ezt nem így értékeljük?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 18:37:34

@6.Lenin: "a balfasz banda soha nem fogja megérteni a kétharmados nyeréseket."

ti még mindig nem fogjátok fel, hogy a fidesz 48%-ot kapott. szó sincs arról, hogy a Fidesz áttörést ért el, és ilyen még soha nem volt. előtte az MSZP vagy az MSZP-SZDSZ kicsit többet is össze tudott hozni.

szóval nem kell úgy tenni, mintha Orbán világbajnok lenne. nem. ő csak abban világbajnok, hogy mekkorát tud csalni ezeken a választásokon, nem az eredményben bajnok, hanem a diktátorkodásban.

Sir Bates dö Hól 2018.12.09. 18:40:54

@lac1: egyrészt lófaszt szóltatok nekik, másrészt a nem cigány is megette, sz'al ennyit a butaság faji jellegéről;)... (nem ciki összeállni tényleg debilekkel? annyi elég már, hogy komcsizik és orbánt imádja? micsoda képmutató genyó vagy, mikor itt lájkolod a kistalpasok kommentjeit! közben röhögsz?;-)... )

kolompar lole 1113 2018.12.09. 18:40:59

@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát: Inkább a történelmünkből kéne tanulni, és nem újra és újra olyan törvényeket hozni, ami a jóhiszeműségre, a "biztos mindenki jól be fogja tartani" naivitásra épül, hanem a kiskapuk becsukására, a közpénzben turkálók kezének levágására, a teljes pereputty teljes vagyonelkobzására épül.

lac1 2018.12.09. 18:42:11

@math0:

Sajnos ez egy, a világban általános jelenség. Jobb fizetésért elmegy az értelmesebb oda. Eddig is így volt, ezután is úgy lesz.
A pénzeket nem a cigányok felzárkóztatására kellene költeni, mert tök felesleges, hanem családtámogatásra, gyerekszületés ösztönzésére, megélhetés biztosítására.

kolompar lole 1113 2018.12.09. 18:42:29

@Jakab.gipsz: "Az Orbán kormányt a magyarok 2/3 -addal választották meg."

Választotta a fasz! 40% alig bírtak összeszedni úgy hogy az elkergetett (londoni) magyarok nem is szavazhattak, ellenben 400.000 román bérszavazó az igen. Ezt a kommunista rezsimet a románok ültették a mi nyakunkba.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 18:43:05

@Jakab.gipsz:

"1. Egy biztos az Orbán kormányra létszám arányosan sokkal többen szavaztak mint Macron úrra !"

ez a Habony művek szokásos hazugsága.

A) Macron terelés. tök mindegy, mit csinál Macron, attól Orbán nem lesz kevésbé diktátor.

B) A francia választási és államrendszer tök más, mint a magyar. a kettő nem hasonlítható össze.

C) Macron pártjára 53%-nyian szavaztak, koalíciós partnerével együtt 60%.

en.wikipedia.org/wiki/2017_French_legislative_election

kolompar lole 1113 2018.12.09. 18:43:24

@math0: Hol, a heti hentesben? Ne viccelj már, annyiszor kiáltottatok már farkast, hogy mostmár dícséretnek számít.

alöksz róz 2018.12.09. 18:43:48

@math0: nálunk olyan nem volt még sose, hogy egyetlen pártra többen szavazzanak, mint a parlamentbe bejutó összes többi pártra.
mutogathatsz a választási törvényre meg kiabálhatsz csalást, de attól még nem lesz szavazótok. szavazók nélkül meg nem fogtok választást nyerni soha a büdös életbe

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 18:44:09

@Jakab.gipsz: körtét hasonlítasz almáshoz.

1) a francia kormányzó pártokra 60%-nyian szavaztak
2) Áder Jánosra 0% ember szavazott.

morph on deer 2018.12.09. 18:44:58

@6.Lenin:
“Miért kell egy kézbe a media? Mert eladják.”

Már ne is haragudj, de szerinted mennyit kapott a nemzeth terror-Marischkája a lapjáért?
És Lőrinc, a “gázos” barát?

Valahogy mindenkinek pont ugyanakkor jutott eszébe, hogy ráiratja viktorra a javait, mert mi mást tehernének vele, nem igaz?

