B1 blogcsaládBrüsszel nem hajlandó tovább pénzelni az Orbán családot és Mészáros Lőrincet

2018. április 23. - ashwood

nbb_20140510_7346_focuspoint_926x504.jpgCsak akkor kaphatna pénzt Magyarország – és a többi tagállam is – az Európai Uniótól, ha garantálja az igazságszolgáltatás függetlenségét. Ugyanis csak így ellenőrizhető: más tagállamok polgárainak adója hova folyik. Nálunk Polt Péter a garancia arra, hogy soha ne vizsgálják, ki és mennyit lop el a milliárdokból.

Sokszor és sokat írtunk már arról, miért Polt Péter, a Fidesz volt országgyűlési képviselő-jelöltje a NER kulcsfigurája Orbán számára. Elég annyi: míg például az OLAF számos korrupciós szálat fedezett fel az orbáni vej, Tiborcz István lámpa-bizniszében, addig a magyar ügyészség, többször is vizsgálva azt, semmilyen problémát nem talált.

Az sem véletlen, hogy Magyarország nem volt hajlandó csatlakozni az európai ügyészség felállításához és működéséhez. Hiszen ez az uniós szervezet lesz hivatott arra, hogy ellenőrizze az EU-s források felhasználásának törvényességét. Na, ezt már igazán nem hagyhatja Orbán Viktor. Még hogy valaki, rajta és sameszain kívül rálásson a kasszára!

Azonban nagyon úgy néz ki: Brüsszel tényleg kezdi megelégelni, hogy ellenőrizetlenül ömlenek az euró milliárdok az Orbánnak (most épp) kedves oligarchák zsebébe. Az Európai Bizottság most egy olyan javaslaton dolgozik, aminek értelmében a jogállami elvek tiszteletben tartása az uniós költségvetési források felhasználásának elengedhetetlen feltétele lesz – jelentette be Berlinben Günther Oettinger, a testület költségvetésért felelős tagja.

Bár Günther Oettinger nem fejtette ki részleteiben a küszöbön álló javaslatot – írja a Bruxinfo -, de világossá tette, hogy a bíróságok kormányoktól való függetlensége a Bizottság elképzelése szerint „elengedhetetlen feltétele” lenne a kifizetések folyósításának. 

Hangsúlyozta, hogy nem egy „Lex Lengyelországról” (vagyis a speciális lengyel helyzetre való reagálásról) van szó, hanem arról, hogy az uniós költségvetés felhasználása során számos jogi vita merülhet fel, amelyek elbírálásában főszerep juthat a bíróságoknak. Márpedig az EU-nak képesnek kell lennie a szabálytalanul vagy csalás lévén elköltött pénzek visszakövetelésére, ami pártatlan és független bíróság (ahogy ő fogalmazott, független harmadik hatalom) meglétét feltételezi. 

Ilyen alapon a Bizottság szavai szerint a tagállami bíróságok normális és független működését tekinti majd a kifizetési jóváhagyások elengedhetetlen feltételének – fűzte tovább a gondolatait, arra is utalva, hogy a kifizetések esetleges felfüggesztését Brüsszelnek kellene elrendelnie.

Talán ezért igyekszik kifarolni az EU-ból Orbán, magával rántva Magyarországot. Már csak azt kell eldönteni: ér-e annyit a magyar állampolgároknak Orbán és környezete büntetlensége, hogy feladjuk érte uniós tagságunkat?

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr413856842

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bírói önkényuralom kialakulása 2018.04.24. 07:13:46

Ha a hatalomnak nincs semmilyen kontrollja, illetve csak is saját maga, akkor a rendszer törvényszerűen önkényuralomba torkollik. - Bírói Önkény Ellen mozgalom

Trackback: Bírói Etikai Kódex áltudományos 2018.04.24. 07:13:25

A Bírói Etikai Kódex önmagában botrányos. Az áltudományos szervezetek és a szélsőséges vallási szekták színvonala szerint íródott. TEKINTÉLYELVEKET és NEM JOGOT ÉS JOGSZERŰSÉGET VÉD! "kollégái által hozott döntéseket egyéb módon sem bírálja" Pedig a ...

Trackback: Bírók megfigyelése? 2018.04.24. 07:13:10

Végül is, ha ezt a bírói bűncselekmények felszámolása miatt született az új megfigyelési törvény, akkor még megbocsátható és érthető is. Persze a kameráktól a bírók félnek a legjobban, mert úgy nem tudnának jegyzőkönyveket hamisítani.

Trackback: Bíróságon videózni 2018.04.24. 07:12:56

Videózni tárgyaláson? A legtöbb esetben szigorúan tilos! Hogyan tudna különben a bíró jegyzőkönyvet hamisítani. Bírói Önkény Ellen mozgalom figyelemfelkeltő anyaga

Trackback: Fazekas Sándor bíró végre megbukott, mint Fővárosi Törvényszéki elnök 2018.04.24. 07:12:16

Egy újság írása alatti vitába becsatlakoztam a napokban ahol valaki úgy nyilatkozik Fazekasról, hogy szerinte mindig is becsületes és tisztességes ember volt és most is az. Ezt persze túl sokan vitatják, hogy igaz lehessen. Főként a tények és mára má...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zokogjatok 2018.04.24. 14:43:35

@orient: oké módosítom, akkor nem csak lippsik dőlnek be a fake nickeknek.

_atpijkamo_ 2018.04.24. 14:45:16

@zokogjatok: @Rettegek mert baIIib vagyok: :))

Hülyék vagytok. Túl jó a duma, teljesen hihető.

