B1 blogcsaládLefasisztázta Orbánt a Pink Floyd basszusgitárosa

2018. augusztus 30. - nickgrabowszki

Hírünk a világban. rw.jpg

Roger Waters, a Pink Floyd nevű rockzenekar basszusgitárosa a szerda esti szentpétervári koncertjén írta ki a LED-falra, szerinte milyen milyen vezetők neofasiszták a világon.

Orbánt a második helyre a neofasiszták sorában, amit Trump vezet, és Putyin csak az utolsó, kérdőjellel. (Talán nem akarta, hogy a koncertről vigye el a politikai rendőrség.)

Waters májusi, budapesti koncertjén azt írta ki, hogy nem bízhatunk a kormányban. A Pink Floyd talán leghíresebb - főleg Waters által írt - albuma, a The Wall, amelyik az őrült fasiszta diktátorrá válását meséli el:

Kovács kormányszóvivő még nem nyilatkozott arról, hogy Waters nem ismeri a magyarországi állapotokat, meg hogy voltaképpen Soros embere. Szijjártó külügyminiszter sem rendelte be a brit nagykövetet eddig.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr4014211627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bicepsz Elek77 2018.08.30. 22:04:28

A Pink Floyd csepűrágója csak egy öreg, bigott kommunista!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.30. 22:04:57

@6.Lenin: "10 perc hírnév."

az az, amikor Kakadu behívatja az N+1. nagykövetet. 10 perc hírnév, eggyel kevesebb barát az oviban.

ételizésítő 2018.08.30. 22:07:51

@morph on deer:
Te hülye barom, miért lenne sötét a Hold túlsó oldala?
Szerinted újholdkor mi az anyád picsájáért sötét a Hold errefelé néző oldala?
Netán azért, mert a másikat világítja meg a Nap?
Vagy félholdkor? Esetleg gondolod, hogy a Hold tényleg hol elfogy, hol megnő?
Baszd meg, ennyire hülye segg leáll vitatkozni, és még erőlködik is...

@Látens Inszinuáció:
Én mint fideszes?
Téged tényleg nem az eszedért szeretnek...

@Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta:
A te kurva anyádba szoktam menni. Bablevest elég neki fizetni érte.
Ő is szégyelli, hogy a fia egy szellemi fogyatékos Fidesz-seggnyaló lett, de hát már apád is ilyen volt, akkor nagyon kellett anyádnak valami meleg étel, mesélte, úgyhogy az OPNI-ba járt kajáért kúrni az ápoltakkal, te pont a leghülyébb cigánynak a gyereke vagy. Akkor épp annak volt még egy fél tányér levese, azért anyád mindenre hajlandó volt. Ki is érdemelte az elmebetegek kúrógépe titulust. Személyesen Kádár tüntette ki, bár ő higiéniai okokból nem hagyta, hogy anyád hálából leszopja azzal a szájjal, amivel téged is szokott.

morph on deer 2018.08.30. 22:51:17

@Ménár Atya:
“De itt tudod, hogy a te munkád is benne van a kisvasútban :)”

Ez óriási!

morph on deer 2018.08.30. 22:53:59

@Tenkes Kapitánya:
“Waters a palesztinok elleni izraeli állami terror ellen is felszólal koncertjein. Nyilván erről is van sok blogbejegyzés amit az index is népszerűsít..”

Miért, te érintett vagy abban a témában is?
Csak nem mint palesztin?

Tenkes Kapitánya 2018.08.30. 23:05:17

@morph on deer: Érintett vagyok, üldöznek, elnyomnak a zsidók.

Flúgatlan 2018.08.30. 23:27:53

@Dzseem: "Tök jó, hogy úgy írod tuggggya, mert így jófej vagy, meg egyedi. Meg cinikus meg okosabb, mert te leírhatod így is. "

Cinikus, ezt vállalom. Nehéz írásban gúnyos hangnemet kifejezni, ezért használtam ezt a "tugggya" fordulatot. Hogy Waters jól tud zenélni és sokakra volt ezzel hatással, az kétségbevonhatatlan. Ez azonban nem jelenti, hogy bármit is tudna arról, mi folyik Magyarországon. Csak azt, hogy ismertsége lehetővé teszi véleményének világgá kürtölését. De ez attól még nem lesz igaz.

A Pink Floyd próbált nagy társadalmi igazságok kimondójaként feltűnni, az igaz. Pár dolgukkal egyet is értettem, de jópárral nem. Az azonban röhejes, hogy valaki komoly súlyt tulajdonít annak, hogy Orbánt feketelistára tette.

(A szakértőket kérdezem, mert én nem vagyok annyira otthon Pink Floyd-ügyileg: szégyenlistázta ő annak idején a komcsi vezetőket, akikhez tételesen forradalmak leverése, politikai bebörtönzés-tömegek, stb. volt köthető? Vagy pattog ő azért, amilyen helyzetben az emberi jogok Szaúd-Arábiában vannak? )

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2018.08.30. 23:52:59

@Flúgatlan:

megnyugtatlak, hogy nemcsak Waters hanem bármelyik ´átlagos EU polgár ezerszer többet tud Magyarországról és a totális illibbant homofób orbanizmusról mint ti, a reggel-délben-este a Soros, migráns, Brüsszel szavakkal agymosott idióta átlag magyarok.

Ha te is tudni szeretnéd hogy miféle fertőben élsz orbán alatt, akkor k´üerdezz meg valakit, aki kívülről néz titeket elmebetegeket, hogy hogyan faroltok ki az európai kultúrkörből és mentek segget nyalni a ruszki meg egy´éb diktatorikus rendszereknek.

Hogy mekkora hülye vagy, az azon is l´átszik, hogy lövésed sincs, hogy nem az a hiteles ember, aki a világ összes atomját kritizálja, hanem az, aki jogos kritikát mond. Watersnek, de senkinek sem kell a világ összes szennyemberét kritizálnia, hogy aztán orbánt oda rakják ahova kell.
De hogy nyugodtan tudd tov´ább nyalmi orbán vezéred farkát, igen, Waters kritizált másfajta párthovatartozású gengszterelet is, nem csak fideszes gengsztereket, úgyhogy nyugodtan alhatsz, mert orbán diktátorod a megfelelö társaságban van Watersnél.

Breshnev took Afganistan
Begin took Beirut
Galtieri took the Union jack

mehemed 2018.08.31. 00:28:41

@6.Lenin: "Zenélni tud, szeretem is a zenekart, de a politikához hülye, ezt ki is írta.
Nincs miről vitázni."

libsik.. mellesleg a pink boys' 1 számos együttes... de az az egy is szar,.

