B1 blogcsaládMiért parasztvakítás az új választás követelése?

2018. április 28. - nickgrabowszki

Egy politikai akció a Gyurcsány-párt súlyának növelésére. Nekik minden kimenet kedvező.gyurcsany.jpg

A DK választási csalásokra hivatkozva megtámadja az országgyűlési választás listás eredményét a Kúrián, és az országos szavazás lehető legkorábbi megismétlését követeli.

Rónai Sándor, a Demokratikus Koalíció helyettes szóvivője szombaton ezt azzal indokolta, hogy a Nemzeti Választási Iroda pénteken annak ellenére fogadta el a parlamenti választás listás eredményeit véglegesítő határozatát, hogy számtalan esetben kiderült, teljes szavazókörökben tűntek el az ellenzéki pártok listájára leadott szavazatok. Rónai szerint ez a választás nemcsak, hogy nem volt szabad és tisztességes, hanem rendszerszintű, országos választási csalás gyanúját veti fel, ezért szerinte Orbán Viktor miniszterelnök a következő években hiába hivatkozik majd az emberek döntésére.

A listás eredmények megsemmisítése, új választás, tiszta viszonyok - ez nem hangzik rosszul.

De akkor miért kamu ez mégis?

1. Nem Gyurcsány, a párt valamelyik vezetője, vagy legalább Gréczy szóvivő beszélt erről, hanem csak a párt helyettes szóvivője, azaz a nagyobb nevek nem adják az arcukat a kezdeményezéshez,

2. Minden bizonnyal a DK-ban is tudják, hogy a Kúria nem fogja megismételtetni a választást, mivel a feltárt anomáliák és bizonyított csalások érdemben sehol nem befolyásolták az eredményt. Itt a hangsúly a feltárton és a bizonyítottan van: ezt veszi figyelembe a bíróság a döntésekor. Rendszerszintű országos csalásnak a Kúria előtt nem a gyanúját kellene felvetni, hanem bizonyítani szükséges.

3. A DK eleve csak a listás voksolás megismétlését követeli, és azért fordult a bírósághoz, ami azt jelenti, hogy az egyéni körzetek eredménye nem változna. Azaz egy esetleges új voksoláson csak 199-106=93 mandátumért folyna verseny, miközben a Fidesz egyéni képviselői helyekből 91-et szerzett meg. Listán elegendő lenne nekik alig 9 mandátum, azaz kb. 10 százalékos eredmény (mivel a pusztán listás választás teljesen arányos). Ebből könnyen belátható, hogy egy új választás

semmiképpen nem hozna kormányváltást.

4. A Fidesz 10 százalék alá szorulása már csak azért is valószínűtlen, mert a szavazatszállításra kiválóan alkalmas kistelepülési struktúrái egy úgy választáson is jelen lennének, miközben az ellenzéki pártok minden tekintetben képtelenek lennének egy újabb, többhetes kampányra. Ráadásul a szavazóik hite is elveszett már a kormányváltásban.

5. Abban a nem várt esetben, ha a Kúria mégis új választásról döntene, az az ellenzéki párt volna előnyben, akinek a szavazói a leginkább fanatizálhatók. A DK a legilyenebb: a Gyurcsány-támogatókat szokás szektának is nevezni, nálunk volt a legnagyobb a részvételi hajlandóság, csak április 8-án a 70 százalékos részvétel mellett kiderült, hogy arányuk a választók között csak alig huszadrésznyi, nem több.

6. Egy kisebb részvételi arány viszont nekik kedvezne: a Gyurcsány-párt növelni tudná a súlyát a parlamenten (ami nem számít, tekintve, hogy a Fidesznek mindenképpen meglenne a kormánytöbbsége), illetve az ellenzéken belül. Ugyanez történt például a 2014-es EP-választáson, ahol az alacsony részvétel felértékelte a DK-szavazókat.

7. Kockázat tehát a DK számára nincs. Ez win-win szituáció:

  • Ha a bíróság kiírná az az listás választást, ők erősödnének.
  • Ha a Kúria elutasítja a beadványt, akkor a a DK hangoztathatja, hogy a Fidesz csalással nyert, és magukhoz vonzhatják a legcsalódottabb, legfrusztáltabb ellenzéki szavazókat.

Miközben persze a DK sem mond le a mandátumairól a csalás miatt, és a párt komolyabb vezetői nem adtál a nevüket a bírósági beadványhoz, hogy moshassák a kezüket, ha végképp nevetségessé válna az új választásokra irányuló politikai akciójuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr7913877850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Megoldó 2018.04.30. 12:01:14

Az a legszomorúbb, hogy az alávaló fideszpropaganda el tudta érni, hogy még a nem teljesen hülyék is acsarkodnak egymás ellen, miközben a gazemberek ellopják az országunk. És aki rühelli a fideszt az nem feltétlenül rossz ember, sőt...

Dickon 2018.04.30. 12:01:30

@math0: Mi van Brendel Matyi? Innen is kibasztak már a bunkó, vállalhatatlan stílusod és a hazugságaid miatt? És idepofátlankodtál a féltucat egyéb nicked egyikén?

Dickon 2018.04.30. 12:04:36

@Megoldó:
index.hu/gazdasag/2018/04/24/tobbet_keresunk_es_ez_a_fidesz_erdeme_vagy_bune/

Igen nem minden olyan egyszerű és fekete-fehér, ahogy az ellenzéki megmondóemberek láttatni szeretnék.

teéjesenmindegy 2018.04.30. 12:04:49

@SpiSi: Na igen. Tehát a fideszre leadott szavazatok háromszor annyit érnek, mint a jobbikosok... Sötét vagy kisfiam.
Igen, a diktátor szüntette meg a hozzászólásokat az origón, hát hogyne.

