B1 blogcsalád



Kósa lehazaárulózta az ellenzéket, de Pharaonról megfeledkezett

2016. november 09. - Mr Flynn Rider

A Fidesz boldog-boldotalannak árulja a letelepedési engedélyt, de megvédi Magyarországot. Kósa Lajos a maga szokásos bumfordi stílusában adta elő a gyűlöletkeltő propagandadumáját a propagandagépezetnek átállított M1-en.

 

kl_4.jpg

- Magyarország védelmében csak a Kereszténydemokrata Néppártra (KDNP) és a Fideszre lehet számítani, az ellenzékre nem, a kötelező betelepítési kvóta elleni küzdelmet folytatják - mondta a Fidesz frakcióvezetője

"Ez az ellenzék teljességgel felelőtlen, és a haza nem számít nekik semmit, kizárólag a rövidtávú pártpolitikai szempontjaik a fontosak"

- fogalmazott Kósa Lajos, annak a pártnak a vezetője, amelyik hat éve semmi mást nem csinál, csak lop és gyűlöletet kelt, hogy a hatalomban maradva tovább lophasson.

Kósa Lajos a műsorban elmondta: a Fidesz folytatja a küzdelmet a kvóta bevezetése ellen. Csak mi tesszük hozzá: annak ellenére, hogy az Európai Unió már rég nem akarja bevezetni azt.

Kósa kínos magyarázkodásra kényszerült a letelepedési kötvény kapcsán: felállította a „jó migráns” és a „rossz migráns” kategóriáját. Így megtudhattuk, hogy a „jó migráns”   

  • finanszírozza az államot
  • csak öt év tartózkodási engedélyt vesz,
  • vagyis „olyan mint amikor albérlőt fogadunk”.

 

Kósa itt elegánsan felülemelkedett azon, hogy ezeket a „jó migránsokat” senki sem ellenőrzi, illetve, hogy a Rogán-Habony-páros és a hozzájuk köthető cégek hogyan károsítják meg a saját zsebükre az államot. Nem említette a Pharaon-ügyet sem. Nyilván, egy olyan nemzetközi bűnöző, aki Orbán Viktor szomszédja és az Orbán-család üzlettársa, csakis jó migráns lehet.

Viszont kiderült az is, hogy a rossz migráns „az átmászik a kerítésen, (...) az az ember, aki nem albérlőként jön házunkba, hanem bejön a kerítés és elkezd követelőzni" .

Rogán is nekiszaladna még egyszer

Közben Rogán is nyilatkozott valamelyik házitévéjének.  Egyrészt azt mondta, hogy folytatják a kvótaellenes küzdelmet, "ott leszünk az európai kormányfők ülésén és ott küzdeni fogunk a kvóta ellen".

Majd a miniszter azt mondta az MTI szerint, hogy a nemzetközi kvótaellenes küzdelemben lenne magyarországi támogatás a parlamentben is, ezért "vagy tavasszal visszatérünk erre, vagy érdemes megnézni, hogy az Alkotmánybíróság hogyan értelmezi az alaptörvényt, annak alapján lehetséges-e a kötelező kvóta alkalmazása?".

Marad tehát az irgalmatlan közpénzköltés a gyűlöletkampányra és marad a migráncsozós téma.

Orbán Viktor egyébként az elvesztett zárószavazás után az Index kérdésére azt mondta, hogy "majd az elnökség eldönti", benyújtják-e újból a módosító javaslatot. Tuzson Bence államtitkár este már azt mondta, hogy Orbán "másfajta" megoldásban gondolkodik, miután leszavazták a javaslatát.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr611945579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csaba Szikora 2016.11.10. 11:01:27

Hja.25 éve körözik,közben mrg milliárdokat keres:D

NemodaBuda 2016.11.10. 12:11:11

Az még hagyján, hazaáruló mindenki más, de egyszerű gazemberek is ! Ezt is kósa mondta csöpp szájával, ugyanakkor, ugyanabban a mondatban ! Hogy nem süllyed el vele a folyosó ! Cégéres rablóbandájukkal évek óta fosztogatnak, az állam erejével takargatják a szennyest, összevissza pofáznak, kuszálják ennek a szerencsétlen országnak a társadalmi intézményeit, az oktatást, az egészségügyet, az államigazgatást, a kereskedelmet, a szállítást, a hírközlést, alapjában teszik tönkre a magyar nyelvet, a fogalmakat - mindenhez hozzányúlnak és minden szarossá válik tőlük ! És akkor mosolyogva közli, hogy mindenki más gazember ! Ezt a pofát élve kellene eltemetni !
süti beállítások módosítása