Iljics, Iljics..! Te itt komolytalankodsz, nagyon úgy néz ki!
:)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 18:45:27

@Jakab.gipsz: attól, hogy azt hazudod, nem gyűlölködsz, és közben egyúttal fröcsög belőled a gyűlölet, nem leszel hiteles.

kolompar lole 1113 2018.12.09. 18:45:57

@nemecsekerno_007: Orbánnak is lefeküdt a Torgyánpárt, és akkor mi van? Amúgy meg Horn felemelte önkéntesen a 2/3-os törvények határát 3/4-re, hogy még a legális 2/3-ukkal se önkényesen hozzanak törvényeket. Ellenben a zsideszmaffia az már 40%-ra behazudja a kamu 2/3-ot, és azt kizárólag a lopásaik fedezésére használja fel, a nép érdekében semmit, lásd: rabszolgatörvény, vasárnapi boltbezárás.

kolompar lole 1113 2018.12.09. 18:47:44

@nemecsekerno_007:

"Meg ugye ott volt a teljes III/III-as infrastruktúra, ami korábban a Kádár-rendszert szolgálta."

Ezt láthatod most fidesz néven a parlamentben!!!!!!!!!!!! Egyedül a zsidesz nem szavazta meg az ügynöklista nyilvánosságra hozását, vajon miért? Mert nem maradna 1 tagjuk se a parlamentben. Orbánról már sokan elmondták hogy besúgó volt, a sunyi feje, KISZ titkár múltja meg is van hozzá, meg a hasonszőrű társait is fedezi, nyilván nem véletlenül. Nem zörög a haraszt, you know...

alöksz róz 2018.12.09. 18:48:19

@math0: "Macron pártjára 53%-nyian szavaztak, koalíciós partnerével együtt 60%." - ez pofátlan hazugság.
nem tény és nem is érv.

és különben se a te dolgod, hogy szavaztak a franciák, mi közöd hozzá, ne ugass bele

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 18:48:48

@Jakab.gipsz: "Hasonló a helyzet az "arabokkal, és muszlimokkal" kéjjel gyilkolják egymást a siíták és a szunniták. a négerek sem különbek, nézd meg Afrikát. "

a világtörténelem arányaiban legpusztítóbb háborúja a keresztények 30 éves háborúja volt, amelyben Németország lakosságának 40%-a pusztult el. keresztény vallási háború volt.

a világtörténelem összes háborújának legnagyobb részét, pusztításainak legnagyobb részét keresztények és fehérek követték el

a kereszténységnek leáldozott, vége, csökken. Magyarország nem keresztény ország, egyre kevésbé lesz az. vigyázz magadra, büdös, kis keresztény, ha sokat ugrálsz, neked annyi lesz!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.09. 18:49:55

@alöksz róz:

1) hivatkoztam. ott van. te hazudsz

2) valóban nincs köze a magyaroknak a franciák választásához, nem is én pofáztam bele, hanem Gipsz Jakab náci elvtársad.

kolompar lole 1113 2018.12.09. 18:50:48

@nemecsekerno_007: A Sargentini jelentés a fidesz bűneinek leleplezése, mi bajod vele?

Gandosz 2018.12.09. 18:51:50

@Sir Bates dö Hól: "a deszkán telibaszott retkes kurva anyádat inszinuáld megszólítással!!!"

Hálásan köszönöm, hogy ismételten prezentáltad az ellenzék intellektuális silányságát! Rendes vagy!

6.Lenin 2018.12.09. 18:51:52

@math0:

A Fidesz valamiért nyert 3 kétharmaddal zsinórban.
Erre te is jössz mindenféle marhasággal, de lényeges dolgokat még nem olvastam tőletek.
Vidéki bunkók, nácik, bevesznek mindent, és?
Ha erre vevők a választók.

Elfelejtettek hazudni?
Sok-sok évtizeden kersztűl remek hazudozók voltak a ballib oldalon, átverték a választókat mindenféle faszsággal.
Már nem megy?

Nyugaton is hazudnak, lásd Franciaország, Németország.

Vagy a választók már okosabbak, te meg nem tudtok jobbat hazudni?
Akkor?

Szerintem meg várható volt, hogy a mai világban már nem lehet a választók ellenében politizálni, visszaüt. Új válaszok meg nincsenek. Orbán erre ráérzett, nyer folyamatosan, lassan nem csak Mo-on. Erre 1re többen jönnek rá máshol is.