Mondom, a 88. percben simán időhúzás volt, ezért meg lehet óvni a meccset.

teéjesenmindegy 2018.04.30. 12:05:58

@morph on deer:
Igen, mondjuk gyakran szokták ellenőrizni, hogy a maratoni futás 456. helyezettje vajon doppingolt-e.

BéLóg 2018.04.30. 12:25:32

Gyurcsány annak a biztosítéka, hogy a Fidesz 2/3-ad, 3/4-ed, 4/5-öd, 5/6-od, satöbbi meglegyen. Ezért minden fideszes azért imádkozik, hogy isten tartsa meg Gyurcsány Ferencet erőben, egészségben és legalább 50 évvel élje túl Orbán Viktort!

BéLóg 2018.04.30. 12:28:03

@Megoldó: Azt tudtad, hogy az ebolát is a Fidesz hozta be a László Kórházba?
MOST folyik egy, a fideszesekre NEM ható ebolavírus kifejlesztése, amivel egy csapásra kiirthatják az ellenzéket, sőt, természetesen a migráncsokat is és mindenkit akinek nem adnak az ellenszerből.

satie · http://321.hu/sas 2018.04.30. 12:33:56

nekem, mint választónak pártállástól függetlenül, mivel több helyen gond van a hitelességgel, nem lenne semmi bajom, ha még egyszer szavaznánk és nem lenne szemernyi gond sem a választás lebonyolításának tisztaságával.

morph on deer 2018.04.30. 12:39:23

@teéjesenmindegy:
“gyakran szokták ellenőrizni, hogy a maratoni futás 456. helyezettje”

De ha mondjuk észreveszik, hogy a 456. helyezett mondjuk görkorizott futás helyett, az akkor is diszkvalifikál, ha egyébként teljesen érdektelen az eredménye.

A szabályok be- vagy be nem tartásáról van szó, ami elvi kérdés, függetlenül az eredménytől.
A jelen esetben az eredmény hívta fel a figyelmet arra, hogy valamiféle paráználkodás zajlott a dolog körül.

Valakik kicsit ‘túlbiztosítottak’ és feltűnővé vált. Ez akkor is tisztességtelen, ha az eredmény egyébként is lényegeben hasonló lett volna.

Ha a fidesz egy cseppet is taktikusan gondolkozott, akkor pár piti helyen saját maguk is megóvnák a saját feltűnő győzelmüket, - és akkor mondjuk nem 61, hanem csak 59%- os lenne a túlsúly - és így legalább a tisztesség látsatát megőrízhették volna.
Vagy megbüntetik a buszoztató aktivistájukat, például.
Még csak hasonló sem történt, holott voltak ilyen esetek, ez nem kérdés.

Ez azt a szomorú tényt bizonyítja, hogy pártunk és kormányunk köszöni és jó viszonyban van a csalással és az egyéb tiszességtelen megoldásokkal, ez ‘belefér’, már a látszatra sem kell figyelni, hiszen a szavazók is tudják, és tudomásul is veszik, mert rájuk szavaztak.

És ez már sokkal nagyobb gond, mint maga a választási eredmény, ha hiszed, ha nem.
Ez már egy ország, egy nép döntő többségének erkölcsi értékvesztése, amit az reprezentál leginkább, hogy “ameddig úgy néz ki, hogy nekem előnyöm származhat belőle, addig bármi megengedett a cél érdekében” ...

És ez az a folyamat, amit már nem fogsz tudni megállítani, de már kontrollálni sem, ma már ez az elfogadott norma!

Elég szép kilátás, nem?

Megbolondoult V. Orbán pápa 2018.04.30. 12:59:49

@teéjesenmindegy: Pontosan faszfej. A fideszre leadott szavazatok háromszor annyit érnek, mint a többieké. Sőt még törlik is az ellenfél találatait a patkányok, mert úgy van kedvük. Velejéig romlott patkány férgek vagytok, de a sors mindig utoléri a csalót, úgy hogy van mitől fosnotok. Rettegjetek csak tetvek, a hóhér keze hamarosan utolér bennetek!

Megbolondoult V. Orbán pápa 2018.04.30. 13:03:19

@teéjesenmindegy: Kisfiad neked a jóédes kurva anyád, te fideszmoslék. Bazd meg, ha itt lennél előttem, a beleiden keresztül forgatnám ki azt a rothadék mocskos hazudozó, csaló mocsadék fideszfajdád.

Megbolondoult V. Orbán pápa 2018.04.30. 13:07:30

@teéjesenmindegy: Takarodj erről a blogról te okádék, mert megkereslek, aztán a seggeden dugom fel a heregolyóid, úgy hogy a pofádon öklendezed fel, te aljadék!

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2018.04.30. 13:23:29

hehe, a masik nikkjen azzal buszkelkedik hogy 70 eves elmult, ezzel a nikkel meg verekedni akar. sok lesz az papi, meg kene nyugodni lassan :)

elismert felhasználó 2018.04.30. 13:27:12

@SpiSi:

"A fasszopó origot sem olvassa már senki, mióta megvette a geci."

No csak lassan. Eddig az a megállapítás volt érvényben az ellenzéki oldalon, hogy a túlsúlyban lévő kormánypárti média propagandája miatt (is) vesztett az ellenzék. Például itt, szeretett blogodon is született pár elemzés. Íme egy nem túl régi:
b1.blog.hu/2018/04/29/mar_keszul_a_kiegeszito_amivel_minden_oldal_origos_gyuloletpropagandava_valtozik

Tessék szépen ragaszkodni a vereség utáni napokban, talán nem hirtelen felindulásból mondott hülyeségekhez, mert különben összezavarodtok, és még az átlagosnál is hisztisebbnek és szánalmasabbnak látszotok majd.
Vagy nyomatni azokat az idióta paneleket, melyeket a választás előtt toltatok ezerrel. Bár nem jött be, de talán az idő nektek dolgozik. Mondjuk nem úgy látszik, de hátha...

rfbzs 2018.04.30. 13:28:52

@BéLóg:
ad, ed, od, öd - toldalék nem kell.
Amúgy a szöveged sem igaz, de ha szeretitek ezt hinni, hát mondogassátok.

