B1 blogcsalád



Orbán Viktor szomjazza a verést

2018. május 03. - ashwood

orban-d00024b7ac4afa5a432c5.jpgPersze le lehet tagadni Orbán szerdai raportra hívását – ahogy megteszi ezt a kormánypropaganda, de nem érdemes. Ugyanis a kormányfő, aki kizárólag ellenzékiként képes politizálni, valójában szomjazza a verést.

"Az európai parlamenti választási felkészülésről tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Néppárt vezetőivel Brüsszelben szerdán" – harsogta az MTI és az összes propagandakiadvány.  Na persze. Mi másról. Érdekesség, hogy a találkozó többi – értsd: nem magyar –  résztvevője máshogy emlékezett a két órás megbeszélésre. Joseph Daul, az Európai Néppárt elnöke és Manfred Weber, EP frakcióvezető a találkozó után mindössze annyit mondott: nem kívánnak érdemben nyilatkozni a megbeszélésről, mivel az "politikailag érzékeny ügyeket érintett". Mint az egy év múlva esedékes választási kampány? Aligha.

Legyen egyértelmű: Orbánt raportra hívta saját, konzervatív pártcsaládjának két legerősebb embere. Még pedig csak azért – sőt, főleg nem azért –, mert messze maga mögött hagyta a demokrácia és a jogállam határát.

Nézzük, mint tett az elmúlt hónapokban Orbán Viktor Magyarországa annak érdekében, hogy "megvédje az Európai Uniót":

– Magyarország megakadályozta, hogy az EU egységesen lépjen fel az ENSZ migrációról szóló jelentéstervezete kapcsán,

– Magyarország megakadályozta, hogy az EU fellépjen a kínai térhódítás ellen,

– Magyarország megakadályozta, hogy az EU gátat szabjon a kínai gazdasági terjeszkedésnek,

– Magyarország nem ítélte el a szír kormány vegyi fegyverrel történt támadását,

– Magyarország megakadályozta, hogy az EU egységesen lépjen fel az afrikai államokkal folytatott tárgyalásain.

Csupán az elmúlt egy hónapban Magyarország legalább négy alkalommal élt vétó jogával, gátat szabva az EU egységes külpolitikai fellépésének. Minden alkalommal Orbán volt az egyetlen, aki nem értett egyet a másik 27 tagállammal.

Az afrikai vétó különösen érdekes. A megfúrt megállapodás szövege ugyanis elvileg épp az orbáni megoldást tartalmazta a migráció kezelésével kapcsolatban. Az egész lényege: az EU, ahogy a törököknek, most már afrikai államoknak is eurómilliárdokat fizetne évente azért, hogy megakadályozzák az illegális migrációt, otthon tartsák azokat, akik Európa felé vennék az irányt. Ez, vagyis a megoldás felé tett öles lépés annyira nem tetszik Orbánnak, hogy a jóképességű Szijjártó péter egyenesen migránsbarátnak nevezte az egyezményt. Elképzelhető, sőt, biztos, hogy mindezt el lehet adni idehaza azoknak, akik kizárólag a közmédia-TV2-helyi lapok információs Bermuda-háromszögében élnek, de másnak aligha.

Ajakra toluló kérdés: kinek jó ez? Kinek az érdekeit szolgálja? Ki profitál az EU egységének hiányából. Mert az biztosan látszik, hogy az Unió nem. A formál-logika szabálya szerint pedig ha az a csoport, amelynek tagjai vagyunk, kárt szenved, akkor mi, tagként, szintúgy nem járunk jól.

Könnyű lenne rávágni: például az Egyesült Államoknak. A befordulást és elszigetelődést, valamint gazdasági patriotizmust hirdető Trump vezette USA valóban profitálhat abból, hogy az EU képtelen egységes fellépni. Azonban érdemes itt megjegyezni: a nyelvtörvényre hivatkozva Magyarország folyamatos vétóval akadályozza Ukrajna NATO-tagságát. Márpedig saját – vélt vagy valós – érdekeinek védelme mellett Trumpnak elemi érdeke az izmozás Oroszországgal szemben, már csak azért is, hogy enyhítse a rá nehezedő, orosz befolyásról szóló vádakat. Kijev NATO-integrációja pedig egyedül Moszkvának fájna, de nagyon. (Emellett továbbra sem körvonalazódik egy Trump-Orbán találkozó, ami azt mutatja: a körberajongott elnöknek fogalma sincs, hol székel a felcsúti Rámszesz.)

De ha nem az USA, akkor kizárásos alapon marad a jó gazda, Putyin, illetve az egyre inkább maoista gyökereihez visszaforduló Kína. A propagandakiadványok önsorsrontó áttanulmányozása ebben is segít eligazodni: míg az EU-val kapcsolatban kizárólag negatív (ál)hírekről számolnak be, addig az említett két országot csak szuperlatívuszok használatával képesek emlegetni.

Orbán keleti orientációja a gazdás számain egyáltalán nem létszik meg, míg politikájában más sem tapasztalható.

De nem ez az egyetlen – bár leginkább meghatározó – oka a szerdai fejmosásnak. Az orbáni illiberlizmus, amely csupán egy szépségflastrom a jogállam lebontására tett, sikeres kísérleten, ténylegese fertőző lehet az Unión belül. Ezt pedig elsősorban a németek igyekeznének megakadályozni - mindeddig abszolút sikertelenül.

Azt azonban mindig érdemes észben tartani: Orbán kiemelkedő politikai tehetség, aki (majdnem) minden lépését előre, alaposan megtervezi. És még egy apróság: minthogy Orbán Viktor számára ismeretlen fogalom a konszolidáció, így képtelen valami mellett kormányozni. Mindig, minden esetben ellenzéki szerepben érzi otthonosan magát. A habonyi propagandaoldal aktuális jelszava: "Mi vagyunk Soros ellenzéke". Vagyis immár egy fiktív, általuk kitalált és felépített, virtuális erővel szemben határozzák meg magukat, játszák el az ellenzék szerepét.

Ennek igazolásához pedig Orbán szomjazza a verést. Mert ez igazolja – látszólag és kizárólag a Fidesz által kézivezérelt propagandát fogyasztók számára – állítólagos harcát. Ha úgy haladhatna, mint meleg kés a vajban, még a végén kénytelen lenne leszállni a permanens forradalom döglött lováról.

Azt viszont Orbánon kívül ma még senki nem tudja: mennyire messze hajlandó elmenni a miniszterelnök ellenzéki pozíciója megőrzése érdekében. Vajon kivezetné az országot az EU-ból? Nyíltan felvállalná vazallus szerepét Moszkva oldalán? 2,5 millió honfitársunknak hála, a következő négy évben erre – várhatóan nagyon fájdalmas – választ kapunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr2013886966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

András Horkay 2018.05.04. 07:36:05

@Több cseszlovák filmvígjátékot!: Jó megoldást nem tudsz kitalálni, minden esetre kiterjedően. Ez a lényeg. Most mi is van? Aki hajózik és elér egy bizonyos pontot azt a nemzetközi szerződések alapján beszállítják, megvizsgálják egy évig, azután lesz valami. Ez kevés embernél működik is valahogy de kezd látszani az eredmény ami tragikus ebben egyet lehet érteni. De mi van ha hússzor ennyien vannak? A másik jó eset ha ott qahol vannak segíted őket, aminek a hatására még többen lesznek (most is ez van, a gyógyítás fejlődésével nem halnak meg AIDS-ben stb. ) . Egyesek meg tömeggyilkosságokat vizionáltok, hogy lesz majd katona aki "véd" és halomra lő mindenkit, mert ő olyan honvédő. Most is szét lehetne lőni az összes hajót nem? Nem működik, mert ezt nem fogja vállalni senki. Magadra gondolj, te vállalod? Kit fogsz ezzel megvédeni? Kinek a jólétét? Te meg mehetsz kórházfertőződni? Aki az I. VH. ban meghalt, a családja kapott érte valamit a bronzszobron kívül? A dicsőséget igaz?

A tudomány sosem téved! 2018.05.04. 07:38:18

Akkor Orbán tegnap megint megbukott? Holnap gyáván lemond?
Már ideje volt. Másodpercek óta nem volt erről cikk, az igazmondó index címlapján.

LebensraumamOsten 2018.05.04. 07:41:47

@Visceroid: Kivetítheted a pszichopata vágyaidat a határon túlra is. De akármit is szavaz meg, vagy épp vétózik (bruhaha!) a felcsúti Rámszesz (ez jó!) úgysem befolyásolja a valós történelmi eseményeket.
Te kis buzi fogd fel, hogy szétbaszták a 3. világot, főleg, Afrikát azért, hogy jól kizsákmányolhassák és ennek te is haszonálvezője vagy, mert itt Európában cigányország közepén -ahol a retyón trónolva szaval vajdátok népéhez, vagyis hozzátok - ti kurva jól éltek. Messze sokkal jobban, mint amit a munkátok (fideszesek és munka? HAHAHA!) Alapján megkereshetnétek, megérdemelnétek. Igen, ti nem napi egy dollárért robotoltok egy bányában (bár ha rajtam múlna akkor Magyarország a két és fél millió egydolláros keresetű bányász országa lenne) vagy ültetvényen. Nem laktok sárkunyhóban, elvágva a civilizációtól, ahol annyi víz sincs a közelben, hogy egy fidesztroll a bűzlő pofáját kiöblíthesse vele.
Nem tombolnak olyan viharok, amelyek után havonta kétszer kellene a kecsói Merci gyárat is újjáépíteni.
Igen a 3. világ lassan lakhatatlanná válik és ebben az europidok a bűnösek.
A jó hír, hogy hiába próbál pár Trumplihoz vagy vajdádhoz meg hozzád hasonló elmeroggyant bezárkózni, ahhoz már késő van!
Iszonyatos tömegek élnek a harmadik világban. Annyian, hogy ha rájuk lőnétek, akkor sem érne semmit, mert nincs is annyi lőszeretek, hogy megállíthassátok őket. Sok száz millióan. Ráadásul nem is különösebben féltik az életüket, mert az európaiak megtanították őket arra, hogy az ő életük nem sokat ér. Viszont egy részük jól ismeri a mocskos parazita fajtátokat és gyűlöl benneteket. Sokkal mélyebben és jobban, mint azt elképzelhetnétek. És jönni fognak, és elkapják anyádat, a húgodat és a 3 éves lányodat és kisnégereket meg kisarabokat csinálnak nekik. Neked meg a tövéig körülmetélik a farkadat, bár én inkább a nyakatoknál kezdeném az efféle beavatkozást.

Halál kamionja mindenkit elgázol 2018.05.04. 07:45:13

Az sokkal meglepőbb hogy a lippsik is szomjazzák a verést, pedig nekik nincs hiányuk ebből.

András Horkay 2018.05.04. 07:46:13

@teéjesenmindegy: Fogd már fel hogy a "határvédelem" csak bizonyos számú, fegyvertelen menekülőt tarthat vissza. Amikor többen vannak egy adott számnál akkor már hatástalan. Számold ki hány határvadász jut kilométerenként. Segítek 150000 méterre 3000 fő és három műszak van. Mivan ha sokan jönnek? Bevonultatod a fél országot és ott fognak feküdni a lövészárokban évekig? Az is szép lehet. Ha a tengert akarod lezárni ahoz hány hajó kell? Éjjel nappal flotta szolgálat lesz. - és akkor jön a lövöldözés? Kifejezetten azért hogy megvédd az oligarcha kastélyát? Védje meg ő.