Orochimaru 2018.08.31. 01:08:07

@ételizésítő: Én úgy tudom, hogy a Hold másik felén a nácik laknak.

Orochimaru 2018.08.31. 01:14:31

A hülye amerikaiak mindent lefasisztáznak, közben meg sem tudják mondani a különbséget a fasizmus meg a nemzetszocializmus között, utóbbiak voltak a nácik, gyengébbek kedvéért.

Orochimaru 2018.08.31. 01:15:15

@Orochimaru: angolok

De igaz az amcsikra is

retkeslaci 2018.08.31. 01:47:44

@morph on deer: ami magyarul kaviárbaloldal, annak az angol megfelelője champagne socialist. Sehol se írtam, hogy ez szó szerint ugyanazt jelenti (nem azt írtam, hogy a champagne az kaviárt jelent, hanem azt, hogy a champagne socialist az a kaviárbaloldalinak felel meg), de ugyanazt a jelenséget írja le. Ami magyarul farkasétvágy, az németül Bärenhunger. Ugyanazt a jelenséget értik alatta. Nem baj, ha nem tudsz angolul és németül, csak nem kellene reklámoznod.

@ételizésítő: "És persze Putyin ellenzői sem börtönben vannak, vagy kapnak véletlenül plutónium- vagy ólommérgezést, esetleg esnek ki a sokadik emeleti ablakon."

Polónium lesz az, nem plutónium. Te bőccsész. És attól, hogy a titkosszolgálat eltesz láb alól embereket, attól még nincs olyan szervezet, amit politikai rendőrségnek hívnak. Az FSZB a szövetségi biztonsági szolgálat, ami kb. ugyanazt csinálja, mint az FBI Amerikában.

@GIeccsertetű: "Természetesen fasiszta rendszerüknek köze nincs a demokráciához, de a birkábbak kedvéért annak álcázzák rendszerüket."

Én sose szavaznék Orbánra, egy tolvajnak tartom, de azt mondani, hogy nincs demokrácia, az egy picit vicces. Én inkább úgy mondanám, hogy demokrácia van, csak a Fidesz minden területen nyomul és ellenzék nincs. Alternatíva nincs. De ez jórészt az ellenzék hibája.

TBlocker 2018.08.31. 03:49:55

Grabovszki, kicsiny blogíró barátom, neked is el kellene menned a balettba ugrálni.
A The Wall album értelmezésed teljesen téves “ ...az őrült fasiszta diktátorrá válása..”
Nem tartok neked kritika szemináriumot mert szerintem nincs kinek, a pársoros értelmezésedet olvasva. Érdekes azért, hogy a show mennyi politikai érzelmet tudott benned felkorbácsolni. Hadd mondjam azt, hogy ez is volt a célja, Waters jó 25 éve ezzel az állandó cirkusszal vándorol körbe-körbe a világban és tömi degeszre a bankszámláját.
Nem irigylem érte, sőt azt mondom megérdemli...de nem nézném meg mégegyszer, mert már unalmas, az is, hogy az ultraliberális Waters mindig talál valami friss csámcsogni valót a showjához közben a pénztárgép szépen csillingel. Meg kellene azt is említsem neked, hogy a PF-ban Waters nem igazán a basszusgitározásáról volt híres meg még azt is talán, hogy a Pink Floyd talán nem érdemelné meg a “rockzenekar” jelzőt, de inkább nem teszem, szóval nagyon-nagy vonalakban ezt az írást “jól elkúrtad” még arra sem volt jó, hogy kicsit is felháborodjak a “fasiszta Orbán”-on.

ételizésítő 2018.08.31. 04:01:22

@Orochimaru:
Igen, én is láttam azt a filmet. :-)

@retkeslaci:
Nem, az FSZB kb. azt csinálja, mint a KGB a Szovjetunióban.
Amúgy meg legyen polónium, látom, megint megragadtad a lényeget. :-)

Demokrácia meg csak nyomokban van ma Magyarországon, pont annyi, hogy az EU felé mutogatni lehessen, hogy de hát van ellenzék meg ellenzéki sajtó, meg Símacska is mondhatta, hogy Orbán egy geci, és még mindig él (Oroszországban valószínűleg már nem élne a Putyin egy geci kijelentés orosz megfelelőjének hangoztatása után).
Csak ez valójában eléggé látszatdemokrácia, mondhatni, Patyomkin-demokrácia. Kívülről úgy néz ki, mintha...

ételizésítő 2018.08.31. 04:04:01

@TBlocker:
Hát jó nagy baromságokat hordtál össze Watersről meg a Pink Floydról, az már igaz.

Tényleg ennyire hülyéket tudnak már csak megfizetni a Lendvay utcában?

TBlocker 2018.08.31. 04:10:46

@ételizesîtő:
Na mesélj, olvaslak...

TBlocker 2018.08.31. 04:11:21

...Lendvay utca az mi ?

TBlocker 2018.08.31. 04:53:10

@Flúgatlan:
Nem nagyon, legalább is a kelet-európai blokkból senkit.

powerage 2018.08.31. 05:29:46

Azt lehet tudni, hogy a ritmusszekció többi tagjának mi a véleménye? Legalább ugyanilyen fontos lehet...

n3spr3ss0 2018.08.31. 05:56:17

Igazat mondott, aki az ellenkezőjét állítja, annak fogalma sincs a valóságról.

Flúgatlan 2018.08.31. 06:35:06

@Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy: "megnyugtatlak, hogy nemcsak Waters hanem bármelyik ´átlagos EU polgár ezerszer többet tud Magyarországról és a totális illibbant homofób orbanizmusról mint ti, a reggel-délben-este a Soros, migráns, Brüsszel szavakkal agymosott idióta átlag magyarok. "

Nem is vagy előítéletes, ugye? Tehát az átlag EU-s polgár többet tud a magyar helyzetről, mint az átlag magyar, mi? Valójában ők csak a saját médiájuk által adagolt hírekre reagálnak.

No, ez az a hozzáállás, ami miatt az EU-szkepticizmus terjed, meg ami miatt sokan azt gondolják, hogy Orbán ellenzői magyargyűlölők. Ezzel persze épp Orbán malmára hajtod a vizet.