Megbolondoult V. Orbán pápa 2018.04.30. 13:34:48

@droid_: 70 évesen is elnyomlak mint egy csikket kisköcsög.

elismert felhasználó 2018.04.30. 13:35:16

@rfbzs: Gyurcsány Ferenc a Fidesz legjobb kampányaktivistája. Én csípem a Fletót, mert kell egy ilyen bohóc a parlamentbe. Nagyon jó az a videó, ahol a bárpultnál spiccesen, kígyózva táncol.

Megbolondoult V. Orbán pápa 2018.04.30. 13:37:56

@elismert felhasználó: A hozzád hasonlatos fideszjogászférgeket már csak a heréteknél fogva lehet eltakarítani, demokratikus választás útján már nem. Erre készülj hatökör, ha kell rettegj is hozzá. Fuss a tekedhezcés a patkájy führeredhez paraszt, mert szükségetek lesz rájuk.

elismert felhasználó 2018.04.30. 13:44:46

@SpiSi:
"...már csak a heréteknél fogva lehet eltakarítani, demokratikus választás útján már nem..."

Demokratikus választás útján sem? Pedig eddig azt mondtátok, hogy egy demokratikus választás esetén bukik, bukott volna a Fidesz. Mi változott? Rájöttetek, hogy nem vagytok elegen ehhez? És így már nem ízlik a demokrácia?
Nagyon szétcsúsztatok az elmúlt héten...

Megbolondoult V. Orbán pápa 2018.04.30. 13:54:24

@elismert felhasználó: Eltakarodsz innen gennyedék, vagy a hálózat microvezetékein húzzam át a retkes pofád, hogy utána lehúzzam a klotyón miután ráfostam?

elismert felhasználó 2018.04.30. 14:12:25

@SpiSi:

:DDDDD
Milyen mikróvezeték? Milyen hálózat?
Lehet, hogy csak azért vagy morcos, mert elfogyott az Erzsébet-utalvány?

2018.04.30. 14:35:34

@morph on deer: "Ez már egy ország, egy nép döntő többségének erkölcsi értékvesztése, amit az reprezentál leginkább, hogy “ameddig úgy néz ki, hogy nekem előnyöm származhat belőle, addig bármi megengedett a cél érdekében” ... És ez az a folyamat, amit már nem fogsz tudni megállítani, de már kontrollálni sem, ma már ez az elfogadott norma!" - így van.
de mi ebben az újdonság??
évtizedek óta ilyen.
hol éltél eddig?

Larry Silverstein 2018.04.30. 14:40:30

@aleksz róz: a lippsik szerint a zembereknek kutya kotelesseguk lenne rajuk szavazni a sajat erdekeikkel szemben

szinte erzem azt a 2022es kormanyvaltast, muhaha

2018.04.30. 14:41:48

@SpiSi: na nézzenek oda, a nagy demokrata, a szólásszabadság védelmezője eltakarítaná az övétől eltérő véleményeket :D

Pop40 2018.04.30. 14:48:47

Ezen a blogon ennél sokkal értelmesebb írások szoktak megjelenni.
Jó, akkor ne csináljon senki semmit, üljünk a fotelben és sírjunk, miközben a Geci tönkreteszi és szétlopja az országot, felbátorodva azon, hogy még egy kékcédulás elcsalt választás után sem lóg a lámpavason.

2018.04.30. 14:51:42

@Larry Silverstein: "szinte erzem azt a 2022es kormanyvaltast, muhaha" - de ezek nem is akarnak kormányváltást.
a 2022-es választáson biztosan nem.
már most se akartak. a nagy összefogós mszp propagandistái itt mocskoltak mindenkit, akivel állítólag össze akartak fogni.
most meg tóthkárolyokkal, gáborgyörgyökkel erősítenek (hadd rühellje őket még jobban a nép XD), próbálják felhergelni a kis létszámú fanatikus táborukat, de minek?
mi a céljuk?
(mármint azon a deklarált céljukon kívül, hogy minél nagyobb kárt okozzanak a társadalomnak.)

Larry Silverstein 2018.04.30. 14:52:00

@Pop40: pontosan erre keszulnek a lippsik, szerencsere nem kormanyon

Pop40 2018.04.30. 14:53:40

@Larry Silverstein:

Ezzel csak annyi a gond, bolsi, hogy 10-es IQ fölött nehezen tudod beadni bárkinek is, hogy a "zemberek" érdeke lenne, hogy Vitya meg a sleppje minden mozdíthatót ellopjon az országból, szétkúrja az oktatást meg az eüt, és lassan minden fiatalt arra ösztönözzön, hogy húzzon ki külföldre, és vissza se nézzen.

Persze igaz, 10-es IQ fölött nem is szavaz senki a fideszre.
A ti szavazóitok ezek az orkok:

index.hu/video/2018/04/20/faj_borsod_fidesz_99_szazalek/

2018.04.30. 14:54:52

@Pop40: nem érted
nem senki
hanem csak ők

Larry Silverstein 2018.04.30. 14:57:33

@aleksz róz: Hat gondolom az a cel hogy amig a hazmesterek generacioja ki nem hal teljesen addig legalabb par pribeknek meg meglegyen a kepviseloi penze.

Ez vegul is ertheto, sot meg kedvezo is az orszag konszolidacioja szempontjabol, ha ok a zellenzek.

Larry Silverstein 2018.04.30. 14:59:29

@Pop40: Ha vitya meg a sleppje 10x ennyit lopna az is megerne a zembereknek a ballibero elQro kommando teljesitmenyehez kepest ami alulmulhatatlan.

Amugy a lopas csunya dolog. Ha meg a lippsik mondanak vkit tolvajnak az meg meg vicces is.

