B1 blogcsalád



Rohanunk az újfasizmusba

2016. március 22. - nickgrabowszki

Brüsszelben november óta rendkívüli biztonsági készültség van. Ennek ellenére dzsihádista terroristák két merényletben megölnek 34 ártatlan embert.

Mit tesz erre Magyarország?lisztferi.jpeg

Terrorkészültséget rendel el, illetve emel a biztonsági fokozaton. Beveti a parasztvakítás csodafegyverét.

Közismert, hogy egy terrorista merénylet (illetve bármilyen irreguláris hadviselés) kulcseleme a logisztika és a helyismeret. Tehát egy merényletet megtervezni és megszervezni csak helyiek tudnak.

Hogyan reagál tehát a brüsszeli merényletekre a magyar kormánypárt frakcióvezetője?

A napnál világosabban kiderült: fokozza a terrorveszélyt az a folyamat, hogy illegális bevándorlók ellenőrizetlenül, tömegével áramlanak be az Európai Unió területére.

Most nagyvonalúan tekintsünk el attól, hogy az ellenőrizetlen tömegekhez Magyarország (illetve dehogyis: a magyar kormány) 400 ezer emberrel járult hozzá.

  • 200 ezret ellenőrizetlenül engedtek át, ahelyett, hogy regisztrálták és szűrték volna őket, mint ahogy a schengeni szerződés szerint kötelességük lett volna.
  • Másik 200 ezret vonatokkal kifejezetten ők maguk szállítottak át az osztrák határra Horvátországból.

De hadd emlékeztessünk: egy merénylethez logisztika és helyismeret kell, a menekültek ilyennel nem rendelkeznek, tehát nem is lehetett közük a robbantásokhoz. Néhánynak közülük esetleg mint katonáknak, akik semmit nem tudtak volna elérni, ha nincs szervezés, tervezés és felszerelés.

Persze van olyan, hogy a szervezők és a tervezők is szír területekről jönnek. Mint a Belgiumban született és felnőtt Salah Abdesalam, a párizsi merényletek stratégája, aki többször megfordult tavaly ősszel Magyarországon. Jelezve egyúttal, hogy ennyit ér a fokozott biztonsági készenlét.

Egy terrorista merényletre nem lehet felkészülni, nem lehet ellene védekezni, mert kiszámíthatatlan, véletlenszerű célpontokat támadnak.

Viszont nincs stratégiai céljuk. Nem tudnak elfoglalni semmit, nem tudják megszerezni a hatalmat. Az egyetlen eredmény, amit elérnek (persze a halottakon kívül), hogy félelmet keltenek. Egyedüli fegyverük a

félelemkeltés.

Ha nem veszünk róluk tudomást, ha nem félünk, akkor még ezt is elveszítik. Akkor végleg veszítenek.

De mit érdekli ez a magyar kormány éceszgéberét, Habony emberét? Ő már háborút hirdet. Pedig

háború nincs stratégiai célok nélkül. 

Az nem stratégiai cél, hogy néhány holdkóros vallási fanatikus úgy gondolja, majd egyenként kiirtanak bennünket. Az csak néhány ellenkező oldali megszállottat és fajvédőt, meg a hasznos idiótákat és a tömegek félelmét kihasználó hatalomtechnikust késztet arra, hogy az aránytalan túlreagálás legyen a megoldási javaslatuk.

Nincs háború. Egy 500 milliós politikai közösség számára egyszerűen nem lehet ellenfél egy néhány ezres vagy tízezres szekta.

Elfoglalni nem tudnak minket, mi viszont be tudunk hódolni nekik.

Ahelyett, hogy ezt mutatnánk (illetve mutatnák kormányaik, különös tekintettel a magyarra), hogy bennünket nem lehet megfélemlíteni, minket nem érdekel néhány merénylet, mi még a szokásainkon se vagyunk hajlandók változtatni, nemhogy kijönnénk a sodrunkból, ahelyett pánik és morális pánik, a terrorveszély hangoztatása és uszítás.

parl.jpg A fokozott készenlét, meg a migránsok okolása nem több mint

politikai termék.

  • A fokozott készenlét rövidtávra szól, hogy megnyugtassa a tömegeket: a kormány erős és a helyén van.
  • A migránsozás már középtávra, a morális pánik fenntartására, belpolitikai haszonra, szavazatszerzésre tekint.
  • Ha meg újfent előkerül megint a kormánynak a rendkívüli állapotra is korlátlan felhatalmazást adó alkotmánymódosítás terve, annak hosszútávú kihatása lehet.

Néhány merénylet, és máris önként rohanunk az újfasizmusba.

Az újfasizmushoz ellenségkép is kell. Úgyszólván nélkülözhetetlen. De még jó, hogy kéznél vannak az arabok. És az nem zavarja az uszítókat,

  1. hogy a merényleteket bennszülöttek követik el,
  2. hogy a mostani bevándorlók 99 százaléka még a legpesszimistább becslések szerint se potenciális terrorista,
  3. hogy a merényleteknek az évtizedek óta itt élő közel-keletiek, észak-afrikaiak és dél-ázsiaiak is áldozatul esnek.

Magyarországon meg különösen nem zavar senkit, hogy nem vagyunk célpontország. Itt aztán pláne fölösleges és értelmetlen terrorveszélyt hirdetni.

Mert az ténylegesen igaz, hogy a mostani európai terrorizmus az iszlámhoz, és így az arabokhoz, tehát a korábbi bevándorlókhoz kötődik. De ez a differenciálatlan megközelítés teljesen félrevezető. Bár lehet, hogy valóban arab volt az öngyilkos merénylő, de nem minden arab öngyilkos merénylő.

Az ellenkezőjét állítani egyszerű logikai hiba. Azt nem gondolnánk, hogy bárki, aki józan és rendelkezik ismeretekkel a világról, ezt ne volna képes belátni. De aki nemhogy terroristát, hanem még arabot se látott soha, az nem tud mit tenni, elfogadni, amit a tévé mutat, meg amit fontos emberek mondanak.

A legveszélyeztetettebb helyzetben a falusiak vannak (Magyarországon is), akik rettegnek a migránsoktól, meg a terroristáktól. Nekik nehéz elmagyarázni, hogy a migránsok nem jönnek, soha nem is akartak Magyarországra jönni; hogy abban a nem valószínű - de előre nem látható - esetben, ha mégis történne merénylet Magyarországon, az Budapestet fogja majd érinteni, nem az ő kis falujukat.

Nekik van a legkevesebb félnivalójuk, mégis ők félnek leginkább. Ők Habonyék elsődleges célcsoportja.

A mindenrendű uszítók logikája szerint ha a terroristák az arabok közül kerülnek ki, meg az arabok között húzzák meg magukat, akkor mi sem természetesebb, hogy az 50-60 éve itt (Nyugat-Európában) élő muszlim vagy muszlim eredetű közösséget differenciálatlanul büntessük. Mit számít, hogy a potenciális bűnelkövetők büntetése a hitleri meg a sztálini rezsimeken kívül soha sehol nem számított elfogadottnak. (És még ott is letagadták.) De hát a zsidókon már kipróbáltuk a dolgot; menni fog ez megint.

A mostani merényletek okai azonban nem etnikai, de még csak nem is szociális természetűek: egy misztikus szektához és a vallásos tévképzetekhez köthetők. Nekik, hogy ártatlanokat öljenek céltalanul, azt

Isten parancsolta meg.

Mégse gondolja senki, emiatt be kellene tiltani a vallásokat Európában. (Bár némi felvilágosító kampány a transzcendenciáról meg az azt hirdető misztikus-ezoterikus vezetőkről, akik állításuk szerint beszélnek Istennel, és közvetítik az utasításait, talán nem ártana.)

Figyelem, ez nem migrisimogatás! Abból, hogy nem egyszerűen bevándorlók (mostaniak vagy a korábbiak utódai), hanem tévképzetektől szenvedő fanatikusok gyilkoltak ártatlanokat, egyszerűen semmi nem következik a menekültválságot tekintve. A nemzetközi jogi vagy erkölcsi kötelezettségeket, meg a gazdasági teherbírást, a kulturális identitást és a demográfiai helyzetet érintő diskurzus egy másik vita.

Ha valaki háborút vív Európa ellen, azok nem a bevándorlók vagy a korábbi bevándorlók utódai, hanem egy vallási szekta. Meg néhány kormányposzton lévő uszító, aki morális pánikot kelt, és kihasználja a tömegek félelmét.

Az előbbivel elbír Európa, ha felszámolja a sötét tudatlanság maradványait.

Az utóbbiaktól sokkal nehezebb lesz megszabadulni, ha oktalan félelmünkben hagyjuk, hogy bebútorozzanak.

Akkor majd tényleg háború lesz.

(Képek: MTI)

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr648515732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rest of boys 2016.03.22. 18:40:17

Macskafogóhős, azt ugye nem tagadod, hogy múlt szeptemberben a ballibberek a migránsok tömeges átáramlása MELLETT voltak, külön megszervezett szállítóemberekkel, akik a rendőrséget kijátszva juttaták tovább a migránsok ezreit. Ugye nem tagadod, hogy a kerítésépítés ellen és a szabd tömeg-átáramlás mellett voltatok. A "megalázó regisztráció" ELLEN voltatok. A migránsok számolatlan (ergo felelőtlen, ömlesztett, veszélyes helyzetet teremtő) Nyugatra juttatása MELLETT voltatok. Akkor miről beszélsz most ? Mikor hazudtatok: akkor, vagy most? A kettő közül válassz, de ha lehet, ne egy harmadik hazugsággal.

nickgrabowszki 2016.03.22. 18:55:14

@rest of boys: ugyanazt a logikai-érvelési hibát követed el, mint amit a cikkben már próbáltam vázolni. differenciálatlanul összemosol egy posztírót a többi véleménynyilvánítóval. én biztosan nem vagyok felelős azért, amit mások írtak (akár kik is legyenek a "ballibberek"). én csak a saját dolgaimért felelek. egyenlito.blog.hu/2015/09/14/amikor_orban_viktor_tevedesbol_majdnem_megoldotta_a_migracios_valsagot
de ebből pl hogyan olvasod ki, hogy az ellenőrizetlen beáramoltás mellett érveltem?

Exploiter 2016.03.22. 19:00:47

A cikkben felsorolt dolgok így vannak. Igen.

Csak most akkor mi van?
Következtetések:
A politikai feszültségkeltésre semmi szükség.
Rendőrállamban élni senki nem akar.
A bevándorlásra semmi szükség.
Felrobbanni senki nem akar.

Ergo: nem kell itt uszítani, meg hülyeségeket beszélni, nem kell dáridózni meg populista marhaságokat csinálni. Össznépi konszenzussal be kell tiltani az iszlám vallást az egész kontinensen a francba és kész, minden gond megoldva, mindenki élheti a nyugodt kis európai életét úgy, mint eddig.

2016.03.22. 19:13:15

"Ahelyett, hogy ezt mutatnánk (illetve mutatnák kormányaik, különös tekintettel a magyarra), hogy bennünket nem lehet megfélemlíteni, minket nem érdekel néhány merénylet, mi még a szokásainkon se vagyunk hajlandók változtatni, nemhogy kijönnénk a sodrunkból, ahelyett pánik és morális pánik, a terrorveszély hangoztatása és uszítás."

Ezt majd magyarázd el a sérülteknek, és az áldozatok családjának.

"Nincs háború. Egy 500 milliós politikai közösség számára egyszerűen nem lehet ellenfél egy néhány ezres vagy tízezres szekta."

Dehogynem: a néhány tízezres szekta szabadon jön-megy Európában, mivel Európa még az 500 milliós politikai közösség még saját határait sem képes lezárni, azt sem tudjuk, hogy pontosan kik vannak az EU területén. A néhány tízezres szekta semmibi veheti a hatóságokat, áthághatja a szabályokat. Mert úgyis megvédik a széplelkek... Európától a többedik ilyen terrortámadás után is csak anny telik, hogy elhangzik néhány elítélő nyilatkozat, és nemzeti színűre világítanak egy rahedli közintézményt. Ez nem fölényes meg nem ijedés és győzelem, hanem bénultság.

Teccik érteni? Bénultság...

Afrika steht an der Elbe 2016.03.22. 19:17:13

A libsi arátlanságnak nincs határa. Ebben (is) hasonlítanak a kommunistákra.

Kimberly Clarck 2016.03.22. 19:18:00

jesszus még csak rohanunk a fasizmusba? én eddig azt hittem itten már fasizmus van. nem vagyok ideológiailag eléggé képzett.

putris72 2016.03.22. 19:18:51

Mond kedves poszt író akkor mit csináljuk?Nyissuk meg a határokat?Esetleg költözünk el!Vagy tegyünk meg mindent,hogy nálunk ez ne történjen meg!Kicsit hasonlítasz arra a német fiatalra aki azt monda,hogy be kell fogadnunk a menekulteket,mert a háború elöl menekültek!Aztán hozzátette,hogy Ö is ezt csinálná,ha Németországot megtámadnák!!Mekkora egy liberális demokrata!!Az összes terrorista menekült ként érkezett,ki most ki korábban!!!

ChemZso 2016.03.22. 19:20:18

@nickgrabowszki: Vérlázító, hogy egy ilyen eseményt is felhasználsz a politikai ellenfeleid rugdosására. Ráadásul egy féligazságokkal, félhazugságokkal, ostobaságokkal teli posztban: pl. "A mostani merényletek okai azonban nem etnikai, de mégcsak nem is szociális természetűek: egy misztikus szektához és a vallásos tévképzetekhez köthetők."

A csúcs ez: "Ha valaki háborút vív Európa ellen, azok nem a bevándorlók vagy a korábbi bevándorlók utódai, hanem egy vallási szekta. Meg néhány kormányposzton lévő uszító",

Egy pokolgépekkel gyilkoló, öngyilkos merénylő az pont az a kategória, mint egy kormányposzton - szerinted - "uszító".

Legalább vártál volna vagy két napot ennek a beteg zagyvaléknak a kiöntésével, amíg egy kicsit csillapodnak a kedélyek....

fidesz maszop dk egykutya 2016.03.22. 19:23:31

@rest of boys: ugye te sem tagadod, hogy a kormány tavaly szeptemberben buszokkal szállította át az országon a menekülteket, tehát a kormány a menekültek tömeges átáramlása MELLETT volt, és aktívan segítette is azt?

$pi$ 2016.03.22. 19:30:52

"De hadd emlékeztessünk: egy merénylethez logisztika és helyismeret kell, a menekültek ilyennel nem rendelkeznek, tehát a nem is lehetett közük a robbantásokhoz."

Hogy ez mekkora marhaság...

Netuddki. 2016.03.22. 19:31:09

@rest of boys: Ostoba balfasz hazug fidesztroll! Pont a "kormányod" szállította szervezetten a "migráncsokat" az osztrák határhoz, ahol szépen szélnek eresztették őket. Előtte azért megmutatták nekik merre van nyugat. De hát hazug tolvaj fideszesesektől mit lehet várni? Hazudtok mint a vízfolyás.

tralalala 2016.03.22. 19:36:46

Hát ez a pofátlanság teteje... hogy tudtok idáig süllyedni.

Itt visított az összes féreg még tavaly nyáron, hogy nem szabad feltartani őket, engedjük tovább, azonnal, ez fasizmus.
Erre volt még a nemzetközi médianyomás, CNN, BBC, Al Jazeera, mindenhonnan az folyt, hogy a szemét magyarok, nem eresztik tovább őket.
Osztrák civilek konvojokat indítottak, Faymann fasisztázott.

És mára: Jaj jaj, miért engedték tovább őket. Bazdmeg, komolyan. Az agyam eldobom.

Nem MO-n kell regisztrálni a Görögországból jövőket, mellesleg mindenki szart az egész dublini megállapodásra, MO próbálta betartani, ebből jött a példátlan fasisztázás.

Az eszem megáll ekkora bődületes pofátlanságon, amit a magyar baloldal képes és előad.

ChemZso 2016.03.22. 19:40:12

@tralalala: Választási plakáton lenne a helyük az itteni "alkotásaik" legemlékezetesebb idézeteivel...

Exploiter 2016.03.22. 19:40:15

@___________Tibi___________:

Remélem most is azt csinálják.
Win-win. A terroristának is olcsóbb, nem kell hiénataxisokra költeni a C4 keretet, a belgának is jobb, mert hamarabb posztolhat vele ölelkezős képet mielőtt felrobbantják, a magyarnak is jó, mert neki meg nem kell ilyesmit csinálnia. Tiszta haszon.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2016.03.22. 19:42:13

Tököm tele orbannal de minden ilyen poszt raebreszt hogy a fajtadat soha nem szabad visszaengedni a hatalom közelébe sem.
Fujj bazze.

2016.03.22. 19:44:24

"hogy a merényleteket bennszülöttek követik el,"
Korábbi migránsok Európában született gyerekei. Akik a jelek szerint mégsem integrálódtak társadalomba, ahogy azt szajkózzák a liberálisok. Tudom, hogy aljas, szemét, fasiszta gondolatok, de mégiscsak az van, hogy kialakultak párhuzamos társadalmak. Most jön az utánpótlás, látják, hogy bármit megtehetnek, mert védik őket a vezető politikusok. Még szép, hogy egyre bátrabbak és egyre több jogot követelnek maguknak...

Nem csak a vízbe fulladt menekült gyerek esetén kell elérzékenyülni, hanem azon is, hogy mit élhettek át az áldozatok, akiknek csupán annyi volt a bűnük, hogy rosszkor voltak rossz helyen.

index.hu/kulfold/2016/03/22/terror_brusszel_szemtanuk/

Bogyó 2 2016.03.22. 19:46:56

@tralalala: De attól miért nem dobod el az agyad, hogy rohadt migránsok be ne tegyék a lábukat az EU-ba, aztán a kormány buszoztatja őket? Hogy egy éve üzenik nekik, mondjuk Salgótarjánban egy magyar nyelvű óriásplakáton, hogy nem veheted el a magyarok munkáját, de kerítést szeptemberre építenek? Ezek marhára értelmes meg korrekt tettek, igaz? Nem vagyunk hülyének nézve egy kicsit sem, bár elnézve a menekülthisztit, igazuk van. Elképesztő, hogy egyesek képesek azt hinni, hogyha az elmúlt két évben senkit nem fogadott volna be menekültként Belgium vagy az Eu, akkor most nem lett volna merénylet. Londoni metrórobbantás, madridi pályaudvar, moszkvai metró? Nem dereng semmi?

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2016.03.22. 19:48:48

zsidókon már kipróbáltuk a dolgot"
Azt is leírod hogy a zsidók hogy nyomjak?8m.es kerítés aknazar es tuzparaancs?
Ja igen nekik lehet mi?
Fujj bazze.kettosmerce Rulez.

Zsuzsi25 2016.03.22. 19:51:23

@rest of boys: Nem hittem volna, hogy mi valamiben egyet tudunk erteni....

Punxsutawney Mormota 2016.03.22. 19:51:27

@rest of boys: A Soros szállította. Egyedül. Én láttam. Néhány körre beszállt a néhai Jichak Rabin szelleme is, de Ő még a túlvilágról is pénzt kért.

akist 2016.03.22. 19:51:40

Nyugi, lesz ez még durvább is. Azonnali tűzparancs a határokon, muszlimok tömeg kitelepítése régi hazájukba hajókkal, vonatokkal, komplett no-go zónák lezárása, felszámolása stb. Vagy évi 80-100 robbantás 20-30 ezer áldozattal. Kíváncsi leszek, mi lesz a véleménye majd akkor a bloggernek?

