B1 blogcsalád



Meglepő fordulatok is történnek menekültügyben: MSZP-s javaslatot fogad el a Fidesz

Tudja még követni, mit mondanak és mit csinálnak a pártok?

2015. augusztus 06. - nickgrabowszki

Azt írja Fritz Tamás a Magyar Időkben (amit lenyúlási okoból még Napi Gazdaságnak neveznek), hogy 

egyáltalán nem ártana, ha kormány és ellenzék között legalább minimális konszenzus lenne a kialakult válsághelyzet értelmezésében.

Van az a helyzet, amikor egyetértünk a békemenetelő, szebb napokat és több józanészt megért politológussal, és kimondjuk, igen, egyáltalán nem ártana. Erre persze kevés az az esély, ezt elismeri Fritz is, aki természetesen az ellenzéket hibáztatja, amiért az úgymond, "csírájában elveti a kormány menekültügyben felmutatott politikáját".

Amit mellesleg nagyon helyesen tesz. Fritz ugyanakkor azzal is vádolja az ellenzéket. hogy a magatartása "konstruktívnak cseppet sem mondható".

Ennek némileg ellentmond, hogy a fideszes többségű Fővárosi Közgyűlés éppen most készül befogadni az MSZP javaslatát a menekültek ellátásáról - még akkor is, ha ezt semmiképpen nem vallanák be. Azonban Kunhalmi Ágnes már három hete követelte, hogy

a főváros teremtsen emberi körülményeket

a menekülteknek, higiéniás csomagokkal, közterületi illemhelyekkel arra az 1-2 napra, amit Budapesten átutazóban töltenek.

És erre, tessék.

Ennek okán nem árt megvizsgálni, valójában milyen állásponton vannak, és mit képviselnek a pártok menekültügyben.

mszplendvai.jpg

A Fidesz álláspontja teljesen egyértelmű: menekültek nincsenek, csak bevándorlók. Azt hazudják, mindegyikük bűnöző, terrorista, akik nem tartják tiszteletben se a kultúránkat, se a törvényeinket; és elveszik a munkánkat, mert itt akarnak letelepedni.

Ez már akkora ordas baromság, hogy kénytelenek voltak módosítani: a szerb határon épített kerítéssel Orbán nem is Magyarországot védi, hanem egész Európát, a keresztény fehér fajt. (Aki még mindig nem hiszi, hogy ezek tényleg nácik, az olvassa az 5-ös, vagy hanyas, párttagkönyv tulajdonosát).

Nincs okunk azt feltételezni, hogy a KDNP ne értene egyet ezzel a nettó náci dumával, ami a kormánypropagandából ömlik, túlzottan azonban nem exponálják magukat a dologban. Mert azért egy dolog belül egyetérteni a rasszistákkal, és másik dolog nyíltan szembennni egyházuk alapelveivel. Lásd még: keresztényi könyörületesség.

A Jobbik nehéz helyzetben van: a kormánypártok az ő kottájából játszanak, de ez nem neki hoz hasznot (ha hoz egyáltalán). Vona egyfelől a néppártosodás-cukisodás kellős közepén van, ennek hitelesítéséhez kellene neki egy kérdés, amiben mérsékelt álláspontot foglalhat el. De menekültügy pont nem ilyen: a Jobbik már 10 éve is a bevándorlókkal riogatott. (Akkor épp a kínaiak voltak soron; látjuk, micsoda tömegekben veszik el a munkánkat azóta is.)

Másfelől pedig a Fidesz durván xenofób kampánya épp Vonáék eddigi legelkötelezettebb szavazóira hat legerősebben. Ezt jobbról előzni már csak fizikai erőszakkal (vagy az arra való fölhívással) lehetne, és bár erre vannak kísérletek, eddig mind kudracba fulladtak, és csak közvetve köthetők a Jobbikhoz.

Jóllehet a kormánypártok szerint a magyar baloldal a migrációt örömmel fogadja, "a menekültáradatban nem veszélyt, hanem lehetőséget látnak". Mert - mint Orbán fejtegette Tusnádon - egyszerre várnak ettől esélyt a nemzetállamok lebontására és a szavazatszerzésre. Ez persze kicsit sem igaz. Leginkább azért, mert akarhat Magyarország bármit, érdemi befolyása úgysincs a már amúgy is meggyöngült és tehetetlen nemzetállamok további sorsára. Valamint a szavazatszerzés is reménytelen, mert a menekültek

továbbállnak Magyarországról,

és jele se mutatkozik annak, hogy Nyugat-Európából vissza akarnák, vagy tudnák deportálni őket.

Az MSZP a helyzetet három jelentősebb az akcióval kezelte (már amellellett hogy minden lehetséges fórumon kifejtik szembenállásukat a kormányoldal uszító demagógiájával):

  1. Előbb a Fidesz Lendvai utcai székházát kerítették körbe, így tiltakozva a szerb-magyar határra tervezett (ma már épített) kerítés ellen.
  2. Azután a már említett, a menekültek és a városlakók számára is élhetőbb környezetet teremtő javaslatot tették Tarlósnak. (Aki nem kapkodja el, szeptember 2-án tárgyal majd róla a közgyűlés.)
  3. Majd a saját, üresen álló, Jókai utcai székházukat ajánlották föl a menekülteket segítő szervezeteknek. (Egyetlen nap alatt meg is telt adományokkal.)

Az Együtt főleg az uszító propagandára reagált: két hónapja a plakátrongálások túlnyomó többségét ők hajtották végre (a pártelnök is tépett), azután debreceni balhénál hallatták a hangjukat.

A PM sátortábor helyett laktanyákba helyezné el az átmenetileg Magyarországon tartózkodó menekülteket, ingyenessé tenné nekik a BKV-t, és feljelentést tett a vagonok bezárása miatt, Zugló meg egy raktárral segíti az önkénteseket (ami teljesen kiborította a Fideszt és Kocsis Mátét).

A DK magatartása jóval ellemondásosabb. Miközben Gyurcsány az Európai Bizottságnak írt levelet arról, hogy Orbánék álláspontja nem egyezik a magyarok többségéével, Kerék-Bárczy meg provokációnak nevezte a két új menekültábor építését,

  1. a debreceni pártszervezet maga is bezáratta volna a helyi menekülttábort.

A Gyurcsány-párt megpróbált rárepülni az adománygyűjtésekre is, majd meglehetősen zokon vették, hogy a szegedi MigSzol visszautasította az adományaikat, mert nem kívánt részesévé válni a pártpropagandának. (A DK ugyanis nagyszabású médieseményt szervezett az átadásra, de a dolog fordítva sült el.)

Az MLP-ből Bősz Anett állítólag segített Szegeden a menekültek ellátásában, ezentúl csak néhány közleményig jutottak.

A legmeglepőbb az LMP hozzállása az ügyhöz: az elmúlt 100 napban mindössze négyszer szólaltak meg a témában. Májusban még úgy vélték, hogy a kormány üldözi a menekülteket, és európai megoldást sürgettek. Júniusban vallási okokkal indokolta Schiffer, miért kell támogatni a menekülteket, de már a plakátkampánnyal is csak közbeszerzési tekintetben volt problémájuk.