Larry Silverstein 2018.04.30. 15:02:07

@Pop40: Nemreg meg imadtatok a cikanyokat, most akko mivan?

Kit kepvisel a baloldali alternativa ha meg a szegeny romakokat se?

rfbzs 2018.04.30. 15:09:55

@Larry Silverstein:
Hogy hülyeség - és még finoman is fejeztem ki magam - minden szavad, az egy dolog.
Na de kik azok a "lippsik"?

2018.04.30. 15:10:02

@Larry Silverstein: de hát így egyértelműen kiesnek a parlamentből legközelebb

nem az országnak kedvező, hanem a fidesznek kedvező, ha ők az ellenzék.
az ország konszolidációja szempontjából kimondottan rossz, hogy ilyen alja gyűlölködő uszító emberekre hallgat a nép egy elég nagy része

2018.04.30. 15:11:48

@Larry Silverstein: "Nemreg meg imadtatok a cikanyokat" - az még akkor volt, amikor ők hordták a krumplit meg az ötezrest a cigányoknak, és ők vitték el őket kisbusszal szavazni

Larry Silverstein 2018.04.30. 15:19:26

@rfbzs: Nem tom kik a lippsik, eltuntek, csak valahogy megerzem.

A rencervaltas utan se maradt egy komcsi se, meg a haboru utan se volt egy naci se, viszont mindenki partizan volt....

taga20 2018.04.30. 15:47:36

@aleksz róz: a krumplit is elraktad! az öt ezrest is! meg is lettél buszoztatva!
te hálátlan!:)))

2018.04.30. 16:25:16

@taga20: na, csak kibukik a náci rasszistafasiszta éned, látod?
nem lehet ezt sokáig eltitkolni... egy kis szolid cigányozás, zsidózás, hátha fel se tűnik a sok mocskolódás között, igaz?

elégedett vagy a választások eredményével?
bár a 40 ezer hozzászólás végül nem lett meg a választásig, azért sokat dolgoztál, fidesztroll, hozzátetted te is a magadét a fidesz kétharmadhoz...

morph on deer 2018.04.30. 16:29:58

@aleksz róz:
”de mi ebben az újdonság??
évtizedek óta ilyen.
hol éltél eddig?”

Évtizedek óta máshol.
De ettől még ez nem lesz jobb...
Viszont pár éve még elzavarták a simliseket, most meg - már megint - kezet csókolnak nekik, hátha leesik valami morzsa...
Ez azért régebben nem volt ennyire hangsúlyos, ráadásul még szégyellnivaló is volt.

De az ég szerelmére, Kósa “örökös” Lajos, Rogán “propeller” Tóni, vagy Semjén, a “véreskezű” - hogy csak néhányat említsek, - hol a bánatban kerültek volna újra megválasztásra a világ civilizált részén?

taga20 2018.04.30. 16:38:26

@aleksz róz: bakker, nem tudok ehhez a faszságodhoz mit hozzáfűzni.
te durvábban tolod, mit az onkológus mókus!

na egy kis színest küldök búcsúzóul:)

www.youtube.com/watch?v=ti2XY-7j_aw

elismert felhasználó 2018.04.30. 16:44:32

@morph on deer:

"De az ég szerelmére, Kósa “örökös” Lajos, Rogán “propeller” Tóni, vagy Semjén, a “véreskezű” - hogy csak néhányat említsek, - hol a bánatban kerültek volna újra megválasztásra a világ civilizált részén?"

Csak csínján az ilyen kinyilatkoztatásokkal, hisz Trump megválasztása sem vet túl jó fényt a világ civilizáltabb részére.

taga20 2018.04.30. 16:56:41

@elismert felhasználó: viszont merkel, makron, vagy a kanadai csóka megválasztása ad némi reményt.

anno a németek oda voltak hitlerért, ma viszont az egyik legjobb ország a világon. mint gazdaságilag, mint észben, mint érzelmekben.

ja, még egy példa, hogy a focirajongók is ércsék.

a német "migráncs" válogatott 7-1 legyalázta a brazil csapatot brazíliában.

2018.04.30. 17:06:15

@taga20: te nem is voltál vele tisztában, hogy a fidesz kétharmadáért dolgozol?? :D
ne mondd, hogy nem szóltunk

elismert felhasználó 2018.04.30. 17:09:16

@taga20: egy kis kiegészítés a német migráns válogatotthoz. Így állt ki az a csapat:

Neuer, Höwedes, Hummels, Schweinsteiger, Klose, Müller, Lham, Kroos és Özil, Khedira, Boateng.
Ők hárman a végén a "migránsok".
Csereként pedig beállt:
Draxler, Schürrle és Mertesacker...

Nem megy neked ez a foci taga. Inkább beszélj Vettel hétvégi bénázásáról és a szerecsen mercis győzelméről.

A végére egy kis színes:

www.youtube.com/watch?v=TtOn4XdZHPs

taga20 2018.04.30. 17:17:17

@elismert felhasználó: nekem nem megy a foci? bazdmeg, akkor a geciről és a magyar válogatottról pofázzál droid!

mit bénázott fettel szerinted?

a végére egy kis színes geci, me imádod és iszod:

www.youtube.com/watch?v=vaUbVjewzZo

elismert felhasználó 2018.04.30. 17:26:34

@taga20: Azért beszéljek neked a szar magyar fociról, mert te az előbb beégtél a német focis utalásoddal? Az pedig kiváltképp vicces, hogy hirtelen nem tudod, mit bénázott el kedvenced, Vettel. Szedd össze magad, mert Gréczy Zsolti, és a DK agit-szoc-prop osztálya figyeli a munkádat. Légy méltó a párthoz és idolodhoz, Fletóhoz.

2018.04.30. 17:29:21

@morph on deer: nem lesz jobb. a rácsodálkozást nem értettem.