Ballib vagyok rettegek 2018.05.04. 07:47:22

@LebensraumamOsten:

" ha rajtam múlna akkor Magyarország a két és fél millió egydolláros keresetű bányász országa lenne"

Ismerjük a magadfajta ballib hazaárulókat, és a céljaikat.
Éppen ezért hajtunk el benneteket a faszba minduntalan.

Ballib vagyok rettegek 2018.05.04. 07:49:51

@András Horkay:

Ezt már ismerjük. Amikor épült a kerítés azt mondtátok majd átvágják és ugyanúgy jönnek.
A valóság ezzel szemben az, hogy a napi több ezer illegális határátlépés drasztikusan lecsökkent néhány darabra.
A muszlim migránsok nem a kastályokba mennek, hanem a mi városrészeinket foglalják el, ahogy teszik minden EU-s nagyvárosban, ahol mi élünk.

NemodaBuda 2018.05.04. 07:55:38

@FCUK21: Nem mintha szóba kellene állni egy olyannal, aki ballibákat emleget, amikor havasi a szemébe hazudik ! Azonban lássuk be, nem osztogat sallereket orbán, csak feszíti a húrokat, ehhez nem kell nagy bátorság, ehhez a többiek végtelen türelme szükséges. Ami persze egyszer csak elfogy.

András Horkay 2018.05.04. 07:58:37

@teéjesenmindegy: @Ballib vagyok rettegek: A mostani történés kezelva volt valahogy. De nem erről beszélek fogd fel és értelmezd amitg írok. A baj akkor van amikor a felmelegedés elér egy határt. Már most is gondvan, nézed az időjárás jelentést is vagy csak ülsz a géped előtt és kopácsolsz (170 éve volt ilyen meleg és tavaly is ilyen volt). Még május sem volt de olyan meleg van mint nyár közepén 30 fok felett. A talajon 44 c fok volt, mert méregetem egyéb okból. Na most mi van ha 3-5 fokkal ez emelkedik, akkor Afrikában nem lehet kibírni a a dolgot és választhat a fekete hogy ott hal meg vagy idejön és bevág téged a Dunába haleledelnek. Arra az esetre találj ki ötleteket. De a hülyeségeket felejtsük el, mert nem működik sajnos. Egész Eu összesen 500 millió és lesz 300, Afrika meg lesz 5 milliárd. Na arra mondj valamit. 1:20 lesz az arány.

Halál kamionja mindenkit elgázol 2018.05.04. 07:59:08

@András Horkay: Jó akkor ne csináljunk semmit, csak hazudjunk reggel délben meg este, mint a Qrcsányék.

Halál kamionja mindenkit elgázol 2018.05.04. 08:01:45

@András Horkay: Lófaszt nem volt ilyen meleg korábban, de a bulvár idjárás jelentést is el kell adni valamivel.

Mellesleg Európa megvédi magát, ha akarja. Csak ki kell szállítani 2 vagon kalasnyikovot a négereknek és kinyírják egymást mind egy szálig.

Több cseszlovák filmvígjátékot! 2018.05.04. 08:03:12

@András Horkay:
A logikád szerint azért hord a rendőr oldalfegyvert, hogy halomra gyilkolja az embereket az utcán. Aztán amikor elfáradt és megéhezett bemegy az őrsre, ott megebédel és teli tárral megy vissza az utcára folytatni

Megsúgom a rendőrnek nem ez a dolga, viszont ha megköveteli a közrend védelme és nincs más eszköz akkor használni kell a fegyverét. Az olyan diktatúrában mint Magyarország ez szinte soha nem fordul elő, de az igazi demokrácia hazájában az USA-ban évente 500 körül puffantanak le a zsernyákok ezt-azt főleg színesbőrrel. Aki akarja még önkényt is láthat ebben, de például a Saint Louisi események megmutatták hogy adott esetben a nemzeti gárdát is be kell vetni a fekák ellen

Én azt mondom még mindig könnyebb ésszerűbb és kevesebb áldozatot követel visszafordítani a migriket amihez minden jogunk megvan. Nincs olyan nemzetközi egyezmény ami ennek az ellenkezőjére kötelezne, és hogyha volna, azt meg kell változtatni. Európa súlya a világpolitikában ezt lehetővé teszi, ha nem ez a brüsszeli holdkóros elit nyomná fullban a kretént. Soros egy ilyen közegben vígan lubickolhat, de már nem sokáig, és addig is meg kell tekerni a tökét. Szerintem semmivel nem külöb azoknál, akik bevitték a fekákat az Újvilágba, aztán letojták hogy milyen problémákat fog ez majd több generációval később okozni

Óbégatni lehet, de a világtörténelmet soha nem óbégatással írták

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.05.04. 08:03:52

A valóságban semmi se történt: a Néppártnak sokkal nagyobb szüksége van a Fideszre, mint fordítva.

Visceroid 2018.05.04. 08:06:50

@András Horkay: "De Európa sokkal rosszabb helyzetben van, mert zuhan a képesség száma, és ugyanakkor szüksége is van a munkaerőre bárhonnan. "

Ennyire hülyék nem lehettek! Szerinted az Afrikából meg Ázsiából ideszabadult néger meg arab fogja elvégezni a német, meg angol meg francia munkáját? Teljesen hülye vagy? Ezek a segélyért jönnek, és nem akarnak dolgozni. Ok, a kirakatba ki lehet tenni néhány embert, hogy "na azért vannak kivételek", de az alaphelyzeten nem változtat. Nincs az a politika, ami az egyszerű muzulmán kecskepásztorból több nyelvet beszélő, adott országbeli mérnököt varázsol. Még a kelet-európaiak sem tudják elvégezni a nyugat-európaiak munkáját, akkor egy sátorból ideszabadult beduin hogy tudná????? Csak hát a nyugatiak már beleőrültek az egyenlőségbe, és tényleg mindent elhisznek, amit a vezéreik mondanak nekik, hogy "majd integráljuk őket". Persze. Ha olyan okosak és ügyesek lennének, nem kellene menekülniük, megoldanák a problémáikat otthon.

Ballib vagyok rettegek 2018.05.04. 08:09:37

@András Horkay:

Tehát te is látod, hogy ez egy modern kori honfoglalás, ahol az őslakosokat (azaz minket Európaiakat) vagy kiirtanak, vagy asszimilálnak kb úgy ahogy Dél-Afrikában teszik a fehérekkel (teljes vagyonelkobzás, és alja munka).

Namármost ha ezzel tisztában vagy, akkor pontosan tudod hogy az egyetlen megoldás a minden eszközzel való védekezés a túlélés érdekében.
A hangsúly a "minden eszközzel" részen van, finomítva a "szükséges, de elégséges" kitétellel.

András Horkay 2018.05.04. 08:13:27

@teéjesenmindegy: Látszik hogy a történelem órán a csajokat nézegetted. A honfoglaláskor az itt talált népesség sokszorosa volt a bejövőknek és nem ők tüntek el hanem a honfoglalók, mert összekeveredtek - szokás szerint a nők ágyasok és feleségek lettek, a fickók meg mentek közmunkásnak ahogy te is fogsz majd ha bejön ide egy idegen tömeg. Már azt is vitatják a tudósok hogy ki beszélt magyarul eredetileg. A finnugor mese - csak mese. A sírok genetikai elemzése azt mutatja hogy 1 % sincs már abból a népből jelenleg nálunk, és egész Európában itt van a legnagyobb keveredés. Légy erős a mostani lakosság fele kb. török géneket is mutat (mert utolérték a lányokat a mezőn).

Több cseszlovák filmvígjátékot! 2018.05.04. 08:15:37

@András Horkay:
Minden olyan eszme csődöt vall, ami az egész emberiséget akarja egyszerre boldogítani

Nem azért rohannak a zemberek kora reggel munkába, hogy a néger meg az arab kölkök tömegeit nevelje fel ebből. Aztán amikor úgy érzi a néger hogy túl melege van beköltözik a lakásodba mert te úgyis dolgozni vagy és neki joga van hozzá.Hogy milyen alapon? Hát mert melege volt odahaza, ez elég is a te logikád szerint

Hogy az afrikaiak szempontjából mi a megoldás, azon töjék maguk a fejüket, és ha van jó ötletük akkor azt támogatni lehet. Például családtervezés, környezetvédelem. Az európai példa átvétele érdemel támogatást, nem pedig fordítva

András Horkay 2018.05.04. 08:19:40

@Ballib vagyok rettegek: Logikailag igazad van persze. Csak ez még nem a kivitelezhető reális alternatíva. Az első gond a szaporodási ráta. ha teljesen békések és aranyosak, mindekinek hoznak virágot és mariska néninek segyítenek behajtani a csirkáket a ketrecbe minden este, akkor is túlszaporodnak minket simán. Lesz egy keveredés is, szépségesek az arab lányok is, neked is tetszene pár. Úgy wel fog tünni az európai fehér ember mint a hó tavasszal. Az erőszakosabb megoldás esetében meg több idő alatt de felmorszolják az ellenállást ha van vezetésük. Csak Erdogán (Szulejmán) úrnak hússzor annyi katonája van mint nekünk. Az orosz szaporodási ráta is zuhan mellesleg. Tehát lehet pár napig lövöldözni de itt nem hetekről van szó hanem évekről. a tendencia az érdekes. Azt meg nem gondolod komolyan hogy atom csapással eltüntetjük az afrikai népességet és utána szépen kihalunk magunktól is.

Ballib vagyok rettegek 2018.05.04. 08:20:07

@András Horkay:

Én elhiszem hogy neked minden vágyad hogy napi ötször kelet fele térdelve Allahot éltesd, de mi védekezünk ha nem gond.
Illetve ha neked ez gond, akkor is.

teéjesenmindegy 2018.05.04. 08:20:24

@András Horkay:
Na, figyelj te korlátolt.
Igen bazmeg, ha valami Z világháború féle rohanó hordát vízionálsz, akkor tényleg nem elég a 3000 ember. Akkor kell 30e, 300e, 3 millió.
Mi más fontosabb dolgod van akkor, ha éppen 100 milliónyi néger rohamozza az országhatárt? Csak mert elmondom, hogy ha azok ide bejönnek, akkor nem lesz romkocsma meg internetes fórum ahol okoskodhatsz. Szóval milyen meglepő, hogy árvíz esetén mindenki kint van a gáton mi? Végül is mondom, hanyatt is dőlhetsz. Vagy lehajolhatsz, letolhatod a gatyád aztán várhatod kuntakintét.
És nem az oligarcha kastélyát védem, védeném, hanem az apám, az anyám, a csajom, meg a gyerekem. És igen, az ő életük és biztonságuk sokkal fontosabb mint a vadidegen néger gyerekek élete. Leszarom őket.