Azóta viszont a földkérdés, a GMO, a kivándorlás, sőt, 1000 más dolog mellett még az anyatejes táplálás is jobban foglalkoztatta a zöldbal pártot, mint a legkurrensebb belpolitikai téma.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr647685846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

23 millio Román NEM 60 millio arab IGEN !! 2015.08.08. 03:03:40

" MSZP-s javaslatot fogad el a Fidesz"

Gondolom azt szeretnek, hogy Magyarorszagot csatoljak Izraelhez.
Ez az egyetlen dontes amivel 100%-ban egyetertenenek.

Ambiorix 2015.08.08. 08:17:47

Döbbenetes, gyerekek, hogy mennyire bele tudtok feszülni egy vesztes pozícióba. A migránskérdést is pont olyan ügyesen kezelitek, mint amikor derék francia kapitalisták kis profitkáját féltettétek a rezsicsökitől. Előre a 2018-as 5%-ért, vagy mi? :)

Kampfer 2015.08.08. 08:41:57

"a főváros teremtsen emberi körülményeket"
Nem, ne teremtsen! A migránsoknak (mert ezek közönséges migránsok) SEMMI keresnivalójuk a fővásorban, annak közterületein! Vagy vissza kellett volna már toloncolni őket a szerbekhez, vagy egy zárt lágerbe deportálni őket szervezetten őrizve, elkülönítve őket.

"A Fidesz álláspontja teljesen egyértelmű: menekültek nincsenek, csak bevándorlók"
Ebben speciel teljesen igazuk van! Ezek migránsok, semmi több. Illegálisan vannak itt, már a határon vissza kellett volna fordítani őket! (Briteknél az illegális határátlépő NEM IS KÉRHET menekültstátuszt!)
Nem a fidesz hazudozik itt, hanem ti, ballibbantak!

"Nincs okunk azt feltételezni, hogy a KDNP ne értene egyet ezzel a nettó náci dumával"
Sanszos, hogy egyetért. Ebben legalább támogathatóak is. Poszternek pedig el kéne gondolkodnia a 'náci' szó jelentésén, illetve azon értelmezésén, amire itt utalgatni igyekezett!

"A Jobbik nehéz helyzetben van: a kormánypártok az ő kottájából játszanak, de ez nem neki hoz hasznot."
Erre azért előre ne vegyél mérget! Biztos többet hozott nekik, mint a kunhalmi a balf*szoknak! Esetleg a sebajtóbiás?

"Jóllehet a kormánypártok szerint a magyar baloldal a migrációt örömmel fogadja, a menekültáradatban nem veszélyt, hanem lehetőséget látnak. Mert egyszerre várnak ettől esélyt a nemzetállamok lebontására és a szavazatszerzésre. Ez persze kicsit sem igaz."
Ez teljesen igaz! A balf*szok és libbantak képviselik a "színes" és multikulti világ rémséges képét! Hozzájuk köthető ez a szenny és a nyílt hungarofóbia! Általában nem értek vele egyet, de orbán ebbe is teljesen jól beletalált! Itt a baloldal és a libbantak együtt egységesen a magyarság ellenségei! Nem véletlenül papolnak folyton az integrálásról...

"a menekültek továbbállnak Magyarországról,
és jele se mutatkozik annak, hogy Nyugat-Európából vissza akarnák, vagy tudnák deportálni őket."
Esetleg néztél már körbe a főváros közterületein? Debrecenben? Bicskén? Magyarkanizsán? Esetleg olvasol híreket? Szerinted a napi feltartóztatott 1500 migráns hova kerül? Mind átvonatozik a sógorokhoz? És miből gondolod, hogy aminek ma nincs jele, az holnap nem lesz a kőkemény valóság?

"Az MSZP a helyzetet három jelentősebb az akcióval kezelte"
Amely mindhárom akció a migránsok érdekeit képviselte, nem a magyarság érdekeit! Mily meglepő!

"Az Együtt főleg az uszító propagandára reagált"
Jah, ahogy a berkecz meg a szelényi? Lesz az a 2% még 1 is! Hiteles egy párt, valódi tömegtámogatással! Érdekes, a magyarok érdekében valahogy mindig sikerült kussolniuk!

"A PM sátortábor helyett laktanyákba helyezné el az átmenetileg Magyarországon tartózkodó menekülteket, ingyenessé tenné nekik a BKV-t"
A laktanya ötlete jó, ha az zárt, fegyveresen őrzött és távol esik a lakott területektől, kellően szegreált! A BKV-t pedig semmi esetre sem lehet ingyenessé tenni ezeknek! Aki adózik érte, elviseli évek óta, az fizessen...? Ki fizetné ki így a migránsok költségeit? Látszik, hogy a PM mit és kit képvisel és mennyire nézi hülyének és lehúzandónak a magyarokat!

"A DK magatartása jóval ellemondásosabb"
Pedig ők maguk elég egyértelműek. Egyértelműen hungarofóbok, migránsnyalogató soros-bérencek, lételemük a magyarság elleni háború! Ebből a szempontból faék-egyszerűségű lények mind!

"Az MLP-ből Bősz Anett állítólag segített Szegeden a menekültek ellátásában"
Detto, mint a dk. Ezeknek sem jutott eszébe SOHA egy magyaron is segíteni, hacsak nem buzi vagy egy túlélő

"A legmeglepőbb az LMP hozzállása az ügyhöz: az elmúlt 100 napban mindössze négyszer szólaltak meg a témában."
Mert talán NEKIK van annyi eszük, hogy tudják nagyon jól: szögbe rúgnának, mert a potenciális 2018-as szavazók egyre nagyobb százalékának esik le az, amit a libbantak és a balf*szok igyekeznek elkendőzni: ez a sáskajárás romba döntheti az európai társadalmakat és még létező nemzetállamokat!

"mert akarhat Magyarország bármit, érdemi befolyása úgysincs a már amúgy is meggyöngült és tehetetlen nemzetállamok további sorsára."
Ha nem tesz semmit, akkor ez így is fog maradni! Továbbá a németek, franciák, hollandok és britek valóban megszűntek, mint nemzetállam! Magyarország, Lengyelország, Szlovákia, Csehország még nem! Itt még létezhet nemzeti kultúra! Ezért gyűlölik a libbantak és a szoci*nisták ezeket az országokat! Egyszerűen képtelenek elviselni bármit, ami nemzeti...! Ilyenek voltak mindig és ilyenek is lesznek örökké! Igenis meg lehet és meg KELL tenni sokmindent, hogy megmaradjon mindaz, ami nemzeti!

Nektek köszönhetően már Pesten is naponta ötszőr bólogatnak a koszba ezek a nyomorult migránsok! Ha valaki ezek ellen tenni akar és tesz is, akkor azt minden erővel támogatni KELL! De ezek biztos, hogy nem balos vagy liboldó erők lesznek, ha rajtatok múlna, már rég nem lenne itt semmi, csak ugyanaz, mint Rotterdamban, Londonban és Brüsszelben!
Kívánok nektek 5%-ot! Összesen! Aztán pedig kőkemény felelősségrevonást!
Kamp.