Náciztok még egy darabig, aztán már a lófasz se lesz rátok kíváncsi.

kolompar lole 1113 2018.12.09. 18:53:03

@nemecsekerno_007: A mostani kormány csak a saját gyarapodását és az ország teljes kifosztását képes garantálni. Amíg nincsenek a Csillagban (vagy a lámpavason), és a teljes pereputty vagyona vissza az államkasszába, addig a magyar nemzet nincs biztonságban.

lac1 2018.12.09. 18:53:52

@Sir Bates dö Hól:

Tesó, ott voltam, maradjunk ennyiben.
Megzabálta a hülye cigánya, és igen, el lett mondva, hogy ez VETŐkrumpli.
De én láttam a kocsmában elcserélt (na vajon mire?) szociális tűzifautalványt is.
De a saját szememmel láttam BÖGRÉBŐL mosakodó cigánylányt is.
De én ott voltam a menedék alapítványnál is, ahol a tulajdonos iványinak szinte az össze rokona ott kapott állást, mondván "olyan kevésért" idegen nem ment volna oda dolgozni.
Én sok mindent láttam testvérem.

6.Lenin 2018.12.09. 18:54:57

@morph on deer:

Ezek már másodkézből történhettek. ezt nem követem, mert nem izgat.

lac1 2018.12.09. 18:55:16

@math0:

Aha.
Amikor SÉM egyik fia öli sorozatban a SÉM másik fiát (természetesen a leszármazottját mielőtt belekötnél), addig ki is itt a fő gonosz?

kolompar lole 1113 2018.12.09. 18:55:16

@nemecsekerno_007: "Az ellenzékről nem vagyok meggyőződve, hogy nem káoszt teremtene"

Lehet, de a zsideszről meg vagyok győződve hogy az káoszt teremtett, Ennél már csak jobb lehet, a legrosszabb esetben pedig ugyanez mint most. Vesztenivalónk már nincs. Azaz de, a maradék pénzünk. Neked mi a jó abban hogy nyugdíj helyett majd stadionadó csekket fogsz kapni?

kolompar lole 1113 2018.12.09. 18:57:00

@Jakab.gipsz: "Egy biztos az Orbán kormányra létszám arányosan sokkal többen szavaztak mint Macron úrra"

Az biztos hogy Orsós Vityára 400.000-el több román szavazott mint Macronra. Ez igazi hungaricum!

morph on deer 2018.12.09. 18:57:15

@lac1: "Ha megszabadulunk a ballaszttól, az nem lehet baj. "

Hát tényleg. Könnyebben fogtok repülni.
Az nem lehet baj.

alöksz róz 2018.12.09. 18:58:21

@math0: 1. egy hazug szar vagy.
ott vannak a hivatkozott oldalon a szavazati arányok is :D
te a mandátumok számát hazudtad be, nem a szavazatok arányát.
első kör:
macron pártja: 28, 21%
második kör:
macron pártja: 43,06%

2. és attól már te is beleugathatsz?

alöksz róz 2018.12.09. 18:59:36

@alöksz róz: pontosabban mandátumok arányát.

lac1 2018.12.09. 18:59:49

@6.Lenin:

Az előbbi, általam belinkelt sorokra azt hittem, hogy valaki észreveszi azt, hogy a 444, de inkább a jew york-i buzik elszólták magukat, hogy beismerték azt, hogy még 2015-ben is CSAK 31 kormányközeli média volt a több százból, és főleg, ilyen ellenszélben is kétharmadot csinált a Fidesz, az, hogy eltolódott a médiaegyensúly, az már nem tetszik a sok buzinak.

Győztünk.

lac1 2018.12.09. 19:01:26

@kolompar lole 1113:

De miért káosz?
A GDP most jót vágtázik, mi a káosz?

lac1 2018.12.09. 19:02:15

@morph on deer:

A szarból felfelé.
Valóban nem baj.

kolompar lole 1113 2018.12.09. 19:02:47

@6.Lenin: Milyen 3? Csak 2x sikerölt behazudniuk a kamu2/3-ot.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.09. 19:02:57

@lac1: "Ha megszabadulunk a ballaszttól, az nem lehet baj."