Bogyó 2 2016.03.22. 19:52:40

@Ne zavarj! Éppen a diktatúrát döntögetem!: "Nem csak a vízbe fulladt menekült gyerek esetén kell elérzékenyülni, hanem azon is, hogy mit élhettek át az áldozatok, akiknek csupán annyi volt a bűnük, hogy rosszkor voltak rossz helyen."

Szerintem ezt fordítva kellene megkérdezni, mert a merényletek áldozatait vagy a hozzá hasonlókat senki nem szidta itt, és minden bizonnyal mindenkit megrendítettek az események. A menekültellenesek alkalmazzák a kollektív bűnösség elvét és leszarják a vízbe fulladókat, a háború elől menekülőket, az IS szexrabszolgáit, meg a lenyakazott áldozataikat, gyakorlatilag mindenkit aki arab vagy iszlám vallású. Kb. úgy mintha az európaiakat a futbalhuligánok tettei alapján ítélnék meg.

tomcsicsi 2016.03.22. 19:55:45

@ChemZso: "Vérlázító, hogy egy ilyen eseményt is felhasználsz a politikai ellenfeleid rugdosására" Nem különben, mint pártunk és kormányunk, féligazságokkal, félhazugságokkal és ostobaságokkal telepakolva kommunikációját, hogy igazolhassa azt a faék egyszerű üzenetet, hogy lám lám azok a csúnya menekültek. Ugyehogyugye kell az a népszavazás.
A regnáló Atyaúristen kormány mindig, azaz mindig valaminek az ellenében határozza meg magát. Valóban ellenségképet keres és/vagy kreál. Amitől - mint ahogy az egy államférfitől elvárható - meg kell védeni kis hazánkat és annak polgárait. Most épp a migránsok vannak soron. Előtte a nyolc év meg az oligarchák satöbbi, holnap kedves barátom lehet, hogy Jómagad, csupáncsak azért mert X városban születtél, vagy "e" betűre végződik a keresztneved.
És "egy ilyen esemény" valóban nagyon szörnyű! Önmagában is; teljesen igaz. Viszont talán érdemes lenne csöppet feltekinteni a propagandagépezet által az agyadba tolt félhazugságok tömegéből. Nem szerencsés egyenlőség jelet tenni valóság és a médiumokból ömlő infók közé..pontosabban azok súlya egy cseppet sem nagyobb, valósabb stb., attól, hogy a csapból is ez folyik, a ballib médiától a szíenenig.
Gondolom nem azzal kelsz és fekszel, hogy Fekete-Afrikában a legóvatosabb becslések szerint is napi 50, azaz ötvenezer gyerek hal éhen. Ja, hogy ez nincs benne a propagandamédiádban? Akkor nincs is. Nem igaz? A te esetedben mindenképp.

tralalala 2016.03.22. 19:58:09

@Bogyó 2: "Elképesztő, hogy egyesek képesek azt hinni, hogyha az elmúlt két évben senkit nem fogadott volna be menekültként Belgium vagy az Eu, akkor most nem lett volna merénylet."

Nyilván ezeket a merényleteket sem friss migrik csinálták, hanem olyanok, akik ott élnek, esetleg állampolgárok.

Kérdés, hogy hogyan kerültek ezek az állampolgárok oda. Szerinted hogyan?

Szerintem úgy, hogy a szüleik (akik viszont igenis migránsok voltak) odaszülték őket.

Szerinted oda tudták volna szülni őket, ha nincsenek az országban, mert be se engedik őket?

Szerintem nem.

Látod, így megy valahogy. Most se ez az egymillió friss menekült migri az igazi veszély. Az igazi veszély 15-20 év múlva kezdődik, mikor ezeknek a tizenéves gyerkőcei kezdik úgy érezni, hogy igazából elég nagy szopás Berlinben takarítani meg szemetet hordani, és lehetne itt más világ is.

Ezért kellene már most elkapni ezt a folyamatot. De persze azt nem lehet, mert úristen az nem PC.

"rohadt migránsok be ne tegyék a lábukat az EU-ba, aztán a kormány buszoztatja őket?"
A többi EU-s ország, elsősorban Németország akaratának megfelelően.

Baszki, ha én megmondom a haveromak, hogy ez egy szar ötlet, amit csinál, ő meg megcsinálja, akkor nehogy már én legyek a hibás, mert miért nem akadályoztam meg. Azért bazmeg, mert egyrészt annyira nem is jó haverom, másrészt mert ötször akkora és nem tudom megakadályozni.

Példátlan nemzetközi nyomás alatt volt Magyarország, hogy engedje tovább őket. Ezt valamiféle boldog együttműködéssé maszkírozni csak az orbánfóbiás idióták tudják.

Krisz11 2016.03.22. 19:58:23

Na akkor most hallgassuk a ballib hülyéktől, hogy miért mi vagyunk a hibásak a brüsszeli terrortámadásért.
Kedves Ballibek! Lesz mit megmagyarázni.

tralalala 2016.03.22. 19:59:52

@tomcsicsi: "A regnáló Atyaúristen kormány mindig, azaz mindig valaminek az ellenében határozza meg magát"

Szemben a kiváló és egyáltalán nem ellenségkereső ellenzékkel, ami mindig szigorúan és kizárólag Orbán Viktorral szemben határozza meg magát. Mert az jó.

Gyorgy Nagy 2016.03.22. 20:01:24

Érdekes Brüsszelben nemlehetett látni páncél autokat ferihegyen van.Beszélik hogy a felcsuti stadionhoz is küldenek védelmi célal.

monddazigazatmar 2016.03.22. 20:01:31

@___________Tibi___________: Ö. Anyád hogy van?

Hogy is volt ez nyáron? Amikor regisztrálni akarták a retkeket, akkor sírtatok, hogy ne már, igaza van, csak átutazó, ne is regisztráljon. Amikor elindultak, és begyűjtötték volna akkor sírtatok, hogy hadd menjenek, sőt vittétek őket. Amikor már a fél világ szankciókkal fenyegetett, akkor elkezdték tényleg busszal vinni a retkeket. Most már ez sem jó.
Na, te meg a fajtád tényleg az emberiség söpredéke vagytok- dögölj meg.

@nickgrabowszki: Te ritka egy sötét ember vagy. Le is szarom a mondandódat, csak az első baromságra reagálok:
"Terrorkészültséget rendel el, illetve emel a biztonsági fokozaton. Beveti a parasztvakítás csodafegyverét."
Mint mindenki más a világon, te agyatlan szardarab! Mert senki nem vállalná a felelősséget arra, hogy ha itt /vagy bárhol/ történne valami.
Csak helyi tud támadást szervezni? Persze. Hatalmas tervezőmunka kell ahhoz, hogy bemenj és lövöldözz egy koncerten, vagy felrobbantsd magad egy nagyobb tömegben.

Zsuzsi25 2016.03.22. 20:03:47

@Bogyó 2: en a vizbefulladt gyerek lattan sem erzekenyulok el....annyival kevesebb jut el ide europaba, annyival kevesebb no fel itt europaban, es valik terroristava....
Btw: Gratulalok a szuloknek, amiert felelotlenul, gyerekekkel nekkvagnak a tengeren egy BIZTONSAGOS orszagbol, egy szakadt gumicsonakban....
Mert ugye torokorszag biztonsagos orszag...
De ugye aki atb...a a gyereket a kerites folott, attol mit is varjunk....

fidesz maszop dk egykutya 2016.03.22. 20:10:02

@monddazigazatmar: "elvtárs", már megint hazudsz( mint mindig), a kormányod úgy buszoztatta a menekülteket, hogy a terelő rendőrök egy szót sem szóltak hozzájuk, meg se próbálták regisztrálni, aztán még te pofázol.

masada 2016.03.22. 20:11:36

Emberek halnak meg a szomszèdban ès nem a rèszvèted nyilvànítod hanem csak fosod a szavakat ès osztod az èszt, hogy làssuk Te mennyire okoska ès szolidàris meg felvilàgosult vagy. A legtöbb orszàg fokozta a terror-veszèlyt, itt èlek Rómàban ès az esercito màris elözönlötte a metrót, Te kurva fèreg lófaszt se tudsz....Orbàn nem a szívem csücske dehogy Te mèg most sem èszhez tèrni sokkal dühítöbb!!!

Zsuzsi25 2016.03.22. 20:13:34

@Ne zavarj! Éppen a diktatúrát döntögetem!:
Nem erzekenyulok el a vizbefulladt gyerek lattan. Inkabb orulok. Annal kevesebb jut el ide, no itt fel,es lesz terrorista

Bogyó 2 2016.03.22. 20:14:15

@tralalala: Értem, tehát a recept az, hogy senkit ne fogadjon be az EU. Lezárunk mindent, nuku menekültügyi egyezménye, nuku szabad áramlás, szabad munkavállalás. 3-5 millió török él Németországban, de a te recepted az, hogy ki kell őket telepíteni, mert biztosan robbantani fognak. Persze még egy sem robbantott, az elmúlt 50 évben, legalábbis hirtelenjében nem tudok ilyet felidézni, de fő a biztonság. 5 millió ember lapátra. Persze tavaly két magyar feldarabolt egy házaspárt Franciaországban innen már csak kis lépés, hogy az ilyen nyereg alatt húst puhító, pusztai betyár barbárokra is kiterjesszék ezt, mert kb. ennyit tudnak rólunk azok, akik hajlamosak az ilyen hisztériára. Angliából is hazaküldeni az összes lengyelt, mert azok is gyanúsak, elég nagy a bűnözési rátájuk, és Anglia a betörésekből sem kér. Persze te magyarázhatnád, hogy dehogyis, mi európai keresztények vagyunk, kultúremberek, a francia házaspár rokonait nem hatnád meg, sokba lefogadom, hogy sok nyugati ország a kelet-európaiak kitiltását is megszavazná, csak rá kell játszani a jobbosoknak, mint a menekültekre. Aztán persze egymásra is gyanakodnának, van itt falmand-vallon ellentét, katalán probléma, utálják az írek az angolokat, a németektől meg amúgy is fél mindenki a környékben, szóval nagyon jó kis Európa felé vezet ez a gondolkodásmód, Voltak a középkorban is boszorkányüldözések, meg fasizmus, kommunizmus, meg etnikai kitelepítések, svábok, felvidékiek, Benes-dekrétum stb. Gyönyörű idők voltak, hozzuk vissza őket, és tetteik helyett fajtájuk szerint ítélkezzünk, mert ezek úgyis mind olyanok. Bizony, bizony, ez maga fasizmus.

Zsuzsi25 2016.03.22. 20:14:39

@Zsuzsi25: es oli meg az en gyerekem azert, mert nem hord csadort

Exploiter 2016.03.22. 20:18:00

@fidesz maszop dk egykutya:

Ne ugrálj, meg van oldva minden, orbánnak nem terem több babér. Végtelen euróért belemennek a törökök, hogy minden egyes csempészett csórit becserélnek egy alig használtra, bónuszként vízum nélkül jönnek majd azok is, akik heti egyszer felrobbantják isztambult.
Az eu erős és bölcs, orbánféléknek nem hagy teret.

Tisztességes Természettudomány 2016.03.22. 20:19:26

Azt mondták, hogy Allah parancsolta. Allahnak semmi köze a keresztények és zsidók Istenéhez. Allah egy trollkodó szarházi

Zsuzsi25 2016.03.22. 20:19:28

@Bogyó 2: Nem te hulye. Arrol van szo, hogyha most nem engedjuk be a tetveket es "nuku menekult" (egyebkent a helyes jelzo: illegalis hataratlepo)
akkor annyival kevesebb lesz a terror az europai emberek ellen. Lesz persze ettol meg, de kevesebb!

Bogyó 2 2016.03.22. 20:19:48

@Zsuzsi25: Szerinted az elmúlt 20 évben hány franciaországi arabból lett terrorista? Hány németországi törökből? Megsúgom, mindkét közösség többmilliós. És hány Magyarországon felnőtt magyarból lett gyilkos? Mert lettek. A te gondolkodásmódod alapján egy magyar gyerek halálán se kellene elérzékenyülnöd, mert bizony lettek gyilkosok magyar gyerekekből.

2016.03.22. 20:19:57

@$pi$: Szeptember 11-re nem emlékszik biztos

Zsuzsi25 2016.03.22. 20:20:39

@Bogyó 2: igen, foleg ciganyok. De ugye a cigany nem magyar

Zöld atomerőmű (törölt) 2016.03.22. 20:23:27

@Bogyó 2: Tessék mondani! Akkor miért van az, hogy az európai országok iszlám társadalmainak térnyerésével szaporodtak el az ilyen terrorakciók Európában?

Kimberly Clarck 2016.03.22. 20:28:39

@Gyorgy Nagy: én azt hallottam, h azt beszélik, h beteg gondolkodású vagy

Berni Balogh 2016.03.22. 20:33:53

@fidesz maszop dk egykutya:
Persze, hogy hazudik, már az "igazságot" sejtető, de csak gazságot rejtő nevével is. Pont hogy a nyáron is csak a hazug, aljas orbáni mutatványt művelték! Röszkénél bemutatták a "mi mégvédjük Európát, ha kell erőszakkal" című kétfelvonásos darabot: amelyben aljasul beengedték pár percre a valódi menekülőket, hogy aztán agyba-főbe verhessék őket az újságírókkal együtt, magyar területen. Majd két nap múlva ugyanezeket az ezreket, száz kilométerrel arrébb REGISZTRÁCIÓ nélkül átbuszoztatták az osztrák határhoz és átlökték őket, mikorra már jól megéheztek és megszomjaztak.
A párizsi-brüsszeli merénylők közül kettőt is igazoltatott az orbáni gépezet szeptemberben, mialatt nemzetközi körözés volt ellenük, de továbbengedték őket!!! Ennyit ér a millió/év tempójú hazai igazoltatgatás a (poszt)kommunista rendőrség részéről: elsöprő többségben csak az átlagpolgár zaklatására, megfélemlítésére való.
Már meg sem lepődünk, hogy Kósa-hazudós elvtárs a menekültekkel magyarázza a terrorizmust, mintha nem tudná, hogy a fő szervezők már Európában születtek.
Nagyon érdekes és elgondolkodtató, mennyire jól jött ez a mai alkalom a mi Kedves Vezérünknek arra, hogy - egyrészt a tegnapi, parlamenti strómankérdést Mészáros ügyben elnyomja - ma délelőtt pedig megtegye a legjelentősebb lépést, vissza a kádári kommunista diktatúrába: megszavaztatta, hogy megszűnik az Országgyűlés költségvetési, kormányt korlátozó, ellenőrző szerepe, a PARLAMENTÁRIS DEMOKRÁCIA egyik legfőbb - hazánkban szinte már legutolsó, máig élt - garanciája.
Hogy is mondta Juhász Péter 2 napja? Lehet, hogy van valami, amit Orbán tud a menekültüggyel és a terrorizmussal kapcsolatban Putyintól, amit mi nem.

Bogyó 2 2016.03.22. 20:36:50

@Zsuzsi25: Értem, de itt miért álljunk meg? Miért pont csak a migráns hátterű bűnözést zárjuk ki? Azt nem is feltételezem, hogy rasszista, idegengyűlölő gondolkodásmód miatt, ezért menjünk tovább. Ott van pl. Breivik. meglehetősen jobboldali nézeteket valló emberke, aki kétszer annyi európai embert lőtt le, mint ahányan most meghaltak. Lehet, hogy a jobboldali emberek ellen is kellene valamilyen szankciót alkalmazni? Nem hagyhatjuk, hogy veszély fenyegesse az európai emberek biztonságát. Kollektív bűnösség? Mit számít? Ha 10-20 millió migráns hátterű embert ki kell zsuppolni 20 terrorista miatt, akkor itt is tenni kell valamit. Vagy sok európai terrorista általában szegénynegyedekben nőtt fel, őket is ki kellene telepíteni szerintem, vagy már gyermekkorukban börtönbe csukni, hogy még kevesebb veszély fenyegesse az európai embereket.

ChemZso 2016.03.22. 20:42:36

@tomcsicsi: Gondolom nem azzal kelsz és fekszel, hogy Fekete-Afrikában a legóvatosabb becslések szerint is napi 50, azaz ötvenezer gyerek hal éhen. Ja, hogy ez nincs benne a propagandamédiádban? Akkor nincs is. Nem igaz? A te esetedben mindenképp.
OFF
Ha akár öt is éhen hal naponta vagy csak egy is, az is szörnyű, de most hogy jön ez ide?
Amúgy meg egyáltalán melyik médiában van ez benne? Ha nem túl sokban, akkor a média nagy része propagandamédia? Nem csak az enyém, Ugyan ilyen nincs, de hagyjuk.

Napi ötvenezer gyermek, aki éhen hal, ezt mondod. Ez a szám évente kb 18 millió. Ez a szám ne jelenne meg semmiféle hivatalos médiában? Nem gondolnám hogy hazudsz de valami bizonyíték erre azért kellene.

ON
A probléma a fenti poszttal az, hogy a közvetlen környezetünkben, Európa közepén történt az, ami történt. Történt, kb. fél napja, sok ember még szinte nem is tud róla, aki tud, az még vagy csak szimplán tért magához, vagy már belegondol, hogy holnap az ő biztonságosnak vélt életében is előfordulhat ilyen, de a poszter már újfasizmust visít. Gusztustalan fejhangon.

Zsuzsi25 2016.03.22. 20:42:46

@Bogyó 2: na. A kommented masodik fele rendben van. Tudsz te gondolkodni ha akarsz. Amugy nem becsukni, kivegezni.
Es valaszolj zold atomeromunek

ursus artos 2016.03.22. 20:47:23

nem semmi...
A poszt fos.

hétköznapi libsizmus 2016.03.22. 20:48:09

Nem igaz, nem egy elszigetelt vallási szekta áll szemben az európai egzisztenciával, ez kiderült már számtalanszor

Először is az európai muszlimok 40%-a szimpatizál az IS eszméivel. De ha nem hiszünk a statisztikáknak, akkor meg ell nézni, hogyan és mennyi ideig tudott bujkáni Abdeslam a muszlim negyed védett közegében a belga hatóságok orra előtt. Ehhez nagyon sok embernek kellett őt támogatnia vagy legalább félrenéznie, és szinte hibátlanul működött a közösségi szolidaritás

Abban még igaza is lehet a szerzőnek hogy nem minden arab öngyilkos merénylő, de ez kit érdekel, amikor ez az euro-idegen társadalmi közeg újra és újra kitermeli a maga fanatikusait?