♔batyu♔ 2015.08.08. 08:43:57

Hétfő után kedd lesz, mondta az MSZP.
És tényleg, megdöbbentünk, hiszen az MSZP útmutatását egy egész világ követte.

Ahogy kiemeli a pártokat, az LMP-n természetesen üt egyet, hiszen azok nem részei a "demokratikusoknak".

Ez már leginkább szánalmas, annál is inkább, mert a bevándorlók politikai célokból történő ajnározását, ezt a "ki tud drágább javaslatot az adófizetők pénzének költésére" versenyt még a balliberális szimpatizánsok többsége is ellenszenvvel figyeli. Lévén az ő adójukból és az ő kárukra is megy dolog.

Ebből leginkább Orbán és a Jobbik profitál.

♔batyu♔ 2015.08.08. 08:46:46

@Kampfer: Az LMP "álláspontja":

Nem a bevándorlók beözönlése a probléma, hanem a kivándorlás.

Azért ez elég gáz főleg úgy, hogy ezt akkor mondta Szél B, amikor már napi 2000-en jöttek.

♔batyu♔ 2015.08.08. 08:51:59

@Kampfer: Ezen én is csodálkozom, még akkor is, ha sok ballibsi pártembernek fontosabb a külföldről érkező anyagi támogatás, mint a politikai siker, hiszen ebből ma tudnak megélni, amabból pedig holnap, de még az sem biztos.

A balliberálisok szépen behátráltak a politikai ring "én a bevándorlókkal vagyok" oldalára. Most aztán magyarázkodhatnak.

KUHULIN 2015.08.08. 09:09:58

@♔batyu♔: Még kell pár nap, mire rájön valamelyik ballibsi agytröszt, hogy ezt is nagyon elkúrták és akkor elkezdenek egymásnak feszülni. :)

Kampfer 2015.08.08. 09:16:21

@♔batyu♔: Üdv! És azt látom, hogy még most sem magyarázkodnak, hanem a poszterhez hasonló módon osztják az észt, még megmagyarázzák, hogy ők tudják a tutit (lásd: a sz*rhalmi ágika kommunikációja - most őt bezzegeli, miközben két héttel korábban az a szoci**ista szakadék álproblémáról hadovált)! Egy francot...! Lehet, hogy eljön az idő, amikor majd magyarázkodni fognak (szerintem 2017-2018 fordulóján), de addig előremenekülnek és mantrázzák a magyargyűlölő szemétségeiket! Nem baj az, ha összejön nekik az 5%! Mindösszesen...!
Az LMP-t illetően valóban vannak balfasz megnyilvánulásaik, de valamiben azért tisztelendőek számomra (még akkor is, ha nagyon nem egyforma a világnézetünk)! Ők nem álltak össze boldoggal, boldogtalannal, hogy bejussanak, egymaguk jutottak be! És volt már nekik nem egy alkalommal különvéleményük, ami mellett azért konzekvensen kiálltak, akár maga Schiffer is! Ez számomra még mindig sokkal becsülendőbb, mint a poszter által emlegetett 'demokratikus' ellenzék többi picsagyümölcse része!
Azonban én már az orbánék szándékát és eltökéltségét sem érzem elégségesnek! Sokkal gyorsabb és sokkal határozottabb lépésekre lett volna már szükség eddig is!
Kamp.

Medgar 2015.08.08. 10:24:41

Leírtam néhány helyen, de nem jut el a baloldal füléig:

index.hu/kulfold/2015/07/29/1500_menekult_rohamozta_meg_a_csalagut_bejaratat/

"Nagy-Britanniában ráadásul így már nem is folyamodhat menekültstátusért, mert illegális úton próbált meg bejutni."

Kampfer 2015.08.08. 10:33:19

@Medgar: Üdv! Eljut a fülükig, hidd el! Tudnak róla. Ők is tudják ám ott belül, hogy nagy a szar és azt is, hogy az 'istenatta nép' már a kénköves pokolba kívánja ezt a sáskahadat a ballibákkal együtt! Épp ezért tonak minden agyamputált őrültet, aki megsimogat egy izzadt pigmentáltat...!
Kamp.

Brix 2015.08.08. 10:47:56

@♔batyu♔: Az egész baloldal azzal küzd , hogy a tagok, szimpatizánsok nagyobb része is keményen ellenzi az illegális bevándorlást.. Pl Debrecenben a képviselőtestület - pártállástól függetlenül -egyöntetűen azt szeretné , hogy vigyék el a városból a menekülttábort. Vannak zártkörű ülések , ahol baloldali képviselők is ki merik fejezni a valós véleményüket. Más az országos politika, ahol egy szűkebb pártvezetés inkább nekivezeti a balodalt a falnak , mintsem hogy egyszer elismerje , hogy Orbánnak most igaza volt....

Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.08.08. 11:46:02

@Ambiorix: "A migránskérdést is pont olyan ügyesen kezelitek, mint amikor derék francia kapitalisták kis profitkáját féltettétek a rezsicsökitől."

Annyit se tudsz te kádári csökevény, hogy az energia ára kétharmadban állami adó, tehát a kádári húzás, a rezsicsökkentés csak az állami hiányt növelte. Amit majd rajtatok, hülyéken úgyis bevasalnak.

A lakossági energiaágon meg az energia cégeknek cégeknek (köztük a magyar! energia cégeknek) meg hosszú évek óta csak veszteségüklvolt.

A birka menetes jelszavait cserélni kellene már, mert nagyon beégtek velük már évek óta.

Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.08.08. 11:48:56

@Kampfer:

Eljut a fülükig, hidd el! Tudnak róla. Ők is tudják ám ott belül, hogy nagy a szar és azt is, hogy az 'istenatta nép' már a kénköves pokolba kívánja ezt a sáskahadat a börtöntöltelék szervezetten bűnöző fidesszel együtt!

Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.08.08. 11:53:59

@♔batyu♔:

Mi van nácika, tőled rendre megtudjuk, hogy ma is bejött 100 ezer menekült, megerőszakolt 10 ezer magyar nőt, kirabolt 50 ezer magyar üzletet és kikiáltotta a Keleti pályaudvaron az iszlám államot. Budapesten bevezette a sariát, te is csak a legnagyobb titokban, az érpataki kukorica góréd alatt berendzetett illegálias upc állomásodról tudsz kommentelni, mert különben lefejeznének az afgán autószerelők, ha előbújnál a rejtekhelyedről.

Kampfer 2015.08.08. 12:12:38

@Kényszerbagoly: Ezt írod:

"csak a legelvetemültebbek fordítják mások tragédiáját saját hasznukra, mossák össze a migránsokat a terroristákkal, a nőket megerőszakoló bűnözökkel, hogy aztán belpolitikai tőkét kovácsoljanak..."
Részben igaz! Egyébként tudod, hogy a MIGRÁNSOK között mennyi a terrorista, az informátor, a terrorista szimpatizáns, a fertőző, a háborús bűnös és a köztörvényes...? Tudod, hogy mennyi jelent nemzetbiztonsági, közegészségügyi, közbiztonsági és társadalmi kockázatot?