Vagy a csúti geci érte el az alját, ezt már nem lehet eltúlozni, karikírozni.

Trackers 2018.04.24. 14:45:19

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

index.hu/gazdasag/2018/04/24/tobbet_keresunk_es_ez_a_fidesz_erdeme_vagy_bune/
A fejlett városokban is tarolt a Fidesz
A 2018-as parlamenti választáson mindössze három nem fővárosi választókerületben nyert ellenzéki jelölt. Az egyes körzetek eredményeit átböngészve ugyan valóban van összefüggés a települések mérete és gazdagsága és a választási eredmény között, de

AZ NEM IGAZ, HOGY CSAK A SZEGÉNYEBBEK SZAVAZTAK A FIDESZRE.

Az erős gépipari központokban, illetve a nyugati országrész gazdagabb településein, Győrben, Székesfehérváron, Sopronban, sőt még a Budapest környéki agglomerációban is ugyanúgy az országos eredményeknek megfelelő szavazati arányt kapott a Fidesz–KDNP.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2018.04.24. 14:47:08

@Cycmen: :)
Fejem romos elmealom,
Így tovább túl nem agyalom!

_atpijkamo_ 2018.04.24. 14:49:19

@Trackers: "AZ NEM IGAZ, HOGY CSAK A SZEGÉNYEBBEK SZAVAZTAK A FIDESZRE."

És? Senki nem állított ilyet.

Látszik, hogy az egységsugarú fideSSfasszopó pár egyszerű mondatot se képes agyilag feldolgozni. :))

zokogjatok 2018.04.24. 14:49:30

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: vagy csak simán hinni akarod, hogy aki "ellened" van, az maga az ördög, és eszedbe se jut hogy éppen pont a hited miatt vezetnek meg.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.04.24. 14:49:56

@zokogjatok:

A ballib nickhamisítók elsősorban maguknak válaszolgatnak.
Másodsorba az IQ mínuszos ballibek, akik szeretnek a függetlenség pátoszában fürdeni, de annyira hülyék, hogy fel sem ismerik a másik ballibet aki hülyét csinált belőlük.

Trackers 2018.04.24. 14:52:47

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Csupán arra próbáltam rávilágítani, hogy magadat vered át, mikor ezeket írod:

", de az átlag, fideSS által megtévesztett szavazó jellemzően vidéki deprivált."

A Fidesz mindenhol vezet. Vidéken, Budapesten, falvakban és városokban, diplomások, és szakmunkások körében.

Budapesten a legkevésbé, ami kb 2-3%-os különbség az országos átloaghoz képest.

Persze értem, hogy saját egódat fényesíteni kell, a Fidesz szavazókról terjesztett hazugságokkal, de ettől még nem lesz igazad.

ételizésítő 2018.04.24. 14:54:32

@Iván Gábor IGe:
Bocs, de aki komolyan veszi az Egely-kereket, az max. arra méltó, hogy mindenki nyilvánosan kiröhögje, mint agyatlan hülyét.

ételizésítő 2018.04.24. 15:03:29

@CoolKoon:
Nem kéne ennyire hülyének nézni a vidéki lakosságot.
A Fidesz módszeresen csalt az összes olyan helyen, ahol nem volt ellenzéki szavazatszámláló, és mint tegnap kiderült, olyan helyeken is (pl. Tiszabura), ahol egy erélytelen fasz volt az ellenzéki (jobbikos) szavazatszámláló, meg egy lefizetett MSZP-s a másik, és a fideszesek bementek a szavazófülkébe a szavazóval, és mutatták neki, hova x-eljen. És a jobbikos fasz nem borította rájuk nemhogy az asztalt, de az egész művelődési házat, ahol ez történt.
És vajon hány ilyen lehetett, ami még nem derült ki?

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.04.24. 15:16:13

@flydomi:

Még nekem is van kamurokkant ismerősöm.

Éhezni meg csak az Éhségmenet milliárdosai szoktak, de ők is jóllaknak, amint a menetelés után elmennek vacsorázni kedvenc éttermükbe.

Cycmen 2018.04.24. 15:16:32

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Igen! Mi a tudatlan, ruppótlan, migránsozással megtévesztett Sorosozással felheccelt pórnép szavaztunk a Fideszre és győztünk! Így ti a csicskáink lesztek újabb négy évre és szénné lesztek szívatva itt a B1-en! Ízlelgesd eme tényt! :D

Látod, "mi" is tudunk így beszélni nem csak ti IQ "bajnokok" ! :D

_atpijkamo_ 2018.04.24. 15:19:09

@Trackers: "Budapesten"

Nézz már utána a választási eredményeknek, egy álomvilágban élsz. Mondjuk elég lidérces álom. :))

CoolKoon 2018.04.24. 15:19:17

@ételizésítő: "Nem kéne ennyire hülyének nézni a vidéki lakosságot." - Ja. Mert a pesti kerületekben taroltak leginkább a Fideszesek, pl. Rezsiszilárd....

