B1 blogcsalád



Kedves Orbán Viktor! Milyen színű volt a deportált 440 ezer magyar zsidó?

2018. március 10. - Szelestey

holokauszt-budapest-1944-1280x823.jpg• A korrupció- és a hatalomellenes óriási tüntetések bizonyítják: Szlovákia a Nyugathoz tartozik

• Ausztria teljesen egy követ fúj Magyarországgal a migráció ügyében

• Ütik-verik, megalázzák az elfogott menekülteket a magyar-szerb határon

 New York Times

nyt.png

A kommentár törvényszerűnek tartja, hogy Trump alatt a szíriai Kelet-Gútában bekövetkezett a páratlan mészárlás, de azt is, ami Magyarországon és Lengyelországban történik. Ami a Közel-Keleten lejátszódott, azon azért nincs egy cseppet sem meglepve, mert az amerikai elnök teljes passzivitása azt üzeni: a mostani Egyesült Államok nem törődik a szír helyzettel, a háborús bűnökkel vagy az emberi jogokkal. A többit már megteszi az orosz cinizmus. Magyarországot az uniós tagság kötelezi a jogállam és az emberi jogok tiszteletben tartására, Orbán Viktor mégis kinyilvánítja, hogy nem akarnak keveredni, nem szeretnék, ha kultúrájuk és a színük keveredne másokéval. De milyen színűek is a magyarok, és milyen színű volt az a csaknem 440 ezer ezer zsidó, akit 1944-ben a nácik a magyar hatóságok segédletével deportáltak, főleg Auschwitzba? A lengyel miniszterelnök amúgy a napokban a háborús bűnök zsidó elkövetőit emlegette.

Ezeket az illiberális vezetőket erősíti, hogy Trump az önkényuralommal enyeleg, ugyanakkor egyáltalán nem tesz különbséget igazság és hazugság között. Hátszelük van, könnyen hazudnak. Amerika már nem száll szembe az értékek alapján a bigottsággal, a szabadság, az emberi jogok és a jogállam nevében. Ha az amerikai eszmény elválaszthatatlan az Egyesült Államoktól, akkor az elnök egy közönséges szélhámos. Igaza volt az ENSZ emberi jogi főbiztosának, hogy a politikában visszaszorul a szégyenérzet. Teljes lendülettel zajlik az ellenforradalom a liberális demokrácia ellen. Így kellett lennie, ám ez veszedelmes és ijesztő. Trumpnak persze fogalma sincs arról, hogy veszélybe kerültek az alapértékek. Mindazonáltal a szégyen visszaszorult, de nem halt meg. Az utolsó szót soha nem mondják ki.

Bloomberg

bloomberg_1.jpg

A szlovákok ráerősítenek a tiltakozásra: a szocializmus bukása óta nem volt a tegnapihoz mérhető tömegfelvonulás, miután a miniszterelnök ragaszkodik ahhoz, hogy a válságot Soros idézte elő, és hogy aktivisták összecsapásokat készítenek elő. Vagyis ugyanazt állítja, mint egy sor más populista vezető a térségben, köztük Orbán Viktor, aki szerint külföldről akarják megbuktatni. A tüntetők Pozsonyban és másutt Fico, a belügyminiszter és a rendőrfőnök lemondását követelték. A fővárosban az egyik felszólaló, aki 288 kulturális intézmény nevében lépett a mikrofonhoz, azt mondta: az elmúlt években egy sor korrupciós botrány maradt következmények nélkül, mert hiányzott a politikai tisztesség, de elég volt! Fico előzőleg elutasította Kiska államfő javaslatát, hogy a házelnökkel közösen adjanak ki nyilatkozatot, miszerint megígérik, hogy nem terjesztenek összeesküvés elméleteket a demonstrációkról. A kormányfő azt hangoztatja mint magyar kollégája, vagyis hogy Soros György gerjeszti az elégedetlenséget. Ám a felzúdulás példátlan nyomás alá helyezi a politikust, veszélybe került a párt parlamenti többsége is.

New York Times

nyt.png

A szlovák kormány belebukhat az újságíró gyilkosságba, mert a közfelháborodás egyre csak fokozódik. Az áldozatot alig pár nappal azután végezték ki, hogy kérdéseket tett fel a hatalom és maffiagyanús elemek kapcsolatáról. Mellesleg a barátnőjét úgy lőtték fejbe, hogy térdepelt a konyhában. Ám ha a bűntett célja az volt, hogy leplezze a korrupciót és elhallgattassa a bírálatokat, akkor látványosan célt tévesztett. Ehelyett a számonkérést kényszerítette ki. Pozsonyban tízezrek tüntettek tegnap és hasonló szolidaritási megmozdulás volt több mint 50 más településen is. Szlovákia az EU egyik legnagyobb híve, miközben a magyarok, lengyelek és csehek ilyen-olyan okokból a szervezet összefogását veszélyeztetik. Ám Fico már jóval Trump előtt rendszeresen támadta az újságírókat.

A gyilkosság után a politikus hangot váltott és átvette egynémely szomszédos államtól az összeesküvés elméletet. Azzal vádolta Sorost, hogy az igyekszik aláásni a hatalmát. A pozsonyi Politikai Intézet vezetője azt mondja, világos volt, hogy az ország drámai mértékben korrupt, de már látni, hogy az egész rendszer az, és polipként kebelezi be Szlovákiát. A tömeges elégedetlenséget le lehet mérni azon, hogy mindenütt gyertyákat gyújtanak a megölt pár fényképe előtt. Újságírók már két éve feltárnak mindenféle visszaélést, de a fejesek ügyében sosem indult nyomozás, bűncselekmény hiányára hivatkozva. Ám a gyilkossággal kiborult a bili. A néhai újságíró szerkesztőségét rendőrök őrzik, ez az új valóság egy olyan országban, amely azt gondolta, hogy megszabadult a szocialista múlttól. Ám ahogy egy politológus megfogalmazta: a gondok ellenére az egyszerű emberek reakciója a kettős emberhalál után azt igazolja, hogy a szlovákok a Nyugat részei.

Die Presse

die_presse.jpg

1. Lázár János után Orbán Viktor is negatív példaként említette Ausztriát a migráció kapcsán, hogy ily módon erősítsen rá a választási kampányra. A miniszterelnök Várpalotán, az elkerülő út avatásán kifejtette, hogy az osztrákok és a bajorok bevándorló országot építenek és ez anyagilag még sokba fog kerülni nekik. Az újság megjegyzi, hogy a Fidesz arra hegyezi ki mondandóját a választás előtt, hogy az ország muzulmán, illetve afrikai menekültek hazája lesz, ha az ellenzék győz április 8-án. Szerinte az ellátás és beilleszkedés támogatása helyett inkább a magyarokra kell költeni a pénzt. Az előrejelzések szerint a kormánypárt az esélyes, de ezúttal nem szerzi meg a kétharmadot.

2. Budapestre vezetett a szélsőséges Osztrák Szabadságpárt belügyminiszterének első útja és a Pintér Sándorral lezajlott találkozó után Kickl éppen a rendkívül barátságos légkört dicsérte. Hozzátette, nagyon sok mindenben egyetértettek, így abban is, hogy jobban kell védeni az unió külső határvonalát. Méltatta a szigorú magyar menedékpolitikát és azt mondta, hogy Európában a jövőben nem a bevándorlás következményeinek enyhítésére, hanem a hullám megelőzésére kellene a hangsúlyt helyezni. Szerinte ez az igazi szolidaritás, nem a kvóta, amely a tagállamok és a migránsok ellenállásába ütközik. A magyar határon elrendelt osztrák ellenőrzésről úgy nyilatkozott: érti, hogy az nem tetszik a magyar félnek, de országa ragaszkodni kíván ahhoz, hogy elriassza az embercsempészeket. A vendég befejezettnek nyilvánította a vitát a Lázár-féle bécsi videó ügyében

New York Times/Reuters

unnamed_9.png

Ausztria arra készül, hogy a menekültek áttelepítése helyett a további migránsok érkezésének megakadályozását állítja az EU tevékenységének központjába, amikor a 2. félévben a szervezet soros elnöke lesz. Erről a kancellár beszélt. Az unió erősen megosztott a bevándorlás ügyében, és olyan államok, mint Magyarország és Lengyelország nem hajlandóak menedékkérőket befogadni. A vita aláásta a bizalmat az integráción belül és meggyengítette az egységet. Kurz is keményvonalas álláspontot képvisel a kérdésben, azt ígéri, hogy igyekszik majd közelebb hozni egymáshoz a két oldalt, miután jó kapcsolatok fűzik a Kelethez, főleg a magyar kormányhoz. Szerinte a jövőben a külső határok védelmére kell koncentrálni. Azzal érvelt, hogy nincs értelme vitatkozni a kvótákról, mert a keleti tagok nem fogadják el azokat. Ehelyett azt tartaná jónak, ha a Földközi-tengeren megmentett embereket visszavinnék Afrikába, nem pedig Európába hoznák őket. Egyébként pedig azt ígéri, hogy véget vet az illegális bevándorlásnak.

Die Welt

die_welt.jpg

Az osztrák oktatási miniszter nagyon meg van lepve azon, hogy a német kancellár továbbra is kitart a menekültek elosztása mellett. A párton kívüli politikus szerint a kvótarendszer elrugaszkodott a valóságtól, mert az úgy nem megy, hogy buszra teszik a menedékkérőket és akaratuk ellenére elviszik őket egy másik országba, pl. a magyarokhoz és a csehekhez, ahol amúgy nem is vágynak rájuk. Ezt nem lehet kikényszeríteni, úgy hogy a végén ezek az emberek úgyis Németországban vagy Ausztriában kötnek ki. Ráadásul Merkel az ellenkezésre hivatkozva pénzügyi nyomás alá akar helyezni bizonyos államokat. Fassmann azzal sem ért egyet, hogy Németországba vihessék a családtagjaikat olyan emberek, akik csupán átmenetileg kaptak menedéket. Az osztrák egyetemi tanár nemzetközileg elismert szakembernek számít migrációs, illetve beilleszkedési kérdésekben.

Süddeutsche Zeitung

sdz.png

Politikusok ugyan azt állítják, hogy a Balkán-út légmentesen lezárult a menekültek előtt, ám a tudósító egészen mást tapasztalt Szabadkáról keltezett jelentésében: továbbra is tízezrek jönnek, csupán Szerbiában jelenleg 6 ezren várakoznak. Az újságíró találkozott olyanokkal, akik öt hónapja egészen embertelen körülmények között élnek a határ közvetlen közelében, csak éppen Magyarország Orbán Viktor parancsára kerítést húzott fel. Azt mondják, amint elolvad a hó, újra megpróbálnak átjutni, vagy Magyarországra, vagy Horvátországba, amihez sok erő és pénz szükséges. De az embercsempészek segítségével még mindig gyorsabban megy a dolog. Egy fuvar Németországba 3 ezer euróba kerül, Franciaországba 7 ezer, Nagy-Britanniába 12 ezer a tarifa. Ám az egyik belgrádi, menekülteket segítő szervezet vezetője azt mondja, akit elkapnak a magyar vagy a horvát határőrök, azt azonnal visszazsuppolják.