"A menekülők kifejezés nyilván a kormányzati belső kommunikációs tiltólistán járja a maga zegzugos útját."
Mert ezek közönséges MIGRÁNSOK, azon belül is ILLEGÁLISAN léptek be, tartózkodnak itt! Ez nem bonyolult kérdés. Brit gyakorlat megvan...?

"...a menekülőknek útját nem álló, de a gyerekeknek és asszonyoknak súlyos sérüléseket okozható határzár..."
Sajnos valóban kevéssé állja útját a MIGRÁNSOKNAK a kerítés. Sokkal erősebb, magasabb és veszélyesebb zárra lenne szükség! Egyébként azért van, hogy sérülést okozzon, eltántorítson, visszariasszon. Egyébként akár sima jelzésként is lehetne értelmezni, hogy ezt itt NEM SZABAD átlépni, mer ÁLLAMHATÁR! Ha asszonyka megsérül, akkor hülye volt, ha elvérzik, rossz helyen próbálta meg, nem volt segítség. A gyerek a felnőttekre van utalva ez tény. Ezért a felnőtt MIGRÁNSOK felelőssége, ha a gyerek sérül! Nem a határzár, nem a határőr és NEM a magyar kormány a felelős ezért!

"Magyarország jelenlegi irányítói visszautasították a ránk jutó 700 fős kvótát (ennyi menekülőt kellett volna befogadni)"
Teljesen jól tették, helyesen döntöttek! Így is bőven túl sok van itt ahhoz, hogy még többet hozzanak ide! Az olaszok sajnos nagyon elkúrták, ez az ő bajuk kellene legyen! Senki nem mondta nekik, hogy minden kihalászott MIGRÁNST vigyenek is az olasz partokra! Esetleg a maláj vagy ausztrál gyakorlat bonyolult volt nekik...?

"a segítést a civilek végzik adományokból..."
Ez legjobb esetben is őrületes ostobaság, de inkább egy nagyon veszélyes és átgondolatlan tevékenység! Rég szabályozni, inkább szankcionálni, büntetni kellene! Megágyaz a többi menekülőnek, "gyertek nyugodtan" üzenetet küld ahelyett, hogy azt üzennénk nekik: "NO WAY"! Ez sajnos a ballibbant civilek ostobasága és bűne! A szegény maszatos migráns kisfiú ma örül a kajának, holnap meg tízezredmagával sariát követelve őrjöng majd Magyarországon!!!

"Közben a katolikus egyház idehaza hallgat."
Nagyon bölcsen is teszi, régóta az első olyan reakciója a katolikusoknak, ami támogatandó lehet magyar szemmel is! Remélhetőleg számukra is első a MAGYAROK és a magyarság érdeke, nem pedig a MIGRÁNSOKÉ! Ferenc pápa pedig elkezdhetné sorolni a megoldásokat és a KONKRÉT javaslatiat, továbbá megnyithatná az első menekültközpontot a Vatikánban! Addig bölcsebb lenne, ha hallgatna! (Bár hitelessége sokkal nagyobb, mint bármely korábbi pápáé,ezt el kell ismerjem!)

"Volt fiatalok, volt demokraták, térdre, ahogy anno gúnyosan javasoltátok a parlamentben."
Liberálisok, balosok! Talpra! Esetleg tenni kellene valami a MAGYARSÁG érdekeiért is! De legalább ismerjétek fel a veszélyt!
Kamp.

Kampfer 2015.08.08. 12:18:00

@Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy: Nos, az legalább egy jó jel, ha tudják. Esetleg változtathatnának a retorikán és a politikájukon! Mert eddig ez nem nagyon látszik.
Az, hogy a mostani fidesz kormányból ki és mikor kerül börtönbe, csak a jövő politikai és jogi körülményein múlik. Tény, hogy egy lázár, orbán, rogán vagy akár a habony egy hétköznapi szemmel nézve gyomorforgató alakok. Ez nem vitás. A rossz hír sokak számára az, hogy ha esetleg nem ezek, akkor kik? Mert bármennyire is pipa vagyok rájuk vagy hányok némely megnyilvánulásuktól, de inkább ők, mint a balf*szok vagy a libbantak bármelyike! És amíg sokan (akár rókázva) de hozzájuk húzzák az 'x'-et, addig nem nekik hűl a zárka!
Kamp.

megettem az aranybornyút 2015.08.08. 12:22:58

"a főváros teremtsen emberi körülményeket"

Hogy mi van???

1. Itt Magyarországon VOLTAK emberi körülmények a közterületeken, VOLTAK egészen addig, amíg ezek a szarháziak ide nem tolták a retkes képüket, hogy villámgyorsan LELAKJANAK mindent, amit a magyar ember évtizedek alatt felépített.

2. Az emberi körülmények megteremtését CSAKIS úgy lehet elképzelni, hogy ezeket a retkeseket visszahajtjuk oda, ahonnan jöttek, a vérbe. Nincs ezeknek a huszonéves, életerős fiatal férfiaknak semmi dolguk otthon?

3. Ez a kis Kóhn-halmi meg, aki már évek óta képtelen a diplomáját megszerezni, mert a magyaron kívül semmilyen nyelven nem képes megszólalni, inkább azon gondolkozhatna, hogy a kiskedvencei miért nem maradtak inkább otthon, hogy MAGUK teremtsék meg a SAJÁT hazájukban az emberhez méltó feltételeket.

4. Vagy miért nem fogadja be ezeket valamelyik dúsgazdag arab ország, esetleg Izrael?

Nehogy már mi igazodjunk azokhoz, és mi költsünk azokra, akiket SENKI nem hívott ide, sőt, HATÁROZOTTAN jelezzük nap mint nap, hogy a halál retkes faszára kívánjuk ezt az agresszív, invazívan terjeszkedő területfoglaló csürhét, és akiknek a SAJÁT hazájukban RENGETEG dolguk lenne.

Remélem, nem sokáig tűrjük már, hogy ez az invazív csürhe megpróbálja lelakni az országunkat, és hamarosan féregirtás lesz a közterületeken.

megettem az aranybornyút 2015.08.08. 12:31:47

"és jele se mutatkozik annak, hogy Nyugat-Európából vissza akarnák, vagy tudnák deportálni őket"

Ebben tévedsz.

Nagyon is vissza akarják tolni a nyakunkba ezt a retkes migráns csürhét.

Utána meg azon akarnak ajvékolni, hogy Magyarországnak KÖTELESSÉGE visszafogadni, sőt letelepíteni őket.

Ez ellen azt lehet tenni, hogy olyan körülményeket KELL teremteni, hogy az invazív területfoglaló csürhének eszébe se jusson ide visszakívánkozni, akkor se, ha a Nyugat NEM telepíti le őket, a széplelkű Nyugatnak meg eszébe se jusson azokba a körülményekbe visszaküldeni a retkeseket, amiket Magyarország kínál nekik.

Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.08.08. 12:38:37

@Kampfer: "Egyébként tudod, hogy a MIGRÁNSOK között mennyi a terrorista, az informátor, a terrorista szimpatizáns, a fertőző, a háborús bűnös és a köztörvényes...?"

Minimális töredéke annak, mint amennyi az emberellenes büncselekmények elkövetőinek az aránya a magyarok között. Ezáltal a menekültek még csak javítják a magyar bünözési statisztikát!!

Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.08.08. 12:44:02

@Kampfer: "Tudod, hogy mennyi jelent nemzetbiztonsági, közegészségügyi, közbiztonsági és társadalmi kockázatot?"

Mennyi? A 70-es évektől van erőltetett migráció Nyugat-Európába, aztán a sok 10 millióból egyről se tudunk, aki azért jött hogy kockázat legyen, ne pedig dolgozó vendégmunkás vagy későbbi állampolgár.

Nemere16 2015.08.08. 12:44:36

Mi is a helyzet Magyarországon? A jobb oldal az összes menekültet bünözönek megélhetési bevándorlónak tartja. A bal oldal az összes menekültet talpig becsületes, szorgalmas, békés embernek tartja. az igazság pedig a kettő között van. Van néhány százalék, aki a politikai menedékre jogosult. A többi vagy gazdasági bevándorló vagy néhány százalékban terrorista,illetve köztörvényes bűnöző.
Ne legyenek illuzióink, hogy a hivatalok, akik a menedékjogi kérelmeket vizsgálják hiba nélkül végzik a munkájukat. Tárgyi bizonyítékok nélkül, többnyire elbeszélések alapján mérlegelnek. A menekültek egyrésze blöfföl és menekült státuszt kap másrésze rosszul érvel és elutasítják pedig járna neki a menekült státusz. Én úgy gondolom a magyar lakosságnak jogos a félelme, mert hatalmas kockázatai vannak a bevándorlók befogadásának a politikusaink pedig nincsenek a feladatuk magaslatán. Persze még itt vannak a járványügyi kockázatok. A menekültek zöme felületesen van átvizsgálva. Nincsenek kiszűrve a TBC-sek, a hepatitisesek, vagy éppen a lappangó fertőzések. Orbánék jócskán megkésve, felelőtlenül kezelik ezt az egész ügyet.

Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.08.08. 12:46:38

@Kampfer:

Ha valaki illegális határátlépést követ el, de amikor elkapják rögötn menedékjogot kér, akkor már nem lehet ráhúzni a határátlépést büncselekményként, hanem védelmet kell adni neki. Cameron marhaságát a nemzetközi jogászok porba fogják zúzni.

megettem az aranybornyút 2015.08.08. 13:03:35

@Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy:

"Ha valaki illegális határátlépést követ el, de amikor elkapják rögötn menedékjogot kér, akkor már nem lehet ráhúzni a határátlépést büncselekményként, "

De rá lehet.

Amiatt, hogy nem a határátkelő helyek egyikén jött be.

Szerbiában senkinek nincs veszélyben az élete, mindenki nyugodtan elmehet a határátkelő helyre, hogy ott lépjen be.

Kampfer 2015.08.08. 13:04:39

@Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy: van róla bármilyen releváns adat vagy kutatás? Esetleg a baloldalnak vannak hivatalos adatai erről? Ha csak 1%-uk is bármelyik kockázati csoportba sorolható, már emiatt is szegregálni és azonnal deportálni kell őket, amint lehet, azonnal kitoloncolni! Ez alapvető érdeke a magyar társadalomna!
Kamp.

megettem az aranybornyút 2015.08.08. 13:05:56

@Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy:

"Cameron marhaságát a nemzetközi jogászok porba fogják zúzni."

1. A zsdó jogászoknak szart a pofájába.

2. A nemzetközi jogszabályokat át kell írni.

3. A nemzetközi szerződéseket meg fel lehet mondani.

megettem az aranybornyút 2015.08.08. 13:08:23

@Nemere16:

" jobb oldal az összes menekültet bünözönek megélhetési bevándorlónak tartja. "

Aki NEM legális úton érkezik, NEM tudja és NEM is akarja a személyazonosságát igazolni, és NEM akar se az állami, se a nemzetközi nyilvántartásokba bekerülni, azt te mégis minek neveznéd?

Kampfer 2015.08.08. 13:09:13

@Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy:

"Mennyi? A 70-es évektől van erőltetett migráció Nyugat-Európába, aztán a sok 10 millióból egyről se tudunk, aki azért jött hogy kockázat legyen, ne pedig dolgozó vendégmunkás vagy későbbi állampolgár."

A '70-es években nem ugyanaz volt a motiváció és a társadalmi-politikai helyzet a forrásországokban. Nem tudjuk, hogy anno a nyugati társadalmak milyen kockázattal szembesültek. De azt most LÁTHATJUK, hogy a '70-es évek betelepítéseinek nyomán milyen társadalmi helyzet alakult ki nyugaton! Párizs? München, Rotterdam, Brüsszel, Amszterdam...? Hamburg? Mindről olvasni a neten, fotókat, videokat látni, ahogy elszaporodtak ott a migránsok utódai és mivé lettek ezek a városok! És a '70-es évek betelepítettjeinek leszármazottai most vadul éltetik a szélsőségeket és a befogadó társadalmak ellen fordulnak, uszítanak. Erre szerintem semmi szükségünk, épp elég a magyar társadalom megosztottsága és a több százezer integrálhatatlan cigány! Előbb itt kéne rendet tenni, lehetőleg jó vastag és magas kerítések mögött!
Kamp.

Kampfer 2015.08.08. 13:12:17

@Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy:

"Ha valaki illegális határátlépést követ el, de amikor elkapják rögötn menedékjogot kér, akkor már nem lehet ráhúzni a határátlépést büncselekményként, hanem védelmet kell adni neki. Cameron marhaságát a nemzetközi jogászok porba fogják zúzni."
Jogszabály kérdése. Elméletileg a tiltott határátlépés talán ismét bűncselekmény lesz (nem is értem, eddig mi a faszért nem az volt)! A parlament meghozhatja a szükséges törvényeket, a védelmet pedig a magyar állam jogában áll megtagadni!
Cameron marhaságát a nemzetközi jogászok (phej...) majd csak megPRÓBÁLJÁK porrá zúzni. Őszintén remélem, hogy akár még annál is radikálisabb törvényeket fogunk hozni, hogy már a határon AZONNAL visszafordítsunk MINDEN MIGRÁNST! Üdv!
Kamp.

megettem az aranybornyút 2015.08.08. 13:17:25

@Kampfer:

"Elméletileg a tiltott határátlépés talán ismét bűncselekmény lesz (nem is értem, eddig mi a faszért nem az volt)! "

1. Először is fel kellett puhítani a jogszabályokat.

2. Másodki lépésként le kellett építeni a határőrizetet.

3. És csak ezek után lehetett útnak indítani az inváziós, területrabló csürhét.

Kampfer 2015.08.08. 13:17:54

@Nemere16: Alapjában véve egyetértek, de én picit sötétebben látom ezt a hordát! Ami viszont az orbánékat illeti, én is SOKKAL határozottabb, gyorsabb, radikálisabb intézkedéseket hoztam volna már hónapokkal korábban! A kerítés sajnos elégtelen, de KELL! Már szervezni (újjászervezni) kellene a Határőrséget, a Honvédséget bevonni a valódi honvédelembe, a gátló nemzetközi szerződéseket pedig a picsába felmondani! Itt most már nem babra megy a játék!