És van egy rossz hírem: a jövőben ez még sokkal rosszabb lesz. Hogy miért? Hát pont azért amit a szerző megfogalmazott: a terrortámadás előkészítéséhez helyismeretre van szükség, és a most beözönlött milliónyi illegális migránsnak és a köztük elbújtatott terroristának még nem volt elég ideje felkészülni. De ami késik nem múlik, fogunk még hallani róluk

Bogyó 2 2016.03.22. 20:51:04

@Zöld atomerőmű: Mert az iszlám kultúrkörben van egy fanatikus nézetrendszer, amelyet több szervezet magénak vall. Hogy miért ott van, bonyolult, a világ másik felének évszázadok óta tartó nyugati kizsákmányolását, a z iszlám társadalmak megmerevedését és modernizációs problémáit mind sorolják az okok között, de ez akkor sem jelenti, hogy kollektíven mind az 1-2 milliárd iszlám vallású ember ellenség és terrorista. Évtizedek óta milliószámra mennek nyugati emberek turistaként iszlám országokba Törökországtól Egyiptomon át Tunéziáig és a legtöbb valahogy túlélte saria törvénykezés, halálrakövezés, nők megerőszakolása meg robbantás nélkül. Nem kellene feledni az arányokat. Igen vannak terroristák, IS-szerű barbár állatok, de mindenkit egy kalap alá venni, főleg az ebből a helyzetből menekülőket, olyan mintha minden '56-os menekültet visszazavartak volna annak idején, mert lehet, hogy kommunista ügynök, ki tudja. És biztos volt olyan is, de a többség nem. Na, ezen felülemelkedni emberség kérdése. A következő meg felvenni a harcot a valódi bűnösök ellen, nem a gyengéken elverni a port.

Killary Fucking Clingon 2016.03.22. 20:52:33

" Tehát egy merényletet megtervezni és megszervezni csak helyiek tudnak. "

Ekkora faszságot hogy tudsz leírni??? Ostoba barom.

tralalala 2016.03.22. 20:52:40

@Bogyó 2: a.te.ervelesi.hibad.hu/csuszos-lejto

Bocs de tényleg :/ Buta vagy sajna. Vagy elfogult. Direkt nem akarsz megérteni, direkt az exremitásokig túlzod az álláspontomat, aztán megy a csodálkozás, hogy "jé ezek a nácik olyan hülyék", közben te teszed lehetetlenné a vitát ezzel a stílussal.

Mindegy, nem sokan hisznek már nektek, és egyre kevesebben.

jágör68 2016.03.22. 20:52:58

A NATO- főhadiszállása- egyben az EU központja is- tele van iszlámista terroristával- senki nem tette még fel a kérdést:

www.amazon.com/Gladio-Natos-Dagger-Heart-Europe/dp/1615776885

wideshut.co.uk/gladio-b-the-origins-of-natos-secret-islamic-terrorist-proxies/

Bogyó 2 2016.03.22. 20:55:00

@Zsuzsi25: "A kommented masodik fele rendben van. Tudsz te gondolkodni ha akarsz. Amugy nem becsukni, kivegezni."

Értem, akkor lehet kezdeni a Ferencvárosban? Újpesten? Józsefvárosban? Szerintem csak a budai kerületekben élők maradjanak, nem így gondolod?

Killary Fucking Clingon 2016.03.22. 20:55:30

@ChemZso: A posztoló a fasiszta. Ez a szín és vegytiszta liberál fasizmus amit ebben a posztban olvashatsz... és ezért kell kibaszni őket a hatalomnak még a közeléből is. A médiát is nehéz lesz visszafoglalni de menni fog :) Ki kell őket szorítani mindenhonnan.

FeroxX 2016.03.22. 20:56:02

Tököm tele orbannal de minden ilyen poszt raebreszt hogy a fajtadat soha nem szabad visszaengedni a hatalom közelébe sem.
Fujj bazze. [2]

tralalala 2016.03.22. 20:56:10

@Bogyó 2: "olyan mintha minden '56-os menekültet visszazavartak volna annak idején, mert lehet, hogy kommunista ügynök, ki tudja. És biztos volt olyan is, de a többség nem."
De attól még az összeset zárt táborban tartották, kikérdezték, amennyire lehetett, utánanéztek. Pont azért, hogy lehetőleg a komcsi kémeket meg ávósokat kiszórják egyből.

De ma ezt csinálni fasizmus lenne, lásd a tavaly szeptemberi orbángyűlöletet, hogy ez az állat itt regisztrálni akar meg zárt táborokat, pedig mindenki látja, hogyezek atomtudósok és sebészek, az a baj hogy továbbmennek.

hétköznapi libsizmus 2016.03.22. 21:02:18

@Ne zavarj! Éppen a diktatúrát döntögetem!:
A belgiumi muszlimok nagy része a szocik ténykedése idején végrehajtott szavazóimportként került oda Marokkóból. Szervezett és rendszerszinten végrehajtott betelepítés volt, egy nagy előnnyel: mindenkiről lehetett tudni hogy kicsoda, a személyes adatok tisztázásában együttműködtek a marokkói hatóságokkal. Nem tekintették igazán nagy kockázatnak a terrorveszélyt, mint ahogy akkoriban, a 60-as 70-es években a vallási alapú terrorizmus nem volt igazán aktuális

Ezzel szemben a mostani migránsáradat teljesen kontrollálatlan. anonim, ismeretlen előéletű, fiatal férfiakból álló horda beözönlését jelenti egy terrorizmussal keresztül-kasul átitatott övezetből

Szóval oda akarok kilyukadni, hogy a mostani migrációs hullám sokszorta nagyobb terrorfenyegetést jelent mint az a migráció, amivel a brüsszeli, párizsi merénylők, azok szülei bekerültek Európába

Bogyó 2 2016.03.22. 21:05:07

@tralalala: Nekem az is extremitás, hogy nem az illegális határátlépőkről megy a vita. Mert rohadtul nem. Itt a legálisokból sem kérnek vagy nem is adnának lehetőséget a legális belépésre. Mondjuk ki, ez simán érzéketlenség a másik problémája iránt meg szimplán idegengyűlölet, nem kell ide senki, mert más, mert idegen, és biztosan egy rohadt szemét az összes. Ja, hogy tavaly egész jó fej volt az a fiú a török bazárban, vagy a tunéziai recepciós. Nem számít, töröljük, valójában az is terrorista. Nem akarjuk a problémát valójában megfogni, valódi okokat és valódi bűnösöket keresni, hanem faékszerű primitív megoldásokkal kavarogni, csakhogy ez nem fog megoldást hozni. Lehet itt tűzparancsot meg bombázókat vizionálni, és ellenünk hangolni a még mérsékelt iszlám embereket, csak nehogy a mi fiaink kössenek ki egyszer a határon, mert akkor a tömegek már tényleg nem telefonnal meg pokróccal, hanem Kalasnyikovval jönnek.

Zsuzsi25 2016.03.22. 21:10:18

@Bogyó 2: Igazabol majdnem. Ha valaki arra hivatkozik, hogy a szegenyseg miatt rabolt/olt stb., akkor igen. Kivegezeni. Maskeppen nincs elrettento ereje. + sokba kerul az adofizetoknek.
Nem tudod kulonvalasztani a dolgokat. Mit gondolsz a szelsosegek miert erosodtek mindenhol? Mert az embereknek, a tisztessegesen dolgozo embereknek k.....ra eleguk van!!! Eleguk van abbol, hogy a hozzad hasonlon hulyek meg mindig a potencialis terroristakat vedik. Lehet, hogy most meg nem azok, de valiszinuleg azok lesznek. A szelsosegek pedig erre kinalnak jo megoldast. Hacsak felmegoldas is....mert teljesen saj os nem lehet eltuntetni. Viszont lehet csokkenteni. Marpedig a menekultek visszatoloncolasa, azonnali deportalasa valanelyest csokkenti a terrorista utanpotlast. Nem humanus? Nem baj. Az en gyerekem, (a hozzam hasonloan normalisan gondolkodo europai emberek gyerekei) fontosabbak mint ez a sok tetvedek aki szeribt normalis megeroszakolni egy not mert regota nem dugott. Erre azt irod, hogy "de itt is vannak ilyenek" en meg errr azt valaszolom: es kell meg tobb?

Bogyó 2 2016.03.22. 21:13:33

@tralalala: "De attól még az összeset zárt táborban tartották, kikérdezték, amennyire lehetett, utánanéztek. Pont azért, hogy lehetőleg a komcsi kémeket meg ávósokat kiszórják egyből.

De ma ezt csinálni fasizmus lenne"

Szerintem nem. Azt gondolom, hogy az Európán keresztüli szabad grasszálás biztosítása ugyanolyan szélsőség, mint a mindenki takarodjon a picsába felfogás. Ilyen szempontból a kerítés építése szükséges volt, én sose gondoltam mást. De korrekt menekültügyi eljárással, a csak a jobb életért jövők kizárásával, mert akkor én is elindulok, ha lehet és persze azért az EU teherbíró-képességének is van egy határa gazdaságilag és kulturálisan is, az egy következő vonal. Azt gondolom, ezt még a mostani menekülthullám nem érte el. Addig kár heccelni őket, Szíriában tényleg háború van, nem kitaláció, és valahogy az oroszok se oldották meg, hanem hazamentek.

$pi$ 2016.03.22. 21:18:42

@Bogyó 2: "Nem akarjuk a problémát valójában megfogni, valódi okokat és valódi bűnösöket keresni"

Te mit tettél annak érdekében, hogy a törvény kezére add a nyakakat késsel nyiszáló csávókat? Hogyan állsz neki elintézni, hogy a nőket ne gyilkolják meg ha táncolni mennek? Milyen megoldást javasolsz arra, hogy százezrek gyilkolják egymást azért mert azt hiszik, hogy az égben van egy nagy szakállas bácsi aki ezt akarja?

A magyarok, a magyar állam az országhatárig tud tenni bármit is, el is mentek odáig és megpróbálnak tenni valamit. Nem mehetnek át szerbiába, nem mehetnek el szíriába. Te mondjuk mehetsz, nem? Menj, csinálj valamit!

Zsuzsi25 2016.03.22. 21:21:03

@Bogyó 2: nehany harcigep siman halomra lovi az illegalis belepoket. Tovabba ha mar a hullam elejen lottek volna oket, amikor meg nem jottek sokan, akkor az megoldas lett volna, par doglott gyerek boven elrettento lett volna, eh elyett mi volt? Merkel szelfizik a tetvekkel. Hat szuper. Nem is ertem miert nem tettek. Hiszen jogunk van a hataraink megvedesehez.

tralalala 2016.03.22. 21:21:23

@Bogyó 2: "Nekem az is extremitás, hogy nem az illegális határátlépőkről megy a vita. "

Te túlságosan komolyan veszed a netes kommenteket. Itt naponta akasztanák Orbánt meg a fideszeseket, látszólag mindenki gyűlöli, oszt valahogy mégis ő a miniszterelnök és mégse akaszt senki senkit.

Sok ember rohadtul frusztrált már, mert úgy érzik, hogy nyilvánvaló dolgokat (igen, ARABOK ROBBANTANAK) egyszerűen nem lehet kimondani valami elvont érzékenység nevében.

Sok ember úgy érzi, őt rohadtul nem kérdezték meg, hogy akar-e további egymillió arabbal együtt élni.

Sok ember pontosan látja a hihetetlen kettősmércét, hogy Németország hívja be az arabokat, mintha aranyat érnének, tele van cikkekkel minden, hogy majd mennyire növelik a GDP-t meg milyen jó lesz mindenkinek, oszt azért annyira jó mégse lehet, ha közben meg szétosztanák mindenkinek. Az aranyat nem szokták szétosztani, a technológiát nem szokták szétosztani, általában a szart, a bajt szeretik szétosztani.

Látják az emberek, hogy az országok, akik eddig fasisztázták a magyarokat, most sorban kerítést emelnek. Hogy az eddigi "szeressük az idegent" csak addig volt igaz, amíg ez az idegen valahol máshol, lehetőleg jó messze volt.

És így szépen elküldik a picsába azokat, akik szerintük felelősek. Pl. azok a fenti poszterek is, akik fél éve még pontosan az ellenkezőjét írták, mint amit ma írnak.

A PC liberalizmus megbukott, életképtelen, nem tud mit kezdeni olyan eszmékkel (pl. arab radikalizmus), amik nem leállnak vele vitatkozni, hogy akkor most ez vallás vagy ideológia, hanem csak lebasszák a fejét izomból, aztán kiröhögik, hogy gyenge szar vagy.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2016.03.22. 21:22:04

Igaz-e, hogy Orbán Viktor 2006-ban hatalmi érdekből a kopaszaival szétverette és felgyújtatta fél Budapestet.
Vajon merész gondolatkísérlet azt feltételezni, hogy 2016-ban Kubatov idomította kopaszaival ugyanezt megcselekedte Brüsszellel is?
Én nem állítok semmit, sőt, csak az ügyvédem jelenlétében erősítem meg, vagy cáfolom mindennek az ellenkezőjét, nehogy a TEK agyonverje a szomszédomat... :)

Afrika steht an der Elbe 2016.03.22. 21:23:23

@Frady Endre:
Szerintem inkább verseket írj. Nem mintha abban nagy lennél.

tralalala 2016.03.22. 21:27:15

@Bogyó 2: "Azt gondolom, hogy az Európán keresztüli szabad grasszálás biztosítása ugyanolyan szélsőség, mint a mindenki takarodjon a picsába felfogás. Ilyen szempontból a kerítés építése szükséges volt, én sose gondoltam mást. "

No, akkor közelednek az álláspontjaink, én meg azt is mondom, hogy a tudatos, legális, nem túl nagy mértékű migráció meg jó.

Itt inkább az a baj, hogy nagyon lazák voltak eddig a migránstörvények. Illetve a legnagyobb baj, hogy a nyugatiak basznak szaporodni, de ez messzebbre vezetne.

Mindenesetre az emberek dühösek, és nem tudom hibáztatni őket. Egy gyenge, buta, ideológia-politika juttatott minket ide (minden ember egyenlő, tolerálni kell a másságot, a bőrszín és/vagy a vallás semmit nem jelent), egy olyan politika, amit igazából senki nem választott.

Bogyó 2 2016.03.22. 21:29:02

@Zsuzsi25: Szerintem egyáltalán nem gondolkodsz normálisan. Hányan mentek keresztül Magyarországon? Hány nőt erőszakoltak meg a Keletiben? Ja, egyet sem? De ha lett volna három, akkor húzzon el mindenki? De komolyan kinek adnál menekültjogot? Szerinted 1 millió orosz, albán, kínai, amerikai között egy sem volna aki erőszakolna, lopna, szemetelne? Mert akkor aztán amiatt vissza lehetnek megint zsuppolni mindet. Az a baj, hogy mindez mögött valami végtelen naivitás húzódik, hogy az "igazi" menekültek azok olyan aranyos, kedves szerencsétlen bociszemmel néző szegényemberek, akik csókolgatják a kezeinket nagy hálájukban, vagy legalábbis ezt várnánk el úri fölényünkben. És olyan szörnyű, hogy nem így van. Hogy köztük is akadnak magukért kiálló, követelőző meg akár erőszakos emberek is. Pedig a világ ilyen, ez nem a mesék világa, ahol olyan rendes a szegény ember. Bizony ezek tudnak okostelefont is olvasni, bár amúgy meg tök hülyék is, meg mást sznek, más zenét hallgatnak, más a vallásuk. No, felnőtt emberként mindezt tudva és erre számítva kell emberséget mutatni az egyébként normális viselkedésre képes tömegeknek, kizárva az összeférhetetleneket, nem okádva mindegyikükre hülyegyerek módjára. Alig várják a hozzád hasonlók, hogy a menekültek végre kövessenek már el valamit, hogy el lehessen rajtuk verni a port. Ma a menekültek, holnap a cigányok, aztán a zsidók, aztán ki jön? Mindig lesz valaki aki szerinted nem normális. Majd jönnek a buzik, a liberálisok, a baloldaliak, aztán a csúnyán nézők, meg a neked ellenszenvesek és így tovább, hogy lehessenek szép kis egyenemberkék akik végül csakis olyanok lehetnek mint te. A nagy hazaszeretetben ki lehet irtani az országot.

$pi$ 2016.03.22. 21:29:05

@Zsuzsi25: "Nem is ertem miert nem tettek. Hiszen jogunk van a hataraink megvedesehez. "

Az elején le kellett volna lőni párat. Persze ügyelni rá, hogy felnőtt férfi legyen az áldozat és ne legyen szemtanű, aztán lehetett volna mondani, hogy önvédelem volt.

Sajnos azonban a magyar határon csak a magyarokra lőttek, amikor le akartak lépni anno. Amikor kellene, akkor nem voltak olyan nagy legények. :(

tralalala 2016.03.22. 21:31:59

@Bogyó 2: "Majd jönnek a buzik, a liberálisok, a baloldaliak, aztán a csúnyán nézők, meg a neked ellenszenvesek "

a.te.ervelesi.hibad.hu/csuszos-lejto

$pi$ 2016.03.22. 21:34:20

@Bogyó 2: "Hogy köztük is akadnak magukért kiálló, követelőző meg akár erőszakos emberek is."

Nem veszed figyelembe, hogy hogyan viselkednek tömegben. Nézz meg pár videót és akkor látni fogod, ogy az a pár erőszakos aki köztük van mit csinál a többivel, amikor nagy tömegben vannak.

Megpróbálod az eseményeket úgy értelmezni, hogy magadból indulsz ki. Magyarországon szocializálódtál és azt hiszed, hogy mások is éppen olyanok mint te. Pedig nem... nagyon nem.

Ha kétségeid vannak, akkor nézd meg, hogy az ő kultúrájuk milyen társadalmat hozott létre ott, ahonnan jöttek. Az, hogy idejönnek nem jelenti azt, hogy itt valami mást fognak kiépíteni, egyszerűen újrakezdik és kialakítják ugyanazt a társadalmat mint otthon.

Zsuzsi25 2016.03.22. 21:36:44

@Bogyó 2: mi avfasz bajom lenne a zsidokkal? Melegekkel? A legjobb baratom egy meleg pasi. Semmi bajom vele. Zsidokkal sem. A ciganyokkal mar van bajom. De ez nem rasszizmus, ez tapasztalaton alapulo szimpla realista attitud....ahogy a menekultek utalata is. (Ohhm pardon: illegalis hataratlepo, nevezzuk neven a dolgokat)

Bogyó 2 2016.03.22. 21:36:59

@$pi$: "Te mit tettél annak érdekében, hogy a törvény kezére add a nyakakat késsel nyiszáló csávókat?"

Nem személy szerint az én dolgom, ezért van hadsereg, titkoszolgálat, rendfenntartó erő. De ha volna ilyen politikai erő, beállok mögé, ha mással nem a szavazatommal, legyen az választás, vagy népszavazás. A mi alatt az egész EU-t értettem, intézményeivel. Afganisztánban is vannak embereink, de én inkább azt gondolom, hogy a terror megelőzése, az okok, a problémák kiiktatása volna szükséges hatékony integrációval, a meglévő veszélyek felderítése, az elkövetők kiiktatása. Ez itt az EU-ban feladat, Magyarországon kevésbé, mert itt nincs érdemleges veszély, ezért az átlagember cselekvési lehetősége is minimális. De a menekültellenes hangulatkeltésre egyáltalán nem volna szüksége az országnak.

Zsuzsi25 2016.03.22. 21:38:10

@$pi$: igy van. Parhuzamos tarsadalmakat hoznak letre. Es lehet majd imatkozni, hofy negogy a te lakhelyed mellett

tralalala 2016.03.22. 21:39:04

@$pi$: "Ha kétségeid vannak, akkor nézd meg, hogy az ő kultúrájuk milyen társadalmat hozott létre ott, ahonnan jöttek. "

Egyébként ez is nagyon igaz. Sok migránspárti úgy van vele, hogy Németország jó, ezek az emberek ott jobban élnének.