Egy afgán család, két kisgyerekkel azt tapasztalta, hogy az embercsempészek csak becsapják őket, ezért legális úton szeretne a magyar hatóságoktól menedéket kérni. Ők már másfél éve vannak szerb földön, de a tolmács tudja, hogy szinte semmi esélyük. Jelenleg naponta mindössze egy-egy ember léphet be a tranzitövezetbe. Ám aki netán megkapja a jogot, azt is internálják a két zónában, de hiszen Orbán Viktor azt írta a zászlajára, hogy megálljt parancsol a muzulmán „inváziónak”. A tolmács szerint az egész olyan, mint Guantanamóban. Ebből következően egyesek azonnal vissza is mennek Szerbiába, másokat pedig kisvártatva visszatoloncolnak. Mint rámutat, a magyar hatóságok meg akarják mutatni a többieknek, hogy legális úton szinte lehetetlen bejutni az EU-ba. Ezért azután továbbra is jól élnek az embercsempész bandák. Akit elcsípnek, az viszont pórul jár. Az egyik kárvallott azt meséli, hogy a magyarok nagyon megverik őket, de a horvátok sem sokkal különbek. Az már boldog lehet, akitől csak a mobiltelefonját veszik el. A többieket ütik és megalázzák. Sörrel öntik le őket, vagy csak egy cipővel küldik őket vissza.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr6513728320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rallus 2018.03.10. 08:10:48

Sokat segítene ballibjeinken, ha esetleg lenne egy kép Orbánról, ahogy lovagló korbáccsal a kezében szelektál a peronon.... Gondolom egy hét elég lesz rá...

látjátok feleim szümtükkel 2018.03.10. 08:39:44

@rallus:

Már segítenek a bécsiek a magar autókra rakott cédulákkal, miszerint ha Bécs annyira szar hely ( meg úgy általában a nyugat ), akkor vezéreid miért nyugatra törtetnek veled együtt? Miért nem itthon taníttatta Orbán is a leánykáját, mint sok más magyar ember? He?

NemodaBuda 2018.03.10. 08:42:16

@rallus: Egy héttel azután gondlpod, hogy megnyerte a következő választást ? Szerintem nem kell neki egy hét sem .... (nagyon meg van ijedve) !

NemodaBuda 2018.03.10. 08:44:50

Megszívelendő gyűjtemény. Valóban, ellentámad a mocsok a liberális demokráciának, és komoly zavart kelt az erőben. De miért mondja ott valaki, hogy nem lehet az utolsó szót kimodqni ? Bizony ki kell mondani, ha orbánék eltakarodnak, nem maradhat az igazgatásban, az oktatásban, a gyermeknevelésben, a kultúra közelében senki, aki más embereknek az egzisztenciájára képes törni akár parancsra, akár egyéni indíttatásból !

Serény Vélemény 2018.03.10. 08:54:16

Azé' azok között a roppant embertelen körülmények között mégiscsak van mobiltelefonjuk...

LKerekes 2018.03.10. 09:22:26

Rosszak a számo! Legalább 2 millió zsidót deportált Orbán. Személyesen és eddig.

2018.03.10. 09:49:08

Orbán Hitler reinkarnációja. Ez nem is lehet vitás, a hangok mondták nekem. Meg a fősodratú média.

zommmmmbi 2018.03.10. 10:43:08

Nagyon erkölcstelen a blogger. Soha nem szemléz pozitív cikkeket. Szinte utazik az országunkat rossz fényben feltüntető írásokra. A leggyomorforgatóbb volt a Klubrádiónál is, azért rúgták ki, ez még nekik is sok volt. Remélem, hogy április 9-én jön érte a fekete autó :) Ha már annyit vizionál a diktatúráról. Érdemes meghallgatni Boris Kálnoky beszélgetését Bolgár Györggyel. Már a vénségnél is kiverte a biztosítékot, ami a ballib oldalon folyik.

rallus 2018.03.10. 14:34:35

@látjátok feleim szümtükkel:
A bécsiek először ide jártak személyautóval, nehogy lenyúljuk a migránsokat és ne jusson nekik Aztán kaput építettek szárnyakkal. Aztán néha szigorú ellenőrzést tartanak a közös határon. Remélem ebből sejted a jövőt...
Azt meg el tudom képzelni, hogy Paul Lendvai cédulázgat a barátaival....

Toportyán Zsóti 2018.03.10. 18:10:05

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Ezzel a szövegértéssel nem csoda hogy megbukott a blogod.

Toportyán Zsóti 2018.03.10. 18:15:29

Szerencsétlen dolog hogy a g csuti csüngőhasú maffiacsaládfő hiteltelen véglénnyé süllyedt a magyarok többsége szemében,kiderült hogy pénzért bármellik muzulmán terroristát beengedi akár szomszédja is lehet ha tejel,migráncsokat is betelepített suttyomban,aztán a tiborcz gyerek maffiacsaládfővé avatta.Bipoláris félázsiai félállatoknak sikerült csak seggét nyalnia,akik amúgy is hazaáruló muszkabérencek.

neko1967 2018.03.10. 18:56:45

@Serény Vélemény:
Így van! És az okos telefonon van gps, ingyenes navigációs program, skype, amin keresztül tud kapcsolatot tartani a családjával, ha talál infyen wifit, stb...... 20000 forintért már lehet használható telefont kapni!

taga20 2018.03.10. 19:42:17

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:

ja! mi lenne más?

ahogy a tetvedék tiborcféle ledszar is mi más lenne, mint lopás!

és a ruszkikat is a kormány hívta be 1848-ban szutyok, mi?

Toportyán Zsóti 2018.03.10. 20:01:03

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Látogatottság alapján télleg nincs,ostoba kérődző.

Komodoi23 2018.03.10. 20:01:29

Milyen színűek voltak a zsidók által kiirtott kánaániták?

MÓZES ÖTÖDIK KÖNYVE A TÖRVÉNY SUMMÁJA
7.2 "És adja őket az Úr, a te Istened a te hatalmadba, és megvered őket: mindenestől veszítsd ki őket; ne köss velök szövetséget, és ne könyörülj rajtok."
7.16 “És megemészted mind a népeket, a melyeket néked ád az Úr, a te Istened; ne kedvezzen a te szemed nékik, és ne tiszteld az ő isteneit; mert tőr gyanánt volna az néked.”

JÓZSUÉ KÖNYVE
6.21 "És teljesen kipusztítának mindent, a mi csak vala a városban, a férfitól az asszonyig, a gyermektől az öregig, sőt az ökörig, juhig és a szamárig, fegyver élivel."

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.03.10. 20:14:06

@taga20:

Igen, a legitím kormány behívta őket.

Nem tudom, van-e korrupció Tiborcz körül. Ha tippelni kellene, én arra tippelnék, hogy van. D eenek nincs semmi politikai jelentősége.

taga20 2018.03.10. 20:24:14

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:

"Igen, a legitím kormány behívta őket."

ki választotta meg a labanckormányt magyarországnak????

nem tudod, hogy van-e korrupció a tiborcgyerek körül?

te fogyatékos vagy?

és ennek nincs politikai jelentősége???

birka téged valaki egyszer nagyon el fog gyepálni, vagy lenyírja a bundád.

Lívia Szalóki 2018.03.10. 23:24:53

Ballibsinek lenni és felvállalni tisztességesebb, mint bődületes hülyeségekkel védeni vélt igazunkat. Magyarországon diktatúra van, ez a napnál is világosabb. Terjeszkedik az Orbán család és baráti köre. Vajon mennyibe kerülhetett a Visontai erőmű és a Helikon szálló Keszthelyen és a Gellért szálló, hogy csak a nagyobbakat emlitsem. Járhatatlan utakon járunk miközben gomba módra szaporodnak az üresen kongó stadionok. Nyakunkon ü la meggazdagodott, pökhendi, gőgös, nagyurakat játszó, álszent Fidesz és fojtogat. Külföldön is rossz hírünket keltették arról nem beszélve ami választások előtt történik az országban, nyakig járunk a mocsokban. Hát akkor büszkén mondom én ballib vagyok.

2018.03.11. 00:15:50

@Lívia Szalóki: "Ballibsinek lenni és felvállalni tisztességesebb, mint bődületes hülyeségekkel védeni vélt igazunkat." - a kettő messze nem zárja ki egymást, a b1-en egy sereg példát találhatsz rá

"Terjeszkedik az Orbán család és baráti köre." - ez így van sajnos

" Járhatatlan utakon járunk" - akkor elég nagy bravúrt visztek véghez

"Hát akkor büszkén mondom én ballib vagyok." - akkor mondj valamit, amire büszkék lehettek a kormányzásotok idejéből

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.03.11. 09:01:01

@taga20:

A tét most hatalmas: nem szabad megengedni a ballibek ismételt országrontását.

alfacharlybravo 2018.03.11. 09:24:38

@látjátok feleim szümtükkel: Német általánosba kell járatni a nebulót ott nem terhelik meg a csöppnyi agyát még írni sem kell megtanulnia.

alfacharlybravo 2018.03.11. 09:29:38

@taga20: A korrupció csak a gojokra vonatkozik az igaz Libsik csak jó helyen voltak jókor és ügyes üzletemberek megfelelő nexussal, ami alapból von Haus aus megvan.

alfacharlybravo 2018.03.11. 09:31:50

440 ezer ez egy hihetetlen nagy szám, nincs is magyar ebben az országban?

odysszeusz 2018.03.11. 09:33:20

@Komodoi23: Hát ez igaz! De mégis ezekre épült rá a keresztény vallás, nemde? Merugye (ha már bibliázunk!) Jézus is mondá egy olyant, hogy aki az Ószövetségből elvesz egy betűt is...Csak azt mondom...a keresztények ELFOGADTÁK ÉS NEM TAGADTÁK MEG e sorokat...amelyek tényleg elborzasztóak.

odysszeusz 2018.03.11. 09:36:06

@Lívia Szalóki: Viktorkáék...előre gondolkodva, a gazdasági hatalmat kívánják megszerezni hogy a bukás után helyzetben maradjanak. Hogyan lesz később, hogyan szerzik mindezt vissza tőlük nagy kérdés egyenlőre. Mert a jónép tüzelve van..."visszavesszük"...és hogyan veszik vissza törvényesen?

havanese 2018.03.11. 09:46:55

Nem jó a helyzet a világban sem.

odysszeusz 2018.03.11. 09:47:18

Ez az "önmarcangolás" kiba@@ott velünk rendesen. 45 után a vörösök is "zsidóztak"...s elég sokáig tartott az is. Azóta se mászunk ki a gödörből...mert fogalmazásom szerint Magyarország szellemi értelemben kasztrálta önmagát...elég csak visszanézni az országnak azt az időszakát amikor a zsidók lélegzethez jutottak...1920-al kezdődően megindult a zsidók úgymond visszaszorítása...Numerus Clausus és nem volt megállás. Ady már 1902-ben a Parlamenti tudósítások prózai munkáiban "SZÓLT"...HOGY BAJ VAN A FEJEKBEN. De a magyar arisztokrácia "félt" a zsidóktól...ahogyan Viktorkánk is a "zsidók felbérelte civilektől"...ez a tehetségtelenek reakciója ma és mindenkor!! Az ellenfelet..szellemi értelemben értve, a "mezénél fogva" lökik le a pályáról. Ez a primitívek módszere...s ehhez a keresztény vallás mindig szövetségese a hatalomnak.

alfacharlybravo 2018.03.11. 09:58:57

@odysszeusz: Ez bizony így van, mert csak egy tehetséges nép van a földön a többi csak primitív pancser aki nem ért a pusztításhoz a kártevéshez. Egyszer már volna példa, hogy a borzasztó nagy tehetségüket nem pusztításra használják, sajnos a kártevőket néha irtják, de most úgy tűnik, hogy elsöprő erőfölényben vannak. A szuronyokkal sok mindent lehet csinálni csak ráülni nem.