"pl. Tiszabura" - Most tekintsünk el attól, hogy világvégi faluról van szó, és hadd idézzek a Wikipédiából egy kicsit: "A 2011-es népszámlálási adatok szerint Tiszaburán ekkor az összeíró biztosok a nyilvántartott népességszám (2895 fő) több mint másfélszeresét találták otthon, azaz 4591 főt (hasonlóan a nem messze fekvő Tiszabőhöz). A 4591 főből 62% vallotta magát ekkor magyarnak, 38% pedig cigány nemzetiségűnek. Ennek ellenére helyiek elmondása szerint a cigány lakosság aránya Tiszaburán ma 80% feletti." Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ezeknek a szavazóknak a döntő többsége vagy írástudatlan, vagy funkcionális analfabéta. Még ha akartak se tudtak volna önállóan szavazni (ugye a fekete-fehér szavazólapok se igazán könnyítették meg a dolgukat). Ez a perdöntő bizonyíték a hatalmas választási csalásra?

"És vajon hány ilyen lehetett, ami még nem derült ki?" - Hát amikről eddig hallottam, az gyakorlatilag mind valamilyen világvégi falu volt, ahol az összlakosság átlagban nem tette ki még az 1000 főt se. És bizony nagyon úgy fest, hogy a kétharmad talán még a határon túliak szavazatainak "levonásával" is meglett volna. Persze áltathatod magad hogy hülyeség meg nem igaz, de semmi értelme.

_atpijkamo_ 2018.04.24. 15:20:48

@Cycmen: "a csicskáink lesztek újabb négy évre"

Mind a geci hazaáruló csicskái leszünk újabb négy évre, veled együtt.

Cycmen 2018.04.24. 15:24:40

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Mind a geci hazaáruló csicskái leszünk újabb négy évre, veled együtt.

Nem! Nem! Nem! Te ásod az árkot kényszermunkában gázcsőnek a Mészárosnál, én állok a gödör szélén ostorral és figyellek! Vannak csicskák és csicskábbak! :D

CoolKoon 2018.04.24. 15:25:31

@Cycmen: Végül is csak az a tény vígasztal, hogy az ilyenek mint te is ugyanazokba a kórházakba fogtok bekerülni, ha valami bajotok lesz, és ugyanazokat a kórházi fertőzéseket fogjátok összeszedni/ugyanúgy kezeletlen szepszisben fogtok elhalálozni. Ti és a családotok is.

"Így ti a csicskáink lesztek újabb négy évre és szénné lesztek szívatva itt a B1-en!" - Aha. Aztán a főnök egy szép napon bal lábbal kel majd, és ugrott a trafikod...

Karipapa01 2018.04.24. 15:26:08

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: "Azaz minden lophat szabadon, s a lopott vagy kicsalt vagyon az övé?"

Mit lophat? A profit a befektető hivatalos és törvényes jövedelme. A befektetésből származó törvényes haszna! Hogyan lopja? Átteszi egyik zsebéből a másikba? Érthetetlen amit írogatsz. Szerintem te sem tudod, hogy mit írtál!

CoolKoon 2018.04.24. 15:27:22

@Trackers: "A Fidesz mindenhol vezet. (...) diplomások, és szakmunkások körében." - Nem igazán figyelted a felmérések demográfiai megoszlásának átalakulását az elmúlt pár évben, ugye?

CoolKoon 2018.04.24. 15:29:25

@Karipapa01: Birca sajnos egy (valódi) kommunista troll, aki zsigerből gyűlöli a liberalizmust. Attól tartok, nem lehet meggyőzni, mert talán gyerekkorában valami liberális megerőszakolta, és azóta is mindenhol őket látja.

Cycmen 2018.04.24. 15:29:47

@CoolKoon: Minél nagyobb hülyeséggel provokállak benneteket, annál komolyabban veszitek! Tényleg ilyen hülyék vagytok mondjátok??????

CoolKoon 2018.04.24. 15:33:52

@Cycmen: Ilyesmivel nem szabad viccelni, mert vannak bizony nagyon sokan, akik halálosan komolyan gondolják azokat a baromságokat, amiket te leírtál...

$pi$ 2018.04.24. 15:34:24

@flydomi: "Nehezedre esik?:) "

Minden egyes forrás, amelyik adatokra hivatkozik azt állítja, hogy évek óta csökken nálunk a szegénység. Magyar, EU-s, jobb, bal, mindegyik azt mondja, hogysokat javult a helyzet és folyamatosan javul.

Már a baloldali sajtó sem tud mást állítani. 2016-ban még írkálták a cikkeket a 2012-es adatokra hivatkozva, hogy egyre nagyobb a szegénység, de mára már nagyon kínossá vált, leálltak vele.

Ennek ellenére egy csomó rajongó még nyomja a baromságot, ha pedig rájuk kérdezel olyanokat mondanak, hogy "nézz utána" meg "nehezedre esik?". Hihetetlen a hit ereje!

NGOsok vágtak hajdan e tájnak 2018.04.24. 15:36:34

@NGOsok vágtak hajdan e tájnak:
Ha tényleg vitázni akarsz erről akkor linkeld be a haverod diplomamunkáját, oszt elmondom a véleményem

Annyit viszont tudok, hogy a Horthy képet évtizedeken keresztül a kommer történészek alakították a saját szájuk íze szerint. Ha a haverod ezt kritikátlanul átvette - márpedi a források legnagyobb részét igencsak kritikusan kellene szemlélni - akkor nem a baloldalisággal volt a baj, hanem az igénytelenséggel

Nincs olyan hogy baloldali meg jobboldali tudomány, felejtsd ezt el, meg a "pártos igazságot". Ideje lenne már túllépni a kultúrmarxizmuson aminek a CEU az egyik melegágya nálunk

Kunhalmi Ágicát megdugnám de nem szavaznék rá 2018.04.24. 15:38:07

"Már csak azt kell eldönteni: ér-e annyit a magyar állampolgároknak Orbán és környezete büntetlensége, hogy feladjuk érte uniós tagságunkat?""