Amúgy megnyugtathatlak: én utálom a kormányzat által vezérelt hírforrásokat, nem nézek "királyi" TV-t, legfőbb hírforrásom az index.hu, és főleg a netről tájékozódom, angol nyelvű, eredeti hírforrásokból is. Szavaidból ugyanaz a pökhendiség süt, amivel a nyugatiak lenézik a keletieket, meg amit a liberális agymosás sulykol az emberekbe. Az ugyanolyan veszélyes és mély, mint amit Orbánék próbálnak most kiépíteni. (Például hogy jött ide most a "homofőb" szó? Nincs is köze a beszélgetés vonalához. Ez csak a Te agyadba beleégetett szitokszavak egyike, amit a "fasisztához" hasonlóan használtok automatikusan, ha valaki nem tetszik nektek.)

Helga Beauty Salon. 2018.08.31. 07:26:37

@Κara kán: :" Vannak tapasztalataid? Voltál ministránsfiú @Ménár Atya: -nál?"

Ezzzztabeszólást!!!!!!! Fú öcsém! Nagy szavak ezek egy mongol idiótától!

Dzseem 2018.08.31. 07:37:27

@Flúgatlan: Abban, amit írsz ott valóban lehet egy rés, hogy egy X nemzet szülöttje, miért kritizál bárhogyan is egy Y országot. Merthogy ugye maradjon csak meg ott ahonnan "jött". Nem kell aggódni, jönnek majd otthon is a hangok, a zenészek, a művészek és azok az emberek, akik ilyenkor nem tudják nem kinyitni a szájukat. Én magam is zenélek és szövegeket meg verseket írok .. egyszerűen egy "ilyen" ember, erre van programozva. Ha valami nem jó, akkor jobbá akarja tenni. Azokkal az eszközökkel, amivel az emberekre hatással tud lenni. A rettenetes az a nálunk folyó dolgokban, hogy a politika, meg aki csinálja értelmetlen és indokolatlan hatást nyom az emberekre. Egy embernek, mint én vagy 500 ismerősöm, erdőbe kellene járni kirándulni, lecsót enni, meg jó zenét hallgatni és a családjával boldognak lenni. Csak, ha már napi 16 órában marhaságokat hallgatok és folyik, mint a csapból, ráadásul LÁTOM, hogy nem igaz és vetítenek, akkor az még nálam is kiveri a biztosítékot, akkor én is inkább odaállok. Még még kettő, meg a végén 1000 és még több. Ez mindig így indult el a történelemben és sosem lett más vége, mint a változás. Ehhez viszont szükségesek az ilyen kiírások. Az meg, hogy külföldön hogyan tekintenek ránk?! Hát sajnos munkámból adódóan nagyon sokat utazom. Beszéljünk most csak Európáról. Ha csak Németországot nézem és INNEN, nem pedig otthonról, akkor is más itt minden. Ezt amikor gyerek voltam a 80-as években is így fogalmaztuk meg. Nem tudtuk, hogy miért más, de más. Nálunk olyan minden, mint egy lufi, ami már addig van fújva, hogy mindjárt kipukkan. Maga az érzés ilyen. Ezért hal meg minden héten valaki az épülő M2-esen. Mert dupla záróvonalnál is kimegy a gyökér a jó nyugati autójával előzni. Mert ezt sugallják neki és verik bele a fejébe, hogy ő ezt megteheti. 50-es tábla 60-at jelent, a 130-as meg 145-öt. És sorolhatnám a példákat az élet más területén. ÉS EZ NEM JÓ! Az egész stílus vagy inkább stílustalanság az, ami szétterjedt, mint egy rossz ízű víz. De mindenki azt issza. És bár tudja, mert valahol tudnia kell, hogy nem jó az, ami van, de mégis azt mondja, hogy finom ez a víz! Én ezért nézek más szemmel dlgokat. Pl ezt a hírt is.

Nerevaryne 2018.08.31. 08:03:50

Ha valaki járt már Pink Floyd koncerten az tudja, hogy szélsőségesen liberálisok, és már-már a zene rovására politizálnak a koncerten ami szerintem gusztustalan, akármilyen üzenetet akarnak is átverni a közönségen. Trumpot már akkor elkezdték ledisznózni meg lenácizni amikor még meg se választották.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.08.31. 08:13:32

Óriási a probléma, kedves bérrettegő ballib elftársak !

www.origo.hu/itthon/20180830-nem-csorbulnak-a-szabadsagjogok-magyarorszagon.html
...
Az amerikai nagykövet hangsúlyozta: az elmúlt két hónapban rendkívül kedvező tapasztalatai voltak. Találkozott vallási és világi vezetőkkel, valamint NGO-k vezetőivel, de senki nem mondta, hogy „ez vagy az rossz, szörnyű, kérem, lépjen közbe, segítsen”. Közölte:
elégedett emberekkel találkozott, nem látta, hogy a szabadságjogokat csorbítanák.

Helga Beauty Salon. 2018.08.31. 08:14:31

@Dzseem: ." Nem kell aggódni, jönnek majd otthon is a hangok, a zenészek, a művészek és azok az emberek, akik ilyenkor nem tudják nem kinyitni a szájukat. "

Már jöttek, ha nem veted volna észre. Bródy, Koncz, Alföldi, Geszty, Stohl (!) Esterházy stb. stb. Egytől egyig hülye libernyákok, súlytalan letűnt nímandok, akik így próbálnak feltűnősködni.

putris72 2018.08.31. 08:16:34

@Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy: Ja néz meg egy Orbánt szidó nyugati média cikkében a kommentelőket! Minő fura mind az Orbánnal ért egyet!Ez nagy bukta!

Helga Beauty Salon. 2018.08.31. 08:20:15

@Nerevaryne: Én is így gondolom, ha koncertre megyek az kikapcsolódás és akkor a zenén kívül nem vagyok kíváncsi semmi másra. A belépőmért ne toljanak a pofámba kéretlenül semmi mást, még akkor sem ha netán valós az a probléma, ugyanis nem azért megyek oda!

Homo fideszbirkusz 2018.08.31. 09:11:54

@Rettegek mert ballib vagyok:

Te degenerált orbán faszszopó fidesz birkusz! Már az óvodás gyerek is kiröhögi a te hírhamisító origódat!
Orbán már világírü az EU bomlasztásban, a náci elhajlásában, a Néppárt ezért már javában szabadulni akar tőle. Jövőre a fideszét át is ültetik z EP náci frakciójába.

6.Lenin 2018.08.31. 09:14:10

@Flúgatlan:

"Tehát az átlag EU-s polgár többet tud a magyar helyzetről, mint az átlag magyar, mi? Valójában ők csak a saját médiájuk által adagolt hírekre reagálnak. "

"Amúgy megnyugtathatlak: én utálom a kormányzat által vezérelt hírforrásokat, nem nézek "királyi" TV-t, legfőbb hírforrásom az index.hu, és főleg a netről tájékozódom, angol nyelvű, eredeti hírforrásokból is. "

Vagyis? Mennyire is vagy tájékozott?

