B1 blogcsaládSoltész Miklós igazi keresztény vallásháborút vezet Magyarország ellen

Akár a Kuk-Lux Klán élére is választhatnák.

2017. május 09. - Mr Flynn Rider

Anyák napja alkalmából nagyot buzizott a KDNP képviselője a Parlamentben és egyben ellentmondott Áder Jánosnak, aki pont ugyanaz nap hívta fel a figyelmet arra, hogy a politikusoknak semmi köze az emberek magánéletéhez.

soltesz.jpg

Be kell valljuk, az Emmi egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára nem egy színes és szórakoztató egyéniség. (Nézze csak meg az RTL Híradó kis felvételén, ahogy motyog. Pontosan tudja, hogy éppen rossz fát tesz a tűzre a kis huncut.) 

 

De nem is ezért tették erre a posztra, hanem, hogy visszahozza azokat a régi szép időket, amikor az emberek vezeklőövet hordtak a durva szövésű csuhájuk alatt és a nőket megégették boszorkányságért.

Az államtitkár úr biztosan hozza a fundamentalista, végletekig beszűkült, homofób keresztényt minden alkalommal.

Tevékenységével ugyan végletekig árt a magyar egyházak megítélésének, de azok szépen eltűrik, hiszen milliárdokat harcol ki nekik minden évben. És van az a pénz, amiért az ember haja korpásodik, a keresztény egyházi vezetők meg félrenéznek, amikor Soltész Miklós hülyeségeket beszél.

Mindenki ismeri azt a típust, aki fiatal korában az összes kollégiumi bulit tönkretette azzal, hogy könnyekkel küzdve kérte Szűz Máriát és Jézust, hogy a tévelygőket vezesse vissza a helyes útra, vagy égesse meg a Pokol kénköves mélyén. Ilyen Soltész Miklós.

Felnőve van, aki kigyógyul a tinédzserkori sikertelenségeiből, furcsaságaiból és viszonylag normális, hétköznapi életet tud élni. De van, aki elmerül ebben a dagonyában. Ezek az emberek azok, akik szigorúan maguk elé nézve, motyogva zavaros elméleteket adnak elő arról, hogy az általuk választott vallás miért a legjobb az összes többi közül és a többit miért fogja eltűntetni az istenük haragja a Föld színéről. Nem beszélve a bűnösökről: a melegektől a házasságtörőkig, az abortuszpártiaktól azokig, akik nem a Fidesz-KDNP-re szavaztak. Meg ott vannak a füvesek is, hiszen a marihuánát is az ördög találta fel. 

Amikor felszállnak a villamosra, az ilyen embert messziről elkerülik az utastársak, sokan átszállnak egy másik kocsiba.

Soltész Miklóst csak azért nem kerülik el, mert kormányzati Skoda Superbbel jár. A hasonló arcokkal együtt pártot alapított és a párt támogatottsága ugyan mérhetetlen, de bejutott a Parlamentbe, kormányt alakított és amit a Nyugati téri aluljáróban kellene óbégatnia vallásos bimbamm-zenére, azt ő a Parlamentben adja elő, közpénzen. Egyébként nem is zavarna sok vizet, hisz ő az egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár, gondolnánk magunkban, de azért árt is, ahol tud. Mondunk példákat:

  1. Nem hajlandó találkozni a TASZ-szal, amikor a kormánya pont hadat üzent a civileknek. És ő felel a civilekért a kormányban.
  2. Autózik, méghozzá sokat: 2015-ben a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóságtól (KEF) kapott Skoda Superbjével 90 ezer kilométert autózott, holott Budajenőn lakik és választókerülete sincs, a Fidesz–KDNP országos listájáról került be az Országgyűlésbe. Egy mondatban indokolta, hogyan sikerült ennyit használnia az autóját: „Dolgozom nemzetünk egyházi, nemzetiségi és civil közösségeiért". 
  3. Másfél milliárdot harcol ki a Székelyföldi Jégkorong Akadémiának. Ugye, a magyar civilek helyett a székelyföldi jégkorong sokkal fontosabb? 
  4. 50 millió forinttal támogatja a fiatalok kiutazását a keresztény világtalálkozóra. A nem keresztény fiatalok meg mehetnek mosogatni Angliába. 
  5. Tudatos betelepítésnek és Európa megszállásának nevezi a tömeges vándorlást, ami legalább is arra utal, hogy a paranoid összeesküvés-elméletek híve, ahelyett, hogy tájékozódna és sokat olvasna. 
  6. Emlékszik még a Nemzeti Párválasztóra? Na, az is ő volt