"Viszont pár éve még elzavarták a simliseket, most meg - már megint - kezet csókolnak nekik, hátha leesik valami morzsa...
Ez azért régebben nem volt ennyire hangsúlyos, ráadásul még szégyellnivaló is volt." - hát eleve nem zavarták el a közéletből a simlis kommunistákat a rendszerváltáskor, kétharmaddal visszaszavazták a simlis kommunistákat 94-ben, nem zavarták el a simliseket 2006-ban, kétharmaddal visszaszavazták a simliseket 2010-ben...

nem tudom, mennyire volt régebben hangsúlyos (szerintem a mértéke hasonló volt a mostanihoz), de szégyellnivaló egész biztosan nem volt, kimondottan büszkék voltak rá az emberek, hogy az "államtól" (önkormányzattól, gyárból, bárhonnan) lopni tudtak ill. simán lenyeltek mindent, ha csurrant belőle nekik is valami vagy hagyták őket is lopni

"De az ég szerelmére, Kósa “örökös” Lajos, Rogán “propeller” Tóni, vagy Semjén, a “véreskezű” - hogy csak néhányat említsek, - hol a bánatban kerültek volna újra megválasztásra a világ civilizált részén?" - megint nem értem ezt a rácsodálkozást, hát ugyanígy megválasztották pl. az ávós horn gyulát is, a piás szanyi kapitányt, gyurcsányt, szekerest, lendvai ildikót, eörsi mátyást, bauert, fodor gabikát...

Gleccsertetű 2018.04.30. 17:30:02

@SpiSi: jaj gróf úr. már megint a netes fenyegetőzés. de a pofád már nem mered küszöbön túlra kidugni.

taga20 2018.04.30. 17:37:51

@elismert felhasználó: te vagy váradijani?

hol égtem be te szerencsétlen fityeszdroid? a gazdád a geci, na az ég, mint anno a rejsztág!

az olyan paraziták, mint amilyen te is vagy, állandóan arról ugattok, hogy a németek ilyenek, meg olyanok.

ők meg szárnyalnak, a geci maffiád meg szétbassza az országot, te fogyatékos!

kezdek bepöccenni:)

Megbolondoult V. Orbán pápa 2018.04.30. 17:48:14

@taga20: Ez jó. 3 fideszes kretén vadbarommal beszélget itt a fórumon 2 demokrata 26 nicknéven. Jól elszórakozgatunk itt, közben meg orbánc és rühes tolvaj hordája szétlopkodja az országot miérszaros vezetésével.

elismert felhasználó 2018.04.30. 17:51:18

@taga20: A Geci épp most nyert meg egy választást, ahol gazdád és ellenzéki barátai égtek be, mint anno a Reichstag....hogy téged idézzelek. Amúgy gyere egy kicsit többet a B1-re, mert nem oly rég Szelestey úr sajtószemléjében olvashattuk, hogy a német bénázás szúrja és csípi az amerikai demokraták szemét és nagyon örülnének, ha Macron Franciaországa venné át a vezető szerepet és az irányítást.
Az meg, hogy kezdesz bepöccenni, nem érdekel senkit...

elismert felhasználó 2018.04.30. 17:54:20

@SpiSi: Örülök, hogy jól szórakozol, mert mi is. Amúgy milyen néven toltad azelőtt, hogy az áprilisi választási vereség és leégés után létrehoztad ezt a nicket?

taga20 2018.04.30. 17:57:45

@SpiSi: "2 demokrata 26 nicknéven."

haver, az egy demokratát vállalom, a 26 nicknévből is egy az enyém.

neked van 25 nickneved? ne bassz!:))

Tehetetlen Dodó 2018.04.30. 17:58:47

@ember100: Háver, te valami más műsort nézel.
No, nem baj, ez a filmvetítés most további 4 évre prolongálva.
Ti meg ríjatok, hogy nem jöhettek vissza a hazaáruló libsibolsik, így megint elmúlik úgy négy év, hogy nem sikerül az országot csődbevinni.

2018.04.30. 18:02:20

@elismert felhasználó: nickgrabowszki néven tolta
de eddig inkább csak posztokat írt, nem kommenteket

taga20 2018.04.30. 18:03:45

@Tehetetlen Dodó: haver, te fogyatékos vagy, vagy csak rájáccol a gecigazdád lopására?

2018.04.30. 18:06:04

@taga20: a 3 fideszes meg 0 nicknévvel, igaz? :D

te komolyan nem tudtad, hogy a fidesz kétharmadáért dolgozol?

morph on deer 2018.04.30. 18:12:21

@aleksz róz:
“megint nem értem ezt a rácsodálkozást, hát ugyanígy megválasztották pl. az ávós horn gyulát stb ”

Úgy érted, hogy ez ugyanaz a kategória, mint a jelenlegi tetvek köztörvényes manipulációi?

Amiről te beszélsz, az lehet politikai, világnézeti, stb. fenntartás, míg most “csak” a közvagyont hordják szét..!

Mindjárt más, valóban.

2018.04.30. 18:15:33

@elismert felhasználó: pedig de. itt vezeti le a súlyos vereségből fakadó frusztrációt... a saját posztja alatt anyázik álnéven.

morph on deer 2018.04.30. 18:17:37

@elismert felhasználó:
“hisz Trump megválasztása sem vet túl jó fényt”

Nem bizony! És még az se menti, hogy nem gyilkol ártatlan állatokat.

paráznabillegető 2018.04.30. 18:19:49

@Tehetetlen Dodó: na, egy elégedett ember!
itthon, mint moszkva?...

elismert felhasználó 2018.04.30. 18:23:58

@morph on deer: @paráznabillegető:

Tényleg! Erről jut eszembe, hogy tehetetlen dühében mikor jut el az ellenzék odáig, hogy Putyin meghekkelte az áprilisi választásokat...

Tehetetlen Dodó 2018.04.30. 18:25:06

@paráznabillegető: Felőlem vergődhettek, madárka.

Mindegy, úgysem tanultok semmiből.