Andriska07 2018.03.11. 10:10:27

Én már kurvára unom a zsidótémát, azt pedig pláne, hogy azt hiszik ezzel örökké sakkban lehet tartani minket.

Demokrata Hungarofil 2018.03.11. 10:20:22

A cikk címe aljas, magyar ellenes uszítás. A Nemzetközi Zsidó Maffia és itteni lerakata minden áron feszültséget akar kelteni, gyűlöletet szítani a különböző származású magyarok között, többek között az elkerülhetetlen és a célegyenesbe forduló asszimiláció ellen ill. Palesztinába való kivándorlásra ösztönözve a célcsoportot.

Demokrata Hungarofil 2018.03.11. 10:23:27

Bécsben már több muszlim gyerek jár iskolába, mint keresztény. Franciaországban már annyi a muszlim, hogy 30-50 év múlva többségbe kerülnek. Nyugat-Európa az általános jóléti elhülyülés következtében iszlám-keresztény vallásháborúkban fog csúfosan elbukni.

sinus67 2018.03.11. 10:48:30

@Andriska 07:
Kik azok, akik azt hiszik? És kik azok a "minket"?

Ha az "azt hiszik" azok, akik szóvá teszik a zsidózást, akkor a "mink" azok akik zsidóznak!
A hasonlóan gondolkodók(?), mint a "mink", azok nem sakkban vannak tartva, hanem bizonyos zászlók alá vonva! Mert akinek sanyarú a sorsa, azzal könnyel lehet elhitetni, hogy más a hibás!
Erre jó példa Magyarország. 2010-óta "nemzeti" kormányunk van! Mégis több a sanyarú sorsú ember! De nem a kormány a hibás! A Gyurcsány (mondjuk a keze tényleg benne van) a migránsok, Soros, ENSZ, + a "minknek" a zsidók (korábban erősebb szólamban a cigányok)!
Szóval!
Ha az a "mink" nem lenne sakkban tartva, akkor mi lenne?
Zsidózó cikkek mindennap? Zsidótörvények? Vagonírozás? Népírtás?
És utána a Haza fényrederül? A nép pedig gazdag lesz, mint Mészáros, mert a zsidók nem veszik el a vagyont?
Na? Mi lesz?

sinus67 2018.03.11. 10:52:12

@Demokrata Hungarofil:
Hát miért nem tartottak plakát-kampányt, vagy nemzeti konzultációt!
Látod? Nálunk működik, mert aki illedelmesen bekopog, vagy fizet, az elhúz innen nyugatra, mert megijednek a plakátoktól!

ben2 2018.03.11. 11:12:23

Tud valaki konkrétan idézni Orbántól, hogy mikor és kinek beszélt emberek színéről?

BOAR 2018.03.11. 11:15:57

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Nektek valóban hatalmas a tét mert ha buknak a gazdáid, a hozzád hasonló hazaáruló férgek a faszuknál fogva lesznek fellógatva...

neko1967 2018.03.11. 11:18:03

@Andriska 07:
Na így vagyok én a "trianonozással"!

Mint az egyszeri skinhead: "Mi a véleménye Trianonról? A kurva anyját!"

ben2 2018.03.11. 11:21:59

@BOAR:

Részletezd légyszíves a fellógatás pontos menetét.

Ki, milyen törvény alapján fog emberek fellógatásáról dönteni?
Ha nincs ilyen, akkor ki, milyen törvényt fog megváltoztatni vagy megalkotni az ügy édekében?
Ki fogja begyűjteni az embereket és milyen alapon fogja eldönteni, hogy kit kell majd fellógatni?
Ki fogja elvégezni a konkrét fellógatást? A rendőrség, a katonaság, vagy spontán szerveződő "demokrata" szabadcsapatok?

BOAR 2018.03.11. 11:23:42

@odysszeusz: Hogy veszik vissza tőlük törvényesen?
Számtalan módja van. Például megvizsgálják a jogosulatlanul megítélt pályázati forrásokat, visszakövetelik a pénzt egy olyan bírsággal megfejelve amit már nem lehet kigázszerelni. Nem nehéz, a fideszes nagyurak sokszor üres sajtpapírt adtak be pályázat gyanánt és mégis nyertek.
Annyira pofátlanul csinálták, hogy nem kell itt "jóerkölcsbe ütközés"-el meg hasonló, jogilag nehezen megfogható fogalmakkal operálni, elég ha kivizsgálják a megítélt pénzeket, a kirívó és legális pénzekkel nehezen magyarázható vagyonosodást.
Másrészt a jellembajnok fideszesek ha beijednek, egymást fogják bemószerolni.

ben2 2018.03.11. 11:28:50

@BOAR:

Ha konkrét bűncselekményre utaló bizonyítékaid vannak, akkor miért nem teszel feljelentést?
Persze tudom, az ügyészség és a bíróságok is korruptak. Oké, de pont az elkaszált feljelentések szolgáltathatnának később jogalapot az ügyészségi és bírósági korrupció feltárására.
Ha pedig nincsenek bizonyítékaid, akkor mire alapozod a vádaidat?

BOAR 2018.03.11. 11:32:42

@ben2: Szerinted hány olyan ember van, akit nyomorba taszított a fidesz? Akiket egzisztenciálisan kicsináltak, elvették életük munkáját? Nagyon csekély százalékuk is elég ahhoz, hogy elszabaduljon az erőszak. Valamelyik oldal amúgy is balhézni fog a választások után, ehhez nem kell nagy jóstehetség. A karhatalmi szervezetek pedig megtanulták, mikor kell elfordítani a fejüket.
Birka és a jobber bérkommentelők sebezhetetlenségük biztos tudatában olyan stílust engednek meg maguknak amiért a Jézus Szíve Jótékonysági Egylet vasárnapi teadélutánjáról is hullazsákban vinnék el őket, nemhogy egy kiskocsmából. Gondolod, hogy mindenki el fogja felejteni a temérdek mocskot?

BOAR 2018.03.11. 11:38:54

@ben2: Konkrét bűncselekmény?
Kinyissam a közhelyszótárt? Elios ügy.
Megbaszhatod a számonkérésedet, az elmúlt nyolc év fideszesek által elkövetett konkrét bűncselekményeinek aktái polt fiókjában porosodnak. Ennyire ne legyél demagóg faszkalap.
Nem vagyok nyomozó, hogy bizonyítékokat gyűjtsek. Elég, ha olvasom a napi sajtót vagy körülnézek az országban. De ne aggódj, ha eljut a rendszer az elszámoltatásig, lesznek konkrét bizonyítékok. A megfélemlített ügyintézők akikkel elvitetnék a balhékat, sokmindent mentettek le a számítógépeikről, sok dokumentumot scanneltek be. Elő fognak kerülni.

ben2 2018.03.11. 11:45:11

@BOAR:

"a hozzád hasonló hazaáruló férgek a faszuknál fogva lesznek fellógatva... "

Ezt éppen Te mondtad, nem Birka.
Olvass bele akármelyik fórumba, a temérdek mocsok mindkét irányból hullik rendesen. (Ajánlom figyelmedbe pl. "ghost" fórumtárs kedves szavait, aki szerint az egész interneten ő az egyetlen nem fideszes, mindenki más pedig a habonyiárpi nickje.)

Azon lehet vitatkozni, hogy hány ember él nyomorban és ezek száma hány százalékkal nőtt 2010 óta, de azok nem nagyon fognak erőszakhoz folyamodni, akik megszabadultak a devizahitelüktől, lett munkájuk, fizetésemelést kaptak, több pénz marad náluk a megemelt családipótlék és a gyerekek után járó adókedvezmény miatt, vagy lakástámogatáshoz jutottak a gyerekeik után.

Balhézás lesz persze, az mindig van, de nem hinném, hogy a blogszférán kívülre terjedne, pláne nem jutna el a tettlegességig. Eddig kb. az a maroknyi szerencsétlen jutott el a tettlegességig, aki Juhász Péter hívására kiment füttyögetéssel provokálni az állami ünnepélyekre, de általában ők mentek haza monoklival, pedig még a biztonságiak is őket védték a tömegtől.

ben2 2018.03.11. 11:52:01

@BOAR:

"A megfélemlített ügyintézők akikkel elvitetnék a balhékat, sokmindent mentettek le a számítógépeikről, sok dokumentumot scanneltek be. Elő fognak kerülni. "

Ezekről konkrét tudomásod van, vagy csak feltételezed?
És ha nem kerül elő semmi, akkor elfogadod majd, hogy tévesek voltak a feltételezéseid vagy további konteokat gyártasz?

"Elég, ha olvasom a napi sajtót vagy körülnézek az országban."

Persze acsargás, sejtetés, vádaskodás van ezerrel, még csak azt sem állítom, hogy ezek mindegyike alaptalan, de ha hitkérdést csinálsz belőlük, azzal max. magadat hergeled, de a valóságon nem változtatsz.
Így viszont garantáltan csalódás lesz a vége, amikor a nagy ügyek bizonyíték vagy bűncselekmény hiányában elvéreznek már a nyomozati szakaszban, mint anno Keller László feljelentésügyi államtitkár több száz ügye, amiből 0 (zéró) jutott el bírósági szakaszba, pedig akkor MSZP-s volt az ügyészség és a rendőrség is.

Jakab.gipsz 2018.03.11. 11:52:30

Látjátok feleim, bezzeg a politikailag korrekt nyugati média, mivé tesz benneteket.

mehemed 2018.03.11. 11:55:58

"Milyen színű volt a deportált 440 ezer magyar zsidó?"

kit érdekel?

A KÉT MILLIÓ MENTI MEG EUROPÁT 2018.03.11. 11:56:36

"Milyen színű volt a deportált 440 ezer magyar zsidó?"

Ez az elavult antiszemita lemez nyilvan csak valami muszaki hiba miatt kerult lejatszora, gyorsan vigyetek vissza a raktarba. Mar Heller Agnes is megmondta, hogy az antiszemita vad csak politikai termek, nem szamitanak az elvek, nem szamit mit mondtak 30 even at. Akar Hitlerrel is osszefogna hogy Orbant levaltsak.
Szoval gyorsan valtsatok lemezt, nehogy megtudja Soros gyorgy, hogy itt titokban gyulolitek a nacikat, ahelyett , hogy osszefognatok veluk.

nemecsekerno_007 2018.03.11. 12:00:23

@ben2: Az még a kedvencem amikor az "ellopott vagyonból" akarják javítani az ország gazdasági helyzetét. Mert ezek annyit loptak, hogy abból jutna mindenre...

Ja persze...

nemecsekerno_007 2018.03.11. 12:01:35

Ez az antiszemitázás már a gyengeség és a tehetetlenség jele. Ezzel a mentalitással akarnának hatalomra kerülni???

2018.03.11. 12:20:16

@BOAR: de persze a te mocskolódásod az jó és szép mocsok...

hát talán nem lesz balhé. de mondjuk akkor nem kéne senkinek se hergelni a népet, akasztásra, satöbbire buzdítani, mint ahogy például te és elvbarátaid is teszitek.

Ki tartja kezében Vona Gábor porázát ? 2018.03.11. 12:21:53

"Ausztria arra készül, hogy a menekültek áttelepítése helyett, a további migránsok érkezésének megakadályozását állítja az EU tevékenységének központjába,"

A rohadt mocskos nacija. Mi az hogy nem johet barki felsokorlat nelkul, es valogathat az Europai orszagok kozott ?

dunántúli gyerek 2018.03.11. 12:24:15

Szlovákiai vagyok, Ficohoz hozzá tudok szólni.