Más...

Azért egy ilyen picsa ügyön ennyit rágódni az szerintem a teljes szellemi nihil a ballib oldalon.
Fijjúk!!! Ez már kurvára egy nagy semmi, basszátok meg!
Ezzel csak egyre több Kurz, Farage, Salvini lesz Európában.

Meg ilyenek

pestisracok.hu/wp-content/uploads/2018/08/chemnitz_MTI.jpg

Homo fideszbirkusz 2018.08.31. 09:20:41

@putris72: "Ja néz meg egy Orbánt szidó nyugati média cikkében a kommentelőket! Minő fura mind az Orbánnal ért egyet!Ez nagy bukta!"

Bukta a te hülye agyad, Homo fideszbirkusz! Kopizd már be azokat a fórumokat te orbán faszszopó, hogy összeszámoluk azt a 100%-os orbán diktátorral való egyetértést! Menni fog putri lakó? Aligha, mert a Szovjet Kommunista Központi Bizottság kimúlása óta ilyen nincs, ráadásul te meg a magyaron kívül az égadta világon semmilyen nyelven nem értesz, igaz, magyarul is funkcionális analfabéta vagy.

Azt meg mindenki tudja, hogy orbán finanszíroz külföldi "egyesületeket" mindenféle címszó alatt, akiknek aztán többek közt a valós céljük az, hogy pl külföldi sajtó kommentekben éljenezzék orbánt meg a diktatúráját. Ennek ellenére a magyar adófizetők pénz´éből eltartott orbáni külföldi troll hadsereg semmit nem ér el, csak azt hogy röhögnek rajtuk a helyiek.

Dzseem 2018.08.31. 09:21:15

@Helga Beauty Salon: Letűnt vagy nem, bármelyik skatulyában vannak elkönyvelve, Geszti új jófej dalát 63 ezren nézték meg. Én nem ezekről beszélek, a súly már nem itt van. Ők anno még lemezek fizikai eladásából éltek meg és tettek le az asztalra tényleg és vitathatatlanul nagy dolgokat. Azok jönnek majd, ahol van 500 ezer vagy 3 millió kattintás. Csak most ezek a kattintások oda mennek, hogy "nemolyanlány" meg, hogy "dübörögaház". Van egy komplett generáció, már talán nem is egy 25 alatt, akik be vannak ragadva. Most buliznak és mindenre tesznek magasan. Pár éven belül viszont vagy elmennek ebből az országból, vagy itthon próbálnak meg ÉLNI! Úgy és olyan módon, ahogy nekünk anno az látszott. Én most 40 éves vagyok. A világban is kellett egy Public Enemy vagy Beastie Boys zenekar. Akik kinyitották egy csomó csomó ember szemét. És majd, ha abból a hangvételből divat lesz. Akkor jut el nagyon nagyon sok emberhez. El vagyok képedve, hogy a mai tényleg fiatal korosztály mennyire szeretne komolyan gondolkodni és mennyire kellene egy olyan világ nekik, ahol ezt meg is tudnák tenni.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.08.31. 09:26:24

@Homo fideszbirkusz:

Ti hazudtok folyamatosan ostoba ballib fajankók !

www.blikk.hu/aktualis/politika/istenitik-orbant-a-brit-kommentelok/wzzmvge
Keményen odamondanak a brit kommentelők... a saját vezetőiknek. A Daily Mail online kiadásának nagy, a menekültekkel - egyebek mellett a magyarországi helyzettel foglalkozó - cikke alatt meglepő kommenteket találtunk. Orbán Viktort akarják miniszterelnöküknek.

----
pestisracok.hu/great-man-please-save-the-europe-elarasztottak-orban-facebook-oldalat-a-kulfoldi-szimpatizansok/
“Great Man! Please, save the Europe!” – Elárasztották Orbán Facebook oldalát a külföldi szimpatizánsok

----
mandiner.hu/cikk/20180114_igy_irnak_orbanrol_nemet_kommentelok
Interjút adott a Welt am Sonntag c. német lapnak Orbán Viktor. A Welt kommentelői megmondták a magukét a magyar miniszterelnök, Németország és az EU viszonyrendszeréről, szemlénk alább olvasható .

Homo fideszbirkusz 2018.08.31. 09:27:10

@6.Lenin: "Azért egy ilyen picsa ügyön ennyit rágódni az szerintem a teljes szellemi nihil a ballib oldalon."

Te értelmi fogyetékos, TE VAGY ITT már két napja éjjel nappal!
Szedni kéne a Cavontont eftárs, mert ekkora demenccel inkább a zárt osztályon, gyámság alatt lenne a helyed, mint kint a nyilvánosságban, ahol m´ár arra se emlékszel, hogy tegnap hol voltál vezértroll.

De azért kösz, hogy legalább bemutattad, hogy a Homo fideszbirkuszok szellemi színvonala az agyhalál állapotában van. Ezernyi köszönet!

Rettegek mert ballib vagyok 2018.08.31. 09:29:11

www.bama.hu/orszag-vilag/forditva-sult-el-a-the-times-lejaratasnak-szant-cikke-1296643/
Fordítva sült el a The Times lejáratásnak szánt cikke
...
Az oldalon ugyanis hatalmas számban tűntek fel a magyar miniszterelnököt védelmükbe vevő kommentek, amelyek erősen rávilágítottak arra, hogy a magyar miniszterelnöknek igaza van.
...

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.08.31. 09:30:22

Orbán Fasiszta? Vihar a biliben. Ez is csak egy olyan vélemény mint az enyém: Minden magyar parlamenti párt politikusa tolvaj gazember, sittre való bűnöző.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.08.31. 09:30:34

@Homo fideszbirkusz:

Öröm nézni a magadfajta agyatlan Gyurcsány csicskák szánalmas vergődését.. :DDD

Még .. Csináld.. :DDD

Minden káromkodásod, személyeskedésed zene füleinknek.. :DDD

Homo fideszbirkusz 2018.08.31. 09:31:06

@Rettegek mert ballib vagyok:

mi van Homo fidesz birkusz, kösz hogy szállítod a bizonyítékot, hogy orbán diktátor vagonokban utalja ki a magyar adóforintokat a nyugati bértrollnokainak, akik aztán turbóban termelik érte az orbán faszszopást Magyarországtól több ezer kilométerre.

Azt a Pestises srácok nevezetü orbán fasszszopó, hírhamisító valamit dobhatod ki az origó nevezetü szarkupac mellé.