Mér, hova lesznek a deprivált fideSS szavazók?

morph on deer 2018.12.09. 19:04:07

@lac1:
Csak nem ott vagy?
Hogyhogy?

kolompar lole 1113 2018.12.09. 19:05:39

@lac1: Ja, vágtázik a szakadékba mint a vak ló. Már nem a románok járnak ide dolgozni, hanem mi a románokhoz. Az egész környékünk elhúzott mellettünk, csak mi fetrengünk a dagonyában, a fődisznó felügyelete alatt.

nemecsekerno_007 2018.12.09. 19:06:26

@kolompar lole 1113: "Ezt láthatod most fidesz néven a parlamentben!!!!!!!!!!!!"

Hát persze. Erre nyílván bizonyítékod is van :))))))

Azt amúgy én is savallom, hogy nem tisztázzuk végre az III/III-as ügyet, de ez nem csak a fidesz bűne. De ettől függetlenül nem a Fidesz lépett koalícióra a korábbi állampárttal és ne mosd össze a Kisgazda pártot az MSZMP-vel...

nemecsekerno_007 2018.12.09. 19:08:40

@kolompar lole 1113: "Lehet, de a zsideszről meg vagyok győződve hogy az káoszt teremtett, Ennél már csak jobb lehet, a legrosszabb esetben pedig ugyanez mint most..."

A többség viszont nem így gondolja. Próbálkozz megbarátkozni vele...

engedélyes pinaellenőr 2018.12.09. 19:08:47

Lejárt az időtök libsikék,amit nehezen tudtok feldolgozni..:)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.09. 19:08:48

@alöksz róz: "az ellenzéki pártok meg valóban semmi alternatívát nem kínálnak"

Ja, mert a csúti geci szétbasz minden formácót. Ahogy az MDF-et, kisgazdákat (na értük legalább nem volt kár), Jobbikot...

lac1 2018.12.09. 19:09:18

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Azt nem tudom, pontosabban nem vagyok biztos abban, hogy értem, kikre kérdezel rá.
Az, hogy egy párt hogyan kerül kormányra, az egy dolog, ha tisztességtelenül az nem jó.
Na de hogy gondoljátok azt, hogy egy választón számon akarjátok kérni, vagy bárki, hogy miért arra a pártra szavazott amelyikre?

6.Lenin 2018.12.09. 19:09:21

@kolompar lole 1113:

Teljesen mind1 hányszor (2010,14, 18 =3x)
A vt szerint a legtöbb érvényes szavazatot nyerő párt a győztes. Ez a lényeg.

3 millió fideszes, 5 millió nem fideszes ellenében. 20-30 % soha nem szavaz. Vagyis szavazó lenne, de valami más hiányzik ellenzéki oldalon a győzelemhez, de nem azok a marhaságok amin itt rugóztok már 8. éve, feleslegesen.

alöksz róz 2018.12.09. 19:10:46

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: szétbasszák azok saját magukat, papám...
még orbán se kell hozzá

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.09. 19:11:34

@lac1: "egy választón számon akarjátok kérni"

A birka választó is hibás, hogy elhisz miden baromságot, ha a tévében látja. De inkább a gecin kérem számon a rengeteg választási csalást, hazugságot.

lac1 2018.12.09. 19:13:18

@morph on deer:

Én teljesen jó helyen vagyok ahol vagyok.

kolompar lole 1113 2018.12.09. 19:13:30

@6.Lenin: Nem mindegy, mert ebből egyszer még behazudni se sikerült a 2/3-ot!

A 3 milli fideszesből 1 millió cigány, 400.000 pedig román. Tehát alig 1.5 milla nyugger és hazaáruló szavazott csak rájuk.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.09. 19:18:37

@alöksz róz: "a Fidesz folyamatosan szipkázott el embereket az MDF-ből: 1998-ban Hörcsik Richárd, Sárospatak polgármestere ült át a Fideszhez, majd 2000-ben az államtitkárokká kinevezett Demeter Ervin és Manninger Jenő tették ugyanezt, 2002-ben pedig Hende Csaba lett a polgári körök koordinátora."

www.origo.hu/itthon/valasztas2010/kampanynaplo/20100225-az-mdf-tortenete-2002tol-a-2010es-valasztasokig.html

A fideszes faszok azon röhögcsélnek, hogy a jobbik minden kezdeményezését ellopták.

Szóval a geci gazdád teszi tönkre a pártokat, végtelen erőforrása van hozzá, csak médiából 500, a teljes államigazgatást a fideSS szolgálatába állította, plakátokat tépdestetett az önkormányzati dolgozókkal. Nem véletlen hívják gecinek a gecit.

lac1 2018.12.09. 19:18:50

@kolompar lole 1113:

Én csak annak a statisztikának hiszek, amit én hamisítottam - mondta egyszer egy okos ember.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.09. 19:19:53

@alöksz róz: Ja, és a dékát miafaszé nem bántja a geci? He, az nem ellensége, persze, az elkúró is a hatalmi támasza.