Ballib vagyok rettegek 2018.05.04. 08:22:17

@András Horkay:

Ma már nem a hadsereg számosságán múlik a csaták megnyerése, hanem a fejlettebb kultúra politikai akaratán.
Az meg nálunk megvan, és az EU-ba is kezd visszatérni a túlélési ösztön, lassan de biztosan.
Minnél többet látnak a honfoglaló muszlimok valódi arcából annál biztosabban.

szárny 2018.05.04. 08:24:41

És ezt a fél kilométeres elemzést a blogger ebből a mondatból vezette le:
"Joseph Daul, az Európai Néppárt elnöke és Manfred Weber, EP frakcióvezető a találkozó után mindössze annyit mondott: nem kívánnak érdemben nyilatkozni a megbeszélésről, mivel az "politikailag érzékeny ügyeket érintett".
Muhahahahaha

Ballib vagyok rettegek 2018.05.04. 08:26:22

@szárny: A levezetés erős szó.

Kitalált egy fiktív történetet, és egy erre épülő mesét ballib gyerekeknek.

András Horkay 2018.05.04. 08:28:08

@Több cseszlovák filmvígjátékot!: Most feltaláltad a melegvizet. A közgazdaség tudiomány is ezért fogott padlót, mert azt tételezte fel hoyg a lakosság logikusan gondolkozik, és racionális gazdasági döntéseket hoz élete folyamán. Kiderült hogy nem. A 2017-es közgazdasági Nobel díj is a viselkedési közgazdaságtan témát dolgozta ki.

Tehát nem ésszerű a történet, és aki Afrikában 6 gyereket szül, te meg egyet, ezt az ellentmondást nem tudod feloldani ésszerű tanácsokkal.

Európa is a föld része és nincs ráhúzva a határ piros csikkal az erdőkre. Trianon is ilyen volt, elvették a területet és kész igaz? Azé a jog aki megtartja a területet.
De nem lesz kivel ez a probléma, mert kicsi a szaporodásunk és ami van az is kimegy innen. Koszovóval mi is lett? A szerbeket kilökték onnan, hiába volt az övék.
100 év van hátra kb.
Aki úgy gondolja hogy meg akarja tartani a területet csináljon 4 gyereket minimum, attól lesz hazafi nem a békemenettől :)

exterminador 2018.05.04. 08:31:53

@Kovacs Nocraft Jczsefne: ne légy optimista. Láthatóan végtelen a potenciál a dologban.

teéjesenmindegy 2018.05.04. 08:32:23

@András Horkay: Persze hülyegyerek. Az úgy szokott lenni, hogy bemegy valahova az ott élők töredéke, ezért az ott élők keverednek, felveszik a honfoglalók nyelvét, identitását, kultúráját, és mindent elfelejtenek, ami addig őket avarrá vagy szkítává tette. Még az országot is átnevezik... Ja, az avar pasik nem akartak szaporodni, a nők meg elfelejtették az addig beszélt nyelvüket. Meg az is eszükbe jutott, hogy - bár eddig békében éltek, jó vóna kalandozni egy kicsit és gyilkolni a nyugatot.

Érdekes módon, a töröknek is volt 150 éve, aztán mégsem kezdte el magát Csongrád megye töröknek hívni. Szerbiában meg Albániában meg vagy 500 év alatt sem váltak törökké a népek. Az csak itt fordult elő a világon egyedül.

Na, figyelj, szóval az van, hogy nyilvánvalóan egy borzasztóan sötét, de magát okosnak gondoló balfasz vagy, hagylak a hülyeségeddel.

Ballib vagyok rettegek 2018.05.04. 08:33:39

@András Horkay:

A tételed akkor igaz, ha felemelt kézzel és/vagy szaporodással szeretnénk megállítani az inváziót.

Ha nem engeded be, és akár fegyverrel is visszatartod a honfoglalókat, akkor túlélsz.
Ha nem akkor elpusztulsz, vagy asszimilálódsz.

Én az első opciót preferálom és hiszek is benne, míg te azt állítod, hogy csak a második variáció reális hosszútávon.

Megjegyzem az afrikai 6-10 gyerekből is csak 2-3 élte túl a gyerekkort, amíg az Európaiak nem mentették meg őket, előidézve a kontinens túlszaporodását.
Azaz az Afrikai szaporulat mértéke is politikai akarat kérdése, nemcsak a fegyver használat.

András Horkay 2018.05.04. 08:35:19

@Ballib vagyok rettegek: Nem egyéni elhatározásokon múlik ez a játék. Ez egy folyamat amit elemezni kell. A kapitalistáknak meg tök mindegy ki vacakol az autógyárban, lehet kínai vagy néger tök mindegy.

Nem csatákat kell megnyerni hanem egy folyamatot. Na ez nem látszik. Ez egy elhúzódó felörlő harc itt nem a határvadász a lényeg.

Az a Faraon nevű arab is megvehetett itt mindent amit akart igaz? Behozhatta volna az embereit is ha akarja nem?
Kínai mennyi jött be és egyéb? Az nem számít mert neki sárga sapkája van nem fekete?

Most akkor a kínai negyedért fog harcolni ők meg főzik az édes savanyú levest neked?

Visceroid 2018.05.04. 08:37:23

@András Horkay: "De nem lesz kivel ez a probléma, mert kicsi a szaporodásunk és ami van az is kimegy innen. Koszovóval mi is lett? A szerbeket kilökték onnan, hiába volt az övék. "

Legalább a szerbek ellenálltak! És nem hívták meg az albánokat Belgrádba, hogy "jó, akkor legyen ez is a tietek, mert mi már úgy is kevesen vagyunk". Egyébként ami most zajlik az a fehér ember elleni bosszú. Konkrétan egy visszájára fordított gyarmatosítás zajlik, ideológiai köntösben. Persze azt hiszitek, hogy utánunk nem jön majd senki, de tévedtek! Most majd Kína fogja Afrikát gyarmatosítani, és a távolkeletiekket már nem lehet holmi "menekült" meg "holokauszt" dumával hülyíteni!

Ballib vagyok rettegek 2018.05.04. 08:38:17

@András Horkay:

A kínaiak soha sehol nem akarják és akarták, az őslakosokra erőszakolni saját kultúrájukat.
Szöges ellentétben a muszlimokkal, és afrikaiakkal akik gettókat, helyi maffiát és drogkereskedést nyitottak mindenhol ahol többségbe kerültek.

Több cseszlovák filmvígjátékot! 2018.05.04. 08:44:47

@András Horkay:
Örülök hogy végülis Orbán az eszményképed idehaza, csak nem mered nyíltan kimondani

Más dolgokban viszont nem tudok igazat adni neked. Hiszen ha nincsenek piros vonalak, akkor nincs magántulajdon se, nincsen továbbá házasság mint a magántulajdon gyakorlásának egyik formája, és a világban születő gyerekek felnevelése is közös gond

A komenizmus csak egy opportunista elképzelés volt ahhoz képest amit képviselsz a nézeteiddel. Persze gondolom csak mások számára osztod az észt, a lakásod ajtaját meg gondosan bezárod mert az más ugye. Mert az a tiéd, a többit viszont lehet osztogatni négernek, arabnak

András Horkay 2018.05.04. 08:44:58

@teéjesenmindegy: Lövésed sincs mi történt itt a középkorban.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2018.05.04. 08:48:08

@András Horkay: Miért baj, ha éhenhal? Maradjon otthon, ne egye a rosseb Európába!

A migránsok lélekvesztőit el kéne süllyeszteni. Megpusztulna pár száz, de a többi nem indulna el, ahogy híre menne a dolognak. Még kevesebb is nyiffanna ki, mint most, amikor évente ezrével fulladnak a tengerbe. Ez a humánus megoldás.

András Horkay 2018.05.04. 08:55:33

@Több cseszlovák filmvígjátékot!:
:)
A magántulajdon csak egy korlátozott valami, egy illúzió. Úgy kezdődik hogy az állam azt sajátit ki amit akar. Háború esetében eleve megszűnik a tulajdon, azt csinálnak vele amit akarnak. A föld kincsei eleve az államé. Ha akarják akkor bármit úgy megadóztatnak hogy önként adod át.
Nem is kell elvenni a tulajdon csak megadóztatni.
A tulajdonodon csak azt csinálhatsz amit az állam megenged (építési, bánya hatóság, stb.) kutat is csak engedéllyel fúrhatsz ha úgy gondolják.
Csak azt termelhetsz amit engednek, sőt állatot is csak akkor tarthatsz ha éppen szabad, ebadó ismerős?.

A tulajdon nem más mint rendelkezési jog, de a fentiekből (nem teljeskörű) kiderülhet számodra hoyg a tulajdon csak egy vicc. Azt hiszed hogy a tiéd, de ez nagyon kevéssé igaz.

A csasládjogi tv és a gyerekkel kapcsolatos minden rendelkezés is korlátozza a rendelkezési jogaidat, ha a feleség 5 évig veled lóg, utána viszi a "közösen" szerzett javakat és mehetsz a híd alá ha gyerek is van. Majd megnézheted évente egyszer a gyerkőcöt ha !!!!! éppen akarja a volt feleséged.

A házasság milyen rendelkezési jogot ad neked? Fizetheted a gyermektartást akkor is ha a gyerek le sem szar téged és sosem látod , nem?

András Horkay 2018.05.04. 09:03:13

@Molnárgörény:

Gondolom te egy humánus keresztény ember vagy aki az európai értékeket tartja követendőnek és nem egy erkölcstelen vadállat aki bárkit megöl hogy megtudja tartani a lapostévéjét és az Iphonját, hogy nézni tudja a meccset az új stadionban + sörök ládaszámmal.

Na pontosan ez van az afrikaiakkal is ők is pont leszarják hogy veled mi van és majd az győz aki a keményebb csávó. gond nélkül lemászárolnak majd és megdugják a lányodat is és azt mondják ez a trendi, mi a faszért nem vagy muzulmán, lehetett választani nem?

Ezt szeretnéd? 1:20 arány esetében nem fogadok rád.

A megoldást nem tudom, de ha valaki igen, az egy hős, és megválasztom Orbán Viktornak kétharmaddal.

Visceroid 2018.05.04. 09:03:19

"A magántulajdon csak egy korlátozott valami, egy illúzió. "

Alapesetben. Persze szerencsére manapság már vannak olyan megoldások, amikkel ez jelentősen csökkenthető. Svájci bankszámla vagy bitcoin. De most nem a személyekről, hanem a politikáról beszélünk, azon kívül az államunk védelméről. Lehet, hogy minden, ami Magyarországon van az az államé, de legalább a magyar államé.

teéjesenmindegy 2018.05.04. 09:04:14

@András Horkay:
áá, csak nem bírom ki ezt a töménytelen hülyeséget szó nélkül hagyjam

"Aki úgy gondolja hogy meg akarja tartani a területet csináljon 4 gyereket minimum"
Bravó faszfej. És akkor a húszmilliós ország áll szemben afrikával? A határt akkor nem kell védeni? Akkor a néger úgy gondolja, hogy nincs meleg otthon? Akkor nem kell gyerekeket mészárolni halomra?

"Azé a jog aki megtartja a területet. " Nem pont az előbb fejtetted ki, hogy nem lehet védeni a határt? Mert gyerekeket meg nőket mégsem lehet ebéd előtt halomra ölni?