Csak Németország nem azért lett jó hely, mert egy tündérke odaszállt és jó hellyé varázsolta, hanem mert az ottani emberek (az ottani kultúrán keresztül) olyanná tették. Ahogy ezt hígitják és töltik fel mással, úgy változik meg Németország arculata.

Bogyó 2 2016.03.22. 21:40:14

@Zsuzsi25: Értem, tehát a legálisan érkezőkkel nincs bajod. A Párizsban robbantók többsége legálisan tartózkodott ott.
Lehet, hogy nincs bajod ezzel vagy azzal a csoporttal, de ha nem lennének a migránsok vagy cigányok, találnál másikat. Aki kollektíve ítél el közösségeket, azzal így szokott lenni.

tralalala 2016.03.22. 21:42:08

@Bogyó 2: "a problémák kiiktatása volna szükséges hatékony integrációval,"

Ez tök jó lenne, csak hatékony integrációt ma nem lehet csinálni, mert nem bírja az európai gyomor. István király pl. hatékonyan integrálta a magyarokat a kereszténységbe, csak az ilyen felnégyelésekkel meg lázadásokkal járt.

A mai módszerekkel csak azt lehet integrálni, aki integrálódni akar. Aki nem akar, azzal lófaszt se tudsz kezdeni, mert akkor egyből jön a PC kommandó megmondani, hogy te nem vagy eléggé kulturálisan érzékeny és nem tiszteled őt eléggé.

Buchhalter 2016.03.22. 21:42:33

@Bogyó 2: te annyira hülye vagy ember!Az Iszlám vezetői szintén kizsákmányolják a sajátjaikat és minket is ki szeretnének.Ezen ne agyaljál!Mélyedj bele a középkori történelembe és hátha egy kis bölcsesség megszáll.Azon se fogok csodálkozni ,hogy még lesz pár ilyen még véresebb terror támadás és te meg a cikkíró egyszer csak egy titkos rendőrségi cellában ébred letépett körmökkel.Az általad ajnározott Iszlám államokban ennyi pofázásért már kiverték volna az összes létező a fogad .Az idemenekülök sem jobbak ezt látták és a többségük hozza magával a kultúrát -ergo sosem fog beilleszkedni!De ezt úgy látszik neked nagyon nehéz felfogni!

Kancsendzönga 2016.03.22. 21:44:19

Ki ez a félnótás, aki ezt a posztot írta?

Bogyó 2 2016.03.22. 21:46:12

@tralalala:
a.te.ervelesi.hibad.hu/csuszos-lejto

Nem jó példa, mert nálam csak célcsoport-váltás van, nem olyan állítások halmozása, ami önmagában hülyeség. Pl. aki nem tiszteli az állatokat nem tisztel semmilyen élőlényt, ez miért lenne igaz? De aki elfogadja a kollektív bűnösség elvét, az mindig veszélyes marad a társadalomra. Nem véletlenül nem alkalmazza ezt semmilyen normális európai jogrend és politikai kultúra. Senki tettéért nem vonható más felelősségre. Ez alapvető tétel, csak egyesek gondolkodásában nem.

tralalala 2016.03.22. 21:46:16

@Bogyó 2: "Aki kollektíve ítél el közösségeket, azzal így szokott lenni"

A dolgok csoportosítása, és kollektív konklúziók levonása, gondolati sémák megalkotása egy evolúciós előny.

Amelyik ősember ugyanis meg akart bizonyosodni róla, hogy tényleg minden egyes darab kígyó mérgező-e, az megdöglött. Amelyik meg elkönyvelte, hogy a lábatlan kúszóállatok mérgezőek, az ugyan agyonverte a siklót is, viszont nem döglött meg.

Zsuzsi25 2016.03.22. 21:47:06

@Bogyó 2: igen. Sziriai papirokkal. Ha van valami hasznos vegzettsege. Ja hogy nincs neki mert eldobta az amugy egyiptomiokmanyait..Tovabbaveuropanak is van turokepessege....

$pi$ 2016.03.22. 21:47:44

@Bogyó 2: "Nem személy szerint az én dolgom, ezért van hadsereg, titkoszolgálat, rendfenntartó erő. "

Viszont te akarod megmondani, hogy mit kellene csinálniuk? :D De hiszen nem a te dolgod! :D :D

"De a menekültellenes hangulatkeltésre egyáltalán nem volna szüksége az országnak."

Te most komolyan azt hiszed, hogy a muszlimok elleni hangulatban egy csepp szerepe is van annak, hogy az orbán vagy a kormány mit mond? Ezek az internetre töltik fel a videókat, hogy hogyan nyiszálják el az emberek nyakát, belelőnek a tömegbe az olyan országokban, ahol befogadták őket, tíz éves kislányokra rakják a bombát, magukra robbantják a kávéházat.

Biztos azért azért nem szeretik őket, mert az orbán azt mondta, hogy ide ne jöjjenek, ugye?

"a problémák kiiktatása volna szükséges hatékony integrációval"

Milyen integrációval? Mi a fene az a csuda integráció, amit még senki sem látott? A cigányok 650 éve vannak itt, azokat beintegrálták? Mária Terézia ezen nyüglődött, azóta sem integrálódtak, akkor mit erőlködsz, hogy integrálni kell? Deriválni nem akarsz? :D

"mert itt nincs érdemleges veszély"

Ez butaság. A nemzetvédelmi kérdésekben a "veszély" (azaz hivatalosabb kifejezéssek "kockázat") nem az akaratot, hanem a képességet minősíti. Képesek robbantani nálunk is? Akkor valós a veszély. Az, hogy jelenleg nem akarnak robbantani nálunk nem jelenti azt, hogy nincs veszély.

tralalala 2016.03.22. 21:52:15

@Bogyó 2: "De aki elfogadja a kollektív bűnösség elvét, az mindig veszélyes marad a társadalomra. Nem véletlenül nem alkalmazza ezt semmilyen normális európai jogrend"

De baszki az, hogy ne engedjenek be több migránst, legyen normális és erőltetett integráció, ki lehessen toloncolni azokat, akik nem illeszkednek be, az nem "kollektív bűnösség"!

Nem gondolom, hogy a mostani rossz családba született csecsemő Renátó bármiért is felelős, de azt gondolom, hogy 18 év múlva nem lesz rendes felnőtt.

$pi$ 2016.03.22. 21:55:04

@tralalala: "Csak Németország nem azért lett jó hely, mert egy tündérke odaszállt és jó hellyé varázsolta, hanem mert az ottani emberek (az ottani kultúrán keresztül) olyanná tették."

Európának ráment majd kétezer éve erre. Mentek a pogromok, főtéren megégetések, vallásháborúk.

Európa keményen megfizetett ezért a jólétért, de sajnos a lakosság nagyobb részt nem tanult történelmet és egy generáció alatt elfelejtette milyen árat fizettek azért amit most elkótyavetyélne. A németek nem tudják milyen kemény a világ, elfelejtették. Azt hiszik most már mindig jó világ lesz... pedig ha így folytatják, akkor baromi hamar vége lesz.

Bogyó 2 2016.03.22. 21:55:28

@tralalala: "hatékony integrációt ma nem lehet csinálni, mert nem bírja az európai gyomor. "

Ez nem igaz. Töbmillió török él Németországban egyértelmű többségük beilleszkedett. Persze, vannak párhuzamos társadalmak, no-go zonák, meg terroristák vagy erőszakolók is. De ne tudjuk meg, hogy milyen lenne, ha 5 millió török csinálná ezt. Szerinted Mesut Özil, Zidane vagy Ibrahimovic nem tudott integrálódni? Pedig mindegyik migráns hátterű, csak a sikertelen példák mindig elviszik a műsoridőt a hírnév nélküli sikeresektől. Többmillió van, aki csak teszi a dolgát és él Európában azok mellett akiknek meg ez nem megy.

Ad Dio 2016.03.22. 21:56:04

Újfasizmus?

Francokat: új európai paradigma. Európa nem befogad, hanem gondot visel és helyben segít. Másfelől viszont akár erővel is megvédi magát azoktól, akik erőszakkal/illegálisan/hivatlanul ide akarnak jönni.

Ennyi. Ez nem fasizmus, hanem józan ésszel megélt emberség.

tralalala 2016.03.22. 21:57:40

@Bogyó 2: Ezt is írtam:

"A mai módszerekkel csak azt lehet integrálni, aki integrálódni akar. "

Igen, lehet integrálni puha módszerekkel is, csak lófaszt nem tudsz kezdeni azokkal, akik nem akarnak integrálódni.

Ad Dio 2016.03.22. 21:59:17

@$pi$:

Pontosan. Ráadásul Európa csak akkor tud emberies módon tevékenyen részt venni a környező világban, ameddig liberális, demokratikus és nem utolsó sorban gazdag. Ezt a bázisát meg kell védenie, kerül amibe kerül.

Bogyó 2 2016.03.22. 22:01:42

@tralalala: "De baszki az, hogy ne engedjenek be több migránst, legyen normális és erőltetett integráció, ki lehessen toloncolni azokat, akik nem illeszkednek be, az nem "kollektív bűnösség"!"

Az utóbbi nem. Az, hogy azért nem fogadunk be egy menekültet mert szír és azok úgyis olyanok, az meg igen.

"Nem gondolom, hogy a mostani rossz családba született csecsemő Renátó bármiért is felelős, de azt gondolom, hogy 18 év múlva nem lesz rendes felnőtt. "

Ez az ami az államon is múlik. De velünk is, hogy már 5 évesen is úgy szólunk-e rá, ha megáll a házunk előtt, hogy Takarodj innen te büdös cigánypurdé! Az ilyen tapasztalatok miatt is lesz valaki nem rendes ember, mert nem fog veled közösséget vállalni, miért is tenné ezek után, főleg ha otthon se erre oktatják és mi erre erősítünk rá?

$pi$ 2016.03.22. 22:02:24

@Bogyó 2: "Ez nem igaz. Töbmillió török él Németországban egyértelmű többségük beilleszkedett. "

Jah, beilleszkedtek. Vettél már használt autót német kereskedőtől? :D

Tudod ki illeszkedett be? A német nyugdíjasok a sváb falukba a környékünkön... merthogy inkább eljöttek onnan. :(

Bogyó 2 2016.03.22. 22:04:05

@tralalala: Olyan helyzeteket kell teremteni, hogy érdemes legyen integrálódni és persze lehetőséget biztosítani.

Bogyó 2 2016.03.22. 22:07:43

@$pi$: Nem tűnt fel, hogy Németország a folyamatos török robbantgatások, török bandaháborúk színtere lenne. Persze vannak akik nem illeszkedtek be, de azért Németország köszöni, elvan még, a mieink sokkal többen mennek oda még a törökök mellé is, mint német ide, a migránsmentes tiszta országba.

$pi$ 2016.03.22. 22:08:08

@Bogyó 2: "Olyan helyzeteket kell teremteni, hogy érdemes legyen integrálódni és persze lehetőséget biztosítani. "

Tegyük fel, hogy kiköltözöl Szíriába. Ott bevett szokás, hogy verik az asszonyt, az idegen nőket megerőszakolják és ha valaki félrelép azt agyonveri a falu.

Kérdés: te mennyi idő alatt integrálódnál, illeszkednél be? Mennyi idő kellene, hogy az asszonyverést meg a lányod agyonverését a saját kultúrádnak tekintsd?

Nah, ha megsaccoltad, akkor tudod, hogy ők mennyi idő alatt tekintik természetesnek, hogy nem verhetik az asszonyt, nem erőszakolhatnak az utcán és nem ölhetik meg a lányukat, ha erkölcstelen életet él.

tralalala 2016.03.22. 22:08:09

@Bogyó 2: "Az, hogy azért nem fogadunk be egy menekültet mert szír és azok úgyis olyanok, az meg igen"

Történt ilyen? A szíreket mindenki befogadja, nem mintha a "8 országon átcaplatok" standard menekülés lenne, de ezen még szemet hunynak az emberek. A magukat szírnek hazudó marokkóiakkal viszont valamivel több gond lehet.

"ha megáll a házunk előtt, hogy Takarodj innen te büdös cigánypurdé! "

És aki így szól rá, az meg azért szól rá így, mert
1. gonosz náci, aki szeret gyerekeket bántani
2. nem szeretné, hogy elcsenjenek tőle ezt-azt

Hagyjuk má ezt a többségi társadalom felelőssége nevű faszságot. Egy ázsiai jobban kitűnik, mint egy cigány, oszt azokat mégse utálja senki.

Willkommenskultur 2016.03.22. 22:11:29

Teljesen jó hogy volt készültség. Ha nem lett volna azon nyafizna a blog, de egyik sem hoz 1 választót se a kommunistáknak.

úgyhogy tedd a dolgod, tünés!

tralalala 2016.03.22. 22:11:59

@Bogyó 2: "azért Németország köszöni, elvan még, a mieink sokkal többen mennek oda még a törökök mellé is, mint német ide, a migránsmentes tiszta országba. "

A magyar migrációs ráta mellesleg pozitív, azaz többen jönnek Magyarországra, mint ahányan elhagyják. A magyar népesség fogyása nem ebből adódik, hanem a természetes halálból (azaz hogy kevés gyereket vállalnak az emberek).

$pi$ 2016.03.22. 22:13:32

@Bogyó 2: "Nem tűnt fel, hogy Németország a folyamatos török robbantgatások, török bandaháborúk színtere lenne."

Attól, hogy nem robbantanak minden héten még nem biztos, hogy beilleszkedtek. Itt egy példa:

www.frontpagemag.com/point/183720/80-turkish-muslim-settlers-germany-live-welfare-daniel-greenfield

A 80%-uk segélyen él. :(

Willkommenskultur 2016.03.22. 22:14:59

@Bogyó 2: A lófaszt. Semmit sem kell nekik teremtenünk. Mit képzelnek? 30 millió európai munkanélküli van meg mégeccerannyi fehér ember a közvetlen közelben.

*1 millió arabnéger vicccnek is rossz - valamikor jó voltak munkára amikor még verték őket, de azok az idők elmúltak, ezek meg csak a verést értik

Bogyó 2 2016.03.22. 22:15:20

.@$pi$: Te most komolyan azt hiszed, hogy a muszlimok elleni hangulatban egy csepp szerepe is van annak, hogy az orbán vagy a kormány mit mond? Ezek az internetre töltik fel a videókat, hogy hogyan nyiszálják el az emberek nyakát, belelőnek a tömegbe az olyan országokban, ahol befogadták őket, tíz éves kislányokra rakják a bombát, magukra robbantják a kávéházat

Lófaszt se tudna minderről a legtöbb aki m1-et néz meg tv2-őt. Ugyan hányan néznek IS videókat? Másrészt meg basszus, ezek pont ezért jönnek ide, mert ott ilyenek vannak, természetesebb volna a részvét. Szerinted az iszlám országokba ez a normális élet a mindennapokban, hogy robbanthatnak, meg nyakat nyiszálnak? Jártál te már Törökországban az Emírségekben, Marokkóban, Egyiptomban? Szíriában polgárháború van, azért van mindez és egy barbár terrorszervezet ténykedik, mi a francért jönnének ide nőkkel, gyerekekkel, ha ott ez lenne a megszokott?
Ja, persze, mert valójában mindegyik az IS aktivistája, a háborút is csak a mi megtévesztésünk miatt eljátsszák, és Európa elfoglalására törekednek, hogy Iszlám Köztársasággá tegyék, hogy itt is szabadon vagdoshassák a nyakakat. Tényleg ezt hiszed?

Bogyó 2 2016.03.22. 22:17:50

@Buchhalter: "Azon se fogok csodálkozni ,hogy még lesz pár ilyen még véresebb terror támadás és te meg a cikkíró egyszer csak egy titkos rendőrségi cellában ébred letépett körmökkel."
Rólad ezt el is hiszem. Ennyire nem látni mi a valóság.

HK417 · http://dokkmunkas.blog.hu/ 2016.03.22. 22:18:04

@nickgrabowszki: Azért beszélj egy "szakemberrel" is mielőtt ekkora hülyeségeket leírsz a terrorista harcmodorról és a taktikai részéről

torcida 2016.03.22. 22:19:13

Csak tudnàm honnan jön az ilyen fèrgese??!!
Ujfasizmus??!!
Büdös migrànsimogato.........nektek semmi sem elèg??!!

tralalala 2016.03.22. 22:20:00

@Bogyó 2: "Ja, persze, mert valójában mindegyik az IS aktivistája, a háborút is csak a mi megtévesztésünk miatt eljátsszák, és Európa elfoglalására törekednek, hogy Iszlám Köztársasággá tegyék, hogy itt is szabadon vagdoshassák a nyakakat. Tényleg ezt hiszed?"

a.te.ervelesi.hibad.hu/szalmabab

Bogyó 2 2016.03.22. 22:20:55

@$pi$: "Tegyük fel, hogy kiköltözöl Szíriába. Ott bevett szokás, hogy verik az asszonyt, az idegen nőket megerőszakolják és ha valaki félrelép azt agyonveri a falu."

Kijelenthetjük, hogy fogalmad sincs Szíriáról.

$pi$ 2016.03.22. 22:26:13

@Bogyó 2: "Lófaszt se tudna minderről a legtöbb aki m1-et néz meg tv2-őt. Ugyan hányan néznek IS videókat?"

Szóval szerinted azt kellene hazudni nekik, hogy minden frankó? :)

"Másrészt meg basszus, ezek pont ezért jönnek ide, mert ott ilyenek vannak, "

Igen. Ott lőttek rájuk géppityuval, úgyhogy inkább idejön. Gondolom a moderált, liberálisabb muszlimot vallja, a géppityuból elege van. Azért leönti majd a lányodat savval meg beássa és agyondobálja a szomszédot, megbicskázza a tecsó ört, nekimegy a rendőrnek és rádgyújtja a házad ha nem kap elég segélyt, de a géppityuból nyilván elege van.

Mondom még egyszer: egy másik kultúrából származó emberről ne gondold, hogy úgy viselkedik majd mint te. Még akkor se, ha mindketten útáljátok ha géppityuval lőnek rátok.

"természetesebb volna a részvét. Szerinted az iszlám országokba ez a normális élet a mindennapokban, hogy robbanthatnak, meg nyakat nyiszálnak?"

Igen. Sháriát követelnek, azt követelik, hogy európában ne demokrácia legyen, hanem iszlám:

d1s6yijfrvmtp9.cloudfront.net/wp-content/uploads/2011/02/07133222/down-with-democracy-we-want-just-islam.jpg

" Jártál te már Törökországban az Emírségekben, Marokkóban, Egyiptomban? Szíriában polgárháború van, azért van mindez és egy barbár terrorszervezet ténykedik, mi a francért jönnének ide nőkkel, gyerekekkel, ha ott ez lenne a megszokott?"

Magyarok miért mennek svédországba?

"Ja, persze, mert valójában mindegyik az IS aktivistája, a háborút is csak a mi megtévesztésünk miatt eljátsszák"

Szalmabáb érvelés.

"és Európa elfoglalására törekednek, hogy Iszlám Köztársasággá tegyék, hogy itt is szabadon vagdoshassák a nyakakat. Tényleg ezt hiszed?"