"A menekültek egyrésze blöfföl és menekült státuszt kap másrésze rosszul érvel és elutasítják pedig járna neki a menekült státusz..."
NEM! SENKINEK SEM JÁR a menekültstátusz! Aki anno a horvátoktól jött, annak jár! De EZEKNEK NEM JÁR SEMMI! Ebben egyetértek orbánnal! Aki Szíriából, Afganisztánból, Afrikából stb. helyről jön, annak itt SEMMIFÉLE menedékjog NEM JÁR! Mert ahonnan átjött ide, ott semmi sem fenyegeti! A kilátástalan élet pedig qrvára nem kell érdekeljen minket, mert az a borsodi magyarnak és a borsodi cigánynak is az!
Kamp.

Kampfer 2015.08.08. 13:20:31

@megettem az aranybornyút: És azt a nyomorult árulót, aki mindezt végrehajtotta (gyurcsótány...?), azt szépen a beleinél fogva kellene egy lámpavasra húzni, a nyaka köré tekert zongorahúrral együtt! Ez közönséges hazaárulás volt!
Az eu pedig egy szánalmas, tehetetlen, aljas kis szarkupac egy nyomorult köztörvényes adócsalóval az élén! Sajnos ez az igazság, emiatt képtelenek egy nyomorul döntést is meghozni. Ellenérdekeltek, korruptak, a valóságtól elrugaszkodott aljas nyomorultak irányítanak.
Kamp.

megettem az aranybornyút 2015.08.08. 13:24:38

@Kampfer:

"Az eu pedig egy szánalmas, tehetetlen, aljas kis szarkupac egy nyomorult köztörvényes adócsalóval az élén! "

Brüsszel a tagállamok egy részét már eladta az idegen érdekeknek, a maradékot meg a közeli jövőben akarja eladni.

Az Unió létrehozásának a célja ez volt, nem pedig magasztos, rózsaszínű eszményképek.

Ha a tagállamok nem veszik vissza a saját sorsuk feletti rendelkezés jogát Brüsszeltől, akkor Európának annyi.

Kampfer 2015.08.08. 13:34:23

@megettem az aranybornyút: Ezt nem tudom, végülis minden, amit itt írtam a magánvéleményem és csak azok alapján alakítom, amit olvasok, látok és tapasztalok. Nekem a saját tapasztalataim és az általam ismert tények alapján az jön le, hogy az eu alkalmatlan a helyzet kezelésére, a vezetői pedig mintha ellenérdekeltek és dilettánsak lennének. Bár ne így lenne...!
Abban is lehet valami, hogy külön nemzetállamok (de egymással összhangban) képesek lehetnének megállítani ezt a sáskajárást és az itt lévőket is vissza lehetne toloncolni Európán kívülre. De ez szándék és elhatározás kérdése lenne! Esélyét sem látom, hogy ebben az eu vagy akár a fritzek, osztrákok, hollandok a partnereink lennének! Szerintem nekik már qrvára annyi!
Kamp.

Nemere16 2015.08.08. 13:40:57

@Kampfer: Szíriában semmi sem fenyegeti!? Csak öt haderő lövi egymást. Nincs központ hatalom. Egész Szíria egy harcmező. Az innen érkezők sem kaphatnak azonnal menekült státusz mert lehet, hogy éppen ők gyilkosok. Afganisztán már elgondolkodtató, hiszen nyugat barát kormánya van. A tálibok erősen meggyengülve felszorultak a hegyekbe. A terror cselekmény nem lehet indok, mert az Európában is van. Afganisztánban a közbiztonsággal van főként gond. Magyarországnak nem kötelessége befogadni ezeket mivel van egy halom hajléktalanunk, akikről ugyancsak gondoskodni kéne. A gazdagabb országoknak tovább kell passzolni őket.

Kampfer 2015.08.08. 13:49:39

@Nemere16: Félreérthető voltam... Nem a forrásországokról beszéltem! Hanem arról, amerről jöttek. Szerbia, Macedonia, Görögország, Törökország biztonságos. Az, hogy a helsinkiek, tasz és az eu szerint nem az, irreleváns, hiszen gondolom mindegyikük befizet azért egy utat a török riviérára vagy Görögországba. Akik Szerbia felől érkeznek, NEM MENEKÜLTEK, hanem közönséges MIGRÁNSOK! Úgy is kell őket kezelni! A többi gondolatoddal egyébként egyetértek!
A célországoknak úgy kell ezeket 'továbbpasszolni', hogy ha nem engedjük be őket ide, akkor a határátkelőn közölni kell mindegyikkel, hogy a kiszemelt célország (fritzek, britek, dánok) belgrádi követségét keressék fel és adják be a menedékkérelmet. Ők majd eldöntik, ki kapja meg. Aki megkapta, az a papírokkal LEGÁLISAN továbbutazhat. Aki nem, az marad vagy visszafordul. De MAGYARORSZÁGRA NEM JÖHET BE! Ezt értsék meg. Ha megértik, hurrá. Ha nem, majd fennakadnak a szögesdróton.
Kamp.

megettem az aranybornyút 2015.08.08. 13:52:54

@Kampfer:

"az jön le, hogy az eu alkalmatlan a helyzet kezelésére, a vezetői pedig mintha ellenérdekeltek és dilettánsak lennének."

Nézd meg az Európai Bizottság mindenkori vezetóinek az etnikai összetételét a világnézeti preferenciáit és a keresztény értékekhez való viszonyát. :(

Vagy nézd meg az EU Himnuszának a szövegét. Istenkáromlás, plusz keresztény erkölcs tagadása, plusz proletár internacionalizmus.

Vagy nézd meg az EU jelképét: 12 csillag. Aktuálisan nem vörös, hanem kék háttéren. Made in Judea provincia, made by Bar Kohba, a "csillag fia" által, Krisztus után 130 évvel.

Jolka40 2015.08.08. 13:56:21

Ez az "Egyenlítő" egy ilyen náci fórum? Ide jár kitombolni magát minden fasiszta szemétláda?

megettem az aranybornyút 2015.08.08. 13:57:46

@Nemere16:

"Szíriában semmi sem fenyegeti!? Csak öt haderő lövi egymást."

Szólj a zsidóknak, hogy hagyják abba a szír területnek számító Golan-fennsík lakosságának a hentelését, amit 1967 óta művelnek, és vonuljanak ki a területről, amihez semmi közük.

Kampfer 2015.08.08. 14:06:37

@Jolka40: Esetleg személyesen megbeszéljük?
Kamp.

PongLenis 2015.08.08. 14:11:09

A tisztesseges bevandorlo a kijelolt hataratkelokon kozlekedik, nem a zold hataron a kertek alatt dobalja el a bolgar regisztracios papirjait. Ezek a tenyek.
Aki az eleteert menekul, az nem utazik meg pluszban tobb ezer kilometert a gyerekeivel tok bizonytalansagban, hanem az elso biztonsagos orszagban leteszi a csomagjait, terdre borul es koszonetet mond istennek/allahnak/buddhanak, hogy megmenekult a csaladja.

Kampfer 2015.08.08. 14:14:01

@PongLenis: A nap kommentje! +1
Kamp.

megettem az aranybornyút 2015.08.08. 14:22:09

@Jolka40:

Nektek befellegzett.

