B1 blogcsalád



Gyurcsány reménykedik, Márki-Zay szerint rendszerváltó hangulatban az ország

2018. április 08. - Mr Flynn Rider

A politikusok szavazni mennek és közben okosakat mondanak a sajtónak, mi kiválogattunk néhány relevánsat közülük. karacsony_gergely_szavaz.jpg

Lázár János videóban üzente, hogy menjünk szavazni: 

 

Karácsony Gergely: minden okunk megvan rá, hogy optimisták legyünk

Az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje azt mondta, minden okuk megvan rá, hogy optimisták legyenek, hogy sokan mennek el szavazni. Szerinte egy 70 százalék feletti részvétel súlyos kritika lenne a kormánynak, de nem lehet pontosan tudni, kik mentek el szavazni, ezért mindenkit részvételre buzdított.

 

A Várban, a Köztársasági Elnöki Hivatal előtt tartott sajtótájékoztatóján Karácsony felszólította Áder Jánost, hogy ha a Fidesz nem szerez többséget, akkor ne Orbán Viktort kérje fel kormányalakításra, mert az ellenzéki pártok nem akarnak együttműködni a Fidesszel.

Gyurcsány Ferenc reménykedik, de jósolni nem akart:

 

Vona Gábor: a mostani választás legalább két generációra eldönti Magyarország sorsát

A voksolás tétje, hogy “kivándorlóország leszünk-e vagy sem” – mondta a Jobbik elnöke újságíróknak vasárnap reggel, miután leadta szavazatát Gyöngyösön. A szavazókörbe feleségével érkező Vona Gábor a voksolás után kijelentette: a kormányváltásra szavazott és arra, hogy egy “jobbik Magyarország jöjjön a mai nap után”.

Az első részvételi adatokat magasnak nevezve az ellenzéki politikus úgy vélte, a magas részvétel növeli a kormányváltás esélyét, majd arra kérte a választókat, hogy mindenki adja le voksát. Szerinte a Jobbik hajlandó az új pártokkal együttműködni a választás után. 

Semjén hízelgett a határon túliaknak

A keresztény civilizációnk védelme a mostani választás tétje

- mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke. A politikus feleségével és édesanyjával érkezett szavazatát leadni a főváros II. kerületében található II. Rákóczi Ferenc Gimnáziumba. A nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes köszönetét fejezte ki a határon túli magyaroknak, akik - mint mondta - sokkal nagyobb számban regisztráltak, mint négy évvel ezelőtt. A Fidesz a határon túli szavazatok 95%-át zsebelheti be. 

Márki-Zay Péter:  "rendszerváltó hangulat van"


Márki-Zay a Facebook-oldalán írta mindezt az eddigi részvételi adatokra hivatkozva. A hódmezővásárhelyi polgármester a makói jobbikos Kiss Attila mellett kampányol – a különböző taktikai szavazást támogató oldalak szerint a körzetben ő a legesélyesebb, sőt az egyik szerint le is győzheti Lázár János minisztert. Szerinte minden híresztelés ellenében van remény, "ha a mintegy 60 százalékos támogatottságú ellenzék fegyelmezetten szavaz", a többsége sem lesz meg a Fidesznek.

 

(Fotó: Karácsony Gergely családjával szavaz, HVG, Reviczky Zsolt)

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr3213817856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

taga20 2018.04.08. 12:10:35

felcsúton felsírtak az iratmegsemmisítők:))))

remélem a geci már készül a gráci velnesz hetekre, me utána sitt néz ki neki és bandájának!

LKerekes 2018.04.08. 13:16:58

@taga20:
Na addig ne vegyél levegőt.

taga20 2018.04.08. 13:38:26

@LKerekes: gyökér, bőröndöd be van pakolva, me ha nem vagy résen kiscserkész,akkor a holnapi moszkvai gépet nem fogod elérni!

:))))

LKerekes 2018.04.08. 13:53:59

@taga20:
Seggfej vagy édes fiam.

taga20 2018.04.08. 14:11:33

@LKerekes: apám!:)))

azé remélem jobbágy, te nem szaporodtál, me az durva lenne!

Lamlam 2018.04.08. 21:01:36

@taga20:
Ne reménykedj . ismét a fidesz fog kormányozni .

Hungryhorse 2018.04.09. 07:27:50

Hahahaha!
Nem jött össze, még soros pénzén sem.
A brüsszelita komisszárok támogatásával sem.
El kellene gondolkodnotok, már ha képesek vagytok erre egyáltalán.

Most lehetne esetleg pár évig szerény önkritika, hallgatás a hazudozás és magyargyűlölet helyett?

www.valasztas.hu/dyn/pv18/szavossz/hu/l50.html
süti beállítások módosítása