Egészen biztos sokan vannak köztük ilyenek. Még egyszer:

1.bp.blogspot.com/-qV5i8ikp8Qg/UXdMXhn5U9I/AAAAAAAALng/je93M_gv45I/s1600/4482588347_f5a6c13259_z.jpg
www.barenakedislam.com/wp-content/uploads/2014/07/maxresdefault-e13714097971411.jpg
www.frontpagemag.com/sites/default/files/uploads/2013/11/864170-islamic-protest-in-sydney.jpg

Ráírja egy táblára angolul, hogy fejezni akar. Mit tegyen még, hogy megértsd?

Bogyó 2 2016.03.22. 22:26:59

@$pi$: A 80%-uk segélyen él. :(

Inside Every Liberal Is A Totalitarian Screaming To Get Out - Ez már segített a forrást értelmezni.

A törökök tipikusan vendégmunkásként kerültek Németországba, hogy ebből 80%-os segélyezett lett, hadd legyenek kétségeim.

tralalala 2016.03.22. 22:27:18

@torcida: "Csak tudnàm honnan jön az ilyen fèrgese??!!"

Honnan, honnan. Természetesen a baloldali ellenzék vezető pártjától. Egyenlítő = Mszp szócső. Olcsóbb, mint egy teljesoldalas hirdetés, és ugyanúgy indexcímlap.

index.hu/belfold/2013/08/14/az_mszp-bol_szerkesztik_az_egyenlito_blogot/

Bogyó 2 2016.03.22. 22:43:34

@$pi$:

"Szóval szerinted azt kellene hazudni nekik, hogy minden frankó? :)"

Nem. Hanem, hogy ezek az emberek ezek elől menekülnek ide. Nem pedig azzal átverni őket, hogy ezek jönnek ide.

Azért leönti majd a lányodat savval meg beássa és agyondobálja a szomszédot, megbicskázza a tecsó ört, nekimegy a rendőrnek és rádgyújtja a házad ha nem kap elég segélyt, de a géppityuból nyilván elege van.

Hány lányt öntöttek le savval a nyáron? Hány házat gyújtottak fel? Pedig többezren voltak.

Igen. Sháriát követelnek, azt követelik, hogy európában ne demokrácia legyen, hanem iszlám:

d1s6yijfrvmtp9.cloudfront.net/wp-content/uploads/2011/02/07133222/down-with-democracy-we-want-just-islam.jpg

Ja, megint egy fanatikus kisebbség, mindig akadnak hülyék többszázezerből, millióból

Magyarok miért mennek svédországba?

Magyarok évtizedek óta mennek Svédországba, mindig kevesen, általában legálisan. ide menekültek nagy létszámban, vándorolva csak az elmúlt években. 2011 óta van háború és fokozatosan jönnek el az emberek, és nyilván az embercsempészbandák is ki tudja mikor hogyan működnek, meg mikor látták úgy, hogy nincs remény a változásra és a török tábor egyre elviselhetetlenebb.

"Ja, persze, mert valójában mindegyik az IS aktivistája, a háborút is csak a mi megtévesztésünk miatt eljátsszák"

"Szalmabáb érvelés."

Hát ha ez nem igaz, akkor mégiscsak hihető, hogy talán tényleg háborús menekültek, nem?

"Egészen biztos sokan vannak köztük ilyenek. "

Mi a sok? 15 vagy 300 ezer? Mellesleg szerintem meg nem igaz. Szerinted hány nyakat tud itt eséllyel vagdosni. Szíriában sokkla vígabban megteheti, ha ez a hepje. De a valóság az, hogy nem ezért jönnek, hanem azért, mert szeretnének normálisan élni. Hogy különböznek? Igen. Esetleg vernek asszonyt? lehet, Bizony, nálunk is van ilyen. De biztos nem ez az életcéljuk, meg nem a halálra kövezés, meg nem a nyakvagdosás, meg nem is a saria. Van akinek igen. De ha a többség ilyen lenne, Európa már rég csatatér lenne. Igen, ez még mindig messze van attól, ami pl náluk folyik.

És most feladom, késő van.

pamut 2016.03.22. 22:55:22

Ezt az infót látnotok kell :))

Így HAZUDIK a fidesz a SAJÁT HÍVEINEK, de ez még hagyján, teljesen nyilvánvalóan degenerált BAROMNAK is nézi őket :D

A linken a fidesz házi újságja, a Magyar Idők grafikonja, amit a Századvégre hivatkozva hoztak le. Az egy dolog hogy hazudnak a számokkal, a valóságban nem egy szűk kisebbség, hanem a nagy többség támogatja a tanárokat és a küzdelmüket.... De azt nézzétek bazdmeg hogy hazudnak a vizuális prezentációval! :D

A kör-diagrammon a 21%-ot 2, azaz kettő %-nak ábrázolják :DD Miközben mellé odaírják hogy 21% :D (Miközben a valóság 75%)

mikro.cikoria.net/post/141492328434/tartom-jelenleg-a-magyar-id%C5%91k-messze-a

Milyen szinten nézi debilnek a fidesz saját szavazóit? :D

$pi$ 2016.03.22. 23:05:16

@Bogyó 2: "De a valóság az, hogy nem ezért jönnek, hanem azért, mert szeretnének normálisan élni."

Ó igen. Akik a minap robbantottak azok is azért jöttek, mert szeretnének jobban élni. Erről ennyit...

"Hát ha ez nem igaz, akkor mégiscsak hihető, hogy talán tényleg háborús menekültek, nem?"

A háborús menekült is lehet vallási fanatikus, főleg mondjuk hozzám vagy hozzád képest. Ez egy ilyen naív elképzelés, hogy akit valahol bántottak az nyilván csak valami jó ember lehet, az nyilván nem akar bántani senkit. Pedig de...

"Szerinted hány nyakat tud itt eséllyel vagdosni. Szíriában sokkla vígabban megteheti, ha ez a hepje. "

Nem azért jön, hogy nyakad vagdosson, azért jön, mert megy a pénz után. Mind, egytől egyig. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem fog erőszakos bűncselekményeket elkövetni.... ehhh, mert megint azt bizonygatom, hogy lehetséges, amivel tele van a sajtó, már megtörtént.

"Ja, megint egy fanatikus kisebbség,"

Persze, hogy kisebbség, nyilván az. És?

"Hány lányt öntöttek le savval a nyáron? Hány házat gyújtottak fel? Pedig többezren voltak."

Annak is eljön az ideje. Akik már megszoktak nálunk azok már bátrabban nyomják, lőnek, robbantanak, tüntetnek, erőszakolnak. Ha többen vannak megjön a bátorság is.

prolee 2016.03.22. 23:15:56

@FILTOL: Magam is így vagyok ezzel......
Félelmetes az a hülyeség, ami süt ezekből a posztokból.... :(

Rébusz 2016.03.22. 23:27:27

A posztíró nagyon el van tévedve. A terrorkészültség elrendelése nem parasztvakítás, akkor is szokott lenni, amikor az elrendelőkön és a felelősökön kívül az ég világon senki más nem tud róla egy országban. Csak azért, mert a titkosszolgálat szerencsére többet tud, mint mondjuk a szomszéd Józska, jelen esetben a posztíró. Jó lenne, ha megnézné azt a felvételt, ami az állítólagos, -majdem 100%-ban biztos- elkövetőkről készült. Ki lehetett volna őket szúrni a két balos kesztyűjükkel..,, a holtsápadt arcukkal. Talán ezek is nyugat-európai útlevéllel rendelkeztek, miért ne jöhettek volna egy szír kiképzés után Magyarországon keresztül ők és a társaik? Ha a nyugati nagyvárosok repterein terrorelhárítás várja őket, nálunk nem, akkor nem lehet, hogy majd ezt az útirányt választják, mert itt nincs ellenőrzés? Még ha nem is robbantanak, akkor se jöjjenek ide.
Menekültként eddig teljesen szabadon jöhettek be Európába az IS szimpatizánsai, emberei azokhoz, akik itt helyismerettel rendelkeznek. Itt is maradhattak. Talán vissza se mennek, mert van munkájuk......
Stratégiai célok? Az IS azért harcol így, mert jelen pillanatban csak így tud. Közel-Keleten kedvelt háborúzási forma az öngyilkos merénylet. Civileket ölnek mostmár nálunk is tucatszámra, ez nem elég ok arra, hogy ne üljünk ölbe tett kézzel? Vagy még várjuk egy kicsit, amíg meg nem világosodik számunkra, mi a stratégiai célja az ellenfélnek? Nem lehet a cikkíró olyan naív, hogy azt hiszi, ha szembemosolygunk minden vérfürdőnél, majd megunják az elkövetők!

Fényezett Rézlábos 2016.03.22. 23:28:50

@Bogyó 2: Épp kérdezni akartam, hogy nem fárasztó-e bábozni a csótányoknak... :)

prolee 2016.03.22. 23:30:54

Van olyan, aki úgy gondolja, hogy a migránsok befogadása megoldás a problémájukra? Ti. arra, hogy normálisan szeretnének élni.
Tehát van esélye annak, hogy idejön idővel pl. 60 millió analfabéta és az majd itt normálisan tud élni?
Csak azért kérdezem, mert folyamatosan azt hallom, hogy az EU-ban minden állás képesítéshez kötött, az EU polgár élete folyamatos tanulás, átképzés és legalább két nyugati nyelv tudása alap, mert folyamatosan és rugalmasan igazodni kell a munkaerőpiac igényeihez.
Csak kérdezem halkan, ezek a migránsok majd képesek lesznek erre? Persze csak az után, ha megtanulták, hogy fürdünk, nem szarunk, szemetelünk magunk alá és nem nyúlunk a nők pinájába, mert ezt itt nem illik.
És ha nem fognak rugalmasan igazodni a munkaerőpiac igényeihez, akkor mi lesz velük?

Advanced Flight 2016.03.22. 23:58:51

Nevetséges az az érvelés, ami a migránsok helyzetét egy európai állampolgáréhoz hasonlítja. A migráns jogosult lehet bizonyos mértékű védelemre mint menekült, de ehhez különböző feltételeknek kell megfelelnie. Ha nem felel meg, akkor coki! Teljesen mindegy, hogy milyen arányban jófejek ők vagy mi milyen arányban vagyunk rosszfejek, minden állam szuverén joga és legbelsőbb magánügye, hogy kit és milyen feltételekkel enged be az országába (kivéve az eu-s állampolgárságot, de most nem ilyenekről van szó). Lehet, hogy az európai emberek között arányában több a bűnöző, mint a migránsok között, de ez kurvára irreleváns, amikor egy gazdasági migránsról van szó! Vili?
Nekik itt csak kérni lehet szépen. De ha maga a reinkarnálódott Platón, Beethoven és Shakespeare egy személyben kopogtat az ajtón, akkor sem vagyunk kötelesek beengedni, hiába van egy halom söpredék az országban, akinek meg joga van itt lenni élete végéig.

2016.03.22. 23:58:52

@Rébusz:
El vagy tévedve. A legutóbbi párizsi merényletnél találtak két török, egí szír egy ciprusi és egy dán útlevelet. Szerinted ezek Magyarországra jöttek , robbantani akartak? Szerinted a terrorelhárítás amikor kiáll állig felfegyverkezve a Metróba, akkor yz átutazó terroristákat ellenőrzi? Szerinted, ha az isis átdob valakit a török határon (nem túl nehéz) és odaát hamis útlevelet gyártat neki, akkor Magyarországot szánja célállomásnak, avagy a Ferihegy kettőn akarja majd bevetni? Szerinted, ha leszáll a gépről egy török utas, akkor a felfegyverzett terrorelhárító szűri ki?

2016.03.23. 00:00:19

@Advanced Flight: Mintha pont ilyen értelmű megegyezés történt volna az EU államfői között....nyitott kapukat döngetsz.

2016.03.23. 00:07:30

@prolee: Ezt a TV 2-ből szoptad? Ki mondta, hogy minden migránst be kell fogadni?
De a lényeg: mi köze az ISISnek, az európai terrornak és a migránsoknak egymáshoz?
Ha nem lenne migránsvándorlás, nem lenne terrorizmus? Ugye, te sem gondolod komolyan?????
Ja, ha Habony emlőin csüngsz, akkor de!

Advanced Flight 2016.03.23. 00:07:55

@Könnyen elkaptuk, uram!: nem is nekik írtam, hanem egyes kommentelőknek, akik képesek azzal érvelni, hogy miért ne jöhetne ide akárhány migráns, ha nem rosszabbak, mint mi. (Most arról már nem is beszélve, hogy vélhetőleg nem is igaz, hogy ők pont olyan arányban rossz fejek, mint az európaiak.)

Rébusz 2016.03.23. 00:32:29

@Könnyen elkaptuk, uram!: Bécsben is készültség van, a pályaudvarokon, aluljárókban, reptereken. Abdeslam sem török útlevéllel jött, hanem Ausztrián és Magyarországon is keresztül ment, tartózkodásának oka, célja máig nem tisztázott (még a párizsi merényletek előtt történt). Autóval voltak úton, kihasználva a nyitott országhatárokat, a menekültáramlás miatti teljes káoszt! Belga rendszámú autójukat is csak egy rutin ellenőrzés miatt állították meg. Áramlás nem csak Szíria felől van, hanem Európa felől is. Ő is akkor éppen felénk tartott. Ha a terrorelhárítás emberei információt kapnak, akkor rögtön tudnak lépni. Elég frissek még azok a képek, amikor több száz migráns megszállta a keleti pályaudvart, majd ordibálva követelték az országot szidalmazva, hogy engedjük őket tovább. Ha valaki korábban azt mondta volna, hogy ez megtörténhet, kinevették volna. A másik: Abdeslamnak belga útlevele van, innentől fogva, édes mindegy, hogy török vagy egyéb útlevéllel jön valaki, állampolgárságra való tekintet nélkül gyanús lehet. Át fog tudni jönni így ugyan jönni a határokon, de ha erős az ellenőrzés, jó a titkosszolgálat, fennakadhat.

Yoyoyo 2016.03.23. 00:45:41

@Bogyó 2: Nem robbantották fel Párizst, csak párszor szétverték.www.hetek.hu/kulfold/200511/zavargasok_parizsban

Rébusz 2016.03.23. 00:46:53

@Könnyen elkaptuk, uram!: Ha valamilyen kérdésre nem találsz választ, az csak azért van, mert már írtam róla. Pl. azt is, hogy nem csak akkor kell védeni egy országot, ha robbantani akar valaki, hanem akkor is, ha "csak" itt mászkál keresztül-kasul rajta. Európának itt is össze kell fognia, épp mint a körözött bűnözők esetében. Arról nem is beszélve, hogy a Balkánon is vannak fajsúlyos támogatói az IS-nek, egyesek már börtönben. Pedig nem robbantottak, csak kiképezték és hozták-vitték az embereket.

E.Katolnai 2016.03.23. 01:10:24

„néhány holdkóros vallási fanatikus úgy gondolja …” – micsoda aljas ferdítés, sunyi mohamedán védés, és nem csak ez a mondatrész, hanem az egész írás. A you tubon könnyen megtalálni a doko felvételt, ahol az immám kardal a kezében azt üvölti, h minden zsidó fejét le kell vágni, mire a tömeg – nem néhány, hanem több száz – őrjöngve helyesel és skandálja „allah akbar!”
Mikor ilyen doko-anyagot találni a neten,akkor megdöbbentő a magyar (Index) zsidó származású szerzői témához való hozzáállása. Salyát zsidó testvéreiket köpik szemen, mikor a mohamedánokat védik, a saját fajtájukat árulják el; jellemtelen trógerek, akik még most is fasisztáznak … brrr!

Május 40. 2016.03.23. 03:41:24

Azt mondja a posztíró, hogy a mostani bevándorlók 1%-a potenciális terrorista. Ez 1,5 millió bevándorló esetén 15ezer potenciális terroristát jelent.

Nagyorrú Barbi 2016.03.23. 04:41:55

gyurcsótány elvtársadat meg törte a fene, hogy befogadjuk a "menekülteket". Lényeg, hogy köpj egyet, ha a Fidesz csinál valamit. Szerencsére többen vagyunk, akik békét és nyugalmat akarunk ebben az országban.Húzz el öcsém oda, ahol robbantgatnak, mert látom ez szíved vágya. Oszt nyugodj békében...

azértezszánalmas 2016.03.23. 04:52:30

"Terrorista csoportok további merényletek elkövetését tervezik a közeli jövőben Európa-szerte, sporteseményeket, turisták által látogatott helyszíneket, éttermeket és a közlekedést vesznek célba" - írják. Felszólítják az amerikaiakat, hogy legyenek éberek, amikor nyilvános helyekre mennek, vagy tömegközlekedésen utaznak, kerüljék a zsúfolt helyeket, és különösen óvatosak legyenek vallási ünnepek idején, továbbá a nagyszabású fesztiválokon és eseményeken. A kiadott figyelmeztetés a június 20-ig terjedő időszakra vonatkozik, tekintettel a Franciaországban június 10-én kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságra.

Persze ez hülyeség!

Varga Bertalan 2016.03.23. 06:30:32

Az író akkor fasiztázzon, ha majd a saját közvetlen hozzátartózóját öli meg az általa szeretett söpredék bombája! Mert ez is bekövetkezhet, pláne ha az író által lebecsült lépések nem lennének.

virgo 2016.03.23. 06:40:53

@fidesz maszop dk egykutya: Itt dagonyázott a világsajtó, hogy a magyar kormány mekkora náci. Az osztrákok autókonvojt szerveztek, hogy "kimentsék" szegényeket. ehhez képest ma szárnyas kaput (nem kerítést!) építenek NATO drótocskával.

Nem lehetett regisztrálni őket, mert nem akarták. Ennyi.

Zsuzsi25 2016.03.23. 06:42:50

@Bogyó 2: Nem ezt hisszuk te hulye. Ez tortenik. Nem tudnak beilleszkedni a tetvek. Lasd nemetorszag,termqlfurdo. Egy 17 eves mocsok illegalis hataratlepo megeroszakoltbegy 11 eves kisfiut. Keeobb azt mondta, hogy nem nagy bun, veszhelyzet volt, mert 4 honapja nem dugott. Akik ezt csinaltak most larizsban brusszelben, ok is mind menekultkent jottek ide. Es itt radikalizalodtak....nem kene meg tobb. Mert nem beilleszkednek, hanem honfoglalnak. Marpedig ezt meg kellene akadalyozni. A szukseges eszkozeink megvannak(fegyverek stb) csak erkolcsileg elkene mar oda jutni, hogy igenis lehet lono a hataron ha mi nem akarunk izltt ilyet

2016.03.23. 06:43:01

A tetű baloldal elárulta újfent az országot, elárulta Európát.
Sok embernek hiába van tele a töke orbánékkal a mutyikájuk miatt, az, hogy csórók lesznek vagy anyagilag szívnak kevésbé zavarja őket, mint az ország elöntése vallási fanatikusok hordáival, akik már "megérkezésükkor" bemutatták, hogy szarnak ők minden törvényre.
De a baloldalt nen érdekli az emberek többségi akarata, megint szembe mennek az országgal.

És tovább nyomatjéáátok Párizs illetve a tegnapi nap után is az aljas, hazug, pusztító és áruló propagandátokat.