Ha muszaly valasztani, akkor inkabb az Orban, benne bizhatunk, a unio meg csak kolonc a nyakunkon. Most megint nekunk kell megvedenunk Europat az iszlam terorrtol, es meg be szolnak.

NGOsok vágtak hajdan e tájnak 2018.04.24. 15:40:03

@orient:
Akkor mégegyszer
Ha tényleg vitázni akarsz erről akkor linkeld be a haverod diplomamunkáját, oszt elmondom a véleményem

Annyit viszont tudok, hogy a Horthy képet évtizedeken keresztül a kommer történészek alakították a saját szájuk íze szerint. Ha a haverod ezt kritikátlanul átvette - márpedi a források legnagyobb részét igencsak kritikusan kellene szemlélni - akkor nem a baloldalisággal volt a baj, hanem az igénytelenséggel

Nincs olyan hogy baloldali meg jobboldali tudomány, felejtsd ezt el, meg a "pártos igazságot". Ideje lenne már túllépni a kultúrmarxizmuson aminek a CEU az egyik melegágya nálunk

Larry Silverstein 2018.04.24. 15:44:48

Alig 2 het kellett h a ballib megtalalja az ujabb tuti orbantalanito ATOMbombat, a Zeu penzeket, amit ugyan elloptak szerintuk, de azert csodbe megyunk nelkule - es kidobnak/kivezeti kilepunk

muhaha

orient 2018.04.24. 15:44:56

@NGOsok vágtak hajdan e tájnak: azt hittem értelmes vagy, te kezdek kételkedni benne. Haverom jobbosabb nálad is és pont ezért választotta Horty-t témának. Nem a balos hagyományos értelmezéseket vette át, hanem pont új fénybe akarta rendezni a Horty rendszert és valós képet adni róla, mivel sokáig sok minden el lett ferdítve Hortyval kapcsolatban. Pont attól tartott túlságosan úttőrőnek fogják tartani mivel a régi Hortyról alkotott képet akarta átformálni és megvilágításba tenni, igazságosabb képet kialakítani róla. Magyarul nem mentegetni akarta a tetteit, de mindenképp egy sokkal reálisabb és igazságosabb képet adni. Legtöbb helyen ezért min. lenácizták mondjuk. Átkpizgatni a már jól ismert történelemkönveket annyira nem lett volna nagy dolog, Ő ugye meg történész professzor vagy mi lenne. Azóta már lediplomázott CEU-n is és külföldön tanít mellesleg.

6. Ienin 2018.04.24. 15:46:10

@Visceroid: A magyar egy bólogató szolga seggnyaló nép. Öltönyös jogászgazemberek lopnak csalnak, hazudnak, milliárdokat sikkasztanak ez az agyatlan birkanép meg felállva tapsol hozzá nekik. Ezek a tüntetések is milyenek má? Beszarnak orbánc tekeseitől, jaj csak nehogy balhé legyen, az agyam eldobom. Mert ha balhé lesz mi lesz? Legalább fel vannak lógatva a csalók. Rákosit 8s a forradaomárok űzték el, nem puhapöcsök. Csoda hogy itt tart ez a szánalmas nép? Trianont is maguknak köszönhetik. A kun bélához hasonló 9rbán féle forraralmároknak. Ha nincs kun béla nincs trianon. Ha nincs orbánc van eu!

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.04.24. 15:48:09

@Karipapa01:

Senkinek sincs joga gyarmatosítani egy országot, lakosságát kiszipolyozni.

A rablóbefektetők ellen hamarosan lépések lesznek.

6. Ienin 2018.04.24. 15:48:53

@6. Ienin: Az eu val tulajdonképpen visszakaphatnánk trianont. Ez a szánalmas pöcs nép meg mit csinál? Kibaszatja magát az euból egy hatökörrel, aki a feudalista közpkorról, hűbérrendszerről ábrándozik.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.04.24. 15:50:37

@Karipapa01:

Szóval lassan befellegzik a profitlopásnak, törődj bele...

Forgolódik a nagytőke,
Profitot lop,
De éled a proletár ökle,
Új jövőt hoz!

Reszket Brüsszel és Soros,
Végetek közel,
Remeg a cégtulajdonos,
A kisember menetel!

6. Ienin 2018.04.24. 15:51:32

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: "Senkinek sincs joga gyarmatosítani egy országot, lakosságát kiszipolyozni. A rablóbefektetők ellen hamarosan lépések lesznek."
No látod ebben egyetértünk. Az orbánc féle harácsoló patkányokat el kell takarítani a politikai életből.

6. Ienin 2018.04.24. 15:52:58

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:
Forgolódik a orbánc,
Profitot lop,
De éled a proletár ökle,
Új jövőt hoz!

Reszket orbánc és mészaros,
Végetek közel,
Remeg a cégtulajdonos,
A kisember menetel!

Cycmen 2018.04.24. 15:53:02

@CoolKoon: Ilyesmivel nem szabad viccelni, mert vannak bizony nagyon sokan, akik halálosan komolyan gondolják azokat a baromságokat, amiket te leírtál...

Azok meg is érdemlik.

6. Ienin 2018.04.24. 15:55:08

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Ne rögtess már húgyagyú. 8 éve már megvettek mindent a fideszpatkányok, ők a kizsáimányoló földesurak. Mi a faszomról hadoválsz itt?