András Horkay 2018.05.04. 09:12:17

@Több cseszlovák filmvígjátékot!: "Örülök hogy végülis Orbán az eszményképed idehaza, csak nem mered nyíltan kimondani "

Bárki az eszménykép lehet aki megoldást is tud mondani hülyeségek helyet lásd lövöldözzünk a csónakokra amiben gyerekek ülnek.
Én erre nem vagyok alkalmas hogy gyerekekre és nőkre lövöldözzek és el is ítélem, - a fegyveres harc az más ügy.

Viktor még nem mondott megoldás a dologra, csak elvi kérdésekben nyilatkozott, hogy helyben kell megoldani a semmit, de az illúzió, és nem gondolta végig szerintem, vagy csak politikai mondogatás.

Egész Európa fizethet Afrikának az szép mese lenne, de mégis meddig? Örökké?
A kínaiak meg szépen betelepülnek oda és kezdik megszállni a területet , támaszpont is épült már és katonák is mennek oda tőlük.

De csinálhatsz bármit attól még nálunk nincs elég gyerek és amit Viktor kezdeményez még nem látszik hogy eredményes is lesz illetve a szaporulat is itt marad és nem megy ki mosogatni az is. Ha kimegy akkor megint mi fizetjük a nyugatnak a munkaerő költségeit.

András Horkay 2018.05.04. 09:21:50

@teéjesenmindegy: Bravó. Na látszik már hogy kezded a probléma számtalan apró logikai ellentmondásait felfedezni. Csak képtzelen vagy rendszerben gondolkodni.

Minden összefüggés számtalan másikat is létrehoz ha döntesz merre kell elindulni.

Csak az úgy nem fog menni hogy előbb döntesz majd utána veszed észre mi lett belőle.
Levest is úgy főzöl hogy majd a végére kiderül milyen leves lett?
A fő ötletek ezek voltak
- mindenkit bele kell lőni a tengerbe és kész
- éljenek otthon ahogy akarnak majd küldünk nekik internetet és némi kaját
- csináljanak amit akarnak, oldják meg a problémáikat és hagyjanak mindket a francba mert ez a mi földünk és kész (be van írva a térképre is)
- igaz ugyan hogy mi régen odamentünk és elvittünk mindent ami kellett, meg az embereket is rabszolgának, de most ujraszervezés van, az anyagot termeljék csak ki továbbra is és olcsón adják oda nekünk, de maradjanak otthon, mert csak az jöhet akire szükség is van - de előbbtanuljon meg rendesen angolul és végezzen egyetemet otthon

Jó tervek? itt már bevált, kapsz közmunkát és ihatsz egy sört a kocsmában, de fogd be a pofádat és ne tüntikézz mert az csúnya dolog.

Ballib vagyok rettegek 2018.05.04. 09:32:35

@András Horkay:

"Egész Európa fizethet Afrikának az szép mese lenne, de mégis meddig? Örökké? "

Ez pontosan így van. Ha egyszer fizetünk, akkor gyakorlatilag elismertük, hogy zsarolhatóak vagyunk.
Azaz a védekezés az egyetlen megoldás. Ha kell akkor fegyverrel.

Feljebb már írták. Ha 1-2 migráns szállító hajót kilőnének, akkor nem jönne több, és nem fulladnának több ezren a tengerbe mint most.

András Horkay 2018.05.04. 09:37:48

@Visceroid: Igazán aranyos ez a naivitásod.

- a svájci bankszámla már a múlt, kiadják az információkat és neked annyi.
- a bitcoin meg egy lufi, bármikor mehet a levesbe, lehet hogy majd egyszer jó lenne de akkorra kitalálják hogy az sem legyen már menedék (kinek lenne az érdeke hogy ne fizess adót? RAJTAD KÍVÜL)

elásod a kincset a kertben és nem találod meg mert a kert sem lesz a tiéd bármikor.

A magyar állam az szép dolog pláne ha az alkotmány is szép és betartja valaki, a bíróság is független és van egészségügy meg oktatás és nyugdíj.
Ja ha nincs akkor bocs, most éppen nem fizetjük vissza az államkötvényeket, Quaestor kötvényeket meg úgy semmit. Így jártál.

Tudod volt már olyan hogy az utcán söpörték a pénzt, és a nyugdíjbiztosítódat államosították, a tulajdonodat elvették és mehettél a francba.

De ilyen soha nem lesz már, soha?
"Bizalmam az ősi erényben"

András Horkay 2018.05.04. 09:43:56

@Ballib vagyok rettegek:

Egyrészt most is fizetünk a törököknek. Ha a náluk lévő 2-3 millió embert elengednék az gond lenne.
Ami most van az csak egy kis kóstoló, még nem az igazi népvándorlás, csak néhányan elindultak északra.
Teljesen mindegy kit lősz a tengerbe a többi nem is tud róla, vagy gondolod egész Afrikában sugározza a tévé hogy kilőttek pár csónakot?
Az embercsempész nem reklámozza a kudarcokat, sőt vetíti a sikert hogy fizessenek neki.

A megoldás komplex, fizetni is fogunk meg védekezni is, és lezárni egész észak Afrikát, vagy megszállni az egész északi régiót újra , de ez már volt és nem jött be.
A gyarmatok megbuktak.

Visceroid 2018.05.04. 09:47:50

"Tudod volt már olyan hogy az utcán söpörték a pénzt, és a nyugdíjbiztosítódat államosították, a tulajdonodat elvették és mehettél a francba. "

Ok, rendben, de azért ezt ne toldjuk már meg még a migrikkel is, ha lehet. Mert ez mindig benne van a pakliban, ne hozzunk már hozzá újabb "variánsokat", hogy van ez, ja meg lehet hogy holnaptól buzulmán lesz a főpolgi és bevezetik a sáriát.

András Horkay 2018.05.04. 09:51:43

@Ballib vagyok rettegek: "A kínaiak soha sehol nem akarják és akarták, az őslakosokra erőszakolni saját kultúrájukat. "

rendes tőlük (a törökök sem akarták).
Csak megszálltak egy picit és nekik ment az adó.

Végtére is adó vagy üzleti haszon mindegy, a kínaiban veszed a zoknit és ennyi, nekik szuper. Előbb utóbb mindent tőlük veszel, mert az autógyárakat is megvették igaz?

Ha nincs rá írva jogy "made in china" attól még lehet valami kínai.

Szóval akkor az a megoldás hoyg a kínaiak szálják meg Afrikát, csináljanak rendet és hagyjanak minket békén, majd tőlük vesszük az afrikai termékeket is és mindeki boldog lesz.
Kb ez a jövő (én szóltam)

András Horkay 2018.05.04. 09:55:45

@Visceroid:
Ez már az álmodozások kora.
Tudod amikor a szűzlány elképzeli milyen jó lesz neki, és elmondja mit szeretne, de a valóság néha más.

Több cseszlovák filmvígjátékot! 2018.05.04. 10:20:01

@András Horkay:
"a tulajdon csak egy vicc. Azt hiszed hogy a tiéd, de ez nagyon kevéssé igaz."

Vicces csávó vagy, és rengeteg időd lehet a vicceidet előadni. Soros nem annyira vicces viszont neki meg a pénzből van rengeteg. Így együtt nagy csapat vagytok

A világ nem annyira kiszámíthatatlan hely, mint amilyennek be akarod mutatni. Tök egyszerű dolgokat nem érdemes ködösíteni, mert azon mindenki átlát. Ha bejön ide sokmillió afrikai attól Európa nem jobb hely lesz, hanem rosszabb. Nekünk mint semmikori gyarmattartó országnak ilyen téren nincsenek dilemmáink. Nincsenek magyar nyelvet használó volt gyarmati országok, senkit nem zsákmányoltunk ki, szamárság erre hivatkoznod

Egy dolog van csupán: nem kérünk belőlük. Tökmindegy hogy férfi asszony vagy gyerek, mind ugyanaz a fajta. Ha itt berendezkednek az még sokkal rosszabb lesz, mint amit odahaza csináltak maguknak Afrikában. Liberális eszmékkel integrálni őket lehetetlen. Nézd meg Haitit, a világ egyik legelső és legrégebben fennálló liberális államát. Ilyen a liberalizmus néger változatban.

Hány ember akar Haitihoz hasonló állapotokat Magyarországon? Ezt kéne őszintén megmondani, nem pedig ködösíteni mindenféle álhumánus érveléssel

Több cseszlovák filmvígjátékot! 2018.05.04. 10:28:57

@Ballib vagyok rettegek:
Horkay nertárs szerint egy állam mindent megtehet, ha akarja elveszi a tulajdonodat, elértékteleniti a pénzedet vagy akármi. Egyetlen dolgot nem tehet: nem állíthatja meg a migrincseket

Pedig nincs ennél könnyebb dolog, nem is kell rájuk lőni. Elég volna a segítőikre, de még az is túlzás. Oda kell küldeni őket hogy ott helyben szolgálják ki a migrincseket és akkor lesz Kánaán Afrikából

Alick 2018.05.04. 10:34:21

@András Horkay: "Mi van ha a felmelegedés nem vicc, és tényleg pár fokot felmegy az átlag hőmérséklet, akkor Afrika élhetetlen lesz, és elindul északra sok millió ember."

Erre komplex megoldást lehet és kell találni, aminek része lehet a termékenység, az önfenntartásra nem képes szaporodás csökkentése is. Elkerülendő, de végső esetben a kezelhetetlen tömeggel szemben az egyenlet lőszerkérdésre redukálódik.

$pi$ 2018.05.04. 10:48:36

@András Horkay: "Úgy kezdődik hogy az állam azt sajátit ki amit akar."

Attól, hogy valamit elveszíthetsz még nem lesz illúzió. Ha így lenne, akkor minden illúzió lenne, mert semmi sem örök.

Halál kamionja mindenkit elgázol 2018.05.04. 11:27:43

@Alick: Ez jol hangzik de minnel tobbet "segitett" ott a nyugat annal rosszabb lett a helyzet.

Fegyvert kell exportalni nekik es ravenni oket hogy kiirtsak egymast ez viszont mindig bevalt Afrikaban es viszonylag olcso.

Ballib vagyok rettegek 2018.05.04. 11:47:26

@András Horkay:

A megállapodásnak úgy van értelme, hogy kiépíted a védelmi vonalat, és utána alkudozol azon, hogy a szomszéd is építse ki.
Az EU védvonal se Afrikában, se a Törököknél nem létezik.

Azaz jelenleg csak zsarolásra használják mind a Törökök, mind Líbia, és a többbi Afrikai ország a migránsokat. Azaz érdekükben áll hogy minnél többen jöjjenek, hogy minnél több pénzt kapjanak.
Néha meg is eresztik a migránscsapot, hogy emlékeztessék az EU-t, hogy csak rajtuk múlik mikor öntik ránk a szart.

Védekezni kell elsősorban, és utána lehet alkudozni azon, hogy vagy az összes migránst visszatoljuk hozzád, vagy megállítod te is a határon barátom ingyen.

kritizator 2018.05.04. 12:07:37

@Ballib vagyok rettegek:

"A valóság ezzel szemben az, hogy a napi több ezer illegális határátlépés drasztikusan lecsökkent néhány darabra."

Mert a törökök megfogják őket.