Európa inváziójával kihúztátok a gyufát.

Feleslegesen ajvékoltok, meg "náciztok", nektek annyi.

Nemere16 2015.08.08. 14:26:11

@PongLenis: Én ezt valahogy nem így tudom. A bulgárok már minket megelőzve régen falat húztak. A menekültek Macedónián keresztül jönnek. Ingyen buszokat biztosítanak nekik Szerbiáig. A szerbek nem törődnek velük.

Jolka40 2015.08.08. 14:36:16

@Kampfer: Gondolod, hogy meg tudnálak győzni? Fel tudnám benned gyújtani a humanizmus szikráját? Vagy abban reménykedsz, hogy megértetnéd velem az embertelen gondolataitokat? Nem ti vagytok az elsők - és sajnos nem is az utolsók - akik a középkornál is mélyebb sötétségbe burkoltátok Európát. Én makacsul bízom az emberi értelemben és jóságban, és ezt nem veheti el tőlem senki.

megettem az aranybornyút 2015.08.08. 14:40:42

@Jolka40:

"Fel tudnám benned gyújtani a humanizmus szikráját? "

Miféle humanizmusról beszélsz?

A nagyon humánus EU himnuszának a szövegét egy Schiller nevű szabadkőműves írta, a zenéjét meg egy Beethoven nevű szabadkőműves szerezte. Ez a választás megadja az EU irányvonalát is egyben.

Keresztény embernek NINCS köze a szabadkőműves brigantihoz, akkor se, ha az eszméiket "kommunizmusnak", vagy "liberalizmusnak", vagy éppen "humanizmusnak" nevezik.

Kampfer 2015.08.08. 15:13:22

@Jolka40: nem, nem gondolom, hogy meg tudnálak győzni, nem is áll szándékomban! Az sem gondolom, hogy te meg tudnál győzni! Valójában esélytelen...! És fingod sincs rólam, hogy kijelenthesd, milyen sötétségbe taszítottam én bármit is ezen a kontinensen! Ellenben azt gondolom, hogy az indok nélküli 'fasiszta szemétládázás' maga után vonna egy qrvanagy szájbalépést!
Kamp.

Kampfer 2015.08.08. 15:23:23

@Jolka40: Ha már 'sötétség':

kuruc.info/r/34/146293/
kuruc.info/r/4/146258/
kuruc.info/r/4/146258/
kuruc.info/r/6/145776/

Na szerinem EZ a sötétség...! Ezen kéne elgondolkodnod! Amíg megteheted!
Kamp.

rasztaszív 2015.08.08. 15:24:45

@Kampfer: vannak fasiszták,és a nevükön nevezni őket teljesen helyénvaló.

Kampfer 2015.08.08. 15:29:51

@rasztaszív: és vannak egyszerű agyhalottak, akik nem látnak a szemüktől. Na és vannak a magadfajták! Azt pedig már kitárgyaltuk, te mi vagy...
Kamp.

rasztaszív 2015.08.08. 15:31:30

@Kampfer: na,vajon mitől ez a nagy érzékenység...?:)

rasztaszív 2015.08.08. 15:32:20

@Kampfer: miért zavar az téged,ha a dolgok a nevükön vannak nevezve?

sanyix 2015.08.08. 15:51:23

@23 millio Román NEM 60 millio arab IGEN !!: nem tudom hogy az lenne-e a rosszabb, vagy az amit ti szeretnétek (putyinsztánhoz való csatolást).

Sir Galahad 2015.08.08. 16:12:30

"A Fidesz álláspontja teljesen egyértelmű: menekültek nincsenek, csak bevándorlók." Nos, nem. A Fidesz álláspontja, ha jól értem, hogy vannak menekültek, csak ők nagyon kevesen vannak, menekült ugyanis az, aki egy háború sújtotta országból legális úton átmegy a legközelebbi békés országba addig, amíg otthon véget ér a harc. Ezeknek a kritériumoknak bizony kevesen felelnek meg. És a többiek migránsok.

Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.08.08. 16:16:15

@PongLenis: "Aki az eleteert menekul, az nem utazik meg pluszban tobb ezer kilometert a gyerekeivel tok bizonytalansagban, hanem az elso biztonsagos orszagban leteszi a csomagjait, terdre borul es koszonetet mond istennek/allahnak/buddhanak, hogy megmenekult a csaladja."

Majd berakunk téged egy szabolcsi színtiszta roma faluba, amiben kb. ugyanolyan életlehetőségek vannak mint a libanoni, török menekült sátortáborokban, aztán majd ha be akarnál szökni akármelyik magyar kisvárosba, vagy Pestre, majd egy hatalmas taslival egybekötve repítenénk vissza a szabolcsi roma telepre, mondván, biztonságos területen élsz, maradj tehát ott.

És te majd nyilván nem fogsz ugribugriznz, hogy persze, fasza nekem ott a roma telepen, biztonságban vagyok, ez a lényeg!

Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.08.08. 16:18:37

@Sir Galahad:

A fidesznácik álláspontja az, hogy bár életében nem látott még menekültet, de inkább ezen vitatkozzanak az emberek egész évben, mint azon, hogy hogyan lehetne a tolvaj fideszbandát elszámoltatni és bebörtönözni. Agyhalott nép ez a magyar.

ogli dzsí 2015.08.08. 16:19:23

Nem kellenek emberi körülmények. Az kell h gyorsan húzzanak el, és ne NYEU felé. Addig se lássa őket itt a lakosság közterületen.

A határra meg jó magas kerítés kell. Ennyi.

ogli dzsí 2015.08.08. 16:21:22

'jele se mutatkozik annak, hogy Nyugat-Európából vissza akarnák, vagy tudnák deportálni őket.'

Nekünk nem kell a migráns nyugat európába. Ha nekik annyira kell, mi a faszért zárták le az olasz-francia határt?

Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.08.08. 16:21:52

@megettem az aranybornyút:

Ha nem teszik az EU, akkor visszatakarodhastz Putyin gazdid illiberális Gulagjára. Az való nektek fidesznáciknak, nem Európa!

Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.08.08. 16:25:08

@ogli dzsí: "Ha nekik annyira kell, mi a faszért zárták le az olasz-francia határt?"

Azért zárták le, mert Olaszország szerződése kötelesége a menekülteket regisztrálásra ott befogdani, nem pedig tovább zavarni őket Északra. Ráadásul Olaszország évekig felvette a jó sok EU pénzt pontosan arra, hogy kiépíti az infrasstruktúrát ehhez a procedúrához.

midnight coder 2015.08.08. 16:32:01

@Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy: Pár év és Putyin rendszere a demokrácia vágyott fellegvára lesz az európai IS-ben illegalitásban tengődő liberráltaknak.

ogli dzsí 2015.08.08. 16:34:19

@Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy: hazugság. Azért zárták le a határt mert nem akarnak niggereket.

ogli dzsí 2015.08.08. 16:37:31

@Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy: 'nem pedig tovább zavarni őket Északra. Ráadásul Olaszország évekig felvette a jó sok EU pénzt pontosan arra, hogy kiépíti az infrasstruktúrát ehhez a procedúrához.'