Egéridomár 2018.04.24. 15:58:09

@Kunhalmi Ágicát megdugnám de nem szavaznék rá:
Szia fideszgeci! Nos, pontosan ilyen surmó tanulatlan tufa a fidesz szavazó, mint te :)
"Ha muszaly valasztani, akkor inkabb az Orban" Érted? "muszály" :D

Karipapa01 2018.04.24. 15:58:39

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Te most vagy beteg vagy, vagy részeg! Mindenesetre alkalmatlan vagy arra, hogy felfogd annak lényegét, hogy mit jelent a profit. De a Google a barátod! Ott tájékozódhatsz.

Egéridomár 2018.04.24. 16:00:41

@6. Ienin: Ne válaszolj ennek a retardáltnak. Teljesen felesleges... És ha látnád is, hogy néz ki, megértenél :)

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.04.24. 16:01:20

@6. Ienin:

A nép véleménye más, lásd a választási eredményt... ki akarná ismét Soros züllesztését, a Mertkell-Micron kotontengely hetvenkedését, Brósszel iszlamosítási terveit?

flydomi 2018.04.24. 16:02:26

@$pi$:
Ahogy írtam,felnőtt ember vagy,utána tudsz nézni,ha akarsz. ;)
Ha ennyire tudod,akkor miért kell neked más véleménye?Úgyse fogadot el,de az internet ellen nem tudsz hadakozni. :)

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:
tudjuk hazaáruló fasiszta,hogy neked ez bejön-. :) A nemzet lopása és mások nyomorba taszítása. :)
Habár ponotsan ezt csinálja vezíretek veletek. :D
Csak a fejlődö vidéket kell megnézni. :D Fénysebbeségel repeszt a magyar csodagazdaság ott. :) Még 2 kg krumplit is kitermel pár tojásal megdobva,és egy fél csomag tésztával megspékelve. :D Hajrá!!!!

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.04.24. 16:02:52

@6. Ienin:

A magyar gazdaság zöme ma is nyugati kézben van. Jó, hogy kormányközeli emberek megvettek pár dolgot, de sajnos től kevés van a kezükben.

$pi$ 2018.04.24. 16:03:01

@6. Ienin: "Az eu val tulajdonképpen visszakaphatnánk trianont."

Hát persze. Igen jó úton voltunk felé, amíg a fidesz át nem vette a hatalmat. Már majdnem visszadtak mindent. Annyi, hogy meg kellett tagadni a külföldön élő magyarokat, 23 millió románnal kellett riogatni, meg szlovákia nem engedte a magyar köztársasági elnököt a határon. Jó úton haladtunk...

"Kibaszatja magát az euból"

Ja, persze. Most, hogy Merkel elkezdett az illegális migráció visszaszorításáról beszélni biztos ki fognak rúgni minket. Mert az úgy megy... kirúgnak.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.04.24. 16:04:35

@flydomi:

Ez van, a nyugat kiporszívózza az eredményeket. Ezért kell határozottabb antibrüsszelita kurzus.

Karipapa01 2018.04.24. 16:05:53

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Nem tudod. A profitot a befektető nem tudja ellopni. Sorry...

Egéridomár 2018.04.24. 16:07:15

@Cycmen: Köszönhető a goebbelsi propagandának, ami permanensen 8 éve zakatol az országban. Az átlagos ratyi fideszes mindent készpénznek vesz, még a te nagyon intelligens hozzászólásaidat is saját gondolatként olvassa teljes egyetértésben. De az igazat megvallva, abban nem vagyok biztos, hogy ez a részedről szarkazmus volt... :)

$pi$ 2018.04.24. 16:08:19

@flydomi: "Ha ennyire tudod,akkor miért kell neked más véleménye?Úgyse fogadot el,de az internet ellen nem tudsz hadakozni. :) "

Az úgy megy, hogy állítasz valamit, aztán hozol érveket, hozol forrásokat. Én hoztam forrásokat, te meg azzal ködösítesz, hogy "az internet ellen nem tudsz hadakozni"? Nem tudom észrevetted -e, hogy én épp az internetről hoztam forrásokat, tehát épp te hadakozol az internet ellen.

$pi$ 2018.04.24. 16:10:10

@Egéridomár: "Köszönhető a goebbelsi propagandának"

Vicces, hogy te beszélsz náci propagandáról, amikor ilyeneket írkálsz:

"Szia fideszgeci! Nos, pontosan ilyen surmó tanulatlan tufa a fidesz szavazó, mint te :)"

Voznyák Pista 2018.04.24. 16:10:51

@Larry Silverstein:

"Alig 2 het kellett h a ballib megtalalja az ujabb tuti orbantalanito ATOMbombat, a Zeu penzeket, amit ugyan elloptak szerintuk, de azert csodbe megyunk nelkule - es kidobnak/kivezeti kilepunk"

Már egy csomó Orbántalanító atombombát kitaláltak, de valahogy mindig ők szaladtak alá.

Larry Silverstein 2018.04.24. 16:11:11

@Egéridomár: "Köszönhető a goebbelsi propagandának, ami permanensen 8 éve zakatol az országban."

S ez a mantra vajon 2022ben mar meno lesz?

Mert mar 2x is 2/3ot hozott a Fidesznek.

Egéridomár 2018.04.24. 16:11:33

Hajrá fideszgecik!!! Előre az orbáni úton, b@sszunk ki az eu-val és lépjünk ki!! Nehogy már mi tartsuk el a cola mámorban fetrengő rothadó kapitalizmust!!!!!!