6.Lenin 2018.08.31. 09:31:09

@Dzseem:

Mondtál egy nagy semmit.

Minden fiatal azt hiszi, hogy csak ők kefélnek. A szüleiről, nagyszüleiről már el sem tudja képzelni. Azt, hogy ő miként is került ide, azt meg végképpen nem.

Minden fiatal lázadó, aztán 30 éves lenyugszik a többség, 40 évesen még többen, 50 évesen már ők a ritkák, 60 évesen ? Szerintem a mai fiatalok közül ezt a kort már kevesen fogják elérni.

6.Lenin 2018.08.31. 09:32:51

@Homo fideszbirkusz:

Ez valamire cáfolat lenne? Próbálkozz még, hátha valami értelmesebb is kijön belőled valahol.

Homo fideszbirkusz 2018.08.31. 09:33:33

@Rettegek mert ballib vagyok:

anyád, apád meg te voltál gyurcsány csicska, akik 2010-ben nem akartak munka nélküli troll lenni, ezért át´álltak a felcsúti farkának a szopására. Öröm nézni titeket degeneráltakat.
orbán bukása után hova akartok majd átigazolni farkat szopni? Juhász Péterhez?

6.Lenin 2018.08.31. 09:36:04

@Homo fideszbirkusz:

"orbán bukása után."

Álmodozol?

Rettegek mert ballib vagyok 2018.08.31. 09:36:21

@Homo fideszbirkusz:

Ez kurva jó..
Egyre jobban vergődsz te szerencsétlen Gyurcsány csicska..
Tényleg nem érzed ? :DDDD
Már a kedves vezetőt is feláldozod az oltáron ? :DDDD

Helga Beauty Salon. 2018.08.31. 09:41:17

@Dzseem: "A rettenetes az a nálunk folyó dolgokban, hogy a politika, meg aki csinálja értelmetlen és indokolatlan hatást nyom az emberekre. "

Az a gond veled, hogy a politika alatt a kormányt érted és az az indokod, hogy ezért nem érzed jól magad mert túlzásba viszik!
Nézd már meg a másik oldalt. Az ellenzéki politikusok kiborító eszetlenkedése mellett tolják a pofánkba a nem politikusok politikai hülyeségeit is! Mondjam a közismert írói, filozófusi, színészi, egyéb művészi neveket akik mostanra nem szakmai érdemeik okán tudnak szerephez jutni, hanem kizárólag politikai nyilatkozataikkal? Egyre másra nyomják az "ez már tűrhetetlen, el kell innen menni, oda a demokrácia" féle baromságokat! Mindig, mindenhol, tökmindegy mi az esemény, csak erről szól nekik minden. Itt a basszusgitárosod is, meg aki felhozza az egészet és magáról a koncertről egy kibaszott szót sem ejt, mert neki csak a hülye LED tábla az esemény!
Ez nem indokolatlan hatás? Ettől nem vagy rosszul? Erre a másik fél (még így sem ugyanakkora hadsereggel) nem adhat választ?

6.Lenin 2018.08.31. 09:46:52

@Helga Beauty Salon:

Húúú!

Nem becsülöd te túl őket?
Megpróbálod értelmesen elmagyarázni nekik, hogy miért is balfaszok.
De, ha nem lennének balfaszok, akkor nem is kéne magyarázni, talán maguktól is rájönnének.
Macerás ez a kérdés.

Helga Beauty Salon. 2018.08.31. 09:53:06

@Dzseem: " Ők anno még lemezek fizikai eladásából éltek meg és tettek le az asztalra tényleg és vitathatatlanul nagy dolgokat. "

Múlt időben! Régi letűnt érdemeik okán nem kerültek a bölcsek kövének a birtokába, szakmájukon, kompetenciájukon kívüli kérdésekben az övék is csak egy vélemény a sok közül! Nálam a legjobb példa Bródy János. Régen zenészként becsültem, mára az undorító stílusú politikai állásfoglalásai miatt mint embert is gyűlölöm.

Helga Beauty Salon. 2018.08.31. 09:55:27

@6.Lenin: Ördögi kör ez tudom! De hát kedves Vlagyimir Iljics nem ön mondta, hogy tanítani, tanítani, tanítani? Vagy hasonló :D !

6.Lenin 2018.08.31. 10:11:47

@Helga Beauty Salon:

Igaz, nagyon igaz, Tanulni, tanulni, tanulni, de azt is mondtam, igaz halkan, hogy akinek 3szori kísérlet után se megy, az nyugodtan abbahagyhatja, annak soha nem fog menni.
A libsik ezt elfelejtik hozzátenni , mert főleg rájuk volt jellemző igen nagy %-ban (110).
Igaz, kivételek néha, kurva ritkán, előfordulhatnak, bár köztük (ballibák) én még olyant nem láttam, pedig megettem már néhány vagon kenyeret.

Tom66 2018.08.31. 10:16:14

Nagyszerű zenészek és ez igaz Bródyra is. Más ideológiai platformon állnak, ebből adódóan más a véleményük is. Nagy jelentőséget nem kell tulajdonítani a dolognak, elmondják, aztán szép csendben hazamennek. Mindenkinek más a véleménye, az említett zenészekkel sok esetben saját zenésztársaik, kollégáik sem értenek egyet.

Újabb példa erre a Chemnitzi események Indexes tálalása –„Németországot megrázta az utcán vadászó nácik látványa”

szekertabor · provo.blog.hu 2018.08.31. 10:17:37

@Homo fideszbirkusz: Csak nem már megint megbukott a Zorbán?

Azért van egy jó hírem nektek is, Orbán egészen biztosan vagy meg fog bukni, vagy meghal. Hogy melyik következik be előbb, és mikor, azt nem tudjuk.

Helga Beauty Salon. 2018.08.31. 10:21:34

@6.Lenin: "de azt is mondtam, igaz halkan, hogy akinek 3szori kísérlet után se megy, az nyugodtan abbahagyhatja, annak soha nem fog menni."

Azok kaptak valami egyszerűbb, kevés gondolkodást igénylő feladatot a gyönyörű Szibériában! Régi szép idők és nagyszerű megoldások! :D

saci02 2018.08.31. 10:59:11

Talan meg nem diktatorok, de disznoknak mar disznok...

káposzta 2018.08.31. 11:19:47

Nem számítottam rá, hogy a trollok ennyire rárepülnek a témára. Valamire nagyon rátapintott Roger bácsi :)

Homo fideszbirkusz 2018.08.31. 11:20:38

@6.Lenin:

te előrehaladott demences idióta, egy órával ezelőtt itt hőbörögtél hogy milyen idióták akik ezen a témán rugóznak két napja (miiözben pont te vagy itt már két napja), s az elmúlt egy órában is még 4-szer jöttél vissza görcsölni.