Több cseszlovák filmvígjátékot! 2018.05.04. 12:47:20

@kritizator:
A törökökkel a megállapodás később született, és egy darabig nagyon döcögve működött csak

András Horkay 2018.05.04. 12:55:24

@Ballib vagyok rettegek: Ez nagyon logikus amit irsz, de abban is van logika hogy miért nem így történik. Csak nem mondják el nekünk? Helyette mondanak mindenféle marhaságot igaz? Mintha mindenki butuska lenne. Valószínüleg nem buták, csak ??

András Horkay 2018.05.04. 13:06:17

@$pi$: A történelem olvasgatása során rá kell jönnöd hogy a tulajdon bizony illúzió. Értelmezni kell a tulajdon fogalmát, és az bizony függésben van a tulajdonoson kívül más tényezőktől is. Tehát a rendelkezési jog nem totális, csak időben átmenetileg tűnik megváltoztathatatlannak. Mintha a Krim félsziget Ukrajnáé lett volna?

kethe 2018.05.04. 13:10:07

@Visceroid
2018.05.03. 22:30:55:
Én értem, hogy Mo-n mindenki mindent azonnal akar, de egy működő demokráciában nem így történnek a dolgok. Mikor Angliában zavargások törtek ki a négerek között, mert a rendőrök megöltek egyet, nem a hadsereget vezényelték ki és lelőtték őket. Pedig a vak is láthatta, hogy jelentős részük csak fosztogatni akar. Viszont kielemezték a térfigyelő kamerák felvételeit és a következő 3 hónapban az elkövetők jelentős részénél csengettek a rendőrök. Nyilván ez nem olyan látványos, mint a tömegbe lövetés, de talán kicsit humánusabb és kevesebb a vétlen áldozat, aki tényleg tüntetett és nem fosztogatott.
Átfordítva ide. Montenegró is erősen kiürült (2015), miután felhergelték maguk az emberek, hogy No-ban mindenki menedékjogot kap. Aztán 2017-re a nagy részük nem kapott és mehettek haza, ahol mindent felégettek maguk mögött. Persze ha a Rajnába vagy a Dunába lőtték volna őket, látványosabb, csak sokkal kevésbé humánus.
De egy demokrácia ilyen. Sokba kerül, de a jog azt védi, aki üldözött ártatlan, stb. Sajnos egyelőre nálunk ennek a kultúrája nem létezik. De érdemes belegondolni, ha egyszer valami ok folytán (pl. balesetbe keveredik valaki), hol szeretne élni? Ott ahol a hangulat miatt meglincselik, mert egy kisgyereket ütött el (vagy elítélik), hisz a közvélemény ezt várja (lásd Móri mészárlás) - tudom Varga úr a ami napig védi az igazát. (És nem gondolom hogy másban ártatlan volt Kaiser Ede, de ebben speciel igen.) Vagy ott, ahol egy tisztességes tárgyalás végén megállapítják, hogy bár morálisan szörnyű a tragédia, de nem terheli az elkövetőt felelősség. Sőt elemzik a helyzetet és megváltoztatják a szabályokat a levont konzekvenciák alapján, hogy többet lehetőleg ilyen ne fordulhasson elő.

András Horkay 2018.05.04. 13:11:54

@Alick: Lesz aki szállít nekik lőszert, mert az jó üzlet mindig.

András Horkay 2018.05.04. 13:24:37

@Több cseszlovák filmvígjátékot!: Ez az álhumánus és stb. felfogás érdekes. Volt már ilyen. Hitler is szépen meggyőzte a német népet hogy nekik élettér kell és ezért elmennek egy kicsit kirándulni a Kaukázusig, mert ott van sok olaj. Olyan hihető volt az álhumánus érvelése hogy mindenki elhitte azt, hogy az alsóbbrendű népeket le kell puffantani és az nekik is jobb lesz. Ez már Ukrajnában megdőlt, mert rájöttek hogy nem lesz aki learatja a gabonát és még a németek cseszték le a magyarokat hogy hagyják békén az ukrán parasztokat. Ma viszont már itt sincs aki learassa a terményt, csak a nagy aratógépek, a munkaigényes termelésnek vége van. Már állatot sem tart senki.

Ezt a kettősséget nem vagytok képesek felérni ésszel hogy nincs elég képzett munkaerő. Most soroljam fel honnan hiányzanak ezrek? De kit akarsz kiképezni? Az idiótákat, lustákat, minimál béren fekete munkából élőket akarod átképezni mozdonyvezetőnek? Már szakács sincs, és mosogató sincs. Tehát még beszélni sem kell tudni mégis hiányzanak. A képzett meg elmegy ötször annyiért nyugatra.

Mi lenne ha Anglia, Franciország, Németország stb fejlett államokból hazaküldenék a bevándorlókat egy év szabadságra. Megállna minden. London polgármestere is külföldi.

Visceroid 2018.05.04. 13:48:24

@kethe: "Én értem, hogy Mo-n mindenki mindent azonnal akar,"

Én nem azonnal akarok dolgokat, hanem a régi dolgokat akarom vissza! Afrikában már kb 4000 éve megy az, ami most is, furcsa módon mégsem vagyunk négerek (én legalább is nem). Az a rengeteg konfliktus nem most kezdődött, viszont hirtelen valakiknek most jutott eszébe, hogy akkor bontsuk le a határokat, és engedjünk be mindenkit, mert menekültek. Kicsit azért ez furcsa. Még egyszer: 4000 év konfliktusai vs. 2015 óta. Nem gyanús ez egy kicsit?

kethe 2018.05.04. 13:58:34

@Ballib vagyok rettegek: Ennél rosszabb a helyzet. Nem toloncolhatsz vissza senkit, csak ha az ország elismeri, hogy tőle jöttek és visszaveszi.
Ha letagadja (akár pofátlanul is, semmit nem tehetsz).

kethe 2018.05.04. 14:17:43

@Visceroid: Ezzel így nem teljesen értek egyet. 4000 éve nem fejlődtek úgy, mint mondjuk Európa. Ez igaz. Viszont nem is volt globalizáció, meg telefon és TV korábban. Illetve nem volt kalasnyikov sem. Továbbá nem próbálta a nyugat az érdekszférájába vonni (pl. gyarmatosítani vagy később gazdaságilag kihasználni) ezeket az országokat. Az hogy ennyire "vadnyugat" van Afrikában eléggé a nyugati világ érdeme, mert felszámolták a működő struktúrákat, majd egy nem működőt hagytak ott. Szóval erkölcsileg kell foglalkozni a nyugatnak ezekkel az országokkal, de abban egyetértek, hogy nem az ész nélküli, korlátlan befogadás a megoldás.
Nyilván az erkölcsi kötelesség sem minket érint, hanem azokat az országokat, akik korábban beavatkoztak ott. Már ha akarnak, mert Kína is gyarmat volt és mégis egy relatív élhető ország...
Azzal is egyetértek, hogy kerítés kell.
De a hangnemmel, az elferdített tényekkel, álhírekkel és a módszerekkel nem értek egyet. Úgy gondolom, ha valakit viszont beengedünk, hogy menekültjogot kérjen (legyen az napi 6), akkor azokkal korrektül és tisztességesen kell eljárni.

Voltam Olaszországban elég sokat, látom a menekülteket, beszélgettem velük. Örülnek, meg mesélnek a nyomorról, amiből menekültek. Nagyon egyszerű emberek. És úgy vélem nem gondolták végig. Aki a háború vagy a bűnbandák elöl menekül az életéért, azt megértem. Jelentős részük biztos, hogy a jobb élet reményében is jön, de egymást hülyítik be. Ők ugyanúgy csalódni fognak. Bár relatív jól fognak élni és biztonságban, nagy részük a csillogó kirakat előtt fogja bámulni a drága dolgokat, mert soha nem fog hozzájutni. Nagy valószínűséggel még családjuk sem lesz, mert többségük férfi. És ha még 100 %-ban befogadó lenne egy társadalom, akkor sincs tartalékban pár százezer nő, akikkel családot alapíthatnának.

De nem gondolom azt, hogy bárkinek érdekében állna egy ilyen mindenki számára rossz helyzetet előidézni.

Amúgy egyetértek azzal is, hogy a nyugat kihasznál bizonyos szintig minket és meg kell védeni magunkat. De ettől még a liberalizmus jó, de lehet az nemzeti is.
Csak nem a trambulinról kell a medencébe vizelni...

Ballib vagyok rettegek 2018.05.04. 14:40:28

@András Horkay:

Azért nem így történik, mert jelenleg az EU vezetésének, nem a migráció megállítása a célja, hanem a felpörgetése.

Soros Gyuri bácsi listát vezet a számára megbízható EP képviselőkről, akik ezen dolgoznak:
legacy.gscdn.nl/archives/images/soroskooptbrussel.pdf

És már meg is csinálták neki amit kért:
www.europarl.europa.eu/news/hu/press-room/20171115IPR88120/dublini-reform-kezdodhetnek-a-targyalasok

Ballib vagyok rettegek 2018.05.04. 14:42:23

@kethe:
Már boccs de tehetek.
Kerítést építek, és nem engedem be.
Ezt tettük, és működik.

Eu-s szinten is működne, ha igény lenne rá.

Ballib vagyok rettegek 2018.05.04. 14:44:04

@kethe:

"nem gondolom azt, hogy bárkinek érdekében állna egy ilyen mindenki számára rossz helyzetet előidézni."

Rosszul gondolod. Káoszban minden olcsóbb. Bábkormányokat lehet felállítnai, és bagóért megveheted a nemzeti erőforrásokat.
Lásd Ukrajnai forradalom, Soros féle kormányalakításon át, a Naftogáz megszerzéséig bezárólag.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.05.04. 14:51:49

@Ballib vagyok rettegek: "Kerítést építek, és nem engedem be. "

A rettegők hiszik csak el ezt a fasságot.

Aki 6000 km-t gyalogolt, azt nem fogja egy tyúkszaros kerítés megállítani. 5 perc alatt vág rá lyukat. A határsértőket a határőrség állítja meg. Ha akarja. 2015-ben nem akarta, inkább átvonatoztatott a csúti geci 200000 regisztrálatlan illegális migránst az országon nyugatra.

Pláne nem akaszt meg senkit egy negyvenezer kilométeres európai határon állított 170 kilométeres "kerítés". :))

András Horkay 2018.05.04. 14:51:58

@Ballib vagyok rettegek: Nyilván történik mindenféle, minden oldalról (rövid távú megoldások) , de hallottál már olyan megoldást ami hosszú távon rendezi ezt a kérdést? A szíriai háború majd megoldódik, addig valamit csinálni kell. De Afrika és az arab világ tekintetében nem látszik az európai bölcsesség nyoma sem.

Ha rádbíznák a döntést mit csinálnál.

A lőjünk mindekit a tengerbe harcias és embertelen lépések igencsak komoly negatív következményekkel járnának, ilyet éppelmélyű ember nem gondol.
Karadzsics és Mladics 8000 muzulmán bosnyákot végeztetett ki és ezért Hágába került, és ennél már többen fulladtak most is a tengerbe lövöldözés nélkül is.

A II. VH is húsvéti körmenet volt ha Afrika eléri az 5 milliárdos népességet és megindul észak felé mert jön a hosszú forró nyár.

Egyébként most is 4,5 C fokkkal volt több nálunk mint 170 éve bármikor. Nem mese ez sajnos. Kb egy hónappal előrébb jött minden a füvek már magot hoztak ami május végére szokott bekövetkezni. Lehet kaszálni akár. De mi lesz nyáron?