Egéridomár 2018.04.24. 16:12:11

@Larry Silverstein: Szeretem a fideszgeciket.. komolyan... olyan kiszámíthatóak :)

Egéridomár 2018.04.24. 16:14:23

@$pi$: Látom magadra ismertél fideszgeci :D:D:D:D:D:D:D:D
Az önismeret egy nagyon erős jellemvonás :D:D:D:D

2018.04.24. 16:15:08

@Ballib Cenzúrázók Réme 27: Ez nagy királyság. Akkor megvalósult az újkori császárság, ahol egyetlen uralkodó uralkodik az egész világ felett.
Mondjuk, ha én lennék egy ilyen uralkodó, az biztos, hogy sokkal kevesebben lennénk a földön.
És ki az uralkodóosztály? Mert aki harcol ellene az nem lehet, tehát orbán biztosan nem az. Akkor egy parasztvezért követünk?

NGOsok vágtak hajdan e tájnak 2018.04.24. 16:15:35

@orient:
Nehéz úgy vitázni hogy leírsz valamit aztán meg pont az ellenkezőjét, mindig úgy hogy saját magadat igazoljad. Először azt írtad hogy a haverodat azért vágták el mert nem volt elég jobboldali egy jobbos CEU-s tanárnak (fából vaskarika), most meg azt hogy túl jobbos volt

Régi mondás, csak emlékeztetőül: aki hazudik annak legyen jó az emlékezete

Cycmen 2018.04.24. 16:18:51

@Egéridomár: Neked csak annyit tudok mondani, hogy menj az anyádba.

Egéridomár 2018.04.24. 16:22:51

@Cycmen: Ne húzd fel magad cuncika :) Hát most hol van az a mindent elfedő jó kis szarkazmusod, hm, fideszgeci? :)

$pi$ 2018.04.24. 16:26:19

@Egéridomár: "Látom magadra ismertél fideszgeci "

Hú, b+, ez a duma már általános iskolában nagyon gáz volt. :D

Egéridomár 2018.04.24. 16:29:27

@$pi$: Jujj :O Most visszvágtál? Várj, mindjárt bekakilok...
Na kicsit köszörülgess még rajta fideszgeci :) Tudsz te ennél sz@rabb is lenni :D

2018.04.24. 16:48:46

@Larry Silverstein: nem volt semmiféle adósságcsökkentés
18.000 milliardal kapták meg, most tartanak 28.000 milliárdnál, és a manyup-ot is lenyulták..
mesélj, hol csökkent.. mi?

2018.04.24. 16:52:58

@flydomi: birka egy hülye bulgáriából, csak ide is leszavaz mindig a kis komcsi, meg naphosszat itt tolja a propagandát.. de közben a coca-colánál robotol, hogy belülről bomlassza az imperialistákat :)

Larry Silverstein 2018.04.24. 16:57:04

@okostojas007: ezzel a hazudozassal mar 2x 2/3ot csinaltatok a Fidesznek

szal tollllem, jao

okostojas007 (törölt) 2018.04.24. 17:02:15

@Larry Silverstein: persze, mert a szellemileg sötét fideszes szavazókat pont a program, meg a makrogazdasági mutatók érdekelték.. bizony ám.. nem is az, hogy a falunapon csak azt lehetett hallani, hogy jönnek a migránsok. 2/3-ad abból lett, hogy idehazudtak 100 millió migránst, és a sok hülye elhitte.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.04.24. 17:02:56

@Larry Silverstein:

Ezek a barmok semmiből nem tanulnak. Mondogatják maguknak a már 4 éve is kiröhögött ballib mantrákat, és lesnek nagyokat, mikor a szopórolleren nagyot esve 15-ször ugyanabból a gödörből másznak ki véres arccal:

"Nincs is adósságcsökkentés, és Gyurcsány nem veretett senkit meg 2006.10.23-án!"

Nekem megfelel.. :DDD

Rettegek mert ballib vagyok 2018.04.24. 17:04:30

@okostojas007:

Ezt mondogasd sokszor.. "Sok hülye agyatlan vidéki birka." Hangosan hogy a szomszéd is hallja, ahogy a lábacskáddal toppantassz.
Ha így teszel 2034-ben már lehet lesz esélyed, ha el nem zsibbad a lábad addig.. :DDD

Rettegek mert ballib vagyok 2018.04.24. 17:06:54

@$pi$:

Hagyd már szerencsétlent. Goebbels nevét még ÁVH-s korában megtanították neki leírni, valahogy összekötötte a náci szóval, és azt ismételgeti véletlenszerű kontextusban.
:DDD

Trackers 2018.04.24. 17:11:14

@CoolKoon: "Nem igazán figyelted a felmérések demográfiai megoszlásának átalakulását az elmúlt pár évben, ugye?"

Én figyeltem. Csak te vezetted magad félre. Igaz nem te tehetsz róla szándékosan félreérthető információt löket a süket ballibeknek a 444, Hvg, Index féle hírhamisító banda.

Az információ a következő volt: A Fidesz támogatottsága a diplomások körében a legalacsonyabb.
A hír tényleg igaz. Ott a legalacsonyabb valóban.
Éppen 2,4%-al alacsonyabb a diplomások körében a Fidesz támogatottsága, mint pl a szakmunkások körében.
Közel ugyanúgy duplája, mint az MSZP + DK + Együtt + PM összesen.