Fico a 3. ciklusát nyomja egyhuzamban, s már unják. Ráadásul nagyon borulékony koalícióban kormányoz. Szlovákia alapvetően fejlődött Fico évei alatt, s az elnök, Kiska valóban Soros embere.

Orbánnak viszont nagyon szurkolunk innen külföldről és üzenjük: lipsik ne jöjjenek a Felvidékre!

arturdent 2018.03.11. 12:24:51

Azért ha visszanéznénk 30évet és elgondolkodnánk, hogy mi zajlott le ez alatt az időszak alatt, szerintem sokan mondanák, hogy nem ezt a lovat akartunk.

arturdent 2018.03.11. 12:25:31

Azért ha visszanéznénk 30évet és elgondolkodnánk, hogy mi zajlott le ez alatt az időszak alatt, szerintem sokan mondanák, hogy nem ezt a lovat akartunk.

taga20 2018.03.11. 12:26:49

@alfacharlybravo: baszodjál meg rohadék! csak azt kívánom neked és kedves családodnak, mint amit a magyar zsidók kaptak a magyar államtól, és az olyan rohadékoktól, mint te!

bottal se piszkálnálak!

Komodoi23 2018.03.11. 12:28:55

@odysszeusz:

A történelem első igazolt holokausztját zsidók követték el kánaániták ellen. Azt sehogyan sem lehet gójokra ráfogni, kár a gőzért.

midnight coder 2018.03.11. 12:30:36

"Kedves Orbán Viktor! Milyen színű volt a deportált 440 ezer magyar zsidó?"

Szerintem Európában a zsidóknak a következő 30 évben nem Viktortól kell tartaniuk.
Inkább erről:
danubeinstitute.blog.hu/2017/12/21/uj_antiszemitizmus_terjed_svedorszagban

Nem léphetsz kétszer ugyanabba a folyóba. De ez nem jelenti azt, hogy legközelebb a folyó nem lesz még mélyebb.

Komodoi23 2018.03.11. 12:30:55

@taga20:

A deportáltak nagyrésze nem "magyar" zsidó volt, hanem galíciai tehát idegen zsidó migráns, akik a kiegyezés után özönlöttek be Magyarországra, mert a szélsőséges liberális kormány nem volt hajlandó bevándorlási és idegenrendészeti törvényt elfogadni, ami a művelt nyugaton már létezett.

dunántúli gyerek 2018.03.11. 12:37:47

Egy szót se akarok a hollókosztról hallani. Mióta jobboldali kormány van, azóta nincs minden másnap holokauszt évforduló meg egyéb fasság ami a magyarokat nem érdekli.

A magyarokat kell itthon megvédeni, nem a zsidókat, akik 60 éve folyamatosan holokausztozzák a palesztinokat a saját szülőföldjükön, a mai napon is.

Na nem mintha a palesztinok ne lennének ugyanolyan féreg közel keleti alja nép, mint a zsidók.

midnight coder 2018.03.11. 12:39:14

@taga20: Azért azt ne felejtsd el, hogy a magyar zsidók a környező országokhoz viszonylag biztonságban voltak egészen addig, amíg a németek meg nem szállták az országot. Szemben pár derék szomszédunkkal (Pl. szlovákok, horvátok) akik kimondottak fizettek Hitleréknek a zsidók deportálásáért.

BOAR 2018.03.11. 12:39:14

@ben2: Konkrétan tudomásom van róla úgyhogy kezdhetsz fosni...

Épüljön stadion a CEU helyére 2018.03.11. 12:39:26

"kik öt hónapja egészen embertelen körülmények között élnek a határ közvetlen közelében, csak éppen Magyarország Orbán Viktor parancsára kerítést húzott fel."

Mindjart elsirom magam, hogy az iszlam terroristak egymenetbol, nem foglalhatjak el az orszagunkat, hanem mindenfele keritessel kell bajlodniuk, felhaborito.

"Akit elcsípnek, az viszont pórul jár. Az egyik kárvallott azt meséli, hogy a magyarok nagyon megverik őket, de a horvátok sem sokkal különbek. Az már boldog lehet, akitől csak a mobiltelefonját veszik el. A többieket ütik és megalázzák. Sörrel öntik le őket, vagy csak egy cipővel küldik őket vissza."

Hat kerem nem kotelezo Europaba jonni, senki sem hivta oket Soros Gyorgyot leszamitva. Europaban ez van, ilyen a rend, akinek ez nem tetszik, az menjen vissza a demokratikus, emberseges sziriaba egyebb muszlim orszagba.
Mi itten kerem szepen, nem szeressuk a sok arabot, folleg ha pofatlanok, eroszakossak, tul sokan vannak.

BOAR 2018.03.11. 12:40:32

@aleksz róz: Az én mocskolódásom? Próbálok felnőni mocskolódásban fidesztrollokhoz de nem megy, a neveltetésem nem teszi lehetővé...

Komodoi23 2018.03.11. 12:41:20

@dunántúli gyerek: A cionista Orbán-rezsim mégnagyobb összeggel pénzeli a holokausztipart, mint a Gyurcsányék.

Komodoi23 2018.03.11. 12:43:25

@dunántúli gyerek: Reméljük Menyhárték bejutnak a következő parlamentbe, hogy a megszállók ne dönthessenek minket kizárva a minket érintő dolgokról.

conchita wurst 2018.03.11. 12:46:41

@Komodoi23: Ha ez az ára hogy ne halljak a zsidók kínjáról, akkor örülök neki.

A fasza tele volt már az ajvékkal mindenkinek a zsidókormány idején, nem csoda hogy a Jobbik is akkor erősödött meg.

taga20 2018.03.11. 12:49:36

@Komodoi23: "A deportáltak nagyrésze nem "magyar" zsidó volt, "

így má minden rendben van?

rejtőjenő és radnóti pusziltat rohadék!

taga20 2018.03.11. 12:52:14

@conchita wurst: kolbász, kolbász! látom felbüfögöd az ebédet!

Komodoi23 2018.03.11. 12:53:28

@taga20: Mondom nagyrésze, nem az összes.

Jakab.gipsz 2018.03.11. 12:57:19

"Kedves Orbán Viktor! Milyen színű volt a deportált 440 ezer magyar zsidó?"

Ha már egyszer szóba került ez a téma, folytassuk a kérdezősködést.

Kedves Szelestey Lajos!

Milyen színű volt az a több ezer magyar zsidó 1944 őszén, akiket Svájcba szállítottunk luxus vonaton, és őket ki szelektálta?

Komodoi23 2018.03.11. 12:59:25

Apropó, szín. Tényleg, milyen színűek voltak azok a zsidók, akik részt vettek a bolsevizmus hatalomra juttatásában és 100 millió áldozata meggyilkolásában?

Halál kamionja mindenkit elgázol 2018.03.11. 12:59:30

A türkök elvágták a közel keleti barbárokat, csak ezért adót követelnek. De egyelőre megéri.

Nekünk, magyaroknak már nem ez az igazi veszély, hanem a nyugaton előbb utóbb szükségszerüen kitörő fehér nácizmus, ami a legkisebb ellenállás irányába fogja deportálni a 40 millió nyugati arabot meg négert: keletre

Azaz sürgősen FALAT kell húzni a nyugati határra, nyugaton tartósan apró államocskákra fognak szétesni az országok, s lesz jó pár moszlim és szerecsen miniállam is.

taga20 2018.03.11. 12:59:48

@midnight coder: gyökér, a numerus claususról hallottál má?

én egyet kívánok neked és családodnak, hogy átéljék azt, amit szellemi elődeid műveltek a zsidó honfitársainkkal!

semmi többet, semmi rosszabbat!

taga20 2018.03.11. 13:01:25

@Komodoi23: így mingyá rendben is van az elégetésük?

döbbenet, hogy mekkora egy nyilas retek vagy!

Komodoi23 2018.03.11. 13:04:14

@taga20: Egyáltalán nincs rendben hogy a blog írója a képünkbe hazudik.

Halál kamionja mindenkit elgázol 2018.03.11. 13:06:41

@taga20: A magyarok ellen a németeknél 2011ig numerus clausus volt.

A zsidók korlátozása üdvözlendő nagyra becsült hazafias cselekedet.

Komodoi23 2018.03.11. 13:06:52

(Mondjuk a deportálás Horthy idején történt, nem Szálasi idején, csak a jegyzőkönyv kedvéért, tehát arról a nyilasok nem tehetnek hogy Horthy mit tett.)

stim 2018.03.11. 13:28:42

Európa a hülye ideológiák kontinense, azért csökken a népesség mert önmagára is veszélyes.

Az első világháborút lezáró békékre ha valaki józanul ránézett az tudta, hogy az annyira tisztességtelen, hogy csak húszéves fegyverszünet. Ezt a helyzetet örökölte Európa a második világháborúhoz alapnak. Homokra pedig nem lehet várat építeni.

Magyarország megcsonkítása olyan trauma ami elmesélhetetlen, ezzel most nem is foglalkozom. A németeket is kifizethetetlen adósságokkal terhelték. Olyan elfogadhatatlan feltételeket szabtak dilettáns politikusok ami miatt Európa egy puskaporos hordóvá vált. Erre jött a 29-es gazdasági recesszió. Az okairól és a személyekről akik kiváltották hosszan lehetne értekezni. A világ kényszerpályára állt és egy tisztességtelenül rendezett konfliktusból sodródott egy másik konfliktusba.

A képlet sokszorossn összetett és aki a zsidóság nyakába akarja varrni az hibát követ el, bár nyilván az erősödő bankárdinasztiák is megtették a magukét. Méltatlan vádaskodást és védhetetlen példálózásokat elkerülve csak annyit mondok, hogy az antiszemitizmus a korszellem része volt. A világban híres írók, költők műveiben láthatjuk nyomát. Ez tény. Akik jobban beleásnak a múlt szövetébe azok talán tisztábban látnak, hogy okkal vagy ok nélkül. Egy biztos; ártatlan emberek milliói nem tehettek arról amivel vádolták és emiatt büntették őket.

A második világháborúban két ideológia terjedt, a szocializmus és a nemzeti szocializmus. Itt, Magyarországon is voltak szélsőséges pártok mindkét ideológiától fűtve de a bölcsebb magyarok maradtak középen és nem akartak radikalizálódva ideológiák leple alatt másokat kifosztani vagy megsemmisíteni.

Amikor ezek az ideológiák külső segítséget kapva betörtek hazánkba akkor szabadult el a pokol. Magyarország igyekezett kimaradni a háborúból, Kassa bombázása kellett hozzá provokációnak, hogy belesodródjunk. Addig itt rend volt. A baloldali 133 napos vörösterrort leszámítva. A gépfegyveres, kézigránátos, bőrkabátos terrorista Lenin fiúk végül kötélen végezték, erre nem árt emlékezni a provokátoroknak. A többség terrorizálása nem kifizetődő.

Ma is vannak destabilizáló tényezől, mint anno Kassa, hogy a fennáló rendet és politikia stabilitást fellazítsák. Nem véletlen, ahogy Ukrajnában a magyar kisebbségekkel bánnak. A robbantásos terrorcselekménnyel a kisebbségvédők és emberi jogi aktivisták hallgatólagosan egyet értenek, ez is mutatja igazi arcukat és jellemüket.

Az első világháború előtt Magyarország sikertörténet volt. A zsidó kisebbségnek magyar identitása volt és mellette szabadon gyakorlhatták a hitüket, a lelkiismereti szabadság liberális hagyományai miatt ami Magyarországon a tordai országgyűlés óta létezett és tiszteletben tartottuk egymás vallását. Ez a liberalizmus.