Visceroid 2018.05.04. 15:01:06

@kethe: "Nagy valószínűséggel még családjuk sem lesz, mert többségük férfi. És ha még 100 %-ban befogadó lenne egy társadalom, akkor sincs tartalékban pár százezer nő, akikkel családot alapíthatnának."

Kösz, hogy szóltál, a nemi erőszakot már majdnem elfelejtettem. Ha nincs nekik nő, majd elveszik! A hódító hadseregek mindig így csinálják. " többségük férfi" - na ezaz, százszor leírták már előttem is, hogy akkor miért nem harcolnak a saját hazájukért? A nőket meg a gyerekeket meg otthon hagyják.

Ja, és persze egyből ez a kép ugrik be:

twitter.com/ezralevant/status/683763953579749377

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.05.04. 15:35:25

@András Horkay: Hatvan fok. Árnyékban. Azt ember nem bírja ki. Néger se. Aki ott marad Afrikában meghalni, az annyit is ér.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.05.04. 15:39:19

@Akkor is megdöglesz ha a fára mászol: "Ezert kell rajuk loni.
Meg kerites. Ez a kombo vedi most is az EUt. "

Elképzelem, ahogy az olasz csizmát kerítéssel védik. :))

Az a baj, hogy ti fideSSfasszopók nem olvastok újságot, csak a pártpropagandát. Semmit nem tudtok a világról.

Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2018.05.04. 15:41:38

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Nem kell olasz csizmat vedeni.

At kell kuldeni par lada kalasnyikovot aztan kilovik egymast a csimpanzok.

www.youtube.com/watch?v=5CPqp-WAKtE

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.05.04. 17:03:34

@Akkor is megdöglesz ha a fára mászol: Te komolyan gondolod, hogy Afrikában nincs elég fegyver???

A videó különben jó, tipikus agyhalott fidesz szavazók. A csimpánz is. :))

András Horkay 2018.05.04. 21:13:07

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Gyakorlatilag állandóan inni kellett, direkt szóltak időnként (mert elfelejted), mert kiszáradsz és kezdesz szédelegni. Légkondis buszon kívül - kaland az élet. Ha meg állandóan iszol fárasztó és kikészülsz. Napközben nem célszerű kint mozogni, kivéve aki erre van gyártva. Na most sokan nem tudják hogy a talajszinten itt is eléri a 40 - 45 C fokot a hőmérséklet már, és nagy a talaj kipárolgása (evaporáció). Csak érdekesség, hogy csináltam egy olyan mellényt amiben szinte fázol a napon. Értesítettem a rendőrséget is (ORFK) telefonon, hogy ha végleges lesz a termék próbálják ki (automatikusan szellőztetést is kap, gyakorlatilag most amikor még nem működik a mikroszámítógépes automatizált része a dolognak majdnem pulóvert kell felvenni, mert a szellőzése túl jó és fázol :) Az ötlet a kinti tapasztalat miatt jutott eszembe :) és amikor láttam az aszfalton igazoltató rendőröket, meg nekem is kellett sokat kint lennem és nem volt kellemes, hasonló volt mint a Közel kelet. Egyébként nem lenne drága az automatizálás nélküli verzió. A trendi az okostelefonos ökörködés.

taga20 2018.05.04. 21:34:26

@András Horkay: gratulálok az egész napi fityeszdroid gereblyézésedhez!
ezekhez kötél idegek kellenek, me a geci az istenük:)

András Horkay 2018.05.04. 21:52:22

@taga20: Ha betérsz néha egy vidéki kocsmába egy jót sörözni, akkor megtapasztalhatod a gondolkodás módszertani hiányokat, olyan elképesztő mélységben, - a legnagyobb jóindulatok mellett is - , hogy az itteni csevely, az csak úri gyerekzsúr madártejjel, ahhoz képest :) :) :) .

taga20 2018.05.04. 23:53:16

@András Horkay: nem kezdek el vitatkozni, me te nyernél!:)

egyébként én is küzdök rendszerint, me aszt hiszem, hogy menthetőek az agyhalott vidéki fityeszgyökerek!

taga20 2018.05.05. 00:12:29

@András Horkay: ja és me értelmes embernek nézel ki, kapsz egy szép nótát.

semmi buzulás, csak szép:)))

www.youtube.com/watch?v=Zktm4vYtceg&list=RDZktm4vYtceg&start_radio=1

Több cseszlovák filmvígjátékot! 2018.05.05. 00:56:47

@András Horkay:
Elfogytak az érvek, semmit nem tudsz reflektálni az általam leírtakra, jöhet a Hitler-kártya akkor. Mer aki nemakarja beengedni Soros migrincseit az tulajdonképpen Hitler meg fasisztaantimazsihiszta blablabla, a libsi vitakultúra szokásos frázisai

fogd már föl hogy a migráció nem alapjog, senkinek sincs joga követelni a befogadásukat. Ha ilyen egyszerű lenne akkor egy mai Hitler is csak migránsnak mondaná magát, és áthajózna a Wehrmachttal az UK-ba, ott pedig kötelesek lennének befogadni a te logikád szerint. Az előbb az ilyen "migránsok" nevében beszéltél zagyvaságokat, hogy aki ellenáll az Hitler, pedig fordítva van

Minden államnak joga van az önvédelemre, ezt akarod evitatni

András Horkay 2018.05.05. 10:10:41

@Több cseszlovák filmvígjátékot!:
Szórakoztató de ez az egész amit írsz zagyvaság. Nem mondtam ilyesmiket vagy nem érted mit írtam.
1. A megállítás képessége és a joga nem ugyanaz. Egyrészt vannak nemzetközi szerződések azokat illik vagy betartani vagy felmondani.

2, Ami a megállítás lehetetlensége az csak akkor van - ha nem páran szédelegnek észak felé hanem a felmelegedés miatt tömegek indulnak el (milliók). Lehet hogy te érdeklődve néznéd a tévében amikor ezek a milliók otthon, engedelmesen halnak meg éhen, és sokan vannak ezzel így, mert veszélyezteti a jólétüket (ami relatív persze) - de ez nem általános. A föld nem magántulajdon.

Nem hinném hogy lenne bárki aki örülne annak hogy elárasztják a megszokott körülmények közötti életét idegenek, akiktől még félni is lehet. Tehát kizárt az hogy lenne éppeszű ember nálunk aki támogatná a bevándorlást, mert az enyhén szólva is jelentős változást hozna létre. Ez is marhaság, nem akar senki ilyet. Ez csak riogatás és politikai szósz és ellenség képzés.

Valamit ki kell találni hogy ez ne következzen be, de az eddig felsorolt változatok nagy része is marhaság - mindegy ki mondja, még nem hallottam végrehajtható változatot, aki igen - az mutassa meg a forrást.

Nem képzelhető el hogy milliókat - milliárdokat !!!! pusztítsunk el, illetve ha mégis az gyökeresen megváltoztatna mindent. Ez nem rágcsáló írtás !!!, ugyanolyan emberek mint te, aki állítólag keresztény konzervatív vagy és nem fasiszta.

Vannak viszont olyanok akik ezt országon belül is megtennék különböző csoportokkal, és volt itt már fasizmus is, arra is vevő egy réteg. Csak akkor kezdenek el csodálkozni ha éppen ők kerülnek sorra, mert ugyan milyen logika szerint lenne védett egy emberírtó fasiszta? Ő más? Mladics milyen alapon írtott ki 8000 boszniait? Ne legyenek ott és kész?
A logika szertint tehát ha kiderül valakiről (mert ő mondja) hogy ő fasiszta aki embert akar írtani, akkor azt az embert jogszerűen agyon lehet lőni bármikor mint a vadnyugaton?

Az "önvédelem" joga persze elvileg létezik, ezt sem vitatja senki, csak éppen az a kérdés hogy mikor van realitása és mit jelent ez a jog.
Elvileg , tehát - szerinted a magyar népességnek az utolsó szálig el kellett volna esni a II. VH alatt, amikor a határt átlépték a szovjet csapatok, miért nem tették? - mert nem volt esélyük - azért. Hitler és Szálasi fel is volt háborodva ezen a jelenségen, és az volt a véleményük hogy megérdemli a német és a magyar is a sorsát mert nem hal meg a védelmi harcokban.

Elvileg tehát azt szeretnéd hogy ma is, ha Szulejmán (Erdogán) kitalálná hogy elfoglalja Bécset, akkor a 600000 feletti haderejét a 3000 harckocsijával meg kell állítanunk úgy hogy a nagymamák is Ak-47-el felsorakoznak a határon? és elesnek az utolsó szálig európa védelmében? A túrót.
Lehet hogy te lennél az első aki kirohan Svédországig és menedéket kér - és majd szépen visszaküldik az ottaniak harcolni - mert ezt akartad cseszd meg - akkor harcolj az utolsó töltényig -itt nincs rád szükség, nem kapsz kaját és lakást sem.
Majd megemlékezünk rólad és kapsz egy márványtáblát is - mondják majd a svédek.

Sok a szöveg és sok a hős, a II. VH vége felé elhangzott beszédeket nézd meg miket mondtak a filmhiradókban és mi volt a valóság - hány politikus halt meg fegyverrel a kézben? Hitler sem ment ki lövöldözni a szovjet katonákra, pedig akkor példát mutathatott volna hogy nem csak szövegel.

A fegyvertelen bevándorló menekültek ellen merne harcolni pár elmebeteg, de ha a szíriai harcokban edzett fegyveresek velük jönnék erre, menekülne mindenki mint a villám, mert a jelenlegi haderőnket felőrölnék egy hét alatt optimális esetben, de inkább elég erre 2-3 nap is. A lelkes lakosságból már lőni sem tud senki , mert nem volt katona.
Jöjjön a NATO igaz? Mi van ha nem ér rá? esetleg átengedi a területet? (olyanról még nem hallottál?)
Önvédelem - képzettség nélkül - az nem önvédelem, hanem öngyilkosság.

Harcvolni tudni kell, és az nem egyenlő azzal hogy hasalsz a földön és lövöldözöl valahová. Egy napig sem bírnád. Különösen ha nem kapsz rendesen enni, nincs meleg ágyad, esik az eső és hideg van, szarrá áztál és félig megfagytál, nem fürdesz hetekig, és sorban lövik ki melletted a barátaidat. Don kanyar 2.1 verzió.

A politikusnak persze ez egyszerű, mert elmondja a hülyeségeit aztán hazamegy.

Tudod mit, szerezz egy gyalogsági ásót, és áss egy álló lövészgödröt szórakozásból normaidőre. Utána mesélj hogy ki tudod e még törölni a popsidat :) .