Te tényleg a mintapéldánya vagy a tipikus, teljesen agykárosult Homo fideszbirkusznak, aki már arra se emlékszik hogy egy perccel ezelőtt mit csinált. És képzeld, belőled agypusztult idiótából még van több mint kétmillió az országban!

Homo fideszbirkusz 2018.08.31. 11:22:50

@káposzta: "Nem számítottam rá, hogy a trollok ennyire rárepülnek a témára. Valamire nagyon rátapintott Roger bácsi :)"

Várjál m´ár, mert azt mondják itt az M1-en tömegtájékoztatott fideszes birkák, hogy honnan tudna Waters akármit is Magyarországról, hiszen nem nézi az m1-et??? Hát nem aranyos barmok ezek a Homo fideszbirkuszok?

Helga Beauty Salon. 2018.08.31. 11:30:06

@káposzta:" Nem számítottam rá, hogy a trollok ennyire rárepülnek a témára. Valamire nagyon rátapintott Roger bácsi :)"

Nem a rátapintás az oka ittlétünknek. Roger bácsi és ti is szerencsétlen libsi hülyék vagytok és ezen a szánalmas látványon sajnálkozunk és csodálkozunk.
Tehát ez inkább katasztrófa turizmus a részünkről! :D :P

6.Lenin 2018.08.31. 11:52:52

@Homo fideszbirkusz:

Te szerencsétlen, én nem a témán rugózok, mert az szart ér, hanem rajtatok, hogy nektek ez már valami csúcs, hogy egy vén fasz lefasisztázta Orbánt, akkor ő biztos az isten.

Kíváncsi lennék, hogy az osztrák sógorék mit mondanak erről a vén faszról, aki Kurz-ot le újfasisztázta., vagy a többieknek mi a véleménye.

A téma szánalmas, veletek együtt. Ti tartjátok hatalomban Orbánt még sokáig. Miattatok nincs még egy normális ellenzék. Csak, hogy tudd ezt is.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.08.31. 12:04:28

Tudok egy remek bérrettegésre okot adó témát:

szinhaz.hu/2018/08/29/alfoldi_robert_megsem_rendez_szombathelyen
Alföldi Róbert mégsem rendez Szombathelyen

----
Persze át kell az igazi hírt írni pár helyen, ahogy szoktátok, pl hogy "Nem fentről szóltak" arra hogy "fentről szóltak" megy ilyenek.

2018.08.31. 12:35:52

@Rettegek mert ballib vagyok: Akkor , ha jól dekódolom.. mégsem lesz faszismus??? Csak kapkodom a fejem..

Amúgy:
"Hogy nevezik az erdélyi melegek a hazavezető utat? Homo-ród. Az Öröm és boldogság a magyarul Erdély, románul Transilvania, németül Siebenbürgen, melegül Ergay tájain élő magyar melegekről szól. "
(lmbtqerdelybenblog.wordpress.com)

sinus67 2018.08.31. 13:24:14

@6.Lenin:
Csá Iljics!
"Kedveltem a zenekart van is tőlük LP-m."

Nagyon helyes, ha kedvelsz egy zenekart! Bár a hozzádzólásodból a későbbi sorokban kiderül, hogy csak a zenét kedvelted. A mondanivalót meg nem értetted. Vagy most már nem akarod érteni és/vagy elfogadni!
A zenészek mindig is politizáltak. Még nálunk is az átkosban. Beatrice, p. Mobil, Zorán, Presszer, stb.
Amennyiben problémásnak találod a zenészi politizálást, biztosan nem hallgatod pl. a Kárpátiát, Ákost, stb.!

morph on deer 2018.08.31. 13:26:36

@Rettegek mert ballib vagyok:
“Az oldalon ugyanis hatalmas számban tűntek fel a magyar miniszterelnököt védelmükbe vevő kommentek”

Nahálisten, megnyugodtam..!
Ezek szerint nem volt hiábavaló a nyelvvizsga program..!
:)

morph on deer 2018.08.31. 13:29:15

@Womb Raider:
“Akkor , ha jól dekódolom.. mégsem lesz faszismus??? Csak kapkodom a fejem..”

Ne aggódj, csak az időjárás miatt!
De attól tartok van “esőnap”...

sinus67 2018.08.31. 13:31:49

@Bolshevik:
Helyes a tény állításod! Az MSZP-SZDSZ az nem balliberális oldal.
Az egy baloldali-liberális koalíció volt!
Ugyanígy a korábbi FIDESZ-MDF sem jobboldali volt. Az egy szélkakaspolitikaiidentitásoldali-jobboldali konzervatív koalíció volt!

6.Lenin 2018.08.31. 13:37:07

@sinus67:

Van bizonyos zenei stílus, amit kedvelek. A zenészeket leszarom, soxor nem is tudom, hogy kik is a zenekar tagjai.
Pedig van egy elég komoly LP. CD, DVD, Videó kazetta gyűjteményem.

Az általad felsoroltak közül egyedül Presser zenéjét kedvelem, a többiét nem, nem az én stílusom.
Az enyém a Blues, jazz, főleg, és minden nép zenéje (az araboké is), de ezeket nem gyűjtöm, csak szívesen meghallgatom.
Pink Floyd is a kedvenceim közé tartozik, a zenéjük. Eddig azt se tudtam, hogy ez a fasz is ebben az együtteseben játszik/játszott, de ez ezután se fog zavarni a lemezeik meghallgatása közben.
A szöveg se nagyon szokott érdekelni, mivel a zene mindig más, és más hangulatot jelent számomra. Ez a lényege, nekem.

morph on deer 2018.08.31. 13:37:56

@Tom66:
“Nagyszerű zenészek és ez igaz Bródyra is. Más ideológiai platformon állnak, ebből adódóan más a véleményük is.”

A helyzet az, hogy Bródy ugyanazon az ideológiai platformon áll, már vagy ötven éve, folyamatosan!
Akkor is utálta a parancsuralmi rendszert és most is azt teszi. Akkor is elmondta a véleményét, és akkor sem a hatalom szolgálataban, hanem szabad, gondolkodó emberként.

Nem az ő hibája, hogy a történelem ismétli önmagát, maradjunk annyiban.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.08.31. 13:40:46

@morph on deer:

Bródy akkor is és most is tövig nyalt a komcsiknak. Nem csodálkoznék ha kartonjai lennének a III/III ügyosztályon.
Mindig is egy ballib szarkavarókhoz simuló gerinctelen patkány volt és maradt, annak ellenére hogy írt jó számokat is.