A mai liberalizmus viszont támad a vallásod miatt. Kivéve ha zsidó vagy, mert nekik szegényeknek korábban már kijutott támadásból bőven vagy ha muszlim vagy mert a bevándorlással gyengíteni akarják a keresztény hagyományokat. A közösség összetartó szövetét és egészséges értékrendjét. Összességében ma a liberalizmus a fehér, keresztény, heteroszexuális férfit támadja főleg mint legerősebb ellenfelét. Ilyenformán Európa lakosainak jelentős részének ellensége. Ez már nem a tolráns liberalizmus, ne csapjuk be magunkat. Ez a pusztító, megrontó, összezavaró liberalizmus.

Netanjahu miniszterelnök látogatása ráütötte a kóserpecsétet erre a kormányra. Védjük a zsidó kisebbségünket, gyógyulnak a régi sebek és ez jó érzéssel tölt el minden jószívű, egészséges embert. Összenő ami összetartozik és akik itt élnek ebben a hazában azok összetartoznak.

A második világháború előtt kölcsönös bizalom volt és a zsidók is magyaroknak érezték magukat, tartva a hitüket és szokásaikat. Ennek kellene lennie az origónak nem a széthúzásnak és a különbözőségnek. Aki jót akar az olyan történelmi előzményeket keres amiben jól tudtunk együttműködni, együtt élni és erre az alapra építi a közös jövőnket. A budapesti házak egy része zsidó építészek, mesteremberek által épült és ők voltak akik a magyaros motívumokat számos helyen visszahozták az építészetbe. Emlékezzünk azokra az időkre amikor a magyar kultúra kisugárzó, szerethető közös rendezőelv volt azoknak akik itt éltek ebben a magyar hazában. Szerették ezt az országot és természetes volt nekik olyannak elfogadni és azonosulni vele amilyen.

Aki jót akar nem megoszt hanem összeköt.

Ideje lenne nem ráerőltetni a független közösségekre az élettel összeegyeztethetetlen ideológiákat hanem hagyni békében az embereket. Azok akarnak ideológiával takarózni akik az ideológia malaclopó köpenye alatt megint ki akarják zsákmányolni az embereket. Azokat akik becsületes munkából élnek nem pedig az ideológia hátszelét kihasználva akarnak mások fölé kerekedni.

A kontines megint terhelt hülye ideológiával és megint feszültséget kelt az erőltetése. Megint nem akarjuk és megint konfliktusba akarnak minket sodorni. Maradjunk meg középen, hogy ne érvényesülhessenek radikális ideológusok.

taga20 2018.03.11. 13:46:41

@Halál kamionja mindenkit elgázol:

te mentális szutyok, most kapsz tőlem valamit, pedig megfogadtam, hogy az olyan állatnak, mint te, nem küldök semmit.

de olyan szép március idő van, hogy hátha megérted azt amit sugallni akarok a beteg agyadba.

íme!:

www.youtube.com/watch?v=FDRhRZmiGFY

Jakab.gipsz 2018.03.11. 13:50:13

@stim:

Sorossal és a gender diktátor egyetemével, nincs alku. Sorosnak a fenevadnak, ennek a nagy hazug, sátánfajzatnak vesznie kell.

taga20 2018.03.11. 13:56:44

@Jakab.gipsz: jakab, lassan veszni fog a sátán, me benne van a korban. akkor te és a maffiád kire fog fújni?

egyébként, az olasz buszbalesettel mi van?

Halál kamionja mindenkit elgázol 2018.03.11. 13:59:16

@taga20: Nagyon kedves videó, köszönöm. A hitelét rontja kicsit hogy egy zsidó meséli el milyen jó fejek a zsidók.

Mer ha Láár nem zsidó, akkor én vagyok a Netannyahu!

taga20 2018.03.11. 14:03:06

@Halál kamionja mindenkit elgázol:

te mindenkiről meg tudod állapítani, hogy ki a zsidó?

én az vagyok szerinted?

azé látom, hogy lamentálsz, de még nem vallod be magadnak:)

www.youtube.com/watch?v=ti2XY-7j_aw

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2018.03.11. 14:07:36

@BOAR: a simicska lajos atombombai es gyurcsany ferinek minden penzt megero bizonyitek a svajci szamlakrol sem kerult elo azota se. most jonnek a kishivatalnok fiokjaban lapulo masolatok, de mar szigoruan a valasztasok utan, mert ugy logikus.

Halál kamionja mindenkit elgázol 2018.03.11. 14:07:43

@taga20: Lááról 300 méterről. Harcsa nem néz ki zsidónak, de a müvészek nem kerülnek se színpadra, se képernyőre ha nem nyalnak látványosan zsidó segget, ez nem csak holivúdban, Pesten is így van, s már a kommunizmusban is így volt.

taga20 2018.03.11. 14:17:59

@Halál kamionja mindenkit elgázol:

na még egyet küldök, me látom, hogy a szíved mélyén rendes embernek indultál:)

www.youtube.com/watch?v=i7vBRU-0NVU

Halál kamionja mindenkit elgázol 2018.03.11. 14:28:22

@taga20: "ketten voltunk, akik nem jártak hittanra: a Béla, aki zsidó volt, meg én, akinek párttag volt az apja" - lenyügöző önvallomás Henriktől

Alick 2018.03.11. 14:46:00

"Kedves Orbán Viktor! Milyen színű volt a deportált 440 ezer magyar zsidó?"

A mai vezetőknek nincs közük a jó 70 évvel ezelőtti döntésekhez...és ma sem a bőrszín mutatja a különbséget, hanem a kulturális alapok.

Alick 2018.03.11. 15:06:51

@odysszeusz: "Jézus is mondá egy olyant, hogy aki az Ószövetségből elvesz egy betűt is."

Mt 5.18-20
Bizony mondom nektek, míg ég és föld el nem múlik, egy i betű vagy egy vesszőcske sem vész el a törvényből, hanem minden beteljesedik.
Aki tehát csak egyet is eltöröl e legkisebb parancsok közül, és úgy tanítja az embereket, azt igen kicsinek fogják hívni a mennyek országában. Aki viszont megtartja és tanítja őket, az nagy lesz a mennyek országában.
Ezért mondom nektek: ha igazságotok nem múlja felül az írástudókét és a farizeusokét, nem juttok be a mennyek országába.

Értelmezés: ne a betűkkel foglalkozzatok (az a farizeusok műfaja), hanem lényeget tartsátok meg az előírásokból. Nyilván ezek személyes előírások és nem a szomszédos népek elgajdeszolására vonatkoznak. Ugyanakkor Jézus azt is kifejtette, hogy nem az ember van a törvényért, hanem a törvény az emberért.

Alick 2018.03.11. 15:08:44

@midnight coder: Kertész Imre is megjósolta, kifejtette és óvott a közel-kelei migrációs áradattól.

Halál kamionja mindenkit elgázol 2018.03.11. 15:14:33

@Alick: kertész imre is közel keleti migráns, hál istennek ott él ahova való - berlinbe

midnight coder 2018.03.11. 15:19:31

@taga20: Ja. Olyasmi volt, mint később a szocializmus. Csak Hitleréknél azért nem mehetett doktornak Bubó mert apuka zsidó volt, Rákosiéknál pedig azért mert értelmiségi.

Ezzel együtt, a zsidóknak így is óriási mázlijuk volt idehaza. Ha Horthy anno nem csinálja meg a zsidótörvényeket, akkor nem vívja ki vele Hitler tiszteletét, és nem tudja annyi ideig fenntartani az ország függetlenségét. Akkor pedig egy zsidó sem maradt életben. A másik oldalon viszont, ha Horthy egy olyan alak mint Szálasi volt, vagy néhány derék szomszéd ország vezetői, akkor ő maga viteti el őket. Horthy elég sokáig táncolt pengeélen ez ügyben (is), és ahhoz képest egész jól csinálta, hogy amúgy nem volt egy nagyon okos ember. Nem véletlen, hogy aztán a bukta után nem kellett a feje sem a szövetségeseknek, sem a zsidóknak, pedig ez utóbbiak elég lelkesen összeszedték még a koncentrációs táborok őrzésére vezényelt taknyos 20 éves gyerekek fejét is.

Komodoi23 2018.03.11. 15:21:03

@Alick:

A törvény pedig egyértelmű:

MÓZES MÁSODIK KÖNYVE A ZSIDÓKNAK ÉGYIPTOMBÓL KIJÖVETELÉRŐL
20.13 "Ne ölj."

MÓZES ÖTÖDIK KÖNYVE A TÖRVÉNY SUMMÁJA
5.17 "Ne ölj."

Tehát még Krisztus is elutasítja más népek kiirtását.

midnight coder 2018.03.11. 15:23:04

@Halál kamionja mindenkit elgázol: Nem, ő magyar zsidó. És ha nem is tud elvonatkoztatni attól amit átélt - ami azért érhető is - megvan a magához való esze, ami úgy látszik a fiatalabb korosztálynak már hiányzik, és tudja hogy honnan kapják majd a zsidók a következő csapást.

midnight coder 2018.03.11. 15:24:42

@Komodoi23: Ehhez képest az Ószövetség eléggé tele van olyan részekkel, ahol a derék zsidók egész városokat hánynak kardélre csak azért mert nem a Választott Nép tagjai.

Komodoi23 2018.03.11. 15:25:08

@midnight coder:

A magyarok Nimród leszármazottai, a zsidók Jákób leszármazottai, tehát két különböző nép, a zsidók éppúgy nem magyarok, ahogy a magyarok sem zsidók. Az önkényes fajkeverés rasszizmus.

Zarándok62 2018.03.11. 15:27:04

@Serény Vélemény: Miért, ha Budapestet lőnék, akkor Neked nem lenne mobilod? Ha 18 éves fiad lenne, akkor nem adnád oda az összes pénzed, és menekítenéd, nehogy besorozzák. Te mit tennél hasonló helyzetben? Tényleg nem menekülnél? Nem lennél menekült? Nem kell engem szidni, vagy védekezni, csak gondolj bele.

Komodoi23 2018.03.11. 15:28:18

@midnight coder:

Ez azt bizonyítja, hogy a zsidók manipulálták és meghamisították az eredeti Ószövetséget hogy rasszista propagandájuk céljait szolgálják vele. Egy eredeti iratban ekkora ellentmondás nem szerepelhet.

Komodoi23 2018.03.11. 15:30:30

@Zarándok62: Akinek a hazáját támadják, annak kötelessége a haza védelmére kelni.

Halál kamionja mindenkit elgázol 2018.03.11. 15:31:16

@midnight coder: De Jézust utálta is a korabeli zsidó elit, még jobban mint a lómaiakat. Jézus pont abban újított hogy az ószövetségi fasizmusra kínált alternatívát az újszövetséggel. A zsidók máig ószövetségi alapon állnak, míg a keresztények Jézusnak hisznek.

alfacharlybravo 2018.03.11. 15:32:38

@Komodoi23: Sault megbüntette Jahve mert nem volt elég kemény és megsajnálta legyőzötteket nem hajtotta végre az előírás szerinti work arround -t.

Alick 2018.03.11. 15:33:15

@Komodoi23: Az eredeti parancsolat pontos fordítása: ne gyilkolj... ami az emberölésnek egy speciális, öncélú esetére vonatkozik. Az ószövi kontextusa szerint megfelelő esetekben halálra kövezni, háborúban ölni vagy egyenesen más népeket kiírtani kifejezetten ajánlott.

taga20 2018.03.11. 15:34:03

@midnight coder: neked és a családodnak is csak azt kívánom, amit a nyilas őseid tettek a zsidókkal.

sem többet, sem kevesebbet!