Tehetetlen Dodó 2018.04.30. 18:27:29

@elismert felhasználó: Tényleg, igazad van, ezt kihagyták ezek a mafla libbantak. Pedig egy ilyen nagyhatalmú embernek, aki Trumpot is trónra ültette, gyerekjáték lehetett a mi Viktorunknak kétharmadot csinálni.

Tehetetlen Dodó 2018.04.30. 18:29:05

@taga20: A választási eredmények (és főképp az odavezető út) elemzésével rájöhetsz, hogy kettőnk közül ki is a fogyatékos, hehe.

paráznabillegető 2018.04.30. 18:30:18

@Tehetetlen Dodó: engem oszt általánosíthatsz meg listázhatsz kedvedre.
jól mellélősz csak vele.

taga20 2018.04.30. 18:30:27

@elismert felhasználó: hogy akadna meg a novicsok a torkodon szutyok!

és utána ugassál ügynök!

taga20 2018.04.30. 18:32:45

@Tehetetlen Dodó: hehe. hogy nem akad a torkodon a geci, a gazdád kivonata!

te szutyok, látom imádod a csalást és még büszke is vagy rá!

Megbolondoult V. Orbán pápa 2018.04.30. 18:33:26

@elismert felhasználó: Mit tudom én. Már vagy 15 fideszes faszfej nicket listáztam. De lehet ezek alatt csak 3 kretén fidesznyik ugatott. Ezért írtam, hogy lehet öten írogatunk itt 26 nicken. Simán előfordulhat.

2018.04.30. 18:36:17

@morph on deer: ugyanaz a kategória. csak még rosszabb.
köztörvényes manipulációk? pipa
közvagyon széthordása? pipa
tehát minimum egyforma

miben rosszabb? mondjuk pl. ők deportáltak embereket, mindenkitől elvették a vagyonát, még a padlást is kisöpörték, börtönbe zártak embereket ha nem tetszett nekik, amit mondanak, kivégeztek, megnyomorítottak, megvertek embereket (ha már horn gyula)... aztán ez nem volt nekik elég, még jól eladósították az unokáinkat is, átjátszották az ország vagyonát részben a saját zsebükbe, részben jutalékért a külföldi tőke kezére, saját országában csináltak szolgát a népből... és ez még mindig nem volt elég, de az ország zsebében már nem maradt semmi, ezért rámentek az emberek zsebére a devizahitellel... (ez így együtt már majdnem elég is volt, ja de mégse volt elég, most jönnek a betelepítéssel)
talán tagadod, hogy ez történt?

és aggódnak a demokráciáért, jogállamért, az ország vagyonáért, az emberek jólétéért, hát a pofám leszakad

Megbolondoult V. Orbán pápa 2018.04.30. 18:38:01

@aleksz róz: Azt is megfigyeltem, hogy amikor átveszem valamelyik kretén nickjét, utána eltűnik pár napra mint szar a ködben. Volt amelyik orbáncseggnyaló örökre eltűnt. Ezt már egy ideje alkalmazom, a választásoknak nevezett országos csalássorozatnak nincs köze hozzá.

morph on deer 2018.04.30. 18:38:43

@elismert felhasználó:
“Putyin meghekkelte az áprilisi választásokat...”
:)
Ami aljas hazugság, mint tudjuk!
Ebből egyetlen szó sem igaz!

Mert Putyin orbánt hekkelte meg, - ez sokkal egyszerűbb és hatásosabb is volt!
Minek bíbelődne piszlicsáré dolgokkal, nem igaz?
Hiszen ott van viktorka, aki megbízhatóan szállítja az elvárt eredményt. Meghekkeli ő maga amit kell, ne aggógj, így a gazdinak ezzel már nincs is gondja.
Tiszta öröm az ilyen szolgálatkész alárendeltekkel dolgozni, ugye Vlagyimír Vlagyimírovics..?

Megbolondoult V. Orbán pápa 2018.04.30. 18:40:46

@SpiSi: Azt is megfigyeltem, hogy időnként új nevek tűnnek fel, ugyanazzal a fideszseggnyalással. Ezek, valószínűleg ugyanazok a szemyek akik szarként eltűntek a ködben. De engem ezek a kretének hidegen hagynak. Lehúzom őket a klotyón, miután rájuk fostam.

elismert felhasználó 2018.04.30. 18:42:53

@taga20: És most mi lesz taga? Megint négy évig vártok arra, hogy Simicska ledobja az atombombáját? Hogy Merkel mami, vagy Macron kibaszarintja végre Orbit? Hogy segítenek az amerikaiak? Segítség kell?

Emlékezz:

– Mi az, amit itt még tenni lehet, Bornemissza Gergely?
– Segítségért megyünk, Felséges Asszonyom. Elmegyünk a császárhoz!
– Jobb orvosságot nem tudtok, ti magyarok? Valakihez mindig el kell menni?
(Izabella özvegy királyné szavai Várkonyi Zoltán Egri csillagok c. filmjéből – 1968)

taga20 2018.04.30. 18:45:18

@SpiSi: de ez nem olyan fityeszes móccer? persze értem az indulatodat, de nekem ez nem pálya.

aszt is vágom, hogy a bűnözőkkel úgy kell bánni, mint ahogy ők bánnak velünk, mert ebből értenek.

de akkor is kérdések vannak bennem:)

Tehetetlen Dodó 2018.04.30. 18:47:04

@taga20: Ja, bocs, nem zavarlak többé.
Ilyen buta, trágár prolikkal nem érdemes diskurálni.
Isten áldjon.
Legyen könnyű néked a kétharmad!

morph on deer 2018.04.30. 18:48:04

@aleksz róz:
“talán tagadod, hogy ez történt?”