Helga Beauty Salon. 2018.08.31. 13:42:15

@morph on deer: A helyzet az, hogy Bródy ugyanazon az ideológiai platformon áll, már vagy ötven éve, folyamatosan!
Akkor is utálta a parancsuralmi rendszert és most is azt teszi. Akkor is elmondta a véleményét, és akkor sem a hatalom szolgálataban, hanem szabad, gondolkodó emberként.

Ha akkor írja a birka népes "művét" már azt sem tudnád ki a Bródy. :D

morph on deer 2018.08.31. 13:44:42

@Helga Beauty Salon:
“már azt sem tudnád ki a Bródy. :D”

Vagy vihetnénk virágot a Kozma utcába, minden évben.

6.Lenin 2018.08.31. 13:46:02

@morph on deer:

"Akkor is utálta a parancsuralmi rendszert és most is azt teszi. "

Csak akkor utálta, ha nem ők parancsuralkodtak. Nem nagyon emléxem a gyurcsány éra kritikájára a zenéjében, vagy csak azért, mert ők is részesei voltak?
Szerintem.

morph on deer 2018.08.31. 13:48:07

@Rettegek mert ballib vagyok:
“Bródy akkor is és most is tövig nyalt a komcsiknak. Nem csodálkoznék ha kartonjai lennének a III/III ügyosztályon.”

Róla vannak, kötet számra.
Amúgy a szövegedből egyértelmű, hogy fogalmad sincs arról, amiről beszélsz! Remélem csak fiatal vagy hozzá.

morph on deer 2018.08.31. 13:51:37

@6.Lenin:
“Nem nagyon emléxem a gyurcsány éra kritikájára a zenéjében, vagy csak azért, mert ők is részesei voltak?
Szerintem.”

Csak arról van szó, amit idéztél is, mivel a “parancsuralmi rendszert” utálja.
Azért mondtam.

szepipiktor 2018.08.31. 13:58:42

De jót röhögtem. Már az sem semmi, hogy a szerzőnek fingja sincs a PF-ről, Watersról - rockzenekar... A Fal teljes félreértelmezése stb - a szokásos brancs meg azonnal belekezdett a szardobálásba.
Szerintem mindenkinek joga van a véleményéhez, ha ákosnak lehet, akkor engedjük ezt Bródynak, Watersnek is. A pali kicsit zakkant, ezért is rakták ki a csapatból, de ettől még lehet ez a véleménye.
Ja!
Ismételni kellene a tananyagot: Nem náci, fasiszta...

6.Lenin 2018.08.31. 14:01:54

@morph on deer:

A gyurcsány korszak nem parancsuralmi rendszer volt? Hol voltál akkor?
Mikor is vertek embereket a véleményük miatt?
Ne bassz.

ételizésítő 2018.08.31. 14:48:21

@TBlocker:
Ahonnan a pénzt kapod, Fidesz-troll.
Persze, tudom, vidéki vagy, már oda is tudnak utalni, nem kell bejárnod érte.

@Rettegek mert ballib vagyok:
Ja, írja ezt a kormányszócső, Fidesz-seggnyaló Origó, mint hiteles hírforrás. Muhaha!
Baszd meg, kb. annyira ír valóságokat, mint a Pravda 1951-ben.
Ahogy a többi idézett Fidesz-seggnyaló lap is, amit felhoztál.

@Helga Beauty Salon:
Jaja, Esterházy évek óta nem is írt már semmit, annyira letűnt.

@sinus67:
Ákos mondjuk nem nagyon ír politikus szövegeket, a koncertjeire meg nem járok, hogy ott mennyire politizál. A P. Mobil ma már annyira, hogy annak a koncertjeire meg azért nem járok, pedig valaha szerettem a zenéjüket, igaz, azokat még Bencsik Samu írta, az újak elég semmilyenek.

@szepipiktor:
"A Fal teljes félreértelmezése"
Talán nézd meg A fal c. filmet, aztán beszélj félreértelmezésről, idióta.

putris72 2018.08.31. 14:51:21

@Homo fideszbirkusz: Nézd,hogy kettőnk közül ki támogatja a diktatúrát,és a fasizmust azt levágja mindenki itt a ikunuku hozzáoszlásaidból!Valószínűleg még azt sem tudod,hogy amiket írogatsz mindenki látja! Különben inkább csöndben lennél! Amúgy te nem a taga20 vagy?Vagy ő most milyen műszakban nyomja? Kár,hogy nektek ezért fizetnek,és nem azért,hogy néz,láss,és gondolkodj!

putris72 2018.08.31. 14:55:12

@ételizésítő: Az Origó pár évvel ezelőtt még balib volt,gondolom akkor az igazat írta,csakis az igazat! Akkor ugy voltam az Indexel,és az Origoval meg az RTL klubbal,hogy el olvastam,hogy a balibek mit gondolnak,aztán meg elolvastam,és megnéztem a jóval hitelesebb jobboldali médiumok beszámolóját ugyan arról!

Gandosz 2018.08.31. 15:04:29

Bródy zsidó. Úgy is viselkedik.

Gandosz 2018.08.31. 15:07:57

@ételizésítő: A Fal semmiről nem szól. Zeneileg a P F mélypontja, az előtte lévő Animals klasszisokkal jobb (abban a disznók c szám a turbóballiberális csürhéről szól.)

aronsatie 2018.08.31. 17:04:56

@Nerevaryne: Én jártam többön is, és ebből egy szó sem igaz. Nem beszélve arról, hogy Pink Floyd koncerten, ami sajnos eleve rég volt utoljára, 35 éve nehéz lenne Roger Watersszel találkozni, ugyanis nem tag.

Helga Beauty Salon. 2018.08.31. 17:11:25

@ételizésítő: Jaja, Esterházy évek óta nem is írt már semmit, annyira letűnt.

Még lyó, hogy bele nem lépett!
Nem, írtam oda külön hogy ő időközben eltávozott az élők sorából, naná hogy egy tudálékos hülye meglovagolja! Jelzem sejtettem. :P

taga20 2018.08.31. 17:27:20

@Helga Beauty Salon: "Bródy, Koncz, Alföldi, Geszty, Stohl (!) Esterházy stb. stb. Egytől egyig hülye libernyákok, súlytalan letűnt nímandok, akik így próbálnak feltűnősködni."

ezt írtad te fogyatékos fityesznyugger!

te bazd meg, aszt se tudod, hogy mit böfögsz ide?

kapd má össze magad, me ez még tállai evtárstól is kevés lenne!