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.03.11. 15:36:07

@BOAR:

Nem lesz, ne aggódj. Ha esetleg nyernének a ballibek - aminek esélye kb. 0,1 % -, nem fognak SENKIT elszámoltatni.

Alick 2018.03.11. 15:36:31

@Komodoi23: Hogy a helyzet bonyolultabb legyen, a mai askenázi zsidók még csak nem is sémiták és Izraelben elnyomják a sémita zsidókat.

alfacharlybravo 2018.03.11. 15:39:48

@Komodoi23: A szemét Horthy lebotolt a Soros féle csapattal a büntetés elkerülése érdekében. Megkérdezték a pestiek, hogy lázadjanak mint Varsóban, mondták nyugi le van boltolva. Egyet nem értek ha ezek olyan okoskák miért nem tanulnak a hibáikból, folyton túlzásokba esnek a kártevéssel és utána csodálkoznak ha megkapják amit érdemelnek. Az első világháborúért szerintem Hitler jogosan volt pipa. Most is nagyon el vannak szállva maguktól, de lehet, hogy meg fognak lepődni.

alfacharlybravo 2018.03.11. 15:41:41

@taga20: Baszódj meg te, csak nem kerüljetek hatalomra pusztító szörnyek sötét gazemberek.

taga20 2018.03.11. 15:44:50

@alfacharlybravo: hát szutyok még mindig ezt kívánom neked, rohadt fityesznyugger!

baszodjál meg rohadék! csak azt kívánom neked és kedves családodnak, mint amit a magyar zsidók kaptak a magyar államtól, és az olyan rohadékoktól, mint te!

Komodoi23 2018.03.11. 15:52:00

@alfacharlybravo: Ez zsidó hazugság. A Jóisten nem akarhat olyat hogy ember gonosztettet kövessen el.

Komodoi23 2018.03.11. 15:52:45

@Alick: Egy nép teljes kiirtása a csecsemőtől az öregig, az nem gyilkolás? Akkor mi?

taga20 2018.03.11. 15:55:37

@alfacharlybravo: csárli hogy baszodnál meg! te nyertél egy helikopteres rénszarvas lövöldözést!

de előtte ezt kell bekapnod!:))

444.hu/2014/03/13/innen-vehette-aurelio-a-faszhelikoptert

alfacharlybravo 2018.03.11. 15:58:38

@taga20: Baszódj már meg te nem tanulsz semmiből, a zsidó sógoromat is gondoltad?

alfacharlybravo 2018.03.11. 15:59:51

@Komodoi23: Jahve időnként büntet is, de a nép nem tanul belőle.

alfacharlybravo 2018.03.11. 16:01:17

@taga20: Meghagyom neked mint gender szakosnak.

taga20 2018.03.11. 16:01:43

@Halál kamionja mindenkit elgázol: haver eltévesztetted!

imrekertesz, így hívták a fajtársaid!

taga20 2018.03.11. 16:04:09

@alfacharlybravo: mi van fityesztróger, felrémlik, hogy anno gyerek korodban még ember voltál?

baszodjál meg rohadék! csak azt kívánom neked és kedves családodnak, mint amit a magyar zsidók kaptak a magyar államtól, és az olyan rohadékoktól, mint te!

Zarándok62 2018.03.11. 16:05:23

@Komodoi23: Ne kerüljön rá sor, hogy megtudjuk, Te mit tennél. Más kommenteket írni, és más a fegyverek tűzével szemben állni. Például mit tennél, ha az a parancs, hogy mészáros földjét és kastélyát az életed árán is meg kell védened? Vagy azt az utcát, ahol Gyurcsány lakik? Odaküldenéd a fiadat? Nem egyszerű kérdések ezek, és én sem tudom a megoldást. Mi csak a szerencsétlen embereket látjuk, nem azt, amikor az amcsik vagy az oroszok, törökök, szírek, kurdok a legmodernebb fegyverekkel lövik a városokat. Én menekülnék a családommal együtt! Mert nem az a kérdés, hogy megvéded-e a hazát, hanem vagy elmenekülsz, vagy meghalsz. Ilyen egyszerű.

Komodoi23 2018.03.11. 16:05:35

@alfacharlybravo: A Jóisten csak személyes felelősséget ismer, kollektív felelősséget nem, tehát olyan nincs hogy a Jóisten azt akarja hogy ember meggyilkoljon csecsemőket és öregeket is, mindenestül egy nép tagjait.

Komodoi23 2018.03.11. 16:07:33

@Zarándok62: Érdekes hogy főleg az életerős katonakorú férfiak menekültek ide, az asszonyokat és gyerekeket hátrahagyták. Nem túl életszerű. A valóságban ez egy invázió Európa ellen, mert véletlenül nem a saját kultúrájukhoz a dúsgazdag Szaúd-Arábiába menekülnek, ahnem ide a más kultúrába.

Zarándok62 2018.03.11. 16:18:38

És kik jöhetnének ide? Kinek a kultúrája hasonlít a miénkhez? Oroszok, ukránok, románok, szlovákok? Kik? És az nem zavar senkit, hogy 350 ezer kínai már itt van, vagy 12 ezer afrikai, vagy minden évben jön 1300 menekült? Vagy több száz iraki diák, Már itt vannak! Csak nem merik elismerni. inkább meg kellene húzni egy vonalat, hogy eddig, és ne tovább. Színjáték megy, népbutítás. Köszi a beszélgetést, befejeztem. Minden jót!

felső határ nincs 2018.03.11. 16:18:41

@Zarándok62: figyu nagyon egyszerü

aki az övénél gazdagabb ország felé menekül az gazdasági migráns, nem menekült

gazdasági migránsokat pedig nyilván az őslakosok érdekei alapján fogadnak be értelmes országok, nem a jöttmentek érdekei a fontosak, nem az ő szüleik/ükszüleik építették fel a gazdagságot, ellenben a szarhalmot, ami elől menekülnek, ők építették, igen

de ha még van is ebben némi szerepe az ex gyarmatosítóiknak, azok se mi vótunk

felső határ nincs 2018.03.11. 16:20:52

@Zarándok62: 35ezer kínai lesz az

Az jöhet be aki hasznot hoz, aki meg pénzbe kerül az nyugodtan otthon maradhat. Ha kezében a munkaszerződés, azzal beengedik a határon /ha hiányszakmában van/, az utsó munkanapján megy érte a rendőrség teherautója, aki a határra szállítja

Ha ez így nem jó mehet másfelé.

Alick 2018.03.11. 16:24:01

@Zarándok62: Ezek beilleszkedők... és nem pl. Csádból érkezett, törzsi világban felnőtt analfabéta, aki behülyítettek az európai ingyenpénzzel.

Zarándok62 2018.03.11. 16:26:00

Jól van, én láttam őket. Asszonyokat, gyerekeket, kislányokat. Tudom, ha szemben állnál velük, és oda kellene adnod az egyik vesédet, akkor azonnal igent mondanál. Hidd el, a 8 éves kislány szemében meglátnád a saját gyerekedet vagy unokádat, és nem teketóriáznál.

Alick 2018.03.11. 16:29:16

@Komodoi23: A gyilkolás az aljas egyéni érdekből vagy indulatból elkövetett emberölés. Ha szervezett formában, különösen isteni parancsra ölnek meg más embereket, az népirtó háború, illetve a korabeli értelmezés alapján isteni elégtétel.
Jahwe nem a Teremtő "jóisten" és erre Jézus is felhívta a figyelmet (Jn. 8.44).

taga20 2018.03.11. 16:32:33

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:

féknyújz és ruszki hazaárulás bulgáriából folytatólagosan.

kötél vagy giotin? válasz!

esetleg idegméreg, me maradt egy pár csöpp a muzsikruszki tetvedékektől!

felső határ nincs 2018.03.11. 16:33:59

@Zarándok62: "Tudom, ha szemben állnál velük, és oda kellene adnod az egyik vesédet, akkor azonnal igent mondanál. Hidd el, a 8 éves kislány szemében meglátnád a saját gyerekedet vagy unokádat, és nem teketóriáznál."

Egy jó vezető mindig meghozza a nehéz döntéseket, érzelmek nélkül. Ha te megsajnáltad akit épp megláttál, az nem baj. De van még másik 4 milliárd ilyen a földön, be kell látnod, hogy csak fokozod a MI PROBLÉMÁINKAT azzal, ha segíteni akarsz egy migrin aki utána leírja a FBon meg a Twitteren a 4 milliárd komájának, hogy a magyarok milyen jó fejek.

Még csak az kéne! Rettegniük kell, amikor a magyarok kerülnek szóba.

taga20 2018.03.11. 16:38:40

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:

szerintem húzzál vissza az ASS BLASTER blogra, ahol a retardált fajtádat imádják!

Komodoi23 2018.03.11. 16:40:00

@Alick: Az nem aljas érdek hogy meghódítani egy területet és az ottlévő népet kiirtani mert útban van?

horvathviteztamas 2018.03.11. 16:40:06

Egyszerű ez. Aki keveredni akar, menjen és csinálja. Aki nem akar, marad és nem engedi...

taga20 2018.03.11. 16:43:40

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:

ember megnéz téged az ember, és rögtön az a véleménye rólad, hogy egy szar gerincű ócska ruszki ügynök vagy.

te bazdmeg, szoktál tükörbe nézni?

én nem az erdész, vagy a diggerdrájver haverod vagyok!

egy ostoba állat vagy ruszki ügynök!

Komodoi23 2018.03.11. 16:50:51

@taga20: Jó hogy itt vagy, a nyilasok hányszázezer zsidót deportáltak, ha már lenyilasoztál fentebb?

taga20 2018.03.11. 16:51:38

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:

HÚZZÁL VISSZA az ass blaster blogodra ÜGYNÖK!

midnight coder 2018.03.11. 16:52:06

@Komodoi23: Nem akarlak kiábrándítani, de szerintem mind Nimród mind Jákob csak a mesekönyvekben szerepel. Abban igazad van, hogy más-más mesekönyv. Ráadásul a mai magyaroknak kb. annyi köze van az alacsony termetű, barna bőrű ősmagyarokhoz, mint az európai zsidóknak az egykori Választott Néphez. Nagyjából semmi, kivéve a kultúrát, de az elmúlt pár száz évben az is sokat változott.

midnight coder 2018.03.11. 16:56:57

@taga20: Mivel nem igazán voltak nyilas őseim ez annyira nem hat meg. Szerintem nyilas őseid inkább neked lehettek, akik aztán utána átálltak Rákosi pajtás-elvtárshoz verőlegénynek, majd Kádár elvtárs alatt kamatoztatták a tudományt amit még a zsidók dunába lövöldözésével alapoztak meg. A következő generáció aztán sima pártfunkci, majd reformkommunista lett, végül aztán létrejött az a balliberós észlény akivel épp beszélgetek. Bár ez kicsit olyan, mint galambbal sakkozni.

Komodoi23 2018.03.11. 17:00:24

@midnight coder:

A létezésükre vannak források és hagyomány, a nemlétezésükre még az sincs. Amíg a nemlétezésükre nem kerül elő erősebb információ, addig a létezésüket kell elfogadni.

midnight coder 2018.03.11. 17:03:17

@Zarándok62: Aztán a csillogó szemű 8 éves gyerek felnő, és elvágja a torkodat. Volt anno egy nagyon rendes vasutas ember, akinek egyszer megjósolták, hogy majd sok-sok millió ember halálát fogja okozni. Ez nem nevetett, majd hazament. Másnap meglát egy gyereket játszani a síneken, miközben jött a vonat. Élete kockáztatásával odarohant és megmentette a gyereket. Hogy hívnak kisfiam, kérdezte. Adolfka, válaszolt a gyerek.

taga20 2018.03.11. 17:06:26

@midnight coder: és azóta boldog a szíved szutyok. mi?