6.Lenin 2018.12.09. 19:21:02

"A birka választó is hibás, hogy elhisz miden baromságot, ha a tévében látja. "

Kedves Birka Választók!

Nehogy bedőljetek amit mos a tv-kben láttok. Franciaországban jelenleg egy régi karácsonyi népszokás, amit a sárga mellényesek csinálnak. A mocsok Fidesz szeretné elhitetni, hogy azok zavargások, nem francia népszokás karácsony tájékán.

Az se tévesszen meg, hogy Németországban mindenféle mókás beton erődök vannak.
Nem a migrik miatt, nem, a németek is ilyen vicces szokásokkal szórakoztatják az arab agy sebészek, atomtudósok tömegeit.

Éberség elvtársak! A hülyék köztünk vannak!

lac1 2018.12.09. 19:21:56

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

De te - és senki - ne hibáztasd már a választót.
De fordítsuk a te véleményedet ugyanúgy vissza: a sok buzi nem Fideszre szavazó a hibás, hogy hagyja magát vagy felszalámizni, vagy a megszerezhető vagyon miatt csak önmagára gondolni...
A választó a hibás ugye?

Győztünk.

Sir Bates dö Hól 2018.12.09. 19:23:12

@Gandosz: anyádat szólongasd ner-cseléd!...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.09. 19:23:28

@nemecsekerno_007: "nem tisztázzuk végre az III/III-as ügyet, de ez nem csak a fidesz bűne"

Aha. Hány kétharmad kéne hozzá? Valami 18-szor dobták vissza az indítványt.

lac1 2018.12.09. 19:24:19

@6.Lenin:

Mondjuk ezekből lehetne több is ott, hagy tudják meg a magyarok Istenit a sok buzi.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.09. 19:25:58

@lac1: "a sok buzi nem Fideszre szavazó a hibás"

Igazságod van. Pl. fel nem foghatom mi jár az agyában egy dékás szavazónak. Mire számít?

6.Lenin 2018.12.09. 19:26:15

@lac1:

Közben ezeknek a birka szavazóknak a voksaira ácsingóznak. Naponta hörögnek, hogy a választók bunkók, de belegebednek amiért nem rájuk szavaznak.

Ezek még saját magukat sem értik.

lac1 2018.12.09. 19:26:36

@6.Lenin:

Ja, amúgy én láttam-hallottam sok minden mást is a médiákban, de már azért is lenáciznának (jobb esetben) ha nem hinnék mégsem a tv-ből dőlő szennynek.
Most akkor hazudik a tv vagy nem hazudik a tv?

Sir Bates dö Hól 2018.12.09. 19:27:18

@lac1: pedig azt gondoltam, hogy csak a nem_cigánynak szóltatok;-)... nem vagy egyedül azzal, hogy sokat láttál, de akkor azt is tudod, hogy ez a szociókulturális környezet hatása, nem a bőrszíné...
(a többi felvetésre nem nagyon reagáltál:-DDD)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.09. 19:27:28

@lac1: "A választó a hibás ugye?"

Azt mondják, az ország olyan kormányt kap, amit megérdemel. Kezdek arra hajlani, hogy megérdemeljük, hogy a csúti geci szétbassza az országot.

lac1 2018.12.09. 19:27:41

@6.Lenin:

Lófaszt a voksaira, inkább az adóforintjaikra.
Sok tolvaj állibsi, munka nélkül akarna megélni.

Magyar ember ne viseljen baseball sapkát 2018.12.09. 19:28:02

@kolompar lole 1113: "Pedig nem volt náci, meg a fajelmélet se foglalkoztatta, csakhát a magyar falun a zsidó = bankár, az meg sose adott pénzt a csóró magyarnak. "

Az en nagyfaterom is meselt, o bejaratos volt a falujuk 2 zsidajahoz (nagyfater volt a lelkesz), de azok amugy nem vettek reszt a falu eleteben. Mar leszamitva, hogy az egyike volt a kocsma, a masike a bolt. Es hat a vandor uzsorasok is mind zsidok voltak. Ez a haboru elott volt. Nagyfater korabban zsidokkal jart gimnaziumba, Karpataljan.