Helga Beauty Salon. 2018.08.31. 17:59:38

@taga20: Ismétlem, tisztában vagyok vele hogy már meghalt és azt is írtam hogy ezt nem tartottam szükségesnek külön kiemelni! Tehát NEM, NINCS IGAZAD, NEM FEDEZTÉL FEL SEMMI ELLENTMONDÁST, SZAROS KIS ÉLETEDET NEM TUDOD AZZAL BEARANYOZNI MOST SEM HOGY ENGEM MEGALÁZTÁL, EHHEZ TE KEVÉS VAGY, NEM SZENDERÜLHETSZ ÁLOMBA BOLDOG REJSZOLÁSOK KÖZEPETTE EFELETT ÉRZETT ÖRÖMÖDBEN!!!!!
ÉRTED TE BUZI? :D

miért 2018.08.31. 19:32:00

@Helga Beauty Salon: Sajnálom, hogy a fejében csak meleg levegő van!
Semmi tény, csak köpködés: igazi felcsúti mentalitás!

miért 2018.08.31. 19:36:51

@Ménár Atya: ez a magához hasonló házmesterek stílusa!
Egyébként Felcsúton biztosan szeretik az önhöz hasonló "bekepapokat"!
Avagy kayaibrahimhoz van szerencsénk?

Tenkes Kapitánya 2018.08.31. 20:36:14

Orbán Viktort lefasisztázta Waters Oslóban!

Beszólt Orbán Viktornakl Waters Bécsben!

Orbán Viktor a világ második fasisztája Waters szerint Berlinben!

Tenkes Kapitánya 2018.08.31. 20:39:34

"A cionizmus oltárán szét akarják tépni az (amerikai) alkotmányt”, mondta Roger Waters, hangsúlyozva az amerikai alkotmány első módosítását, amely garantálja a szólásszabadságot.

Tenkes Kapitánya 2018.08.31. 20:40:35

Tony Blair leszidta Roger Waterst, amiért az izraeli kormányt a náci Németországhoz hasonlította . A volt brit miniszterelnök azzal vádolta a Pink Floyd sztárját, hogy „ideológiai mérget hány” Izraelre.

Waters azt mondta, a mai Izrael akciói és a harmincas évek Németország közötti párhuzam lehengerlő, és felhívta művész társait, hogy Izraelt bojkottálják azért, ahogyan bánik a palesztinokkal.

Tenkes Kapitánya 2018.08.31. 20:42:30

Marek Lieberberg, Roger Waters koncertszervezője bírálta a német közszolgálati ARD adót, amiért az elállt a Waters-koncertek közvetítésétől.

Lieberberg, a Live Nation Deutschland üzleti igazgatója nevetségesnek tartotta az ARD meghátrálását azon indoklással, hogy a Pink-Floyd legendás alapítója Izrael-ellenes és támogatja az Izrael elleni bojkottot.

morph on deer 2018.08.31. 20:53:39

@6.Lenin:
“A gyurcsány korszak nem parancsuralmi rendszer volt? “
Nem.

“Hol voltál akkor?”
Ahol most.

“Mikor is vertek embereket a véleményük miatt?”
Mi miatt??? És te hol voltál akkor? :D
Nyilván nem eléggé..!

“Ne bassz.”
De.

6.Lenin 2018.09.01. 20:57:47

@Tenkes Kapitánya:

A faszi egy hibbant libbant.

Aki azt mondja, hogy ma Mo-on egy újfasiszta rendszer van, az elmebeteg.
Gyurcsánnyal az élen.

ételizésítő 2018.09.01. 22:04:15

@putris72:
A jóval hitelesebb és a jobboldali Magyarországon oximoron. Ellentmondás a szavak között.
Csak hát a hozzád hasonló segghülyék mindent lenyelnek, ha Orbán médiája szarja a szájukba.
Ja, a médium az a halottlátó. A sajtótermék meg média.

@Gandosz:
Láthatólag fingod sincs semmiről. És nem, a Pigs is rólatok, agyatlan jobbos seggfejekről szól. Fordíttasd le magadnak a szövegét, mert ahhoz tutira túl hülye vagy, hogy megértsd angolul. A The Wallban (a fillmben) meg persze, biztosan véletlenül vannak horogkeresztek.
Tényleg ennyire segghülye trollokra futja már csak a Lendvay utcában?

@6.Lenin:
Még nincs egészen újfasiszta rendszer, de erősen arrafelé tart az ország.
Csak te a buzgó seggnyalástól nem látod, mert élvezed az Orbán-fos ízét teli szájjal.

putris72 2018.09.01. 23:12:12

@ételizésítő: Kedves VEGETA!Chemnitz! Migránsok megöltek egy németet!A Németek kimentek,valamint a szélsőbaloldali migráns simogatok is!A lenácizot németek,normális civil ruhában a migránsbűnözés miatt mentek ki! A békés baloldalik, Fekete kapucniban eltakart arccal,és rögtön nekimentek a rendőröknek! Erre mit mond a kedves palesztin,hogy migránsok 10 ezerei menjenek oda és mutassák meg,hogy már ők a németek!www.origo.hu/nagyvilag/20180901-muszlim-uszitas-chemnitzben.html Itt max te vagy a segghülye!

ételizésítő 2018.09.02. 02:27:04

@putris72:
Jaj, ne a hírhamisító Origó hozzád hasonló elmebeteg seggnyalóknak szánt cikkeit hozd már hivatkozásként.
Az a hozzád hasonló agyatlan faszoknak készül, akiknek csak Orbán seggének nyalásához van tehetségük, eszük meg annyi, hogy az udvart (talán) nem szarják össze. Bár esetedben ebben sem vagyok biztos.

6.Lenin 2018.09.02. 09:14:03

@ételizésítő:

Ez érdekes, a libbantak piszok előre látnak mindent, de soha nem találják meg a megoldást. Seggfejek.

putris72 2018.09.02. 10:01:59

@ételizésítő: Vegeta! Tudod az Origo is nem olyan rég balib média volt! Gondolom akkor hiteles volt!Tudod mi a tényferdítés! Mikor merényletek,vagy gyilkosságok,netán nemi erőszakot követek el a migránsok,akkor az Index mindig elhallgatta az elkövetők származását! Ma viszont ott a hir egy lengyel nő késelt egy múzeumba!Hú ,most milyen fontos volt kiírni a származást! Az Origon most is kint van ott nem hallgatták el!
süti beállítások módosítása