Komodoi23 2018.03.11. 17:07:31

@midnight coder: A Dunába lövés módszerét a zsidó tanácsköztársaság terroristái találták fel, 1919 április 23-án a Lánchídról a Dunába lőtték idősebb és ifjabb Hollán Sándor keresztény magyar gój lakosokat.

midnight coder 2018.03.11. 17:13:05

@taga20: Ja, szegény zsidók tényleg szarul jártak. Én egy percig sem mondom, hogy nem sajnálom azt ami velük történt, vagy nem tenném meg nem történtté ha lehetne. De nem lehet. És már a 40-es években sem nagyon volt olyan forgatókönyv, amivel meg lehetett volna akadályozni. Ha nincs Horthy, ha nincsenek magyar zsidótörvények, akkor szerinted meg lehetett volna állítani Hitleréket ? A magyar operetthadsereggel a Tigris tankok ellen ? Vagy simán elfoglalták volna az országot már évekkel korábban, és visznek minden zsidót ? Ne feledd el, hogy pont útba estünk a ruszkik felé menet. Nem hiszem, hogy Hitlerék hagytak volna egy ellenséges vagy semleges országot a hátuk mögött. Anno Svájc is azért úszta meg, mert Hitleréknek szükségük volt rájuk.

taga20 2018.03.11. 17:13:09

@Komodoi23: akkor szerinted ennek fényében, 440 ezer zsidó elégetése arányos?

te ember vagy ember?

Alick 2018.03.11. 17:14:32

@Komodoi23: Persze, ez a mi utólagos értékítéletünk... de a fanatikus hívők - már akkor is - máshogy gondolták, az istenük átminősíti a holmi emberi szempontokat.
De elég azt végigolvasni a Könyvben, hogy mindenféle, ma már nevetséges vétségre halálbüntetés, megkövezés volt az előírás - ahogy az egy (önigazolást kereső) törzsi kultúrában szokás.

Alick 2018.03.11. 17:15:29

@Komodoi23: Persze, ez a mi utólagos értékítéletünk... de a fanatikus hívők - már akkor is - máshogy gondolták, az istenük átminősíti a holmi emberi szempontokat.
De elég azt végigolvasni a Könyvben, hogy mindenféle, ma már nevetséges vétségre halálbüntetés, megkövezés volt az előírás - ahogy az egy (önigazolást kereső) törzsi kultúrában szokás.

Komodoi23 2018.03.11. 17:17:31

@taga20: Ahhoz a nyilasoknak mi közük?

Komodoi23 2018.03.11. 17:19:36

@Alick: Éppenséggel az az emberi szempont ha valaki azt állítja hogy a Jóisten akarhat olyat hogy ember gonosztettet kövessen el és népet irtson csecsemőstül öregestül. Ilyet csak különösen gonosz ember képes kitalálni, a Jóisten biztos hogy nem akarhat ilyet.
Hogy van az hogy a kánaániták kiirtása az jócselekedet, a zsidók kiirtása meg rossz cselekedet? Egyre hajmeresztőbb a júdaista "etika".

midnight coder 2018.03.11. 17:20:32

@Komodoi23: Azért kétlem, hogy Rákosi pajtás elvtárs előtt ne lett volna sehol Dunába lövetés. Másrészt, a komcsikat zsidónak beállítani elég vicces. A komcsik pont úgy irtották a zsidó hagyományokat mint bármilyen más vallási hagyományt. Más kérdés, hogy anno sok csóró és naiv értelmiségi állt kommunistának, és ezek között sokan voltak zsidók.
Ugyanakkor az oroszoknál Sztálin elvtárs a legjobb úton volt saját különbejáratú Holocaust megszervezése felé, csak valami jótét lélek még idejében eltette láb alól.

Komodoi23 2018.03.11. 17:22:01

@midnight coder: A tanácsköztársaság az zsidóuralom volt, ezt még a zsidó Jászi Oszkár is elismerte:

www.szombat.org/politika/4367-zsidok-a-tanacskoztarsasagban
2012-02-08
Jászi Oszkár, bécsi emigrációjában (1920), keserű, méltánytalan és hozzá magához is méltatlan inszinuációval, ezt a jellemzést vetette papírra a kommünről: a világtörténelem első forradalma, amelyben „a zsidóság minden fék és korlát nélkül érvényesülhetett, tehát szabadon fejthette ki a benne évszázadokon át szunnyadó erőket és tendenciákat”.

Komodoi23 2018.03.11. 17:23:09

@midnight coder: Csóró naív "értelmiségiek", mint a cipészinas meg szatócslegény bolsevik pártvezetők.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.03.11. 17:23:56

@taga20:

Mivel nincsenek érveid, érthető a viselkedésed. Valahogy meg kell szolgálnod Soros gazdát, de eszed nincs hozzá elég. Szóval előbb-utóbb kirúg téged Gyuri báűcsi, úgy április 9. környékén.

taga20 2018.03.11. 17:25:27

@midnight coder: meséjj svejcből hány zsidót vittek el? hogy úgy megúszták?

taga20 2018.03.11. 17:28:24

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:

HÚZZÁL VISSZA A BLOGODRA SZUTYOK!

az ass blaster blog, az olyan birkák gyűjtő helye, mint te.

egy gusztustalan féreg vagy ruszki ügynök, remélem te is kapsz egy kis idegmérget egyszer!

Alick 2018.03.11. 17:29:27

@Komodoi23: Ahogy írtam, a zsidók istene nem a "Jóisten" volt.
Persze ezt utólag már felesleges felhánytorgatni, más törzsi népek is elkövettek önigazolós népirtásokat - egyszerűen el kéne ettől határolódni, ahogy azt Bulányi atya is megtette.

Komodoi23 2018.03.11. 17:33:35

@Alick: A zsidók istene lehet hogy nem a Jóisten, ez a zsidókra nézve szégyen, a magyarok istene viszont a Jóisten, már Nimród óta. Viszont olyat azóta sem hallottam hogy ma egy mai zsidó elismerte volna hogy hát azért nem volt szép dolog kiirtani a kánaánitákat, mert mi van akkor ha valaki meg a zsidókat irtja ki, egyszer fent, másszor lent.

midnight coder 2018.03.11. 17:36:11

@Komodoi23: Ez akkor is hülyeség. A zsidó kultúra és a kommunizmus között kibékíthetetlen az ellentét. Az már más kérdés, hogy volt egy rakás zsidó aki addigra már eltávolodott a vallástól, hagyománytól, és a különféle európai szellemi irányzatok híve lett, így a kommunizmusé is. Ahogy gyanítom, hogy ha nem épp ellenük irányul, akkor bőven akadtak volna lelkes, zsidó származású nemzetiszocialisták is.

Anno a zsidók mint nemzet egy dologban profitáltak a Holocaustból: gyanítom hogy sok-sok, a zsidó hagyományoktól eltávolodott, az európai kultúrába beilleszkedett zsidó identitását sikerült ezzel megerősíteni. E nélkül mára már jó eséllyel eltűntek volna.

midnight coder 2018.03.11. 17:37:09

@taga20: Tanulj meg szöveget értelmezni.

Komodoi23 2018.03.11. 17:42:40

@midnight coder: A zsidók vallása csak egy rasszista propaganda, ami továbbadja a zsidókban a felsőbbrendűség tudatot. Ott van például a Talmud, amely kereken kimondja hogy tilos a kamatszedés, aki kamatot szed, ugyanolyannak tekintendő mint aki vért ont, tehát nagyon rossznak, de van egy kiskapu, gójoktól szabad kamatot szedni, tehát a zsidók vallásának vannak korrekt főszabályai, de mindig ott vannak a kiskapuk, amikkel ki tudják azokat kerülni. A kommunizmus nagyon hasonló ehhez, az azt állítja hogy minden ember egyenlő, de azért vannak akik egyenlőbbek a többieknél, az elvtársak, akiknek mindent szabad, mintha a Talmudból vették volna át.

rasztaszív 2018.03.11. 18:20:17

@Komodoi23: nekem valami olyasmi rémlik,hogy a modern európai bankrendszer alapjai itáliában alakultak ki...

Nagyorrú Barbi 2018.03.11. 18:20:51

A New York Times zsidó lap. file:///C:/Users/boss/Downloads/a%20new%20york%20times%20zsidajai.webp- a fotók mellékelve.
A Zsindex is megtehetné magáról u.ezt...

2018.03.11. 18:34:26

@taga20: Az egész komment-folyamhoz csak annyit akarok hozzáfűzni, hogy kurva jókat röhögök, ahogy lelki szemeimmel látom, hogy 180/150-es vérnyomással tolod a sok faszságodat és fröcsögsz.... :-)

Nálad már csak az a @ghost1 nevű faszfej viccesebb!

Gondolom feljebb is fog menni az érték április 8 után.... :-)

midnight coder 2018.03.11. 18:37:00

@taga20: Konkrétan mi az, amivel nem értesz egyet ?

midnight coder 2018.03.11. 18:43:02

@rasztaszív: Ez egy elég összetett kérdés. Pénzváltók előbb is voltak, a banki átutalást szerintem leginkább a templomosok találták ki, a kamatra hitelezést viszont valóban az olaszok.

BOAR 2018.03.11. 18:59:17

@droid_: Aki félti a munkahelyét, az nem nagyon ugrálhat.
Már csak azért sem, mert mire menne vele? A polt féle maffia minden ügyet elsikál, az ütné meg a bokáját/kerülne utcára, aki feljelentette ezeket a fideszes gazembereket. Úgyhogy elég vérlázító pofátlanság ideböfögni, hogy miért nem tesznek feljelentést.
Szóval a kurva anyádat...

megélhetésibloggerekcenzúrával 2018.03.11. 19:00:16

Nyyyyeeee zsidók, nyeee holokauszt nyeee... ki a fasztomat érdekli már ez az egész, majd 80 éve volt, és még mindig ezt kell szajkózni? Mintha más népcsoporokat nem irtottak és irtanak máig is intenzíven ? Ja, igen azok nem zsidók le vannak szarva.

Holokauszt, az örök adu ász. Bűntudatkeltés lvl. 1000

Kár hogy a fiatalok már le se szarják. Egyszerűen immunisak erre.

megélhetésibloggerekcenzúrával 2018.03.11. 19:02:41

"Orbán Viktor mégis kinyilvánítja, hogy nem akarnak keveredni, nem szeretnék, ha kultúrájuk és a színük keveredne másokéval."

ha tényleg mondott ilyet, lehet hogy most az egyszer elmegyek szavazni. Máris nagyságrendekkel szókimondóbb volt, mint bármely más PC shit párt.