Dehogy!
“még jól eladósították az unokáinkat is, átjátszották az ország vagyonát részben a saját zsebükbe, részben jutalékért a külföldi tőke kezére, saját országában csináltak szolgát a népből... ”

Ahogy mondod!
Bár eddig azt hittem, hogy szerinted helyes az orosz hitelfelvétel, meg a kínai tőke kiszolgálása a hazai érdekek - na meg a józan ész - ellenére, de látom egyetértünk, ez lényegében hazaárulás!

“de mégse volt elég, most jönnek a betelepítéssel”

Igen, államdóan ezzel jönnek, közben ők telepítenek be ukránokat számolatlanul, titokban fogadnak be migránsokat, és csak a jó ég a megmondhatója, hogy hány arab, kínai vagy orosz gazember kapott letelepedési engedélyt meg úzlevelet, az afrikaiakról nem is beszélve!

Aggasztó, valóban..!

elismert felhasználó 2018.04.30. 18:49:29

@morph on deer: Ezért jó a B1-re járni, mert Szelestey úr minapi sajtószemléjében volt olvasható, hogy az amerikaiknak nem tetszik az, hogy Merkel mami befeküdt az oroszoknak az Északi áramlat támogatásával. Milyen könnyű is Putyin-bérencé válni.

Bár én még emlékszem, hogy egy nagyon demokrata miniszterelnök, bizonyos Gyurcsány Ferenc mennyire örült, hogy Putyinnal vacsorázhatott együtt, elmélyítve a két ország barátságát, politikai, üzleti és gazdasági kapcsolatait. Persze sokat változott azóta a világ. Vlagyimír Vlagyimirovicsból azóta gaz, emberevő diktátor lett...

2018.04.30. 18:49:32

@SpiSi: jaja, pont mondani is akartam, hogy tökre látszik, hogy mennyire hidegen hagynak...
annyira hidegen hagynak, hogy még kamunickeket is létrehozol, hogy azon anyázhasd őket

elismert felhasználó 2018.04.30. 18:51:45

@taga20: Ő ilyen listázós típus. Némi házmester beütéssel. Minden rendszer tudja használni ezeket a listázós embereket. Hasznosak, hasznos idióták.

taga20 2018.04.30. 18:53:58

@elismert felhasználó: végül is neked/nektek van igazatok.

valószínű, én és a hozzám hasonló arcból kevesebb van, mint belőletek.

én olyat gyártok húsz éve, amit németországban, kínában, stb. adunk el innen ebből a szerencsétlen országból.

valószínű az én értékrendem a defektes.

annak legalább örülök. hogy te boldog vagy ebben a nihilben.

elismert felhasználó 2018.04.30. 19:04:53

@taga20: Ó, még hány hozzád hasonló van. Magyarország jobban teljesít. Drága osztrák főnököm mondta, hogy szeret a cég magyarországi telephelyeire járni, mert itt rend, tisztaság és fegyelem van. A magyarok igyekvőek. Igyekeznek megfelelni az elvárásoknak és szeretik ha ezt elérvén dicséretet kapnak. A románok, szerbek, ukránok és bolgárok nem ilyenek. A szlovákok, meg a lengyelek drágábbak. Szereti a magyarokat, mert olcsón és jól dolgoznak..

taga20 2018.04.30. 19:10:55

@elismert felhasználó: összevisszasüketelsz droid! ha te valaha is a versenyszférában dolgoztál volna, akkor úgy szidnád a kontraszelektált fityeszdzsuvát, mint én.

de te bakker, egy hvagyonfoglalás2000-es szarlelkű nyugger vagy, aki arra élvez, hogy a gecivel kell és fekszik!

Gleccsertetű 2018.04.30. 19:16:39

@SpiSi: epic önmegbuktatás level 1000000000

elismert felhasználó 2018.04.30. 19:18:44

@taga20:
:DDDD
Kis butus. Fiatalabb vagyok, mint te...és bizony a versenyszférában dolgozom. Fizetésem nem függ attól, hogy épp milyen kormányzat van. Én jól éltem Fletovics alatt is.
Érd-alsóról nem jól látni és nehéz elhinni, hogy vannak olyanok, akik nem az általad benyalt indokok miatt nem szavaznak az ellenzékre. Nem vagyunk egyformák és ez jobb is így. Nem értitek még most sem, hogy miért történt az áprilisban, ami...

taga20 2018.04.30. 19:33:43

@elismert felhasználó: az a baj veled fityeszjobbágy, hogy széthazudod az agyadat, és észre sem veszed!

annyira átlátszó a sok hazugságod, hogy csak nevetek rajtad:)))

taga20 2018.04.30. 19:41:50

@paráznabillegető: szerintem leningrádban ezek szétszedik egymást, hogy ki a legnagyobb putyintroll!

elismert felhasználó 2018.04.30. 19:42:06

@taga20: Örülök, hogy nem vesztetted el a jókedved, mert azért kicsit aggódtunk, amikor az áprilisi vereség után kínodban és szégyenedben eltűntél egy időre. Érthető, hogy mennyire nehéz volt feldolgozni ezt az égést, mert a várható sikerbe annyira beleéltétek már magatokat. De van időtök. Négy év. Elemezhettek, átgondolhatjátok újra. Talán akkor majd sikerül. De ne veszítsd el a jókedved és nevess rajtunk sokat. Talán négy év múlva együtt örülhetünk.
:)

elismert felhasználó 2018.04.30. 19:44:55

@paráznabillegető: Biztos, de nem versenyezhetek több ezer, sőt!, több tízezer hozzászólást felmutató versenyzőkkel.
;)
És hát más pályán is mozgok. Csak hobbitroll vagyok.

taga20 2018.04.30. 19:53:52

@elismert felhasználó: szutyok, beszédes volt ez a kommented, arra amit rád dobtam:)

egyet ne felejts el! hitler, sztálin, rákosi, csau, a geci ugyan ott végezte/végzi!

szerintem ideje lenne új segget keresned, ha ismered a történelmet!

szánom az olyan jobbágyokat, mint amilyen te is vagy:)))

elismert felhasználó 2018.04.30. 20:04:13

@taga20: Ugyan már. Mióta mondod már ezt. Április 8 előtt is ezt mantráztat, aztán leléptél a sógorokhoz Graz-ba, hogy rendbe hozd az elgyötört idegszálaidat.