Hát pajtás akkor üzenném az örökzöldet néked: " nem azt monták Feri, hanem azt, hogy menj a picsába"

midnight coder 2016.03.23. 07:01:16

@Könnyen elkaptuk, uram!: Az esetleg némi összefüggést jelent, hogy az IS ott alakult ki, ahonnan ez a pár millió migráncs érkezett, illetve a szomszédban, de lényegében ugyanaz a kultúra. És akik odahaza csadorban járatták a nőket itt nem fogják hagyni hogy miniszoknyában járjanak. A kulturális különbség megvan, plusz jön hozzá a nyelvi különbség, az eltúlzott várakozáshoz képest érzett csalódás. Lesznek itt ezerszer durvább dolgok is, mint a mostani merénylet.

nu pagagyí 2016.03.23. 07:20:02

Orbánék már akkor elkezdték börtönné alakítani az országot, amikor a migránsoknak és terroristáknak még híre-hamva sem volt.

tobias2 2016.03.23. 07:37:21

"Ha valaki háborút vív Európa ellen, azok nem a bevándorlók vagy a korábbi bevándorlók utódai, hanem egy vallási szekta." Ez itt a lényeg. Az iszlám.

has 2016.03.23. 08:03:40

Ezek a fekete ruhás bohócok magukat sem tudják megvédeni, nem hogy minket.

sas70 2016.03.23. 08:40:11

@Zöld atomerőmű: Tanulj egy kis történelmet és nézd meg az IRA, ETA stb. szervezeteket! Azok nem arabok voltak.

Void Bunkoid 2016.03.23. 08:43:55

Mindenki vagdalkozik itt összevissza, mindenféle töredék szegmenseket felhozva példának. A liberálisok a jófej, öt nyelven beszélő fogorvos vagy akármilyen atomfizikus szírrel, a rettegők meg a terroristákkal.

Nos, nem velük van igazán a baj, és nem is tőlük retteg annyira Európa (még ha a tegnapi történések igenis rémisztőek...), meg megy annyira a bevándorlásellenesség, mert ezek csak egy igen kicsi töredék része annak a jópár millió embernek, akik már idejöttek.

A jófej több nyelven beszélő szírt úgyis be fogják fogadni, mert valószínűleg akar dolgozni, munkát is fog kapni, satöbbi (persze ettől még lehet bújtatott terrorista).

A terrorista ÚGYIS bejut, mert a terrorszervezetek nem ősembertörzsek, és elég rafináltak ahhoz, hogy bejuttassanak terroristákat, akár jófej szír fogorvosként, akár belülről beszervezve.

A baj, meg a viszolygás oka leginkább a menekülttömeg több mint 80 százalékát (legjobb barátom befogadóállomáson dolgozott, amíg be nem zárták, így személyesen tapasztalta ezeket) kitevő tömeggel van, akik nemhogy képzetlenek, de facto írni-olvasni nem tudnak.

Ők - habár őket nem szokták a tévében mutogatni - valóban azért jönnek, mert arra számítanak, hogy majd szépen rászívják magukat az Európában default állami szoctámogatós csecsre, és elvegetálgatnak, igaz, hogy nem valami fényesen, de tekintve, hogy otthon semmi ilyesmi nincs, nagyságrendekkel magasabb életszínvonalon mint otthon. Ugyanúgy, tevékeny, produktív munka nélkül, csak kérve és fogyasztva.

Sajnos, Európának már megvannak a saját semmirekellői, és baromira nincs szüksége még 20-30 millióra. Ezt már nyugaton is belátták.

Netuddki. 2016.03.23. 09:23:58

Látom megint fidesztrolltúltengés van az oldalon. Azért kíváncsi lennék, hogy mit mond erre a hivatalos fideszes agitprop:

index.hu/kulfold/2016/03/22/brusszel_robbantasok_percrol_percre/
"Laachraoui és Abdeslam harmadik útitársa, aki
szintén hamis papírokkal csúszott át a magyar-osztrák határon tavaly"
"Najim Laachraoui, és Abdeslam ellen nemzetközi elfogatóparancs volt érvényben az igazoltatások idején, de álnevet, és hamis belga személyi igazolványokat használtak."

A terroristák ezek szerint mégsem a sárban csúszva-mászva, kerítés alatt átbújva jönnek Európába robbantgatni.

Netuddki. 2016.03.23. 09:27:59

@Void Bunkoid: "A baj, meg a viszolygás oka leginkább a menekülttömeg több mint 80 százalékát (legjobb barátom befogadóállomáson dolgozott, amíg be nem zárták, így személyesen tapasztalta ezeket) kitevő tömeggel van, akik nemhogy képzetlenek, de facto írni-olvasni nem tudnak."

Ja, az okostelefonjukkal meg szóban kommunikálnak. Elmentek a picsába a hülyeségeitekkel ostoba tolvaj fideszagitprop trollok!

Ettől függetlenül NEM kellenek az okmányok nélküli bevándorlók, és az orbán gazdátok is jobban tenné ha együttműködne az EU-val a kérdés megoldásában, nem pedig handabandázva fúrná őket ahol tudja!

drover(fanyul társa) 2016.03.23. 09:34:31

Na most az egésszel a következő a bajom:

Magyarországon nincs terrorista, mert a Kedves Vezető körbekerítette amit kellett. Megvédett bennünket a sok migránstól, erről minden nap biztosítja szeretett népét többször is.
Ha meg itt vannak, bejöttek, akkor meg mi a francnak az a büdös drótháló meg a közmunkások kivezénylése? Magyarul semmit nem ér karám? Pénzkidobás?

Ivan Szirko 2016.03.23. 09:38:37

Újfasizmus, mi? Azt hittem, a tébolydában csak az orvosok és az ápolók használhatják a netet. Tévedtem.

Ráérek 2016.03.23. 09:51:14

@Bogyó 2: "tavaly két magyar feldarabolt egy házaspárt Franciaországban"

A két cigány srácra gondolsz.....????? Ne magyarozz, ha kérhetném...!

Ráérek 2016.03.23. 09:54:38

@Bogyó 2: néhány albínó kenguruból extrapolálsz......

Nem érzed, mekkora csúsztatás...??? :-DDD

Ballib Cenzúrázók Réme 6 2016.03.23. 10:40:50

Hazudsz !

A megélhetési migránsok nem itt léptek be az Unió területére, hanem Görgöországban, és ide három országon keresztül szállították őket.

A magyarok voltak az egyetlenek akik regisztrálni próbálták őket.
Persze ez lehetetlen feladat volt, amíg nem volt kerítés, mert a zöldhatár minden pontján jöttek tömegesen.

A Fidesz kormány már 2015 januárjában megmondta, hogy a Görögöknél, közös EU-s összefogással kell a megélhetési migránsokat feltartóztatni.

Hála a magadfajta szerkeverő ballibeknek EU szerte, ez még most másfél évvel később sem valósult meg !

De hogy még nektek álljon feljebb, akik az EU-ra kényszerítitek a megélhetési migránosakt terrristástul, az észbontó!

Megjegyzem minden terrorista muszlim vallású.
És nekem édesmindegy hogy az illegálisan érkező megélhetési migráns, avagy annak az unokája fog felrobbantani engem, vagy családom !

Ne jöjjön ide !
Pont.

Világos te szarkeverő ballib tetű !?

Ballib Cenzúrázók Réme 6 2016.03.23. 10:44:16

@___________Tibi___________:

Amikor kerítést húzott a kormány a Déli határon, arra hivatkozva, hogy ellenőrizhessék az illegálsian a zöldhatáron átlépő megélhetési migránsokat, akkor azért sírtál !

Most meg éppen azt kifogásolod, hogy nem tudták ellenőrizni a ránk uszított muszlim hordát, amíg nem volt kerítés ????

Tipikus ballib szarkeverő vagy te is.

Ballib Cenzúrázók Réme 6 2016.03.23. 10:47:59

@Void Bunkoid:

Ha megnézzük az elmúlt évszázadokat, akkor az jön ki, hogy kivétel nélkül minden muszlimok lakta országba évtizedenként felüti a fejét a szélsőséges valláson alapuló muszlim terror.

Ha elzavarták az aktuális diktátort, ha felszámolták a terror szervezetet ha nem.
Líbiától, Irakon keresztül, Szíriáig.

A terrorizmus oka a muszlim vallás, és hogy vallási alapon, a Korán szavai szerint, minket becsaphatónak, meglophatónak, és feláldozhatónak titulálnak. MI vagyunk a kafírok, ők a kiválasztottak.
Ez a vallásuk alapja.
A szélsőséges hívők, ezokból bármikor kiirtanak mnden keresztényt, ha tudnak.

konrada 2016.03.23. 10:58:00

@$pi$:
"Kérdés: te mennyi idő alatt integrálódnál, illeszkednél be? Mennyi idő kellene, hogy az asszonyverést meg a lányod agyonverését a saját kultúrádnak tekintsd?

Nah, ha megsaccoltad, akkor tudod, hogy ők mennyi idő alatt tekintik természetesnek, hogy nem verhetik az asszonyt, nem erőszakolhatnak az utcán és nem ölhetik meg a lányukat, ha erkölcstelen életet él. "

...félek nincs igazad. Az emberben ott az állat, amit a tanítás, és az azt megalapozó kultúrális háttér alapján nyom el.
Azaz: sokkal hamabb történik meg a rossz, de génekben benne lévő dolgok elfogadása, mint a megtanulandó, alapvetően fajtaidegen viselkedésé.
(Ha már etológiánál tartunk: egy kutya napok alatt farkassá tud vállni, ha olyan a környezet, de egy farkasból nagyon hosszú idő, hogy olyan legyen, mint a házi kedvenc, ha egyáltalán azzá válik...)

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.03.23. 11:01:44

A kommentekhez: én azt hiszem, hogy nem vagyok Orbánpártisággal vádolható, de ez az alternatív világlátás most eléggé gáz. Én is kritizáltam Orbánt múlt tavasszal, hogy plakátkampányozik, ahelyett, hogy megoldást keresne a kontrollálatlan migránsáradat megfékezésére. Majd hozott is intézkedést, bár elég sutát (kerítés), de akkor már kapkodni kellett. Ezt követően viszont valóban az EU-s igényeket szolgálta ki a buszoztatással. Tehát nem helyénvaló azzal vádolni, hogy nem cselekedett a migránsok megfékezése érdekében.

A posthoz: igen sajnos, a történelemben sokszor láttuk, hogy az ilyen folyamatok az arra hajlamos vezetőnek zöd utat adnak az autokratizmus felé, mert a közhangulat ilyenkor alakítható. Orbán arra hajlamos, és minden robbantás beleillik abba a stratégiába, amit felállított. Lépésről lépésre, ahogy a Star Wars-ban Palpatine.

nniicckk 2016.03.23. 11:06:28

"Egy terrorista merényletre nem lehet felkészülni, nem lehet ellene védekezni, mert kiszámíthatatlan, véletlenszerű célpontokat támadnak."

Egyetertek, NINCS SEMMI TENNIVALONK, azonkivul, hogy bamban nezzuk, ahogy millioszamra lerohannak minket.
A bambasagot, legfeljebb egy egy Orban Viktor elleni antifasiszta tuntetessel erdemes megszakitani, vagy mas ezzel egyenerteku nemzetkozi lejarato kampannyal.
Ahol vilagossan kell kommunikalni, hogy a KERITES NEM MEGOLDAS, es egyebbkent is ALPROBLEMAROL van szo, ITT ORBANREZSIM VAN, ezenkivul hianyoznak a fekek ellensulyok, es persze se sajtoszabadsag se demokracia nincsen.
Ja az arabok meg, lehet hogy, egyszercsak maguktol hazamennek, bizzunk benne.

grafoguru 2016.03.23. 11:15:15

@Ballib Cenzúrázók Réme 6: Nu, örömmel látom, hogy iszlám szakértő is lettél.
"Mi vagyunk a kafírok, ők a kiválasztottak.
Ez a vallásuk alapja.
A szélsőséges hívők, ezokból bármikor kiirtanak mnden keresztényt, ha tudnak."
Ez aztán a szofisztikált szakmai megközelítés. Gratula.

Ha nem túl nagy feladat, gondolatban kicsit menj vissza a történelemben, cseréld ki a kersztényt az iszlámmal és viszont, és mire jutsz? Arra, hogy a keresztények ugyanezt csinálták évszázadokon át. (Naná, honann lenne a mérhetetlen egyházi vagyon?)

Ami a fő baj, hogy A POSZT NEM ERRŐL SZÓL.
Hanem arról, hogy a valós problémát hogyan használja ki népbutításra, a saját hatalmának megerősítésére, ezzel a nyilvánvaló közpénzlopás teljes legitimizálására az a szűk csoport, amelyik a hithű hozzászólóktól (pl. tőled) is ugyanúgy lopja a pénzt, és ugyanúgy ellehetetleníti az orvosi ellátást és a gyerekek oktatását számukra (számodra) is.
Tényleg nem értitek? Tényleg nem?
Ja, tényleg.

hétköznapi libsizmus 2016.03.23. 11:19:49

@Jobban való teljesítés van:
Egy posztoló azt hablatyol össze-vissza amihez kedve van, a politikus meg reális politikai térben mozog. Persze nem mindegyik, de az már nem nevezhető politikusnak. Hanem például holdkóros idiótának, szerintem ide tartoznak a migránspátyolgatók. Köztük sok főrangú brüsszeli politikus, akik jelenleg a mainstreamet adják. Ezek most úgy kussolnak, mintha őket is elsöpörte volna a bombatámadás, pedg ami történt azt nagyjából előre lehetett látni

Orbán megtette amit lehetett AZ ADOTT POLITIKAI TÉRBEN, utólag azt kell mondjam zseniális érzékkel. Május 15-én az EP ülésén felhatalmazást kért Brüsszeltől a határvédelmi intézkedésekre (válasz azóta se jött), utána elindította a hazai lakosság pszichológiai felkészítését a plakátkampánnyal. A libsiknek köszönhetően a plakátok üzenete elérte az egész világot, tulajdonképp ingyenreklám, ez is zseniális volt. Utána pedig belefogott a kerítésépítésbe, és a törvények szigorításába, ami az adott lehetőségek között a maximum. Helyesebb lett volna lőfegyvert is használni a migránsok ellen, de ezt nem lehetett az adott EU-s politikai környezet miatt

Hogy a jövőben lesz-e diktatúra ebből, azt nem igazán hinném. Orbán szerintem egy relatíve "szoftos" választ adott arra a problémára, amire mások sokkal hevesebben fognak később- reagálni. Néha az időben megtett határpozott intézkedés többet ér, mint a nyammogás aztán meg a kapkodás-csapkodás

hétköznapi libsizmus 2016.03.23. 11:25:24

@grafoguru:
Ahogy nézem az Index 2 blogketrecét, nagyjából le is ragad a brüsszeli események értelmezése ezen a ponton. A hazai libsi ellenzék, akik a fő műsorszolgáltatók a blogketrecben, képtelenek az orbanofóbiájuknál egy kicsit is tovább látni. Még egy ilyen megrázó eseményről se jut más egyéb az eszükbe, mint Orbán. Nem is tudom mi lenne velük Orbán nélkül

grafoguru 2016.03.23. 11:26:44

@hétköznapi libsizmus:
Tényleg nem értitek? Tényleg nem?
Ja, tényleg.

megtorolom 2016.03.23. 11:52:22

@grafoguru:
Az ISIS hívei a közösségi oldalakon nyíltan ünnepelték a brüsszeli robbantásokat. A szervezet maga nem adott ki közleményt a támadásokkal kapcsolatban.
“Úgy látszik, az Iszlám Államban harcoló testvéreink elhagyták Moszult és Rakkát, és áttették a fővárost Brüsszelbe” – írta egy szimpatizáns arab nyelvű Twitter-üzenetben.
“A minap elfogták (a párizsi támadások fő szervezőjének számító) Salah Abdeslamot, ma meg már meg is bosszulták őt a társai. Az Iszlám Állam üzenete az ellenségeinek egyértelmű: nem hagyunk békén titeket!” – írta a milícia egy másik támogatója.
A brüsszeli merényletek kapcsán egy szimpatizáns azt írta: “Ha a hitetlenek muzulmánokat bombáznak, azt terrorellenes harcnak hívjátok, de ha az Iszlám Állam hitetleneket öl meg, arra azt mondjátok: terrorcselekmény.”
Tehát az iszlám helyesen cselekedik. Orbán meg hülyíti a népet. Van egy kis bökkenő. Ugyanis minden ellenzéki párt helyesli a veszélyhelyzetre való készenléti intézkedést. Akkor most ők is Orbánnak nyalnak? Annak idején az arabok szintén ellenálltak a keresztes hadjáratoknak. Most nekünk kell ellenállni a terroristáknak. Amúgy minden országban készültséget rendeltek el, csak figyelni kellene a híreket, nem azonnal Orbánozni!
A posztírónak is szól! Nézi barátom a híreket? MINDEN ORSZÁG KÉSZÜLTSÉGET RENDELT EL!!!! Biztos Orbán utasította őket. Már csak ez hiányzik a posztból.
Van orvosi ügyelet az ilyen esetekre!

Peetee 2016.03.23. 11:59:27

Ezek bazzeg' még arra is képesek, hogy megvesznek kilóra pár sajókazai kisebbségit, csinál a TEK valami robbanást a galgamácsai református templomnál, és eladják szépen a kézivezérelt közmédián keresztül, hogy szír terroristákat fogtak, akik a kereszténységünket támadják, de 29,5%-os ÁFA-val meg még 1-2különadóval mi megvédjük ettől a rémtől a Zembereket. Képesek rá, valami hasonlót meg fognak lépni még idén; annyira bele van serelmesedve Orbán a migránsos gyűlölködésbe.

Ballib Cenzúrázók Réme 6 2016.03.23. 12:02:56

@grafoguru:
"Nu, örömmel látom, hogy iszlám szakértő is lettél."

Néhány idézet a koránból, az idézetek pontos helyét is feltüntetve:

www.hetek.hu/hit_es_ertekek/201508/kafirok_gyaurok_ellensegek
Mit mond a saria a a kafírokról? Két idevonatkozó idézet: „A kafírokkal szemben hajthatatlannak kell lenni, keményen kell fellépni ellenük, utálni kell őket, amíg el nem fogadják a Legmagasztosabb Allah által kirótt sorsot, mivel ez Allah rendeltetése.”

Az Allahért való gyűlöletet és Allahért való szeretetet Al Walaa wal Baraa-nak hívják, mely az iszlám etika és a saria alapelve. Egy muszlimnak gyűlölnie kell, amit Allah gyűlöl, és szeretnie, amit Allah szeret. Allah gyűlöli a kafírokat, következésképp a muzulmánok is ugyanígy tesznek.