Alick 2018.03.11. 19:24:43

Lázár bécsi műsora eléggé amatőr ötlet volt... ha mondjuk bekameráznak egy ortodox rabbit ahogy beül egy arabokkal teli kávéházba... utána lehetett volna kommentálni a videót, hogy 80 év után sajnos megint nyílt antiszemitizmus jelent meg Bécsben.

midnight coder 2018.03.11. 19:43:23

@Alick: Nem volt az annyira amatőr. Ha az egyik "nemlétező" német no-go zónába megy be, akkor a hazai baloldal behúzza fülét-farkát. Így viszont minden fórumukon lelkesen beálltak ismét a migrisimogató nem valójában túl hálás szerepébe. És mivel ha nem is ma Bécsben, de általában Európában hosszú távon a migrik igenis probléma és azt még az okosabb balfék szavazópolgár is átlátja, hogy hosszú távon nem annyira jó neki ha európát elárasztják a nyam-nyamok, bizony jó sok szavazatot szereztek a saját táborukból Orbánéknak abból a körből, ahol a kormánypárti üzeneteket legalábbis fenntartással fogadnák. Ez Orbánéknak 100x többet ért mint az összes plakát ahol az ellenzék egyként vágja erővágóval a kerítést.

taga20 2018.03.11. 19:54:51

@abcdefghijklmm: örülök fityeszzombi, hogy ennyire jól szórakozol az ország kirablásán.

gratulálok szutyok!

felső határ nincs 2018.03.11. 19:56:25

@rasztaszív: Igy van, minden firenzei bankár család zsidó volt, a Mediciekkel az élen.

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2018.03.11. 19:57:05

@BOAR: eppen azert irtam amit irtam. a ferit es lajost senki nem fenyegeti, van eleg penzuk, nincs fonokuk, aztan sehol sincs semmi hir a beigert "ugyekbol", pedig fognak a hetek, elmult februar 6, megvannak jeloltek, mindjart szavazunk. marad tehat a fiokban lapulo dokumentum, amibol meg aztan foleg nem lesz soha semmi, ugyhogy riogatashoz meg a balhehoz kicsit keves lesz. a kurvaanyazas teged minosit, sikerult lekuzdened magad a taga meg a ghost szintjere, ezentul valoszinuleg teged is csak siman atscrollozlak majd, mint a tobbi tragarkodot.

Utó Pista 2018.03.11. 19:58:23

@Komodoi23: Nem mindenkit. Az utasítás úgy szólt, hogy a szűz lányokat tartsátok meg a férfiak kedvére!

felső határ nincs 2018.03.11. 20:00:33

zéchenyi pedig óva intett a galiciánerek befogadásától és emancipációjától /ma úgy mondanánk integráció/. A történelem abszolút igazolta széchenyi kétségeit, hisz soha nem sikerült integrálni őket.

Ha kinyitom a TVt, s oda sem nézek, 2 mondat után megmondom zsidó beszél e vmi témáról, vagy magyar.

felső határ nincs 2018.03.11. 20:05:56

@midnight coder: Ez egy hatalmas butaság, az olasz bankrendszert is zsidók alapították, ahogy az összeset. Az olaszok szigorúan katolikusok, s a kamatra pénzkölcsönzés, uzsora tilos volt a keresztények számára.

sinus67 2018.03.11. 20:07:20

@ben2:
Ezért nem tesz feljelentést:

atlatszo.hu/2017/01/03/feljelentes-elharitas-felsofokon-ezert-nem-vizsgalodtak-a-hatosagok-2016-leggyanusabb-ugyeiben/

ataszjelenti.blog.hu/2014/01/17/te_is_tehetsz_a_korrupcio_ellen

Mindenesetre az is érdekes dolog, hogy Czeglédy Csaba ügyében péntek 22:00 órakor ismételt bűnügyi őrízetbe vételét követően rögtön, másnap délelőtt döntött a bíróság az előzetes letartóztatásról, míg a dabasi gyilkosság gyanúsítottjának előzetes letartóztatásáról "csak" jövőhéten (ez lehet hétfő is) döntenek.
Ugyanis az őrízetbevétel max. időtartama 72 óra.
Nem tudom érzed-e a különbséget?
Gondolom nem, de próbálkoztam! Hátha...

taga20 2018.03.11. 20:08:14

@felső határ nincs: szerintem olvass inkább egy jó kis rejtő jenőt, vagy radnótit rohadék.
hátha megláccik rajtad!

midnight coder 2018.03.11. 20:10:24

@felső határ nincs: Nos, az akkori katolikusok picit már máshogy álltak a világhoz mint anno Krisztusék. Nem tudom mond-e neked valamit V. Sándor pápa...

felső határ nincs 2018.03.11. 20:13:32

@taga20: Radnótit nem szeretem, Rejtőt igen. Ki nem?

Vannak zsidók, akiket el kell ismerni. Kikupálódtak a magyarok hatására.

midnight coder 2018.03.11. 20:15:33

@felső határ nincs: A zsidók általában nagyon okos emberek.

felső határ nincs 2018.03.11. 20:25:23

@midnight coder: Így van, van sok okos zsidó, de a sikerük kulcsa csak részben köszönhető annak, hogy valóban nagy jelentőséget tulajdonítanak a tanulásnak. Sok közöttük áldozatul esett a beltenyészetnek, így a genetikai korcs és idióta is kifejezetten sok köztük.

A törzsi maffiaberendezkedés, a felsőbbrendüség tudat, ami a vallásukból, kultúrájukból fakad, legalább ilyen fontos a sikerhez, ahogy már mások írták fentebb, más szabályok vonatkoznak a gójokra, s mások a zsidókra, ami alapjaiban ellentétes a keresztény etikával.

taga20 2018.03.11. 20:28:16

@felső határ nincs: te viszont a magyarok hatására se kupálódtál ki.

guttman ardnoldról hallottál má? vagy richter gedeonról?

rasztaszív 2018.03.11. 20:37:59

@felső határ nincs: picit félreáll az agyad.a mediciek köztársaságpártiak voltak,akkoriban valóban ők számítottak "komcsinak",de nincs olyan összefüggés,hogy attól rögtön zsidók is...:)

felső határ nincs 2018.03.11. 20:47:56

@rasztaszív: a zsidók mindig minden országban köztársaságpártiak voltak, ha az uralkodó nem volt zsidófil. Ezért lettek kommunisták is.

rasztaszív 2018.03.11. 20:53:25

@felső határ nincs: ez ma már csak a legelvakultabb reakciósok szemében számít bűnnek.de legalább tudjuk,hova tegyünk...

felső határ nincs 2018.03.11. 20:56:03

@rasztaszív: szerintem a kommunista zsidóbünözők elítéléséhez nem kell annyira reakciósnak lenni

rasztaszív 2018.03.11. 21:03:07

@felső határ nincs: már ez a sötét szómágia is árulkodó,amit előadsz.

felső határ nincs 2018.03.11. 21:16:05

@rasztaszív: lenin fiú volt a dédapád, vagy mit véded a retkes komcsifajzatokat?

rasztaszív 2018.03.11. 21:20:59

@felső határ nincs: neked már a köztársasággal is bajod van.és ez az,amiért veszélyes vagy - komcsik ugyanis már nincsenek.

felső határ nincs 2018.03.11. 21:28:25

@rasztaszív: De zsidók vannak, s én szemmel tartom őket.

legális 2018.03.11. 22:11:54

Kedves Lajos!
Azt hiszem, hitelesebbnek találnám gyüjtögető munkásságodat, ha a fordításaid köz néhány pozitív üzenetűt is becsempésznél, mondjuk minden 3-4 patásorbános cikk után egy olyat ahol esetleg pozitív Magyarország megitélése.
A hitelesség mellett már csak azért is jó lenne, mert várható nagyarányú győzelmetek után 9-én nem nulláról kellene indulni kitalálni a Nagy Közös Programot. Egy-egy pozitív hiba azért átvehető. Írnak is róla, és nem csak Moszkvában, vagy Isztambulban.

BOAR 2018.03.11. 22:12:49

@droid_: Nem különösebben érdekel a "Feri" meg a "Lajos", az sem, blöfföltek-e vagy nem.
Én is tudok sok olyan mocsokról amelyekről jelen pillanatban nincs értelme beszélni de ha nem rohadt narancs illatát hozza a szél, bőven elegendőek ahhoz, hogy néhány nagybirtok tulajdonosi szerkezete átalakuljon. Márpedig ez volt az alapvetés, nem az, hogy a választásokat mi befolyásolhatja.
Amúgy a választásoknak ez tökmindegy, a fideszdroidokat az se zavarná ha kiderülne, orbán csecsemőket reggelizik minden szerdán, a többiek meg amúgy is tudnak a sok mocsokról mert a fideszes pökhendiséghez/erőfitogtatáshoz hozzátartozik, hogy nyíltan lopnak, szinte dicsekedve vele, hogy megtehetik...

Willkommenskultur 2018.03.11. 22:28:21

@BOAR: oszt 2002ben, hány nagybirtok szerkezete alakult át?

BOAR 2018.03.11. 22:55:57

@Willkommenskultur: A választások két fordulója között privatizált "piszkos tizenkettőre" gondolsz?
Van egy kis különbség. Az, bár tisztességtelen de törvényes volt. Az elmúlt nyolc év zabrálásainál viszont a saját törvényeiket sem tartották be a fijjug. És ezzel már lehet mit kezdeni.

Willkommenskultur 2018.03.11. 23:32:17

@BOAR: Lehet a lófaszt. A feljelentésügyi államtitkár Keller senkit nem számoltatott el, pedig szoci főügyész és rendőrfőnök volt akkoriban.

Na most ha nyerne az ellenzék a szocik akkor is kisebbségben vannak a kormányban, Polt marad az ügyész és semmilyen 2/3os törvényhez nem tudnak hozzányúlni szóval lófasz lesz itt nem elszámoltatás.

Fazakas László 2018.03.12. 05:27:37

Óóó, de sajnálom szegényeket.
El kellett menni kissé dolgozni, de
aztán jöttek az amcsik - felszabadult minden és szépen haza is jöttek mind ..,
(aki nem hiszi, járjon utána)
Ha a zöldhatáron a határőrség tényleg élesben lőne (hiszen valójában az lenne a dolguk - az államhatár védelme), na akkor mi lenne a helyzet?

Fazakas László 2018.03.12. 05:39:06

@felső határ nincs: - Volt már ilyesmi jó hírnév az állítólagos honfoglalás idejében:
- "a magyarok nyilaitól ments meg uram minket .." -

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.03.12. 06:51:41

@felső határ nincs: "más szabályok vonatkoznak a gójokra, s mások a zsidókra, ami alapjaiban ellentétes a keresztény etikával."

És a keresztény etika szerint neked mi a véleményed a muszlimokról?

midnight coder 2018.03.12. 07:29:11

@felső határ nincs: Azért a keresztény etikába bőven belefért a feketék Amerikába hurcolása és rabszolgaként tartása, az ottani indiánok kiirtása, nem beszélve azokról a csintalanságokról amiket a többi kontinensen műveltek a pogányokkal. És nincs ez másképp amúgy Pl. az iszlamistáknál sem, a nem iszlamista ott is másik állatfaj. Mindenhol megvan a mi és az ők, és az ők-kel általában mindenféle csúnyaságot meg lehet tenni.

$pi$ 2018.03.12. 10:37:22

"Sörrel öntik le őket"

Ja, ez reális. Ha valakit nem szeretek én is sört öntök rá. Ha meg kedvelek valakit, akkor beleöntöm. Teljesen hihető.

Occam beretvája 2018.03.12. 12:55:49

@midnight coder: A zsidó etikába is. Mivel hogy a rabszolga kereskedők többsége
Ábrahám gyermeke volt.:-))

Komodoi23 2018.03.12. 20:20:47

@rasztaszív: Az itáliai bankárok, például a Mediciek zsidók.

rasztaszív 2018.03.13. 01:12:34

@Komodoi23: hát persze.és sorosisták.

2018.03.18. 06:25:04

@taga20: Fingod sincs, hogy milyen a pártpreferenciám, mert semmilyen információd nincs rólam. Én csak azon röhögök, hogy milyen idegbeteg vagy! :-)
süti beállítások módosítása