 

Tegnap meg, anyák napja alkalmából hadat üzent vagy félmillió magyar embernek.

„LMBTQ... folytathatnánk: XYZ. Ki tudja, milyen rövidítések és szavak mögött mi van? Az nem is érdekes. Agyament őrültség.”

Bayer Zsolt a civileket pofozná ki a Parlamentből, Soltész Miklós szerint félmillió magyar magánélete „agyament őrültség”. Vagyis: a magyar kormány a magyar Parlamentben, anyák napja alkalmából buzizik. Ez az üzenet Magyarország számára a XXI. században, amikor az EU 28 országából 13-ban már a melegek is házasodhatnak.

Áder János köztársasági elnök pont ugyanaznap mondta el beiktatási beszédét a Parlamentben, ahol Soltész Miklósnak is ott kellett ülnie, de valószínűleg nem figyelt.

„Nekünk, politikusoknak semmi közünk hozzá. Ki, hol, mikor, kivel, mit csinál. Kinek milyen a nemi identitása, vallási meggyőződése, politikai eszmélése. Nem tartozik ránk.”

Soltész Miklós nyilatkozatai két olyan, a modern demokráciában bevett „szokást” sért:

Szekularizáció: láthatóan a KDNP-s politikus azon dolgozik, hogy minden erejével megszűntesse az állam és az egyház szétválasztását, ami a modern állam egyik jellemzője. Az Egyesült Államok alkotmányában is benne van, már az 1800-as években elkezdték bevezetni.

Értéksemlegesség: a magyar kormánynak nem szabadna azzal foglalkoznia, hogy ki vallásos, ki meleg, ki nem. Mindenkit egyformán kellene segítenie, aki magyar állampolgár, hiszen – elvileg – erre esküdtek fel.

Soltész Miklóst mindez nem zavarja. Ő csak áll a XXI század elején és büszkén hirdeti az ostoba, középkori keresztény fundamentalizmust. Igazán jó lenne, ha most már kivenné a kezét másik alsónadrágjából és elkezdene azzal foglalkozni, hogy a sajátjában mi van.  

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr3212492095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kőkobaki 2017.05.09. 10:27:04

Egyre több agyhalottat dob felszínre a kormány propaganda áradata!

csörcsilla 2017.05.09. 11:33:34

Mit vársz Soltész Rezsőtől?

2017.05.09. 12:29:12

Dől belőle e gyűlölet és a hülyeség, mint a tehénből a trágya. De kereszténynek mondja magát ! Igazi agyhalott lakáj !

BAZINGA2 2017.05.09. 12:42:18

Ezek csak álkeresztények. Van olyan család köztük, ahol ahány gyerek, annyi vallású. Na és még Ők buziznak?... amikor a legtöbb pedofil az egyházakból kerül ki. Szégyen.

morpho 2017.05.09. 15:29:27

Nyugi! Mindjárt jönnek a narancskullancsok és elmagyarázzák, hogy miért van ez így rendben...

sinus67 2017.05.09. 16:40:20

@morpho: Még, ha elmagyaráznák! Csak a kormánypropagandát ismételgetik papagáj módra! Megspékelve egy kis libsizéssel!

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2017.05.09. 18:16:47

Az ilyen ájtatos manókról szokott kiderülni, hogy veri az asszonyt vagy keresztényi módon szeretőt tart vagy éppen pasija van...
süti beállítások módosítása