Még csak 2 éve is nagyságrendileg más helyzet volt. Persze nem kell a selejt feka az olasznak se meg feljebb se, az olaszok akkor tudnak elérni vmit ha egyenesen strassbourgba szállítanak pár tízezret. Ott elférnek, nagy a parlament.

Sir Galahad 2015.08.08. 16:52:39

@Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy: Mint minden pártnak, amelyik kormányon van/volt, persze a mostaninak is van jó néhány ügye, amiről érdemesnek gondolhatja elterelni a figyelmet. Dobtak fel az elmúlt pár évben több ilyet valóban. Azonban szétnézve Európában úgy tűnik, a népvándorlás kérdése nem pusztán a magyar kormánypárt figyelemelterelő manővere.

ogli dzsí 2015.08.08. 17:04:19

@Sir Galahad: Emlékezzünk.

Limes mindig volt Róma határán. A selejtet igyekeztek szürni. Végül a népvándorlás szétzilálta a legnagyobb világbirodalmat a rómail libsik erkölcstelensége miatt.

DE: A valláshoz erősen ragaszkodó, ortodox keletrómai-bizánci birodalom még évszázadokig virágzott, és ők mentették át a római tudást a mának, nem a nyugatiak, akik ekkor pár évszázadra visszaálltak a pattintott kőeszközökre....

Most is így lesz! Orbán vezér tudja mi a keleti nyitás!

sanyix 2015.08.08. 17:28:19

@ogli dzsí: hogy jön össze nálatok az agyatlan vallásosság és a cucilizmus szeretete? :D

libsi nóta bárki unja 2015.08.08. 17:44:15

@♔batyu♔:
Mivel fogyóban a kommernyugger szavazóbázis, az ifjabb generációk pedig messze elkerülik az MSZP-gyanús környéket, a bevándoló maradt a baloldal utolsó potenciális esélye. Legalábbis a saját értékelésük szerint, ami ugyanolyan komolytalan illúzió, mint a többi csacskaság ami mostanában tőlük indul

Mint például a Fidesz székház körbekerítése, LOL

sanyix 2015.08.08. 17:49:40

@libsi nóta bárki unja: a kommernyugger a fütyisz szavazóbázisa is, ide oda vándorolnak a maszop és a fütyisz között.

Az ifjabb generációk bizony messze elkerülik a maszop, fütyisz, dk gyanús környéket.
A bevándorló fiatal, pedig mégkevésbé toleráns a kommer őskövületekkel (fütyisz maszop, dk)-val szemben, szóval ezzel mellélőttél. Bár úgy sem számít, mert a magyar fiatalokkal együtt menekülnek az magyarországról :D

foson osonó soson 2015.08.08. 18:51:09

@ogli dzsí: Csakhogy a Nyugat-Római birodalmat megdöntőkből modern európai népek lettek, míg a Bizánci birodalom esetében? :-))

foson osonó soson 2015.08.08. 18:51:58

@midnight coder: Áááá! Egy újabb Putyin seggnyaló!

foson osonó soson 2015.08.08. 18:54:09

Látom a narancstálib vonító kórus nagyon aktív.

ogli dzsí 2015.08.08. 19:12:50

@maxell a hazát google dollárokra váltott birka: Majd az EU-t megdöntő hordából is modern nép lesz párszáz év múlva, ha éhenhalnak az arabok, amikor rájönnek, hogy itt nincs olaj a földben, meg a négerek, amikor rájönnek, hogy itt nem nő meg a banán magától....

♔batyu♔ 2015.08.08. 21:05:08

@Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy: Küzdjél csurcsánycsicska pöcsfej, nyomd csak bele még jobban haverjaidat a kukába. Látom, idegileg már ki vagy. A főnökeid is:)

♔batyu♔ 2015.08.08. 21:09:39

@libsi nóta bárki unja: Igen, az MSZP-SZDSz (utódjai) mellett már csak a nagyon elszántak maradtak. Ráadásul napról napra ostobábbnak kell mutatkozniuk, nehogy lefideszezzék őket a többiek.

libsi nóta bárki unja 2015.08.08. 22:40:21

@sanyix:
A Maszop a tipikus szenilisválasztás, a fidesz messze nem az öregek pártja

A zulukaffer bevándorlónak meg próbáld majd elmagyarázni, hogy mi az a komenizmus (már a mostani fiatal magyar generációnak se tudnád), aztán meg azt hogy az MSZP riválisa miért az alteregója Fityisz néven

Szóval ezek nem valami hathatós érvek, inkább csak izzadságszagú erőlködés

sanyix 2015.08.08. 23:10:57

@libsi nóta bárki unja: de a fütyisz annyira az öregek pártja, hogy a kádári nosztalgiázók a legnagyobb szavazói, na meg az alkesz 40-50-es prolik, akik benyelik az antikommunista nemzethy polgári maszlagot.
Nem véletlenül nyalja ki mind2 párt a nyuggerek seggét, és szopatja szét a fiatalokat.

A bevándorlónak nem kéne elmagyarázni a kommunizmust, csak azt látná, hogy van 2 párt és ezek mindent ellopnak amit lehet. Azok a fiatalok is ezt látják akik még a középiskolát is mostanában végzik, de már tervezik hogy elhagyják az országot...

@♔batyu♔: batyuszar, már megint bebüdösítesz ide a topikba. Inkább hallgass egy kis szovjet himnuszt meg internacionálét, azt szereti a magadfajta :)

libsi nóta bárki unja 2015.08.08. 23:20:55

@sanyix:
"van 2 párt és ezek mindent ellopnak amit lehet"

Meg a többi is ellop mindent, kivétel nélkül. Legfeljebb a kezük rövidebb, nem a zsebük kisebb

sanyix 2015.08.08. 23:53:52

@libsi nóta bárki unja: jaj ez nagyon gagyi mentegetés a pártodnak, nem tudom kit akarsz ezzel a "jó nekünk a szar is, úgy sincs jobb" szövegeddel meggyőzni, főleg alapok nélkül. lmp jobbiknak nem nagyon volt még alkalma lopni, úgyhogy innentől nem igazán bizonyított a feltevésed. Mellesleg a maszop szadesz is csak majdnem mindent lopott, ellenben a fütyisszel ami mindent lop amit talál, bár ez talán csak azért van így, mert a fütyisz onnan folytatta ahol a maszop szadesz abbahagyta, és még rátett egy lapáttal, és ez sajnos mindegyik maszopfütyiszmaszop váltásnál így volt.

libsi nóta bárki unja 2015.08.09. 10:17:41

@sanyix:
Szegedi Csanád vagy Novák Előd mindent betakarítottak a brüsszeli pozícióból magának + haveroknak, aztán Zuglóban sem látom hogy a gyermeki lelkületű Karácsony alatt kisebb lenne a korrupció

Ábrándozni lehet, de én már kinőttem abból

sanyix 2015.08.09. 11:41:05

@libsi nóta bárki unja: karácsony nem lmp-s, hanem már rég benyalt fletónak, csanád pályáját láthattuk, az is elég súlyos eset, novák elődre meg csak rá kell nézni és látni hogy sunyi. Úgy hallottam ki is akarják baszni.
süti beállítások módosítása