Több cseszlovák filmvígjátékot! 2018.05.05. 10:39:45

@András Horkay:
A genfi egyezmény a menekülő egyéneket védelmezi, te pedig milliárdokról beszélsz. Ráadásul felfegyverzett, haderővé szervezett migránsokat vízionálsz, ami egy más kategória. Nem menekült, hanem a külső fegyveres agresszió valamilyen formája, erre van kitalálva a NATO szerződés. De szerintem ez így hülyeség, aki egy cseppet is ért a haderőszervezéshez az tudja hogy a migrincsekből soha nem fog egyetlen hadosztály sem összeállni, legfeljebb terrorista brigád

Egy kiskapun keresztül akarod elfoglalni a várat, de itt most a várőrség se hülye. Orbán nagy érdeme hogy addig ricsajozott amíg felébredtek a védők, és ma már nem lehet olyan sunyin becsempészni az afrikai tömegeket mint 3 évvel ezelőtt. Lelőni nem kell őket, csak visszadobni ahonnan jöttek. Ott benyújthatnak kérelmet, de az eljárási költséget előre le kell fizetni és fogadja be őket aki akarja

A katonai sódert meg elhagyhatod, voltam katona széles vállappal nem fogok ettől berezelni

András Horkay 2018.05.05. 12:45:54

@Több cseszlovák filmvígjátékot!: öt kategóriát kevertek össze szándékosan, utána értetlenkedtek.
1. A tényleges menekülő akinek szétlövik a városát éppen, és nem fogadják a menekülttáborok sem mert megtelt minden, de még van annyi esze és pénze hogy életben akar maradni.
2. Az ISIS terrorista, akit direkt azért küldenek hogy zavart keltsen és visszavágjon az őket bombázó európaiaknak vagy csak éppen meg van hülyítve.
3. Gazdasági előnyök miatt menekülő bármelyik országból, aki azért megy nyugatra amiért a magyar is, csak ő nem Eu tagországból próbálkozik.
4. 1. Klíma menekült (majd lesz ilyen is) aki félig gazdasági menekült és félig az életéért is küzd, mert otthon elromlottak az életkörülmények, de még passzív
4.2. Aktív erőszakos klíma menekült, aki már szervezetten csapatban akar áttörni, majd utána próbál segélyért folyamodni (ezek másznak át majd mindenen, persze a többi is csinál ilyet)
5. A klíma végletes elromlása után, szervezett, félkatonai szervezettségű menekülő csoportok vagy tömegek, amelyek már területet is kénytelenek foglalni (itt már lehetnek komolyabb katonai alakulatok is ha pld a törökök átengedik őket, vagy átkelnek a tengeren stb. Ha egyszerre elég sok helyen próbálkoznak az már háborúnak is elmegy). Ha túl sokan lesznek és folyamatosan zaklatják a határokat akkor kifáradhat az Eu, leszerelnek a határőrök, mert nem bírják a mészárlást idegileg - ez kb 50 -80 éven belül bekövetkezhet. Elérheti a létszám az egy milliárdot is akár. Meleg lesz arrafelé, érthető?

Na most az nem működik hogy ezt az ötféle esetet összeturmixolod és mindenkit agyon akarsz lőni, mert a helyzet elfajulhat, esetleg a törökök is melléjük állnak és akkor kb. itt a vég.

Több cseszlovák filmvígjátékot! 2018.05.05. 17:38:39

@András Horkay:
Ahárhogyan hegyezed a bolhafingot, az bolhafing marad

Akit nem engedsz be de mégis jön az illegális migrincs. Ha fegyverrel jön az meg hadviselő fél. Mindkét esetben a szükséges eszközöket kell alkalmazni vele szemben. Ugyanúgy mint ahogy egy rendőr fellép a belföldi rendzavarók ellen is. Tehát nem lő ha valaki átgyalogol a piroson, ha viszont ezt egy védett objektum kerítésén át mászik akkor már erőteljesebb fellépésre van szükség. Egy fegyveres csoportot pedig fegyverrel kell felszámolni

Olyan hogy klímamenekült nincs. Pontosan meg van határozva mitől válhat valaki menekültté. Amíg nem jönnek túl sokan addig ez működik is, de a bizonyítás őt terheli (ezt persze az NGO-k jólfizettt ügyvédei alaposan kiforgatják). Évi 2-3 ezer belefér, de csak ideiglenes státusszal. utána ki lehet tenni a megtelt táblát

A történelem nem most kezdődött, hanem úgy 5 ezer éve. De akár előtte az őstörténetben akár azóta mindig voltak népvándorlások. Ha a jövevények voltak erősebbek elsöpörték a régieket (római birodalom bukása), ha meg fordítva akkor felkoncolták a hivatlan jövevényeket (Szent László és a kunok). Néha a küzdelem évszázadokig tartott (magyar-török harcok), De volt olyan is hogy integrálták, de előbb meg kellett törni az erejüket (megintcsak a kunok)

Az EU egy 500 milliós közösség, gazdaságilag erős, megvan a katonai potenciálja ami nagymértékben bővíthető. Ha nem rágja szét belülről a féreg akkor kitart és erős marad, ha feladja akkor afrikai hordák dúlják fel. Erős vezető nélkül ez utóbbi éppolyan valószínű, mint Nagy Károly nélkül a mórok esetében, vagy Hunyadi nélkül az oszmánokkal

Mesebeszéd hogy véget ért a történelem, és kevesek által kitalált szabályokkal (ENSZ, EBesz, EB) lehet pórázon vezetni sokszáz millió embert, akik Soros zsebéből kiabálnak. Túl nagy a tét, a hozzád hasonló (mű)lelkizők nem kompetendsek ebben

András Horkay 2018.05.05. 21:22:34

@Több cseszlovák filmvígjátékot!:
"Mesebeszéd hogy véget ért a történelem, és kevesek által kitalált szabályokkal (ENSZ, EBesz, EB) lehet pórázon vezetni sokszáz millió embert, akik Soros zsebéből kiabálnak. Túl nagy a tét, a hozzád hasonló (mű)lelkizők nem kompetendsek ebben"

Na ezzel a befejezéssel buktad el a dolgot logikailag.

Klíma menekült meg persze hogy van, csak nem tudsz róla, és eddig is volt. Minden természeti katasztrófa által okozott elvándorlás ide sorolható. Népek pusztultak el, nagy városok lettek néptelenek a klíma változásai miatt. Most nem sorolnék fel egy tucatot, olvass utána.

A mostani helyzet speciális, mert Afrika ugrásszerűen szaporodik. Európa gazdag elvileg, de nem tömeggyilkosok lakják, és aki keménykedik általában összeszarná magát ha rálőnek. Fegyvertelenekkel lehet bátorkodni. Afrika északra vonulása speciális háború lesz, nem a hagyományos hadműveletek fognak megtörténni. Akik meg bejutnak azok simán túlszaporodják az őslakosokat, lásd Koszovó stb.

A fehér ember szaporodási képessége egy speciális ok miatt lezuhant, ki nem találnád miért. Ez nem is fog változni, tehát csak várniuk kell és üres lesz a tér. Már a spermát is importáljuk egyébként :)
Tessék gyereket csinálni okoskodás helyett. :)

Az erős vezetői elméleted elavult dolog. Az erősködő vezetők azt hiszik ők mindenhez értenek és mindenkinek megmondják mi a teendő. Ez nem jön be, csak a birkákat lehet erővel terelgetni, a többiek elmennek a fenébe és nem érdekli őket egy erőszakoskodó küldetéstudatos.
Minél központosítottabb egy szervezet annál drágábban és lassabban működik, mert az alsóbb szintek döntés képtelenek.
Vezetéstudományt is olvasgass néha.

Több cseszlovák filmvígjátékot! 2018.05.05. 22:44:07

@András Horkay:
Na persze, az egész világon egyedül Németországban van élhető klíma, azért tolong oda minden feka és paki meg a többi suvickos

A fehér ember szaporodási képessége azért zuhant le, mert itt meg szokták kérdezni a nőt is szaporodás előtt, nem úgy mint arabéknál meg a fekáéknál. Ami ott folyik a nőkkel azt mélységesen elítéli az álszent libsi világ, amihez tartozol, de az eredményeként létrejött tülszaporulatot átvenné jó orgazdaként

Az erős vezetőnél egy rosszabb van, a csetlő-botló balfax, ami most az EU teljes vezetési modelljére ráillik. Egy ilyen béna csapatot pár libsi megfutamít, aztán nem győznek bocsánatot kérni a villanyoszloptól aminek menekülés közben nekimentek. De azért nem mindenki ilyen töketlen az EU-n belül, és lesz aki hajlandó megvédeni a határokat a betolakodóktól

Azt meg kifejezetten jól esik hallani hogy megintcsak Orbánnak adsz igazat a kívánatos vezetési struktúrát illetően: ne centralizált döntés legyen az EU-ban, hanem országos szinten decentralizált

András Horkay 2018.05.05. 23:11:44

@Több cseszlovák filmvígjátékot!:
Nem nyernél egy vetélkedőn.
De az igaz, hogy nem kérdezősködnek a szex ügyben a fickók azon a vidéken és ez nagyobb valószínűséggel hoz létre gyereket, mint ha a fejfájásra hivatkozna a szépség.
De az elmaradásnak nem ez az igazi oka, három gyereket csak össze lehetne rakni valahogy, hanem a sperma alkalmassága esett vissza jelentősen 50 év alatt. Ennek sok oka van, az egyik a táplálkozás és a sok tartósítószer.

A vezető a tehetség, képzettség, végzettség, gyakorlat stb. és a gondolkodási módszertanok, műveltség elég sok ismérve miatt lehet minőségileg jó, nem azért mert elnyomja a különböző véleményeket, természetesen a határozatlan és döntésképtelen vezető utánzat sem ér semmit. De aki még egy trafikot sem vezetett soha, az ritkán vezet nagy szervezeteket jól. Gyakorlat is kell. Aki nem hallgat a szakemberekre az általában hülyeségeket szokott dönteni. Egyébként nagyon ritka a jó vezető, sokkal több az aki a hatalmat szereti megszerezni és utána dönt rosszul. A dolog tesztelhető, de a politika az nem tudományos módszerekkel választ vezetőt általában.

Ha megtudod különböztetni az irányítás és a vezetés fogalmát, akkor láthatod, hogy ha egy magas szintű vezető irányítás helyett mindenáron alsóbb szinteket vezetni akar, akkor súlyos szereptévesztésben van. Az Eu egyébként nem vezet hanem csak irányít.
Amikor centralizálják a döntési szinteket, akkor elveszik a helyi információk nagy része és ebből fakadóan nagy a valószínűsége a hibáknak.
Ne a megyében döntsék el hogy norma szerint mennyi kréta kell az adott iskolákba, az a raktáros dolga hogy figyelje a fogyást és beszerezze a hiány pótlását.
De eldöntheti egy miniszter is igaz? Legalább nem fog unatkozni és fontos ember lesz mint krétaügyi főhatóság.
Volt itt már szocializmus és tervgazdálkodás, meg is bukott ahogy csak kell.
Nem tudom tudod e hogy egy zseniális szocialista építész találta ki a pici lakótelepi teakonyhát, mert a jómunkásember nem főz, hanem étteremben fog enni. Na persze.