Kunhalmi Ágicát megdugnám de nem szavaznék rá 2018.04.24. 17:12:56

@Egéridomár: ""Ha muszaly valasztani, akkor inkabb az Orban" Érted? "muszály" :D ""

Nagyon jol tudom, hogy ket elipszilon, muszallly. Csak itt nem, lehet javitani.

orient 2018.04.24. 17:14:01

@NGOsok vágtak hajdan e tájnak: pont az ellenkezojet irtam es elejetol fogva nem erted ez a problema. Nezd meg elso kommentemet is. Pont hogy total jobbos szemszogbol irta a dolgot es pont a hiresen fideszes CEU csavo vagta el. Azert lepodott meg rajta mert pont azt gondolta, hogy az atlag CEU (libsi professzorok) fognak belekotni az eleg erosen durvan jobbos Horty esszebe. Pont ez volt a lenyeg, hogy mindketten erosen jobbos beallitottsaguak annak ellenere hogy CE-n vannak (tanar es diak is), ez volt a meghokkento a tortenetben, de akkor latszik mar a legelso hozzaszolast sem ertetted...tokre konzisztensen ugyan azt mondom, te meg folyamatosan probalod a fogast keresni rajta csak hogy igazold a sajat eszmeidet.

$pi$ 2018.04.24. 17:18:30

@Rettegek mert ballib vagyok: "és azt ismételgeti véletlenszerű kontextusban"

Mindent véletlenszerű kontextusban emleget. :D

Egéridomár 2018.04.24. 17:41:40

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:
"Ez van, gazdád tehetetlen a népek tengerével szemben. "

Pont hogy a te gazdád lesz tehetetlen a népek tömegével. Sok arab fog még jönni, lebontjuk a kerítést és elsöpörjük az Orbánt.
És akkor egésznap szophatom az arabok faszát. Nem ugy mint most, hogy Bécsig kell utaznom, ha le akarok pippantani néhány arabot.

NGOsok vágtak hajdan e tájnak 2018.04.24. 17:45:19

@orient:
Ha egy jobbos prof elvág egy jobbos diákot akkor mi ebben a pártpolitika vagy ideológia? Amikor összeütköztök az utcán egy szembejövővel, akkor nem mindegy hogy melyik párt szavazója vezeti?

zokogjatok 2018.04.24. 17:45:45

Figyelem figyelem, az ország csak az EU-s pénztől fejlődött eddig is, de azt meg ellopta az Orbán!

zokogjatok 2018.04.24. 17:46:30

@Egéridomár : Kivi voltam mikor kezdi el valaki a balos nickeket is másolni

kocsisj 2018.04.24. 18:02:06

@$pi$: Tudod ezzel az egésszel egy baj van, hogy ezt nem most b...ták el, hanem még az Antallék (Isten nyugosztalja). 1989-ben rajtunk kívül egy normális gazdasági helyzetben levő kelet-európai ország sem volt. Egy bibink volt: ha jól emlékszem 24 mrd $ adósságunk. A lengyeleknek 40 mrd volt, de ők el kezdtek zokogni, hogy milyen szegények meg a Jaruzelski meg zseb-zseb... Erre nekik elengedték a 2/3-át. Az Antall meg kijelentette, hogy mi fizetünk, mint a katonatiszt és fizettünk. Ennek köszönhetően el-spontán-privatizáltuk meg szétb...tunk mindent, amivel addig a "legvidámabb barakk" voltunk. Akkor, ha értelmes közgazdászok vezetik az országot felvásárolhattuk volna a régi Nagy-Magyarország felét. Helyette van egy nagy sz... Ez nem csak az Orbánék húnyása, de az összes többi sz.rházié i, aki magát "politikusnak" titulálja, pedig csak köztörvényes bűnöző (tisztelet a kivételnek)

Visceroid 2018.04.24. 18:04:24

@NGOsok vágtak hajdan e tájnak: "
Ne keverd az itteni helyzetet a lengyellel

Libsi és a bolsi politikai erő ott gyakorlatilag már nem rúg labdába, még a baloldalnak is teljesíteni kell a nemzeti minimumot hogy szavazatokat kapjon. Ha megbuknak Kaczinskiék akkor is nemzeti kormányuk lesz és magyarbarát. Nem úgy mint nálunk, ahol a választás egész másról szól "

Érdekes. Akkor viszont a másik oldala jön elő a sztorinak, hogy ők akkor maguk csinálják ezt a jobboldali hülyeséget, és nem kényszeríti őket senki. Mert Orbán érdekjobboldali, mindig is az volt. Amikor 2000-ben érezte a vesztét, előhúzta a nacionalista kártyát, és az őszödi beszéddel be is jött a dolog. Magyarország most benne ragadt ebben a körben, de még Orbán sem gondolja komolyan ezt a rengeteg nacionalista maszlagot. Akkor úgy néz ki, hogy a lengyelek igen.

Fülig José 2018.04.24. 18:26:35

@Rettegek mert ballib vagyok: @Rettegek mert baIIib vagyok: álmodj királylány, az is álom volt, hogy éltél...te szánalmas véglény...idd a vajdád vizeletét amíg teheted, mert ha elzárják a pénzcsapot, hát lelép egy pillanat alatt...itthagy csapot-papot, agyatlan fidesz fant...de a hazaáruló, féldebil sleppje nem tud elmenekülni...hova is kellenétek, kretének?...és akkor lesz kopp, aztán hopp, baromarc!