„Allah és követői gyűlölik azokat [a kafírokat], akik bármiféle felhatalmazás nélkül vitáznak Allah jelei felől [a Korán verseiről]. Így pecsételi le Allah az arrogáns, lenéző szíveket.” [Korán 40:35]

A kafírokat ezért ki lehet gúnyolni: „Azon a napon [ítélet napján] a hívők ki fogják gúnyolni a kafírokat, miközben nászágyukon ülnek, és nézik őket. Vajon megkapták-e a kafírok a fizetségüket azért, amit cselekedtek?” [Korán 83:34] A kafírokat le is lehet fejezni: „Ha a csatamezőn találkoztok a kafírokkal, vágjátok le a fejüket, míg fölényesen le nem győztétek őket, majd fogjátok a rabokat, és szorosan kötözzétek meg őket.” [Korán 47:4]

A kafírok ellen szabad összeesküvést szőni: „Összeesküdnek ellened és cselszövést terveznek ellened [Mohamed ellen], ám én is összeesküdök ellenük, és cselszövést tervezek ellenük. Ezért viselkedj higgadtan a kafírokkal, és hagyd őket békén egy ideig.” [Korán 86:15]

A kafírokban szabad félelmet kelteni: „Ekkor a te Urad az Ő angyalaihoz szólt és ezt mondta: Veletek leszek. Adjatok erőt a hívőknek. Én pedig rettegést fogok kelteni a kafírok szívében, le fogom vágni a fejüket, és az ujjuk hegyét is.” [Korán 8:12]

Egy muzulmán számára egy kafír nem lehet barát: „A hívők ne barátkozzanak kafírokkal más hívők helyett! Akik mégis ezt teszik, elveszítik Allah védelmét, egyedül maradnak önnönmaguk védőiként. Allah figyelmeztet benneteket, hogy féljétek őt, hisz mindenki hozzá fog majd visszatérni.” [Korán 3:28]

A kafírok gonoszak: „És mondd: Ó, Uram, nálad keresek menedéket a gonoszok (kafírok) sugalmazásai elől. És nálad keresek menedéket, Uram, az ő jelenlétük elől.” [Korán 23:97]

A kafírok végül átkozottak is: „Meg lesznek átkozva, és ahol rájuk lelnek, ott megfogják és megölik őket. Allah ugyanezt tette azokkal is, akik előttük jöttek. És nem fogtok változást találni Allah megszokott eljárásaiban.” [Korán 33:61]

A muzulmánok gyakran hangsúlyozzák, hogy tisztelik a „Könyv népeit”, vagyis a keresztényeket és a zsidókat, akik testvérek az ábrahámi hitben. De az iszlámban csakis az számít kereszténynek, aki abban hisz, hogy Jézus ember volt, és egyben Allah prófétája; hiszi, hogy nincs Szentháromság; hogy Jézust nem feszítették keresztre, és nem támadt fel, azonban vissza fog térni, hogy meghonosítsa a saria törvényt. Igaz zsidó pedig az, aki hiszi, hogy Mohamed az utolsó a zsidó próféták sorában.

Ez a versszak is ezt mutatja: „Mondd: Ó, könyv népei, ne lépjétek át az igazság határát saját vallásotokban! És ne kövessétek azok vágyait, kik rossz útra tévedtek, és sokakat félrevezettek. Ők maguk eltévedtek már az egyenes úttól.” [Korán 5:77]

megtorolom 2016.03.23. 12:06:52

@Peetee:
Lehet hogy ezt a robbantást is Orbán rendelte, nem gondolod? Há nem? Igaz? De! Ugye? Há mé? Jó mondom? Nem? Ugye? /Besenyő Pista bácsi/
Beszarás:))))

grafoguru 2016.03.23. 12:12:16

@megtorolom: Kedves "megtorolom"!
Minden igaz, amit írtál, egyet is értek vele. Semmi bajom a "veszélyhelyzetre való készenléti intézkedés"-ekkel. Szükségesek.
Én csak azt bátorkodtam (eredetileg) hozzászolni, hogy a poszt nem errő szól.
Hanem arról (szerintem - természetesem nem kell velem egyetérteni), hogy mindezt arra használja fel a Vezír, és maroknyi haszonélvező csapata, hogy még törvényesebbé (ha lehet ezt fokozni) tegye a lopást. Ennyi.

Jossarian 2016.03.23. 12:14:45

Az anyadat kellett volna megvakitani mielott meglatta apadat

konrada 2016.03.23. 12:22:29

@grafoguru:
....s ha valóban visszamegy az időben és tényleg kicseréli a keresztényt muszlimra, akkor mi változik??

...hiszen csak azt látja majd, hogy a másként gondolkodókat elégették, a vallás hítszónokaiank hatalma volt az emberek felett, és azokat a kontineseket, országokat, ahová a kereszténység erővel benyomult, nem csak politikailag, de etnikailag is sok esetben szinte teljesen megváltoztatták, akár a teljes őslakosságot is kiírtva.

...legfeljebb meg lesz abban erősítve, hogy nem jó az egy őslakosnak, ha egy idegen kultúra erőszakos vallásával megszáll egy területet... ...és arra is, hogy szükséges a békés egymás mellett éléshez pár száz évnyi reformációra....

metal · http://electric.blog.hu 2016.03.23. 12:23:32

Mielőtt ezeket a nagyon magvas gondolatokat leírtad, Nem ártott volna megtanulni írni, vagy legalább egy helyesírás-ellenőrzőt ráengedni. Ha legalább ilyen otrombaságok nem lennének benne:
"terroristák két merényletbe megölnek"
akkor talán kicsit komolyan lehetne venni ezt a hülyeséget!

KurucInfo Főszerkesztő 2016.03.23. 12:30:42

@megtorolom: "Lehet hogy ezt a robbantást is Orbán rendelte, nem gondolod?"

Ha megnezzuk kihuzza A legnagyobb hasznot a ujabb robbantasokbol akkor nyilvanvalo az elkoveto is.
Orban Viktor az egesz belpolitikajat az arab ellenesegre alapozza. Ezenkivul Orban Viktor egyebbkent is utalja az uniot legszivessebben felrobbantana az egeszet.
Tehat ezzel merenylettel egyszerre hangolja a menekultek ellen az orszagot, es elegiti ki Brusszel elleni gyuloletet. Ja es Orban Viktor eleg gyakran jar Brusszelbe, tehat volt alkalma megszervezni.
TEHAT A BIZONYITEKOK MINDEN KETSEGET KIZAROAN ALATAMASSZAK HOGY ORBAN VIKTOR AZ ELKOVETO.

Jolka40 2016.03.23. 12:33:36

Valami azt súgja nekem, hogy nálunk is lesz robbantás. Na nem olyan helyen, ahol emberek meghalnának. De anyagi kár biztosan lesz. Valamivel mégiscsak igazolni kell a teóriákat, meg a II. osztályú vészhelyzetet.

megtorolom 2016.03.23. 12:34:13

@grafoguru:
Ugyan! Ez az arabok nélkül is végbe ment volna. Azonban azt is látni kell, hogy ezek a megmaradt állami földeket osszák. A szocik a magán emberek földjeit szerezték meg a kárpótlásnak nevezett rablásban. nekik nem volt idejük az állami földekre. ez a valós helyzet. Az állami földek a Rákosi korszakban szintén magántulajdonú földekből lettek!

wolves84lb 2016.03.23. 12:39:00

@monddazigazatmar: miért hazudsz? Senki nem ágált az ellen, hogy regisztrálják őket. De a magyar kormány NEM ezt akarta csinálni - különben nem plakátokra baszott volna el milliárdokat fél évvel az egész szarság kezdete előtt, hanem felállítja a határon a megfelelő intézményrendszert (védelem, bürokrácia, stb), és egyeztet a migráncsok feltételezhető célpontjaival (Ausztria, Németo) a fogadásuk menetéről.

Esetleg felelős európai államférfiként (ahogy szeret tetszelegni) még 1 éve elkezd a görögökkel, macedónokkal és szerbekkel egyeztetni, hogy a "rohadt migrik" ide se kerüljenek, ha nem muszáj. Ha akkora zseni lenne a faszi, mint ti gondoljátok, akkor már 1 éve erről győzködte volna Merkel-mamát...hogy itt baj lesz. És ha akkor szava lenne/lett volna, mint ahogy azt ő maga és ti is gondoljátok róla, biztosan hallgattak volna rá.

Szerinted EZ miért nem volt járható út?

Tizenötmillió Magyarok 2016.03.23. 12:44:14

@Ballib Cenzúrázók Réme 6:
Megorulnek a libbantak, a nemzetkozi sikerektol.
A par honapja meg HOLOKAUSZTOZO osztrakok, most elismeressel beszelnek a magyar keritesrol. Es ebben is igaza volt Orbannak, hogy ido kell hogy Europa felebredjen.
Vicces lenne osszehasonlitani azt a honapokon at tarto eszelos gyulolet hadjaratot az orszag es Orban Viktor ellen a mostani nyilatkozatokkal elismeresekkel, sikerekkel.

mikerbiker 2016.03.23. 12:45:27

HA nem tudnám hogy a klikkekre vadászol még azt is hihetném hogy ostoba vagy...
Na nézzük egyesével:
"Rohanunk az újfasizmusba"-már Hitler halála óta erre rohan egész európa, Leginkább az ostoba liberális politikusok miatt.
"Mit tesz erre Magyarország?"
Egy ilyen esemény után ez a minimálisan elvárható reagálás! Még szép hogy hirtelen tele lesz minden rendőrrel,csak szólok hogy Berlinben, Bécsben és Londonban ugyanúgy mint nálunk...valszeg mind hülyék nem?
"Közismert, hogy egy terrorista merénylet (illetve bármilyen irreguláris hadviselés) kulcseleme a logisztika és a helyismeret. Tehát egy merényletet megtervezni és megszervezni csak helyiek tudnak."
Fordítsuk le ezt a mondatot: Párizsban a párizsiak terrroroznak,Londonban a londoniak,Brüsszelben a Brüsszeliek.... aztakurva....ennyire senki sem lehet hülye...
Ezután jön egy oldalnyi tömény Fidesztutájukmerezismiattukvan,persze gondosan kifelejtve a kényesebb információkat..nagyon gáz...
"Egy terrorista merényletre nem lehet felkészülni, nem lehet ellene védekezni, mert kiszámíthatatlan, véletlenszerű célpontokat támadnak.
Viszont nincs stratégiai céljuk."
Baszki, semmi másuk nincsen csakis stratégiájuk! És igen,dőljünk hátra aztán lesz ami lesz...mert úgysem lehet erre felkészülni he! Anyám borogass....Manapság már az ovisok is fejböl megmondják neked hogy hol lehet nagyobb esélye egy terrortámadásnak.Minél nagyobb a tömeg annál nagyobb az esélye,ennyi,pont.
Hogy az EU-nak sikerült ezt is benézni, és pont brüsszelben, azt azért már tényleg baszottnehéz ráverni a Zorbánra,de neked majdnem összejött mert itt közbeszúrjuk hogy nálunk többször is járt azaz állat,és hehe egyszer sem fogtuk el...
itt újabb sok-sok karakternyi Habonyozás,Hülyemagyarokozás,azután:
"Nincs háború. Egy 500 milliós politikai közösség számára egyszerűen nem lehet ellenfél egy néhány ezres vagy tízezres szekta." Ezt talán magyarázd el annak a mostanra kb kétszézvalahány ember családjának akik elveszítettek valakit Párizsban vagy Brüsszelben.És igenis tudnak milliók félni párezer fanatikustól,nagyon gyorsan elfelejtetted 2001.9.11-et.
"1. a merényleteket bennszülöttek követik el"
NANANAAA...itt születtek talán,de sosem voltak helybeliek és ezt leginkább ők hangoztatják magukról!

"2. a mostani bevándorlók 99 százaléka még a legpesszimistább becslések szerint se potenciális terrorista,"
Nemtom honnan szedted ezt a baromságot, a bevándorlók MINDEGYIKE potenciális terrorista,és csak miután ellenőrizték és ártatlannak bizonyult akkor beszélhetünk az ellenkezőjéről.
"3. a merényleteknek az évtizedek óta itt élő közel-keletiek, észak-afrikaiak és dél-ázsiaiak is áldozatul esnek."
Persze. Ki mondta hogy nem? Leszarják ki hal bele, a robbantás ténye az ami fontos nekik,és hogy minél nagyobb legyen az áldozatok száma.
Ezután valami kifordult logikai rendszerben lehülyézed a vidékieket de erről is a Habony tehet mer a ZŐ parancsára van minden. Ehhez csak annyit fűznék hozzá hogy kurvanehéz lesz meggyőzni azokat a határközeli falvakat a liberális nézeteidről ahol napi szinten tarolták le a gyümölcsöst,(vagy a nyárikonyhát a kert végében,) a migránsok, mert ugye ami a gyauroké azaz övék is...
"A mostani merényletek okai azonban nem etnikai, de mégcsak nem is szociális természetűek: egy misztikus szektához és a vallásos tévképzetekhez köthetők. Nekik, hogy ártatlanokat öljenek céltalanul, azt Isten parancsolta meg."
Nem hinném... inkább egy olyan szadista rohadék aki az anyagi haszon miatt kihasználja mások vallását,gyengeségét,elégedetlenségét.
ÉS ezt a rohadékot a média hozzád hasonló ostobái emelik a vállukra, a szólásszabadságot és a liberalizmust hirdetve,körbehordozzátok a félelmet az egész világban ami valójában :a végső célja ezeknek a terroristáknak.
Szóval leginkább azon kellene elgondolkodni hogy mi árt többet a népnek,egy falkányi hülye politikus,vagy egy világnyi szenzációhajhász rohadék?

dez01 2016.03.23. 13:16:31

Kb. ugyanígy gondolom, mint a blogíró, respect.

Gérard Duchemin 2016.03.23. 13:18:14

@pamut: "Milyen szinten nézi debilnek a fidesz saját szavazóit? :D " Olyan szinten, hogy azok debilek is. Aki képes fideszre szavazni, az debil.

konrada 2016.03.23. 13:40:28

@wolves84lb:
Senki????
...csak volt olyan mértékadó vélemény, hogy nem lehet őket visszatartani, nem lehet erőszakkal megállítani...

...amit tudtak is, így nem is voltak hajlandóak sem odaadni a papírjaikat, sem megvárni azt, hogy regisztrálják őket...

...azért nem lehet könnyű neked ilyen emlékezőképességgel...
...vagy igen, a szelektív memória néha segíthet...;))

Ballib Cenzúrázók Réme 6 2016.03.23. 13:40:52

@Gérard Duchemin:

Bezzeg a GYurcsányra és az MSZP-s elkúrókra szavazók...
Azok milyen kis okosak..

Pl az itteni MSZP házi blogírója is.
Akinek egy igaz modata se volt a cikkben.

Rólatok a vicc jut eszembe:
Bemondja a rádió:
- Figyelem figyelem ! Vigyázzanak az autópályán, mert egy őrült szembe megy a forgalommal !
...
Ballib sofőrünk vezetés közben magában morog:
- Mi az hogy egy ?? Van itt ezer is !

Simor Miklós (törölt) 2016.03.23. 13:53:57

Migrációs ügyben egyetlen kérdést kell megválaszolni. Európának van-e haszna abból, ha beengedi a migránsokat? Figyelembe véve, hogy a munkapiac is egyre kevesebb alacsonyan képzett munkást igényel, és ez a tendencia nem változik, illetve a magas munkanélküliséget is szemelőtt tartva kijelenthető, hogy haszna nincs. Kockázata viszont van, akkor is ha az összes migránsból csak 1 terrorista. Vagyis ez egy nulla-negatív kimenetelü játék, amibe értelmes ember nem megy bele.
Európának nem feladata, hogy a világ össze problémáját kezelje!

bgd75 2016.03.23. 14:29:52

Én a második mondatnál abbahagytam a cikk olvasását. Aki írásra adja a fejét, tanuljon már meg helyesen írni! "két merényletbe" !!!

wolves84lb 2016.03.23. 14:35:55

@konrada:
"Senki????
...csak volt olyan mértékadó vélemény, hogy nem lehet őket visszatartani, nem lehet erőszakkal megállítani...

...amit tudtak is, így nem is voltak hajlandóak sem odaadni a papírjaikat, sem megvárni azt, hogy regisztrálják őket...

...azért nem lehet könnyű neked ilyen emlékezőképességgel...
...vagy igen, a szelektív memória néha segíthet...;))"

Figyelj, orbánista/fideszes/narancsbolsi/stb...látom, nehezen megy a szövegértelmezés. A regisztráció, és a menekültek továbbengedése nem egymással ellentétes dolog. Az, hogy a magyar kormány baszott a regisztrációra, inkább a népet hergeltette a sok külföldivel (lásd Keleti-pu, Röszke...tényleg, ha ott a mi nemes vezérünk megállította a rohadt dühöngő bagázst, hogyan lehet, hogy azon kívül egyetlen erőszakos esetről sem tudunk, pedig több százezernyi menekült ment át Mo-on).

És esetleg a hozzászólásom érdemi részére is reagálnál, kis fidesznyik? Hogy mi akadálya volt annak, amit leírtam? Azon kívül, hogy így a hozzád hasonlók most nem orbánt látnák a nagy európai államférfi szerepében?

orbánt, aki tegnap is képtelen volt 3 percet saját kútfőből beszélni a terrortámadásról, és az intézkedésekről. Mindent papírról olvasott fel, jó szokása szerint. A nép nagy szónoka...

Tök olyan, mint ha már a sajátjai sem engednék, hogy szabadon beszéljen bármiről...mert kezd debillé válni teljesen.

wolves84lb 2016.03.23. 14:43:37

@ChemZso: kicsit álságos a fideszesektől, hogy most európáért aggódnak, hónapok óta meg mást sem hallunk tőletek, mint rohadt eu, rohadt nyugat, és hajrá putyin. Na, menjetek most is Valigyimir apátokhoz, hátha majd ő segít.

Ugyanmár, csak pár rohadék libsi halt meg...minek adjátok elő itt a hattyúhalálát?

konrada 2016.03.23. 15:01:38

@wolves84lb:
Én vagyok droid, miközben te nem vagy képes felfogni, mi az összefüggés a regisztrálni nem akaró tömeg, és az erőszakos visszatartás tilalma között????

...nem csoda, hogy személyeskedésbe menekülsz....

(Próbálok didakta lenni, hátha megérted: ha én tudni akarom a te adataidat, te meg nem akarod megadni, akkor szerinted én mit tehetek, ha nincs jogom téged visszatartani???
Ha erre válaszolni tudsz, akkor talán megérted, miért ellentétes a kettő.

wolves84lb 2016.03.23. 15:02:05

@tralalala:
"Mindegy, nem sokan hisznek már nektek, és egyre kevesebben."

Hát persze, narancsbolsikám...hát persze...:))

wolves84lb 2016.03.23. 15:08:15

@konrada: Nem, te nem ezért vagy droid, hanem azért, mert narancsbolsi vagy. És ez nem személyeskedés, hanem egyszerű tény. Ha zavar, növessz gerincet.

Azt hiszem, hogy a tömeg elszeparálva már nem annyira veszélyes, kezelhetetlen, és nem igényli feltétlen az erőszakot. Persze ehhez megfelelő rendvédelmi szerv kell, megfelelő vezetéssel. És megfelelő politikusokkal.
A te fejedben valamiért az a kép él, amit Röszkén láthattunk - az enyémben meg nem.

wolves84lb 2016.03.23. 15:11:34

@Shabby Bear:
"A posztoló a fasiszta. Ez a szín és vegytiszta liberál fasizmus amit ebben a posztban olvashatsz... és ezért kell kibaszni őket a hatalomnak még a közeléből is. A médiát is nehéz lesz visszafoglalni de menni fog :) Ki kell őket szorítani mindenhonnan."