Ja, és ne felejtsd el: Franco tábornok, Pinochet, és Pol Pot elvtárs is kihúzta az ágyban, párnák közt időszakig. A történelemben mindenre és annak ellenkezőjére is van példa.

Reménykedj, az nagyon jól megy neked.
:)

taga20 2018.04.30. 20:09:10

@elismert felhasználó: "Április 8 előtt is ezt mantráztat, aztán leléptél a sógorokhoz Graz-ba, hogy rendbe hozd az elgyötört idegszálaidat."

tetvedék, miért kell állandóan hazudnod?

elismert felhasználó 2018.04.30. 20:16:04

@taga20: Hát nem ez történt? Nézted este a választási műsort a Hír TV-n. Együtt izgultatok Olgával, majd együtt szomorkodtatok Kéri Laci bácsival. Megzuhantál, összetörtél...és másnap reggel már vittek is. Ahogy látom, valami ehhez hasonló terápián vehettél részt:

www.youtube.com/watch?v=Am4jFX9EJqw

morph on deer 2018.04.30. 21:17:30

@aleksz róz:
“az, hogy az elvtársaid kirabolták, legyilkolták, eladósították”

Nana szivi, nana!

Az elvtársi részről annyit, hogy nemcsak én nem, de a felmenőim sem voltunk egyetlen pártnak sem tagjai, - szemben az általad favorizált mai uralkodó elittel.

Így aztán nem mi raboltunk ki mást, hanem minket raboltak ki, például a kormánypárt tagjainak felmenői, többek közt. A családom ‘kitelepítendő’ lett, csak ‘véletlenül’ az előző éjszaka “ismeretlen helyre költöztek” gyakorlatilag nincstelenül. (Mondjuk az sem igazán segített, hogy a nagyapám egy ávós tiszt íróasztalát annak tulajdonosával verte szét, amiért ‘népnyúzó burzsujnak’ nevezte, de végül is nagyapám került ki fél vesével a konfliktusból, mert nem bírta az őrség puskatusát a másik. Végül is ő túlélte.)
Én már csak mint ‘osztályidegen’ találkoztam az elvtársi érzésekkel, de nem szerettük meg egymást.

Ennyit a komcsi háttérről.
Viszont szellemi fogyatékos sem volt a családunkban, ezért aztán nem okozott gondot, hogy ne zagyváljuk össze a dolgokat: például soha nem próbáltuk máson leverni korábbi sérelmeinket, vagy máson számonkérni azt, amit nem ő tett. Ez azért is vol könnyebb, mert nem cimkéztük az embereket an bloc, sem így, sem úgy. Én azt tanultam otthon, hogy csak kétféle ember létezik, jó és rossz, és ez az egyetlen dolog ami számít. Sem bőrszín, sem vallás, sem politika.

Azt hiszem ez az alapvető különbség a kettőnk világlátása között.

Te például számon kéred a Horn esetében a negyven évvel korábbi állítólagos tevékenységét, - én meg orbánon a mait! Mert ezt meg lehet - és meg is kell - állítani, mert ez még vígan zajlik, amikre meg te hivatkozol kivétel nélkül megváltoztathatatlan, múltbeli történések, ráadásul azokra hivatkozva próbálod emezek bűnözését igazolni!

Nem ‘komcsinak’ kell ahhoz lenni, hogy ezt valaki elfogadhatatlannak találja, hanem csak józan erkölcsi érzékre van szükség. Az meg vagy van, vagy nincs.

Az mindenesetre érdekes, hogy téged csak az az “eladósítás” zavar ami az IMF kölcsönt jelentette, de az oroszok ‘elvtársi’ segítségét helyesnek tartod, a kínai százmilliárdokat meg gondolom direkt kívánatosnak, hiszen ‘csupán’ csak pár emberöltőre adósodik el az ország hiábavalóságokra, bagatell.
Hiszen minden így tökéletes, ahogy orbán meg a negyven rabló csinálja, nehogy már ne úgy legyen?
Naugye.

morph on deer 2018.05.01. 00:19:17

@aleksz róz:
Na azt hiszem most jött el az ideje, hogy magadra hagyjalak. Elsősorban azért, hogy nyugodtan bevehesd a gyógyszereidet, mielőtt agyvérzést kapnál.
Aztán meg azért is, mert az óbégatókat nem tartom érdemesnek vitára, válaszra is csak azért, hogy ez világos legyen.

Aludd ki magad, és menj el egy majálisra holnap. Jót fog tenni az egészségednek!
Remélem.

Gleccsertetű 2018.05.01. 09:38:19

@elismert felhasználó: tagát én fizettem be egy athéni szextúrára, mert miután a b1 blogon olvasta, h 15 euróért gumi nélkül kúrhat fiatal migráns férfiakat megkeresett privát üzenetbe, h nagyon szeretne menni de nincs most pénze ezért segítsek neki. én meg voltam olyan gáláns és jófej, h vettem neki egy retúr fapados repjegyet, meg kifizettem a gumi nélküli felárat

ember100 2018.05.02. 23:36:31

@Tehetetlen Dodó:
Helló !

Ja ja azt a műsor nézem hogy a Kúria is kimondta hogy több helyen is történt választási csalás !
Te mit nézel ?????
Ez a libsibolsi , sivalkodás meg ugye a habonyművekből jön mert elég sokan nyomjátok és ugye egy önálló gondolatotok sincs :)
Azt is tudhatnád hogy magasról nagyobbat lehet esni.
A Vezéred Aki fényesebb a Napnál úgy fogja végezni mint a nagy kondukátor , a pártja meg szétesik darabokra !
MUHAHA :)
süti beállítások módosítása