NGOsok vágtak hajdan e tájnak 2018.04.24. 18:34:44

@Visceroid:
Lengyelországban nincs már számottevő nemzetellenes politikai erő, viszont a zembereik még ott ülnek sok fontos pozícióban mint "független" bírók meg hasonlók. Ezeknek a kádereknek a túléléséről szól a brüsszeli hadjárat a "független lengyel igazságszolgáltatás" megvédésére

Azt meg nem értem, hogy az öszödi beszédnek mi köze Orbán nacionalista kártyájához. Fletót saját pártján belülről dobta fel valaki, miután persze ő megfúrt ott egypár embert. De ez is hozzátartozik a bolsi hagyományukhoz, szerencsére (vagy sajnos?) már nem aprítják jégcsákánnyal egymást

CoolKoon 2018.04.24. 19:08:35

@Trackers: Nos, van egy titkom: ha valamivel kapcsolatban kételyeim támadnak, a HVG+Index+444 szentháromság mellett utána szoktam nézni más forrásokban is, esetleg akár idegen nyelvűekben is. Fura, mi?

"Éppen 2,4%-al alacsonyabb a diplomások körében a Fidesz támogatottsága, mint pl a szakmunkások körében. Közel ugyanúgy duplája, mint az MSZP + DK + Együtt + PM összesen." - Aha, értem. Forrás?

Visceroid 2018.04.24. 20:52:38

@NGOsok vágtak hajdan e tájnak: "Azt meg nem értem, hogy az öszödi beszédnek mi köze Orbán nacionalista kártyájához. "

Annyi, hogy ha Orbán nem vitte volna ki előtte az embereket az utcára, és nem lett volna teszemazt egy Erzsébet híd-foglalás, akkor zavargások sem lettek volna. És akkor a Fidesz sem lenne olyan erős, mint most, lehet, hogy hatalmon sem lenne. Ha az embereket igazán érdekelte volna Magyarország sorsa, akkor nem Orbán viszi őket ki az utcára 2000-ben, hanem maguktól mentek volna még '89-'90-ben valamikor. De birka türelemmel nézték, ahogy eladták az országot a fejük felől, ahogy most is azt teszik.

VáradiJános 2018.04.24. 23:07:06

@Fülig José: tagapatkány! A szádba szarhatok?

Etniez 2018.04.24. 23:08:24

@különvélemény: Pedig lehetnének egy zárkában Tiborczal.

Megbolondoult V. Orbán pápa 2018.04.25. 00:11:18

@VáradiJános: Mi van köcsög, orr bán az apád, hogy ennyire nyalod neki?

okostojas007 (törölt) 2018.04.25. 00:34:29

@Rettegek mert ballib vagyok: mivel vidéki vagyok, mondhatom.. tapsikoljatok, hogy a néphülyítés újabb mélységekbe ért. A következő az lesz, hogy jönnek a goblinok, emiatt 100 méter melyen is falat kell építenie mészárosnak, igaz? :)

okostojas007 (törölt) 2018.04.25. 01:48:04

@kocsisj: ez a privatizáció túl van lihegve. A sok öreg meg van győződve, hogy ott hú de nagy értékek voltak, holott a szocialista gyárak 95%-a a rendes piaci környezetben életképtelen, és ez nem csak a magyar, de az összes volt megerőszakolt szocialista iparra igaz NSZK-tól ukrajnáig. Az esetek jó részében akár még jó minőségű, de iszonyatosan elavult termékeket gyártottak. 1-2-t illet volna megmenteni, de ami érték volt, azt megkapták a helyi(nem külföldi) fideszes kiskirályok, mint széles elvtárs, aki 100.000 pénzért kapott videotont, meg fityingekért ikaruszt. Nem lett itt semmi elprivatizálva, mert ami érték volt, azt előtte ellopták az elvtársak.

Demokrata Hungarofil 2018.04.25. 07:26:30

Az EU és tagjai közötti szerződést utólag egyoldalúan nem lehet felülírni. Tehát egy brüsszeli agresszív idióta központ nem ruházhat magára tagállami jogköröket. - Az "Európai Ügyészség" pedig ilyen lenne.

profiügyfélszolgálat 2018.04.25. 07:56:13

Az a legnagyobb probléma, hogy a brüsszeli idióták beletettek mást is ebbe a csomagba, és ezt a tényt a posztoló tudatosan elhallgatja, hiszen ő is tudja, mekkora öntökönlövés, nevezetesen a migránsok befogadását. Tehát nemcsak az igazságszolgáltatás függetlensége és egyéb demokratikus alapjogok biztosításához kötnék az EU-s pénzek kifizetését, hanem az EU és az ENSZ befogadó migrációs politikájának végrehajtásához. Ez pedig ki fogja verni a biztosítékot a V4-ek lakosságában, és úgy dobják ki a korrupcióellenes intézkedéssel az egészet, mint macskát szarni. Ennyi eszük van a brüsszeli bürokratáknak, és ennyi közük a valósághoz.

Gato666 2018.04.25. 08:05:13

Gyerekek, kétharmad! :)))) Fantasztikus eredmény!

Cycmen 2018.04.25. 08:28:25

Az itt kommentelő ballibák erkölcsi és szellemi színvonala ad magyarázatot a csúfos bukásukra!
Hiába önti a sok pénzt Gyuri bácsi, szarból nem lehet várat építeni!

Megbolondoult V. Orbán pápa 2018.04.26. 12:26:12

@Cycmen: Hogy te mekkora kretén állat vagy! No megvan a listámon a következő hatökör.

Kecskeméti Károly 2018.04.30. 06:19:15

Nagyon helyes, mindössze a dátummal van baj. Legkésőbb 2011. nyarán kellett volna!!!
süti beállítások módosítása