Ritka beteg fasz vagy te...:) Kezeltesd magad, ha még nem késő.

A médiát VISSZAfoglalni...hát ez meg a hét vicce bazdmeg...mármint egy undorító narancsbolsi szájából.

wolves84lb 2016.03.23. 15:13:37

@FeroxX: nahát-nahát, még egy fidesztroll, aki lebukott...szevasz, FILTOL....muszáj bemásolnod ezt mindenhová, csak más-más név alatt?

Szánalmas szar...

wolves84lb 2016.03.23. 15:23:14

@Zsuzsi25:
"Mert az embereknek, a tisztessegesen dolgozo embereknek k.....ra eleguk van!!! Eleguk van abbol, hogy a hozzad hasonlon hulyek meg mindig a potencialis terroristakat vedik."

Ezekről neked honnan lenne fogalmad? Te nem tartozol abba a csoportba, az nyilvánvaló. És azok az emberek nem vállalnak közösséget a hozzád hasonló szellemi toprongyokkal...semmilyen szinten sem.

prolee 2016.03.23. 15:30:42

@Könnyen elkaptuk, uram!: Bocs, de nem emlékszem, hol írtam ilyet. Iszlám terrorizmus akkor is lenne, legfeljebb Európában nem lenne utánpótlása.
Az a kérdésem, reálisan megoldható-e az, hogy a befogadottak itt normálisan élhetnek, mert azt mondjuk, azért jön de, mert normálsan szeretne élni.
Ezzel ellentétben áll az, hogy a több generációval ezelőtt érkezettek sem tudnak normálisan élni, ezért radikalizálódnak.
Egyébként lassan már mi, európaiak sem tudunk normálisan élni.

wolves84lb 2016.03.23. 15:30:48

@$pi$:
"Az elején le kellett volna lőni párat. Persze ügyelni rá, hogy felnőtt férfi legyen az áldozat és ne legyen szemtanű, aztán lehetett volna mondani, hogy önvédelem volt. "

Na, ezzel tökéletesen jellemezted is magad, köszönjük...

prolee 2016.03.23. 15:32:03

@Könnyen elkaptuk, uram!: Egyébként a retkes faszod csüng habony péniszén, te skatulyahuszár!

wolves84lb 2016.03.23. 15:34:32

@tralalala:
"Csak Németország nem azért lett jó hely, mert egy tündérke odaszállt és jó hellyé varázsolta, hanem mert az ottani emberek (az ottani kultúrán keresztül) olyanná tették. Ahogy ezt hígitják és töltik fel mással, úgy változik meg Németország arculata."

Nos, akkor ezt levezetnéd nekem a magyarságra vonatkozóan? Tudod, volt itt némi tatárjárás...150 évnyi török hódoltság...kunok, besenyők, svábok, stb betepításe...orosz 45 év...szóval, Hallgatlak.

wolves84lb 2016.03.23. 15:41:40

@$pi$:
"Tegyük fel, hogy kiköltözöl Szíriába. Ott bevett szokás, hogy verik az asszonyt, az idegen nőket megerőszakolják és ha valaki félrelép azt agyonveri a falu."

Ja, nálunk ez nem szokás...valahogy az "asszony verve jó" szólás is a rohadt migriktól jött be hozzánk, ugye? Talán beszélgess erről a vak komondor gazdájával. Nálunk nem hogy szokás az asszonyt verni, de még dicséretes is...

wolves84lb 2016.03.23. 15:53:20

@Rébusz:
"Talán ezek is nyugat-európai útlevéllel rendelkeztek, miért ne jöhettek volna egy szír kiképzés után Magyarországon keresztül ők és a társaik? Ha a nyugati nagyvárosok repterein terrorelhárítás várja őket, nálunk nem, akkor nem lehet, hogy majd ezt az útirányt választják, mert itt nincs ellenőrzés? "

Tudom, hogy nehéz dolog a gondolkodás, de ha nyugat-európai útlevelük van, akkor ugyan minek szoptak volna többezer km-t gyalog, étlen-szomjan, a tömegben?

wolves84lb 2016.03.23. 15:59:29

@E.Katolnai: furcsa, az orbánistákat, fideszeseket mennyire tudja zavarni a fanatizmus, ha a másik oldalon látják. Na, pont ezek miatt utálja az ország egy elég nagy része orbánt, és a híveit.
Csak ott nem Allah.akbar van, hanem szeretünk.viktor.

wolves84lb 2016.03.23. 16:01:54

@Nagyorrú Barbi:
"gyurcsótány elvtársadat meg törte a fene, hogy befogadjuk a "menekülteket". Lényeg, hogy köpj egyet, ha a Fidesz csinál valamit. Szerencsére többen vagyunk, akik békét és nyugalmat akarunk ebben az országban"

Szerintem is túltolta Fletó, de fideszesként ne zavarjon már...2002-2010ig a fidesz pont ezt csinált.

Ti, akik a békét akarjátok...ti voltatok ott a nénivel a Választási Irodánál is? :)

prolee 2016.03.23. 16:03:01

@Void Bunkoid: Pontosan erről van szó. Rácuppannak az ellátórendszerre és meghúzzák magukat. Az sem jó. De a gyerekeik már nem örülni fognak, hogy lyuk van és szelel, hiszen nem lesz összehasonlítás alapjuk. Ők annyit látnak majd az egészből, hogy európai állampolgárok és mégis periférián élnek, a keresztények meg nem (annyira).
És AKKOR kezdődik majd a probléma.

prolee 2016.03.23. 16:05:45

@___________Tibi___________: Az osztrákok és a németek is ellenőrizték, mégsem bukott le más országban sem. Ennyit az gazoltatásokról, meg a rendészetileg kiszűrhető problémáról.

hétköznapi libsizmus 2016.03.23. 16:07:15

@grafoguru:
"Tényleg nem értitek? Tényleg nem?"

Ezt a kérdést feltetted már saját magadnak is? Ideje volna

prolee 2016.03.23. 16:09:03

@drover(fanyul társa): Néha megszökik egy-egy birka, de azért a karámot nem szokták lebontani, mert akkor az egész nyájnak lába kél.
Tényleg ennyi eszed van?
Úgyis megszöknek rabok a börtönből, kész pocsékolás börtönöket fenntartani. Nem igaz?

hétköznapi libsizmus 2016.03.23. 16:11:25

@prolee:
A németek mostanáig, tehát átlagban több hónappal a megérkezés után sem tudták hitelt érdemlően megállapítani a személyazonosságot a migránsok 70%-ánál. Részben ennek tudható be, hogy sziveszter óta hiába keresik a kölni gyorsbaszók nagy részét

Persze ez is nyilván Orbán miatt van

prolee 2016.03.23. 16:17:18

@konrada: Olvastam egy muszlim pasit, aki arról értekezett, hogy az iszlám egy olyan vallás, amelyben egyre menetelsz előre, minél jobb muszlim akarsz lenni, annál inkább lépkeded a szinteket, aminek a végén a dzsihád van.
Tehát a nem dzsihádista muszlim az olyan muszlim, aki megállt az úton. De bármikor tovább mehet rajta.

prolee 2016.03.23. 16:23:00

@___________Tibi___________: Okos telefonnal kommunikál? Ne csináld már! :))))) Minden putrilakónak van okostelója Magyarországon is. Az írni még nem tudó óvodás is tudja használni az ájpedet, direkt úgy van megcsinálva.
Hogy mire használja, az már más kérdés.

hétköznapi libsizmus 2016.03.23. 16:33:31

@wolves84lb:
"de ha nyugat-európai útlevelük van, akkor ugyan minek szoptak volna többezer km-t gyalog, étlen-szomjan, a tömegben?"

A szakállas fickó akit lekaptak a röszkei zavargás egyik hangadójaként, szintén rendelkezett EU útlevéllel, mégis a határ megrohamozása mellett dönött, és uszított másokat bömbivel a kézben

prolee 2016.03.23. 16:55:38

@wolves84lb: Ó igen. És a "migráncsok" szépen odasorakoztak volna az "intézményrendszerhez" (pontosan úgy, mint az eddig érintett országokban tették ) és "Hurrá, fingerprint!" felkiáltással léptek volna be kies kis hazánkba. És akkor beleért a kezed a bilibe....

prolee 2016.03.23. 16:57:18

@hétköznapi libsizmus: Sőt! A kelleténél is több EU útlevéllel rendelkezett. :)))))

prolee 2016.03.23. 17:00:17

A rohamozás és a "no fngerprint" cirkuszolás célja éppen az volt, hogy az ellenőrizetlen tömeggel beszivárogjanak azok, akik nem szerették volna, hogy tudjanak a hatóságok arról, hogy bejöttek EU területére.
Nyilván belekalkulálták, hogy egyszer vége lesz a dalnak és észbe kapnak az idióta európai hatóságok.

Zsuzsi25 2016.03.23. 17:16:10

@wolves84lb: De igen. Dolgozom(nem kozszfraban). Es magas a fizetesem, tehat tobbet is rakok bele a kozosbe ado formajaban....Nekem abbol van elegem, hogy ez a penz az oktatas, egeszsegugy helyett a politikusok zsebebe, a ciganyok zsebebe iilletve ha jon kvota altal rank kebyszeritett döghorda, akkor az o zsebukbe vandorol (mielott beszolnal, hogy 1200 emberrol van szo, akkor a csaladegyesites fogalman gondolkodj el....isten ovja azt a telepulest ahova majd tetveket teleputenek....tudod, ez olyan mint amikor egy osztalyba bekerul egy cigany....mett valami hozzad hasonlo hulye kitalalta, hogy kotelezo az integralt oktatas....es a hozzad hasonlo hulye miatt, 20 masik gyerek sziv amiatt, hogy a cigany osztalytars bomlasztja az egesz kozossseget. Az illegalis hataratlepokkel ugyanez a helyzet. Nem akarok meg tobb ciganyt....

micsoda? 2016.03.23. 17:25:13

Csak reménykedem, hogy a félelemkeltéssel nem teremtjük meg a félelem tárgyát,

cipraszon 2016.03.23. 17:35:21

@Bogyó 2: És hány franciaországi arabból lett gyilkos, nemi erőszakoló, gyújtogató, erőszakos vallási fanatikus, rendzavaró, nőkínzó, keresztény-zsidó gyűlölő...

Voznyák Pista2 2016.03.23. 18:24:03

"Bár lehet, hogy valóban arab volt az öngyilkos merénylő, de nem minden arab öngyilkos merénylő."

Viszont az öngyilkos tömeg merénylők 99 %-a legalábbis európában Muszlim bevándorló, vagy azoknak leszármazottja. Mond ez neked valamit ? Mert nekem sokat.

BiG74 Bodri 2016.03.23. 18:37:46

Most akko mért rohanunk az újfasiszmusba?

tralalala 2016.03.23. 19:30:23

@wolves84lb: Baszki ez zseniális, hogy ott van a kérdésedre a válasz az idézetben, amit idézel, de aztán felteszed a kérdést :D

Geciostoba vagy. Rettegjél az újfasisztáktól, most is azok robbantottak szögesbombákat.

septem 2016.03.23. 20:45:20

tehát pl. az usa egy újfasiszta állam. atyaég, akkor izrael mi lehet?

chepunk 2016.03.23. 21:10:58

@jágör68:

Photoshopnak is gyenge! Mindenki tudja. Az ISIS-t az oroszok lendítették fel az ukrán válság alatt, ez is nyilvánvaló, a menekülteket is ők utaztatják át nemcsak kisoroszországon (Szerbia) hanem saját magukon is.

hétköznapi libsizmus 2016.03.23. 22:36:17

@micsoda?:
"Csak reménykedem, hogy a félelemkeltéssel nem teremtjük meg a félelem tárgyát,"

Arra gondolsz, hogy a náciktól bérrettegők miatt jön el a nácikok uralma?

bkkzol 2016.03.24. 01:41:15

Borsodban vett át iskolát a magyar muszlim közösség. Húúú, de jó lesz!

bkkzol 2016.03.24. 01:46:04

@chepunk: A nyugat, meg USA pénzelte, szervezte a kijevi tüntetéseket. Kellett az új piac, olcsó munkaerő ,meg nem lett volna rossz egy fekete-tengeri nato állomás se....
Szép csapat itt is mind a két oldal.
A törökök az iszlám állammal kerekednek folyamatosan, cserébe inkább a kurdokat lövik ( nehogy önálló államban gondolkozzanak). A nato csak nézi.

ChemZso 2016.03.24. 07:19:41

@wolves84lb: Neked mindenki fideszes, akinek nem tetszik a véleménye? Ugye te bégető birkázol?.... Vegyél már néha levegőt.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2016.03.24. 07:30:12

Ha a korábban betelepültek leszármazottai is képtelenek integrálódni, miért lenne helyes további tömegeket betelepíteni?
Miért kellene elviselni azon követelésüket, hogy mi integrálódjunk a disznóhús, a karácsonyfa betiltásával az iskolákban, hogy mi változtassunk az öltözködési szokásainkon?
Egyáltalán miért kellene elfogadnunk, hogy annyian jöjjenek, hogy közép- és husszútávon ők alkossák majd a többségi társadalmat ránk kényszerítve a saját szokásaikat?
Egy népvándorlás után az őslakos népek megszűntek létezni.
Te egy muzulmán Európában akarsz élni?

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2016.03.24. 07:31:34

Egyáltalán miért lenne joguk itt élni, nekünk miért lenne kötelességünk ezt elfogadni?

micsoda? 2016.03.24. 08:00:22

@hétköznapi libsizmus: Egyszerűen a terrortámadásra gondoltam. Az a mondás járja, hogy amitől félünk, és az eszünk arra jár, az bekövetkezik.

Void Bunkoid 2016.03.24. 08:48:40

@___________Tibi___________: az, hogy valaki tud használni egy okoseszközt, még nem feltételezi, hogy VALÓBAN tud olvasni. Az egyik kollégám hároméves gyereke sem tud olvasni, mégis tud játszani a tablettel, és tudja hogy mikor mire tapizva mi indul el.

A 80 százalékból nem a teljes tömeg true analfabéta, viszont mind _funkcionális_ analfabéta, tehát oké, hogy tudja használni a google mapset, meg rá tud keresni a pornóra az ötvenszavas szókincsével, de pl nem tud értelmezni egy vonaton olvasható utazási feltételeket, vagy egy munkaszerződést.

Ha láttál már tévés valóságsót, akkor szembesülhettél nemcsak menekültek, de itthon lakó fiataljaink irdatlan butaságával is (valamelyik valóvilágban volt, hogy valamelyik szereplőnek egy papírról kellett felolvasnia valami napi feladatot, és igencsak megküzdött vele, mire egyáltalán fel tudta olvasni, és szemmel láthatóan halvány lila fingja nem volt amúgy, hogy mi a francot is olvasott fel...).

hétköznapi libsizmus 2016.03.24. 09:00:52

@micsoda?:
Szóval jön az újabb fazzizmus meg holokoszt? Merthogy a libsik esze (ha van olyan) ezen jár folyton

$pi$ 2016.03.24. 10:07:18

@wolves84lb: "Nálunk nem hogy szokás az asszonyt verni, de még dicséretes is... "

Fenéket az! Beteg dolgok mindenütt vannak, de nem általános.

hétköznapi libsizmus 2016.03.24. 19:00:29

@micsoda?:
Látom nem sikerült még eljutni a blog címéig. Nem baj, fő a mindentudás

J_O_L_A_N 2016.03.24. 21:33:13

Lám csak néhány robbantás kell, hogy az iszlám állam totális győzelmet arasson. A radikális iszlamista Iszlám Állam ellensége a felvilágosult, elsősorban keresztény Európa, és ugyanúgy ellensége a zömében nem radikális muszlimokból, keresztényekből, vagy éppenséggel ateistákból álló migránstömeg. A két tömeget az irányított propaganda szépen egymás ellen kell hergeli, majd szépen elintézik egymást, rengeteg ártatlan hal meg.

Lazlow Awad 2016.03.25. 11:49:40

Ez mind szép. Igaz tipikus balos sablon az egész cikk. Egy valamit azért hozzá fűznék. Ez nem faji kèrdès hanem (a valásbol kiindulva) kulturális. Az Islám közelkeleti nép csoport nem képes a kompromisszumra igy nem képes a beilleszkedésre sem. Európa háboruban áll és nem egy szekta ellen hanem egy kultura ellen. Csak nèzzük meg Konstantinápolyt. Az akkori Oszmán birodalom a mai muzulmán értékeken alapult, és ugyan azzal a modszerrel amivel most, akkor is sikerrel zárták a harcukat. Konstantinápoly egykoron Európai Keresztény nagyváros volt. Ma már csak Isztanbul. Ezen kellene elgondolkodni. Ha semmibe vesszük a tényleges veszélyt csak feladjuk, és azt èrjük el hogy leányaink csadorba és burkában fognak mecsetekbe járni. Mert azt lessz szabad. És akkor már lehet menni az utcára, nem lessz értelme hiszen mi Europa, Keresztény morálban nevelkedett emberek leszünk a kissebség a barbár közelkeletiekkel szemben, a saját hazáinkban.
Ezt a jövőkèpet akarjátok gyermekeiteknek ès unokáitoknak?

tomcsicsi 2016.03.26. 18:33:48

@tralalala: Az egyik nem igazolja- vagy cáfolja a másikat. A tény attól még tény marad.

tomcsicsi 2016.03.26. 19:10:36

@ChemZso: Tudom nehéz megugrani a szintet, ha a lécet sem látod.
A hír mint olyan igencsak szelektív. Egy aprócska példa; biztosan találkoztál már olyan periódussal, amikor - legyen az egy hét, avagy napok -, amikor minden nap meghal egy csecsemő családon belüli erőszak miatt vagy "fekete nap a mai" felkiáltással vég nélkül sorolják, hogy hány ember- és milyen módon halt szörnyet az utakon satöbbi. És van olyan hét - inkább hónapok -, amikor egyetlen szó sem esik ezekről a "hírekről". Miért? Egyszerűen ez a média mechanizmusa; így tanítják, így gyakorolják. A mai trendek szerint így kell csinálni, még annak ellenére is, hogy minden, értsd minden egyes napon kettő, azaz kettő gyermek hal meg családon belüli erőszak következtében. Hogy az első példánál maradjak.
Józan paraszti ésszel is belátható, hogy ha minden egyes nap ez az infó elhangozna, akkor nem bírna túl nagy hírértékkel. Mert ami nem meghökkentő, rendkívüli, rendhagyó; az bizony, még az előtt a kuka felé tart, még mielőtt megfogalmazódna valamelyik sajtós agyacskájában.
A másik: Olyasmit kifogásolsz a poszter irományában, amit pártunk- és kormányunk nem csak egy blogocskában, hanem nagyban, ország-világba kiáltva gyakorol. Még a ki sem hűlt szerencsétlen embereket használva, hogy a gyermetegül buta elgondolásaikat és gyakorlatukat igazolhassák. Nem tesz mást szegény blogger sem.
A médiák - legyen az jobbos avagy balos - sem különbözik; miszerint amiről nem tudsz, az nem fáj. Azt hiszem ily módon is megállja ez kifejezés a helyét: Amiről nem tudsz, az nincs is. A Te esetedben mindenképp. ;)
süti beállítások módosítása