A haboru utan amint a komcsik atvettek a hatalmat, minden karhatalmista zsido volt videken, az utolso rendorparancsnok-helyettesig, es masszivan visszaeltek a hatalmukkal.

6.Lenin 2018.12.09. 19:28:28

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

fel nem foghatom mi jár az agyában egy dékás szavazónak.
Egy üres fejben olyan sok minden nem kavaroghat.

Gandosz 2018.12.09. 19:28:34

@Sir Bates dö Hól: "a deszkán telibaszott retkes kurva anyádat inszinuáld megszólítással!!!"

Hálásan köszönöm, hogy ismételten prezentáltad az ellenzék intellektuális silányságát! Rendes vagy!

lac1 2018.12.09. 19:29:13

@6.Lenin:

Bakker, 3 másodperccel megelőztél.

:-)

6.Lenin 2018.12.09. 19:31:06

@lac1:

Volt egy riport a CEu-val kapcsolatban, ahol elszólta magát a riporter.

A CEU konyháján az egységnyi területre eső volt szdsz-esek aránya a világon a legmagasabb. Oda járnak ingyen kajálni, ez hiányzik a sok tolvajnak.

lac1 2018.12.09. 19:31:54

@Sir Bates dö Hól:

Ez jól bejönne, ha ugyanakkor a sok retek a mobilját, a játékgépet, a tv távirányítóját nem tudná használni. De mivel tudja, ezért ugye ezt nem kell figyelembe venni.
De az nem szociokulturális probléma, hogy "nem ennivaló, ne edd meg" nem érti.
Ez inkább genetikai csökevénység.
Mit nem írtam?

Sir Bates dö Hól 2018.12.09. 19:32:54

@Gandosz: mondom, inkább anyádat basszad, mint nekem írogass!! ez nem intellektuális, hanem perszonális kérdés, más antiszemita vagy a cigányokat rühelli, én téged basználak fejbe, ha tehetném...

lac1 2018.12.09. 19:34:57

@6.Lenin:

Ezt nem hallottam, de abban is biztos vagyok, ha az összes mosogató és ezzel ekvivalens munkát megnézem, vagyis munkát végzőt, és CSAK a felsőfokú végzettségűeket vizsgálnám meg végzettség szempontjából, akkor tutira az jönne ki, hogy ha nem is mind ceu-s, de életemre fogadnám, hogy valami hasonló, de bizonyosan bölcsész végzettségűek torony magasan vezetnének, létszámarányosan mindenképpen.
Hát ez a baj ezekkel a retardáltakkal.

kolompar lole 1113 2018.12.09. 19:37:12

@6.Lenin: Azért a fele fidesz is a CEU-n végzett, amelyik nem, az meg Soros-ügynök volt, mint maga Orbán, Rogán, meg a teeroristaházas nyanya, az LMP-s áruló muterja, nemtom a nevét hálistennek.

engedélyes pinaellenőr 2018.12.09. 19:37:32

Ezzel a ”mindenki náci,aki mást gondol mint én” szöveggel 8 éve folyamatosan szoptok. Nem kellene váltani..?

engedélyes pinaellenőr 2018.12.09. 19:40:15

@6.Lenin: Nyaktiló alá a gaz nácikokkal! Éljen a demokrácia!:)

lac1 2018.12.09. 19:41:31

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Ez amúgy nagy igazság.
A konklúzió levonása viszont egyénfüggő, nekem soha nem volt bajom velük.
Mindig volt munkám, soha nem voltam munkanélküli, nincs tartozásom, ha nem lennék annyira sem lusta (vagyis nem törődnék az egészségemmel) mint amennyire az vagyok, még a mostaninál is jobb helyzetben lennék.
Csak nekem a gyakrabban cserélt autó vagy a nagyobb tv (soha nem nézek) hála Istennek nem olyan motiváló, hogy a mindennapi rekreációt ezek miatt feladjam.
Tehát ilyen szempontból nekem nincs bajom velük, de ahogy a migráltkérdést kezelik, az nekem annyira szimpatikus, hogy jelenleg nem tudok tőlük jobbat elképzelni a mai, magyarországi palettáról.
Lehetnék én is, akkor nagy kocsedó lenne itt, viszont rettentően vigyáznék arra, hogy igazságos, de a szó szerinti igazságos legyek.