B1 blogcsalád



Új rendszabályok falun

Monoszkóp

2015. szeptember 04. - Egyenlítő blog

Nahát, egy emberként örülünk. Végre megszavazta a parlament, hogy bejöhessenek a rendőrök, a katonák, a mezőőrök és a pénzügyőrök kis monoszlói parasztházamba, éjjel vagy nappal, feltéve, hogy feltételezik: migránsokat rejtegetek. Vagy csak vendégül látom őket, beugrottak egy unikumra, sütit hoztak kóstolóba, fröccsözünk, kvaterkázunk, persze szigorúan államellenes célzattal.

svabok.jpgFranci, német illegális bevándorló, itt följebb a Hegyi utcában, a múltkor beugrott hozzám, bajor módra abált szalonnát hozott, valószínűleg avasat, de még mielőtt megkóstolhattam volna, rajtunk ütöttek a fináncok. Nem csöngettek, nincs is mivel, hanem ránktörték a kertkaput, földre tepertő, kezünket hátrabilincselték, üvöltöttek velünk, de nagyon kedvesen azért, csak az egyikük taposott a fejemre, mint később megtudtam, preventíve, amilyen édes-kedves és civilizált, direkt gumitalpú munkásőrbakancsban, nehogy összekócolódjon a frizurám.

Na, Franci nem járt ilyen jól. Nix dajcs, üvöltötték a fülébe, jól meg is csapták a bikacsökkel, és persze csak egy kis zsírpapír volt nála, az is meglehetősen paprikás, semmi NATO-vízum, rácseszett. Most menekülttáborban van, oszlophoz bilincselve, elektromos áram alatt, várja ügye elbírálását, de hát a járásbíróság sajnos nagyon leterhelt, addig a felesége se mehet be hozzá a túróspalacsintával.

Már tud egy pár afgán szót, erősen gondolkodik, hogy áttér a muzulmán hitre, s mindenáron szülőföldjére, Németországba akar továbbmigrálni.

marha_vagon.png

De ő még aránylag jól járt, nem úgy a polgármester, akiről kiderült, hogy rác, vagyis délszláv felmenői vannak, legalábbis anyai ágon. Senki sem tudja már, hogy kerültek az ősei a faluba, de a kormány legújabb rendelete szerint itt meg se házasodhatott volna, mert így

vérszerződést követett el.

A gyerekei mind törvénytelenek, bele sem merek gondolni, mi lesz velük, hová fogják őket deportálni, s lesz-e elég EU-kompatibilis marhavagon vagy hűtőkocsi hozzá.

A polgi egyébként nem is vendégségben bukott le, hanem a saját házában, amikor gyanútlanul otthon tartózkodott, és arra készült, hogy grúz teát főzzön magának. Ez szúrt szemet a helyi Fidesz—KDNP-megbízottnak, aki korábban maga is elindult a falu vezetőjének címéért, de csúfosan alulmaradt, mert állítólag csak kedden és vasárnap józan valamennyire, amikor is a bolt népesség-fogyásellenes okokból nem nyit ki. Ő értesítette azután a tapolcai Nemzeti Idegenellenes Központot, akik habozás nélkül szirénázó helikoptert küldtek a helyszínre, mint lájuk, nem is ok nélkül.

Ami azt illeti, ravasz trükk volt, hogy a polgármesterünk vezetékneve Köveskáli, ezzel szinte mindenkit megtévesztett itt, és direkt csak az anyja neve Kovacsics, ami mindjárt más, és

semmi értelme sincs.

Mostantól ki is doboltatták a konkrétan hülye Paprikás Jancsival, a kisbíróval, valamint kirajzszögezték a mindig zárva tartó kisboltban, hogy a faluban mindenki az anyja nevével az ingzsebe fölött köteles közlekedni akár gyalog, akár bicikli által. A nagyszülők vezetéknevét zsebkendőre kell hímezni és felszólításra ezt is fel kell mutatni, még náthajárvány idején is, hadd hulljon a férgese.

kisbiro.jpg

Ám aki azt hiszi, hogy a mi falunkban a délszláv bevándorlók jelentik a közbiztonságra a legnagyobb veszélyt, óriásit téved. Minimálisan is nincs teljesen tisztában a nálunk fennforgó vérfertőzöttségi helyzettel.