Több cseszlovák filmvígjátékot! 2018.05.06. 09:52:56

@András Horkay:
A lakótelepet egy svájci találta ki, és a kis konyhát is hozzá, Franciaországban épült a prototípus

A szaporaságról meg annyit, hogy az idehaza az elmúlt 60 évben csinált 5 millió abortusz nélkül más volna a kép. Persze ez az 5 milliós népirtás nem zavarja a libsit, sőt, míg ellenben ha a néger nekimegy a tengernek és ő marad alul, akkor egész Európának szemlesütve kéne járnia a libsi szerint

A hormonális fogamzásgátlók megjelenése változtatott a helyzeten, ezt kéne osztani ingyen a szegényebb és egyre szaporodó országoknak. De mindenekelőtt azt tudatosítani, hogy ne Európa lebegjen a tekintetük előtt amikor a számfeletti porontyuk elhelyezéséről ábrándoznak. Európa többet érdemel annál, mint hogy a felelőtlenek népességdepója legyen

A Föld sajna a pusztulás felé tart, és a túlnépesedés a legjobb eszköz ehhez. De azért nem mndegy hol és milyen sorrendben megy végbe a pusztulás. Európának van esélye viszonylag sokáig megmaradni, ha okosan reagál a kihívásokra. Ez gyakorlatilag nem nagyon különbözhet attól amit Orbán képvisel, de hogy véghez lehessen vinni ahhoz kukázni kell a mostani vezető gárdát a dominánsan libsi szemléletével

András Horkay 2018.05.06. 13:21:37

@Több cseszlovák filmvígjátékot!:
Tehát röviden összefoglalva, a diktatúra megszünteti az abortuszt, a nőnek és a családjának ne legyen joga eldönteni mikor szül, vagy egyáltalán szül e az adott körülmények közé.
A következő fokozat az lehetne hogy ahol nincs gyerek, annak a családnak vagy egyedülálló nőnek a címét ki kell adni a 62. ejtőernyős dandár szőke és kékszemű katonáinak, akik majd próbálkozhatnak hetente ötször.

Bölcsöde és óvoda nem kell, maradjon otthon a leányzó és sétáltassa a 4 gyereket a parkban, miközben várja a minimál jövedelmet és a természetben kiosztott kaját, amit jegyre vehet át.
Ilyen már mintha lett volna.

A tablettákat meg nem kell kiosztani hanem injekcióval megoldani a helyzetet a fejletlen világban és aki nem jelentkezik érte az nem kap segélyt.
Akinek meg gyenge az IQ tesztje az nem szülhet és kész.

"mindenekelőtt azt tudatosítani, hogy ne Európa lebegjen a tekintetük előtt "
Ezt például hatékony tudatátalakítással is el lehet érni, aki elhagyja a faluját és nincs ott az esti névsorolvasásnál az átúszhatja a folyót önként, és ha nem eszik meg a krokodilok akkor úszhat visszafelé is egyet és egyenlőre "megúszta".

"De azért nem mndegy hol és milyen sorrendben megy végbe a pusztulás. "
Természetesen, az európai 500 millió legyen a procedúra végén, addig is történhet valami.
Erre hatékony eszköz a neutron bomba, eleinte zajosnak tűnik, de csak pár perc és csend lesz.

Javaslom foglald írásba a teóriáidat és nagy sikere lesz, címe: "Mein Kampf 2.3" verzió.

De amit írtam ne vedd komolyan, csak viccesnek tűnik a felfogásod - és nincs benne semmi új. Csak nem jön be mert ők is ezt gondolják csak velünk elvégezve az eljárást.

Több cseszlovák filmvígjátékot! 2018.05.06. 16:49:32

@András Horkay:
Azért nem érdemes veled vitázni, mert folyton körbe-körbe jársz mint a nyomtató ló

Először jössz a klímamenekülttel (amit egyébként nem ismer a Genfi egyezmény), aztán letagadnád még az ökológiai katasztrófa létét is. Először leírod hogy rossznak tartod az európai mínuszos szaporasági mutatókat (én nem tartotm annak), aztán a nyakamba akarod varrni hogy én vagyok elégedetlen és eztmegazt akarok hogy változtassak rajta.

Ezért nem fogtok soha hatalomra kerülni, amíg józan emberekből áll a többség. Az örökös kisgyerekes ellentmondásból nem lesz értelmes program, még akkor sem ha négergyerekek potyonak az égből. Amit csináltok a Soros főnököddel együtt az bűn az emberiesség ellen, miattatok fullad a néger a tengerbe, mert azzal hitegetitek hogy Európának szüksége van rá, de legalábbis morális kötelessége hogy gondoskodjon róla. Egy francot. Gondoskodjon róla Soros, van elég pénze, még neked is jut ha ügyesen forgatod a szót

Ezért én a helyében nem fizetnék semmit

András Horkay 2018.05.06. 17:53:33

@Több cseszlovák filmvígjátékot!:

Ha nem olvasol a klíma menekült fogalommal kapcsolatban, akkor úgy csinálsz mint a strucc. Nem az egyezmény határozza meg mi van, hanem a valóság. Ez jövőre vonatkoztatott jóslás, hogy baj lesz ezzel a melegedés dologgal tényleg.
Egyébként a tudósok egy csoportja aki ezzel a témával foglalkozik, azt állítja hogy már nem visszafordítható ez a folyamat.
Mindegy, úgy sem tudjuk eldönteni ezt a kérdést, mert nem élünk addig.

A saját véleményemet képviselem, az ilyen kategóriák amiket te használsz nem érdekelnek.
Ne nézz ennyit tévét és akkor nem zavarják meg a tisztánlátásodat.

"Ezért nem fogtok soha hatalomra kerülni, amíg józan emberekből áll a többség"
Ez volt a hét vicce.
Ha SGY beigérné az ingyen sört akkor simán nyerne? + 10 kg krumpli és 2 mázsa tűzifa havonta.

Na most tök mindegy ki kerül hatalomra ez a "józan többség" nem változik meg.

Több cseszlovák filmvígjátékot! 2018.05.06. 23:12:15

@András Horkay:
Európában nyáron meleg van télen hideg, kétszer is lehet évente klímamenekültnek lenni. Szóljál sorosnak hogy segítsen rajtam, túl sokat fogyaszt odahaza a légkondi. A fűtés még csak hagyján, mert a Viktor segített gázvonalon

András Horkay 2018.05.06. 23:39:19

@Több cseszlovák filmvígjátékot!: A meggyőzés egyszerű. Egy nyarat töltsél el mondjuk Nigériában, és próbálgasd a meleget, légkondi nélkül persze - könnyítés hogy dolgozni nem kell csak sétálgass a napon. Nem drága hely, csak túl kell élned. Olcsóbban úgy tudod kipróbálni hogy bezárkózol egy autóba a nyári napon és megnézed hogy bírod a 60 C fokot 3-4 órát, könnyítésül vihetsz magaddal vizet. Ha már ez megy akkor próbálj dolgozni a napon 40 fokban, pld gyűjts szénát 10.00-tól 15.00 ig. Utána beszéljük meg. Én októberben voltam arrafelé, a helyiek azt mondták ez semmiség, a nyár az igazi. A nemzetközi helyzet fokozódik, lesz ez még rosszabb is. Télen meg sétálj a határkerítés mellett napi x órát amennyit a határvadászoknak kell, és feltöltődsz a friss levegőn, micsoda öröm lesz ha a nyárra gondolsz. Találj fel egy olyan ruhát ami nyáron hűt, télen fűt :) és milliárdos leszel, mert igény lenne rá. Utána már csak a szálló por ellen kell szűrőt kitalálnod, mert ha nem sülsz meg és nem fagysz meg akkor meg fogsz fulladni (ez is egy súlyos gond), csak most jut eszembe ez sincs benne a egyezményben. Tehát nincs is por. Az igazi kurucos viselkedés 60 C fokban és sűrű ultrafinom részecskéket tartalmazó porban énekelni a székely nótákat. Egyszer.

Több cseszlovák filmvígjátékot! 2018.05.07. 09:21:40

@András Horkay:
A nagy meleg és a szálló por úgy látszik nagyban előmozdítja a szaporaságot, Nigériában különösen. Az ottani ökológiai niche pont alkalmas nekik, bűn volna kimozdítani onnan. Ebbe már a rabszolgakereskedők is belefutottak, ami az utódaiknak, a soros-féle költöztetőknek is intő példa. A négernek az északi klímán sok baja lesz, ami odahaza közel sem olyan gyakori. Ez is majd a ti lelketeken szárad

Fakezűek jobb ha nem akarják a világot átalakítani, mert abból csak baj lesz. Lásd soros eddigi "sikerei" Grúzia Ukrajna arab tavaszodás. Még Orbán se jött össze neki

András Horkay 2018.05.07. 09:46:28

@Több cseszlovák filmvígjátékot!: Te majd megmented a világot, elrendezed ezt a pár apró problémát. De ha nem sikerülne azonnal, csak mond azt hogy "dolgozunk rajta"

Több cseszlovák filmvígjátékot! 2018.05.07. 13:34:38

@András Horkay:
Az ember bűnben fogant és a saját bűnei miatt fog elpusztulni. Ali istennek képzeli magát az bűnösebb a többinél is

Több cseszlovák filmvígjátékot! 2018.05.07. 14:35:22

@András Horkay:
El is olvastad?

"Szeretek focimeccsekre járni, ez segít feldolgozni mindezt és kikapcsolni kicsit. A tiszagyendai községi sportkör technikai vezetője vagyok, péntek délutántól vasárnapig estig arról szólnak a hétvégéim, hogy visszük a korosztályos csapatainkat meccsekre, ott ülök a kispadon és biztatom őket. Tiszaburáról, Tiszaroffról, és Tiszabőről járnak át a fiatalok focizni, mert a környéken Kunhegyes városa mellett csak Gyendának van ennyi csapata. Az évek alatt nagyon fontos közösségszervező erővé vált a foci. Tiszagyenda alapvetően egy magyar lakta falu, mégsem kérdés, hogy ha átviszünk egy kisbusznyi cigány gyereket, akkor együtt fociznak velük a helyiek. Azt gondolom, valahol ez is a lényege az egésznek, egy csapatban már végképp nem kérdés, hogy ki magyar és ki cigány, egy a lényeg, hogy rúgjuk be a gólt."

Stadion talán túlzás, de focipályára tényleg szükség van

András Horkay 2018.05.07. 22:37:35

@Több cseszlovák filmvígjátékot!: :) Nem a focistákat erőszakolják meg :) De az igaz, hogy ha el vannak foglalva valamivel, akkor nem ötletelnek és viszik be egymást az erdőbe. Ez már régi tapasztalat. A grundok erre voltak.

Több cseszlovák filmvígjátékot! 2018.05.08. 11:01:45

@András Horkay:
A cigány szereti a focit, akármilyen beosztásban

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2018.05.10. 01:57:58

@András Horkay: megmondtam. Le kéne géppuskázni pár csónakot, ami néhány száz hullát eredményezne, de a többi nem indulna el. Így nem több ezren fulladnának bele a vízbe évente, és minket is békénhagynának. Ez a valódi humánus megoldás, ha az a pár száz nem is így értékelné. Szükséges veszteség.

András Horkay 2018.05.10. 08:27:22

@Molnárgörény: Természetesen igazad van, ez történne eleinte, amíg nem váltanak azok is valami más megoldásra.
Csak aki azt a parancsot kiadja, azt a nemzetközi jog alapján be kell zárni 20 évre.
Bárki feljelentheti (emberjogi szervezet stb.), és a bíróság nem tud mit csinálni, a jog ezt a lépést tiltja.

Pld A hadifoglyokat sem lehet lepuffantani akkor sem, ha előtte ő lövöldözött a mi katonáinkra. (elvileg)
süti beállítások módosítása