A helyi református közösség megbontására ugyanis vagy negyven évvel ezelőtt elkezdtek betelepülni hozzánk – hívatlanul persze – Budapestről a romlatlan vidéki földekre leszivárgó fővárosi zsidók, akik egy sajnálatos történelmi félreértés folytán nem egészen lettek kiirtva mind egy szálig a múlt század közepén,

az utolsó előtti átfogó állami idegenellenes kampány keretében.

Namost ezek egyáltalán nem integrálódtak a falu egészséges néprajzi szövetébe, a körmük sem mindig fekete szegélyes, amire pedig a központi utasítás szerint most fokozottan ügyelni kell. Bosszantó az is, hogy némelyikük házában cirkófűtés található, ami szintén nem NER-kompatibilis, azonkívül műanyagból készült házipálinka és tablettás bor helyett előfordul, hogy unikumot, ne adj isten skót viszkit isznak, és szélsőséges esetben el van állítva náluk a távirányító a kötelező M1 csatornáról.

kertkapu.jpg

Ez is csak az utóbbi időben derült ki róluk, amióta itt mindenki más önkéntes rendőr lett, s kopogás nélkül jönnek be, bőszül távirányítanak, kiszolgálják magukat a hűtőből, az első éjszaka jogát gyakorolják.

Aranytárgyakat is keresnek, de adott esetben megelégszenek az ezüsttel és a műanyag IKEA-evőeszközökkel is. Nálam tegnap két palack új-zélandi importbort találtak, de azóta minden rendben, részben megittam, részben pedig el is kobozták. Elvitték a tévét is, hiába tiltakoztam, hogy

csak magyar csatornákat lehet rajta fogni, s azok így vagy úgy mind kormánypártiak.

Távoztukban még egy nagy fehér Dávid-csillagot is mázoltak a kapura, de rendkívül humánusan, mésszel, nem emberi vérrel, és nem is minden ablakomat törték be.

Mégiscsak barátságos nép ez a magyar.

Legalábbis a jövő heti kormányülésig.

Tardos János

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr1007757828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ipartelep · http://ipartelep.blog.hu 2015.09.04. 11:35:12

Ez jó volt.
Tetszeni fog a fideszcsicskáknak is. ;-)

♔bаtyu♔ 2015.09.05. 09:09:07

Alijázz. Ott csak a palesztinok házába mehetnek be kéretlenül rendőrök.

Dorinda41 2015.09.05. 11:01:27

A jövő elkezdődött.....

nemszólokmégegyszer 2015.09.05. 15:27:25

Jó sz@r értelmetlen írás. Ne verd a billentyűt feleslegesen. Vagy havi fixben melózol?

Kodomo 2015.09.05. 15:39:01

Túlliheged. Csak Gyurcsányhoz akarnak bemenni. :)

IP címmel leégett pecás 2015.09.05. 16:41:51

@♔bаtyu♔: Ügyes, rejtett zsidózás. De nekem erre már nem áll fel. Nekem olyan kifejezésektől lesz már csak erekcióm például, hogy brüsszeli balliberális zsidó migráns.
Hű, erre gyorsan ki is verem!

Tudományos Iibsizmus 2015.09.05. 16:52:18

Bezzeg a régi szép időkben rend volt. Senki nem feküdt az utcán, este ki lehetett menni, volt munka, létbiztonság.
A pofázó libsiket csak jelenteni kellett a párttitkárnak és hamar elkussoltak.
De már a hangulat jelentésekbe is finoman be lehetett tenni, hogy a KISZ-ben kik azok akik rendszerellenes hangot ütnek meg és ugrott nekik a vállalati előrelépés.
Nem kaptak időpontot a vállalati üdülőben, nem volt prémium, szar munkabeosztást kaptak.

♔bаtyu♔ 2015.09.05. 17:36:54

@Csatos náci: Ja, rejtett. Akkor kezdheted, brüsszeli balliberális zsidó migráns.

Beer Monster 2015.09.06. 10:46:52

Lövöldözés nem volt? Az elég vadnyugati vidék.
süti beállítások módosítása